Lediga jobb som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Västerås

Se lediga jobb som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Västerås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Västerås som finns hos arbetsgivaren.

Undersköterskor till Vallonens servicehus

Vill du jobba med att skapa förutsättningar för självständighet och god livskvalitet för våra äldre? Vi söker dig som vill arbeta som undersköterska på Vallonen. I Skultuna äldreomsorg samarbetar vi mellan våra verksamheter och har ett nära ledarskap från chef. Skultuna kommundelsförvaltning är en unik arbetsplats med bred verksamhet. Här jobbar vi nära varandra och alla är viktiga kuggar i helheten. Vi utvecklar verksamheten tillsammans genom handlingsk... Visa mer
Vill du jobba med att skapa förutsättningar för självständighet och god livskvalitet för våra äldre? Vi söker dig som vill arbeta som undersköterska på Vallonen.

I Skultuna äldreomsorg samarbetar vi mellan våra verksamheter och har ett nära ledarskap från chef. Skultuna kommundelsförvaltning är en unik arbetsplats med bred verksamhet. Här jobbar vi nära varandra och alla är viktiga kuggar i helheten. Vi utvecklar verksamheten tillsammans genom handlingskraft och mod att testa nya idéer. Vårt övergripande fokus är förebyggande arbete och framtidstro. Vi hoppas att du vill vara med och bidra i det arbetet.

Läs gärna mer om Skultuna kommundel på: www.vasteras.se/skultunakommundelstjanst

ARBETSUPPGIFTER
I ditt arbete kommer du stötta kunden i vardagliga rutiner och uppgifter. Det innebär bland annat hjälp i och ur sängen, tvättning, städning, hjälp med måltider, personlig omvårdnad, HSL insatser och andra vardagliga aktiviteter. En dag är aldrig den andra lik och ibland behöver du vara flexibel och kunna prioritera i dina arbetsuppgifter. Genom dina besök skapar du en trygghet för kunden. Du kommer stötta den äldre och hjälpa denne att leva ett självständigt och aktivt liv. Du kommer att möta kunder med olika behov av hjälp för ett bättre liv. I vardagen förändras kundernas behov och du säkerställer kvalitet och effektivitet med kunden i fokus.

Arbetstiden är förlagd till dagtid, kvällstid och helg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker sig som har en godkänd undersköterskeutbildning. Dokumentation kommer att förekomma och därav ser vi att du har goda datakunskaper.

För att trivas i rollen söker vi dig som är flexibel och inte har några problem med ändrade omständigheter. Du är trygg med att arbeta på egen hand men även tillsammans med andra. Då arbetet berör äldre och sköra individer söker vi dig som innehaver lugn i stressade och pressade situationer.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Undersköterskor till Hemtjänst, timvikarier

FM Care söker nu fler utbildade undersköterskor som har hjärtat på rätt ställe och vill skapa livskvalitet i vardagen för våra kunder. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en undersköterskeexamen, minst två års erfarenhet av att ha arbetat inom hemtjänst och att du har ett B-körkort. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att möta, bemöta, kommunicera och skapa trygghet för våra kunder. Krav: Undersköterskeutbildning Goda kunskaper i svenska sp... Visa mer
FM Care söker nu fler utbildade undersköterskor som har hjärtat på rätt ställe och vill skapa livskvalitet i vardagen för våra kunder.
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en undersköterskeexamen, minst två års erfarenhet av att ha arbetat inom hemtjänst och att du har ett B-körkort. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att möta, bemöta, kommunicera och skapa trygghet för våra kunder.
Krav:
Undersköterskeutbildning
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
God datorkunskap och datorvana.
Minst två års erfarenhet av att ha arbetat inom äldreomsorgen.
B-körkort

MERITERANDE
Att ha arbetat i journal- och dokumentationssystemen:
Epsilon
Phoniro
Signit

VEM ÄR DU?
Du brinner för äldreomsorg och har en naturlig fallenhet för omvårdnad. Som person är du ödmjuk, serviceinriktad och har en god förmåga att skapa goda och långvariga relationer. Du är mån om att skapa trivsel och livskvalitet för våra kunder och är lyhörd för kundernas individuella behov.
I uppdraget är du självständig och ansvarsfull och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett professionellt sätt. Vidare är du noggrann, lösningsfokuserad och ser hur du ska planera dina arbetsuppgifter för att säkerställa bästa tänkbara kvalitet i det arbete du utför. Vidare är du delaktig i att främja en positiv arbetsmiljö inom arbetsgruppen.
Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällstid och helger. Visa mindre

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat p... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt. Vi ser till hela ditt liv!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad du föredrar så har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra undersköterskor och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Undersköterska sökes till Humana Trumslagarbacken

Vill du vara en del av ett arbetsteam som dagligen arbetar för att ge våra äldre möjligheten till ett bra liv? Då har du hamnat på rätt plats! Just nu söker vi efter passionerade och ansvarsfulla undersköterskor till Trumslagarbackens äldreboende, som vill hjälpa oss att leva ut vår vision – ”Alla har rätt till ett bra liv”. Att arbeta hos oss ger dig en möjlighet att utvecklas och göra skillnad samtidigt som du arbetar i ett företag som värdesätter glädje... Visa mer
Vill du vara en del av ett arbetsteam som dagligen arbetar för att ge våra äldre möjligheten till ett bra liv? Då har du hamnat på rätt plats! Just nu söker vi efter passionerade och ansvarsfulla undersköterskor till Trumslagarbackens äldreboende, som vill hjälpa oss att leva ut vår vision – ”Alla har rätt till ett bra liv”. Att arbeta hos oss ger dig en möjlighet att utvecklas och göra skillnad samtidigt som du arbetar i ett företag som värdesätter glädje, ansvar och engagemang. Sök nu och bli en del av vårt fantastiska team!


Om tjänsten

Hos oss på Humana kommer du att arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt, där varje persons individuella önskemål och behov står i fokus. Du kommer att bidra till en vardag som präglas av god omsorg. Du, tillsammans med dina kollegor, är en viktig del för en trygg och meningsfull tillvaro för våra seniorer. Hos oss på Humana Trumslagarbacken får du chansen att arbeta i en engagerad och kärleksfull arbetsmiljö där du dagligen gör stor skillnad i andra människors liv.


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Timanställning - dag, kväll, helg. Nattarbete kan förekomma vid enstaka tillfällen.

Lön: Induviduell lönesättning enligt överenskommelse, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.


Vad får du?

- Möjligheten att dagligen ge god vård och omsorg till de äldre, samt skapa en meningsfull och trygg tillvaro för varje individ.

- En chans att utveckla din kompetens och erfarenhet inom vård och omsorg.

- En möjlighet att vara en del av ett företag som värdesätter glädje, ansvar och engagemang.


Arbetsbeskrivning

Som undersköterska på Humana Trumslagarbacken har du ett varierande arbete där du bland annat planerar och genomför veckoplanering, hanterar läkemedel, planerar aktiviteter. Du kommer dagligen att dokumentera och hantera eventuella avvikelser. Tillsammans med kollegor fördelar ni arbetsuppgifter och kommunicerar med HSL-personal såsom SSK, rehab personal och joursjuksköterska.


Exempel på arbetsuppgifter

- Vara kontaktperson och ansvara för dina kunders veckoplanering och genomförandeplan.

- Följa upp dina kunders veckoplanering och genomförandeplan.

- Erhålla delegering av läkemedel från SSK.

- Genomföra roliga aktiviteter.

- Hantera dokument och avvikelser.


Vem är du?

Vi söker dig som är en lagspelare – en person som är ansvarstagande och som trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har en förmåga att se helheten och du är inte rädd för att ta initiativ. Du är van vid dokumentation och arbetar med kvalitet som ledord. Erfarenhet av personcentrerat arbete är meriterande och vi tror att det är viktigt att du är en relationsbyggare med god samarbetsförmåga och ett positivt synsätt.


Vi söker dig som

- Är utbildad undersköterska eller har motsvarande arbetserfarenhet.

- Besitter goda kunskaper i Svenska i tal och skrift.


Meriterande - men inget krav

- Erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg eller hemtjänst.

- Erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom.

- Erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regi.


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.


Vad händer nu?

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2023-12-17.

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Susanne Hjelm,[email protected], gruppledare Mikaela Sistonen, mikaela.sist[email protected] eller Stefan Kungsman, [email protected].


Välkommen med din ansökan!?


Att jobba på Humana

På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Läs mer på www.humana.se?. Visa mindre

Undersköterska med intresse för aktivering

Är du intresserad av en tjänst som kombinerar nära vårdarbete och aktivitetsplanering för våra äldre? Då ska du söka till oss på Vallonens äldreboende i Skultuna! Vallonens mötesplats och äldreboende erbjuder vård och service samt ett brett utbud av aktiviteter och vi utvecklar hela tiden vårt utbud efter besökarnas önskemål och engagemang. Till vår hjälp har vi föreningar, organisationer och frivilliga eldsjälar. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhåll... Visa mer
Är du intresserad av en tjänst som kombinerar nära vårdarbete och aktivitetsplanering för våra äldre? Då ska du söka till oss på Vallonens äldreboende i Skultuna!

Vallonens mötesplats och äldreboende erbjuder vård och service samt ett brett utbud av aktiviteter och vi utvecklar hela tiden vårt utbud efter besökarnas önskemål och engagemang. Till vår hjälp har vi föreningar, organisationer och frivilliga eldsjälar. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt och stimulerar möten mellan generationer och kulturer. Vi arbetar mycket med fysisk och intellektuell aktivitet samt med aktiviteter som stärker självkänslan. Vi arbetar utifrån hälsans 4 hörnstenar: social gemenskap, fysisk aktivitet, bra matvanor och meningsfulla uppgifter.

ARBETSUPPGIFTER
Till Vallonens mötesplats/äldreboende söker vi nu en undersköterska med stort intresse för aktivering av våra kunder. Tjänsten kommer att vara en kombinationstjänst där du både arbetar aktivt i vården men även på mötesplatsen. Mer specifikt kommer du arbeta 75% för Mötesplatsen där du ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera de aktiviteter Vallonens mötesplats erbjuder. Du ska trivas i en samverkande roll där du har mycket kontakt med lokala föreningar samt kommunala och privata verksamheter. Du ingår även i ett nätverk med våra andra mötesplatser som finns runt om i staden. I tjänsten ingår också att leda vissa gruppaktiviteter exempelvis fysisk aktivitet.

Resterande 25% arbetar du i traditionellt vårdarbete med nära kundvård och service.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har specialistkunskaper kring demens.

För den här tjänsten är det viktigt med en god kommunikation och servicekänsla. Du trivs i en roll där du får bygga relationer och där du får använda dig av din kreativa sida. Tjänsten kommer att innebära mycket självständigt arbete, vi vill därför att du är bra på att strukturera och driva ditt egna arbete.

Innan du kan anställas behöver du visa upp ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Undersköterska till hemtjänst natt

FM Care söker en utbildad undersköterska som har hjärtat på rätt ställe och vill skapa livskvalitet i vardagen för våra kunder. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en undersköterskeexamen, minst två års erfarenhet av att ha arbetat inom hemtjänst och B-körkort då arbetet inkludera hembesök hos våra kunder. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att möta, bemöta, kommunicera och skapa trygghet för våra kunder och du är van att arbeta i olika jo... Visa mer
FM Care söker en utbildad undersköterska som har hjärtat på rätt ställe och vill skapa livskvalitet i vardagen för våra kunder.
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en undersköterskeexamen, minst två års erfarenhet av att ha arbetat inom hemtjänst och B-körkort då arbetet inkludera hembesök hos våra kunder. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att möta, bemöta, kommunicera och skapa trygghet för våra kunder och du är van att arbeta i olika journal- och dokumentationssystem.
Krav:
Undersköterskeutbildning.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
God datorkunskap och datorvana.
Minst två års erfarenhet av att ha arbetat inom hemtjänsten.
B-körkort.
Vi begär alltid utdrag från belastningsregistret.

MERITERANDE
Att ha arbetat i journal- och dokumentationssystemen:
Epsilon
Phoniro
SignIt

VEM ÄR DU?
Du brinner för äldreomsorg och har en naturlig fallenhet för omvårdnad. Som person är du ödmjuk, serviceinriktad och har en god förmåga att skapa goda och långvariga relationer. Du är mån om att skapa trivsel och livskvalitet för våra kunder och är lyhörd för kundernas individuella behov.
I uppdraget är du självständig och ansvarsfull och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett professionellt sätt. Vidare är du noggrann, lösningsfokuserad och ser hur du ska planera dina arbetsuppgifter för att säkerställa bästa tänkbara kvalitet i det arbete du utför. Vidare är du delaktig i att främja en positiv arbetsmiljö inom arbetsgruppen.
Arbetstiderna är förlagda natt.
Vi tillämpar sex månaders provanställning. Visa mindre

Undersköterskor inom demens till Karlslund

Här får du bidra till god livskvalité för personer med kognitiv svikt eller en demensdiagnos. Samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i din roll under ett tillitsbaserat ledarskap. På Karlslunds äldreboende arbetar vi varje dag utifrån Västerås stads värdegrund Alltid bästa möjliga möte och vi är stolta över att alltid få högsta betyg för vårt bemötande i undersökningar. Vi letar nu efter våra nästa kollegor som vill dela stoltheten med oss och arbet... Visa mer
Här får du bidra till god livskvalité för personer med kognitiv svikt eller en demensdiagnos. Samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i din roll under ett tillitsbaserat ledarskap.

På Karlslunds äldreboende arbetar vi varje dag utifrån Västerås stads värdegrund Alltid bästa möjliga möte och vi är stolta över att alltid få högsta betyg för vårt bemötande i undersökningar. Vi letar nu efter våra nästa kollegor som vill dela stoltheten med oss och arbeta utifrån vår värdegrund.

Äldreboendets C-hus invigdes i december 2019 och består av 41 lägenheter för personer med demenssjukdom. Boendets innemiljö är pedagogiskt utformad utifrån färg framtaget för att underlätta orienteringen i byggnaden för kunderna.

Vi strävar efter att vara ett äldreboende i framkant och som genomsyras av god kvalité. Vi arbetar utifrån trygghetsskapande teknik samt verktyget epsilon som är vårt planeringssystem.

Läs gärna mer om oss här: https://www.vasteras.se/omsorg-stod-och-hjalp/boenden/aldreboenden-och-servicehus/aldreboenden/karlslunds-aldreboende.html


ARBETSUPPGIFTER
Du tillhör ett team med 40 st kollegor.

Du stöttar våra kunder med allt som hör till deras vardag och personliga omvårdnad. Det innebär bland annat tvätt, städ, hjälp vid måltider och stöttning i vardagliga aktiviteter. Varje dag erbjuds det planerade aktiviteter för våra boende och det är möjligt med hjälp av engagerad och driven personal.

För oss är god livskvalité av största vikt och din roll är att se till att kunderna kan vara så självbestämmande som möjligt.

Ibland behöver du använda din kreativitet för att hantera situationer och underlätta för kund utifrån individuella anpassningar och unika förutsättningar. Vi erbjuder ett spännande och utvecklade jobb där vi hela tiden utmanar oss själva i att utveckla vårt arbetssätt.

Vi ser gärna att du också visar intresse för egen utveckling och ökat ansvar. Det erbjuds ofta ombudsroller hos oss och ta gärna chansen om möjligheten visar sig.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en undersköterskeutbildning gärna med inriktning demens och BPSD. Om du har en skyddad yrkestitel som undersköterska ser vi det som meriterande. För att trivas i rollen ser vi även att du har arbetat med personer med demenssjukdom tidigare. Du har god datorvana och kan hantera digitala verktyg.

I den här rekryteringen kommer vi be dig om utdrag ut belastningsregistret.
Vi kommer även genomföra intervjuer i två steg, telefonintervju och fysisk intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Intresserad av att arbeta kvällar och helger? Kom till oss på Flodinsgår...

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo Flodinsgården bedriver både ett äldreboende och en liten hemtjänstgrupp som ligger i ett naturskönt och lugnt område med en vacker trädgård i stadsdelen Blåsbo i centrala Västerås. Beskrivning av tjänsten Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller likvärdig utbildning. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Vårt fokus är att den äldre personen ska uppleva god livskvalite... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Flodinsgården bedriver både ett äldreboende och en liten hemtjänstgrupp som ligger i ett naturskönt och lugnt område med en vacker trädgård i stadsdelen Blåsbo i centrala Västerås.

Beskrivning av tjänsten
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller likvärdig utbildning. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Vårt fokus är att den äldre personen ska uppleva god livskvalitet och ett gott bemötande.

Tjänsterna varierar mellan 60-80 procent.
Både äldreboendet och hemtjänstgruppen söker medarbetare till våra kvällsteam och arbetstiden är då förlagd kväll mån-fredag kväll samt dag och kväll på helger.
Vi söker även medarbetare för dagtid mån-fredag samt varannan helg.
Vi behöver även flera duktiga vikarier som vill hoppa in extra när det finns behov.

Bli en del av vårt team

Attendo driver tre verksamheter på Flodinsgården, ett äldreboende, en hemtjänst och en restaurang. Här jobbar engagerad, kompetent och serviceinriktad personal i team och arbetsglädjen är hög.

Du behöver ha ett brinnande intresse för att arbeta med äldre. Du har goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt datavana. Arbetet kräver god förmåga att arbeta självständigt, samtidigt är du en del av ett team och bidrar till att helheten fungerar.

Vi söker serviceinriktade, ansvarstagande medarbetare som även bidrar till ett positivt arbetsklimat. Team-work är grunden i vårt arbetssätt.

Vi lägger stor vikt vid bemötande, flexibilitet samt god samarbetsförmåga.

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem.

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

- God datorkunskap/datorvana

- Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.

Vi går igenom ansökningarna löpande. Markera tydligt om det är äldreboendet eller hemtjänsten du söker arbete på.
Har du funderingar är du välkommen att kontakt verksamhetschef Viktoria Agemalm via mail på [email protected] Visa mindre

Intresserad av att arbeta kvällar och helger? Kom till oss på Flodinsgår...

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo Flodinsgården bedriver både ett äldreboende och en liten hemtjänstgrupp som ligger i ett naturskönt och lugnt område med en vacker trädgård i stadsdelen Blåsbo i centrala Västerås. Beskrivning av tjänsten Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller likvärdig utbildning. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Vårt fokus är att den äldre personen ska uppleva god livskvalite... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Flodinsgården bedriver både ett äldreboende och en liten hemtjänstgrupp som ligger i ett naturskönt och lugnt område med en vacker trädgård i stadsdelen Blåsbo i centrala Västerås.

Beskrivning av tjänsten
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller likvärdig utbildning. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Vårt fokus är att den äldre personen ska uppleva god livskvalitet och ett gott bemötande.

Tjänsterna varierar mellan 60-80 procent.
Både äldreboendet och hemtjänstgruppen söker medarbetare till våra kvällsteam och arbetstiden är då förlagd kväll mån-fredag kväll samt dag och kväll på helger.
Vi söker även medarbetare för dagtid mån-fredag samt varannan helg.
Vi behöver även flera duktiga vikarier som vill hoppa in extra när det finns behov.

Bli en del av vårt team

Attendo driver tre verksamheter på Flodinsgården, ett äldreboende, en hemtjänst och en restaurang. Här jobbar engagerad, kompetent och serviceinriktad personal i team och arbetsglädjen är hög.

Du behöver ha ett brinnande intresse för att arbeta med äldre. Du har goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt datavana. Arbetet kräver god förmåga att arbeta självständigt, samtidigt är du en del av ett team och bidrar till att helheten fungerar.

Vi söker serviceinriktade, ansvarstagande medarbetare som även bidrar till ett positivt arbetsklimat. Team-work är grunden i vårt arbetssätt.

Vi lägger stor vikt vid bemötande, flexibilitet samt god samarbetsförmåga.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem.

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

- God datorkunskap/datorvana

- Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande. Markera tydligt om det är äldreboendet eller hemtjänsten du söker arbete på.
Har du funderingar är du välkommen att kontakt verksamhetschef Viktoria Agemalm via mail på [email protected] Visa mindre

Undersköterskor till hemtjänsten

Vill du arbeta med att ge människor förutsättningar till att leva ett tryggt, självständigt och meningsfullt liv? Då kanske just du är vår nya medarbetare! Vård och omsorgsförvaltningen erbjuder tjänster inom många områden och verksamheter. Vi arbetar inom äldreboenden, hemtjänst, daglig verksamhet och gruppbostäder. Vår hemtjänst är fördelad på områdena Väster, Centrum Norr, Öster och Landsbygd. Natt och trygghetslarm. Det som är speciellt med vårt arbet... Visa mer
Vill du arbeta med att ge människor förutsättningar till att leva ett tryggt, självständigt och meningsfullt liv? Då kanske just du är vår nya medarbetare!

Vård och omsorgsförvaltningen erbjuder tjänster inom många områden och verksamheter. Vi arbetar inom äldreboenden, hemtjänst, daglig verksamhet och gruppbostäder. Vår hemtjänst är fördelad på områdena Väster, Centrum Norr, Öster och Landsbygd. Natt och trygghetslarm. Det som är speciellt med vårt arbete är att du som medarbetare spelar en viktig roll för den enskilda individen. Verksamhetsidén är att göra det möjligt för äldre och funktionshindrade att kunna bo kvar i det egna hemmet. Alla arbetsplatser inom vård och omsorg är tobaksfria.

