Lediga jobb Västerås

Bonnier News söker företagssäljare i Västerås med start Januari 2024!

Bonnier News verksamhet står aldrig still. Det händer alltid mycket hos oss och vi växer snabbt. Bonnier News Inhouse Sales, en del av Nordens största mediekoncern, Bonnier AB, har expanderat snabbt sedan starten 2014. Vi har gått från att ha ett kontor med fem anställda till att idag ha över 120 anställda fördelade på våra kontor i Västerås, Örebro, Norrköping och Eskilstuna. Vår vision är att bli den ledande säljorganisationen inom hela Bonnierkoncernen ... Visa mer
Bonnier News verksamhet står aldrig still. Det händer alltid mycket hos oss och vi växer snabbt. Bonnier News Inhouse Sales, en del av Nordens största mediekoncern, Bonnier AB, har expanderat snabbt sedan starten 2014. Vi har gått från att ha ett kontor med fem anställda till att idag ha över 120 anställda fördelade på våra kontor i Västerås, Örebro, Norrköping och Eskilstuna. Vår vision är att bli den ledande säljorganisationen inom hela Bonnierkoncernen och med en total försäljning på 139 miljoner under 2022 finns det inget som kan stoppa oss!
Nu behöver vi stärka upp vår organisation med fler engagerade och resultatinriktade företagssäljare som vill vara en del av vårt framgångsrika team på Bonnier i centrala Västerås. Vi tror på att trivas och ha roligt på jobbet samtidigt som vi arbetar mot uppsatta mål och firar tillsammans när vi når dem. Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inte ett krav. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Vi erbjuder dig följande:
En heltidstjänst på vårt nya och moderna kontor mitt i centrala Västerås.
Utvecklingsmöjligheter inom hela Bonnierkoncernen.
Möjligheten att påverka din egen lön genom en obegränsad provisionsmodell samt garantilön varje månad.
Utbildning i modern företagsförsäljning av våra erfarna säljcoacher och försäljningschefer som har över 10 års erfarenhet i branschen.
En fantastiskt rolig arbetsplats med motiverande kollegor, roliga aktiviteter och spännande säljtävlingar.
Friskvårdsbidrag på 3000 kr per år.
Trygga arbetsvillkor enligt kollektivavtal.

Vi tror att du som blir Bonniers nästa stjärna:
Är duktig på och tycker om att bygga relationer och kommunicera med kunder och kollegor.
Är resultatinriktad och motiveras av att sätta upp mål att arbeta mot och att fira när du når dem.
Trivs i en arbetsmiljö med högt tempo där en positiv stämning på arbetsplatsen, gemenskapen med kollegorna och glädjen under säljtävlingar går hand i hand med att prestera gentemot kunder och lyckas med din försäljning.
Har flytande kunskaper i både tal och skrift i det svenska språket.

Om tjänsten:
Som säljare på Bonnier arbetar du måndag-torsdag, 8.00-17.00 och fredagar 8.00-15.45. Du startar arbetsveckan måndag morgon tillsammans med dina kollegor på vårt fräscha kontor mitt i centrala Västerås. Dagen inleds med en gemensam uppstart och tillsammans går ni igenom veckans och dagens mål. Du kommer sedan dagligen att prata med företagare och privatpersoner i Sveriges näringsliv via telefon och erbjuda dem prenumerationer på några av Sveriges ledande affärsmagasin såsom Dagens Medicin, Resumé och Dagens Samhälle för att nämna några. Arbetsdagen varvas sedan med försäljning, coachande säljmöten, egna studier kring produkten du säljer och roliga aktiviteter och säljtävlingar.
Övrig information:
Titel: Säljare / Relationship manager
Sysselsättningsgrad: Heltid
Lön: Garantilön + provision
Vi jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och jämställdhet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig. Bonnier News Inhouse Sales vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Provvakt sökes till Västerås - Deltid

NTI-skolan är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag, specialister på lärarledd vuxenutbildning på distans. Vi har bedrivit distansundervisning i över 50 år och drygt 35?000 elever väljer varje år att studera på distans hos oss. Genom en digitaliserad skola vill vi göra individanpassad utbildning tillgänglig för alla, oberoende av tid, rum och livssituation. Med kvalitet, kompetens och personlig kontakt vill vi hjälpa människor till nästa steg i livet.... Visa mer
NTI-skolan är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag, specialister på lärarledd vuxenutbildning på distans. Vi har bedrivit distansundervisning i över 50 år och drygt 35?000 elever väljer varje år att studera på distans hos oss. Genom en digitaliserad skola vill vi göra individanpassad utbildning tillgänglig för alla, oberoende av tid, rum och livssituation. Med kvalitet, kompetens och personlig kontakt vill vi hjälpa människor till nästa steg i livet.

NTI-skolan är del av AcadeMediakoncernen som är norra Europas största privata utbildningsanordnare. Drygt 76 000 elever och föräldrar har valt Academedias förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Ytterligare 100 000 vuxna går på någon av Academedias vuxenutbildningar under ett år. AcadeMedia finns över hela Sverige och har även förskolor i Norge och Tyskland. Totalt har AcadeMedia över 600 enheter och cirka 17 000 medarbetare.

NTI-skolan söker provvakt till Västerås. Detta är ett ypperligt extrajobb för dig som är student eller har ett annat jobb vid sidan av då du behöver vara tillgänglig några dagar i veckan för att bemöta och hjälpa våra elever på plats. Tjänsten kräver stor flexibilitet.

Som provvakt ska du ansvara för att eleverna utför sina prov på ett rättssäkert sätt, kontrollera att personen som ska skriva prov är anmäld till aktuell tentamen samt innehar godkänd legitimation, informera om reglerna vid skrivtillfället, övervaka skrivningen och se till att provet blir inlämnat på rätt sätt.

Vi söker dig som

har gymnasieexamen

önskar ett extrajobb

är socialt lagd och har en positiv inställning

har ett serviceinriktat arbetssätt

är flexibel och noggrann

har goda kunskaper i svenska och engelska

Om tjänsten

Uppstart så snart som möjligt. Varaktighet 6 månader men med stor möjlighet till förlängning. Urval sker löpande och anställningen kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Om oss

NTI skolan är specialister på lärarledd vuxenutbildning på distans för privatpersoner, företag och organisationer och ett av Sveriges ledande utbildningsföretag. Vi har årligen över 90 000 kursdeltagare och samarbetar med vuxenutbildningen över 100 kommuner i Sverige. NTI-skolans värdeord är: nytänkande, tillgänglighet, individanpassat.

För mer information kring tjänsten kontakta provkoordinator på: [email protected] T: 08-506 375 37 Visa mindre

Socionomkonsulter till Cura Nord. Vi har uppdrag runt om i hela Sverige!

På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor! Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor. Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll? Just nu söker vi specifikt at... Visa mer
På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor!
Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor.
Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll?
Just nu söker vi specifikt att komma i kontakt med socionomer med minst tre års erfarenhet av socialtjänstens myndighetsutövning som vill arbeta på konsultuppdrag inom:
Barn och unga
LSS
Biståndshandläggare SoL(äldre)
Vuxna/missbruk
Familjerätt
BarnsekreterareVi söker också, för framtida uppdrag, dig med kompetens inom:
Våld i nära relation
Familjehem
Ekonomiskt bistånd/försörjningsstöd
1:e socialsekreterare och enhetscheferKvalifikationer
Du har en Socionomexamen och minst 3 års erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete och myndighetsutövning
Du behärskar olika system ex. procapita, reserva, pulsen combine
Du behärskar svenska språket mycket väl i både tal och skrift
Du som person är trygg, driven, engagerad och brinner för att hjälpa människor
Det är meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil.

Vad kan vi ge dig?
Som konsult hos oss på Cura Nord får du ett personligt bemötande och vi vill lära känna dig för att på bästa sätt matcha uppdrag baserat på din kompetensprofil, drivkraft och geografiska preferens.
Trygga anställningsvillkor
Konkurrenskraftig lön
Kompetensutvecklingsbidrag
Professionell handledning av legitimerad psykolog eller erfarna ärendehandledare
Dedikerade konsultchefer som kommer göra allt för att stötta dig i ditt liv, arbetsliv och utveckling
Ett mindre bemanningsföretag med stort hjärta och hög kvalitetsnivå

Behovet av din kompetens inom detta område är värdefull. Registrera din ansökan på vår hemsida redan idag, där kan du också se aktuella uppdrag!
I artikeln nedan kan du läsa mer om oss på Cura Nord:
https://socionomkarriar.se/2023/09/19/manniskor-som-hjalper-manniskor-3/
Vid frågor ring 090- 34 00 140
Tillsammans kan vi hjälpa fler människor i behov!
Med vänlig hälsning,
Vi på Cura Nord Visa mindre

Allakando läxhjälp Västerås, allmän läxhjälp grundskola 1 lektion/vecka

Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid! Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid Mycket utvecklande och en merit som imponerar Gör skillnad och bli en förebild för dina elever Ansök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Så fungera... Visa mer
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/


Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/ Visa mindre

VD till företag inom metallbearbetning

Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Utmaning Ditt mål är att ta företaget till nästa nivå. Vår förväntning är att du inom en viss tidperiod ökar såväl omsättning som vinst. För att lyckas med detta behöver du vara kunnig inom metallbearbetning och mycket bra på att bygga relationer med kunder. Vi är ett stabilt företag med hög kompetens och produktionskapacitet till kunder med höga ... Visa mer
Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Utmaning
Ditt mål är att ta företaget till nästa nivå. Vår förväntning är att du inom en viss tidperiod ökar såväl omsättning som vinst. För att lyckas med detta behöver du vara kunnig inom metallbearbetning och mycket bra på att bygga relationer med kunder. Vi är ett stabilt företag med hög kompetens och produktionskapacitet till kunder med höga krav. Placeringsort är Mälardalen.

Dina arbetsuppgifter
Som VD har du det övergripande resultatansvaret för anläggningen i Sverige samt expansion i Norden och Baltikum. Du håller en nära kontakt med kunder och leverantörer för att skapa ett gott samarbete, marknadsför företaget tjänster och identifierar nya affärsmöjligheter som möter kundernas behov. Du säkerställer även att kvalitetskrav tillgodoses och att uppsatta mål nås och följs upp. Vidare kommer du att arbeta med att leda och utveckla genom att aktivt driva, utveckla och följa upp verksamhetens mål och lönsamhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- en högskole- eller civilingenjörsexamen (krav) med inriktning maskinteknik, materialteknik eller liknande. 
- erfarenhet som VD eller haft en motsvarande roll med personalansvar i ett SME-företag
- erfarenhet av teknisk försäljning med goda resultat
- erfarenhet av kontraktstillverkning och metallbearbetning
- förmåga att uttrycka dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift
- hög IT-mognad inom ERP, CRM, MS Office etc.
- en familjesituation som tillåter att du periodvis är på resande fot
- ett brett nätverk med potentiellt nya kunder är meriterande

Personlighet
Vi söker dig som är drivande, initiativtagande, har ett entreprenöriellt mindset, engagemang och de förmågor som krävs för att leda och utveckla företaget. Du har en kommunikativ förmåga och drivs av teknik och försäljning samt skapa goda relationer både internt och externt. Som person tycker du om att arbeta självständigt och tar ansvar för dina åtgärder. Du har även en förmåga att involvera och samverka med andra för att uppnå gemensamma mål. I din roll krävs det att du har en god ekonomisk förståelse, en analytisk förmåga och ett tydligt resultatfokus.

Om företaget
Företagets kunder finns huvudsakligen i Sverige, men också i övriga Norden och Baltikum. Bland kunderna finns några av de större industriella företagen i Sverige. Företaget ingår i en större koncerm, har ca 50 anställda och omsätter ca 60 MSEK årligen.

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev på engelska) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Sommarvikarie till Laboratoriemedicin, sommaren 2024

Vi erbjuder dig stora möjligheter till en fortsatt karriär inom yrket och Region Västmanland. Är du utbildad biomedicinsk analytiker eller studerande är det kanske dig vi söker till sommaren 2024! Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken enhet du kommer att arbeta inom och vi erbjuder såklart en individuellt anpassad introduktion. Även om arbetsuppgifterna varierar lite beroende på vilken verksamhet du kommer att arbeta inom, är du en... Visa mer
Vi erbjuder dig stora möjligheter till en fortsatt karriär inom yrket och Region Västmanland. Är du utbildad biomedicinsk analytiker eller studerande är det kanske dig vi söker till sommaren 2024!

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken enhet du kommer att arbeta inom och vi erbjuder såklart en individuellt anpassad introduktion. Även om arbetsuppgifterna varierar lite beroende på vilken verksamhet du kommer att arbeta inom, är du en viktig del i arbetet. 

Om arbetsplatsen
Laboratoriemedicin Västmanland har drygt 200 medarbetare och bedriver verksamhet vid de fyra sjukhusen i länet. Specialistområdena är klinisk kemi med dygnet runt-verksamhet, klinisk mikrobiologi, klinisk patologi med cytologi, specialkemi och vårdnära verksamhet med transfusionsmedicin och PNV. Tillsammans arbetar vi för god och säker vård i rätt tid genom högsta medicinska kvalitet, säkerhet och effektiv resursanvändning genom att använda rätt kompetens på rätt plats.

Vi söker biomedicinsk analytiker eller studenter till flera verksamheter inom Laboratoriemedicin, i din ansökan får du möjlighet att önska vilken verksamhet som du helst önskar arbeta inom.


• Jourlaboratoriet Västerås (Klinisk kemi)
• Jourlaboratoriet Köping (Klinisk kemi)
• Mikrobiologilaboratoriet
• Patologilaboratoriet
• Blodcentralen
• Provtagningsenheten Västerås
• Provtagningsenheten Köping
• Laboratoriemedicin Sala
• Laboratoriemedicin Fagersta

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker men också dig som fortfarande studerar och har slutfört termin två.

Vi söker också dig som är utbildad biomedicinare, biolog eller biotekniker eller har annan relevant utbildning. Du är även välkommen att söka om du fortfarande studerar inom dessa områden. Till Blodcentralen och våra provtagningsenheter söker vi även läkar- eller sjuksköterskestuderande.

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom dessa områden så är det meriterande. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav. Som person är du ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till ditt eget och andras lärande. Vi tror att du ser ett semestervikariat som starten på en karriär och att du givetvis gillar utveckling, utmaningar och ett varierat arbetstempo. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning.

Anställningsvillkor
Semestervikariat under veckorna 24-33, sommaren 2024 heltid.

Vi erbjuder i första hand semestervikariat till dig som kan arbeta hela sommarperioden.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 3 mars 2024

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering så välkommen med din ansökan redan idag!

Om regionen
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Maskinkonstruktör med tekniskt intresse och kundfokus? Vi söker dig!

Vi på VMB växer och söker därför fler maskinkonstruktörer till vårt härliga team. Som maskinkonstruktör hos oss får du ett varierande arbete där du jobbar nära våra kunder. Välkommen till ett familjärt och modernt företag med engagerade och kompetenta medarbetare! Kort om tjänsten Hos oss är det lika viktigt att du får utbyte av din kunskap som att du lära dig nytt. Detta gör att vi kan göra både våra kunder och medarbetare nöjda samtidigt som vi stärker v... Visa mer
Vi på VMB växer och söker därför fler maskinkonstruktörer till vårt härliga team. Som maskinkonstruktör hos oss får du ett varierande arbete där du jobbar nära våra kunder. Välkommen till ett familjärt och modernt företag med engagerade och kompetenta medarbetare!
Kort om tjänsten
Hos oss är det lika viktigt att du får utbyte av din kunskap som att du lära dig nytt. Detta gör att vi kan göra både våra kunder och medarbetare nöjda samtidigt som vi stärker vår kompetens och kapacitet som företag.
Arbetet varierar och innefattar allt från konceptframtagningar, förstudier samt kompletta konstruktioner av nya utrustningar. Jobbet passar dig som är lite av en uppfinnare.

Vad vi erbjuder dig
Som anställd hos VMB är du med och utmanar branschen i en modern miljö. Hos oss kommer du jobba med ett positivt och glatt gäng där laget kommer före jaget. Vi erbjuder dessutom tjänstetelefon, tjänstepension, friskvårdsbidrag och såklart – AW.
Detta är VMB – enligt våra anställda
”En plats där alla anställda delar glädje och kunskap inom teknik. Där vi har möjlighet att utbyta varandras kunskap för att tillsammans nå allt bättre mål.”
”Ett familjärt litet företag med stora drömmar. Där alla ser efter varandra i vått och torrt. Helt fantastiskt för dig som nyanställd eftersom du snabbt kommer in i gänget.”
Vem är du?
Vi tror att du, likt oss, ser positivt på framtiden och trivs bra i såväl grupp som individuellt. En social, nyfiken och samarbetsvillig person – låter det som dig? Bra! För att jobba som maskinkonstruktör ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av mek-konstruktion. Har arbetat som reparatör och har kunskap av CAD-mjukvara och har en god produktkännedom.
Tycker du att VMB känns som en framtida arbetsplats för dig? Ansök redan idag! Visa mindre

Personliga assistenter med körkort sökes till rullstolsburen kvinna

Vår kund är en rullstolsburen kvinna där du som personlig assistent ska vara delaktig i det vardagliga livet som matlagning, städning, hygien, handling och tvätt, mm. Hon tycker om att baka och är väldigt hemmakär. Hon bor i hus på landet, 1,5 mil från Köping och 1 mil från Hallstahammar, så körkort är ett krav. Vi söker dig som är en glad, positiv och ödmjuk person, som har hög arbetsmoral och som brinner för att arbeta med människor. Du är engagerad oc... Visa mer
Vår kund är en rullstolsburen kvinna där du som personlig assistent ska vara delaktig i det vardagliga livet som matlagning, städning, hygien, handling och tvätt, mm. Hon tycker om att baka och är väldigt hemmakär. Hon bor i hus på landet, 1,5 mil från Köping och 1 mil från Hallstahammar, så körkort är ett krav.

Vi söker dig som är en glad, positiv och ödmjuk person, som har hög arbetsmoral och som brinner för att arbeta med människor. Du är engagerad och ansvarstagande. Viktigaste är att personkemin stämmer.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: timanställning på varierande procent, förlagd dag/kväll/helger.

Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: 1 januari 2024, löper så länge assistansuppdraget varar.

Vad förväntar vi oss av dig
- Körkort
- Vi söker dig som är positiv, flexibel och har ett professionellt förhållningssätt.
- Du ska ha erfarenhet eller vara vårdutbildad
- Du ska ha viljan att ge en hög livskvalité och en meningsfull vardag.
- Att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift.
- Vill ha ordning och reda
- Lyhörd för kundens behov
- Vara flexibel med arbetsuppgifter och arbetstider

Vilka är vi
Omsorg och Behandling Assistans är ett företag med hög vårdkunskap där alla i ledande befattningar är vårdutbildade och vi är aktiva i hela Sverige. Vi bedriver även vårdbemanning och företagsutbildningar.
Vi arbetar ständigt för att kunna ge våra kunder den bästa servicen, assistansen och tryggheten.
Målsättningen är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans.

Vi erbjuder våra anställda
Kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Försäkringar och pensionsavsättning
Ett spännande och varierande arbete med goda anställningsvillkor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vänligen kontakta oss för mer information.

Märk din ansökan med Hallstahammar Visa mindre

Vi söker dig som är intresserad av jobb inom Lager!

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Letar du efter en spännande heltidstjänst eller ett extrajobb inom Lager? Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger och vi får regelbundet in nya Lagerjobb. Genom att registrera dig till vår kandidatpool kommer du vara först med att ta del... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Letar du efter en spännande heltidstjänst eller ett extrajobb inom Lager? Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger och vi får regelbundet in nya Lagerjobb.

Genom att registrera dig till vår kandidatpool kommer du vara först med att ta del av lediga tjänster inom ditt kompetensområde när de publiceras!

Vi söker personer med eller utan erfarenhet, det viktigaste är dina personliga egenskaper och din vilja att göra ett bra jobb!

Omfattning: Heltid / Deltid / Vid behov Visa mindre

Souschef till norrländska Stigen

Ansök    Dec 5    Knut Restaurang & Bar AB    Souschef
Stigen av Knut är en stor, härlig nyöppnad restaurang mitt på torget i Västerås. Stigen har som ambition att vara ett vardagsrum för Västerås med en norrländsk prägel på såväl utbud som inredning. Vi har även ett tunnbrödsbageri på plats i Västerås som kommer att utvecklas under kommande år. Stigen är en del av 4 restauranger varav två i Stockholm som heter Knut, en Stigen i Täby, en cateringdel, samt en tvålserie som lanserats på Lyko. Vi söker en stark ... Visa mer
Stigen av Knut är en stor, härlig nyöppnad restaurang mitt på torget i Västerås. Stigen har som ambition att vara ett vardagsrum för Västerås med en norrländsk prägel på såväl utbud som inredning. Vi har även ett tunnbrödsbageri på plats i Västerås som kommer att utvecklas under kommande år.
Stigen är en del av 4 restauranger varav två i Stockholm som heter Knut, en Stigen i Täby, en cateringdel, samt en tvålserie som lanserats på Lyko.
Vi söker en stark souschef som kan vara med att utveckla vår enhet, kvalitetssäkra servicen och bidra till en fin arbetsmiljö.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från en ledande roll och att din ambition är att få andra att lyfta sig och känna samhörighet. Vi ser även att du har en god gastronomisk grund och ett intresse för kreativitet.
Du som söker är en varm person som hanterar stress och är lösningsorienterad. Vi vill bygga vår organisation på glädje, eget ansvar och en hög standard.
Menyn har både fasta rätter, och några som byts ut efter säsong.
Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Visa mindre

Industrimekaniker med tekniskt intresse och kundfokus? Vi söker dig!

Vi på VMB växer och söker därför fler industrimekaniker till vårt härliga team. Som industrimekaniker/verkstadsmekaniker hos oss får du ett varierande arbete där du jobbar nära våra kunder. Välkommen till ett familjärt och modernt företag med engagerade och kompetenta medarbetare! Kort om tjänsten Hos oss är det lika viktigt att du får utbyte av din kunskap som att du lära dig nytt. Detta gör att vi kan göra både våra kunder och medarbetare nöjda samtidigt... Visa mer
Vi på VMB växer och söker därför fler industrimekaniker till vårt härliga team. Som industrimekaniker/verkstadsmekaniker hos oss får du ett varierande arbete där du jobbar nära våra kunder. Välkommen till ett familjärt och modernt företag med engagerade och kompetenta medarbetare!
Kort om tjänsten
Hos oss är det lika viktigt att du får utbyte av din kunskap som att du lära dig nytt. Detta gör att vi kan göra både våra kunder och medarbetare nöjda samtidigt som vi stärker vår kompetens och kapacitet som företag.
Arbetet varierar och innefattar allt från mekaniskt montage av våra maskiner, service & underhåll på befintliga anläggningar och installation av nya anläggningar ute hos våra kunder. Resor både i Sverige och Norden kan förekomma.

Vad vi erbjuder dig
Som anställd hos VMB är du med och utmanar branschen i en modern miljö. Hos oss kommer du jobba med ett positivt och glatt gäng där laget kommer före jaget. Vi erbjuder dessutom tjänstepension, friskvårdsbidrag och såklart – AW.
Detta är VMB – enligt våra anställda
”En plats där alla anställda delar glädje och kunskap inom teknik. Där vi har möjlighet att utbyta varandras kunskap för att tillsammans nå allt bättre mål.”
”Ett familjärt litet företag med stora drömmar. Där alla ser efter varandra i vått och torrt. Helt fantastiskt för dig som nyanställd eftersom du snabbt kommer in i gänget.”
Vem är du?
Vi tror att du, likt oss, ser positivt på framtiden och trivs bra i såväl grupp som individuellt. En social, nyfiken och samarbetsvillig person – låter det som dig? Bra! För att jobba som mekaniker hos oss ser vi gärna att du har erfarenhet av ritningsläsning, svetsning och viss kunskap av skärande bearbetning och är lösningsorienterad.
Tycker du att VMB känns som en framtida arbetsplats för dig? Ansök redan idag! Visa mindre

Vi söker dig som är intresserad av jobb inom Kundtjänst!

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Letar du efter en spännande heltidstjänst eller ett extrajobb inom Kundtjänst? Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger och vi får regelbundet in nya Kundtjänstjobb. Genom att registrera dig till vår kandidatpool kommer du vara först med ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Letar du efter en spännande heltidstjänst eller ett extrajobb inom Kundtjänst? Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger och vi får regelbundet in nya Kundtjänstjobb.

Genom att registrera dig till vår kandidatpool kommer du vara först med att ta del av lediga tjänster inom ditt kompetensområde när de publiceras!

Vi söker personer med eller utan erfarenhet, det viktigaste är dina personliga egenskaper och din vilja att göra ett bra jobb!

Omfattning: Heltid / Deltid / Vid behov Visa mindre

Lingon söker taggade eventsäljare! Grundlön + Provision

Lingon startades under 2017 och är i dagsläget Sveriges största virtuella mobiloperatör med över 20000st+ befintliga mobil kunder. Vi har under 2022 breddat vårt utbud med att utöver mobilabonnemang börja erbjuda våra kunder elavtal till förmånliga priser. Vi söker därför dig som har glimten i ögat och gillar att jobba i högt tempo. Jobbet passar dig som är tävlingsinriktad och drivs av att bli bäst och tjäna mycket pengar! Dina arbetsuppgifter går ut på a... Visa mer
Lingon startades under 2017 och är i dagsläget Sveriges största virtuella mobiloperatör med över 20000st+ befintliga mobil kunder.
Vi har under 2022 breddat vårt utbud med att utöver mobilabonnemang börja erbjuda våra kunder elavtal till förmånliga priser.
Vi söker därför dig som har glimten i ögat och gillar att jobba i högt tempo. Jobbet passar dig som är tävlingsinriktad och drivs av att bli bäst och tjäna mycket pengar!
Dina arbetsuppgifter går ut på att sälja Lingons abonnemang till konsumenter du träffar ute på torg , gator , festivaler och marknader runtom i Sverige.
Arbetet är på resande fot och Lingon står för hotell och resekostnader under arbetsveckorna.
Vad vi erbjuder dig:
# Höga provisioner på egen försäljning
# Heltidstjänst i ett snabbväxande företag med stora möjligheter att klättra
# Grundlön
Vad vi förväntar oss av dig:
# Du är lösningsorienterad och har en positiv inställning
# Du är taggad och är inte rädd för att prata med människor.
# Du är ansvarsfull och sköter tider
# Du kan jobba på resande fot måndag - fredag
# Du har en vinnarskalle och vill bli bäst på det du gör!
Om jobbet:
Arbetsplatsen är events runtom i hela Sverige.
Arbetstider: 09.30-18.00
Vi rekryterar löpande så tjänsten kan tillsättas omgående om du är rätt kandidat. Visa mindre

Processledare för elevhälsoarbetet på Vallbyskolan

Ansök    Dec 5    Västerås kommun    Grundlärare, 4-6
Är du en erfaren lärare med gedigen erfarenhet av elevhälsoarbete och systematiskt kvalitetsarbete? Då är du den vi söker! Välkommen till Vallbyskolan! Vi är måna om att våra elever ska få den kunskap som de förtjänar och har rätt till och vet att en god elevhälsa är avgörande för kunskapsinlärningen. Vår skolpersonal tar ett gemensamt ansvar för våra elevers kunskapsutveckling, välmående och hälsa men vi har även ett etablerat elevhälsoteam som innefatt... Visa mer
Är du en erfaren lärare med gedigen erfarenhet av elevhälsoarbete och systematiskt kvalitetsarbete? Då är du den vi söker!

Välkommen till Vallbyskolan! Vi är måna om att våra elever ska få den kunskap som de förtjänar och har rätt till och vet att en god elevhälsa är avgörande för kunskapsinlärningen. Vår skolpersonal tar ett gemensamt ansvar för våra elevers kunskapsutveckling, välmående och hälsa men vi har även ett etablerat elevhälsoteam som innefattar professioner som kurator, socialpedagog, skolsköterska, specialpedagog m.m. med spetskompetens inom orådet.

Vi söker nu en kollega till vårt elevhälsoteam som både kommer arbeta operativt med att ge stöd till skolans elever men även strategiskt som processledare.

Vallbyskolan ingår i Barn- och utbildningsförvaltningen. Läs gärna mer på https://skola.vasteras.se/grundskolor/vallbyskolan.html

ARBETSUPPGIFTER
Som processledare för skolans elevhälsoarbete har du en betydelsefull roll i hela skolans förebyggande och hälsofrämjande arbete. Det kan handla om att ge stöd till elever i klass och i grupp men även enskilt. I rollen följer du upp extra anpassningar, gör kartläggningar, utredningar och åtgärdsprogram som genomförs i olika klasser tillsammans med lärare, rektor och övriga medarbetare från elevhälsan.

Hos oss kommer du även ha uppdraget processledare vilket innebär att du kommer ansvara för att hålla ihop och samordna det främjande, förebyggande och åtgärdande elevhälsoarbetet. Arbetet innefattar elevhälsoteamet, skolans rastgrupp och skolans främjande- och förebyggande grupp som bland annat arbetar med att följa upp elevernas trygghet och följer upp kränkningar. Att hitta bra och nya arbetsmetoder och driva kvalitetsarbetet kommer också ingå i din roll.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad lärare med erfarenhet av att både skolverksamheter och elevhälsoarbete. För att trivas i rollen ser vi att du tidigare arbetat med systematiskt kvalitetsarbete. Har du erfarenhet från en likande roll ser vi det som meriterande.

Innan du kan anställas behöver du visa upp ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Senior BWR core design engineer

Senior BWR Nuclear Design Engineer, Westinghouse Västerås Are you interested in working with advanced technology and being part of an innovative team that supports Westinghouse’s mission to provide clean energy solutions? Do you have physics knowledge, analytical skills and do you enjoy a dynamic and international working environment? Great – you should join our team! The Core Design team in Västerås, Sweden has the core design responsibility for BWR... Visa mer
Senior BWR Nuclear Design Engineer, Westinghouse Västerås

Are you interested in working with advanced technology and being part of an innovative team that supports Westinghouse’s mission to provide clean energy solutions? Do you have physics knowledge, analytical skills and do you enjoy a dynamic and international working environment? Great – you should join our team!


The Core Design team in Västerås, Sweden has the core design responsibility for BWR, PWR and VVER reactors. Our work provides a critical contribution to the operation and business of nuclear power plants around the world. We are looking to strengthen an already experienced BWR core design team with an additional experienced resource to broaden and deepen our applications as well as providing guidance to younger engineers.

Our team is part of the EMEA Fuel Engineering department, which in addition to core design is responsible for criticality analyses, materials, thermal hydraulics, fuel rod design, mechanical design, safety analyses and method and software development.

Your Day-To-Day Work
Using Westinghouse-specific BWR core simulators, your task is the nuclear design for our customers’ BWR reactors. Developing nuclear fuel designs for manufacturing and performing core simulations based on the fuel assemblies’ placement in the core, you contribute to the optimization of fuel utilization and assurance that the safety and regulatory requirements are fulfilled. The analyses are documented in reports, most often in English.

Examples of customer projects that you can be involved in as a nuclear design engineer are cycle-specific safety analyses, development of the nuclear design for manufacturing, review of core loading plans developed by the customer, licensing of fuel and core optimization in support of business quotes. Other tasks may concern validation and quality assurance of the core simulator codes and tools that we use and develop internally and contributing to the development and licensing of new analysis methods and applications.

An important part of your work will be complex core optimization specifically for long (18-24 month) cycle operation and performing studies of innovative design, operation, and analysis method solutions. However, your tasks can also expand into other areas of nuclear fuel analysis such as reload safety analysis, criticality, fuel rod design, and LOCA analysis.

Supporting our customers with recommendations and best-practice for how to best operate our fuel is another important task. Examples are operational restrictions with respect to pellet-cladding interaction (PCI) and how to mitigate further degradation in case of a fuel failure. This can also include working with customers on core monitoring system development and implementation for monitoring the fuel for operational restrictions.

There are currently many ongoing development activities related to expanding BWR technology, which means there are great opportunities for the right person to continue to grow and develop in the role as a senior BWR core design engineer with Westinghouse.

Who You Are
Your academic background is Master or Bachelor of Science (nuclear engineering, energy systems engineering, engineering physics or equivalent) and you have at least 10 years of relevant experience in the nuclear industry.

You have an analytical mind with a good sense of accuracy, accountability and questioning attitude. You have an interest in confronting new problems and working on innovative solutions. Your communication skills are good in both written and spoken English and preferably also in Swedish, and you enjoy working both independently as well as in a team.
As documentation of analysis results and methodology development is an essential part of the work, you should also have a talent for writing reports and analysis method descriptions. You should be willing to share your knowledge with and provide mentoring of younger engineers.

Additional Information
We hope that you find this opportunity interesting, appealing and challenging! We are looking forward to receiving your complete applicationas soon as possible.

For more information about the position, you are welcome to contact:

Recruiting manager Anna Lindquist (Manager, Core Design, EMEA Fuel Engineering, Västerås, Sweden), phone +46 21-34 79 14 or e-mail [email protected]

This position is part of the collective agreement Teknikavtalet.
Fackliga representanter:

Akademikerförening på Westinghouse (AFW)
Cecilia Wahlström, +46 21 44 01 505, [email protected]
Unionen:
Maria Gunnarsson, +46 21 347 595, [email protected]
IF Metall:
Zlatko Grbic, +46 732 367 035, [email protected] Visa mindre

RESANDE SÄLJARE

Om oss: - Tryggsam fortsätter sin framgångsresa och växer i en hastighet som överträffar tidigare prestationer. - Great place to work certifierade - Nu bygger vi Sveriges bästa fält- och eventförsäljningsorganisation, Tryggsam Express - Vi säljer tjänster som gör skillnad Vad vi erbjuder: - Attraktiv lönemodell med garanti lön samt provision (INGET TAK) - Arbetsgivare som sätter personalen i fokus - Säljutbildningar - Fantastiska kollegor - Då ... Visa mer
Om oss:

- Tryggsam fortsätter sin framgångsresa och växer i en hastighet som överträffar tidigare prestationer.

- Great place to work certifierade

- Nu bygger vi Sveriges bästa fält- och eventförsäljningsorganisation, Tryggsam Express

- Vi säljer tjänster som gör skillnadVad vi erbjuder:

- Attraktiv lönemodell med garanti lön samt provision (INGET TAK)

- Arbetsgivare som sätter personalen i fokus

- Säljutbildningar

- Fantastiska kollegor

- Då vi reser en hel del får du möjligheten se vårt avlånga land, självklart står vi för boendet om vi inte jobbar i din hemort!

Vad vi söker:

- Gillar du att få betalt för det arbetet du gör?

- Älskar du att vinna mer än att du hatar att förlora?

- Är du naturligt nyfiken?

- Vill du resa land och rike runt?

- Har du utövat idrott sedan tidigare?

Dina ansvarsområden:

- Sälja vår smarta uppkopplade brandvarnare på fält och eventDin profil:

- Energi

- Nyfiken

- Envis

- Erfarenhet av försäljning är meriterande

- B-körkort är meriterande men absolut inget kravIngen kommer ihåg en fegis! SÖK NU

Vi kommer att genomföra en granskning av belastningsregistret samt genomföra en kreditkontroll för alla kandidater. Visa mindre

Tandläkare till Manfredkliniken!

Ansök    Dec 5    Praktikertjänst AB    Tandläkare
Manfredkliniken söker nu en tandläkare som vill arbeta med alla typer av behandlingar för barn och vuxna! Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med minst 2 år arbetserfarenhet och som vill arbeta mellan 80–100%. Vi kommer tillsammans överens om startdatum. Arbetet består av sedvanliga uppgifter, du kommer arbeta i systemet Frenda, du behöver inte ha arbetat i Frenda sen innan, huvudsaken är att du med enkelhet förstår och kan sätta dig in i nya sy... Visa mer
Manfredkliniken söker nu en tandläkare som vill arbeta med alla typer av behandlingar för barn och vuxna! Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med minst 2 år arbetserfarenhet och som vill arbeta mellan 80–100%.

Vi kommer tillsammans överens om startdatum.

Arbetet består av sedvanliga uppgifter, du kommer arbeta i systemet Frenda, du behöver inte ha arbetat i Frenda sen innan, huvudsaken är att du med enkelhet förstår och kan sätta dig in i nya system. Samt kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Som person tror vi att du ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Det är viktigt att du är trygg i ditt arbetssätt och är social med patienterna. Vidare är det positivt om du arbetar flexibelt, kan arbeta självständigt och hjälper till där det behövs.

Ansökan:

Urvalsprocessen sker löpande, vid ansökan skicka gärna med ditt CV och personliga brev.
Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Rekryterare Moa Trankell: [email protected]

Om Manfredkliniken:

Manfredkliniken är fint belägen i centrala Västerås med härlig utsikt över Svartån och Stadsparken. På vår mottagning med fem behandlingsrum jobbar två tandläkare, en tandhygienist, två tandsköterskor och en receptionist.

Här kan du läsa mer om oss: https://www.ptj.se/manfredkliniken

Om Praktikertjänst

Praktikertjänst är Sveriges äldsta privata vårdföretag som verkat sen 1960, det finns många karriärvägar där du kan vara anställd eller delägare. Oavsett har du en trygg anställning med förmåner och försäkringar. Praktikertjänst har 2023 hamnat på plats 2 i Universums årliga undersökning av Sveriges bästa arbetsgivare.

 
Övrig informationIntervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Eftersom vi på Praktikertjänst värnar om vår arbetsmiljö och säkerhet tillämpar vi slumpvisa alkohol- och drogtester.

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst är en av Sveriges största vårdgivare med både de nöjdaste patienterna och medarbetarna. Vi är kooperativt ägda och styrda av 1200 ledande praktiker - bland annat tandläkare, tandhygienister, sjuksköterskor, läkare, fysioterapeuter och psykologer. Vår vision är långsiktigt hållbar vård för alla i hela Sverige. I över 60 år har vi tillsammans utvecklat svensk vård utifrån ett praktikerperspektiv och varje dag gör 8000 medarbetare verklig skillnad för våra patienter på 750 mottagningar i hela Sverige. Visa mindre

Pigga och drivna medarbetare sökes till nyöppnad avdelning i Västerås

Är du pigg, utåtriktad och driven? Söker du ett arbete som ger trygghet, möjlighet att påverka och utvecklas? Citysälj Sverige AB har i nära 20 år arbetat framgångsrikt med långsiktiga uppdrag för flera av Sveriges största mediaaktörer. En av våra avdelningar på huvudkontoret i Borås arbetar också med en av Sveriges största lotterier vars hela överskott går till 60 olika välgörenhetsorganisationer, så som Barncancerfonden, Bris och Hjärt- och lungfonden. ... Visa mer
Är du pigg, utåtriktad och driven? Söker du ett arbete som ger trygghet, möjlighet att påverka och utvecklas?
Citysälj Sverige AB har i nära 20 år arbetat framgångsrikt med långsiktiga uppdrag för flera av Sveriges största mediaaktörer. En av våra avdelningar på huvudkontoret i Borås arbetar också med en av Sveriges största lotterier vars hela överskott går till 60 olika välgörenhetsorganisationer, så som Barncancerfonden, Bris och Hjärt- och lungfonden. Avdelningen har varit så framgångsrik att vi förstärkt med ytterligare ett team till vårt kontor i Västerås.
De medarbetare vi nu söker kommer att få vara med och bygga upp den nya avdelningen med stor möjlighet att avancera till säljledare, säljcoach och eventuella andra positioner.
Som säljare har du en garanterad lön som ger trygghet, men också en möjlighet att påverka din lön med obegränsad provision. Vi lägger stor vikt vid våra medarbetares trivsel och har därför en varm inkluderande miljö och god sammanhållning med anställda i alla åldrar, av olika bakgrund och med olika förutsättningar. En god arbetsmiljö är en grundförutsättning och alla säljare har därför en ergonomisk arbetsplats och tillgång till relaxytor.
Det är naturligtvis mediterande om du har tidigare erfarenhet för försäljning, men inte ett krav då vi står för en skräddarsydd betald utbildning. Det viktigaste är din personlighet och inställning.
Vi söker dig som:
Trivs med att jobba i ett högt tempo och har en vilja att utvecklas.
Har hög social kompetens och trivs med att arbeta både enskilt och i grupp.
Har god kommunikativ förmåga.
Talar flytande tydlig svenska.

Vi erbjuder:
En trevlig arbetsplats med god sammanhållning.
Möjlighet att arbeta med en av Sveriges mest kända och omtycka varumärken.
Säljutbildning.
Stor möjlighet att påverka din lön, men också trygghet.

Vi sitter i Citysäljs centrala lokaler i Västerås och arbetar 08:00-17:00 måndag till fredag.
Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Frederik Schuster på 0733 96 17 79 eller [email protected]
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

M-files applikationsutvecklare

Ansök    Dec 5    Nexer AB    Applikationskonsult
Applikationsutvecklare inom M-files till Nexer Information Management Vill du jobba för demokratin i Sverige? Vill du verka för att alla våra samhällsnyttiga funktioner ska fungera? Vill du arbeta med svensk industris mest framåtriktade forskning? Då är det oss du söker! Låter det kaxigt? Kanske något men detta är några av våra kollegors sammanfattning av vad vi i slutändan arbetar med. För att vara lite mer ödmjuka så kan vi i stället formulera om det ... Visa mer
Applikationsutvecklare inom M-files till Nexer Information Management

Vill du jobba för demokratin i Sverige? Vill du verka för att alla våra samhällsnyttiga funktioner ska fungera? Vill du arbeta med svensk industris mest framåtriktade forskning? Då är det oss du söker!

Låter det kaxigt? Kanske något men detta är några av våra kollegors sammanfattning av vad vi i slutändan arbetar med.

För att vara lite mer ödmjuka så kan vi i stället formulera om det till att vi stöttar många av våra myndigheter i deras arbete för att värna om demokratin och se till så att alla samhällsnyttiga funktioner finns och fungerar. Vi stöttar flera av våra världsledande industriföretag så att de kan ligga i framkant!

Vi på Information management är proffs på förvaltning och med mångårig erfarenhet av att erbjuda kunderna bästa stödet inom ECM och är framför allt lyhörda och ödmjuka inför våra kunder. För att ge våra kunder ett så fulltäckande stöd som möjligt har vi, förutom hela Nexers bredd, byggt upp vår organisation med flera olika kompetenser allt från verksamhetsutvecklare till testare och utvecklare.

Vi erbjuder våra kunder stöd i allt från förstudier, nulägesanalyser, workshopar, implementationer, integrationer, utbildningar och support. Allt för att deras plattformar och verktyg ska anpassas efter deras egen verksamhet. Vi arbetar aktivt för att ge våra kunder bästa möjliga stöd i deras förändringsresa och hjälper dem att navigera genom alla krav och möjligheter som dagens digitaliseringsresa innebär.

I vår vardag arbetar vi med allt från att kartlägga kundernas lösningar idag till att leverera och förvalta deras ECM stöd.

Som applikationskonsult hos oss får du stötta kunden på dess resa i att ta fram de bästa processerna, de effektivaste integrationerna och skapa det mest fulländade stödet till deras verksamhet. Du har daglig kontakt med ditt team och är inte rädd för att koppla upp dig i videosamtal med dina kunder för att dela med dig av din kunskap.

Vi letar just nu efter förstärkning i form av M-Files applikationsutvecklare!
Vi söker dig som har något års erfarenhet av att arbeta med M-Files och dess administrativa gränssnitt. Du är en problemlösare som nyfiket tar dig an alla utmaningar.
Du vill jobba i team och delar med dig av din kompetens.

Och framför allt vill du precis som vi skapa de bästa förutsättningarna för våra kunder att vara briljanta!

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer får du gärna höra av dig till Maria på [email protected]. Vi hanterar ansökningar löpande, så vänta inte med att söka!

Om Nexer
Nexer har ambitionen att bli framtidens techbolag. Vi är ett familjeägt och värderingsstyrt företag med ett stort samhällsengagemang, bland annat genom Women in Tech, Star for Life, Mitt Liv och Kodcentrum. Vi leder förändring och strävar hela tiden efter att hitta innovativa och kreativa lösningar för våra kunder och samhället i stort.

På Nexer värdesätter vi kompetensutveckling och erbjuder kurser via Nexer Academy och Udemy och ger certifieringsbonusar samt anordnar inspirationsföreläsningar och Meetups. Vår vision “Put your heart in it and make it happen” genomsyrar hela verksamheten och våra anställda är vår viktigaste nyckel till framgång.

Nexer är en del av Danir-koncernen och har över 2 500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i 15 länder och på fler än 20 orter i Sverige och har två gånger utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien. Visa mindre

Projektledare/Konsultchef

Ansök    Dec 5    Nexer AB    Projektledare, IT
Projektledare/Konsultchef till Nexer Information Management Vill du jobba för demokratin i Sverige? Vill du verka för att alla våra samhällsnyttiga funktioner ska fungera? Vill du arbeta med svensk industris mest framåtriktade forskning? Då är det oss du söker! Låter det kaxigt? Kanske något men detta är några av våra kollegors sammanfattning av vad vi i slutändan arbetar med. För att vara lite mer ödmjuka så kan vi i stället formulera om det till att ... Visa mer
Projektledare/Konsultchef till Nexer Information Management

Vill du jobba för demokratin i Sverige? Vill du verka för att alla våra samhällsnyttiga funktioner ska fungera? Vill du arbeta med svensk industris mest framåtriktade forskning? Då är det oss du söker!

Låter det kaxigt? Kanske något men detta är några av våra kollegors sammanfattning av vad vi i slutändan arbetar med.


För att vara lite mer ödmjuka så kan vi i stället formulera om det till att vi stöttar många av våra myndigheter i deras arbete för att värna om demokratin och se till så att alla samhällsnyttiga funktioner finns och fungerar. Vi stöttar flera av våra världsledande industriföretag så att de kan ligga i framkant!

Vi är ett team med mångårig erfarenhet av att erbjuda kunderna bästa stödet inom ECM och är framför allt lyhörda och ödmjuka inför våra kunder. För att ge våra kunder ett så fulltäckande stöd som möjligt har vi förutom hela Nexers bredd byggt upp vår organisation med flera olika kompetenser, allt från verksamhetsutvecklare till testare och utvecklare.

Vi erbjuder våra kunder stöd i allt från förstudier, nulägesanalyser, workshopar, implementationer, integrationer, utbildningar och support. Allt för att deras plattformar och verktyg ska anpassas efter deras egen verksamhet. Vi arbetar aktivt för att ge våra kunder bästa möjliga stöd i deras förändringsresa och hjälper dem att navigera genom alla krav och möjligheter som dagens digitaliseringsresa innebär.

Om rollen
Vi letar just nu efter förstärkning i form av en projektledare / konsultchef!

Som projektledare / konsultchef hos oss spenderar du din tid som konsult i uppdrag parallellt med din chefsroll. Du leder ditt in-house-team där din viktigaste uppgift är att hjälpa dina medarbetare nå sin fulla potential som högpresterande experter. Du deltar även i vårt strategiska arbete för fortsatt tillväxt och framgång.

Du är en passionerad och senior projektledare med erfarenhet inom IT som vill ha en kombinerad roll med personalansvar. Du värdesätter teamets olikheter och mångfald och förstår att samarbete är nyckeln till framgång. Vi tror att du är en sammanhållande, coachande och stöttande ledare som brinner för att hjälpa andra att växa och utvecklas.

Du är kommunikativ både i svenska och engelska och är van att leda team på ett affärsorienterat sätt med kunden i fokus. Har du tidigare erfarenhet av personalansvar samt erfarenhet av IT-konsultbranschen är det meriterande.

Du kommer ingå i affärsenheten Information Management tillsammans med 25 andra härliga kollegor och utgår från kontoret i Stockholm eller Västerås.

I den här rollen kommer du få det stora nöjet att ha Malin som din närmsta chef! Malin är en go o gla värmlänning med lång erfarenhet inom projektledning. Hon är en varm, trygg och närvarande chef som månar om och ser potentialen i sina medarbetare. Hon kommer ge dig möjlighet att utvecklas och samtidigt finnas där och stötta dig på vägen.

Malin Johansson LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/malin-johansson-19a26a2a/)

Ansökan
Du är välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men om du har frågor om tjänsten eller Nexer kan du kontakta Maria Jaern Ekengren på [email protected]. Vi tar emot ansökningar löpande, så vänta inte med att ansöka!

Nexer som arbetsgivare
Om du jobbar på Nexer får du en djärv och entreprenöriell arbetsgivare med internationell närvaro. Vi är stolta över att leda den digitala revolutionen och ligga i teknikens framkant, alltid med ett agilt och framåtblickande förhållningssätt. Hos oss får du unika möjligheter att drömma stort, agera smart och utvecklas. Som familjeföretag äger vi vår strategi och investerar i långsiktiga mål, och vi uppmuntrar medarbetarnas engagemang och idéer. Dessutom erbjuder vi en flexibel arbetspolicy, där det är möjligt att arbeta på distans när det passar dig och ditt uppdrag.

Vi är en del av Danir-koncernen och har över 2 800 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i drygt 15 länder och på fler än 20 orter i Sverige.

Vår kultur
Vår vision är Promising future - det är viktigt för oss att göra skillnad och bidra till en bättre framtid. Vi är engagerade i våra kunder och har en uppriktig omsorg om varandra. Vi omfamnar mångfald och tror att människor med olika bakgrund och erfarenheter gör vårt arbete och vårt företag bättre. Vi värdesätter innovation och viljan att utvecklas och ta nästa steg, framåt och uppåt. Och viktigast av allt - vi har roligt på jobbet! Visa mindre

Sommarvikarie till Laboratoriemedicin, sommaren 2024

Vi erbjuder dig stora möjligheter till en fortsatt karriär inom yrket och Region Västmanland. Är du utbildad biomedicinsk analytiker eller studerande är det kanske dig vi söker till sommaren 2024! Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken enhet du kommer att arbeta inom och vi erbjuder såklart en individuellt anpassad introduktion. Även om arbetsuppgifterna varierar lite beroende på vilken verksamhet du kommer att arbeta inom, är du en... Visa mer
Vi erbjuder dig stora möjligheter till en fortsatt karriär inom yrket och Region Västmanland. Är du utbildad biomedicinsk analytiker eller studerande är det kanske dig vi söker till sommaren 2024!

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken enhet du kommer att arbeta inom och vi erbjuder såklart en individuellt anpassad introduktion. Även om arbetsuppgifterna varierar lite beroende på vilken verksamhet du kommer att arbeta inom, är du en viktig del i arbetet. 

Om arbetsplatsen
Laboratoriemedicin Västmanland har drygt 200 medarbetare och bedriver verksamhet vid de fyra sjukhusen i länet. Specialistområdena är klinisk kemi med dygnet runt-verksamhet, klinisk mikrobiologi, klinisk patologi med cytologi, specialkemi och vårdnära verksamhet med transfusionsmedicin och PNV. Tillsammans arbetar vi för god och säker vård i rätt tid genom högsta medicinska kvalitet, säkerhet och effektiv resursanvändning genom att använda rätt kompetens på rätt plats.

Vi söker biomedicinsk analytiker eller studenter till flera verksamheter inom Laboratoriemedicin, i din ansökan får du möjlighet att önska vilken verksamhet som du helst önskar arbeta inom.


• Jourlaboratoriet Västerås (Klinisk kemi)
• Jourlaboratoriet Köping (Klinisk kemi)
• Mikrobiologilaboratoriet
• Patologilaboratoriet
• Blodcentralen
• Provtagningsenheten Västerås
• Provtagningsenheten Köping
• Laboratoriemedicin Sala
• Laboratoriemedicin Fagersta

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker men också dig som fortfarande studerar och har slutfört termin två.

Vi söker också dig som är utbildad biomedicinare, biolog eller biotekniker eller har annan relevant utbildning. Du är även välkommen att söka om du fortfarande studerar inom dessa områden. Till Blodcentralen och våra provtagningsenheter söker vi även läkar- eller sjuksköterskestuderande.

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom dessa områden så är det meriterande. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav. Som person är du ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till ditt eget och andras lärande. Vi tror att du ser ett semestervikariat som starten på en karriär och att du givetvis gillar utveckling, utmaningar och ett varierat arbetstempo. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning.

Anställningsvillkor
Semestervikariat under veckorna 24-33, sommaren 2024 heltid.

Vi erbjuder i första hand semestervikariat till dig som kan arbeta hela sommarperioden.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 3 mars 2024

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering så välkommen med din ansökan redan idag!

Om regionen
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Kommunuppdrag Jour i Västerås

A?r du en legitimerad sjuksko?terska som vill ha en trygg ansta?llning med bra villkor? Perfekt! Da? har du kommit helt ra?tt. Just nu so?ker vi en Magnifiq Sjuksköterska till spa?nnande uppdrag inom den Kommunala hälso- och sjukvårdsverksamheten i Västerås Sedvanliga arbetsuppgift inom jourverksamheten. Du kommer ha ett omvårdnadsansvar inom särskilt boende och servicehus. Detta innebär både telefonrådgivning och att åka ut och göra bedömningar. Det arb... Visa mer
A?r du en legitimerad sjuksko?terska som vill ha en trygg ansta?llning med bra villkor? Perfekt! Da? har du kommit helt ra?tt.

Just nu so?ker vi en Magnifiq Sjuksköterska till spa?nnande uppdrag inom den Kommunala hälso- och sjukvårdsverksamheten i Västerås

Sedvanliga arbetsuppgift inom jourverksamheten. Du kommer ha ett omvårdnadsansvar inom särskilt boende och servicehus. Detta innebär både telefonrådgivning och att åka ut och göra bedömningar. Det arbetar minst två Sjuksköterskor på varje arbetspass.

Arbetstid: främst helger mellan kl. 07:00-19:00 samt vissa vardagskvällar kl. 16:30-19:00.

Uppdraget pågår från 24-01-01 till 24-03-24 eller enligt överenskommelse.

Du som la?ser detta hoppas vi a?r legitimerad Sjuksko?terska och har na?gra a?rs erfarenhet fra?n yrket. Som person tror vi att du a?r glad, trivs med att tra?ffa nya ma?nniskor och vill axla rollen som ambassado?r ute pa? uppdrag hos va?ra kunder.

Magnifiq - det familja?ra va?rdbemanningsbolaget

Magnifiq a?r ingen va?rdja?tte. Ista?llet bygger va?r framga?ng pa? no?jda medarbetare med trygga ansta?llningar och tja?nster av ho?gsta kvalitet.

Idag jobbar vi med så gott som alla regioner, kommuner och privata vårdgivare över hela Sverigekartan och vår ambition har alltid varit att kunna erbjuda våra konsulter bästa tänkbara uppdrag, trygga villkor och höga ersättningar oavsett var i landet du önskar arbeta.

Som konsult hos oss får du bland annat;

- En personlig kontakt som alltid finns tillgänglig för dig
- En konkurrenskraftig lön
- Försäkring, tjänstepension och sjuklön
- Reseersättning och boende utanför hemorten

La?ter detta som na?got fo?r dig? Det både tror och hoppas vi.
Va?nta i sa? fall inte - uppdraget tillsätts löpande.

Varmt välkommen!

Teamet på Magnifiq

Växel: 090-136200 Visa mindre

Sommarvikarie till Blodcentralen, sommaren 2024

Vi erbjuder dig stora möjligheter till en fortsatt karriär inom yrket och Region Västmanland. Är du utbildad biomedicinsk analytiker alternativt sjuksköterska eller studerande är det kanske dig vi söker till sommaren 2024! Arbetsuppgifter På Blodcentralen kommer arbetsuppgifterna främst bestå av att arbeta med blodtappning av våra blodgivare antingen på tappningen i Västerås eller på vår blodgivartrailer som besöker hela länet.  Om arbetsplatsen Laborato... Visa mer
Vi erbjuder dig stora möjligheter till en fortsatt karriär inom yrket och Region Västmanland. Är du utbildad biomedicinsk analytiker alternativt sjuksköterska eller studerande är det kanske dig vi söker till sommaren 2024!

Arbetsuppgifter
På Blodcentralen kommer arbetsuppgifterna främst bestå av att arbeta med blodtappning av våra blodgivare antingen på tappningen i Västerås eller på vår blodgivartrailer som besöker hela länet. 

Om arbetsplatsen
Laboratoriemedicin Västmanland har drygt 200 medarbetare och bedriver verksamhet vid de fyra sjukhusen i länet. Specialistområdena är klinisk kemi med dygnet runt verksamhet, klinisk mikrobiologi, klinisk patologi med cytologi, specialkemi och vårdnära verksamhet med transfusionsmedicin och PNV.

Inom Blodcentralsverksamheten arbetar ca 25 personer, här finns en engagerad, kamratlig och kunskapsstark grupp som välkomnar dig till sin arbetsplats. Tillsammans arbetar vi för god och säker vård i rätt tid genom högsta medicinska kvalitet, säkerhet och effektiv resursanvändning genom att använda rätt kompetens på rätt plats.


Vi söker för övrigt semestervikarier till fler verksamheter inom Laboratoriemedicin, för dessa tjänster se annons Sommarvikarier till Laboratoriemedicin, sommaren 2024

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen eller studerar till biomedicinsk analytiker, sjuksköterska, läkare eller har annan likvärdig utbildning. Viktigt hos oss är att du är bekväm i korta möten med våra friska blodgivare som frivilligt besöker oss för att lämna blod. Det är även meriterande om du har erfarenhet av tex venprovtagningar eller blodgivning då en stor del av ditt arbete kommer var att utföra blodtappning. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande. Vi tror att du ser ett semestervikariat som starten på en karriär och att du givetvis gillar utveckling, utmaningar och ett varierat arbetstempo. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning.

