Lediga jobb som Industriell tillverkning i Västerås

Se lediga jobb som Industriell tillverkning i Västerås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Västerås som finns hos arbetsgivaren.

Maskinoperatörer sökes till kund i Skultuna

ATT JOBBA PÅ JOB&TALENT; På Job&Talent; tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent;. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna. Lediga tjänster som Maskinoperatör Vi söker n... Visa mer
ATT JOBBA PÅ JOB&TALENT;
På Job&Talent; tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent;. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Lediga tjänster som Maskinoperatör

Vi söker nu engagerade och drivna maskinoperatörer till kund i Skultuna. Här utförs olika plåtbearbetningsprocesser, inklusive stansning, lackning, laserskärning och robotsvetsning. Arbetsuppgifterna varierar och omfattar bland annat processövervakning, maskininställning, truckkörning, testning, avsyning samt packning av färdiga produkter. Du kan även förvänta dig att stödja företaget i andra förekommande arbetsuppgifter för att bidra till övergripande mål och framtida utveckling.

Personliga egenskaper:

- Engagerad, driven och målinriktad.

- Strukturerad, samarbetsvillig och initiativrik.

- En personlighet som präglas av viljan att ständigt förbättra.

Kompetenser:

- Erfarenhet som maskinoperatör med kunskap om maskinarbete.

- Meriterande erfarenhet av stansning, lackning, laser- och punktsvetsning.

- Kunskap inom mätteknik och ritningsläsning.

- Truckkort och truckvana.

- Förmåga att kommunicera på både svenska och engelska, både i tal och skrift.

Placeringsort: Skultuna, och tjänsten innebär 2-skift eller ständig kväll.ANSÖKAN

Är du den vi söker?

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare till Stena Stål i Västerås

Nytt
Stena Stål, en av Sveriges mest expansiva strålgrossister är en rikstäckande stålleverantör med ett brett sortiment av produkter som balk, armering, rör, plåt, stångstål, rostfritt, aluminium och specialstål. Vi arbetar tillsammans med våra kunder på att vidareutveckla erbjudanden som tillför kundnytta och affärsvärde. Med lokala kontor på femton platser i landet och vår logistikapparat täcker vi hela Sverige. Vi satsar på att vara marknadsledande inom hål... Visa mer
Stena Stål, en av Sveriges mest expansiva strålgrossister är en rikstäckande stålleverantör med ett brett sortiment av produkter som balk, armering, rör, plåt, stångstål, rostfritt, aluminium och specialstål. Vi arbetar tillsammans med våra kunder på att vidareutveckla erbjudanden som tillför kundnytta och affärsvärde. Med lokala kontor på femton platser i landet och vår logistikapparat täcker vi hela Sverige. Vi satsar på att vara marknadsledande inom hållbarhet och digitala lösningar. Stena Stål ingår i familjeägda Stena Metallkoncernen med säte i Göteborg. Läs mer på www.stenastal.se

 

Söker du efter en roll där du får leda och planera en lagerverksamhet som är i början på en större förändringsresa. Att utveckla och effektivisera mot utsatta mål i ett företag med en tydlig framtidsvision? Då är du kanske klippt och skuren för rollen som arbetsledare på Stena Stål i Västerås.

 

Arbetsledare
Vi erbjuder dig en ledande position som arbetsledare för avdelningen lager på Stena Ståls centrala produktions- och lagersite i Västerås. En arbetsplats som är i början av en större förändrings- och utvecklingsfas där du utifrån en arbetsledande position blir en nyckelperson. Det innebär att du i rollen får goda möjligheter att bidra, påverka och utveckla en väl fungerande lagerenhet anpassad efter den automatiserings- och digitaliseringsprocess som nu sker på enheten. Som arbetsledare ingår personal- ekonomi- och arbetsmiljöansvar och du rapporterar direkt till Lagerchef.

Stena Stål är en del av Stena Metallkoncernen vilket möjliggör ett brett nätverk av kompetens och för rätt person finns även goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Stena Stål innebär även trygghet då företaget står sig starkt finansiellt.
Arbetsuppgifter
Vi söker nu en engagerad arbetsledare som inte bara är expert på lagerhantering utan också en passionerad ledare som tror på att utveckla och inspirera sitt team. Det innebär bland annat att skapa en kultur av ömsesidig respekt och kontinuerlig förbättring. Att identifiera verksamhetens styrkor och utmaningar för att skapa en plan för utveckling och genomförande. Att inspirera ditt team att sträva efter gemensamma mål och främja en positiv atmosfär för att öka samarbete och produktivitet.
Huvudsakliga arbetsuppgifter

Planera, leda och prioritera det dagliga arbetet
Aktivt jobba med att mäta arbetsprocesserna mot uppsatta målbilder samt tydligt kommunicera lägesanalys samt eventuella konsekvenser
Daglig kommunikation med kringliggande processer/funktioner
Medverka till en bra arbetsmiljö, god hälsa och ett gott arbetsklimat
Ständigt arbeta för en säker, effektiv och ren arbetsplats samt hålla ordning och reda
Systematiskt driva och följa upp förbättringsarbetet i enlighet med rutiner i Stenas ledningssystem och daglig styrning
Inom budgetramar göra inköp av produktionsmaterial, hanteringsutrustning och service/underhåll
Att utföra ovan arbetsuppgifter i enlighet med lagar, förordningar och föreskrifter samt bolagets policyer, riktlinjer och rutiner.

Din profil
Vi tror att du som person söker en ny utmaning för din förmåga och vilja att leda, bidra och utvecklas. Du har i grunden en eftergymnasial utbildning inom relevant område, teoretiska kunskaper av lager/produktion eller motsvarande kunskap genom flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och företrädelsevis i en lagermiljö.

Du ser dig själv som en modern ledare som har förmågan att lyssna och anpassa ledarskapet efter individuella behov men genom driv och engagemang aktivt jobba för att utveckla, inspirera och motivera kollegor mot uppsatta mål. Då rollen kommer ha många kontaktytor så är det viktigt att du kan kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Som person har du en god förståelse för lagerprocesser och förmåga att optimera den. Att skapa ordning och reda och en förmåga att prioritera och delegera uppgifter effektivt. Du är van att ta eget ansvar och har en förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt. Det är dessutom viktigt att du har en förmåga att pedagogiskt förmedla och kommunicera information på alla nivåer inom en organisation.

Du bör beskriva dig som en person som uppskattar att sätta upp långsiktiga mål och ser dig som ihärdig och systematisk när det gäller att driva på för att för skapa tydliga strukturer, rutiner och processer. Däremellan bör du uppskatta en variation i vardagen och får energi av att jobba både operativt som strategiskt.

 

Stena Stål

Stena Stål är en del av Stena Metallkoncernen med sju verksamhetsområden på mer än 200 platser i nio länder. Koncernen har en total nettoomsättning för förra räkenskapsåret på 43 509 MSEK. Varje år återvinner och förädlar Stena Metall sex miljoner ton avfall och uttjänta produkter samt förser kunder med nödvändiga råvaror, stålprodukter och marina bränslen. Genom forskning och utveckling arbetar vi för att möta framtidens utmaningar med nya, hållbara lösningar. Stena Metalls 3 500 medarbetare samarbetar nära med partners och kunder för att skapa värde ur såväl ett affärsperspektiv som för miljön och samhället i stort.Låter detta intressant för dig?

I detta uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Din ansökan registrerar du på www.skillsrekrytering.se senast den 22 januari 2024. Dock kommer urval ske löpande och tjänsten kan även tillsättas under ansökningsperioden. Frågor om tjänsten besvaras gärna av rekryteringskonsult Joon Fröberg på 070-616 00 79.

 

Välkommen! Visa mindre

Maskinoperatörer sökes till Råbe Tooling

Råbe söker fler maskinoperatörer till vår avdelning Lamination. Här finns processer inom plåtbearbetning som stansning, lackning, laserskärning, och robotsvetsning. Arbetsuppgifterna varierar men består i huvudsak av processövervakning, ställ av maskiner, truckkörning, testning och avsyning samt packning av färdig produkt. I tjänsten ingår även att vara behjälplig vid övrigt förekommande arbetsuppgifter på företaget för att driva verksamheten mot uppsatta ... Visa mer
Råbe söker fler maskinoperatörer till vår avdelning Lamination. Här finns processer inom plåtbearbetning som stansning, lackning, laserskärning, och robotsvetsning. Arbetsuppgifterna varierar men består i huvudsak av processövervakning, ställ av maskiner, truckkörning, testning och avsyning samt packning av färdig produkt. I tjänsten ingår även att vara behjälplig vid övrigt förekommande arbetsuppgifter på företaget för att driva verksamheten mot uppsatta mål och framtida utveckling. Verksamheten är underleverantör till energibolag och är med på stora kraftverksprojekt runt om i världen.
Personlighet:
· För att lyckas i rollen/rollerna ser vi att du är engagerad, driven och målinriktad.
· Du är strukturerad, har lätt för att samarbeta och är initiativrik.
· Din personlighet präglas av att vilja förbättra
Kompetenskrav:
· Vi ser gärna att du har erfarenhet som maskinoperatör och vana att arbeta med maskiner. Erfarenhet av stansning/lackning/laser/punktsvets samt mätteknik och ritningsläsning är meriterande.
· Truckkort och truckvana
· Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift


Placeringsort är Skultuna och tjänsten/tjänsterna innebär 2-skift.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
För att ansöka, skicka ditt CV och personliga brev till: Marlene Öjeholm, VD, Råbe Tooling AB [email protected]
Råbe Tooling AB är ett verkstadsföretag i Skultuna. Vi konstruerar och tillverkar verktyg, fixturer och avancerade maskinkomponenter samt stansar, gradar, lackar, svetsar och laserskär plåt. Vår känsla för rätt kvalitet är det som kännetecknar Råbe Tooling. Vi har välutbildad personal och modern utrustning som gör att vi kan möta våra kunders efterfrågan på ett kostnadseffektivt sätt, detta har gett oss förmånen att arbeta mot mycket krävande branscher. Vi är idag ca 50 anställda, har kollektivavtal med IF Metall och omsätter ca 60 MSEK. Visa mindre

Industrimekaniker med tekniskt intresse och kundfokus? Vi söker dig!

Vi på VMB växer och söker därför fler industrimekaniker till vårt härliga team. Som industrimekaniker/verkstadsmekaniker hos oss får du ett varierande arbete där du jobbar nära våra kunder. Välkommen till ett familjärt och modernt företag med engagerade och kompetenta medarbetare! Kort om tjänsten Hos oss är det lika viktigt att du får utbyte av din kunskap som att du lära dig nytt. Detta gör att vi kan göra både våra kunder och medarbetare nöjda samtidigt... Visa mer
Vi på VMB växer och söker därför fler industrimekaniker till vårt härliga team. Som industrimekaniker/verkstadsmekaniker hos oss får du ett varierande arbete där du jobbar nära våra kunder. Välkommen till ett familjärt och modernt företag med engagerade och kompetenta medarbetare!
Kort om tjänsten
Hos oss är det lika viktigt att du får utbyte av din kunskap som att du lära dig nytt. Detta gör att vi kan göra både våra kunder och medarbetare nöjda samtidigt som vi stärker vår kompetens och kapacitet som företag.
Arbetet varierar och innefattar allt från mekaniskt montage av våra maskiner, service & underhåll på befintliga anläggningar och installation av nya anläggningar ute hos våra kunder. Resor både i Sverige och Norden kan förekomma.

Vad vi erbjuder dig
Som anställd hos VMB är du med och utmanar branschen i en modern miljö. Hos oss kommer du jobba med ett positivt och glatt gäng där laget kommer före jaget. Vi erbjuder dessutom tjänstepension, friskvårdsbidrag och såklart – AW.
Detta är VMB – enligt våra anställda
”En plats där alla anställda delar glädje och kunskap inom teknik. Där vi har möjlighet att utbyta varandras kunskap för att tillsammans nå allt bättre mål.”
”Ett familjärt litet företag med stora drömmar. Där alla ser efter varandra i vått och torrt. Helt fantastiskt för dig som nyanställd eftersom du snabbt kommer in i gänget.”
Vem är du?
Vi tror att du, likt oss, ser positivt på framtiden och trivs bra i såväl grupp som individuellt. En social, nyfiken och samarbetsvillig person – låter det som dig? Bra! För att jobba som mekaniker hos oss ser vi gärna att du har erfarenhet av ritningsläsning, svetsning och viss kunskap av skärande bearbetning och är lösningsorienterad.
Tycker du att VMB känns som en framtida arbetsplats för dig? Ansök redan idag! Visa mindre

Utbilda nästa generations svetsare ute hos våra sammarbetsföretag!

Om oss Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi har själva... Visa mer
Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Om företaget
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Genom att jobba hos oss får du möjligheten att arbeta med vårt nätverk av prestigefyllda samarbetsföretag samtidigt som vi erbjuder stöd och resurser för din personliga och professionella utveckling. Hos oss får du en chans att forma framtidens svetsare och göra en verklig skillnad inom branschen. Som svetslärare kommer du att spela en avgörande roll i att utbilda och utveckla elevernas svetskunskaper och säkerhetsmedvetenhet. Du kommer att vara en mentor och inspirationskälla för eleverna, och du kommer att ha möjlighet att forma deras framtid inom svetsindustrin.

Dina arbetsuppgifter
Drömmer du om att forma nästa generation av svetsproffs? Är du en erfaren svetsare med en passion för att dela dina kunskaper och färdigheter med andra? Då kan du vara den svetslärare vi letar efter!

Som lärare inom svets kommer du att spela en avgörande roll i att utbilda och inspirera elever på plats hos våra samarbetsföretag. Du kommer att vara den som förmedlar den konstnärliga och tekniska aspekten av svetsning till en ny generation av talanger.

Dina dagliga uppgifter kommer att inkludera:

Utbildning: Leverera högkvalitativ svetsutbildning och träning till elever.
Mentorskap: Fungera som en mentor och guida eleverna genom deras utveckling inom svetsning.
Säkerhet: Säkerställa att säkerhetsföreskrifter och bästa praxis alltid följs.
Feedback: Ge konstruktiv feedback och utvärderingar för att stödja elevernas framsteg.
Innovation: Utforska nya tekniker och metoder för att hålla våra utbildningsprogram relevanta och effektiva.

Din profil
Vi söker nu dig som vill jobba som svetsare och vill utbilda nästa generation svetsare på plats ute hos någon av våra sammarbetsföretag där svetsning är en stor del av produktionen. Det gör att vi nu söker dig som har erfarenhet av svetsning på professionell nivå och gedigna kunskaper inom olika svetsmetoder. Du innehar en god kommunikationsförmåga och en god pedagogisk kompetens som du t.ex. fått genom en pedagogisk utbildning eller haft lärlingar/praktikanter. Du drivs av att få lära ut och har en förmåga att inspirera och engagera elever på alla nivåer. Säkerhetsmedvetenhet och efterlevnad av branschstandarder är självklart för dig.

Pedagogisk utbildning eller certifikat är en fördel.

Ansökan
Om du är redo att ta ditt svetskunnande till nästa nivå och inspirera kommande generationer av svetsproffs, skicka in ditt CV och ett personligt brev!

Din chans att forma framtiden inom svetsning väntar. Gör dig redo att inspirera och utbilda!

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu Visa mindre

Verktygsmakare för kunds räkning i Västerås!

Vi söker en erfaren verktygsmakare för att stärka vår kunds team i Västerås Som verktygsmakare kommer du att vara ansvarig för att tillverka och underhålla verktyg och formar för kundens produktionsenhet. Krav:     •    Erfarenhet av verktygstillverkning och formdesign.     •    God kunskap om material och bearbetningstekniker.     •    Förmåga att tolka tekniska ritningar och specifikationer.     •    Grundläggande kunskaper i CNC-programmering.     •   ... Visa mer
Vi söker en erfaren verktygsmakare för att stärka vår kunds team i Västerås
Som verktygsmakare kommer du att vara ansvarig för att tillverka och underhålla verktyg och formar för kundens produktionsenhet.

Krav:
    •    Erfarenhet av verktygstillverkning och formdesign.
    •    God kunskap om material och bearbetningstekniker.
    •    Förmåga att tolka tekniska ritningar och specifikationer.
    •    Grundläggande kunskaper i CNC-programmering.
    •    Noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet.

Arbetsuppgifter:
    •    Tillverka och underhålla verktyg och formar enligt företagets behov.
    •    Arbeta med CNC-maskiner för precision i tillverkningsprocessen.
    •    Samarbeta med produktionsavdelningen för att säkerställa smidiga produktionsflöden.
    •    Diagnostisera och åtgärda eventuella fel på verktyg och formar.


Vi ser fram emot att välkomna en engagerad verktygsmakare till kundens team. Visa mindre

Industripersonal till kunder i Västerås!

Är du vår framtida medarbetare? Har du industrivana? Eller har du kanske någon industriteknisk utbildning? Då ska du läsa vidare. MiJob Bemanning Rekrytering söker nu medarbetare som vill bli en del av oss. Vi söker lagspelare som förstår innebörden i att vara en del av att team men samtidigt förstår hur viktigt det är att sköta sin roll för teamets bästa. Låter det som dig? Fortsätt läs vidare! Kunderna Våra kunder jobbar allt ifrån dagtid, 2-skift, 3-... Visa mer
Är du vår framtida medarbetare?
Har du industrivana? Eller har du kanske någon industriteknisk utbildning? Då ska du läsa vidare.

MiJob Bemanning Rekrytering söker nu medarbetare som vill bli en del av oss.
Vi söker lagspelare som förstår innebörden i att vara en del av att team men samtidigt förstår hur viktigt det är att sköta sin roll för teamets bästa. Låter det som dig? Fortsätt läs vidare!

Kunderna
Våra kunder jobbar allt ifrån dagtid, 2-skift, 3-skift till 5-skift. Och deras behov kan uppstå när som, därför intervjuar vi löpande för att alltid ha kompetent personal redo att börja jobba.
Så har du möjlighet att jobba skift, har körkort samt har någon form av industribakgrund? Ja, då ska du söka denna tjänst så kommer vi att höra av oss inom kort.
Har du även truck och travers kort så är det meriterande.
Intervjuer sker löpande så vänta inte för länge med din ansökan.

Vi ses snart! Visa mindre

TIG-Svetsare till kund i Västerås

Om tjänsten Vi på Ikett personalpartner har fått in ett spännande uppdrag till en av våra kunder i Västerås. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära TIG-svetsning som utförs manuellt i löpande produktion även viss maskinell svetsning kan förekomma. Du kommer att tillverka komponenter och styrstavar inom kärnbränsleproduktion. En del av arbetet innefattar noggrant finmontage och svetslåsning av ingående komponenter, vilket ställer höga krav på strukturer... Visa mer
Om tjänsten
Vi på Ikett personalpartner har fått in ett spännande uppdrag till en av våra kunder i Västerås.

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära TIG-svetsning som utförs manuellt i löpande produktion även viss maskinell svetsning kan förekomma. Du kommer att tillverka komponenter och styrstavar inom kärnbränsleproduktion. En del av arbetet innefattar noggrant finmontage och svetslåsning av ingående komponenter, vilket ställer höga krav på strukturering och noggrannhet.
Svetsningen kommer att utföras i löpande produktion men är även projektbunden där du även kan bli en del i process- och produktutveckling.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom relevant område, eller har motsvarande kunskaper och erfarenheter.
Vi ser att du har svetsutbildning och har ett par års erfarenhet av TIG-svetsning.
Du behöver också vara ordningsam, kunna följa fastställt arbetssätt samt instruktioner. Det är viktigt att du känner att du behöver klara av högre svetskrav under både genomförande och vid färdigt resultat.

Krav att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska samt har grundläggande datorkunskaper.
Meriterande är om du har erfarenhet av TIG-svets av rörsvetsning och rostfritt material samt erfarenhet av robotsvetsning och automatisering.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid/2-skift


Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Är du en vass CNC-operatör?

Erfaren CNC-operatör sökes för kunds räkning Är du på jakt efter nytt spännande uppdrag? Kan du arbete skift och trivs med mycket eget ansvar? Då ska du läsa vidare! Som CNC-operatör hos kunden ansvarar du för dina egna maskiner både köra och ställa. Du kommer leverera komponenter till kunder som ställer höga krav på att allt blir rätt samt håller hög kvalité. •    Är du utbildad CNC-operatör eller har några års praktiskt erfarenhet som CNC-operatör? •  ... Visa mer
Erfaren CNC-operatör sökes för kunds räkning
Är du på jakt efter nytt spännande uppdrag? Kan du arbete skift och trivs med mycket eget ansvar?
Då ska du läsa vidare!

Som CNC-operatör hos kunden ansvarar du för dina egna maskiner både köra och ställa. Du kommer leverera komponenter till kunder som ställer höga krav på att allt blir rätt samt håller hög kvalité.

•    Är du utbildad CNC-operatör eller har några års praktiskt erfarenhet som CNC-operatör?
•    Drivs du av att lämna ett bra arbete efter dig?
•    Som CNC-operatör kommer du att arbeta med blad annat:
- Ritningsläsning, mätning och verktygsbyte
•    Kompensera i styrsystem samt fylla på material.

Låter det som dig?

Skicka iväg en ansökan till oss! Visa mindre

Secondary Engineer

Job Title: Secondary Engineer Reporting to: Engineering manager Location: Västerås, Sweden Overview of the Job: The Secondary Engineer will be a member of the Linxon Sweden Engineering Team and contribute to effectively executing the Secondary engineering activities within projects and tenders. The Secondary Engineer will work in a skilled team on a wide range of T&D Substation projects. The position will focus on the project and tender engineering and it... Visa mer
Job Title: Secondary Engineer
Reporting to: Engineering manager
Location: Västerås, Sweden
Overview of the Job:
The Secondary Engineer will be a member of the Linxon Sweden Engineering Team and contribute to effectively executing the Secondary engineering activities within projects and tenders. The Secondary Engineer will work in a skilled team on a wide range of T&D Substation projects. The position will focus on the project and tender engineering and its interfaces and scope of work involved in HV - Substations design within the Linxon EPC and technical lead of the secondary design of substations to meet customer needs, legislative demands, and standards. Also, to ensure project execution within budget and time.
What will you do?
Technical lead of secondary Engineering activities of large and complex EHV/HV Air & Gas Insulated Substation (AIS & GIS) projects.
Provide information for civil designs and coordination of interfaces between construction planning, protection and control system, auxiliary power system, LV and control cables, surveillance system, and equipment suppliers for the project.
Participate in technical discussions with customers and suppliers, handle site queries and take necessary actions up to as-built documentation
Responsible for Engineering budget, schedule, forecast, risk & change management activities.
Provide technical solution for substations comprising Single line diagram for auxiliary power system, dimensioning of Auxiliary power system, technical information, and associated detail drawings.
Review and evaluate vendor's solutions to comply with Linxon and customer requirements.
Provide technical calculations, technical purchasing specifications, and schedules for all equipment for projects or tenders.
Prepare bill of quantities & cost estimation, deviations & clarifications for technical solutions.
Review of Supplier's design, Factory acceptance test plans, attend factory & site tests.
Provide technical support to tender and project.Experience Required:
Extensive substation engineering experience of local utilities SVK, Vattenfall, Ellevio. Knowledge of required legislative demands and standards.
Competencies/ Skills Required:
Fluent in Swedish and English – both written and spoken
Team player with a proactive approach to achieve results.
Excellent in communication, to interact with external and internal parties at all levels in a multi-cultural environment.
Knowledge of system studies like voltage drop, short circuit calculation, Single Line Diagrams, Auxiliary Power Systems, cables.
Knowledge of secondary engineering Protection and control system.
Strong in MS Office & handling design calculation tools, knowledge in MicroStation and AutoCAD is required.Education Required:
Bachelor or master's in electrical/Mechanical Engineering or equivalent.Personal Qualities Required:
Driven by value-added and business sustainability
Calm under pressure in a constantly changing environment
Assertive, decisive, confident
Excellent listener
Proactive and self-disciplined
Resilient and flexible achiever
Leading by example, with strong values
Team player
Passionate to succeed
Willingness to learn Visa mindre

Primary Engineer

JOIN US!!! We combine AtkinsRéali's project management expertise and Hitachi Energy's deep technological knowledge to create a company dedicated to substations – we are Linxon! Take up the challenge now that will shape the future of energy! Grab this chance to work with one of the Biggest Utility 400KV High Voltage Transmission Network in Sweden! As a Primary Engineer of the team, you will Technical Lead of electro-mechanical engineering of large and comp... Visa mer
JOIN US!!!
We combine AtkinsRéali's project management expertise and Hitachi Energy's deep technological knowledge to create a company dedicated to substations – we are Linxon!
Take up the challenge now that will shape the future of energy!
Grab this chance to work with one of the Biggest Utility 400KV High Voltage Transmission Network in Sweden!
As a Primary Engineer of the team, you will Technical Lead of electro-mechanical engineering of large and complex High Voltage Air & Gas Insulated Substation (AIS & GIS) projects to meet customer needs, legislative demands, and standards.
What we require:
6+yrs of exp in Engineering discipline
Expert knowledge in Substation design and engineering, Layouts, Primary design & calculations, Grounding & Lightning design, Steel design inputs, transformers, HV & MV Switchgear systems,
Knowledge of system studies like load flow, short circuit calculation, insulation coordination; Single Line Diagrams, Auxiliary Power AC & DC Systems, power cables.
Knowledge of secondary engineering and experience in Installation & Commissioning is a plus.
Strong in MS Office & handling design calculation tools, knowledge in MicroStation, Revit, BIM and AutoCAD is required.
Preferable Swedish speakerRoles and Responsibilities:
Provide substation layouts and associated detail drawings and documents by established applicable standards, processes and customer specifications through allocated resource locally and in other business units.
Develop technical concept, technical specifications, selection of components and connection material considering costs, quality, international standards, and material.
Provide technical calculations, technical purchasing specification and schedules for primary equipment.QUALIFICATIONS
Master's or bachelor's degree in any engineering discipline or ability to demonstrate experience delivering complex projects in the transmission market.WHAT WE OFFER
This role comes with:
Attractive Salary
Parental pay in accordance with collective agreement
Group life insurance and pensions
ASB insurance
Hybrid work model
Mindler – psychologist online
Health Contribution
Opportunity to work for a global organisation. Visa mindre

Montör

Vi söker nu dig som vill som arbeta som montör i Västerås. I den här rollen kommer du att arbeta med olika typer av elmontage och kopplingsarbeten. Det här är ett konsultuppdrag, till att börja med 6 månader visstid med goda chanser till anställning direkt hos kund. Start för uppdraget är omgående. Du kommer att vara anställd av MiJob men arbeta hos vårt kundföretag. Arbetsuppgifter: • läsa och tyda ritningar • arbeta med koppling av kablage Är du rätt ... Visa mer
Vi söker nu dig som vill som arbeta som montör i Västerås. I den här rollen kommer du att arbeta med olika typer av elmontage och kopplingsarbeten.