Läs gärna mer om vår förvaltning och se vår film på www.vasteras.se/vardochomsorg.

ARBETSUPPGIFTER
I ditt arbete kommer du att ansvara för att kunderna får den hjälp och stöd som behövs. Genom dina besök skapar du en trygghet för kunden. Du kommer stötta den äldre och hjälpa denne att leva ett självständigt och aktivt liv. Du dokumenterar ditt arbete och är kontaktman för ett visst antal kunder. Att vara fast omsorgskontakt innebär att du kommer vara den som upprättar en genomförandeplan tillsammans med kunden och utför de flesta insatserna. Du bistår också med hjälp att kontakta anhörig eller andra viktiga personer i kundens närhet om så önskas.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en godkänd utbildning som undersköterska. Då arbetet innebär omvårdnadsansvar och dokumentation är det viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Som person är du empatisk och har lätt för att möta våra kunder som av olika anledningar behöver våra insatser. Det är även viktigt att du är serviceinriktad och har en stor vilja till att bidra till bästa tänkbara omvårdnad. Du får gärna tidigare ha arbetat inom hemtjänsten.

Arbetstiden är förlagd dag, kväll och helg. Du behöver ha god rörlighet, fysisk stabilitet och en god grundkondition eftersom rollen innebär ett rörligt arbete och en del förflyttningar. Då vi tar oss fram med cykel i arbetet behöver du kunna cykla i alla väder. För en säker och god arbetsmiljö använder vi cykelhjälm i tjänsten.

Du har inga allergier som du inte kan hantera med medicin eller har en rädsla för hund eller katt eftersom husdjur kan förekomma i kundens hem.

Innan anställning behöver du visa upp ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Finsk- och svensk talande Undersköterska, Natt, till Mälarhem Norlandia

Vi på Norlandia Äldreomsorg söker dig som är Finsktalande undersköterska och som vill jobba på Mälarhems äldreboende i Västerås. Vill du bli en del av vårt team? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan Om tjänsten: Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom bland annat äldreomsorg. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar och realiserar vi dagens och framtidens tjänster med ett professionel... Visa mer
Vi på Norlandia Äldreomsorg söker dig som är Finsktalande undersköterska och som vill jobba på Mälarhems äldreboende i Västerås. Vill du bli en del av vårt team? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan

Om tjänsten:
Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom bland annat äldreomsorg. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar och realiserar vi dagens och framtidens tjänster med ett professionellt ledarskap och ett innovativt arbetssätt.

Om Mälarhems äldreboende

Mälarhem är ett finskt, litet och modernt äldreboende med endast 26 platser vilket ger en närhet till de boende och dina kollegor. Det är beläget i ett lugnt och vackert område med närliggande affär och promenadstråk. De stora vackra terrasserna används flitigt för fika och grillkvällar. Vi har även litet odling i vår trädgård utanför och självklart en bastu.

Hos oss får du möjlighet att bejaka den finska kulturen och språket. På Mälarhem talar vi finska dagligen i arbetet och samarbetar med många olika föreningar för att bejaka det finska ursprunget. Vi har en egen restaurang i bottenvåningen där vår egen kock lagar mat med finsk inriktning. Vid helger och högtider dukar vi extra fint och erbjuder en trerättersmeny till våra boenden. Finsk tango och vals och karaoke är också vanliga aktiviteter.

Dina arbetsuppgifter:
Vi söker dig med ett genuint intresse för den äldre människan där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utforma en trygg samt säker personlig vård och omsorg. Du stödjer den äldre i sin tillvaro och skapar förutsättningar för en trygg och meningsfull vardag. Som undersköterska ansvarar du för att ge brukarna en god vård och omsorg av hög kvalitet i enlighet med vad som har överenskommits med brukaren i genomförandeplanen.

Detta omfattar bland annat:

- Personlig omvårdnad och omsorg.

- Att tillvarata brukarens egna resurser.

- Aktivering och social samvaro med brukarna samt utevistelse.

- Servera måltider.

- Tvätt av kläder och städ i brukares lägenhet.

- Dokumentation enligt SoL.

- Medicindelegering.

- Samarbeta med sjuksköterska (vid t.ex. såromläggning)

Kvalifikationer

- Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande samt arbetslivserfarenhet. inom äldreomsorg är en merit.

- Kunskap om den nationella värdegrunden för äldreomsorgen.

- Goda kunskaper inom dokumentation.

- God datavana.

- Du hanterar svenska flytande både i tal och skrift.

- Goda kunskaper i finska, då du behöver kunna kommunicera på finska med dem boende/ närstående.

Personliga egenskaper

- Humanistisk människosyn.

- Flexibel och ansvarstagande.

- Ödmjuk, prestigelös och lyhörd.

- God samarbetsförmåga.

- Lätt för att skapa förtroende.

- Vill göra skillnad för andra människor.

Vi erbjuder dig kompetensutveckling, handledning för att styrkas i ansvarsområden och i din egen yrkesroll. Vår ordinarie personal erbjuds bland annat friskvårdsbidrag, rabatter på våra hotell och stuganläggningar samt rabatt på Norweiganflyg. Vi arbetar systematiskt för att nå den bästa arbetsmiljön där vi tillsammans skapar en trivsam arbetsplats med stor arbetsglädje. Vi har kollektivavtal via arbetsgivarorganisationen Almega Bransch F.

Om Norlandia Care: Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg, hemtjänst och patienthotell.

Övrig information:

- Omfattning: 77,07%

- Lön: Individuell lönesättning.

- Tillträde: Enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till Hemtjänst, timvikarier

FM Care söker nu fler utbildade undersköterskor som har hjärtat på rätt ställe och vill skapa livskvalitet i vardagen för våra kunder. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en undersköterskeexamen, minst två års erfarenhet av att ha arbetat inom hemtjänst och att du har ett B-körkort. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att möta, bemöta, kommunicera och skapa trygghet för våra kunder. Krav: Undersköterskeutbildning Goda kunskaper i svenska sp... Visa mer
FM Care söker nu fler utbildade undersköterskor som har hjärtat på rätt ställe och vill skapa livskvalitet i vardagen för våra kunder.
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en undersköterskeexamen, minst två års erfarenhet av att ha arbetat inom hemtjänst och att du har ett B-körkort. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att möta, bemöta, kommunicera och skapa trygghet för våra kunder.
Krav:
Undersköterskeutbildning
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
God datorkunskap och datorvana.
Minst två års erfarenhet av att ha arbetat inom äldreomsorgen.
B-körkort

MERITERANDE
Att ha arbetat i journal- och dokumentationssystemen:
Epsilon
Phoniro
Signit

VEM ÄR DU?
Du brinner för äldreomsorg och har en naturlig fallenhet för omvårdnad. Som person är du ödmjuk, serviceinriktad och har en god förmåga att skapa goda och långvariga relationer. Du är mån om att skapa trivsel och livskvalitet för våra kunder och är lyhörd för kundernas individuella behov.
I uppdraget är du självständig och ansvarsfull och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett professionellt sätt. Vidare är du noggrann, lösningsfokuserad och ser hur du ska planera dina arbetsuppgifter för att säkerställa bästa tänkbara kvalitet i det arbete du utför. Vidare är du delaktig i att främja en positiv arbetsmiljö inom arbetsgruppen.
Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällstid och helger. Visa mindre

Gruppchef till Tujagården

Är du undersköterska och söker en ny karriärmöjlighet? Som gruppchef får du en ledarroll och coachar våra medarbetare att göra skillnad för de som bor hos oss. Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära. Vi är i ständig utveckling och söker dig som vill växa med oss - tillsammans gör vi världen lite bättre, en människa i taget! Hos oss får du engagerade kollegor, dukti... Visa mer
Är du undersköterska och söker en ny karriärmöjlighet? Som gruppchef får du en ledarroll och coachar våra medarbetare att göra skillnad för de som bor hos oss. Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära.

Vi är i ständig utveckling och söker dig som vill växa med oss - tillsammans gör vi världen lite bättre, en människa i taget! Hos oss får du engagerade kollegor, duktiga chefer, utbildningar, karriärmöjligheter samt flera förmåner.

Gruppchefsrollen är en del av Vardagas vinnande koncept för det nära ledarskapet. Du är en "spelande tränare" och kombinerar praktiskt arbete i omvårdnaden och en viss del administration.

Om rollen
Som gruppchef är din primära arbetsuppgift att coacha och arbeta i det dagliga omsorgsarbetet tillsammans med teamet. Det innebär att du är dina medarbetares förebild och via ditt starka engagemang skapar du varje dag ett gott arbetsklimat i gruppen. Du arbetar dagtid, helger och kvällar.

- Nära ledarskap: Rollen finns i vår organisation för att säkerställa ett nära ledarskap och ge stöd. Du har personal- och planeringsansvar för din arbetsgrupp och är delaktig i att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten i enlighet med Vardagas koncept. Detta genom att vara närvarande och stötta, svara på frågor, leda, ge feedback och bekräfta dina medarbetare i vardagen. Du har en gruppchefskollega och ni samverkar, bollar och utbyter erfarenheter.

- Delaktighet: Som gruppchef rapporterar du till verksamhetschefen och har möjlighet att påverka genom ditt deltagande i den lokala ledningsgruppen.

Om Tujagården
Tujagården är ett somatiskt boende med 36 platser fördelade på 3 plan. Boende är beläget i Skiljebo med ett angränsande skogsområde och fina promenadvägar runt knuten.

Vi arbetar utifrån de boendes behov och önskemål och din roll är viktig att underlätta och ge guldkant till våra boendes vardag. Vi har en blandad personalgrupp med olika språk, ålder och bakgrund vilket vi ser som en styrka.

- Aktivitetsansvarig: Vi arbetar strukturerat med aktiviteter och har en aktivitetsansvarig som utvecklar och utför meningsfulla aktiviteter med våra boenden.

- Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i omsorgen och vi har regelbundna besök av terapidjur.

Din erfarenhet och kunskap
Du är gärna utbildad specialist undersköterska alternativ är du en duktig och erfaren undersköterska. Du har god datorvana och talar och skriver flytande svenska. Erfarenhet från äldreomsorg och ledarskap är meriterande för denna roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi vill att du är:

- duktig och erfaren undersköterska

- tydlig och skapar delaktighet med kollegor

- vill utveckla verksamheten tillsammans med medarbetare och boende

- coachande och har förmågan att motivera och skapa engagemang hos våra medarbetare.

- duktig på att ge och ta emot feedback

- prestigelös och lättlärd

- självständig och samarbetsvillig

- du ska kunna arbeta mot uppsatta mål samt regelbundet följa upp verksamheten

Några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig som:
Ledarskapsprogram: Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära.

Kompetensutveckling: Du har tillgång till Vardagas interna utbildnings-organisation Lära (https://lara.se/) med en mängd kurser.

Förmånsportal med rabatter: Köp till exempel biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra priser.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 31/10 2023
Självklart har vi även kollektivavtal och försäkringar.

Har du frågor? Kontakta gärna verksamhetschef: asa.r[email protected] eller gruppchef [email protected]

Observera att det inte går att ansöka via E-post. Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, [email protected]

Ansök här
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se/) Visa mindre

Undersköterskor till Hemtjänsten landsbygd

Vill du arbeta med att skapa trygghet och kvalité i vardagen för våra äldre? Då kan undersköterska till hemtjänsten landsbygd vara tjänsten för dig. Vår enhet fortsätter att växa vilket leder till att vi behöver rekrytera flera undersköterskor. Vi hoppas att du vill vara med på vår fortsatta utveckling. Varmt välkommen med din ansökan! Uppdraget inom vård och omsorg är att skapa möjligheter för människor i Västerås att leva ett tryggt, självständigt och m... Visa mer
Vill du arbeta med att skapa trygghet och kvalité i vardagen för våra äldre? Då kan undersköterska till hemtjänsten landsbygd vara tjänsten för dig. Vår enhet fortsätter att växa vilket leder till att vi behöver rekrytera flera undersköterskor. Vi hoppas att du vill vara med på vår fortsatta utveckling. Varmt välkommen med din ansökan!

Uppdraget inom vård och omsorg är att skapa möjligheter för människor i Västerås att leva ett tryggt, självständigt och meningsfullt liv. Vi är en utförarorganisation och driver verksamhet inom två områden: äldreomsorg och verksamheter för personer med funktionsnedsättning. Vår enhets viktiga uppdrag är att ge omsorg till personer i deras hem och vi tillhandahåller även trygghetsskapande teknik som till exempel, trygghetslarm, digitala lås, trygghetskameror och ledsagning via gps.

Läs gärna mer: www.vasteras.se/vardochomsorgsforvaltningen

ARBETSUPPGIFTER
I ditt arbete kommer du stötta kunden i vardagliga rutiner och uppgifter. Det innebär bland annat hjälp i och ur sängen, tvättning, städning, hjälp med måltider, personlig omvårdnad, HSL insatser och andra vardagliga aktiviteter. En dag är aldrig den andra lik och ibland behöver du vara flexibel och kunna prioritera i dina arbetsuppgifter. Genom dina besök skapar du en trygghet för kunden. Du kommer stötta den äldre och hjälpa denne att leva ett självständigt och aktivt liv. Du kommer att möta kunder med olika behov av hjälp för ett bättre liv. I vardagen förändras kundernas behov och du säkerställer kvalitet och effektivitet med kunden i fokus. Inom hemtjänsten arbetar vi mycket mobilt och med trygghetsskapande teknik och du är med och bidrar i utvecklingen inom det området.

Arbetstiden är förlagd till dagtid, kvällstid och helg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker sig som har en godkänd undersköterskeutbildning. För att kunna utföra samtliga arbetsuppgifter krävs det även att du har körkort och känner dig bekväm med att köra under alla dygnets timmar och på omväxlande väglag. Dokumentation kommer att förekomma och därav ser vi att du har goda datakunskaper. Har du arbetat inom hemtjänst tidigare är det meriterande.

För att trivas i rollen söker vi dig som är flexibel och inte har några problem med ändrade omständigheter. Du är trygg med att arbeta på egen hand men även tillsammans med andra. Då arbetet berör äldre och sköra individer söker vi dig som är lugn i stressade och pressade situationer.

Det kommer förekomma husdjur hemma hos kunderna och vi ser därför att du känner dig trygg med det för att kunna vara behjälplig åt alla våra kunder.

Innan du kan anställas behöver du visa upp ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Är du Undersköterska och vill arbeta dagtid?

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo Hemvård söker nya kollegor. Vi söker Undersköterskor för dagtjänstgöring 100% med var 3:dje helg Beskrivning av tjänsten Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom Hemtjänsten Stor vikt läggs vid bemötande och kommunikation - Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om mins... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Hemvård söker nya kollegor.

Vi söker Undersköterskor för dagtjänstgöring 100% med var 3:dje helg

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom Hemtjänsten Stor vikt läggs vid bemötande och kommunikation

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

- God datorkunskap/datorvana

- Du ska kunna ta emot delegering av sjukvårdsuppgifter

- Krav på att kunna cykla

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Intervjuer sker löpande

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid 19, 2 doser och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Välkommen att söka till oss och bli en del av vår arbetsgrupp Visa mindre

Specialistundersköterska inom demens till Klockarkärlekens äldreboende

Vi på Klockarkärlekens äldreboende söker nu nya kollegor. Är du specialistundersköterska med inriktning mot demens och vill skapa en meningsfull vardag för våra äldre? Då är denna tjänst för dig! Vill du genom ett personcentrerat förhållningssätt bidra med att ge våra kunder trygghet, självständighet och gemenskap? Västerås stad gör nu en satsning och anställer specialistundersköterskor till våra verksamheter inom äldreomsorgen. Vi letar efter dig som vi... Visa mer
Vi på Klockarkärlekens äldreboende söker nu nya kollegor. Är du specialistundersköterska med inriktning mot demens och vill skapa en meningsfull vardag för våra äldre? Då är denna tjänst för dig!

Vill du genom ett personcentrerat förhållningssätt bidra med att ge våra kunder trygghet, självständighet och gemenskap? Västerås stad gör nu en satsning och anställer specialistundersköterskor till våra verksamheter inom äldreomsorgen.

Vi letar efter dig som vill vara en del av vår organisation där vi värdesätter kunskap och omtanke! Vi arbetar varje dag för Västerås stads värdegrund Alltid bästa möjliga möte, vilket innebär att alla möten med kunder, medarbetare, beställare och anhöriga ska präglas av kunskap och omtanke.

ARBETSUPPGIFTER
Rollen som specialistundersköterska är ny hos oss i Västerås stad och du kommer tillsammans med din chef att forma rollen efter din kompetens och verksamhetens behov. En del av din arbetstid kommer du att arbeta i omvårdnaden där du ger våra kunder det stöd som varje individ är i behov av. Övrig tid kommer du att arbeta med de mer specialistinriktade uppgifter som du och din chef kommit överens om.

Som specialistundersköterska i Västerås stad kommer du, tillsammans med chef och kollegor i olika roller, att kontinuerligt reflektera över ditt eget och dina kollegors yrkesetiska förhållningssätt. Du kommer genom din spetskompetens metodiskt utveckla och förbättra arbetssätt och rutiner i våra verksamheter.

I jobbet ingår också att stötta, inspirera och coacha kollegor i det dagliga arbetet och i rollen som kontaktman. Du bidrar till att skapa insikt och förståelse i gruppen och värnar om att ta tillvara på dina kollegors olika kompetens och idéer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker efter dig med minst två års erfarenhet från omvårdnadsarbete. Erfarenheten kan vara antingen som specialistundersköterska eller som undersköterska. Din specialistinriktning ska passa för äldreomsorgen med inriktning demens.

För att lyckas i rollen kräver det en pedagogisk insikt, för dig faller det sig naturligt att anpassa ditt förhållningssätt till andra för att verkligen lyckas förmedla ditt budskap. Genom ditt sätt att vara sprider du glädje och engagemang för de frågor du jobbar med. Du växer i sociala sammanhang och samverkar enkelt med andra för att nå era gemensamma mål.

Självklart vill du också vara med och bidra till en arbetsplats där vi inkluderar, hjälper och lyfter varandra!

I den här rekryteringen kommer vi be dig om ett utdrag från belastningsregistret.
Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Undersköterska till Klockarkärlekens äldreboende

Är du undersköterska och vill arbeta med att skapa en meningsfull vardag för våra äldre? Då är denna tjänst för dig! Vi på Klockarkärlekens äldreboende söker nya kollegor, du kommer bidra med en bra och trivsam miljö för våra kunder och medarbetare. Klockarkärlekens äldreboende är för personer med demenssjukdom och är beläget på Klockartorpet med 39 lägenheter. Vi utgår ifrån Västerås stads värdegrund alltid bästa möjliga möte, för oss betyder det att al... Visa mer
Är du undersköterska och vill arbeta med att skapa en meningsfull vardag för våra äldre? Då är denna tjänst för dig!

Vi på Klockarkärlekens äldreboende söker nya kollegor, du kommer bidra med en bra och trivsam miljö för våra kunder och medarbetare. Klockarkärlekens äldreboende är för personer med demenssjukdom och är beläget på Klockartorpet med 39 lägenheter.

Vi utgår ifrån Västerås stads värdegrund alltid bästa möjliga möte, för oss betyder det att allt vi gör sker med kunskap och omtanke. Vi ligger i framkant i arbetet med digitala trygghetslösningar anpassade för individens behov och arbetar hela tiden för att våra kunder ska ha en så fin vistelse som möjligt. För att du ska få en så bra start som möjligt kommer vi att erbjuda dig en gedigen introduktion anpassad efter din erfarenhet.

Läs gärna mer om vår förvaltning på www.vasteras.se/vardochomsorg

ARBETSUPPGIFTER
Du stödjer våra kunder med allt som hör till deras vardag och personliga omvårdnad. Det innebär bland annat tvätt, städ, hjälp vid måltider och stöttning i vardagliga aktiviteter, du är kundens förlängda arm och gör skillnad i kundens vardag. Vår ambition är att alla våra kunder ska känna att de har rätt till sitt eget liv, rätt att fortsätta vara den unika individ som dem är, och att de har rätt till en meningsfull vardag. Vi erbjuder ett spännande jobb där vi hela tiden utmanar oss själva i att utveckla vårt arbetssätt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en undersköterskeutbildning. Vi ser att du har god datorvana och kan hantera digitala verktyg och har ett genuint intresse för personer med demenssjukdom. Vi vill även att du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorgen. Eftersom du behöver kunna ta dig mellan våra verksamheter är det en fördel om du kan cykla.

Vi letar efter dig som är lugn och trygg. Du ser möjligheter i förändringar och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Du är bra på att samarbeta och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är empatisk, sätter kunden i fokus och är mån om att den omvårdnad du ger håller hög kvalitet. En viktig del är att du uppskattar att arbeta i team och har viljan att bidra till teamets framgång i din profession. Du är kompetent inom ditt område och delar gärna med dig av kunskap och erfarenheter.

I den här rekryteringen kommer vi be dig om ett utdrag från belastningsregistret.

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen


Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Undersköterskor till Hemtjänst

FM Care söker nu fler utbildade undersköterskor som har hjärtat på rätt ställe och vill skapa livskvalitet i vardagen för våra kunder. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en undersköterskeexamen, minst två års erfarenhet av att ha arbetat inom hemtjänst och att du har ett B-körkort. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att möta, bemöta, kommunicera och skapa trygghet för våra kunder. Krav: Undersköterskeutbildning Goda kunskaper i svenska sp... Visa mer
FM Care söker nu fler utbildade undersköterskor som har hjärtat på rätt ställe och vill skapa livskvalitet i vardagen för våra kunder.
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en undersköterskeexamen, minst två års erfarenhet av att ha arbetat inom hemtjänst och att du har ett B-körkort. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att möta, bemöta, kommunicera och skapa trygghet för våra kunder.
Krav:
Undersköterskeutbildning
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
God datorkunskap och datorvana.
Minst två års erfarenhet av att ha arbetat inom äldreomsorgen.
B-körkort

MERITERANDE
Att ha arbetat i journal- och dokumentationssystemen:
Epsilon
Phoniro
Signit

VEM ÄR DU?
Du brinner för äldreomsorg och har en naturlig fallenhet för omvårdnad. Som person är du ödmjuk, serviceinriktad och har en god förmåga att skapa goda och långvariga relationer. Du är mån om att skapa trivsel och livskvalitet för våra kunder och är lyhörd för kundernas individuella behov.
I uppdraget är du självständig och ansvarsfull och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett professionellt sätt. Vidare är du noggrann, lösningsfokuserad och ser hur du ska planera dina arbetsuppgifter för att säkerställa bästa tänkbara kvalitet i det arbete du utför. Vidare är du delaktig i att främja en positiv arbetsmiljö inom arbetsgruppen.
Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällstid och helger.
Vi tillämpar sex månaders provanställning. Visa mindre

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat p... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt. Vi ser till hela ditt liv!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad du föredrar så har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra undersköterskor och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Undersköterska! Sluta leta! Låt oss hitta jobbet till dig!

Som undersköterska har du ett stort utbud av jobberbjudanden till godo inom många områden. Att hitta erbjudanden som passar just dig är därmed inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man önskar. Många hamnar ... Visa mer
Som undersköterska har du ett stort utbud av jobberbjudanden till godo inom många områden. Att hitta erbjudanden som passar just dig är därmed inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man önskar. Många hamnar i det tråkiga valet att antingen tacka ja till ett erbjudande de inte känner sig fullt nöjda med, eller att börja om samma krävande process igen.


Låt istället oss på VårdMatch hjälpa dig att smidigt finna vad du söker. I vårt formulär anger du dina önskemål och preferenser. Du är kanske på jakt efter nya utvecklingsmöjligheter? Eller ett schema som passar bättre in i livet? Kanske är det bara en fråga om ersättning och förmåner? Oavsett vad du söker efter så är vi på VårdMatch alltid här för att lyssna. Sedan återkopplar vi med lämpliga matchningar som har potential att kunna erbjuda vad du söker.


Vi på VårdMatch arbetar inte på uppdrag av arbetsgivare utan det är du som kandidat som står i vårt absoluta centrum. Vi representerar dina intressen genom hela processen, även i förhandlingarna.


Varmt välkommen till VårdMatch och berätta vad du söker i ditt yrkesliv.
Låt livet vara mer än dåliga erbjudanden!


Har du frågor angående VårdMatch och våra tjänster så är du alltid välkommen att höra av dig till ansvarig matchare.
Filip Ohlin - Rekryterare & Matchare
[email protected] Visa mindre

Timvikarie Natt Fmcare

FM Care söker två utbildade undersköterskor som har hjärtat på rätt ställe och vill skapa livskvalitet i vardagen för våra kunder i hemtjänsten i Västerås kommun. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en undersköterskeexamen, minst två års erfarenhet av att ha arbetat inom hemtjänst/hemsjukvård och B-körkort alternativt ett villkorat B-körkort då arbetet inkludera hembesök hos våra kunder. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att möta, bemöta,... Visa mer
FM Care söker två utbildade undersköterskor som har hjärtat på rätt ställe och vill skapa livskvalitet i vardagen för våra kunder i hemtjänsten i Västerås kommun.
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en undersköterskeexamen, minst två års erfarenhet av att ha arbetat inom hemtjänst/hemsjukvård och B-körkort alternativt ett villkorat B-körkort då arbetet inkludera hembesök hos våra kunder. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att möta, bemöta, kommunicera och skapa trygghet för våra kunder och du är van att arbeta i olika journal- och dokumentationssystem.
Krav:
Undersköterskeutbildning
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Goda datorkunskap och datorvana.
Minst två års erfarenhet av att ha arbetat inom äldreomsorgen.
B-körkort alternativt villkorat B-körkort.

MERITERANDE
Att ha arbetat i journal- och dokumentationssystemen:
Epsilon
Phoniro
Signit

VEM ÄR DU?
Du brinner för äldreomsorg och har en naturlig fallenhet för omvårdnad. Som person är du ödmjuk, serviceinriktad och har en god förmåga att skapa goda och långvariga relationer. Du är mån om att skapa trivsel och livskvalitet för våra kunder och är lyhörd för kundernas individuella behov.
I uppdraget är du självständig och ansvarsfull och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett professionellt sätt. Vidare är du noggrann, lösningsfokuserad och ser hur du ska planera dina arbetsuppgifter för att säkerställa bästa tänkbara kvalitet i det arbete du utför. Vidare är du delaktig i att främja en positiv arbetsmiljö vid verksamheten.
Arbetstiderna är förlagda nattetid. Visa mindre

Gruppledare Vikariat Trumslagarbacken

Vill du arbeta med att dagligen ge människor ett bättre liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Nu får du chansen att vara spindeln i nätet i det viktiga arbetet att samordna omvårdnadsarbetet för våra kunder. Vi söker en gruppledare som också är utbildad undersköterska till vårt glada gäng på Humana. Om tjänsten Tjänsten är ett vikariat, från och med 15 december 2023 till och m... Visa mer
Vill du arbeta med att dagligen ge människor ett bättre liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Nu får du chansen att vara spindeln i nätet i det viktiga arbetet att samordna omvårdnadsarbetet för våra kunder. Vi söker en gruppledare som också är utbildad undersköterska till vårt glada gäng på Humana.Om tjänsten


Tjänsten är ett vikariat, från och med 15 december 2023 till och med 30 juni 2024, med möjlighet till förlängning. Dagtid måndag till fredag. 100%. Du kommer arbeta 70% av din arbetstid i omvårdnaden, där du leder och samordnar omvårdnadsinsatser och 30% av din arbetstid med administrativt arbete. Som gruppledare behöver du ha förmåga att organisera och planera, vi lägger stor vikt vid att du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt, där kreativitet och flexibilitet är värdefulla egenskaper. Du är självständig, ordningsam, noggrann och lägger vikt vid tydliga rutiner.I rollen som gruppledare kommer du huvudsakligen att arbeta med:

- samordna, leda och planera omvårdnadsarbetet

- bemanning och schemaläggning

- rekrytering av sommarvikarier

- beställning av förbrukningsmaterial mm
 För denna tjänst krävs det att du:

- är utbildad undersköterska

- erfarenhet av arbete inom vård- och omsorgDet är även meriterande om du:

- har erfarenhet från en liknande roll Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba hos oss påHumana https://www.humana.se/jobbVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till Hemtjänst

FM Care söker två utbildade undersköterskor som har hjärtat på rätt ställe och vill skapa livskvalitet i vardagen för våra kunder. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en undersköterskeexamen, minst två års erfarenhet av att ha arbetat inom hemtjänst/hemsjukvård och B-körkort alternativt ett villkorat B-körkort då arbetet inkludera hembesök hos våra kunder. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att möta, bemöta, kommunicera och skapa trygghet ... Visa mer
FM Care söker två utbildade undersköterskor som har hjärtat på rätt ställe och vill skapa livskvalitet i vardagen för våra kunder.
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en undersköterskeexamen, minst två års erfarenhet av att ha arbetat inom hemtjänst/hemsjukvård och B-körkort alternativt ett villkorat B-körkort då arbetet inkludera hembesök hos våra kunder. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att möta, bemöta, kommunicera och skapa trygghet för våra kunder och du är van att arbeta i olika journal- och dokumentationssystem.
Krav:
Undersköterskeutbildning
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
God datorkunskap och datorvana.
Minst två års erfarenhet av att ha arbetat inom äldreomsorgen.
B-körkort alternativt villkorat B-körkort.

MERITERANDE
Att ha arbetat i journal- och dokumentationssystemen:
Epsilon
Phoniro
Signit

VEM ÄR DU?
Du brinner för äldreomsorg och har en naturlig fallenhet för omvårdnad. Som person är du ödmjuk, serviceinriktad och har en god förmåga att skapa goda och långvariga relationer. Du är mån om att skapa trivsel och livskvalitet för våra kunder och är lyhörd för kundernas individuella behov.
I uppdraget är du självständig och ansvarsfull och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett professionellt sätt. Vidare är du noggrann, lösningsfokuserad och ser hur du ska planera dina arbetsuppgifter för att säkerställa bästa tänkbara kvalitet i det arbete du utför. Vidare är du delaktig i att främja en positiv arbetsmiljö inom arbetsgruppen.
Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällstid, helger och storhelger. Visa mindre

Timvikarier till vård och omsorg

Vill du ha ett meningsfullt, aktivt och stimulerande arbete? Du kommer få möjlighet att göra skillnad för människor genom att stödja och hjälpa våra kunder att leva ett självständigt och värdigt liv. Om du har ett genuint intresse för att arbeta med människor, har empati och är redo att ta dig an varierande arbetsuppgifter, så är detta möjligheten för dig! ARBETSUPPGIFTER • Personlig omvårdnad och assistans enligt individuella behov • Stödja och hjälpa... Visa mer
Vill du ha ett meningsfullt, aktivt och stimulerande arbete? Du kommer få möjlighet att göra skillnad för människor genom att stödja och hjälpa våra kunder att leva ett självständigt och värdigt liv. Om du har ett genuint intresse för att arbeta med människor, har empati och är redo att ta dig an varierande arbetsuppgifter, så är detta möjligheten för dig!

ARBETSUPPGIFTER
• Personlig omvårdnad och assistans enligt individuella behov
• Stödja och hjälpa till med dagliga aktiviteter som personlig hygien, påklädning, hushållssysslor och måltider
• Läkemedelshantering
• Social samvaro
• Skapa en trygg och positiv miljö för de personer du stödjer
• Dokumentation och rapportering av utförda insatser

KVALIFIKATIONER
Vi sätter stort värde vid att du som person tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är lyhörd och har ett bra bemötande oavsett vem du träffar. Som medarbetare hos oss är du en viktig del av ett team som jobbar för att våra kunder ska få god livskvalitet. Du bör också vara bekväm med att arbeta i en föränderlig miljö och kunna anpassa dig efter våra kunders behov och olika förutsättningar för dagen.
För att vara aktuell som timvikarie hos oss behöver du:
• Vara 18 år
• Behärska svenska i både tal och skrift
• Kunna använda dator och mobiltelefon

Det är en fördel om du har:
• B-körkort
• Undersköterskeutbildning/barnskötarutbildning (betyg bifogar du i din ansökan)
• Påbörjat relevant utbildning
• Arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg

Vi erbjuder dig:
• Flexibla arbetstider och möjlighet att själv påverka ditt arbetsschema
• Möjlighet att arbeta inom olika verksamheter inom äldreomsorgen, inklusive äldreboende, servicehus och hemtjänst
• Möjlighet att arbeta inom verksamheter för personer med funktionsnedsättning enligt LSS och Socialpsykiatri
• En meningsfull och givande arbetsplats där du gör skillnad varje dag
• En 2-dagars praktiskt introduktionsutbildning utöver den introduktionen du får på din arbetsplats


Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att begära ett utdrag ur belastningsregister från de kandidater som övervägs för tjänsten.

Vi intervjuar löpande under ansökningstiden. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Om du tror att du skulle passa för den här rollen och delar vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte, tveka inte att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att lära känna dig.

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Timvikarie till FM Cares Hemtjänst

FM Care söker timvikarier som är utbildade undersköterskor och/eller vårdbiträden till vår hemtjänstverksamhet i Västerås kommun. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara utbildad undersköterska eller vårdbiträde och ha minst ett års erfarenhet av att ha arbetat inom hemtjänst/hemsjukvård. Vidare har du B-körkort alternativt ett villkorat B-körkort då arbetet inkludera hembesök hos våra kunder i Västerås kommun. Vi lägger stor vikt vid din förmåga... Visa mer
FM Care söker timvikarier som är utbildade undersköterskor och/eller vårdbiträden till vår hemtjänstverksamhet i Västerås kommun.
För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara utbildad undersköterska eller vårdbiträde och ha minst ett års erfarenhet av att ha arbetat inom hemtjänst/hemsjukvård. Vidare har du B-körkort alternativt ett villkorat B-körkort då arbetet inkludera hembesök hos våra kunder i Västerås kommun. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att möta, bemöta, kommunicera och skapa trygghet för våra kunder och att du är van vid att arbeta i olika dokumentationssystem.
Skallkrav:
Undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Goda datorkunskap och datorvana.
Minst ett års erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.
B-körkort alternativt villkorat B-körkort.

MERITERANDE
Att ha arbetat i journal- och dokumentationssystemen:
Epsilon
Phoniro
Signit

VEM ÄR DU?
Du brinner för äldreomsorg, du har en naturlig fallenhet för omvårdnad och har hjärtat på rätt ställe och vill skapa en meningsfull vardag för våra kunder. SSom person är du ödmjuk, serviceinriktad och har en god förmåga att skapa goda och långvariga relationer. Du är mån om att skapa trivsel och livskvalitet för våra kunder och är lyhörd för kundernas individuella behov.
I uppdraget är du självständig och ansvarsfull och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett professionellt sätt. Vidare är du noggrann, lösningsfokuserad och ser hur du ska planera dina arbetsuppgifter för att säkerställa bästa tänkbara kvalitet i det arbete du utför. Vidare är du delaktig i att främja en positiv arbetsmiljö vid verksamheten.
Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällstid, nattetid, helger och storhelger.


Ansökningar från arbetssökanden som inte uppfyller skallkraven undanbedes. Visa mindre

Undersköterskor till FMcare Hemtjänst

FM Care har fått tillstånd att börja bedriva hemtjänst och hemsjukvård från 2 oktober 2023. Därför söker vi nu Engagerade individer som vill vara med och göra skillnad samt vara en del i vårt team på FM Care. Vi söker undersköterskor till vår hemtjänstverksamhet hos Fmcare. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara utbildad som undersköterska. Vi ser att du har erfarenhet av omvårdnadsarbete och/eller tidigare arbete inom hemtjänst är meriterande, ... Visa mer
FM Care har fått tillstånd att börja bedriva hemtjänst och hemsjukvård från 2 oktober 2023. Därför söker vi nu Engagerade individer som vill vara med och göra skillnad samt vara en del i vårt team på FM Care.
Vi söker undersköterskor till vår hemtjänstverksamhet hos Fmcare. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara utbildad som undersköterska. Vi ser att du har erfarenhet av omvårdnadsarbete och/eller tidigare arbete inom hemtjänst är meriterande, och vi lägger särskilt stor vikt vid dina färdigheter inom bemötande, kommunikation, kontakt manskap och dokumentation i journalsystem. Du som söker tjänsten behöver även ha körkort B, då arbetsuppgifterna inkluderar resor mellan olika kundbesök.
Tjänsten gäller dag och/eller kväll samt innebär tjänstgöring varannan eller var tredje helg, vilket ger en flexibel och varierad arbetsschema.
För att vara framgångsrik i denna roll bör du uppfylla följande kriterier:
· Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning)
· Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
· God datorkunskap och datorvana.
· Meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.
· Körkort B för automatväxlad bil.
Som person är du serviceinriktad och trivs med att skapa goda relationer. Du är engagerad i att ge våra kunder en hög livskvalitet och är ödmjuk inför deras individuella behov. Din självständighet och ansvarsfullhet gör att du tar dig an arbetsuppgifterna på ett professionellt sätt.
Om du känner att beskrivningen passar in på dig och du är redo att bidra till vårt team, tveka inte att söka redan idag! Vi ser fram emot att få lära känna dig och välkomnar dig till vårt dedikerade team hos Fmcare. Visa mindre

Undersköterskor till Herrgärdets servicehus

Är du undersköterska och vill arbeta i vår verksamhet? Välkommen med din ansökan till Herrgärdets servicehus, vi erbjuder dig ett arbete där du dagligen får göra skillnad för våra äldre. Herrgärdets servicehus ligger centralt i Västerås och har 98 lägenheter. Vi har inriktningen Hälsans hus med ett stort fokus på aktiviteter och rörelse. Huset är utrustat med gym och pool som nyttjas både av boende från huset men finns även till för medborgare över 65 år... Visa mer
Är du undersköterska och vill arbeta i vår verksamhet? Välkommen med din ansökan till Herrgärdets servicehus, vi erbjuder dig ett arbete där du dagligen får göra skillnad för våra äldre.

Herrgärdets servicehus ligger centralt i Västerås och har 98 lägenheter. Vi har inriktningen Hälsans hus med ett stort fokus på aktiviteter och rörelse. Huset är utrustat med gym och pool som nyttjas både av boende från huset men finns även till för medborgare över 65 år som bor i eget boende. Vi har även en stor mötesplats där det bland annat finns vävstuga, snickeri och utrymme för andra aktiviteter.

ARBETSUPPGIFTER
Här erbjuds du ett spännande jobb där du gör stor skillnad i kundernas vardag och välmående. Du kommer stötta kunden i vardagliga rutiner och uppgifter såsom personlig hygien, måltidssituationer, såromläggning eller mediciner. Du stödjer, uppmuntrar och skapar en god stämning. Förvänta dig många skratt och intressanta historier. På enheten arbetar du med kontaktmannaskap där du har huvudansvar för några av kunderna och bland annat håller kontakten med deras anhöriga. Du är kundens förlängda arm och gör en stor skillnad i deras vardag. Kom ihåg att du aldrig är ensam i din roll, du är en del av ett team!

Arbetet är dag- och kvällstid samt varannan helg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en undersköterskeutbildning. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och datavana. Har du även erfarenhet av att dokumentera, gärna i systemet Epsilon (mobil omsorg) är det meriterande. Som person är du serviceinriktad och ansvarstagande, du sätter de boende i fokus och är alltid mån om att den omvårdnad du ger är av högsta kvalitet. Du samarbetar gärna med andra och är flexibel i ditt förhållningssätt. Då tjänsten till viss del innebär tunga lyft, förflyttningar och liknande krävs god rörlighet och fysisk stabilitet.

För medarbetarna på Herrgärdet är följande viktigt i rollen som undersköterska: "Att ha individen i fokus och jobba från hjärtat, vi är viktiga för våra äldre och de måste vara viktiga för oss med, vi jobbar med det viktigaste uppdraget".

Låter detta som en tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Undersköterska sökes till Humana Trumslagarbacken

Vill du vara en del av ett arbetsteam som dagligen arbetar för att ge våra äldre möjligheten till ett bra liv? Då har du hamnat på rätt plats! Just nu söker vi efter passionerade och ansvarsfulla undersköterskor till Trumslagarbacken, som vill hjälpa oss att leva ut vår vision – ”Alla har rätt till ett bra liv”. Att arbeta hos oss ger dig en möjlighet att utvecklas och göra skillnad samtidigt som du arbetar i ett företag som värdesätter glädje, ansvar och ... Visa mer
Vill du vara en del av ett arbetsteam som dagligen arbetar för att ge våra äldre möjligheten till ett bra liv? Då har du hamnat på rätt plats! Just nu söker vi efter passionerade och ansvarsfulla undersköterskor till Trumslagarbacken, som vill hjälpa oss att leva ut vår vision – ”Alla har rätt till ett bra liv”. Att arbeta hos oss ger dig en möjlighet att utvecklas och göra skillnad samtidigt som du arbetar i ett företag som värdesätter glädje, ansvar och engagemang. Sök nu och bli en del av vårt fantastiska team!


Om tjänsten

Hos oss på Humana kommer du att arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt, där varje persons individuella önskemål och behov står i fokus. Du kommer att bidra till en vardag som präglas av god omsorg. Du, tillsammans med dina kollegor, är en viktig del för en trygg och meningsfull tillvaro för våra seniorer. Hos oss på Humana Trumslagarbacken får du chansen att arbeta i en engagerad och kärleksfull arbetsmiljö där du dagligen gör stor skillnad i andra människors liv.


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dag, kväll, helg. Tjänstgöringsgrad: 80%.

Lön: Induviduell lönesättning enligt överenskommelse, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: 2023-11-01 eller enlig överenskommelse.


Vad får du?

- Möjligheten att dagligen ge god vård och omsorg till de äldre, samt skapa en meningsfull och trygg tillvaro för varje individ.

- En chans att utveckla din kompetens och erfarenhet inom vård och omsorg.

- En möjlighet att vara en del av ett företag som värdesätter glädje, ansvar och engagemang.


Arbetsbeskrivning

Som undersköterska på Humana Trumslagarbacken har du ett varierande arbete där du bland annat planerar och genomför veckoplanering, hanterar läkemedel, planerar aktiviteter. Du kommer dagligen att dokumentera och hantera eventuella avvikelser. Tillsammans med kollegor fördelar ni arbetsuppgifter och kommunicerar med HSL-personal såsom SSK, rehab personal och joursjuksköterska.


Exempel på arbetsuppgifter

- Vara kontaktperson och ansvara för dina kunders veckoplanering och genomförandeplan.

- Följa upp dina kunders veckoplanering och genomförandeplan.

- Erhålla delegering av läkemedel från SSK.

- Genomföra roliga aktiviteter.

- Hantera dokument och avvikelser.


Vem är du?

Vi söker dig som är en lagspelare – en person som är ansvarstagande och som trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har en förmåga att se helheten och du är inte rädd för att ta initiativ. Du är van vid dokumentation och arbetar med kvalitet som ledord. Erfarenhet av personcentrerat arbete är meriterande och vi tror att det är viktigt att du är en relationsbyggare med god samarbetsförmåga och ett positivt synsätt.


Vi söker dig som

- Är utbildad undersköterska eller har motsvarande arbetserfarenhet.

- Besitter goda kunskaper i Svenska i tal och skrift.


Meriterande - men inget krav

- Erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg eller hemtjänst.

- Erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom.

- Erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regi.


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.


Vad händer nu?

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2023-10-01.

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Susanne Hjelm,[email protected], eller gruppledare Mikaela Sistonen, [email protected].


Välkommen med din ansökan!?


Att jobba på Humana

På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Läs mer på www.humana.se Visa mindre

Är du Undersköterska och vill arbeta dagtid?

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo Hemvård söker nya kollegor. Vi söker Undersköterskor för dagtjänstgöring 100% med var 3:dje helg Beskrivning av tjänsten Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom Hemtjänsten Stor vikt läggs vid bemötande och kommunikation - Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om mins... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Hemvård söker nya kollegor.

Vi söker Undersköterskor för dagtjänstgöring 100% med var 3:dje helg

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom Hemtjänsten Stor vikt läggs vid bemötande och kommunikation

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

- God datorkunskap/datorvana

- Du ska kunna ta emot delegering av sjukvårdsuppgifter

- Krav på att kunna cykla

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Intervjuer sker löpande

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid 19, 2 doser och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Välkommen att söka till oss och bli en del av vår arbetsgrupp Visa mindre

Undersköterska sökes till Humana Trumslagarbacken

Vill du vara en del av ett arbetsteam som dagligen arbetar för att ge våra äldre möjligheten till ett bra liv? Då har du hamnat på rätt plats! Just nu söker vi efter passionerade och ansvarsfulla undersköterskor till Trumslagarbacken, som vill hjälpa oss att leva ut vår vision – ”Alla har rätt till ett bra liv”. Att arbeta hos oss ger dig en möjlighet att utvecklas och göra skillnad samtidigt som du arbetar i ett företag som värdesätter glädje, ansvar och ... Visa mer
Vill du vara en del av ett arbetsteam som dagligen arbetar för att ge våra äldre möjligheten till ett bra liv? Då har du hamnat på rätt plats! Just nu söker vi efter passionerade och ansvarsfulla undersköterskor till Trumslagarbacken, som vill hjälpa oss att leva ut vår vision – ”Alla har rätt till ett bra liv”. Att arbeta hos oss ger dig en möjlighet att utvecklas och göra skillnad samtidigt som du arbetar i ett företag som värdesätter glädje, ansvar och engagemang. Sök nu och bli en del av vårt fantastiska team!


Om tjänsten

Hos oss på Humana kommer du att arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt, där varje persons individuella önskemål och behov står i fokus. Du kommer att bidra till en vardag som präglas av god omsorg. Du, tillsammans med dina kollegor, är en viktig del för en trygg och meningsfull tillvaro för våra seniorer. Hos oss på Humana Trumslagarbacken får du chansen att arbeta i en engagerad och kärleksfull arbetsmiljö där du dagligen gör stor skillnad i andra människors liv.


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dag, kväll, helg. Tjänstgöringsgrad: 80%.

Lön: Induviduell lönesättning enligt överenskommelse, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: 2023-11-01 eller enlig överenskommelse.


Vad får du?

- Möjligheten att dagligen ge god vård och omsorg till de äldre, samt skapa en meningsfull och trygg tillvaro för varje individ.

- En chans att utveckla din kompetens och erfarenhet inom vård och omsorg.

- En möjlighet att vara en del av ett företag som värdesätter glädje, ansvar och engagemang.


Arbetsbeskrivning

Som undersköterska på Humana Trumslagarbacken har du ett varierande arbete där du bland annat planerar och genomför veckoplanering, hanterar läkemedel, planerar aktiviteter. Du kommer dagligen att dokumentera och hantera eventuella avvikelser. Tillsammans med kollegor fördelar ni arbetsuppgifter och kommunicerar med HSL-personal såsom SSK, rehab personal och joursjuksköterska.


Exempel på arbetsuppgifter

- Vara kontaktperson och ansvara för dina kunders veckoplanering och genomförandeplan.

- Följa upp dina kunders veckoplanering och genomförandeplan.

- Erhålla delegering av läkemedel från SSK.

- Genomföra roliga aktiviteter.

- Hantera dokument och avvikelser.


Vem är du?

Vi söker dig som är en lagspelare – en person som är ansvarstagande och som trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har en förmåga att se helheten och du är inte rädd för att ta initiativ. Du är van vid dokumentation och arbetar med kvalitet som ledord. Erfarenhet av personcentrerat arbete är meriterande och vi tror att det är viktigt att du är en relationsbyggare med god samarbetsförmåga och ett positivt synsätt.


Vi söker dig som

- Är utbildad undersköterska eller har motsvarande arbetserfarenhet.

- Besitter goda kunskaper i Svenska i tal och skrift.


Meriterande - men inget krav

- Erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg eller hemtjänst.

- Erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom.

- Erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regi.


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.


Vad händer nu?

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2023-10-01.

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Susanne Hjelm,[email protected], eller gruppledare Mikaela Sistonen, [email protected].


Välkommen med din ansökan!?


Att jobba på Humana

På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Läs mer på www.humana.se Visa mindre

Undersköterskor till Hälleborgs äldreboende

Vill du arbeta med att ge människor förutsättningar till att leva ett tryggt, självständigt och meningsfullt liv? Då kanske just du är vår nya medarbetare! Hälleborg är ett modernt äldreboende som erbjuder anpassade trygghetslösningar utifrån individens behov. I våra 120 lägenheter bor äldre personer med eller utan demenssjukdom. Genom vår moderna teknik är Hälleborg ett helt öppet boende vilket skapar stor frihet för individen. Boendet har egen spaavdeln... Visa mer
Vill du arbeta med att ge människor förutsättningar till att leva ett tryggt, självständigt och meningsfullt liv? Då kanske just du är vår nya medarbetare!

Hälleborg är ett modernt äldreboende som erbjuder anpassade trygghetslösningar utifrån individens behov. I våra 120 lägenheter bor äldre personer med eller utan demenssjukdom. Genom vår moderna teknik är Hälleborg ett helt öppet boende vilket skapar stor frihet för individen. Boendet har egen spaavdelning med bastu, badkar, en fantastisk trädgård, fina gångbanor och på sommaren finns det även höns ute på gården.

Läs gärna mer: www.vasteras.se/omsorg-stod-och-hjalp/boenden/aldreboenden-och-servicehus/aldreboenden/halleborgs-aldreboende

ARBETSUPPGIFTER
Du hjälper våra boende med allt som hör till deras vardag och personlig omvårdnad. Det innebär bland annat hjälp i och ur sängen, tvättning, städning, hjälp med måltider och andra vardagliga aktiviteter. Du ser till att de boende har en god tillvaro genom till exempel aktiviteter och kulturella evenemang. En dag är aldrig den andra lik och ibland behöver du vara flexibel och kunna prioritera en annan arbetsuppgift. De boendes behov och omsorgen av människan prioriteras alltid först. Du försöker varje dag att göra kundens dag så bra och meningsfull som möjligt.

En annan viktig del i ditt arbete är att skapa och bibehålla goda relationer med anhöriga. Precis som oss tror du att samarbete är en förutsättning för att klara av vårt uppdrag.

Arbetstiden är förlagd till dagtid, kvällstid och helg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en godkänd undersköterskeutbildning. Det är ett plus om du kan dokumentera ditt arbete och har erfarenhet av kontaktmannaskap. Du är lugn, trygg och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och arbetssätt. Vidare är du även serviceinriktad och alltid mån om att den omvårdnad du ger håller hög kvalitet.

I arbetet behöver du tillsammans med dina kollegor vara kreativ, lösningsfokuserad och flexibel för att hantera olika situationer som uppkommer. Därför söker vi dig som vill bidra med dina erfarenheter, kunskaper och tankar för att skapa ett starkt team.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Bli en del av Attendo Hemvård Västerås!

Vi på Attendo bedriver hemtjänst dygnet runt och hemsjukvård i större delen av Västerås. Under flera år har vi varit en stor och populär utförare i stan och nu växer vi ytterligare. Därför behöver vi nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad. Vi söker undersköterskor och vårdbiträden för tillsvidareanställning men även medarbetare som vill arbeta extra vid behov till hemtjänsten. Söker du arbete till sommaren kan du skicka in din ... Visa mer
Vi på Attendo bedriver hemtjänst dygnet runt och hemsjukvård i större delen av Västerås. Under flera år har vi varit en stor och populär utförare i stan och nu växer vi ytterligare. Därför behöver vi nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad.

Vi söker undersköterskor och vårdbiträden för tillsvidareanställning men även medarbetare som vill arbeta extra vid behov till hemtjänsten. Söker du arbete till sommaren kan du skicka in din ansökan även genom denna annons.

Vill du veta mer om vad vi inom hemtjänsten jobbar med? Kolla in den här filmen:

https://attendosverige.teamtailor.com/pages/jobba-i-hemtjansten

Vad erbjuder vi?

Som medarbetare inom hemtjänsten i Attendo får du en möjlighet att bygga trygga relationer med Västerås äldre. Med kontinuitet som stort fokus ser vi att du har stor möjlighet att utvecklas inom kontaktmannaskap och Attendos värderingsarbete.

Vi erbjuder både tillsvidareanställning och timanställning.

Hos oss på Attendo är det viktigt att känna stolthet över sitt yrke och sin arbetsgivare. Vi vill uppfattas på ett professionellt sätt som vittnar och vårt fokus på kompetens, engagemang och omtanke. Alla våra medarbetare kan därför alltid räkna med:

- Förmåner så som friskvårdsbidrag, skobidrag, utbildningsstöd mm
- Möjligheter till kompetensutveckling via interna utbildningar inom t.ex. kvalitet och kontaktmannaskap
- En välstrukturerad och värderingsstyrd organisation med funktioner som t.ex. löne-avdelning, kvalitets-avdelning, HR-avdelning mfl.
- En arbetsgivare med fokus på framtiden, där vår avdelning för verksamhetsutveckling ständigt arbetar för att förenkla och förbättra våra förutsättningar att göra ett bra jobb


Kvalifikationer

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem.

Undersköterskeutbildning om minst 1350p (meriterande)

Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

God datorkunskap/datorvana

Körkort B (meriterande)

Kunna cykla

Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen

Du trivs som bäst när du får ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Om AttendoAttendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag! Visa mindre

Är du Undersköterska och vill arbeta dagtid?

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo Hemvård söker nya kollegor. Vi söker Undersköterskor för dagtjänstgöring 100% med var 3:dje helg Beskrivning av tjänsten Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom Hemtjänsten Stor vikt läggs vid bemötande och kommunikation - Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om mins... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Hemvård söker nya kollegor.

Vi söker Undersköterskor för dagtjänstgöring 100% med var 3:dje helg

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom Hemtjänsten Stor vikt läggs vid bemötande och kommunikation

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

- God datorkunskap/datorvana

- Du ska kunna ta emot delegering av sjukvårdsuppgifter

- Krav på att kunna cykla

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Intervjuer sker löpande

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid 19, 2 doser och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Välkommen att söka till oss och bli en del av vår arbetsgrupp Visa mindre

Timvikarie Natt Fmcare

FM Care söker två utbildade undersköterskor som har hjärtat på rätt ställe och vill skapa livskvalitet i vardagen för våra kunder i Västerås kommun. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en undersköterskeexamen, minst två års erfarenhet av att ha arbetat inom hemtjänst/hemsjukvård och B-körkort alternativt ett villkorat B-körkort då arbetet inkludera hembesök hos våra kunder. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att möta, bemöta, kommunicera o... Visa mer
FM Care söker två utbildade undersköterskor som har hjärtat på rätt ställe och vill skapa livskvalitet i vardagen för våra kunder i Västerås kommun.
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en undersköterskeexamen, minst två års erfarenhet av att ha arbetat inom hemtjänst/hemsjukvård och B-körkort alternativt ett villkorat B-körkort då arbetet inkludera hembesök hos våra kunder. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att möta, bemöta, kommunicera och skapa trygghet för våra kunder och du är van att arbeta i olika journal- och dokumentationssystem.
Krav:
Undersköterskeutbildning
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Goda datorkunskap och datorvana.
Minst två års erfarenhet av att ha arbetat inom äldreomsorgen.
B-körkort alternativt villkorat B-körkort.

MERITERANDE
Att ha arbetat i journal- och dokumentationssystemen:
Epsilon
Phoniro
Signit

VEM ÄR DU?
Du brinner för äldreomsorg och har en naturlig fallenhet för omvårdnad. Som person är du ödmjuk, serviceinriktad och har en god förmåga att skapa goda och långvariga relationer. Du är mån om att skapa trivsel och livskvalitet för våra kunder och är lyhörd för kundernas individuella behov.
I uppdraget är du självständig och ansvarsfull och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett professionellt sätt. Vidare är du noggrann, lösningsfokuserad och ser hur du ska planera dina arbetsuppgifter för att säkerställa bästa tänkbara kvalitet i det arbete du utför. Vidare är du delaktig i att främja en positiv arbetsmiljö vid verksamheten.
Arbetstiderna är förlagda nattetid. Visa mindre

Undersköterska sökes till Continuum AB - Hemtjänst

Om arbetsplatsen Continuum står för Kontinuitet och engagemang och vi söker nu dig som är undersköterska. All vår verksamhet präglas av det personliga mötet där servicen anpassas till individens förutsättningar och önskemål. Vi arbetar ständigt med att vara en professionell och förtroendeingivande utförare till våra kunder. Continuum tillhandahåller Vård och Omsorg runt hela Västerås och Enköping. Arbetsbeskrivning Arbetet innebär Vård- och omsorgsuppgi... Visa mer
Om arbetsplatsen
Continuum står för Kontinuitet och engagemang och vi söker nu dig som är undersköterska.
All vår verksamhet präglas av det personliga mötet där servicen anpassas till individens förutsättningar och önskemål.
Vi arbetar ständigt med att vara en professionell och förtroendeingivande utförare till våra kunder. Continuum tillhandahåller Vård och Omsorg runt hela Västerås och Enköping.


Arbetsbeskrivning
Arbetet innebär Vård- och omsorgsuppgifter inom hemtjänst, att i våra kunders egna hem utföra den hjälp- och stödinsatser de är beviljade. Det medför att arbetsuppgifterna är av varierande art, t.ex. personlig omvårdnad, matlagning, inköp, städ/tvätt och promenader. Arbetet innehåller dessutom vissa administrativa uppgifter såsom social dokumentation, upprättande av genomförandeplaner samt kontakter med anhöriga, sjuksköterskor och andra yrkesgrupper som vi samarbetar med. I arbetet ingår att utföra sjukvårdande insatser på delegering av sjuksköterska.


Kvalifikationer/Utbildning
Vi söker dig som är utbildad undersköterska.
Du som är trygg, stresstålig och självständig.
Du är serviceinriktad och lyhörd för kundens behov.
Arbetet ställer höga krav på god fysik, stort tålamod och flexibilitet.
God samarbetsförmåga och kan relatera till andra människor på ett lyhört sätt.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet som förutsätter ett bra bemötande och empatiskt förhållningssätt oavsett situation baserat på personlig mognad och flexibilitet.
Du måste kunna cykla, körkort är ett plus.


Övrig information
Flerspråkig är meriterande. Exempelvis kunna tala arabiska och Kurmanji
Anställningen avser Heltid, Deltid, Tillsvidare, Extrajobb
Arbetstidens förläggning är dag, kväll och helg. Tillträde enligt överenskommelse.
Passar det in på dig?
Då kommer du trivas hos oss!
Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 31 augusti 2023.
Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta Sara på [email protected] Visa mindre

Undersköterska som konsult med hög lön!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss i sommar! Vi erbjuder: 220 kronor i timlön för dig som kan flytta tillfälligt över somma... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss i sommar! Vi erbjuder:
220 kronor i timlön för dig som kan flytta tillfälligt över sommaren
Ett fint boende betalt på plats i närheten av arbetsplatsen
Betalda resor till och från jobbet

Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi alltså både ditt boende och din resa. Vi kommer dessutom alltid att vara ett fint stöd för dig när du behöver oss!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Undersköterska som konsult med hög lön!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss i sommar! Vi erbjuder: 220 kronor i timlön för dig som kan flytta tillfälligt över somma... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss i sommar! Vi erbjuder:
220 kronor i timlön för dig som kan flytta tillfälligt över sommaren
Ett fint boende betalt på plats i närheten av arbetsplatsen
Betalda resor till och från jobbet

Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi alltså både ditt boende och din resa. Vi kommer dessutom alltid att vara ett fint stöd för dig när du behöver oss!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Högst lön i Sverige - bli konsult som undersköterska med oss redan idag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt! Arbeta på dina egna villkor med hög lön! Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när du själv föredrar att arbeta så har vi konsultjobb med heltidsschema och hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för dig!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss!
Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat!
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort om vi tror att vi har ett konsultuppdrag som passar just dig! =) Visa mindre

Är du Undersköterska och vill arbeta dagtid?

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo Hemvård söker nya kollegor. Vi söker Undersköterskor för dagtjänstgöring 100% med var 3:dje helg Beskrivning av tjänsten Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom Hemtjänsten Stor vikt läggs vid bemötande och kommunikation - Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om mins... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Hemvård söker nya kollegor.

Vi söker Undersköterskor för dagtjänstgöring 100% med var 3:dje helg

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom Hemtjänsten Stor vikt läggs vid bemötande och kommunikation

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

- God datorkunskap/datorvana

- Du ska kunna ta emot delegering av sjukvårdsuppgifter

- Krav på att kunna cykla

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Intervjuer sker löpande

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid 19, 2 doser och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Välkommen att söka till oss och bli en del av vår arbetsgrupp Visa mindre

Vill du göra skillnad för våra äldre i sommar ?

Vi på Attendo bedriver hemtjänst dygnet runt och hemsjukvård i större delen av Västerås. Under flera år har vi varit en stor och populär utförare i stan och söker dig som vill jobba med oss i sommar . Vi behöver fler engagerade undersköterskor och vårdbiträden som vill vara med och göra skillnad. Söker du arbete till sommaren kan vi erbjuda dig jobb dag, kväll eller natt. Låter detta intressant så vänta inte med att söka. Rekrytering pågår fortlöpande. V... Visa mer
Vi på Attendo bedriver hemtjänst dygnet runt och hemsjukvård i större delen av Västerås. Under flera år har vi varit en stor och populär utförare i stan och söker dig som vill jobba med oss i sommar . Vi behöver fler engagerade undersköterskor och vårdbiträden som vill vara med och göra skillnad.

Söker du arbete till sommaren kan vi erbjuda dig jobb dag, kväll eller natt. Låter detta intressant så vänta inte med att söka. Rekrytering pågår fortlöpande.

Vill du veta mer om vad vi inom hemtjänsten jobbar med? Kolla in den här filmen:

https://attendosverige.teamtailor.com/pages/jobba-i-hemtjansten

Vad erbjuder vi?

Hos oss på Attendo är det viktigt att känna stolthet över sitt yrke och sin arbetsgivare. Vi vill uppfattas på ett professionellt sätt som vittnar och vårt fokus på kompetens, engagemang och omtanke.

- Möjlighet att välja om du vill jobba dag , kväll eller natt

- Introduktion

- kaffe, te och frukt

Kvalifikationer

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation och dokumentation i journalsystem.

Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

God datorkunskap/datorvana

Körkort B (meriterande, krävs för nattarbete)

Kunna cykla

Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen

Du trivs som bäst när du får ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Om AttendoAttendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination med minst 2 doser mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag! Visa mindre

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat p... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt. Vi ser till hela ditt liv!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad du föredrar så har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra undersköterskor och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Vill du göra skillnad för våra äldre i sommar ?

Vi på Attendo bedriver hemtjänst dygnet runt och hemsjukvård i större delen av Västerås. Under flera år har vi varit en stor och populär utförare i stan och söker dig som vill jobba med oss i sommar . Vi behöver fler engagerade undersköterskor och vårdbiträden som vill vara med och göra skillnad. Söker du arbete till sommaren kan vi erbjuda dig jobb dag, kväll eller natt. Låter detta intressant så vänta inte med att söka. Rekrytering pågår fortlöpande. V... Visa mer
Vi på Attendo bedriver hemtjänst dygnet runt och hemsjukvård i större delen av Västerås. Under flera år har vi varit en stor och populär utförare i stan och söker dig som vill jobba med oss i sommar . Vi behöver fler engagerade undersköterskor och vårdbiträden som vill vara med och göra skillnad.

Söker du arbete till sommaren kan vi erbjuda dig jobb dag, kväll eller natt. Låter detta intressant så vänta inte med att söka. Rekrytering pågår fortlöpande.

Vill du veta mer om vad vi inom hemtjänsten jobbar med? Kolla in den här filmen:

https://attendosverige.teamtailor.com/pages/jobba-i-hemtjansten

Vad erbjuder vi?

Hos oss på Attendo är det viktigt att känna stolthet över sitt yrke och sin arbetsgivare. Vi vill uppfattas på ett professionellt sätt som vittnar och vårt fokus på kompetens, engagemang och omtanke.

- Möjlighet att välja om du vill jobba dag , kväll eller natt

- Introduktion

- kaffe, te och frukt

Kvalifikationer

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation och dokumentation i journalsystem.

Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

God datorkunskap/datorvana

Körkort B (meriterande, krävs för nattarbete)

Kunna cykla

Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen

Du trivs som bäst när du får ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Om AttendoAttendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination med minst 2 doser mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag! Visa mindre

Bli en del av Attendo Hemvård Västerås!

Vi på Attendo bedriver hemtjänst dygnet runt och hemsjukvård i större delen av Västerås. Under flera år har vi varit en stor och populär utförare i stan och nu växer vi ytterligare. Därför behöver vi nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad. Vi söker undersköterskor och vårdbiträden för tillsvidareanställning men även medarbetare som vill arbeta extra vid behov till hemtjänsten. Söker du arbete till sommaren kan du skicka in din ... Visa mer
Vi på Attendo bedriver hemtjänst dygnet runt och hemsjukvård i större delen av Västerås. Under flera år har vi varit en stor och populär utförare i stan och nu växer vi ytterligare. Därför behöver vi nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad.

Vi söker undersköterskor och vårdbiträden för tillsvidareanställning men även medarbetare som vill arbeta extra vid behov till hemtjänsten. Söker du arbete till sommaren kan du skicka in din ansökan även genom denna annons.

Vill du veta mer om vad vi inom hemtjänsten jobbar med? Kolla in den här filmen:

https://attendosverige.teamtailor.com/pages/jobba-i-hemtjansten

Vad erbjuder vi?

Som medarbetare inom hemtjänsten i Attendo får du en möjlighet att bygga trygga relationer med Västerås äldre. Med kontinuitet som stort fokus ser vi att du har stor möjlighet att utvecklas inom kontaktmannaskap och Attendos värderingsarbete.

Vi erbjuder både tillsvidareanställning och timanställning.

Hos oss på Attendo är det viktigt att känna stolthet över sitt yrke och sin arbetsgivare. Vi vill uppfattas på ett professionellt sätt som vittnar och vårt fokus på kompetens, engagemang och omtanke. Alla våra medarbetare kan därför alltid räkna med:

- Förmåner så som friskvårdsbidrag, skobidrag, utbildningsstöd mm
- Möjligheter till kompetensutveckling via interna utbildningar inom t.ex. kvalitet och kontaktmannaskap
- En välstrukturerad och värderingsstyrd organisation med funktioner som t.ex. löne-avdelning, kvalitets-avdelning, HR-avdelning mfl.
- En arbetsgivare med fokus på framtiden, där vår avdelning för verksamhetsutveckling ständigt arbetar för att förenkla och förbättra våra förutsättningar att göra ett bra jobb


Kvalifikationer

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem.

Undersköterskeutbildning om minst 1350p (meriterande)

Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

God datorkunskap/datorvana

Körkort B (meriterande)

Kunna cykla

Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen

Du trivs som bäst när du får ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Om AttendoAttendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag! Visa mindre

Undersköterska natt - Bli en av oss

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Nu söker vi på Attendo hemtjänst natt nya kollegor. Vi är ett härligt gäng som utgår från Gotlandsgatan 51 och vi utför hemtjänst och hemsjukvård. Tjänsterna är tillsvidare. Krav: Du är utbildad undersköterska och gärna med tidigare erfarenhet från äldreomsorg och du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Du kommer att köra bil för att transportera dig mellan kunderna och du är positiv till att ta... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Nu söker vi på Attendo hemtjänst natt nya kollegor. Vi är ett härligt gäng som utgår från Gotlandsgatan 51 och vi utför hemtjänst och hemsjukvård. Tjänsterna är tillsvidare.

Krav:

Du är utbildad undersköterska och gärna med tidigare erfarenhet från äldreomsorg och du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Du kommer att köra bil för att transportera dig mellan kunderna och du är positiv till att ta emot olika delegeringar för att kunna utföra delegerade HSL-insatser.

Relationen och mötet mellan dig och den äldre personen har avgörande betydelse för den äldre personens livskvalitet varmed insatserna ska vara av god kvalitet och den äldre personen ska uppleva ett gott bemötande från samtliga medarbetare.

Våra patienters säkerhet och trygghet står i fokus och därför är du vaccinerad för Covid-19.

Rekryteringsprocessen:

Vi kallar till intervju löpande vilket innebär att vi bokar in intervju så fort du söker tjänsten. Till intervjun har du med dig körkort, covidpass, svenskt pass eller arbets - och uppehållstillstånd från migrationsverket, ditt undersköterskebetyg, arbetsintyg/betyg samt namn från nuvarande eller tidigare chefsreferent.

Vi erbjuder:

Tillsvidareanställning med provanställning under sex månader.

Lön:

Individuell lönesättning.

Arbetstid:

Nattjänstgöring.

Utmaningar:

Nystartad enhet med en ny arbetsgrupp.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Titta gärna på vår film om hemtjänsten:

https://attendosverige.teamtailor.com/pages/jobba-i-hemtjansten

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Undersköterska till Vallonens servicehus i Skultuna

Vill du jobba med att skapa förutsättningar för självständighet och god livskvalitet för våra äldre? Vi söker dig som vill arbeta som undersköterska på Vallonen. I Skultuna äldreomsorg samarbetar vi mellan våra verksamheter och har ett nära ledarskap från chef. Skultuna kommundelsförvaltning är en unik arbetsplats med bred verksamhet. Här jobbar vi nära varandra och alla är viktiga kuggar i helheten. Vi utvecklar verksamheten tillsammans genom handlingsk... Visa mer
Vill du jobba med att skapa förutsättningar för självständighet och god livskvalitet för våra äldre? Vi söker dig som vill arbeta som undersköterska på Vallonen. I Skultuna äldreomsorg samarbetar vi mellan våra verksamheter och har ett nära ledarskap från chef.
Skultuna kommundelsförvaltning är en unik arbetsplats med bred verksamhet. Här jobbar vi nära varandra och alla är viktiga kuggar i helheten. Vi utvecklar verksamheten tillsammans genom handlingskraft och mod att testa nya idéer. Vårt övergripande fokus är förebyggande arbete och framtidstro. Vi hoppas att du vill vara med och bidra i det arbetet.

Läs gärna mer om Skultuna kommundel på: www.vasteras.se/skultunakommundelstjanst

ARBETSUPPGIFTER
I ditt arbete kommer du stötta kunden i vardagliga rutiner och uppgifter. Det innebär bland annat hjälp i och ur sängen, tvättning, städning, hjälp med måltider, personlig omvårdnad, HSL insatser och andra vardagliga aktiviteter. En dag är aldrig den andra lik och ibland behöver du vara flexibel och kunna prioritera i dina arbetsuppgifter. Genom dina besök skapar du en trygghet för kunden. Du kommer stötta den äldre och hjälpa denne att leva ett självständigt och aktivt liv. Du kommer att möta kunder med olika behov av hjälp för ett bättre liv. I vardagen förändras kundernas behov och du säkerställer kvalitet och effektivitet med kunden i fokus.

Arbetstiden är förlagd till dagtid, kvällstid och helg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker sig som har en godkänd undersköterskeutbildning. Dokumentation kommer att förekomma och därav ser vi att du har goda datakunskaper.

För att trivas i rollen söker vi dig som är flexibel och inte har några problem med ändrade omständigheter. Du är trygg med att arbeta på egen hand men även tillsammans med andra. Då arbetet berör äldre och sköra individer söker vi dig som innehaver lugn i stressade och pressade situationer.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Högst lön i Sverige - bli konsult som undersköterska med oss redan idag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt! Arbeta på dina egna villkor med hög lön! Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när du själv föredrar att arbeta så har vi konsultjobb med heltidsschema och hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för dig!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss!
Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat!
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort om vi tror att vi har ett konsultuppdrag som passar just dig! =) Visa mindre

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat p... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt. Vi ser till hela ditt liv!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad du föredrar så har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra undersköterskor och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Högst lön i Sverige - bli konsult som undersköterska med oss redan idag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt! Arbeta på dina egna villkor med hög lön! Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när du själv föredrar att arbeta så har vi konsultjobb med heltidsschema och hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för dig!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss!
Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat!
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort om vi tror att vi har ett konsultuppdrag som passar just dig! =) Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vår... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!

Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt. Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.

Dina arbetsuppgifter
Är du medicinsk sekreterare och vill ha en förändring i din vardag? En ny stimulerande utmaning? Se hit, vi har uppdraget för dig!

Vi söker dig som är tillgänglig för arbete omgående såväl dig som är tillgänglig för arbete på längre sikt.

Som medicinsk sekreterare hos oss på Ofelia Vård erbjuds du personlig service, stor frihet, hög flexibilitet och en mängd spännande uppdrag.

För mer information kontakta [email protected]

Din profil
Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare.

Kontakta oss gärna för mer information om våra uppdrag eller om du har specifika önskemål. Ni når verksamhetschef Mia Tillman Åkerström på telefon nr: 070-319 72 50.

Vi kommer att hantera ansökningar löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med Din ansökan! Visa mindre

Undersköterska

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vår... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!

Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt. Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.

Dina arbetsuppgifter
Är du undersköterska och vill ha en förändring i din vardag? En ny stimulerande utmaning? Se hit, vi har uppdraget för dig!

Vi söker dig som är tillgänglig för arbete omgående såväl dig som är tillgänglig för arbete på längre sikt.

Som undersköterska hos oss på Ofelia Vård erbjuds du personlig service, stor frihet, hög flexibilitet och en mängd spännande uppdrag.

För mer information kontakta [email protected]

Din profil
Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor.

Kontakta oss gärna för mer information om våra uppdrag eller om du har specifika önskemål. Ni når verksamhetschef Mia Tillman Åkerström på telefon nr: 070-319 72 50.

Vi kommer att hantera ansökningar löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med Din ansökan! Visa mindre

Högst lön i Sverige - bli konsult som undersköterska med oss redan idag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt! Arbeta på dina egna villkor med hög lön! Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när du själv föredrar att arbeta så har vi konsultjobb med heltidsschema och hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för dig!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss!
Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat!
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort om vi tror att vi har ett konsultuppdrag som passar just dig! =) Visa mindre

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat p... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt. Vi ser till hela ditt liv!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad du föredrar så har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra undersköterskor och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vår... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!

Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt. Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.

Dina arbetsuppgifter
Är du medicinsk sekreterare och vill ha en förändring i din vardag? En ny stimulerande utmaning? Se hit, vi har uppdraget för dig!

Vi söker dig som är tillgänglig för arbete omgående såväl dig som är tillgänglig för arbete på längre sikt.

Som medicinsk sekreterare hos oss på Ofelia Vård erbjuds du personlig service, stor frihet, hög flexibilitet och en mängd spännande uppdrag.

För mer information kontakta [email protected]

Din profil
Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare.

Kontakta oss gärna för mer information om våra uppdrag eller om du har specifika önskemål. Ni når verksamhetschef Mia Tillman Åkerström på telefon nr: 070-319 72 50.

Vi kommer att hantera ansökningar löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med Din ansökan! Visa mindre

Undersköterska

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vår... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!

Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt. Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.

Dina arbetsuppgifter
Är du undersköterska och vill ha en förändring i din vardag? En ny stimulerande utmaning? Se hit, vi har uppdraget för dig!

Vi söker dig som är tillgänglig för arbete omgående såväl dig som är tillgänglig för arbete på längre sikt.

Som undersköterska hos oss på Ofelia Vård erbjuds du personlig service, stor frihet, hög flexibilitet och en mängd spännande uppdrag.

För mer information kontakta [email protected]

Din profil
Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor.

Kontakta oss gärna för mer information om våra uppdrag eller om du har specifika önskemål. Ni når verksamhetschef Mia Tillman Åkerström på telefon nr: 070-319 72 50.

Vi kommer att hantera ansökningar löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med Din ansökan! Visa mindre

Undersköterska

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vår... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!

Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt. Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.

Dina arbetsuppgifter
Är du undersköterska och vill ha en förändring i din vardag? En ny stimulerande utmaning? Se hit, vi har uppdraget för dig!

Vi söker dig som är tillgänglig för arbete omgående såväl dig som är tillgänglig för arbete på längre sikt.

Som undersköterska hos oss på Ofelia Vård erbjuds du personlig service, stor frihet, hög flexibilitet och en mängd spännande uppdrag.

För mer information kontakta [email protected]

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor.

Kontakta oss gärna för mer information om våra uppdrag eller om du har specifika önskemål. Ni når verksamhetschef Mia Tillman Åkerström på telefon nr: 070-319 72 50.

Vi kommer att hantera ansökningar löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med Din ansökan! Visa mindre

Högst lön i Sverige - bli konsult som undersköterska med oss redan idag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt! Arbeta på dina egna villkor med hög lön! Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när du själv föredrar att arbeta så har vi konsultjobb med heltidsschema och hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för dig!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss!
Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat!
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort om vi tror att vi har ett konsultuppdrag som passar just dig! =) Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vår... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!

Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt. Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.

Dina arbetsuppgifter
Är du medicinsk sekreterare och vill ha en förändring i din vardag? En ny stimulerande utmaning? Se hit, vi har uppdraget för dig!

Vi söker dig som är tillgänglig för arbete omgående såväl dig som är tillgänglig för arbete på längre sikt.

Som medicinsk sekreterare hos oss på Ofelia Vård erbjuds du personlig service, stor frihet, hög flexibilitet och en mängd spännande uppdrag.

För mer information kontakta [email protected]

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare.

Kontakta oss gärna för mer information om våra uppdrag eller om du har specifika önskemål. Ni når verksamhetschef Mia Tillman Åkerström på telefon nr: 070-319 72 50.

Vi kommer att hantera ansökningar löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med Din ansökan! Visa mindre

Högst lön i Sverige - bli konsult som undersköterska med oss redan idag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt! Arbeta på dina egna villkor med hög lön! Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när du själv föredrar att arbeta så har vi konsultjobb med heltidsschema och hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för dig!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss!
Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat!
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort om vi tror att vi har ett konsultuppdrag som passar just dig! =) Visa mindre

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat p... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt. Vi ser till hela ditt liv!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad du föredrar så har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra undersköterskor och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Specialistundersköterskor till Västerås stads äldreboenden

Vill du genom ett personcentrerat förhållningssätt bidra med att ge våra kunder trygghet, självständighet och gemenskap? Västerås stad gör nu en satsning och anställer specialistundersköterskor till våra verksamheter inom äldreomsorgen. Vi letar efter dig som vill vara en del av vår organisation där vi värdesätter kunskap och omtanke! Vi arbetar varje dag för Västerås stads värdegrund Alltid bästa möjliga möte, vilket innebär att alla möten med kunder, me... Visa mer
Vill du genom ett personcentrerat förhållningssätt bidra med att ge våra kunder trygghet, självständighet och gemenskap? Västerås stad gör nu en satsning och anställer specialistundersköterskor till våra verksamheter inom äldreomsorgen.
Vi letar efter dig som vill vara en del av vår organisation där vi värdesätter kunskap och omtanke! Vi arbetar varje dag för Västerås stads värdegrund Alltid bästa möjliga möte, vilket innebär att alla möten med kunder, medarbetare, beställare och anhöriga ska präglas av kunskap och omtanke.

Vi rekryterar specialistundersköterskor till följande verksamheter

- Oxbackens servicehus
- Klockarkärlekens gruppboende
- Hemtjänst Centrum-Norr
- Hemtjänst Landbygd


ARBETSUPPGIFTER
Rollen som specialistundersköterska är ny hos oss i Västerås stad och du kommer tillsammans med din chef att forma rollen efter din kompetens och verksamhetens behov. En del av din arbetstid kommer du att arbeta i omvårdnaden där du ger våra kunder det stöd som varje individ är i behov av. Övrig tid kommer du att arbeta med de mer specialistinriktade uppgifter som du och din chef kommit överens om.

Som specialistundersköterska i Västerås stad kommer du, tillsammans med chef och kollegor i olika roller, att kontinuerligt reflektera över ditt eget och dina kollegors yrkesetiska förhållningssätt. Du kommer genom din spetskompetens metodiskt utveckla och förbättra arbetssätt och rutiner i våra verksamheter.

I jobbet ingår också att stötta, inspirera och coacha kollegor i det dagliga arbetet och i rollen som kontaktman. Du bidrar till att skapa insikt och förståelse i gruppen och värnar om att ta tillvara på dina kollegors olika kompetens och idéer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker efter dig med minst två års erfarenhet från omvårdnadsarbete. Erfarenheten kan vara antingen som specialistundersköterska eller som undersköterska. Din specialistinriktning ska passa för äldreomsorgen, som till exempel demens, multisjuka äldre eller rehab.

För att lyckas i rollen kräver det en pedagogisk insikt, för dig är faller det sig naturligt att anpassa ditt förhållningssätt till andra för att verkligen lyckas förmedla ditt budskap. Genom ditt sätt att vara sprider du glädje och engagemang för de frågor du jobbar med. Du växer i sociala sammanhang och samverkar enkelt med andra för att nå era gemensamma mål.

Självklart vill du också vara med och bidra till en arbetsplats där vi inkluderar, hjälper och lyfter varandra!

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden, så tveka inte på att skicka in din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Högst lön i Sverige - arbeta på hemtjänsten som konsult!

Hjärtligt välkommen att arbeta inom hemtjänsten med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg. Nu söker vi dig som vill arbeta inom hemtjänsten i Dalarna och arbeta tillsammans med oss för att bli ett dreamteam! Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare som du alltid hoppats på att du skulle hi... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta inom hemtjänsten med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg. Nu söker vi dig som vill arbeta inom hemtjänsten i Dalarna och arbeta tillsammans med oss för att bli ett dreamteam!
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till!
Arbeta på dina egna villkor!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad svaret på den frågan är så har vi konsultjobb på heltidsschema att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för dig!
Vi tror på att ha Sveriges bästa anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss!
Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat!
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort för en inledande dialog och förhoppningsvis hittar vi en väg framåt tillsammans! Visa mindre

Arbetshandledare till Sysselsättning psykiatri

Vill du ha ett roligt och givande arbete där du får skapa en meningsfull vardag för våra deltagare? Enheten Sysselsättning psykiatri söker två nya kollegor! Vi består av fyra verksamheter och hit välkomnas deltagare som har någon form av psykisk- och/eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. De är i åldern 18-67 år och vi erbjuder dem en mängd olika aktiviteter och stöd. Vårt mål är att ge våra deltagare bästa möjliga stöd för att bibehålla och utveckl... Visa mer
Vill du ha ett roligt och givande arbete där du får skapa en meningsfull vardag för våra deltagare? Enheten Sysselsättning psykiatri söker två nya kollegor!

Vi består av fyra verksamheter och hit välkomnas deltagare som har någon form av psykisk- och/eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. De är i åldern 18-67 år och vi erbjuder dem en mängd olika aktiviteter och stöd. Vårt mål är att ge våra deltagare bästa möjliga stöd för att bibehålla och utveckla förmågor och färdigheter för ett självständigt liv.

Inom våra fyra verksamheter är vi cirka 30 medarbetare som arbetar i olika roller. Hos oss välkomnas du till en positiv arbetsanda med kunniga kollegor som ställer upp för varandra. Tjänsterna kommer att tillhöra verksamheterna Bäckby arbetscentrum och Stentorpet. Arbetet är förlagt på dagtid måndag-fredag

Varmt välkommen med din ansökan!

Enheten sysselsättning psykiatri ingår i Vård- och omsorgsförvaltningen. Läs gärna mer på http://www.vasteras.se/vardochomsorg

ARBETSUPPGIFTER
Som arbetshandledare hjälper och stöttar du deltagarna inom olika aktiviteter under deras tid hos oss. Vi är måna om att alltid ge bästa möjliga möte och att skapa en meningsfull verksamhet för våra deltagare. Du arbetar med delaktighet i fokus och ditt arbete präglas av att se till att våra deltagare får en bra dag.

Alla våra verksamheter är grundade på respekt för den enskilde individen och vi lägger stor vikt vid bemötande. Arbetet inkluderar att du är kontaktman och dokumenterar ditt arbete. Tillsammans med dina deltagare upprättar du genomförandeplaner kopplat till deras mående och förmågor som du kontinuerligt stämmer av för att kunna följa deras utveckling.

KVALIFIKATIONER
Du har godkänd gymnasial utbildning inom vård och omsorg, gärna med inriktning funktionsnedsättning. Alternativt en KY/YH-utbildning kopplat till området eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig för tjänsten. Du har erfarenhet av att arbeta med personer som har psykisk- och/eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Har du erfarenhet av att arbeta med boendestöd eller i psykiatriboende och/eller som arbetshandledare är det meriterande.
För tjänsten behöver du B-körkort för manuell växellåda då du ibland kör en av våra minibussar.

Vidare har du en förmåga att själv planera och strukturera ditt arbete på ett bra sätt. Du gillar att ta initiativ och komma med förslag för att bidra till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra. Du trivs i samarbete med dina kollegor och har inga problem med att vara flexibel och ställa upp för andra om det behövs.

Intervjuer är planerade att genomföras under vecka 26.

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Högst lön i Sverige - bli konsult som undersköterska med oss redan idag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt! Arbeta på dina egna villkor med hög lön! Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag inom vården och omsorgen! Nu ser vi fram emot ett långt och lyckosamt samarbete ihop med dig där vi får chansen att visa att en arbetsgivare kan vara så mycket mer för sina medarbetare än du tidigare trott var möjligt!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett när du själv föredrar att arbeta så har vi konsultjobb med heltidsschema och hög lön att erbjuda dig!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för dig!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss!
Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat!
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort om vi tror att vi har ett konsultuppdrag som passar just dig! =) Visa mindre

Undersköterska som konsult med hög lön!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss i sommar! Vi erbjuder: 220 kronor i timlön för dig som kan flytta tillfälligt över somma... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss i sommar! Vi erbjuder:
220 kronor i timlön för dig som kan flytta tillfälligt över sommaren
Ett fint boende betalt på plats i närheten av arbetsplatsen
Betalda resor till och från jobbet

Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi alltså både ditt boende och din resa. Vi kommer dessutom alltid att vara ett fint stöd för dig när du behöver oss!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Undersköterskor/vårdbiträden till hemtjänsten i Västerås

Continuum står för Kontinuitet och engagemang och vi söker nu dig som är undersköterska/vårdbiträde. Vi samordnar nu en rekrytering till våra olika områden i Västerås. Vill du bli en del av vårt team? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! All vår verksamhet präglas av det personliga mötet där servicen anpassas till individens förutsättningar och önskemål. Vi arbetar ständigt med att vara en professionell och förtroendeingivande utförare till ... Visa mer
Continuum står för Kontinuitet och engagemang och vi söker nu dig som är undersköterska/vårdbiträde. Vi samordnar nu en rekrytering till våra olika områden i Västerås. Vill du bli en del av vårt team? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!
All vår verksamhet präglas av det personliga mötet där servicen anpassas till individens förutsättningar och önskemål.
Vi arbetar ständigt med att vara en professionell och förtroendeingivande utförare till våra kunder. Continuum tillhandahåller Vård och Omsorg runt hela Västerås och Enköping
ARBETSINNEHÅLL
Arbetet innebär Vård- och omsorgsuppgifter inom hemtjänst, att i våra kunders egna hem utföra den hjälp- och stödinsatser de är beviljade. Det medför att arbetsuppgifterna är av varierande art, t.ex. personlig omvårdnad, matlagning, inköp, städ/tvätt och promenader. Arbetet innehåller dessutom vissa administrativa uppgifter såsom social dokumentation, upprättande av genomförandeplaner samt kontakter med anhöriga, sjuksköterskor och andra yrkesgrupper som vi samarbetar med. I arbetet ingår att utföra sjukvårdande insatser på delegering av sjuksköterska. Läkemedels- och insulindelegering är ett krav.
Kvalifikationer/Utbildning
-Arbetet ställer höga krav på god fysik, stort tålamod och flexibilitet.
-God samarbetsförmåga och kan relatera till andra människor på ett lyhört sätt.
-Att utföra jobbet på ett stödjande och rehabiliterande sätt för att ta tillvara på kundens
egna förmågor och möjlighet till att bibehålla ett aktivt liv.
-Var lugn och kontrollerad i stressade situationer
-Du som är trygg, stresstålig och självständig.
-Du är serviceinriktad och lyhörd för kundens behov.
-Flerspråkig är meriterande. Exempelvis kunna tala arabiska och Kurmanji
-Du måste kunna cykla, körkort är ett plus.
Tveka inte att skicka in din ansökan idag!
En möjlighet att göra skillnad i människors liv
Jobbtyp: Deltid, Heltid
Arbetstider:
Dag
Helgarbete förekommer
Kväll
Möjlighet till nattpass Visa mindre

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss för att bli ett dreamteam tillsammans! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa j... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss för att bli ett dreamteam tillsammans!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt. Vi ser till hela ditt liv!
Arbeta på dina egna villkor!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad svaret på den frågan är så har vi konsultjobb på heltidsschema att erbjuda dig.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Undersköterska som konsult med 220 kronor i timlön!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss i sommar! Vi erbjuder: 220 kronor i timlön för dig som kan flytta tillfälligt över somma... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss i sommar! Vi erbjuder:
220 kronor i timlön för dig som kan flytta tillfälligt över sommaren
Ett fint boende betalt på plats i närheten av arbetsplatsen
Betalda resor till och från jobbet

Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi alltså både ditt boende och din resa. Vi kommer dessutom alltid att vara ett fint stöd för dig när du behöver oss!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Administratör till Hälso- och sjukvårdsenheten

Är du vår nya kollega som brinner för patientarbete, samverkan och verksamhetsutveckling? På Hälso- och sjukvårdsenheten erbjuder vi allt detta, i kombination med fantastiska kollegor. Vi är ett härligt gäng som gärna ligger i framkant vad gäller utveckling. Vårt arbetssätt är att dra nytta av varandras kunskaper genom att jobba tvärprofessionellt. Som administratör hos oss får du glädjen att arbeta med biståndshandläggare, arbets- och fysioterapeuter och... Visa mer
Är du vår nya kollega som brinner för patientarbete, samverkan och verksamhetsutveckling? På Hälso- och sjukvårdsenheten erbjuder vi allt detta, i kombination med fantastiska kollegor.

Vi är ett härligt gäng som gärna ligger i framkant vad gäller utveckling. Vårt arbetssätt är att dra nytta av varandras kunskaper genom att jobba tvärprofessionellt. Som administratör hos oss får du glädjen att arbeta med biståndshandläggare, arbets- och fysioterapeuter och sjuksköterskor. Vi arbetar med att göra vardagen bättre för våra patienter genom kommunala insatser som hemsjukvård och hemtjänst efter utskrivning från sjukhuset eller korttidsenheter. Tillsammans skapar vi bästa möjliga möte för dem vi är till för.

Enheten är centralt placerad och nära buss- och tågstation i Västerås.

Hälso- och sjukvårdsenheten ingår i vård och omsorgsförvaltningen. Läs gärna mer om förvaltningen på länken: www.vasteras.se/vardochomsorg

ARBETSUPPGIFTER
Som administratör på enheten har du flera viktiga arbetsuppgifter. Rent administrativa arbetsuppgifter som fakturahantering, beställning och samordning av korttidsplatser inom äldre nämndes område. I rollen kommer du samverka tvärprofessionellt inom enheten och finnas som det administrativa stödet för dina kollegor.

Arbetstiden är dagtid måndag tom fredag.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har en gymnasial/eftergymnasial utbildning inom vård och omsorg. Du har tidigare arbetslivserfarenhet som administratör och goda erfarenheter att använda dator som arbetsverktyg samt van att arbeta i olika datasystem såsom Excel. Meriterande är om du har kunskaper inom hälso- och sjukvårdslagstiftningen och erfarenhet av kommunal och/eller regional verksamhet.

Du som söker trivs med att samverka och vill utöka ditt nätverk. Struktur och tydlighet är något du vill sträva mot och du känner dig trygg med att arbeta på egen hand men även i samarbete med andra. Då arbetet innebär dokumentation behöver du ha goda kunskaper i det svenska språket.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss för att bli ett dreamteam tillsammans! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa j... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss för att bli ett dreamteam tillsammans!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt. Vi ser till hela ditt liv!
Arbeta på dina egna villkor!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad svaret på den frågan är så har vi konsultjobb på heltidsschema att erbjuda dig.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Undersköterska till hemtjänsten

Vill du arbeta med att ge människor förutsättningar till att leva ett tryggt, självständigt och meningsfullt liv? Då kanske just du är vår nya medarbetare! Vård och omsorgsförvaltningen erbjuder tjänster inom många områden och verksamheter. Vi arbetar inom äldreboenden, hemtjänst, daglig verksamhet och gruppbostäder. Vår hemtjänst är fördelad på områdena Väster, Centrum Norr, Öster och Landsbygd. Natt och trygghetslarm. Det som är speciellt med vårt arbet... Visa mer
Vill du arbeta med att ge människor förutsättningar till att leva ett tryggt, självständigt och meningsfullt liv? Då kanske just du är vår nya medarbetare!

Vård och omsorgsförvaltningen erbjuder tjänster inom många områden och verksamheter. Vi arbetar inom äldreboenden, hemtjänst, daglig verksamhet och gruppbostäder. Vår hemtjänst är fördelad på områdena Väster, Centrum Norr, Öster och Landsbygd. Natt och trygghetslarm. Det som är speciellt med vårt arbete är att du som medarbetare spelar en viktig roll för den enskilda individen. Verksamhetsidén är att göra det möjligt för äldre och funktionshindrade att kunna bo kvar i det egna hemmet. Alla arbetsplatser inom vård och omsorg är tobaksfria.

Läs gärna mer om vår förvaltning och se vår film på www.vasteras.se/vardochomsorg.

ARBETSUPPGIFTER
I ditt arbete kommer du att ansvara för att kunderna får den hjälp och stöd som de är behöver. Genom dina besök skapar du en trygghet för kunden. Du kommer stötta den äldre och hjälpa denne att leva ett självständigt och aktivt liv. Du dokumenterar ditt arbete och är kontaktman för ett visst antal kunder. Att vara kontaktman innebär att du kommer vara den som upprättar en genomförandeplan tillsammans med kunden samt utför de flesta insatserna hos kunden och bistår med hjälp att kontakta anhörig eller andra viktiga personer i kundens närhet om så önskas.

För dessa tjänster gäller dag- och kvällstjänstgöring och helger.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en godkänd utbildning som undersköterska . Då arbetet innebär att du ska ha omvårdnadsansvar av våra kunder och dokumentera dagligen är det viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket, i tal och skrift.

Som person är du empatisk och har lätt för att möta våra kunder som av olika anledningar behöver våra insatser. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, och har en stor vilja till att bidra till bästa tänkbara omvårdnad för våra kunder.
Du får gärna tidigare ha arbetat inom hemtjänsten.

Du behöver ha god rörlighet, fysisk stabilitet och en god grundkondition eftersom rollen innebär ett rörligt arbete och en del förflyttningar.
Då vi tar oss fram med cykel i arbetet behöver du kunna cykla i alla väder.
Du har inga allergier som du inte kan hantera med medicin eller har en rädsla för hund eller katt eftersom husdjur kan förekomma i kundens hem.

Skicka gärna in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

Alla tillsvidareanställda i Västerås stad har en krigsplacering. Det innebär att du som person kan behöva tjänstgöra när det är höjd beredskap.
Skyldigheten att tjänstgöra inträder när regeringen beslutar om höjd beredskap och allmän tjänsteplikt.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Undersköterska som konsult med 220 kronor i timlön!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss i sommar! Vi erbjuder: 220 kronor i timlön för dig som kan flytta tillfälligt över somm... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss i sommar! Vi erbjuder:
220 kronor i timlön för dig som kan flytta tillfälligt över sommaren
Ett fint boende betalt på plats i närheten av arbetsplatsen
Betalda resor till och från jobbet

Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi alltså både ditt boende och din resa. Vi kommer dessutom alltid att vara ett fint stöd för dig när du behöver oss!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Undersköterska! Sluta leta! Låt oss hitta jobbet till dig!

Som undersköterska har du ett stort utbud av jobberbjudanden att ta del av. Att hitta erbjudanden som passar just dig är därmed inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man vill eller önskar. Allt som oftast h... Visa mer
Som undersköterska har du ett stort utbud av jobberbjudanden att ta del av. Att hitta erbjudanden som passar just dig är därmed inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man vill eller önskar. Allt som oftast hamnar man i valet att tacka ja till något man inte är helt nöjd med, eller att behöva börja om samma krävande process.


Låt istället oss på VårdMatch hjälpa dig att smidigt finna vad du söker. I vårt formulär anger du dina önskemål och preferenser. Du är kanske på jakt efter nya utvecklingsmöjligheter? Eller ett schema som passar bättre in i livet? Kanske är det bara en fråga om ersättning och förmåner? Oavsett vad du söker efter så är vi på VårdMatch alltid här för att lyssna. Sedan återkopplar vi med lämpliga matchningar som har potential att kunna erbjuda vad du söker.


Vi på VårdMatch arbetar inte på uppdrag av arbetsgivare utan det är du som kandidat som står i vårt absoluta centrum. Vi representerar dina intressen genom hela processen, även i förhandlingarna.


Varmt välkommen till VårdMatch och berätta vad du söker i ditt yrkesliv.
Låt livet vara mer än dåliga erbjudanden!


Har du frågor angående VårdMatch och våra tjänster så är du alltid välkommen att höra av dig till ansvarig matchare.
Filip Ohlin - Rekryterare & Matchare
[email protected] Visa mindre

Undersköterskor till Hälleborgs äldreboende

Vill du arbeta med att ge människor förutsättningar till att leva ett tryggt, självständigt och meningsfullt liv? Då kanske just du är vår nya medarbetare! Hälleborg är ett modernt äldreboende som erbjuder anpassade trygghetslösningar utifrån individens behov. I våra 120 lägenheter bor äldre personer med eller utan demenssjukdom. Genom vår moderna teknik är Hälleborg ett helt öppet boende vilket skapar stor frihet för individen. Boendet har egen spaavdeln... Visa mer
Vill du arbeta med att ge människor förutsättningar till att leva ett tryggt, självständigt och meningsfullt liv? Då kanske just du är vår nya medarbetare!

Hälleborg är ett modernt äldreboende som erbjuder anpassade trygghetslösningar utifrån individens behov. I våra 120 lägenheter bor äldre personer med eller utan demenssjukdom. Genom vår moderna teknik är Hälleborg ett helt öppet boende vilket skapar stor frihet för individen. Boendet har egen spaavdelning med bastu, badkar, en fantastisk trädgård, fina gångbanor och på sommaren finns det även höns ute på gården.

Läs gärna mer: www.vasteras.se/omsorg-stod-och-hjalp/boenden/aldreboenden-och-servicehus/aldreboenden/halleborgs-aldreboende

ARBETSUPPGIFTER
Du hjälper våra boende med allt som hör till deras vardag och personlig omvårdnad. Det innebär bland annat hjälp i och ur sängen, tvättning, städning, hjälp med måltider och andra vardagliga aktiviteter. Du ser till att de boende har en god tillvaro genom till exempel aktiviteter och kulturella evenemang. En dag är aldrig den andra lik och ibland behöver du vara flexibel och kunna prioritera en annan arbetsuppgift. De boendes behov och omsorgen av människan prioriteras alltid först. Du försöker varje dag att göra kundens dag så bra och meningsfull som möjligt.

En annan viktig del i ditt arbete är att skapa och bibehålla goda relationer med anhöriga. Precis som oss tror du att samarbete är en förutsättning för att klara av vårt uppdrag.

Arbetstiden är förlagd till dagtid, kvällstid och helg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en godkänd undersköterskeutbildning. Det är ett plus om du kan dokumentera ditt arbete och har erfarenhet av kontaktmannaskap. Du är lugn, trygg och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och arbetssätt. Vidare är du även serviceinriktad och alltid mån om att den omvårdnad du ger håller hög kvalitet.

I arbetet behöver du tillsammans med dina kollegor vara kreativ, lösningsfokuserad och flexibel för att hantera olika situationer som uppkommer. Därför söker vi dig som vill bidra med dina erfarenheter, kunskaper och tankar för att skapa ett starkt team.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss för att bli ett dreamteam tillsammans! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa j... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss för att bli ett dreamteam tillsammans!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt. Vi ser till hela ditt liv!
Arbeta på dina egna villkor!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad svaret på den frågan är så har vi konsultjobb på heltidsschema att erbjuda dig.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Undersköterska med hög lön i centrala Stockholm!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska i centrala Stockholm med oss på PersonalExpressen! Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och som vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen i centrala Stockholm. Vi är Sveriges bästa, trevligaste och mest personliga konsultföretag inom vården och omsorgen! Dessutom betalar vi alltid bra lön till alla våra undersköterskor! Varmt välkommen att söka till oss redan idag! Arbet... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska i centrala Stockholm med oss på PersonalExpressen!
Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och som vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen i centrala Stockholm. Vi är Sveriges bästa, trevligaste och mest personliga konsultföretag inom vården och omsorgen! Dessutom betalar vi alltid bra lön till alla våra undersköterskor! Varmt välkommen att söka till oss redan idag!
Arbeta på dina egna villkor!
Oavsett om du vill arbeta på vardagar, kvällar, nätter eller helger så har vi konsultjobb med hög lön att erbjuda dig som skickar in en bra ansökan till oss!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och att samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra - vi lovar att du kommer att känna skillnaden från din första kontakt med någon hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för uppdrag!
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig de kommande åren och kommer att göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till!
--------------------------------------------------------
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den personal vi förmedlar till våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med samtliga våra medarbetare där vi alltid ser till att de olika individuella behoven. Hos oss får dina egna önskemål stå i centrum. Vi är Sveriges mest personliga konsultföretag kort och gott och det är vi stolta över!
Återigen hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så hörs vi förhoppningsvis inom kort! Visa mindre

Sommarvikariat Undersköterskor/Vårdbiträden till Västerås

Continuum står för Kontinuitet och engagemang och vi söker nu dig som är undersköterska/vårdbiträde. Vi samordnar nu en rekrytering till våra olika områden i Västerås. Vill du bli en del av vårt team i sommar? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! All vår verksamhet präglas av det personliga mötet där servicen anpassas till individens förutsättningar och önskemål. Vi arbetar ständigt med att vara en professionell och förtroendeingivande utför... Visa mer
Continuum står för Kontinuitet och engagemang och vi söker nu dig som är undersköterska/vårdbiträde. Vi samordnar nu en rekrytering till våra olika områden i Västerås. Vill du bli en del av vårt team i sommar? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!
All vår verksamhet präglas av det personliga mötet där servicen anpassas till individens förutsättningar och önskemål.
Vi arbetar ständigt med att vara en professionell och förtroendeingivande utförare till våra kunder. Continuum tillhandahåller Vård och Omsorg runt hela Västerås och Enköping
ARBETSINNEHÅLL
Arbetet innebär Vård- och omsorgsuppgifter inom hemtjänst, att i våra kunders egna hem utföra den hjälp- och stödinsatser de är beviljade. Det medför att arbetsuppgifterna är av varierande art, t.ex. personlig omvårdnad, matlagning, inköp, städ/tvätt och promenader. Arbetet innehåller dessutom vissa administrativa uppgifter såsom social dokumentation, upprättande av genomförandeplaner samt kontakter med anhöriga, sjuksköterskor och andra yrkesgrupper som vi samarbetar med. I arbetet ingår att utföra sjukvårdande insatser på delegering av sjuksköterska. Läkemedels- och insulindelegering är ett krav.
Kvalifikationer/Utbildning
-Arbetet ställer höga krav på god fysik, stort tålamod och flexibilitet.
-God samarbetsförmåga och kan relatera till andra människor på ett lyhört sätt.
-Att utföra jobbet på ett stödjande och rehabiliterande sätt för att ta tillvara på kundens
egna förmågor och möjlighet till att bibehålla ett aktivt liv.
-Var lugn och kontrollerad i stressade situationer
-Du som är trygg, stresstålig och självständig.
-Du är serviceinriktad och lyhörd för kundens behov.
-Flerspråkig är meriterande. Exempelvis kunna tala arabiska och Kurmanji
-Du måste kunna cykla, körkort är ett plus.
Tveka inte att skicka in din ansökan idag!
En möjlighet att göra skillnad i människors liv Visa mindre

Samordnare hemtjänst,

Vi söker en erfaren och utbildad undersköterska som är van vid att arbeta självständigt som samordnare inom hemtjänsten. Det är viktigt att du har personliga egenskaper som passar för rollen då vi lägger stor vikt vid detta. I din roll som samordnare kommer du att ha ansvar för både administrativa och operativa processer kring våra kunder. Det innebär bland annat samordning av personal och daglig bemanning, schemaläggning och planering. Du kommer även ha k... Visa mer
Vi söker en erfaren och utbildad undersköterska som är van vid att arbeta självständigt som samordnare inom hemtjänsten. Det är viktigt att du har personliga egenskaper som passar för rollen då vi lägger stor vikt vid detta.
I din roll som samordnare kommer du att ha ansvar för både administrativa och operativa processer kring våra kunder. Det innebär bland annat samordning av personal och daglig bemanning, schemaläggning och planering. Du kommer även ha kontakter med biståndshandläggare, anhöriga, kunder och andra samarbetspartners, och arbeta med administration kring kundprocesser, personalprocesser och personalhantering.
För att trivas och lyckas i rollen bör du ha mycket goda kunskaper av schemaläggning och bemanning både på kort- och lång sikt samt god logistikförståelse. Det är också viktigt att du har erfarenhet av Mobil Omsorg/Epsilon och är väl bekant med systemet Phoniro och pulsenCombine då det är en viktig del av det dagliga arbetet. Tjänsten är lokaliserad till Västerås kommun.
För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har körkort samt mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Visa mindre

Undersköterska/vårdbiträde, sommarvikarie 2023, Ängsklockans äldreboende...

Vi på Norlandia Äldreomsorg söker dig som är undersköterska/vårdbiträde och som vill jobba heltid/deltid under hela eller delar av sommaren på Ängsklockans äldreboende i Västerås. Vill du bli en del av vårt team i sommar? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Vad innebär jobbet som undersköterska/vårdbiträde på Norlandia? Som undersköterska/vårdbiträde är du en värdefull nyckelspelare som bidrar till att våra boende får en trygg och meningsf... Visa mer
Vi på Norlandia Äldreomsorg söker dig som är undersköterska/vårdbiträde och som vill jobba heltid/deltid under hela eller delar av sommaren på Ängsklockans äldreboende i Västerås. Vill du bli en del av vårt team i sommar? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Vad innebär jobbet som undersköterska/vårdbiträde på Norlandia?
Som undersköterska/vårdbiträde är du en värdefull nyckelspelare som bidrar till att våra boende får en trygg och meningsfull tillvaro på ålderns höst. Vi utgår alltid från den boendes vilja och egna förmåga och ser till det friska. Som undersköterska/vårdbiträde ansvarar du för att utföra en värdig och god omsorg och omvårdnad utifrån den äldres individuella behov. Förekommande arbetsuppgifter kan till exempel vara hjälp med den dagliga omvårdnaden, medicingivning, dokumentation, stöttning vid aktiviteter, servering av måltider samt enklare städ i boendens lägenhet. Du kommer få vara delaktig i allt från lärorika omvårdnadsmoment till trevliga aktiviteter med de boende. Ett väldigt spännande jobb helt enkelt!Om Ängsklockans äldreboende

Ängsklockans är ett trivsamt äldreboende beläget i östra stadsdelen Gideonsberg, Västerås. Hos oss erbjuder vi en rogivande boendemiljö knappt 2 kilometer från Västerås centrum med dess affärer, caféer, restauranger och övriga serviceinrättningar.

Vi erbjuder 47 lägenheter fördelade på tre våningsplan. Varje våning har gemensamma utrymmen med stort kök med matplats och ett anslutande vardagsrum. På våning två och tre finns stora balkonger. På entréplanet finns en lokal för aktiviteter samt en uteplats med trädgården i direkt anslutning.

Norlandia är på uppdrag av Västerås stad ansvarig för driften av verksamheten. Under ledning av verksamhetschef arbetar omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, fysioterapeut och aktivitetsansvarig med vård och omsorg till dig som boende.Vem söker vi?
Vi söker dig med stort hjärta och en vilja att göra skillnad. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta med människor och har stark känsla för service. Samt att du har lätt att samarbeta med andra och har en förmåga att vara flexibel och lyhörd när det behövs.

- Det är starkt meriterande om du har undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350 poäng.

- Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet inom äldreomsorgen.

- Det är krav på goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.

- Vi ser gärna att du har god datorkunskap/datorvana och erfarenhet av dokumentation.

Övrig information
Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning: Heltid, deltid eller timanställning

Tillträde: Maj, Juni, juli och augusti 2023

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-06-30 intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bli en del av Attendo Hemvård Västerås!

Vi på Attendo bedriver hemtjänst dygnet runt och hemsjukvård i större delen av Västerås. Under flera år har vi varit en stor och populär utförare i stan och nu växer vi ytterligare. Därför behöver vi nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad. Vi söker undersköterskor och vårdbiträden för tillsvidareanställning men även medarbetare som vill arbeta extra vid behov till hemtjänsten. Söker du arbete till sommaren kan du skicka in din ... Visa mer
Vi på Attendo bedriver hemtjänst dygnet runt och hemsjukvård i större delen av Västerås. Under flera år har vi varit en stor och populär utförare i stan och nu växer vi ytterligare. Därför behöver vi nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad.

Vi söker undersköterskor och vårdbiträden för tillsvidareanställning men även medarbetare som vill arbeta extra vid behov till hemtjänsten. Söker du arbete till sommaren kan du skicka in din ansökan även genom denna annons.

Vill du veta mer om vad vi inom hemtjänsten jobbar med? Kolla in den här filmen:

https://attendosverige.teamtailor.com/pages/jobba-i-hemtjansten

Vad erbjuder vi?

Som medarbetare inom hemtjänsten i Attendo får du en möjlighet att bygga trygga relationer med Västerås äldre. Med kontinuitet som stort fokus ser vi att du har stor möjlighet att utvecklas inom kontaktmannaskap och Attendos värderingsarbete.

Vi erbjuder både tillsvidareanställning och timanställning.

Hos oss på Attendo är det viktigt att känna stolthet över sitt yrke och sin arbetsgivare. Vi vill uppfattas på ett professionellt sätt som vittnar och vårt fokus på kompetens, engagemang och omtanke. Alla våra medarbetare kan därför alltid räkna med:

- Förmåner så som friskvårdsbidrag, skobidrag, utbildningsstöd mm
- Möjligheter till kompetensutveckling via interna utbildningar inom t.ex. kvalitet och kontaktmannaskap
- En välstrukturerad och värderingsstyrd organisation med funktioner som t.ex. löne-avdelning, kvalitets-avdelning, HR-avdelning mfl.
- En arbetsgivare med fokus på framtiden, där vår avdelning för verksamhetsutveckling ständigt arbetar för att förenkla och förbättra våra förutsättningar att göra ett bra jobb


Kvalifikationer

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem.

Undersköterskeutbildning om minst 1350p (meriterande)

Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

God datorkunskap/datorvana

Körkort B (meriterande)

Kunna cykla

Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen

Du trivs som bäst när du får ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Om AttendoAttendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag! Visa mindre

Gruppchef till Granens äldreboende

Är du undersköterska och söker en ny karriärmöjlighet? Som gruppchef får du en ledarroll och coachar våra medarbetare att göra skillnad för de som bor hos oss. Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära. Vi är i ständig utveckling och söker dig som vill växa med oss - tillsammans gör vi världen lite bättre, en människa i taget! Hos oss får du engagerade kollegor, dukti... Visa mer
Är du undersköterska och söker en ny karriärmöjlighet? Som gruppchef får du en ledarroll och coachar våra medarbetare att göra skillnad för de som bor hos oss. Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära.

Vi är i ständig utveckling och söker dig som vill växa med oss - tillsammans gör vi världen lite bättre, en människa i taget! Hos oss får du engagerade kollegor, duktiga chefer, utbildningar, karriärmöjligheter samt flera förmåner.

Om rollen
Som gruppchef är din primära arbetsuppgift att coacha och arbeta i det dagliga omsorgsarbetet tillsammans med teamet. Det innebär att du är dina medarbetares förebild och via ditt starka engagemang skapar du varje dag ett gott arbetsklimat i gruppen. Du arbetar dagtid, helger och kvällar.

- Nära ledarskap: Rollen finns i vår organisation för att säkerställa ett nära ledarskap och ge stöd. Du har personal- och planeringsansvar för din arbetsgrupp och är delaktig i att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten i enlighet med Vardagas koncept. Detta genom att vara närvarande och stötta, svara på frågor, leda, ge feedback och bekräfta dina medarbetare i vardagen. Du har en gruppchefskollega och ni samverkar, bollar och utbyter erfarenheter.

- Delaktighet: Som gruppchef rapporterar du till verksamhetschefen och har möjlighet att påverka genom ditt deltagande i den lokala ledningsgruppen.

- Om Granens äldreboende

- Aktivitetsansvarig: Vi arbetar strukturerat med aktiviteter och har en aktivitetsansvarig som utvecklar och utför meningsfulla aktiviteter med våra boenden.

- Kock: Tillreder och förbereder måltider enligt vårt måltidskoncept "mat som hemma"

- Lokalvårdare: Städar hos våra kunder och stöttar på avdelningarna.

Din erfarenhet och kunskap
Du är utbildad undersköterska, har god datorvana och talar och skriver flytande svenska. Erfarenhet från äldreomsorg och ledarskap är meriterande för denna roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi vill att du är:

- tydlig och skapar delaktighet

- coachande och har förmågan att motivera och skapa engagemang hos våra medarbetare.

- duktig på att ge och ta emot feedback

- prestigelös och lättlärd

- självständig och samarbetsvillig

- affärsmässig genom att vilja och ha förmåga att styra och följa upp verksamheten utifrån kvalitetsmål och ekonomiska ramar

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
Ledarskapsprogram: Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära.
Kompetensutveckling: Du har tillgång till Vardagas interna utbildningsorganisation Lära (https://lara.se/) med en mängd kurser.
Förmånsportal med rabatter: Köp till exempel biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra priser.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 230421
Självklart har vi även kollektivavtal och försäkringar.

Har du frågor? Kontakta gärna: Marie Delbom, verksamhetschef. [email protected]. Tel: 0763-184119. Observera att det inte går att ansöka via E-post. Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).
Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, [email protected]

Ansök här
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se/) Visa mindre

Undersköterska/vårdbiträde, sommarvikarie 2023, Björkbackens äldreboende...

Vi på Norlandia Äldreomsorg söker dig som är undersköterska/vårdbiträde och som vill jobba heltid/deltid under hela eller delar av sommaren på Björkbackens äldreboende äldreboende i Västerås. Vill du bli en del av vårt team i sommar? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Vad innebär jobbet som undersköterska/vårdbiträde på Norlandia? Som undersköterska/vårdbiträde är du en värdefull nyckelspelare som bidrar till att våra boende får en trygg ... Visa mer
Vi på Norlandia Äldreomsorg söker dig som är undersköterska/vårdbiträde och som vill jobba heltid/deltid under hela eller delar av sommaren på Björkbackens äldreboende äldreboende i Västerås. Vill du bli en del av vårt team i sommar? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Vad innebär jobbet som undersköterska/vårdbiträde på Norlandia?
Som undersköterska/vårdbiträde är du en värdefull nyckelspelare som bidrar till att våra boende får en trygg och meningsfull tillvaro på ålderns höst. Vi utgår alltid från den boendes vilja och egna förmåga och ser till det friska. Som undersköterska/vårdbiträde ansvarar du för att utföra en värdig och god omsorg och omvårdnad utifrån den äldres individuella behov. Förekommande arbetsuppgifter kan till exempel vara hjälp med den dagliga omvårdnaden, medicingivning, dokumentation, stöttning vid aktiviteter, servering av måltider samt enklare städ i boendens lägenhet. Du kommer få vara delaktig i allt från lärorika omvårdnadsmoment till trevliga aktiviteter med de boende. Ett väldigt spännande jobb helt enkelt!Om Björkbackens äldreboende
Björkbackens äldreboende ligger i natursköna omgivningar på Bjurhovda. Här finns det 42 lägenheter för de med ett större omvårdnadsbehov. Här arbetar undersköterskor/vårdbiträden, sjuksköterskor, arbets- och fysioterapeut under ledning av verksamhetschef och samordnare. Det är lätt att ta sig hit med buss och busshållplatsen ligger inom kort gångavstånd.

Vem söker vi?
Vi söker dig med stort hjärta och en vilja att göra skillnad. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta med människor och har stark känsla för service. Samt att du har lätt att samarbeta med andra och har en förmåga att vara flexibel och lyhörd när det behövs.

- Det är starkt meriterande om du har undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350 poäng.

- Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet inom äldreomsorgen.

- Det är krav på goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.

- Vi ser gärna att du har god datorkunskap/datorvana och erfarenhet av dokumentation.

Övrig information
Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning: Heltid, deltid eller timanställning

Tillträde: våren 2023

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-06-05

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Telefonnummer 0730885869

E-postadress [email protected]Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Finsktalande undersköterska/vårdbiträde, sommarvikarie 2023 Mälarhem Nor...

Vi på Norlandia Äldreomsorg söker dig som är Finsktalande undersköterska/vårdbiträde och som vill jobba heltid/deltid under hela eller delar av sommaren på Mälarhems äldreboende i Västerås. Vill du bli en del av vårt team i sommar? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Vad innebär jobbet som undersköterska/vårdbiträde på Norlandia? Som undersköterska/vårdbiträde är du en värdefull nyckelspelare som bidrar till att våra boende får en trygg oc... Visa mer
Vi på Norlandia Äldreomsorg söker dig som är Finsktalande undersköterska/vårdbiträde och som vill jobba heltid/deltid under hela eller delar av sommaren på Mälarhems äldreboende i Västerås. Vill du bli en del av vårt team i sommar? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Vad innebär jobbet som undersköterska/vårdbiträde på Norlandia?
Som undersköterska/vårdbiträde är du en värdefull nyckelspelare som bidrar till att våra boende får en trygg och meningsfull tillvaro på ålderns höst. Vi utgår alltid från den boendes vilja och egna förmåga och ser till det friska. Som undersköterska/vårdbiträde ansvarar du för att utföra en värdig och god omsorg och omvårdnad utifrån den äldres individuella behov. Förekommande arbetsuppgifter kan till exempel vara hjälp med den dagliga omvårdnaden, medicingivning, dokumentation, stöttning vid aktiviteter, servering av måltider samt enklare städ i boendens lägenhet. Du kommer få vara delaktig i allt från lärorika omvårdnadsmoment till trevliga aktiviteter med de boende. Ett väldigt spännande jobb helt enkelt!Om Mälarhems äldreboende

Mälarhem är ett finskt, litet och modernt äldreboende med endast 26 platser vilket ger en närhet till de boende och dina kollegor. Det är beläget i ett lugnt och vackert område med närliggande affär och promenadstråk. De stora vackra terrasserna används flitigt för fika och grillkvällar. Vi har även litet odling i vår trädgård utanför och självklart en bastu.Hos oss får du möjlighet att bejaka den finska kulturen och språket. På Mälarhem talar vi finska dagligen i arbetet och samarbetar med många olika föreningar för att bejaka det finska ursprunget. Vi har en egen restaurang i bottenvåningen där vår egen kock lagar mat med finsk inriktning. Vid helger och högtider dukar vi extra fint och erbjuder en trerättersmeny till våra boenden. Finsk tango och vals och karaoke är också vanliga aktiviteter.Vem söker vi?
Vi söker dig med stort hjärta och en vilja att göra skillnad. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta med människor och har stark känsla för service. Samt att du har lätt att samarbeta med andra och har en förmåga att vara flexibel och lyhörd när det behövs.

- Det är starkt meriterande om du har undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350 poäng.

- Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet inom äldreomsorgen.

- Vi ser gärna att du har god datorkunskap/datorvana och erfarenhet av dokumentation.

- Goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.

- Goda kunskaper i finska, då du behöver kunna kommunicera på finska med dem boende/ närstående.

Övrig information
Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning: Heltid, deltid eller timanställning

Tillträde: Juni, juli och augusti 2023

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Telefonnummer :010-761 32 84 eller 010-761 32 83

E-postadress:

[email protected], [email protected]Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen - Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vården och omsorgen! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen - Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vården och omsorgen!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt. Vi ser till hela ditt liv!
Arbeta på dina egna villkor!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad svaret på den frågan är så har vi konsultjobb på heltidsschema att erbjuda dig.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat! Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala mot och med samtliga av våra samarbetspartners där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum.
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Semestervikarier till äldreboende och servicehus

Vi söker engagerade semestervikarier till vårt äldreboende och servicehus i Västerås. Med hjärta och omtanke vill vi ge möjlighet till en aktiv vardag, skapa möten och gemenskap i en trevlig atmosfär på ålderns höst. Bland dina arbetsuppgifter ingår att ge stöd med vardagliga sysslor som personlig omsorg, stöd vid måltider, genomföra aktiviteter med mera. Delaktighet och inflytande över vardagen är ledord och hos oss får du arbeta självständigt men också ... Visa mer
Vi söker engagerade semestervikarier till vårt äldreboende och servicehus i Västerås. Med hjärta och omtanke vill vi ge möjlighet till en aktiv vardag, skapa möten och gemenskap i en trevlig atmosfär på ålderns höst.
Bland dina arbetsuppgifter ingår att ge stöd med vardagliga sysslor som personlig omsorg, stöd vid måltider, genomföra aktiviteter med mera. Delaktighet och inflytande över vardagen är ledord och hos oss får du arbeta självständigt men också tillsammans med dina kollegor i arbetslaget. Vi jobbar för att vi ska ha det roligt på jobbet med arbetsglädje och gemenskap.
Alla våra verksamheter är samlade centralt i Tillberga i Västerås, lättillgängligt med till exempel bil eller buss.


Din kompetens
Vi söker i första hand dig som är utbildad undersköterska och/eller har erfarenhet av att arbeta med äldre
Du bör vara trygg i dig själv och kunna hålla dig lugn i stressade situationer. Du behöver vara flexibel, noggrann och serviceinriktad, och kunna arbeta både självständigt och i grupp.
Du behöver även kunna behärska det svenska språket i både tal och skrift och dokumentera med hjälp av dator.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmåga att kunna bemöta människor utifrån var och ens individuella behov.


Rekrytering sker löpande, så tveka inte att söka så snart som möjligt!


Mer om ansökningsprocessen
Rekryterande chef Carolina Westerdahl, 021-81 65 10, [email protected], svarar gärna på frågor om tjänsten. Vi följer förstås kollektivavtal med tillhörande förmåner.
Välkommen med din ansökan till [email protected]. Märk gärna mailet ”Semestervikariat äldreboende”.
Urvalet görs löpande. Din ansökan ska innehålla CV samt ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum löpt ut.Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons, tack!


Mer om oss
Tillberga Grannskapsservice är ett idéburet kooperativ där vinsten återinvesteras i verksamheten. Med 100 anställda bedriver organisationen sedan 1993 välfärdsservice i Tillberga med omnejd med verksamheter som förskola, bibliotek, fritidsgård, gruppbostäder, stadsdelsutveckling, kulturprojekt, simhall och idrottsanläggningar.
Samverkan med föreningsliv och lokala krafter är grundstenar i företagets strävan för att driva på den hållbara samhällsutvecklingen.
Tillberga Grannskapsservice vann utmärkelsen Årets kooperativ i Sverige 2021. Vårt äldreboende hamnade på tionde plats bland äldreboenden i Sverige i Socialstyrelsens enkät 2019. Visa mindre

Undersköterska till Hemtjänsten Öster

Vill du arbeta med att ge människor förutsättningar till att leva ett tryggt, självständigt och meningsfullt liv? Då kanske just du är vår nya medarbetare! Vård och omsorgsförvaltningen erbjuder tjänster inom många områden och verksamheter. Vi arbetar inom äldreboenden, hemtjänst, daglig verksamhet och gruppbostäder. Vår hemtjänst är fördelad på områdena Väster, Centrum Norr, Öster och Landsbygd. Natt och trygghetslarm. Det som är speciellt med vårt arbet... Visa mer
Vill du arbeta med att ge människor förutsättningar till att leva ett tryggt, självständigt och meningsfullt liv? Då kanske just du är vår nya medarbetare!

Vård och omsorgsförvaltningen erbjuder tjänster inom många områden och verksamheter. Vi arbetar inom äldreboenden, hemtjänst, daglig verksamhet och gruppbostäder. Vår hemtjänst är fördelad på områdena Väster, Centrum Norr, Öster och Landsbygd. Natt och trygghetslarm. Det som är speciellt med vårt arbete är att du som medarbetare spelar en viktig roll för den enskilda individen. Verksamhetsidén är att göra det möjligt för äldre och funktionshindrade att kunna bo kvar i det egna hemmet. Alla arbetsplatser inom vård och omsorg är tobaksfria.
Vi söker nu undersköterskor till Hemtjänsten Öster.

Läs gärna mer om vår förvaltning och se vår film på www.vasteras.se/vardochomsorg.

ARBETSUPPGIFTER
I ditt arbete kommer du att ansvara för att kunderna får den hjälp och stöd som de behöver. Genom dina besök skapar du en trygghet för kunden. Du kommer stötta den äldre och hjälpa denne att leva ett självständigt och aktivt liv. Du dokumenterar ditt arbete och är fast omsorgskontakt för ett visst antal kunder. Att vara fast omsorgskontakt innebär att du kommer vara den som upprättar en genomförandeplan tillsammans med kunden samt utför de flesta insatserna hos kunden och bistår med hjälp att kontakta anhörig eller andra viktiga personer i kundens närhet om så önskas.

För dessa tjänster gäller dag- och kvällstjänstgöring och helger.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en godkänd utbildning som undersköterska . Då arbetet innebär att du ska ha omvårdnadsansvar av våra kunder och dokumentera dagligen är det viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket, i tal och skrift.

Som person är du empatisk och har lätt för att möta våra kunder som av olika anledningar behöver våra insatser. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, och har en stor vilja till att bidra till bästa tänkbara omvårdnad för våra kunder.
Du får gärna tidigare ha arbetat inom hemtjänsten.

Du behöver ha god rörlighet, fysisk stabilitet och en god grundkondition eftersom rollen innebär ett rörligt arbete och en del förflyttningar.
Då vi tar oss fram med cykel i arbetet behöver du kunna cykla i alla väder.
Du har inga allergier som du inte kan hantera med medicin eller har en rädsla för hund eller katt eftersom husdjur kan förekomma i kundens hem.

Skicka gärna in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

Alla tillsvidareanställda i Västerås stad har en krigsplacering. Det innebär att du som person kan behöva tjänstgöra när det är höjd beredskap.
Skyldigheten att tjänstgöra inträder när regeringen beslutar om höjd beredskap och allmän tjänsteplikt.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Är du Undersköterska och vill arbeta dagtid?

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo Hemvård söker nya kollegor. Vi söker Undersköterskor för dagtjänstgöring 100% med var 3:dje helg Beskrivning av tjänsten Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom Hemtjänsten Stor vikt läggs vid bemötande och kommunikation - Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om mins... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Hemvård söker nya kollegor.

Vi söker Undersköterskor för dagtjänstgöring 100% med var 3:dje helg

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom Hemtjänsten Stor vikt läggs vid bemötande och kommunikation

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

- God datorkunskap/datorvana

- Du ska kunna ta emot delegering av sjukvårdsuppgifter

- Krav på att kunna cykla

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Intervjuer sker löpande

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid 19, 2 doser och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Välkommen att söka till oss och bli en del av vår arbetsgrupp Visa mindre

Vill du göra skillnad för våra äldre i sommar ?

Vi på Attendo bedriver hemtjänst dygnet runt och hemsjukvård i större delen av Västerås. Under flera år har vi varit en stor och populär utförare i stan och söker dig som vill jobba med oss i sommar . Vi behöver fler engagerade undersköterskor och vårdbiträden som vill vara med och göra skillnad. Söker du arbete till sommaren kan vi erbjuda dig jobb dag, kväll eller natt. Låter detta intressant så vänta inte med att söka. Rekrytering pågår fortlöpande. V... Visa mer
Vi på Attendo bedriver hemtjänst dygnet runt och hemsjukvård i större delen av Västerås. Under flera år har vi varit en stor och populär utförare i stan och söker dig som vill jobba med oss i sommar . Vi behöver fler engagerade undersköterskor och vårdbiträden som vill vara med och göra skillnad.

Söker du arbete till sommaren kan vi erbjuda dig jobb dag, kväll eller natt. Låter detta intressant så vänta inte med att söka. Rekrytering pågår fortlöpande.

Vill du veta mer om vad vi inom hemtjänsten jobbar med? Kolla in den här filmen:

https://attendosverige.teamtailor.com/pages/jobba-i-hemtjansten

Vad erbjuder vi?

Hos oss på Attendo är det viktigt att känna stolthet över sitt yrke och sin arbetsgivare. Vi vill uppfattas på ett professionellt sätt som vittnar och vårt fokus på kompetens, engagemang och omtanke.

- Möjlighet att välja om du vill jobba dag , kväll eller natt

- Introduktion

- kaffe, te och frukt

Kvalifikationer

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation och dokumentation i journalsystem.

Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

God datorkunskap/datorvana

Körkort B (meriterande, krävs för nattarbete)

Kunna cykla

Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen

Du trivs som bäst när du får ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Om AttendoAttendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination med minst 2 doser mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag! Visa mindre

Bli en del av Attendo Hemvård Västerås!

Vi på Attendo bedriver hemtjänst dygnet runt och hemsjukvård i större delen av Västerås. Under flera år har vi varit en stor och populär utförare i stan och nu växer vi ytterligare. Därför behöver vi nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad. Vi söker undersköterskor och vårdbiträden för tillsvidareanställning men även medarbetare som vill arbeta extra vid behov till hemtjänsten. Söker du arbete till sommaren kan du skicka in din ... Visa mer
Vi på Attendo bedriver hemtjänst dygnet runt och hemsjukvård i större delen av Västerås. Under flera år har vi varit en stor och populär utförare i stan och nu växer vi ytterligare. Därför behöver vi nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad.

Vi söker undersköterskor och vårdbiträden för tillsvidareanställning men även medarbetare som vill arbeta extra vid behov till hemtjänsten. Söker du arbete till sommaren kan du skicka in din ansökan även genom denna annons.

Vill du veta mer om vad vi inom hemtjänsten jobbar med? Kolla in den här filmen:

https://attendosverige.teamtailor.com/pages/jobba-i-hemtjansten

Vad erbjuder vi?

Som medarbetare inom hemtjänsten i Attendo får du en möjlighet att bygga trygga relationer med Västerås äldre. Med kontinuitet som stort fokus ser vi att du har stor möjlighet att utvecklas inom kontaktmannaskap och Attendos värderingsarbete.

Vi erbjuder både tillsvidareanställning och timanställning.

Hos oss på Attendo är det viktigt att känna stolthet över sitt yrke och sin arbetsgivare. Vi vill uppfattas på ett professionellt sätt som vittnar och vårt fokus på kompetens, engagemang och omtanke. Alla våra medarbetare kan därför alltid räkna med:

- Förmåner så som friskvårdsbidrag, skobidrag, utbildningsstöd mm
- Möjligheter till kompetensutveckling via interna utbildningar inom t.ex. kvalitet och kontaktmannaskap
- En välstrukturerad och värderingsstyrd organisation med funktioner som t.ex. löne-avdelning, kvalitets-avdelning, HR-avdelning mfl.
- En arbetsgivare med fokus på framtiden, där vår avdelning för verksamhetsutveckling ständigt arbetar för att förenkla och förbättra våra förutsättningar att göra ett bra jobb


Kvalifikationer

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem.

Undersköterskeutbildning om minst 1350p (meriterande)

Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

God datorkunskap/datorvana

Körkort B (meriterande)

Kunna cykla

Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen

Du trivs som bäst när du får ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Om AttendoAttendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag! Visa mindre

Vill du göra skillnad för våra äldre i sommar ?

Vi på Attendo bedriver hemtjänst dygnet runt och hemsjukvård i större delen av Västerås. Under flera år har vi varit en stor och populär utförare i stan och söker dig som vill jobba med oss i sommar . Vi behöver fler engagerade undersköterskor och vårdbiträden som vill vara med och göra skillnad. Söker du arbete till sommaren kan vi erbjuda dig jobb dag, kväll eller natt. Låter detta intressant så vänta inte med att söka. Rekrytering pågår fortlöpande. V... Visa mer
Vi på Attendo bedriver hemtjänst dygnet runt och hemsjukvård i större delen av Västerås. Under flera år har vi varit en stor och populär utförare i stan och söker dig som vill jobba med oss i sommar . Vi behöver fler engagerade undersköterskor och vårdbiträden som vill vara med och göra skillnad.

Söker du arbete till sommaren kan vi erbjuda dig jobb dag, kväll eller natt. Låter detta intressant så vänta inte med att söka. Rekrytering pågår fortlöpande.

Vill du veta mer om vad vi inom hemtjänsten jobbar med? Kolla in den här filmen:

https://attendosverige.teamtailor.com/pages/jobba-i-hemtjansten

Vad erbjuder vi?

Hos oss på Attendo är det viktigt att känna stolthet över sitt yrke och sin arbetsgivare. Vi vill uppfattas på ett professionellt sätt som vittnar och vårt fokus på kompetens, engagemang och omtanke.

- Möjlighet att välja om du vill jobba dag , kväll eller natt

- Introduktion

- kaffe, te och frukt

Kvalifikationer

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation och dokumentation i journalsystem.

Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

God datorkunskap/datorvana

Körkort B (meriterande, krävs för nattarbete)

Kunna cykla

Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen

Du trivs som bäst när du får ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Om AttendoAttendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination med minst 2 doser mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag! Visa mindre

Är du Undersköterska och vill arbeta dagtid?

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo Hemvård söker nya kollegor. Vi söker Undersköterskor för dagtjänstgöring 100% med var 3:dje helg Beskrivning av tjänsten Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom Hemtjänsten Stor vikt läggs vid bemötande och kommunikation - Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om mins... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Hemvård söker nya kollegor.

Vi söker Undersköterskor för dagtjänstgöring 100% med var 3:dje helg

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom Hemtjänsten Stor vikt läggs vid bemötande och kommunikation

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

- God datorkunskap/datorvana

- Du ska kunna ta emot delegering av sjukvårdsuppgifter

- Krav på att kunna cykla

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Intervjuer sker löpande

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid 19, 2 doser och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Välkommen att söka till oss och bli en del av vår arbetsgrupp Visa mindre

Är du Undersköterska och vill arbeta dagtid?

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo Hemvård söker nya kollegor. Vi söker Undersköterskor för dagtjänstgöring 100% med var 3:dje helg Beskrivning av tjänsten Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom Hemtjänsten Stor vikt läggs vid bemötande och kommunikation - Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om mins... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Hemvård söker nya kollegor.

Vi söker Undersköterskor för dagtjänstgöring 100% med var 3:dje helg

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom Hemtjänsten Stor vikt läggs vid bemötande och kommunikation

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

- God datorkunskap/datorvana

- Du ska kunna ta emot delegering av sjukvårdsuppgifter

- Krav på att kunna cykla

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Intervjuer sker löpande

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid 19, 2 doser och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Välkommen att söka till oss och bli en del av vår arbetsgrupp Visa mindre

Vill du göra skillnad för våra äldre i sommar ?

Vi på Attendo bedriver hemtjänst dygnet runt och hemsjukvård i större delen av Västerås. Under flera år har vi varit en stor och populär utförare i stan och söker dig som vill jobba med oss i sommar . Vi behöver fler engagerade undersköterskor och vårdbiträden som vill vara med och göra skillnad. Söker du arbete till sommaren kan vi erbjuda dig jobb dag, kväll eller natt. Låter detta intressant så vänta inte med att söka. Rekrytering pågår fortlöpande. V... Visa mer
Vi på Attendo bedriver hemtjänst dygnet runt och hemsjukvård i större delen av Västerås. Under flera år har vi varit en stor och populär utförare i stan och söker dig som vill jobba med oss i sommar . Vi behöver fler engagerade undersköterskor och vårdbiträden som vill vara med och göra skillnad.

Söker du arbete till sommaren kan vi erbjuda dig jobb dag, kväll eller natt. Låter detta intressant så vänta inte med att söka. Rekrytering pågår fortlöpande.

Vill du veta mer om vad vi inom hemtjänsten jobbar med? Kolla in den här filmen:

https://attendosverige.teamtailor.com/pages/jobba-i-hemtjansten

Vad erbjuder vi?

Hos oss på Attendo är det viktigt att känna stolthet över sitt yrke och sin arbetsgivare. Vi vill uppfattas på ett professionellt sätt som vittnar och vårt fokus på kompetens, engagemang och omtanke.

- Möjlighet att välja om du vill jobba dag , kväll eller natt

- Introduktion

- kaffe, te och frukt

Kvalifikationer

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation och dokumentation i journalsystem.

Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

God datorkunskap/datorvana

Körkort B (meriterande, krävs för nattarbete)

Kunna cykla

Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen

Du trivs som bäst när du får ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Om AttendoAttendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination med minst 2 doser mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag! Visa mindre

Undersköterska- Vill du jobba natt?

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Nu söker vi på Attendo hemtjänst natt nya kollegor. Vi är ett härligt gäng som utgår från Gotlandsgatan 51 och vi utför hemtjänst och hemsjukvård. Krav: Du är utbildad undersköterska och med tidigare erfarenhet från äldreomsorg och du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Du kommer att köra bil för att transportera dig mellan kunderna och du är positiv till att ta emot olika delegeringar för att ... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Nu söker vi på Attendo hemtjänst natt nya kollegor. Vi är ett härligt gäng som utgår från Gotlandsgatan 51 och vi utför hemtjänst och hemsjukvård.

Krav:

Du är utbildad undersköterska och med tidigare erfarenhet från äldreomsorg och du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Du kommer att köra bil för att transportera dig mellan kunderna och du är positiv till att ta emot olika delegeringar för att kunna utföra delegerade HSL-insatser.

Relationen och mötet mellan dig och den äldre personen har avgörande betydelse för den äldre personens livskvalitet varmed insatserna ska vara av god kvalitet och den äldre personen ska uppleva ett gott bemötande från samtliga medarbetare.

Våra patienters säkerhet och trygghet står i fokus och därför är du vaccinerad för Covid-19.

Rekryteringsprocessen:

Vi kallar till intervju löpande vilket innebär att vi bokar in intervju så fort du söker tjänsten. Till intervjun har du med dig körkort, covidpass, svenskt pass eller arbets - och uppehållstillstånd från migrationsverket, ditt undersköterskebetyg, arbetsintyg/betyg samt namn från nuvarande eller tidigare chefsreferent.

Vi erbjuder:

Tillsvidareanställning med provanställning under sex månader.

Lön:

Individuell lönesättning.

Arbetstid:

Nattjänstgöring.

Utmaningar:

Nystartad enhet med en ny arbetsgrupp.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Titta gärna på vår film om hemtjänsten:

https://attendosverige.teamtailor.com/pages/jobba-i-hemtjansten

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Aktivitetsledare till Herrgärdets servicehus

Välkommen till Herrgärdets servicehus! Vi erbjuder dig ett arbete där du dagligen får göra skillnad för våra äldre. Herrgärdets servicehus ligger centralt i Västerås och har 98 lägenheter. Vi har inriktningen Hälsans hus med ett stort fokus på aktiviteter och rörelse. Huset är utrustat med gym och pool som nyttjas både av boende från huset men finns även till för medborgare över 65 år som bor i eget boende. Herrgärdet har även en stor mötesplats där det b... Visa mer
Välkommen till Herrgärdets servicehus! Vi erbjuder dig ett arbete där du dagligen får göra skillnad för våra äldre.

Herrgärdets servicehus ligger centralt i Västerås och har 98 lägenheter. Vi har inriktningen Hälsans hus med ett stort fokus på aktiviteter och rörelse. Huset är utrustat med gym och pool som nyttjas både av boende från huset men finns även till för medborgare över 65 år som bor i eget boende. Herrgärdet har även en stor mötesplats där det bland annat finns vävstuga, snickeri och utrymme för många andra aktiviteter.

ARBETSUPPGIFTER
Här erbjuds du ett spännande jobb där du gör stor skillnad i kundernas vardag och välmående. Du ansvarar för att planera och utföra aktiviteter för våra äldre. Du hittar tillsammans med våra kunder på aktiviteter utifrån önskemål och planerar dagarna på ett sätt som stimulerar aktivitet och social samvaro både för de som bor på Herrgärdet och besökare utifrån. Du är den som håller ihop kontakterna till frivilliga och olika föreningar för att den dagliga planeringen ska gå ihop på ett smidigt sätt.

Du stödjer, uppmuntrar och skapar en god stämning. Du är ansvarig för att uppmärksamma högtider på boendet och är även den som ansvarar för att planera in trivselkvällar med underhållning.

Arbetet är förlagt till största delen dagtid men arbete vissa kvällar kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en godkänd gymnasieutbildning, gärna med relevant inriktning för tjänsten. Din datavana är god och vi vill att du har erfarenhet av arbete med äldre. Vi ser även att du har ett kulturintresse och vill skapa en rolig vardag för våra äldre. Som person är du innovativ och serviceinriktad. Du har lätt för att samarbeta med andra och sätter kunderna i fokus. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att prata inför folksamlingar samt att du har lätt för att skapa goda relationer med människor du möter.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Undersköterska- Vill du jobba natt?

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Nu söker vi på Attendo hemtjänst natt nya kollegor. Vi är ett härligt gäng som utgår från Gotlandsgatan 51 och vi utför hemtjänst och hemsjukvård. Krav: Du är utbildad undersköterska och med tidigare erfarenhet från äldreomsorg och du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Du kommer att köra bil för att transportera dig mellan kunderna och du är positiv till att ta emot olika delegeringar för att ... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Nu söker vi på Attendo hemtjänst natt nya kollegor. Vi är ett härligt gäng som utgår från Gotlandsgatan 51 och vi utför hemtjänst och hemsjukvård.

Krav:

Du är utbildad undersköterska och med tidigare erfarenhet från äldreomsorg och du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Du kommer att köra bil för att transportera dig mellan kunderna och du är positiv till att ta emot olika delegeringar för att kunna utföra delegerade HSL-insatser.

Relationen och mötet mellan dig och den äldre personen har avgörande betydelse för den äldre personens livskvalitet varmed insatserna ska vara av god kvalitet och den äldre personen ska uppleva ett gott bemötande från samtliga medarbetare.

Våra patienters säkerhet och trygghet står i fokus och därför är du vaccinerad för Covid-19.

Rekryteringsprocessen:

Vi kallar till intervju löpande vilket innebär att vi bokar in intervju så fort du söker tjänsten. Till intervjun har du med dig körkort, covidpass, svenskt pass eller arbets - och uppehållstillstånd från migrationsverket, ditt undersköterskebetyg, arbetsintyg/betyg samt namn från nuvarande eller tidigare chefsreferent.

Vi erbjuder:

Tillsvidareanställning med provanställning under sex månader.

Lön:

Individuell lönesättning.

Arbetstid:

Nattjänstgöring.

Utmaningar:

Nystartad enhet med en ny arbetsgrupp.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Titta gärna på vår film om hemtjänsten:

https://attendosverige.teamtailor.com/pages/jobba-i-hemtjansten

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Undersköterskor till kontoret på Hammarby - Bli en del av oss!

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Nu söker vi på Attendo hemvård område 1 nya kollegor. Vi utgår från Jonas Wennströms gata 14 på Hammarby i Västerås men verkar även i områdena Vallby och Pettersberg. Vi söker dag och kvällspersonal och personal som arbetar extra vid behov. Titta gärna på filmen för att se hur vi på Attendo arbetar: Jobba i hemtjänsten - Attendo Sverige (https://attendosverige.teamtailor.com/pages/jobba-i-hemtjansten) Besk... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Nu söker vi på Attendo hemvård område 1 nya kollegor. Vi utgår från Jonas Wennströms gata 14 på Hammarby i Västerås men verkar även i områdena Vallby och Pettersberg.

Vi söker dag och kvällspersonal och personal som arbetar extra vid behov.

Titta gärna på filmen för att se hur vi på Attendo arbetar: Jobba i hemtjänsten - Attendo Sverige (https://attendosverige.teamtailor.com/pages/jobba-i-hemtjansten)

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande och kommunikation.

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift).

- God datorkunskap/datorvana.

- Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen.

- Krav på att kunna cykla.

- Körkort B (meriterande).

-
Krav på vaccination mot covid-19. Vaccinationsbevis kontrolleras innan anställning.

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Stämmer beskrivningen in på dig?

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Varmt välkommen med din ansökan!

Lina Sjöstrand, Verksamhetschef Visa mindre

Är du Undersköterska och vill arbeta dagtid?

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo Hemvård söker nya kollegor. Vi söker Undersköterskor för dagtjänstgöring 100% med var 3:dje helg Beskrivning av tjänsten Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom Hemtjänsten Stor vikt läggs vid bemötande och kommunikation - Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om mins... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Hemvård söker nya kollegor.

Vi söker Undersköterskor för dagtjänstgöring 100% med var 3:dje helg

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom Hemtjänsten Stor vikt läggs vid bemötande och kommunikation

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

- God datorkunskap/datorvana

- Du ska kunna ta emot delegering av sjukvårdsuppgifter

- Krav på att kunna cykla

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Intervjuer sker löpande

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid 19, 2 doser och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Välkommen att söka till oss och bli en del av vår arbetsgrupp Visa mindre

Är du Undersköterska och vill arbeta dagtid?

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo Hemvård söker nya kollegor. Vi söker Undersköterskor för dagtjänstgöring 100% med var 3:dje helg Beskrivning av tjänsten Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom Hemtjänsten Stor vikt läggs vid bemötande och kommunikation - Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om mins... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Hemvård söker nya kollegor.

Vi söker Undersköterskor för dagtjänstgöring 100% med var 3:dje helg

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom Hemtjänsten Stor vikt läggs vid bemötande och kommunikation

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

- God datorkunskap/datorvana

- Du ska kunna ta emot delegering av sjukvårdsuppgifter

- Krav på att kunna cykla

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Intervjuer sker löpande

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid 19, 2 doser och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Välkommen att söka till oss och bli en del av vår arbetsgrupp Visa mindre

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen - Sveriges bästa, trevligaste och mest ambitiösa konsultföretag inom vården och omsorgen! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa jus... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen - Sveriges bästa, trevligaste och mest ambitiösa konsultföretag inom vården och omsorgen!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål och tankar om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt!
Arbeta på dina egna villkor!
Oavsett om du vill arbeta på vardagar, kvällar, nätter eller helger så har vi konsultjobb på heltidschema att erbjuda dig som skickar in en bra ansökan till oss samt har goda meriter och goda referenser.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och att samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra - vi lovar att du kommer att känna skillnaden från din första kontakt med någon hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag!
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer att göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till!
-----------------------------------------------------------------------------
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den personal vi förmedlar till våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss och vi är mycket lojala mot och med samtliga våra samarbetspartners där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum. Vi är Sveriges mest personliga konsultföretag kort och gott och det är vi stolta över!
Återigen hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så hörs vi förhoppningsvis inom kort! Visa mindre

Är du Undersköterska och vill arbeta dagtid?

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo Hemvård söker nya kollegor. Vi söker Undersköterskor för dagtjänstgöring 100% med var 3:dje helg Beskrivning av tjänsten Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom Hemtjänsten Stor vikt läggs vid bemötande och kommunikation - Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om mins... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Hemvård söker nya kollegor.

Vi söker Undersköterskor för dagtjänstgöring 100% med var 3:dje helg

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom Hemtjänsten Stor vikt läggs vid bemötande och kommunikation

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

- God datorkunskap/datorvana

- Du ska kunna ta emot delegering av sjukvårdsuppgifter

- Krav på att kunna cykla

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Intervjuer sker löpande

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid 19, 2 doser och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Välkommen att söka till oss och bli en del av vår arbetsgrupp Visa mindre