Anställningsvillkor
Semestervikariat under veckorna 24-33, sommaren 2024 heltid eller deltid.

Vi erbjuder i första hand semestervikariat till dig som kan arbeta hela sommarperioden.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 3 mars 2024

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering så välkommen med din ansökan redan idag!

Om regionen
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Yrkeslärare/instruktör inom flygteknik

Ansök    Dec 5    Västerås kommun    Yrkeslärare
Vi söker nu en lärare i flygteknik till Edströmska gymnasiet. Är du vår nya kollega? Edströmska erbjuder gymnasie- och vuxenutbildningar och har cirka 400 ungdomsstuderande och 100 vuxenstuderande. Inom vår gymnasieverksamhet erbjuder vi utbildning som förbereder för arbete inom fordons-, transport-, flygmekaniker och anläggningsbranschen. För oss är det centralt att ha nära kontakt och samarbete med branschen och näringslivet i synnerhet i Västmanlands l... Visa mer
Vi söker nu en lärare i flygteknik till Edströmska gymnasiet. Är du vår nya kollega?

Edströmska erbjuder gymnasie- och vuxenutbildningar och har cirka 400 ungdomsstuderande och 100 vuxenstuderande. Inom vår gymnasieverksamhet erbjuder vi utbildning som förbereder för arbete inom fordons-, transport-, flygmekaniker och anläggningsbranschen. För oss är det centralt att ha nära kontakt och samarbete med branschen och näringslivet i synnerhet i Västmanlands län. Detta innebär att vi kan erbjuda intressanta och framtidsinriktade utbildningar och kurser till våra elever och samtidigt vara en viktig aktör som tillgodoser branschens behov av arbetskraft.

Läs gärna mer om oss och vår verksamhet på http://www1.vasteras.se/edstromska/

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i flygteknik kommer du att utbilda våra elever teoretiskt och praktiskt, både på YH (Yrkeshögskolan) samt på gymnasiet. Rollen som lärare innebär att du har framtidens medarbetare i ditt fokus, varje dag. Att vara lärare idag handlar om att fånga elevernas intressen och utifrån det skapa en rolig och utmanande undervisning. Du kommer att planera, undervisa och bedöma utifrån läroplanen (GY11) och EASA:s kravställan, Arbetsuppgifterna innebär också ett viktigt ansvar för mentorskap, vilket innebär att du skapar trygga relationer mellan dig och dina elever. Du kommer även ansvara för underhåll av utrustning och kan komma att hålla uppdragsutbildningar.

KVALIFIKATIONER
Som lärare i flygteknik har du det viktiga uppdraget att skapa framtidens noggranna mekaniker/tekniker som gör att vi är trygga med att flyga. Detta ställer krav på omdöme, ledarskap och en kvalitetsmedvetenhet. För att trivas i rollen behöver du tycka det är spännande att arbeta med och utveckla ungdomar.

Vi söker dig som är certifierad inom flygteknik eller har annan teknisk bakgrund med erfarenhet inom flyg. Du är eller har varit certifierad i del-66, MM eller motsvarande militärt certifikat. Du har erfarenhet av att arbeta med civilt eller militärt luftfartygsunderhåll. Har du dessutom haft en roll som befattningshavare i del-145/147/M är det ett stort plus. Utbildning eller erfarenhet av roll som lärare, instruktör eller annan pedagogisk bakgrund är meriterande, men det är inget krav. Du tycker det är intressant med lärande situationer och har tankar kring hur du bäst kan förmedla din kunskap till andra.

Innan du kan anställas behöver du visa upp ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister

Vi intervjuar löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Sjuksköterska till servicehus i Västerås v. 5-12 2024

Är du utbildad sjuksköterska redo för nya utmaningar i karriären? Vår vision är att tillsätta rätt person på rätt plats, där den behövs som allra mest och söker nu dig. UPPDRAGSBESKRIVNING Vi söker dig som är en erfaren sjuksköterska till ett uppdrag som bemanningssjuksköterska hos en kund i Västerås. Uppdraget innebär arbete på ett servicehus. Arbetet innebär jourverksamhet vissa vardagar 16:30-19:00 och helger mellan 07:00-19:00, det innebär både telefon... Visa mer
Är du utbildad sjuksköterska redo för nya utmaningar i karriären? Vår vision är att tillsätta rätt person på rätt plats, där den behövs som allra mest och söker nu dig.
UPPDRAGSBESKRIVNING
Vi söker dig som är en erfaren sjuksköterska till ett uppdrag som bemanningssjuksköterska hos en kund i Västerås. Uppdraget innebär arbete på ett servicehus. Arbetet innebär jourverksamhet vissa vardagar 16:30-19:00 och helger mellan 07:00-19:00, det innebär både telefonrådgivning och att åka ut och göra bedömningar.
Vi söker dig som kan jobba under perioden v 5-12 2024. Vårdbron är dock fortsatt intresserade oavsett om du kan jobba hela eller delar av perioden, så varmt välkommen in med din ansökan!
Detta uppdrag har sista svarsdag 12 december, men vi har ett flertal liknande uppdrag och är alltid intresserade av att komma i kontakt med kompetent vårdpersonal!
DIN PROFIL
Du är legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet med referenser.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som bemanningssjuksköterska behöver du vara duktig på att möta nya människor och vara noggrann samt trygg i din yrkesroll.
ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA
Att jobba som bemanningssjuksköterska på Vårdbron ger dig möjlighet till stor flexibilitet i hur du lägger upp ditt arbetsliv. Tillsammans med din personliga bemanningsspecialist kommer ni fram till en plan utifrån dina önskemål.
Det är upp till dig om du väljer att jobba som fakturerande eller löntagare. Oavsett hjälper vi dig att hitta både resa och boende om uppdraget ligger på annan ort. Detta för att du ska kunna fokusera på att göra det du är bäst på – att hjälpa patienter runtom i Sverige.
Din uppgift kommer vara att stötta upp under perioder när behoven är stora. Du kommer få möjlighet att bredda och fördjupa din kompetens och samtidigt få möjlighet att inta en viktig roll hos verksamheten som en erfaren och självgående kollega.
DET HÄR ÄR VÅRDBRON
Vårdbron är ett bemanningsföretag som bemannar all form av sjukvårdspersonal till uppdrag över hela landet. Vi bemannar inom region, kommun och privata aktörer över hela Sverige. Vår målsättning är att erbjuda kvalitet, tillgänglighet och engagemang för att bli den självklara samarbetspartnern och skapa långsiktighet tillsammans med såväl våra kunder som konsulter.
För varje utförd arbetsvecka skänker vi även en del av vinsten till Barncancerfonden med övertygelse om att vi tillsammans kan hjälpa fler!
PASSAR INTE UPPDRAGET DIG?
Behoven är stora inom den svenska sjukvården runtom i landet med alla olika yrkesroller. Kontakta oss så får du tala med en bemanningsspecialist som kan hitta uppdrag som passar just dig och dina önskemål. Visa mindre

Övertandläkare inom bettfysiologi till Specialisttandvården

Vill du utvecklas tillsammans med erfarna team i en spännande och modern sjukhusmiljö? På Specialisttandvårdskliniken förenas alla specialiteter under ett tak. Vi har ett nära samarbete som genomsyras av öppenhet, hjälpsamhet och en god gemenskap. Heltid eller deltid? Det bestämmer du! Välkommen till framtidens tandvård! Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta på sjukhuset i Västerås i en verksamhet där patienterna är remitterade från såväl sjukvå... Visa mer
Vill du utvecklas tillsammans med erfarna team i en spännande och modern sjukhusmiljö? På Specialisttandvårdskliniken förenas alla specialiteter under ett tak. Vi har ett nära samarbete som genomsyras av öppenhet, hjälpsamhet och en god gemenskap.

Heltid eller deltid? Det bestämmer du! Välkommen till framtidens tandvård!


Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på sjukhuset i Västerås i en verksamhet där patienterna är remitterade från såväl sjukvård som allmäntandvård. Verksamheten omfattar lika stor andel smärt- som sömnapnépatienter varför vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av odontologisk sömnmedicin.

Som övertandläkare kommer du förutom kliniskt specialistarbete att ha en konsulterande roll, utföra utbildningsaktiviteter och gärna FoU/kvalitetsuppföljning. Då vår nuvarande övertandläkare slutar under hösten blir du vår ämnesföreträdare och tillsammans med övriga medarbetare på avdelningen ansvarar du för verksamheten och dess utveckling.


Om arbetsplatsen


Specialisttandvårdskliniken är en del av Västmanlands sjukhus Västerås. Kliniken är uppdelad i tre enheter. Enheten för Oral rehabilitering omfattar avdelningarna för bettfysiologi, endodonti, parodontologi, protetik och pedodonti. Enheten för Tandreglering omfattar ortodonti samt vår centrala steril. Enheten för Käkkirurgi omfattar käkkirurgi samt avdelningarna för orofacial medicin och odontologisk radiologi.

Specialisttandvårdskliniken är belägen i moderna lokaler inom Västmanlands Sjukhus i Västerås. Förutom specialisttandvård bedriver vi olika former av utbildning samt ger möjlighet till klinisk forskning.

Inom Bettfysiologin arbetar idag en övertandläkare och tre tandsköterskor. Vi har också en resurstandläkare som enbart arbetar med sömnapné. Vi erbjuder stora möjligheter att arbeta med erfarna specialistteam och kompetensutveckling i en spännande och omväxlande sjukhusmiljö.

Vi välkomnar dig till en arbetsplats med gott arbetsklimat där vi oavsett specialitet har en öppen och trevlig gemenskap och ett bra samarbete!


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med specialistutbildning inom bettfysiologi och där utbildning inom odontologisk sömnmedicin är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska, såväl tal som i skrift.

I ditt arbete träffar du patienter som ofta gjort en lång resa inom övrig sjukvård. Du har förmågan att lyssna, inge förtroende och respekt, men också vara professionell och visa ett gott omdöme. Det är viktigt att vara tydlig i kommunikationen med patienter och andra intressenter. Vi använder tandvårdsprogrammet T4 för vårt remiss- och journalarbete men även sjukvårdens program Cosmic och Sectra.

Vi erbjuder dig


• En arbetsplats med ett öppet arbetsklimat och god gemenskap
• Ett bra flextidsavtal och kortare arbetstid på fredagar
• Arbete i en verksamhet som uppmuntrar kompetensutveckling och egna initiativ till att fördjupa din specialistkunskap

Läs mer om Region Västmanlands förmåner här: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 22 december 2023.


Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Parkeringsvakt med intresse för säkerhetskontroll för flygplats

Ansök    Dec 5    Securitas AB    Parkeringsvakt
Företagsbeskrivning Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler. Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar ... Visa mer
Företagsbeskrivning
Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.
Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.
Jobbeskrivning
Brinner du för parkering och är på jakt efter din nästa utmaning? Vill du även ha varierande arbetsuppgifter och kombinera arbetet som parkeringsvakt med flygplatskontrollant är detta arbetet för dig!
Ditt arbete är primärt som parkeringsvakt men även andra arbetsuppgifter som flygplatskontrollant och hjälpa kollegorna med andra arbetsuppgifter så som larmryck förekommer. Yrkesrollerna innebär tydliga riktlinjer där vi alla har olika personligheter men delar samma driv i arbetslivet: att göra människor trygga. Trivs du i en roll där du får mycket frihet under ansvar? Läs då mer nedan.
Som parkeringsvakt kommer du arbeta med parkeringsövervakning på tomtmark. Ditt ansvar är att främja trafiksäkerheten på vägarna, öka framkomligheten i trafiken och förbättra trivseln i boendemiljöer och du gör detta genom att kontrollera att parkeringsreglerna efterlevs. Du har ett fritt arbete men med ett viktigt ansvar.
Du kommer till exempel att:
Kontrollera att parkeringsregler efterlevs på tomt.
Proaktivt hjälpa våra kunder vid parkeringsrelaterade frågor.

Som flygplatskontrollant arbetar du med service & säkerhetsarbete inom flygplatsområdet och har ständig kontakt med människor som är på resande fot i en internationell miljö. Ditt jobb är att kontrollera och dubbelkontrollera alla tänkbara hot, och att skapa en säker, trygg och trevlig upplevelse för resande och besökare.
Du kommer till exempel att:
Säkerhetskontrollera passagerare
Säkerhetskontrollera bagage och varor
Kontrollera fordon, byggnader och uppställningsplatser grundligt
Kontrollera flygpost, fraktgods och serveringsutrustning

Vi är trygghet. Vi är Securitas.
Kravspecifikation
Specifika krav:
Du har godkända betyg i svenska och engelska från första året i gymnasiet
Innehar B-körkort
Du är flytande i såväl svenska som engelska. Talar du ytterligare språk är detta meriterande

Meriterande:
Komplett väktarutbildning
Erfarenhet inom parkeringsövervakning
Erfarenhet inom säkerhetskontrollen
Flygplatskontrollantsutbildning
Förordnande
Komplett bakgrundskontroll där du behöver specificera via intyg vad du sysselsatt dig med de senaste fem åren, exempelvis via arbetsgivarintyg, försäkringskassa, resedokumentation.

Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är detta självklart starkt meriterande, men inget krav. Störst vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten och vi utbildar dig om du saknar viss utbildning. Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.
Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga förstår snabbt problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.
Övrig information
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten – skicka din ansökan redan idag!
Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: [email protected].
Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6mån provanställning
Nattetid med 5-4 arbetsschema samt en tjänst dagtid med varierande arbetstider anpassat till flygplatsen.
Vi arbetar med urvalstester
Vi kommunicerar i första hand via mail
Sista ansökningsdag är 2023-12-31

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).
Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.
Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se Visa mindre

Säljare med goda utvecklingsmöjligheter till Västerås

Ansök    Dec 5    Green Unity AB    Hemförsäljare
Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag . Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med oss där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar. Det vi erbjuder Dig är: *Försäljningsutbildning *Vidareutbildning, feedback och stimulans *Goda möjligheter att avancera inom företaget. Skräddar... Visa mer
Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag . Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med oss där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.
Det vi erbjuder Dig är:
*Försäljningsutbildning
*Vidareutbildning, feedback och stimulans
*Goda möjligheter att avancera inom företaget. Skräddarsytt efter dina önskemål
*Du har betalt för varje kundbesök du gör
Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer.


Vi söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna. Du är framåt, nyfiken och gillar utmaningar.
Att du har någon erfarenhet av försäljning är en merit men inget vi kräver. Däremot så är humor och envishet ett stort plus.
Du har körkort & tillgång till egen bil.
Som försäljare kommer du att sälja Clear Sky som är ett av världens mest hälsosamma Luftreningssystem. Man kan även skura golv, putsa fönster, kemtvätta helt utan kemikalier mm. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer.
Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ett schema som du är med och utformar tillsammans med oss veckovis.


Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu, finns möjligheten att matchas mot uppdrag omgående.
Bifoga Cv och ditt personliga brev i din ansökan!
Välkommen med din din ansökan redan idag! ????


Produkten:
Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.
Clear Sky är en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier och är en portabel luftrenare med flera funktioner. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 25 länder över hela världen. Clear Sky tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion.
#workatclearsky
Lönetyp: Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer. Visa mindre

Kvalificerad handläggare för uppdragsutbildning

Mälardalens universitet (MDU) växer och utvecklas i samband med att vi blev universitet 1 januari 2022. Ta chansen att vara med på vår spännande utvecklingsresa. Med MDU:s vision, att vara ett progressivt och samverkande universitet där vi tillsammans formar en hållbar framtid, kan du göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till en mer hållbar framtid genom kunskap och innovation. Vi anser att ny kunskap och nya perspektiv bäst skapas och uppnås i samverkan m... Visa mer
Mälardalens universitet (MDU) växer och utvecklas i samband med att vi blev universitet 1 januari 2022. Ta chansen att vara med på vår spännande utvecklingsresa. Med MDU:s vision, att vara ett progressivt och samverkande universitet där vi tillsammans formar en hållbar framtid, kan du göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till en mer hållbar framtid genom kunskap och innovation. Vi anser att ny kunskap och nya perspektiv bäst skapas och uppnås i samverkan med andra - kollegor, studenter, näringsliv och offentlig sektor såväl nationellt som internationellt.

Hos oss läser närmare 17 000 studenter kurser och program inom design och kommunikation, ekonomi, hälsa, teknik och skola samt kammarmusik och opera. Vår forskning bedrivs inom alla utbildningsområden och är internationellt framstående inom framtidens energi och inbyggda system. MDU finns i den expansiva tillväxtregionen Mälardalen med campus i Eskilstuna och Västerås.
Anställningsinformation
Anställningsform: Tillsvidareanställning, med eventuell provanställning
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2024-01-03
Stationeringsort: Västerås
Akademi/enhet/sektion: Sektionen för stöd till kvalitet i utbildning och forskning

Arbetsuppgifter
Som handläggare för uppdragsutbildning ansvarar du för att hålla samman och vägleda arbetet med att sätta mål och ta fram strategier för uppdragsutbildningen vid Mälardalens universitet, i samarbete med akademier och stödfunktioner.

Du ansvarar även för att ta fram styrdokument och processer för initiering, genomförande och avslut av uppdragsutbildningar.

Samordna och strukturera befintligt arbete med uppdragsutbildning vid MDU.

Arbetet utförs i nära samarbete med andra stödjande funktioner inom universitetet såsom ekonomer, jurister, kommunikatörer och utbildningshandläggare, och innebär även i övrigt många kontakter inom och utanför organisationen.

Tjänsten är placerad i Västerås, men arbetet kan vid behov även utföras vid Campus Eskilstuna. Tjänsteresor kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk examen inom ett område som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Du har kunskap och erfarenhet av organisering och genomförande av uppdragsutbildning vid svenskt lärosäte, och goda kunskaper om de regelverk som styr uppdragsutbildning i Sverige. Du har god förmåga att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift. Du gillar att samarbeta, är driven men lyhörd och serviceinriktad. Du bör ha god förmåga att strukturera din vardag.

Avgörande vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför.

Meriterande
 Arbete av utredande och analyserande karaktär inom universitet eller högskola.

Ansökan
Gör din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Den sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

 

Vi undanber oss all kontakt med försäljare av annonser. Vi har gjort våra strategiska val för denna rekrytering.

Fackliga representanter:

Michaël Le Duc (SACO), tel: 021-10 14 02 
Susanne Meijer (OFR), tel: 021-10 14 89 Visa mindre

Tjäna 37 000 SEK/M

Ansök    Dec 4    Getdet AB    Fältsäljare/Utesäljare
Sök jobbet som fältsäljare på Expo Avenue för att tjäna 37 000 SEK/M! Pratar du flytande svenska & vill tjäna 37 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 37 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning, betalt boende & resa Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har jobbat med ... Visa mer
Sök jobbet som fältsäljare på Expo Avenue för att tjäna 37 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 37 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 37 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Sjuksköterska till hemsjukvård i Västerås

Information om uppdraget: Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska till hemsjukvård i Västerås I rollen som sjuksköterska inom hemsjukvård arbetar du med patienter i deras hemmiljö och du arbetar med varierande arbetsuppgifter. Bland annat kommer du att vara att sköta normala ansvarsområden för en sjuksköterska/distriktssjuksköterska såsom medicinska bedömningar, utförande av läkarordinationer, delegeringar, dokumentera, telefonrådgivning, hemsjuk... Visa mer
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska till hemsjukvård i Västerås

I rollen som sjuksköterska inom hemsjukvård arbetar du med patienter i deras hemmiljö och du arbetar med varierande arbetsuppgifter. Bland annat kommer du att vara att sköta normala ansvarsområden för en sjuksköterska/distriktssjuksköterska såsom medicinska bedömningar, utförande av läkarordinationer, delegeringar, dokumentera, telefonrådgivning, hemsjukvård, förskrivningar, apodoskontroller m.m.

Lön inom 24 timmar
När du arbetar hos oss behöver du inte längre vänta på lönen. Med flexibel lön har du möjlighet att följa din lön dagligen och göra uttag av din intjänade lön när du vill och behöver det.

Krav:

- Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet.

- Erfarenhet från hemsjukvård.

- B-körkort.

Var: Västerås


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 2024-01-29-2024-03-24


Arbetstider: Arbetet innebär jourverksamhet vissa vardagar 16:30-19:00 och helger mellan 07:00-19:00


Journalsystem: Melior

Sista ansökningsdag: 2023-12-14


Vi erbjuder:

- Lön inom 24 timmar efter avslutat arbetspass

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagarVilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Vi är ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge sjuksköterskor en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Anna, Magnus & Rebecka Visa mindre

Jobba Som Fältsäljare

Sök jobbet som säljare på Expo Avenue för att jobba som fältsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som fältsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som fältsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning, betalt boende & resa Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har jobbat... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Expo Avenue för att jobba som fältsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som fältsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som fältsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Sjuksköterska till Service hus

FM Care söker sjuksköterskor på heltid till olika uppdrag inom vår organisation. Period: 2024-01-01--2024-01-28. Omfattning: heltid Kvalifikationer Fm Care söker legitimerad sjuksköterskor, gärna med några års erfarenhet. Tidigare arbete och erfarenhet med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter är meriterande. Vi söker nu sjuksköterska för service hus uppdrag. Vi söker dig som är flexibel och trygg i din yrkesroll och har en positiv personlighet. Du är självstä... Visa mer
FM Care söker sjuksköterskor på heltid till olika uppdrag inom vår organisation.
Period: 2024-01-01--2024-01-28.
Omfattning: heltid
Kvalifikationer
Fm Care söker legitimerad sjuksköterskor, gärna med några års erfarenhet. Tidigare arbete och erfarenhet med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter är meriterande.
Vi söker nu sjuksköterska för service hus uppdrag.
Vi söker dig som är flexibel och trygg i din yrkesroll och har en positiv personlighet. Du är självständig, lyhörd, ansvarstagande och noggrann. Du gillar att arbeta med människor och har en stark service känsla.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du ska vara trygg i din yrkesroll.
Hos FM Care ska du känna frihet, egenmakt och att dina insatser har verklig betydelse för de människor du engagerar dig för. Vår ambition är att leverera vård med högsta kvalitet och möta varje enskild vårdtagare med värdighet, respekt och omtanke.
Urval sker löpande, skicka gärna din ansökan snarast möjligt.
Besök gärna vår hemsida för mer info!
Kontakt
Välkommen med din ansökan CV och ett personligt brev per e-post till [email protected]
Märk din ansökan med " service hus” Visa mindre

AnnSam söker Sjuksköterska! Uppdrag -v2 i Västerås

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Sjuksköterskor för uppdrag inom Onkologi i Västerås!   Perioden: Snarast - 2024.01.14 Arbetstid: Dagtid mån-fre. Helgtjänstgöring förekommer. Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll. Journalsystem: Cosmic Ev. övrigt:   Planerad administrering av cytostatika och annan medicinsk onkologisk behandling. Telefonrådgivning. Ref. nr: 1376 Att arbeta som Bemanningss... Visa mer
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Sjuksköterskor för uppdrag inom Onkologi i Västerås!  
Perioden: Snarast - 2024.01.14
Arbetstid: Dagtid mån-fre. Helgtjänstgöring förekommer.
Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem: Cosmic
Ev. övrigt:   Planerad administrering av cytostatika och annan medicinsk onkologisk behandling. Telefonrådgivning.
Ref. nr: 1376

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  

[email protected]
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

Sjuksköterska till Service hus

FM Care söker sjuksköterskor på heltid till olika uppdrag inom vår organisation. Period: 2024-01-29--2024-03-24. Omfattning: heltid Kvalifikationer Fm Care söker legitimerad sjuksköterskor, gärna med några års erfarenhet. Tidigare arbete och erfarenhet med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter är meriterande. Vi söker nu sjuksköterska för service hus uppdrag. Vi söker dig som är flexibel och trygg i din yrkesroll och har en positiv personlighet. Du är självst... Visa mer
FM Care söker sjuksköterskor på heltid till olika uppdrag inom vår organisation.
Period: 2024-01-29--2024-03-24.
Omfattning: heltid
Kvalifikationer
Fm Care söker legitimerad sjuksköterskor, gärna med några års erfarenhet. Tidigare arbete och erfarenhet med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter är meriterande.
Vi söker nu sjuksköterska för service hus uppdrag.
Vi söker dig som är flexibel och trygg i din yrkesroll och har en positiv personlighet. Du är självständig, lyhörd, ansvarstagande och noggrann. Du gillar att arbeta med människor och har en stark service känsla.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du ska vara trygg i din yrkesroll.
Hos FM Care ska du känna frihet, egenmakt och att dina insatser har verklig betydelse för de människor du engagerar dig för. Vår ambition är att leverera vård med högsta kvalitet och möta varje enskild vårdtagare med värdighet, respekt och omtanke.
Urval sker löpande, skicka gärna din ansökan snarast möjligt.
Besök gärna vår hemsida för mer info!
Kontakt
Välkommen med din ansökan CV och ett personligt brev per e-post till [email protected]
Märk din ansökan med " service hus” Visa mindre

Sjuksköterskor för arbete inom onkologisk vård.

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vård... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunders räkning sjuksköterskor som är intresserade av att arbeta med onkologi.

Kontakta oss gärna för mer information [email protected]/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag. Visa mindre

Projektassistent

Företagspresentation Till en av våra kunder i Västerås, en multinationell koncern med högteknologisk produkttillverkning, söker vi nu en projektassistent. Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag på ca 6 månader via Unik Resurs med god chans till förlängning för rätt person. Arbetsuppgifter och ansvarsområden Projektassistent har ansvar att assistera projektledaren med planering, genomförande och avslutning av projektet. Detta kan innebära att man h... Visa mer
Företagspresentation

Till en av våra kunder i Västerås, en multinationell koncern med högteknologisk produkttillverkning, söker vi nu en projektassistent.
Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag på ca 6 månader via Unik Resurs med god chans till förlängning för rätt person.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Projektassistent har ansvar att assistera projektledaren med planering, genomförande och avslutning av projektet. Detta kan innebära att man håller kontakten med projektdeltagare, håller projektdokumentation uppdaterad och hjälper till att organisera möten. Projektassistenten är också ansvarig för att hålla projektmedlemmarna informerade och för att hjälpa till att lösa problem som uppstår under projektets gång.

Du stöttar framför allt med administrativa arbetsuppgifter, exempelvis med att:

Projekt:
- Delta på projektmöten
- Skriva protokoll/mötesanteckningar
- Boka möten internt samt med underentreprenörer
- Stötta projektledare med dokumentation

- Beställa och förbereda QEHS tavlor till site
- Administrera ID06 via Infobric (inköp av tjänst, registrering…)
- Stöttning med uppgifter som rör QHSE
- Tillträdeslista för tillträde på site
- Beställa utskrifter av ritningar till site i olika format

- Boka konferenser, catering, kundbesök,
- Skicka gods

Inköp/SAP
- Uppdatering av mall för inköpsanmodan
- Förbereda inköpsanmodan inför beställning
- Skapa rekvisitioner
- Utökning av PO vid förändringar
- Godsmottag via SAP
- Uppföljning och bevakning av materialbeställningar
- Intag av offerter från angivna/önskade leverantörer

Din profil
Vi söker dig som har:- Gymnasial utbildning
- Erfarenhet av administrativt arebete
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
- Erfarenhet av SAP
- Ordningsam och strukturerad
- Kommunikativ

Ansök redan idag!
Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Alexandra Linder och nås på 0707274979 eller på [email protected]

Väl mött!

Unik Resurs
Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!
Relaterade taggar: #LI-Onsite Visa mindre

Automationsingenjör till ABB

Vi växer och letar efter en kvalificerad professionell som vill bidra till utvecklingen och leveransen av toppmoderna mät- och analysprodukter. Om du brinner för innovation och vill arbeta i en global miljö är detta möjligheten för dig! ARBETSUPPGIFTER Som en nyckelmedlem i vårt team kommer du att ansvara för att utveckla och tillhandahålla en omfattande produktportfölj för mätning och analys. Dessa produkter är utformade för att förbättra kontroll, pro... Visa mer
Vi växer och letar efter en kvalificerad professionell som vill bidra till utvecklingen och leveransen av toppmoderna mät- och analysprodukter. Om du brinner för innovation och vill arbeta i en global miljö är detta möjligheten för dig!ARBETSUPPGIFTER
Som en nyckelmedlem i vårt team kommer du att ansvara för att utveckla och tillhandahålla en omfattande produktportfölj för mätning och analys. Dessa produkter är utformade för att förbättra kontroll, produktivitet och kvalitet över olika branscher och processer, med särskild fokus på metallindustrin och valsverk. Din roll kommer att innebära nära samarbete med kunder, inklusive driftsättning och serviceaktiviteter på plats för att säkerställa framgångsrik implementering av företagets egna produkter.


