Lediga jobb som Industriell tillverkning i Västerås

Se lediga jobb som Industriell tillverkning i Västerås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Västerås som finns hos arbetsgivaren.

Elektronikmontör

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Kundföretaget är en global leverantör av elektroniktillverkningstjänster och de har anläggningar över hela världen, inklusive en anläggning i Västerås, Sverige.
Kundföretaget erbjuder olika tjänster inom elektroniktillverkning, inklusive konstruktion, prototyptillverkning, kretskortsmontage och testning av elektroniska komponenter.
De arbetar med olika branscher, inklusive medicinteknik, industri, energi och telekommunikation.


Dina arbetsuppgifter
Vi letar efter dig som trivs i rollen som reparatör och montör! Du ska ha erfarenhet av att arbeta med olika system och ha tidigare hanterat reparationer av elektronik. Som person bör du vara flexibel och kunna hantera flera uppgifter samtidigt som du bibehåller en hög noggrannhetsnivå i ditt arbete. Dessa egenskaper kommer att vara avgörande för din framgång i rollen!
Vi ser också gärna att du har förmåga att läsa och tolka kretsscheman, samt en djupgående kunskap om komponenter och lödning.
För att trivas och lyckas i denna roll är det viktigt att du är lösningsorienterad, tålmodig och har ett strukturerat arbetssätt. Dessutom är god samarbetsförmåga med andra medarbetare en nödvändighet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Arbetstider är främst tvåskift, men dagtid samt natt kan förekomma.


Ansökan
Om du känner att detta låter som en spännande möjlighet och att du har rätt kvalifikationer, tveka inte att skicka in din ansökan!

Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens och håller dig informerad när det finns en lämplig tjänst för dig.
Om du har några funderingar är du varmt välkommen att kontakta Kathleen Sahlin [email protected] Visa mindre

Operatörer till Westinghouse i Västerås | Heltid

Nytt
Är du en skicklig operatör med erfarenhet inom underhåll och logistik? Vi söker just nu engagerade operatörer till Westinghouse i Västerås! Detta är en möjlighet för dig som letar efter ett jobb där du får ta stort ansvar och har möjlighet att utvecklas. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Westinghouse. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden i Väster... Visa mer
Är du en skicklig operatör med erfarenhet inom underhåll och logistik? Vi söker just nu engagerade operatörer till Westinghouse i Västerås! Detta är en möjlighet för dig som letar efter ett jobb där du får ta stort ansvar och har möjlighet att utvecklas. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Westinghouse. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden i Västerås. I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.Arbetsbeskrivning

Som operatör hos Westinghouse kommer du att arbeta i emballageverkstaden. Du kommer bland annat att utföra underhållsarbete på emballage samt delta i utvecklingsarbeten för att förbättra processer och metoder för emballageunderhåll. Rollen innebär även att du ansvarar för registrering av underhållsverksamhet i produktionssystemet SAP och andra kvalitetsdokument.

I din roll ingår också truck- och traverskörning inom verksamhetsområdet, att hålla ordning och städa i emballageverkstaden, och transportera tomma emballage mellan lagringsytor. Du kommer även att bistå vid lastning och lossning av bränsle vid avsändning och inkommande gods.Övrig information

Placeringsort: Västerås

Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader med goda möjligheter till förlängning

Arbetstider: Måndag-fredag 06:00-15:00Kvalifikationer

För att bli aktuell för rollen ser kunden att du uppfyller följande krav:

* Svenskt medborgarskap
* Truckkort A+B
* Körkort och tillgång till bil
* Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande är om du har:

* Erfarenhet av SAP
* TraverskortVad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Hur du ansöker

Vi intervjuar löpande för tjänsten, så ansök redan idag! Du ansöker till tjänsten genom att klicka på "ansök". Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hedda Seebass Svensson via e-post: [email protected]. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Elmontör/Provare till Force Measurement

Ansök    Jun 6    ABB AB    Elmontör
På ABB är vi dedikerade till att ta itu med globala utmaningar. Vår värdegrund: care, courage, curiosity och collaboration - i kombination med ett stort fokus på mångfald, inkludering och lika möjligheter - är viktiga drivkrafter i vårt mål att ge alla möjlighet att skapa hållbara lösningar.Det är vår berättelse. Gör den till din berättelse. Din roll och ditt ansvar Du blir en del av Force Measurement i Västerås. Force Measurement är en fabrik med globalt ... Visa mer
På ABB är vi dedikerade till att ta itu med globala utmaningar. Vår värdegrund: care, courage, curiosity och collaboration - i kombination med ett stort fokus på mångfald, inkludering och lika möjligheter - är viktiga drivkrafter i vårt mål att ge alla möjlighet att skapa hållbara lösningar.Det är vår berättelse. Gör den till din berättelse.
Din roll och ditt ansvar
Du blir en del av Force Measurement i Västerås.
Force Measurement är en fabrik med globalt ansvar för produktion, utveckling, försäljning, service och marknadsföring. Vi erbjuder pålitlig utrustning för mätning och styrning i metall-, pappers- och marina-tillämpningar. Våra produkter används i en mängd olika industrier och processer och är designade för att förbättra produktivitet, styrning och kvalitet.
• I produktion jobbar du med montage/provning av olika typer av elmontage, så som elskåp och elektriska moduler/kablage.
• Du har som person både vilja och ambition att bli ”bred” såväl som ”djup".
• Kunskapsområdet sträcker sig från elektromekaniskt montage, mätning och provning av skåp/moduler.
• Analys & åtgärd av elektriska storheter i samband med provning.
• Hos oss är det viktigt att man är en lagspelare som är beredd att ”hoppa in” där man för tillfället behövs för att vi ska kunna uppfylla våra löften till kund.
• Vi arbetar med verksamhetsutveckling och alla förväntas ta en aktiv roll för att förbättra våra processer och bidra till ökad kundnöjdhet.
Kvalifikationer för rollen
Du har en teknisk gymnasieutbildning eller en ekvivalent yrkesutbildning.
För att lyckas bör du ha en teknisk grundförståelse, kunna läsa tekniska beskrivningar/ritningar, vara händig och ha erfarenhet av elektriskt och mekaniskt montagearbete.
Du är uthållig och kan arbeta med bibehållen koncentrationsförmåga under längre tid.
Du sätter en ära i att göra rätt, tar ansvar och levererar resultat.
I vår produktion är det stort fokus på hälsa och säkerhet där alla förväntas bidra till en hälsosam arbetsplats som ständigt förbättras.
Du behöver kunna kommunicera på svenska i både skrift och tal. Andra språk kan underlätta i arbetet och är meriterande.
Truck och traverskort samt kunskaper i SAP är önskvärt.
ABB värdesätter jämlikhet och mångfald, vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Mer om oss
Rekryterande chef, Martin Thored, +46 70 299 06 09, svarar gärna på frågor rörande tjänsten. Fackliga representanter – IF Metall: Lena Gångare, +46 73 072 06 20. Alla övriga frågor hänvisas till ansvarig rekryterare: Medina Grozdanic, +46 72 464 46 98. Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Välkommen med din ansökan senast 2024-06-19. Vi behandlar endast ansökningar som innehåller samtliga dokument: personligt brev, CV, betyg och examensbevis för avslutad utbildning. Urval och intervjuer görs löpande.
Vi värdesätter människor med olika bakgrund. Kan det här vara din berättelse? Ansök idag eller besök www.abb.com för att läsa mer om oss och om hur våra lösningar påverkar världen. #MyABBStory Visa mindre

Industrilackerare sökes till MPA Måleriproduktion!

Ansök    Jun 3    Uniflex Sverige AB    Industrilackerare
Om tjänsten Vi söker nu efter industrilackerare till MPA Måleriproduktion i Västerås. MPA Måleriproduktion AB grundades år 1986 och är ett familjeägt bolag med säte i Västerås. MPA Måleriproduktion utför industrilackering och rostskydd för all typ av industriella produkter samt större fordon. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Vi söker en person som vill jobba i produktion och har erfarenhet eller utbildning av lackering. Kanske är du redan utbildad industri... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu efter industrilackerare till MPA Måleriproduktion i Västerås. MPA Måleriproduktion AB grundades år 1986 och är ett familjeägt bolag med säte i Västerås. MPA Måleriproduktion utför industrilackering och rostskydd för all typ av industriella produkter samt större fordon.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vi söker en person som vill jobba i produktion och har erfarenhet eller utbildning av lackering. Kanske är du redan utbildad industrilackerare eller så kanske har du liknande andra erfarenheter inom lackering.

Start: Omgående

Arbetstider: 2-skift, kl.5:18 – kl.14:18 måndag till fredag och kl.14:18 – kl.23:42 måndag till torsdag.

Vem är du?
Det viktigaste för denna tjänst är din personliga inställning och att du har viljan och drivet att vilja utvecklas. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom lackering.

Vi söker efter en engagerad och ansvarstagande person. Vi ser gärna att du är initiativtagande och lösningsorienterad. Jobbet sker till viss del enskilt, men kan även ske tillsammans med kollegor. Det är därav viktigt att du trivs med att arbeta både enskilt och i grupp.

Truck– och traverskort är meriterande men inte ett krav.Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution. Visa mindre

Montör

Vi söker nu dig som vill som arbeta som montör i Västerås. I den här rollen kommer du att arbeta med olika typer av elmontage och kopplingsarbeten. Det här är ett konsultuppdrag, till att börja med 6 månader visstid med goda chanser till anställning direkt hos kund. Start för uppdraget är efter sommaren. Du kommer att vara anställd av MiJob men arbeta hos vårt kundföretag. Arbetsuppgifter: • läsa och tyda ritningar • arbeta med koppling av kablage Är du... Visa mer
Vi söker nu dig som vill som arbeta som montör i Västerås. I den här rollen kommer du att arbeta med olika typer av elmontage och kopplingsarbeten.

Det här är ett konsultuppdrag, till att börja med 6 månader visstid med goda chanser till anställning direkt hos kund. Start för uppdraget är efter sommaren. Du kommer att vara anställd av MiJob men arbeta hos vårt kundföretag.

Arbetsuppgifter:
• läsa och tyda ritningar
• arbeta med koppling av kablage

Är du rätt person för jobbet?
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är roligt att arbeta med teknik och elektronik. Du har en god samarbetsförmåga, vara ansvarstagande samt noggrann.

Vi söker dig som:
• har verktygsvana
• har gymnasieexamen, gärna från teknikprogrammet, el- och energiprogrammet eller liknande
• goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Vi ser också gärna att du är öppen för att vilja lära dig nya saker och samtidigt ha väldigt kul på jobbet. 

Vid frågor, tveka inte på att höra av dig! Visa mindre

Slipare

Slipare Vi söker nu en erfaren slipare via vårt dotterbolag Ropus Engineering & Development AB för ett bemanningsuppdrag hos kund. Som slipare hos kunden kommer du att ha en central roll i deras produktionsprocess, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar: • Bearbetning och efterbehandling av metall- och andra materialytor. • Användning av slipmaskiner och andra relevanta verktyg. • Kvalitetskontroll av utfört arbete för att säkerställa att vår... Visa mer
Slipare

Vi söker nu en erfaren slipare via vårt dotterbolag Ropus Engineering & Development AB för ett bemanningsuppdrag hos kund. Som slipare hos kunden kommer du att ha en central roll i deras produktionsprocess, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

• Bearbetning och efterbehandling av metall- och andra materialytor.
• Användning av slipmaskiner och andra relevanta verktyg.
• Kvalitetskontroll av utfört arbete för att säkerställa att våra höga standarder upprätthålls.

Profil:

Självgående: Du tar initiativ och ansvar för ditt arbete. Du är van vid att arbeta självständigt och har förmågan att planera och strukturera ditt arbete för att uppnå bästa resultat. Din självdisciplin och ditt driv hjälper dig att leverera högkvalitativt arbete även under tidspress.

Hjälpsam: Du är en lagspelare som ställer upp för dina kollegor när det behövs. Du bidrar till en positiv arbetsmiljö genom att vara stödjande och tillmötesgående. Din vilja att hjälpa andra gör dig till en uppskattad medarbetare och stärker teamets sammanhållning.

Samarbetsinriktad: Du har en god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra. Du inser vikten av att arbeta tillsammans för att nå gemensamma mål och är flexibel i ditt förhållningssätt. Genom din öppna och lyhörda attityd bidrar du till att förbättra arbetsflöden och lösa problem effektivt tillsammans med dina kollegor.

Krav:

För att lyckas i rollen som slipare hos oss ser vi att du:

• Har erfarenhet av slipning och ytbearbetning inom industrin.
• Kan arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbete.
• Är noggrann och har öga för detaljer.
• Har god samarbetsförmåga och kan arbeta effektivt i team.
• Har grundläggande kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Vi erbjuder:

• En stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.
• Möjlighet att arbeta med erfarna och engagerade kollegor.
• Möjlighet till kompetensutveckling och vidareutbildning.

Omfattning: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Enligt överenskommelse

Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan nu med CV och personligt brev.
vid frågor kontakta ansvarig rekryterare [email protected]

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan!

Ropus Engineering & Development AB

Vi arbetar nära våra kunder och sätter oss in i hela företaget, dess processer, roller och utmaningar. Genom nischade uppdrag har vi vuxit tillsammans med våra lojala medarbetare. Ofta tillsätter vi nyckelpersoner, såväl tjänstemän som kollektivanställda. Visa mindre

Operatör söktes till kund i Kungsör

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Din profil
Är du en engagerad och pålitlig person med tekniskt intresse? Då kan du vara den vi söker till vårt team i Kungsör!

Om Tjänsten:
Som operatör hos oss kommer du att arbeta i en högteknologisk miljö där du ansvarar för att övervaka och driva flera maskiner parallellt. Du kommer att spela en avgörande roll i vår produktion och säkerställa att allt fungerar smidigt och effektivt.

Arbetsuppgifterna innebär att:

Ställa in och justera maskiner för att optimera produktionen.
Övervaka maskinernas prestanda och genomföra kvalitetskontroller.
Utföra underhåll och enklare reparationer vid behov.
Arbetet innebär skiftarbete, inklusive natt- och helgpass, och vi söker därför dig som är flexibel och kan arbeta på alla dessa skift.

Krav:
* Fullgjord gymnasieutbildning
* B-körkort
* Förmåga att arbeta på flera skift, inklusive natt och helg

Meriterande:
* Erfarenhet av programmering
* Erfarenhet av att byta verktyg på maskiner
* Förmåga att läsa och förstå tekniska ritningar

Placering:
Tjänsten är placerad i Kungsör.

Startdatum:
Vi förväntar oss att du kan börja i september.

Om Dig:
För att lyckas i denna roll tror vi att du är:

Teknisk och noggrann med ett öga för detaljer
Självgående och ansvarstagande
Flexibel och anpassningsbar till olika arbetsuppgifter och skift
En problemlösare med förmåga att snabbt agera vid tekniska utmaningar


Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan snarast.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör sökes till kund i kungsör

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka!.

Din profil
Placering: Kungsör
Startdatum: September

Om Tjänsten:

Vi söker nu engagerade och skickliga montörer för arbete inom industrin i Kungsör. Vår kunds verksamhet växer och behöver förstärka sitt team med fler duktiga medarbetare. Som montör kommer du att vara en viktig del av vår produktion och bidra till att våra produkter håller högsta kvalitet.

Arbetsuppgifter:

Montering av komponenter och produkter enligt specifikationer.
Kvalitetskontroll och testning av färdiga produkter.
Samarbete med andra avdelningar för att säkerställa en smidig produktionsprocess.
Följande av säkerhets- och arbetsmiljörutiner.

Kvalifikationer:

Gymnasieutbildning är ett krav.
* Du måste kunna kommunicera obehindrat på svenska, både i tal och skrift.
* B-körkort är ett krav.
* God samarbetsförmåga och en positiv attityd.
* Förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbete.

Tidigare erfarenhet av montering eller arbete inom industrin är meriterande men inget krav.


Arbetstider:

Arbetstiderna är förlagda på flertalet olika skift, inklusive natt- och helgskift. Flexibilitet och möjlighet att arbeta på obekväma arbetstider är därför nödvändigt.


Ansökan:

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Varmt välkommen med din ansökan!


Placering: Kungsör
Startdatum: September Visa mindre

Operatörer till Westinghouse i Västerås | Heltid

Är du en skicklig operatör med erfarenhet inom underhåll och logistik? Vi söker just nu engagerade operatörer till Westinghouse i Västerås! Detta är en möjlighet för dig som letar efter ett jobb där du får ta stort ansvar och har möjlighet att utvecklas. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Westinghouse. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden i Väster... Visa mer
Är du en skicklig operatör med erfarenhet inom underhåll och logistik? Vi söker just nu engagerade operatörer till Westinghouse i Västerås! Detta är en möjlighet för dig som letar efter ett jobb där du får ta stort ansvar och har möjlighet att utvecklas. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Westinghouse. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden i Västerås. I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Arbetsbeskrivning

Som operatör hos Westinghouse kommer du att arbeta i emballageverkstaden. Du kommer bland annat att utföra underhållsarbete på emballage samt delta i utvecklingsarbeten för att förbättra processer och metoder för emballageunderhåll. Rollen innebär även att du ansvarar för registrering av underhållsverksamhet i produktionssystemet SAP och andra kvalitetsdokument.

I din roll ingår också truck- och traverskörning inom verksamhetsområdet, att hålla ordning och städa i emballageverkstaden, och transportera tomma emballage mellan lagringsytor. Du kommer även att bistå vid lastning och lossning av bränsle vid avsändning och inkommande gods.Övrig information

Placeringsort: Västerås

Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader med goda möjligheter till förlängning

Arbetstider: måndag-fredag 06:00-15:00Kvalifikationer

För att bli aktuell för rollen ser kunden att du uppfyller följande krav:

* Svenskt medborgarskap
* Godkänd säkerhetsintervju
* Truckkort A+B
* Körkort och tillgång till bil
* Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande är om du har:

* Erfarenhet av SAP
* TraverskortVad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Hur du ansöker

Vi intervjuar löpande för tjänsten, så ansök redan idag! Du ansöker till tjänsten genom att klicka på "ansök". Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hedda Seebass Svensson via e-post: [email protected]. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Operatörer till Westinghouse

Om tjänsten Som operatör på Westinghouse kommer du att utföra underhållsarbete på emballage och registrera detta i SAP. Du ansvarar för underhåll av emballage och tillhörande utrustning i kundens emballageverkstad, samt samarbetar med tillverkande verkstäder för att förse dem med underhållna emballage. Du kommer att dokumentera underhållsverksamheten i deras produktionssystem (SAP) och i kvalitetsdokument. En del av din roll innebär att delta i utv... Visa mer
Om tjänsten
Som operatör på Westinghouse kommer du att utföra underhållsarbete på emballage och registrera detta i SAP. Du ansvarar för underhåll av emballage och tillhörande utrustning i kundens emballageverkstad, samt samarbetar med tillverkande verkstäder för att förse dem med underhållna emballage. Du kommer att dokumentera underhållsverksamheten i deras produktionssystem (SAP) och i kvalitetsdokument. En del av din roll innebär att delta i utvecklingsarbetet av processer och metoder för emballageunderhåll, samt följa upp och rapportera emballagekvaliteten till ansvarig för emballagetyper. Arbetet innefattar även truck- och traverskörning inom BIL:s verksamhetsområde. Du kommer att ansvara för ordning och städning i emballageverkstaden och koordinera inspektörer från tredje part samt transporter av tomma emballage mellan lagringsytor. Vid behov bistår du vid lastning och lossning av bränsle och inkommande gods samt fungerar som backup för samordnaren av externa transporter. 

Tjänsten är förlagd på heltid under dagtid. För rätt person så finns det god chans till förlängning. 

Om dig
För att lyckas i rollen krävs bra datakunskaper och erfarenhet av truck- och traverskörning. Vi ser gärna att du har en lugn personlighet som kan hantera arbetsuppgifterna effektivt och harmoniskt.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet! 

Krav för tjänsten
- Truckkort A1-A4, B1-B4 och traverskort.
- Erfarenhet av SAP eller liknande produktionssystem.
- God kommunikationsförmåga.
- Kännedom om kvalitetskontroll och rapportering. 

Kontaktuppgifter
Vid frågor gällande rekryteringsprocessen eller om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elsa Khan via [email protected] 
Vid frågor gällande registrering kontakta [email protected] 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Gjutare till Byggelement i Hallstahammar

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi har lång erfarenhet från rekrytering – och bemanningsbranschen och vi vet hur viktigt det är med lokal närvaro. Vårt varumärke kännetecknas av ett högt personligt engagemang på alla nivåer – i relationen med våra kunder, kandidater och i relationen med våra konsulter. Vi vill med hög kompetens, ett genuint engagemang och prestigelöst arbetssätt smitta vår omgivning med positiv energi och inspiration och upplevas s... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi har lång erfarenhet från rekrytering – och bemanningsbranschen och vi vet hur viktigt det är med lokal närvaro. Vårt varumärke kännetecknas av ett högt personligt engagemang på alla nivåer – i relationen med våra kunder, kandidater och i relationen med våra konsulter. Vi vill med hög kompetens, ett genuint engagemang och prestigelöst arbetssätt smitta vår omgivning med positiv energi och inspiration och upplevas som en mötesplats dit företag och människor vänder sig när de vill ta nästa steg i utvecklingen. Clockwork finns i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Byggelement är en av Sveriges ledande leverantörer av kompletta stomsystem i betong och prefabricerade betongelement. Byggelement producerar och levererar projektanpassade stommar och element direkt till byggarbetsplatsen, färdiga för montage. Med sin ECO-Prefab kan Byggelement leverera byggprodukter med minsta möjliga klimatavtryck, där koldioxidutsläppen sänks med upp till 60%. Byggelement är en del av Peab-koncernen. Tillsammans med systerbolagen Smidmek och K-System har de verksamhet på åtta orter i Sverige varav fyra tillverkningsenheter och sysselsätter runt 400 personer.

Dina arbetsuppgifter
Som gjutare kommer du att vara en viktig del av produktionen. Du ansvarar för förberedelse och bearbetning av betongformar, vilket inkluderar att se till att formarna är korrekt monterade och klara för gjutning. Efter att betongen har hällts, tar du hand om gjutning och efterbearbetning av betongprodukter för att säkerställa att de uppfyller dess höga kvalitetskrav och specifikationer. Dessutom ingår underhåll och rengöring av utrustning och arbetsområden som en viktig del av dina arbetsuppgifter, för att säkerställa en säker och effektiv arbetsmiljö.
Du kommer att arbeta i 2-skift.


Din profil
Vi söker dig som har en utbildning eller erfarenhet inom bygg eller betongteknik, gärna som gjutare. Du har kännedom om olika typer av betong och deras egenskaper.
Du har god fysisk kondition och förmåga att arbeta i en krävande arbetsmiljö med noggrannhet och ett öga för detaljer.
Du har förmågan att arbeta självständigt och i team och har ett starkt säkerhetstänk och ansvarskänsla.


Ansökan
Denna tillsättning är i samarbete med Clockwork.
Om du känner att detta låter som en spännande möjlighet och att du har rätt kvalifikationer, tveka inte att skicka in din ansökan!
Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens och håller dig informerad när det finns en lämplig tjänst för dig.
Om du har några funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss! Visa mindre

Produktionspersonal till livsmedelsproduktion

Ansök    Maj 27    MixWell AB    Maskinoperatör, bageri
Om jobbet Mixwell är specialiserat på produktion av glutenfria mjöl och bakmixer. På Mixwell är vi 6 st anställda och arbetar med tillverkning åt bagerier, industrier och konsumenter i norra Europa. Nu behöver vi förstärka vår produktion med ytterligare en produktionsmedarbetare. Arbetsuppgifter Vi söker nu en produktionsmedarbetare som kommer vara delaktig i alla delar av vår produktion. Mottagning, uppvägning, blandning, paketering och utlastning. Att ar... Visa mer
Om jobbet
Mixwell är specialiserat på produktion av glutenfria mjöl och bakmixer. På Mixwell är vi 6 st anställda och arbetar med tillverkning åt bagerier, industrier och konsumenter i norra Europa. Nu behöver vi förstärka vår produktion med ytterligare en produktionsmedarbetare.
Arbetsuppgifter
Vi söker nu en produktionsmedarbetare som kommer vara delaktig i alla delar av vår produktion. Mottagning, uppvägning, blandning, paketering och utlastning. Att arbeta hos oss innebär ett omväxlande arbete med många olika utmaningar. I arbetet hos oss ingår att säkerställa den dagliga driften, kvaliteten på produkterna och att leveranserna till kunderna sker på utsatt tid. Arbetet innebär vissa monotona och tunga arbetsmoment. Vi blandar torra mjöler och stärkelser vilket gör att det periodvis är väldigt dammigt i arbetslokalen.
Vem är du?
Du är en lagspelare och gillar att jobba tillsammans med andra. Vidare är du noggrann, kvalitetsmedveten och har lätt för att se helheten. Du har förmåga att lösa problem och gillar ordning och god hygien.
Kvalifikationer & Egenskaper
Du är van att arbeta självständigt och i grupp samt att du kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga men även vara flexibel. Som person är du även mycket händig, snabb och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till sig instruktioner och direktiv.
Truckkort och tidigare erfarenhet av livsmedelstillverkning och tillverkningsmaskiner är meriterande
Ansökan
Välkommen med din ansökan som innehåller personligt brev och CV till [email protected] Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor skicka ett e-mail till [email protected] Visa mindre

Svetsare

Ansök    Maj 23    Conductus AB    Svetsare, manuell
Dina arbetsuppgifter I rollen som svetsare kommer du att få utföra svets och servicearbete tillsammans i ett team både på verkstad och ute hos kund. Vi lägger stor vikt på finish och kvalité på alla våra produkter. Du kommer till ett härligt team där vi alla stöttar varandra och har höga ambitioner och där det finns stora chanser för utveckling. "Det som behövs för att kunna svetsa våra jobb med MAG är svetsarprövningar som täcker: Metod 136 (MAG flu... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
I rollen som svetsare kommer du att få utföra svets och servicearbete tillsammans i ett team både på verkstad och ute hos kund. Vi lägger stor vikt på finish och kvalité på alla våra produkter.
Du kommer till ett härligt team där vi alla stöttar varandra och har höga ambitioner och där det finns stora chanser för utveckling.