Det här är ett konsultuppdrag, till att börja med 6 månader visstid med goda chanser till anställning direkt hos kund. Start för uppdraget är omgående. Du kommer att vara anställd av MiJob men arbeta hos vårt kundföretag.

Arbetsuppgifter:
• läsa och tyda ritningar
• arbeta med koppling av kablage

Är du rätt person för jobbet?
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är roligt att arbeta med teknik och elektronik. Du har en god samarbetsförmåga, vara ansvarstagande samt noggrann.

Vi söker dig som:
• har verktygsvana
• har gymnasieexamen, gärna från teknikprogrammet, el- och energiprogrammet eller liknande
• goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Vi ser också gärna att du är öppen för att vilja lära dig nya saker och samtidigt ha väldigt kul på jobbet.

Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.

Vid frågor, tveka inte på att höra av dig! Visa mindre

Montör/Smed sökes till Sinnab i Västerås

Vårt uppdrag Vi har fått i uppdrag av vår kund Sinnab i Västerås att hitta deras nästa montör/smed. På grund av sin goda kvalitet, kompetens och tillgänglighet har man en stor kundbank vilket i sin tur genererar mycket jobb. Är du serviceinriktad? Har du praktiska färdigheter? Om du till och med har erfarenhet från att arbeta som montör eller smed så vill vi ha din ansökan! Om tjänsten -Tillverkning av stålkonstruktioner. -Montering av stålkonstruktioner.... Visa mer
Vårt uppdrag
Vi har fått i uppdrag av vår kund Sinnab i Västerås att hitta deras nästa montör/smed. På grund av sin goda kvalitet, kompetens och tillgänglighet har man en stor kundbank vilket i sin tur genererar mycket jobb. Är du serviceinriktad? Har du praktiska färdigheter? Om du till och med har erfarenhet från att arbeta som montör eller smed så vill vi ha din ansökan!

Om tjänsten
-Tillverkning av stålkonstruktioner.
-Montering av stålkonstruktioner.
-Byggnation och montering av skräddarsydda hallar. Vi bygger hallar utefter kundens önskemål.
-Montering och tillverkning av kundanpassade lösningar. Exempel på detta kan vara trappor, grindar, räcken och staket.


Din profil
Som person har du lätt för att arbeta självständigt men du besitter också förmågan att kunna arbeta i en grupp. Vi tror att du som söker är ödmjuk, noggrann och prestigelös. Din prestigelöshet gör att du vågar be om hjälp när du kör fast. Personer i din närhet skulle också beskriva dig som social och serviceinriktad.

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, känner du dig träffad av beskrivningen ovan så vill vi ha din ansökan.

Krav:
-Flytande svenska i tal och skrift.
-B-körkort.


Meriterande:
-Ritningsläsning
-Heta arbeten.
-Ställningsbyggnadscertifikat.
-Truckkörkort (TLP 10), industrihjullastare.
-Svetsarprövningsintyg (111/136) EN ISO 9606-1.
-Liftutbildning – saxlift & bomlift.
-Fallskyddsutbildning.
-Travers.
-HLR/hjärt- och lungräddning.

Övrig information
Tjänsten innebär ett bemanningsuppdrag där du blir anställd hos Nercia Bemanning och uthyrd på uppdrag till Sinnab i Västerås. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tim Nilsson på 076-317 34 20.

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön: Fast lön enligt kollektivavtal.
Arbetstider: Mån-tors 06.30-16.00, fredagar 06.30-13.00.

Om kundföretaget
På SINNAB tillverkar och monterar vi allt inom stålkonstruktioner till bygg- och verkstadsindustri. Vi utför även servicearbeten med både stora och små företag som kunder. Vi kan även erbjuda en helhetslösning på industrihall.
Vi arbetar nära kunden i ett tidigt skede och medverkar till att gemensamt söka effektiv samverkan i projektet. Genom ett stort nätverk av samarbetspartners kan vi gemensamt ta fram en objektspecifik lösning.

Företagets geografiska placering är Västerås och vi har hela Mälardalsregionen som arbetsfält.
SINNAB är certifierade enligt SS EN 1090-1 och SS EN ISO 3834-2 samt anslutet till Mekaniska Verkstädernas Riksförbund – MVR.


Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Stenarbetare

Sjöstrands Granit & Marmor AB söker medarbetare med CNC-kunskap till verkstad och montering Om arbetet Sjöstrands Granit & Marmor AB söker medarbetare för arbete i verkstad och montering av stenskivor. Vi erbjuder ett omväxlande och självständigt arbete tillsammans med engagerade kollegor. Som medarbetare hos oss behöver du tycka om att ta eget ansvar, vara noggrann och ha en känsla för att hålla hög kvalitet. CNC-utbildning och erfarenhet av att arbeta ... Visa mer
Sjöstrands Granit & Marmor AB söker medarbetare med CNC-kunskap till verkstad och montering
Om arbetet
Sjöstrands Granit & Marmor AB söker medarbetare för arbete i verkstad och montering av stenskivor. Vi erbjuder ett omväxlande och självständigt arbete tillsammans med engagerade kollegor.
Som medarbetare hos oss behöver du tycka om att ta eget ansvar, vara noggrann och ha en känsla för att hålla hög kvalitet.
CNC-utbildning och erfarenhet av att arbeta med handmaskiner är meriterande.
Vi ser gärna att sökanden har vana av att kunna läsa ritningar, det är även en fördel att ha erfarenhet av mätnings- och/eller monteringsarbete.
Arbetet innebär att vara i kontakt med våra kunder, vilket innebär att du behöver ha ett gott bemötande och vara en god representant för företaget.
B-körkort är ett krav.


Om företaget
Sjöstrands Granit & Marmor AB är ett väletablerat företag som erbjuder högkvalitativa stenprodukter till bl.a. kök och badrum. Våra kunder är privatpersoner, köksåterförsäljare och byggbolag, främst i Mälardalsområdet. Våra lokaler i Västerås rymmer utställning/butik samt verkstad där tillverkning sker. Sjöstrands Granit & Marmor AB är även delägare i rikstäckande Steny AB.
Vid frågor, välkommen att kontakta Peter Sjöstrand på telefon 021-18 56 10 Visa mindre

Erfaren elskåpsmontör sökes i Västerås!

Ansök    Nov 28    Libera i Sverige AB    Elmontör
Uppdraget Nu söker vi elskåpsmontörer till vår kund i Västerås. Här kommer du få arbeta med montage av elskåp, men även dra kabel mellan elektriska komponenter. Du kommer arbeta med både större och mindre montage, så som yttre delar av skåpen men även mindre delar på insidan. Här kommer du arbeta med ritningsläsning i alla dina moment. Vem är du? Vi söker dig som har: - Minst gymnasial el-utbildning eller motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet ... Visa mer
Uppdraget

Nu söker vi elskåpsmontörer till vår kund i Västerås. Här kommer du få arbeta med montage av elskåp, men även dra kabel mellan elektriska komponenter. Du kommer arbeta med både större och mindre montage, så som yttre delar av skåpen men även mindre delar på insidan. Här kommer du arbeta med ritningsläsning i alla dina moment.

Vem är du?

Vi söker dig som har:

- Minst gymnasial el-utbildning eller motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet
- Vana av ritningsläsning
- Erfarenhet av att arbetat med elmontage/kablage
- B-körkort
- Behärskar svenska i tal och skrift.


Arbetstider

Dagtid Måndag-Fredag med flexibla arbetstider mellan 06-16

Tillsättning

Omgående eller enligt överenskommelseVälkommen med din ansökan nedan! Visa mindre

Montör sökes till produktion i Bålsta!

Om företaget Lucks by Robo är ett ungt och växande företag som tillverkar köks- och inredningslösningar med en högst personlig design. Oavsett om du är ute efter en ny garderobsdörr, bänkskiva eller ett helt nytt kök så förser Lucks By Robo sina kunder med unika och högkvalitativa lösningar! Det hela började 2016 när två vänner tröttnade på likgiltiga designer och långsamma leveranser, varför inte bara göra det bättre själv!? Idag förser Lucks By Robo kund... Visa mer
Om företaget
Lucks by Robo är ett ungt och växande företag som tillverkar köks- och inredningslösningar med en högst personlig design. Oavsett om du är ute efter en ny garderobsdörr, bänkskiva eller ett helt nytt kök så förser Lucks By Robo sina kunder med unika och högkvalitativa lösningar! Det hela började 2016 när två vänner tröttnade på likgiltiga designer och långsamma leveranser, varför inte bara göra det bättre själv!? Idag förser Lucks By Robo kunder över hela Sverige med unika heminredningslösningar. Företaget består av 25 personer varav all produktion sker i den egna familjära fabriken som är belägen i Bålsta, norr om Stockholm. Nu befinner sig Lucks by Robo i en tillväxtresa som innebär att fler medarbetare behövs till produktionen!

Dina arbetsuppgifter
Som montör kommer du ha en central roll i produktionens slutskede. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att montera ihop köksstommar på plats i fabriken, även andra former av montering kan förekomma. Du kommer också åka ut till kunder för att reparera och åtgärda felanmälningar och installationer vid behov. Således krävs det att du har B-körkort.

Arbetstiderna är förlagda mellan klockan 07-16, men vi ser gärna att du har en önskan att jobba mer då det kan förekomma viss övertid. Möjlighet till flex förekommer!Din profil
Är du personen som dina vänner och familj ringer för att montera ihop deras nya IKEA-möbler? Perfekt! Vi söker dig som är en händig och självständig person som gillar att ta för sig i en produktion med högt tempo.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du fungerar bra att arbeta både i team och självständigt. Då en viss del av ditt arbete är ute hos kund så ser vi gärna att du är en utåtriktad och service-minded person. Vi sätter stort värde i din förmåga att ta ansvar över dina arbetsuppgifter.


Ansökan
Är det här jobbet för dig? Då vill vi läsa din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt. Tillsättningen av tjänsten ser vi gärna sker så fort som möjligt, så vänta inte! Clockwork Bemanning och Rekrytering ansvarar över själva rekryteringsprocessen, men du kommer bli anställd direkt hos teamet i Lucks by Robo. Om du har några funderingar får du gärna kontakta Johan Martola på 0708-215306, [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

CNC Operatör

Dina arbetsuppgifter Vi söker dig - CNC - operatör Område: Västerås Din bakgrund/Dina egenskaper För att lyckas i tjänsten krävs att du arbetat som CNC-operatör tidigare, gärna flerop exempelvis kunskap i Heidenhain Programmering. Det krävs att du är drivande, noggrann och har ett högt kvalitets tänk. Tjänsten är en hyrrekrytering med goda chanser till fast anställning. Är du Ny utbildad inom CNC? Vi är även intresserad av dig. Välkommen med din ans... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig - CNC - operatör

Område: Västerås

Din bakgrund/Dina egenskaper

För att lyckas i tjänsten krävs att du arbetat som CNC-operatör tidigare, gärna flerop exempelvis kunskap i Heidenhain Programmering.

Det krävs att du är drivande, noggrann och har ett högt kvalitets tänk.

Tjänsten är en hyrrekrytering med goda chanser till fast anställning.

Är du Ny utbildad inom CNC? Vi är även intresserad av dig.

Välkommen med din ansökan

Vem är du?
Meriterande arbetslivserfarenhet:
Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad -

Körkort krav:
B

Om Conductus
Conductus AB är ett Västerås företag som verkar inom industrin och hantverk. Vi erbjuder små, medelstora och stora bolag bättre flexibilitet genom kostnadseffektiva och snabba lösningar inom bemanning och rekrytering. Vår strategi är att erbjuda bemanningslösningar som präglas av snabbhet, flexibilitet och rätt pris. Visa mindre

Projektansvarig sökes till PWS Nordic (2jobb)

Boxflow är just nu på jakt efter en Projektansvarig för direktrekrytering till vårt kund PWS Nordic. Om PWS Nordic PWS utvecklar och säljer produkter för rationell avfallshantering och har en ledande position på den nordiska marknaden. Vi har ett brett utbud, där funktionalitet, ergonomi och effektivitet är centralt: - Bland annat har Quattro Select, med plats för många fraktioner på liten yta, revolutionerat den hushållsnära källsorteringen. - För fler... Visa mer
Boxflow är just nu på jakt efter en Projektansvarig för direktrekrytering till vårt kund PWS Nordic.

Om PWS Nordic
PWS utvecklar och säljer produkter för rationell avfallshantering och har en ledande position på den nordiska marknaden. Vi har ett brett utbud, där funktionalitet, ergonomi och effektivitet är centralt:

- Bland annat har Quattro Select, med plats för många fraktioner på liten yta, revolutionerat den hushållsnära källsorteringen.

- För flerfamiljshus finns praktiska och ekonomiskt fördelaktiga underjordsystem, som kan ta emot stora mängder avfall på ett yteffektivt sätt.

- Papperskorgarna för offentlig miljö finns i en mängd olika utföranden, för att kunna smälta in i olika stadsbilder.

- Möbler för källsortering blir en funktionell och snygg del av inredningen och löser smidigt källsorteringen av avfallet på skolor, flygplatser och företag.

- Farligt avfall måste hanteras på ett säkert sätt och förvaras i korrekt. PWS har vad som krävs för att säkra hanteringen av farligt avfall.

Arbetsbeskrivning

- I denna roll är det nödvändigt att vara ute och resa samt att tillbringa nätterna borta från hemmet från måndag till torsdag.

- Genomföra utbyte av sopkärl i flera kommuner. Din uppgift som Projektansvarig är att leda den dagliga verksamheten, inklusive logistik, personalbemanning och tidshållning. Du ska också säkerställa att projektet effektiviseras. Sopkärlen ska distribueras till kommunens hushåll och lägenheter, medan de gamla kärlen ska återvinnas.

- Ansvara för att övervaka och samordna projekt.

- Säkerställa att projekt håller sig inom tidsramar och budget.

- Kommunicera regelbundet med projektteam och ge uppdateringar om projektets status.

- Lösa eventuella problem eller utmaningar som kan uppstå under projektens gång.

- Arbeta tillsammans med senior projektledare och rapportera till dem om projektens framstegFärdigheter och Egenskaper:

- Resa till olika arbetsplatser regelbundet måndag till torsdag.

- Starkt organisatoriska och tidsledningsfärdigheter.

- Förmåga att arbeta självständigt och i team.

- God kommunikationsförmåga för att effektivt samarbeta med projektteam och entreprenörer.

- Förmåga att hantera stressiga situationer och fatta snabba beslut.

Övriga Krav:

- Körkort

- Ett starkt engagemang för att säkerställa kvalitet och säkerhet inom projektverksamheten.

Förmånerna att arbeta hos PWS Nordic inkluderar

Servicebil

Som en anställd på PWS Nordic ingår en servicebil. Detta underlättar ditt arbete och ge dig flexibilitet när det gäller förflyttning och arbetsrelaterade resor.

Provanställning på 6 månader

PWS Nordic erbjuder en provanställningsperiod på 6 månader. Detta ger både arbetsgivaren och den anställde möjlighet att utvärdera arbetsrelationen och se om den är ömsesidigt givande.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Västerås, Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Söker erfaren fordonslackerare

Hej! Vi är en skadeverkstad som gör all typ av skadereparationer för personbilar. Vi samarbetar med ett flertal försäkringsbolag samt några bilmärke, dvs. auktoriserade märkeshandlare såsom KIA och Möller Bil! Nu söker vi en medarbetare som har långtidserfarenhet inom branschen och vill vara med och bidra till och utveckla vår verksamhet samt ge till våra kunder ett kvalitetsinriktat reparation till våra kunder! Vi betalar lön enligt kollektivavtal!... Visa mer
Hej!
Vi är en skadeverkstad som gör all typ av skadereparationer för personbilar. Vi samarbetar med ett flertal försäkringsbolag samt några bilmärke, dvs. auktoriserade märkeshandlare såsom KIA och Möller Bil! Nu söker vi en medarbetare som har långtidserfarenhet inom branschen och vill vara med och bidra till och utveckla vår verksamhet samt ge till våra kunder ett kvalitetsinriktat reparation till våra kunder!
Vi betalar lön enligt kollektivavtal! Visa mindre

Maskinoperatör sökes till spännande träfabrik i Bålsta!

Om företaget Lucks by Robo är ett ungt och växande företag som tillverkar köks- och inredningslösningar med en högst personlig design. Oavsett om du är ute efter en ny garderobsdörr, bänkskiva eller ett helt nytt kök så förser Lucks By Robo sina kunder med unika och högkvalitativa lösningar! Det hela började 2016 när två vänner tröttnade på likgiltiga designer och långsamma leveranser, varför inte bara göra det bättre själv!? Idag förser Lucks By Robo kund... Visa mer
Om företaget
Lucks by Robo är ett ungt och växande företag som tillverkar köks- och inredningslösningar med en högst personlig design. Oavsett om du är ute efter en ny garderobsdörr, bänkskiva eller ett helt nytt kök så förser Lucks By Robo sina kunder med unika och högkvalitativa lösningar! Det hela började 2016 när två vänner tröttnade på likgiltiga designer och långsamma leveranser, varför inte bara göra det bättre själv!? Idag förser Lucks By Robo kunder över hela Sverige med unika heminredningslösningar. Företaget består av 25 personer varav all produktion sker i den egna familjära fabriken som är belägen i Bålsta, norr om Stockholm. Nu befinner sig Lucks by Robo i en tillväxtresa som innebär att fler medarbetare behövs till produktionen!

Dina arbetsuppgifter
Som maskinoperatör kommer dina vardagliga arbetsuppgifter vara att både manuellt och digitalt manövrera flera av fabrikens olika maskiner i produktionen. Du kommer i huvudsak att hantera fabrikens digitalt styrda såg- och kantlistmaskin.

För att främja en mer varierad arbetsdag ser vi även värdet av arbetsrotation som möjliggör att du får vara en del av flera olika processer inom produktionsledet. Målet är att du på sikt ska få kunskap om flera maskiner och således bredda dina maskinoperativa färdigheter!

Arbetstiderna är förlagda mellan klockan 07-16, men vi ser gärna att du har en önskan att jobba mer då det kan förekomma viss övertid. Möjlighet till flex förekommer!


Din profil
Vi söker dig som med rätt driv och engagemang är villig att ta dig an rollen som maskinoperatör! Vi ser gärna att du har en bakgrund inom industrin samt har ett mekaniskt intresse. För att lyckas i rollen måste du vara initiativtagande, noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du har en öppen inställning till andra människor och samarbetar gärna för att tillsammans uppnå uppsatta mål inom produktionen.

Ansökan
Är det här jobbet för dig? Då vill vi läsa din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt. Tillsättningen av tjänsten ser vi gärna sker så fort som möjligt, så vänta inte! Clockwork Bemanning och Rekrytering ansvarar över själva rekryteringsprocessen, men du kommer bli anställd direkt hos teamet i Lucks by Robo. Om du har några funderingar får du gärna kontakta Johan Martola på 0708-215306, [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare inom industrialisering och Operations

På?Prevas tror vi på?att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och?har full tilltro till att?du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på?människan och?är?övertygade om att din utveckling?är vår utveckling. Vi vet också?att?vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på?just det,... Visa mer
På?Prevas tror vi på?att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och?har full tilltro till att?du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på?människan och?är?övertygade om att din utveckling?är vår utveckling. Vi vet också?att?vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på?just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen.?

Hello Opportunity!
Som projektledare inom industrialisering är din uppgift att vara länken mellan utveckling och produktion. I rollen ingår att projektleda industrialiseringen i utvecklingsprojekt hos våra kunder vilket innebär tät kontakt med både utvecklingsavdelningen, produktionen och underleverantörer. Du kommer att fungera som produktionens kravställare i utvecklingsprojekt där du stämmer av koncept mot tillverkningens kapabilitet för att sedan projektleda industrialiseringen i produktionen.

Som projektledare inom operations jobbar du med att leda förbättringsprojekt. Det kan handla om att ta fram nya produktionslayouter, investeringar eller nya arbetssätt. Du kommer att ha tät kontakt med utveckling, produktion och underleverantörer. Rollen är både utvecklande och varierande då vi har uppdrag på olika nivåer med en mängd olika inriktningar.

Hello You!
Du delar vår uppfattning om att vi blir starkare tillsammans. Genom ditt engagemang får du teamet att trivas och leverera och tillsammans driver ni projekten i mål. Vi tror att människor i din närhet skulle beskriva dig som en tydlig, drivande och kommunikativ person med starka ledaregenskaper. Förmodligen trivs du som allra bäst på jobbet när du får leda framgångsrika projektteam i tillverkningsmiljö.

Du har en relevant universitets- eller högskoleexamen och minst fem års erfarenhet från ledande positioner inom tillverkningsindustrin. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet både från produktion och produktutveckling. Har du jobbat som produktionstekniker, inom Lean-produktion eller Lean-produktutveckling ser vi det som en stark merit.

Hello Team Player!
För oss är gemenskap och delaktighet viktigt där alla bidrar med sin kunskap i en lärande miljö. Trivs du att arbeta i en familjär atmosfär där vägen från idé till handling är kort och möjligheten att göra skillnad är stor, så är Prevas något för dig. Vi erbjuder spännande uppdrag, trevliga kollegor, en inspirerande arbetsmiljö och individuella utvecklingsplaner. Vi strävar alltid efter att finna rätt upplägg som passar just dig för att få ihop livspusslet.

Hello Next Step!
Vi ser fram emot din ansökan. Urvalet sker löpande. Har du en LinkedInprofil eller ett uppdaterat CV är ansökan bara några knapptryck bort.

Slå gärna en signal till Jonas på 073-096 05 60 så berättar han mer om tjänsten och hur det är att jobba på Prevas. Och du, följ oss gärna på LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/prevas-ab)och Instagram. (https://www.instagram.com/prevasab/)

Hello Values!
Gemensamma kärnvärden är nyckeln till vår framgång. De banar vägen för bättre kommunikation och samarbete, minskar behovet av detaljerade regler och förordningar och gör vår organisation mer agil och dynamisk. Att dela värderingar ger större frihet att agera utan detaljerade regler. Att dela gemensamma värderingar betyder inte att vi alla är lika. Vi älskar skillnader och främjar mångfald. Vi tror att unika individer är viktiga för att skapa starka och framgångsrika team. Våra värderingar styr vårt dagliga beteende gentemot både kunder och medarbetare. När vi respekterar våra värderingar och uppträder i enlighet med dem, ger vi uttryck för vår företagskultur. På Prevas sammanfattar vi våra värden i akronymen BOAT - Business Driven, Open Minded, Active och Team Player. Visa mindre

Operatörer till plastindustrin!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en maskinoperatör för konsultuppdrag hos vår kund i Västerås inom plastindustrin! Vår kund har en toppmodern maskinpark med plockrobotar, här formsprutas termoplastdetaljer av högsta kvalité.

Som operatör sköter du om flera av maskinerna, du säkerställer att maskinen är inställd på rätt program och kör igång den utefter beställningen på vad och hur mycket som ska tillverkas. Eftersom maskinen har plockrobotar hamnar det färdiga plastdetaljerna i en behållare och du kommer gå emellan flera olika maskiner, när behållaren fylls på gör du avsyning av produkten där du säkerställer att dem är korrekta enligt beställningen efter det paketerar du produkten. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hjälpa till i andra delar av produktionen vid behov.

Din profil
Vi ser gärna att du är van sedan tidigare att ha ett fysiskt krävande jobb då du kommer stå och gå mycket i maskinparken varje dag. Som person är du en lagspelare som samarbetar väl med dina kollegor, du har ett tekniskt intresse och visar engagemang för arbetsuppgifterna. Vi ser gärna att du är kunnig med siffror och har en god språkförståelse för att förstå instruktionerna på varje beställning. I avsyningen är noggrannhet extra viktigt.

Krav:
Tidigare erfarenhet från industrin
Truckkort
Obehindrad svenska

Meriterande:
Tidigare erfarenhet av plastindustrin
Traverskort

Arbetstider: 2 skift (dag/kväll)
Start: Enligt överenskommelse

Vi söker dig som vill bli långsiktig på en arbetsplats, efter visstidsanställningen finns det goda möjligheter att bli tillsvidareanställd.
Urval för tjänsten sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum löpt ut. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren elskåpsmontör sökes i Västerås!

Ansök    Nov 23    Libera i Sverige AB    Elmontör
Uppdraget Nu söker vi elskåpsmontörer till vår kund i Västerås. Här kommer du få arbeta med montage av elskåp, men även dra kabel mellan elektriska komponenter. Du kommer arbeta med både större och mindre montage, så som yttre delar av skåpen men även mindre delar på insidan. Här kommer du arbeta med ritningsläsning i alla dina moment. Vem är du? Vi söker dig som har: - Minst gymnasial el-utbildning eller motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet ... Visa mer
Uppdraget

Nu söker vi elskåpsmontörer till vår kund i Västerås. Här kommer du få arbeta med montage av elskåp, men även dra kabel mellan elektriska komponenter. Du kommer arbeta med både större och mindre montage, så som yttre delar av skåpen men även mindre delar på insidan. Här kommer du arbeta med ritningsläsning i alla dina moment.

Vem är du?

Vi söker dig som har:

- Minst gymnasial el-utbildning eller motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet
- Vana av ritningsläsning
- Erfarenhet av att arbetat med elmontage/kablage
- B-körkort
- Behärskar svenska i tal och skrift.


Arbetstider

Dagtid Måndag-Fredag med flexibla arbetstider mellan 06-16

Tillsättning

Omgående eller enligt överenskommelseVälkommen med din ansökan nedan! Visa mindre

Erfaren elskåpsmontör sökes i Västerås!

Ansök    Nov 24    Libera i Sverige AB    Elmontör
Uppdraget Nu söker vi elskåpsmontörer till vår kund i Västerås. Här kommer du få arbeta med montage av elskåp, men även dra kabel mellan elektriska komponenter. Du kommer arbeta med både större och mindre montage, så som yttre delar av skåpen men även mindre delar på insidan. Här kommer du arbeta med ritningsläsning i alla dina moment. Vem är du? Vi söker dig som har: - Minst gymnasial el-utbildning eller motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet ... Visa mer
Uppdraget

Nu söker vi elskåpsmontörer till vår kund i Västerås. Här kommer du få arbeta med montage av elskåp, men även dra kabel mellan elektriska komponenter. Du kommer arbeta med både större och mindre montage, så som yttre delar av skåpen men även mindre delar på insidan. Här kommer du arbeta med ritningsläsning i alla dina moment.

Vem är du?

Vi söker dig som har:

- Minst gymnasial el-utbildning eller motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet
- Vana av ritningsläsning
- Erfarenhet av att arbetat med elmontage/kablage
- B-körkort
- Behärskar svenska i tal och skrift.


Arbetstider

Dagtid Måndag-Fredag med flexibla arbetstider mellan 06-16

Tillsättning

Omgående eller enligt överenskommelseVälkommen med din ansökan nedan! Visa mindre

Däckskiftare sökes i Västerås! (Utbildning ingår)

Om jobbet: Till kommande däcksäsong söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Mälardalen. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna så som Volvo med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av Stockholms mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck från sommar till vinterdäck. Under däcksäsongen arbeta... Visa mer
Om jobbet:

Till kommande däcksäsong söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Mälardalen. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna så som Volvo med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av Stockholms mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck från sommar till vinterdäck. Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo.

Vi erbjuder två dagars utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder.

Din profil:

Som person är du social, kommunikativ och en lagspelare. Du arbetar på ett strukturerat arbetssätt med god prioriteringsförmåga samtidigt som du är noggrann i ditt arbete. Att ge service till kunder är något du ser som en självklarhet samtidigt som du klarar av att arbeta i högt tempo.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult på Aura Personal.

Anställningen är på heltid med start i mitten på mars men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om oss:

Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Sökord: däck , fordon , bilar , mekaniker Visa mindre

Industriarbetare till Westinghouse

Vi rekryterar till Westinghouse! Då Westinghouse är i ett mycket expansivt läge behöver vi ännu fler duktiga medarbetare för anställning mot Westinghouse i Västerås. Du kommer arbeta med tillverkning av kärnbränsle som ska levereras till kärnkraftverk runt om i världen. Efterfrågan på svenskt kärnbränsle har ökat explosionsartat den senaste tiden varför produktionen skall ökas kraftigt i Västerås. Då behövs ett stort antal duktiga medarbetare för att stä... Visa mer
Vi rekryterar till Westinghouse!

Då Westinghouse är i ett mycket expansivt läge behöver vi ännu fler duktiga medarbetare för anställning mot Westinghouse i Västerås.

Du kommer arbeta med tillverkning av kärnbränsle som ska levereras till kärnkraftverk runt om i världen. Efterfrågan på svenskt kärnbränsle har ökat explosionsartat den senaste tiden varför produktionen skall ökas kraftigt i Västerås. Då behövs ett stort antal duktiga medarbetare för att stärka upp verksamheten.

Vi behöver dig

• som är praktiskt lagd
• har egen drivkraft
• kan arbeta både självständigt och i grupp
• vågar ta egna initiativ
• är allmänt säkerhets- och kvalitetsmedveten
• som kan jobba tvåskift, andra skiftformer kan också förekomma.

Dina personliga egenskaper

• hög social kompetens
• god samarbetsförmåga
• ordningssinne
• gillar att lära dig nya uppgifter

Det är bra om du

• har industrivana
• har någon form av industriutbildning
• gillar att skruva

Villkor

Vi börjar normalt med en visstidsanställning för att både du, vi och kunden ska få chansen att lära känna varandra ordentligt innan vi eventuellt går över till en tillsvidareanställning hos Westinghouse.

Du får en fast månadslön och övriga ersättningar enligt teknikavtalet som är det kollektivavtal som vi är anslutna till.

För att få rätt kompetens till varje tjänst tillvaratar vi de resurser som finns hos varje individ oavsett kön, ålder, religion, etnicitet, funktionsnedsättning eller sexuell läggning.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Urval sker löpande varför det är viktigt att du inte väntar med din ansökan, tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök tjänsten direkt på www.industriqompetens.se.

Om Westinghouse
Westinghouse Electric Company är pionjär och världsledande inom kärnkraftsteknologi. Bolaget grundades år 1886 i USA och är idag ett globalt företag med över 10 000 medarbetare i 18 länder. Det svenska bolaget bildades år 1969 som ASEA Atom och integrerades i Westinghouse Electric Company år 2000. Idag har bolaget lång erfarenhet från kärnkraftsbranschen och närmare 1000 medarbetare i Västerås och Täby. Idag levererar den svenska verksamheten kärnbränsle och komponenter samt en bred tjänsteportfölj för både kärnkraftverk i drift samt för reaktorer under avveckling. Läs mer på www.westinghousenuclear.com/sweden Visa mindre

Projektansvarig sökes till PWS Nordic (2jobb)

Boxflow är just nu på jakt efter en Projektansvarig för direktrekrytering till vårt kund PWS Nordic. Om PWS Nordic PWS utvecklar och säljer produkter för rationell avfallshantering och har en ledande position på den nordiska marknaden. Vi har ett brett utbud, där funktionalitet, ergonomi och effektivitet är centralt: - Bland annat har Quattro Select, med plats för många fraktioner på liten yta, revolutionerat den hushållsnära källsorteringen. - För fler... Visa mer
Boxflow är just nu på jakt efter en Projektansvarig för direktrekrytering till vårt kund PWS Nordic.

Om PWS Nordic
PWS utvecklar och säljer produkter för rationell avfallshantering och har en ledande position på den nordiska marknaden. Vi har ett brett utbud, där funktionalitet, ergonomi och effektivitet är centralt:

- Bland annat har Quattro Select, med plats för många fraktioner på liten yta, revolutionerat den hushållsnära källsorteringen.

- För flerfamiljshus finns praktiska och ekonomiskt fördelaktiga underjordsystem, som kan ta emot stora mängder avfall på ett yteffektivt sätt.

- Papperskorgarna för offentlig miljö finns i en mängd olika utföranden, för att kunna smälta in i olika stadsbilder.

- Möbler för källsortering blir en funktionell och snygg del av inredningen och löser smidigt källsorteringen av avfallet på skolor, flygplatser och företag.

- Farligt avfall måste hanteras på ett säkert sätt och förvaras i korrekt. PWS har vad som krävs för att säkra hanteringen av farligt avfall.

Arbetsbeskrivning

- I denna roll är det nödvändigt att vara ute och resa samt att tillbringa nätterna borta från hemmet från måndag till torsdag.

- Genomföra utbyte av sopkärl i flera kommuner. Din uppgift som Projektansvarig är att leda den dagliga verksamheten, inklusive logistik, personalbemanning och tidshållning. Du ska också säkerställa att projektet effektiviseras. Sopkärlen ska distribueras till kommunens hushåll och lägenheter, medan de gamla kärlen ska återvinnas.

- Ansvara för att övervaka och samordna projekt.

- Säkerställa att projekt håller sig inom tidsramar och budget.

- Kommunicera regelbundet med projektteam och ge uppdateringar om projektets status.

- Lösa eventuella problem eller utmaningar som kan uppstå under projektens gång.

- Arbeta tillsammans med senior projektledare och rapportera till dem om projektens framstegFärdigheter och Egenskaper:

- Resa till olika arbetsplatser regelbundet måndag till torsdag.

- Starkt organisatoriska och tidsledningsfärdigheter.

- Förmåga att arbeta självständigt och i team.

- God kommunikationsförmåga för att effektivt samarbeta med projektteam och entreprenörer.

- Förmåga att hantera stressiga situationer och fatta snabba beslut.

Övriga Krav:

- Körkort

- Ett starkt engagemang för att säkerställa kvalitet och säkerhet inom projektverksamheten.

Förmånerna att arbeta hos PWS Nordic inkluderar

Servicebil

Som en anställd på PWS Nordic ingår en servicebil. Detta underlättar ditt arbete och ge dig flexibilitet när det gäller förflyttning och arbetsrelaterade resor.

Provanställning på 6 månader

PWS Nordic erbjuder en provanställningsperiod på 6 månader. Detta ger både arbetsgivaren och den anställde möjlighet att utvärdera arbetsrelationen och se om den är ömsesidigt givande.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Västerås, Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Projektansvarig sökes till PWS Nordic (2jobb)

Boxflow är just nu på jakt efter en Projektansvarig för direktrekrytering till vårt kund PWS Nordic. Om PWS Nordic PWS utvecklar och säljer produkter för rationell avfallshantering och har en ledande position på den nordiska marknaden. Vi har ett brett utbud, där funktionalitet, ergonomi och effektivitet är centralt: - Bland annat har Quattro Select, med plats för många fraktioner på liten yta, revolutionerat den hushållsnära källsorteringen. - För fler... Visa mer
Boxflow är just nu på jakt efter en Projektansvarig för direktrekrytering till vårt kund PWS Nordic.

Om PWS Nordic
PWS utvecklar och säljer produkter för rationell avfallshantering och har en ledande position på den nordiska marknaden. Vi har ett brett utbud, där funktionalitet, ergonomi och effektivitet är centralt:

- Bland annat har Quattro Select, med plats för många fraktioner på liten yta, revolutionerat den hushållsnära källsorteringen.

- För flerfamiljshus finns praktiska och ekonomiskt fördelaktiga underjordsystem, som kan ta emot stora mängder avfall på ett yteffektivt sätt.

- Papperskorgarna för offentlig miljö finns i en mängd olika utföranden, för att kunna smälta in i olika stadsbilder.

- Möbler för källsortering blir en funktionell och snygg del av inredningen och löser smidigt källsorteringen av avfallet på skolor, flygplatser och företag.

- Farligt avfall måste hanteras på ett säkert sätt och förvaras i korrekt. PWS har vad som krävs för att säkra hanteringen av farligt avfall.

Arbetsbeskrivning

- I denna roll är det nödvändigt att vara ute och resa samt att tillbringa nätterna borta från hemmet från måndag till torsdag.

- Genomföra utbyte av sopkärl i flera kommuner. Din uppgift som Projektansvarig är att leda den dagliga verksamheten, inklusive logistik, personalbemanning och tidshållning. Du ska också säkerställa att projektet effektiviseras. Sopkärlen ska distribueras till kommunens hushåll och lägenheter, medan de gamla kärlen ska återvinnas.

- Ansvara för att övervaka och samordna projekt.

- Säkerställa att projekt håller sig inom tidsramar och budget.

- Kommunicera regelbundet med projektteam och ge uppdateringar om projektets status.

- Lösa eventuella problem eller utmaningar som kan uppstå under projektens gång.

- Arbeta tillsammans med senior projektledare och rapportera till dem om projektens framstegFärdigheter och Egenskaper:

- Resa till olika arbetsplatser regelbundet måndag till torsdag.

- Starkt organisatoriska och tidsledningsfärdigheter.

- Förmåga att arbeta självständigt och i team.

- God kommunikationsförmåga för att effektivt samarbeta med projektteam och entreprenörer.

- Förmåga att hantera stressiga situationer och fatta snabba beslut.

Övriga Krav:

- Körkort

- Ett starkt engagemang för att säkerställa kvalitet och säkerhet inom projektverksamheten.

Förmånerna att arbeta hos PWS Nordic inkluderar

Servicebil

Som en anställd på PWS Nordic ingår en servicebil. Detta underlättar ditt arbete och ge dig flexibilitet när det gäller förflyttning och arbetsrelaterade resor.

Provanställning på 6 månader

PWS Nordic erbjuder en provanställningsperiod på 6 månader. Detta ger både arbetsgivaren och den anställde möjlighet att utvärdera arbetsrelationen och se om den är ömsesidigt givande.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Västerås, Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Montör

Vi söker nu dig som vill som arbeta som montör i Västerås. I den här rollen kommer du att arbeta med olika typer av elmontage och kopplingsarbeten. Det här är ett konsultuppdrag, till att börja med 6 månader visstid med goda chanser till anställning direkt hos kund. Start för uppdraget är omgående. Du kommer att vara anställd av MiJob men arbeta hos vårt kundföretag. Arbetsuppgifter: • läsa och tyda ritningar • arbeta med koppling av kablage Är du rätt ... Visa mer
Vi söker nu dig som vill som arbeta som montör i Västerås. I den här rollen kommer du att arbeta med olika typer av elmontage och kopplingsarbeten.

Det här är ett konsultuppdrag, till att börja med 6 månader visstid med goda chanser till anställning direkt hos kund. Start för uppdraget är omgående. Du kommer att vara anställd av MiJob men arbeta hos vårt kundföretag.

Arbetsuppgifter:
• läsa och tyda ritningar
• arbeta med koppling av kablage

Är du rätt person för jobbet?
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är roligt att arbeta med teknik och elektronik. Du har en god samarbetsförmåga, vara ansvarstagande samt noggrann.

Vi söker dig som:
• har verktygsvana
• har gymnasieexamen, gärna från teknikprogrammet, el- och energiprogrammet eller liknande
• goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Vi ser också gärna att du är öppen för att vilja lära dig nya saker och samtidigt ha väldigt kul på jobbet.

Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.

Vid frågor, tveka inte på att höra av dig! Visa mindre

Kretskortsmontör

Om tjänsten Kunden producerar kretskort till verksamheter runt om i världen, tanken är att du ska arbeta som del av processflödet i produktionen och din främsta arbetsuppgift kommer vara att löda. Du kan komma att vara del av monteringen och kontrolleringen av produkten. Arbetet kräver noggrannhet, vilja och förmåga till samarbete, problemlösning samt flexibilitet. Du är målmedveten och förstår att kvalitet är viktigt.   Arbetsuppgifter inom produktionen:... Visa mer
Om tjänsten

Kunden producerar kretskort till verksamheter runt om i världen, tanken är att du ska arbeta som del av processflödet i produktionen och din främsta arbetsuppgift kommer vara att löda. Du kan komma att vara del av monteringen och kontrolleringen av produkten. Arbetet kräver noggrannhet, vilja och förmåga till samarbete, problemlösning samt flexibilitet. Du är målmedveten och förstår att kvalitet är viktigt.
 
Arbetsuppgifter inom produktionen:

· Manuellt montage av kretskort
· Operatör vid automatmontage
· Lödning av kretskort
 
Information:


Människor är hjärtat i företaget och vår dagliga verksamhet. Du kommer arbeta tillsammans i ett team där ni tillsammans tar ansvar. Du anställs med en tidsbegränsad anställning, heltid och schemaläggs på tvåskift, dagtid eller natt utifrån verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:

Löd
Test av produkter
Läsa el scheman
Manuellt montage
Gymnasieutbildad inom el, teknik eller industri
Tekniskt arbeteVi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och lödkunskap!

Om Best bemanning & rekrytering


- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens
Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.
Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.
Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.
Vi är best på
    Administration
    Ekonomi
    Fastighetsskötsel
    Industri
    Lager och logistik
    Mark och anläggning
    Sälj och marknad
    Teknik
    TransportLåter det här intressant och passar in på din profil?
Eller har du kanske frågor kring tjänsten?  
Ring då till Michael Daoud på Best Bemanning & Rekrytering  
på telefon 021-5400503 alt  [email protected]
Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast!

Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Smed/Svetsare sökes till Sala Skåp

Ansök    Nov 15    Nercia Bemanning AB    Svetsare, manuell
Vårt uppdrag Vår kund Sala Skåp behöver stärka upp sitt team med en duktig Smed/Svetsare. Vill du bli en del av ett familjärt företag? Vill du vara med och tillverka unika produkter som håller marknadens högsta standard? Förutom teoretiska och praktiska kunskaper kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Känns det som att texten här nedan är en beskrivning av dig? Då vill vi ha din ansökan! Om tjänsten - Svetsning i svart och rostfritt stål.... Visa mer
Vårt uppdrag
Vår kund Sala Skåp behöver stärka upp sitt team med en duktig Smed/Svetsare. Vill du bli en del av ett familjärt företag? Vill du vara med och tillverka unika produkter som håller marknadens högsta standard? Förutom teoretiska och praktiska kunskaper kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Känns det som att texten här nedan är en beskrivning av dig? Då vill vi ha din ansökan!

Om tjänsten
- Svetsning i svart och rostfritt stål.
- Svetsning med MAG / MIG i aluminium.
- Du kommer att få borra, kapa, klippa och bocka till olika material.
- Du kommer att tillverka delar till olika typer av lastbilsskåp.


Din profil
När du blir en del av gänget hos Sala Skåp är det extra viktigt att du är lyhörd som person. Det är också viktigt att du värdesätter kvalité i det arbete du utför.
Som ett resultat av ditt kvalitativa arbete kommer du sedan att kunna känna dig stolt över när produkten levereras till kunden.

Personer i din omgivning skulle även beskriva dig som noggrann, självgående, flexibel och punktlig.
Krav:
- Mycket god svenska & engelska i tal och skrift.
- Du har tidigare erfarenhet av svetsning med MIG / MAG i svart och rostfritt stål. Vi ser helst att du har minst 6 månaders praktisk erfarenhet.
- Ritningsläsning.

Meriterande:
- Licenser för MIG / MAG.
- Erfarenhet av svetsning med MIG / MAG i Aluminium.
- TIG-svetsning.
- Erfarenhet av att klippa i plåt med gradsax.
- Erfarenhet av att utföra kantpressning.
- Fräsning.


Övrig information
Tjänsten innebär ett bemanningsuppdrag där du blir anställd hos Nercia Bemanning och uthyrd på uppdrag till Sala Skåp i Sala. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tim Nilsson på 076-317 34 20.

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön: Fast lön enligt kollektivavtal.

Om kundföretaget
Vår ambition är att leverera kundanpassade kvalitetsprodukter för dig som ställer stora krav på ditt skåp. Vi använder oss av en sandwichkonstruktion som är både lätt, isolerande och hållbar.
Vi tillverkar skåp som passar allt ifrån en liten Pickup till ett fullstort lastbilsekipage om 25 meter.
Vi är certifierade inom kylmontage vilket innebär att vår utbildade personal utför alla typer av kylmonteringar i verkstaden.
Förutom nybyggnation utför vi reparationer, lackeringsjobb, överflyttningar och service på såväl skåp som fordon.
Vår produktion sker på Hyttvägen i Sala.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Tågmontör Finnslätten

Arbetsbeskrivning Är du en praktiskt lagd person? Har du använt mycket verktyg på jobb eller fritid? Har du erfarenhet av arbete inom industrin i allmänhet och som montör i synnerhet? Då har du kommit helt rätt! Arbetsuppgifterna på detta uppdrag innebär elektromekaniskt montage utifrån montageinstruktioner och ritningar. Det förekommer även förläggning av kablar, allt ifrån grovkablage till finkablage. Du kommer att arbeta på ett linjemontage. Arbetsmomen... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en praktiskt lagd person? Har du använt mycket verktyg på jobb eller fritid? Har du erfarenhet av arbete inom industrin i allmänhet och som montör i synnerhet? Då har du kommit helt rätt!
Arbetsuppgifterna på detta uppdrag innebär elektromekaniskt montage utifrån montageinstruktioner och ritningar. Det förekommer även förläggning av kablar, allt ifrån grovkablage till finkablage. Du kommer att arbeta på ett linjemontage. Arbetsmomenten sker både självständigt och i grupp.
Kunden ansvarar idag för stora projekt inom tågbranschen och behöver få in duktig och erfaren personal för att lyckas leverera. Start för detta uppdrag är omgående. Vi erbjuder också en möjlighet att utvecklas genom ett flertal kurser/utbildningar för den som inte redan har dessa.
Arbetstider: Måndag - Fredag, dagtid, 07.00 - 15.42
Övertid förekommer.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected].

Ansvarsområden
Montering.
Kabeldragning.
Följa ritningar och montageinstruktioner.
Upprätthålla LEAN, såsom 5S, flödesproduktion och daglig styrning.
Utföra arbetsuppgifterna efter taktat flöde.


Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna tjänst behöver du ha:
Någon form av erfarenhet av tidigare arbete inom industrin.
Kunskaper inom montering, ritningsläsning och verktygshantering.
Kunna tala och förstå svenska obehindrat.

Det är även mycket meriterande om du har:
Erfarenhet inom elmontage.
Auktoriserad att kunna utföra kontaktpressning, lödning, lyft, momentdragning, etc.
Traverskort.
Ett teknisk intresse där man exempelvis gillar att mecka eller bygga på fritiden.
Körkort B + tillgång till bil.

Som person behöver du vara prestigelös och ansvarstagande i ditt arbete. Kan du både arbeta bra på egen hand samt i team, så kommer du lyckas bra. Det krävs att du som person är snabblärd och har ett öga för detaljer. Har du dessutom ett högt tempo i ditt arbete och trivs med det, kommer du passa som handen i handsken.

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Projektansvarig sökes till PWS Nordic (2jobb)

Boxflow är just nu på jakt efter en Projektansvarig för direktrekrytering till vårt kund PWS Nordic. Om PWS Nordic PWS utvecklar och säljer produkter för rationell avfallshantering och har en ledande position på den nordiska marknaden. Vi har ett brett utbud, där funktionalitet, ergonomi och effektivitet är centralt: - Bland annat har Quattro Select, med plats för många fraktioner på liten yta, revolutionerat den hushållsnära källsorteringen. - För fler... Visa mer
Boxflow är just nu på jakt efter en Projektansvarig för direktrekrytering till vårt kund PWS Nordic.

Om PWS Nordic
PWS utvecklar och säljer produkter för rationell avfallshantering och har en ledande position på den nordiska marknaden. Vi har ett brett utbud, där funktionalitet, ergonomi och effektivitet är centralt:

- Bland annat har Quattro Select, med plats för många fraktioner på liten yta, revolutionerat den hushållsnära källsorteringen.

- För flerfamiljshus finns praktiska och ekonomiskt fördelaktiga underjordsystem, som kan ta emot stora mängder avfall på ett yteffektivt sätt.

- Papperskorgarna för offentlig miljö finns i en mängd olika utföranden, för att kunna smälta in i olika stadsbilder.

- Möbler för källsortering blir en funktionell och snygg del av inredningen och löser smidigt källsorteringen av avfallet på skolor, flygplatser och företag.

- Farligt avfall måste hanteras på ett säkert sätt och förvaras i korrekt. PWS har vad som krävs för att säkra hanteringen av farligt avfall.

Arbetsbeskrivning

- I denna roll är det nödvändigt att vara ute och resa samt att tillbringa nätterna borta från hemmet från måndag till torsdag.

- Genomföra utbyte av sopkärl i flera kommuner. Din uppgift som Projektansvarig är att leda den dagliga verksamheten, inklusive logistik, personalbemanning och tidshållning. Du ska också säkerställa att projektet effektiviseras. Sopkärlen ska distribueras till kommunens hushåll och lägenheter, medan de gamla kärlen ska återvinnas.

- Ansvara för att övervaka och samordna projekt.

- Säkerställa att projekt håller sig inom tidsramar och budget.

- Kommunicera regelbundet med projektteam och ge uppdateringar om projektets status.

- Lösa eventuella problem eller utmaningar som kan uppstå under projektens gång.

- Arbeta tillsammans med senior projektledare och rapportera till dem om projektens framstegFärdigheter och Egenskaper:

- Resa till olika arbetsplatser regelbundet måndag till torsdag.

- Starkt organisatoriska och tidsledningsfärdigheter.

- Förmåga att arbeta självständigt och i team.

- God kommunikationsförmåga för att effektivt samarbeta med projektteam och entreprenörer.

- Förmåga att hantera stressiga situationer och fatta snabba beslut.

Övriga Krav:

- Körkort

- Ett starkt engagemang för att säkerställa kvalitet och säkerhet inom projektverksamheten.

Förmånerna att arbeta hos PWS Nordic inkluderar

Servicebil

Som en anställd på PWS Nordic ingår en servicebil. Detta underlättar ditt arbete och ge dig flexibilitet när det gäller förflyttning och arbetsrelaterade resor.

Provanställning på 6 månader

PWS Nordic erbjuder en provanställningsperiod på 6 månader. Detta ger både arbetsgivaren och den anställde möjlighet att utvärdera arbetsrelationen och se om den är ömsesidigt givande.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Västerås, Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Tågmontör

Arbetsbeskrivning Är du en praktiskt lagd person? Har du använt mycket verktyg på jobb eller fritid? Har du erfarenhet av arbete inom industrin i allmänhet och som montör i synnerhet? Då har du kommit helt rätt! Arbetsuppgifterna på detta uppdrag innebär elektromekaniskt montage utifrån montageinstruktioner och ritningar. Det förekommer även förläggning av kablar, allt ifrån grovkablage till finkablage. Du kommer att arbeta på ett linjemontage. Arbetsmome... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en praktiskt lagd person? Har du använt mycket verktyg på jobb eller fritid? Har du erfarenhet av arbete inom industrin i allmänhet och som montör i synnerhet? Då har du kommit helt rätt!
Arbetsuppgifterna på detta uppdrag innebär elektromekaniskt montage utifrån montageinstruktioner och ritningar. Det förekommer även förläggning av kablar, allt ifrån grovkablage till finkablage. Du kommer att arbeta på ett linjemontage. Arbetsmomenten sker både självständigt och i grupp.
Kunden ansvarar idag för stora projekt inom tågbranschen och behöver få in duktig och erfaren personal för att lyckas leverera. Start för detta uppdrag är omgående. Vi erbjuder också en möjlighet att utvecklas genom ett flertal kurser/utbildningar för den som inte redan har dessa.
Arbetstider: Måndag - Fredag, dagtid, 07.00 - 15.42
Övertid förekommer.

Ansvarsområden
Montering
Kabeldragning
Följa ritningar och montageinstruktioner
Upprätthålla LEAN, såsom 5S, flödesproduktion och daglig styrning
Utföra arbetsuppgifterna efter taktat flöde


Arbetstider
07:00-15:42


Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna tjänst behöver du ha:
Någon form av erfarenhet av tidigare arbete inom industrin
Kunskaper inom montering, ritningsläsning och verktygshantering
Kunna tala och förstå svenska obehindrat.

Det är även mycket meriterande om du har:
Erfarenhet inom elmontage.
Auktoriserad att kunna utföra kontaktpressning, lödning, lyft, momentdragning, etc.
Traverskort
Ett teknisk intresse där man exempelvis gillar att mecka eller bygga på fritiden.
Körkort B + tillgång till bil.

Som person behöver du vara prestigelös och ansvarstagande i ditt arbete. Kan du både arbeta bra på egen hand samt i team, så kommer du lyckas bra. Det krävs att du som person är snabblärd och har ett öga för detaljer. Har du dessutom ett högt tempo i ditt arbete och trivs med det, kommer du passa som handen i handsken.

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.
Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Erfaren elskåpsmontör sökes i Västerås!

Ansök    Nov 15    Libera i Sverige AB    Elmontör
Uppdraget Nu söker vi elskåpsmontörer till vår kund i Västerås. Här kommer du få arbeta med montage av elskåp, men även dra kabel mellan elektriska komponenter. Du kommer arbeta med både större och mindre montage, så som yttre delar av skåpen men även mindre delar på insidan. Här kommer du arbeta med ritningsläsning i alla dina moment. Vem är du? Vi söker dig som har: - Minst gymnasial el-utbildning eller motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet ... Visa mer
Uppdraget

Nu söker vi elskåpsmontörer till vår kund i Västerås. Här kommer du få arbeta med montage av elskåp, men även dra kabel mellan elektriska komponenter. Du kommer arbeta med både större och mindre montage, så som yttre delar av skåpen men även mindre delar på insidan. Här kommer du arbeta med ritningsläsning i alla dina moment.

Vem är du?

Vi söker dig som har:

- Minst gymnasial el-utbildning eller motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet
- Vana av ritningsläsning
- Erfarenhet av att arbetat med elmontage/kablage
- B-körkort
- Behärskar svenska i tal och skrift.


Arbetstider

Dagtid Måndag-Fredag med flexibla arbetstider mellan 06-16

Tillsättning

Omgående eller enligt överenskommelseVälkommen med din ansökan nedan! Visa mindre

Elmontör sökes till Västerås!

Ansök    Nov 14    Libera i Sverige AB    Elmontör
Uppdraget Nu söker vi elmontörer till vår kund i Västerås. Här kommer du få arbeta med montage av elskåp, men även dra kabel mellan elektriska komponenter. Du kommer arbeta med både större och mindre montage, så som yttre delar av skåpen men även mindre delar på insidan. Här kommer du arbeta med ritningsläsning i alla dina moment. Vem du är Vi söker dig som har: - Minst gymnasial el-utbildning eller motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet - Vana... Visa mer
Uppdraget

Nu söker vi elmontörer till vår kund i Västerås. Här kommer du få arbeta med montage av elskåp, men även dra kabel mellan elektriska komponenter. Du kommer arbeta med både större och mindre montage, så som yttre delar av skåpen men även mindre delar på insidan. Här kommer du arbeta med ritningsläsning i alla dina moment.

Vem du är

Vi söker dig som har:

- Minst gymnasial el-utbildning eller motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet
- Vana av ritningsläsning
- Erfarenhet av att arbetat med elmontage/kablage
- B-körkort
- Behärskar svenska i tal och skrift.


Arbetstider

Dagtid Måndag-Fredag med flexibla arbetstider mellan 06-16

Tillsättning

Omgående eller enligt överenskommelseVälkommen med din ansökan nedan! Visa mindre

Jobba med kantpressning & bockning!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Vill du jobba inom mekanisk industri där plåtdetaljer tas fram? Vår kund jobbar med allt från enklare detaljer till komplexa system där konstruktion och design tas fram utefter önskemål från slutkund. Här utvecklas och levereras mekaniska lösningar, montage och skenor till stora industrier.
Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till förlängning.

Vi söker dig som främst vill jobba med kantpressning och bockning. Du kommer jobba med olika material (ex. stål, aluminium, rostfritt mm från tjocklek på 0,5mm till 20 mm) för att tillverka små och stora komponenter. Utefter ritning kommer du mäta ut, pressa/bocka materialet och avsyna.

Din profil
Vi söker dig som trivs att jobba i en mekaniskverkstad, du har god erfarenhet av ritningsläsning, mätteknik och pressning/bockning. Du är noggrann och utför jobbet med hög kvalité. Arbetet är fördelat på 2-skift och du kommer ingå i en grupp där ni är 3 personer, vi ser gärna att du är en lagspelare som samarbetar väl med dina kollegor.

Krav:
- Truckkort
- Erfarenhet av ritningsläsning
- Erfarenhet av kantpressning/bockning
- Behärskar svenska språket

Arbetsplatsen ligger ca 10 minuter med bil från Västerås centrum.

Start sker enligt överenskommelse och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montörer sökes till elskåpstillverkning!

Ansök    Nov 13    Aditro Logistics Staffing AB    Elmontör
Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en erfaren montör som vill arbeta med el-skåpstillverkning. Du kommer arbeta med projektproducerade produkter, från små till stora skåp. På den här arbetsplatsen tillverkas skåpen från konstruktion till installation.

Du kommer ansvara för att bygga och installera den elektriska delen i skåpen enligt ritning, kretsschema och inkopplingstabell. När skåpet är färdigt kommer du sätta spänning och skåpet isolationsprovas, vid fel kommer du åtgärda detta tillsammans med dina kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag som börjar med en 6-månaders visstidsanställning och goda möjligheter till tillsvidareanställning finns.

Arbetstid: Måndag-fredag 07.00-15.30
Arbetsplatsen ligger ca 10 minuter med bil från Västerås centrum.

Din profil
Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av att skala kabel, klämma kabelskor/ändhylsor (isolerade samt oisolerade), ansluta kabel till plint både med och utan ändhylsa samt koppla enligt inkopplingstabell och bygga enligt ritningar/kretsschema.

Som person är du en prestigelös lagspelare, vi tror även att du är en bra problemlösare som med din erfarenhet av el kan komma på bra lösningar. I detta arbete krävs att man är noggrann, tänker på säkerheten och kvalitén.

Krav:
- Tidigare praktisk erfarenhet av el koppling enligt ovan
- Kunskap av att läsa ritningar, kretsscheman och inkopplingstabeller
- Truckkort
- Bra kunskaper i svenska

Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet från byggnation av el-skåp
- Arbetslivserfarenhet av att isolationsprova
- Traverskort
- Kunskap i engelska

Arbetsprov där du får visa upp dina praktiskt kunskaper kan förekomma. Startdatum för tjänsten sker enligt överenskommelse och kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör/Smed sökes till Sinnab i Västerås

Vårt uppdrag Vi har fått i uppdrag av vår kund Sinnab i Västerås att hitta deras nästa montör/smed. På grund av sin goda kvalitet, kompetens och tillgänglighet har man en stor kundbank vilket i sin tur genererar mycket jobb. Är du serviceinriktad? Har du praktiska färdigheter? Om du till och med har erfarenhet från att arbeta som montör eller smed så vill vi ha din ansökan! Om tjänsten -Tillverkning av stålkonstruktioner. -Montering av stålkonstruktioner.... Visa mer
Vårt uppdrag
Vi har fått i uppdrag av vår kund Sinnab i Västerås att hitta deras nästa montör/smed. På grund av sin goda kvalitet, kompetens och tillgänglighet har man en stor kundbank vilket i sin tur genererar mycket jobb. Är du serviceinriktad? Har du praktiska färdigheter? Om du till och med har erfarenhet från att arbeta som montör eller smed så vill vi ha din ansökan!

Om tjänsten
-Tillverkning av stålkonstruktioner.
-Montering av stålkonstruktioner.
-Byggnation och montering av skräddarsydda hallar. Vi bygger hallar utefter kundens önskemål.
-Montering och tillverkning av kundanpassade lösningar. Exempel på detta kan vara trappor, grindar, räcken och staket.


Din profil
Som person har du lätt för att arbeta självständigt men du besitter också förmågan att kunna arbeta i en grupp. Vi tror att du som söker är ödmjuk, noggrann och prestigelös. Din prestigelöshet gör att du vågar be om hjälp när du kör fast. Personer i din närhet skulle också beskriva dig som social och serviceinriktad.

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, känner du dig träffad av beskrivningen ovan så vill vi ha din ansökan.

Krav:
-Flytande svenska i tal och skrift.
-B-körkort.


Meriterande:
-Ritningsläsning
-Heta arbeten.
-Ställningsbyggnadscertifikat.
-Truckkörkort (TLP 10), industrihjullastare.
-Svetsarprövningsintyg (111/136) EN ISO 9606-1.
-Liftutbildning – saxlift & bomlift.
-Fallskyddsutbildning.
-Travers.
-HLR/hjärt- och lungräddning.

Övrig information
Tjänsten innebär ett bemanningsuppdrag där du blir anställd hos Nercia Bemanning och uthyrd på uppdrag till Sinnab i Västerås. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tim Nilsson på 076-317 34 20.

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön: Fast lön enligt kollektivavtal.
Arbetstider: Mån-tors 06.30-16.00, fredagar 06.30-13.00.

Om kundföretaget
På SINNAB tillverkar och monterar vi allt inom stålkonstruktioner till bygg- och verkstadsindustri. Vi utför även servicearbeten med både stora och små företag som kunder. Vi kan även erbjuda en helhetslösning på industrihall.
Vi arbetar nära kunden i ett tidigt skede och medverkar till att gemensamt söka effektiv samverkan i projektet. Genom ett stort nätverk av samarbetspartners kan vi gemensamt ta fram en objektspecifik lösning.

Företagets geografiska placering är Västerås och vi har hela Mälardalsregionen som arbetsfält.
SINNAB är certifierade enligt SS EN 1090-1 och SS EN ISO 3834-2 samt anslutet till Mekaniska Verkstädernas Riksförbund – MVR.


Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Projektansvarig sökes till PWS Nordic (2jobb)

Boxflow är just nu på jakt efter en Projektansvarig för direktrekrytering till vårt kund PWS Nordic. Om PWS Nordic PWS utvecklar och säljer produkter för rationell avfallshantering och har en ledande position på den nordiska marknaden. Vi har ett brett utbud, där funktionalitet, ergonomi och effektivitet är centralt: - Bland annat har Quattro Select, med plats för många fraktioner på liten yta, revolutionerat den hushållsnära källsorteringen. - För fler... Visa mer
Boxflow är just nu på jakt efter en Projektansvarig för direktrekrytering till vårt kund PWS Nordic.

Om PWS Nordic
PWS utvecklar och säljer produkter för rationell avfallshantering och har en ledande position på den nordiska marknaden. Vi har ett brett utbud, där funktionalitet, ergonomi och effektivitet är centralt:

- Bland annat har Quattro Select, med plats för många fraktioner på liten yta, revolutionerat den hushållsnära källsorteringen.

- För flerfamiljshus finns praktiska och ekonomiskt fördelaktiga underjordsystem, som kan ta emot stora mängder avfall på ett yteffektivt sätt.

- Papperskorgarna för offentlig miljö finns i en mängd olika utföranden, för att kunna smälta in i olika stadsbilder.

- Möbler för källsortering blir en funktionell och snygg del av inredningen och löser smidigt källsorteringen av avfallet på skolor, flygplatser och företag.

- Farligt avfall måste hanteras på ett säkert sätt och förvaras i korrekt. PWS har vad som krävs för att säkra hanteringen av farligt avfall.

Arbetsbeskrivning

- I denna roll är det nödvändigt att vara ute och resa samt att tillbringa nätterna borta från hemmet från måndag till torsdag.

- Genomföra utbyte av sopkärl i flera kommuner. Din uppgift som Projektansvarig är att leda den dagliga verksamheten, inklusive logistik, personalbemanning och tidshållning. Du ska också säkerställa att projektet effektiviseras. Sopkärlen ska distribueras till kommunens hushåll och lägenheter, medan de gamla kärlen ska återvinnas.

- Ansvara för att övervaka och samordna projekt.

- Säkerställa att projekt håller sig inom tidsramar och budget.

- Kommunicera regelbundet med projektteam och ge uppdateringar om projektets status.

- Lösa eventuella problem eller utmaningar som kan uppstå under projektens gång.

- Arbeta tillsammans med senior projektledare och rapportera till dem om projektens framstegFärdigheter och Egenskaper:

- Resa till olika arbetsplatser regelbundet måndag till torsdag.

- Starkt organisatoriska och tidsledningsfärdigheter.

- Förmåga att arbeta självständigt och i team.

- God kommunikationsförmåga för att effektivt samarbeta med projektteam och entreprenörer.

- Förmåga att hantera stressiga situationer och fatta snabba beslut.

Övriga Krav:

- Körkort

- Ett starkt engagemang för att säkerställa kvalitet och säkerhet inom projektverksamheten.

Förmånerna att arbeta hos PWS Nordic inkluderar

Servicebil

Som en anställd på PWS Nordic ingår en servicebil. Detta underlättar ditt arbete och ge dig flexibilitet när det gäller förflyttning och arbetsrelaterade resor.

Provanställning på 6 månader

PWS Nordic erbjuder en provanställningsperiod på 6 månader. Detta ger både arbetsgivaren och den anställde möjlighet att utvärdera arbetsrelationen och se om den är ömsesidigt givande.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Västerås, Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Tågmontör Finnslätten

Job description Är du en praktiskt lagd person? Har du använt mycket verktyg på jobb eller fritid? Har du erfarenhet av arbete inom industrin i allmänhet och som montör i synnerhet? Då har du kommit helt rätt! Arbetsuppgifterna på detta uppdrag innebär elektromekaniskt montage utifrån montageinstruktioner och ritningar. Det förekommer även förläggning av kablar, allt ifrån grovkablage till finkablage. Du kommer att arbeta på ett linjemontage. Arbetsmomente... Visa mer
Job description
Är du en praktiskt lagd person? Har du använt mycket verktyg på jobb eller fritid? Har du erfarenhet av arbete inom industrin i allmänhet och som montör i synnerhet? Då har du kommit helt rätt! Arbetsuppgifterna på detta uppdrag innebär elektromekaniskt montage utifrån montageinstruktioner och ritningar. Det förekommer även förläggning av kablar, allt ifrån grovkablage till finkablage. Du kommer att arbeta på ett linjemontage. Arbetsmomenten sker både självständigt och i grupp. Kunden ansvarar idag för stora projekt inom tågbranschen och behöver få in duktig och erfaren personal för att lyckas leverera. Start för detta uppdrag är omgående. Vi erbjuder också en möjlighet att utvecklas genom ett flertal kurser/utbildningar för den som inte redan har dessa.


Arbetstider: Måndag - Fredag, dagtid, 07.00 - 15.42
Övertid förekommer.

Responsibilities
Montering
Kabeldragning
Följa ritningar och montageinstruktioner
Upprätthålla LEAN, såsom 5S, flödesproduktion och daglig styrning
Utföra arbetsuppgifterna efter taktat flöde


Working hours
06:59:59-23:59:59


Qualifications
För att vara aktuell för denna tjänst behöver du ha:
Någon form av erfarenhet av tidigare arbete inom industrin
Kunskaper inom montering, ritningsläsning och verktygshantering
Kunna tala och förstå svenska obehindrat.

Det är även mycket meriterande om du har:
Erfarenhet inom elmontage.
Auktoriserad att kunna utföra kontaktpressning, lödning, lyft, momentdragning, etc.
Traverskort - Ett teknisk intresse där man exempelvis gillar att mecka eller bygga på fritiden.
Körkort B + tillgång till bil.

Som person behöver du vara prestigelös och ansvarstagande i ditt arbete. Kan du både arbeta bra på egen hand samt i team, så kommer du lyckas bra. Det krävs att du som person är snabblärd och har ett öga för detaljer. Har du dessutom ett högt tempo i ditt arbete och trivs med det, kommer du passa som handen i handsken.

About the company
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward. Visa mindre

Är du en vass CNC-operatör?

Erfaren CNC-operatör sökes för kunds räkning Är du på jakt efter nytt spännande uppdrag? Kan du arbete skift och trivs med mycket eget ansvar? Då ska du läsa vidare! Som CNC-operatör hos kunden ansvarar du för dina egna maskiner både köra och ställa. Du kommer leverera komponenter till kunder som ställer höga krav på att allt blir rätt samt håller hög kvalité. •    Är du utbildad CNC-operatör eller har några års praktiskt erfarenhet som CNC-operatör? •  ... Visa mer
Erfaren CNC-operatör sökes för kunds räkning
Är du på jakt efter nytt spännande uppdrag? Kan du arbete skift och trivs med mycket eget ansvar?
Då ska du läsa vidare!

Som CNC-operatör hos kunden ansvarar du för dina egna maskiner både köra och ställa. Du kommer leverera komponenter till kunder som ställer höga krav på att allt blir rätt samt håller hög kvalité.

•    Är du utbildad CNC-operatör eller har några års praktiskt erfarenhet som CNC-operatör?
•    Drivs du av att lämna ett bra arbete efter dig?
•    Som CNC-operatör kommer du att arbeta med blad annat:
- Ritningsläsning, mätning och verktygsbyte
•    Kompensera i styrsystem samt fylla på material.

Låter det som dig?

Skicka iväg en ansökan till oss! Visa mindre

Industrilackerare sökes till MPA Måleriproduktion!

Ansök    Nov 10    Uniflex Sverige AB    Industrilackerare
Om tjänsten Vi söker nu efter industrilackerare till MPA Måleriproduktion i Västerås. MPA Måleriproduktion AB grundades år 1986 och är ett familjeägt bolag med säte i Västerås. MPA Måleriproduktion utför industrilackering och rostskydd för all typ av industriella produkter samt större fordon. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Vi söker en person som vill jobba i produktion och har erfarenhet eller utbildning av lackering. Kanske är du redan utbildad industri... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu efter industrilackerare till MPA Måleriproduktion i Västerås. MPA Måleriproduktion AB grundades år 1986 och är ett familjeägt bolag med säte i Västerås. MPA Måleriproduktion utför industrilackering och rostskydd för all typ av industriella produkter samt större fordon.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vi söker en person som vill jobba i produktion och har erfarenhet eller utbildning av lackering. Kanske är du redan utbildad industrilackerare eller så kanske har du liknande andra erfarenheter inom lackering.

Start: Omgående

Arbetstider: 2-skift, kl.5:18 – kl.14:18 måndag till fredag och kl.14:18 – kl.23:42 måndag till torsdag.

Vem är du?
Det viktigaste för denna tjänst är din personliga inställning och att du har viljan och drivet att vilja utvecklas. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom lackering.

Vi söker efter en engagerad och ansvarstagande person. Vi ser gärna att du är initiativtagande och lösningsorienterad. Jobbet sker till viss del enskilt, men kan även ske tillsammans med kollegor. Det är därav viktigt att du trivs med att arbeta både enskilt och i grupp.

Truck– och traverskort är meriterande men inte ett krav.Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution. Visa mindre

Elmontör inom kabelproduktion och kretskort

Ansök    Nov 10    Boxflow Staffing Syd AB    Elmontör
Om företaget: Vår kund är ett väletablerat företag inom elindustrin som specialiserat sig på kabelproduktion och kretskort. Engagerade team och högkvalitativa produkter har gjort dom till en ledande aktör på marknaden. Nu söker vi en skicklig och passionerad elmontör som vill bli en del av en framgångsrik organisation. Arbetsuppgifter: Som elmontör kommer du att spela en nyckelroll i vår produktion. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera: ... Visa mer
Om företaget:
Vår kund är ett väletablerat företag inom elindustrin som specialiserat sig på kabelproduktion och kretskort. Engagerade team och högkvalitativa produkter har gjort dom till en ledande aktör på marknaden. Nu söker vi en skicklig och passionerad elmontör som vill bli en del av en framgångsrik organisation.

Arbetsuppgifter:
Som elmontör kommer du att spela en nyckelroll i vår produktion. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

- Montering och koppling av elkomponenter i enlighet med ritningar och specifikationer.
- Felsökning och reparation av elektriska komponenter och kretskort.
- Utföra tester och kvalitetskontroller för att säkerställa att produkterna uppfyller våra höga standarder.
- Bidra till kontinuerlig förbättring av produktionsprocesser och arbetsmetoder.

Egenskaper:
Vi söker någon som är noggrann, ansvarstagande och har en stark arbetsmoral. Du bör vara flexibel och beredd att ta på dig olika uppgifter inom produktionen.

Vi erbjuder:
- Ett spännande och utvecklande arbete inom elindustrin.
- Möjlighet att arbeta med innovativa teknologier.
- En positiv arbetsmiljö med kompetenta kollegor.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i västerås, Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Elprovare/testare till kund i Västerås

Ansök    Nov 10    Manpower AB    Elektronikmontör
Vill du vara en del av en av våra välkända kunder och vara med och forma framtidens industriella innovationer? Vår kund i Västerås söker nu efter en nya drivna kollegor till sitt team. Ta steget och bli en del av vår kunds spännande resa redan idag! Den här bemanningen är ett samarbete mellan Manpower AB och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower AB men arbeta på plats hos kunden. Arbetsbeskrivning Som elprovare/testare hos vår kund får du ans... Visa mer
Vill du vara en del av en av våra välkända kunder och vara med och forma framtidens industriella innovationer? Vår kund i Västerås söker nu efter en nya drivna kollegor till sitt team. Ta steget och bli en del av vår kunds spännande resa redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan Manpower AB och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower AB men arbeta på plats hos kunden.

Arbetsbeskrivning

Som elprovare/testare hos vår kund får du ansvar för att utföra olika arbetsuppgifter inom företaget. Du kommer att arbeta med att prova/testa stora motorer och generatorer. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga teammedlemmar, dialoger med kunder, bidra till ett arbete med högsta kvalité och en säker arbetsmiljö. I rollen som elprovare/testare får du en möjlighet att utvecklas och växa inom företaget.

Kvalifikationer

Som elprovare/testare behöver du ha erfarenhet av industri-el och kunna utföra olika typer av sluttester. En relevant utbildning inom el ör önskvärd. Du behöver vara noggrann, självgående och kunna lösa problem på ett effektivt, men framförallt på ett kvalitativt sätt. Att ha ett högt säkerhetstänkt, vara teamorienterad och ha god kommunikationsförmåga är också viktigt.

Vi söker mer specifikt dig som har erfarenhet av:

* PLC-programmering
* Kretsscheman
* Dator- systemvana
* Truck & travers
* Ta ut data och analysera resultat
* Industri-el
* God svenska och engelska i tal och skrift

Som person ser vi att du har ett stort engagemang för ditt arbete och att du brinner för den här typen av arbetsuppgifter. Det är också viktigt att du arbetar målinriktat för att nå resultat och att du har ett organiserat arbetssätt med hög medvetenhet kring säkerhet då du kommer att arbeta i en miljö med elektricitet. Vidare har du en förmåga att ta hänsyn till både helheten och detaljerna.

Vårt erbjudande

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter. Visa mindre

CNC-operatör med programmering kunskaper

Om tjänsten Vi söker just nu en erfaren CNC-operatör med kunskaper inom programmering i Heidenhain. Dina arbetsuppgifter består bearbetning från ritning till färdig detalj, enstyckstillverkning. Du behöver vara någorlunda självgående och förväntas ha goda kunskaper i ritningsläsning samt mätteknik. Har du erfarenhet av andra styrsystem som Fanuc, Siemens, Mazak eller om du truckkort & traverskort är detta meriterande. Vi söker dig som är driven och ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker just nu en erfaren CNC-operatör med kunskaper inom programmering i Heidenhain.
Dina arbetsuppgifter består bearbetning från ritning till färdig detalj, enstyckstillverkning.

Du behöver vara någorlunda självgående och förväntas ha goda kunskaper i ritningsläsning samt mätteknik.

Har du erfarenhet av andra styrsystem som Fanuc, Siemens, Mazak eller om du truckkort & traverskort är detta meriterande.

Vi söker dig som är driven och kvalitetsmedveten, pratar och skriver obegränsat på svenska. Vi ser gärna att du är en problemlösare som vågar ta initiativ samt är trygg i de kunskaper du har med dig.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid/2-skift


Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Plåtslagare

Plåtslagare - välkommen till Svealandstrafiken! I många, många år har du med största sannolikhet dagligen sett våra bussar röra sig i region Västmanland. Kanske har du också någon gång sett en irriterande buckla som du skulle vilja banka ut på studs? Då kanske du är den plåtslagare som vi letar efter! Svealandstrafiken har vuxit i en rasande fart de senaste åren och vi behöver därför utöka vår verkstadsdepå med ytterligare en plåtslagare. Vi välkomnar di... Visa mer
Plåtslagare - välkommen till Svealandstrafiken!

I många, många år har du med största sannolikhet dagligen sett våra bussar röra sig i region Västmanland. Kanske har du också någon gång sett en irriterande buckla som du skulle vilja banka ut på studs? Då kanske du är den plåtslagare som vi letar efter!

Svealandstrafiken har vuxit i en rasande fart de senaste åren och vi behöver därför utöka vår verkstadsdepå med ytterligare en plåtslagare. Vi välkomnar dig till ett stort företag som har över 100 års erfarenhet av busstrafik och skötsel av bussar!

Svetsa, byta luckor och fixa bucklor - hos oss får du ett varierat arbete!

På Svealandstrafiken arbetar vi ständigt med att se till att våra bussar alltid är i toppskick. Vi har en modern fordonspark som till stora delar består av biogasbussar som vi servar och reparerar på våra egna verkstäder. Som plåtslagare hos oss blir får du varierande arbetsdagar med en rad olika och roliga uppdrag.

Här kommer du dagligen att utföra alla typer av arbetsuppgifter såsom att fixa bucklor, byta plåtar och paneler, byta golv samt mattor, svetsa och även lacka om delarna som du byter ut. Mest slitage sker på vintern och därför kommer du under vinterhalvåret att få arbeta mycket med att se till att de håller toppklass utvändigt - för att under sommartid ägna mer tid åt att fräscha upp bussarna invändigt, samt fixa bussar från våra smådepåer som finns runtom i regionen. Sist men inte minst kommer du ibland även att få hjälpa till med svetsjobb, samt vara med och tillverka olika delar som vi behöver - eller kanske till och med något verktyg.

SVEA finns med i allt vi gör

SVEA är en förkortning av vår värdegrund. I allt vi gör är vi Samverkande, Värdeskapande, Engagerade och Ansvarstagande. Detta hjälper oss att fokusera mot våra gemensamma mål.

För oss är det väldigt viktigt att du som medarbetare trivs i arbetet. På plats får du drygt 27 kollegor som alla skämtar och skojar med varandra. Skulle du behöva hjälp så finns det alltid ytterligare en plåtslagare på plats, så att ni kan hjälpas åt med att lösa era arbetsuppgifter!

”Som chef är jag väldigt mån om att vi jobbar tryggt och säkert samt har ordning och reda. Det ska också finns utrymme för att ha kul på jobbet. Det skapar automatiskt bättre resultat och mer delaktighet vilket jag anser är jätteviktigt!”

Du - en lösningsorienterad plåtslagare som är redo för nya utmaningar!

För att axla rollen som plåtslagare tänker vi oss att du antingen har utbildning inom området, eller tidigare arbetslivserfarenhet. Skulle du även inneha kunskap om lackering, spackling och glasbyten så är det meriterande. Så länge du har viljan och motivationen att utvecklas i din arbetsroll så kommer vi att ge dig all stöttning vi kan för att du ska lyckas. Du behöver alltså inte vara en fullfjädrad plåtslagare, det viktiga är att du har en vilja och att du succesivt blir bättre på det du lär dig.

“Vissa saker är väldigt enkla att lära sig, som att byta vindrutor och sidorutor till exempel. Det är bra om man har gjort det tidigare, men annars lär man sig det på plats! Du kommer att få en bra läromästare som får in dig på rätt spår.”

Då arbetsmiljön är A och O för oss på Svealandstrafiken kommer vi att lägga stor vikt vid dig som person vid denna rekrytering. Vi tänker oss att du är en påhittig och lösningsorienterad person som inte är rädd för att tänka utanför boxen när det gäller att hitta lösningar på problem som uppstår i arbetet.

Har vi lyckats att fånga ditt intresse för rollen som plåtslagare på Svealandstrafiken? Vi hoppas det!

Ansök genom att klicka på Ansök nu-knappen, senast 30 november 2023

Om du har frågor om tjänsten eller Svealandstrafiken är du hjärtligt välkommen att kontakta Verkstadschef Västerås Joakim Frohm, se kontaktuppgifter nedan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonser i samband med denna rekrytering. Visa mindre

Plåtarbetare

Plåtarbetare Är du intresserad av att utvecklas inom ett internationellt företag inom industrin? Vi söker nu för kunds räkning en driven, erfaren och självgående plåtarbetare till ett bemanningsuppdrag i Västmanland. Företaget du kommer att arbeta hos bearbetar plåtdetaljer till bl.a. industrin. Du kommer att arbeta med slipning, laserskärning m.m. Arbetstider Heltid, 40 timmar/vecka Timlön. Profil Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet av olik... Visa mer
Plåtarbetare

Är du intresserad av att utvecklas inom ett internationellt företag inom industrin?

Vi söker nu för kunds räkning en driven, erfaren och självgående plåtarbetare till ett bemanningsuppdrag i Västmanland.

Företaget du kommer att arbeta hos bearbetar plåtdetaljer till bl.a. industrin. Du kommer att arbeta med slipning, laserskärning m.m.

Arbetstider

Heltid, 40 timmar/vecka

Timlön.

Profil

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet av olika plåtarbeten inom industrin. Du ska vara social, noggrann och ha en positiv attityd.

Krav:

Erfarenhet från arbete och behandling av plåt (ej enbart plåtslagare)

Svenska, engelska

Meriterande:

B-körkort och tillgång till bil.

Om oss

Recruitment Center är ett rekryterings- och bemanningsföretag där våra motton är att vara personliga, nära och professionella. Vi är medlemmar i vår branschorganisation Kompetensföretagen där du som konsult kan känna dig trygg då du omfattas av alla kollektivavtalsavtalsvillkor gällande lön, semester, sjukskrivning m.m. Visa mindre

CNC-operatör

CNC-operatör Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta på ett stort industriföretag med lång historia? Vi söker en CNC-operatör för ett bemanningsuppdrag hos en av våra kunder. Heltidstjänst Arbetstider: dagtid Du kommer arbeta hos en kund som är en global industri. Arbetet innebär justeringar, göra inställningar, mäta, fräsa och svarva. För att lyckas i rollen är det bra om du har en teknisk bakgrund inom CNC-teknik eller utbildning. Det är vik... Visa mer
CNC-operatör

Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta på ett stort industriföretag med lång historia?

Vi söker en CNC-operatör för ett bemanningsuppdrag hos en av våra kunder.

Heltidstjänst

Arbetstider: dagtid

Du kommer arbeta hos en kund som är en global industri.

Arbetet innebär justeringar, göra inställningar, mäta, fräsa och svarva.

För att lyckas i rollen är det bra om du har en teknisk bakgrund inom CNC-teknik eller utbildning. Det är viktigt att du är noggrann och kan jobba självständigt.

Krav:

Truckkort A1-A4

Svenska: Goda kunskaper i tal och skrift

Meriterande:

Körkort B

Kan du programmering är det bra annars lär kunden dig!

Vår kund tillverkar metallgjuteriateraljer till både stora och små företag inom Sverige och internationellt.

Om oss

Recruitment Center är ett rekryterings- och bemanningsföretag där våra motton är att vara personliga, nära och professionella. Vi är medlemmar i vår branschorganisation Kompetensföretagen där du som konsult kan känna dig trygg då du omfattas av alla kollektivavtalsavtalsvillkor gällande lön, semester, sjukskrivning m.m. Visa mindre

Kvarnoperatörer till Finax

Ansök    Nov 6    Norén & Lindholm AB    Kvarnoperatör
Finax nya kvarnverksamhet i Västerås, Hacksta är redo att startas och nu behöver vi dedikerade och engagerade personer som vill vara med på denna spännande resa. Det här är en fantastisk möjlighet för dig som vill vara med och bygga och forma något nytt, en helt ny produktion med fokus på moderna produktionsmetoder, kvalitet och hållbarhet. Du kommer att få jobba med förbättringar enlig LEAN, utvecklas, växa och få göra skillnad. Som kvarnoperatör kommer ... Visa mer
Finax nya kvarnverksamhet i Västerås, Hacksta är redo att startas och nu behöver vi dedikerade och engagerade personer som vill vara med på denna spännande resa. Det här är en fantastisk möjlighet för dig som vill vara med och bygga och forma något nytt, en helt ny produktion med fokus på moderna produktionsmetoder, kvalitet och hållbarhet. Du kommer att få jobba med förbättringar enlig LEAN, utvecklas, växa och få göra skillnad.

Som kvarnoperatör kommer du arbeta med bland annat

Beställning av spannmål från leverantörer och kvalitetskontroller av spannmål.
Iordningsställande av produktionsmaskiner och körningar av produktionsorder. Även hantering och skötsel av maskiner.
Kvalitetskontroller under produktionens gång, provtagningar och uppföljningar för att säkerställa att produkterna motsvarar kvalitetskraven.
Arbeta med ständiga förbättringar LEAN.
Tillsammans med kollegor arbeta med kompetensutveckling samt utveckling av processer och rutiner.


?Arbetet kommer att innebära 2-skift

Din bakgrund

Gymnasieutbildning med teknisk inriktning.
Ca 2 års erfarenhet av operatörsarbete inom livsmedelsbranschen eller tillverkande industri.


Vi lägger stor vikt vid din personlighet och värdesätter engagemang, en positiv attityd, prestigelöshet och samarbetsförmåga.

För tjänsten krävs B körkort.

Vad kan vi erbjuda dig förutom ett roligt och utvecklande jobb?

Det enkla svaret är att om du är en engagerad och teknisk intresserad person som gillar när det händer mycket, en person som sprider glädje och energi, som gillar att samarbeta och sätter Laget framför Jaget – Ja, då tror vi bestämt att du kommer att trivas hos oss!

Med varumärken som Finax, Abdon Mills, Ramlösa Kvarn och Björnekulla är Abdon Food en av de ledande producenterna av spannmål och växtbaserade produkter. För att ytterligare stärka vårt erbjudande av närproducerat och bidra till en förbättrad miljöpåverkan genom minskade transporter etablerar vi nu en ny kvarn i Västerås. Med vår nya kvarn i Västerås fortsätter vår resa in i framtiden. Vi vill bidra till en bättre hälsa för kommande generationer genom att erbjuda växtbaserad mat som är tillgänglig för alla! Läs gärna mer om oss på Finax på www.finax.se

Är du en av dem vi söker? Tveka då inte! Klicka in och sök via www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan med CV, alternativt LinkedInprofil samt personligt brev snarast. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Kontakta gärna ansvarig rekryterare Anna Hemmingsson om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen på telefon: 021-81 18 88.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elmontör inom kabelproduktion och kretskort

Ansök    Nov 8    Boxflow Staffing Syd AB    Elmontör
Om företaget: Vår kund är ett väletablerat företag inom elindustrin som specialiserat sig på kabelproduktion och kretskort. Engagerade team och högkvalitativa produkter har gjort dom till en ledande aktör på marknaden. Nu söker vi en skicklig och passionerad elmontör som vill bli en del av en framgångsrik organisation. Arbetsuppgifter: Som elmontör kommer du att spela en nyckelroll i vår produktion. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera: ... Visa mer
Om företaget:
Vår kund är ett väletablerat företag inom elindustrin som specialiserat sig på kabelproduktion och kretskort. Engagerade team och högkvalitativa produkter har gjort dom till en ledande aktör på marknaden. Nu söker vi en skicklig och passionerad elmontör som vill bli en del av en framgångsrik organisation.

Arbetsuppgifter:
Som elmontör kommer du att spela en nyckelroll i vår produktion. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

- Montering och koppling av elkomponenter i enlighet med ritningar och specifikationer.
- Felsökning och reparation av elektriska komponenter och kretskort.
- Utföra tester och kvalitetskontroller för att säkerställa att produkterna uppfyller våra höga standarder.
- Bidra till kontinuerlig förbättring av produktionsprocesser och arbetsmetoder.

Egenskaper:
Vi söker någon som är noggrann, ansvarstagande och har en stark arbetsmoral. Du bör vara flexibel och beredd att ta på dig olika uppgifter inom produktionen.

Vi erbjuder:
- Ett spännande och utvecklande arbete inom elindustrin.
- Möjlighet att arbeta med innovativa teknologier.
- En positiv arbetsmiljö med kompetenta kollegor.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i västerås, Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Maskinoperatörer sökes till Västerås!

Uppdraget Libera är nu på jakt efter maskinoperatörer till Västerås. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära att sköta och övervaka maskiner samt köra truck. Vi ser gärna att du som söker har en bakgrund inom industrin och har tidigare vana som operatör. Erfarenhet av ritningsläsning sedan tidigare. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket och kunna förstå och uttrycka dig i tal och skrift. Arbetet är förlagt dagtid alternativt 2-skift. ... Visa mer
Uppdraget

Libera är nu på jakt efter maskinoperatörer till Västerås. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära att sköta och övervaka maskiner samt köra truck. Vi ser gärna att du som söker har en bakgrund inom industrin och har tidigare vana som operatör. Erfarenhet av ritningsläsning sedan tidigare.
Du ska ha goda kunskaper i svenska språket och kunna förstå och uttrycka dig i tal och skrift. Arbetet är förlagt dagtid alternativt 2-skift.Vem du är

Som person är du ordningsam och gillar att arbeta metodiskt och noggrant. Du har en hög servicenivå och gillar att arbeta i grupp. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, flexibel och öppen.

Din erfarenhet

- Du har arbetat i en produktions- eller logistikverksamhet
- Tidigare erfarenhet som maskinoperatör
- Du innehar truckkort
- Du har vana att arbeta efter ritningar
- Du innehar truckkort A-B
Urval sker löpande och tillsättning sker omgående för rätt kandidat. Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Operatör

Om tjänsten Vi söker dig som har teknisk bakgrund, goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik samt verkstadsvana. Som operatör kommer du att arbeta i manuella pressar, på sikt även arbeta med helautomatiska presslinor. Varmpressningen sker i skruv och excenterpressar. Är du kvalitetsmedveten med en positiv inställning, har goda kunskaper i Svenska i både tal och skrift då du kommer att följa de säkerhetsföreskrifterna som finns på företaget. Sta... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker dig som har teknisk bakgrund, goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik samt verkstadsvana.

Som operatör kommer du att arbeta i manuella pressar, på sikt även arbeta med helautomatiska presslinor.
Varmpressningen sker i skruv och excenterpressar.

Är du kvalitetsmedveten med en positiv inställning, har goda kunskaper i Svenska i både tal och skrift då du kommer att följa de säkerhetsföreskrifterna som finns på företaget.

Start: Omgående eller enligt överrenskommelse.
Arbetstid: Dagtid/2-skift


Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Solskyddsmontör

Ansök    Nov 6    Uppsol Västerås AB    Solskyddsmontör
Vi söker en medarbetare med känsla att ge våra kunder den bästa servicen på marknaden. Att du är händig och har verktygsvana är en fördel och även att du kan klara relativt tunga lyft. Firman är belägen i Västerås. Vi är ett snabbt växande bolag som ligger i framkant vad det gäller produkter och det där lilla extra. Erfarenhet inom bygg eller montering är en fördel. Du behärskar svenska flytande och engelska grundläggande. Arbetsuppgifterna innebär i huvu... Visa mer
Vi söker en medarbetare med känsla att ge våra kunder den bästa servicen på marknaden. Att du är händig och har verktygsvana är en fördel och även att du kan klara relativt tunga lyft.
Firman är belägen i Västerås. Vi är ett snabbt växande bolag som ligger i framkant vad det gäller produkter och det där lilla extra.
Erfarenhet inom bygg eller montering är en fördel. Du behärskar svenska flytande och engelska grundläggande.
Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak montering och service på in- och utvändiga solskyddsprodukter så som t.ex. persienner, gardiner och markiser. Våra kunder finns främst i Västerås med omnejd. Du kommer börja arbeta i par men på sikt även självständigt.
Tjänsten tillsätts så fort rätt person hittats, så ansök redan idag. Visa mindre

värmepumpsmontör

Vi söker nu en värmepumpsmontör till vårt team som utgår från Sala. Du kommer primärt installera Bergvärme och Luft/vatten men även Frånluftpumpar. Då du kommer utgå från Sala så vi ser gärna att du bor i Sala eller på pendlingsavstånd. Du kommer förutom Sala arbeta i angränsande kommuner. Vi förser dig med arbetsbil och allt som krävs för att utföra ditt arbete. Meriterande om du installerat värmepumpar förut och/eller har VVS vana. Men för rätt person so... Visa mer
Vi söker nu en värmepumpsmontör till vårt team som utgår från Sala.
Du kommer primärt installera Bergvärme och Luft/vatten men även Frånluftpumpar.
Då du kommer utgå från Sala så vi ser gärna att du bor i Sala eller på pendlingsavstånd. Du kommer förutom Sala arbeta i angränsande kommuner. Vi förser dig med arbetsbil och allt som krävs för att utföra ditt arbete.
Meriterande om du installerat värmepumpar förut och/eller har VVS vana. Men för rätt person som är händig kan vi tänka oss lära upp från grunden. Social kompetens är en annan viktig egenskap för tjänsten.

Individuell lönesättning baseras på erfarenhet och vi tillämpar provanställning med goda chanser till fast tjänst för rätt person

Vi kommer endast behandla mailsvar Visa mindre

Däckskiftare - Västerås

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Västerås. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter. Arbetsuppg... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Västerås.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.
Om dig:
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.

Meriterande:
Manuellt B-körkort
Erfarenhet av däckskifte
Jobbat som däckskiftare/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00 (Övertid förekommer)
Placering: Västerås

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Jobba med kantpressning & bockning!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Vill du jobba inom mekanisk industri där plåtdetaljer tas fram? Vår kund jobbar med allt från enklare detaljer till komplexa system där konstruktion och design tas fram utefter önskemål från slutkund. Här utvecklas och levereras mekaniska lösningar, montage och skenor till stora industrier.
Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till förlängning.

Vi söker dig som främst vill jobba med kantpressning och bockning. Du kommer jobba med olika material (ex. stål, aluminium, rostfritt mm från tjocklek på 0,5mm till 20 mm) för att tillverka små och stora komponenter. Utefter ritning kommer du mäta ut, pressa/bocka materialet och avsyna.

Din profil
Vi söker dig som trivs att jobba i en mekaniskverkstad, du har god erfarenhet av ritningsläsning, mätteknik och pressning/bockning. Du är noggrann och utför jobbet med hög kvalité. Arbetet är fördelat på 2-skift och du kommer ingå i en grupp där ni är 3 personer, vi ser gärna att du är en lagspelare som samarbetar väl med dina kollegor.

Krav:
- Truckkort
- Erfarenhet av ritningsläsning
- Erfarenhet av kantpressning/bockning
- Behärskar svenska språket

Start sker enligt överenskommelse och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lackerare och industrimålare sökes till Västerås (4jobb)

Söker du en spännande möjlighet som industrimålare med erfarenhet inom slipning, spackling, förarbete och maskering? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Vi letar efter en engagerad och kunnig industrimålare som kan ta ansvar för att förbereda och måla olika ytor inom vår industriella verksamhet. Arbetsbeskrivning: Som industrimålare kommer du att ha följande ansvarsområden: - Måla och ytbehandla olika typer av ytor enligt specifikationer och krav. -... Visa mer
Söker du en spännande möjlighet som industrimålare med erfarenhet inom slipning, spackling, förarbete och maskering? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Vi letar efter en engagerad och kunnig industrimålare som kan ta ansvar för att förbereda och måla olika ytor inom vår industriella verksamhet.

Arbetsbeskrivning:
Som industrimålare kommer du att ha följande ansvarsområden:

- Måla och ytbehandla olika typer av ytor enligt specifikationer och krav.
- Utföra förarbeten såsom slipning, spackling och rengöring av ytor för att säkerställa bästa möjliga resultat.
- Ansvara för maskering och täckning av områden som inte ska målas.
- Arbeta med olika typer av färg och målningstekniker för att uppnå önskad finish.
- Följa säkerhetsföreskrifter och säkerställa att arbetsplatsen är säker för dig och dina kollegor.

Kvalifikationer:

För att lyckas i rollen som industrimålare hos oss krävs följande kvalifikationer:

- Erfarenhet av industrimålning och relaterade arbetsuppgifter såsom slipning, spackling och maskering.
- Kunskap om olika typer av färg, målningstekniker och material.
- Förmåga att arbeta noggrant och uppmärksamt på detaljer.
- Förmåga att följa ritningar, specifikationer och arbetsinstruktioner.

Vi erbjuder:

- En spännande arbetsmiljö inom den industriella sektorn.
- Möjlighet att utveckla dina färdigheter och karriär inom företaget.
- Konkurrenskraftig lön och förmåner.
- Ett dedikerat och erfaret team att arbeta med.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Västerås, Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Elmontör inom kabelproduktion och kretskort

Ansök    Nov 3    Boxflow Staffing Syd AB    Elmontör
Om företaget: Vår kund är ett väletablerat företag inom elindustrin som specialiserat sig på kabelproduktion och kretskort. Engagerade team och högkvalitativa produkter har gjort dom till en ledande aktör på marknaden. Nu söker vi en skicklig och passionerad elmontör som vill bli en del av en framgångsrik organisation. Arbetsuppgifter: Som elmontör kommer du att spela en nyckelroll i vår produktion. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera: ... Visa mer
Om företaget:
Vår kund är ett väletablerat företag inom elindustrin som specialiserat sig på kabelproduktion och kretskort. Engagerade team och högkvalitativa produkter har gjort dom till en ledande aktör på marknaden. Nu söker vi en skicklig och passionerad elmontör som vill bli en del av en framgångsrik organisation.

Arbetsuppgifter:
Som elmontör kommer du att spela en nyckelroll i vår produktion. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

- Montering och koppling av elkomponenter i enlighet med ritningar och specifikationer.
- Felsökning och reparation av elektriska komponenter och kretskort.
- Utföra tester och kvalitetskontroller för att säkerställa att produkterna uppfyller våra höga standarder.
- Bidra till kontinuerlig förbättring av produktionsprocesser och arbetsmetoder.

Egenskaper:
Vi söker någon som är noggrann, ansvarstagande och har en stark arbetsmoral. Du bör vara flexibel och beredd att ta på dig olika uppgifter inom produktionen.

Vi erbjuder:
- Ett spännande och utvecklande arbete inom elindustrin.
- Möjlighet att arbeta med innovativa teknologier.
- En positiv arbetsmiljö med kompetenta kollegor.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i västerås, Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Erfaren montör apparatskåp!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Vill du jobba på ett företag som konstruerar och producerar avancerad elektrisk utrustning till krävande industrier där kvalité och leveranssäkerhet är i fokus? Då ska du läsa vidare.

Vi söker för kunds räkning montörer till apparatskåp/elskåp där arbetsuppgifterna kommer variera mellan elektriskt montage till mer kvalificerad problemlösning.

Du kommer bland annat arbeta med:
- Bygga den elektriska delen i skåpen från grunden enligt ritning, kretsschema och inkopplingstabell
- Sätta spänning i skåpen
- Isolationsprova
- Felsöka och åtgärda eventuella fel
- Jobba med ständigt förbättringsarbete

Din profil
Vi söker en självgående skåpmontör som kan montera efter kretsschema, ritningar samt inkopplingstabell. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att skala kabel, klämma kabelskenor, klämma ändhylsor (isolerade och oisolerade), anslutning av kabel till plint med och utan ändhylsa.

Som person är du noggrann, engagerad och driven.
Du har en hög arbetsmoral, är van att ta egna initiativ och är kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt.
Har en positiv framtoning och trivs med att arbeta självständigt men även i grupp.

Viktigt för tjänsten:
- Tidigare erfarenhet av elektriskt montage i skåp alternativt utbildning motsvarande erfarenhet
- Mycket god kunskap av att läsa/förstå kretsscheman, ritningar och inkopplingstabell.
- Truckkort
- God svenska i både tal och skrift

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av att sätta spänning samt prova elektrisk utrustning/automationsskåp
- Isolationsprova skåp

Arbetstid: måndag-fredag 07.00-15.30
Start: Enligt överenskommelse

Urval och tillsättning sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Däckskiftare sökes till säsongsarbete i Västerås!

Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Är du noggrann och effektiv och trivs att arbeta i ett högt tempo? Då kan denna tjänst vara någonting för dig! Vi söker nu däckskiftare inför höst/vintersäsongen med placering hos en av våra kunder i Västerås. Din arbetsdag som däckskiftare kommer främst vara att skifta däck men även att ta emot och bemöta kunder. Under perioden för däckskifte arbetar man till stor del med säkerhet av kunders... Visa mer
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Är du noggrann och effektiv och trivs att arbeta i ett högt tempo? Då kan denna tjänst vara någonting för dig!

Vi söker nu däckskiftare inför höst/vintersäsongen med placering hos en av våra kunder i Västerås. Din arbetsdag som däckskiftare kommer främst vara att skifta däck men även att ta emot och bemöta kunder. Under perioden för däckskifte arbetar man till stor del med säkerhet av kunders fordon, därför ställs det höga krav på noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet.

För att trivas i rollen ska du gilla att arbeta fysiskt och vara medveten att det förekommer tunga lyft. Utöver däckskifte kommer även arbete med förvaring av däck på däckhotellet ske.

Vi söker dig som

- Har erfarenhet från arbete med däck och har ett fordonsintresse
- Innehar B-körkort
- Tycker om att arbeta självständigt och van att hugga i när det behövs
- Är en ansvarsfull person som även i perioder med högt tempo kan arbeta med stor noggrannhet och kvalitetstänk

Däcksäsongen kommer att pågå mellan ungefär vecka 42 till och med 48 beroende på väder och högtryck under säsongen. Under säsongen kommer du jobba måndag-fredag mellan cirka 7-17.

Vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, varmt välkommen med din ansökan nedan! Visa mindre

Emballagesnickare till Nefab Packaging Sweden - Skultuna

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Nefab är en global marknadsledare inom förpackningslösningar och har en djup passion för att leverera innovativa och hållbara förpackningsalternativ till företag över hela världen. Företaget har en närvaro i över 30 länder och strävar alltid efter att erbjuda de bästa lösningarna som uppfyller våra kunders specifika behov.

Här är din möjlighet att bli en värdefull del av ett dynamiskt team där ditt hårda arbete och engagemang är högt uppskattat. Vi söker emballagesnickare för spännande och fysiskt utmanande arbete. Hos oss är det din inställning, din vilja att prestera och din förmåga att jobba hårt som räknas mest.

Du kommer att arbeta hos vår kund som ligger i Skultuna, på en spännande produktionsanläggning som fokuserar på att skapa kundanpassade förpackningslösningar. Dessa lösningar är avgörande för internationella industrikoncerner, särskilt inom telekom- och fordonsindustrin.

Dina arbetsuppgifter
Som Emballagesnickare hos Nefab kommer ditt huvudsakliga ansvar vara att konstruera skräddarsydda träförpackningar med hjälp av spikpistol, enligt kundens specifika krav och ritningar. Varje förpackning är unik och byggd enligt kundens önskemål, vilket innebär att standarder inte används. Arbetet utförs vanligtvis i team om två personer, och ibland fler för större förpackningsprojekt. Ditt arbete kommer att vara fysiskt krävande. Utöver detta kan du även få ansvar för att övervaka robotbaserad tillverkning och åtgärda eventuella fel, såsom att byta skruvmagasin eller hjälpa till med manuell borrning om roboten fastnar.

I denna roll är du ansvarig för att bygga och färdigställa träförpackningarna enligt kundens specifikationer. Din strävan är att alltid leverera förpackningar som är både funktionellt och visuellt tillfredsställande för kunden.

Arbetstider:
Måndag till torsdag: 6.30 till 16.00.
Fredagar: 6.30 till 12.50.

Din profil
Meriterande erfarenheter inkluderar tidigare arbete inom snickeri, trä- eller byggsektorn, traverskort och goda verktygskunskaper. Förståelse och förmåga att läsa ritningar är ett stort plus.

Vi söker individer som är flexibla och har förmågan att arbeta effektivt i team. En positiv attityd och god samarbetsförmåga är avgörande egenskaper. Vi värdesätter medarbetare som tar ansvar, är kvalitetsmedvetna och har ett säkerhetstänk i sitt arbete. Förmågan att ta instruktioner från andra och arbeta effektivt och målinriktat är viktiga egenskaper. Personer som jobbar hårt och snabbt, och som engagerar sig fullt i sina uppgifter, är mycket uppskattade hos oss.

Ansökan
Om du är redo för en utmanande och givande karriär inom emballagetillverkning och om du vill bli en del av ett team som trivs med att ta i och prestera, så ser vi fram emot att höra från dig. Ansök idag och ta det första steget mot en spännande framtid!

För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Jasmine Saeedi via tfn 0708-21 53 09.
Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se Visa mindre

Operatörer till Boxverkstaden på Westinghouse

Vill du arbeta för ett världsledande företag inom kärnteknik? Vi söker för Westinghouse Swedens räkning en operatör som vill arbeta med hantering av restmaterial på bränslefabriken i Västerås. Vi söker nu operatörer till Boxverkstaden på Westinghouse! Operatör Vi söker nu Operatörer till vår kund Westinghouse. Arbetsuppgifterna lär du dig på plats men kräver tidigare erfarenhet av industriarbete, gärna som montör, operatör eller maskinoperatör. Du är... Visa mer
Vill du arbeta för ett världsledande företag inom kärnteknik? Vi söker för Westinghouse Swedens räkning en operatör som vill arbeta med hantering av restmaterial på bränslefabriken i Västerås.

Vi söker nu operatörer till Boxverkstaden på Westinghouse!

Operatör

Vi söker nu Operatörer till vår kund Westinghouse.

Arbetsuppgifterna lär du dig på plats men kräver tidigare erfarenhet av industriarbete, gärna som montör, operatör eller maskinoperatör.
Du är noggrann som person och allmänt händig och tekniskt intresserad. Truck och/eller traverskort är meriterande.
Arbetet kan komma att utföras i dagtid eller 2-skift.

Som person är du driven och framåt, tar gärna initiativ till att lösa problem som uppstår. Du är trygg i de kunskaper du har med dig och arbeta efter rätt förutsättningar. Du ser dig själv som social, positiv och uppskattar att arbeta i grupp men kan ta eget ansvar för avsedda arbetsuppgifter. För att trivas i denna roll drivs du utav möjligheten till att utvecklas och att lära nytt.

Villkor

Vi börjar normalt med en visstidsanställning för att både du, vi och kunden ska få chansen att lära känna varandra ordentligt innan vi eventuellt går över till en tillsvidareanställning hos Westinghouse.

Du får en fast månadslön och övriga ersättningar enligt teknikavtalet som är det kollektivavtal som vi är anslutna till.

För att få rätt kompetens till varje tjänst tillvaratar vi de resurser som finns hos varje individ oavsett kön, ålder, religion, etnicitet, funktionsnedsättning eller sexuell läggning.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Urval sker löpande varför det är viktigt att du inte väntar med din ansökan, tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök tjänsten direkt på www.industriqompetens.se.

Om Westinghouse
Westinghouse Electric Company är pionjär och världsledande inom kärnkraftsteknologi. Bolaget grundades år 1886 i USA och är idag ett globalt företag med över 10 000 medarbetare i 18 länder. Det svenska bolaget bildades år 1969 som ASEA Atom och integrerades i Westinghouse Electric Company år 2000. Idag har bolaget lång erfarenhet från kärnkraftsbranschen och närmare 1000 medarbetare i Västerås och Täby. Idag levererar den svenska verksamheten kärnbränsle och komponenter samt en bred tjänsteportfölj för både kärnkraftverk i drift samt för reaktorer under avveckling. Läs mer på www.westinghousenuclear.com/sweden Visa mindre

Processoperatör Westinghouse

Vill du arbeta för ett världsledande företag inom kärnteknik? Vi söker för Westinghouse Swedens räkning en operatör som vill arbeta med hantering av restmaterial på bränslefabriken i Västerås. Processoperatörer till Westinghouse! Då Westinghouse är i ett mycket expansivt läge behöver vi ännu fler duktiga medarbetare för anställning mot Westinghouse i Västerås. Du kommer arbeta med tillverkning av kärnbränsle som ska levereras till kärnkraftverk runt o... Visa mer
Vill du arbeta för ett världsledande företag inom kärnteknik? Vi söker för Westinghouse Swedens räkning en operatör som vill arbeta med hantering av restmaterial på bränslefabriken i Västerås.

Processoperatörer till Westinghouse!

Då Westinghouse är i ett mycket expansivt läge behöver vi ännu fler duktiga medarbetare för anställning mot Westinghouse i Västerås.

Du kommer arbeta med tillverkning av kärnbränsle som ska levereras till kärnkraftverk runt om i världen. Efterfrågan på svenskt kärnbränsle har ökat explosionsartat den senaste tiden varför produktionen skall ökas kraftigt i Västerås. Då behövs ett stort antal duktiga medarbetare för att stärka upp verksamheten.

Vi behöver dig

• som är praktiskt lagd
• har egen drivkraft
• kan arbeta både självständigt och i grupp
• vågar ta egna initiativ
• är allmänt säkerhets- och kvalitetsmedveten
• som kan jobba tvåskift, andra skiftformer kan också förekomma.

Dina personliga egenskaper

• hög social kompetens
• god samarbetsförmåga
• ordningssinne
• gillar att lära dig nya uppgifter

Det är bra om du

• har industrivana
• har någon form av industriutbildning
• gillar att skruva

Villkor

Vi börjar normalt med en visstidsanställning för att både du, vi och kunden ska få chansen att lära känna varandra ordentligt innan vi eventuellt går över till en tillsvidareanställning hos Westinghouse.

Du får en fast månadslön och övriga ersättningar enligt teknikavtalet som är det kollektivavtal som vi är anslutna till.

För att få rätt kompetens till varje tjänst tillvaratar vi de resurser som finns hos varje individ oavsett kön, ålder, religion, etnicitet, funktionsnedsättning eller sexuell läggning.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Urval sker löpande varför det är viktigt att du inte väntar med din ansökan, tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök tjänsten direkt på www.industriqompetens.se.

Om Westinghouse
Westinghouse Electric Company är pionjär och världsledande inom kärnkraftsteknologi. Bolaget grundades år 1886 i USA och är idag ett globalt företag med över 10 000 medarbetare i 18 länder. Det svenska bolaget bildades år 1969 som ASEA Atom och integrerades i Westinghouse Electric Company år 2000. Idag har bolaget lång erfarenhet från kärnkraftsbranschen och närmare 1000 medarbetare i Västerås och Täby. Idag levererar den svenska verksamheten kärnbränsle och komponenter samt en bred tjänsteportfölj för både kärnkraftverk i drift samt för reaktorer under avveckling. Läs mer på www.westinghousenuclear.com/sweden Visa mindre

Projektledare inom industrialisering och Operations

På?Prevas tror vi på?att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och?har full tilltro till att?du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på?människan och?är?övertygade om att din utveckling?är vår utveckling. Vi vet också?att?vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på?just det,... Visa mer
På?Prevas tror vi på?att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och?har full tilltro till att?du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på?människan och?är?övertygade om att din utveckling?är vår utveckling. Vi vet också?att?vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på?just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen.?

Hello Opportunity!
Som projektledare inom industrialisering är din uppgift att vara länken mellan utveckling och produktion. I rollen ingår att projektleda industrialiseringen i utvecklingsprojekt hos våra kunder vilket innebär tät kontakt med både utvecklingsavdelningen, produktionen och underleverantörer. Du kommer att fungera som produktionens kravställare i utvecklingsprojekt där du stämmer av koncept mot tillverkningens kapabilitet för att sedan projektleda industrialiseringen i produktionen.

Som projektledare inom operations jobbar du med att leda förbättringsprojekt. Det kan handla om att ta fram nya produktionslayouter, investeringar eller nya arbetssätt. Du kommer att ha tät kontakt med utveckling, produktion och underleverantörer. Rollen är både utvecklande och varierande då vi har uppdrag på olika nivåer med en mängd olika inriktningar.

Hello You!
Du delar vår uppfattning om att vi blir starkare tillsammans. Genom ditt engagemang får du teamet att trivas och leverera och tillsammans driver ni projekten i mål. Vi tror att människor i din närhet skulle beskriva dig som en tydlig, drivande och kommunikativ person med starka ledaregenskaper. Förmodligen trivs du som allra bäst på jobbet när du får leda framgångsrika projektteam i tillverkningsmiljö.

Du har en relevant universitets- eller högskoleexamen och minst fem års erfarenhet från ledande positioner inom tillverkningsindustrin. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet både från produktion och produktutveckling. Har du jobbat som produktionstekniker, inom Lean-produktion eller Lean-produktutveckling ser vi det som en stark merit.

Hello Team Player!
För oss är gemenskap och delaktighet viktigt där alla bidrar med sin kunskap i en lärande miljö. Trivs du att arbeta i en familjär atmosfär där vägen från idé till handling är kort och möjligheten att göra skillnad är stor, så är Prevas något för dig. Vi erbjuder spännande uppdrag, trevliga kollegor, en inspirerande arbetsmiljö och individuella utvecklingsplaner. Vi strävar alltid efter att finna rätt upplägg som passar just dig för att få ihop livspusslet.

Hello Next Step!
Vi ser fram emot din ansökan. Urvalet sker löpande. Har du en LinkedInprofil eller ett uppdaterat CV är ansökan bara några knapptryck bort.

Slå gärna en signal till Jonas på 073-096 05 60 så berättar han mer om tjänsten och hur det är att jobba på Prevas. Och du, följ oss gärna på LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/prevas-ab)och Instagram. (https://www.instagram.com/prevasab/)

Hello Values!
Gemensamma kärnvärden är nyckeln till vår framgång. De banar vägen för bättre kommunikation och samarbete, minskar behovet av detaljerade regler och förordningar och gör vår organisation mer agil och dynamisk. Att dela värderingar ger större frihet att agera utan detaljerade regler. Att dela gemensamma värderingar betyder inte att vi alla är lika. Vi älskar skillnader och främjar mångfald. Vi tror att unika individer är viktiga för att skapa starka och framgångsrika team. Våra värderingar styr vårt dagliga beteende gentemot både kunder och medarbetare. När vi respekterar våra värderingar och uppträder i enlighet med dem, ger vi uttryck för vår företagskultur. På Prevas sammanfattar vi våra värden i akronymen BOAT - Business Driven, Open Minded, Active och Team Player. Visa mindre

Däckskiftare sökes i Västerås! (Utbildning ingår)

Om jobbet: Till kommande däcksäsong söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Mälardalen. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna så som Volvo med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av Stockholms mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck från sommar till vinterdäck. Under däcksäsongen arbeta... Visa mer
Om jobbet:

Till kommande däcksäsong söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Mälardalen. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna så som Volvo med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av Stockholms mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck från sommar till vinterdäck. Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo.

Vi erbjuder två dagars utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder.

Din profil:

Som person är du social, kommunikativ och en lagspelare. Du arbetar på ett strukturerat arbetssätt med god prioriteringsförmåga samtidigt som du är noggrann i ditt arbete. Att ge service till kunder är något du ser som en självklarhet samtidigt som du klarar av att arbeta i högt tempo.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult på Aura Personal.

Anställningen är på heltid med start i mitten på mars men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om oss:

Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Sökord: däck , fordon , bilar , mekaniker Visa mindre

Maskinoperatörer sökes till Västerås!

Uppdraget Libera är nu på jakt efter maskinoperatörer till Västerås. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära att sköta och övervaka maskiner samt köra truck. Vi ser gärna att du som söker har en bakgrund inom industrin och har tidigare vana som operatör. Erfarenhet av ritningsläsning sedan tidigare. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket och kunna förstå och uttrycka dig i tal och skrift. Arbetet är förlagt dagtid alternativt 2-skift. ... Visa mer
Uppdraget

Libera är nu på jakt efter maskinoperatörer till Västerås. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära att sköta och övervaka maskiner samt köra truck. Vi ser gärna att du som söker har en bakgrund inom industrin och har tidigare vana som operatör. Erfarenhet av ritningsläsning sedan tidigare.
Du ska ha goda kunskaper i svenska språket och kunna förstå och uttrycka dig i tal och skrift. Arbetet är förlagt dagtid alternativt 2-skift.Vem du är

Som person är du ordningsam och gillar att arbeta metodiskt och noggrant. Du har en hög servicenivå och gillar att arbeta i grupp. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, flexibel och öppen.

Din erfarenhet

- Du har arbetat i en produktions- eller logistikverksamhet
- Tidigare erfarenhet som maskinoperatör
- Du innehar truckkort
- Du har vana att arbeta efter ritningar
- Du innehar truckkort A-B
Urval sker löpande och tillsättning sker omgående för rätt kandidat. Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Däckskiftare sökes till säsongsarbete i Västerås!

Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Är du noggrann och effektiv och trivs att arbeta i ett högt tempo? Då kan denna tjänst vara någonting för dig! Vi söker nu däckskiftare inför höst/vintersäsongen med placering hos en av våra kunder i Västerås. Din arbetsdag som däckskiftare kommer främst vara att skifta däck men även att ta emot och bemöta kunder. Under perioden för däckskifte arbetar man till stor del med säkerhet av kunders... Visa mer
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Är du noggrann och effektiv och trivs att arbeta i ett högt tempo? Då kan denna tjänst vara någonting för dig!

Vi söker nu däckskiftare inför höst/vintersäsongen med placering hos en av våra kunder i Västerås. Din arbetsdag som däckskiftare kommer främst vara att skifta däck men även att ta emot och bemöta kunder. Under perioden för däckskifte arbetar man till stor del med säkerhet av kunders fordon, därför ställs det höga krav på noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet.

För att trivas i rollen ska du gilla att arbeta fysiskt och vara medveten att det förekommer tunga lyft. Utöver däckskifte kommer även arbete med förvaring av däck på däckhotellet ske.

Vi söker dig som

- Har erfarenhet från arbete med däck och har ett fordonsintresse
- Innehar B-körkort
- Tycker om att arbeta självständigt och van att hugga i när det behövs
- Är en ansvarsfull person som även i perioder med högt tempo kan arbeta med stor noggrannhet och kvalitetstänk

Däcksäsongen kommer att pågå mellan ungefär vecka 42 till och med 48 beroende på väder och högtryck under säsongen. Under säsongen kommer du jobba måndag-fredag mellan cirka 7-17.

Vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, varmt välkommen med din ansökan nedan! Visa mindre

Svetsare sökes till Västmanland

För kunds räkning söker vi en svetsare med flerårig erfarenhet av arbete inom svets och i denna roll är det centralt att Du är helt självgående. Du som söker har flera års erfarenhet av arbete inom svets och trygg i att dina jobb håller en hög kvalité. Gång efter annan. Du behöver också ha en fallenhet för att mäta enligt konstruktionsritningarna för att kontrollera att allt blivit korrekt. I övrigt tror vi att du är en skön person som gillar att jobba och... Visa mer
För kunds räkning söker vi en svetsare med flerårig erfarenhet av arbete inom svets och i denna roll är det centralt att Du är helt självgående. Du som söker har flera års erfarenhet av arbete inom svets och trygg i att dina jobb håller en hög kvalité. Gång efter annan. Du behöver också ha en fallenhet för att mäta enligt konstruktionsritningarna för att kontrollera att allt blivit korrekt. I övrigt tror vi att du är en skön person som gillar att jobba och bidra till arbetslagets goda arbetsmiljö. Vi ser att du är väldigt lösningsfokuserad.


Vi söker dig som: har erfarenhet av MIG/MAG
har en utbildning inom svets
har vana av att läsa av konstruktionsritningar
behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

Meriterande har traverskort
har truckkort A1-A4, B1-B4
manuell fräsning eller svarvning

Din profil
Du som söker tjänsten är praktiskt lagd och kan hantera utmaningar.  Du bör ha en tidigare erfarenhet/förståelse inom tillverkande industri och produktion. Som person är du nyfiken, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du bor i närheten av Surahammar, Ramnäs eller Virsbo och känner dig hemma i trakten.


I enlighet med vår kunds krav kommer vi i denna rekryteringsprocess genomföra en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret. Visa mindre

Däckskiftare sökes till säsongsarbete i Västerås!

Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Är du noggrann och effektiv och trivs att arbeta i ett högt tempo? Då kan denna tjänst vara någonting för dig! Vi söker nu däckskiftare inför höst/vintersäsongen med placering hos en av våra kunder i Västerås. Din arbetsdag som däckskiftare kommer främst vara att skifta däck men även att ta emot och bemöta kunder. Under perioden för däckskifte arbetar man till stor del med säkerhet av kunders... Visa mer
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Är du noggrann och effektiv och trivs att arbeta i ett högt tempo? Då kan denna tjänst vara någonting för dig!

Vi söker nu däckskiftare inför höst/vintersäsongen med placering hos en av våra kunder i Västerås. Din arbetsdag som däckskiftare kommer främst vara att skifta däck men även att ta emot och bemöta kunder. Under perioden för däckskifte arbetar man till stor del med säkerhet av kunders fordon, därför ställs det höga krav på noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet.

För att trivas i rollen ska du gilla att arbeta fysiskt och vara medveten att det förekommer tunga lyft. Utöver däckskifte kommer även arbete med förvaring av däck på däckhotellet ske.

Vi söker dig som

- Har erfarenhet från arbete med däck och har ett fordonsintresse
- Innehar B-körkort
- Tycker om att arbeta självständigt och van att hugga i när det behövs
- Är en ansvarsfull person som även i perioder med högt tempo kan arbeta med stor noggrannhet och kvalitetstänk

Däcksäsongen kommer att pågå mellan ungefär vecka 42 till och med 48 beroende på väder och högtryck under säsongen. Under säsongen kommer du jobba måndag-fredag mellan cirka 7-17.

Vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, varmt välkommen med din ansökan nedan! Visa mindre

Maskinoperatörer sökes till Västerås!

Uppdraget Libera är nu på jakt efter maskinoperatörer till Västerås. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära att sköta och övervaka maskiner samt köra truck. Vi ser gärna att du som söker har en bakgrund inom industrin och har tidigare vana som operatör. Erfarenhet av ritningsläsning sedan tidigare. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket och kunna förstå och uttrycka dig i tal och skrift. Arbetet är förlagt dagtid alternativt 2-skift. ... Visa mer
Uppdraget

Libera är nu på jakt efter maskinoperatörer till Västerås. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära att sköta och övervaka maskiner samt köra truck. Vi ser gärna att du som söker har en bakgrund inom industrin och har tidigare vana som operatör. Erfarenhet av ritningsläsning sedan tidigare.
Du ska ha goda kunskaper i svenska språket och kunna förstå och uttrycka dig i tal och skrift. Arbetet är förlagt dagtid alternativt 2-skift.Vem du är

Som person är du ordningsam och gillar att arbeta metodiskt och noggrant. Du har en hög servicenivå och gillar att arbeta i grupp. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, flexibel och öppen.

Din erfarenhet

- Du har arbetat i en produktions- eller logistikverksamhet
- Tidigare erfarenhet som maskinoperatör
- Du innehar truckkort
- Du har vana att arbeta efter ritningar
- Du innehar truckkort A-B
Urval sker löpande och tillsättning sker omgående för rätt kandidat. Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Industriarbetare

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Dina arbetsuppgifter
För kommande uppdrag hos våra kunder i Västerås söker vi nu dig som är ute efter nya utmaningar inom inom industrin.
Drivs du av roller med stort eget ansvar och att jobba i högt tempo är detta en bransch för dig. Det kan innebära jobb som svetsare, operatör, truckförare eller CNC-fräsare likväl andra jobb inom branschen som kunder efterfrågar.

Din profil
Vi välkomnar dig som vill få ditt första jobb inom branschen likväl dig som är sugen på att byta jobb inom branschen att söka, då vi har många kunder med olika behov både i Västerås likväl i kranskommuner.

Som person kan du arbeta självständigt och förstår vikten av att följa arbetsbeskrivningen. Du känner ansvar för dina arbetsuppgifter och ser alltid till att göra ditt bästa oavsett vilka arbetsuppgifter du ställs inför, vidare är du en god organisatör och trivs med att planera ditt eget arbete. Vi söker dig som känner stort ansvar för ditt eget arbete och därför vill hålla hög kvalitet i allt du gör. För att passa in bör du ha en god förmåga att förstå processer, vi tror att du är en problemlösare som är van att snabbt och effektivt hitta lösningar.


Ansökan
Vi utökar nu vårt nätverk och kommer att höra av oss till dig när vi har ett arbete som matchar din profil.

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag!

Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I tillsättningarna samarbetar företagen med Clockwork Bemanning & Rekrytering som sköter hela processen.
Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Linnéa Junno.
Följ oss: https://www.linkedin.com/company/clockwork-bemanning-&-rekrytering-ab/ Visa mindre

Elmontör inom kabelproduktion och kretskort

Ansök    Nov 1    Boxflow Staffing Syd AB    Elmontör
Om företaget: Vår kund är ett väletablerat företag inom elindustrin som specialiserat sig på kabelproduktion och kretskort. Engagerade team och högkvalitativa produkter har gjort dom till en ledande aktör på marknaden. Nu söker vi en skicklig och passionerad elmontör som vill bli en del av en framgångsrik organisation. Arbetsuppgifter: Som elmontör kommer du att spela en nyckelroll i vår produktion. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera: ... Visa mer
Om företaget:
Vår kund är ett väletablerat företag inom elindustrin som specialiserat sig på kabelproduktion och kretskort. Engagerade team och högkvalitativa produkter har gjort dom till en ledande aktör på marknaden. Nu söker vi en skicklig och passionerad elmontör som vill bli en del av en framgångsrik organisation.

Arbetsuppgifter:
Som elmontör kommer du att spela en nyckelroll i vår produktion. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

- Montering och koppling av elkomponenter i enlighet med ritningar och specifikationer.
- Felsökning och reparation av elektriska komponenter och kretskort.
- Utföra tester och kvalitetskontroller för att säkerställa att produkterna uppfyller våra höga standarder.
- Bidra till kontinuerlig förbättring av produktionsprocesser och arbetsmetoder.

Egenskaper:
Vi söker någon som är noggrann, ansvarstagande och har en stark arbetsmoral. Du bör vara flexibel och beredd att ta på dig olika uppgifter inom produktionen.

Vi erbjuder:
- Ett spännande och utvecklande arbete inom elindustrin.
- Möjlighet att arbeta med innovativa teknologier.
- En positiv arbetsmiljö med kompetenta kollegor.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i västerås, Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Lackerare och industrimålare sökes till Västerås (4jobb)

Söker du en spännande möjlighet som industrimålare med erfarenhet inom slipning, spackling, förarbete och maskering? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Vi letar efter en engagerad och kunnig industrimålare som kan ta ansvar för att förbereda och måla olika ytor inom vår industriella verksamhet. Arbetsbeskrivning: Som industrimålare kommer du att ha följande ansvarsområden: - Måla och ytbehandla olika typer av ytor enligt specifikationer och krav. -... Visa mer
Söker du en spännande möjlighet som industrimålare med erfarenhet inom slipning, spackling, förarbete och maskering? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Vi letar efter en engagerad och kunnig industrimålare som kan ta ansvar för att förbereda och måla olika ytor inom vår industriella verksamhet.

Arbetsbeskrivning:
Som industrimålare kommer du att ha följande ansvarsområden:

- Måla och ytbehandla olika typer av ytor enligt specifikationer och krav.
- Utföra förarbeten såsom slipning, spackling och rengöring av ytor för att säkerställa bästa möjliga resultat.
- Ansvara för maskering och täckning av områden som inte ska målas.
- Arbeta med olika typer av färg och målningstekniker för att uppnå önskad finish.
- Följa säkerhetsföreskrifter och säkerställa att arbetsplatsen är säker för dig och dina kollegor.

Kvalifikationer:

För att lyckas i rollen som industrimålare hos oss krävs följande kvalifikationer:

- Erfarenhet av industrimålning och relaterade arbetsuppgifter såsom slipning, spackling och maskering.
- Kunskap om olika typer av färg, målningstekniker och material.
- Förmåga att arbeta noggrant och uppmärksamt på detaljer.
- Förmåga att följa ritningar, specifikationer och arbetsinstruktioner.

Vi erbjuder:

- En spännande arbetsmiljö inom den industriella sektorn.
- Möjlighet att utveckla dina färdigheter och karriär inom företaget.
- Konkurrenskraftig lön och förmåner.
- Ett dedikerat och erfaret team att arbeta med.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Västerås, Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Utbilda nästa generations svetsare ute hos våra sammarbetsföretag!

Om oss Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi har själva... Visa mer
Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Om företaget
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Genom att jobba hos oss får du möjligheten att arbeta med vårt nätverk av prestigefyllda samarbetsföretag samtidigt som vi erbjuder stöd och resurser för din personliga och professionella utveckling. Hos oss får du en chans att forma framtidens svetsare och göra en verklig skillnad inom branschen. Som svetslärare kommer du att spela en avgörande roll i att utbilda och utveckla elevernas svetskunskaper och säkerhetsmedvetenhet. Du kommer att vara en mentor och inspirationskälla för eleverna, och du kommer att ha möjlighet att forma deras framtid inom svetsindustrin.

Dina arbetsuppgifter
Drömmer du om att forma nästa generation av svetsproffs? Är du en erfaren svetsare med en passion för att dela dina kunskaper och färdigheter med andra? Då kan du vara den svetslärare vi letar efter!

Som lärare inom svets kommer du att spela en avgörande roll i att utbilda och inspirera elever på plats hos våra samarbetsföretag. Du kommer att vara den som förmedlar den konstnärliga och tekniska aspekten av svetsning till en ny generation av talanger.

Dina dagliga uppgifter kommer att inkludera:

Utbildning: Leverera högkvalitativ svetsutbildning och träning till elever.
Mentorskap: Fungera som en mentor och guida eleverna genom deras utveckling inom svetsning.
Säkerhet: Säkerställa att säkerhetsföreskrifter och bästa praxis alltid följs.
Feedback: Ge konstruktiv feedback och utvärderingar för att stödja elevernas framsteg.
Innovation: Utforska nya tekniker och metoder för att hålla våra utbildningsprogram relevanta och effektiva.

Din profil
Vi söker nu dig som vill jobba som svetsare och vill utbilda nästa generation svetsare på plats ute hos någon av våra sammarbetsföretag där svetsning är en stor del av produktionen. Det gör att vi nu söker dig som har erfarenhet av svetsning på professionell nivå och gedigna kunskaper inom olika svetsmetoder. Du innehar en god kommunikationsförmåga och en god pedagogisk kompetens som du t.ex. fått genom en pedagogisk utbildning eller haft lärlingar/praktikanter. Du drivs av att få lära ut och har en förmåga att inspirera och engagera elever på alla nivåer. Säkerhetsmedvetenhet och efterlevnad av branschstandarder är självklart för dig.

Pedagogisk utbildning eller certifikat är en fördel.

Ansökan
Om du är redo att ta ditt svetskunnande till nästa nivå och inspirera kommande generationer av svetsproffs, skicka in ditt CV och ett personligt brev!

Din chans att forma framtiden inom svetsning väntar. Gör dig redo att inspirera och utbilda!

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu Visa mindre

Operatör som vill jobba med induktionslödning!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Vill du jobba inom mekanisk industri där plåtdetaljer tas fram? Vår kund jobbar med allt från enklare detaljer till komplexa system där konstruktion och design tas fram utefter önskemål från slutkund. Här utvecklas och levereras mekaniska lösningar, montage och skenor till stora industrier.
Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till förlängning och på sikt direktanställning hos kunden.

Du kommer jobba med induktionslödning. Ingen förkunskap av lödning krävs. Utefter ritning monteras delarna ihop med hjälp av lödtråd, som maskinen värmer upp, smälter och kyler ned. Du övervakar processen och avsynar sedan detaljen. Du paketerar godkända detaljer och kör dem vidare med truck. Du kommer ha ett nära samarbete med chef och tekniker för att utveckla arbetet med induktionslödningsmaskinen. Vid behov kan du även få hjälpa till på andra avdelningar.

Din profil
Vi söker dig som har någon form av tidigare erfarenhet från industrin. Du har ett öga för detaljer och vill bidra till utveckling.

Krav:
- Truckkort
- Kunskap i ritningsläsning
- Behärskar svenska språket

Meriterande:
- Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
- Erfarenhet av enklare programmering av maskiner

Arbetstider: 2-skift (Dag måndag-fredag 05.30-14.24, kväll måndag-torsdag 14.12-23.12)
Startdatum: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Däckskiftare - Västerås

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Västerås. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter. Arbetsuppg... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Västerås.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.
Om dig:
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.

Meriterande:
Manuellt B-körkort
Erfarenhet av däckskifte
Jobbat som däckskiftare/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00 (Övertid förekommer)
Placering: Västerås

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Livsmedelsoperatörer till HFG i Västerås!

Ansök    Okt 30    Manpower AB    Maskinoperatör, kött
Är du på jakt efter ett mångsidigt jobb som kräver mycket eget ansvar? Motiveras du av samarbete och att jobba i högt tempo? Då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Manpower livsmedelsoperatörer till HFG i Västerås. Vill du vara med på HFGs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och HFG. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos HFG i Västerås. Det här är et... Visa mer
Är du på jakt efter ett mångsidigt jobb som kräver mycket eget ansvar? Motiveras du av samarbete och att jobba i högt tempo? Då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Manpower livsmedelsoperatörer till HFG i Västerås. Vill du vara med på HFGs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och HFG. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos HFG i Västerås. Det här är ett konsultuppdrag där du får en visstidsanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning.Vad innebär ett jobb som livsmedelsoperatör?

Vi söker just nu konsulter till produktionen på HFG, vilket innebär att du kommer jobba på någon av produktionslinjerna. Jobbet som livsmedelsoperatör är en allsidig roll där du bland annat kommer att skiva och paketera kött samt bereda olika typer av matvaror. Arbetet sker i kylskåpstemperatur. Det är viktigt att man i rollen som livsmedelsoperatör är noggrann och upprätthåller ordning och reda omkring sig.Är du rätt för rollen?

Till uppdraget hos HFG söker vi dig har:

* Körkort och tillgång till bil
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* God fysik

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av industri eller lager, kunskaper i SAP och truckkort A och B.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du känner dig bekväm med att ha mycket eget ansvar och att du har ett stort driv. Du är en lagspelare som trivs med att ha ett tätt samarbete med ditt team. Vidare är det viktigt att du är lösningsorienterad, har en flexibel inställning och är arbetsvillig. Du bör också ha god fysik då man jobbar mycket med kroppen.Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en Konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta Talent Sourcing Specialist Hedda Seebass Svensson via e-post: hedda.seebass.svensso[email protected]. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Däckskiftare - Västerås

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Västerås. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter. Arbetsuppg... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Västerås.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.
Om dig:
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.

Meriterande:
Manuellt B-körkort
Erfarenhet av däckskifte
Jobbat som däckskiftare/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00 (Övertid förekommer)
Placering: Västerås

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Fordonslackerare - erfarenhet efterfrågas

I rollen som lackerare utför du alla förekommande uppgifter inom fordonslackering, vilket är förarbete, lackering samt avsyning och justering. Det innebär att du utför slipning, maskering, spackling, färgblandning och lackering. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Som person ser vi att du är kvalitets- och serviceinriktad, har ett stort personligt engagemang samtidigt som du alltid strävar efter att prestera högt geno... Visa mer
I rollen som lackerare utför du alla förekommande uppgifter inom fordonslackering, vilket är förarbete, lackering samt avsyning och justering. Det innebär att du utför slipning, maskering, spackling, färgblandning och lackering. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen.
Som person ser vi att du är kvalitets- och serviceinriktad, har ett stort personligt engagemang samtidigt som du alltid strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter. Du är en positiv och självgående person som vill utvecklas samt skapa en god kamratskap på arbetsplatsen. Du har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper. Vidare ser vi gärna att du har några års erfarenhet från yrket.
På vår skadeverkstad arbetar vi med flera av marknadens största bilmärken samt med tåg och helikoptrar.
Vi erbjuder dig
Friskvårdsbidrag
En arbetsplats där god kamratskap är en viktig del

Tjänsten avser heltid mån-tor 07 -16.15 & fre 07 -13.30 på vår anläggning i Västerås med start enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas. Visa mindre

Däckskiftare - Västerås

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Västerås. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter. Arbetsuppg... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Västerås.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.
Om dig:
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.

Meriterande:
Manuellt B-körkort
Erfarenhet av däckskifte
Jobbat som däckskiftare/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00 (Övertid förekommer)
Placering: Västerås

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Däckskiftare sökes till säsongsarbete i Västerås!

Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Är du noggrann och effektiv och trivs att arbeta i ett högt tempo? Då kan denna tjänst vara någonting för dig! Vi söker nu däckskiftare inför höst/vintersäsongen med placering hos en av våra kunder i Västerås. Din arbetsdag som däckskiftare kommer främst vara att skifta däck men även att ta emot och bemöta kunder. Under perioden för däckskifte arbetar man till stor del med säkerhet av kunders... Visa mer
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Är du noggrann och effektiv och trivs att arbeta i ett högt tempo? Då kan denna tjänst vara någonting för dig!

Vi söker nu däckskiftare inför höst/vintersäsongen med placering hos en av våra kunder i Västerås. Din arbetsdag som däckskiftare kommer främst vara att skifta däck men även att ta emot och bemöta kunder. Under perioden för däckskifte arbetar man till stor del med säkerhet av kunders fordon, därför ställs det höga krav på noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet.

För att trivas i rollen ska du gilla att arbeta fysiskt och vara medveten att det förekommer tunga lyft. Utöver däckskifte kommer även arbete med förvaring av däck på däckhotellet ske.

Vi söker dig som

- Har erfarenhet från arbete med däck och har ett fordonsintresse
- Innehar B-körkort
- Tycker om att arbeta självständigt och van att hugga i när det behövs
- Är en ansvarsfull person som även i perioder med högt tempo kan arbeta med stor noggrannhet och kvalitetstänk

Däcksäsongen kommer att pågå mellan ungefär vecka 42 till och med 48 beroende på väder och högtryck under säsongen. Under säsongen kommer du jobba måndag-fredag mellan cirka 7-17.

Vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, varmt välkommen med din ansökan nedan! Visa mindre

Montörer sökes i Västerås!

Uppdraget Nu söker Libera montörer i Västerås! Här kommer du få arbeta med olika typer av montering inom industri och produktion. Montaget kan bland annat innefatta elmontage, men även montage av olika komponenter inom exempelvis stålindustrin. Det finns möjligheter till olika typer av arbetsuppgifter inom montage beroende på din erfarenhet. Du kommer huvudsakligen arbeta efter ritning och arbetsinstruktioner. Vem du är Vi söker dig som är noggrann, n... Visa mer
Uppdraget

Nu söker Libera montörer i Västerås!

Här kommer du få arbeta med olika typer av montering inom industri och produktion. Montaget kan bland annat innefatta elmontage, men även montage av olika komponenter inom exempelvis stålindustrin. Det finns möjligheter till olika typer av arbetsuppgifter inom montage beroende på din erfarenhet.

Du kommer huvudsakligen arbeta efter ritning och arbetsinstruktioner.

Vem du är

Vi söker dig som är noggrann, nyfiken och har ett intresse för tekniskt arbete. Du är självständig och trygg i att läsa ritningar. Det är viktigt att du kan vara flexibel i dina arbetsuppgifter samt uppskattar att arbeta mot tydliga mål.

Du har erfarenhet från liknande arbete och gärna en teknisk utbildning inom teknik, automation eller el. Har du även truck- och traverskort är detta meriterande.Tillsättning:

Omgående eller enligt överenskommelse

Arbetstider:

Dagtid 7-16 måndag-fredag

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elektronikmontör sökes till Sala Skåp

Ansök    Okt 27    Nercia Bemanning AB    Elektronikmontör
Vårt uppdrag Vår kund Sala Skåp behöver stärka upp sitt team med en duktig Elektronikmontör. Vill du bli en del av ett familjärt företag? Vill du vara med och tillverka unika produkter som håller marknadens högsta standard? Förutom teoretiska och praktiska kunskaper kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Känns det som att texten här nedan är en beskrivning av dig? Då vill vi ha din ansökan! Om tjänsten - Montering och inkoppling av kom... Visa mer
Vårt uppdrag
Vår kund Sala Skåp behöver stärka upp sitt team med en duktig Elektronikmontör. Vill du bli en del av ett familjärt företag? Vill du vara med och tillverka unika produkter som håller marknadens högsta standard?

Förutom teoretiska och praktiska kunskaper kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Känns det som att texten här nedan är en beskrivning av dig? Då vill vi ha din ansökan!


Om tjänsten
- Montering och inkoppling av komponenter på chassi och skåp för att få kompletta produkter färdiga.
- Tillverkning av skåpdetaljer.
- Kablage- och elektronikmontering.
- Kontroller, testning och verifiering.


Din profil
Som elektronikmontör hos Sala Skåp kommer du att arbeta med påbyggnationer av olika fordon riktade mot lastbilsbranschen.

När du blir en del av gänget hos Sala Skåp är det extra viktigt att du är lyhörd som person. Det är också viktigt att du värdesätter kvalité i det arbete du utför.
Som ett resultat av ditt kvalitativa arbete kommer du sedan att kunna känna dig stolt över när produkten levereras till kunden.

Du ska ha ett driv i ditt arbete och känna att du ständigt vill uppnå förbättring och vara självgående. Personer i din omgivning skulle även beskriva dig som noggrann, flexibel och punktlig.

Krav:
Vi söker dig som tidigare har arbetat med fordonselektronik och har
en bakgrund inom fordonsbranschen eller motsvarande. Du besitter goda grundkunskaper inom 12/24 volt elektronik.

Meriterande:
- Gedigna kunskaper inom 12/12-volt elektronik.
- Erfarenhet av avancerade elektronik och mekanikkonstruktioner.
- Fordonsmontage.
- Svets och ritningslära.Övrig information
Tjänsten innebär ett bemanningsuppdrag där du blir anställd hos Nercia Bemanning och uthyrd på uppdrag till Sala Skåp i Sala. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tim Nilsson på 076-317 34 20.
Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön: Fast lön enligt kollektivavtal.


Om kundföretaget
Vår ambition är att leverera kundanpassade kvalitetsprodukter för dig som ställer stora krav på ditt skåp. Vi använder oss av en sandwichkonstruktion som är både lätt, isolerande och hållbar.
Vi tillverkar skåp som passar allt ifrån en liten Pickup till ett fullstort lastbilsekipage om 25 meter.
Vi är certifierade inom kylmontage vilket innebär att vår utbildade personal utför alla typer av kylmonteringar i verkstaden.
Förutom nybyggnation utför vi reparationer, lackeringsjobb, överflyttningar och service på såväl skåp som fordon.
Vår produktion sker på Hyttvägen i Sala.


Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Däckskiftare - Västerås

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Västerås. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter. Arbetsuppg... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Västerås.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.
Om dig:
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.

Meriterande:
Manuellt B-körkort
Erfarenhet av däckskifte
Jobbat som däckskiftare/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00 (Övertid förekommer)
Placering: Västerås

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Montör/Smed sökes till Sinnab i Västerås

Vårt uppdrag Vi har fått i uppdrag av vår kund Sinnab i Västerås att hitta deras nästa montör/smed. På grund av sin goda kvalitet, kompetens och tillgänglighet har man en stor kundbank vilket i sin tur genererar mycket jobb. Är du serviceinriktad? Har du praktiska färdigheter? Om du till och med har erfarenhet från att arbeta som montör eller smed så vill vi ha din ansökan! Om tjänsten -Tillverkning av stålkonstruktioner. -Montering av stålkonstruktioner.... Visa mer
Vårt uppdrag
Vi har fått i uppdrag av vår kund Sinnab i Västerås att hitta deras nästa montör/smed. På grund av sin goda kvalitet, kompetens och tillgänglighet har man en stor kundbank vilket i sin tur genererar mycket jobb. Är du serviceinriktad? Har du praktiska färdigheter? Om du till och med har erfarenhet från att arbeta som montör eller smed så vill vi ha din ansökan!

Om tjänsten
-Tillverkning av stålkonstruktioner.
-Montering av stålkonstruktioner.
-Byggnation och montering av skräddarsydda hallar. Vi bygger hallar utefter kundens önskemål.
-Montering och tillverkning av kundanpassade lösningar. Exempel på detta kan vara trappor, grindar, räcken och staket.


Din profil
Som person har du lätt för att arbeta självständigt men du besitter också förmågan att kunna arbeta i en grupp. Vi tror att du som söker är ödmjuk, noggrann och prestigelös. Din prestigelöshet gör att du vågar be om hjälp när du kör fast. Personer i din närhet skulle också beskriva dig som social och serviceinriktad.

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, känner du dig träffad av beskrivningen ovan så vill vi ha din ansökan.

Krav:
-Flytande svenska i tal och skrift.
-B-körkort.


Meriterande:
-Ritningsläsning
-Heta arbeten.
-Ställningsbyggnadscertifikat.
-Truckkörkort (TLP 10), industrihjullastare.
-Svetsarprövningsintyg (111/136) EN ISO 9606-1.
-Liftutbildning – saxlift & bomlift.
-Fallskyddsutbildning.
-Travers.
-HLR/hjärt- och lungräddning.

Övrig information
Tjänsten innebär ett bemanningsuppdrag där du blir anställd hos Nercia Bemanning och uthyrd på uppdrag till Sinnab i Västerås. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tim Nilsson på 076-317 34 20.

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön: Fast lön enligt kollektivavtal.
Arbetstider: Mån-tors 06.30-16.00, fredagar 06.30-13.00.

Om kundföretaget
På SINNAB tillverkar och monterar vi allt inom stålkonstruktioner till bygg- och verkstadsindustri. Vi utför även servicearbeten med både stora och små företag som kunder. Vi kan även erbjuda en helhetslösning på industrihall.
Vi arbetar nära kunden i ett tidigt skede och medverkar till att gemensamt söka effektiv samverkan i projektet. Genom ett stort nätverk av samarbetspartners kan vi gemensamt ta fram en objektspecifik lösning.

Företagets geografiska placering är Västerås och vi har hela Mälardalsregionen som arbetsfält.
SINNAB är certifierade enligt SS EN 1090-1 och SS EN ISO 3834-2 samt anslutet till Mekaniska Verkstädernas Riksförbund – MVR.


Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Jobba med manuell svetsning i Västerås

Ansök    Okt 25    Manpower AB    Svetsare, manuell
Är du på jakt efter ett jobb som kontinuerligt utmanar dina kunskaper och som dessutom bjuder på variationsrika arbetsdagar? Har du en gymnasieutbildning och erfarenhet av svetsning? Då kan det här vara tjänsten du letat efter! Just nu söker vi på Manpower en svetsoperatör till vår kund i Västerås! Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpowe... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb som kontinuerligt utmanar dina kunskaper och som dessutom bjuder på variationsrika arbetsdagar? Har du en gymnasieutbildning och erfarenhet av svetsning? Då kan det här vara tjänsten du letat efter! Just nu söker vi på Manpower en svetsoperatör till vår kund i Västerås! Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.Arbetsbeskrivning
Uppdraget som manuell svetsare går först och främst ut på att utföra manuell svetsning samt utföra enklare montage. Du kommer dessutom att bidra till att ha koll på kvalitet och renhet.Kvalifikationer
Vi på Manpower söker dig som har erfarenhet inom industriarbete och svetsning. Vidare har du god erfarenhet av ritningsläsning och svetsbehörighet. Du har stort fokus på kvalite och god datavana.

Meriterande om du har arbetat i SAP.

Kunden lägger stor vikt vid kvalitet och renlighet


Mer specifikt söker vi dig som:

- har kvalitetsmedveten

- har arbetat inom industri

- har erfarenhet av svetsning (TIG)

- har b-körkort

-har ett grönt belastningsregister

Meriterande om du har:

- har truckkort

-har traversFör att lyckas i uppdraget är det viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du har förmågan att arbeta självständigt. Det är också viktigt att du lägger upp ditt arbete på ett strategiskt sätt och att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

För såväl oss på Manpower som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.Kontaktuppgifter och ansökan

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Josephine Nilsson via e-post: [email protected].

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, referenstagning och slutligen intervju på plats.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!Övrigt

Uppdragslängd: visstid på 6 månader, med chans till förlängning

Placeringsort: Västerås

Typ av anställning: konsultuppdragOm Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Elmontör inom kabelproduktion och kretskort

Ansök    Okt 23    Boxflow Staffing Syd AB    Elmontör
Om företaget: Vår kund är ett väletablerat företag inom elindustrin som specialiserat sig på kabelproduktion och kretskort. Engagerade team och högkvalitativa produkter har gjort dom till en ledande aktör på marknaden. Nu söker vi en skicklig och passionerad elmontör som vill bli en del av en framgångsrik organisation. Arbetsuppgifter: Som elmontör kommer du att spela en nyckelroll i vår produktion. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera: ... Visa mer
Om företaget:
Vår kund är ett väletablerat företag inom elindustrin som specialiserat sig på kabelproduktion och kretskort. Engagerade team och högkvalitativa produkter har gjort dom till en ledande aktör på marknaden. Nu söker vi en skicklig och passionerad elmontör som vill bli en del av en framgångsrik organisation.

Arbetsuppgifter:
Som elmontör kommer du att spela en nyckelroll i vår produktion. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

- Montering och koppling av elkomponenter i enlighet med ritningar och specifikationer.
- Felsökning och reparation av elektriska komponenter och kretskort.
- Utföra tester och kvalitetskontroller för att säkerställa att produkterna uppfyller våra höga standarder.
- Bidra till kontinuerlig förbättring av produktionsprocesser och arbetsmetoder.

Egenskaper:
Vi söker någon som är noggrann, ansvarstagande och har en stark arbetsmoral. Du bör vara flexibel och beredd att ta på dig olika uppgifter inom produktionen.

Vi erbjuder:
- Ett spännande och utvecklande arbete inom elindustrin.
- Möjlighet att arbeta med innovativa teknologier.
- En positiv arbetsmiljö med kompetenta kollegor.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i västerås, Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Lackerare och industrimålare sökes till Västerås (4jobb)

Söker du en spännande möjlighet som industrimålare med erfarenhet inom slipning, spackling, förarbete och maskering? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Vi letar efter en engagerad och kunnig industrimålare som kan ta ansvar för att förbereda och måla olika ytor inom vår industriella verksamhet. Arbetsbeskrivning: Som industrimålare kommer du att ha följande ansvarsområden: - Måla och ytbehandla olika typer av ytor enligt specifikationer och krav. -... Visa mer
Söker du en spännande möjlighet som industrimålare med erfarenhet inom slipning, spackling, förarbete och maskering? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Vi letar efter en engagerad och kunnig industrimålare som kan ta ansvar för att förbereda och måla olika ytor inom vår industriella verksamhet.

Arbetsbeskrivning:
Som industrimålare kommer du att ha följande ansvarsområden:

- Måla och ytbehandla olika typer av ytor enligt specifikationer och krav.
- Utföra förarbeten såsom slipning, spackling och rengöring av ytor för att säkerställa bästa möjliga resultat.
- Ansvara för maskering och täckning av områden som inte ska målas.
- Arbeta med olika typer av färg och målningstekniker för att uppnå önskad finish.
- Följa säkerhetsföreskrifter och säkerställa att arbetsplatsen är säker för dig och dina kollegor.

Kvalifikationer:

För att lyckas i rollen som industrimålare hos oss krävs följande kvalifikationer:

- Erfarenhet av industrimålning och relaterade arbetsuppgifter såsom slipning, spackling och maskering.
- Kunskap om olika typer av färg, målningstekniker och material.
- Förmåga att arbeta noggrant och uppmärksamt på detaljer.
- Förmåga att följa ritningar, specifikationer och arbetsinstruktioner.

Vi erbjuder:

- En spännande arbetsmiljö inom den industriella sektorn.
- Möjlighet att utveckla dina färdigheter och karriär inom företaget.
- Konkurrenskraftig lön och förmåner.
- Ett dedikerat och erfaret team att arbeta med.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Västerås, Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Emballagesnickare till kund i Västerås närområde

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Här är din möjlighet att bli en värdefull del av ett dynamiskt team där ditt hårda arbete och engagemang är högt uppskattat. Vi söker emballagesnickare för spännande och fysiskt utmanande arbete. Hos oss är det din inställning, din vilja att prestera och din förmåga att jobba hårt som räknas mest.

Du kommer att arbeta hos vår kund som ligger i Västerås närområde, på en spännande produktionsanläggning som fokuserar på att skapa kundanpassade förpackningslösningar. Dessa lösningar är avgörande för internationella industrikoncerner, särskilt inom telekom- och fordonsindustrin.

Dina arbetsuppgifter
Ditt arbete som emballagesnickare kommer att vara fysiskt krävande, men framförallt en spännande utmaning!

Du kommer att arbeta med att transportera och hantera virke, placera det på arbetsbord och utföra andra spännande uppgifter. Det är ett tungt fysiskt jobb som kräver uthållighet och kraft. Vi uppskattar personer som trivs med att ta i och som är villiga att jobba hårt. Tidigare erfarenhet som snickare är önskvärt, men inte ett krav.

Du kommer att utföra uppgifter manuellt, och det är ditt engagemang och arbetsvilja som är avgörande.

Arbetstider:

Måndag till torsdag: 6.30 till 16.00.
Fredagar: 6.30 till 12.50.

Din profil
Vi uppskattar om du kommer från en snickarbakgrund, men detta är absolut inget krav. Det vi värderar mest är din arbetsmoral, din förmåga att jobba snabbt och effektivt samt din vilja att prestera. Vi letar efter dig sig som drivs av att ständigt utvecklas och som inte räds fysiskt utmanande arbete. Vi söker personer med en stark arbetsmoral, en förmåga att arbeta snabbt och effektivt, och som kan ta ansvar för fysiskt krävande arbete.

Ansökan
Om du är redo för en utmanande och givande karriär inom emballagetillverkning och om du vill bli en del av ett team som trivs med att ta i och prestera, så ser vi fram emot att höra från dig. Ansök idag och ta det första steget mot en spännande framtid!

För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Jasmine Saeedi via tfn 0708-21 53 09.
Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se Visa mindre

Maskinoperatör

Med anledning av nya kundprojekt utökar vi vår produktion. Vi söker därför fler medarbetare som på längre sikt vill arbeta som maskinoperatör. Som maskinoperatör kan du ha olika arbetsuppgifter, så som: Underhålla tillverkningsprocessen med material Montering Produktkontroll En stor del av vår produktion är automatiserad med robotar vilket du som är teknikintresserad säkert tycker är roligt. Automationen bidrar också till ett högt tempo i vår produktion. ... Visa mer
Med anledning av nya kundprojekt utökar vi vår produktion. Vi söker därför fler medarbetare som på längre sikt vill arbeta som maskinoperatör. Som maskinoperatör kan du ha olika arbetsuppgifter, så som:
Underhålla tillverkningsprocessen med material
Montering
Produktkontroll

En stor del av vår produktion är automatiserad med robotar vilket du som är teknikintresserad säkert tycker är roligt. Automationen bidrar också till ett högt tempo i vår produktion.
Olika skiftformer kan förekomma vilket ställer krav på din flexibilitet. I normalfallet arbetar vi 3-skift.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har avslutat gymnasium samt ett intresse för industri och teknik. Det är bra om du har några års arbetslivserfarenhet från tillverkningsindustrin. Du har god svenska i tal och skrift. I och med att vi arbetar skift är det en fördel att ha B-körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till jobbet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du lättlärd och ansvarsfull. Det du inte redan kan lär du dig gärna och får du möjligheten så rycker du in där det behövs. Du förstår att vikten av noggrannhet och försöker lösa problem som uppstår. Vi arbetar efter metoden 5S vilket medför att du även behöver vara ordningsam.
För denna tjänst fyller du i ett formulär för att skicka in ditt intresse för tjänsten.
Intervjuer och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan!


Om oss
BENTELER är den föredragna leverantören av effektiva, miljövänliga och säkra system och produkter för den globala bilindustrin. Företaget har 30 000 anställda vid ca 170 kontor och fabriker inom försäljning, utveckling och produktion i 40 länder runt om i hela världen.
BENTELER Automotive Skultuna AB är en av BENTELER:s ledande enheter för utveckling och produktion av säkerhetssystem och andra strukturella komponenter i aluminium till europeiska bilproducenter. Efterfrågan på våra komponenter ökar ständigt och våra största kunder är stora biltillverkare med säte i Sverige och Tyskland. Vi är i dagsläget ungefär 170 anställda, varav 140 kollektivanställda och 30 tjänstemän.
Hos oss får du trevliga kollegor och möjlighet till en stark utveckling. När du börjar hos oss arbetar du under året in livsarbetstimmar som tillsammans med friskvårdspeng bidrar till ett bättre vardagsliv. Visa mindre

Svetsare

Ansök    Okt 20    Adecco Sweden AB    Svetsare, manuell
Är du en erfaren svetsare som dessutom har erfarenhet av att arbeta inom industrin? Kan du börja på ett uppdrag omgående? Då ska du söka till oss! Nu söker Adecco svetsare för uppdrag hos vår kund Westinghouse! Om tjänsten Du kommer arbeta som svetsare med manuell svetsning TIG. Arbetet innebär komplicerad svetsning av flera komponenter. Du behöver även ha erfarenhet av att läsa ritningar. Om dig Vi söker dig som har svetslicens. Du har någon sorts erfar... Visa mer
Är du en erfaren svetsare som dessutom har erfarenhet av att arbeta inom industrin? Kan du börja på ett uppdrag omgående? Då ska du söka till oss! Nu söker Adecco svetsare för uppdrag hos vår kund Westinghouse!

Om tjänsten
Du kommer arbeta som svetsare med manuell svetsning TIG. Arbetet innebär komplicerad svetsning av flera komponenter. Du behöver även ha erfarenhet av att läsa ritningar.

Om dig
Vi söker dig som har svetslicens. Du har någon sorts erfarenhet av industriarbete eller vana av verkstadsmiljö. Du är även ordningsam och kvalitetsmedveten. Du gillar att samarbeta med andra och är den som vill bidra med din arbetsinsats till gruppen.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Tjänsten som svetsare är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt. Tjänsten är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos kund. Anställningsformen är heltid.
Observera att urval sker löpande vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Cecilia Furusjö via Adecco 010 – 173 73 00.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: [email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Processoperatör Foder Västerås

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi kunnat bygga den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en helt unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. Foderfabriken i Västerås tillhör Division Lantbruks produktionsorganisation. Här tillverkar vi ca 230 000 ton foder om året till kor, värphöns, och grisar. Vi söker nu en processoperatör till ... Visa mer
I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi kunnat bygga den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en helt unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag.

Foderfabriken i Västerås tillhör Division Lantbruks produktionsorganisation. Här tillverkar vi ca 230 000 ton foder om året till kor, värphöns, och grisar. Vi söker nu en processoperatör till vår verksamhet.

Det här kommer du att göra
Som processoperatör arbetar du varierat med att delta i daglig produktion och råvaruhantering, att vara delaktig i processuppföljning, förbättringsarbete, delta i både interna och externa revisioner, riskbedömningar och hygienarbete. Vidare kommer du att arbeta med reklamationer, avvikelser och HACCP arbetet.
Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

- Genomgått minst 3-årigt gymnasium
- Erfarenhet av arbete inom processindustri
- Goda IT-kunskaper och har arbetat i ett produktionsnära IT-system
- Lätt för att läsa och förstå anvisningar och information

Du är:

- Noggrann och arbetar systematiskt
- Driven och tar egna initiativ
- Kvalitetsmedveten
- Kommunikativ
- Självgående och kan planera din arbetsdag

Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang. Vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan – från jord till bord. Som processoperatör blir du en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete. På Lantmännen arbetar vi aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att varje medarbetare utvecklas och känner engagemang. Tjänsten är tillsvidare på heltid. Arbetstiden är initialt förlagd till 3- skift. Placeringsort är Västerås och du rapporterar direkt till driftchefen för foder i Västerås.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 24 november 2023. Urval sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Åsa Andersson, Driftchef Foder, på 010-556 17 04. Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 18 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 60 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se. Visa mindre

Elmontör sökes till Västerås!

Ansök    Okt 19    Libera i Sverige AB    Elmontör
Uppdraget Nu söker vi elmontörer till vår kund i Västerås. Här kommer du få arbeta med montage av elskåp, men även dra kabel mellan elektriska komponenter. Du kommer arbeta med både större och mindre montage, så som yttre delar av skåpen men även mindre delar på insidan. Här kommer du arbeta med ritningsläsning i alla dina moment. Vem du är Vi söker dig som har: - Minst gymnasial el-utbildning eller motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet - Vana... Visa mer
Uppdraget

Nu söker vi elmontörer till vår kund i Västerås. Här kommer du få arbeta med montage av elskåp, men även dra kabel mellan elektriska komponenter. Du kommer arbeta med både större och mindre montage, så som yttre delar av skåpen men även mindre delar på insidan. Här kommer du arbeta med ritningsläsning i alla dina moment.

Vem du är

Vi söker dig som har:

- Minst gymnasial el-utbildning eller motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet
- Vana av ritningsläsning
- Erfarenhet av att arbetat med elmontage/kablage
- B-körkort
- Behärskar svenska i tal och skrift.


Arbetstider

Dagtid Måndag-Fredag med flexibla arbetstider mellan 06-16

Tillsättning

Omgående eller enligt överenskommelseVälkommen med din ansökan nedan! Visa mindre

Inventory Planner

Åt vår kund söker vi en inventory planner i Västerås. Det du kommer göra: Ansvarig för tillgång på råvaror och/eller färdiga varor. Ställ in lagerparametrar, lagermål och säkerställ adekvat påfyllning av lager genom inköpsorder. Utfärda inköpsorder, följa upp bekräftelser och liknande operativa uppgifter. Designa, driva och kommunicera leveransplaner med våra leverantörer. Nuvarande leveranssituation inklusive eftersläpningar till ledningsgruppen. Önsk... Visa mer
Åt vår kund söker vi en inventory planner i Västerås.

Det du kommer göra:

Ansvarig för tillgång på råvaror och/eller färdiga varor.
Ställ in lagerparametrar, lagermål och säkerställ adekvat påfyllning av lager genom inköpsorder.
Utfärda inköpsorder, följa upp bekräftelser och liknande operativa uppgifter.
Designa, driva och kommunicera leveransplaner med våra leverantörer.
Nuvarande leveranssituation inklusive eftersläpningar till ledningsgruppen.


Önskad kompetens och erfarenhet:


Resultatorienterad och driven, kan tydligt kommunicera behovet till våra leverantörer.
Arbetslivserfarenhet från materialplanering, inköp eller motsvarande.
Examen inom ekonomi, logistik, lagerhantering eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Ett samarbetsvilligt, lösningsfokuserat förhållningssätt och stark kommunikationsförmåga i tal och skrift, på både svenska och engelska.
Kunskaper i SAP.


Din ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi är flera rekryterare som hanterar rekryteringen av denna tjänst, vid frågor gällande den här rekryteringen eller tjänsten når du oss enklast på e-post [email protected]

Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Quest Consulting och arbeta som konsult hos vår kund.

Om oss

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella. Visa mindre

Lackerare och industrimålare sökes till Västerås (4jobb)

Söker du en spännande möjlighet som industrimålare med erfarenhet inom slipning, spackling, förarbete och maskering? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Vi letar efter en engagerad och kunnig industrimålare som kan ta ansvar för att förbereda och måla olika ytor inom vår industriella verksamhet. Arbetsbeskrivning: Som industrimålare kommer du att ha följande ansvarsområden: - Måla och ytbehandla olika typer av ytor enligt specifikationer och krav. -... Visa mer
Söker du en spännande möjlighet som industrimålare med erfarenhet inom slipning, spackling, förarbete och maskering? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Vi letar efter en engagerad och kunnig industrimålare som kan ta ansvar för att förbereda och måla olika ytor inom vår industriella verksamhet.

Arbetsbeskrivning:
Som industrimålare kommer du att ha följande ansvarsområden:

- Måla och ytbehandla olika typer av ytor enligt specifikationer och krav.
- Utföra förarbeten såsom slipning, spackling och rengöring av ytor för att säkerställa bästa möjliga resultat.
- Ansvara för maskering och täckning av områden som inte ska målas.
- Arbeta med olika typer av färg och målningstekniker för att uppnå önskad finish.
- Följa säkerhetsföreskrifter och säkerställa att arbetsplatsen är säker för dig och dina kollegor.

Kvalifikationer:

För att lyckas i rollen som industrimålare hos oss krävs följande kvalifikationer:

- Erfarenhet av industrimålning och relaterade arbetsuppgifter såsom slipning, spackling och maskering.
- Kunskap om olika typer av färg, målningstekniker och material.
- Förmåga att arbeta noggrant och uppmärksamt på detaljer.
- Förmåga att följa ritningar, specifikationer och arbetsinstruktioner.

Vi erbjuder:

- En spännande arbetsmiljö inom den industriella sektorn.
- Möjlighet att utveckla dina färdigheter och karriär inom företaget.
- Konkurrenskraftig lön och förmåner.
- Ett dedikerat och erfaret team att arbeta med.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Västerås, Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Elmontör inom kabelproduktion och kretskort

Ansök    Okt 17    Boxflow Staffing Syd AB    Elmontör
Om företaget: Vår kund är ett väletablerat företag inom elindustrin som specialiserat sig på kabelproduktion och kretskort. Engagerade team och högkvalitativa produkter har gjort dom till en ledande aktör på marknaden. Nu söker vi en skicklig och passionerad elmontör som vill bli en del av en framgångsrik organisation. Arbetsuppgifter: Som elmontör kommer du att spela en nyckelroll i vår produktion. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera: ... Visa mer
Om företaget:
Vår kund är ett väletablerat företag inom elindustrin som specialiserat sig på kabelproduktion och kretskort. Engagerade team och högkvalitativa produkter har gjort dom till en ledande aktör på marknaden. Nu söker vi en skicklig och passionerad elmontör som vill bli en del av en framgångsrik organisation.

Arbetsuppgifter:
Som elmontör kommer du att spela en nyckelroll i vår produktion. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

- Montering och koppling av elkomponenter i enlighet med ritningar och specifikationer.
- Felsökning och reparation av elektriska komponenter och kretskort.
- Utföra tester och kvalitetskontroller för att säkerställa att produkterna uppfyller våra höga standarder.
- Bidra till kontinuerlig förbättring av produktionsprocesser och arbetsmetoder.

Egenskaper:
Vi söker någon som är noggrann, ansvarstagande och har en stark arbetsmoral. Du bör vara flexibel och beredd att ta på dig olika uppgifter inom produktionen.

Vi erbjuder:
- Ett spännande och utvecklande arbete inom elindustrin.
- Möjlighet att arbeta med innovativa teknologier.
- En positiv arbetsmiljö med kompetenta kollegor.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i västerås, Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Lackerare och industrimålare sökes till Västerås (4jobb)

Söker du en spännande möjlighet som industrimålare med erfarenhet inom slipning, spackling, förarbete och maskering? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Vi letar efter en engagerad och kunnig industrimålare som kan ta ansvar för att förbereda och måla olika ytor inom vår industriella verksamhet. Arbetsbeskrivning: Som industrimålare kommer du att ha följande ansvarsområden: - Måla och ytbehandla olika typer av ytor enligt specifikationer och krav. -... Visa mer
Söker du en spännande möjlighet som industrimålare med erfarenhet inom slipning, spackling, förarbete och maskering? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Vi letar efter en engagerad och kunnig industrimålare som kan ta ansvar för att förbereda och måla olika ytor inom vår industriella verksamhet.

Arbetsbeskrivning:
Som industrimålare kommer du att ha följande ansvarsområden:

- Måla och ytbehandla olika typer av ytor enligt specifikationer och krav.
- Utföra förarbeten såsom slipning, spackling och rengöring av ytor för att säkerställa bästa möjliga resultat.
- Ansvara för maskering och täckning av områden som inte ska målas.
- Arbeta med olika typer av färg och målningstekniker för att uppnå önskad finish.
- Följa säkerhetsföreskrifter och säkerställa att arbetsplatsen är säker för dig och dina kollegor.

Kvalifikationer:

För att lyckas i rollen som industrimålare hos oss krävs följande kvalifikationer:

- Erfarenhet av industrimålning och relaterade arbetsuppgifter såsom slipning, spackling och maskering.
- Kunskap om olika typer av färg, målningstekniker och material.
- Förmåga att arbeta noggrant och uppmärksamt på detaljer.
- Förmåga att följa ritningar, specifikationer och arbetsinstruktioner.

Vi erbjuder:

- En spännande arbetsmiljö inom den industriella sektorn.
- Möjlighet att utveckla dina färdigheter och karriär inom företaget.
- Konkurrenskraftig lön och förmåner.
- Ett dedikerat och erfaret team att arbeta med.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Västerås, Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

CNC operatör sökes till Stenbranschen

Ansök    Okt 18    Scandinvent AB    Stenmaskinskötare
Vill Du bli en del av vårat team? Nu söker vi en duktig CNC operatör som är noggrann och flexibel till oss. Som operatör jobbar Du i våran tillverkning på dagtid. Våran maskinpark består av flertal CNC maskiner, poleringsmaskiner, sågar och annat. Som person behöver Du vara noggrann, en driven och energisk person som gillar högt tempo och är flexibel. Meriterande om Du har några års erfarenhet inom CNC och stentillverkning. Gärna ritningslära och CAD-vana... Visa mer
Vill Du bli en del av vårat team? Nu söker vi en duktig CNC operatör som är noggrann och flexibel till oss.
Som operatör jobbar Du i våran tillverkning på dagtid. Våran maskinpark består av flertal CNC maskiner, poleringsmaskiner, sågar och annat. Som person behöver Du vara noggrann, en driven och energisk person som gillar högt tempo och är flexibel.
Meriterande om Du har några års erfarenhet inom CNC och stentillverkning. Gärna ritningslära och CAD-vana.

Vi erbjuder Dig en spännande arbetsplats med kvalificerad teknisk utrustning, eget ansvar och personlig utveckling.

Låter det intressant är Du välkommen att skicka in Din ansökan senast 2023-11-20. Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in Din ansökan omgående.

Vill Du veta mer om tjänsten är Du varmt välkommen att kontakta via mail, [email protected]. Läs gärna mer om oss på www.stengruppen.se


Arbetslivserfarenhet
CNC operatör, stenhuggare, tillverkningsindustrin
Körkort
B
God Svenska i tal och skrift Visa mindre

Montörer sökes i Västerås!

Uppdraget Nu söker Libera montörer i Västerås! Här kommer du få arbeta med olika typer av montering inom industri och produktion. Montaget kan bland annat innefatta elmontage, men även montage av olika komponenter inom exempelvis stålindustrin. Det finns möjligheter till olika typer av arbetsuppgifter inom montage beroende på din erfarenhet. Du kommer huvudsakligen arbeta efter ritning och arbetsinstruktioner. Vem du är Vi söker dig som är noggrann, n... Visa mer
Uppdraget

Nu söker Libera montörer i Västerås!

Här kommer du få arbeta med olika typer av montering inom industri och produktion. Montaget kan bland annat innefatta elmontage, men även montage av olika komponenter inom exempelvis stålindustrin. Det finns möjligheter till olika typer av arbetsuppgifter inom montage beroende på din erfarenhet.

Du kommer huvudsakligen arbeta efter ritning och arbetsinstruktioner.

Vem du är

Vi söker dig som är noggrann, nyfiken och har ett intresse för tekniskt arbete. Du är självständig och trygg i att läsa ritningar. Det är viktigt att du kan vara flexibel i dina arbetsuppgifter samt uppskattar att arbeta mot tydliga mål.

Du har erfarenhet från liknande arbete och gärna en teknisk utbildning inom teknik, automation eller el. Har du även truck- och traverskort är detta meriterande.Tillsättning:

Omgående eller enligt överenskommelse

Arbetstider:

Dagtid 7-16 måndag-fredag

Välkommen med din ansökan! Visa mindre