När du växer i rollen kommer du också att spela en avgörande roll i att stödja och utbilda kunder globalt om dessa produkter, med bas i Västerås men möjlighet till internationella resor.
PROFIL
Vi söker en kandidat som inte bara är tekniskt kunnig utan även har utmärkta kommunikationsfärdigheter för att arbeta effektivt med kunder.
Ett omfattande utbildningsprogram kommer att erbjudas för att bekanta dig med företagets produkter innan du genomför idriftsättningar på plats.


KOMPETENSKRAV
Högskole eller Civilingenjörs-utbildning, företrädesvis med inriktning på Automation.
Goda kunskaper i svenska och engelska.
Vilja att resa, giltigt körkort och flexibilitet med arbetstider


MERITERANDE
Tidigare erfarenhet eller praktikplatser inom processindustrin, särskilt inom stål eller papper.
Kännedom om valsverkOM FÖRETAGET
Företaget är ledande inom teknik för elektrifiering och automation och möjliggör en mer hållbar och resurseffektiv framtid. Företagets lösningar kopplar samman ingenjörskunnande och mjukvara för att optimera hur saker tillverkas, flyttas, drivs och styrs. Med avstamp i mer än 130 års expertis driver ABB ca 105 000 medarbetare nya innovationer som påskyndar den industriella omställningen.OM OSS
Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse.
Plats: Västerås
Arbetstider: 08:00-17:00.
Anställningsgrad: Heltid (100%).
REKRYTERINGSPROCESS
Cv-granskning och urval
Intervju med Framtiden
Intervju med vederbörande företag
Drogtest och säkerhetskurs

Om du är redo att ta på dig en spännande roll i en växande division, ansök nu för att bli en del av vårt globala team! Visa mindre

Teknisk säljare

Arbetsbeskrivning test annons Ansvarsområden test Kvalifikationer test Erfarenhet Tekniska försäljningar Om företaget Randstad På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsl... Visa mer
Arbetsbeskrivning
test annons

Ansvarsområden
test

Kvalifikationer
test

Erfarenhet
Tekniska försäljningar

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Fältsäljare sökes med start OMGÅENDE - Snittlön 40.000kr!

Ansök    Dec 4    VIASALES AB    Hemförsäljare
Vill du göra karriär? Söker du ett fysiskt och omväxlande arbete? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige. Vem vi söker Vi söker dig som vill jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. För att bli en framgångsrik fältsäljare hos oss på VIASALES är engagemang, och en vilja att lära, allt du ... Visa mer
Vill du göra karriär? Söker du ett fysiskt och omväxlande arbete? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Vem vi söker

Vi söker dig som vill jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. För att bli en framgångsrik fältsäljare hos oss på VIASALES är engagemang, och en vilja att lära, allt du behöver. Det här är jobbet för dig som vill arbeta med försäljning och kommunikation och som tycker om att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team med erfarna säljare som förmedlar tjänster och produkter från några av Sveriges största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och varje unikt besök har aviserats till kunden i förväg.

Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Du får utbildning, vägledning och arbetar tätt intill erfarna säljare och coacher. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver allt det så har vi även lyxen att arbeta med marknadens modernaste schema.. ???? Våra fältsäljare jobbar nämligen enbart måndag till torsdag och är LEDIGA VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi valt att unna oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Är myndig

- Som talar flytande svenska

- Är nyfiken på säljbranschen

- Körkort är meriterande men inget krav

Vi erbjuder

- En heltidstjänst

- Lediga fredagar

- Höga provisioner utan lönetak

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader.

- Härliga kollegor och gemenskap

- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap

- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster

Om företaget

VIASALES erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales & door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad. Frågor om tjänsten besvaras gärna av någon av våra rekryteringskonsulter ????

Roksana Ahmad
[email protected]
072-145 00 40

Amina Moalin
[email protected]
073-709 96 62 Visa mindre

Klara söker sjuksköterska till uppdrag i Västerås

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det bet... Visa mer
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker sjuksköterska till Västerås från 2024-01-29 till 2024-03-24.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Västmanland, Västerås

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska. Uppgifter kan komma att variera beroende på verksamhetens behov.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Produktionsplanerare till AQ Components!

Ansök    Dec 4    Libera i Sverige AB    Orderplanerare
Vi söker nu efter en ny produktionsplanerare till vår kund AQ Components Västerås AB, en del av AQ Group. Vi söker dig som vill jobba brett med produktionsplanering. Rollen innebär tätt samarbete tillsammans med ansvariga för andra avdelningar och övrig produktionspersonal för att på så sätt få koll på verksamhetens behov. Uppdraget Som produktionsplanerare hos AQ Components kommer du att skapa och underhålla produktionsparametrar. Du kommer att arbeta me... Visa mer
Vi söker nu efter en ny produktionsplanerare till vår kund AQ Components Västerås AB, en del av AQ Group. Vi söker dig som vill jobba brett med produktionsplanering. Rollen innebär tätt samarbete tillsammans med ansvariga för andra avdelningar och övrig produktionspersonal för att på så sätt få koll på verksamhetens behov.

Uppdraget
Som produktionsplanerare hos AQ Components kommer du att skapa och underhålla produktionsparametrar. Du kommer att arbeta med både kort- och långsiktig produktionsplanering utifrån kapacitet- och beläggningsperspektiv med hänsyn till kundernas önskade leveranstid.

Du kommer att bevaka och planera om samt mäta och följa upp resultat i produktionen. Som produktionsplanerare bidrar du till att säkerställa att företaget når sina verksamhets- och affärsmässiga mål. Du förväntas även bidra till ständigt förbättringsarbete av arbetsprocesser och rutiner.


Vem du är
Du kommer att arbeta under eget ansvar både självständigt och i projektform, därför är god kommunikations- och initiativförmåga viktiga egenskaper. Du känner igen dig som en ordningsam, lösningsorienterad, nyfiken och analytisk person med intresse för förbättringar och kvalitet.

För att lyckas i tjänsten har du någon tidigare erfarenhet som produktionsplanerare och gärna inom tillverkande industri. Har du relevant teoretisk utbildning är det starkt meriterande. Vi ser även att du har mycket god förståelse för olika flöden samt vana av att arbeta i affärssystem, med stor fördel Monitor.

AQ Components Västerås AB
AQ Components Västerås AB ingår i AQ Group och är lokaliserat i Västerås. De har sedan många år och i nära samarbete med sina kunder tillverkat plåtdetaljer, allt från enklare detaljer till färdiga system. Konstruktion och design av artiklar och produkter är centralt i deras sätt att arbeta mot sina kunder inom många olika branscher.

Deras Affärsidé är att utveckla och leverera mekaniska lösningar, montage och skenor till krävande industrikunder samt att med sitt åtagande för total kvalitet göra sina kunder till långsiktiga samarbetspartners.

AQ Components är idag Sveriges största tillverkare av koppardetaljer och har inom detta område stor kompetens och förmåga att både konstruera, producera och leverera komplicerade detaljer på kort tid samt större volymer på ett mycket kostnadseffektivt sätt.Detta är en uthyrning genom Libera med stor möjlighet för övertag av AQ Components. Urval sker löpande och tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse där vi gärna ser möjlighet till snabb start.

Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Category Manager

Ansök    Dec 4    Valueone AB    Inköpare
ValueOne is looking for a Category Manager with experience from procurement of indirect material to a manufacturing company in Västerås.  ValueOne are specialists in supply chain management, purchasing and logistics. We offer our customers services in three business areas: interim logistics and procurement consultants, recruitment of buyers and logisticians, as well as development of our customers’ supply chain operations in terms of strategies, models, m... Visa mer
ValueOne is looking for a Category Manager with experience from procurement of indirect material to a manufacturing company in Västerås. 

ValueOne are specialists in supply chain management, purchasing and logistics. We offer our customers services in three business areas: interim logistics and procurement consultants, recruitment of buyers and logisticians, as well as development of our customers’ supply chain operations in terms of strategies, models, methods, processes, structure, and competence.

We can offer a variety of assignments at all levels within Supply Chain Management. As a consultant at ValueOne, you are part of a professional and enterprising team consisting of the leading consultants in purchasing and logistics. If you choose to join our team, you are offered:

A market salary, which you can influence yourself.
Occupational pension.
Health and care insurance.
Health care allowance.
Personal coaching and career advice.
Network meetings with competent colleagues and Supply Chain professionals through recurring events and lectures.
Competence development through world-leading individually tailored education and courses in Supply Chain thanks to our partnership with CIPS (www.cips.org). 

The role  

As Category Manager within indirect material, you will develop, plan, and implement global sourcing and procurement strategies and initiatives in collaboration with different stakeholders. You will manage strategic relationships with suppliers, negotiate agreements and renegotiate price lists and conditions. It is possible to work remotely part of the time. 

Main tasks:

 Lead strategic and some tactical activities for the assigned category
Develop and implement category strategies
Manage and develop strategic relationships with suppliers
Negotiate, implement and manage contracts
Perform spend analysis
Initiate and implement cost reduction actions

Experience and competencies  

The ideal candidate for this position should have experience in category management, strategic sorucing or procurement. We prefer if you have an academic degree in Supply Chain Management, Electronics, Mechanics, or other relevant area. You are a skilled communicator and communicate without difficulty in English, both written and verbal. For success in the position good networking and stakeholder management skills is an asset. Analytical skills combined with a structured and process-oriented mindset is preferred. Furthermore, you are a team player who is also able to take on own initiatives and drive activities.

Application  

We look forward to receiving your application. Please apply through our webpage at: http://valueone.se/aktuella-jobb/ as soon as possible. Feel free to contact Johanna Hallnemo at +46 72 143 23 79  or 010 332 29 20 with any questions regarding the listed position. Please note that to apply for this position you need to be an EU citizen or have a valid Swedish working permit. Visa mindre

Säljare till innovativa BioCell Analytica

Ansök    Dec 4    Bravura Sverige AB    Account manager
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos BioCell Analytica.

Om företaget:

BioCell Analytica är en forskningsbaserad startup som erbjuder en ny innovativ analystjänst för att upptäcka hälso- och miljöfarliga kemiska föroreningar i miljön. Bolaget grundades 2019 och är baserat i Uppsala, med både kontor och laboratorium. Den stora styrkan med deras effektbaserade metoder är att de kan upptäcka såväl kända som okända miljöföroreningar liksom blandningseffekter. Bland deras kunder finns några av Sveriges största dricksvattenproducenter och avloppsreningsverk, teknikkonsulter och teknikleverantörer.

BioCell Analytica söker nu en eller flera säljare, för att introducera och sprida användandet av dessa analysmetoder i Sverige och på de nordeuropeiska marknaderna. I rollen som säljare arbetar du med stor frihet under ansvar och utgår hemifrån men med möjlighet att åka in till kontoret.

Som en del av BioCell Analyticas team får du:
• Möjligheten att vara med och göra dricksvattnet säkrare och miljön renare
• Arbeta inom en forskningsnära verksamhet och ständigt utveckla din kunskap
• Samarbeta med kunniga och stöttande kollegor
• Flexibilitet i arbetsformer, arbetstider och arbetsplats

Arbetsuppgifter:

I rollen som säljare på BioCell Analytica är ditt huvudansvar att sälja innovativa analyser för att säkerställa att deras kunder upprätthåller hög vattenkvalitet. Du kommer att vara aktiv i prospekteringen av nya kunder. Detta inkluderar att planera och genomföra webbinarier riktade mot olika kundsegment, annonsering på plattformar som LinkedIn, nyhetsbrev och liknande metoder för att nå ut till potentiella kunder. Omvärldsbevakning och att sammanställa kontaktuppgifter är också en del av det praktiska arbetet. Ditt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige, och du kommer att utforska och undersöka utländska marknader som Storbritannien, Finland, Tyskland, Frankrike, Danmark och Norge. Du får tillfälle att kartlägga och bearbeta nya marknader, vilket kan innebära resor till dessa länder. Ditt arbete kommer att involvera samarbete med lokala organisationer för att hitta samarbetspartners och kunder.

• Sälja innovativa analyser
• Introducera och marknadsföra analysmetoder på nordeuropeiska marknader
• Proaktivt prospektera och hitta nya kunder, inklusive att arrangera webbinarier och använda digital annonsering
• Rikta din försäljning mot beslutsfattare inom VA-branschen
• Delta i webbinarier, konferenser och på mässor
• Utforska och expandera på utländska marknader

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet inom B2B-försäljning och affärsutveckling. Meriterande med erfarenhet från ett företag i startup- eller scaleup-fasen
• Meriterande med erfarenhet av försäljning mot kunder i den offentliga sektorn
• Meriterande med erfarenhet av försäljning på andra nordeuropeiska marknader än den svenska
• Intresse för miljö och naturvetenskap. Meriterande med erfarenhet inom läkemedel, tech, laboratoriumanalyser eller vatten- och miljöbranschen
• Flytande i svenska och engelska, i tal och skrift. Meriterande med kunskaper i finska, tyska eller franska

För att lyckas i rollen som säljare hos BioCell Analytica trivs du i en forskningsnära arbetsmiljö och tycker det är spännande att jobba inom vatten- och miljöbranschen. Du är självgående och räds inte att ta egna initiativ för att hitta nya affärsmöjligheter och tillvägagångssätt. Vidare är du prestigelös samt flexibel och trivs i en dynamisk miljö. Till sist är du lyhörd och relationsbyggande och har en förmåga att lyssna in kundernas behov och anpassa din försäljning efter olika förutsättningar.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Mälardalen, med möjlighet att ta dig till Uppsala minst 1 gång/vecka
Lön: Fast grundlön + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Senior Cell Design Engineer

Ansök    Dec 4    Northvolt Labs AB    Kemiingenjör
Northvolt has an exciting job offer for a senior cell design engineer. In joining us you will play an important part from the very start in developing a new generation of large-scale European battery factories. Northvolt will play an important role in the transformation to a carbon-free society, and this is your opportunity to take part in leading those efforts and help drive us to success. Key responsibilities include (but are not limited to) Leading cell... Visa mer
Northvolt has an exciting job offer for a senior cell design engineer. In joining us you will play an important part from the very start in developing a new generation of large-scale European battery factories. Northvolt will play an important role in the transformation to a carbon-free society, and this is your opportunity to take part in leading those efforts and help drive us to success.
Key responsibilities include (but are not limited to)
Leading cell development project in cell design team
Setting up the development strategy and DOEs
Technical counter-part of customer and execution customer project

Qualifications/education/experience
PhD or MSc in chemical engineering/Electrochemistry/chemistry/material science and engineering
More than 3 years experiences on the automotive business
More than 8 years of practical experience from Li-ion battery cell development
Extensive experience on cell design and development of Li-ion cells
Extensive experience on large-scale battery fabrication and validation
Experience on Li-ion battery manufacturing and mass production
Working experience with OEM project for Li-ion battery cell/module business
Extensive experience on managing the technical team for customer project
Strong background from technical culture and proven engineering excellence

Apply with CV in English or your complete LinkedIn profile.
Full time employment, fixed salary.
Planned starting date is ASAP. Visa mindre

Sales Support

Om tjänsten Vi söker nu en Sales Support till vår kund som är en ledande leverantör av ett komplett utbud av skydd, kontroll och mätlösningar inom el. Vår kund levererar produkter och system utformade för att ansluta, skydda och kontrollera elektriska system, vilket säkerställer tillförlitlighet, effektivitet och säkerhet för utrustning och personal. I rollen kommer du vara den första kontaktpunkten för kunder och affärspartners till deras kunder i Sver... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en Sales Support till vår kund som är en ledande leverantör av ett komplett utbud av skydd, kontroll och
mätlösningar inom el. Vår kund levererar produkter och system utformade för att ansluta, skydda och kontrollera elektriska system, vilket säkerställer tillförlitlighet, effektivitet och säkerhet för utrustning och personal.

I rollen kommer du vara den första kontaktpunkten för kunder och affärspartners till deras kunder i Sverige. Ditt uppdrag är att se till att kunderna får den bästa möjliga upplevelsen när de gör affärer, genom att hjälpa och stötta dem från orderregistrering till faktura, och se till att alla deras förfrågningar besvaras i tid och professionellt. Genom att använda dina kundtjänstfärdigheter och kunskaper kommer du att hjälpa det svenska säljteamet genom att agera på kundförfrågningar.

Dina arbetsuppgifter
I din roll kommer du ansvara för att leverera effektiva lösningar till kunder med orderrelaterade frågor genom att samordna med interna resurser för att lösa förfrågningarna. Du kommer även att agera som ämnesexpert i affärssystem och stödja teamet med att förbättra och öka antalet beställningar. Detta inkluderar även analys och förbättring av den befintliga uppsättningen.

Utöver det kommer du:
- Arbeta proaktivt med status för beställningar, leveranser och faktureringsprocesser.
- Vara ansvarig för tydlig, kontinuerlig och fullständig kommunikation till kunder.
- Se till att alla kundförfrågningar löses i tid och stöd i alla nödvändiga behov av eskalering och påskyndande.
- Säkerställa en positiv kundupplevelse genom att ge kunderna regelbundna uppdateringar, förtydliganden och förklaringar.
- Vara med och ansvara för processer och policyer genom säkerställa konsekvens och effektivitet i alla leveranser som sker till kunderna.
- Tänka utanför boxen, identifiera förbättringsområden och nya möjligheter till tjänsteutveckling.

Din profil
Din bakgrund och vem du är:
- Erfarenhet av kundservice där du troligtvis arbetat med orderhantering, kundkommunikation och leveransuppföljning och uppföljning.
- Du har ett agilt och proaktivt förhållningssätt, med en demonstrerad förmåga att ta ägarskap i kundfrågor.
- Förmåga att hantera många uppgifter samtidigt med stor en öppenhet för förändringar.
- Goda kunskaper om SAP, Sales Force och i att utvärdera och förbättra elektroniska orderflöden.
- God analytisk förmåga och förmåga att arbeta strukturerat mot deadlines.
- Erfarenhet och förståelse av kundsegment, såsom: OEM, Panelbyggare, Maskinbyggare och Distributörer är meriterande.
- Ett samarbetsvilligt, lösningsfokuserat förhållningssätt och god kommunikationsförmåga i tal och skrift.
- Examen inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
- Flytande i engelska och svenska, i både skrift och tal, är ett måste då du kommer att arbeta som en del av en global organisation.

Om företaget
Du kommer bli direktanställd hos vår kund som är ett stort global företag med fler fina och stora utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Recruitive är en oberoende tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Administration, Ekonomi, Kundtjänst och Försäljning.
Vi är medlemmar i Almega kompetensföretagen och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet Visa mindre

Projektutvecklare Mark & Miljö till SunStreet Energy

Projektutvecklare Mark & Miljö till SunStreet Energy i Västerås Vi har påbörjat en mycket spännande energiresa där vi etablerar storskaliga solparker och energilager! Brinner du för miljö och hållbar utveckling och hur vi på bästa sätt kan förvalta våra fantastiska markresurser? Välkommen till teamet på SunStreet Energy! SunStreet Energy ska under de kommande åren bygga och förvalta Sveriges största bestånd av solcellsparker, energilager och tillhörande... Visa mer
Projektutvecklare Mark & Miljö till SunStreet Energy i Västerås

Vi har påbörjat en mycket spännande energiresa där vi etablerar storskaliga solparker och energilager! Brinner du för miljö och hållbar utveckling och hur vi på bästa sätt kan förvalta våra fantastiska markresurser? Välkommen till teamet på SunStreet Energy!

SunStreet Energy ska under de kommande åren bygga och förvalta Sveriges största bestånd av solcellsparker, energilager och tillhörande infrastruktur. Redan idag har vi en fin anläggning i gång för produktion av solcellsel. Förutsättningarna för förnyelsebar energi är extremt goda och branschen står inför en oöverträffad tillväxt. Genom vår unika branschkunskap samt genom trygga och starka investeringspartners tar SunStreet Energy en ledande roll i Sveriges och Nordens omställning till klimatsmarta och hållbara energilösningar.

Vi erbjuder

Som Projektutvecklare Mark & Miljö erbjuds du en bred och rolig roll där du får jobba i tidig projektfas och kartlägga förutsättningar och lämplighet att bygga solcellsanläggningar på utpekad mark. Det innebär att du driver projekten framåt genom en rad olika kontakter. Här får du samarbeta med markägare, externa konsulter, länsstyrelser, kommuner och så klart dina kollegor på SunStreet Energy. Rollen innebär att:

Genomföra en första analys av markens förutsättningar och lämplighet för byggnation av solcellsanläggning.
Jobba med tillståndsprövningar enligt miljöbalken och upprättande av tillstånds- och ansökningshandlingar.
Samordna kontakter med myndigheter, konsulter och jurister i samband med miljöprövning.
Sammanställa rapporter och dokumentation.
Vara en ambassadör för Sunstreet Energy och därigenom utveckla och stärka bolagets varumärke.
Bidra till en positiv företagskultur.


Din bakgrund

Vi söker dig som vill jobba på ett mindre företag och bli en viktig spelare i teamet och bidra till att SunStreet Energy når sina mål. Här jobbar vi tillsammans och driver utvecklingen inom företaget och branschen framåt. Du trivs i sociala sammanhang och beskriver dig själv som en prestigelös teamplayer som tar med en positiv attityd till arbetet. Som person har du förmåga att bygga långsiktigt goda relationer på olika nivåer både internt och externt.

Med dig i bagaget har du en miljövetenskaplig högskola-/universitetsutbildning eller liknande som gör att du är väl uppdaterad på svensk miljölagstiftning. Du har även några års praktisk erfarenhet av arbete med miljöbalken och tillståndsprocesser. Det är meriterande med erfarenhet från solcellsanläggning eller vindkraftsanläggning samt inköp av konsulttjänster inom miljöområdet, men inte ett krav. 

Vill du vara med och utveckla Sveriges största Solcellpark? Vi jobbar med omställningen till ett hållbart samhälle och vi behöver dig som kan miljö, har energi och som vill vara med att driva utvecklingen framåt. Tillsammans ska vi se till att det händer! Här blir du en del av ett företag i framkant där vi månar om varandra och har kul på jobbet.

Varmt välkommen till oss på Sunstreet Energy.

Välkommen med din ansökan!

I detta uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Din ansökan registrerar du på www.skillsrekrytering.se/lediga-jobb senast den 17 december. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Annika Frii på Skills Rekrytering, 070- 33 55 290. Visa mindre

Category Manager

Ansök    Dec 4    Valueone AB    Inköpare
ValueOne is looking for a Category Manager with experience from procurement of indirect material to a manufacturing company in Västerås.  ValueOne are specialists in supply chain management, purchasing and logistics. We offer our customers services in three business areas: interim logistics and procurement consultants, recruitment of buyers and logisticians, as well as development of our customers’ supply chain operations in terms of strategies, models, m... Visa mer
ValueOne is looking for a Category Manager with experience from procurement of indirect material to a manufacturing company in Västerås. 

ValueOne are specialists in supply chain management, purchasing and logistics. We offer our customers services in three business areas: interim logistics and procurement consultants, recruitment of buyers and logisticians, as well as development of our customers’ supply chain operations in terms of strategies, models, methods, processes, structure, and competence.

We can offer a variety of assignments at all levels within Supply Chain Management. As a consultant at ValueOne, you are part of a professional and enterprising team consisting of the leading consultants in purchasing and logistics. If you choose to join our team, you are offered:

A market salary, which you can influence yourself.
Occupational pension.
Health and care insurance.
Health care allowance.
Personal coaching and career advice.
Network meetings with competent colleagues and Supply Chain professionals through recurring events and lectures.
Competence development through world-leading individually tailored education and courses in Supply Chain thanks to our partnership with CIPS (www.cips.org). 

The role  

As Category Manager within indirect material, you will develop, plan, and implement global sourcing and procurement strategies and initiatives in collaboration with different stakeholders. You will manage strategic relationships with suppliers, negotiate agreements and renegotiate price lists and conditions. It is possible to work remotely part of the time.

Main tasks:

Lead strategic and some tactical activities for the assigned category
Develop and implement global sourcing strategies
Manage and develop strategic relationships with suppliers
Negotiate, implement and manage contracts
Perform spend analysis
Initiate and implement cost reduction actions

Experience and competencies  

The ideal candidate for this position should have experience in category management, strategic sorucing or procurement. We prefer if you have a post-secondary education in Supply Chain Management or other relevant area. You are a skilled communicator and communicate without difficulty in English, both written and verbal. For success in the position good networking and stakeholder management skills is an asset. Analytical skills combined with a structured and process-oriented mindset is preferred. Furthermore, you are a team player who is also able to take on own initiatives and drive activities.

Application  
We look forward to receiving your application. Please apply through our webpage at: http://valueone.se/aktuella-jobb/ as soon as possible. Feel free to contact Johanna Hallnemo at +46 72 143 23 79 or 010 332 29 20 with any questions regarding the listed position. Please note that to apply for this position you need to be an EU citizen or have a valid Swedish working permit. Visa mindre

Interim After Sales inom Elektronik

Interimkonsult med produktionsteknisk kompetens sökes till roll som eftermarknadsansvarig till elektronikföretag i Västerås Har du erfarenhet av eftermarknad och goda kunskaper och förståelse inom produktionsteknik? Bra. Då kan du vara den konsult vi omgående söker för uppdrag hos vår kund i Västerås, inom elektroniktillverkning. Företaget tillverkar främst industrielektronik inom styr- och reglersystem och har kunder inom bland annat kraft- och processin... Visa mer
Interimkonsult med produktionsteknisk kompetens sökes till roll som eftermarknadsansvarig till elektronikföretag i Västerås

Har du erfarenhet av eftermarknad och goda kunskaper och förståelse inom produktionsteknik? Bra. Då kan du vara den konsult vi omgående söker för uppdrag hos vår kund i Västerås, inom elektroniktillverkning. Företaget tillverkar främst industrielektronik inom styr- och reglersystem och har kunder inom bland annat kraft- och processindustri. I rollen ansvarar du för After Sales Services som felsöker, reparerar eller uppgraderar tekniken. Teamet består av 15 medarbetare och arbetar nära Account Management. Urval sker löpande. Välkommen med intresseanmälan!

Ditt anställningserbjudande

Vi söker dig som är tillgänglig relativt omgående och som snabbt kan sätta sig in i kundens behov och göra skillnad. Det finns möjlighet för dig som är egenföretagare och har F-skattsedel att gå som underkonsult via TNG eller att bli anställd konsult via oss på TNG. Uppdraget förväntas pågå 3-6 månader. 

Dina arbetsuppgifter

Som Interim After Sales blir ditt främsta fokus att säkerställa dagens nivå av reparationsteknik och initiera ny reparationsutrustning samt säkerställa lönsam flexibilitet i verksamheten och teamet för att skapa kundnöjdhet och lönsamma affärsresultat. Du ansvarar för att leda och coacha teamet om 15 personer. 

Värt att veta

Uppdraget beräknas pågå 3-6 månader och är placerat på kundens kontor i Västerås. 

Våra förväntningar

Du har:

• Förståelse av After Sales Service-verksamhet.
• Förhandlingsförmåga gentemot kunder.
• Kunskap inom material och ekonomiska flöden.
• Goda engelska kunskaper i tal och skrift.
• Förståelse för produktionsteknik.

Som person är du:

• Resultatorienterad
• Kundfokuserad
• En coachande ledare där du motivera och stimulera människor.
• Organiserad och har en god prioriteringsförmåga
• Social och kommunikativ.
• Utvecklingsorienterad

Intresserad?
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. På TNG Tech är vi specialister på kompetensbaserad, vetenskaplig och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen! Visa mindre

Projektassistent till Västerås

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare. Nu söker vi dig som har erfarenhet av och trivs i en stöttande och ad... Visa mer
The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.

Nu söker vi dig som har erfarenhet av och trivs i en stöttande och administrativ  roll som kräver några års erfarenhet inom bygg eller teknik. 

I det här uppdraget jobbar du i en supporterande roll med koordinering av specialiserade supporttjänster. Ärendena kan vara icke rutinmässiga förfrågningar och därför är just problemlösningsförmåga viktigt i den här rollen. Det är viktigt att ha förmågan att analysera problemet för att i nästa steg föreslå lämplig lösning. Du kommer kommunicera med både interna och externa kontakter för att på bästa sätt lösa uppgifterna som är i varierande slag inom bygg och teknikområdet i en internationell miljö.

Det här är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt och som pågår i 6 månader med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter:

Projektassistenten har ansvar att assistera projektledaren med planering, genomförande och avslutning av projektet. Detta kan innebära att man håller kontakten med projektdeltagare, håller projektdokumentation uppdaterad och hjälper till att organisera möten. Projektassistenten är också ansvarig för att hålla projektmedlemmarna informerade och för att hjälpa till att lösa problem som uppstår under projektets gång.

Du stöttar framför allt med administrativa arbetsuppgifter, exempelvis med att:

• Delta på projektmöten
• Skriva protokoll/mötesanteckningar
• Boka möten internt samt med underentreprenörer
• Stötta projektledare med dokumentation
• Boka konferenser, catering, kundbesök
• Skicka gods
• Uppdatering av mall för inköpsanmodan
• Förbereda inköpsanmodan inför beställning
• Skapa rekvisitioner
• Utökning av PO vid förändringar
• Godsmottag via SAP
• Uppföljning och bevakning av materialbeställningar
• Intag av offerter från angivna/önskade leverantörer

Kompetenser:

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och en god administrativ förmåga. Du har en hög servicegrad, är analytisk och en stark drivkraft i att lösa dina uppgifter på bästa sätt.

Vidare söker vi dig som har:

• Avslutad gymnasieutbildning 
• Tidigare erfarenhet inom logistikområdet
• Kommunikativ förmåga
• Problemlösningsförmåga
• Drivkraft och förmåga att hantera såväl planerade som oplanerade arbetsuppgifter

Låter detta intressant? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid. Visa mindre

Junior rekryterare till Libera!

Om jobbet Hos oss kommer du arbeta med att hitta rätt kandidater för våra bemanningsuppdrag runt om i Stockholm och Mälardalen. Du kommer till en arbetsplats som präglas av högt tempo, framåtanda och härlig energi. Du kommer att arbeta med utgångspunkt från vårt kontor i Stockholm eller Västerås med viss möjlighet att arbeta på distans. Dina arbetsuppgifter - Som rekryterare ansvarar du för att hitta rätt kandidater till våra kunder - Intervjua kandida... Visa mer
Om jobbet

Hos oss kommer du arbeta med att hitta rätt kandidater för våra bemanningsuppdrag runt om i Stockholm och Mälardalen. Du kommer till en arbetsplats som präglas av högt tempo, framåtanda och härlig energi. Du kommer att arbeta med utgångspunkt från vårt kontor i Stockholm eller Västerås med viss möjlighet att arbeta på distans.

Dina arbetsuppgifter

- Som rekryterare ansvarar du för att hitta rätt kandidater till våra kunder

- Intervjua kandidater, både för konkreta rekryteringsprocesser och i proaktivt syfte

- Ta referenser och kvalitetssäkra kandidaterna

- Presentera och boka ut kandidaterna till kunder

Vem du är

Vi söker dig som är driven och vill utvecklas inom rekrytering och bemanning. För att vara rätt i denna roll ska du gilla att supportera, vara nyfiken och vilja lära dig samt ha ett genuint intresse för att matcha rätt kandidat till våra kunder. Du kommer att arbeta i en miljö med kompetenta medarbetare och chefer och gemensamt skapar vi förutsättningar för att du ska kunna lyckas på jobbet.

Vi vill att du ska arbeta snabbt och effektivt och genom strukturerat arbete hitta rätt kandidater med rätt inställning och erfarenhet. Tempot är viktigt, för det är inte sällan våra kunder behöver hjälpen snabbt, och då ska vi finnas där.

Det en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av rekrytering eller personal och har bakgrund inom lager- och logistik eller industri- och produktion. B-körkort är ett krav.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum! Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Chef till förebyggandeavdelningen Räddningstjänsten Mälardalen

Räddningstjänsten Mälardalens uppdrag är att bidra till att skapa ett tryggare och säkrare samhälle för alla invånarna i förbundets sex medlemskommuner. Vi jobbar aktivt med att förebygga så att färre olyckor inträffar och att färre skadas - dygnet runt, årets alla dagar. Att ha förmånen att vara någon som andra litar på och ser upp till är vi stolta över. Vi är en räddningstjänst och arbetsplats som är till för alla. Där vårt främsta arbete är för andra... Visa mer
Räddningstjänsten Mälardalens uppdrag är att bidra till att skapa ett tryggare och säkrare samhälle för alla invånarna i förbundets sex medlemskommuner. Vi jobbar aktivt med att förebygga så att färre olyckor inträffar och att färre skadas - dygnet runt, årets alla dagar.


Att ha förmånen att vara någon som andra litar på och ser upp till är vi stolta över. Vi är en räddningstjänst och arbetsplats som är till för alla. Där vårt främsta arbete är för andra men även för varandra. Den viktigaste resursen vi har är våra medarbetare därför läggs ett stort fokus på en säker arbetsmiljö med trygga och förtroendegivande medarbetare samt ledare. Vi är en modig organisation som tar hand om varandra - vi är varandras arbetsmiljö. 


Den här tjänsten tillhör förebyggandeavdelningen som består av 10 medarbetare som arbetar som brandingenjörer, brandinspektörer och instruktörer.

VI ERBJUDER DIG
Vi erbjuder dig en spännande och stimulerande arbetsplats i ständig utveckling, där vi jobbar aktivt med medarbetarskap och ledarskap.

Våra anställda har ett flertal olika förmåner, bland annat:
- 3 timmars träning på arbetstid där du även kan få träningskläder. Möjlighet finnas att använda gymmen på stationerna och dessutom 1000 kr per år att nyttja som friskvårdsbidrag.
- Bra balans mellan arbete och fritid med flexibel arbetstid och möjlighet till distansarbete upp till två dagar i veckan.
- 31-32 semesterdagar för dig över 40 år.
- Du får ta ut semester redan samma år du tjänar in den.
- Lönetillägg vid föräldraledighet och VAB.
- Du har möjlighet att växla semesterdagstillägget mot 5-6 extra lediga dagar per år.
- Du har även möjlighet att löneväxla till pension.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt uppdrag och din roll är att leda och utveckla arbetet inom förebyggandeavdelningen. Du ansvarar för att planera, genomföra och följa upp avdelningens verksamhet och mål. Du leder och coachar tio medarbetare så att avdelningen och förbundet når uppsatta mål. Du arbetar också för att främja arbetsglädje och god arbetsmiljö på avdelningen och i förbundet.


Din tjänst innefattar verksamhets-, budget- och personalansvar inom din avdelning. Du driver, utvecklar och följer upp verksamhetsplan, budget, policy och styrdokument. I tjänsten ingår även ansvar för personalens kompetens, utveckling och arbetsmiljö. Du ansvarar för medarbetare och du rapporterar till förbundsdirektören. Du ingår i ledningsgruppen för att tillsammans med övriga chefer utveckla RTMD mot en räddningstjänst som man kan möta i framtiden. Inom förbundet arbetar vi gränsöverskridande mellan avdelningarna och det finns möjligheter att vara med och påverka uppdraget tillsammans med övriga chefer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
Examen som brandingenjör.
Dokumenterad chefs- eller arbetsledarerfarenhet från räddningstjänst eller annan organisation/verksamhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
God förmåga att formulera dig i tal och skrift.
God datorvana.
B-körkort, eftersom arbetsresor ingår i tjänstenHar du erfarenhet av att arbete med lagen om skydd mot olyckor, lagen om brandfarliga och explosiva varor samt plan- och byggärenden så är det meriterande. Erfarenhet av planering, uppföljning, arbetsmiljöarbete och om du har arbetat inom eller har erfarenhet från större organisationer är det också meriterande.

Du är en trygg och erfaren ledare som har förmågan att leda andra. Du är också en handlingskraftig lagspelare som har lätt att ta beslut och är mån om att få andra med dig. Du har förmåga att självständigt och med gott omdöme driva och genomföra uppdrag utefter uppsatta mål. Vidare krävs att kunna växla mellan arbetsuppgifter av olika karaktär och tidshorisont. Att vara strukturerad och omdömesgill är en förutsättning. Vidare är du lugn och stabil, du drivs av en vilja av att åstadkomma resultat både för verksamheten och medarbetarna, samt engagerar genom att skapa delaktighet och samsyn kring verksamheten. Du ser möjligheter till förbättringar i förändringar och har förmåga att kunna anpassa dig till förändrade förutsättningar. Du inspirerar till lärande, utveckling och förändring och låter medarbetarna ta ansvar efter sin kunskap, kompetens och utveckling. Framför allt är du prestigelös och bjuder på dig själv.

 

Denna tjänst är säkerhetsklassad vilket innebär att svenskt medborgarskap är ett krav och att säkerhetsprövning kommer att göras vid anställning. Vi arbetar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest vid nyanställning.

Om oss 

Räddningstjänsten Mälardalen är ett kommunalförbund för räddningstjänst och förebyggande brandskydd mellan kommunerna Arboga, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Surahammar och Västerås. Vi är i dag cirka 280 medarbetare som alla strävar efter att nå det olycksfria samhället. Riskbilden är bred genom hamn, oljehamn, flygplats, ett antal större industrier, europaväg, riksvägar, höga byggnader, undermarks anläggningar samt gammal kulturbebyggelse. Detta garanterar en arbetsplats med omväxlande arbetsuppgifter.


Vid tillsvidareanställning hos oss blir du krigsplacerad. Visa mindre

Säljare till Västerås

Vill du bli Sveriges bästa säljare? Kickstarta din säljkarriär hos oss på Verisure! Våra medarbetare är vår största tillgång och vi erbjuder därför en onboarding i världsklass! Du får lära dig försäljningsarbetet från grunden och får alla verktyg för att lyckas i din säljkarriär. Är du driven och vill utvecklas vidare så har vi fantastiska karriärmöjligheter samt erbjuder vidareutbildning inom både försäljning och ledarskap. Tjänsten är placerad hos Lindm... Visa mer
Vill du bli Sveriges bästa säljare? Kickstarta din säljkarriär hos oss på Verisure!

Våra medarbetare är vår största tillgång och vi erbjuder därför en onboarding i världsklass! Du får lära dig försäljningsarbetet från grunden och får alla verktyg för att lyckas i din säljkarriär. Är du driven och vill utvecklas vidare så har vi fantastiska karriärmöjligheter samt erbjuder vidareutbildning inom både försäljning och ledarskap. Tjänsten är placerad hos Lindmarks Larmteknik AB som sedan flera år är franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet.

Vi erbjuder dig:
* Attraktiv lön med garanterad del och provisionsstege
* Tjänstebil
* Onboarding i världsklass
* Attraktiv karriärstege
* Säljtävlingar med extraordinära priser
* Mållön 32.000-40.0

Vad innebär tjänsten?

Som säkerhetssäljare jobbar du med försäljning som hjälper familjer och människor att känna trygghet i vardagen. I praktiken besöker du privatpersoner för kostnadsfri rådgivning och sälj av säkerhet för ett smartare hem. Du ansvarar för hela säljprocessen från bokning, genomförande av kundbesök till avtalsskrivning. Vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande och har därför inget krav på tidigare försäljningserfarenhet.

Vi söker dig som:
* Har B-körkort (obligatoriskt krav) 
* Kan arbeta vardagar mellan kl. 13-21
* Behärskar svenska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande 
* Är fri från anmärkningar i belastningsregistret och hos UC 
* Drivs av att arbeta mot uppsatta mål
* Har stort kundfokus med hög integritet
* Värdesätter samarbete och ett bra team
* Meriterande med 1-2 års försäljningserfarenhet

Sök direkt utan CV

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.

Har du frågor? Läs mer på vår karriärsida eller kontakta rekryteringsteamet på [email protected] . Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Enhetschef IT-support till Förvaltningen för Digitaliseringsstöd

Är du intresserad av en ledande roll i en bred verksamhet med varierande arbetsuppgifter? Har du erfarenhet av att arbeta i stora IT-organisationer med komplexa IT-miljöer och brinner för service och bemötande? Då kanske det är dig vi söker.   Arbetsuppgifter Som enhetschef ansvarar du för verksamhet, personal och ekonomi. I ditt uppdrag ingår ansvar för den operativa verksamheten inom enheten IT-support. Enheten består av 15 medarbetare som arbetar med ... Visa mer
Är du intresserad av en ledande roll i en bred verksamhet med varierande arbetsuppgifter? Har du erfarenhet av att arbeta i stora IT-organisationer med komplexa IT-miljöer och brinner för service och bemötande? Då kanske det är dig vi söker.

 

Arbetsuppgifter
Som enhetschef ansvarar du för verksamhet, personal och ekonomi. I ditt uppdrag ingår ansvar för den operativa verksamheten inom enheten IT-support. Enheten består av 15 medarbetare som arbetar med service och support till regionens verksamheter, privata vårdgivare samt kommuner. Du ansvarar för att gruppen arbetar mot gemensamma mål och att det finns rätt förutsättningar för att kunna leverera enligt plan. 


Om arbetsplatsen
Förvaltningen för digitaliseringsstöd är Region Västmanlands interna IT-organisation med uppdrag att leverera tjänster inom digital teknik och verksamhetssystem för regionens olika verksamheter. Vårt arbete kännetecknas av ständig modernisering, utveckling och stora utmaningar.

Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med fantastisk stämning och högt i tak, där du får bli en del av vår gemenskap med utvecklingsorienterade och trevliga kollegor. Som medarbetare hos oss finns möjligheter till kompetensutveckling och delaktighet i verksamhetens utveckling.


Kvalifikationer
Du har akademisk utbildning eller utbildning tillsammans med erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har ledarskapsutbildning med fördel i utvecklande ledarskap. Det krävs av dig att du har goda kunskaper inom IT- och digitalisering, har mycket goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift. Vidare ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av att vara chef med ansvar för verksamhet, personal och ekonomi och erfarenhet av arbete inom offentlig sektor.

Inom Region Västmanland vill vi se ett ledarskap som är inspirerande, närvarande och coachande som innebär att ha lösningsfokus och tillvarata medarbetarens kunskap, kompetens och delaktighet. Vi förväntar oss att du är en person som vågar ta ansvar i din roll som
ledare och kan styra, leda och organisera en värde- och kunskapsstyrd organisation och utifrån en systemförståelse kan möjliggöra gränsöverskridande förhållningssätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ledarförmåga. Du har en överblick och tar hänsyn till verksamhetens olika förutsättningar och utmaningar när du fattar beslut. För dig är det viktigt att skapa goda relationer och agera för hela verksamhetens bästa och du ser till resultat både på lång och kort sikt. Ditt arbetssätt har ett medvetet kvalitetsfokus även när du behöver anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du samarbetar väl och kommunicerar på ett sätt som uppfattas som tydligt.

Då rollen innebär kontakter både internt och externt ser vi att du är extra intresserad av service och bemötande.


Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan senast 29 december 2023.
Intervjuer kommer genomföras under v. 3.

 

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet. Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika
yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är. Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Lärarstudenter

Om oss Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi har själva ... Visa mer
Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.

Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
I ditt uppdrag som lärarvikarie hos oss på Clockwork kommer du att skapa meningsfulla och begripliga sammanhang för barn och ungdomar inom skolvärlden. Längden på uppdragen kan skilja sig åt, så även skolform. Vi arbetar mot både kommunala och fristående huvudmän och du har därför möjlighet att utvidga ditt nätverk och få erfarenhet från flera olika verksamheter. Hos oss får du värdefull erfarenhet för ditt framtida yrke parallellt med att du studerar. Flera av våra uppdrag sträcker sig över en längre tidsperiod som därefter kan leda till en anställning direkt på skolan.

Din profil
Du läser till förskollärare, grundskollärare eller ämneslärare och ser fördelarna med att vara ute och arbeta inom den skolans värld parallellt med dina lärarstudier. Du har lätt för att sätta dig in i nya saker och lära känna nya miljöer. Du anpassar din undervisning utefter barn, ungdomar och elever med olika förutsättningar och bakgrunder.

Som anställd hos oss får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef. Alla konsultchefer på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering har en bakgrund som lärare eller förskollärare, vilket innebär att du kan få stöd och handledning vid pedagogiska och didaktiska frågor.

Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu Visa mindre

Lagerpersonal till Västerås!

Ansök    Dec 4    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmåga
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Förskollärare och lärare till olika skolformer

Om oss Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi har själva ... Visa mer
Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag, och längden kan skilja sig åt – allt från någon vecka till en termin eller ett läsår. Att arbeta hos oss innebär att du antingen arbetar på uppdrag som konsult, eller blir presenterad för de samarbetsskolor som vi rekryterar åt. Vi kan med andra ord vidga dina chanser att hitta rätt tjänst på rätt förskola eller skola!

Din profil
Du är utbildad/legitimerad förskollärare, grundskollärare och ämneslärare Du har elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Har du ytterligare behörigheter eller erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar är det positivt.

Ansökan
Vi utökar vårat nätverk och kommer att höra av oss till dig när vi har ett arbete som matchar din behörighet och profil.

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu Visa mindre

Utbilda nästa generations svetsare ute hos våra sammarbetsföretag!

Om oss Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi har själva... Visa mer
Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Om företaget
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Genom att jobba hos oss får du möjligheten att arbeta med vårt nätverk av prestigefyllda samarbetsföretag samtidigt som vi erbjuder stöd och resurser för din personliga och professionella utveckling. Hos oss får du en chans att forma framtidens svetsare och göra en verklig skillnad inom branschen. Som svetslärare kommer du att spela en avgörande roll i att utbilda och utveckla elevernas svetskunskaper och säkerhetsmedvetenhet. Du kommer att vara en mentor och inspirationskälla för eleverna, och du kommer att ha möjlighet att forma deras framtid inom svetsindustrin.

Dina arbetsuppgifter
Drömmer du om att forma nästa generation av svetsproffs? Är du en erfaren svetsare med en passion för att dela dina kunskaper och färdigheter med andra? Då kan du vara den svetslärare vi letar efter!

Som lärare inom svets kommer du att spela en avgörande roll i att utbilda och inspirera elever på plats hos våra samarbetsföretag. Du kommer att vara den som förmedlar den konstnärliga och tekniska aspekten av svetsning till en ny generation av talanger.

Dina dagliga uppgifter kommer att inkludera:

Utbildning: Leverera högkvalitativ svetsutbildning och träning till elever.
Mentorskap: Fungera som en mentor och guida eleverna genom deras utveckling inom svetsning.
Säkerhet: Säkerställa att säkerhetsföreskrifter och bästa praxis alltid följs.
Feedback: Ge konstruktiv feedback och utvärderingar för att stödja elevernas framsteg.
Innovation: Utforska nya tekniker och metoder för att hålla våra utbildningsprogram relevanta och effektiva.

Din profil
Vi söker nu dig som vill jobba som svetsare och vill utbilda nästa generation svetsare på plats ute hos någon av våra sammarbetsföretag där svetsning är en stor del av produktionen. Det gör att vi nu söker dig som har erfarenhet av svetsning på professionell nivå och gedigna kunskaper inom olika svetsmetoder. Du innehar en god kommunikationsförmåga och en god pedagogisk kompetens som du t.ex. fått genom en pedagogisk utbildning eller haft lärlingar/praktikanter. Du drivs av att få lära ut och har en förmåga att inspirera och engagera elever på alla nivåer. Säkerhetsmedvetenhet och efterlevnad av branschstandarder är självklart för dig.

Pedagogisk utbildning eller certifikat är en fördel.

Ansökan
Om du är redo att ta ditt svetskunnande till nästa nivå och inspirera kommande generationer av svetsproffs, skicka in ditt CV och ett personligt brev!

Din chans att forma framtiden inom svetsning väntar. Gör dig redo att inspirera och utbilda!

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu Visa mindre

Administratör till kommande uppdrag

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Hos Clockwork Bemanning & Rekrytering strävar vi efter att matcha talanger med fantastiska uppdrag och söker nu en mångsidig administratör som kommer att vara vår hjälte hos kunderna. Som administratör kommer du att vara en oumbärlig del av vårt lag och arbeta hos våra kunder, där din roll blir att säkerställa att allt flyter på smidigt. Uppgifterna kan variera, men kan komma att inkluderar att assistera och koordinera inköp, samt hantera enklare bokföring kopplad till dessa inköp. Vid behov kommer du även att ge stöd åt kundtjänstavdelningen och se till att affärssystemet alltid är uppdaterat med korrekt information om artiklar och leverantörer. Ditt ansvar kommer också att innefatta dokumentation, uppföljning och rapportering av enheternas verksamhet. Dessutom kan du komma att hantera fakturor, boka möten, konferenser och resor, skriva protokoll samt planera olika möten och workshops. Att hålla koll på omvärlden och samordna mellan olika enheter och avdelningar blir en viktig del av din vardag.

Din profil
För att trivas i denna roll behöver du vara en person som brinner för service och flexibilitet, som älskar att vara den som får hjulen att snurra och som trivs i en roll där ingen dag är den andra lik. Struktur och organisation är nyckelord för dig, och du arbetar alltid noggrant för att säkerställa hög kvalitet. Du är inte rädd för att komma med förbättringsförslag och trivs i en dynamisk miljö där du är med och bidrar till framgång.

Din analytiska förmåga gör att du ser samband och helheten i dina uppgifter. Noggrannhet och struktur präglar din arbetsmetodik och du är van vid att arbeta självständigt och lösningsorienterat. En skicklig datoranvändare med lättlärdhet för nya system är du, och din förmåga att vara självständig och lösningsorienterad kommer att vara värdefull i rollen.

Stark kommunikationsförmåga, både muntligt och skriftligt, är viktigt, och dina personliga egenskaper kommer att vara avgörande i denna rekryteringsprocess. Du har en öga för detaljer och en passion för att lösa problem. Tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter, särskilt kopplat till inköp eller bokföring, är ett stort plus. Du är kommunikativ och har en förmåga att navigera smidigt mellan olika arbetsuppgifter utan att tappa fokus. Att vara proaktiv och självgående är viktiga egenskaper, samtidigt som du trivs i en miljö där samarbete och flexibilitet är nyckeln.

Ansökan
Känner du att du är redo för spännande utmaningar hos olika kunder och är redo att vara en kugge i hjulet för att hålla verksamheten igång? Skicka in din ansökan redan idag och berätta varför just du är den perfekta matchningen för administratörsrollen hos Clockwork Bemanning & Rekrytering. Dela med dig av ditt CV och ett personligt brev där du framhäver dina erfarenheter och varför du är entusiastisk över att arbeta i varierande miljöer. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt flexibla och inspirerande team! Visa mindre

Skolbibliotekarie till Tillbergaskolan (Vikariat)

Ansök    Dec 4    Västerås kommun    Skolbibliotekarie
Välkommen till Tillbergaskolan! Vi erbjuder dig ett arbete med hög ansvarskänsla tillsammans med härliga elever och gott samarbete med skolans pedagoger. Här kommer du att utgöra ett väsentligt bidrag till elevers lärande. Tillbergaskolan är "den lilla skolan mitt i samhället" och ligger strax utanför Västerås. Vår skola ligger belägen nära skog och stora gröna ytor. Vi är en grundskola med omkring 70 medarbetare, alla med olika kompetenser och erfarenhet... Visa mer
Välkommen till Tillbergaskolan!
Vi erbjuder dig ett arbete med hög ansvarskänsla tillsammans med härliga elever och gott samarbete med skolans pedagoger.
Här kommer du att utgöra ett väsentligt bidrag till elevers lärande.

Tillbergaskolan är "den lilla skolan mitt i samhället" och ligger strax utanför Västerås. Vår skola ligger belägen nära skog och stora gröna ytor. Vi är en grundskola med omkring 70 medarbetare, alla med olika kompetenser och erfarenheter. Våra elever går i förskoleklass upp till årskurs 9 och är sammanlagt ca 550 elever. Lärandet och skolans värdegrund står i fokus för elevens skoldag

Är du Skolbibliotekarien vi söker? Välkommen att söka vikariatet hos oss!

Läs gärna mer om oss och vår skola på: https://skola.vasteras.se/grundskolor/tillbergaskolan

ARBETSUPPGIFTER
Här ges du stora möjligheter att självständigt sätta din prägel på vårt skolbibliotek, tillsammans med en styrgrupp som är öppen för dess behov.

Ditt uppdrag går hand i hand med läroplanen och det gör du främst tillsammans med din styrgrupp bestående av lärare och rektor. Det innebär att du som skolbibliotekarie samverkar med skolledning och övrig pedagogisk personal kring elevernas lärande.

Du ges fullt mandat utifrån lagd handlingsplan och fullt förtroende från befintlig styrgrupp utforma ditt inspirerande skolbibliotek enligt tillbergaskolan värdegrunder som är trygghet, respekt, glädje samarbete och lärande

KVALIFIKATIONER
För att trivas i tjänsten har du en bibliotekarieutbildning/examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Du har en stor fördel av att ha erfarenhet av biblioteksarbete eller arbete som skolbibliotekarie, men det är inget krav. Vi förutsätter att du har god litteraturkännedom. I arbetet använder du dator som arbetsverktyg vilket förutsätter att du har god data- och IT vana.

Innan du kan anställas behöver du visa upp ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Du är varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Verktygsmakare för kunds räkning i Västerås!

Vi söker en erfaren verktygsmakare för att stärka vår kunds team i Västerås Som verktygsmakare kommer du att vara ansvarig för att tillverka och underhålla verktyg och formar för kundens produktionsenhet. Krav:     •    Erfarenhet av verktygstillverkning och formdesign.     •    God kunskap om material och bearbetningstekniker.     •    Förmåga att tolka tekniska ritningar och specifikationer.     •    Grundläggande kunskaper i CNC-programmering.     •   ... Visa mer
Vi söker en erfaren verktygsmakare för att stärka vår kunds team i Västerås
Som verktygsmakare kommer du att vara ansvarig för att tillverka och underhålla verktyg och formar för kundens produktionsenhet.

Krav:
    •    Erfarenhet av verktygstillverkning och formdesign.
    •    God kunskap om material och bearbetningstekniker.
    •    Förmåga att tolka tekniska ritningar och specifikationer.
    •    Grundläggande kunskaper i CNC-programmering.
    •    Noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet.

Arbetsuppgifter:
    •    Tillverka och underhålla verktyg och formar enligt företagets behov.
    •    Arbeta med CNC-maskiner för precision i tillverkningsprocessen.
    •    Samarbeta med produktionsavdelningen för att säkerställa smidiga produktionsflöden.
    •    Diagnostisera och åtgärda eventuella fel på verktyg och formar.


Vi ser fram emot att välkomna en engagerad verktygsmakare till kundens team. Visa mindre

Sjuksköterska till Smärtrehab

Är du intresserad av en arbetsplats där du erbjuds kompetensutveckling, får arbeta självständigt och vara en del av ett sammansvetsat multimodalt team? Vi söker dig som är erfaren sjuksköterska och kan vara en administrativ ledare i vårt team. Arbetsuppgifter Som sjuksköterska hos oss arbetar du i team med andra yrkesgrupper runt patienten. Du genomför medicinska utredningar och träffar patienter både enskilt men även vid en teaminsats. I din roll som... Visa mer
Är du intresserad av en arbetsplats där du erbjuds kompetensutveckling, får arbeta självständigt och vara en del av ett sammansvetsat multimodalt team? Vi söker dig som är erfaren sjuksköterska och kan vara en administrativ ledare i vårt team.


ArbetsuppgifterSom sjuksköterska hos oss arbetar du i team med andra yrkesgrupper runt patienten. Du genomför medicinska utredningar och träffar patienter både enskilt men även vid en teaminsats. I din roll som sjuksköterska ingår arbete som rehabkoordinator där du bland annat planerar och deltar i avstämningsmöten. En viktig del i arbetet är att tillsammans med läkare hjälpa till med nedtrappning av beroendeframkallande läkemedel. Vi arbetar aktivt med förbättringsarbete och ser det som en viktig del i det dagliga arbetet. 


Om arbetsplatsen

Smärtrehab är en regionresurs på specialistnivå för utredning och behandling av patienter med långvariga smärttillstånd från rörelseapparaten. Vi har lång erfarenhet från området och kan uppvisa goda resultat samt deltar i ett nationellt nätverk för uppföljning och utveckling av smärtvård.

Enheten hör till område Nära vård och tar emot patienter från hela Västmanland. Arbetet bedrivs multimodalt utifrån ett psykosomatiskt förhållningssätt där kognitiv beteendeterapi (KBT) och Acceptance and Committment Therapy (ACT) utgör en gemensam teoriplattform. Forskning och utbildning inom ämnesområdet är en del av enhetens arbete.

Smärtrehab är centralt belägen vid Herrgärdets vårdcentral på Karlsgatan 17 A, med fem minuters gångväg till centralstationen. På enheten finns idag ca 20 medarbetare och omfattar fysioterapeuter/sjukgymnaster, sjuksköterskor, psykolog, läkare samt sekreterare.

När du kommer ny till oss välkomnas du av ett sammansvetsat och kompetent team. 

”Att arbeta som sjuksköterska på Smärtrehab är lärorikt och utmanande. Vi har en fin teamkänsla och vi hjälps åt i våra olika professioner runt patienten. Arbetsuppgifterna är varierande och vi har stor möjlighet att påverka i utvecklingsarbetet hos oss. ”

Marie, sjuksköterska


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimetad sjuksköterska och har arbetslivserfarenhet i yrket. Meriterande är specialistutbildning samt KBT steg 1. Vi ser gärna att du har erfarenhet från multimodalt rehabiliteringsarbete eller från arbete med patienter som har smärtproblematik eller psykosomatisk ohälsa. Kunskaper om KBT eller ACT samt utbildning i samtalsmetodik, motiverande samtal (MI) eller motsvarande är en fördel. Du har goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.

I ditt arbetssätt är du professionell och empatisk och ger alltid såväl patienter som kollegor ett respektfullt bemötande. Att kunna ställa krav på andra och avgränsa sitt eget arbete samt vara noggrann och målinriktad är nödvändiga egenskaper för att trivas i arbetet.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning 60-80% Arbetstid dagtid må-fre. 
Grundläggande psykoterapiutbildning kan ge möjlighet till högre tjänstgöringsgrad.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 19 december 2023

Vi planerar att genomföra intervjuer under vecka 2 och vecka 3.

 

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Undersköterska sökes som ögonfotograf till Västmanlands området

Digifundus är ett företag som är specialiserade på ögonundersökningar för diabetiker. Nu vidgar vi vår verksamhet och rekryterar anställda som vill vara med i vårt glada gäng. Vi rekryterar en undersköterska som ska arbeta som ögonfotograf. Ditt arbete går ut på att göra ögonundersökningar på diabetespatienter. Arbetet utförs vardagar under kontorstid. Digifundus hjälper dig med utbildning och introduktion inför alla dina arbetsuppgifter. Du jobbar huvud... Visa mer
Digifundus är ett företag som är specialiserade på ögonundersökningar för diabetiker. Nu vidgar vi vår verksamhet och rekryterar anställda som vill vara med i vårt glada gäng.
Vi rekryterar en undersköterska som ska arbeta som ögonfotograf. Ditt arbete går ut på att göra ögonundersökningar på diabetespatienter. Arbetet utförs vardagar under kontorstid. Digifundus hjälper dig med utbildning och introduktion inför alla dina arbetsuppgifter. Du jobbar huvudsakligen med ögonbottenfotografering i vår lokal i Västerås. Vid behov kan det tillkomma andra administrativa uppgifter samt resor för ögonbottenfotografering inom våra andra orter (Köping, Sala, Fagersta). Du ska ha yrkeskvalifikationer inom hälso- och sjukvård. Du ska ha kunskaper i svenska och dessutom antingen i engelska. Anställningsförhållandet är permanent med en 6 månaders provanställningsperiod.
Skicka din ansökan med löneönskan till adressen [email protected] (+358 40 7411 718) före den 2023-12-18. Vi fyller dock platser så snart lämpliga personer hittas, så fördröj inte utan ansök! Om du har någonting att fråga om jobbet kontakta Katja.
Läs mer om oss på www.digifundus.se Visa mindre

Västerås: Servicetekniker till CIAB

Vi direktrekryterar en Servicetekniker till CIAB Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet inom service och gärna mer specifikt som servicetekniker inom ett tekniskt område. Du arbetar strukturerat och ser till att få jobbet klart i tid, att dokumentera faller sig naturligt för dig. Du är ansvarstagande och gillar att lösa problem, är noggrann, har en hög servicekänsla samt är van vid att arbetshopningarna kommer vid olika tillfällen och sammanhang. ... Visa mer
Vi direktrekryterar en Servicetekniker till CIAB

Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet inom service och gärna mer specifikt som servicetekniker inom ett tekniskt område. Du arbetar strukturerat och ser till att få jobbet klart i tid, att dokumentera faller sig naturligt för dig. Du är ansvarstagande och gillar att lösa problem, är noggrann, har en hög servicekänsla samt är van vid att arbetshopningarna kommer vid olika tillfällen och sammanhang. Du bör vara flexibel och acceptera resor med övernattning med kort varsel för att hjälpa våra kunder så snabbt som möjligt.

För att lyckas i rollen:

Allmänteknisk utbildning inom mekanik, el, elektronik eller motsvarande.
Grundkunskaper i kemi och fysik är ett högt meriterande.
B-körkort är ett krav.
Svenska och engelska behärskar du utan problem både i tal och skrift.
  CIAB, Chemical Instruments AB har ett team med service- och kalibreringsverkstad i Västerås samt huvudkontor i Stockholm. I denna spännande miljö med befintliga kunder inom processindustrin, läkemedel, livsmedel, universitet samt inom forskning kommer du jobba med mycket intressant teknik och ingen dag är den andra lik. Våra kunder är bland andra KTH, AstraZeneca, LKAB, Cloetta, Northvolt med flera. Att leverera hög kvalitet är en självklarhet för oss!

Arbetet:

Du kommer att ingå i ett team som supporterar ca 60–70 företag med analysutrustning på bland annat kundernas forskningsenheter. Arbetet är fritt och du erbjuds en ansvarsfull roll där det är du själv som styr och planerar din tid till största del. Arbetet sker både i service- och kalibreringsverkstaden i Västerås men också på plats ute hos våra befintliga kunder runt om i Sverige då instrumenten i många fall är både stora och ömtåliga. I serviceuppgifterna ingår till exempel att avhjälpa fel, installation samt utföra förebyggande service och användarsupport. De flesta jobben hos kund tar 1–3 dagar där övernattning i många fall förekommer.

I ditt team kommer du samarbeta med mycket duktiga kollegor där fokus kommer ligga på kunskapsöverföring, det är därför viktigt att du är prestigelös och kan ta till dig information samt har ett brinnande intresse för avancerad teknik och försäljning. Utbildning hos våra leverantörer i USA, Tyskland och England förekommer.

CiAB, Chemical Instruments AB, har ett kontor i Stockholm och en service- och kalibreringsverkstad i Västerås. CiAB marknadsför, installerar, reparerar och utför service på analysinstrument och annan laboratorieutrustning. Våra kunder finns inom bland annat forskning på universitet och högskolor, inom kemi – teknik - och läkemedelsföretag samt inom process- och livsmedelsindustrier och i hela landet. Läs gärna mer om oss på: www.ciab.se

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan".

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på  Headscout, [email protected] OBS! Vi tar ej emot ansökningar via mail!! Visa mindre

Utesäljare Batterilagret Västerås

Säljare se hit! Svenska Batterilagret AB söker Utesäljare för Mälardalen, med utgångspunkt från Västerås. Vi säljer och marknadsför batterier, laddare och tillbehör – helt enkelt allt från klocka till truck. Med affärsidén ”batterier från klocka till truck” har Batterilagret sedan starten för mer än 20 år sedan vuxit snabbt och stadigt och har idag en rikstäckande verksamhet som erbjuder marknadens bredaste sortiment av batterier och batterirelaterade till... Visa mer
Säljare se hit!
Svenska Batterilagret AB söker Utesäljare för Mälardalen, med utgångspunkt från Västerås.
Vi säljer och marknadsför batterier, laddare och tillbehör – helt enkelt allt från klocka till truck. Med affärsidén ”batterier från klocka till truck” har Batterilagret sedan starten för mer än 20 år sedan vuxit snabbt och stadigt och har idag en rikstäckande verksamhet som erbjuder marknadens bredaste sortiment av batterier och batterirelaterade tillbehör.
Kunskap, kvalité och konkurrensmässiga priser är ledstjärnor i vårt arbete. Ett nära samarbete direkt med ledande tillverkare borgar för att vi kan stå för vad vi lovar och att vi alltid kan erbjuda de bästa och senaste lösningarna till rätt priser.
Huvudkontor och centrallager ligger i Kungälv utanför Göteborg. Våra kunder är privatpersoner och industrikunder. Vi omsätter ca SEK 240 milj. och har höga tillväxtmål.
Som säljare på Svenska Batterilagret ansvarar du för att skapa långsiktiga affärer med våra befintliga kunder samtidigt som en stor del av ditt fokus kommer att ligga på att etablera nya relationer och ta in nya affärer genom ett professionellt kundbemötande. Rollen innefattar även försäljning i vår butik/lagerställe i Västerås.
Vi ser gärna att Du har erfarenhet av försäljning. Det är också meriterande men inget krav om du har erfarenhet om batterier och laddare. Produktkunskap får du från oss. Du är öppen och enkel person med ett intresse för att träffa och hjälpa kunder med tekniska lösningar.
Så här beskriver några medarbetare hur det är att jobba på Svenska Batterilagret:
”Jag valde Batterilagret för att vi har bra och starka varumärken och hållbara ambitioner.
Då jag har ett starkt driv och är målinriktad som person, såg jag mig själv passa in i denna roll.”
”Hjälpsamma och trevliga kollegor som finns över hela landet, de delar gärna med sig av sin kompetens inom området vi jobbar med. Om man gillar att ha frihet under ansvar är det här det perfekta jobbet!” Visa mindre

TIG-Svetsare till kund i Västerås

Om tjänsten Vi på Ikett personalpartner har fått in ett spännande uppdrag till en av våra kunder i Västerås. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära TIG-svetsning som utförs manuellt i löpande produktion även viss maskinell svetsning kan förekomma. Du kommer att tillverka komponenter och styrstavar inom kärnbränsleproduktion. En del av arbetet innefattar noggrant finmontage och svetslåsning av ingående komponenter, vilket ställer höga krav på strukturer... Visa mer
Om tjänsten
Vi på Ikett personalpartner har fått in ett spännande uppdrag till en av våra kunder i Västerås.

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära TIG-svetsning som utförs manuellt i löpande produktion även viss maskinell svetsning kan förekomma. Du kommer att tillverka komponenter och styrstavar inom kärnbränsleproduktion. En del av arbetet innefattar noggrant finmontage och svetslåsning av ingående komponenter, vilket ställer höga krav på strukturering och noggrannhet.
Svetsningen kommer att utföras i löpande produktion men är även projektbunden där du även kan bli en del i process- och produktutveckling.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom relevant område, eller har motsvarande kunskaper och erfarenheter.
Vi ser att du har svetsutbildning och har ett par års erfarenhet av TIG-svetsning.
Du behöver också vara ordningsam, kunna följa fastställt arbetssätt samt instruktioner. Det är viktigt att du känner att du behöver klara av högre svetskrav under både genomförande och vid färdigt resultat.

Krav att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska samt har grundläggande datorkunskaper.
Meriterande är om du har erfarenhet av TIG-svets av rörsvetsning och rostfritt material samt erfarenhet av robotsvetsning och automatisering.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid/2-skift


Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Sjuksköterskor till Västermanland

Vi söker Nu söker vi flera erfaren sjuksköterskor till uppdrag i Västmanland 2024. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet i rollen som legitimerad sjuksköterska, samt vana av konsultarbete. Alltifrån del- till heltid är av intresse. Meriterande är om du har erfarenhet av journalsystemen Cosmic och Procapita. Skicka in din ansökan idag så planerar vi 2024 tillsammans! Vad erbjuder Medcura? Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos priv... Visa mer
Vi söker
Nu söker vi flera erfaren sjuksköterskor till uppdrag i Västmanland 2024.

Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet i rollen som legitimerad sjuksköterska, samt vana av konsultarbete.
Alltifrån del- till heltid är av intresse. Meriterande är om du har erfarenhet av journalsystemen Cosmic och Procapita.

Skicka in din ansökan idag så planerar vi 2024 tillsammans!

Vad erbjuder Medcura?
Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag. Hos Medcura får du en egen konsultchef som känner dig och vet hur du vill arbeta och som kan din kompetens. Vi kan därför skräddarsy uppdrag för just dina behov.

- Din egna konsultchef
- Engagemang och förtroende för varandra
- Valfrihet/önskeschema/flexibla tider
- Du är helförsäkrad
- Vi anordnar konsultträffar
- Rekryteringsbonus
- Konkurrenskraftiga löner
- Vi erbjuder trygghet och kontinuitet
- Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter och omväxling
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter
- Vi följer kollektivavtal
- Inskolning
- Legitimerad vårdpersonal på kontoret som arbetar för dina önskemål
- En vision om att arbeta utifrån 100% kvalité i alla upphandlingar


Om Medcura
Medcura AB grundades 2009 och är ett av dom större och etablerade bemanningsföretag i vårdbranschen.
Vi hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och annan personal inom vården som paramedicinare och socionomer. Det gäller allt från att förse privata och offentliga vårdgivare som skolor och statliga myndigheter med enstaka vikarier över dagen till att bemanna hela avdelningar, enheter eller operationsteam.

Från vårt huvudkontor i centrala Stockholm ansvarar vi för uppdrag från Umeå i norr till Malmö i söder. Medcuras affärsidé lyder:
”Vi tillhandahåller kompetent och lyhörd personal till vårdgivare vars uppdrag är att bedriva omsorgsfull och effektiv vård.”

Hos oss är våra kollegors kompetens det som gjort företaget till vad vi är idag.
Medcura har vunnit samtliga upphandlingar som utvärderats på 100% kvalité och inte pris. Så jobbar vi bäst. Vår vision är att få leverera enbart i upphandlingar som baseras på 100 % kvalité som är och har alltid varit vår nyckel till framgång. Det är våra kunniga och engagerade kollegor som upprätthåller vårt goda rykte varje dag, året runt. Vi lägger ner mycket kraft på att arbeta fram en personlig givande relation med våra kollegor och är måna om att vårda densamma.

Vi tillämpar kollektivavtal, Vi har ansvarsförsäkring, Vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och vi har en fastställd jämställdhetsplan.

Vi ser fram emot att få berätta mer vid en personlig kontakt.

Kvalifikationer
Som anställd i Medcura innebär det att du kan arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du som söker denna tjänst ska vara glad, positiv och flexibel. För att passa i denna roll bör du även vara lösningsfokuserad och serviceminded samtidigt som du är lugn och stresstålig. För oss på Medcura är det viktigt att våra medarbetare har ett genuint intresse för våra kunders välbefinnande och alltid arbetar utifrån kundernas önskemål och beslut. Du ska gilla att ta ansvar och har förmåga att samarbeta. Viktiga egenskaper är att du har ett professionellt förhållningssätt och att du gillar flexibilitet. Du ska tillsammans med din arbetsgrupp alltid arbeta med stort patientfokus.

Tillsättning
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.medcura.se. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning efter överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Deltid, heltid alternativt extrajobb som säljare? 27450:- i grundlön

Vill du ha ett flexibelt arbete där du själv bestämmer dina tider, deltid/heltid, vart du vill jobba och med chans till fast anställning? Vill du få en bra säljutbildning och klättra i karriären? Vill du ha ett jobb utan lönetak? Har du velat testa på ett säljyrke eller testa något nytt inom sälj och fortsätta utvecklas inom säljbranschen? Nu har du chansen. Vi expanderar just nu över hela landet. Vårt huvudkontor ligger i Västerås men vi har även kontor i... Visa mer
Vill du ha ett flexibelt arbete där du själv bestämmer dina tider, deltid/heltid, vart du vill jobba och med chans till fast anställning?
Vill du få en bra säljutbildning och klättra i karriären?
Vill du ha ett jobb utan lönetak?
Har du velat testa på ett säljyrke eller testa något nytt inom sälj och fortsätta utvecklas inom säljbranschen? Nu har du chansen. Vi expanderar just nu över hela landet. Vårt huvudkontor ligger i Västerås men vi har även kontor i Gävle och Helsingborg.
Vi söker nya säljare som vill vara med i vårt team och få oss att fortsätta expandera. Man behöver inte ha någon erfarenhet inom säljbranschen då vi internutbildar alla våra anställda.
Det man säljer är en universal städmaskin som är ledande inom sin teknik på marknaden. Roboclean grundades -96 och har expanderat så att vi säljer vår produkt i 53 länder idag. Den gör allt inom rengöring/städ. Luftrening, rekond, grovsanering, skurning m.m
Som säljare hos oss utgår man från sitt eget hem och åker på förbokade kundbesök där kunderna vet att vi kommer och vi är välkomna.
Garantilön på 27450kr (räknat på heltid) + provision


Enda kraven vi har:
· Körkort och tillgång till bil
· Flytande svenska


Har du det som krävs och är redo för en ny utmaning? Visa mindre

Pedagogisk personlig assistent till Skultuna

Vårt mål är att ha de mest nöjda kunderna samt de mest stolta medarbetarna i branschen. Visionen för Assistansexperten är att vara den självklara utföraren av personlig assistans för kunder, anhöriga, medarbetare och beställare med höga kvalitetskrav. Vår ambition är inte att bli störst, utan att bli bäst. Vi är en trygg personlig assistansanordnare som lägger stort hjärta i det vi gör. Vi har den nära kontakten från ett litet bolag och den stora kunska... Visa mer
Vårt mål är att ha de mest nöjda kunderna samt de mest stolta medarbetarna i branschen. Visionen för Assistansexperten är att vara den självklara utföraren av personlig assistans för kunder, anhöriga, medarbetare och beställare med höga kvalitetskrav.

Vår ambition är inte att bli störst, utan att bli bäst. Vi är en trygg personlig assistansanordnare som lägger stort hjärta i det vi gör.

Vi har den nära kontakten från ett litet bolag och den stora kunskapen från ett stort bolag. Hos oss är du inte en i mängden utan en viktig kugge i vårt dagliga arbete. Vi är måna om vår personal som är ryggraden i vår verksamhet, hos oss får du möjligheterna.

Just nu växer vi och vi söker därmed de bästa experterna inom personlig assistans.

Att arbeta som personlig assistent är viktigt och givande på massor av olika sätt, men det kan också vara svårt och krävande. Det kan finnas flera olika utmaningar och annorlunda förutsättningar att ta hänsyn till samtidigt. Det är viktigt att du som assistent är trygg i din yrkesroll och din introduktionsutbildning följs av täta personalmöten och löpande handledning.

Om tjänsten

Jag är en glad och nyfiken tjej på 16 år som bor i Skultuna med min mamma, pappa och min lillasyster som är 12 år. Jag har en ovanlig kromosomavvikelse som medför att jag har autism och en utvecklingsstörning som du kommer få lära dig mer om. Mina assistenter får lära sig att använda tecken som stöd i vår kommunikation och andra pedagogiska tekniker som hjälper mig utvecklas.

Mina intressen är sång, musik, lek och bus. Jag älskar min studsmatta, att rida och att fara fram i skidbacken i min sitski som pappa kör.

Jag är inte i behov av barnpassning utan söker en person som vill lära sig mer om pedagogik och utvecklas med mig.

Vi har personalmöten med inspiration, utbildning och trevligt umgänge. Det är bra om du är lugn och lyhörd för sinnesstämningar då jag även är i behov av vila och återhämtning i balans med aktivitet och lek.

Vem är du?

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa

goda relationer och vi ser gärna att du tänker långsiktigt när du söker

tjänsten. Vi söker dig som är social, lyhörd och pedagogisk. Du tycker om

att arbeta med utveckling och har lätt för att se potential och möjligheter.

Efter kunds önskemål ser vi gärna kvinnliga sökande.

Vi ser gärna att du som söker har:

- Erfarenhet av att arbeta med barn.

- Erfarenhet av en liknande roll.

- B-körkort samt tillgång till bil.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

En tjänst på 49 tim / 4 veckor till att börja med. Det finns eventuellt möjlighet till mer timmar.

På vardagar är passen förlagda 14.45-21.00 under skoltermin och 09.00-21.00 under lov. Varannan vecka arbetar man en helgdag 09.00-21.00. Fler pass finns under lov och möjlighet finns till mer tid framöver.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker

enligt kollektivavtal.

Tillträde: Tillträdet för schemaraden är omgående.

Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Deltid, heltid alternativt extrajobb som säljare? 27450:- i grundlön

Vill du ha ett flexibelt arbete där du själv bestämmer dina tider, deltid/heltid, vart du vill jobba och med chans till fast anställning? Vill du få en bra säljutbildning och klättra i karriären? Vill du ha ett jobb utan lönetak? Har du velat testa på ett säljyrke eller testa något nytt inom sälj och fortsätta utvecklas inom säljbranschen? Nu har du chansen. Vi expanderar just nu över hela landet. Vårt huvudkontor ligger i Västerås men vi har även kontor i... Visa mer
Vill du ha ett flexibelt arbete där du själv bestämmer dina tider, deltid/heltid, vart du vill jobba och med chans till fast anställning?
Vill du få en bra säljutbildning och klättra i karriären?
Vill du ha ett jobb utan lönetak?
Har du velat testa på ett säljyrke eller testa något nytt inom sälj och fortsätta utvecklas inom säljbranschen? Nu har du chansen. Vi expanderar just nu över hela landet. Vårt huvudkontor ligger i Västerås men vi har även kontor i Gävle och Helsingborg.
Vi söker nya säljare som vill vara med i vårt team och få oss att fortsätta expandera. Man behöver inte ha någon erfarenhet inom säljbranschen då vi internutbildar alla våra anställda.
Det man säljer är en universal städmaskin som är ledande inom sin teknik på marknaden. Roboclean grundades -96 och har expanderat så att vi säljer vår produkt i 53 länder idag. Den gör allt inom rengöring/städ. Luftrening, rekond, grovsanering, skurning m.m
Som säljare hos oss utgår man från sitt eget hem och åker på förbokade kundbesök där kunderna vet att vi kommer och vi är välkomna.
Garantilön på 27450kr (räknat på heltid) + provision


Enda kraven vi har:
· Körkort och tillgång till bil
· Flytande svenska


Har du det som krävs och är redo för en ny utmaning? Visa mindre

Tandhygienist till Folktandvården Västmanland AB, Vallby Västerås

Ansök    Dec 4    REGION VÄSTMANLAND    Tandhygienist
Om arbetsplatsen Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. På Folktandvården Vallby arbetar idag 2 tandläkare, 2 tandhygienister och 4 t... Visa mer
Om arbetsplatsen
Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården.

Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska.

På Folktandvården Vallby arbetar idag 2 tandläkare, 2 tandhygienister och 4 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldretandvård i ljusa och

moderna lokaler.

Arbetsuppgifter
Som tandhygienist hos oss får du användning av hela din kompetens då vi har patienter i alla åldrar. Vi önskar att du har intresse för såväl barntandvård, vuxentandvård som äldretandvård. I ditt arbete tar du mycket eget ansvar men är samtidigt del i hela klinikens team av tandhygienister, tandläkare och tandsköterskor. Tillsammans hjälper vi våra patienter med deras munhälsa och skapar livskvalité.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist och som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du bemöter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du har en god pedagogisk förmåga och uppskattar ett arbete där du får ta ansvar. I ditt arbete värdesätter du odontologisk kvalitet och effektivitet. Eftersom du i arbetet kommunicerar med patienter, närstående, kollegor och i vissa fall myndigheter är det viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning heltid, tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 20 december 2023
Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.

Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.
Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Marinmekaniker sökes omgående till Västerås

Arbetsbeskrivning: Som marinmekaniker specialiserad på service, reparationer, felsökningar och konservering kommer du att spela en avgörande roll i underhållet och driftsäkerheten hos marina fordon och utrustning. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar: 1. Service och Underhåll: - Utföra regelbundet underhåll av marina motorer, system och utrustning. - Genomföra servicekontroller och rutininspektioner för att säkerställa optimal prestanda. - Identifi... Visa mer
Arbetsbeskrivning:
Som marinmekaniker specialiserad på service, reparationer, felsökningar och konservering kommer du att spela en avgörande roll i underhållet och driftsäkerheten hos marina fordon och utrustning. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

1. Service och Underhåll:
- Utföra regelbundet underhåll av marina motorer, system och utrustning.
- Genomföra servicekontroller och rutininspektioner för att säkerställa optimal prestanda.
- Identifiera och åtgärda potentiella problem innan de blir allvarliga.

2. Reparationer:
- Diagnostisera och reparera mekaniska, elektriska och hydrauliska fel på marina system.
- Återställa och byta ut komponenter eller delar vid behov.
- Samarbeta med andra tekniker och specialister för att lösa komplexa problem.

3. Felsökning:
- Analysera och identifiera fel genom att använda avancerade verktyg och tekniker.
- Utveckla strategier för snabb och effektiv felsökning.
- Dokumentera och rapportera alla fel och åtgärder för framtida referens.

4. Konservering:
- Implementera konserveringsåtgärder för att förhindra korrosion och slitage.
- Tillämpa lämpliga metoder och material för att skydda marina system från miljöpåverkan.
- Följa bästa praxis för konservering och miljöhantering.

Kvalifikationer:
- Utbildning och erfarenhet som marinmekaniker eller liknande.
- Färdigheter inom mekanik, elektronik och hydraulik.
- Kunskap om marina system och utrustning.
- Förmåga att använda avancerade verktyg och diagnostisk utrustning.
- Teamarbetsförmåga och förmåga att arbeta under tidspress.
- Förståelse för säkerhetsföreskrifter och miljökrav inom marina områden.

Denna position erbjuder en spännande möjlighet att arbeta i en dynamisk marina miljö och bidra till att hålla marina fordon och utrustning i toppskick.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Robotics Campus Project Leader - Workstream Office Transformation Manager

Ansök    Dec 4    ABB AB    Manager
Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid. Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter. Vill... Visa mer
Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid.


Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter.


Vill du sätta ett avtryck för kommande generationer framöver genom att skapa morgondagens arbetsplats för kontorsytorna till vår nybyggnation för ABB Robotics Campus?
Du kommer planera, driva och leverera den fysiska arbetsmiljön och upplevelsen för kontor, allmänytor, kundytor och konferens i vår nybyggnation. Byggprojektet är på totalt 65 000 m2 med en totalbudget på 3,1 miljarder SEK inklusive lager och produktion. Placeringen är Finnslätten, Fredholmsgatan strategiskt placerad cirka 5 km från Västerås city. Byggnaden ska stå klar för inflytt hösten 2026.


Du kommer in i nu skiss- och idéstadiet och har här möjligheten att genom samarbete med hela organisationen arbeta fram en helt modern kontorsmiljö som stödjer kundytor, konferens, R&D-samarbeten, dialoger, arbete på plats och hemarbete på ett effektivt sätt. Ytoptimering, fysisk arbetsmiljö, layout, designval och samarbete med övriga intressenter och drivande av ditt delprojekt mot ett nytt Campus 2026 är givetvis hållpunkter för dig. Projektet löper från tidig behovskartläggning och strategi till design och genomförande. Upplevelsen av det nya kontoret är lika viktigt som de fysiska attributen. Vi vill att byggnaden genomsyras av våra grundläggande värderingar; omtanke, mod, nyfikenhet och samarbete.


Vi strävar efter att skapa ”the place to be” och att besökare och medarbetare upplever hög grad av innovation, samarbete, lärande och glädje i byggnaden.
Dina ansvarsområden
Leda delprojektet Office Transformation inom huvudprojektet av nybyggnationen av ABB Robotics Campus. Samverka med övriga delprojektledare och projektmedlemmar i huvudprojektet Operativt arbete genom intressentanalys, behovskartläggningar, medarbetaridéer, referensgruppsarbete, facklig samverkan. Extern benchmark, trendanalyser Förändringsledning för projektet samt för samtliga interna berörda parter i Västerås
Internkommunikation gällande status och framdrift samt samarbete med ABB Robotics ledningsgrupp
Utvärdera Flexibelt Arbetssätt dvs tid på kontor vs hemarbete för ABB Robotics Västerås. Vara delaktig i att utvärdera/utforma samverksansytor såsom kundytor, kreativa rum, dialogrum, pausytor och allmänytor
Interagera och driva strategiska beslut med ABB Robotics ledningsgrupp i Sverige där du rapporterar löpande till HR-chef, Maria Samuelsson.

Din bakgrund
Vi söker dig med minst fem års erfarenhet med projektledning av arbetsplatsrelaterade utvecklingsprojekt. Du ska gärna ha genomfört en eller flera sådana transformeringar tidigare även om det inte har varit av samma dignitet. Vi önskar att du har drivit förändringsledning tidigare på praktisk operativ nivå och det är meriterande om du dessutom har en certifiering/utbildning i förändringsledning. Mycket god vana av officepaketet – främst power point och excel som används dagligen samt flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
För att lyckas i rollen är du en skarp problemlösare som självständigt kan leda projekt på ett strukturerat sätt samt utföra eget arbete i en koncernuppbygd global miljö.
Du är bekväm i att arbeta med människor av olika senior befattning och har lätt för att skapa förtroendefulla relationer. Detta samtidigt som du kan driva processen framåt mot uppsatt tidsplan.
Självklart är du van att på egen hand och strukturerat presentera underlag och rapporter inom projektet och till intressenter. Vi tror att du har en mycket god samarbetsförmåga, är pragmatisk och analytisk som person och driver beslut med det stora mandat som du kommer få inom detta delprojekt.

Mer om oss
ABB Robotics letar efter vår nya Arbetsplatsstrateg! Rekryterande chef, Maria Samuelsson, +46 768 06 00 16, svarar gärna på dina frågor kring tjänsten. Fackliga kontaktpersoner - Sveriges Ingenjörer: Nicolin Ahlqvist, +4621-34 42 50; Ledarna: Lenny Larsson +46 706 32 85 47; Unionen: Roger L. Gustavsson +46 730 30 30 36. Övriga frågor ställs till Talent Partner Robert Norén +4670-246 12 095.


Låter detta som det nästa steget i din karriär? Ansök idag!
Sista dag att skicka in din ansökan är 15 december. Intervjuer kommer hållas under annonsperioden, positionen kan komma att fyllas under annonsperioden. Vi ser fram emot din ansökan och uppskattar om både den och de filer du bifogar är på engelska.
Om du vill läsa mer om ABB kan du gå till vår webbplats www.abb.com. Visa mindre

Är du en vass CNC-operatör?

Erfaren CNC-operatör sökes för kunds räkning Är du på jakt efter nytt spännande uppdrag? Kan du arbete skift och trivs med mycket eget ansvar? Då ska du läsa vidare! Som CNC-operatör hos kunden ansvarar du för dina egna maskiner både köra och ställa. Du kommer leverera komponenter till kunder som ställer höga krav på att allt blir rätt samt håller hög kvalité. •    Är du utbildad CNC-operatör eller har några års praktiskt erfarenhet som CNC-operatör? •  ... Visa mer
Erfaren CNC-operatör sökes för kunds räkning
Är du på jakt efter nytt spännande uppdrag? Kan du arbete skift och trivs med mycket eget ansvar?
Då ska du läsa vidare!

Som CNC-operatör hos kunden ansvarar du för dina egna maskiner både köra och ställa. Du kommer leverera komponenter till kunder som ställer höga krav på att allt blir rätt samt håller hög kvalité.

•    Är du utbildad CNC-operatör eller har några års praktiskt erfarenhet som CNC-operatör?
•    Drivs du av att lämna ett bra arbete efter dig?
•    Som CNC-operatör kommer du att arbeta med blad annat:
- Ritningsläsning, mätning och verktygsbyte
•    Kompensera i styrsystem samt fylla på material.

Låter det som dig?

Skicka iväg en ansökan till oss! Visa mindre

Lösningsorienterad godsmottagare till ABB

Ansök    Dec 4    ABB AB    Lagerarbetare
Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid. Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter. Vill... Visa mer
Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid.


Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter.


Vill du utmana dig själv och vara en del av vårt team och bygga grunden för en spännande framtid inom ABB, där vi stödjer industrins energiomställning och digitala transformation för en mer produktiv och hållbar framtid. Då kan det vara dig vi söker!


Är du vår nya lagerarbetare?


Vill du ha ett varierande jobb som bland annat innefattar planering, administration och fysiskt arbete? Lockas du av att arbeta med förbättring och problemlösning? Vi söker nu dig som har en ambitiös inställning till ditt jobb och alltid gör ditt bästa för att uppnå så bra resultat som möjligt. Du har ett driv som smittar av sig på din omgivning och som tar dig framåt.


Med hjälp av ledstaplare kommer du att sköta det dagliga arbetet inom orderregistrering, hantering av leveransplaner, lagernivåer och dokumentation. Tjänsten är dagtid och kajen kommer att vara din hemplats.


Det är viktigt att du har god förmåga att arbeta snabbt och effektivt. Samarbetsförmåga är också något som värderas högt både inom ditt närmsta team men också utanför för att vara behjälplig med godsrelaterade ärenden från andra avdelningar. Sist men inte minst har du ett affärsmässigt tankesätt och förmåga att ta rationella beslut.


I den här rekryteringen lägger vi stor vikt på personliga egenskaper vilket gör att tidigare arbetslivserfarenhet inte är ett krav. Har du viljan att växa in i rollen hoppas vi därför att du söker in redan idag oavsett din bakgrund.
Dina ansvarsområden
Sköta administration kopplat till leveranser.
Köra ledstaplare för att transportera in leveranser till lagret.
Materialoptimera på lagret och se till att rätt material hamnar på rätt plats.
Upprätthålla starka relationer med transportörer för att säkerställa tydlig och snabb leverans av material.
Hantera och administrera returer, reklamationer samt transportskador i systemen WMS och SAP.
Kontinuerligt förbättringsarbete och uppkommande problemlösning.
Viljan att förbättra, jobba med problemlösning osv.

Din bakgrund
Du tar ägandeskap och arbetar proaktivt, med förmågan att prioritera och multitaska i en snabb miljö.
Du har en positiv attityd och flexibilitet att hantera en rad olika arbetsuppgifter, från administration till kundtjänstrelaterade frågor.
Du har god fysisk förmåga då arbetet kräver tyngre lyft.
Du är mycket kommunikativ och samarbetsvillig gentemot både kollegor och andra.
Du pratar flytande svenska, engelska är meriterande.
Truckkort är meriterande men inte ett krav.
Erfarenhet av arbete på lager eller orderhantering är meriterande.

Mer om oss
Process Control Platform (PCP) ligger till grund för PA:s verksamhet. Med beprövade och innovativa teknologier är vårt uppdrag att forma framtidens styrsystem och digitala lösningar, där PCP är den värdeskapande partnern för digitala styrsystemlösningar till industrin.


Rekryterande chef Asta Thor, +46 724 61 20 79, svarar gärna på dina frågor kring tjänsten. Fackliga representanter - Sveriges Ingenjörer: Mikael Blomqvist, +46 768 06 00 11; Ledarna: Leif Öhrberg, +46 724 64 40 16; Unionen: Krista Andersson, +46 706 44 02 85. Övriga frågor ställs till Irma Leijon, +46 724 61 23 14.


Vi arbetar med löpande urval, ansök därför gärna redan i dag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 7 jan, 2024.


Vi ser fram emot din ansökan och uppskattar om ansökan är i PDF format. Om du vill läsa mer om ABB kan du gå till vår webbplats www.abb.com. Visa mindre

Montör

Vi söker nu dig som vill som arbeta som montör i Västerås. I den här rollen kommer du att arbeta med olika typer av elmontage och kopplingsarbeten. Det här är ett konsultuppdrag, till att börja med 6 månader visstid med goda chanser till anställning direkt hos kund. Start för uppdraget är omgående. Du kommer att vara anställd av MiJob men arbeta hos vårt kundföretag. Arbetsuppgifter: • läsa och tyda ritningar • arbeta med koppling av kablage Är du rätt ... Visa mer
Vi söker nu dig som vill som arbeta som montör i Västerås. I den här rollen kommer du att arbeta med olika typer av elmontage och kopplingsarbeten.

Det här är ett konsultuppdrag, till att börja med 6 månader visstid med goda chanser till anställning direkt hos kund. Start för uppdraget är omgående. Du kommer att vara anställd av MiJob men arbeta hos vårt kundföretag.

Arbetsuppgifter:
• läsa och tyda ritningar
• arbeta med koppling av kablage

Är du rätt person för jobbet?
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är roligt att arbeta med teknik och elektronik. Du har en god samarbetsförmåga, vara ansvarstagande samt noggrann.

Vi söker dig som:
• har verktygsvana
• har gymnasieexamen, gärna från teknikprogrammet, el- och energiprogrammet eller liknande
• goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Vi ser också gärna att du är öppen för att vilja lära dig nya saker och samtidigt ha väldigt kul på jobbet.

Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.

Vid frågor, tveka inte på att höra av dig! Visa mindre

Industripersonal till kunder i Västerås!

Är du vår framtida medarbetare? Har du industrivana? Eller har du kanske någon industriteknisk utbildning? Då ska du läsa vidare. MiJob Bemanning Rekrytering söker nu medarbetare som vill bli en del av oss. Vi söker lagspelare som förstår innebörden i att vara en del av att team men samtidigt förstår hur viktigt det är att sköta sin roll för teamets bästa. Låter det som dig? Fortsätt läs vidare! Kunderna Våra kunder jobbar allt ifrån dagtid, 2-skift, 3-... Visa mer
Är du vår framtida medarbetare?
Har du industrivana? Eller har du kanske någon industriteknisk utbildning? Då ska du läsa vidare.

MiJob Bemanning Rekrytering söker nu medarbetare som vill bli en del av oss.
Vi söker lagspelare som förstår innebörden i att vara en del av att team men samtidigt förstår hur viktigt det är att sköta sin roll för teamets bästa. Låter det som dig? Fortsätt läs vidare!

Kunderna
Våra kunder jobbar allt ifrån dagtid, 2-skift, 3-skift till 5-skift. Och deras behov kan uppstå när som, därför intervjuar vi löpande för att alltid ha kompetent personal redo att börja jobba.
Så har du möjlighet att jobba skift, har körkort samt har någon form av industribakgrund? Ja, då ska du söka denna tjänst så kommer vi att höra av oss inom kort.
Har du även truck och travers kort så är det meriterande.
Intervjuer sker löpande så vänta inte för länge med din ansökan.

Vi ses snart! Visa mindre

Project Drives Systems Engineer, Hoisting

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future. At ABB, we have the clear goal of driving diversity and inclusion across all dimensions: gender, LGBTQ+, abilities, ethnicity and generations. Together, we are embarking on a journey where each and every one of us, individually and collectively, welcomes and celebrates individual differences. P... Visa mer
Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.
At ABB, we have the clear goal of driving diversity and inclusion across all dimensions: gender, LGBTQ+, abilities, ethnicity and generations. Together, we are embarking on a journey where each and every one of us, individually and collectively, welcomes and celebrates individual differences.
Process Industries division delivers complete electrification and automation solutions, industry-specific products and lifecycle services across industries. Engineering and delivering automation solutions from device to monitoring and control make our customers get more out of their investment; digitalization solutions including collaborative operations and augmented reality help improve plant and enterprise productivity, reduce maintenance and energy costs. Our engineering, project management, services and solutions portfolio covers a wide range of industries - Mining, Pulp & Paper, Metals, Aluminum and Cement, Data centers and Food and Beverage.
We are on a journey towards sustainable electrification. Mining is a key component of this journey, necessary to both supply steel for new, effective energy production, and to get the minerals needed for the increasing battery production. We partner with our customers to deliver the most energy efficient way of extracting ore. Now you have a great opportunity to join our local engineering team in Sweden. We are looking for you with experience from electric design and drives system who enjoys developing your expertise in the area.
We take pride in delegated responsibility and emphasize the importance of modern and developing leadership – at all levels. Want to be a part of an exciting business in a developing team, working globally with market leading products? This is the place for you!
Your responsibilities
As Project Drives Systems Engineer within Hoisting, you will be an important part in dimensioning the drive system in the sales phase as well as validating the design in active projects.
You will work closely with the sales organization to define offers as well as the project team responsible for a customer delivery, where you finalize the drives solutions.
You will also interact with our suppliers, for instance during Factory Acceptance Tests.
You will be working with complete drives system, such as harmonic filters, MV switchgear, Drives and Motors and there is a great opportunity to form this role towards your interests.

Your background
University degree in Electrical Engineering is preferable, background in electrical area and experience from drives (LV/MVAC, LVDC) is needed, but in this position your personality traits will be valued just as high as formal education and experience.
We are looking for individuals with great drive and ambition, with a positive attitude and the aspiration to make a difference.
Your communication and people skills, your ability to listen and understand customer needs will assist in building long-term relationships.

More about us
Bring your very own sense of pride and purpose as you help us drive forward the Fourth Industrial Revolution – creating a sustainable future for our planet, and your career. Join ABB and harness the power of our diverse global network, as you collaborate with and learn from our world-class teams. Above all, challenge yourself every day. Let’s write the future, together.
Recruiting Manager, Oscar Eklundh, +46 702 63 64 46 will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Mikael Blomqvist, +46 768 06 00 11; Ledarna: Leif Öhrberg, +46 724 64 40 16; Unionen: Krista Andersson, +46 706 44 02 85. All other questions can be directed to Talent Partner Sara Vestin, +46 724 64 46 88.
You are welcome to apply the latest by 07.01.2024.
Please note that selection will be done on an ongoing basis and the position may be filled before last day of application. We look forward to receiving your application (PDF documents submitted in English are appreciated). If you want to discover more about ABB, take another look at our website www.abb.com Visa mindre

Fysioterapeut till Habiliteringscentrum-Enhet Rörelsenedsättning

Ansök    Dec 4    REGION VÄSTMANLAND    Fysioterapeut
Vill du arbeta i en verksamhet som skapar möjligheter för människor med funktionsnedsättningar att leva ett bra liv? Nu söker vi dig som är fysioterapeut. Arbetsuppgifter Enheten är uppdelad i barn- och vuxenteam som arbetar nära varandra. Denna tjänst innebär att du främst kommer arbeta i barnteamet, men vi hjälper varandra över teamgränserna utifrån enhetens behov. Utöver denna tjänst finns ytterligare sju fysioterapeuter inom enheten, så du kommer att... Visa mer
Vill du arbeta i en verksamhet som skapar möjligheter för människor med funktionsnedsättningar att leva ett bra liv? Nu söker vi dig som är fysioterapeut.


Arbetsuppgifter
Enheten är uppdelad i barn- och vuxenteam som arbetar nära varandra. Denna tjänst innebär att du främst kommer arbeta i barnteamet, men vi hjälper varandra över teamgränserna utifrån enhetens behov. Utöver denna tjänst finns ytterligare sju fysioterapeuter inom enheten, så du kommer att ha nära till kollegialt stöd där du kan känna dig trygg i din roll och i dina insatser.

Vår huvudmålgrupp är personer med rörelsenedsättning. Våra patienter kan även ha tilläggsdiagnoser som intellektuell funktionsnedsättning och autism. Vi är en enhet som kännetecknas av flexibelt och lösningsfokuserat arbetssätt och en enhet där vardagens arbete har fokus på utvecklande arbetssätt.

Som fysioterapeut vid Habiliteringscentrum är ditt arbete självständigt och varierat. Du är en del av ett tvärprofessionellt team där du står för den fysioterapeutiska specialistkompetensen. Habiliteringens team består av arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder, psykologer och specialpedagoger. Vi har ett nära och gott samarbete och tillsammans utarbetar vi förslag till åtgärder som kan minska de svårigheter som funktionsnedsättningen kan medföra i det dagliga livet. Du deltar i samordning av hela teamets insatser och planeringen för patienterna. Vi har även ett nätverksinriktat arbetssätt som ofta sker i samverkan med andra vårdgivare och myndigheter eller kommunala verksamheter.

I arbetet ingår det att göra bedömningar, utföra behandlingsinsatser, bedöma behov av och förskriva hjälpmedel och journalföra. Som fysioterapeut kan du ha enskilda träningstillfällen med patienten eller i grupp. Det kan tex vara bassängträning, styrketräning och målinriktad träning. Du kommer också ge utbildning, information och konsultativa insatser till nätverk.

 

Om arbetsplatsen
Inom den specialiserade habiliteringen får du möjlighet att följa patienter över tid och skapar på så sätt långvariga kontakter. Du är en del av ett team med flera olika yrkeskompetenser, som utifrån patientens förutsättningar och teamets samlade kompetens skapar möjligheter.

Du erbjuds en individanpassad introduktion och förväntas bidra i utvecklingen av den framtida habiliteringen.

Habiliteringscentrum är en specialistverksamhet vars habiliteringsenheter i Fagersta, Köping och Västerås ger stöd, råd och behandling till personer med funktionsnedsättningar så som autism, intellektuell funktionsnedsättning och vissa rörelsenedsättningar. En av våra länsövergripande verksamheter, Synenheten, ger insatser till personer med kraftig synnedsättning eller blindhet. Här finns också Tolkenheten som samordnar tecken- och skrivtolkning till personer med dövhet eller hörselskada. Verksamheten har totalt 144 årsarbetare.

 

Nyfiken?
Maila gärna oss om du vill boka ett förutsättningslöst samtal så berättar vi mer. Du kan även kontakta oss för ett studiebesök. Du får då möjlighet till en rundtur för att se våra lokaler, träffa några medarbetare och få en inblick i vårt arbete. Kontakta enhetschef Nicklas så löser vi det!

Om du vill veta mer om hur det är att jobba hos oss kan du se mer på regionens instagramkonto: Klicka här

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och vi välkomnar även dig som är ny i din yrkesroll. Det är meriterande om du har erfarenhet från habiliteringsarbete och/eller med personer med rörelsenedsättning. Det är positivt om du tidigare arbetat med behandling men även konsultativt och genomfört utbildningar, informationstillfällen eller gruppverksamheter. Du behöver utan problem kunna kommunicera samt uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. 

Det här är ett jobb för dig som trivs i samarbetet tillsammans med andra, men som samtidigt värdesätter att få arbeta självständigt. Du tar eget ansvar och planerar ditt arbete, alltid med patienternas behov och verksamhetens bästa i agerande och beslut. Som person är du trygg och stabil och är positiv till att planera och genomföra gruppverksamheter som ett komplement till det individuella. Du är tydlig i din kommunikation och är engagerad i det enskilda mötet såväl som i den stora gruppen.

Ser du också positivt på att bidra till utvecklingen på arbetsplatsen så kan det här vara det perfekta jobbet för dig! Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss och därför erbjuder vi dig:
• Arbete i en välfungerande verksamhet som värdesätter dig som medarbetare.
• Att vara del i ett team med gott samarbete.
• Anpassat introduktionsprogram och tillgång till mentor för att du ska bli trygg och säker i din yrkesroll.
• Yrkesträffar tillsammans med andra kollegor inom verksamheten. 
• Utbildningsmöjligheter inom exempelvis habilitering såväl som annan relevant utbildning.
• En arbetsplats för livets olika skeden, möjlighet till flexibel arbetstid inom vissa ramar
• Gratis träning på vårt fullt utrustade gym
• Friskvårdsbidrag 3000 kr/år

Mer om dina förmåner finner du här: Dina förmåner - Region Västmanland (regionvastmanland.se)

 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid, dagtid. Tillträde efter överenskommelse. Krav på B-körkort.

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 20 december 2023.

Bifoga gärna relevanta intyg och betygshandlingar med din ansökan.


Om regionen
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Avdelningschef för Produktinformation på Etteplan i Västerås

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Vi letar nu efter en engagerad ledare som är redo att ta vår avdelning i Västerås till nästa nivå. Vårt mål är tydligt: Vi ska bli bäst i Sverige på produktinformation, och för att nå dit behöver vi en avdelningschef som är redo att ta initiativ och driva tillväxt.   Din roll och ditt ansvar Som avdelningschef kommer du att få möjlighet att utvecklas tillsammans med ditt team. Du kommer att leda en avdelnin... Visa mer
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Vi letar nu efter en engagerad ledare som är redo att ta vår avdelning i Västerås till nästa nivå. Vårt mål är tydligt: Vi ska bli bäst i Sverige på produktinformation, och för att nå dit behöver vi en avdelningschef som är redo att ta initiativ och driva tillväxt.


 


Din roll och ditt ansvar


Som avdelningschef kommer du att få möjlighet att utvecklas tillsammans med ditt team. Du kommer att leda en avdelning bestående av 15 teknikinformatörer. Erfarenhet av ledarskap kommer att värderas högt, men det viktigaste är att du är redo att forma och utveckla vår affär och ditt team, samt att du har förmågan att inspirera och motivera dina kollegor.


Du kommer att vara en del av vår ledningsgrupp som består av avdelningschefer från olika platser runt om i landet. Vi är ett samarbetande och stöttande gäng som hjälper varandra att hantera de utmaningar och möjligheter som en avdelningschef möter. Din arbetsvecka kommer att variera allt eftersom du formar din roll, men en konstant i vår vardag är vårt engagemang för både kunder och medarbetare. Rekrytering och försäljning kommer också vara en central del av din roll, och du kommer succesivt att utöka ditt nätverk. Du har budget- och resultatansvar för din avdelning.


 


Ditt team och din avdelning


Våra konsulter arbetar antingen på uppdrag hos våra kunder eller in-house. På avdelningen har du har främst teknikinformatörer och dokumentationsledare, men du har alltid tillgång till fler experter och projektledare från de andra avdelningarna inom Technical Communication Solutions. Det kommer att vara upp till dig att forma din avdelning och dess sammansättning.


 


Din profil


Vi förväntar oss att du har en högskole- eller universitetsutbildning och uppskattar om du har relevant erfarenhet inom teknik/produktinformation ledarskap och konsultvärlden. Förutom på svenska kommunicerar du även obehindrat på engelska, både i tal och skrift.


 


Varför Etteplan?


Etteplan är ett välmående och expansivt företag med ett stort utrymme för individen. Här får du det stora internationella företagets fördelar och trygghet samtidigt som du kan dra nytta av den mindre enhetens flexibilitet. Receptet för framgång är en mix av teamwork, utveckling och kompetensspridning. ”Tillsammans” är nyckelordet för att ge kunderna de allra bästa lösningarna.


Etteplan grundades 1983 i Finland och är idag ett börsnoterat, globalt ingenjörsbolag. Företaget arbetar inom Engineering, Inbyggda system, IoT och Teknisk dokumentation med kunder inom bl.a. Industri, Automotive, Medtech. Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter. Företaget har 4000 anställda, varav 700 i Sverige.


Om du har några funderingar får du gärna kontakta rekryterande chef Magnus Pårup, [email protected].?Urval och intervjuer sker löpande.


Läs mer om hur det är att jobba på Etteplan och träffa dina framtida kollegor här: https://www.etteplan.com/sv/karriar/traffa-dina-kollegor? 


Etteplan – engineering with a difference Visa mindre

Snickare - Fönster & Dörrmontör

Ansök    Dec 3    K Win Sales AB    Träarbetare/Snickare
OBS: Läs hela texten- Vi söker F-skattare primärt! Kwin sales AB - Varumärke: www.bytafonsterab.se erbjuder privatpersoner ett tryggt och professionellt fönsterbyte. Vi tar helhetsansvar och är med kunderna från rådgivning och kontrollmätning till montage. Vi efterlämnar garantier på både fackmässigt utförda arbeten och generösa produktgarantier Vi säljer Svenskafönster ( SP-fönster & Trarydsfönster )som tillverkas i Svenskafönsters fabrik i Edsbyn. Vi sö... Visa mer
OBS: Läs hela texten- Vi söker F-skattare primärt!
Kwin sales AB - Varumärke: www.bytafonsterab.se erbjuder privatpersoner ett tryggt och professionellt fönsterbyte.
Vi tar helhetsansvar och är med kunderna från rådgivning och kontrollmätning till montage.
Vi efterlämnar garantier på både fackmässigt utförda arbeten och generösa produktgarantier
Vi säljer Svenskafönster ( SP-fönster & Trarydsfönster )som tillverkas i Svenskafönsters fabrik i Edsbyn.
Vi söker en snickare, med erfarenhet av fönster & dörr montage i privata villor - Villor, kedjehus, parhus och radhus.
Som fönstermontör sköter du rivning av gamla fönster, montering av nya och färdigställande på in- och utsida, deponi av byggavfall.
Kunskaper i alla förekommande arbetsmoment i samband med montering och demontering av fönster är meriterande.
Kwin Sales AB kommer att få en leverans om ca 100st fönster/fönsterdörrar vecka 48-49 dessa skall monteras hos ca 10st kunder i norra Stockholm.


Har du ett företag eller vill fakturera dina uppdrag?
Om du ej har ett företag men känner dig manad att åta dig uppdraget så finner du länkar som du kan fakturera via, läs mer via länk nedan:
länk: https://coolcompany.com/se/
länk: https://www.frilansfinans.se/


Anställningsform: F-skatt
Startdag: Så snart som möjligt
Arbetsområde: Stockholm
Lön: Efter överenskommelse.
Krav: B-körkort, Bil


Vi ser gärna att din profil innehåller:
Självgående och noggrann.
God social förmåga.
Erfarenhet inom bygg, fönster/dörrmontage
Du behärskar svenska språket såväl i tal som i skrift. Visa mindre

Grundlärare med inriktning fritidshem/ Fritidspedagog

Pilträdsskolan är en friskola med ca 240 elever som betonar kunskap, trygghet och elevens unika värde. Skolan startades 1994 och bedriver undervisning i skolår F-9 samt fritidsverksamhet. I anslutning till skolan finns Pilträdets förskola för barn 1-5 år. Huvudman är Stiftelsen Källan i Västerås och skolan finns på Vallby. Vi önskar att du har en högskoleutbildning och är behörig för arbete i fritidshemmet (förskollärare/ grundlärare med inriktning fritids... Visa mer
Pilträdsskolan är en friskola med ca 240 elever som betonar kunskap, trygghet och elevens unika värde. Skolan startades 1994 och bedriver undervisning i skolår F-9 samt fritidsverksamhet. I anslutning till skolan finns Pilträdets förskola för barn 1-5 år. Huvudman är Stiftelsen Källan i Västerås och skolan finns på Vallby.
Vi önskar att du har en högskoleutbildning och är behörig för arbete i fritidshemmet (förskollärare/ grundlärare med inriktning fritidshem) och gärna har erfarenhet av arbete i fritidshem. Vi ser även att du är förtrogen med läroplanen, skolverkets riktlinjer och fritidshemmets verksamhet. Du har stort engagemang, glädje och vilja att ge barn en aktiv, meningsfull och utvecklande fritid. Du är ansvarstagande, självständig, tar egna initiativ och har god samarbetsförmåga. Vi ser mångfald som en styrka och vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vill du vara med och utveckla skolan tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan.
Du kommer att vara en av de som driver fritidshemmets verksamhet utifrån aktuella styrdokument. Vi vill även att skolans inriktning för att stärka svenska och matematik ska synas i fritidsverksamheten. Vi ser också att skolan och fritidshemmet kommer att utgöra en naturlig helhet.
Arbetsuppgifterna består dels av att planera, utveckla, och utvärdera fritidsverksamheten. Vi ser att personlig utveckling liksom ständig verksamhetsutveckling är en naturlig del av Pilträdsskolan. Därför bör du som person vara intresserad av att utveckla dig själv så väl som eleverna och verksamheten. Visa mindre

Chaufför BE CE biltransporter

Chaufför med BE och CE behörigheter. Vi är ett åkeri som inriktat oss på fordonstransporter. Flottan består av 3 ekipage. Så vi söker nu en engagerad och flexibel person som vill vara med på vår resa framåt. Tjänsten innebär att man får köra lite olika ekipage av biltransporter främst i Mälardalsområdet. Låter det intressant så hör av dig till oss så berättar vi mer. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öp... Visa mer
Chaufför med BE och CE behörigheter.
Vi är ett åkeri som inriktat oss på fordonstransporter. Flottan består av 3 ekipage. Så vi söker nu en engagerad och flexibel person som vill vara med på vår resa framåt.
Tjänsten innebär att man får köra lite olika ekipage av biltransporter främst i Mälardalsområdet.
Låter det intressant så hör av dig till oss så berättar vi mer.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Svenska Retursystem söker studenter med logistik intresse - Västerås

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.  För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:   Om tjänsten Svenska Retursystem söker nu studenter till deras Logistikcenter. Denna tjänst är för dig som vill arbeta i ett team där beslut tas gemensamt och där du får möjligheten att bidra till utveckling inom bolaget. Svenska Retursystem är det... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. 
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

Om tjänsten

Svenska Retursystem söker nu studenter till deras Logistikcenter. Denna tjänst är för dig som vill arbeta i ett team där beslut tas gemensamt och där du får möjligheten att bidra till utveckling inom bolaget.

Svenska Retursystem är det smarta kretsloppet för våra livsmedel. Svenska Retursystems uppdrag går ut på att effektivisera och miljöanpassa varuflöden för dagligvarubranschen, restaurang och storkök.
Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter kan vara alltifrån att hantera kundsamtal, spåra leveranser, retur- och reklamationshantering samt planering av in- och utflöden. Som student på vårt Logistikcenter kommer du att sköta kontakt med kunder, transportörer och leverantörer. Utöver detta sker det mycket administrativa uppgifter som att logga det som sker under processerna, ha kontakt med interna parter samt följa flödet inom logistiken. Du kan även komma att hantera produktionsplanering av Svenska Retursystems anläggningar.

Arbetstider: Dagtid, inom 07:00 - 17:00.

Anställningsform: Timanställning, 1 - 2 dagar/vecka samt större delen av semesterperioder så som jul, påsk och sommarsemester

Start för tjänsten: Enligt överenskommelse

Adress till arbetsplats: Hackstavägen 7, 721 32 Västerås

Om Svenska Retursystem

Svenska Retursystem är det smarta cirkulära systemet som effektiviserar och miljöanpassar livsmedelsbranschens varuflöden. Bolagets grundidé är distributionen av vår mat ska ske med gemensamma pallar och lådor som används om och om igen. Systemet minskar behovet av engångsmaterial och minskar branschens utsläpp av växthusgaser. Svenska Retursystem arbetar hållbart i alla dimensioner, i alla beslut och i alla processer i företaget. Vår affärsmodell är cirkulär på riktigt.
Krav och egenskaper

Krav


God IT-vana

Talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska

Studerar logistik eller annan relevant utbildningMeriterande


Arbetslivserfarenhet inom logistik

Erfarenhet från ärendehanteringssystem

Erfarenhet av livsmedelsbranschen eller hållbar utvecklingSom person är du


Flexibel

Ansvarstagande

Självgående

Samarbetsvillig


Vikt läggs även vid övriga personliga egenskaper.

Lön och förmåner

Lön: Enligt kollektivavtal

Du erbjuds: 

En fot in i ett hållbart och utvecklande företag

En framtidsorienterad organisation som är självstyrande och har korta beslutsvägar

En arbetsgrupp där beslut tas gemensamt

Möjlighet till arbete efter studierna.Rekryteringsprocessen

Marketpeople har en rättvis och enkel rekryteringsprocess där du ansöker om ett jobb på vår hemsida. Efter att du skickat in din ansökan så kommer du få ett mail från [email protected]. Hubert är vår AI chattbot som kommer att genomföra en intervju med dig. Det kommer att ta ca 10-15 minuter, genomför gärna denna så fort som möjligt för att komma vidare i processen.

De kandidater som tar sig vidare från AI-intervjun med Hubert kommer få genomföra referenstagningen. Referenstagning sker digitalt med hjälp av Refensa (refensa.se). Du kommer få ett mail från [email protected] där du ombeds lägga till dina referenser. När/om du får detta mail ber vi dig även en så fort som möjligt ange dina referenser.

Slutkandidaterna efter referenstagning kommer det att genomföras en juridisk bakgrundskontroll på via Bakgrundskollen (bakgrundskollen.se). Efter att ha klarat detta steg presenteras du för Svenska Retursystem som själva fortsätter arbetet med rekryteringsprocessen.

Ansök nu, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Om Marketpeople

 

Marketpeople är ett rekryteringsbolag med gedigen erfarenhet, branschledande AI, stark digital närvaro & high tech. Vi levererar marknadens mest kostnadseffektiva, moderna & fördomsfria rekryteringsalternativ. Hos Marketpeople får alla sökande chansen att presentera sig och genomföra en intervju med vår AI vilket ger alla sökande samma förutsättningar.

Byggt på tiotusentals genomförda rekryteringar och många år i kompetensförsörjningsbranschen ligger Marketpeoples spetskompetens i att skapa tids- & kostnadseffektivitet i varje rekrytering.

Enkelt uttryckt: Beyond recruitment.
Hemsida: www.marketpeople.se Visa mindre

Tjäna 37 000 SEK/M

Ansök    Dec 3    Getdet AB    Fältsäljare/Utesäljare
Sök jobbet som fältsäljare på Expo Avenue för att tjäna 37 000 SEK/M! Pratar du flytande svenska & vill tjäna 37 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 37 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning, betalt boende & resa Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har jobbat med ... Visa mer
Sök jobbet som fältsäljare på Expo Avenue för att tjäna 37 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 37 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 37 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Fältsäljare

Sök jobbet som säljare på Expo Avenue för att jobba som fältsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som fältsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som fältsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning, betalt boende & resa Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har jobbat... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Expo Avenue för att jobba som fältsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som fältsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som fältsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Anestesisjuksköterska 2024! Låt oss hitta nästa möjlighet till dig!

Ansök    Dec 1    Leasee AB    Anestesisjuksköterska
Är du anestesisjuksköterska som inte hittade det du sökte 2023? Låt oss hjälpa dig under 2024! Söker du som anestesisjuksköterska nya utmaningar 2024? Att hitta erbjudanden som passar just dig är dock inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt so... Visa mer
Är du anestesisjuksköterska som inte hittade det du sökte 2023? Låt oss hjälpa dig under 2024!


Söker du som anestesisjuksköterska nya utmaningar 2024? Att hitta erbjudanden som passar just dig är dock inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man vill eller önskar. Allt som oftast hamnar man i valet att tacka ja till något man inte är helt nöjd med, eller att behöva börja om samma krävande process.


Låt istället oss på VårdMatch hjälpa dig att smidigt finna vad du söker. I vårt formulär anger du dina önskemål och preferenser. Du är kanske på jakt efter nya utvecklingsmöjligheter? Eller ett schema som passar bättre in i livet? Kanske är det bara en fråga om ersättning och förmåner? Oavsett vad du söker efter så är vi på VårdMatch alltid här för att lyssna. Sedan återkopplar vi med lämpliga matchningar som har potential att kunna erbjuda vad du söker.


Hos oss på VårdMatch står du alltid i vårt absoluta centrum. Vi representerar dina intressen genom hela processen, även i förhandlingarna.


Varmt välkommen till VårdMatch och berätta vad du söker i ditt yrkesliv 2024.
Låt livet vara mer än dåliga erbjudanden!


Har du frågor angående VårdMatch och våra tjänster så är du alltid välkommen att höra av dig till ansvarig matchare.
Filip Ohlin - Rekryterare & Matchare
[email protected] Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Operationssjuksköterska 2024! Låt oss hitta nästa möjlighet till dig!

Ansök    Dec 1    Leasee AB    Operationssjuksköterska
Är du operationssjuksköterska som inte hittade det du sökte 2023? Låt oss hjälpa dig under 2024! Söker du som operationssjuksköterska nya utmaningar 2024? Att hitta erbjudanden som passar just dig är dock inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och all... Visa mer
Är du operationssjuksköterska som inte hittade det du sökte 2023? Låt oss hjälpa dig under 2024!


Söker du som operationssjuksköterska nya utmaningar 2024? Att hitta erbjudanden som passar just dig är dock inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man vill eller önskar. Allt som oftast hamnar man i valet att tacka ja till något man inte är helt nöjd med, eller att behöva börja om samma krävande process.


Låt istället oss på VårdMatch hjälpa dig att smidigt finna vad du söker. I vårt formulär anger du dina önskemål och preferenser. Du är kanske på jakt efter nya utvecklingsmöjligheter? Eller ett schema som passar bättre in i livet? Kanske är det bara en fråga om ersättning och förmåner? Oavsett vad du söker efter så är vi på VårdMatch alltid här för att lyssna. Sedan återkopplar vi med lämpliga matchningar som har potential att kunna erbjuda vad du söker.


Hos oss på VårdMatch står du alltid i vårt absoluta centrum. Vi representerar dina intressen genom hela processen, även i förhandlingarna.


Varmt välkommen till VårdMatch och berätta vad du söker i ditt yrkesliv 2024.
Låt livet vara mer än dåliga erbjudanden!


Har du frågor angående VårdMatch och våra tjänster så är du alltid välkommen att höra av dig till ansvarig matchare.
Filip Ohlin - Rekryterare & Matchare
[email protected] Visa mindre

Jobba Som Fältsäljare

Sök jobbet som säljare på Expo Avenue för att jobba som fältsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som fältsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som fältsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning, betalt boende & resa Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har jobbat... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Expo Avenue för att jobba som fältsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som fältsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som fältsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Doktorand i datavetenskap

Ansök    Dec 1    MÄLARDALENS UNIVERSITET    Doktorand
Mälardalens universitet (MDU) växer och utvecklas i samband med att vi blev universitet 1 januari 2022. Ta chansen att vara med på vår spännande utvecklingsresa. Med MDU:s vision, att vara ett progressivt och samverkande universitet där vi tillsammans formar en hållbar framtid, kan du göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till en mer hållbar framtid genom kunskap och innovation. Vi anser att ny kunskap och nya perspektiv bäst skapas och uppnås i samverkan m... Visa mer
Mälardalens universitet (MDU) växer och utvecklas i samband med att vi blev universitet 1 januari 2022. Ta chansen att vara med på vår spännande utvecklingsresa. Med MDU:s vision, att vara ett progressivt och samverkande universitet där vi tillsammans formar en hållbar framtid, kan du göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till en mer hållbar framtid genom kunskap och innovation. Vi anser att ny kunskap och nya perspektiv bäst skapas och uppnås i samverkan med andra - kollegor, studenter, näringsliv och offentlig sektor såväl nationellt som internationellt.

Hos oss läser närmare 17 000 studenter kurser och program inom design och kommunikation, ekonomi, hälsa, teknik och skola samt kammarmusik och opera. Vår forskning bedrivs inom alla utbildningsområden och är internationellt framstående inom framtidens energi och inbyggda system. MDU finns i den expansiva tillväxtregionen Mälardalen med campus i Eskilstuna och Västerås.

På akademin för innovation, design och teknik läser våra studenter bland annat till datavetare, innovatörer, entreprenörer, illustratörer, kommunikatörer, nätverkstekniker och ingenjörer. Hos oss finns forskningsinriktningarna inbyggda system och innovation och produktrealisering. Vi har ett stort antal internationella samarbeten både inom forskning och utbildning, samt i samverkan och i strategiska avtal med företag, organisationer och myndigheter i regionen.Anställningsinformation
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2023-12-25
Stationeringsort: Västerås
Akademi/enhet/sektion: Akademin för innovation, design och teknik (IDT), Intelligenta framtida teknologier

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder en doktorand-tjänst inom energieffektiva djupinlärningsmodeller (DL). Doktoranden kommer att fokusera på att utveckla algoritmer som gör det möjligt att designa energieffektiva DL-modeller med lågt energifotavtryck och som underlätta snabb implementering av komplicerade DL-modeller för en mångsidig uppsättning randenheter som uppfyller givna hårdvarubegränsningar.

Doktoranden kommer att tillhöra HERO-gruppen (https://www.es.mdh.se/hero/) och kommer att ha ett nära samarbete med doktorander, seniora forskare och industriella partners i gruppen.

Kvalifikationer
Bara den som ska antas eller redan har antagits till en forskarutbildning vid en högskola får anställas som doktorand. I övrigt hänvisas till Högskoleförordningen 5 kap (SFS 1993:100).

 -Den sökande ska ha en civilingenjör i datavetenskap, data- och elektroteknik eller motsvarande.

- Den sökande bör behärska engelska flytande, både i tal och skrift

Avgörande vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Meriterande
Bakgrund i teoretiska grunder för djupinlärning är viktig.

Att ha erfarenhet av heterogena arkitekturer, i synnerhet FPGA är meriterande.

Ansökan
Gör din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Den sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

 

Vi undanber oss all kontakt med försäljare av annonser. Vi har gjort våra strategiska val för denna rekrytering.

Fackliga representanter:

Michaël Le Duc (SACO), tel: 021-10 14 02 
Susanne Meijer (OFR), tel: 021-10 14 89 Visa mindre

Tjäna 37 000 SEK/M

Ansök    Dec 1    Getdet AB    Fältsäljare/Utesäljare
Sök jobbet som fältsäljare på Expo Avenue för att tjäna 37 000 SEK/M! Pratar du flytande svenska & vill tjäna 37 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 37 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning, betalt boende & resa Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har jobbat med ... Visa mer
Sök jobbet som fältsäljare på Expo Avenue för att tjäna 37 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 37 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 37 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Marinmekaniker sökes omgående till Västerås

Arbetsbeskrivning: Som marinmekaniker specialiserad på service, reparationer, felsökningar och konservering kommer du att spela en avgörande roll i underhållet och driftsäkerheten hos marina fordon och utrustning. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar: 1. Service och Underhåll: - Utföra regelbundet underhåll av marina motorer, system och utrustning. - Genomföra servicekontroller och rutininspektioner för att säkerställa optimal prestanda. - Identifi... Visa mer
Arbetsbeskrivning:
Som marinmekaniker specialiserad på service, reparationer, felsökningar och konservering kommer du att spela en avgörande roll i underhållet och driftsäkerheten hos marina fordon och utrustning. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

1. Service och Underhåll:
- Utföra regelbundet underhåll av marina motorer, system och utrustning.
- Genomföra servicekontroller och rutininspektioner för att säkerställa optimal prestanda.
- Identifiera och åtgärda potentiella problem innan de blir allvarliga.

2. Reparationer:
- Diagnostisera och reparera mekaniska, elektriska och hydrauliska fel på marina system.
- Återställa och byta ut komponenter eller delar vid behov.
- Samarbeta med andra tekniker och specialister för att lösa komplexa problem.

3. Felsökning:
- Analysera och identifiera fel genom att använda avancerade verktyg och tekniker.
- Utveckla strategier för snabb och effektiv felsökning.
- Dokumentera och rapportera alla fel och åtgärder för framtida referens.

4. Konservering:
- Implementera konserveringsåtgärder för att förhindra korrosion och slitage.
- Tillämpa lämpliga metoder och material för att skydda marina system från miljöpåverkan.
- Följa bästa praxis för konservering och miljöhantering.

Kvalifikationer:
- Utbildning och erfarenhet som marinmekaniker eller liknande.
- Färdigheter inom mekanik, elektronik och hydraulik.
- Kunskap om marina system och utrustning.
- Förmåga att använda avancerade verktyg och diagnostisk utrustning.
- Teamarbetsförmåga och förmåga att arbeta under tidspress.
- Förståelse för säkerhetsföreskrifter och miljökrav inom marina områden.

Denna position erbjuder en spännande möjlighet att arbeta i en dynamisk marina miljö och bidra till att hålla marina fordon och utrustning i toppskick.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Elkonstruktör

Ansök    Dec 1    Randstad AB    Ritare, maskin
Arbetsbeskrivning Vi söker en erfaren elkonstruktör för ett spännande konsultuppdrag i Västerås. I rollen kommer du att ansvara för elkonstruktionen och samarbeta nära projektledare i olika projekt som involverar elutrustningar för lågspänningsfördelning och automation. Ditt fokus kommer att ligga inom konstruktionen av fördelningar för ställverk. Dina arbetsuppgifter sträcker sig från offert och konstruktion till att säkerställa leverans av högkvalitativa... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker en erfaren elkonstruktör för ett spännande konsultuppdrag i Västerås. I rollen kommer du att ansvara för elkonstruktionen och samarbeta nära projektledare i olika projekt som involverar elutrustningar för lågspänningsfördelning och automation. Ditt fokus kommer att ligga inom konstruktionen av fördelningar för ställverk.
Dina arbetsuppgifter sträcker sig från offert och konstruktion till att säkerställa leverans av högkvalitativa produkter inom angivna tidsramar. Du kommer att stödja leveransprojekt inom tillverkningsindustrin och hantera varierande projekttider, från några veckor till månader. Med din förmåga att hantera varierande arbetsbelastning och upprätthålla ordning och reda kommer du att navigera genom flera parallella processer och samarbeta nära projektorganisationen och produktionen.
Randstad Engineering är specialister inom teknik. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Engineering står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.
Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-12-17. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected].
Observera att rekryteringen sker löpande och positionen kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Din roll som elkonstruktör kommer att omfatta framtagande av layout, kretsschema och materiallista för både offert och produktion, samt relationshandlingar. Projektleveranserna kan inkludera en bredd av produkter, från små till stora distributionsställverk inom industri och entreprenad, till skåp med relä- och I/O-styrning och UPS-ställverk med tillhörande transformator. Gemensamt för alla projekt är spänningen upp till 1000V och 7000A.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
Framtagning av teknisk dokumentation och relationshandlingar
Layout
Kretsschema
Apparatlista
Slutdokumentation
Lågspänningsställverk
Industri & entreprenad
Tekniskt ansvar i mindre eller större projekt
Elkonstruktion för produktion och offert i tillverkande industri


Kvalifikationer
För att trivas i denna roll ser vi att du har:
Har en högskoleutbildning inom ett relevant område.
Minst 5 års praktisk erfarenhet av elkonstruktion.
Vana att arbeta i CAD och ERP system.
Erfarenhet av att tolka tekniska specifikationer, kretsscheman och förstå kundens önskemål.
Trivs i en arbetsmiljö som är i ständig rörelse och stimuleras av att lösa problem tillsammans med kollegor.
God kunskap i Officepaketet. 
Språkkunskaper i svenska och engelska på teknisk nivå.


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Skoladministratör till Carlforsska gymnasiet

Har du ett intresse för det administrativa och har erfarenhet av att arbeta med skoladministration? Nu har du som vill arbeta i en administrativ och stödjande roll chansen att få arbeta hos oss på Carlforsska gymnasiet Är du den vi söker? Carlforsska gymnasiet grundades 1953 och är en stabil och välkänd gymnasieskola. Till hösten 2024, när nya skollokaler är byggda, kommer även Lidmanska gymnasiet att bli en del av Carlforsska gymnasiet. Här finns ett sto... Visa mer
Har du ett intresse för det administrativa och har erfarenhet av att arbeta med skoladministration? Nu har du som vill arbeta i en administrativ och stödjande roll chansen att få arbeta hos oss på Carlforsska gymnasiet Är du den vi söker?

Carlforsska gymnasiet grundades 1953 och är en stabil och välkänd gymnasieskola.
Till hösten 2024, när nya skollokaler är byggda, kommer även Lidmanska gymnasiet att bli en del av Carlforsska gymnasiet. Här finns ett stort utbud av program och många härliga elever och personal.
Hos oss är helhetssyn, intresse och engagemang för elevens utveckling mot uppsatta mål och nästa steg en grundpelare. Vi har utbildning av hög kvalitet, men också trivsel, gemenskap och god stämning allt för att skapa en lärorik och rolig studietid!

Läs mer om våra verksamheter på: www.vasteras.se/carlforsska

ARBETSUPPGIFTER
Som skoladministratör har du en viktig och central roll på skolan. Du arbetar nära ledningen och skolans personal samt finns som ett stöd till rektor och biträdande rektor. Tillsammans med dina kollegor utgör ni det så viktiga navet i skolans administrativa verksamhet och utifrån din kompetens kommer du ha goda möjligheter att påverka innehållet i ditt uppdrag.

Mycket av ditt arbete sker i olika skoladministrativa system, bland annat IST administration, IST Analys och VIP. Du arbetar även i system som Teams, Excel, Word m.m. I arbetet kommer du ha många olika kontakter av varierade karaktär, såväl internt som externt. En mindre del av tjänsten innebär att stötta Lidmanska.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter är:
• Fakturor, beställningar och inköp.
• Bistå vid tjänsteplanering och schemaläggning.
• Diarieföring, hantering av CSN, ta fram statistik, elevuppföljning till andra kommuner, information, anmälan och dokumentation av lovskola,
• Information till elever och personal, förberedelse inför skolstart och avslut, stipendier och diplom, vikariebeställning, hantering av nycklar och larm.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en utbildning, gärna inom administration eller ekonomi, alternativt arbetslivserfarenhet som är lämplig för tjänsten. Du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete och erfarenhet av enklare ekonomiarbete. Du har goda kunskaper i Excel och har du även erfarenhet av skoladministrativa system, exempelvis IST/Haldor är det meriterande. Som person är du driven, utvecklingsinriktad och van att ta eget ansvar. Du är serviceinriktad och trivs att arbeta i en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Du har lätt att prioritera bland dina uppgifter och kan arbeta lika bra självständigt som i team med andra.

Innan du kan anställas behöver du visa upp ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Skiftledare 75% Västerås

Ansök    Dec 1    Leo's AB    Restaurangbiträde
Är du en person som tycker om att arbeta i högt tempo och brinner för att leverera bra service med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker! Tillsammans med leklandschefen har du en nyckelroll i att leda och driva leklandet. Du kommer även ansvara för leklandet när leklandschefen inte är på plats. Utöver det kommer du eventuellt bli ansvarig för ett eller flera områden som till exempel kalas eller kök. Arbetsuppgifter - Driva verksamheten e... Visa mer
Är du en person som tycker om att arbeta i högt tempo och brinner för att leverera bra service med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker! Tillsammans med leklandschefen har du en nyckelroll i att leda och driva leklandet. Du kommer även ansvara för leklandet när leklandschefen inte är på plats. Utöver det kommer du eventuellt bli ansvarig för ett eller flera områden som till exempel kalas eller kök.

Arbetsuppgifter

- Driva verksamheten efter Leos 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sälj
- Arbeta efter företagets koncept och grunder
- Ansvara för att leklandet alltid är i toppskick
- Inköp
- Anordna barnkalas
- Tillaga och servera enklare maträtter

Arbetet är operativt där du är en del av ditt team.
Du ska ha tidigare arbetserfarenheter och det är meriterande att ha arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Du är självgående, flexibel och strukturerad i ditt arbete. Du ska trivas med att jobba i högt tempo och inte ha några problem att hantera stress. Eftersom jobbet tidvis är fysiskt krävande ser vi gärna att du delar vår syn på en sund livsstil och håller dig i form och tar ansvar för din hälsa. Vi söker dig som är en positiv person som tillsammans med teamet ska arbeta för att nå uppsatta mål. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och strävar alltid efter att överträffa gästens förväntningar!

Utöver ovan sätter vi alltid Leos värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare:
Lojalitet: Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord.
Engagemang : Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leos framgång.
Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra.
Samarbete: Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leos framgång är resultatet av allas insatser.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75 % med start omgående. Möjligheten till mer jobb finns. Arbetstiderna varierar men ett krav är att du ska jobba minst varannan helg. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag!

Leos Lekland är Nordens största och mest besökta leklandskedja med närmare 50 anläggningar (Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland). Företaget är inne i en expansiv fas och räknar med att etablera 6-8 nya lekland årligen, målet är 100 lekland 2025. När bolaget startades 2006 i Luleå, ville grundarna skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Det är mer aktuellt än någonsin nu när rapporter från WHO visar att barnen rör sig för lite idag. Företagets framgång bygger på ett starkt koncept med lek, bus och rörelse för hela familjen. Våra viktigaste prioriteringar är service och säkerhet, renlighet, för att få nöjda gäster som kommer tillbaka. Allt vi gör ska vi göra med kvalitet och engagemang. Visa mindre

Säljare till Trackson i Västerås

SÄLJARE TILL TRACKSON I VÄSTERÅS Trackson är ett företag som arbetar med att förenkla vardagen för företag genom digitala körjournaler och GPS trackers. De är just nu på en expansiv och spännande tillväxtresa där de söker nästa stjärna till deras team. Hos Trackson har du möjligheten att vara med och bygga och utveckla verksamheten framåt genom en digital framtidsresa. OM TJÄNSTEN Vi söker nu till vår kund, Trackson, en erfaren säljare som vill arbeta m... Visa mer
SÄLJARE TILL TRACKSON I VÄSTERÅS

Trackson är ett företag som arbetar med att förenkla vardagen för företag genom digitala körjournaler och GPS trackers. De är just nu på en expansiv och spännande tillväxtresa där de söker nästa stjärna till deras team. Hos Trackson har du möjligheten att vara med och bygga och utveckla verksamheten framåt genom en digital framtidsresa.

OM TJÄNSTEN

Vi söker nu till vår kund, Trackson, en erfaren säljare som vill arbeta med långsiktiga relationer med kunder genom relationsbyggande försäljning. Denna process är en direktrekrytering där du kommer att erbjudas en anställning direkt hos Trackson som inleds med en 6 månaders provanställning. Detta är en heltidsanställning, arbetstiderna är kontorstider med möjlighet att styra sina egna tider.

Trackson erbjuder en arbetsplats med möjlighet till utveckling och chans till att påverka din arbetsdag. Du utvecklar och förvaltar din egen kundbas och är ansvarig för hela säljprocessen. I säljprocessen innebär det bland annat prospektering, mötesbokning via mail och telefon samt att genomföra möten och driftstöd. Din första tid på Trackson består av en introduktion där du bland annat får en gedigen upplärning av erfarna säljare i deras vardag och även en gedigen utbildning av produkterna. När du byggt upp din kundbas kommer din roll innebära en hel del prospektering, kalla samtal och stort fokus på att boka möten och etablera dig på marknaden.

Trackson har en trivsam arbetsmiljö med inkludering i teamet där de tillsammans planerar in och utför roliga aktiviteter tillsammans. Ta chansen att bli en viktig del i deras härliga team!

OM DIG

Vi söker dig som har ett starkt driv, rätt inställning och ett intresse för försäljning. Du bör även ha viss erfarenhet av försäljning, och trivas i en roll där du på egen hand får skapa och bygga upp en kundbas med hjälp av dina kunskaper inom försäljning. Vi ser gärna att du har ett sinne för struktur och planering då du själv planerar din kalender med kundbesök och liknande. I denna roll är det även viktigt att du är initiativtagande och har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer. Vidare tror vi att du som person gillar att tävla och drivs framåt av en utmaning.

Krav:

- B-körkort

- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

- Det är meriterande om du har erfarenhet av B2B-försäljning

- I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personliga egenskaper.

OM JOB&TALENT;
Job&Talent; erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Job&Talent; startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Project Engineer Manager

Ansök    Dec 1    Randstad AB    Projektledare, IT
Arbetsbeskrivning Now you have the opportunity to take on a new challenge and apply your Technical Project Management expertise and develop your engineering skills in a new cutting-edge field. This is a chance for you to work with a highly qualified international team, and with some of the world's most highly regarded projects in the railway industry. We are now looking for a Technical Project Manager who wants to take the next step in the career together ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Now you have the opportunity to take on a new challenge and apply your Technical Project Management expertise and develop your engineering skills in a new cutting-edge field. This is a chance for you to work with a highly qualified international team, and with some of the world's most highly regarded projects in the railway industry. We are now looking for a Technical Project Manager who wants to take the next step in the career together with us at Randstad and our client Alstom.  
Randstad Engineering is specialized in competences within engineering. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Engineering, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities.
Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-12-10. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected].
Observera att rekryteringen sker löpande och positionen kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Ansvarsområden
Arbetsomfattningen inkluderar, men är inte begränsad till:
Ledning av arbetsomfattningen för Engineering i bud och kundkontrakt.
Budget- och prognosuppföljning, planering av tekniska aktiviteter, statusrapportering, designgranskningar, säkerhetsgranskningar, konceptdesign, kravhantering, tekniska utredningar, samt verifierings- och valideringsaktiviteter.
Säkerställa att Engineering-aktiviteterna följer tillämpliga ingenjörsprocesser.
Representera Engineering i kund- och leverantörsinteraktion.
Ledning och skapande av teknisk och projektspecifik dokumentation, såsom Engineering-plan, specifikationer, testprogram och testrapporter.
Föreslå och driva effektivitetsförbättringar, riskreducering och affärsmöjligheter inom ansvarsområdet för Engineering-engagemanget.

Kvalifikationer
För att trivas i denna position ser vi att du har:
Universitetsexamen inom ett tekniskt ingenjörsområde.
Strukturerad tankesätt.
Kommunikativ.
Ledarerfarenhet.
Föredragen certifiering inom projektledning (IPMA eller PMI).
Bred teknisk kunskap.
Erfarenhet av design och utveckling, projektplanering, genomförande och leveransprocess.
Flytande engelska.
Tekniskt svenska (kan föra teknisk dialog och argumentera för ett fall samt skriva tekniska rapporter).

Om företaget
ALSTOM Rail Sweden AB Visa mindre

Junior Embedded Developer

Assessment Day 2024 Knightecs Assessment Day is a recruitment event where a selected few newly graduates will receive a job offer and begin their career here at Knightec! The recruitment process is made up of tests, case work in groups, case work presentations and culminates in a day-long event where you will learn about Knightec's work, culture, and values. This event is an excellent opportunity to experience our way of working, our people, our culture,... Visa mer
Assessment Day 2024

Knightecs Assessment Day is a recruitment event where a selected few newly graduates will receive a job offer and begin their career here at Knightec! The recruitment process is made up of tests, case work in groups, case work presentations and culminates in a day-long event where you will learn about Knightec's work, culture, and values.

This event is an excellent opportunity to experience our way of working, our people, our culture, and our values as newly graduated engineers. During the day, you will test your problem-solving skills by creating and presenting a solution to a real case problem together with other engineers. Individual interviews with our colleauges will also take place during the afternoon. This day long event is what we call Assessment Day.

The event will be held physically in our Stockholm, Linköping, Gothenburg and Malmö offices. We welcome your application by the 1st of February at latest.

More information regarding the day, schedule and such you find here (https://career.knightec.se/pages/assessment-day-2024).

Why should you want this job? Because you love to develop products and services together with companies that are changing the world as we know it. For you, Embedded development isn´t just writing some code in C++. For you, it is to use the right technology to build a product, to solve problems together with your team. Your curiosity thrives to find a new way with your cross-functional team to create the best solutions in the market!

Build a career that you can be proud of: Your development is our development. What we offer you is not a laid-out road for you to walk down. We do things a bit differently. You are in control of your development, no matter which path you want to take. If it is to reach a new role in the future or a specific technology, we will be there to help you move forward.

You will meet people that care. Not just about the project and technology, but about each other. We do it as a team; that is the way forward.

Who we are looking for: For this role, it would be beneficial to have strong skills in either C/C++ or Python, as well as knowledge in modern software development practices such as version control and automated testing. It is important to have an understanding of safety-critical thinking when developing software for embedded systems.

M.Sc in Embedded Systems would be beneficial, and you have an ongoing or completed thesis in a related field. Fluency in Swedish and English is also required.

In addition to these skills, it may be helpful to have experience with real-time operating systems, microcontroller programming, and hardware-software integration. Familiarity with industry standards and best practices for developing safe and reliable software for embedded systems would also be valuable.

About Knightec

As a strategic partner in product and service development, we're committed to positive change for tomorrow's business landscape. Our focus areas include:

-
Energy: Crafting next-gen electric platforms for a future with net-zero emissions.

-
Cybersecurity: Delivering comprehensive services to safeguard critical assets and systems.

-
Sustainability: Developing future-ready solutions aligned with regulations and market demands.

Application: You can apply in Swedish or English. Your application should include your CV, cover letter, and a copy of your LADOK-transcript. Last day to send in your application is the 1st of February. Visa mindre