"Det som behövs för att kunna svetsa våra jobb med MAG är svetsarprövningar som täcker:

Metod 136 (MAG fluxfylld rörtråd).  Stumsvets (ss-mb, bs). Svetsgodstjockleken ska täcka från 3mm och uppåt.  Diameter på röret ska täck från 60 mm eller lägre och uppåt. Tillsatsmaterialet ska täcka tillsatsmaterialgrupp FM 1 – 2.  Svetslägen ska täcka PA,PC,PE,PF

Metod 136 (MAG fluxfylld rörtråd).  Kälsvets ska täcka enkelsträng och flersträng. Materialtjocklek ska täcka från 3mm och uppåt. Tillsatsmaterialet ska täcka tillsatsmaterialgrupp FM 1 – 2.    

Svetslägen ska täcka  PA, PB, PC, PD, PE, PF
Metod 138 (MAG metallpulverfylld rörtråd).  Stumsvets (ss-mb, bs). Svetsgodstjockleken ska täcka från 3mm och uppåt.  Diameter på röret ska täck från 60 mm eller lägre och uppåt. Tillsatsmaterialet ska täcka tillsatsmaterialgrupp FM 1 – 2.  Svetslägen ska täcka PA
Metod 138 (MAG metallpulverfylld rörtråd).  Kälsvets ska täcka enkelsträng och flersträng. Materialtjocklek ska täcka från 3mm och uppåt. Tillsatsmaterialet ska täcka tillsatsmaterialgrupp FM 1 – 2.    
Svetslägen ska täcka  PA, PB

För aluminium ska svetsarprövningarna täcka följande:
141 (TIG med trådelektråd). Stumsvets ss-nb (svetsad från en sida med genombränna). Materialtjockleken ska täcka 1,5-6 mm. Material ska täcka materialgrupp 21, 22, 23.
Svetsläge PA
141 (TIG med trådelektråd). Kälsvets ska täcka enkelsträng. Materialtjockleken ska täcka från 3mm och uppåt. Material ska täcka materialgrupp 21, 22, 23.

Svetsläge PA, PB"

Kvalifikationer
• Relevant utbildning inom svetsteknik eller längre dokumenterad erfarenhet som motsvarar kompetens för svetsarbete
• Dokumenterad erfarenhet inom svets yrket
• Att kunna förstå och tillverka produkter utifrån ritning
• B körkort
• Goda kunskaper i det svenska språket
Meriterande
· Goda kunskaper i ritnings läsning och mätteknik


Vem är du?
Som person är du ansvarsfull och drivande, har en stark vilja av att utvecklas och trivs med att arbeta i team. Att kommunicera med dina kollegor och dela med dig av dina kunskaper är en självklarhet.. Du ska vara noggrann med ett högt kvalitets tänk.

Du som söker är en erfaren svetsare med som minst ett par – tre års erfarenhet. För att klara tjänsten behöver du ha goda kunskaper inom ritnings läsning och mätteknik samt gilla problemlösning och klara av att arbeta i ett högt tempo. Som person arbetar du metodiskt och noggrant och följer instruktioner. Vi ser gärna att du har truck kort.Om företaget/kunden
Conductus AB är ett Västerås företag som verkar inom industrin och hantverk. Vi erbjuder små, medelstora och stora bolag bättre flexibilitet genom kostnadseffektiva och snabba lösningar inom bemanning och rekrytering. Vår strategi är att erbjuda bemannings lösningar som präglas av snabbhet, flexibilitet.


Om Conductus
Conductus AB är ett Västerås företag som verkar inom industrin och hantverk. Vi erbjuder små, medelstora och stora bolag bättre flexibilitet genom kostnadseffektiva och snabba lösningar inom bemanning och rekrytering. Vår strategi är att erbjuda bemannings lösningar som präglas av snabbhet, flexibilitet. Visa mindre

Manuell svarvare/CNC-operatör

Ansök    Maj 23    Ikett Personalpartner AB    Svarvare
Om tjänsten Vi söker nu en person med kunskaper i manuell svarvning till vår kund i Västerås! Du kommer att arbeta med manuell svarvning av bland annat axlar och kasetter till en kund som tillverkar produkter som används i industrimiljöer över hela världen. Du som söker tjänsten har industrivana och är inte rädd för att hugga i. Du behöver vara händig och ha koll på ritningar. Vi ser helst att du har vana av manuell svarvning eller har kunskap som CNC-op... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en person med kunskaper i manuell svarvning till vår kund i Västerås!

Du kommer att arbeta med manuell svarvning av bland annat axlar och kasetter till en kund som tillverkar produkter som används i industrimiljöer över hela världen.

Du som söker tjänsten har industrivana och är inte rädd för att hugga i. Du behöver vara händig och ha koll på ritningar. Vi ser helst att du har vana av manuell svarvning eller har kunskap som CNC-operatör eller motsvarande.

Start: Omgående eller enligt ö.k
Arbetstider: 2-skift.

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.
Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. Visa mindre

Pulverlackerare / Industrimålare / Våtlackerare / Billackerare

I samråd med vår kund söker vi nu flertalet lackerare i flertalet orter. Din bakgrund är inom någon typ av lackering. Exempel på relevanta titlar/yrken är Pulverlackerare / Industrimålare / Våtlackerare / Billackerare / Byggnadsmålare. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av lackering samt har en stark vilja att vidareutbilda dig inom detta hantverk. Du bör trivas med ett fysiskt krävande arbete där du också förväntas ta mycket eget ansvar. Du är trygg... Visa mer
I samråd med vår kund söker vi nu flertalet lackerare i flertalet orter. Din bakgrund är inom någon typ av lackering.

Exempel på relevanta titlar/yrken är Pulverlackerare / Industrimålare / Våtlackerare / Billackerare / Byggnadsmålare.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av lackering samt har en stark vilja att vidareutbilda dig inom detta hantverk. Du bör trivas med ett fysiskt krävande arbete där du också förväntas ta mycket eget ansvar. Du är trygg i din yrkesroll, självgående, flexibel och noggrann. Meriterande är om du har truck- och/eller traverskort. Din läs- och hörförståelse i svenska är så pass god att du kan ta till dig arbets- och säkerhetsinstruktioner.
För att vara aktuell för detta arbete bör du som söker ha:

Erfarenhet av lackering.
Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
En flexibel inställning till arbetstider, skiftarbete kan förekomma.
Minst ett års arbetslivserfarenhet från liknande arbete


Ansvarsområden

Du kommer att ansvara för underhållning av produkterna, vilket innefattar:

Tvättning
Slipning
Lackering
Arbete med stål, järn och aluminium.


Vi erbjuder:

I utbyte erbjuder vi dig en stimulerande och utmanande arbetsmiljö i ett företag där gemenskap, frihet under ansvar och hög kompetensnivå står i fokus. Du kommer att ges möjlighet att utvecklas både djupare inom ditt kompetensområde och in i nya arbetsuppgifter.

Astma och lackering

Om man har astma och har haft behov av behandling mot astma de senaste 2 åren, blir man ej godkänd avseende lagstadgad härdplastundersökning.

Övrigt

Uppdraget omfattar en bemanning via Kraftsam Rekrytering & Bemanning med goda möjligheten att kunna gå över med anställningen hos vår kund. Tjänstens omfattning är på heltid med tillträde snarast.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på [email protected]

Ser fram emot din ansökan! Visa mindre

CNC Operatör

Dina arbetsuppgifter Vi söker dig - CNC - operatör Område: Västerås Din bakgrund/Dina egenskaper För att lyckas i tjänsten krävs att du arbetat som CNC-operatör tidigare, gärna flerop exempelvis kunskap i Heidenhain Programmering. Det krävs att du är drivande, noggrann och har ett högt kvalitets tänk. Tjänsten är en hyr rekrytering med goda chanser till fast anställning. Är du Ny utbildad inom CNC? Vi är även intresserad av dig. Välkommen med din an... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig - CNC - operatör

Område: Västerås

Din bakgrund/Dina egenskaper

För att lyckas i tjänsten krävs att du arbetat som CNC-operatör tidigare, gärna flerop exempelvis kunskap i Heidenhain Programmering.

Det krävs att du är drivande, noggrann och har ett högt kvalitets tänk.

Tjänsten är en hyr rekrytering med goda chanser till fast anställning.

Är du Ny utbildad inom CNC? Vi är även intresserad av dig.

Välkommen med din ansökan

Vem är du?
Meriterande arbetslivserfarenhet:
Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad -

Körkort krav:
B

Om Conductus
Conductus AB är ett Västerås företag som verkar inom industrin och hantverk. Vi erbjuder små, medelstora och stora bolag bättre flexibilitet genom kostnadseffektiva och snabba lösningar inom bemanning och rekrytering. Vår strategi är att erbjuda bemanningslösningar som präglas av snabbhet, flexibilitet och rätt pris. Visa mindre

Mekaniska montörer sökes i Västerås

Uppdraget Nu söker Libera montörer i Västerås! Här kommer du få arbeta med olika typer av montering inom industri och produktion. Montaget kan bland annat innefatta elmontage, men även montage av olika komponenter inom exempelvis stålindustrin. Det finns möjligheter till olika typer av arbetsuppgifter inom montage beroende på din erfarenhet. Du kommer huvudsakligen arbeta efter ritning och arbetsinstruktioner. Vem du är Vi söker dig som är noggrann, nyfike... Visa mer
Uppdraget
Nu söker Libera montörer i Västerås!
Här kommer du få arbeta med olika typer av montering inom industri och produktion. Montaget kan bland annat innefatta elmontage, men även montage av olika komponenter inom exempelvis stålindustrin. Det finns möjligheter till olika typer av arbetsuppgifter inom montage beroende på din erfarenhet.
Du kommer huvudsakligen arbeta efter ritning och arbetsinstruktioner.
Vem du är
Vi söker dig som är noggrann, nyfiken och har ett intresse för tekniskt arbete. Du är självständig och trygg i att läsa ritningar. Det är viktigt att du kan vara flexibel i dina arbetsuppgifter samt uppskattar att arbeta mot tydliga mål. Vi ser gärna att du har mekanisk bakgrund, antingen inom fordonsbranschen eller montage inom mekanik.
Du har erfarenhet från liknande arbete och gärna en teknisk utbildning inom teknik, automation eller el. Har du även truck- och traverskort är detta meriterande.


Tillsättning:
Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider:
Dagtid 7-16 måndag-fredag

I denna rekrytering utför vi ett utdrag ur belastningsregistret vid eventuell anställning. Genom att ansöka denna tjänst med ditt personnummer godkänner du att vi utför detta moment.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

CNC-operatör till Västerås!

Om tjänsten Vi söker just nu en erfaren CNC-operatör med kunskaper inom programmering i Heidenhain. Dina arbetsuppgifter består bearbetning från ritning till färdig detalj, enstyckstillverkning. Du behöver vara någorlunda självgående och förväntas ha goda kunskaper i ritningsläsning samt mätteknik. Har du erfarenhet av andra styrsystem som Fanuc, Siemens, Mazak eller om du truckkort & traverskort är detta meriterande. Vi söker dig som är driven och ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker just nu en erfaren CNC-operatör med kunskaper inom programmering i Heidenhain.
Dina arbetsuppgifter består bearbetning från ritning till färdig detalj, enstyckstillverkning.

Du behöver vara någorlunda självgående och förväntas ha goda kunskaper i ritningsläsning samt mätteknik.

Har du erfarenhet av andra styrsystem som Fanuc, Siemens, Mazak eller om du truckkort & traverskort är detta meriterande.

Vi söker dig som är driven och kvalitetsmedveten, pratar och skriver obegränsat på svenska. Vi ser gärna att du är en problemlösare som vågar ta initiativ samt är trygg i de kunskaper du har med dig.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid/2-skift


Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

PRODUKTIONSPLANERARE

ArbetsuppgifterTill vår kund söker vi nu en Produktionsplanerare! I rollen kommer du ansvarar för att ta framväl analyserade produktionsplaner för en produktionslinje som ingår i den totala produktionen av stora motorer och generatorer. Planeringen utförs i nära samarbete med relevanta funktioner såsom inköp, projektledning, produktionsledning etc. En väsentlig del av jobbet är samordningen med avdelningens övriga planerare och att se till att dina planer ... Visa mer
ArbetsuppgifterTill vår kund söker vi nu en Produktionsplanerare! I rollen kommer du ansvarar för att ta framväl analyserade produktionsplaner för en produktionslinje som ingår i den totala produktionen av stora motorer och generatorer. Planeringen utförs i nära samarbete med relevanta funktioner såsom inköp, projektledning, produktionsledning etc. En väsentlig del av jobbet är samordningen med avdelningens övriga planerare och att se till att dina planer stämmer överens med den övergripande planen för fabrik. Som produktionsplanerare ansvarar du för uppföljning av genomförandet av dina uppsatta planer och leverans i tid.
Ditt ansvar kommer exempelvis vara:
Generera detaljerade produktionsscheman för att maximera användningen av resurser och uppfylla produktionsspecifikationer och scheman.
Fastställa sekvensen och ledtiden för varje produktion för att möta behovet och deadlines för leveranser genom produktion och i linje med översiktsplanen.
Övervaka prestanda, identifiera grundorsaker av eventuella avvikelser och implementera relevanta förbättringar.
Samarbete med produktionsledare med tydlig kommunikation om eventuella produktionskapacitetsproblem och detaljer om materialtillgänglighet.
Kvalifikationer Du har en eftergymnasial utbildning inom teknik eller liknande.
Du har tidigare erfarenhet av produktionsplanering.
Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
Du har god kunskap i Excel.God kunskapi SAP är meriterande.


Personliga egenskaper För att lyckas i rollen som Produktionsplanerare har du en god kommunikativ förmåga och är en fena på att lösa problem. Du har lätt för att anpassa dig i en föränderlig miljö och har förmågan att prioritera bland arbetsuppgifter.
Företagspresentation Vår kund är ett ledande globalt teknikbolag som skapar produkter, bland annat robotar, och lösningar inom bland annat automation och digitalisering. Koncernens bolag finns i cirka 100 länder och huvudkontoret i Sverige finns strax utanför Stockholm.
Om ossJobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!
När du blir en av oss Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder därför dig som anställd Företagshälsovård för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.
Lön Enligt överenskommelse.
Tillträde och ansökan Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start så snart som möjligtoch uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2025-03-02 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan (gärna i Word-format). Visa mindre

Mekaniska montörer sökes i Västerås

Uppdraget Nu söker Libera montörer i Västerås! Här kommer du få arbeta med olika typer av montering inom industri och produktion. Montaget kan bland annat innefatta elmontage, men även montage av olika komponenter inom exempelvis stålindustrin. Det finns möjligheter till olika typer av arbetsuppgifter inom montage beroende på din erfarenhet. Du kommer huvudsakligen arbeta efter ritning och arbetsinstruktioner. Vem du är Vi söker dig som är noggrann, nyfike... Visa mer
Uppdraget
Nu söker Libera montörer i Västerås!
Här kommer du få arbeta med olika typer av montering inom industri och produktion. Montaget kan bland annat innefatta elmontage, men även montage av olika komponenter inom exempelvis stålindustrin. Det finns möjligheter till olika typer av arbetsuppgifter inom montage beroende på din erfarenhet.
Du kommer huvudsakligen arbeta efter ritning och arbetsinstruktioner.
Vem du är
Vi söker dig som är noggrann, nyfiken och har ett intresse för tekniskt arbete. Du är självständig och trygg i att läsa ritningar. Det är viktigt att du kan vara flexibel i dina arbetsuppgifter samt uppskattar att arbeta mot tydliga mål. Vi ser gärna att du har mekanisk bakgrund, antingen inom fordonsbranschen eller montage inom mekanik.
Du har erfarenhet från liknande arbete och gärna en teknisk utbildning inom teknik, automation eller el. Har du även truck- och traverskort är detta meriterande.


Tillsättning:
Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider:
Dagtid 7-16 måndag-fredag

I denna rekrytering utför vi ett utdrag ur belastningsregistret vid eventuell anställning. Genom att ansöka denna tjänst med ditt personnummer godkänner du att vi utför detta moment.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Mekaniska montörer sökes i Västerås

Uppdraget Nu söker Libera montörer i Västerås! Här kommer du få arbeta med olika typer av montering inom industri och produktion. Montaget kan bland annat innefatta elmontage, men även montage av olika komponenter inom exempelvis stålindustrin. Det finns möjligheter till olika typer av arbetsuppgifter inom montage beroende på din erfarenhet. Du kommer huvudsakligen arbeta efter ritning och arbetsinstruktioner. Vem du är Vi söker dig som är noggrann, nyfike... Visa mer
Uppdraget
Nu söker Libera montörer i Västerås!
Här kommer du få arbeta med olika typer av montering inom industri och produktion. Montaget kan bland annat innefatta elmontage, men även montage av olika komponenter inom exempelvis stålindustrin. Det finns möjligheter till olika typer av arbetsuppgifter inom montage beroende på din erfarenhet.
Du kommer huvudsakligen arbeta efter ritning och arbetsinstruktioner.
Vem du är
Vi söker dig som är noggrann, nyfiken och har ett intresse för tekniskt arbete. Du är självständig och trygg i att läsa ritningar. Det är viktigt att du kan vara flexibel i dina arbetsuppgifter samt uppskattar att arbeta mot tydliga mål. Vi ser gärna att du har mekanisk bakgrund, antingen inom fordonsbranschen eller montage inom mekanik.
Du har erfarenhet från liknande arbete och gärna en teknisk utbildning inom teknik, automation eller el. Har du även truck- och traverskort är detta meriterande.


Tillsättning:
Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider:
Dagtid 7-16 måndag-fredag

I denna rekrytering utför vi ett utdrag ur belastningsregistret vid eventuell anställning. Genom att ansöka denna tjänst med ditt personnummer godkänner du att vi utför detta moment.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Mekaniska montörer sökes i Västerås

Uppdraget Nu söker Libera montörer i Västerås! Här kommer du få arbeta med olika typer av montering inom industri och produktion. Montaget kan bland annat innefatta elmontage, men även montage av olika komponenter inom exempelvis stålindustrin. Det finns möjligheter till olika typer av arbetsuppgifter inom montage beroende på din erfarenhet. Du kommer huvudsakligen arbeta efter ritning och arbetsinstruktioner. Vem du är Vi söker dig som är noggrann, nyfike... Visa mer
Uppdraget
Nu söker Libera montörer i Västerås!
Här kommer du få arbeta med olika typer av montering inom industri och produktion. Montaget kan bland annat innefatta elmontage, men även montage av olika komponenter inom exempelvis stålindustrin. Det finns möjligheter till olika typer av arbetsuppgifter inom montage beroende på din erfarenhet.
Du kommer huvudsakligen arbeta efter ritning och arbetsinstruktioner.
Vem du är
Vi söker dig som är noggrann, nyfiken och har ett intresse för tekniskt arbete. Du är självständig och trygg i att läsa ritningar. Det är viktigt att du kan vara flexibel i dina arbetsuppgifter samt uppskattar att arbeta mot tydliga mål. Vi ser gärna att du har mekanisk bakgrund, antingen inom fordonsbranschen eller montage inom mekanik.
Du har erfarenhet från liknande arbete och gärna en teknisk utbildning inom teknik, automation eller el. Har du även truck- och traverskort är detta meriterande.


Tillsättning:
Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider:
Dagtid 7-16 måndag-fredag

I denna rekrytering utför vi ett utdrag ur belastningsregistret vid eventuell anställning. Genom att ansöka denna tjänst med ditt personnummer godkänner du att vi utför detta moment.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionsmedarbetare

Ansök    Maj 16    ABB AB    Elmontör
Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid. Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter. ABB Elec... Visa mer
Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid.
Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter.
ABB Electrification Sweden AB, LV Systems förser energiföretag, industrier och kommersiella kunder med säker, smart och hållbar teknik för distribution av elektricitet. Med digitala lösningar som möjliggörs av ABB Ability som kärna omfattar vårt stora sortiment automationsprodukter för distribution, brytare, begränsare, mät- och givarenheter, ställverk och tillhörande tjänster.
Som montör hos oss kommer du att få ett omväxlande och fritt arbete med många praktiska inslag. Vi jobbar med en kundorderstyrd produktion uppdelat i mindre montagegrupper efter produkt.
Vi söker nu nya medarbetare som vill vara med och tillsammans med oss skapa kundvärde och driva vår verksamhet framåt mot en produktion i världsklass.
Är du en teknikintresserad person som älskar att bygga relationer och som dessutom är redo för nästa steg i din utveckling? Vill du ha ett omväxlande arbete där du både får arbeta självständigt och i team? Då kan din nya plats vara hos oss på ABB i Västerås där vi nu söker nya medarbetare.
Rollen rapporterar till Produktionsledaren för det aktuella avsnittet.
Dina ansvarsområden
De viktigaste arbetsuppgifterna för tjänsten är mekanisk- och elektrisk montering med kontrollutrustningar och ställverk. I produktion jobbar du med montage av olika typer av skåp och enheter.
Vi ser gärna att du lär dig så mycket som möjligt av våra interna förädlingskedjor då det skapar bättre helhetsförståelse och ökar kvalitetsmedvetenheten.
Hos oss är det viktigt att man är en lagspelare som är beredd att hoppa in där man för tillfället behövs för att vi ska kunna uppfylla våra löften till kund.
Vi arbetar med verksamhetsutveckling och alla förväntas ta en aktiv roll för att förbättra våra processer och bidra till ökad kundnöjdhet.

Din bakgrund
I grunden har du gymnasial utbildning kombinerad med god erfarenhet från tidigare monteringsarbete, teknikintresse och gärna goda kunskaper i elsäkerhet.
Innehav av truck- och traverskort är meriterande.
Som person behöver du vara engagerad, flexibel, anpassningsbar och ha hög samarbetsförmåga.
Vi förutsätter att du är kvalitetsmedveten och noggrann.

Mer om oss
För frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Niclas Karlsson, +46 706 20 70 41. Fackliga kontaktpersoner - Sveriges ingenjörer: Senad Huijc, +46 730 88 30 06; Unionen: Johan Lundström, +46 730 77 03 66; IF Metall: Tove Lönn, +46 730 87 62 97. Övriga frågot ställs till Talent Partner Ulrika Karnland, +46 724 61 21 62. Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Notera att anställningsprocessen på ABB Sverige inkluderar en referenskontroll, ett drogtest och vid vissa rekryteringar även en utökad bakgrundskontroll.
Vi ser fram emot din ansökan senast den 29 maj 2024. Vi uppskattar om både den och de filer du bifogar är i PDF-format. Om du vill läsa mer om ABB kan du gå till vår webbplats www.abb.com. Visa mindre

Industripersonal till kunder i Västerås!

Är du vår framtida medarbetare? Har du industrivana? Eller har du kanske någon industriteknisk utbildning? Då ska du läsa vidare. MiJob Bemanning Rekrytering söker nu medarbetare som vill bli en del av oss. Vi söker lagspelare som förstår innebörden i att vara en del av att team men samtidigt förstår hur viktigt det är att sköta sin roll för teamets bästa. Låter det som dig? Fortsätt läs vidare! Kunderna Våra kunder jobbar allt ifrån dagtid, 2-skift, 3-... Visa mer
Är du vår framtida medarbetare?
Har du industrivana? Eller har du kanske någon industriteknisk utbildning? Då ska du läsa vidare.

MiJob Bemanning Rekrytering söker nu medarbetare som vill bli en del av oss.
Vi söker lagspelare som förstår innebörden i att vara en del av att team men samtidigt förstår hur viktigt det är att sköta sin roll för teamets bästa. Låter det som dig? Fortsätt läs vidare!

Kunderna
Våra kunder jobbar allt ifrån dagtid, 2-skift, 3-skift till 5-skift. Och deras behov kan uppstå när som, därför intervjuar vi löpande för att alltid ha kompetent personal redo att börja jobba.
Så har du möjlighet att jobba skift, har körkort samt har någon form av industribakgrund? Ja, då ska du söka denna tjänst så kommer vi att höra av oss inom kort.
Har du även truck och travers kort så är det meriterande.
Intervjuer sker löpande så vänta inte för länge med din ansökan.

Vi ses snart! Visa mindre

Montör

Vi söker nu dig som vill som arbeta som montör i Västerås. I den här rollen kommer du att arbeta med olika typer av elmontage och kopplingsarbeten. Det här är ett konsultuppdrag, till att börja med 6 månader visstid med goda chanser till anställning direkt hos kund. Start för uppdraget är efter sommaren. Du kommer att vara anställd av MiJob men arbeta hos vårt kundföretag. Arbetsuppgifter: • läsa och tyda ritningar • arbeta med koppling av kablage Är du... Visa mer
Vi söker nu dig som vill som arbeta som montör i Västerås. I den här rollen kommer du att arbeta med olika typer av elmontage och kopplingsarbeten.

Det här är ett konsultuppdrag, till att börja med 6 månader visstid med goda chanser till anställning direkt hos kund. Start för uppdraget är efter sommaren. Du kommer att vara anställd av MiJob men arbeta hos vårt kundföretag.

Arbetsuppgifter:
• läsa och tyda ritningar
• arbeta med koppling av kablage

Är du rätt person för jobbet?
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är roligt att arbeta med teknik och elektronik. Du har en god samarbetsförmåga, vara ansvarstagande samt noggrann.

Vi söker dig som:
• har verktygsvana
• har gymnasieexamen, gärna från teknikprogrammet, el- och energiprogrammet eller liknande
• goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Vi ser också gärna att du är öppen för att vilja lära dig nya saker och samtidigt ha väldigt kul på jobbet. 

Vid frågor, tveka inte på att höra av dig! Visa mindre

Skadereparatör till Möller Bil Västerås

Vill du få möjligheten att jobba med den senaste utrustningen och den senaste tekniken tillsammans med övriga kollegor på Möller Bil Västerås har du chansen att söka nu. Möller Bil erbjuder trygga anställningar och alla andra fördelar som ett kollektivavtal för med sig. Hos oss får du kontinuerlig utbildning för att utvecklas i din roll och rätt person har även stora möjligheter att växa inom företaget. Vi är ett familjeägt företag med en stark kultur som ... Visa mer
Vill du få möjligheten att jobba med den senaste utrustningen och den senaste tekniken tillsammans med övriga kollegor på Möller Bil Västerås har du chansen att söka nu.
Möller Bil erbjuder trygga anställningar och alla andra fördelar som ett kollektivavtal för med sig. Hos oss får du kontinuerlig utbildning för att utvecklas i din roll och rätt person har även stora möjligheter att växa inom företaget. Vi är ett familjeägt företag med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig. Vårt mål är att bli en av nordens bästa arbetsplatser! 

Arbetsuppgifter 

Som skadereparatör reparerar du plåt- och plastskador på framför allt krockskadade bilar. Du byter delar, genomför riktningar och förberedelser och du ansvarar för att ta väl hand om våra kunders bilar och utför alltid reparationer med hög kvalitet. Du har stor påverkan på det dagliga resultatet genom att arbeta effektivt och välplanerat. 

Kvalifikationer


• B-körkort 
• Plåtslagarutbildning eller fordonsteknisk utbildning, alt annan erfarenhet som arbetsgivare bedömer likvärdig
• God dator- och systemvana är ett krav då du dagligen arbetar i olika system och med dator som arbetsredskap 
• Meriterande om du tidigare arbetat som skadereparatör eller personbilsmekaniker 

Vi ser som sagt gärna att du är utbildad inom yrket eller har relevant erfarenhet men du som saknar de efterfrågade kvalifikationerna är ändå välkommen att söka om du på annat vis tycker att du är rätt person för jobbet.

Det är viktigt för oss med teamkänsla och därför är det viktigt att du som söker har rätt attityd och kan identifiera dig med våra värderingar. Vi tror därför att du som person är:


• Öppen, ärlig, glad och positiv med en stark känsla för service
• Omtänksam mot både kollegor och kunder
• Tydlig och strukturerad som ser fördelarna med att arbeta noggrant. Du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir gjorda enligt planering
• Initiativrik och beredd på att göra det lilla extra för att kunden ska bli nöjd eller för att hjälpa en kollega och överlag skapa god stämning i teamet 

Du är varmt välkommen med din ansökan senast den 2024-06-09. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Collander, skadeverkstadschef.

Möller Bil Västerås ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 700 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2023 omsatte Möller Bil Sverige drygt 4,9 miljarder SEK. Visa mindre

Är du en vass CNC-operatör?

Erfaren CNC-operatör sökes för kunds räkning Är du på jakt efter nytt spännande uppdrag? Kan du arbete skift och trivs med mycket eget ansvar? Då ska du läsa vidare! Som CNC-operatör hos kunden ansvarar du för dina egna maskiner både köra och ställa. Du kommer leverera komponenter till kunder som ställer höga krav på att allt blir rätt samt håller hög kvalité. •    Är du utbildad CNC-operatör eller har några års praktiskt erfarenhet som CNC-operatör? •  ... Visa mer
Erfaren CNC-operatör sökes för kunds räkning
Är du på jakt efter nytt spännande uppdrag? Kan du arbete skift och trivs med mycket eget ansvar?
Då ska du läsa vidare!

Som CNC-operatör hos kunden ansvarar du för dina egna maskiner både köra och ställa. Du kommer leverera komponenter till kunder som ställer höga krav på att allt blir rätt samt håller hög kvalité.

•    Är du utbildad CNC-operatör eller har några års praktiskt erfarenhet som CNC-operatör?
•    Drivs du av att lämna ett bra arbete efter dig?
•    Som CNC-operatör kommer du att arbeta med blad annat:
- Ritningsläsning, mätning och verktygsbyte
•    Kompensera i styrsystem samt fylla på material.

Låter det som dig?

Skicka iväg en ansökan till oss! Visa mindre

Produktionsmedarbetare

Take your next career step together with our global team at ABB. We are driving the transformation of both society and industry for a more productive and sustainable future. At ABB, we have a stated goal to promote all aspects of diversity and inclusion: gender, LGBTQ+, disabilities, ethnic background and age. Together, we are on a journey where we all, as individuals and as a collective, welcome and value individual differences. We are picking up and look... Visa mer
Take your next career step together with our global team at ABB. We are driving the transformation of both society and industry for a more productive and sustainable future.
At ABB, we have a stated goal to promote all aspects of diversity and inclusion: gender, LGBTQ+, disabilities, ethnic background and age. Together, we are on a journey where we all, as individuals and as a collective, welcome and value individual differences.
We are picking up and looking for more operators, fitters and testers. As an employee of ABB Machines, you will be an important part of our business, where we manufacture large, high-efficiency world-class motors and generators that are delivered to customers all over the world!
In our production, about 300 employees work in different production sections. We have a component production where we manufacture rotors and stators using both machines and through manual work.
As a production employee with us, you will have a varied and free job with many practical elements. You get to contribute to our production development and, above all, continue to grow within the role, the department and the whole of ABB. The culture is characterized by strong cohesion/cooperation, solution-orientation and pride. Our workshop is located on Finnslätten in Västerås and you report to the Production Manager for the section in question.
Your responsibilities
As an employee with us, you will be part of and become an important part of the team that refines raw materials into finished products
This means that in your role, you will see our products' journey from punching the first plate to a finished machine that is ready for delivery to the customer
Your tasks will be both technically challenging and varied as all our motors and generators are completely adapted to our customers' wishes
We work with Lean and business development and as an employee with us, we expect you to take an active role in this work so that we can improve our processes and our common work environment together
The role is perfect for those who have a broad interest in technology, enjoy working practically and like teamwork

Your background
To succeed in the role as a production employee with us, you should have a couple of years of experience from the industry
To thrive with us, you as a person need to be collaborative, meticulous and quality-conscious in your work. You should also be responsible and used to taking your own initiative, while following set directives
If you have a technical education at upper secondary or post-secondary level, it is a plus, but we are also looking for you who have an interest in mechanics and think it is fun with technology
It is an advantage if you can read and understand drawings
Truck/overhead crane license, welding license and knowledge of Microsoft Office and SAP are meritorious, but not a requirement
In our production, there is a strong focus on health and safety, and all employees have a responsibility to contribute actively to the work for a safe and healthy workplace
You need to be able to communicate in Swedish and English in both speech and writing
The position includes 2-shift work. There may also be a need for night shifts during periods of high occupancy

More about us
The Large Motors and Generators division offers a comprehensive product range of large AC motors and generators. From general to bespoke design, synchronous motors contribute to high efficiency, reliability and availability for all major industries and applications, including in some of the most difficult and demanding environments. The division also has a long history of designing and manufacturing generators for many different industries such as power generation, maritime, oil and gas, mines, and data centers.
Recruiting Manager Fredrik Berntsson, +46 725 43 10 43, will be happy to answer your questions about the position. Union contact persons - Swedish Association of Graduate Engineers: Håkan Sjöberg, +46 703 96 00 02; IF Metall: Mathias Johansson, +46 722 15 84 12; Union: Katja Saari, +46 730 77 05 02. For further questions, please contact Talent Partner Ulrika Karnland, +46 724 61 21 62. We kindly decline direct contact with staffing and recruitment companies as well as sellers of additional job advertisements.
Please note that the employment process at ABB Sweden includes a reference check, a drug test and, in some recruitments, an extended background check.
Please submit your application by 22.05.2024.
We look forward to receiving your application and appreciate if the application is in PDF format. To learn more about ABB, visit our website www.abb.com.
Publication ID: SE91611477_E1
To be hired by ABB, you must fully comply with all local employment requirements/processes in place. Visa mindre

Elmontör

Vi söker Elmontörer! Arbetsuppgifter Vi behöver förstärka vår personal med flera erfarna montörer med el-bakgrund. Att arbeta som elmontör innebär att man arbetar mycket praktiskt, är noggrann och kan fatta beslut. Arbetet kan ha varierande arbetsuppgifter beroende på var och inom vilket företag som du arbetar. Arbetet som elmontör innebär montage av elektrisk utrustning, mekanisk montering och koppla enligt kretsschema, förbindningstabell eller efter ri... Visa mer
Vi söker Elmontörer!

Arbetsuppgifter

Vi behöver förstärka vår personal med flera erfarna montörer med el-bakgrund. Att arbeta som elmontör innebär att man arbetar mycket praktiskt, är noggrann och kan fatta beslut. Arbetet kan ha varierande arbetsuppgifter beroende på var och inom vilket företag som du arbetar. Arbetet som elmontör innebär montage av elektrisk utrustning, mekanisk montering och koppla enligt kretsschema, förbindningstabell eller efter ritning. Tjänsten är på heltid med framför allt dagtid men olika former av skiftgång kan också förekomma. Tjänsten är belagd på 100%.

Profil

Du har flera års erfarenhet av montage av kopplingsutrustning och du behärskar både kretsschemaläsning och ritningsläsning. Som person är du samarbetsvillig och har lätt för att jobba med andra. Du lyssnar och kommunicerar samt löser diskussioner på ett konstruktivt sätt. Du tar ansvar för din uppgift i gruppen och stöttar kamraterna så att ni gemensamt kan slutföra ert uppdrag. Du gillar också att arbeta självständigt och målinriktat. Vi ser att du har en stark initiativförmåga samt en vilja och förmåga att lösa uppkomna problem inom teamet.

Som person är du noggrann, tar ditt arbete på allvar, tycker om ordning och reda och tar ansvar för att
ditt arbete blir rätt och bra utfört. Du är social, positiv och driven. Som person bör du även vara stresstålig för att trivas i denna roll som el-montör.

Kompetens

Vi söker dig med flera års erfarenhet och/eller gymnasieutbildning med inriktning mot el/automation, styr/regler eller
liknande. El behörighet grad BB1 eller BB2 behövs för att kunna arbete självständigt i denna roll. Grundförståelse inom el är ett krav för denna tjänst så som el-säkerhet och el-lära. För att kunna utföra detta arbete har du kunskap och erfarenhet att kunna arbeta efter förbindningstabell eller kretsschema på ett självständigt sätt. Meriterande är om du har erfarenhet av montage/provning av el-relaterande produkter och har lödningskunskap.
Vi ser gärna att du har körkort och truckkort.

Om IndustriQompetens

Vi börjar normalt med en visstidsanställning för att både du och vi ska få chans att lära känna varandra ordentligt innan vi eventuellt går över till en tillsvidareanställning hos IQ eller något av våra kundföretag. Beroende på din bakgrund och referenser kan det naturligtvis vara aktuellt med en tillsvidareanställning redan från början.
Du får en fast månadslön och övriga ersättningar enligt teknikavtalet som är det kollektivavtal vi och de flesta av våra kunder är anslutna till.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Vi ser långsiktigt på dig som anställd och vårt mål är alltid att du som har rätt förutsättningar ska kunna erbjudas en tillsvidareanställning. Idag är ungefär hälften av våra medarbetare tillsvidareanställda hos oss.
Stämmer ovan in på dig? Då är just du den vi behöver!

Urval sker löpande varför det är viktigt att du inte väntar med din ansökan, tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök tjänsten direkt på www.iqjobb.se. Vi tar ej emot ansökningar via mejl. Visa mindre

Industrilackerare

Ansök    Maj 15    Randstad AB    Industrilackerare
Arbetsbeskrivning Trivs du att arbeta i ett team med gemensamma mål? Är du intresserad av industri och specifikt lackering? Har du dessutom ett driv och ett mindset där du ständigt vill lära dig nya saker? Då har du hittat helt rätt! Hos vår kund i Västerås kommer du som Industrilackerare arbeta med att slipa, tvätta och lackera diverse produkter i deras produktion. Detta arbete är baserat på mycket samarbete och noggrannhet, så både dina sociala färdig... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Trivs du att arbeta i ett team med gemensamma mål? Är du intresserad av industri och specifikt lackering? Har du dessutom ett driv och ett mindset där du ständigt vill lära dig nya saker? Då har du hittat helt rätt!


Hos vår kund i Västerås kommer du som Industrilackerare arbeta med att slipa, tvätta och lackera diverse produkter i deras produktion. Detta arbete är baserat på mycket samarbete och noggrannhet, så både dina sociala färdigheter och ditt ansvarstagande kommer sättas på prov.
Behovet av personal är långsiktigt, chans till anställning direkt hos kunden finns.


Arbetstiden

Ansvarsområden
Du kommer att ansvara för underhållning av produkterna, vilket innefattar:
- Tvättning
- Slipning
- Lackering

Kvalifikationer
För att vara aktuell för detta arbete bör du som söker ha:
Erfarenhet av lackering.
Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
En flexibel inställning till arbetstider, skiftarbete kan förekomma.

Det är även mycket meriterande om du som person är:
Driven och hungrig för att skaffa dig nya erfarenheter och lärdomar.
Prestigelös i ditt mindset.
Social och trivs med att samarbeta i grupp.
Samt att du möjligtvis har erfarenhet inom industrin och tungt fysiskt arbete sedan tidigare.


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Produktionsarbetare med kundansvar

Bli en del av ett bolag som varje dag arbetar för en ljusare framtid, för kommande generationer och vår planet; REMONDIS - cirkulär ekonomi - på riktigt.? ?  REMONDIS är världens tredje största återvinningsbolag och vi ser till att över 30 miljoner ton avfall blir ny råvara - varje år. Vi verkar i en bransch som verkligen har framtiden för sig och som är en nödvändighet om världen ska ha en ljusare framtid. Vi är ett härligt team som utvecklar verksamhete... Visa mer
Bli en del av ett bolag som varje dag arbetar för en ljusare framtid, för kommande generationer och vår planet; REMONDIS - cirkulär ekonomi - på riktigt.? ? 

REMONDIS är världens tredje största återvinningsbolag och vi ser till att över 30 miljoner ton avfall blir ny råvara - varje år. Vi verkar i en bransch som verkligen har framtiden för sig och som är en nödvändighet om världen ska ha en ljusare framtid. Vi är ett härligt team som utvecklar verksamheten i Sverige för att leverera branschens bästa service inom återvinning.

ARBETSUPPGIFTER
Söker du en roll med mycket kundkontakt och stort fokus på service? Då kan detta vara chansen för dig!

Då vår nuvarande kundmottagare tar nästa kliv internt söker vi nu dig som är social, noggrann, och som brinner för service. I rollen på vår anläggning i Västerås har du en central roll där din huvudsakliga uppgift är att köpa in Järn och Metall från de kunder som kommer in, huvudsakligen mindre företag, hantverkare och privatpersoner.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Ta emot kundens material, väga, betala ut och administrera inleverans i affärssystemet T5
• Administrera utleverans samt sköta kontakten med våra transportörer
• Vid behov stötta upp med truck- samt hjullastarkörning

Du är ansiktet utåt till våra kunder och det är viktigt att du trivs med kundservice, materialkunskapen ser vi till att du får via utbildningar och från kompetenta kollegor som kommer finnas som stöd i frågor du möter på. Du blir en del av ett härligt gäng i Västerås och rapporterar till Distriktschef. Tjänsten är heltid och arbetstiden är dagtid 07-16, mån-fre. Tunga lyft kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
• God datorvana
• Behärskar svenska och engelska väl
• Utbildning på gymnasienivå

Meriterande:
• Materialkunskap
• Förarbevis för truck samt hjullastare

Som person är du positiv, serviceinriktad och trivs med sociala kontakter. Du är flexibel, självgående, ansvarstagande och duktig på att prioritera. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som anställd hos oss får du en varierande tjänst, stort eget ansvar och goda möjligheter att utvecklas. Vi tillämpar kollektivavtal och erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag för ett långt och hälsosamt arbetsliv.

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-mail. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionspersonal till Force Measurement

Take your next career step with our global team at ABB. We are driving the transformation of both society and industry for a more productive and sustainable future. At ABB, we are committed to advancing all aspects of diversity and inclusion: gender, LGBTQ+, disability, ethnicity and age. Together, we are on a journey where we all, as individuals and as a collective, welcome and value individual differences. You will be a part of Force Measurement at Finns... Visa mer
Take your next career step with our global team at ABB. We are driving the transformation of both society and industry for a more productive and sustainable future.
At ABB, we are committed to advancing all aspects of diversity and inclusion: gender, LGBTQ+, disability, ethnicity and age. Together, we are on a journey where we all, as individuals and as a collective, welcome and value individual differences.
You will be a part of Force Measurement at Finnslätten in Västerås.
Force Measurement is a factory with global responsibility for production, development, sales, service and marketing. We provide customers with reliable equipment for measurement and control in metal, paper and marine applications. Our products are designed to improve productivity, control and quality.
Your responsibilities
We are looking for a person with knowledge in milling in CNC-controlled machines.
The position with us includes all steps for mechanical processing, such as machine set-up, rigging, tooling and operator maintenance.
They will also take care of crosscut saws, furnaces, deep cooling and blasting. We would like to see that people are prepared to develop internally in our value chain, as this creates a better overall understanding and increases quality awareness.
Furthermore, it is important that you are a team player who is prepared to "jump in" where you are needed at the moment in order for us to be able to fulfill our promises to customers. We work with business development and everyone is expected to take an active role in improving our processes and contributing to increased customer satisfaction.

Your background
We would like you to be an experienced CNC operator and are used to everything from tool change, programming, setting up and rigging in machining centers.
Experience of the Fanuc and Siemens programs is an advantage.
We are looking for someone who has their own drive and who works well, both in groups and on their own.
You take pride in making the right quality, taking responsibility and delivering results. In our production, there is a strong focus on health and safety, where everyone contributes to a healthy workplace that is constantly improving.
You need to be able to communicate in Swedish and English in both writing and speaking.
Forklift and overhead crane licenses as well as knowledge of SAP are meritorious.
The work involves 2 shifts.

More about us
ABB is a leader in power and automation technologies that enable utility, industry, and transport and infrastructure customers to improve performance while lowering environmental impact. The ABB Group of companies operates in around 100 countries and employs about 140,000 people.
ABB values equality and diversity, so we welcome applicants with different backgrounds and experiences.
Recruiting Manager Peter Boman, +46 705 34 31 45, will be happy to answer any questions you may have about the position. Union contact persons - Swedish Association of Graduate Engineers: Jan Onsten, +46 705 32 22 58; IF Metall: Lena Gångare, +46 730 72 06 20; Unionen: Krista Andersson, +46 706 44 02 85. For further questions, please contact Talent Partner Irma Leijon, +46 724 61 23 14. We kindly decline direct contact with staffing and recruitment agencies as well as sellers of additional job advertisements.
Please note that the hiring process at ABB Sweden includes a reference check, a drug test and, in some recruitments, an extended background check.
Please submit your application no later than May 16, 2024. We only process applications that contain all documents: a personal letter, CV, grades from a college or university and a diploma for completed education. In the application letter, we want you to justify why you are suitable for this position.
We look forward to receiving your application and appreciate if the application is in PDF format. To learn more about ABB, visit our website www.abb.com.
Publication ID: SE91659415_E1
To be employed by ABB, you must fully comply with all local employment requirements/processes that ABB has. Visa mindre

Konsultia söker CNC-operatörer till Västerås svets och maskinbearbeting!

Om kundföretaget Konsultia söker CNC-operatörer till Västerås svets och maskinbearbeting. Västerås svets och maskinbearbeting legotillverkar specialdetaljer till stål- och bilindustrin, pappers, -och massindustrin, kärnkraftsindustrin, byggsektorn mfl. Gemensamt för våra kunder är att de har mycket höga krav på precision, kvalitet och leveranssäkerhet. Vi har kompetens, utrustning och lokaler för att producera allt från smådetaljer på några gram till fund... Visa mer
Om kundföretaget
Konsultia söker CNC-operatörer till Västerås svets och maskinbearbeting.

Västerås svets och maskinbearbeting legotillverkar specialdetaljer till stål- och bilindustrin, pappers, -och massindustrin, kärnkraftsindustrin, byggsektorn mfl. Gemensamt för våra kunder är att de har mycket höga krav på precision, kvalitet och leveranssäkerhet. Vi har kompetens, utrustning och lokaler för att producera allt från smådetaljer på några gram till fundament på flera ton. Allt med samma gedigna hantverksskicklighet.

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör arbetar man med att sköta datorstyrda maskiner som genomför svarvning, borrning eller fräsning. Man tillverkar detaljer av metall. Beroende på kompetens varierar arbetsuppgifterna från att bara rigga maskiner till att självständigt programmera och läsa ritningar.


Det är meriterande om du har god förståelse för och erfarenhet av att bearbeta olika material samt mekanisk bearbetning och montering . Vi förväntar oss att våra medarbetare är flexibla och kan bidra på olika förekommande arbetsuppgifter i verkstaden. I dina arbetsuppgifter ingår ett stort eget ansvar för kvalitet samt ordning och reda på arbetsplatsen.

Om alla parter är nöjda med samarbetet kan antingen uppdraget förlängas eller så kan du bli överrekryterad direkt till kundföretaget.

Din profil
Är du en metodisk, självgående och mångsidig person som drivs av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att arbeta mot mål samt ett par års erfarenhet av Fanucs och Haidenhain styrsystem? Vill du vara med och bidra till vår kunds framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Vi söker efter dig som är en positiv, ambitiös och driven kollega. Personligheten kommer vara en viktig del i denna rekrytering.

Vi önskar även att du

* behärskar det svenska språket i både tal och skrift
* har B-körkort
* har tillgång till egen bil

Övrig information
Du kommer inledningsvis att bli anställd av Konsultia och tillbringa dina arbetsdagar hos Västerås svets och maskinbearbeting!

Urval sker löpande.


Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

CNC-Svarvare till växande bolag i Västerås

Har du ett stort tekniskt intresse och vill bli en del av ett bolag på tillväxtresa? Som cnc-svarvare hos vår kund kommer du att få chansen att utvecklas och växa med bolaget! Tveka inte att söka rollen idag! Om rollen: Vi söker en erfaren och engagerad Manuell CNC-svarvare för att stärka teamet hos vår kund i Västerås. Som CNC-svarvare kommer du att arbeta med att producera specialgjorda borstar i stål och plast för snöröjning av flygplatser, järnvägar o... Visa mer
Har du ett stort tekniskt intresse och vill bli en del av ett bolag på tillväxtresa? Som cnc-svarvare hos vår kund kommer du att få chansen att utvecklas och växa med bolaget! Tveka inte att söka rollen idag!
Om rollen:
Vi söker en erfaren och engagerad Manuell CNC-svarvare för att stärka teamet hos vår kund i Västerås. Som CNC-svarvare kommer du att arbeta med att producera specialgjorda borstar i stål och plast för snöröjning av flygplatser, järnvägar och materialbearbetning inom verkstadsindustrin. Ditt arbete kommer att vara avgörande för att säkerställa hög kvalitet och effektiv produktion.
Vi söker dig med:
• 0-5 års erfarenhet som CNC-svarvare
• Behärskning av svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
• Truckkort
• Stort tekniskt intresse
• Travers
Om vår kund
Vår kund är ett etablerat företag med svensk kvalitet sedan 1955. De tillverkar specialgjorda kassettborstar för sop- och blåsmaskiner för snöröjning av flygplatser och järnvägar. Produktionen sker i Västerås, en industriort med lång tradition inom tillverkningsindustrin.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vår vision är att göra skillnad i människors liv genom att hjälpa dem hitta rätt jobb och rätt kollega. Med sju orter i Sverige och närvaro i Oslo är vi specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.

Villkor:
• Startdatum: Omgående, efter överenskommelse
• Placeringsort: Västerås
• Arbetstider: 2-skift
• Omfattning: Heltid Visa mindre

Montörer till etablerad kund i Västerås

Ansök    Maj 3    Manpower AB    Robotmontör
Letar du efter en spännande karriärmöjlighet med utrymme för tillväxt? Är du en driven individ som trivs i en dynamisk arbetsmiljö? Då har vi den perfekta utmaningen för dig! Just nu söker vi på Manpower montörer till vår välkända kund i Västerås för anställning på heltid. Här erbjuds du en roll som är mångsidig och stimulerande med varierande arbetsdagar. Låter detta intressant? Ansök redan idag! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpowe... Visa mer
Letar du efter en spännande karriärmöjlighet med utrymme för tillväxt? Är du en driven individ som trivs i en dynamisk arbetsmiljö? Då har vi den perfekta utmaningen för dig! Just nu söker vi på Manpower montörer till vår välkända kund i Västerås för anställning på heltid. Här erbjuds du en roll som är mångsidig och stimulerande med varierande arbetsdagar. Låter detta intressant? Ansök redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund i Västerås. Det innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men tillbringa dina arbetsdagar ute hos kunden.Arbetsbeskrivning

Som montör hos vår kund i Västerås kommer du att vara en del av ett teknikdrivet team med spännande utvecklingsmöjligheter. Ditt arbete kommer att omfatta montering av både små och stora komponenter i en miljö som kräver precision och effektivitet. Du kommer även att ansvara för att läsa och tolka ritningar. Tillsammans med dina kollegor kommer ni att sträva efter kontinuerliga förbättringar både i arbetsprocessen och slutprodukten. För dem med truckkort kan det även förekomma truckkörning som en del av arbetsuppgifterna.Övrig information

Placeringsort: Västerås

Typ av anställning: Heltid, 6 månaders visstidsanställning

Arbetstider: Måndag-fredag 06:30-14:55. 2-skift kan förekomma.Kvalifikationer

Vi söker dig med tekniskt intresse och en vilja att utmanas. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från industrin, och att du är en engagerad och nyfiken person som vill utvecklas i din roll. Ansvarstagande och flexibilitet är viktiga egenskaper för detta arbete.Krav för tjänsten

* Teknisk bakgrund, antingen genom utbildning eller arbetslivserfarenhet
* Flytande svenska i tal och skrift
* B-körkort och tillgång till bilDet är även meriterande om du har truck- och traverskort samt tidigare erfarenhet av ritläsning.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människorGivetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hedda Seebass via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

verkstads mekaniker

Nu börjar det bli för mycket jobb för oss för att vi ska räcka till med personalen som är på golvet idag, så nu börjar vi sökandet efter dig som är noggrann, vill jobba samt har lätt att lära sig nya saker. Vi behöver en person på verkstadsgolvet främst för att bygga induktions spolar av olika slag, men även andra delar. Du får (oftast) en ritning, efter det hämtar du det råmaterial som behövs för att bygga färdigt produkten, du kommer måtta, såga, svarv... Visa mer
Nu börjar det bli för mycket jobb för oss för att vi ska räcka till med personalen som är på golvet idag, så nu börjar vi sökandet efter dig som är noggrann, vill jobba samt har lätt att lära sig nya saker.


Vi behöver en person på verkstadsgolvet främst för att bygga induktions spolar av olika slag, men även andra delar.
Du får (oftast) en ritning, efter det hämtar du det råmaterial som behövs för att bygga färdigt produkten, du kommer måtta, såga, svarva, fräsa, svetsa/löda, blästra etc. till dess att produkterna är färdiga.
Vi jobbar mest med koppar och mässing, men även vissa stål detaljer förekommer.


Tjej eller kille har ej betydelse, men vi är en liten firma och jobbar nära varandra så att passa in är ett måste.


Kvalifikationer
Flytande Svenska är ett krav, Engelska är ett plus, ibland behövs det, men ytterst sällan.
Svarvning, svetsning, lödning, fräsning, ritnings förståelse, bockning, borrning m.m. håller vi på med här och du bör kunna svetsa (tig samt gas), svarva, borra, det du inte kan får du lära dig men vi har inte tid att lära dig allt från grunden.


Om du känner att detta kan vara nått för dig så är du välkommen att skicka in en ansökan till oss. Visa mindre

Vi söker dig, operatör till Lantmännen, Västerås!

Är du intresserad av att arbeta på Lantmännen under deras skördesäsong? Vi söker nu dig som vill arbeta som operatör under Lantmännens skördesäsong, som sträcker sig from slutet av juli tom september/oktober. I rollen som operatör kommer du att arbeta enligt kundens uppsatta rutiner. Du kommer att utföra kvalitetskontroller och arbeta efter branschens kvalitetskrav i anläggningens labb, hantera spannmål vilket innebär torkning, utlastning samt mottagning ... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta på Lantmännen under deras skördesäsong?

Vi söker nu dig som vill arbeta som operatör under Lantmännens skördesäsong, som sträcker sig from slutet av juli tom september/oktober. I rollen som operatör kommer du att arbeta enligt kundens uppsatta rutiner. Du kommer att utföra kvalitetskontroller och arbeta efter branschens kvalitetskrav i anläggningens labb, hantera spannmål vilket innebär torkning, utlastning samt mottagning där kommer du även delvis att arbeta med ett serviceinriktat förhållningssätt då du kommer möta många chaufförer. I rollen ingår även skötsel av anläggningen.
Arbetstiderna är förlagda 2-skift dvs FM och EM, helgarbete förekommer.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund Lantmännen.

Din profil
Vi söker dig som har gymnasial utbildning meriterande med inriktning industri eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person är du strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du bör vara lösningsorienterad, ha en hög arbetsmoral, glimten i ögat och du bör inte vara rädd för att hugga in där det behövs. För att trivas i tjänsten behöver du vara självgående och trivas med att arbeta självständigt såväl som i team.

Som en del i processen kommer vi att begära utdrag från belastningsregistret.

I denna process lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och tjänsten kommer tillsättas så snart hittar rätt kandidat, passa på att sök redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Elektronikmontör

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Kundföretaget är en global leverantör av elektroniktillverkningstjänster och de har anläggningar över hela världen, inklusive en anläggning i Västerås, Sverige.
Kundföretaget erbjuder olika tjänster inom elektroniktillverkning, inklusive konstruktion, prototyptillverkning, kretskortsmontage och testning av elektroniska komponenter.
De arbetar med olika branscher, inklusive medicinteknik, industri, energi och telekommunikation.


Dina arbetsuppgifter
Vi letar efter dig som trivs i rollen som reparatör och montör! Du ska ha erfarenhet av att arbeta med olika system och ha tidigare hanterat reparationer av elektronik. Som person bör du vara flexibel och kunna hantera flera uppgifter samtidigt som du bibehåller en hög noggrannhetsnivå i ditt arbete. Dessa egenskaper kommer att vara avgörande för din framgång i rollen!
Vi ser också gärna att du har förmåga att läsa och tolka kretsscheman, samt en djupgående kunskap om komponenter och lödning.
För att trivas och lyckas i denna roll är det viktigt att du är lösningsorienterad, tålmodig och har ett strukturerat arbetssätt. Dessutom är god samarbetsförmåga med andra medarbetare en nödvändighet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Arbetstider är främst tvåskift, men dagtid samt natt kan förekomma.


Ansökan
Om du känner att detta låter som en spännande möjlighet och att du har rätt kvalifikationer, tveka inte att skicka in din ansökan!

Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens och håller dig informerad när det finns en lämplig tjänst för dig.
Om du har några funderingar är du varmt välkommen att kontakta Kathleen Sahlin [email protected] Visa mindre

Kretskortsreparatör till After Sales

Ansök    Apr 29    GPV Sweden AB    Kretskortsmontör
GPV söker nu efter en reparatör till avdelningen för After Sales.. Är du en noggrann och strukturerad person med erfarenhet av felsökning på elektronik genom utbildning eller erfarenhet från tidigare arbeten? Då kan du vara den vi söker! After Sales är den avdelning som utför reparationer på GPVs levererade enheter till kunder, både under garantin och efter att garantin utgått. Om rollen Som reparatör hos After Sales kommer du att reparera elektronikkort å... Visa mer
GPV söker nu efter en reparatör till avdelningen för After Sales.. Är du en noggrann och strukturerad person med erfarenhet av felsökning på elektronik genom utbildning eller erfarenhet från tidigare arbeten? Då kan du vara den vi söker!
After Sales är den avdelning som utför reparationer på GPVs levererade enheter till kunder, både under garantin och efter att garantin utgått.
Om rollen
Som reparatör hos After Sales kommer du att reparera elektronikkort åt våra kunder. Dina arbetsuppgifter inkluderar främst felsökning, repareration samt funktionsprovning av elektronisk utrustning.
Vem är du?
Vi söker dig som trivs i rollen som reparatör! Du har en vana att arbeta med olika system och besitter tidigare erfarenhet reparationer av elektronik. Som person är du flexibel och har förmågan att hantera flertalet uppgifter samtidigt som du håller en hög noggrannhetsnivå i ditt arbete. Dessa egenskaper kommer vara avgörande för din framgång i rollen!
Vidare ser vi gärna att du kan läsa och följa kretsscheman, har god komponentkännedom samt besitter lödkunskap.
Du behöver även vara lösningsorienterad, ha tålamod och struktur i ditt arbete, samt ha god samarbetsförmåga med andra medarbetare.
Vi erbjuder dig
Du får chansen att utvecklas och vara med i ett kompetent team på After Sales. Avdelningen flyttar just nu in i nya fina lokaler!
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta: [email protected]
Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan! Visa mindre

Operatör och Maskinställare

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Vill du vara en del av ett framgångsrikt team inom plastindustrin? Vi söker nu erfarna operatörer och maskinkällare för heltidstjänster inom plastindustrin. Vår kund är verksamma inom kundstyrd tillverkning och specialiserar sig på formsprutning av termoplastdetaljer, tunnplåtsansning och montering av kompletta produkter.
Urval av arbetsuppgifter:
Som operatör sköter du om flera av maskinerna, du säkerställer att maskinen är inställd på rätt program och startar den utefter beställningen på vad och hur mycket som ska tillverkas. Eftersom maskinen har plockrobotar hamnar det färdiga plastdetaljerna i en behållare och du kommer gå emellan flera olika maskiner, när behållaren fylls på gör du avsyning av produkten där du säkerställer att dem är korrekta enligt beställningen efter det paketerar du produkten.
Som maskinställare på fromsprutningsmaskinerna arbetar du med att förbereda maskinerna inför produktion enligt gällande instruktioner. Byter ut verktygen i maskinen, tar bort gammalt material och ser till att utröstningen hålls i gott skick. Verktygen som ska sättas in/plockas ut ur maskinerna väger mycket och du kommer använda truck/travers för att utföra arbetet.

Detta är ett konsultuppdrag som börjar med en 6 månaders visstidsanställning med goda möjligheter för en tillsvidareanställning.

Omfattning: Heltid
Placering: Västerås
Arbetstider: 2-skift (förmiddag/eftermiddag), men vi ser gärna att du är öppen för nattarbete.
Start: Enligt överenskommelseDin profil
Din profil
Har du erfarenhet av att arbeta som operatör eller maskinställare? Vi söker nu dig som är samarbetsvillig, flexibel och kan utföra olika arbetsuppgifter vid behov. Vi letar efter en engagerad person med hög arbetsmoral och en positiv inställning. Vi ser gärna att du tar initiativ och har en vilja att utvecklas, då det finns goda möjligheter till direktanställning hos kunden. Noggrannhet och efterlevnad av säkerhetsföreskrifter är av yttersta vikt.
Krav
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som maskinställare eller maskinoperatör inom industri.
• Tidigare erfarenhet som maskinställare eller maskinoperatör inom industri.
• Goda kunskaper i svenska.
• Truckkort (för maskinställare även traverskort)
Meriterande:
• Erfarenhet från plastindustrin
• Utbildning inom plastindustrin
• Erfarenhet som både operatör och maskinställare
• Erfarenhet av programmering av CNC-maskiner
Ansökan
Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi undanber oss ansökningar via mejl och tar istället emot dem direkt via annonsen. Vid frågor gällande tjänsten går det bra att mejla [email protected] Visa mindre

TIG-svetsare

TIG-svetsare Rollen som Svetsare Som svetsare kommer du att arbeta med tillverkning enligt ritning och instruktion. Din huvudsakliga uppgift är att säkerställa hög kvalitet i tillverkningsprocessen och följa våra rutiner noggrant. Utöver svetsningsarbete förväntas du utföra andra arbetsuppgifter i verkstaden vid behov. Du arbetar med: • Tillverkning och montering med TIG svetsning, Metod 141/142 • Svetsning i tunnväggigt rostfritt stål (godstjocklek 1... Visa mer
TIG-svetsare

Rollen som Svetsare

Som svetsare kommer du att arbeta med tillverkning enligt ritning och instruktion. Din huvudsakliga uppgift är att säkerställa hög kvalitet i tillverkningsprocessen och följa våra rutiner noggrant. Utöver svetsningsarbete förväntas du utföra andra arbetsuppgifter i verkstaden vid behov.

Du arbetar med:

• Tillverkning och montering med TIG svetsning, Metod 141/142
• Svetsning i tunnväggigt rostfritt stål (godstjocklek 1-4 mm) i huvudsak rörsvetsning
• Tolkning och arbete enligt ritning och WPS
• Visuellt kontroll av svetskvalitet enligt SS-EN ISO 5817
• Rapportering och åtgärder av störningar i produktionen
• Vara delaktig i företagets kontinuerliga förbättringsarbete

En förutsättning för kvalitet och effektivitet är att vi har god ordning och att det är rent och städat. Daglig rutin för efterlevnad ska följas.

Vem söker vi?

• God erfarenhet av svetsning i rostfritt stål och rörsvetsning i tunt gods
• Formell svetsutbildning (Meriterande med IW utbildning)
• Goda kunskaper inom ritningsläsning
• Erfarenhet av att arbeta enligt ISO-standarder
• Certifierad i SS-EN ISO 9606-1

Meriterande är erfarenhet av arbete med orbital samt mekaniserad svetsning.

Om IndustriQompetens

Vi börjar normalt med en visstidsanställning för att både du och vi ska få chans att lära känna varandra ordentligt innan vi eventuellt går över till en tillsvidareanställning hos IQ eller något av våra kundföretag. Beroende på din bakgrund och referenser kan det naturligtvis vara aktuellt med en tillsvidareanställning redan från början.
Du får en fast månadslön och övriga ersättningar enligt teknikavtalet som är det kollektivavtal vi och de flesta av våra kunder än anslutna till.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Vi ser långsiktigt på dig som anställd och vårt mål är alltid att du som har rätt förutsättningar ska kunna erbjudas en tillsvidareanställning. Idag är ungefär hälften av våra medarbetare tillsvidareanställda hos oss. Stämmer ovan in på dig? Då är just du den vi behöver!

Urval sker löpande varför det är viktigt att du inte väntar med din ansökan, tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök tjänsten direkt på www.iqjobb.se. Visa mindre

Elsystemsmontör (styrskåp) till Västerås!

Ansök    Apr 25    Aditro Logistics Staffing AB    Elmontör
Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig med erfarenhet av att bygga elskåp från grunden till färdig produkt för kunds räkning i Västerås!

Hos vår kund konstrueras och produceras all typ av elektrisk utrustning såsom elskåp, apparatskåp och styrskåp. I arbetet ska du från ett tomt skåp montera all elektronik i skåpet enligt ritningar, inkopplingstabell och kretsschema.

Urval av praktiska moment:
- Skala kabel i rätt längd för presselement
- Klämma kabelskor
- Klämma ändhylsor, isolerade & oisolerade
- Anslutning av kabel till plint men och utan ändhylsa

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har stor erfarenhet av skåpbygge och kan självständigt utföra alla moment för att färdigställa skåpet.

Uppdraget börjar med en 6 månaders visstidsanställning och goda möjligheter till en tillsvidareanställning finns. Arbetet utförs från kundens produktion som ligger i Västerås på Finnslätten.
Arbetstid: måndag-fredag 07.00-15.30 (möjlighet till 1 timmes flextid)
Start: Enligt överenskommelse

Din profil
Vi söker dig med en gedigen erfarenhet inom montering av elektriskutrustning. Som person tror vi att du har en hög arbetsmoral, utför arbetet med hög kvalité och samarbetar väl med kollegor.

Krav:
- Mycket god erfarenhet av de praktiska momenten som nämns i arbetsbeskrivningen.
- Erfarenhet av att läsa av samt montera efter ritning, kretsschema samt inkopplingstabell.
- Truckkort A+B

Meriterande:
- Erfarenhet av att isolationsprova

Skriv gärna med i din ansökan vilken typ av skåp du tidigare byggt och andra erfarenheter som kan vara värdefulla för denna tjänst.

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi undanber oss ansökningar via mejl och tar istället emot dem direkt via annonsen. Vid frågor gällande tjänsten går det bra att mejla [email protected]. Visa mindre

Omväxlande och flexibelt extrajobb! Vi söker nu merchandiser i Västerås!

Vi söker en butikskommunikatör/visual merchandiser för uppdrag i Västerås! Är du på jakt efter ett flexibelt och omväxlande extrajobb så är det här kanske jobbet för dig! Som merchandiser besöker du butiker där du ansvarar för att nytt kampanjmaterial sätts upp, att nya produkter kommer på plats, att kundens yta i butiken ser snygg och säljande ut . Vi söker dig som gillar frihet under ansvar, som tycker om att möta nya människor, är positiv och har god in... Visa mer
Vi söker en butikskommunikatör/visual merchandiser för uppdrag i Västerås!
Är du på jakt efter ett flexibelt och omväxlande extrajobb så är det här kanske jobbet för dig!
Som merchandiser besöker du butiker där du ansvarar för att nytt kampanjmaterial sätts upp, att nya produkter kommer på plats, att kundens yta i butiken ser snygg och säljande ut .
Vi söker dig som gillar frihet under ansvar, som tycker om att möta nya människor, är positiv och har god initiativförmåga. Vid vissa moment kan en viss teknisk kunskap behövas.
Arbetet är självständigt och du kan fritt planera din tid under förutsättningen att du håller utsatt deadline.
Grunduppdraget är uppdragsbaserat. Vi ser gärna att du har en annan sysselsättning på deltid som du kan kombinera denna tjänst med.
OBS! Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Låter detta intressant? Tveka inte att söka redan idag, urval sker löpande.
Motivera gärna i din ansökan varför du skulle passa i den här tjänsten.
Om arbetsgivaren
Retail House är Nordens ledande Shopper Marketingbyrå med över 15 års erfarenhet av handel och varumärken. Med insikt om shopperbeteende hjälper vi våra kunder att omvandla varumärkets styrka till försäljning vid köptillfället, samtidigt som vi arbetar med att ta fram strategier och kommunikation som stärker samarbetet mellan handel och varumärke. Vi arbetar med kunder som ICA, Johnson & Johnson, Swedish Match, Sodastream, Midsona, Elgiganten, Philips. Visa mindre

TIG-svetsare

Om tjänsten Vi söker nu för kunds räkning flera erfarna TIG-svetsare för bemanningsuppdrag där du kommer arbeta främst med svetsning av 3-3,5 mm svartstål. Arbetslivserfarenhet Vi söker dig som har några års erfarenhet av TIG-svetsning och som är noggrann, social och trygg i din roll. Kompetenser Krav • TIG-svetsning • Maskinmontage Meriterande • MIG • MAG • Stålkonstruktionsmontag Anställning • Omfattning: Heltid/deltid • Varaktighet: Mi... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker nu för kunds räkning flera erfarna TIG-svetsare för bemanningsuppdrag där du kommer arbeta främst med svetsning av 3-3,5 mm svartstål.

Arbetslivserfarenhet

Vi söker dig som har några års erfarenhet av TIG-svetsning och som är noggrann, social och trygg i din roll.

Kompetenser

Krav

• TIG-svetsning
• Maskinmontage

Meriterande

• MIG
• MAG
• Stålkonstruktionsmontag

Anställning

• Omfattning: Heltid/deltid
• Varaktighet: Minimum sex månader
• Anställningsform: Timanställd- eller tidsbegränsad anställning

Språk

Krav

• Svenska
• EngelskaKörkort

Krav

• BOm oss

Recruitment Center är ett rekryterings- och bemanningsföretag där våra motton är att vara personliga, nära och professionella. Vi är medlemmar i vår branschorganisation Kompetensföretagen där du som konsult kan känna dig trygg då du omfattas av alla kollektivavtalsavtalsvillkor gällande lön, semester, och sjukskrivning. Visa mindre

CNC-operatörer sökes (6jobb)

Företaget:Vi söker för vår kund, en välkänd och ledande tillverkare inom industrin i Västerås och globalt. Med en stark närvaro och ett rykte för kvalitet och innovation, är vår kund en arbetsplats där du kan utvecklas och trivas.Position:CNC-operatörPlats: VästeråsAntal platser: 6stArbetsbeskrivning:Vi söker efter 6st skickliga CNC-operatörer som kan hantera och övervaka CNC-maskiner för tillverkning av högkvalitativa produkter. Som CNC-operatör kommer du... Visa mer
Företaget:Vi söker för vår kund, en välkänd och ledande tillverkare inom industrin i Västerås och globalt. Med en stark närvaro och ett rykte för kvalitet och innovation, är vår kund en arbetsplats där du kan utvecklas och trivas.Position:CNC-operatörPlats: VästeråsAntal platser: 6stArbetsbeskrivning:Vi söker efter 6st skickliga CNC-operatörer som kan hantera och övervaka CNC-maskiner för tillverkning av högkvalitativa produkter. Som CNC-operatör kommer du att vara ansvarig för att ställa in, övervaka och justera maskiner enligt ritningar och specifikationer. Arbetet kommer att innebära skiftarbete.Krav:- Erfarenhet av CNC-bearbetning och maskinhantering- Förmåga att läsa och förstå ritningar och tekniska specifikationer- Grundläggande kunskap om CNC-programmering är meriterande- God problemlösningsförmåga och uppmärksamhet på detaljer- Förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i team- Flexibilitet att arbeta i skiftVi erbjuder:- En spännande och utvecklande arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell tillväxt- Konkurrenskraftig lön och förmåner- Stabilitet och långsiktiga karriärmöjligheter inom företaget
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Visa mindre

Sommarjobbare till vår produktion

Ansök    Apr 22    GPV Sweden AB    Kretskortsmontör
GPV söker produktionsmedarbetare till sommaren! Söker du sommarjobb och vill arbeta i en högteknologisk produktion? GPV söker dig som kan och vill arbeta BÄGGE perioderna som sommarjobbet avser. Perioderna är: vecka 24 - vecka 28 (10 juni - 14 juli) vecka 30 - vecka 32 (22 juli - 11 augusti) Tycker du att det är viktigt med kvalité, ansvar, respekt och innovation? Vill du utmana oss och dig själv genom att lära, förnya och förbättra oss tillsammans? GPV vä... Visa mer
GPV söker produktionsmedarbetare till sommaren!
Söker du sommarjobb och vill arbeta i en högteknologisk produktion?
GPV söker dig som kan och vill arbeta BÄGGE perioderna som sommarjobbet avser.
Perioderna är:
vecka 24 - vecka 28 (10 juni - 14 juli)
vecka 30 - vecka 32 (22 juli - 11 augusti)
Tycker du att det är viktigt med kvalité, ansvar, respekt och innovation? Vill du utmana oss och dig själv genom att lära, förnya och förbättra oss tillsammans? GPV växer och har många möjligheter inom företaget. Varmt välkommen och söka till oss!
Människor är hjärtat i företaget och vår dagliga verksamhet. Du kommer arbeta tillsammans i ett team där ni tillsammans tar ansvar. Du anställs med en tidsbegränsad anställning, heltid och schemaläggs på tvåskift, dagtid eller natt utifrån verksamhetens behov.
På GPV blir du en del av ett team som arbetar i vårt processflöde och det innebär att du monterar och kontrollerar elektroniska produkter samt säkerställer leveranser till efterföljande processer och kunder. Arbetet kräver noggrannhet, vilja och samarbetsförmåga, problemlösning samt god anpassningsförmåga till nya arbetsuppgifter. Du förstår att kvalitet är viktigt och har vilja och förmåga att arbeta för ordning och reda.
Arbetsuppgifter inom produktion:
· Manuellt montage av kretskort
· Operatör vid automatmontage
· Automatisk- och manuell testning av kretskort
· Logistikarbete vid ankommande och avgående gods, samt utplock av material från förråd till produktionen
Meriterande egenskaper och kunskaper :
· Gymnasie- eller högskoleutbildning inom teknik (pågående eller avslutad). Gärna med inriktning elektronik, maskin eller logistik.
· God teknisk förståelse och mycket meriterande om du har erfarenhet inom elektronik eller liknande branscher.
· Erfarenhet av liknande arbete
· Kunskap/förståelse för produktionsprocesser
· Komponentkännedom och/eller ritningsläsning
· Lödcertifikat
· Trucktillstånd
· Flytande svenska i tal och skrift
Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev.
Frågor om tjänsten, vänligen kontakta:
People Services via mail: [email protected]
Vi tror att resultat skapas av människor. Vi är fast beslutna att göra GPV till ett bra ställe att växa både som person och professionellt. Över olika tidszoner och specialistområden strävar vi efter att överträffa förväntningarna och leverera excellens. Vårt mål är att skapa värde i allt vi gör – för både våra kunder och för varandra.
Få fart på din karriär och uppnå mer med GPV!
På fabriken i Västerås är vi över 500 medarbetare varav större del arbetar i produktionen. Vi är hjärtat i industriell elektronik – vi tillhandahåller integrerade livscykeltjänster från idé till design, tillverkning och utökad produktlivscykel. Vi förändrar liv och företag. Vi fokuserar på kvalitet, kostnadseffektivitet och service. Vi tror på människor – kontinuerligt lärande, öppenhet och att vara målmedvetna tillsammans. Läs gärna mer på GPV Group (gpv-group.com) Visa mindre

Skadereparatör till Möller Bil Västerås

Vill du få möjligheten att jobba med den senaste utrustningen och den senaste tekniken tillsammans med övriga kollegor på Möller Bil Västerås har du chansen att söka nu. Möller Bil erbjuder trygga anställningar och alla andra fördelar som ett kollektivavtal för med sig. Hos oss får du kontinuerlig utbildning för att utvecklas i din roll och rätt person har även stora möjligheter att växa inom företaget. Vi är ett familjeägt företag med en stark kultur som ... Visa mer
Vill du få möjligheten att jobba med den senaste utrustningen och den senaste tekniken tillsammans med övriga kollegor på Möller Bil Västerås har du chansen att söka nu.
Möller Bil erbjuder trygga anställningar och alla andra fördelar som ett kollektivavtal för med sig. Hos oss får du kontinuerlig utbildning för att utvecklas i din roll och rätt person har även stora möjligheter att växa inom företaget. Vi är ett familjeägt företag med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig. Vårt mål är att bli en av nordens bästa arbetsplatser! 

Arbetsuppgifter 

Som skadereparatör reparerar du plåt- och plastskador på framför allt krockskadade bilar. Du byter delar, genomför riktningar och förberedelser och du ansvarar för att ta väl hand om våra kunders bilar och utför alltid reparationer med hög kvalitet. Du har stor påverkan på det dagliga resultatet genom att arbeta effektivt och välplanerat. 

Kvalifikationer


• B-körkort 
• Plåtslagarutbildning eller fordonsteknisk utbildning, alt annan erfarenhet som arbetsgivare bedömer likvärdig
• God dator- och systemvana är ett krav då du dagligen arbetar i olika system och med dator som arbetsredskap 
• Meriterande om du tidigare arbetat som skadereparatör eller personbilsmekaniker 

Vi ser som sagt gärna att du är utbildad inom yrket eller har relevant erfarenhet men du som saknar de efterfrågade kvalifikationerna är ändå välkommen att söka om du på annat vis tycker att du är rätt person för jobbet.

Det är viktigt för oss med teamkänsla och därför är det viktigt att du som söker har rätt attityd och kan identifiera dig med våra värderingar. Vi tror därför att du som person är:


• Öppen, ärlig, glad och positiv med en stark känsla för service
• Omtänksam mot både kollegor och kunder
• Tydlig och strukturerad som ser fördelarna med att arbeta noggrant. Du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir gjorda enligt planering
• Initiativrik och beredd på att göra det lilla extra för att kunden ska bli nöjd eller för att hjälpa en kollega och överlag skapa god stämning i teamet 

Du är varmt välkommen med din ansökan senast den 2024-05-12. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Collander, skadeverkstadschef.

Möller Bil Västerås ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 700 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2023 omsatte Möller Bil Sverige drygt 4,9 miljarder SEK. Visa mindre

Produktionsmedarbetare

Ansök    Apr 22    GPV Sweden AB    Kretskortsmontör
GPV söker produktionsmedarbetare Vi söker dig som vill arbeta i vår produktion. Tycker du att det är viktigt med kvalité, ansvar, respekt och innovation? Vill du utmana oss och dig själv genom att lära, förnya och förbättra oss tillsammans? GPV växer och har många möjligheter inom företaget. Varmt välkommen och söka till oss! Människor är hjärtat i företaget och vår dagliga verksamhet. Du kommer arbeta tillsammans i ett team där ni tillsammans tar ansvar. ... Visa mer
GPV söker produktionsmedarbetare
Vi söker dig som vill arbeta i vår produktion.
Tycker du att det är viktigt med kvalité, ansvar, respekt och innovation? Vill du utmana oss och dig själv genom att lära, förnya och förbättra oss tillsammans? GPV växer och har många möjligheter inom företaget. Varmt välkommen och söka till oss!
Människor är hjärtat i företaget och vår dagliga verksamhet. Du kommer arbeta tillsammans i ett team där ni tillsammans tar ansvar. Du anställs med en tidsbegränsad anställning, heltid och schemaläggs på tvåskift, dagtid eller natt utifrån verksamhetens behov.

Dina arbetsuppgifter
Du blir en del av ett team som arbetar i vårt processflöde och det innebär att du monterar och kontrollerar elektroniska produkter samt säkerställer leveranser till efterföljande processer och kunder. Arbetet kräver noggrannhet, vilja och förmåga till samarbete, problemlösning samt god anpassningsförmåga till nya arbetsuppgifter. Du förstår att kvalitet är viktigt och har vilja och förmåga att arbeta för ordning och reda.
Arbetsuppgifter inom produktion:
· Manuellt montage av kretskort
· Operatör vid automatmontage
· Automatisk- och manuell testning av kretskort
· Logistikarbete vid ankommande och avgående gods, samt utplock av material från förråd till produktionen

Meriterande egenskaper och kunskaper :
· Gymnasie- eller högskoleutbildning inom teknik (pågående eller avslutad). Gärna med inriktning elektronik, maskin eller logistik.
· God teknisk förståelse och mycket meriterande om du har erfarenhet inom elektronik eller liknande branscher.
· Erfarenhet av liknande arbete
· Kunskap/förståelse för produktionsprocesser
· Komponentkännedom och/eller ritningsläsning
· Lödcertifikat
· Trucktillstånd

Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev.

Frågor om tjänsten, vänligen kontakta:
People Services via mail: [email protected].


Vi tror att resultat skapas av människor. Vi är fast beslutna att göra GPV till ett bra ställe att växa både som person och professionellt. Över olika tidszoner och specialistområden strävar vi efter att överträffa förväntningarna och leverera excellens. Vårt mål är att skapa värde i allt vi gör – för både våra kunder och för varandra.
Få fart på din karriär och uppnå mer med GPV!
På fabriken i Västerås är vi ca 500 medarbetare varav 360 arbetar i produktionen. Vi är hjärtat i industriell elektronik – vi tillhandahåller integrerade livscykeltjänster från idé till design, tillverkning och utökad produktlivscykel. Vi förändrar liv och företag. Vi fokuserar på kvalitet, kostnadseffektivitet och service. Vi tror på människor – kontinuerligt lärande, öppenhet och att vara målmedvetna tillsammans. Läs gärna mer på GPV Group (gpv-group.com) Visa mindre

Elmontör inom kabelproduktion och kretskort

Ansök    Apr 19    Boxflow Staffing Syd AB    Elmontör
Om företaget:Vår kundär ett väletablerat företag inom elindustrin som specialiserat sig på kabelproduktion och kretskort. Engagerade team och högkvalitativa produkter har gjort dom till en ledande aktör på marknaden. Nu söker vi en skicklig och passionerad elmontör som vill bli en del av enframgångsrik organisation.Arbetsuppgifter:Som elmontör kommer du att spela en nyckelroll i vår produktion. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:- Monter... Visa mer
Om företaget:Vår kundär ett väletablerat företag inom elindustrin som specialiserat sig på kabelproduktion och kretskort. Engagerade team och högkvalitativa produkter har gjort dom till en ledande aktör på marknaden. Nu söker vi en skicklig och passionerad elmontör som vill bli en del av enframgångsrik organisation.Arbetsuppgifter:Som elmontör kommer du att spela en nyckelroll i vår produktion. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:- Montering och koppling av elkomponenter i enlighet med ritningar och specifikationer.- Felsökning och reparation av elektriska komponenter och kretskort.- Utföra tester och kvalitetskontroller för att säkerställa att produkterna uppfyller våra höga standarder.- Bidra till kontinuerlig förbättring av produktionsprocesser och arbetsmetoder.Egenskaper:Vi söker någon som är noggrann, ansvarstagande och har en stark arbetsmoral. Du bör vara flexibel och beredd att ta på dig olika uppgifter inom produktionen.Vi erbjuder:- Ett spännande och utvecklande arbete inom elindustrin.- Möjlighet att arbeta med innovativa teknologier.- En positiv arbetsmiljö med kompetenta kollegor.
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i västerås, Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Spännande Industrijobb i Västerås

Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb! Vi på Jobwisetror på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna. Bli en del av vårt team som Industrimedarbetare i Västerås!... Visa mer
Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb!
Vi på Jobwisetror på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare

Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna.
Bli en del av vårt team som Industrimedarbetare i Västerås! Är du redo för nästa steg i din karriär? Vi söker nu en nydedikerad och entusiastisk industrimedarbetare till vårt dynamiska team i Västerås. Tjänsten är till för anställning med start enligt överenskommelse.Vi är ett företag som värdesätter och uppmuntrar engagemang, teamarbete, ordning och ansvarstagande. Vi söker individer som delar dessa värderingar och som är beredda att jobba skift (07:00-16:00 och 15:45-23:45). Även arbete påständig dag och kvällstid förekommer
Kravprofil En stark vilja att jobba och utvecklas inom industrin
Goda datorkunskaper
Behärskar det svenska språket i tal och skrift
Meriterande Erfareneht av armering
Truckkort B1
Traverskort
D2 kort
Erfarenhet av maskinhantering och tidigare erfarenhet som maskinoperatör
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara Hantering av stålprodukter inom olika produktionsavdelningar
Användning av travers och truck för att flytta gods och stålprodukter
Datahantering och rapportering av arbetsprocesser
Bidra till vårt team genom att arbeta effektivt och ansvarsfullt

Vi är övertygade om att varje individ har unika talanger och vi är engagerade i att hjälpa dig att utveckla dessa. Vi kommer att placera dig på den avdelning som bäst matchar dina färdigheter och intressen, oavsett om det är inom blästring/målning, kapning, skaffning eller på lagret.
Känner du dig inspirerad? Är du redo att anta utmaningen att jobba inom en spännande industriell miljö och bli en del av vårt team? Skicka din ansökan direkt, vi ser fram emot att höra från dig!Låt oss tillsammans bygga framtidens industri! Vi ser fram emot din ansökan.
PS: Dina personliga drivkrafter är av stor vikt för oss på Jobwise Vi erbjuder dig Möjligheten att vara med i ett team med engagerade medarbetare och ledare
Bra utvecklingsmöjligheter för den som vill
En bra relation med en omtänksam chef
En trygg anställning där du självklart omfattas av kollektivavtal
Om Jobwise
Som anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal och schyssta villkor. Du blir även en del av Jobwise-gemenskapen som består av engagerade ledare med lång erfarenhet från branschen. Din chef kommer vara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det.Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världen.Det kan hända att vi, av olika anledningar, eller det företag vi samarbetar med väljer att inte offentliggöra företagsnamnet i ett initialt skede. Men var förvissad om att du kommer att få fullständig information om företaget om du går vidare i rekryteringsprocessen. Visa mindre

Montörer till etablerad kund i Västerås!

Ansök    Apr 19    Manpower AB    Robotmontör
Letar du efter en spännande karriärmöjlighet med utrymme för tillväxt? Är du en driven individ som trivs i en dynamisk arbetsmiljö? Då har vi den perfekta utmaningen för dig! Just nu söker vi på Manpower montörer till vår välkända kund i Västerås för anställning på heltid. Här erbjuds du en roll som är mångsidig och stimulerande med varierande arbetsdagar. Låter detta intressant? Ansök redan idag! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpowe... Visa mer
Letar du efter en spännande karriärmöjlighet med utrymme för tillväxt? Är du en driven individ som trivs i en dynamisk arbetsmiljö? Då har vi den perfekta utmaningen för dig! Just nu söker vi på Manpower montörer till vår välkända kund i Västerås för anställning på heltid. Här erbjuds du en roll som är mångsidig och stimulerande med varierande arbetsdagar. Låter detta intressant? Ansök redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund i Västerås. Det innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men tillbringa dina arbetsdagar ute hos kunden.Arbetsbeskrivning

Som montör hos vår kund i Västerås kommer du att vara en del av ett teknikdrivet team med spännande utvecklingsmöjligheter. Ditt arbete kommer att omfatta montering av både små och stora komponenter i en miljö som kräver precision och effektivitet. Du kommer även att ansvara för att läsa och tolka ritningar. Tillsammans med dina kollegor kommer ni att sträva efter kontinuerliga förbättringar både i arbetsprocessen och slutprodukten. För dem med truckkort kan det även förekomma truckkörning som en del av arbetsuppgifterna.Övrig information

Placeringsort: Västerås

Typ av anställning: Heltid, 6 månaders visstidsanställning

Arbetstider: Måndag-fredag 06:30-14:55. 2-skift kan förekomma.Kvalifikationer

Vi söker dig med tekniskt intresse och en vilja att utmanas. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från industrin, och att du är en engagerad och nyfiken person som vill utvecklas i din roll. Ansvarstagande och flexibilitet är viktiga egenskaper för detta arbete.Krav för tjänsten

* Teknisk bakgrund, antingen genom utbildning eller arbetslivserfarenhet
* Flytande svenska i tal och skrift
* B-körkort och tillgång till bilDet är även meriterande om du har truck- och traverskort samt tidigare erfarenhet av ritläsning.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människorGivetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hedda Seebass via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Elmontör inom kabelproduktion och kretskort

Ansök    Apr 18    Boxflow Staffing Syd AB    Elmontör
Om företaget:Vår kundär ett väletablerat företag inom elindustrin som specialiserat sig på kabelproduktion och kretskort. Engagerade team och högkvalitativa produkter har gjort dom till en ledande aktör på marknaden. Nu söker vi en skicklig och passionerad elmontör som vill bli en del av enframgångsrik organisation.Arbetsuppgifter:Som elmontör kommer du att spela en nyckelroll i vår produktion. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:- Monter... Visa mer
Om företaget:Vår kundär ett väletablerat företag inom elindustrin som specialiserat sig på kabelproduktion och kretskort. Engagerade team och högkvalitativa produkter har gjort dom till en ledande aktör på marknaden. Nu söker vi en skicklig och passionerad elmontör som vill bli en del av enframgångsrik organisation.Arbetsuppgifter:Som elmontör kommer du att spela en nyckelroll i vår produktion. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:- Montering och koppling av elkomponenter i enlighet med ritningar och specifikationer.- Felsökning och reparation av elektriska komponenter och kretskort.- Utföra tester och kvalitetskontroller för att säkerställa att produkterna uppfyller våra höga standarder.- Bidra till kontinuerlig förbättring av produktionsprocesser och arbetsmetoder.Egenskaper:Vi söker någon som är noggrann, ansvarstagande och har en stark arbetsmoral. Du bör vara flexibel och beredd att ta på dig olika uppgifter inom produktionen.Vi erbjuder:- Ett spännande och utvecklande arbete inom elindustrin.- Möjlighet att arbeta med innovativa teknologier.- En positiv arbetsmiljö med kompetenta kollegor.
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i västerås, Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Kretskortsmontör

Om tjänsten Kunden producerar kretskort till verksamheter runt om i världen, tanken är att du ska arbeta som del av processflödet i produktionen och din främsta arbetsuppgift kommer vara att löda. Du kan komma att vara del av monteringen och kontrolleringen av produkten. Arbetet kräver noggrannhet, vilja och förmåga till samarbete, problemlösning samt flexibilitet. Du är målmedveten och förstår att kvalitet är viktigt.   Arbetsuppgifter inom produktionen:... Visa mer
Om tjänsten

Kunden producerar kretskort till verksamheter runt om i världen, tanken är att du ska arbeta som del av processflödet i produktionen och din främsta arbetsuppgift kommer vara att löda. Du kan komma att vara del av monteringen och kontrolleringen av produkten. Arbetet kräver noggrannhet, vilja och förmåga till samarbete, problemlösning samt flexibilitet. Du är målmedveten och förstår att kvalitet är viktigt.
 
Arbetsuppgifter inom produktionen:

· Manuellt montage av kretskort
· Operatör vid automatmontage
· Lödning av kretskort
 
Information:


Människor är hjärtat i företaget och vår dagliga verksamhet. Du kommer arbeta tillsammans i ett team där ni tillsammans tar ansvar. Du anställs med en tidsbegränsad anställning, heltid och schemaläggs på tvåskift, dagtid eller natt utifrån verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:

Löd
Test av produkter
Läsa el scheman
Manuellt montage
Gymnasieutbildad inom el, teknik eller industri
Tekniskt arbeteVi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och lödkunskap!

Om Best bemanning & rekrytering


- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens
Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.
Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.
Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.
Vi är best på
    Administration
    Ekonomi
    Fastighetsskötsel
    Industri
    Lager och logistik
    Mark och anläggning
    Sälj och marknad
    Teknik
    TransportLåter det här intressant och passar in på din profil?
Eller har du kanske frågor kring tjänsten?  
Ring då till Michael Daoud på Best Bemanning & Rekrytering  
på telefon 021-5400503 alt  [email protected]
Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast!

Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

CNC-operatör

Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta på ett stort industriföretag med lång historia? Vi söker en CNC-operatör för ett rekryteringsuppdrag hos en av våra kunder. Heltidstjänst Arbetstider: dagtid Du kommer arbeta hos en kund med lång historia. Arbetet innebär justeringar, göra inställningar, mäta, fräsa. För att lyckas i rollen är det bra om du har en teknisk bakgrund inom CNC-teknik eller utbildning. Det är viktigt att du är noggrann och kan... Visa mer
Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta på ett stort industriföretag med lång historia?

Vi söker en CNC-operatör för ett rekryteringsuppdrag hos en av våra kunder.

Heltidstjänst

Arbetstider: dagtid

Du kommer arbeta hos en kund med lång historia.

Arbetet innebär justeringar, göra inställningar, mäta, fräsa.

För att lyckas i rollen är det bra om du har en teknisk bakgrund inom CNC-teknik eller utbildning. Det är viktigt att du är noggrann och kan jobba självständigt.

Krav:

Vi ser att du har liknande erfarenhet av fräs och har goda kunskaper i Solidworks. Det är ett plus om du kan flera andra program som:

• Mitsubishi
• Autodesk HSM
• Fanuc
• Heidenhain

Svenska: Goda kunskaper i tal och skrift

Om oss

Recruitment Center är ett rekryterings- och bemanningsföretag där våra motton är att vara personliga, nära och professionella. Visa mindre

Vi söker dig, operatör till Lantmännen, Västerås!

Är du intresserad av att arbeta på Lantmännen under deras skördesäsong? Vi söker nu dig som vill arbeta som operatör under Lantmännens skördesäsong, som sträcker sig from slutet av juli tom september/oktober. I rollen som operatör kommer du att arbeta enligt kundens uppsatta rutiner. Du kommer att utföra kvalitetskontroller och arbeta efter branschens kvalitetskrav i anläggningens labb, hantera spannmål vilket innebär torkning, utlastning samt mottagning ... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta på Lantmännen under deras skördesäsong?

Vi söker nu dig som vill arbeta som operatör under Lantmännens skördesäsong, som sträcker sig from slutet av juli tom september/oktober. I rollen som operatör kommer du att arbeta enligt kundens uppsatta rutiner. Du kommer att utföra kvalitetskontroller och arbeta efter branschens kvalitetskrav i anläggningens labb, hantera spannmål vilket innebär torkning, utlastning samt mottagning där kommer du även delvis att arbeta med ett serviceinriktat förhållningssätt då du kommer möta många chaufförer. I rollen ingår även skötsel av anläggningen.
Arbetstiderna är förlagda 2-skift dvs FM och EM, helgarbete förekommer.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund Lantmännen.

Din profil
Vi söker dig som har gymnasial utbildning meriterande med inriktning industri eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person är du strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du bör vara lösningsorienterad, ha en hög arbetsmoral, glimten i ögat och du bör inte vara rädd för att hugga in där det behövs. För att trivas i tjänsten behöver du vara självgående och trivas med att arbeta självständigt såväl som i team.

Som en del i processen kommer vi att begära utdrag från belastningsregistret.

I denna process lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och tjänsten kommer tillsättas så snart hittar rätt kandidat, passa på att sök redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Sommarjobb inom produktion i Västerås

Ansök    Apr 16    Libera i Sverige AB    Spannmålsarbetare
Är du nyfiken på ny bransch och vill samla på dig erfarenheter inom en samhällsviktig produktion? Uppdraget Beroende på vilken avdelning du hamnar på kommer du få arbeta varierat i en roll med mottagning av gods, rensning, torkning och sorteringsarbete. Här kommer du få arbeta med hantering av spannmål, ta prover och göra mätningar, men även arbeta i mottagningen samt utlastningen. Här finns möjligheter för dig som vill samla på dig erfarenhet, samt få in ... Visa mer
Är du nyfiken på ny bransch och vill samla på dig erfarenheter inom en samhällsviktig produktion?
Uppdraget
Beroende på vilken avdelning du hamnar på kommer du få arbeta varierat i en roll med mottagning av gods, rensning, torkning och sorteringsarbete. Här kommer du få arbeta med hantering av spannmål, ta prover och göra mätningar, men även arbeta i mottagningen samt utlastningen.
Här finns möjligheter för dig som vill samla på dig erfarenhet, samt få in en fot i branschen, att få utföraettsamhällsviktigt arbeteunder högsäsongen.
Vem söker vi?
Vi söker dig med hög arbetsmoral som trivs med högt tempo. Du som söker är noggrann men snabb i ditt tillvägagångssätt och är inte rädd för smuts. Du är initiativtagande, kommunikativoch har ett högt säkerhetstänk.
Dina kvalifikationer:
Du är närvarande och trivs med attarbeta i högt tempo
Du är engagerad och ansvarstagande
Är minst 18 år

Meriterande:
Tidigare erfarenhet inom produktion eller labb


Arbetstider:
2-skift (6-14 och 14-22) med kortare fredagar.
Beroende på högtryck under säsong kan övertid komma att ske, du behöver därför vara flexibel i att arbeta en helgdag i veckan.

Tillsättning:
Säsongsanställning med start caJuli till September, dock med möjlighet till start i Maj-Oktober.

Vi utför bakgrundskontroll i samband med denna rekrytering. Genom att ansöka denna tjänst med ditt personnummer godkänner du att vi genomför detta moment.

Urval sker löpande och tillsättning sker omgående för rätt kandidat. Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Labb Operatör sökes till Västerås

Vi söker en engagerad och pålitlig individ för en spännande roll som Labb Operatör hos vår kund i Västerås. Vår kund är verksam inom spannmålsindustrin och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med varierande uppgifter inom laboratoriearbete och kundmottagning.Arbetsuppgifter:Som Labb Operatör kommer du att vara ansvarig för att ta prov på olika spannmålsprodukter och andra relaterade material. Vidare ingår även kundmottagning av... Visa mer
Vi söker en engagerad och pålitlig individ för en spännande roll som Labb Operatör hos vår kund i Västerås. Vår kund är verksam inom spannmålsindustrin och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med varierande uppgifter inom laboratoriearbete och kundmottagning.Arbetsuppgifter:Som Labb Operatör kommer du att vara ansvarig för att ta prov på olika spannmålsprodukter och andra relaterade material. Vidare ingår även kundmottagning av chaufförer som anländer till labbet. Det är viktigt att du följer etablerade rutiner noggrant och utför dina arbetsuppgifter med hög precision och noggrannhet.Kvalifikationer:- Erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen med hög arbetsbelastning och förmåga att arbeta efter etablerade rutiner.- God förmåga att hantera stressiga situationer och att behålla fokus under tryck.- Merit om du har travskort.- Flexibilitet att arbeta i skift, både förmiddag och eftermiddag, med en veckas rotation.Anställningsvillkor:Anställningen är tidsbegränsad och sträcker sig från maj/juni till och med sista september med möjlighet till förlängning för rätt kandidat. Detta är en utmärkt möjlighet för dig som söker en temporär roll med potential för fortsatt engagemang och utveckling.Om du är en driven och pålitlig person med en passion för noggrannhet och rutinarbete, är detta en spännande möjlighet för dig att vara en del av vårt team i Västerås. Välkommen att skicka in din ansökan med CV så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Visa mindre

Elmontör sökes till Västerås!

Ansök    Apr 15    Libera i Sverige AB    Elmontör
Uppdraget Nu söker vi elmontörer till vår kund i Västerås. Här kommer du få arbeta med montage av elskåp, men även dra kabel mellan elektriska komponenter. Du kommer arbeta med både större och mindre montage, så som yttre delar av skåpen men även mindre delar på insidan. Här kommer du arbeta med ritningsläsning i alla dina moment. Vem du är Vi söker dig som har: Minst gymnasial el-utbildning eller motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet Vana av ri... Visa mer
Uppdraget
Nu söker vi elmontörer till vår kund i Västerås. Här kommer du få arbeta med montage av elskåp, men även dra kabel mellan elektriska komponenter. Du kommer arbeta med både större och mindre montage, så som yttre delar av skåpen men även mindre delar på insidan. Här kommer du arbeta med ritningsläsning i alla dina moment.
Vem du är
Vi söker dig som har:
Minst gymnasial el-utbildning eller motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet
Vana av ritningsläsning
Erfarenhet av att arbetat medelmontage/kablage
B-körkort
Behärskar svenska i tal och skrift.

Arbetstider
Dagtid Måndag-Fredag med flexibla arbetstider mellan 06-16
Tillsättning
Omgående eller enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan nedan! Visa mindre

Manuell svarvare/CNC-operatör

Ansök    Apr 15    Ikett Personalpartner AB    Svarvare
Om tjänsten Vi söker nu en person med kunskaper i manuell svarvning till vår kund i Västerås! Du kommer att arbeta med manuell svarvning av bland annat axlar och kasetter till en kund som tillverkar produkter som används i industrimiljöer över hela världen. Du som söker tjänsten har industrivana och är inte rädd för att hugga i. Du behöver vara händig och ha koll på ritningar. Vi ser helst att du har vana av manuell svarvning eller har kunskap som CNC-op... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en person med kunskaper i manuell svarvning till vår kund i Västerås!

Du kommer att arbeta med manuell svarvning av bland annat axlar och kasetter till en kund som tillverkar produkter som används i industrimiljöer över hela världen.

Du som söker tjänsten har industrivana och är inte rädd för att hugga i. Du behöver vara händig och ha koll på ritningar. Vi ser helst att du har vana av manuell svarvning eller har kunskap som CNC-operatör eller motsvarande.

Start: Omgående eller enligt ö.k
Arbetstider: 2-skift.

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.
Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. Visa mindre

Elmontör inom kabelproduktion och kretskort

Ansök    Apr 15    Boxflow Staffing Syd AB    Elmontör
Om företaget:Vår kundär ett väletablerat företag inom elindustrin som specialiserat sig på kabelproduktion och kretskort. Engagerade team och högkvalitativa produkter har gjort dom till en ledande aktör på marknaden. Nu söker vi en skicklig och passionerad elmontör som vill bli en del av enframgångsrik organisation.Arbetsuppgifter:Som elmontör kommer du att spela en nyckelroll i vår produktion. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:- Monter... Visa mer
Om företaget:Vår kundär ett väletablerat företag inom elindustrin som specialiserat sig på kabelproduktion och kretskort. Engagerade team och högkvalitativa produkter har gjort dom till en ledande aktör på marknaden. Nu söker vi en skicklig och passionerad elmontör som vill bli en del av enframgångsrik organisation.Arbetsuppgifter:Som elmontör kommer du att spela en nyckelroll i vår produktion. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:- Montering och koppling av elkomponenter i enlighet med ritningar och specifikationer.- Felsökning och reparation av elektriska komponenter och kretskort.- Utföra tester och kvalitetskontroller för att säkerställa att produkterna uppfyller våra höga standarder.- Bidra till kontinuerlig förbättring av produktionsprocesser och arbetsmetoder.Egenskaper:Vi söker någon som är noggrann, ansvarstagande och har en stark arbetsmoral. Du bör vara flexibel och beredd att ta på dig olika uppgifter inom produktionen.Vi erbjuder:- Ett spännande och utvecklande arbete inom elindustrin.- Möjlighet att arbeta med innovativa teknologier.- En positiv arbetsmiljö med kompetenta kollegor.
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i västerås, Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Maskinpanel och skylttillverkare

Västerås Skylt & Gravyr AB är ett etablerat företag med ett stort antal fasta kunder. Huvudsakligen tillverkas maskinpaneler och skyltar, samt mycket annat inom detta område. Vi söker en medarbetare för tillverkning av maskinpaneler och skyltar till vårt team. Arbetet utförs i fräsmaskiner och ställer höga krav på noggrannhet. Manuella verkstadsuppgifter ingår också i tjänsten. Tillträde snarast. Meriterande för denna tjänst är: - arbetat i cadprogram el... Visa mer
Västerås Skylt & Gravyr AB är ett etablerat företag med ett stort antal fasta kunder. Huvudsakligen tillverkas maskinpaneler och skyltar, samt mycket annat inom detta område.
Vi söker en medarbetare för tillverkning av maskinpaneler och skyltar till vårt team. Arbetet utförs i fräsmaskiner och ställer höga krav på noggrannhet. Manuella verkstadsuppgifter ingår också i tjänsten.
Tillträde snarast.


Meriterande för denna tjänst är:
- arbetat i cadprogram eller motsvarande
- ritningslära


För person med rätt inställning, engagemang och framåtanda finns möjligheter till större ansvar.


Maila din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Processoperatör sökes till Västerås

Vi söker nu engagerade och pålitliga processoperatörer till vår kund i Västerås. Vår kund är verksam inom spannmålsindustrin och arbetar med olika relevanta produkter. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att vara delaktig i olika delar av produktionsprocessen. Arbetsuppgifter:Som processoperatör kommer du att utföra en mängd olika uppgifter relaterade till hantering och bearbetning av spannmål och andra produkter. Det kan innebära ... Visa mer
Vi söker nu engagerade och pålitliga processoperatörer till vår kund i Västerås. Vår kund är verksam inom spannmålsindustrin och arbetar med olika relevanta produkter. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att vara delaktig i olika delar av produktionsprocessen.
Arbetsuppgifter:Som processoperatör kommer du att utföra en mängd olika uppgifter relaterade till hantering och bearbetning av spannmål och andra produkter. Det kan innebära arbete med silon, torkprovtagning och upprätthållande av hygienstandarder genom regelbunden städning. Du förväntas vara flexibel och beredd att ta itu med olika arbetsuppgifter utifrån företagets behov. samtdatoranvändningKvalifikationer:- Flexibilitet och förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter.- Förmåga att snabbt lära sig nya arbetsuppgifter.- Förmåga att kommunicera på svenska är av yttersta vikt för att kunna utföra arbetsuppgifterna på ett korrekt sätt.- Mekanisk intresse eller erfarenhetAnställningsvillkor:Anställningen är tidsbegränsad och sträcker sig från maj/juni till och med sista september med möjlighet till förlängning för lämpliga kandidater. Arbetstiderna är förlagda i 2-skift, där du jobbar antingen förmiddag eller eftermiddag varje vecka.Om du är en arbetsvillig och flexibel individ som är redo att ta på dig varierande arbetsuppgifter inom spannmålsindustrin, är detta en utmärkt möjlighet för dig att bli en del av vårt team i Västerås.
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Visa mindre

Mekaniska montörer sökes i Västerås

Uppdraget Nu söker Libera montörer i Västerås! Här kommer du få arbeta med olika typer av montering inom industri och produktion. Montaget kan bland annat innefatta elmontage, men även montage av olika komponenter inom exempelvis stålindustrin. Det finns möjligheter till olika typer av arbetsuppgifter inom montage beroende på din erfarenhet. Du kommer huvudsakligen arbeta efter ritning och arbetsinstruktioner. Vem du är Vi söker dig som är noggrann, nyfike... Visa mer
Uppdraget
Nu söker Libera montörer i Västerås!
Här kommer du få arbeta med olika typer av montering inom industri och produktion. Montaget kan bland annat innefatta elmontage, men även montage av olika komponenter inom exempelvis stålindustrin. Det finns möjligheter till olika typer av arbetsuppgifter inom montage beroende på din erfarenhet.
Du kommer huvudsakligen arbeta efter ritning och arbetsinstruktioner.
Vem du är
Vi söker dig som är noggrann, nyfiken och har ett intresse för tekniskt arbete. Du är självständig och trygg i att läsa ritningar. Det är viktigt att du kan vara flexibel i dina arbetsuppgifter samt uppskattar att arbeta mot tydliga mål. Vi ser gärna att du har mekanisk bakgrund, antingen inom fordonsbranschen eller montage inom mekanik.
Du har erfarenhet från liknande arbete och gärna en teknisk utbildning inom teknik, automation eller el. Har du även truck- och traverskort är detta meriterande.


Tillsättning:
Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider:
Dagtid 7-16 måndag-fredag

I denna rekrytering utför vi ett utdrag ur belastningsregistret vid eventuell anställning. Genom att ansöka denna tjänst med ditt personnummer godkänner du att vi utför detta moment.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Industriarbetare (montör & mekaniker) sökes i Västerås!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
För kundsräkning söker vi nu en finmekaniker och en verkstadsmontör till deras industri i Västerås på Finnslätten!

Som finmekaniker kommer du arbeta med montage av mekaniska detaljer på tåg. Viktigt är att du har stor erfarenhet av montering och kan följa ritningar. De mekaniska detaljerna ska monteras med stor noggrannhet.

Som verkstadsmontör kommer du jobba med större verkstads mekanik. Här är det viktigt att du är van att montera större delar enligt ritningar.

För båda tjänsterna krävs det att du är bekväm med att hantera verktyg, veta vilken typ av material som ska användas vid montage och montera enligt ritningar.

Tjänsten börjar med en 6 månaders visstidsanställning som konsult via Aditro. Goda möjligheter för tillsvidareanställning finns.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av antingen större monteringsjobb eller inom finmekanik. Meriterande är om du tidigare arbetat som montör/mekaniker inom industri.

Krav:
- God förståelse i svenska språket
- Truckkort
- Kunnig i ritningsläsning
- Erfarenhet av verkstadsarbete inom montage/mekanik

Meriterande:
- Utbildning i verkstads mekanik

Start för tjänsterna är omgående. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Maskinförare

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Veterankraft söker olika typer av maskinförare för hel och deltidsuppdrag.


Dina arbetsuppgifter
Köra: Hjullastare, grävmaskin, dumper, lastbil, truck m.m

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Stenarbetare

Sjöstrands Granit & Marmor AB söker medarbetare för mätning, tillverkning och montering. Vill du jobba hos oss? Vi behöver försäkra med ytterligare ett par personer. Vi söker någon som kan mäta, montera och även bidra i produktionen samt en person för produktion och montering. Sjöstrands Granit & Marmor AB erbjuder ett omväxlande och självständigt arbete tillsammans med engagerade kollegor. Som medarbetare hos oss behöver du tycka om att ta eget ansvar, va... Visa mer
Sjöstrands Granit & Marmor AB söker medarbetare för mätning, tillverkning och montering.
Vill du jobba hos oss?
Vi behöver försäkra med ytterligare ett par personer.
Vi söker någon som kan mäta, montera och även bidra i produktionen samt en person för produktion och montering.
Sjöstrands Granit & Marmor AB erbjuder ett omväxlande och självständigt arbete tillsammans med engagerade kollegor.
Som medarbetare hos oss behöver du tycka om att ta eget ansvar, vara noggrann och ha en känsla för att hålla hög kvalitet.
CNC-utbildning och erfarenhet av att arbeta med handmaskiner är meriterande.
Vi ser gärna att sökanden har vana av att kunna läsa ritningar, det är även en fördel att ha erfarenhet av mätnings- och/eller monteringsarbete.
Arbetet innebär att vara i kontakt med våra kunder, vilket innebär att du behöver ha ett gott bemötande och vara en god representant för företaget.
B-körkort är ett krav.

Om företaget
Sjöstrands Granit & Marmor AB är ett väletablerat företag som erbjuder högkvalitativa stenprodukter till bl.a. kök och badrum. Våra kunder är privatpersoner, köksåterförsäljare och byggbolag, främst i Mälardalsområdet.
Våra lokaler i Västerås rymmer utställning/butik samt verkstad där tillverkning sker.
Sjöstrands Granit & Marmor AB är även delägare i rikstäckande Steny AB.
Vid frågor, välkommen att kontakta Peter Sjöstrand på telefon 021-18 56 10 Visa mindre

Konsultia söker CNC-operatörer till Västerås svets och maskinbearbeting!

Om kundföretaget Konsultia söker CNC-operatörer till Västerås svets och maskinbearbeting. Västerås svets och maskinbearbeting legotillverkar specialdetaljer till stål- och bilindustrin, pappers, -och massindustrin, kärnkraftsindustrin, byggsektorn mfl. Gemensamt för våra kunder är att de har mycket höga krav på precision, kvalitet och leveranssäkerhet. Vi har kompetens, utrustning och lokaler för att producera allt från smådetaljer på några gram till fund... Visa mer
Om kundföretaget
Konsultia söker CNC-operatörer till Västerås svets och maskinbearbeting.

Västerås svets och maskinbearbeting legotillverkar specialdetaljer till stål- och bilindustrin, pappers, -och massindustrin, kärnkraftsindustrin, byggsektorn mfl. Gemensamt för våra kunder är att de har mycket höga krav på precision, kvalitet och leveranssäkerhet. Vi har kompetens, utrustning och lokaler för att producera allt från smådetaljer på några gram till fundament på flera ton. Allt med samma gedigna hantverksskicklighet.

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör arbetar man med att sköta datorstyrda maskiner som genomför svarvning, borrning eller fräsning. Man tillverkar detaljer av metall. Beroende på kompetens varierar arbetsuppgifterna från att bara rigga maskiner till att självständigt programmera och läsa ritningar.


Det är meriterande om du har god förståelse för och erfarenhet av att bearbeta olika material samt mekanisk bearbetning och montering . Vi förväntar oss att våra medarbetare är flexibla och kan bidra på olika förekommande arbetsuppgifter i verkstaden. I dina arbetsuppgifter ingår ett stort eget ansvar för kvalitet samt ordning och reda på arbetsplatsen.

Om alla parter är nöjda med samarbetet kan antingen uppdraget förlängas eller så kan du bli överrekryterad direkt till kundföretaget.

Din profil
Är du en metodisk, självgående och mångsidig person som drivs av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att arbeta mot mål samt ett par års erfarenhet av Fanucs och Haidenhain styrsystem? Vill du vara med och bidra till vår kunds framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Vi söker efter dig som är en positiv, ambitiös och driven kollega. Personligheten kommer vara en viktig del i denna rekrytering.

Vi önskar även att du

* behärskar det svenska språket i både tal och skrift
* har B-körkort
* har tillgång till egen bil

Övrig information
Du kommer inledningsvis att bli anställd av Konsultia och tillbringa dina arbetsdagar hos Västerås svets och maskinbearbeting!

Urval sker löpande.


Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

CNC operatör

Vi söker en erfaren CNC-operatör med dokumenterad erfarenhet och goda kunskaper inom maskinoperatörsarbete. Du kommer att jobba med enstycks-/fåstyckstillverkning och ta fram detaljer från ritningsunderlag till färdig produkt. Som person är du driven, kvalitetsmedveten och trivs med att lösa problem tillsammans med ditt team. Utvecklingsmöjligheterna är stora - sök idag! Om Conrit AB Sedan 1973 har Conrit erbjudit högteknologiska konstruktionstjänster fö... Visa mer
Vi söker en erfaren CNC-operatör med dokumenterad erfarenhet och goda kunskaper inom maskinoperatörsarbete. Du kommer att jobba med enstycks-/fåstyckstillverkning och ta fram detaljer från ritningsunderlag till färdig produkt. Som person är du driven, kvalitetsmedveten och trivs med att lösa problem tillsammans med ditt team. Utvecklingsmöjligheterna är stora - sök idag!

Om Conrit AB

Sedan 1973 har Conrit erbjudit högteknologiska konstruktionstjänster för industrin. Vi är specialiserade på legotillverkning, skärande bearbetning och montage av avancerade komponenter åt våra kunder. Vi lägger stor vikt vid att ha en smidig organisation och ett personligt bemötande, på så vis kan vi lösa våra kunders akuta behov snabbare än många andra. Conrits mekaniska verkstad är belägen i Västerås. www.conrit.se

Vad ingår i jobbet?

Som CNC-operatör kommer du att ansvara för att ta fram detaljer från ritningsunderlag till färdig detalj genom att programmera vid maskin och utföra arbetet med löpande kvalitetskontroller. Beroende på din bakgrund och kunskap kommer du arbeta med CNC-fräs eller CNC-svarv och ha möjlighet att använda system som till exempel Heidenhain, Fanuc. Du kommer att arbeta med enstycks till små/medelstora serier, vilket medför mycket omväxling och en spännande utmaning för dig som operatör. Arbetet är förlagt på dagtid 07-15.30 och det finns möjlighet till flex.

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som är en erfaren CNC-operatör med dokumenterad erfarenhet och goda kunskaper inom maskinoperatörsarbete. Som person är du driven, framåt och kvalitetsmedveten. Du tar initiativ och är trygg i dina kunskaper. Du är social, positiv och trivs med att arbeta i grupp samtidigt som du kan ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du drivs av möjligheten att utvecklas och lära nytt.

Krav:

• 3-5 år relevant erfarenhet inom svarv eller fräs
• Goda kunskaper inom ritningsläsning och mätkunskaper

Meriterande:

• Erfarenhet av små serier
• Erfarenhet av programmering
• Truck och traverskort

Sök tjänsten idag!

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta konsultchef Tobias via e-post: [email protected]. om du har några frågor eller funderingar

I denna rekrytering samarbetar Conrit AB med Lernia Bemanning. Tillträdesdag enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Mekaniska montörer sökes i Västerås

Uppdraget Nu söker Libera montörer i Västerås! Här kommer du få arbeta med olika typer av montering inom industri och produktion. Montaget kan bland annat innefatta elmontage, men även montage av olika komponenter inom exempelvis stålindustrin. Det finns möjligheter till olika typer av arbetsuppgifter inom montage beroende på din erfarenhet. Du kommer huvudsakligen arbeta efter ritning och arbetsinstruktioner. Vem du är Vi söker dig som är noggrann, nyfike... Visa mer
Uppdraget
Nu söker Libera montörer i Västerås!
Här kommer du få arbeta med olika typer av montering inom industri och produktion. Montaget kan bland annat innefatta elmontage, men även montage av olika komponenter inom exempelvis stålindustrin. Det finns möjligheter till olika typer av arbetsuppgifter inom montage beroende på din erfarenhet.
Du kommer huvudsakligen arbeta efter ritning och arbetsinstruktioner.
Vem du är
Vi söker dig som är noggrann, nyfiken och har ett intresse för tekniskt arbete. Du är självständig och trygg i att läsa ritningar. Det är viktigt att du kan vara flexibel i dina arbetsuppgifter samt uppskattar att arbeta mot tydliga mål. Vi ser gärna att du har mekanisk bakgrund, antingen inom fordonsbranschen eller montage inom mekanik.
Du har erfarenhet från liknande arbete och gärna en teknisk utbildning inom teknik, automation eller el. Har du även truck- och traverskort är detta meriterande.


Tillsättning:
Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider:
Dagtid 7-16 måndag-fredag

I denna rekrytering utför vi ett utdrag ur belastningsregistret vid eventuell anställning. Genom att ansöka denna tjänst med ditt personnummer godkänner du att vi utför detta moment.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Industriarbetare / Westinghouse

Vill du arbeta för ett världsledande företag inom kärnteknik? Vi söker för Westinghouse Swedens räkning en operatör som vill arbeta med hantering av restmaterial på bränslefabriken i Västerås. Vi rekryterar till Westinghouse! Då Westinghouse är i ett mycket expansivt läge behöver vi ännu fler duktiga medarbetare för anställning mot Westinghouse i Västerås. Du kommer arbeta med tillverkning av kärnbränsle som ska levereras till kärnkraftverk runt om i ... Visa mer
Vill du arbeta för ett världsledande företag inom kärnteknik? Vi söker för Westinghouse Swedens räkning en operatör som vill arbeta med hantering av restmaterial på bränslefabriken i Västerås.

Vi rekryterar till Westinghouse!

Då Westinghouse är i ett mycket expansivt läge behöver vi ännu fler duktiga medarbetare för anställning mot Westinghouse i Västerås.

Du kommer arbeta med tillverkning av kärnbränsle som ska levereras till kärnkraftverk runt om i världen. Efterfrågan på svenskt kärnbränsle har ökat explosionsartat den senaste tiden varför produktionen skall ökas kraftigt i Västerås. Då behövs ett stort antal duktiga medarbetare för att stärka upp verksamheten.

Vi behöver dig

• som är praktiskt lagd
• har egen drivkraft
• kan arbeta både självständigt och i grupp
• vågar ta egna initiativ
• är allmänt säkerhets- och kvalitetsmedveten
• som kan jobba dagtid tvåskift, andra skift kan också förekomma.

Dina personliga egenskaper

• hög social kompetens
• god samarbetsförmåga
• ordningssinne
• gillar att lära dig nya uppgifter

Det är bra om du

• har industrivana
• har någon form av industriutbildning
• gillar att skruva

Villkor

Vi börjar normalt med en visstidsanställning för att både du, vi och kunden ska få chansen att lära känna varandra ordentligt innan vi eventuellt går över till en tillsvidareanställning hos Westinghouse.

Du får en fast månadslön och övriga ersättningar enligt teknikavtalet som är det kollektivavtal som vi är anslutna till.

För att få rätt kompetens till varje tjänst tillvaratar vi de resurser som finns hos varje individ oavsett kön, ålder, religion, etnicitet, funktionsnedsättning eller sexuell läggning.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Urval sker löpande varför det är viktigt att du inte väntar med din ansökan, tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök tjänsten direkt på www.industriqompetens.se.

Om Westinghouse
Westinghouse Electric Company är pionjär och världsledande inom kärnkraftsteknologi. Bolaget grundades år 1886 i USA och är idag ett globalt företag med över 10 000 medarbetare i 18 länder. Det svenska bolaget bildades år 1969 som ASEA Atom och integrerades i Westinghouse Electric Company år 2000. Idag har bolaget lång erfarenhet från kärnkraftsbranschen och närmare 1000 medarbetare i Västerås och Täby. Idag levererar den svenska verksamheten kärnbränsle och komponenter samt en bred tjänsteportfölj för både kärnkraftverk i drift samt för reaktorer under avveckling. Läs mer på www.westinghousenuclear.com/sweden Visa mindre

Mekaniska montörer sökes i Västerås

Uppdraget Nu söker Libera montörer i Västerås! Här kommer du få arbeta med olika typer av montering inom industri och produktion. Montaget kan bland annat innefatta elmontage, men även montage av olika komponenter inom exempelvis stålindustrin. Det finns möjligheter till olika typer av arbetsuppgifter inom montage beroende på din erfarenhet. Du kommer huvudsakligen arbeta efter ritning och arbetsinstruktioner. Vem du är Vi söker dig som är noggrann, nyfike... Visa mer
Uppdraget
Nu söker Libera montörer i Västerås!
Här kommer du få arbeta med olika typer av montering inom industri och produktion. Montaget kan bland annat innefatta elmontage, men även montage av olika komponenter inom exempelvis stålindustrin. Det finns möjligheter till olika typer av arbetsuppgifter inom montage beroende på din erfarenhet.
Du kommer huvudsakligen arbeta efter ritning och arbetsinstruktioner.
Vem du är
Vi söker dig som är noggrann, nyfiken och har ett intresse för tekniskt arbete. Du är självständig och trygg i att läsa ritningar. Det är viktigt att du kan vara flexibel i dina arbetsuppgifter samt uppskattar att arbeta mot tydliga mål. Vi ser gärna att du har mekanisk bakgrund, antingen inom fordonsbranschen eller montage inom mekanik.
Du har erfarenhet från liknande arbete och gärna en teknisk utbildning inom teknik, automation eller el. Har du även truck- och traverskort är detta meriterande.


Tillsättning:
Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider:
Dagtid 7-16 måndag-fredag

I denna rekrytering utför vi ett utdrag ur belastningsregistret vid eventuell anställning. Genom att ansöka denna tjänst med ditt personnummer godkänner du att vi utför detta moment.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionsmedarbetare

Take your next career step with our global team at ABB. We are driving the transformation of both society and industry for a more productive and sustainable future. At ABB, we are committed to advancing all aspects of diversity and inclusion: gender, LGBTQ+, disability, ethnicity and age. Together, we are on a journey where we all, as individuals and as a collective, welcome and value individual differences. You will be part of Smart Power, which is a divi... Visa mer
Take your next career step with our global team at ABB. We are driving the transformation of both society and industry for a more productive and sustainable future.
At ABB, we are committed to advancing all aspects of diversity and inclusion: gender, LGBTQ+, disability, ethnicity and age. Together, we are on a journey where we all, as individuals and as a collective, welcome and value individual differences.
You will be part of Smart Power, which is a division within the Electrification business area. The business unit has global responsibility for the development and manufacture of large contactors, push buttons, soft starters and machine safety products.
Our factory is located in the Örjan industrial area in Västerås. About 150 people work in the production, most of whom work as fitters, operators and material handlers.
As a production employee with us, you will have a varied and free job with many practical elements. You get to contribute to our production development and, above all, continue to grow within the role, the department and the entire ABB team.
The role reports to the Production Manager for the current episode
Your responsibilities
Work as a Machine Operator in Automated Manufacturing Processes
Manual and automatic assembly and assembly of parts on our various products
Testing of our pre-assembled products
Material handling: work with incoming goods, packing and distribution of materials to the different parts of the factory
Most departments have a so-called paced production, you rotate between different tasks and shifts are common

Your background
Basically, you have a high school education combined with good experience from previous assembly work
Interest in technology and preferably good knowledge of electrical safety and soldering
Experience and knowledge in automation and production technology as well as previous experience of Lean work are strong merits
Possession that forklift license is meritorious
As a person, you need to be committed, flexible, adaptable and stress-resistant as well as have a high ability to collaborate
We expect you to be quality-conscious and meticulous

More about us
We look forward to receiving your application and appreciate if both it and the files you attach are in English. To learn more about ABB, visit our website www.abb.com.
Union representatives, Unionen: Johan Lundström, +46 730 77 03 66. IF Maetall: Tove Lönn, +46 730 87 62 97. Talent Partner: Ludvig Ahlqvist.
Publication ID: SE91241189_E1
To be employed by ABB, you must fully comply with all local employment requirements/processes that ABB has. Visa mindre

Montör

För kunds räkning söker vi nu montörer med dokumenterad erfarenhet av montage. Arbetet kräver mycket goda kunskaper i ritningsläsning och erfarenhet av avancerat montage. Du ska vara van att arbeta självständigt efter ritningsunderlag. Svetskunskaper är meriterande. Truck- och traversvana är ett krav. Som person bör du vara praktiskt lagd, ha god samarbetsförmåga, ha egen drivkraft och vara allmänt säkerhets- och kvalitetsmedveten. Trygghet och säkerhet... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu montörer med dokumenterad erfarenhet av montage.

Arbetet kräver mycket goda kunskaper i ritningsläsning och erfarenhet av avancerat montage. Du ska vara van att arbeta självständigt efter ritningsunderlag. Svetskunskaper är meriterande. Truck- och traversvana är ett krav.

Som person bör du vara praktiskt lagd, ha god samarbetsförmåga, ha egen drivkraft och vara allmänt säkerhets- och kvalitetsmedveten. Trygghet och säkerhet är högt prioriterat och det är viktigt att du förstår vikten av detta. För att trivas i rollen bör du också vara noggrann och uthållig.

Villkor

Vi börjar normalt med en visstidsanställning för att både du och vi ska få chans att lära känna varandra ordentligt innan vi eventuellt går över till en tillsvidareanställning hos IQ eller något av våra kundföretag. Beroende på din bakgrund och referenser kan det naturligtvis vara aktuellt med en tillsvidareanställning redan från början.
Du får en fast månadslön och övriga ersättningar enligt teknikavtalet som är det kollektivavtal vi och de flesta av våra kunder än anslutna till.

För att få rätt kompetens till varje tjänst tillvaratar vi de resurser som finns hos varje individ oavsett kön, ålder, religion, etnicitet, funktionsnedsättning eller sexuell läggning.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Vi ser långsiktigt på dig som anställd och vårt mål är alltid att du som har rätt förutsättningar ska kunna erbjudas en tillsvidareanställning. Idag är ungefär hälften av våra medarbetare tillsvidareanställda hos oss.
Stämmer ovan in på dig? Då är just du den vi behöver!

Urval sker löpande varför det är viktigt att du inte väntar med din ansökan, tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök tjänsten direkt på www.iqjobb.se. Visa mindre

Montör till kund i Västerås

Vi söker nu dig som vill som arbeta som montör i Västerås. I den här rollen kommer du att arbeta med olika typer av elmontage och kopplingsarbeten. Det här är ett långsiktigt konsultuppdrag, till att börja med 6 månader visstid med goda chanser till anställning direkt hos kund. Start för uppdraget är omgående. Du kommer att vara anställd av Mijob men arbeta hos vårt kundföretag. Arbetstiderna är 2-skift.  Arbetsuppgifter: • läsa och tyda ritningar • arbe... Visa mer
Vi söker nu dig som vill som arbeta som montör i Västerås. I den här rollen kommer du att arbeta med olika typer av elmontage och kopplingsarbeten.

Det här är ett långsiktigt konsultuppdrag, till att börja med 6 månader visstid med goda chanser till anställning direkt hos kund. Start för uppdraget är omgående. Du kommer att vara anställd av Mijob men arbeta hos vårt kundföretag. Arbetstiderna är 2-skift. 

Arbetsuppgifter:
• läsa och tyda ritningar
• arbeta med el-montering

Är du rätt person för jobbet?
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är roligt att arbeta med teknik och elektronik. Du har en god samarbetsförmåga, vara ansvarstagande samt noggrann.

Vi söker dig som:
• har industrivana
• vana av att arbeta skift
• har gymnasieexamen, gärna från teknikprogrammet, el- och energiprogrammet eller liknande
• goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt. Visa mindre

Svetsare sökes till Plåt & Stål Design i Västerås

OM FÖRETAGET Plåt & Stål Design AB Vi är ett företag inom smidesbranschen. Vår specialisering ligger inom dörrar, fönster och fasader men vi levererar även trappor, räcken, byggnadssmide och mycket mer. Vi har sedan 1991 erbjudit våra kunder bra leveranstider, personlig service och ett brett kunnande inom branschen. Detta är också möjligt då vi har kontroll genom hela kedjan med projektering, tillverkning, leverans och slutligt montage på plats. Vi är belä... Visa mer
OM FÖRETAGET
Plåt & Stål Design AB
Vi är ett företag inom smidesbranschen. Vår specialisering ligger inom dörrar, fönster och fasader men vi levererar även trappor, räcken, byggnadssmide och mycket mer.
Vi har sedan 1991 erbjudit våra kunder bra leveranstider, personlig service och ett brett kunnande inom branschen. Detta är också möjligt då vi har kontroll genom hela kedjan med projektering, tillverkning, leverans och slutligt montage på plats.
Vi är belägna i egna lokaler på Brandthovda i Västerås. I dagsläget är vi 25 medarbetare och tack vare en ökad orderingång söker vi nu ytterligare svetsare.
För mer information om Plåt & Stål Design, besök gärna https://psdab.se/.
DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som svetsare ansvarar du för att utföra svetsning enligt ritningar och gällande standard. Du ansvarar också för att svetsningen görs på ett fackmannamässigt sätt och enligt fastlagda rutiner.
Du kommer:
Arbeta med TIG/MIG/MAG-svetsning i varierande material
Detaljtillverkning i tjocklekar i upp till 8mm.Du förutsätts dokumentera ditt arbete enligt gällande kvalitetskrav och i enlighet med företagets rutiner.
Det är meriterande om du kan hantera handmaskiner som slip och kap.
DIN PROFIL
Vi söker dig som har en utbildning som svetsare. Vidare har du även erfarenhet av arbete som svetsare och av TIG-/MIG-/MAG-svetsning. Det är meriterande om du har arbetat inom tillverkningsindustrin.
För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du är en lagspelare, har ett stort driv och att du är flexibel. Du kan ta egna initiativ?och förmedla information på ett tydligt och strukturerat sätt. Viktigt är också att du utför dina arbetsuppgifter på ett noggrant och organiserat sätt.
KRAV FÖR TJÄNSTEN
Utbildning som svetsare
Erfarenhet av att ha arbetat med svetsning
Hanterar svenska i både tal och skriftMERITERANDE
Truckkort
TraverskortTillträde: Snarast, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Kollektivavtal: IF Metall avd 20 Visa mindre

Maskinoperatörer

Om tjänsten Vi söker dig som är en stjärna på mekaniskt arbete. Du kan ha arbetat med mekaniskt arbete på en industri tidigare, eller ha ett stort intresse av fordonsmekanik eller arbetat som operatör tidigare. Som person är du driven, ansvarsfull och noggrann. På detta uppdrag finns det chans till utveckling, ny kunskap och långsiktighet med möjlighet till anställning hos kund. Kunden är ett välmående företag med stor hänsyn för säkerhet, vilket innebär ... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker dig som är en stjärna på mekaniskt arbete. Du kan ha arbetat med mekaniskt arbete på en industri tidigare, eller ha ett stort intresse av fordonsmekanik eller arbetat som operatör tidigare. Som person är du driven, ansvarsfull och noggrann. På detta uppdrag finns det chans till utveckling, ny kunskap och långsiktighet med möjlighet till anställning hos kund.
Kunden är ett välmående företag med stor hänsyn för säkerhet, vilket innebär god upplärning och introduktion så att arbetare utför ett kvalitativt och säkert arbete.
Arbetsuppgifter:


·             Manuella inställningar av maskiner
·             Kontrollering av produktens kvalitet
·             Maskinunderhåll
·             Övervakning av produktionens process
·             Administration

Om Best bemanning & rekrytering


- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens
Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.
Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.
Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.
Vi är best på
    Administration
    Ekonomi
    Fastighetsskötsel
    Industri
    Lager och logistik
    Mark och anläggning
    Sälj och marknad
    Teknik
    Transport

 Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

EL Montörer

Ansök    Apr 4    Conductus AB    Elektronikmontör
Vi söker personal för som har jobbat med erfarenhet av fin el montage, ritnings läsning, el scheman, styrskåp, aparatskåp, kontakt pressning God kunskap av svenskaspråket och engelska i tal och text. Visa mer
Vi söker personal för som har jobbat med erfarenhet av fin el montage, ritnings läsning, el scheman, styrskåp, aparatskåp, kontakt pressning God kunskap av svenskaspråket och engelska i tal och text. Visa mindre

Livsmedelsoperatörer inför sommaren 2024!

Vi söker livsmedelsoperatörer till vår produktion i Västerås! Vill du arbeta i en lärorik och spännande miljö med varierande vardag både gällande tempo och arbetsuppgifter? Gillar du utmaningar och vill vara en del av ett målinriktat och engagerat team? Då är det här tjänsten för dig! Om tjänsten/Arbetsuppgifter Som livsmedelsoperatör bidrar du till att skapa matglädje och en enklare vardag för våra konsumenter. Du ingår i ett team med drivna kollegor på n... Visa mer
Vi söker livsmedelsoperatörer till vår produktion i Västerås!
Vill du arbeta i en lärorik och spännande miljö med varierande vardag både gällande tempo och arbetsuppgifter? Gillar du utmaningar och vill vara en del av ett målinriktat och engagerat team?
Då är det här tjänsten för dig!
Om tjänsten/Arbetsuppgifter
Som livsmedelsoperatör bidrar du till att skapa matglädje och en enklare vardag för våra konsumenter. Du ingår i ett team med drivna kollegor på någon av våra produktionslinjer där du i huvudsak arbetar med paketering av kött men även andra livsmedelsprodukter.
Arbetet innefattar in- och utvägning av råvara, montering och demontering av maskinutrustning samt kvalitetskontroll av färdiga produkter.
Vid anställning får du en genomgång av hela produktionsprocessen med hjälp av ditt team och dina kollegor. Det krävs alltså inga förkunskaper mer än stort engagemang och intresse!
För att trivas i rollen tror vi att du är noggrann och ansvarstagande samt har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Du har lätt för att samarbeta och tycker om att arbeta i högt tempo. Arbetet sker i vår produktionsanläggning i en kyld miljö.
Hög närvaro, arbetsmoral och struktur är bitar du värdesätter högt.


Varaktighet/Arbetstid/Lön
Allmän visstidsanställning
Sysselsättningsgrad: 100%
Arbetstider: Dagtid och/eller kvällstid söndag-fredag
Skiftarbete kan förekomma
Fast månadslön Visa mindre

Labb Operatör sökes till Västerås

Vi söker en engagerad och pålitlig individ för en spännande roll som Labb Operatör hos vår kund i Västerås. Vår kund är verksam inom spannmålsindustrin och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med varierande uppgifter inom laboratoriearbete och kundmottagning.Arbetsuppgifter:Som Labb Operatör kommer du att vara ansvarig för att ta prov på olika spannmålsprodukter och andra relaterade material. Vidare ingår även kundmottagning av... Visa mer
Vi söker en engagerad och pålitlig individ för en spännande roll som Labb Operatör hos vår kund i Västerås. Vår kund är verksam inom spannmålsindustrin och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med varierande uppgifter inom laboratoriearbete och kundmottagning.Arbetsuppgifter:Som Labb Operatör kommer du att vara ansvarig för att ta prov på olika spannmålsprodukter och andra relaterade material. Vidare ingår även kundmottagning av chaufförer som anländer till labbet. Det är viktigt att du följer etablerade rutiner noggrant och utför dina arbetsuppgifter med hög precision och noggrannhet.Kvalifikationer:- Erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen med hög arbetsbelastning och förmåga att arbeta efter etablerade rutiner.- God förmåga att hantera stressiga situationer och att behålla fokus under tryck.- Merit om du har travskort.- Flexibilitet att arbeta i skift, både förmiddag och eftermiddag, med en veckas rotation.Anställningsvillkor:Anställningen är tidsbegränsad och sträcker sig från maj/juni till och med sista september med möjlighet till förlängning för rätt kandidat. Detta är en utmärkt möjlighet för dig som söker en temporär roll med potential för fortsatt engagemang och utveckling.Om du är en driven och pålitlig person med en passion för noggrannhet och rutinarbete, är detta en spännande möjlighet för dig att vara en del av vårt team i Västerås. Välkommen att skicka in din ansökan med CV så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Visa mindre

Processoperatör sökes till Västerås

Vi söker nu engagerade och pålitliga processoperatörer till vår kund i Västerås. Vår kund är verksam inom spannmålsindustrin och arbetar med olika relevanta produkter. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att vara delaktig i olika delar av produktionsprocessen. Arbetsuppgifter:Som processoperatör kommer du att utföra en mängd olika uppgifter relaterade till hantering och bearbetning av spannmål och andra produkter. Det kan innebära ... Visa mer
Vi söker nu engagerade och pålitliga processoperatörer till vår kund i Västerås. Vår kund är verksam inom spannmålsindustrin och arbetar med olika relevanta produkter. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att vara delaktig i olika delar av produktionsprocessen.
Arbetsuppgifter:Som processoperatör kommer du att utföra en mängd olika uppgifter relaterade till hantering och bearbetning av spannmål och andra produkter. Det kan innebära arbete med silon, torkprovtagning och upprätthållande av hygienstandarder genom regelbunden städning. Du förväntas vara flexibel och beredd att ta itu med olika arbetsuppgifter utifrån företagets behov. samtdatoranvändningKvalifikationer:- Flexibilitet och förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter.- Förmåga att snabbt lära sig nya arbetsuppgifter.- Förmåga att kommunicera på svenska är av yttersta vikt för att kunna utföra arbetsuppgifterna på ett korrekt sätt.- Mekanisk intresse eller erfarenhetAnställningsvillkor:Anställningen är tidsbegränsad och sträcker sig från maj/juni till och med sista september med möjlighet till förlängning för lämpliga kandidater. Arbetstiderna är förlagda i 2-skift, där du jobbar antingen förmiddag eller eftermiddag varje vecka.Om du är en arbetsvillig och flexibel individ som är redo att ta på dig varierande arbetsuppgifter inom spannmålsindustrin, är detta en utmärkt möjlighet för dig att bli en del av vårt team i Västerås.
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Visa mindre

Shift Manager

Northvolt has an exciting job offer for a shift manager. In joining us you will play an important part from the very start in developing a new generation of large-scale European battery factories. Northvolt will play an important role in the transformation to a carbon-free society, and this is your opportunity to take part in leading those efforts and help drive us to success. Key responsibilities include but are not limited to: Operations Management of d... Visa mer
Northvolt has an exciting job offer for a shift manager. In joining us you will play an important part from the very start in developing a new generation of large-scale European battery factories. Northvolt will play an important role in the transformation to a carbon-free society, and this is your opportunity to take part in leading those efforts and help drive us to success.
Key responsibilities include but are not limited to:
Operations Management of daily QC activities (both employees and throughput). This responsibility is concerned with the actual productivity of the sub-team.
Management of the execution of all quality control analyses of the sub-team as per the control plan.
Plan and communicate to the team their daily priorities, ensure expectations and responsibilities are clear.
Coordinate logistics of incoming/outgoing samples to/from QC lab; immediate collection and reporting of results back to production.
Support the team with running analytical testing on a range of instruments.
Ensure non-conformities about material deviations are reported.

Qualifications/Education/Experience
Strongly preferred prior experience (2+ years) of working in a laboratory environment.
Preferably a degree in Analytical Chemistry, Natural Sciences, Materials Science.
Experience in leading and coordinating teams.
Experience in troubleshooting analytical instruments/equipment.
Knowledgeable in Lean and six sigma
Knowledge of quality management systems, e.g., ISO 9001, IATF16949, TQM.

Specific Skills
Excellent English written and oral skills, Swedish is a plus.
Elementary computer literacy (Word, PowerPoint, Excel, ability to learn new platforms).
Project management skills.
Leadership skills.

Apply with CV in English or your complete LinkedIn profile.
Full time employment, fixed salary.
Planned starting date is ASAP. Visa mindre

Svetsare sökes till kund i Västerås!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en erfaren svetsare till vår kund i Västerås!

Vår kund arbetar med projekt där det kan röra sig om serieproduktion men också enstycks svetskonstruktioner i olika former och material. Här tillverkas konstruktioner till globala företag i en rad olika branscher exempelvis VVS, elkraft, fordons- och tågindustrin.

På denna arbetsplats finns en modern svetsverkstad som är certifierad enligt EN-ISO 3834 och EN-ISO 15085. Du kommer arbeta från verkstaden som finns i Västerås på Finnslätten. Tillsammans med svetsansvarig och projektledare kommer du få arbetsuppgifter och ska enligt ritning svetsa önskade konstruktioner i material såsom svart, rostfritt och aluminium. Andra arbetsuppgifter kan även förekomma.

Konsultuppdraget börjar med en 6 månaders visstidsanställning med goda möjligheter till en tillsvidareanställning. Startdatum för tjänsten sker enligt överenskommelse och innan uppdrag påbörjas kommer arbetsprov avläggas där du får visa dina kunskaper att svetsa enligt ritning och symboler.

Din profil
Vi söker dig som har ett öga för noggrannhet och värdesätter kvalité före kvantitet. Du har en gedigen erfarenhet av att svetsa i olika material och känner dig trygg i arbetet.

Krav:
- Godkänd utbildning i svetsteknik via gymnasium, komvux eller arbetsmarknadsutbildning
- Kunskaper i ritningsläsning och svetssymboler
- Erfarenhet av svetsmetoderna MIG/MAG och TIG
- Truckkort A+B
- Traverskort
- Heta arbeten
- Certifikat enligt 9606-1 / 9606-2

Om du saknar certifikat ska du kunna avlägga en svetsprövningar med godkänt resultat i följande:
Stumfog T=1,5mm. Stumfog T=6,0mm och kompletterande kälfog T=6,0mm singelsträng.
I svart och rostfritt material med svetsmetoderna 141 och 135.
Stumfog T=3,0mm i Aluminium med svetsmetoderna 141 och 131.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss ansökningar via mejl och ber dig därför söka in direkt via annonsen. Visa mindre

Plåtslagare till vår kund i Strängnäs!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en erfaren plåtslagare till vår kund i Strängnäs! (Om du inte har möjlighet till pendling kan vi hjälpa till med lägenhet, du står själv för kostnaden.)

Vår kund har nyligen öppnat sin anläggning i Strängnäs och specialiserat sig inom plåtslagning och lackering av krockskadade bilar. Med en passion för att återställa fordon till sitt tidigare skick erbjuder de högkvalitativa reparationstjänster för att hjälpa kunderna få tillbaka sina fordon på vägen igen. Som plåtslagare är din uppgift att återställa karossens yttre figur innan den ska lackeras.

Arbetsuppgifter plåtslagare:
- Inspektera skador/bucklor på fordon och planera vad som ska göras.
- Rikta skadan/bucklan med verktyg ex. spoter, slipmaskin, hammare.

Meriterande om du även har erfarenhet av grundning:
- Grunda delen (spackla och slipa till slät yta).
- Spray grunda (på bruk, vid behov med lackpistol).
- Rengöring av bearbetad del.

Vår kund värderar samarbete högt. Du kommer arbeta tillsammans med dina kollegor för att den dagliga produktionen flyter smidigt och att ni tillsammans når uppsatta mål. Kundens målsättning är att bli Sveriges främsta skadeverkstad och varje medarbetare har en avgörande roll för att nå detta mål.

Detta uppdrag börjar med 6 månaders visstidsanställning men mycket goda möjligheter till en tillsvidareanställning. Hos kunden finns goda möjligheter att växa och utvecklas inom din roll.


Din profil
Vi söker dig som vill ha en ny utmaning och vill vara med på resan i en expansiv startup. Vi ser att du som söker tjänsten känner att du är flexibel - du är inte rädd för utmaningar och kan snabbt anpassa dig till nya situationer. Du är även en lagspelare och förstår att nyckeln till framgång är samarbete, du trivs att arbeta i team och bidrar till en positiv arbetsmiljö. Du har erfarenhet från tidigare jobb inom lackering och utför arbetet med hög kvalité.

Du som söker tjänsten bör ha erfarenhet inom plåtslagning utifrån arbetsuppgifter ovan och kunna vidare i processen lämna referenser som intygar den erfarenheten.

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ber dig söka tjänsten via annonsen och undanber ansökningar via mejl.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren lackerare till Strängnäs!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en erfaren lackerare till vår kund i Strängnäs! (Om du inte har möjlighet till pendling kan vi hjälpa till med lägenhet, du står själv för kostnaden.)

Vår kund har nyligen öppnat sin anläggning i Strängnäs och specialiserat sig inom plåtslagning och lackering av krockskadade bilar. Med en passion för att återställa fordon till sitt tidigare skick erbjuder de högkvalitativa reparationstjänster för att hjälpa kunderna få tillbaka sina fordon på vägen igen. Som billackerare är du den sista pusselbiten i hela produktionen, det är ditt ansvar att ta emot färdig grundade delar och sedan avsluta arbetet med att lackera bilen utifrån sin färg och klarlack.

Urval av arbetsuppgifter:
- Kontrollera att färdiggrundad del ser bra ut inför lackering.
- Maskera och rengöra delar inför lackering.
- Förbereda inför lackering genom att använda anti silikon, papper, plast, tejp och lackbockar.
- Hantera olika typer av lackpistoler.
- Lacka bilen med färg och klarlack.
- Rengöring av verktyg (lackpistoler).
- Slipa och polera.

Vår kund värderar samarbete högt. Du kommer arbeta tillsammans med dina kollegor för att den dagliga produktionen flyter smidigt och att ni tillsammans når uppsatta mål. Kundens målsättning är att bli Sveriges främsta skadeverkstad och varje medarbetare har en avgörande roll för att nå detta mål.

Detta uppdrag börjar med 6 månaders visstidsanställning men mycket goda möjligheter till en tillsvidareanställning. Hos kunden finns goda möjligheter att växa och utvecklas inom din roll.

Din profil
Vi söker dig som vill ha en ny utmaning och vill vara med på resan i en expansiv startup. Vi ser att du som söker tjänsten känner att du är flexibel - du är inte rädd för utmaningar och kan snabbt anpassa dig till nya situationer. Du är även en lagspelare och förstår att nyckeln till framgång är samarbete, du trivs att arbeta i team och bidrar till en positiv arbetsmiljö. Du har erfarenhet från tidigare jobb inom lackering och utför arbetet med hög kvalité.

Du som söker tjänsten bör ha erfarenhet inom lackering utifrån arbetsuppgifter ovan och kunna vidare i processen lämna referenser som intygar den erfarenheten.

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ber dig söka tjänsten via annonsen och undanber ansökningar via mejl.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

CNC-operatör

CNC-operatör Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta på ett stort industriföretag med lång historia? Vi söker en CNC-operatör för ett bemanningsuppdrag hos en av våra kunder. Heltidstjänst Arbetstider: dagtid Du kommer arbeta hos en kund som är en global industri. Arbetet innebär justeringar, göra inställningar, mäta, fräsa och svarva. För att lyckas i rollen är det bra om du har en teknisk bakgrund inom CNC-teknik eller utbildning. Det är vik... Visa mer
CNC-operatör

Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta på ett stort industriföretag med lång historia?

Vi söker en CNC-operatör för ett bemanningsuppdrag hos en av våra kunder.

Heltidstjänst

Arbetstider: dagtid

Du kommer arbeta hos en kund som är en global industri.

Arbetet innebär justeringar, göra inställningar, mäta, fräsa och svarva.

För att lyckas i rollen är det bra om du har en teknisk bakgrund inom CNC-teknik eller utbildning. Det är viktigt att du är noggrann och kan jobba självständigt.

Krav:

Truckkort A1-A4

Svenska: Goda kunskaper i tal och skrift

Meriterande:

Körkort B

Kan du programmering är det bra annars lär kunden dig!

Vår kund tillverkar metallgjuteriateraljer till både stora och små företag inom Sverige och internationellt.

Om oss

Recruitment Center är ett rekryterings- och bemanningsföretag där våra motton är att vara personliga, nära och professionella. Vi är medlemmar i vår branschorganisation Kompetensföretagen där du som konsult kan känna dig trygg då du omfattas av alla kollektivavtalsavtalsvillkor gällande lön, semester, sjukskrivning m.m. Visa mindre

Fordonslackerare - Mekaniker

Ansök    Mar 27    Conductus AB    Fordonslackerare
Vi söker två personer inom: Mek- och serviceverkstad, skadeverkstad och lackeringsverkstad. Är du lackerare? Erfarenhet är meriterande Skicka din CV Visa mer
Vi söker två personer inom: Mek- och serviceverkstad, skadeverkstad och lackeringsverkstad.
Är du lackerare?
Erfarenhet är meriterande
Skicka din CV Visa mindre

Elsystemsmontör (styrskåp) till Västerås!

Ansök    Mar 28    Aditro Logistics Staffing AB    Elmontör
Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig med erfarenhet av att bygga elskåp från grunden till färdig produkt för kunds räkning i Västerås!

Hos vår kund konstrueras och produceras all typ av elektrisk utrustning såsom elskåp, apparatskåp och styrskåp. I arbetet ska du från ett tomt skåp montera all elektronik i skåpet enligt ritningar, inkopplingstabell och kretsschema.

Urval av praktiska moment:
- Skala kabel i rätt längd för presselement
- Klämma kabelskor
- Klämma ändhylsor, isolerade & oisolerade
- Anslutning av kabel till plint men och utan ändhylsa

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har stor erfarenhet av skåpbygge och kan självständigt utföra alla moment för att färdigställa skåpet.

Uppdraget börjar med en 6 månaders visstidsanställning och goda möjligheter till en tillsvidareanställning finns. Arbetet utförs från kundens produktion som ligger i Västerås på Finnslätten.
Arbetstid: måndag-fredag 07.00-15.30 (möjlighet till 1 timmes flextid)
Start: Enligt överenskommelse

Din profil
Vi söker dig med en gedigen erfarenhet inom montering av elektriskutrustning. Som person tror vi att du har en hög arbetsmoral, utför arbetet med hög kvalité och samarbetar väl med kollegor.

Krav:
- Mycket god erfarenhet av de praktiska momenten som nämns i arbetsbeskrivningen.
- Erfarenhet av att läsa av samt montera efter ritning, kretsschema samt inkopplingstabell.
- Truckkort A+B

Meriterande:
- Erfarenhet av att isolationsprova

Skriv gärna med i din ansökan vilken typ av skåp du tidigare byggt och andra erfarenheter som kan vara värdefulla för denna tjänst.

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi undanber oss ansökningar via mejl och tar istället emot dem direkt via annonsen. Vid frågor gällande tjänsten går det bra att mejla [email protected]. Visa mindre

Processoperatör sökes till Västerås

Vi söker nu engagerade och pålitliga processoperatörer till vår kund i Västerås. Vår kund är verksam inom spannmålsindustrin och arbetar med olika relevanta produkter. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att vara delaktig i olika delar av produktionsprocessen. Arbetsuppgifter: Som processoperatör kommer du att utföra en mängd olika uppgifter relaterade till hantering och bearbetning av spannmål och andra produkter. Det kan innebär... Visa mer
Vi söker nu engagerade och pålitliga processoperatörer till vår kund i Västerås. Vår kund är verksam inom spannmålsindustrin och arbetar med olika relevanta produkter. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att vara delaktig i olika delar av produktionsprocessen.

Arbetsuppgifter:
Som processoperatör kommer du att utföra en mängd olika uppgifter relaterade till hantering och bearbetning av spannmål och andra produkter. Det kan innebära arbete med silon, torkprovtagning och upprätthållande av hygienstandarder genom regelbunden städning. Du förväntas vara flexibel och beredd att ta itu med olika arbetsuppgifter utifrån företagets behov. samt datoranvändning

Kvalifikationer:
- Flexibilitet och förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter.
- Förmåga att snabbt lära sig nya arbetsuppgifter.
- Förmåga att kommunicera på svenska är av yttersta vikt för att kunna utföra arbetsuppgifterna på ett korrekt sätt.
- Mekanisk intresse eller erfarenhet

Anställningsvillkor:
Anställningen är tidsbegränsad och sträcker sig från maj/juni till och med sista september med möjlighet till förlängning för lämpliga kandidater. Arbetstiderna är förlagda i 2-skift, där du jobbar antingen förmiddag eller eftermiddag varje vecka.

Om du är en arbetsvillig och flexibel individ som är redo att ta på dig varierande arbetsuppgifter inom spannmålsindustrin, är detta en utmärkt möjlighet för dig att bli en del av vårt team i Västerås.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö, Kristianstad, Perstorp och Borås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Visa mindre

Däckskiftare sökes i Enköping

Om jobbet: Vi söker nu personal som däckskiftare! Där ingår tjänsterna som däckskiftare och lagerpersonal med placering hos våra kunder i Västerås. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av Västerås mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från vinter- till sommardäck. Din profil: Som person är du social, kommunikativ och en l... Visa mer
Om jobbet:
Vi söker nu personal som däckskiftare! Där ingår tjänsterna som däckskiftare och lagerpersonal med placering hos våra kunder i Västerås. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av Västerås mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från vinter- till sommardäck.

Din profil:
Som person är du social, kommunikativ och en lagspelare. Du arbetar på ett strukturerat arbetssätt med god prioriteringsförmåga samtidigt som du är noggrann i ditt arbete. Att ge service till kunder är något du ser som en självklarhet samtidigt som du klarar av att arbeta i högt tempo.

Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult på Aura Personal.

Anställningen är på heltid med start i mitten på mars men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan!

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.
Sökord: däck , fordon , bilar , mekaniker Visa mindre

Labb Operatör sökes till Västerås

Vi söker en engagerad och pålitlig individ för en spännande roll som Labb Operatör hos vår kund i Västerås. Vår kund är verksam inom spannmålsindustrin och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med varierande uppgifter inom laboratoriearbete och kundmottagning. Arbetsuppgifter: Som Labb Operatör kommer du att vara ansvarig för att ta prov på olika spannmålsprodukter och andra relaterade material. Vidare ingår även kundmottagning... Visa mer
Vi söker en engagerad och pålitlig individ för en spännande roll som Labb Operatör hos vår kund i Västerås. Vår kund är verksam inom spannmålsindustrin och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med varierande uppgifter inom laboratoriearbete och kundmottagning.

Arbetsuppgifter:
Som Labb Operatör kommer du att vara ansvarig för att ta prov på olika spannmålsprodukter och andra relaterade material. Vidare ingår även kundmottagning av chaufförer som anländer till labbet. Det är viktigt att du följer etablerade rutiner noggrant och utför dina arbetsuppgifter med hög precision och noggrannhet.

Kvalifikationer:
- Erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen med hög arbetsbelastning och förmåga att arbeta efter etablerade rutiner.
- God förmåga att hantera stressiga situationer och att behålla fokus under tryck.
- Merit om du har travskort.
- Flexibilitet att arbeta i skift, både förmiddag och eftermiddag, med en veckas rotation.

Anställningsvillkor:
Anställningen är tidsbegränsad och sträcker sig från maj/juni till och med sista september med möjlighet till förlängning för rätt kandidat. Detta är en utmärkt möjlighet för dig som söker en temporär roll med potential för fortsatt engagemang och utveckling.

Om du är en driven och pålitlig person med en passion för noggrannhet och rutinarbete, är detta en spännande möjlighet för dig att vara en del av vårt team i Västerås. Välkommen att skicka in din ansökan med CV så snart som möjligt då urval sker löpande.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö, Kristianstad, Perstorp och Borås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Visa mindre

Labb Operatör sökes till Västerås

Vi söker en engagerad och pålitlig individ för en spännande roll som Labb Operatör hos vår kund i Västerås. Vår kund är verksam inom spannmålsindustrin och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med varierande uppgifter inom laboratoriearbete och kundmottagning. Arbetsuppgifter: Som Labb Operatör kommer du att vara ansvarig för att ta prov på olika spannmålsprodukter och andra relaterade material. Vidare ingår även kundmottagning... Visa mer
Vi söker en engagerad och pålitlig individ för en spännande roll som Labb Operatör hos vår kund i Västerås. Vår kund är verksam inom spannmålsindustrin och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med varierande uppgifter inom laboratoriearbete och kundmottagning.

Arbetsuppgifter:
Som Labb Operatör kommer du att vara ansvarig för att ta prov på olika spannmålsprodukter och andra relaterade material. Vidare ingår även kundmottagning av chaufförer som anländer till labbet. Det är viktigt att du följer etablerade rutiner noggrant och utför dina arbetsuppgifter med hög precision och noggrannhet.

Kvalifikationer:
- Erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen med hög arbetsbelastning och förmåga att arbeta efter etablerade rutiner.
- God förmåga att hantera stressiga situationer och att behålla fokus under tryck.
- Merit om du har travskort.
- Flexibilitet att arbeta i skift, både förmiddag och eftermiddag, med en veckas rotation.

Anställningsvillkor:
Anställningen är tidsbegränsad och sträcker sig från maj/juni till och med sista september med möjlighet till förlängning för rätt kandidat. Detta är en utmärkt möjlighet för dig som söker en temporär roll med potential för fortsatt engagemang och utveckling.

Om du är en driven och pålitlig person med en passion för noggrannhet och rutinarbete, är detta en spännande möjlighet för dig att vara en del av vårt team i Västerås. Välkommen att skicka in din ansökan med CV så snart som möjligt då urval sker löpande.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö, Kristianstad, Perstorp och Borås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Visa mindre

Maskinförare

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Veterankraft söker olika typer av maskinförare för hel och deltidsuppdrag.


Dina arbetsuppgifter
Köra: Hjullastare, grävmaskin, dumper, lastbil, truck m.m

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Processoperatör sökes till Västerås

Vi söker nu engagerade och pålitliga processoperatörer till vår kund i Västerås. Vår kund är verksam inom spannmålsindustrin och arbetar med olika relevanta produkter. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att vara delaktig i olika delar av produktionsprocessen. Arbetsuppgifter: Som processoperatör kommer du att utföra en mängd olika uppgifter relaterade till hantering och bearbetning av spannmål och andra produkter. Det kan innebär... Visa mer
Vi söker nu engagerade och pålitliga processoperatörer till vår kund i Västerås. Vår kund är verksam inom spannmålsindustrin och arbetar med olika relevanta produkter. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att vara delaktig i olika delar av produktionsprocessen.

Arbetsuppgifter:
Som processoperatör kommer du att utföra en mängd olika uppgifter relaterade till hantering och bearbetning av spannmål och andra produkter. Det kan innebära arbete med silon, torkprovtagning och upprätthållande av hygienstandarder genom regelbunden städning. Du förväntas vara flexibel och beredd att ta itu med olika arbetsuppgifter utifrån företagets behov. samt datoranvändning

Kvalifikationer:
- Flexibilitet och förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter.
- Förmåga att snabbt lära sig nya arbetsuppgifter.
- Förmåga att kommunicera på svenska är av yttersta vikt för att kunna utföra arbetsuppgifterna på ett korrekt sätt.
- Mekanisk intresse eller erfarenhet

Anställningsvillkor:
Anställningen är tidsbegränsad och sträcker sig från maj/juni till och med sista september med möjlighet till förlängning för lämpliga kandidater. Arbetstiderna är förlagda i 2-skift, där du jobbar antingen förmiddag eller eftermiddag varje vecka.

Om du är en arbetsvillig och flexibel individ som är redo att ta på dig varierande arbetsuppgifter inom spannmålsindustrin, är detta en utmärkt möjlighet för dig att bli en del av vårt team i Västerås.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö, Kristianstad, Perstorp och Borås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Visa mindre

Labb Operatör sökes till Västerås

Vi söker en engagerad och pålitlig individ för en spännande roll som Labb Operatör hos vår kund i Västerås. Vår kund är verksam inom spannmålsindustrin och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med varierande uppgifter inom laboratoriearbete och kundmottagning. Arbetsuppgifter: Som Labb Operatör kommer du att vara ansvarig för att ta prov på olika spannmålsprodukter och andra relaterade material. Vidare ingår även kundmottagning... Visa mer
Vi söker en engagerad och pålitlig individ för en spännande roll som Labb Operatör hos vår kund i Västerås. Vår kund är verksam inom spannmålsindustrin och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med varierande uppgifter inom laboratoriearbete och kundmottagning.

Arbetsuppgifter:
Som Labb Operatör kommer du att vara ansvarig för att ta prov på olika spannmålsprodukter och andra relaterade material. Vidare ingår även kundmottagning av chaufförer som anländer till labbet. Det är viktigt att du följer etablerade rutiner noggrant och utför dina arbetsuppgifter med hög precision och noggrannhet.

Kvalifikationer:
- Erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen med hög arbetsbelastning och förmåga att arbeta efter etablerade rutiner.
- God förmåga att hantera stressiga situationer och att behålla fokus under tryck.
- Merit om du har travskort.
- Flexibilitet att arbeta i skift, både förmiddag och eftermiddag, med en veckas rotation.

Anställningsvillkor:
Anställningen är tidsbegränsad och sträcker sig från maj/juni till och med sista september med möjlighet till förlängning för rätt kandidat. Detta är en utmärkt möjlighet för dig som söker en temporär roll med potential för fortsatt engagemang och utveckling.

Om du är en driven och pålitlig person med en passion för noggrannhet och rutinarbete, är detta en spännande möjlighet för dig att vara en del av vårt team i Västerås. Välkommen att skicka in din ansökan med CV så snart som möjligt då urval sker löpande.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö, Kristianstad, Perstorp och Borås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Visa mindre

Montörer till etablerad kund i Västerås!

Ansök    Mar 22    Manpower AB    Robotmontör
Letar du efter en spännande karriärmöjlighet med utrymme för tillväxt? Är du en driven individ som trivs i en dynamisk arbetsmiljö? Då har vi den perfekta utmaningen för dig! Just nu söker vi på Manpower montörer till vår välkända kund i Västerås för anställning på heltid. Här erbjuds du en roll som är mångsidig och stimulerande med varierande arbetsdagar. Låter detta intressant? Ansök redan idag! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpowe... Visa mer
Letar du efter en spännande karriärmöjlighet med utrymme för tillväxt? Är du en driven individ som trivs i en dynamisk arbetsmiljö? Då har vi den perfekta utmaningen för dig! Just nu söker vi på Manpower montörer till vår välkända kund i Västerås för anställning på heltid. Här erbjuds du en roll som är mångsidig och stimulerande med varierande arbetsdagar. Låter detta intressant? Ansök redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund i Västerås. Det innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men tillbringa dina arbetsdagar ute hos kunden.Arbetsbeskrivning

Som montör hos vår kund i Västerås kommer du att vara en del av ett teknikdrivet team med spännande utvecklingsmöjligheter. Ditt arbete kommer att omfatta montering av både små och stora komponenter i en miljö som kräver precision och effektivitet. Du kommer även att ansvara för att läsa och tolka ritningar. Tillsammans med dina kollegor kommer ni att sträva efter kontinuerliga förbättringar både i arbetsprocessen och slutprodukten. För dem med truckkort kan det även förekomma truckkörning som en del av arbetsuppgifterna.Övrig information

Placeringsort: Västerås

Typ av anställning: Heltid, 6 månaders visstidsanställning

Arbetstider: Måndag-fredag 06:30-14:55. 2-skift kan förekomma.Kvalifikationer

Vi söker dig med tekniskt intresse och en vilja att utmanas. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från industrin, och att du är en engagerad och nyfiken person som vill utvecklas i din roll. Ansvarstagande och flexibilitet är viktiga egenskaper för detta arbete.Krav för tjänsten

* Teknisk bakgrund, antingen genom utbildning eller arbetslivserfarenhet
* Flytande svenska i tal och skrift
* B-körkort och tillgång till bilDet är även meriterande om du har truck- och traverskort samt tidigare erfarenhet av ritläsning.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människorGivetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hedda Seebass via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Processoperatör sökes till Västerås

Vi söker nu engagerade och pålitliga processoperatörer till vår kund i Västerås. Vår kund är verksam inom spannmålsindustrin och arbetar med olika relevanta produkter. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att vara delaktig i olika delar av produktionsprocessen. Arbetsuppgifter: Som processoperatör kommer du att utföra en mängd olika uppgifter relaterade till hantering och bearbetning av spannmål och andra produkter. Det kan innebär... Visa mer
Vi söker nu engagerade och pålitliga processoperatörer till vår kund i Västerås. Vår kund är verksam inom spannmålsindustrin och arbetar med olika relevanta produkter. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att vara delaktig i olika delar av produktionsprocessen.

Arbetsuppgifter:
Som processoperatör kommer du att utföra en mängd olika uppgifter relaterade till hantering och bearbetning av spannmål och andra produkter. Det kan innebära arbete med silon, torkprovtagning och upprätthållande av hygienstandarder genom regelbunden städning. Du förväntas vara flexibel och beredd att ta itu med olika arbetsuppgifter utifrån företagets behov. samt datoranvändning

Kvalifikationer:
- Flexibilitet och förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter.
- Förmåga att snabbt lära sig nya arbetsuppgifter.
- Förmåga att kommunicera på svenska är av yttersta vikt för att kunna utföra arbetsuppgifterna på ett korrekt sätt.
- Mekanisk intresse eller erfarenhet

Anställningsvillkor:
Anställningen är tidsbegränsad och sträcker sig från maj/juni till och med sista september med möjlighet till förlängning för lämpliga kandidater. Arbetstiderna är förlagda i 2-skift, där du jobbar antingen förmiddag eller eftermiddag varje vecka.

Om du är en arbetsvillig och flexibel individ som är redo att ta på dig varierande arbetsuppgifter inom spannmålsindustrin, är detta en utmärkt möjlighet för dig att bli en del av vårt team i Västerås.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö, Kristianstad, Perstorp och Borås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Visa mindre

Vi söker dig, operatör till Lantmännen, Västerås!

Är du intresserad av att arbeta på Lantmännen under deras skördesäsong? Vi söker nu dig som vill arbeta som operatör under Lantmännens skördesäsong, som sträcker sig from slutet av juli tom september/oktober. I rollen som operatör kommer du att arbeta enligt kundens uppsatta rutiner. Du kommer att utföra kvalitetskontroller och arbeta efter branschens kvalitetskrav i anläggningens labb, hantera spannmål vilket innebär torkning, utlastning samt mottagning ... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta på Lantmännen under deras skördesäsong?

Vi söker nu dig som vill arbeta som operatör under Lantmännens skördesäsong, som sträcker sig from slutet av juli tom september/oktober. I rollen som operatör kommer du att arbeta enligt kundens uppsatta rutiner. Du kommer att utföra kvalitetskontroller och arbeta efter branschens kvalitetskrav i anläggningens labb, hantera spannmål vilket innebär torkning, utlastning samt mottagning där kommer du även delvis att arbeta med ett serviceinriktat förhållningssätt då du kommer möta många chaufförer. I rollen ingår även skötsel av anläggningen.
Arbetstiderna är förlagda 2-skift dvs FM och EM, helgarbete förekommer.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund Lantmännen.

Din profil
Vi söker dig som har gymnasial utbildning meriterande med inriktning industri eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person är du strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du bör vara lösningsorienterad, ha en hög arbetsmoral, glimten i ögat och du bör inte vara rädd för att hugga in där det behövs. För att trivas i tjänsten behöver du vara självgående och trivas med att arbeta självständigt såväl som i team.

Som en del i processen kommer vi att begära utdrag från belastningsregistret.

I denna process lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och tjänsten kommer tillsättas så snart hittar rätt kandidat, passa på att sök redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Mekaniska montörer sökes i Västerås

Uppdraget Nu söker Libera montörer i Västerås! Här kommer du få arbeta med olika typer av montering inom industri och produktion. Montaget kan bland annat innefatta elmontage, men även montage av olika komponenter inom exempelvis stålindustrin. Det finns möjligheter till olika typer av arbetsuppgifter inom montage beroende på din erfarenhet. Du kommer huvudsakligen arbeta efter ritning och arbetsinstruktioner. Vem du är Vi söker dig som är noggrann, n... Visa mer
Uppdraget

Nu söker Libera montörer i Västerås!

Här kommer du få arbeta med olika typer av montering inom industri och produktion. Montaget kan bland annat innefatta elmontage, men även montage av olika komponenter inom exempelvis stålindustrin. Det finns möjligheter till olika typer av arbetsuppgifter inom montage beroende på din erfarenhet.

Du kommer huvudsakligen arbeta efter ritning och arbetsinstruktioner.

Vem du är

Vi söker dig som är noggrann, nyfiken och har ett intresse för tekniskt arbete. Du är självständig och trygg i att läsa ritningar. Det är viktigt att du kan vara flexibel i dina arbetsuppgifter samt uppskattar att arbeta mot tydliga mål. Vi ser gärna att du har mekanisk bakgrund, antingen inom fordonsbranschen eller montage inom mekanik.

Du har erfarenhet från liknande arbete och gärna en teknisk utbildning inom teknik, automation eller el. Har du även truck- och traverskort är detta meriterande.Tillsättning:

Omgående eller enligt överenskommelse

Arbetstider:

Dagtid 7-16 måndag-fredag

I denna rekrytering utför vi ett utdrag ur belastningsregistret vid eventuell anställning. Genom att ansöka denna tjänst med ditt personnummer godkänner du att vi utför detta moment.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb inom produktion i Västerås

Ansök    Mar 22    Libera i Sverige AB    Spannmålsarbetare
Är du nyfiken på ny bransch och vill samla på dig erfarenheter inom en samhällsviktig produktion? Uppdraget Beroende på vilken avdelning du hamnar på kommer du få arbeta varierat i en roll med mottagning av gods, rensning, torkning och sorteringsarbete. Här kommer du få arbeta med hantering av spannmål, ta prover och göra mätningar, men även arbeta i mottagningen samt utlastningen. Här finns möjligheter för dig som vill samla på dig erfarenhet, samt få ... Visa mer
Är du nyfiken på ny bransch och vill samla på dig erfarenheter inom en samhällsviktig produktion?

Uppdraget

Beroende på vilken avdelning du hamnar på kommer du få arbeta varierat i en roll med mottagning av gods, rensning, torkning och sorteringsarbete. Här kommer du få arbeta med hantering av spannmål, ta prover och göra mätningar, men även arbeta i mottagningen samt utlastningen.

Här finns möjligheter för dig som vill samla på dig erfarenhet, samt få in en fot i branschen, att få utföra ett samhällsviktigt arbete under högsäsongen.

Vem söker vi?

Vi söker dig med hög arbetsmoral som trivs med högt tempo. Du som söker är noggrann men snabb i ditt tillvägagångssätt och är inte rädd för smuts. Du är initiativtagande, kommunikativ och har ett högt säkerhetstänk.


Dina kvalifikationer:

- Du är närvarande och trivs med att arbeta i högt tempo
- Du är engagerad och ansvarstagande
- Är minst 18 år


Meriterande:

- Tidigare erfarenhet inom produktion eller labb

Arbetstider:

2-skift (6-14 och 14-22) med kortare fredagar.

Beroende på högtryck under säsong kan övertid komma att ske, du behöver därför vara flexibel i att arbeta en helgdag i veckan.

Tillsättning:

Säsongsanställning med start ca Juli till September, dock med möjlighet till start i Maj-Oktober.Urval sker löpande och tillsättning sker omgående för rätt kandidat. Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Mekaniska montörer sökes i Västerås

Uppdraget Nu söker Libera montörer i Västerås! Här kommer du få arbeta med olika typer av montering inom industri och produktion. Montaget kan bland annat innefatta elmontage, men även montage av olika komponenter inom exempelvis stålindustrin. Det finns möjligheter till olika typer av arbetsuppgifter inom montage beroende på din erfarenhet. Du kommer huvudsakligen arbeta efter ritning och arbetsinstruktioner. Vem du är Vi söker dig som är noggrann, n... Visa mer
Uppdraget

Nu söker Libera montörer i Västerås!

Här kommer du få arbeta med olika typer av montering inom industri och produktion. Montaget kan bland annat innefatta elmontage, men även montage av olika komponenter inom exempelvis stålindustrin. Det finns möjligheter till olika typer av arbetsuppgifter inom montage beroende på din erfarenhet.

Du kommer huvudsakligen arbeta efter ritning och arbetsinstruktioner.

Vem du är

Vi söker dig som är noggrann, nyfiken och har ett intresse för tekniskt arbete. Du är självständig och trygg i att läsa ritningar. Det är viktigt att du kan vara flexibel i dina arbetsuppgifter samt uppskattar att arbeta mot tydliga mål. Vi ser gärna att du har mekanisk bakgrund, antingen inom fordonsbranschen eller montage inom mekanik.

Du har erfarenhet från liknande arbete och gärna en teknisk utbildning inom teknik, automation eller el. Har du även truck- och traverskort är detta meriterande.Tillsättning:

Omgående eller enligt överenskommelse

Arbetstider:

Dagtid 7-16 måndag-fredag

I denna rekrytering utför vi ett utdrag ur belastningsregistret vid eventuell anställning. Genom att ansöka denna tjänst med ditt personnummer godkänner du att vi utför detta moment.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre