Lediga jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Västerås

Se lediga jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Västerås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Västerås som finns hos arbetsgivaren.

AnnSam söker Akutsjuksköterska! Uppdrag v51-03 i Västerås

Nytt
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Sjuksköterskor för uppdrag Akutsjukvård i Västerås!   Perioden: 2023.12.18 - 2024.01.21 Arbetstid: Enligt senare schema Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård och trygg i din yrkesroll. Journalsystem: Cosmic Ev. övrigt:   Ref. nr: 1377 Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam: Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rät... Visa mer
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Sjuksköterskor för uppdrag Akutsjukvård i Västerås!  
Perioden: 2023.12.18 - 2024.01.21
Arbetstid: Enligt senare schema
Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem: Cosmic
Ev. övrigt:  
Ref. nr: 1377

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  

[email protected]
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

Sjuksköterskor sökes till akutmottagning

Nytt
Vi har nu ett för en uppdrag för en duktig sjuksköterska på akuten i Västerås. Arbetsuppgifter Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på akutmottagning. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet och erfarenhet av akutsjukvård. Uppdraget passar perfekt för dig som är engagerad, lättlärd och trygg i din yrkesroll. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift då god journalföring är vikti... Visa mer
Vi har nu ett för en uppdrag för en duktig sjuksköterska på akuten i Västerås.
Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på akutmottagning.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet och erfarenhet av akutsjukvård. Uppdraget passar perfekt för dig som är engagerad, lättlärd och trygg i din yrkesroll. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift då god journalföring är viktigt. Du ska ha tidigare erfarenhet av journalsystemet Cosmic.
Vi lägger stor vikt vid goda referenser. Du ska ha god medicinsk kompetens, ett stort patientfokus samt bra samarbetsförmåga med kollegor.
Period
20231218- 20240121
Omfattning
Heltid
Arbetstid
Varierat schema enligt verksamhetens behov
Om oss
Clara Care är det personliga bemanning- och rekryteringsföretaget. Vi är lyhörda och hjälper dig att hitta ditt nästa uppdrag. Vi erbjuder bl.a:
Hög ersättning som vårdpersonal förtjänar
Flexibilitet utifrån dina önskemål, behov och förutsättningar
Boende och resa vid uppdrag på annan ort
Avsättning till tjänstepension

Vår vision är ett samhälle med en välfungerande vård och omsorg för alla! Där trivs personalen eftersom de har en hållbar arbetsmiljö, bra villkor och ges förutsättningar att göra ett bra jobb samtidigt som de får möjlighet att utvecklas. Där är patientsäkerheten hög och vårdköerna korta.
Vi vill göra branschen mer human och tillgänglig, Clara Care är din partner! Visa mindre

Sjuksköterska till Gryta demenscentrum

Nytt
Gryta Demenscentrum består av 45 korttidsplatser, 9 växelvårdsplatser och 18 platser på äldreboendet. Verksamheten är fördelad på fyra enheter och ligger på Norra Gryta. Våra patienter har en kognitiv svikt/demenssjukdom. På enheten arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut. Vi har sjuksköterskor dygnet runt och tillgång till läkare från vårdcentral. Vi har även ett Demensteam stationerat hos oss som stöttar, handleder och u... Visa mer
Gryta Demenscentrum består av 45 korttidsplatser, 9 växelvårdsplatser och 18 platser på äldreboendet. Verksamheten är fördelad på fyra enheter och ligger på Norra Gryta. Våra patienter har en kognitiv svikt/demenssjukdom. På enheten arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut. Vi har sjuksköterskor dygnet runt och tillgång till läkare från vårdcentral. Vi har även ett Demensteam stationerat hos oss som stöttar, handleder och utbildar personal inom vård och omsorg i Västerås Stad. Gryta tar emot patienter mellan sjukhusvistelse och hemgång alternativt flytt till ett annat boende. Enheterna tar även emot patienter som kommer hemifrån om hemsituationen inte fungerar. Under dagtid finns även två dagverksamheter som tar emot 40 gäster.

Vi arbetar för en ökad samverkan och samordning inom förvaltningen för att kunna erbjuda bästa möjliga vård och omsorg. Vi erbjuder ett spännande jobb där vi hela tiden utmanar oss själva i att utveckla vårt arbetssätt och där du får möjlighet att utvecklas i din profession som sjuksköterska.


Gryta Demenscentrum ingår i vård och omsorgsförvaltningen.
Läs gärna mer på länken: www.vasteras.se/vardochomsorg

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska har du ansvar för enhetens patienter tillsammans med dina kollegor. Du samarbetar och arbetsleder kvalificerade och engagerade undersköterskor som utför huvuddelen av den basala omvårdnaden. Du kommer även att ha en nära samverkan med anhöriga. Rollen innefattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter men enheten skiljer sig mot våra andra enheter i Västerås Stad då den har ett ständigt flöde av nya patienter. De flesta av patienterna kommer direkt från lasarettet. Vårdtiden kan variera från några dagar till några månader. Patienter kan även komma in akut nattetid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en svensk sjuksköterskelegitimation. Meriterande är om du har vidareutbildning inom demens, geriatrik eller liknande. Du är trygg i din roll har tidigare erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska inom vård och omsorg. Du har goda digitala kunskaper och vi ser gärna att du även har erfarenhet av dokumentation enligt HSL och SOL.

Som sjuksköterska har du ett varierat och ansvarsfullt arbete. Ibland behöver du agera snabbt och ibland är det någon patient eller anhörig som behöver ägnas mer tid. I rollen behöver du ta eget ansvar, fatta beslut och ha ett nära samarbete med undersköterskor och dagsjuksköterskor.

Varm välkommen att söka!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

AnnSam söker Sjuksköterska! Uppdrag på SÄBO i Västerås.

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu en Sjuksköterska för uppdrag på SÄBO i Västerås!   Perioden: 2024.01.01 - 2024.01.28 Arbetstid: Dag samt kväll vardagar samt helg. Enligt schema Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll. Journalsystem:   Ev. övrigt: Välkommen med din ansökan senast 2023-12-08 Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam: Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksk... Visa mer
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu en Sjuksköterska för uppdrag på SÄBO i Västerås!  
Perioden: 2024.01.01 - 2024.01.28
Arbetstid: Dag samt kväll vardagar samt helg. Enligt schema
Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem:  
Ev. övrigt: Välkommen med din ansökan senast 2023-12-08

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

Klara söker akutsjuksköterska till uppdrag i Västerås

Nytt
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det bet... Visa mer
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker akutsjuksköterska till Västerås från 2023-12-18 till 2024-01-21.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Västmanland, Västerås

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska. Uppgifter kan komma att variera beroende på verksamhetens behov.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Västerås stad söker sjuksköterskor 2024

Nytt
Uppdraget: Västerås - 2024-01-29 - 2024-03-24 Legitimerad sjuksköterska Kvalifikationer: Minst 2 års arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska Västerås - Sedvanliga arbetsuppgift som sjuksköterska. Samtliga sjuksköterskor samarbetar och täcker vid frånvaro och stöttar vid behov inom särskilt boende och servicehus. Konsulten tar sig till det boende den ska vara på under dagen. Behöver transport ske under ett arbetspass är det taxi som gäller.... Visa mer
Uppdraget:
Västerås -
2024-01-29 - 2024-03-24
Legitimerad sjuksköterska

Kvalifikationer:
Minst 2 års arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska
Västerås - Sedvanliga arbetsuppgift som sjuksköterska. Samtliga sjuksköterskor samarbetar och täcker vid frånvaro och stöttar vid behov inom särskilt boende och servicehus. Konsulten tar sig till det boende den ska vara på under dagen. Behöver transport ske under ett arbetspass är det taxi som gäller. Vi står för den kostnaden.
 
Arbetet innebär jourverksamhet vissa vardagar 16:30-19:00 och helger mellan 07:00-19:00 (se schema). Det innebär att man svarar i telefon när omvårdnadspersonal ringer från våra särskilda boenden och servicehus. Det innebär både telefonrådgivning och att åka ut och göra bedömningar. Man är minst två som kan hjälpas åt. Vardagar utgår man från sin enhet och åker taxi vid behov. Helger utgår man gemensamt från Ängsgärdet. Bilar finns.

Cura Connect erbjuder:
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Tjänstepension
Boende Resa
Friskvårdsbidrag
Din egen serviceinriktade konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro

Om Cura Connect
Cura Connect är ett litet personligt bemanningsbolag som är dedikerat att tillhandahålla kvalificerad vårdpersonal över hela Sverige. Vi förstår den ständiga utmaningen som sjukvården står inför när det gäller bemanning och strävar efter att vara en pålitlig partner i denna process.
Vår högsta prioritet är att leverera vård av högsta kvalitet och att skapa en stabil och trygg arbetsmiljö för våra anställda. Vi strävar efter att bidra till en förbättrad sjukvård genom att erbjuda flexibilitet, pålitlighet och professionalism.
Cura Connect är engagerat i att bemanna sjukvården på ett effektivt och hållbart sätt. Vi är stolta över att vara en pålitlig partner för sjukvårdsinrättningar över hela Sverige och ser fram emot att fortsätta stödja dem i deras strävan att leverera den bästa vården till patienterna. Visa mindre

Kommunuppdrag Jour i Västerås

A?r du en legitimerad sjuksko?terska som vill ha en trygg ansta?llning med bra villkor? Perfekt! Da? har du kommit helt ra?tt. Just nu so?ker vi en Magnifiq Sjuksköterska till spa?nnande uppdrag inom den Kommunala hälso- och sjukvårdsverksamheten i Västerås Sedvanliga arbetsuppgift inom jourverksamheten. Du kommer ha ett omvårdnadsansvar inom särskilt boende och servicehus. Detta innebär både telefonrådgivning och att åka ut och göra bedömningar. Det arb... Visa mer
A?r du en legitimerad sjuksko?terska som vill ha en trygg ansta?llning med bra villkor? Perfekt! Da? har du kommit helt ra?tt.

Just nu so?ker vi en Magnifiq Sjuksköterska till spa?nnande uppdrag inom den Kommunala hälso- och sjukvårdsverksamheten i Västerås

Sedvanliga arbetsuppgift inom jourverksamheten. Du kommer ha ett omvårdnadsansvar inom särskilt boende och servicehus. Detta innebär både telefonrådgivning och att åka ut och göra bedömningar. Det arbetar minst två Sjuksköterskor på varje arbetspass.

Arbetstid: främst helger mellan kl. 07:00-19:00 samt vissa vardagskvällar kl. 16:30-19:00.

Uppdraget pågår från 24-01-01 till 24-03-24 eller enligt överenskommelse.

Du som la?ser detta hoppas vi a?r legitimerad Sjuksko?terska och har na?gra a?rs erfarenhet fra?n yrket. Som person tror vi att du a?r glad, trivs med att tra?ffa nya ma?nniskor och vill axla rollen som ambassado?r ute pa? uppdrag hos va?ra kunder.

Magnifiq - det familja?ra va?rdbemanningsbolaget

Magnifiq a?r ingen va?rdja?tte. Ista?llet bygger va?r framga?ng pa? no?jda medarbetare med trygga ansta?llningar och tja?nster av ho?gsta kvalitet.

Idag jobbar vi med så gott som alla regioner, kommuner och privata vårdgivare över hela Sverigekartan och vår ambition har alltid varit att kunna erbjuda våra konsulter bästa tänkbara uppdrag, trygga villkor och höga ersättningar oavsett var i landet du önskar arbeta.

Som konsult hos oss får du bland annat;

- En personlig kontakt som alltid finns tillgänglig för dig
- En konkurrenskraftig lön
- Försäkring, tjänstepension och sjuklön
- Reseersättning och boende utanför hemorten

La?ter detta som na?got fo?r dig? Det både tror och hoppas vi.
Va?nta i sa? fall inte - uppdraget tillsätts löpande.

Varmt välkommen!

Teamet på Magnifiq

Växel: 090-136200 Visa mindre

NurseHouse AB söker sjuksköterska till kommunal vård i Västmanland

NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. NurseHouse söker sjuksköterska till uppdrag på SÄBO i Västerås. Uppdraget startar 2024-01-29 och slutar 2024-03-24. Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfare... Visa mer
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker sjuksköterska till uppdrag på SÄBO i Västerås. Uppdraget startar 2024-01-29 och slutar 2024-03-24.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

NurseHouse AB söker sjuksköterska till kommunal vård i Västmanland

NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. NurseHouse söker sjuksköterska till uppdrag på SÄBO i Västerås. Uppdraget startar 2024-01-01 och slutar 2024-01-28. Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfare... Visa mer
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker sjuksköterska till uppdrag på SÄBO i Västerås. Uppdraget startar 2024-01-01 och slutar 2024-01-28.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Sjuksköterska till hemsjukvård i Västerås

Information om uppdraget: Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska till hemsjukvård i Västerås I rollen som sjuksköterska inom hemsjukvård arbetar du med patienter i deras hemmiljö och du arbetar med varierande arbetsuppgifter. Bland annat kommer du att vara att sköta normala ansvarsområden för en sjuksköterska/distriktssjuksköterska såsom medicinska bedömningar, utförande av läkarordinationer, delegeringar, dokumentera, telefonrådgivning, hemsjuk... Visa mer
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska till hemsjukvård i Västerås

I rollen som sjuksköterska inom hemsjukvård arbetar du med patienter i deras hemmiljö och du arbetar med varierande arbetsuppgifter. Bland annat kommer du att vara att sköta normala ansvarsområden för en sjuksköterska/distriktssjuksköterska såsom medicinska bedömningar, utförande av läkarordinationer, delegeringar, dokumentera, telefonrådgivning, hemsjukvård, förskrivningar, apodoskontroller m.m.

Lön inom 24 timmar
När du arbetar hos oss behöver du inte längre vänta på lönen. Med flexibel lön har du möjlighet att följa din lön dagligen och göra uttag av din intjänade lön när du vill och behöver det.

Krav:

- Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet.

- Erfarenhet från hemsjukvård.

- B-körkort.

Var: Västerås


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 2024-01-29-2024-03-24


Arbetstider: Arbetet innebär jourverksamhet vissa vardagar 16:30-19:00 och helger mellan 07:00-19:00


Journalsystem: Melior

Sista ansökningsdag: 2023-12-14


Vi erbjuder:

- Lön inom 24 timmar efter avslutat arbetspass

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagarVilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Vi är ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge sjuksköterskor en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Anna, Magnus & Rebecka Visa mindre

Sjuksköterska till servicehus i Västerås v. 5-12 2024

Är du utbildad sjuksköterska redo för nya utmaningar i karriären? Vår vision är att tillsätta rätt person på rätt plats, där den behövs som allra mest och söker nu dig. UPPDRAGSBESKRIVNING Vi söker dig som är en erfaren sjuksköterska till ett uppdrag som bemanningssjuksköterska hos en kund i Västerås. Uppdraget innebär arbete på ett servicehus. Arbetet innebär jourverksamhet vissa vardagar 16:30-19:00 och helger mellan 07:00-19:00, det innebär både telefon... Visa mer
Är du utbildad sjuksköterska redo för nya utmaningar i karriären? Vår vision är att tillsätta rätt person på rätt plats, där den behövs som allra mest och söker nu dig.
UPPDRAGSBESKRIVNING
Vi söker dig som är en erfaren sjuksköterska till ett uppdrag som bemanningssjuksköterska hos en kund i Västerås. Uppdraget innebär arbete på ett servicehus. Arbetet innebär jourverksamhet vissa vardagar 16:30-19:00 och helger mellan 07:00-19:00, det innebär både telefonrådgivning och att åka ut och göra bedömningar.
Vi söker dig som kan jobba under perioden v 5-12 2024. Vårdbron är dock fortsatt intresserade oavsett om du kan jobba hela eller delar av perioden, så varmt välkommen in med din ansökan!
Detta uppdrag har sista svarsdag 12 december, men vi har ett flertal liknande uppdrag och är alltid intresserade av att komma i kontakt med kompetent vårdpersonal!
DIN PROFIL
Du är legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet med referenser.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som bemanningssjuksköterska behöver du vara duktig på att möta nya människor och vara noggrann samt trygg i din yrkesroll.
ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA
Att jobba som bemanningssjuksköterska på Vårdbron ger dig möjlighet till stor flexibilitet i hur du lägger upp ditt arbetsliv. Tillsammans med din personliga bemanningsspecialist kommer ni fram till en plan utifrån dina önskemål.
Det är upp till dig om du väljer att jobba som fakturerande eller löntagare. Oavsett hjälper vi dig att hitta både resa och boende om uppdraget ligger på annan ort. Detta för att du ska kunna fokusera på att göra det du är bäst på – att hjälpa patienter runtom i Sverige.
Din uppgift kommer vara att stötta upp under perioder när behoven är stora. Du kommer få möjlighet att bredda och fördjupa din kompetens och samtidigt få möjlighet att inta en viktig roll hos verksamheten som en erfaren och självgående kollega.
DET HÄR ÄR VÅRDBRON
Vårdbron är ett bemanningsföretag som bemannar all form av sjukvårdspersonal till uppdrag över hela landet. Vi bemannar inom region, kommun och privata aktörer över hela Sverige. Vår målsättning är att erbjuda kvalitet, tillgänglighet och engagemang för att bli den självklara samarbetspartnern och skapa långsiktighet tillsammans med såväl våra kunder som konsulter.
För varje utförd arbetsvecka skänker vi även en del av vinsten till Barncancerfonden med övertygelse om att vi tillsammans kan hjälpa fler!
PASSAR INTE UPPDRAGET DIG?
Behoven är stora inom den svenska sjukvården runtom i landet med alla olika yrkesroller. Kontakta oss så får du tala med en bemanningsspecialist som kan hitta uppdrag som passar just dig och dina önskemål. Visa mindre

Klara söker sjuksköterska till uppdrag i Västerås

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det bet... Visa mer
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker sjuksköterska till Västerås från 2024-01-29 till 2024-03-24.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Västmanland, Västerås

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska. Uppgifter kan komma att variera beroende på verksamhetens behov.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Sjuksköterskor för arbete inom onkologisk vård.

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vård... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunders räkning sjuksköterskor som är intresserade av att arbeta med onkologi.

Kontakta oss gärna för mer information [email protected]/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag. Visa mindre

AnnSam söker Sjuksköterska! Uppdrag -v2 i Västerås

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Sjuksköterskor för uppdrag inom Onkologi i Västerås!   Perioden: Snarast - 2024.01.14 Arbetstid: Dagtid mån-fre. Helgtjänstgöring förekommer. Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll. Journalsystem: Cosmic Ev. övrigt:   Planerad administrering av cytostatika och annan medicinsk onkologisk behandling. Telefonrådgivning. Ref. nr: 1376 Att arbeta som Bemanningss... Visa mer
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Sjuksköterskor för uppdrag inom Onkologi i Västerås!  
Perioden: Snarast - 2024.01.14
Arbetstid: Dagtid mån-fre. Helgtjänstgöring förekommer.
Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem: Cosmic
Ev. övrigt:   Planerad administrering av cytostatika och annan medicinsk onkologisk behandling. Telefonrådgivning.
Ref. nr: 1376

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  

[email protected]
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

Sjuksköterskor till Västermanland

Vi söker Nu söker vi flera erfaren sjuksköterskor till uppdrag i Västmanland 2024. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet i rollen som legitimerad sjuksköterska, samt vana av konsultarbete. Alltifrån del- till heltid är av intresse. Meriterande är om du har erfarenhet av journalsystemen Cosmic och Procapita. Skicka in din ansökan idag så planerar vi 2024 tillsammans! Vad erbjuder Medcura? Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos priv... Visa mer
Vi söker
Nu söker vi flera erfaren sjuksköterskor till uppdrag i Västmanland 2024.

Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet i rollen som legitimerad sjuksköterska, samt vana av konsultarbete.
Alltifrån del- till heltid är av intresse. Meriterande är om du har erfarenhet av journalsystemen Cosmic och Procapita.

Skicka in din ansökan idag så planerar vi 2024 tillsammans!

Vad erbjuder Medcura?
Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag. Hos Medcura får du en egen konsultchef som känner dig och vet hur du vill arbeta och som kan din kompetens. Vi kan därför skräddarsy uppdrag för just dina behov.

- Din egna konsultchef
- Engagemang och förtroende för varandra
- Valfrihet/önskeschema/flexibla tider
- Du är helförsäkrad
- Vi anordnar konsultträffar
- Rekryteringsbonus
- Konkurrenskraftiga löner
- Vi erbjuder trygghet och kontinuitet
- Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter och omväxling
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter
- Vi följer kollektivavtal
- Inskolning
- Legitimerad vårdpersonal på kontoret som arbetar för dina önskemål
- En vision om att arbeta utifrån 100% kvalité i alla upphandlingar


Om Medcura
Medcura AB grundades 2009 och är ett av dom större och etablerade bemanningsföretag i vårdbranschen.
Vi hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och annan personal inom vården som paramedicinare och socionomer. Det gäller allt från att förse privata och offentliga vårdgivare som skolor och statliga myndigheter med enstaka vikarier över dagen till att bemanna hela avdelningar, enheter eller operationsteam.

Från vårt huvudkontor i centrala Stockholm ansvarar vi för uppdrag från Umeå i norr till Malmö i söder. Medcuras affärsidé lyder:
”Vi tillhandahåller kompetent och lyhörd personal till vårdgivare vars uppdrag är att bedriva omsorgsfull och effektiv vård.”

Hos oss är våra kollegors kompetens det som gjort företaget till vad vi är idag.
Medcura har vunnit samtliga upphandlingar som utvärderats på 100% kvalité och inte pris. Så jobbar vi bäst. Vår vision är att få leverera enbart i upphandlingar som baseras på 100 % kvalité som är och har alltid varit vår nyckel till framgång. Det är våra kunniga och engagerade kollegor som upprätthåller vårt goda rykte varje dag, året runt. Vi lägger ner mycket kraft på att arbeta fram en personlig givande relation med våra kollegor och är måna om att vårda densamma.

Vi tillämpar kollektivavtal, Vi har ansvarsförsäkring, Vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och vi har en fastställd jämställdhetsplan.

Vi ser fram emot att få berätta mer vid en personlig kontakt.

Kvalifikationer
Som anställd i Medcura innebär det att du kan arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du som söker denna tjänst ska vara glad, positiv och flexibel. För att passa i denna roll bör du även vara lösningsfokuserad och serviceminded samtidigt som du är lugn och stresstålig. För oss på Medcura är det viktigt att våra medarbetare har ett genuint intresse för våra kunders välbefinnande och alltid arbetar utifrån kundernas önskemål och beslut. Du ska gilla att ta ansvar och har förmåga att samarbeta. Viktiga egenskaper är att du har ett professionellt förhållningssätt och att du gillar flexibilitet. Du ska tillsammans med din arbetsgrupp alltid arbeta med stort patientfokus.

Tillsättning
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.medcura.se. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning efter överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarie till Blodcentralen, sommaren 2024

Vi erbjuder dig stora möjligheter till en fortsatt karriär inom yrket och Region Västmanland. Är du utbildad biomedicinsk analytiker alternativt sjuksköterska eller studerande är det kanske dig vi söker till sommaren 2024! Arbetsuppgifter På Blodcentralen kommer arbetsuppgifterna främst bestå av att arbeta med blodtappning av våra blodgivare antingen på tappningen i Västerås eller på vår blodgivartrailer som besöker hela länet.  Om arbetsplatsen Laborato... Visa mer
Vi erbjuder dig stora möjligheter till en fortsatt karriär inom yrket och Region Västmanland. Är du utbildad biomedicinsk analytiker alternativt sjuksköterska eller studerande är det kanske dig vi söker till sommaren 2024!

Arbetsuppgifter
På Blodcentralen kommer arbetsuppgifterna främst bestå av att arbeta med blodtappning av våra blodgivare antingen på tappningen i Västerås eller på vår blodgivartrailer som besöker hela länet. 

Om arbetsplatsen
Laboratoriemedicin Västmanland har drygt 200 medarbetare och bedriver verksamhet vid de fyra sjukhusen i länet. Specialistområdena är klinisk kemi med dygnet runt verksamhet, klinisk mikrobiologi, klinisk patologi med cytologi, specialkemi och vårdnära verksamhet med transfusionsmedicin och PNV.

Inom Blodcentralsverksamheten arbetar ca 25 personer, här finns en engagerad, kamratlig och kunskapsstark grupp som välkomnar dig till sin arbetsplats. Tillsammans arbetar vi för god och säker vård i rätt tid genom högsta medicinska kvalitet, säkerhet och effektiv resursanvändning genom att använda rätt kompetens på rätt plats.


Vi söker för övrigt semestervikarier till fler verksamheter inom Laboratoriemedicin, för dessa tjänster se annons Sommarvikarier till Laboratoriemedicin, sommaren 2024

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen eller studerar till biomedicinsk analytiker, sjuksköterska, läkare eller har annan likvärdig utbildning. Viktigt hos oss är att du är bekväm i korta möten med våra friska blodgivare som frivilligt besöker oss för att lämna blod. Det är även meriterande om du har erfarenhet av tex venprovtagningar eller blodgivning då en stor del av ditt arbete kommer var att utföra blodtappning. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande. Vi tror att du ser ett semestervikariat som starten på en karriär och att du givetvis gillar utveckling, utmaningar och ett varierat arbetstempo. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning.

Anställningsvillkor
Semestervikariat under veckorna 24-33, sommaren 2024 heltid eller deltid.

Vi erbjuder i första hand semestervikariat till dig som kan arbeta hela sommarperioden.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 3 mars 2024

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering så välkommen med din ansökan redan idag!

Om regionen
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Sjuksköterska till Service hus

FM Care söker sjuksköterskor på heltid till olika uppdrag inom vår organisation. Period: 2024-01-01--2024-01-28. Omfattning: heltid Kvalifikationer Fm Care söker legitimerad sjuksköterskor, gärna med några års erfarenhet. Tidigare arbete och erfarenhet med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter är meriterande. Vi söker nu sjuksköterska för service hus uppdrag. Vi söker dig som är flexibel och trygg i din yrkesroll och har en positiv personlighet. Du är självstä... Visa mer
FM Care söker sjuksköterskor på heltid till olika uppdrag inom vår organisation.
Period: 2024-01-01--2024-01-28.
Omfattning: heltid
Kvalifikationer
Fm Care söker legitimerad sjuksköterskor, gärna med några års erfarenhet. Tidigare arbete och erfarenhet med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter är meriterande.
Vi söker nu sjuksköterska för service hus uppdrag.
Vi söker dig som är flexibel och trygg i din yrkesroll och har en positiv personlighet. Du är självständig, lyhörd, ansvarstagande och noggrann. Du gillar att arbeta med människor och har en stark service känsla.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du ska vara trygg i din yrkesroll.
Hos FM Care ska du känna frihet, egenmakt och att dina insatser har verklig betydelse för de människor du engagerar dig för. Vår ambition är att leverera vård med högsta kvalitet och möta varje enskild vårdtagare med värdighet, respekt och omtanke.
Urval sker löpande, skicka gärna din ansökan snarast möjligt.
Besök gärna vår hemsida för mer info!
Kontakt
Välkommen med din ansökan CV och ett personligt brev per e-post till [email protected]
Märk din ansökan med " service hus” Visa mindre

Sjuksköterska till Service hus

FM Care söker sjuksköterskor på heltid till olika uppdrag inom vår organisation. Period: 2024-01-29--2024-03-24. Omfattning: heltid Kvalifikationer Fm Care söker legitimerad sjuksköterskor, gärna med några års erfarenhet. Tidigare arbete och erfarenhet med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter är meriterande. Vi söker nu sjuksköterska för service hus uppdrag. Vi söker dig som är flexibel och trygg i din yrkesroll och har en positiv personlighet. Du är självst... Visa mer
FM Care söker sjuksköterskor på heltid till olika uppdrag inom vår organisation.
Period: 2024-01-29--2024-03-24.
Omfattning: heltid
Kvalifikationer
Fm Care söker legitimerad sjuksköterskor, gärna med några års erfarenhet. Tidigare arbete och erfarenhet med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter är meriterande.
Vi söker nu sjuksköterska för service hus uppdrag.
Vi söker dig som är flexibel och trygg i din yrkesroll och har en positiv personlighet. Du är självständig, lyhörd, ansvarstagande och noggrann. Du gillar att arbeta med människor och har en stark service känsla.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du ska vara trygg i din yrkesroll.
Hos FM Care ska du känna frihet, egenmakt och att dina insatser har verklig betydelse för de människor du engagerar dig för. Vår ambition är att leverera vård med högsta kvalitet och möta varje enskild vårdtagare med värdighet, respekt och omtanke.
Urval sker löpande, skicka gärna din ansökan snarast möjligt.
Besök gärna vår hemsida för mer info!
Kontakt
Välkommen med din ansökan CV och ett personligt brev per e-post till [email protected]
Märk din ansökan med " service hus” Visa mindre

Sjuksköterska till Vuxenpsykiatriska mottagning 1

Ett utvecklande arbete med varierande uppgifter. En mottagning som genomsyras av engagemang, öppenhet, gemenskap och arbetsglädje. Vi strävar efter att ge våra patienter ett snabbt och gott omhändertagande med hög kvalitet och med patienten i fokus. Arbetsuppgifter På Vuxenpsykiatrisk mottagning 1 kommer du att arbeta i ett glatt team med kunniga och erfarna medarbetare innefattande olika yrkeskategorier såsom sjuksköterskor, kuratorer, psykologer, arbets... Visa mer
Ett utvecklande arbete med varierande uppgifter. En mottagning som genomsyras av engagemang, öppenhet, gemenskap och arbetsglädje. Vi strävar efter att ge våra patienter ett snabbt och gott omhändertagande med hög kvalitet och med patienten i fokus.

Arbetsuppgifter
På Vuxenpsykiatrisk mottagning 1 kommer du att arbeta i ett glatt team med kunniga och erfarna medarbetare innefattande olika yrkeskategorier såsom sjuksköterskor, kuratorer, psykologer, arbetsterapeut, läkare och administrativ personal. Arbetet som sjuksköterska inom Vuxenpsykiatrin är både spännande, stimulerande och omväxlande. I uppgifterna ingår stödjande och vårdande samtal med patienter med psykiatrisk problematik. Du bistår i medicinuppföljningar, genomför provtagningar och administrerar medicin. Vidare ingår telefonrådgivning och vårdplaneringar i arbetet. Du samarbetar med kollegor, deltar i behandlingskonferenser samt samverkar med externa verksamheter.

För att du i din roll som sjuksköterska skall få stöd och kompetensutveckling har teamet regelbunden kollegial handledning samt extern handledning. Du kommer att ingå i en sjuksköterskegrupp med hög kompetens och där alla tillsammans med övriga yrkeskategorier, strävar efter att se människan ur ett helhetsperspektiv. Målet är att hjälpa patienterna att hitta egna resurser för att öka välbefinnandet och höja den egna livskvaliteten.

Om arbetsplatsen
Vuxenpsykiatrisk mottagning 1 i Västerås är en del av specialistpsykiatrin i Region Västmanland och vänder sig till patienter med psykisk ohälsa som kräver specialistvård bosatta i Västerås, Surahammar och Hallstahammars kommuner. Vi tar emot patienter utifrån deras födelsedatum, dag 1 - 10.
Vägledande för uppdelningen har varit att åstadkomma en väl fungerande vårdkedja med ett gott samarbete mellan akutvård, slutenvård och öppenvård.

På mottagningen arbetar vi i två team innefattande läkare, sjuksköterskor, kuratorer, psykologer, arbetsterapeut, sjukgymnast, skötare samt administrativ personal, totalt cirka 25 engagerade och kunniga medarbetare. Våra team är tvärprofessionella och strävar efter att ge våra patienter ett gott omhändertagande med hög kvalité och professionellt bemötande.
Hos oss kan vi erbjuda en bra arbetsmiljö.

Nyfiken?

Kontakta oss gärna om du vill boka ett förutsättningslöst samtal så berättar vi mer. Eller vill du komma och hospitera hos oss för att få en inblick i vårt arbete och se lokalerna? Kontakta oss så ordnar vi det!

Om du vill veta mer om hur det är att jobba hos oss kan du se mer på regionens instagramkonto: Klicka här

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska, meriterande med specialistutbildning inriktning psykiatri och steg 1 utbildning.
Det är meriterande om du har erfarenhet av psykiatrisk vård, mottagningsarbete eller neuropsyiatriska funktionsnedsättningar.

Vi lägger stor vikt vid att du är trygg och stabil i din yrkesroll. Du kan ta initiativ och på ett strukturerat sätt driva dina egna processer framåt. Du har god problemlösningsförmåga och anpassar dig lätt till nya omständigheter och ser förändringar som möjligheter. Du arbetar bra med andra människor, är lyssnande och kommunikativ.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss och därför erbjuder vi dig:


• anpassat introduktionsprogram för att du ska bli trygg och säker i din yrkesroll
• möjlighet till interna och externa utbildningar
• en arbetsplats för livets olika skeden, möjlighet till flexibel arbetstid inom vissa ramar

• gratis träning på vårt fullt utrustade gym
• friskvårdsbidrag 3000kr/år

Mer om dina förmåner finner du här: Dina förmåner - Region Västmanland (regionvastmanland.se)

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse
Dagtid mån-fre, vi tillämpar flextid.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 17 december 2023

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan

Bifoga gärna relevanta intyg och betygshandlingar med din ansökan.Om regionen
Arbetsgivaren kommer att göra ett utdrag från polisens belastningsregister innan en eventuell anställning.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Sjuksköterska

FM Care söker sjuksköterskor på heltid till olika uppdrag inom vår organisation. Period: Våren 2024 Omfattning: heltid Kvalifikationer Fm Care söker legitimerad sjuksköterskor, gärna med några års erfarenhet. Tidigare arbete och erfarenhet med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på sjukhus är meriterande. Våra uppdrag kan vara på olika platser runt om i Sverige. Vi söker nu generellt sjuksköterskor för kommande uppdrag. Vi matchar vår personal mot de kunder ... Visa mer
FM Care söker sjuksköterskor på heltid till olika uppdrag inom vår organisation.
Period: Våren 2024
Omfattning: heltid
Kvalifikationer
Fm Care söker legitimerad sjuksköterskor, gärna med några års erfarenhet. Tidigare arbete och erfarenhet med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på sjukhus är meriterande.
Våra uppdrag kan vara på olika platser runt om i Sverige. Vi söker nu generellt sjuksköterskor för kommande uppdrag. Vi matchar vår personal mot de kunder som har uppdrag i aktuellt område.
Vi söker dig som är flexibel och trygg i din yrkesroll och har en positiv personlighet. Du är självständig, lyhörd, ansvarstagande och noggrann. Du gillar att arbeta med människor och har en stark service känsla.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du ska vara trygg i din yrkesroll.
Hos FM Care ska du känna frihet, egenmakt och att dina insatser har verklig betydelse för de människor du engagerar dig för. Vår ambition är att leverera vård med högsta kvalitet och möta varje enskild vårdtagare med värdighet, respekt och omtanke.
Urval sker löpande, skicka gärna din ansökan snarast möjligt.
Besök gärna vår hemsida för mer info!
Kontakt
Välkommen med din ansökan CV och ett personligt brev per e-post till [email protected]
Märk din ansökan med " bemanning 2024 " Visa mindre

Sjuksköterskor till Akutmottagningen, Västerås

Vi behöver förstärkning till vår kompetenta medarbetargrupp. Är du en person som tycker om snabba tempoväxlingar och att utmanas i din kompetens?. Då ska du söka till Akutmottagningen där ingen dag är den andra lik och där du får möjlighet att vidareutvecklas i din profession som sjuksköterska. Arbetsbeskrivning Som sjuksköterska hos oss arbetar du i ett team tillsammans med läkare och undersköterskor vad gäller bedömning, prioritering och omhändertagande... Visa mer
Vi behöver förstärkning till vår kompetenta medarbetargrupp. Är du en person som tycker om snabba tempoväxlingar och att utmanas i din kompetens?. Då ska du söka till Akutmottagningen där ingen dag är den andra lik och där du får möjlighet att vidareutvecklas i din profession som sjuksköterska.

Arbetsbeskrivning
Som sjuksköterska hos oss arbetar du i ett team tillsammans med läkare och undersköterskor vad gäller bedömning, prioritering och omhändertagande av svårt sjuka patienter. Våra största patientgrupper är inom medicin, kirurgi och ortopedi. På jourtid har vi även patienter från mindre kliniker såsom ögon, öron och gynekologi. Vår traumaenhet är en av landets största och tar emot traumafall dygnet runt. Vi har även larmteam för kirurg-, medicin-, ortoped-, infektion- och barnpatienter.

Din introduktion
Ett väl anpassat introduktionsprogram för att du successivt ska komma in i de arbetsuppgifter som finns på akutmottagningen. Programmet skräddarsyr vi efter dig och din erfarenhet för bästa resultat. Du är själv med och påverkar din upplärning tillsammans med väl förberedda handledare och en utsedd mentor. Eftersom akutmottagningen består av flera olika kliniker samt larm, kommer du att starta din introduktion på en klinik i taget. När du känner dig säker och kan arbeta självständigt lotsas du vidare för ny upplärning på nästa klinik.

Vi erbjuder även möjlighet att komma och hospitera hos oss för att du ska få en inblick i vårt arbete på Akutmottagningen.

Varför arbeta på Akutmottagningen?

”Här tar man tillvara på mina erfarenheter på ett positivt sätt och jag fortsätter att utvecklats i min yrkesroll som sjuksköterska trots att jag har lång erfarenhet av yrket.”
Susanne, sjuksköterska

” Variationen jag möter på arbetet, möjligheterna till kontinuerlig fortbildning och att det finns goda chanser att lägga ett schema som passar mig är en del av att detta är det roligaste arbetet jag har haft efter ca 30 år i yrket.”
Sabina, sjuksköterska

"Variationen! Träffar patienter inom alla specialiteter i alla åldrar. Den ena dagen är aldrig den andra lik."
Eva-Lena, undersköterska

Vad satsar vi på?

Vi arbetar brett med kompetensutveckling, traumaövningar och konceptutbildningar samt kontinuerliga föreläsningar. Om arbetet på akutmottagningen passar dig finns även en vidareutbildning i akutsjukvård att söka. 

Vår värdegrund är en aktiv del i vår vardag. Vi lägger stor vikt vid att ständigt förbättra och se över arbetsmiljön genom att personal och ledning har regelbundna genomgångar av de processer som finns inom akutmottagningen. För oss är patientsäkerhet ständigt i fokus.
Just nu planeras för en ny akutmottagning, i nya akutsjukhuset, som är anpassat för nya arbetssätt.

På akutmottagningen finns också möjlighet att under en schemaperiod önska veckoslutstjänstgöring. En arbetstidsmodell som innebär att vi kan välja att bara arbeta helg, tre pass i veckan och resten ledigt - med bibehållen heltidslön. Arbetstidsförkortning för nattpass och 17-02.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet i yrkesrollen, gärna inom akutsjukvård. För att kunna säkerställa en patientsäker vård krävs det att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Det är meriterande om du har datorvana och kunskaper i journalsystemet Cosmic.

Som person har du lätt för att se vad som behöver göras och agerar därefter med patientens bästa i fokus. Du har god självkännedom, är trygg i dig själv och kan skilja på det personliga och proffessionella i mötet med andra. För att trivas hos oss är du flexibel, gillar tempoväxlingar och att ingen dag är den andra lik. Eftersom teamarbete är så pass centralt i vårt arbetssätt är det av stor vikt att du har en god samarbetsförmåga. 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, heltid/deltid. Dag, kväll, natt. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 20 december 2023


Om regionen
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

AnnSam söker Sjuksköterska! Uppdrag v49-3 Geriatrik i Västerås

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Sjuksköterska för uppdrag inom Geriatrik i Västerås!   Perioden: 2023.12.04 - 2024.01.21 Arbetstid: 75-100% Dag, kväll samt helg. Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll. Journalsystem: Cosmic Ev. övrigt: Geriatrik och rehabmedicin. Ref. nr: 1351 Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam: Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  til... Visa mer
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Sjuksköterska för uppdrag inom Geriatrik i Västerås!  
Perioden: 2023.12.04 - 2024.01.21
Arbetstid: 75-100% Dag, kväll samt helg.
Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem: Cosmic
Ev. övrigt: Geriatrik och rehabmedicin.
Ref. nr: 1351

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  

[email protected]
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

Sjuksköterska till Västerås

Är du sjuksköterska och har intresse att jobba ett kortare vikariat över jul och nyår? Period: 231204-240121 Schema: Dag-kväll, helg Välkommen med din ansökan! Om oss FM Care är verksamt inom vårdbemanning. Vi bemannar landsting, kommuner och privata aktörer med legitimerade sjuksköterskor med erfarenhet. Våra bemannings områden är äldrevården, hemsjukvården, vårdcentral, elevhälsan och sjukhus. Dina arbetsuppgifter Som sjuksköterska kommer du att ha ett... Visa mer
Är du sjuksköterska och har intresse att jobba ett kortare vikariat över jul och nyår?
Period: 231204-240121
Schema: Dag-kväll, helg


Välkommen med din ansökan!
Om oss
FM Care är verksamt inom vårdbemanning. Vi bemannar landsting, kommuner och privata aktörer med legitimerade sjuksköterskor med erfarenhet. Våra bemannings områden är äldrevården, hemsjukvården, vårdcentral, elevhälsan och sjukhus.
Dina arbetsuppgifter
Som sjuksköterska kommer du att ha ett stort ansvar och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att göra sedvanliga sjuksköterska jobb, leda det patientnära omvårdnadsarbetet utifrån patienternas och verksamhetens behov av patient säker vård. Du är varmt välkommen at höra av dig redan idag!
Om dig
Vi söker Dig som har minst 2 års erfarenhet av arbete som leg. Sjuksköterska. För att passa in hos oss behöver du vara en positiv, kommunikativ och engagerad med hjärtat på rätt ställe. Vi söker dig som brinner för att utveckla vårdkvaliteten inom vården och bedriva god vård med patienten i fokus. Du ska vara trygg i din yrkesroll och ha ansvarskänsla, god datavana, god samarbetsförmåga. Visa mindre

Sjuksköterska

FM Care söker sjuksköterskor på heltid till olika uppdrag inom vår organisation. Period: Våren 2024 Omfattning: heltid Kvalifikationer Fm Care söker legitimerad sjuksköterskor, gärna med några års erfarenhet. Tidigare arbete och erfarenhet med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på sjukhus är meriterande. Våra uppdrag kan vara på olika platser runt om i Sverige. Vi söker nu generellt sjuksköterskor för kommande uppdrag. Vi matchar vår personal mot de kunder ... Visa mer
FM Care söker sjuksköterskor på heltid till olika uppdrag inom vår organisation.
Period: Våren 2024
Omfattning: heltid
Kvalifikationer
Fm Care söker legitimerad sjuksköterskor, gärna med några års erfarenhet. Tidigare arbete och erfarenhet med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på sjukhus är meriterande.
Våra uppdrag kan vara på olika platser runt om i Sverige. Vi söker nu generellt sjuksköterskor för kommande uppdrag. Vi matchar vår personal mot de kunder som har uppdrag i aktuellt område.
Vi söker dig som är flexibel och trygg i din yrkesroll och har en positiv personlighet. Du är självständig, lyhörd, ansvarstagande och noggrann. Du gillar att arbeta med människor och har en stark service känsla.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du ska vara trygg i din yrkesroll.
Hos FM Care ska du känna frihet, egenmakt och att dina insatser har verklig betydelse för de människor du engagerar dig för. Vår ambition är att leverera vård med högsta kvalitet och möta varje enskild vårdtagare med värdighet, respekt och omtanke.
Urval sker löpande, skicka gärna din ansökan snarast möjligt.
Besök gärna vår hemsida för mer info!
Kontakt
Välkommen med din ansökan CV och ett personligt brev per e-post till [email protected]
Märk din ansökan med " bemanning 2024 " Visa mindre

Sjuksköterskor sökes till Västerås

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vård... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor till Västerås.

Kontakta oss gärna för mer information [email protected]/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag. Visa mindre

Sjuksköterska till Geriatrik och Rehabmedicin Västerås!

Sjuksköterska sökes till Geriatrik och Rehabmedicin. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på sjukhus för 14-15 patienter Dag,Kväll, Helg StellaCura AB är bemanningsföretaget med en familjär känsla och som satsar helhjärtat på vad vi gör bäst, nämligen att hitta de bästa konsulterna som kan hyras ut för uppdrag inom sjukvården. Företaget har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vi arbetar med uppdrag för läkare och sjuksköterskor hos kunder inom Sverig... Visa mer
Sjuksköterska sökes till Geriatrik och Rehabmedicin.
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på sjukhus för 14-15 patienter
Dag,Kväll, Helg
StellaCura AB är bemanningsföretaget med en familjär känsla och som satsar helhjärtat på vad vi gör bäst, nämligen att hitta de bästa konsulterna som kan hyras ut för uppdrag inom sjukvården. Företaget har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vi arbetar med uppdrag för läkare och sjuksköterskor hos kunder inom Sveriges landsting, kommuner samt privata vårdgivare. Vi kan erbjuda uppdrag både på lång- och kort sikt samt allt ifrån enstaka pass till långa uppdragsperioder. Som konsult har du möjlighet att bredda din erfarenhet och kontaktnät genom att du får ta del av olika kliniker och sjukhus i Sverige. Du kan välja att arbeta som anställd eller som underleverantör via ditt egna bolag. Kvalité genomsyrar vårt arbetssätt så att både uppdragsgivarna och konsulterna upplever ett gott samarbete med hög grad av service och personlig kontakt.
#jobbjustnu #sjuksköterska #gladkonsult
Läs mer om StellaCura på www.stellacura.se Visa mindre

Klara söker sjuksköterska till uppdrag i Västerås

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det bet... Visa mer
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker sjuksköterska till Västerås från 2023-12-04 till 2024-01-21.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Västmanland, Västerås

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska. Uppgifter kan komma att variera beroende på verksamhetens behov.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Sjuksköterskor till Sjuksköterskeenheten SÄBO

Tillsammans med våra sjuksköterskor har vi påbörjat en resa med målet att få en samlad sjuksköterskeorganisation under ett gemensamt ledarskap. Det innebär en mer sammanhållen profession, ett tydligare fokus på det kommunala hälso- och sjukvårdsuppdraget samt att vi satsar mycket på dig som sjuksköterska och lägger stor vikt på kompetensutveckling. Vi förstärker nu och ska bli fler sjuksköterskor och hoppas du vill följa med på vår resa! För att du ska få... Visa mer
Tillsammans med våra sjuksköterskor har vi påbörjat en resa med målet att få en samlad sjuksköterskeorganisation under ett gemensamt ledarskap. Det innebär en mer sammanhållen profession, ett tydligare fokus på det kommunala hälso- och sjukvårdsuppdraget samt att vi satsar mycket på dig som sjuksköterska och lägger stor vikt på kompetensutveckling. Vi förstärker nu och ska bli fler sjuksköterskor och hoppas du vill följa med på vår resa!

För att du ska få en bra start på ditt nya jobb, erbjuder vi dig en individuellt anpassad introduktion och utvecklingsplan. Det gäller både för dig som är nyutexaminerad och för dig som har erfarenhet sedan tidigare. Vi lägger stort fokus på att arbeta med just dina förutsättningar och din kompetens!

Du får en grundplacering på en enhet och kommer sedan arbeta tätt ihop med de andra sjuksköterskorna i gruppen. De flesta sjuksköterskorna får ett omvårdnadsansvar på en enhet och i några av tjänsterna ingår att du har ansvar att stötta mellan ett par enheter.

Vård och omsorgsförvaltningen är en stor förvaltning med 120 engagerade och yrkesstolta sjuksköterskor. Idag går samhället mot en närmare vård för alla medborgare, vilket innebär att det kommunala sjuksköterskeuppdraget befinner sig i en förändringsfas. Vi arbetar till exempel mycket med digitala trygghetslösningar anpassade för individens behov och jobbar hela tiden för att de boende ska uppleva en så fin vistelse som mjöligt.

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som sjuksköterska hos oss är ett självständigt arbete, men du arbetar också i team med annan vårdpersonal som exempelvis undersköterskor, fysio- och arbetsterapeuter, läkare och biståndshandläggare. Du handleder teamet utifrån din kunskap och kompetens som sjuksköterska och samordnar samt ansvarar för att omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs och utvärderas. Du arbetar också aktivt med att identifiera och förebygga hälsorisker.

Vårt uppdrag är måndag till söndag kl. 07:00-19:00. Det innebär helg var 8:e vecka och ungefär 2 kvällar per månad.

Vi erbjuder ett spännande jobb där vi hela tiden utmanar oss själva i att utveckla vårt arbetssätt. Ett jobb där du verkligen får göra skillnad för våra äldre varje dag.

KVALIFIKATIONER
Du har en svensk sjuksköterskelegitimation. Har du erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska och gärna med äldre människor eller med personer med demenssjukdom är det ett stort plus.

Som sjuksköterska hos oss ingår du i ett team med andra sjuksköterskor. Tillsammans hjälps ni åt för att säkerställa en god vård åt våra patienter. Detta ger dig utrymme att själv planera och strukturera din arbetsdag, samtidigt som du och dina kollegor krokar arm när det behövs. Eftersom vi samarbetar tätt med varandra är det viktigt att vi tar ett helhetsansvar över hälso- och sjukvårdsinsatser för våra patienter, till exempel genom noggrann journalföring, delegering till omvårdnadspersonal och samordning med externa parter och anhöriga. Sjuksköterskan hos oss har, med sin spetskompetens, en central roll i verksamheten när det gäller medicinska bedömningar, prioritering av insatser och stöd för omvårdnadspersonal. Ledarskapet är en naturlig del i vårt arbete.

Innan du kan anställas behöver du visa upp ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vi går igenom ansökningar och kallar till intervjuer löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Sjuksköterskor till palliativ vård

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vård... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en sjuksköterska till palliativ vård.

Sedvanliga arbetsuppgifter.

Kontakta oss gärna för mer information på [email protected]/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag. Visa mindre

Leg. sjuksköterska till Gotland

Är du sjuksköterska och har intresse att jobba på Gotland? Period: 231215-240229 Schema: Dag, kväll-natt Välkommen med din ansökan! Om oss FM Care är verksamt inom vårdbemanning. Vi bemannar landsting, kommuner och privata aktörer med legitimerade sjuksköterskor med erfarenhet. Våra bemannings områden är äldrevården, hemsjukvården, vårdcentral, elevhälsan och sjukhus. Dina arbetsuppgifter Som sjuksköterska kommer du att ha ett stort ansvar och varierande a... Visa mer
Är du sjuksköterska och har intresse att jobba på Gotland?
Period: 231215-240229
Schema: Dag, kväll-natt
Välkommen med din ansökan!
Om oss
FM Care är verksamt inom vårdbemanning. Vi bemannar landsting, kommuner och privata aktörer med legitimerade sjuksköterskor med erfarenhet. Våra bemannings områden är äldrevården, hemsjukvården, vårdcentral, elevhälsan och sjukhus.
Dina arbetsuppgifter
Som sjuksköterska kommer du att ha ett stort ansvar och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att göra sedvanliga sjuksköterska jobb, leda det patientnära omvårdnadsarbetet utifrån patienternas och verksamhetens behov av patient säker vård. Du är varmt välkommen at höra av dig redan idag!
Om dig
Vi söker Dig som har minst 2 års erfarenhet av arbete som leg. Sjuksköterska. För att passa in hos oss behöver du vara en positiv, kommunikativ och engagerad med hjärtat på rätt ställe. Vi söker dig som brinner för att utveckla vårdkvaliteten inom vården och bedriva god vård med patienten i fokus. Du ska vara trygg i din yrkesroll och ha ansvarskänsla, god datavana, god samarbetsförmåga. Visa mindre

Sjuksköterskor till kommun

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vård... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en sjuksköterska till kommun.

Sedvanliga arbetsuppgifter.

Kontakta oss gärna för mer information på [email protected]/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterskor sökes till äldreomsorgen i Västerås Stad

Prime Care söker just nu personal till kommande bemanningsuppdrag i området! Som bemanningspersonal blir du anställd av oss på Prime och sedan uthyrd till våra kunder. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för arbete som sjuksköterska i kommunala verksamheter. Vem är du? Som sjuksköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du: • Är färdigutbildad och legitimerad sjuksköterska • Har två års erfarenhet av yrket • Är service minded. Har ett genu... Visa mer
Prime Care söker just nu personal till kommande bemanningsuppdrag i området!

Som bemanningspersonal blir du anställd av oss på Prime och sedan uthyrd till våra kunder.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för arbete som sjuksköterska i kommunala verksamheter.

Vem är du?
Som sjuksköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du:

• Är färdigutbildad och legitimerad sjuksköterska
• Har två års erfarenhet av yrket
• Är service minded. Har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som sjuksköterska

Företagsbeskrivning
Prime är en trygg och stabil arbetsgivare som har verkat i branschen sedan 1999.
Som konsult hos oss får du ta del av våra konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner:

• Trygg anställning med kollektivavtal, semester, försäkringar och pension.
• Engagerade och erfarna konsultchefer som hjälper dig att komma in i jobbet.
• Möjligheter att påverka ditt schema och din arbetstid
• Friskvårdsbidrag
Besök oss gärna på vår hemsida www.primecare.se

Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Korttids-enhet Västerås v.51-52

A?r du en legitimerad sjuksko?terska som vill ha en trygg ansta?llning med bra villkor? Perfekt! Da? har du kommit helt ra?tt. Just nu so?ker vi en Magnifiq Sjuksköterska till spa?nnande uppdrag inom Korttidsenheten i Västerås under julhelgerna 2023 Detta är en korttidsverksamhet för personer över 18 år som har ett stort omvårdnadsbehov och behov av HSL-insatser. Verksamheten består av tre enheter med för närvarande 60 platser. Personen kan komma från sj... Visa mer
A?r du en legitimerad sjuksko?terska som vill ha en trygg ansta?llning med bra villkor? Perfekt! Da? har du kommit helt ra?tt.

Just nu so?ker vi en Magnifiq Sjuksköterska till spa?nnande uppdrag inom Korttidsenheten i Västerås under julhelgerna 2023

Detta är en korttidsverksamhet för personer över 18 år som har ett stort omvårdnadsbehov och behov av HSL-insatser. Verksamheten består av tre enheter med för närvarande 60 platser. Personen kan komma från sjukhusets alla kliniker eller akut hemifrån. Vissa platser är för återkommande kunder i och med växelvårdsplatser och trygghetsplatser.

Uppdraget pågår från 23-12-22 till 23-12-31.

Du som la?ser detta hoppas vi a?r legitimerad Sjuksko?terska och har na?gra a?rs erfarenhet fra?n yrket. Som person tror vi att du a?r glad, trivs med att tra?ffa nya ma?nniskor och vill axla rollen som ambassado?r ute pa? uppdrag hos va?ra kunder.

Magnifiq - det familja?ra va?rdbemanningsbolaget

Magnifiq a?r ingen va?rdja?tte. Ista?llet bygger va?r framga?ng pa? no?jda medarbetare med trygga ansta?llningar och tja?nster av ho?gsta kvalitet.

Idag jobbar vi med så gott som alla regioner, kommuner och privata vårdgivare över hela Sverigekartan och vår ambition har alltid varit att kunna erbjuda våra konsulter bästa tänkbara uppdrag, trygga villkor och höga ersättningar oavsett var i landet du önskar arbeta.

Som konsult hos oss får du bland annat;

- En personlig kontakt som alltid finns tillgänglig för dig
- En konkurrenskraftig lön
- Försäkring, tjänstepension och sjuklön
- Reseersättning och boende utanför hemorten

La?ter detta som na?got fo?r dig? Det både tror och hoppas vi.
Va?nta i sa? fall inte - uppdraget tillsätts löpande.

Varmt välkommen!

Teamet på Magnifiq

Växel: 090-136200 Visa mindre

Sjuksköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som sjuksköterska tillsammans med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag inom vård och omsorg! Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta tillsammans med oss som vår konsult! Vi erbjuder en lång rad olika former av konsultuppdrag över hela norden med huvudsakligt fokus på uppdragsgivare i Sverige och Norge där våra vi erbjuder uppdrag såväl in... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som sjuksköterska tillsammans med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag inom vård och omsorg! Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta tillsammans med oss som vår konsult!
Vi erbjuder en lång rad olika former av konsultuppdrag över hela norden med huvudsakligt fokus på uppdragsgivare i Sverige och Norge där våra vi erbjuder uppdrag såväl inom den privata som den offentliga sjukvården och omsorgen till våra svenska sjuksköterskor. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål om din framtida yrkeskarriär. Behöver du flytta till en ny stad eller till ett nytt land för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ett fint boende åt dig - hos oss ges du möjligheten att växa som människa i den riktning du själv önskar såväl professionellt som privat - vi ser till hela ditt liv!
Har du därmed önskemål eller drömmar om att flytta till en specifik stad, oavsett anledning, är vi precis den arbetsgivare du söker! Vi kommer att lyckas med att hitta både ett bra konsultuppdrag och en fin egen bostad åt dig oavsett om du önskar bo i Stockholm, Stavanger, Skara eller Sandviken. Vi är kort och gott möjligheternas arbetsgivare!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Oavsett var eller när du föredrar att arbeta så har vi bemanningsuppdrag med heltidsscheman att erbjuda dig. Genom oss får du dessutom tillgång till nordens bästa löneförhandlare som representerar dig och dina intressen. På så vis kan du alltid känna dig trygg med att vi förhandlar upp din lön och dina villkor till högsta möjliga nivåer inför varje enskild bemanningsuppdrag. På PersonalExpressen ser vi oss lika mycket som ditt fackförbund som vi ser oss som din arbetsgivare. Vi presterar alltid goda resultat i våra förhandlingar med våra kunder och möjliggör genom detta att din lön och dina villkor alltid blir de bästa möjliga för dig inför ett nytt uppdrag. Hos oss kan du alltid känna dig trygg med att vi som din arbetsgivare kämpar för dig och din långsiktiga löneutveckling - det tycker vi nämligen att du och alla andra sjuksköterskor är värda. Det är orättvist och tröttsamt att de fackförbund som oftast representerar människor som arbetar inom vården är de fackförbud som förhandlar sämst löneutveckling över tid åt sina medlemmar. Här kommer du som börjar arbeta med oss både att se och att känna skillnaden hur det är att ha en arbetsgivare som värdesätter dig på riktigt. Vi står upp för våra sjuksköterskor!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för sjuksköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa sjuksköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för var och en av dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar till dig och förstår dig så har du kommit helt rätt hem till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra. På PersonalExpressen förmedlar vi professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal utefter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de bemanningskonsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 20 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra sjuksköterskor och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig utifrån dina egna önskemål och förväntningar!
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt som står i vår makt för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Sjuksköterskor till Rehabiliteringsmedicinska avdelningen

Vi välkomnar dig till en arbetsplats med ett gott och öppet arbetsklimat som präglas av arbetsglädje, engagemang och trivsel. Vi har ett väl fungerande samarbete i gruppen och med andra yrkesprofessioner.   Ina och Rodica jobbar som sjuksköterskor hos oss på Rehabiliteringsmedicinska kliniken. Vi frågade vad de tycker är det bästa med deras jobb. De svarade så här: ”På rehabmedicinska avdelningen vårdas unga vuxna och de som är mitt i livet efter skada... Visa mer
Vi välkomnar dig till en arbetsplats med ett gott och öppet arbetsklimat som präglas av arbetsglädje, engagemang och trivsel. Vi har ett väl fungerande samarbete i gruppen och med andra yrkesprofessioner.

 

Ina och Rodica jobbar som sjuksköterskor hos oss på Rehabiliteringsmedicinska kliniken. Vi frågade vad de tycker är det bästa med deras jobb. De svarade så här:

”På rehabmedicinska avdelningen vårdas unga vuxna och de som är mitt i livet efter skada eller sjukdom i centrala nervsystemet. Att vara en del på deras resa åter i livet är fantastiskt” (Ina Uutela)

” Jag tycker om att hjälpa patienter att känna sig hela, att de blir den drivande centrumet i teamet. Teamet på rehabmedicin har blivit min andra familj där ömsesidig respekt och kompetens ligger i grunden för en bra arbetsmiljö och patientsäkerhet” (Rodica Achitei)

 

Låter det här intressant? Läs vidare så får du veta mer om oss!

Som sjuksköterska hos oss arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med patienten i fokus. Du har ett arbetsledande ansvar i omvårdnaden på avdelningen. Hos oss erbjuds du ett roligt, självständigt och stimulerande arbete med mycket ansvar. 

Du är en del av ett team där sjuksköterska, undersköterska, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, logoped och neuropsykolog ingår. Teamet präglas av arbetsglädje och gott samarbete, och alla yrkeskategoriers erfarenheter och kompetenser spelar en viktig roll i arbetet.

 

Rehabiliteringsmedicinska kliniken består av

Rehabiliteringsmedicinska avdelningen som har ett länsövergripande ansvar för specialistrehabiliteringen för patienter med skador och/eller sjukdomar i nervsystemet, ex stroke, traumatiska hjärnskador, ryggmärgsskador och vissa neurologiska sjukdomstillstånd. Patienterna är företrädesvis i arbetsför ålder.

Vi har planerat intag via remiss till våra 7 vårdplatser. Rehabiliteringsmedicinska avdelningen har ett nära och dagligt samarbete med geriatriska avdelningen som består av geriatrik akut och geriatrik rehab och vi delar även vårdavdelning.

Rehabiliteringsmedicinska mottagningen som består av Hjärnskadeteamet, Ryggmärgsskadeteamet och Tonusteamet.

Vi erbjuder dig


• ett stimulerande och utvecklande arbete där din kompetens värdesätts
• goda kompetensutvecklingsmöjligheter
• individuellt anpassad introduktion

Vi erbjuder även hospitering för dig som vill få en inblick i hur det är att jobba hos oss.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du tidigare erfarenhet inom yrket eller erfarenhet av rehabilitering ser vi detta som meriterande.

Som person är du glad och positiv och tycker om att ge av dig själv. Du är trygg och stabil i din yrkesroll och uttrycker en positiv attityd till din arbetsplats. Du arbetar bra med andra människor och har lätt att anpassa dig till nya omständigheter och situationer. Vidare har du förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra människor.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, dag/kväll/helg. Möjlighet till rotation dag/natt finns eller enbart nattjänstgöring. Som sjuksköterska arbetar du 2 helger av 5 förutom natten där det är var 3:e helg. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 10 december 2023. Visa mindre

Sjuksköterska till BUP avdelning 99

Står ett utvecklande arbete med omväxlande arbetsuppgifter, personlig utveckling och teamarbete på din önskelista? Hos oss på BUP avdelning 99 är du och din sjuksköterskekompetens ovärderlig och här kommer du ha möjlighet att påverka tjänstgöringsgrad och arbetstider. Är du intresserad av att bredda din sjuksköterskekompetens ännu mer på sikt kan vi erbjuda dig en rotationstjänst under Barn-och ungdomspsykiatrins stora paraply. Trivs du med att arbeta enda... Visa mer
Står ett utvecklande arbete med omväxlande arbetsuppgifter, personlig utveckling och teamarbete på din önskelista?
Hos oss på BUP avdelning 99 är du och din sjuksköterskekompetens ovärderlig och här kommer du ha möjlighet att påverka tjänstgöringsgrad och arbetstider. Är du intresserad av att bredda din sjuksköterskekompetens ännu mer på sikt kan vi erbjuda dig en rotationstjänst under Barn-och ungdomspsykiatrins stora paraply. Trivs du med att arbeta endast veckosluttjänstgöring, dag eller kväll, eller en kombination? Oavsett vilket så är vi intresserade av dig!

Välkommen till BUP avdelning 99 – här arbetar vi med barn-och ungdomar, från start till mål.

Arbetsuppgifter
"Flexibelt arbete med mycket tid för patienterna och anhöriga. Man har chans att få vara med och påverka till en positiv förändring på kort tid. Jag får jobba med hela familjen och kan ge stöd till förändring”
Madelene, sjuksköterska

Som sjuksköterska fyller du en viktig roll i patientens vård och upplevelse av vården. Du kommer att vara en central del i ett sammansvetsat team som jobbar med och runt våra barn-och ungdomar och deras familjer.

Arbetet innebär att du är arbetsledare för ditt arbetspass, antingen själv eller delat ansvar tillsammans med en annan sjuksköterska. I teamet arbetar undersköterskor, skötare och läkare tillsammans. Arbetet är omväxlande och innebär akut psykiatrisk omvårdnad och
behandling. Vi arbetar utifrån målen i en omvårdnadsplan som sätts tillsammans med patient och vårdnadshavare. Beroende på anledning
som barnet/ungdomen är hos oss så kommer insatserna att variera. Målet med vården är att barnet/ungdomen ska ha ett stabiliserat mående och kan skrivas ut till hemmet.

Vad du kan förvänta dig hos oss

För oss är du viktig och dina behov/önskemål om vidareutveckling är viktiga då vi har ambitionen att rusta dig med den kompetens du behöver för att du ska kunna utföra ditt arbete väl. Som en del i det erbjuds handledning, mentorskap, vidareutbildningar inom
verksamhetsområdet Barnpsykiatri samt daglig spegling och kollegial handledning.

Nyfiken?

Mejla gärna oss om du vill boka ett förutsättningslöst samtal så berättar vi mer. Du kan även kontakta oss för ett studiebesök, där du får möjlighet till en rundtur för att se våra lokaler, träffa några medarbetare och få en inblick i vårt arbete. Kontakta enhetschef Jenny så löser vi det!

Om arbetsplatsen
Avdelning 99 är Barn-och ungdomspsykiatrins slutenvårdsavdelning och vi tar emot barn och unga med allvarliga psykiatriska tillstånd som är i behov av dygnetruntvård. Vi är en del av Barn-och ungdomspsykiatrin i Västmanland.
I nuläget har vi fem vårdplatser och vi tar emot patienter från Västmanland och Sörmland primärt men även från övriga Sverige. På kvällar/nätter och helger ansvarar avdelning 99 även för BUP akutens uppdrag vilket innebär att ta hand om eventuella akuta bedömningar som kommer och ansvara för telefonrådgivningen.

Med stöd av strukturerade vårdprocesser och med hjälp av god teamsamverkan arbetar vi med och runt patienten och hens familjesystem och har som målsättning att ge en god och nära vård av högsta kvalitet.

 

Om du vill veta mer om hur det är att jobba hos oss kan du se mer på regionens instagramkonto: Klicka här

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har specialistutbildning inom psykiatri och erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård, särskilt inom barn- och ungdomspsykiatri. För att trivas hos oss är du lugn och stabil, har förmågan att bibehålla fokus i stressade situationer och kan arbeta effektivt i team. Du är en god lyssnare, anpassar dig efter situationen och har ett empatiskt förhållningssätt

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss och därför erbjuder vi dig:


• anpassat introduktionsprogram för att du ska bli trygg och säker i din yrkesroll
• möjlighet till interna och externa utbildningar
• en arbetsplats för livets olika skeden, möjlighet till flexibel arbetstid inom vissa ramar
• gratis träning på vårt fullt utrustade gym
• friskvårdsbidrag 3000kr/år

Mer om dina förmåner finner du här: Dina förmåner - Region Västmanland (regionvastmanland.se)

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning med möjlighet att arbeta deltid, heltid eller veckosluttjänstgöring. Vår ambition är att göra schema efter önskemål. Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 7 december 2023

Om regionen
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

NurseHouse AB söker sjuksköterska till kommunal vård i Västmanland

NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. NurseHouse söker sjuksköterska till uppdrag på SÄBO i Västerås. Uppdraget startar 2023-12-22 och slutar 2023-12-31. Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfare... Visa mer
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker sjuksköterska till uppdrag på SÄBO i Västerås. Uppdraget startar 2023-12-22 och slutar 2023-12-31.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Sjuksköterska till hemsjukvård i Västerås

Information om uppdraget: Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska till hemsjukvård i Västerås I rollen som sjuksköterska inom hemsjukvård arbetar du med patienter i deras hemmiljö och du arbetar med varierande arbetsuppgifter. Bland annat kommer du att vara att sköta normala ansvarsområden för en sjuksköterska/distriktssjuksköterska såsom medicinska bedömningar, utförande av läkarordinationer, delegeringar, dokumentera, telefonrådgivning, hemsjuk... Visa mer
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska till hemsjukvård i Västerås

I rollen som sjuksköterska inom hemsjukvård arbetar du med patienter i deras hemmiljö och du arbetar med varierande arbetsuppgifter. Bland annat kommer du att vara att sköta normala ansvarsområden för en sjuksköterska/distriktssjuksköterska såsom medicinska bedömningar, utförande av läkarordinationer, delegeringar, dokumentera, telefonrådgivning, hemsjukvård, förskrivningar, apodoskontroller m.m.

Lön inom 24 timmar
När du arbetar hos oss behöver du inte längre vänta på lönen. Med flexibel lön har du möjlighet att följa din lön dagligen och göra uttag av din intjänade lön när du vill och behöver det.

Krav:

- Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet.

- Erfarenhet från hemsjukvård.

- B-körkort.

Var: Västerås


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 2023-12-22--2023-12-31.


Arbetstider: Enligt överenskommelse

Journalsystem: Melior

Sista ansökningsdag: 2023-11-29


Vi erbjuder:

- Lön inom 24 timmar efter avslutat arbetspass

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagarVilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Vi är ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge sjuksköterskor en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Anna, Magnus & Rebecka Visa mindre

Sjuksköterskor till Öron-, Näs-, Halsmottagningen

Är du en kommunikativ och teamorienterad person som vill ha ett varierande och omväxlande dagtidsarbete med stora utvecklingsmöjligheter? Nu söker vi en sjuksköterska till ett vikariat hos oss, ta chansen att bli en del av vårt härliga team! Varmt välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Som sjuksköterska hos oss har du din grundplacering på ÖNH-mottagningen i Västerås men tjänstgöring vid filialmottagningar i Sala, Fagersta och Köping kan förekomma. ... Visa mer
Är du en kommunikativ och teamorienterad person som vill ha ett varierande och omväxlande dagtidsarbete med stora utvecklingsmöjligheter? Nu söker vi en sjuksköterska till ett vikariat hos oss, ta chansen att bli en del av vårt härliga team!

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss har du din grundplacering på ÖNH-mottagningen i Västerås men tjänstgöring vid filialmottagningar i Sala, Fagersta och Köping kan förekomma. Arbetet sker dagtid, måndag till fredag. Dina huvudsakliga ansvarsområden som sjuksköterska är telefonrådgivning, mottagningsarbete, omhändertagande av akuta patienter och administrativt arbete såsom remisshantering, bevakning av väntelistor, bokningar m.m. Arbete på vår polikliniska operationsavdelning kan bli aktuellt.

Om arbetsplatsen

Öron-, Näs- och Halskliniken har mottagningsverksamhet i Västerås, Köping, Sala och Fagersta. Kliniken har även poliklinisk verksamhet, allergimottagning, operationsplanering och onkologisk verksamhet. Hos oss bedrivs även forskning i samarbete med bland annat Centrum för klinisk forskning. I vår klinik ingår även Hörselenheten som är länsövergripande.

Tjänsten är placerade på Öron-, Näs- och Halsmottagningen i Västerås. Här arbetar medicinska sekreterare, sjuksköterskor, undersköterskor samt läkare som tillsammans erbjuder en kvalitativ och professionell vård. Patienterna som kommer till oss är från blandade åldersgrupper och besöker oss på såväl planerade besök som vid akuta tillstånd. Du kommer ingå i en grupp på 50 medarbetare varav 12 arbetar som sjuksköterska.

Under hösten 2022 har ÖNH påbörjat ett mer teambaserat arbetssätt. Som medarbetare har du möjlighet att vara delaktig i och möjlighet att utveckla det teamarbetet. Teamen består av alla personalkategorier vilket gör att vi får ett brett perspektiv i alla frågor. Som sjuksköterska kommer du även att få möjlighet till ett mer självständigt och patientnära arbete

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet av yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av mottagningsarbete och/eller inom öron-, näs- och halsområdet. En del av arbetet består av administration vilket gör att du behöver ha god datavana. Kunskaper i journalsystemet Cosmic är meriterande.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och färdigheter.

Vi söker dig som är en trygg och stabil person med god självinsikt. Du är en teamplayer men har också en hög förmåga att kunna arbeta självständigt. Rollen kräver även en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Arbetet på mottagningen är omväxlande och inte alltid förutsägbart varför du måste ha en förmåga att snabbt ställa om till ändrade förutsättningar. 

Anställningsvillkor

Vikariat längst till och med 2024-12-31.
Tillträde efter överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan senast den 5 december 2023.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet. Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter. Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här. Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är. Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Sjuksköterska till PIVA, Avdelning 93

Vill du ha ett utvecklande arbete och känna att det du gör är betydelsefullt? Är du nyfiken på hur det är att arbeta som sjuksköterska inom psykiatrin? Då är det kanske dig vi söker till oss på Avdelning 93.   Arbetsuppgifter På avdelning 93 välkomnas du till en högspecialiserad vårdverksamhet och en arbetsplats med stor erfarenhet. Vi söker dig som under ett förordnande på 1 år önskar arbeta dagtid. Dagtjänst innebär att det ställs höga krav på dig som... Visa mer
Vill du ha ett utvecklande arbete och känna att det du gör är betydelsefullt? Är du nyfiken på hur det är att arbeta som sjuksköterska inom psykiatrin? Då är det kanske dig vi söker till oss på Avdelning 93.

 

Arbetsuppgifter

På avdelning 93 välkomnas du till en högspecialiserad vårdverksamhet och en arbetsplats med stor erfarenhet. Vi söker dig som under ett förordnande på 1 år önskar arbeta dagtid. Dagtjänst innebär att det ställs höga krav på dig som sjuksköterska. Hos oss arbetar du i nära samarbete och team tillsammans med andra sjuksköterskor, skötare, överläkare samt ST- och AT-läkare. Du har en central roll som arbetsledare och är omvårdnadsansvarig för patienten. Du har mycket kontakt och samarbete med den vuxenpsykiatriska akutmottagningen så som med de övriga avdelningarna och öppenvårdsmottagningarna inom vuxenpsykiatrin. Även andra kontakter med övriga landet och i utlandet kan förekomma. 

 

Nyfiken?

Kontakta oss gärna via e-post om du vill boka ett förutsättningslöst samtal så berättar vi mer. Eller vill du kanske komma och hospitera hos oss för att få en inblick i vårt arbete och se lokalerna? Kontakta Tf enhetschef Kicki Mille så ordnar vi det.

 

Om arbetsplatsen

Avdelning 93 PIVA-enheten, är en psykiatrisk intensivvårdsavdelning. Vi har i uppdrag att ta emot de mest vårdkrävande patienterna, oavsett diagnos, som är i behov av sluten psykiatrisk vård. På PIVA-enheten förekommer det att patienter vårdas under tvång enligt LPT och att tvångsåtgärder behöver vidtas. På avdelningen händer det även att patienter som står under kriminalvårdens regi vårdas.

Patientsäkerhets- och kvalitetsfrågor är i ständigt fokus för att främja en så god och säker vård som möjligt.

Som medarbetare hos oss erbjuds du ett betydelsefullt arbete och handledning. Du kommer även till en arbetsplats där det framöver händer spännande saker. Till exempel så kommer vi flytta till andra lokaler och bli en psykiatrisk observationsavdelning. Vi kommer även fortsättningsvis att vårda psykiatriska intensivvårdspatienter. För att du ska komma in i arbetet på bästa möjliga sätt kommer du att få introduktion. Hur den ser ut beror på dina förutsättningar, erfarenheter och eget önskemål.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har specialistutbildning i psykiatri eller har erfarenhet från arbete inom psykiatrisk verksamhet eller annan vård. Det är också ett plus om du har kunskap i journalsystemet Cosmic. Är du grundutbildad sjuksköterska finns möjlighet att i framtiden gå specialistutbildning med studielön.

Vi ser att som söker har ett intresse av att arbeta med människor och för psykiatri. Du är en empatisk och samarbetsinriktad person som är trygg i din yrkesroll. Du trivs i ett arbete där du ibland behöver fatta snabba beslut och prioritera även i situationer som utmanar dig. Tycker du också om att bidra med dina idéer i utvecklingsarbete och är en person som ser möjligheteter och lösningar så kan detta jobb vara rätt för dig. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, 100%. Dagtidstjänstgöring med ett förordnande på 1 år. Därefter tjänstgöring dag,kväll,helg.

Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 3 december 2023. 

  

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att söka. 

Bifoga gärna dina intyg och betyg tillsammans med din ansökan.

 

Arbetsgivaren kommer att göra ett utdrag från polisens belastningsregister innan en eventuell anställning.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Sjuksköterska Vikariatanställning, Ängsklockan, Norlandia

Vikarierande sjuksköterska sökes till Ängsklockans äldreboende. Vi söker nu en sjuksköterska som kan arbeta hos oss när ordinarie sjuksköterska planerar för en längre föräldraledighet. Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg tillsammans med oss? Är du sjuksköterska, har ett stort engagemang och en vilja att bidra till att våra äldre får en kvalitativ vård- och omsorg? Då kanske du är vår nya kollega! Beskrivning av tjänsten som sjuksköterska:... Visa mer
Vikarierande sjuksköterska sökes till Ängsklockans äldreboende. Vi söker nu en sjuksköterska som kan arbeta hos oss när ordinarie sjuksköterska planerar för en längre föräldraledighet. Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg tillsammans med oss? Är du sjuksköterska, har ett stort engagemang och en vilja att bidra till att våra äldre får en kvalitativ vård- och omsorg? Då kanske du är vår nya kollega!

Beskrivning av tjänsten som sjuksköterska:
Vi söker nu en sjuksköterska till Ängsklockans äldreboende, tjänsten innebär ett vikariat om 10 månader med chans till förlängning. Ängsklockan erbjuder 47 lägenheter fördelade på 3 våningsplan med inriktning för äldre personer med stort omvårdnadsbehov. Ängsklockan ligger på Gideonsberg i Västerås.

Dina arbetstider är förlagda dagtid, vardagar mellan kl. 7-16, inga röda dagar eller helger. Du kommer tillsammans med din sjuksköterskekollega vara en värdefull nyckelperson i verksamheten. Vi söker dig som är skicklig i din yrkesroll och som tycker om att möta människor i olika situationer.

Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska ansvarar du för att våra boendes behov av hälso- och sjukvård tillgodoses. En viktig uppgift är också att handleda, stödja och utbilda övrig omvårdnadspersonal och vara ett gott föredöme för dina kollegor.

Du arbetar med omtanke i allt du gör med stort eget ansvar och har förmågan att prioritera och leda andra även vid förändrade omständigheter. Flexibilitet och kollegialt samarbete är av stor vikt i uppdraget.

Det vi söker:

- Legitimerad sjuksköterska
- Tidigare erfarenhet av äldreomsorg
- Tidigare erfarenhet som sjuksköterska inom äldreomsorg (starkt meriterande)
- Du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift
- Körkort (meriterande)

För att lyckas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad person som trivs med att samarbeta med andra samt har en förmåga att anpassa din kommunikation utifrån mottagaren. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och delar vår värdegrund ( www.norlandia.se (http://www.norlandia.se/)).

Om Norlandia: Norlandia erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg, förskolor och patienthotell. Vår mångåriga erfarenhet av pedagogik och lärande, hotellservice och restaurangverksamhet, vård och omsorg är en unik plattform i vårt dagliga arbete med att skapa dagens och framtidens tjänster. Vårt ledord gott liv - varje dag innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande där den boendes individuella behov och önskemål ständigt är i fokus.

Övrig information:
- Anställningsform: Vikariat, 10 månader.
- Omfattning: 100%, enl. överenskommelse.
- Arbetsliv: Dagtid, mån-fre 07-16.

Tillträde: Enligt överenskommelse, troligt behov från mitten av mars.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag, bemanningsföretag och annonsleverantörer.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:
Emelie Morell
[email protected] Visa mindre

Sjuksköterskor till ortopedisk vårdavdelning

Söker du nya utmaningar och vill jobba som sjuksköterska inom ortopedisk vård som ligger i framkant? Sök till oss på Ortopedkliniken dag eller nattjänst!   Arbetsuppgifter Vårt område är brett med varierade diagnoser som främst handlar om frakturer i rörelseapparaten och vi vårdar ofta multisjuka patienter. Hos oss vårdar vi patienter i blandade åldrar vilket också bidrar till variation i arbetet. I ditt arbete kommer du att hantera många vårdtekniska m... Visa mer
Söker du nya utmaningar och vill jobba som sjuksköterska inom ortopedisk vård som ligger i framkant? Sök till oss på Ortopedkliniken dag eller nattjänst!

 

Arbetsuppgifter
Vårt område är brett med varierade diagnoser som främst handlar om frakturer i rörelseapparaten och vi vårdar ofta multisjuka patienter.

Hos oss vårdar vi patienter i blandade åldrar vilket också bidrar till variation i arbetet. I ditt arbete kommer du att hantera många vårdtekniska moment vilket gör att du som sjuksköterska får en bra grund att stå på och en bred erfarenhet. Som sjuksköterska på ortopedisk avdelning akut är mycket av ditt arbete fokuserat kring smärtlindring, såromläggningar, antibiotikabehandling samt pre- och postoperativ vård. Du kommer också få möjlighet att handleda både annan personal och studenter.

På avdelningen startar vi även upp ett team med elektiva operationer, framför allt patienter som opereras med höft eller knäprotes. På det här teamet kommer patienten hemifrån och planeras hem dagen efter operationen så här arbetar vi efter ett strukturerat arbetssätt med korta vårdtider. Hos oss arbetar man dag/kväll eller ständig natt.

Som sjuksköterska under dagtid är du en del i ett multidisciplinärt team där alla yrkeskategoriers erfarenheter och kompetenser bidrar till en högspecialiserad ortopedisk vård. Arbetet på natten präglas av ett tätt samarbete både inom och mellan teamen. Vårdenheten är uppdelad i tre team med en sjuksköterska och en undersköterska på vardera team.

Hos oss har du möjlighet att välja anställningsform, antingen en tillsvidare anställning eller en timanställning där du erbjuds arbetspass med både kort och lång framförhållning vilket ger dig en flexibilitet i vardagen och du kan själv bestämma hur och när du ska arbeta.

 

Om arbetsplatsen
Ortopedkliniken i Västmanland har ansvaret för den ortopediska vården inom hela länet. All akutvård, större planerad kirurgi sker vid Västmanlands sjukhus i Västerås medan planerad dagkirurgi till stor del genomförs vid Västmanlands sjukhus i Köping. På Västmanlands sjukhus i Västerås har ortopedkliniken en mottagning och en rehabenhet samt två vårdavdelningar, en med akut intag och en med elektivt intag.

För oss är det tvärprofessionella samarbetet viktigt och vi jobbar för att göra våra patienter delaktiga i sin vård. Vi är ett kompetent team med högt engagemang som strävar efter att leverera högspecialiserad ortopedi enligt framtidens vård. Vår gemensamma målsättning är att vår arbetsplats ska bli ett föredöme inom framtidens offentliga sjukvård.

Vi är en sammansvetsad grupp som hjälper varandra och även om vi är många som jobbar så känner vi oss sedda och bekräftade. Eftersom vi har utbildningsverksamhet för både sjuksköterskor och undersköterskor är vi också vana vid att introducera ny personal.

Nyfiken?

Kontakta oss gärna om du vill boka ett förutsättningslöst samtal så berättar vi mer. Eller vill du komma och hospitera hos oss för att få en inblick i vårt arbete och se lokalerna? Kontakta oss så ordnar vi det!

Om du vill veta mer om hur det är att jobba hos oss kan du se mer på regionens instagramkonto: Klicka här

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med goda kunskaper i svenska. Vi ser det som en fördel om du har goda medicinska och medicintekniska kunskaper samt erfarenhet av ortopedi. Vidare är det meriterande med erfarenhet av att ha arbetat med handledning och är bekant med journalystemet Cosmic.

Som person är du glad och positiv och tycker om att ge av dig själv. Du är trygg i din roll och har självinsikt. Du ansvarar för dina arbetsuppgifter genom att planera, organisera samt prioritera på ett effektivt sätt. I ditt bemötande är du uppmärksam och tillmötesgående. Du arbetar bra med andra människor, relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare har du lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och kommer ofta med idéer och förslag i arbetsrelaterade frågor. Vågar ta initiativ och uppnår resultat. Du har även förmågan att behålla ditt lugn i pressade situationer.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss och därför erbjuder vi dig:


• anpassat introduktionsprogram för att du ska bli trygg och säker i din yrkesroll
• möjlighet till interna och externa utbildningar
• en arbetsplats för livets olika skeden, möjlighet till flexibel arbetstid inom vissa ramar
• gratis träning på vårt fullt utrustade gym
• friskvårdsbidrag 3000kr/år

Mer om dina förmåner finner du här: Dina förmåner - Region Västmanland (regionvastmanland.se)

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning eller timanställning, heltid, dag eller nattjänstgöring. Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 10 december 2023

Vi planerar att genomföra intervjuer fortlöpande.Om regionen
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Sjuksköterska natt till Kirurgisk observationsplats (KOP)

På kirurgisk observationsplats har vi idag 12 vårdplatser. Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av att arbeta i KOP:s dygnet-runt-verksamhet.    Är du sjuksköterskan vi söker? Låt oss berätta lite om oss. Hos oss på Kirurgisk Observationsplats har vi patienter med akut kirurgiska eller urologiska diagnoser som triagerats på akutmottagningen. Patienterna ska under vårdtiden på KOP diagnostiseras, observeras och behandlas. Al... Visa mer
På kirurgisk observationsplats har vi idag 12 vårdplatser. Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av att arbeta i KOP:s dygnet-runt-verksamhet. 

 

Är du sjuksköterskan vi söker? Låt oss berätta lite om oss.
Hos oss på Kirurgisk Observationsplats har vi patienter med akut kirurgiska eller urologiska diagnoser som triagerats på akutmottagningen. Patienterna ska under vårdtiden på KOP diagnostiseras, observeras och behandlas. Allt detta under ett dygn för att sedan återgå till hemmet eller läggas in på vårdavdelning. Du kommer bli förvånad över hur mycket vi tillsammans hinner med under dessa 24 timmar – även under natten. Tempot är varierande och du som sjuksköterska kommer från dag ett utveckla din förmåga att observera, planera, prioritera och agera. Har du svårt att bestämma dig för var du vill arbeta så är KOP varken akuten, vårdavdelning eller mottagning utan något helt annat. Då vi bedriver öppenvård skriver vi inte i Link. Vi är unika. Vi är lite mer ”hands on” och strävar alltid efter att vara så effektiva som det går för att patienter snarast ska bli omhändertagna på bästa sätt.

Hos oss erbjuds du ett varierande, lärorikt och spännande arbete med patienten i fokus på en avdelning där det snabbt svänger från lugnt till akut. Kirurgisk observationsplats passar dig som är lösningsorienterad och intresserad av akutsjukvård. På natten går man som sjuksköterska i team med två undersköterskor.

 

Utveckling
Vi är en klinik med öppet klimat, gott samarbete och fin gemenskap. Kirurgkliniken i Västerås är uppdelad i två slutenvårdsavdelningar, KOP och en stor mottagning knuten till kliniken. Vi arbetar hela tiden för att förbättra vår verksamhet och du är givetvis en stor del i detta.

Vi erbjuder dig


• patienter med varierande diagnoser inom kirurgi och urologi
• individuell inskolning med inbokade uppföljningar med chef
• närvarande chefer
• möjlighet till betald specialistutbildning inom kirurgisk omvårdnad
• delaktighet i att ständigt utveckla arbetssätt och bedriva förbättringsarbeten
• 32 timmars arbetsvecka när du arbetar natt på heltid. Vi märker att det skapar mer möjlighet för flexibilitet och återhämtning, vilket är viktigt för oss

 

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Eftersom du som sjuksköterska ensam ansvarar för 12 patienter på natten, i team med två undersköterskor, söker vi dig som är trygg i din roll. Det är viktigt att du som person tycker om ett varierande tempo, är flexibel, vetgirig och vill lära dig lite av det mesta med patienten i fokus.

 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, heltid eller efter eget önskemål. Tillträde sker efter överenskommelse.

Du är välkommen att hospitera om du är nyfiken på hur arbetet hos oss kan se ut.

 

Vi ser fram emot din ansökan senast den 10 december.

 

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Sjuksköterska, Bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska i Västmanlands län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se Fördelar:... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska i Västmanlands län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Sjuksköterska till Barnavdelning 64/Barnakuten

Som sjuksköterska hos oss får du vårda allt från det nyfödda barnet till ungdomar upp till 18 års ålder. Du får stor variation och möjlighet till utveckling och bred kompetens inom barnsjukvård. Att vårda sjuka barn kan stundtals vara utmanande men det är framförallt möten som ger mycket glädje och hopp. Vi tar hand om barnet och deras familjer och vi tar hand om varandra - för vi vet att vi gör ett så mycket bättre arbete tillsammans. Arbetsuppgifter Som... Visa mer
Som sjuksköterska hos oss får du vårda allt från det nyfödda barnet till ungdomar upp till 18 års ålder. Du får stor variation och möjlighet till utveckling och bred kompetens inom barnsjukvård. Att vårda sjuka barn kan stundtals vara utmanande men det är framförallt möten som ger mycket glädje och hopp. Vi tar hand om barnet och deras familjer och vi tar hand om varandra - för vi vet att vi gör ett så mycket bättre arbete tillsammans.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska hos oss arbetar du med att ge en god och säker omvårdnad till våra patienter. Vården sker i nära samarbete med barnet och familjen. Med barnet i centrum ingår du i ett arbetslag med personal från olika yrkeskategorier. Som nyanställd sjuksköterska har du alltid en erfaren kollega till hands.

Vi frågade två av våra sjuksköterskor vad det bästa är med att arbeta hos oss: 

”Det jag tycker om med att arbeta på 64:an är att det är en avdelning med många olika barnsjukdomar. Vi är en bra arbetsgrupp med öppet klimat vilket gör att det är lätt att ställa frågor och ta hjälp av varandra. Något som jag uppskattade som ny på jobbet och som gjorde att jag kände mig trygg, var att det alltid fanns en senior sjuksköterska på varje pass. Det finns även alltid minst en barnläkare på plats, vilket underlättar i många situationer. Cheferna är lättillgängliga och jobbar också på golvet ibland, vilket gör det lätt att komma med frågor/funderingar samt be om hjälp när det behövs.” 
-Ofelia, sjuksköterska

”Alla på avd 64 strävar gemensamt mot att ge barn och föräldrar ett tryggt och säker vård. Teamkänslan är tydlig här och som ny tas du väl om hand av trygga medarbetare."
-Evin, barnsjuksköterska & projektledare Hemsjukvård barn

Träffa vår barnsjuksköterska Kajsa som berättar om hur det är att jobba hos oss:
https://www.youtube.com/watch?v=iodbrFctX84&feature=youtu.beNyfiken?

Kontakta oss gärna om du vill boka ett förutsättningslöst samtal så berättar vi mer. Eller vill du komma och hospitera hos oss för att få en inblick i vårt arbete och se lokalerna? Kontakta enhetschef Eva-Lotta så ordnar vi det.

Om arbetsplatsen
Barnkliniken är som ett litet sjukhus i det stora. Hos oss ryms all kompetens ett sjukt barn kan tänkas behöva. Vi tar hand om barnen och deras familjer och vi tar hand om varandra – för vi vet att vi gör ett så mycket bättre jobb tillsammans.

-Barnavdelning 64 är en allmänpediatrisk vårdavdelning med tillhörande barnakutmottagning. På avdelningen vårdas barn mellan 0-18 år med varierande diagnoser inom alla specialiteter. Avdelningen har 15 vårdplatser och är uppdelad i tre team. Verksamheten har stor variation och inbegriper såväl vård av kroniskt sjuka barn som barn med kortvarig och tillfällig sjukdom. Vi arbetar med arbetssättet PNV, patientnärmre vård.

-Barnakutmottagningen vårdar patienter med akut barnmedicinska tillstånd. Arbetsuppgifterna består av att prioritera barn utefter medicinskt behov samt utföra individuellt anpassade omvårdnads samt medicinska åtgärder. Arbetsdagen på barnakutmottagningen består av många möten med våra patienter och deras familjer. Eftersom patientens sjukdomstillstånd snabbt kan förändras blir arbetet både omväxlande och utmanande, vilket ställer krav på förmåga att bedöma och prioritera. 

Som nyanställd sjuksköterska börjar du din tjänstgöring på en av enheterna. När du är trygg i din yrkesroll erbjuds du möjlighet till rotation.

Din introduktion

För att du ska komma in i arbetet på bästa möjliga sätt erbjuder vi dig ett väl anpassat introduktionsprogram. Utifrån din tidigare erfarenhet skräddarsyr vi programmet för bästa resultat. 

Nyexaminerad sjuksköterska?

Vi i Region Västmanland vill ge dig som är nyexaminerad sjuksköterska bästa möjliga start på ditt yrkesliv. Genom vårt professionsutvecklingsprogram underlättas övergången från utbildning till yrkesrollen som sjuksköterska och du får möjlighet att växa in i din nya roll tillsammans med andra i samma situation.

Sofia började som sjuksköterska hos oss direkt efter sin examen. Så här beskriver hon sin första tid hos oss:

”När jag var nyexaminerad sjuksköterska gav avdelning 64 mig tillåtelse och en förståelse till att vara ny. Det finns alltid någon mer rutinerad och erfaren kollega på plats som jag har kunnat vända mig till när jag har behövt stöttning. Sen att det är högt i tak är något som jag värdesätter mycket och att vi har roligt på arbetsplatsen!”

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, meriterade om du har specialistsjuksköterskeexamen inom barnsjukvård.

För att trivas hos oss tror vi att du har en stor empatisk förmåga samt visar ödmjukhet och omtanke till patienter och kollegor. Då dagarna hos oss kan se olika ut är det även viktigt att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi söker dig som på ett strukturerat sätt planerar och prioriterar ditt arbete. Det är även viktigt att du har en god samarbetsförmåga och bidrar till ett öppet och trevligt arbetsklimat.

Vi erbjuder


• en trygg arbetsgrupp med nära samarbete och öppet klimat
• intern fortbildning inom pediatrik
• mentorskap för nyanställda sjuksköterskor
• gratis träning på vår fullt utrustade gymanläggning
• friskvårdsbidrag 3000kr/år

Information för sjuksköterskor inom regionen:
https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/sjukskoterska/

Information om kompetensutveckling inom regionen:
https://regionvastmanland.se/intranat/min-anstallning/kompetensutveckling/


Anställningsvillkor
Tillsvidare, sysselsättningsgrad efter överenskommelse. Dag, kväll och natt eller enbart natt. Inom Region Västmanland finns ett lokalt kollektivavtal som reglerar nattarbetsiden till 32h/vecka.Välkommen med din ansökan senast 17 december 2023
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Sjuksköterska till SÄBO i Uppsala, se hit!

Beskrivning: Söker sjuksköterska till längre bemanningsuppdrag på SÄBO utanför Uppsala. Tjänstgöringsgrad ca 85-90%. Uppdraget sträcker sig prel. för perioden 20231218-20240503. Tjänstgöring dagtid samt var 8:e helg. Även arbetstid röda dagar som infaller på en veckodag. Utöver en mycket god ersättning erbjuder Dedicare branschens bästa anställningsvillkor med kollektivavtal, tjänstepension enligt ITP planen, friskvårdsbidrag och flera andra förmåner.  I... Visa mer
Beskrivning: Söker sjuksköterska till längre bemanningsuppdrag på SÄBO utanför Uppsala. Tjänstgöringsgrad ca 85-90%. Uppdraget sträcker sig prel. för perioden 20231218-20240503. Tjänstgöring dagtid samt var 8:e helg. Även arbetstid röda dagar som infaller på en veckodag.

Utöver en mycket god ersättning erbjuder Dedicare branschens bästa anställningsvillkor med kollektivavtal, tjänstepension enligt ITP planen, friskvårdsbidrag och flera andra förmåner. 

Intresserad? Kontakta mig snarast så berättar jag mer! 

OBS! Kort tidsfrist på de flesta uppdragen, så skicka in din ansökan redan idag!
Kvalifikationer
• Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.
• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 
Personliga egenskaper
God samarbetsförmåga med övriga arbetskamrater och yrkeskategorier. Personlig mognad med intresse och förmåga att möta patienter och anhöriga i svåra situationer. Förmåga att prioritera, delegera samt arbetsleda arbetskamrater i teamet. Flexibel och vilja att verka för verksamhetens behov. Van att arbeta med varierande arbetsuppgifter i varierande tempo.
Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida www.dedicare.se/nurse presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast. Visa mindre

Sjuksköterskor sökes till Västerås för höstuppdrag 75-100%

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vård... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor till Västerås för uppdrag i höst.

Kontakta oss gärna för mer information [email protected]/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag. Visa mindre

Sjuksköterskor till kommun

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vård... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en sjuksköterska till kommun.

Sedvanliga arbetsuppgifter.

Kontakta oss gärna för mer information på [email protected]/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan! Visa mindre

NurseHouse AB söker sjuksköterska till skolsjukvård i Västmanland

NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. NurseHouse söker skolsjuksköterska till uppdrag på skolsjukvård i Västerås. Uppdraget startar 2023-12-01 och slutar 2023-02-28. Uppdraget kräver specialistutbildning som skolsjuksköterska. Du be... Visa mer
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker skolsjuksköterska till uppdrag på skolsjukvård i Västerås. Uppdraget startar 2023-12-01 och slutar 2023-02-28.
Uppdraget kräver specialistutbildning som skolsjuksköterska.

Du behöver ha minst två års erfarenhet som skolsjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Specialistsjuksköterska, Bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som specialistsjuksköterska inom psykiatri till psykiatri i Västerås. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdfö... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som specialistsjuksköterska inom psykiatri till psykiatri i Västerås. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Skolsköterska till bemanningsuppdrag

UPPDRAG & PERIOD Vi söker just nu skolsjuksköterskor för bemanningsuppdrag till olika skolor. Vi arbetar alltid med schyssta villkor och konkurrenskraftiga löner. KVALIFIKATIONER Dina arbetsuppgifter Om uppdraget Skolsköterska sökes till bemannings uppdrag. Uppdraget start 1/12- 29/2 Kvalifikationer • Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet. • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. • Tidigare erfarenhet som skolsköterska ... Visa mer
UPPDRAG & PERIOD
Vi söker just nu skolsjuksköterskor för bemanningsuppdrag till olika skolor.
Vi arbetar alltid med schyssta villkor och konkurrenskraftiga löner.
KVALIFIKATIONER
Dina arbetsuppgifter
Om uppdraget
Skolsköterska sökes till bemannings uppdrag.
Uppdraget start 1/12- 29/2


Kvalifikationer
• Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.
• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
• Tidigare erfarenhet som skolsköterska


ATT JOBBA MED OSS
Tillsammans skapar vi en arbetssituation där du som vårdpersonal kan arbeta med bra villkor och rätt lön.
Tjänstepension - För att arbete oavsett anställningsform ska vara långsiktigt.
Resor och boende - Så att du kan stödja vården där behoven är som störst utan att hindras av geografi.
Arbetskläder - Det är lättare att jobba om man är bekväm.
Försäkringar - Om något händer ska du känna dig trygg i att du får stöd.
Utbildningar - För att du alltid ska känna dig trygg på en ny arbetsplats.Vi jobbar alltid med individuell lönesättning där din kompetens och tidigare erfarenhet samt uppdragets karaktär är vägledande.
VIRALIV
Målsättningen är att erbjuda mer trygghet och flexibilitet än andra vårdbemanningsföretag och såklart högre löner än dem inom regionerna. Arbete med oss innebär därför branschens bästa villkor. Vi jobbar också hårt med att vara en arbetsgivare som bryr sig och som finns tillgänglig oavsett tid på dygnet.
Vill du veta mer om oss eller läsa vad andra undersköterskor, sjuksköterskor och läkare tycker om att jobba med oss så kan du läsa mer på Bemlo:https://www.bemlo.se/companies/viraliv/
ANSÖKAN
Ansök direkt via länken, eller ring oss på 08-50074050 Visa mindre

Sjuksköterska Avdelning 80 Onkologikliniken

Vill du ha ett arbete med stort patientfokus och arbeta utifrån ett helhetsperspektiv på människan? Som sjuksköterska på vårdavdelning 80 gör du skillnad och skapar värde varje dag för både patient och anhöriga.   Om arbetsplatsen Vi erbjuder Dig: • Ett individanpassat introduktionsprogram • Att vara en del av en klinik i framkant där du får utvecklas inom framtidens cancervård • Erbjudande om att läsa specialistutbildning i onkologi med full lön • Sp... Visa mer
Vill du ha ett arbete med stort patientfokus och arbeta utifrån ett helhetsperspektiv på människan? Som sjuksköterska på vårdavdelning 80 gör du skillnad och skapar värde varje dag för både patient och anhöriga.


 

Om arbetsplatsen
Vi erbjuder Dig:


• Ett individanpassat introduktionsprogram
• Att vara en del av en klinik i framkant där du får utvecklas inom framtidens cancervård
• Erbjudande om att läsa specialistutbildning i onkologi med full lön
• Spegling och yrkesmässig handledning
• Sist men inte minst att utföra ett betydelsefullt jobb!


Är du nyexaminerad sjuksköterska erbjuder vi dig en mentor inom kliniken och du får du även ta del av Region Västmanlands professionsutvecklingsprogram för sjuksköterskor.

Du kan läsa mer om Region Västmanlands professionsutvecklingsprogram för sjuksköterskor här


Onkologkliniken är en länsövergripande klinik med verksamhet i Västerås. Utöver slutenvårdsavdelningen utgörs kliniken av en modern strålbehandlingsavdelning, radiofysik, rehabenhet, mottagning, dagvårdsavdelning för medicinska cancerbehandlingar och piccline-mottagning. Enheterna har ett nära samarbete och du har möjlighet att hospitera på dom olika enheterna för att få en förståelse för helheten.

Vården på Onkologkliniken bygger på att vi ser hela människan och tar hänsyn till fysiska, psykologiska, sociala och existentiella faktorer vilket innebär nära kontakt med både patienter och anhöriga. Vårdavdelning 80 har trivsam arbetsmiljö i ljusa lokaler. Klimatet uppmuntrar utveckling och du har stor möjlighet att påverka på din arbetsplats efter intresse/egna ansvarsområden. 

 

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska på vårdavdelning 80 gör du skillnad och skapar värde varje dag för både patienter och anhöriga. På avdelning 80 vårdas patienter med olika vårdbehov i olika skeden beroende på var de befinner sig i sin cancersjukdom, som sjuksköterska hos oss får du varierande arbetsuppgifter och en bredd mellan akut onkologi och palliativ vård. Vi jobbar uppdelat efter vårdtyngd i team vilket innebär att antalet patienter man ansvarar för kan variera.

Vi anpassar vården och behandlingar efter varje individ och försöker utöver de medicinska insatserna bidra med de små sakerna som gör skillnad under vårdtiden. Vi tar oss tid för att finnas där, lyssna och samtala.

Vi som kommer jobba med dig är ett glatt gäng bestående av olika yrkeskategorier med mångårig kompetens. Sedan längre tid tillbaka har vi daglig rutin med väl fungerande systematiskt arbetsmiljöarbete, vilket vi är väldigt stolta över.

 

Nyfiken?
Kontakta gärna vår enhetschef Malin om du vill boka hospitering eller ett förutsättningslöst samtal så berättar vi mer. Du får möjlighet att se våra lokaler, träffa våra medarbetare och få en inblick i vårt arbete. Se kontaktuppgifter längre ner i annonsen.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, nyexaminerad eller erfaren i yrket. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska i så väl tal som skrift och gärna kunskaper i andra språk.

Som person är du trygg och stabil. Du vårdar patienter i svåra situationer och har därför lätt för att sätta dig in i andras perspektiv utan att ta över personens känslor. När stressiga situationer uppstår är du lugn och kontrollerad. Du är hjälpsam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har en god förmåga att anpassa dig till nya omständigheter och tempoväxlingar som dyker upp i arbetet. Vidare har du god förmåga att strukturera upp ditt arbete och kan arbeta både självständigt och i samarbete med andra.


Anställningsvillkor
Tillsvidaretjänst på schema dag/kväll, samt helg, men med möjlighet till rotation mot natt.

Även möjlighet till endast nattjänstgöring finns. Väljer du att jobba ständig natt hos oss vill vi att du som anställd ska ha bra förutsättningar för återhämtning och ett hälsosamt och hållbart arbete och har därför sänkt veckoarbetstiden för våra medarbetare med nattjänstgöring. Du som arbetar ständig natt får ett heltidsmått på 32 timmar per vecka vid anställning på heltid. 

Vi är öppna för både om du vill jobba deltid eller heltid.

Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 19 november 2023.

 Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!


Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Klara söker sjuksköterska till uppdrag i Västerås

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det bet... Visa mer
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker sjuksköterska till Västerås från 2023-11-13 till 2024-01-24.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Västmanland, Västerås

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska. Uppgifter kan komma att variera beroende på verksamhetens behov.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Sjuksköterska till hemsjukvården i Västerås

Om uppdraget Dedicare söker just nu en leg. sjuksköterska till uppdrag inom hemsjukvården beläget i Västerås. Vi är ett väletablerat och tryggt bolag med fokus på kompetens där du kan känna dig trygg och omhändertagen.  Utöver en god ersättning erbjuder vi dig även kollektivavtal, tjänstepension enligt ITP-planen, friskvårdsbidrag samt en personlig och trygg kontakt med mig som konsultchef före, under och efter uppdraget. Ditt välmående är viktigt för oss!... Visa mer
Om uppdraget
Dedicare söker just nu en leg. sjuksköterska till uppdrag inom hemsjukvården beläget i Västerås. Vi är ett väletablerat och tryggt bolag med fokus på kompetens där du kan känna dig trygg och omhändertagen. 
Utöver en god ersättning erbjuder vi dig även kollektivavtal, tjänstepension enligt ITP-planen, friskvårdsbidrag samt en personlig och trygg kontakt med mig som konsultchef före, under och efter uppdraget. Ditt välmående är viktigt för oss!

Vill du veta mer om uppdraget eller om Dedicare? Tveka inte att kontakta mig!
Kvalifikationer
Två års erfarenhet som leg. sjuksköterska
Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till [email protected]. Ansök annars genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast. Visa mindre

Sjuksköterska, Bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska i Västmanlands län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se Fördelar:... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska i Västmanlands län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Sjuksköterskor till palliativ vård

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vård... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en sjuksköterska till palliativ vård.

Sedvanliga arbetsuppgifter.

Kontakta oss gärna för mer information på [email protected]/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag. Visa mindre

Sjuksköterska till Västerås

Vi söker Vi söker en skolsjuksköterska till Västerås, under vintern 2023 - 2024. Vi ser gärna att du har minst 5 års yrkeserfarenhet samt arbetat inom skolväsendet tidigare. Meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet Prorenata samt körkort B. Krav är att du har en specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom, distriktsköterskeutbildning, skolsköterskeutbildning eller en specialistsjuksköterskeutbildning med inriktning mot prim... Visa mer
Vi söker
Vi söker en skolsjuksköterska till Västerås, under vintern 2023 - 2024. Vi ser gärna att du har minst 5 års yrkeserfarenhet samt arbetat inom skolväsendet tidigare. Meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet Prorenata samt körkort B.
Krav är att du har en specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom, distriktsköterskeutbildning, skolsköterskeutbildning eller en specialistsjuksköterskeutbildning med inriktning mot primärvård inom barnhälsovård och elevhälsa.

Låter detta som något för dig? Tveka inte att söka tjänsten!


Vad erbjuder Medcura?
Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag. Hos Medcura får du en egen konsultchef som känner dig och vet hur du vill arbeta och som kan din kompetens. Vi kan därför skräddarsy uppdrag för just dina behov.

- Din egna konsultchef
- Engagemang och förtroende för varandra
- Valfrihet/önskeschema/flexibla tider
- Du är helförsäkrad
- Vi anordnar konsultträffar
- Rekryteringsbonus
- Konkurrenskraftiga löner
- Vi erbjuder trygghet och kontinuitet
- Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter och omväxling
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter
- Vi följer kollektivavtal
- Inskolning
- Legitimerad vårdpersonal på kontoret som arbetar för dina önskemål
- En vision om att arbeta utifrån 100% kvalité i alla upphandlingar


Om Medcura
Medcura AB grundades 2009 och är ett av dom större och etablerade bemanningsföretag i vårdbranschen.
Vi hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och annan personal inom vården som paramedicinare och socionomer. Det gäller allt från att förse privata och offentliga vårdgivare som skolor och statliga myndigheter med enstaka vikarier över dagen till att bemanna hela avdelningar, enheter eller operationsteam.

Från vårt huvudkontor i centrala Stockholm ansvarar vi för uppdrag från Umeå i norr till Malmö i söder. Medcuras affärsidé lyder:
”Vi tillhandahåller kompetent och lyhörd personal till vårdgivare vars uppdrag är att bedriva omsorgsfull och effektiv vård.”

Hos oss är våra kollegors kompetens det som gjort företaget till vad vi är idag.
Medcura har vunnit samtliga upphandlingar som utvärderats på 100% kvalité och inte pris. Så jobbar vi bäst. Vår vision är att få leverera enbart i upphandlingar som baseras på 100 % kvalité som är och har alltid varit vår nyckel till framgång. Det är våra kunniga och engagerade kollegor som upprätthåller vårt goda rykte varje dag, året runt. Vi lägger ner mycket kraft på att arbeta fram en personlig givande relation med våra kollegor och är måna om att vårda densamma.

Vi tillämpar kollektivavtal, Vi har ansvarsförsäkring, Vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och vi har en fastställd jämställdhetsplan.

Vi ser fram emot att få berätta mer vid en personlig kontakt.

Kvalifikationer
Som anställd i Medcura innebär det att du kan arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du som söker denna tjänst ska vara glad, positiv och flexibel. För att passa i denna roll bör du även vara lösningsfokuserad och serviceminded samtidigt som du är lugn och stresstålig. För oss på Medcura är det viktigt att våra medarbetare har ett genuint intresse för våra kunders välbefinnande och alltid arbetar utifrån kundernas önskemål och beslut. Du ska gilla att ta ansvar och har förmåga att samarbeta. Viktiga egenskaper är att du har ett professionellt förhållningssätt och att du gillar flexibilitet. Du ska tillsammans med din arbetsgrupp alltid arbeta med stort patientfokus.

Tillsättning
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.medcura.se. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning efter överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

AnnSam söker Sjuksköterskor! v46-3 Natt palliativ vård i Västerås

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Sjuksköterskor för uppdrag inom Palliativ vård i Västerås!   Perioden: 2023.11.13 - 2024.01.21 Arbetstid: Natt. Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska, gärna med erfarenhet av avancerad hemsjukvård och trygg i din yrkesroll. Journalsystem: Cosmic Ev. övrigt:   Specialiserad palliativ vård. Besök i patientens hem, planerade och oplanerade besök. Uppdrag, främst dropp och antibiotika. ... Visa mer
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Sjuksköterskor för uppdrag inom Palliativ vård i Västerås!  
Perioden: 2023.11.13 - 2024.01.21
Arbetstid: Natt.
Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska, gärna med erfarenhet av avancerad hemsjukvård och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem: Cosmic
Ev. övrigt:   Specialiserad palliativ vård. Besök i patientens hem, planerade och oplanerade besök. Uppdrag, främst dropp och antibiotika.  B-körkort är ett krav vid arbete med AH.  
Ref. nr: 1372

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  

[email protected]
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

Sjuksköterska till hemsjukvården

Är du legitimerad sjuksköterska och redo för nya utmaningar? Vården av patienter flyttar allt mer ut i det enskilda hemmet vilket gör att hemsjukvården är en verksamhet som växer och utvecklas. Vi söker därför fler kunniga och engagerade sjuksköterskor till vår härliga medarbetargrupp. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete där du får möjlighet att utvecklas i din profession som sjuksköterska. Som nyanställd hos oss får du en god introduktion och möjlighet ... Visa mer
Är du legitimerad sjuksköterska och redo för nya utmaningar? Vården av patienter flyttar allt mer ut i det enskilda hemmet vilket gör att hemsjukvården är en verksamhet som växer och utvecklas. Vi söker därför fler kunniga och engagerade sjuksköterskor till vår härliga medarbetargrupp.

Vi erbjuder ett meningsfullt arbete där du får möjlighet att utvecklas i din profession som sjuksköterska. Som nyanställd hos oss får du en god introduktion och möjlighet till en mentor då vi har hög kompetens i medarbetargruppen. Vi erbjuder ett spännande arbete med flexibilitet, stimulerande möten och stora möjligheter att själv planera din arbetsdag. Vi arbetar var 4e helg och ca 3-4 kvällar i månaden. Kvällarna sträcker sig fram till kl 19.00.

Läs gärna mer om våra verksamhetsområden och se vår film om hur det är att arbeta hos oss:
www.vasteras.se/vardochomsorg
https://youtu.be/1PGYD2xpUf8

ARBETSUPPGIFTER
På hemsjukvården arbetar vi i tvärprofessionella team med undersköterskor, fysio- och arbetsterapeuter. Våra omvårdnadsansvariga sjuksköterskor arbetar nära sina patienter i deras hem. Att identifiera och aktivt förebygga hälsorisker hos våra patienter ingår i arbetsuppgifterna.

Som omvårdnadsansvarig sjuksköterska behöver du god förmåga att planera och strukturera ditt dagliga arbete kring dina patienter. En stor och viktig del i hemsjukvårdens vardag är samverkan med hemtjänst, slutenvård och primärvård.

Vi har ett nära samarbete med regionen. Tillsammans med Närsjukvårdsteam och AH-Team vårdar vi patienter med särskilda behov i hemmet. Jourtid har hemsjukvården ett väl inarbetat samarbete med MFLE (mobil familjeläkarenhet). 1177 kontaktar oss när behov finns av bedömning ute i det enskilda boendet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med svensk sjuksköterskelegitimation och tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Har du precis tagit din examen är du självklart varmt välkommen att söka! Meriterande är om du har vidareutbildning inom hälso- och sjukvård. Du har en god datorvana och är bekväm att använda dator som arbetsverktyg. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med äldre eller med personer med demenssjukdom är det meriterande. Vi vill att du är självgående och trygg i din roll. Du trivs med samarbete och ser fram emot att få vara med och bidra till en arbetsplats där vi inkluderar, hjälper och lyfter varandra.

B-körkort är ett krav eftersom bilkörning ingår tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Sjuksköterska till hemsjukvården - Natt

Är du legitimerad sjuksköterska och vill arbeta natt i vår jourverksamhet? Vi söker en ny medarbetare till vår arbetsgrupp som har stor kollegialitet och omsorg om varandra. Som nyanställd hos oss får du en god introduktion och möjlighet till en mentor då vi har hög kompetens i medarbetargruppen. Hos oss finns möjlighet till utveckling och utbildning om det är något som önskas. Läs gärna mer om våra verksamhetsområden och se vår film om hur det är att ... Visa mer
Är du legitimerad sjuksköterska och vill arbeta natt i vår jourverksamhet? Vi söker en ny medarbetare till vår arbetsgrupp som har stor kollegialitet och omsorg om varandra.

Som nyanställd hos oss får du en god introduktion och möjlighet till en mentor då vi har hög kompetens i medarbetargruppen. Hos oss finns möjlighet till utveckling och utbildning om det är något som önskas.

Läs gärna mer om våra verksamhetsområden och se vår film om hur det är att arbeta hos oss: www.vasteras.se/vardochomsorg
https://youtu.be/1PGYD2xpUf8.

ARBETSUPPGIFTER
Jourtid ansvarar hemsjukvården för vård- och omsorgsinsatser i enskilt boende, på särskilda boenden och servicehus. Vi utför både planerade och akuta insatser. En annan viktig arbetsuppgift utöver vår mobila verksamhet är telefonrådgivning. Vi arbetar i team, sjuksköterskor och undersköterskor. Det är ett självständigt arbete men i nära samarbete med det övriga teamet.

Vi har ett nära samarbete med regionen. 1177 kontaktar oss när behov finns av bedömning ute i det enskilda boendet. Jourtid har hemsjukvården ett väl inarbetat samarbete med MFLE (mobil familjeläkarenhet) vilket gör att vi alltid har läkarunderstöd i våra bedömningar när det behövs.

Helgtjänstgöring är förlagd var tredje helg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med svensk sjuksköterskelegitimation och tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Meriterande är om du har vidareutbildning inom hälso- och sjukvård. Du har en god datorvana och är bekväm att använda dator som arbetsverktyg. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med äldre eller med personer med demenssjukdom är det meriterande.

Vi vill att du är självgående och trygg i din roll. Du trivs med samarbete och ser fram emot att få vara med och bidra till en arbetsplats där vi inkluderar, hjälper och lyfter varandra.

B-körkort är ett krav eftersom bilkörning ingår i tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

AnnSam söker Sjuksköterska! Uppdrag v50-06 i Västerås.

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Sjuksköterskor för uppdrag inom Närvård i Västerås!   Perioden: 2023.12.11-2024.02.11 Arbetstid: Dag, kväll samt helg. Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll. Journalsystem: Cosmic Ev. övrigt: Ref. nr: 1371 Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam: Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd p... Visa mer
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Sjuksköterskor för uppdrag inom Närvård i Västerås!  
Perioden: 2023.12.11-2024.02.11
Arbetstid: Dag, kväll samt helg.
Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem: Cosmic
Ev. övrigt:
Ref. nr: 1371

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  

[email protected]
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

Sjuksköterska till Psykiatrisk avdelning 96

Vill du ha ett utvecklande arbete och känna att det du gör är betydelsefullt? Är du nyfiken på hur det är att arbeta som sjuksköterska inom psykiatrin? Då är det kanske dig vi söker till oss på Avdelning 96. Vi söker sjuksköterskor för dag/kväll/helg. Arbetsuppgifter På avdelning 96 välkomnas du till en vårdverksamhet och en arbetsplats där du som sjuksköterska har en viktig roll. Som sjuksköterska kommer du ansvara för omvårdnaden av psykospatienter m... Visa mer
Vill du ha ett utvecklande arbete och känna att det du gör är betydelsefullt? Är du nyfiken på hur det är att arbeta som sjuksköterska inom psykiatrin? Då är det kanske dig vi söker till oss på Avdelning 96.


Vi söker sjuksköterskor för dag/kväll/helg.


Arbetsuppgifter
På avdelning 96 välkomnas du till en vårdverksamhet och en arbetsplats där du som sjuksköterska har en viktig roll. Som sjuksköterska kommer du ansvara för omvårdnaden av psykospatienter med stödjande samtal, bedömningar, medicinhantering, provtagning, dokumentation och arbetsledning. Du har en central roll som arbetsledare och är omvårdnadsansvarig för patienten.

Hos oss arbetar du i nära samarbete och team tillsammans med andra sjuksköterskor, skötare, kuratorer, psykolog och överläkare samt ST- och AT-läkare. Arbetet innehåller också mycket samarbete med patienters närstående och övriga vårdgrannar. Vuxenpsykiatrin arbetar vi utifrån ett helhetsperspektiv på kliniken och samarbetar mellan avdelningarna vid behov, vilket ger en värdefull bredd och helhetssyn.

Nyfiken?

Kontakta oss gärna via e-post om du vill boka ett förutsättningslöst samtal så berättar vi mer. Eller vill du kanske komma och hospitera hos oss för att få en inblick i vårt arbete och se lokalerna? Kontakta enhetschef Maria Juskär så ordnar vi det.Om arbetsplatsen
Avdelning 96 är en akutpsykiatrisk psykosavdelning. Hos oss arbetar 25 medarbetare fördelat på sjuksköterskor och skötare. Du välkomnas till en arbetsplats med god stämning och en trygg och kunnig arbetsgrupp som består av sjuksköterskor, skötare, kuratorer, psykolog och läkare.

Avdelningen har i nuläget 14 vårdplatser och är belägen vid markplan med uteplats. På avdelningen vårdas patienter med psykossjukdomar i det akuta sjukdomstillståndet innan behandlingen kan fortsätta på en psykiatrisk öppenvårdsmottagning. Våra patienter är ofta i behov av somatiska insatser. Vi ser hela tiden patienten i fokus. Vi vårdar patienter på såväl HSL som LPT.

Heldygnsvården står inför förändringar med ändrade patientflöden vilket kommer att påverka Avdelning 96 positivt. Vill du vara med och utforma den nya avdelningen tillsammans med oss?

Här kan du se en film om hur det kan vara att arbeta hos oss: https://youtu.be/rPmpMpHWBi4Vi erbjuder dig:


• Ett arbete där du har en central roll som sjuksköterska.
• Regelbunden handledning och fortbildning. 
• Möjligheten att vara del av ett kompetent och erfaret team. 
• En god introduktion och möjlighet till en mentor för handledning och stöd.
• Arbete i en verksamhet som uppmuntrar till idéer och delaktighet i utvecklingsarbete.
• Möjligheten att som grundutbildad sjuksköterska gå specialistutbildning med bibehållen lön.
• Gratis träning på vår fullt utrustade gymanläggning
• Friskvårdsbidrag 3000kr/år

Mer om dina förmåner vid en anställning finner du här: Dina förmåner - Region Västmanland (regionvastmanland.se)Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har specialistutbildning i psykiatri då vi hanterar LPT vård. Är du i slutet av din sjuksköterskeutbildning är du också varmt välkommen att söka. Viktigast för oss är att du har ett lika starkt intresse för den psykiatriska vården som vi. Vi arbetar med kommunikation och relation till våra patienter vilket förutsätter god förmåga att uttrycka dig i svenska, både tal och skrift.

För att passa hos oss ser vi att du har intresse av att arbeta med människor och för psykiatri. Du är en empatisk och samarbetsinriktad person som trivs i ett arbete där ingen dag är den andra lik och där du arbetar i team. Du bidrar till en bra stämning i arbetsgruppen och har en god samarbetsförmåga och kommunicerar på ett tydligt sätt som arbetsledare

Det här är ett jobb för dig som trivs med ett arbete där du gör förändring hos patienterna. Där du är en viktig del i deras liv. Tycker du också om att bidra med dina idéer i utvecklingsarbete och är en person som ser möjligheteter och lösningar så kan det här jobbet vara rätt för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Din introduktion
Vi värnar om att du som sjuksköterska får en god och anpassad introduktion hos oss för att känna dig trygg i din roll. För att du ska komma in i arbetet på bästa möjliga sätt erbjuder vi dig ett väl anpassat introduktionsprogram. Utifrån dig och din tidigare erfarenhet skräddarsyr vi programmet för bästa resultat. 

För nyutexaminerade sjuksköterskor erbjuder vi även ett introduktionsprogram via Lärcentrum där syftet är att underlätta övergången från utbildning till yrkesrollen som sjuksköterska. Det är en möjlighet att träffa andra i samma situation där ni kan utbyta erfarenheter och ge varandra råd och stöd. Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, heltid. Vi söker sjuksköterskor dag/kväll/helg. Vi ser till dina behov och tar hänsyn till dina arbetstider. Tillträde efter överenskommelse.Välkommen med din ansökan senast 26 november 2023.

Arbetsgivaren kommer att göra ett utdrag från polisens belastningsregister innan en eventuell anställning.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Sjuksköterska till Diabetes-, njur- och lungavdelningen, Västerås

Vill du arbeta nära patienter med nyupptäckt diabetes? Vill du lära dig mer om njursjukvård och arbeta med patienter som har olika typer av dialys? Vill du möta patienter med trakeotomi eller behov av andra typer av andningsstöd? Vill du jobba med en bred och varierande patientgrupp? Då har du möjlighet att lära och utvecklas hos oss! Om arbetsplatsen Vi är en avdelning med tre olika medicinska profiler, endokrin-, njur- och lungmedicin. Genom våra olik... Visa mer
Vill du arbeta nära patienter med nyupptäckt diabetes? Vill du lära dig mer om njursjukvård och arbeta med patienter som har olika typer av dialys? Vill du möta patienter med trakeotomi eller behov av andra typer av andningsstöd? Vill du jobba med en bred och varierande patientgrupp? Då har du möjlighet att lära och utvecklas hos oss!Om arbetsplatsen
Vi är en avdelning med tre olika medicinska profiler, endokrin-, njur- och lungmedicin. Genom våra olika specialiteter kan vi erbjuda dig som sjuksköterska en unik möjlighet att utvecklas med bred kompetens. Medarbetare hos oss arbetar med/inom alla tre specialiteter och vi förbättrar vår kunskap genom profilspecifika utbildningar.

Introduktionen är individuellt anpassad efter dina behov. Du följer en eller flera handledare i det patientnära arbetet. Du får individuell, teoretisk och praktisk utbildning, av utbildnings- och utvecklingsansvarig sjuksköterska på avdelningen. Efter avslutad introduktion kommer en av våra utvecklingsansvariga sjuksköterskor fungera som mentor. Mentorskapet syftar till att vara bollplank och ge dig en trygg väg för reflektion utifrån de nya situationer du kan ställas inför hos oss.

För nyexaminerade sjuksköterskor erbjuder Region Västmanland, utöver introduktionen på avdelningen, en introduktionsutbildning på totalt 20 dagar. Detta för att skapa en god förutsättning i din personliga utveckling som sjuksköterska. Dagarna är utspridda över ett år och du går den tillsammans med andra nyexaminerade sjuksköterskor från andra avdelningar på sjukhuset.

Arbetsuppgifter 
På avdelningen arbetar vi i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, dietist och en samordnare som hjälper till med patientens hemsituation innan hemskrivning. Som sjuksköterska ansvarar du dag- och kvällstid för 5–6 patienter.

Utöver de karriärmöjligheter du erbjuds i de olika profilerna på vår egen avdelning finns även möjlighet att rotera mot medicinklinikens intermediärvårdsavdelning (MIMA) eller mot dialysmottagningen, diabetesmottagningen eller lungmottagningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, meriterande är om du har utbildning eller erfarenhet inom diabetes-, njur- och/eller lungsjukvård. Dokumentation sker i journal-systemet Cosmic, meriterande om du kan det systemet. Det är därför också viktigt att du har goda skriftliga kunskaper i det svenska språket. Förutom interna samarbeten med andra yrkesgrupper kommer du att ha många externa kontaktytor kring patienten, såsom anhöriga, biståndshandläggare vid kommunen samt hemtjänst. En god samarbetsförmåga är därför av stor vikt.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, 75–100%. Tillträde enligt överenskommelse. Finns även möjlighet till timanställning

Välkommen med din ansökan senast 26 november 2023

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Klara söker sjuksköterska till uppdrag i Västerås

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det bet... Visa mer
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker sjuksköterska till Västerås från 2023-11-13 till 2024-01-24.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Västmanland, Västerås

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska. Uppgifter kan komma att variera beroende på verksamhetens behov.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Klara söker sjuksköterska till uppdrag i Västerås

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det bet... Visa mer
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker sjuksköterska till Västerås från 2023-11-13 till 2023-12-31.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Västmanland, Västerås

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska. Uppgifter kan komma att variera beroende på verksamhetens behov.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Sjuksköterska till BUP

Vi söker efter en allmänsköterska eller psykiatrisjuksköterska till BUP slutenvård i Västerås. Uppdraget sträcker sig mellan 1/1 - 31/3, varierande schema med dag/kväll/helg. Vi bekostar resa och boende vid behov! Sedvanliga arbetstsuppgifter som sjuksköterska inom barn-och ungdomspsykiatri slutenvård. Som ssk är man arbetsledare för sitt arbetspass, medicinhantering, journalskrivning, samtal med pat och anhöriga samt samverkan med socialtjänst. Efter en ... Visa mer
Vi söker efter en allmänsköterska eller psykiatrisjuksköterska till BUP slutenvård i Västerås.
Uppdraget sträcker sig mellan 1/1 - 31/3, varierande schema med dag/kväll/helg.
Vi bekostar resa och boende vid behov!
Sedvanliga arbetstsuppgifter som sjuksköterska inom barn-och ungdomspsykiatri slutenvård. Som ssk är man arbetsledare för sitt arbetspass, medicinhantering, journalskrivning, samtal med pat och anhöriga samt samverkan med socialtjänst. Efter en viss tid på kvällen har man även ansvar över BUP akuten och har ansvar för akuta bedömningar och telefonrådgivning.
Du som är utbildad sjuksköterska och arbetat minst 2 år inom vården med tidigare erfarenhet av psykiatrin, samt har en personlig förmåga att snabbt ta dig an rutiner på olika arbetsplatser och anpassa dig till nya situationer kommer att passa väl in för uppdragen. Har du en bra kompetens, ett trevligt bemötande och förmåga till gott samarbete kommer du att bli mycket uppskattad på arbetsplatsen.
StellaCura AB är bemanningsföretaget med en familjär känsla och som satsar helhjärtat på vad vi gör bäst, nämligen att hitta de bästa konsulterna som kan hyras ut för uppdrag inom sjukvården. Företaget har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vi arbetar med uppdrag för sjuksköterskor hos kunder inom Sveriges landsting, kommuner samt privata vårdgivare. Vi kan erbjuda uppdrag både på lång- och kort sikt samt allt ifrån enstaka pass till långa uppdragsperioder. Som konsult har du möjlighet att bredda din erfarenhet och kontaktnät genom att du får ta del av olika kliniker och sjukhus i Sverige. Du kan välja att arbeta som anställd eller som underleverantör via ditt egna bolag. Kvalité genomsyrar vårt arbetssätt så att både uppdragsgivarna och konsulterna upplever ett gott samarbete med hög grad av service och personlig kontakt.
Läs mer om StellaCura på www.stellacura.se eller våra företagssidor på Facebook och LinkedIn.
Rekryteringsarbetet sker löpande så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

AnnSam söker Sjuksköterska! Uppdrag v46-03 Ortopedi i Västerås

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Sjuksköterska för uppdrag inom Ortopedi i Västerås!   Perioden: 2023.11.13 - 2024.01.21 Arbetstid: Dag, kväll samt helg. Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll. Journalsystem: Cosmic Ev. övrigt:   Ref. nr: 1370 Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam: Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nö... Visa mer
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Sjuksköterska för uppdrag inom Ortopedi i Västerås!  
Perioden: 2023.11.13 - 2024.01.21
Arbetstid: Dag, kväll samt helg.
Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem: Cosmic
Ev. övrigt:  
Ref. nr: 1370

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  

[email protected]
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

Klara söker sjuksköterskor till ortopedavdelning i Västerås

Klara söker sjuksköterskor till ortopedavdelning. Vi på Klara är stolta att fira 25 år i år som ett av de främsta företagen inom kvalificerad kompetensförsörjning inom vården. Vi erbjuder Dig tjänstepension, kollektivavtal och andra attraktiva förmåner. Jobbar du under sommarmånaderna har vi sommarlöner att erbjuda. Ort Västerås Arbetsuppgifter Arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdavdelning. Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkese... Visa mer
Klara söker
sjuksköterskor till ortopedavdelning.
Vi på Klara är stolta att fira 25 år i år som ett av de främsta företagen inom kvalificerad kompetensförsörjning inom vården. Vi erbjuder Dig tjänstepension, kollektivavtal och andra attraktiva förmåner. Jobbar du under sommarmånaderna har vi sommarlöner att erbjuda.

Ort
Västerås

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdavdelning.

Kvalifikationer
Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.

Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande.

Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt.

Om arbetsgivaren
Rent a Nurse blev i mars 2018 Klara.

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.

Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,

att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

På vår hemsida www.klarakompetens.se/lediga-uppdrag/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Tillsättning
Enl. ö.k Visa mindre

Klara söker sjuksköterska till uppdrag i Västerås

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det bet... Visa mer
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker sjuksköterska till Västerås från 2023-12-11 till 2024-02-11.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Västmanland, Västerås

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska. Uppgifter kan komma att variera beroende på verksamhetens behov.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Klara söker sjuksköterska till uppdrag i Västerås

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det bet... Visa mer
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker sjuksköterska till Västerås från 2024-01-01 till 2024-03-31.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Västmanland, Västerås

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska. Uppgifter kan komma att variera beroende på verksamhetens behov.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Sjuksköterska sökes till Västerås!

Går du i tankarna att testa något nytt? Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta i Västerås. Du ska kunna arbeta självständigt och flexibelt samt vara trygg i din yrkesroll. Vi hjälper dig så att du kan hjälpa andra! Period 2023-12-01 - 2024-03-01 Schema Rotationsschema Kvalifikationer Vi söker dig som är sjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i... Visa mer
Går du i tankarna att testa något nytt?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta i Västerås.
Du ska kunna arbeta självständigt och flexibelt samt vara trygg i din yrkesroll.
Vi hjälper dig så att du kan hjälpa andra!
Period
2023-12-01 - 2024-03-01
Schema
Rotationsschema
Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Som konsult hos oss och för det här arbetet behöver du ha varit legitimerad i minst två år. Det förekommer sedvanliga arbetsuppgifter inom sjukvård, det är därför viktigt att du har någorlunda erfarenheter sedan innan.
Vi ser dessutom att du som söker är en flexibel, ansvarstagande, social och driven person som är trygg i dig själv och brinner för att människor ska må bra.
Om oss
Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans! Vi har i dagsläget uppdrag runtom i stort sett över hela Sverige, i alla dess former och med attraktiva ersättningar.
Vi kan förhoppningsvis hjälpa dig att finna det du söker. Vi svarar på frågor och planerar ett upplägg tillsammans utefter dina önskemål för att du ska ha möjlighet att arbeta på dina villkor.
För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:
· Tjänstepension
· Övriga försäkringar
· Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad
· Ekonomisk ersättning för boende & resor
· Utbildningar
Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: [email protected]
Tveka inte på att söka, uppdragen går åt snabbt!
Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.
#jobbjustnu Visa mindre

NurseHouse AB söker sjuksköterska till kommunal vård i Västmanland

NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. NurseHouse söker sjuksköterska till uppdrag på SÄBO i Västerås. Uppdraget startar 2023-12-22 och slutar 2024-01-15. Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfare... Visa mer
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker sjuksköterska till uppdrag på SÄBO i Västerås. Uppdraget startar 2023-12-22 och slutar 2024-01-15.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Sjuksköterska, Bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska i Västmanlands län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se Fördelar:... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska i Västmanlands län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Sjuksköterskor sökes till Västerås för höstuppdrag 75-100%

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vård... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor till Västerås för uppdrag i höst.

Kontakta oss gärna för mer information [email protected]/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag. Visa mindre

Sjuksköterskor till kommun

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vård... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en sjuksköterska till kommun.

Sedvanliga arbetsuppgifter.

Kontakta oss gärna för mer information på [email protected]/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan! Visa mindre

AnnSam söker Sjuksköterska! Uppdrag natt v51-02 Korttidsboende i Västerås.

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu en Sjuksköterska för uppdrag Natt på Korttidsboende i Västerås !   Perioden: 2023.10.27-2024.01.15 Arbetstid: Natt Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll. Journalsystem:   Ev. övrigt:   Ref.nr: 231027 Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam: Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd persona... Visa mer
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu en Sjuksköterska för uppdrag Natt på Korttidsboende i Västerås !  
Perioden: 2023.10.27-2024.01.15
Arbetstid: Natt
Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem:  
Ev. övrigt:  
Ref.nr: 231027

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

Sjuksköterska för operationsplanering till Ortopedmottagningen

Vill du som sjuksköterska jobba på en utvecklingsorienterad arbetsplats i en personalgrupp som trivs med varandra och har högt engagemang i arbetet? Då ska du söka den här tjänsten. Vi behöver en sjuksköterska för operationsplanering till vårt team på Ortopedmottagningen i Västerås.  Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället.    Arbetsuppgifter  Som sjuksköterska med fokus på operationsplanering på Ortopedmottagningen har du ett... Visa mer
Vill du som sjuksköterska jobba på en utvecklingsorienterad arbetsplats i en personalgrupp som trivs med varandra och har högt engagemang i arbetet? Då ska du söka den här tjänsten. Vi behöver en sjuksköterska för operationsplanering till vårt team på Ortopedmottagningen i Västerås. 


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. 

 
Arbetsuppgifter 
Som sjuksköterska med fokus på operationsplanering på Ortopedmottagningen har du ett händelserikt och spännande arbete. När du arbetar med operationsplanering är ditt grunduppdrag planering av operationer, bokning av patienter och operationer samt telefonrådgivning för patienter som är inbokade för operation. Vid frånvaro och ledigheter hjälps vi åt vilket innebär att du kommer arbeta med mottagningsarbete som bl.a. innebär telefonrådgivning för våra mottagningspatienter, egna mottagningar med exempelvis suturtagning och mottagningar tillsammans med läkare. 

Arbetstiden är dagtid men vid enstaka tillfällen kan det bli aktuellt med pass på annan enhet inom kliniken.

 

Arbetsplatsen 
Ortopedkliniken i Västmanland är en bred verksamhet som har ansvaret för den ortopediska vården inom hela länet. Planerad dagkirurgi genomförs till stor del vid Västmanlands sjukhus Köping medan större planerad kirurgi samt all akutvård sker vid Västmanlands sjukhus Västerås. Ortopedkliniken i Västmanland har två mottagningar, en på Västmanlands sjukhus Västerås och en på Västmanlands sjukhus Köping samt två vårdavdelningar i Västerås, en för akut verksamhet och en för planerade operationer. På kliniken finns även en enhet för arbetsterapi och sjukgymnastik. Vi befinner oss i ett spännande skede där vi vill skapa en organisation som tar det bästa som Regionen har och kombinerar det med det bästa från de privata aktörerna. Vi startar även en ny enhet i Sala.

Ortopedmottagningen är en arbetsplats som utmärks av trygghet och trivsel i en prestigelös personalgrupp som hellre säger ja än nej. Vi respekterar varandra och tillvaratar varandras olikheter och kompetenser på ett utvecklingsorienterat sätt som är gynnsamt för verksamheten. Vi bryr oss om våra patienter och varandra, hjälps alltid åt och ställer upp där det behövs. Hos oss finns goda möjligheter att växa och utvecklas.

Vi erbjuder dig:


• Ett kreativt arbete i en kreativ arbetsgrupp med ett positivt arbetsklimat
• Ett arbete där du har en viktig roll i vår verksamhet.
• Arbete i en verksamhet som uppmuntrar till idéer och delaktighet i utvecklingsarbete.

Din introduktion

För oss är det viktigt att du som ny medarbetare trivs och känner dig trygg hos oss och i din profession. Därför erbjuder vi en individanpassad introduktion. 

Mer om dina förmåner som anställd i regionen finner du här: Dina förmåner - Region Västmanland (regionvastmanland.se)

 

Kvalifikationer 
För tjänsten krävs att du är legitimerad sjuksköterska, har erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska, kunskap att hantera digitala verktyg och system i arbetet samt goda kunskaper i svenska såväl i muntligt tal som i skrift. Vi värdesätter erfarenhet av dokumentation, administration såsom bokning, planering, journal etc., gärna i Orbit och Cosmic. Erfarenhet av arbete inom ortopedi och arbete på mottagning eller vårdavdelning ses som positivt. 

Vi söker efter dig som alltid arbetar med patienten i fokus och har ett professionellt förhållningssätt mot såväl patienter som anhöriga, kollegor och andra du möter i ditt arbete. För dig är det viktigt att vara tydlig i din kommunikation med andra och ha ett empatiskt bemötande med förståelse för människors olikheter. Rollen innebär många kontaktytor och mycket samarbete varför det är av vikt att du trivs i samarbete med andra men också vill ta eget ansvar för att driva arbetet framåt. Du har inga problem med att hålla tidsramar och förstår hur det kan få konsekvenser i verksamheten när det inte följs.
Vid hög belastning, omständigheter som förändras och oroliga patienter i telefon är du en person som hittar lösningar, har ett genomgående gott bemötande och bibehåller ett lugn. Eftersom dina arbetsuppgifter kommer att variera lägger vi stor vikt vid din förmåga att kunna ställa om och anpassa dig efter rådande omständigheter.  

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 
Anställningsvillkor 
Tillsvidareanställning, heltid, dagtid. Enstaka pass på annan enhet inom kliniken kan förekomma.

Välkommen med din ansökan senast 13 november 2023.

Intervjuer beräknas ske under vecka 48. 

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Sjuksköterska till Psykiatriska akutmottagningen med uppdrag inom MAP

Nu har du möjlighet att bli en del av oss inom vuxenpsykiatrin i Västmanland. Vi söker vi sjuksköterska till psykiatriska akutmottagningen med uppdrag inom mobil akut psykiatri. Vi erbjuder dig ett omväxlande, spännande och lärorikt arbete där vi har god gemenskap och arbetsglädje. Vill du ha ett stimulerande arbete där din kompetens tas tillvara och samtidigt utvecklas? Ta då chansen att bli en del av vårt team!    Arbetsuppgifter Psykiatriska akutmotta... Visa mer
Nu har du möjlighet att bli en del av oss inom vuxenpsykiatrin i Västmanland. Vi söker vi sjuksköterska till psykiatriska akutmottagningen med uppdrag inom mobil akut psykiatri. Vi erbjuder dig ett omväxlande, spännande och lärorikt arbete där vi har god gemenskap och arbetsglädje. Vill du ha ett stimulerande arbete där din kompetens tas tillvara och samtidigt utvecklas? Ta då chansen att bli en del av vårt team! 

 

Arbetsuppgifter
Psykiatriska akutmottagningen är en del av Vuxenpsykiatri Västmanland som ska erbjuda en väl fungerande vårdkedja, med ett gott
samarbete mellan akutvård, heldygnsvård och öppenvård. Hos oss välkomnas du till en arbetsplats där du får möjligheten att utvecklas tillsammans med en erfaren arbetsgrupp och har möjlighet att växa med din uppgift.

Som sjuksköterska inom den psykiatriska akutmottagningen arbetar du i nära samarbete med läkare för att göra en första bedömning av de patienter som söker till oss. Patienterna kommer till oss via remiss, självmant eller via polis och ambulans. I arbetet ingår också telefonrådgivning för att klargöra vårdbehov och rekommendera rätt vårdnivå.

Mobil Akut Psykiatri (MAP) är ett projekt som innehåller flera olika delar och syftar till att komplettera befintlig verksamhet som består av sluten- och öppenvård. Inom MAP arbetar vi bland annat med att utveckla gynnsamma arbetssätt och rutiner tillsammans med projektledare, verksamhetsutvecklare och enhetschef för att hitta vägar till god psykiatrisk vård med hög kvalitet och effektivitet. Arbetet består exempelvis av hembesök, bedömning,  uppföljning efter utskrivning, konsultstöd till ambulans/larmcentral med mera. Uppdraget och arbetsuppgifterna varierar och kan komma att förändras över tid. 

Som sjuksköterska inom både den psykiatriska mottagningen och MAP har du ett stort kontaktnät med bland annat ambulansen, räddningstjänsten, polis och socialtjänst. Du samarbetar också med de psykiatriska slutenvårdsavdelningarna samt psykiatriska öppenvården.

 

Om arbetsplatsen
Psykiatriska akutmottagningen i Västerås är en del av den högspecialiserade vården vid Västmanlands sjukhus med ett länsövergripande uppdrag. Upptagningsområdet har cirka 300 000 invånare och mottagningen tar emot ca 5000 sökanden/ år. På mottagningen har vi ett nära och teambaserat arbetssätt där arbetsgruppen består av chef, läkare, sjuköterskor och skötare. Som ny kollega hos oss välkomnas du till en erfaren arbetsgrupp där vi månar om varandra, hjälps åt i det dagliga arbetet och stimuleras av att introducera och vägleda nya medarbetare. 

Vi som arbetar inom psykiatrisk vård i Västmanland brinner för våra patienter och strävar efter att ge den bästa psykiatriska vården. Vuxenpsykiatrin i Västmanland har ett stort utvecklingsfokus och vi ser ständiga förbättringar som en naturlig del i vardagen för att kunna erbjuda patienterna en högkvalitativ specialistvård.

Här kan du se en film om hur det kan vara att arbeta hos oss: https://www.youtube.com/watch?v=rPmpMpHWBi4

Vi erbjuder dig:


• Möjlighet att vara med och starta upp verksamhet inom MAP
• Ett arbete där du har en viktig roll i vår verksamhet.
• Möjligheten att vara del av ett kompetent och erfaret team.
• Arbete i en verksamhet som uppmuntrar till idéer och delaktighet i utvecklingsarbete.
• Möjligheten att testa på hur det är att arbeta i en psykiatrisk akutverksamhet.
• En god introduktion och möjlighet till en mentor för handledning och stöd

Din introduktion

För oss är det viktigt att du som ny medarbetare trivs och känner dig trygg i din profession. Därför erbjuder vi en individanpassad introduktion och därefter får du tillgång till en mentor. För att du ska utvecklas i din roll erbjuds du månadsvis föreläsningar som är relevanta för verksamheten. Det finns även möjlighet till vidareutbildning inom psykiatrisk vård.

Mer om dina förmåner som anställd i regionen finner du här: Dina förmåner - Region Västmanland (regionvastmanland.se)

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett hjärta som brinner för psykiatripatienter. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom yrket som sjuksköterska och ser det som meriterande med erfarenhet av psykiatripatienter. Har du erfarenhet av arbete inom mobila team och har arbetat med tolk via telefon är det en fördel. 

Som person är du trygg, stabil och har en god självinsikt. Eftersom arbetet på olika sätt snabbt kan förändras så behöver du vara flexibel och ha en förmåga att bibehålla ditt lugn och fokus i såväl nya som akuta situationer. Du har en god förmåga att själv strukturera ditt arbete, ta ansvar för dina uppgifter och se till lösningar när du ställs inför hinder i vardagen. Vi arbetar i team och ser samarbete och tydlighet som väldigt viktiga faktorer för att lyckas och trivas i arbetet. Eftersom vi jobbar nära både patienter och anhöriga behöver du ha ett empatiskt förhållningssätt. 

Nyfiken?

Kontakta oss gärna om du vill så berättar vi mer, vi bokar gärna tid för hospitering om du önskar det. Kontakta enhetschef Jessica Karlsson så ordnar vi det.

 
Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, heltid med varierad arbetstid dag, kväll och helg. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 12 november 2023

Tveka inte med att lämna din ansökan då urval sker löpande. Intervjuer är planerade att ske på plats i Regionhuset ingång 4 under v. 46. 

Bifoga gärna relevanta intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Arbetsgivaren kommer att göra ett utdrag från polisens belastningsregister innan en eventuell anställning. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet. Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika
yrken, på tio orter. Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här. Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är. Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar. Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Psykiatrisjuksköterskor till uppdrag i Västmanland

Om uppdraget Dedicare söker just nu flertalet psykiatrisjuksköterskor alternativt leg. sjuksköterskor med erfarenhet av psykiatri till uppdrag i region Västmanland! Vi är ett väletablerat och tryggt bolag med fokus på kompetens där du kan känna dig trygg och omhändertagen.  Utöver en god ersättning erbjuder vi dig även kollektivavtal, tjänstepension enligt ITP-planen, friskvårdsbidrag samt en personlig och trygg kontakt med mig som konsultchef före, under... Visa mer
Om uppdraget
Dedicare söker just nu flertalet psykiatrisjuksköterskor alternativt leg. sjuksköterskor med erfarenhet av psykiatri till uppdrag i region Västmanland! Vi är ett väletablerat och tryggt bolag med fokus på kompetens där du kan känna dig trygg och omhändertagen. 

Utöver en god ersättning erbjuder vi dig även kollektivavtal, tjänstepension enligt ITP-planen, friskvårdsbidrag samt en personlig och trygg kontakt med mig som konsultchef före, under och efter uppdraget. Ditt välmående är viktigt för oss!

Vill du veta mer om uppdraget eller om Dedicare? Tveka inte att kontakta mig!
Kvalifikationer
Två års erfarenhet som leg. sjuksköterska med erfarenhet av psykiatri
Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till [email protected]. Ansök annars genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast. Visa mindre

Sjuksköterska till Diabetes- och Endokrinmottagningen

Är du en sjuksköterska med intresse för diabetes och som vill vara med oss att göra diabetesvården i Västmanland till Sveriges bästa? Då ska du söka denna tjänst. Om arbetsplatsen Diabetesmottagningen som inryms på Diabetes- och endokrinmottagningen och ansvarar för ca 1 200 diabetespatienter varav flertalet med typ 1-diabetes och kommer i huvudsak från Västerås kommuns upptagningsområde. Som diabetessjuksköterska ingår du i ett team bestående av läkare,... Visa mer
Är du en sjuksköterska med intresse för diabetes och som vill vara med oss att göra diabetesvården i Västmanland till Sveriges bästa? Då ska du söka denna tjänst.

Om arbetsplatsen
Diabetesmottagningen som inryms på Diabetes- och endokrinmottagningen och ansvarar för ca 1 200 diabetespatienter varav flertalet med typ 1-diabetes och kommer i huvudsak från Västerås kommuns upptagningsområde.

Som diabetessjuksköterska ingår du i ett team bestående av läkare, dietist, undersköterskor och kurator. Vi har ett bra samarbete där alla är delaktiga.

Vi arbetar kontinuerligt mot de riktlinjer som finns utifrån olika fokusområden för diabetes.

Arbetsuppgifter
Du organiserar och planerar din egen mottagning. Du ansvarar för patient-, anhörig- och personalutbildning enskilt och i grupp. Tillsammans med diabetesteamet driver du kvalitetsförbättringar mot tydliga mål. Teknikutvecklingen går fort så du bör vara intresserad av teknik, då arbetet innebär hantering av insulinpumpar, analysprogram och kontinuerliga blodsockermätningssystem.

Vi har sedan hösten 2022 startat upp en dagvårdsverksamhet där vi bland annat tar emot nyupptäckta diabetiker som inte kräver en inneliggande vård.

Verkar detta intressant är du säkert en person som kommer att trivas hos oss!

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i diabetesvård, erfarenhet av att självständigt driva egen mottagning är meriterande. Har du erfarenhet av insulinpumpar och kontinuerliga blodsockermätningar är det positivt men inget krav. Du bör vara trygg i din yrkesroll, flexibel, ta egna initiativ och ha ett intresse för medicinsk teknik.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, 100%, dagtid.

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 3 december 2023
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

psykiatrisköterskor till Västeras sjukhuset vårdavdelningar

Period: 231216 - 240303 Omfattning: scemma Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet som Leg. Sjuksköterska.. Du ska vara positiv, kommunikativ och engagerad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du ska vara trygg i din yrkesroll samt ha ansvarskänsla, god datavana och samarbetsförmåga. Hos FM Care ska du känna frihet, egenmakt och att dina insatser har verklig betydelse för de människor du engagerar dig för. Vår ambition är att leverera vård m... Visa mer
Period: 231216 - 240303
Omfattning: scemma
Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet som Leg. Sjuksköterska.. Du ska vara positiv, kommunikativ och engagerad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du ska vara trygg i din yrkesroll samt ha ansvarskänsla, god datavana och samarbetsförmåga.
Hos FM Care ska du känna frihet, egenmakt och att dina insatser har verklig betydelse för de människor du engagerar dig för. Vår ambition är att leverera vård med högsta kvalitet och möta varje enskild vårdtagare med värdighet, respekt, omtanke och inlevelse. Visa mindre

Klara söker sjuksköterska till uppdrag i Västerås

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det bet... Visa mer
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker sjuksköterska till Västerås från 2023-10-30 till 2024-01-24.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Västmanland, Västerås

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska. Uppgifter kan komma att variera beroende på verksamhetens behov.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Sjuksköterskor till kommun

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vård... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en sjuksköterska till kommun.

Sedvanliga arbetsuppgifter.

Kontakta oss gärna för mer information på [email protected]/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterskor sökes till Västerås för höstuppdrag 75-100%

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vård... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor till Västerås för uppdrag i höst.

Kontakta oss gärna för mer information [email protected]/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag. Visa mindre

Sjuksköterska sökes till Västerås

Går du i tankarna att testa något nytt? Vi söker just nu sjuksköterskor inom hemsjukvård, SÄBO, öppenvård & primärvård som kan arbeta under vintern. Du ska kunna arbeta självständigt och flexibelt samt vara trygg i din yrkesroll. Vi hjälper dig så att du kan hjälpa andra! Period 1 december - 31 mars 2024 Schema Rotation Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har go... Visa mer
Går du i tankarna att testa något nytt?
Vi söker just nu sjuksköterskor inom hemsjukvård, SÄBO, öppenvård & primärvård som kan arbeta under vintern.
Du ska kunna arbeta självständigt och flexibelt samt vara trygg i din yrkesroll.
Vi hjälper dig så att du kan hjälpa andra!
Period
1 december - 31 mars 2024
Schema
Rotation
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Som konsult hos oss och för det här uppdraget behöver du ha varit legitimerad i minst två år. Det förekommer sedvanliga arbetsuppgifter inom sjukvård, det är därför viktigt att du har någorlunda erfarenheter sedan innan.
Vi ser dessutom att du som söker är en flexibel, ansvarstagande, social och driven person som är trygg i dig själv och brinner för att människor ska må bra.
Om oss
Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans! Vi har i dagsläget uppdrag runtom i stort sett över hela Sverige, i alla dess former och med attraktiva ersättningar.
Vi kan förhoppningsvis hjälpa dig att finna det du söker. Vi svarar på frågor och planerar ett upplägg tillsammans utefter dina önskemål för att du ska ha möjlighet att arbeta på dina villkor.
För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:
· Tjänstepension
· Övriga försäkringar
· Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad
· Ekonomisk ersättning för boende & resor
· Utbildningar
Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: [email protected]
Tveka inte på att söka, uppdragen går åt snabbt!
Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.
#jobbjustnu Visa mindre

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Närvården Hemdal i Västerås

Vi utökar vår sjuksköterskegrupp och söker dig som är intresserad att arbeta på en enhet som satsar och vill driva vårdcentralen framåt. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Som distriktssköterska eller sjuksköterska på vårdcentralen är arbetet varierat. Du möter patienter i olika åldrar och med olika behov. Arbetet innefattar bland annat telefonrådgivning, eget mottagningsarbete samt assistera läkare vid vissa undersökningar och behandlingar. Merit... Visa mer
Vi utökar vår sjuksköterskegrupp och söker dig som är intresserad att arbeta på en enhet som satsar och vill driva vårdcentralen framåt. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som distriktssköterska eller sjuksköterska på vårdcentralen är arbetet varierat. Du möter patienter i olika åldrar och med olika behov. Arbetet innefattar bland annat telefonrådgivning, eget mottagningsarbete samt assistera läkare vid vissa undersökningar och behandlingar. Meriterande är om du har någon specialistkompetens som kan vara till nytta för vår verksamhet. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga professioner på vårdcentralen och förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet på vårdcentralen.

Om Arbetsplatsen
De 12 regiondrivna vårdcentralerna i Västmanland drivs som en intraprenad med en tjänstemannastyrelse och Region Västmanland som ägare. Vi har ett gemensamt namn, Närvården Västmanland och vi arbetar tillsammans för att ge våra patienter den bästa primärvården i länet. Vi satsar kontinuerligt på utveckling av våra arbetsplatser för att möta framtidens primärvård.

Närvården Hemdal är en av 12 vårdcentraler och är en väl inarbetad och relativt stor vårdcentral i Västerås, lokaliserad vid ingång 19 på sjukhusområdet. Vi ansvarar för drygt 12 700 listade patienter och vår enhet omfattar läkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård, rehabiliteringsenhet med fysioterapeuter och arbetsterapeut samt psykosocialt team med kurator, psykolog och sjuksköterska. Vårdcentralen satsar på att våga och kliver gärna in i nya sätt att tänka för att anpassa vården. Vi vill utvecklas och det finns stora möjligheter att vara med och påverka.

Vi vill att våra medarbetare ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Närvården Hemdal och därför verkar vi för att erbjuda trygga anställningar med bra förmåner och schyssta villkor via vårt kollektivavtal.

Mer om dina förmåner finner du här: Dina förmåner - Region Västmanland (regionvastmanland.se)

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska samt har annan utbildning som kan vara relevant för tjänsten. Vi värdesätter tidigare erfarenhet av telefonrådgivning och mottagningsarbete från primärvård. Har du diabeteskompetens eller har intresse av blodtrycksmottagning och arbete med hjärtsviktspatienter så finns även den möjligheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av journalsystemet Cosmic och du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och har ett professionellt förhållningssätt. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Du gillar utmaningar, tar gärna initiativ och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och är tillmötesgående i ditt bemötande med andra. Vi fäster stort avseende på personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 12 november 2023
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Sjuksköterskor till Gastro, Hematologi- och Reumatologisektionen

BMT ingår i Medicinkliniken på Västerås Sjukhus. Vi är en klinik att växa i med många möjligheter för dig att utvecklas med oss. Medicinkliniken har något för såväl ny som erfaren sjuksköterska. Vi kan erbjuda dig som nyutexaminerad sjuksköterska en klinik att känna dig trygg inom, där du i din egen takt och genom skräddarsydd introduktion lotsas in i arbetet. Genom Region Västmanlands övergripande introduktion år för nyexaminerade sjuksköterskor, kombine... Visa mer
BMT ingår i Medicinkliniken på Västerås Sjukhus. Vi är en klinik att växa i med många möjligheter för dig att utvecklas med oss. Medicinkliniken har något för såväl ny som erfaren sjuksköterska. Vi kan erbjuda dig som nyutexaminerad sjuksköterska en klinik att känna dig trygg inom, där du i din egen takt och genom skräddarsydd introduktion lotsas in i arbetet.

Genom Region Västmanlands övergripande introduktion år för nyexaminerade sjuksköterskor, kombinerat med klinikens egna introduktionsprogram får du en långsiktig introduktion in i yrket tillsammans med andra nyanställda.

Arbetsuppgifter
Vi vårdar patienter med allt från akuta blodsjukdomar, IBD, lever- och reumatologiska sjukdomar. Våra patienter kräver en hög medicinsk vård samt har ofta ett komplext omvårdnadsbehov.

Till våra stora diagnosgrupper hör akut leukemi, levercirros, akut leversvikt, nyupptäckt mag-tarmsjukdom eller skov i redan befintlig sjukdom. Våra patienter har till stor del centrala infarter då samtliga diagnosgrupper kräver intensiva intravenösa behandlingar och provtagningar. Vi bedriver även eftervård av stamcellstransplantationer samt levertransplantationer.

Dina arbetsuppgifter är sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. När du har arbetat en längre tid på avdelningen finns möjlighet till ansvarsområde inom de olika delarna av verksamheten.

Om arbetsplatsen
På avdelningen arbetar vi i team runt patienten med läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator och dietist. Vi har 18 vårdplatser fördelat på 2 team. Till avdelningen finns även tillhörande dagvård och mottagning för våra patienter.

Vi erbjuder dig en härlig personalgrupp med mycket humor! Här finns inga dumma frågor. Vi har en hög kompetens och erfarenhet där det alltid finns någon att be om hjälp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, ny som erfaren, vi anpassar längd och djup på din introduktion efter dina personliga förutsättningar. Som person söker vi dig som vill vara med i ett spännande och utvecklande patientarbete och agerar därefter med patientens bästa i fokus. Du besitter en personlig mognad och trygghet och kan skilja på det personliga och professionella i mötet med andra. Du kommer att trivas med oss om du vill vara medarbetare men också medansvarig och delaktig. Att du vill vara med och bidra till att vår gemensamma arbetsmiljö är god och att patientsäkerheten är hög.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av vårt journalsystem Cosmic och tidigare erfarenhet av arbete inom hematologi, gastroenterologi samt reumatologi.

Anställningsvillkor
Tillsvidare, heltid
Tillträde enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan senast 19 november 2023
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Sjuksköterska till Infektionskliniken i Västerås

Vill du arbeta i en dynamisk och omväxlande miljö på en klinik där det dagliga arbetet formas av kompetens, engagemang, delaktighet och trevligt bemötande? Då kan du vara den vi söker! Vi söker nu en ny kollega till vårt team så passa på och sök tjänsten redan idag.   Om arbetsplatsen Infektionskliniken ansvarar för den specialiserade infektionssjukvården i Västmanland. Vi är en mindre klinik som består av en vårdavdelning och specialistmottagning. Klin... Visa mer
Vill du arbeta i en dynamisk och omväxlande miljö på en klinik där det dagliga arbetet formas av kompetens, engagemang, delaktighet och trevligt bemötande? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu en ny kollega till vårt team så passa på och sök tjänsten redan idag.

 

Om arbetsplatsen
Infektionskliniken ansvarar för den specialiserade infektionssjukvården i Västmanland. Vi är en mindre klinik som består av en vårdavdelning och specialistmottagning. Kliniken är en väl fungerande verksamhet med cirka 80 engagerade medarbetare, där det finns en stark tillhörighetskänsla och tydlig ambition i att alltid göra det bästa för patienten. Vi är dessutom på god väg mot vårt mål - att bli Sveriges bästa Infektionsklinik.

På kliniken är den ena dagen inte den andra lik och det skapar variation i arbetet. Arbetsklimatet hos oss präglas av att vi hjälper varandra över gränserna mellan vårdlagen, där vi lägger stor vikt vid god planering och tydliga rutiner. Vi arbetar fortlöpande med utveckling och förbättringsarbeten inom alla delar av klinikens verksamhet. Kliniken arbetar för ett positivt lärandeklimat och tar stort ansvar för lärandeuppdraget. Vi har även ett nära samarbete och kontakt med andra kliniker och instanser inom regionen. 

 

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska på Infektionsavdelningen arbetar du med omhändertagande av patienter med akuta sjukdomstillstånd. I arbetsuppgifterna ingår det att ha ett övergripande omvårdnadsansvar, provtagningar, läkemedelsadministrering, tillsyn och skötsel av in- och utfarter såsom PVK, CVK eller subcutan venport. Det ingår även skötsel av KAD, olika typer av dränage, beredning av antibiotika i slutet system och användning av medicinsk utrustning som exempelvis Optiflow och övervakningsapparatur.

På avdelningen arbetar vi i team där du som sjuksköterska kommer att samarbeta med undersköterskor, läkare, kurator, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Det är viktigt med närvarande chefer i teamarbetet och därför finns även biträdande enhetschefer på plats i det dagliga vårdarbetet. Många av patienterna vi möter har komplexa medicinska tillstånd, vilket gör det extra viktigt att vi arbetar tillsammans mellan yrkeskategorierna för att ge patienterna den vård de behöver. 

Som nyanställd hos oss erbjuds du en introduktion som vi anpassar efter dina förutsättningar. Du får stöd av mentorer med regelbunden uppföljning för att du ska känna dig trygg hos oss. Vi erbjuder dig en bred kompetens men också specifika kunskaper inom infektionssjukvård. Det finns även möjlighet till vidareutbildning, där du som medarbetare får vara med och påverka din egen kompetensutveckling. Hos oss finns exempelvis möjlighet att läsa till specialistsjuksköterska inom infektionssjukvård med bibehållen lön under studierna.Nyfiken?
Kontakta gärna oss om du vill boka hospitering eller ett förutsättningslöst samtal så berättar vi mer. Du får möjlighet att se våra lokaler, träffa våra medarbetare och få en inblick i vårt arbete. Du hittar kontaktuppgifterna längre ner i annonsen.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse att arbeta inom infektionssjukvård. Har du erfarenhet av att arbeta med svårt- och akut sjuka patienter eller har erfarenhet inom akut- och infektionsvård ser vi det som meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet Cosmic då vi arbetar i det systemet. Du har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift.

Som person är du lugn och stabil samtidigt som du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är strukturerad och tar ansvar för dina uppgifter för att driva ditt arbete framåt. Då vi ofta arbetar i team ser vi att du har en god förmåga att samarbeta och relaterar till andra på ett lyhört sätt. Du är tydlig i din kommunikation samtidigt som du har ett empatiskt och professionellt förhållningssätt till både patienter, anhöriga och kollegor. Vi ser att du har en helhetssyn och förstår din roll genom att agera och ta beslut utifrån verksamhetens bästa. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, heltid. Arbetstid med rotation mot dag, kväll, natt och helg.
Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 5 november 2023!
 
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Sjuksköterska till kirurgavdelning 6

Vi på avdelning 6 strävar efter att ge den bästa vården inom kolorektal kirurgi. Då våra kirurger bedriver mycket forskning får du vara med när vi tar nya kliv framåt inom evidensbaserad vård. Då kirurgi är en bred kompetens är det en utmärkt plats att börja sin sjuksköterskekarriär på men även att komma till som mer erfaren. Vi ger möjlighet till betald vidareutbildning och har på kliniken både grundutbildade sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor samt ... Visa mer
Vi på avdelning 6 strävar efter att ge den bästa vården inom kolorektal kirurgi. Då våra kirurger bedriver mycket forskning får du vara med när vi tar nya kliv framåt inom evidensbaserad vård. Då kirurgi är en bred kompetens är det en utmärkt plats att börja sin sjuksköterskekarriär på men även att komma till som mer erfaren. Vi ger möjlighet till betald vidareutbildning och har på kliniken både grundutbildade sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor samt avancerade specialistsjuksköterskor. Vårt arbete är omväxlande, spännande och lärorikt med god gemenskap och arbetsglädje.

Vi erbjuder dig:


• Som nyutexaminerad sjuksköterska får du hela 10 veckors introduktion.
• En mentor som stöttar dig.
• Generös arbetstidsförkortning för rotation mot natt.
• Årliga planeringsdagar och sammankomster för att främja sammanhållningen.
• Betald vidareutbildning inom kirurgisk omvårdnad.
• 3000 kr per år i friskvårdsbidrag.
• Fri tillgång till Regionens eget gym Hälsolyftet.

Vårt gäng

En härlig mix av både nya och erfarna sjuksköterskor och undersköterskor som månar om varandra och vår gemensamma arbetsmiljö. Vi firar framgångar och utvecklar avdelningen för att möta framtiden. Vårt närvarande ledarskap bygger på att varje person ska ses på sin nivå och växa utifrån sina egna förutsättningar.

Om avdelning 6
Vår avdelning har 23 vårdplatser (18 på helger) och är specialiserade på kolorektal kirurgi. Till oss kommer både akuta och planerade patienter. Patienterna som läggs in akut är sådana som behöver utredas, behandlas eller opereras omgående. De planerade patienterna är redan utredda och läggs in för en operation. Vi arbetar enligt standardiserade vårdplaner (ERAS) för att minska komplikationer och främja snabb återhämtning. Vi har även ett nära samarbete med dietist, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, stomiterapeuter och stomiombud för att vården ska bli så bra som möjligt. För att främja trygga hemgångar för våra patienter har vi stort stöd av vår utskrivningssamordnare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt och kan skilja på det personliga och professionella. Du har lätt att anpassa dig till nya omständigheter och kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och är lugn och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. 

Anställningsvillkor
Vi kan erbjuda tillsvidareanställning eller vikariat, heltid. Dag, kväll, natt, helg. Ren nattjänst går att få om intresse finns. Tillträde efter överenskommelse.

Du är alltid välkommen att hospitera hos oss för att få en större uppfattning av vår verksamhet.


Välkommen med din ansökan senast 12 november 2023
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Sjuksköterska, Bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska i Västmanlands län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se Fördelar:... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska i Västmanlands län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

AnnSam söker Sjuksköterska! Uppdrag v46-3 Geriatrik i Västerås

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Sjuksköterska för uppdrag inom Geriatrik i Västerås!   Perioden: 2023.11.13 - 2024.01.21 Arbetstid: Dag, kväll samt helg. Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll. Journalsystem: Cosmic Ev. övrigt: Geriatrik och rehabmedicin. Ref. nr: 1351 Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam: Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt u... Visa mer
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Sjuksköterska för uppdrag inom Geriatrik i Västerås!  
Perioden: 2023.11.13 - 2024.01.21
Arbetstid: Dag, kväll samt helg.
Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem: Cosmic
Ev. övrigt: Geriatrik och rehabmedicin.
Ref. nr: 1351

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  

[email protected]
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

NurseHouse AB söker sjuksköterska till kommunal vård i Västmanland

NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. NurseHouse söker sjuksköterska till uppdrag på SÄBO i Västerås. Uppdraget startar 2023-10-28 och slutar 2023-11-20. Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfare... Visa mer
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker sjuksköterska till uppdrag på SÄBO i Västerås. Uppdraget startar 2023-10-28 och slutar 2023-11-20.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Klara söker sjuksköterska till uppdrag i Västerås

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det bet... Visa mer
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker sjuksköterska till Västerås från 2023-11-13 till 2024-01-21.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Västmanland, Västerås

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska. Uppgifter kan komma att variera beroende på verksamhetens behov.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Vikarierande sjuksköterska till hemsjukvården

Vi söker nu en erfaren legitimerad sjuksköterska till hemsjukvården för ett längre vikariat. Hos FM Care ska du känna frihet, egenmakt och att dina insatser har verklig betydelse för de människor du engagerar dig för. Vår ambition är att leverera vård med högsta kvalitet och möta varje enskild vårdtagare med värdighet, respekt och omtanke. Kvalifikationer: Du har minst två års erfarenhet av sjuksköterskeyrket Du har erfarenhet av att jobba som sjuksköters... Visa mer
Vi söker nu en erfaren legitimerad sjuksköterska till hemsjukvården för ett längre vikariat.
Hos FM Care ska du känna frihet, egenmakt och att dina insatser har verklig betydelse för de människor du engagerar dig för. Vår ambition är att leverera vård med högsta kvalitet och möta varje enskild vårdtagare med värdighet, respekt och omtanke.
Kvalifikationer:
Du har minst två års erfarenhet av sjuksköterskeyrket
Du har erfarenhet av att jobba som sjuksköterska inom hemsjukvård
Du har goda kunskaper av systemen Cambio Cosmic, Epsilon, SignIt och Phoniro
Du är självständig, trygg och stabil
Du kan samarbeta väl med andra yrkeskategorier
Du har erfarenhet av att handleda och delegera

Det är meriterande om du har förskrivningsrätt för inkontinensskydd, samt om du har en vidareutbildning inom demens eller geriatrik.
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter för sjuksköterska inom hemsjukvård, så som provtagningar, bedömningar, sårvård, läkemedelshantering etc.
Arbetstiden är förlagd helgfria vardagar kl 07-16.
Villkor:
Befattningen kräver utdrag ur polisens belastningsregister.
Körkort klass B.
God datorvana.
Kunna uttrycka dig väl på svenska, i både tal och skrift.
Vi erbjuder:
En god arbetsmiljö
Friskvård
Kollektivavtal
Närvarande chefer Visa mindre

Sjuksköterska till uppdrag i Västerås!

Prime Care söker sjuksköterskor till kommunala verksamheter i Västerås! Uppdrag finns både på schema med start omgående till och med december samt möjlighet till ströpass under samma period. Arbetsuppgifter Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter för sjuksköterska till SÄBO och Korttidsboende. Vem är du? Som sjuksköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du: • Är färdigutbildad och legitimerad sjuksköterska • Har två års erfarenhet • Utan svårighet kun... Visa mer
Prime Care söker sjuksköterskor till kommunala verksamheter i Västerås!

Uppdrag finns både på schema med start omgående till och med december samt möjlighet till ströpass under samma period.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter för sjuksköterska till SÄBO och Korttidsboende.

Vem är du?
Som sjuksköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du:

• Är färdigutbildad och legitimerad sjuksköterska
• Har två års erfarenhet
• Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.

• Är service minded. Har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som sjuksköterska
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som sjuksköterska och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Företagsbeskrivning
När du har sökt tjänsten kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 minuter. Syftet med att Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet. Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Prime Care är medlem i Almega Kompetensföretagen och har därmed kollektivavtal för alla anställda.
Prime Care är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015 och miljöcertifierat enligt ISO 14001:2015 vilket innebär att våra processer är kvalitetssäkrade och att vi tar hänsyn till miljöaspekter när vi driver vår verksamhet.

Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som har verkat i branschen sedan 1999.
Som konsult hos oss får du ta del av våra konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner:

• Trygg anställning med kollektivavtal, semester, försäkringar och pension.
• Engagerade och erfarna konsultchefer som hjälper dig att komma in i jobbet.
• Ett socialt yrkesnätverk med regelbundna konsultträffar.
• Möjligheter att påverka ditt schema och din arbetstid
• Friskvårdsbidrag
Besök oss gärna på vår hemsida www.primecare.se

Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Sjuksköterska sökes till Västerås

Går du i tankarna att testa något nytt? Planera din vinter i god tid! Vi söker just nu sjuksköterskor inom hemsjukvård, SÄBO, öppenvård & primärvård som kan arbeta under vintern. Du ska kunna arbeta självständigt och flexibelt samt vara trygg i din yrkesroll. Vi hjälper dig så att du kan hjälpa andra! Period 1 december - 31 mars 2024 Schema Rotation Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan i... Visa mer
Går du i tankarna att testa något nytt? Planera din vinter i god tid!
Vi söker just nu sjuksköterskor inom hemsjukvård, SÄBO, öppenvård & primärvård som kan arbeta under vintern.
Du ska kunna arbeta självständigt och flexibelt samt vara trygg i din yrkesroll.
Vi hjälper dig så att du kan hjälpa andra!
Period
1 december - 31 mars 2024
Schema
Rotation
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Som konsult hos oss och för det här uppdraget behöver du ha varit legitimerad i minst två år. Det förekommer sedvanliga arbetsuppgifter inom sjukvård, det är därför viktigt att du har någorlunda erfarenheter sedan innan.
Vi ser dessutom att du som söker är en flexibel, ansvarstagande, social och driven person som är trygg i dig själv och brinner för att människor ska må bra.
Om oss
Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans! Vi har i dagsläget uppdrag runtom i stort sett över hela Sverige, i alla dess former och med attraktiva ersättningar.
Vi kan förhoppningsvis hjälpa dig att finna det du söker. Vi svarar på frågor och planerar ett upplägg tillsammans utefter dina önskemål för att du ska ha möjlighet att arbeta på dina villkor.
För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:
· Tjänstepension
· Övriga försäkringar
· Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad
· Ekonomisk ersättning för boende & resor
· Utbildningar
Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: [email protected]
Tveka inte på att söka, uppdragen går åt snabbt!
Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.
#jobbjustnu Visa mindre

Klara söker sjuksköterska till uppdrag i Västerås

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det bet... Visa mer
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker sjuksköterska till Västerås från 2023-10-23 till 2023-12-29.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Västmanland, Västerås

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska. Uppgifter kan komma att variera beroende på verksamhetens behov.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

AnnSam söker Sjuksköterskor! Uppdrag v46-3 Palliativ vård i Västerås

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Sjuksköterskor för uppdrag inom Palliativ vård i Västerås!   Perioden: 2023.11.13 - 2024.01.21 Arbetstid: Dag, kväll samt helg. Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll.   Journalsystem: Cosmic Ev. övrigt: Sjuksköterska med erfarenhet av att arbeta på vårdavdelning, gärna inom palliativ verksamhet. Ref. nr: 1362 Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnS... Visa mer
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Sjuksköterskor för uppdrag inom Palliativ vård i Västerås!  
Perioden: 2023.11.13 - 2024.01.21
Arbetstid: Dag, kväll samt helg.
Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll.  
Journalsystem: Cosmic
Ev. övrigt: Sjuksköterska med erfarenhet av att arbeta på vårdavdelning, gärna inom palliativ verksamhet.
Ref. nr: 1362

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  

[email protected]
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

Klara söker sjuksköterska till uppdrag i Västerås

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det bet... Visa mer
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker sjuksköterska till Västerås från 2023-11-13 till 2024-01-21.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Västmanland, Västerås

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska. Uppgifter kan komma att variera beroende på verksamhetens behov.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Klara söker sjuksköterska till uppdrag i Västerås

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det bet... Visa mer
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker sjuksköterska till Västerås från 2023-11-13 till 2024-01-21.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Västmanland, Västerås

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska. Uppgifter kan komma att variera beroende på verksamhetens behov.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre