Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Västerås

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Västerås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Västerås som finns hos arbetsgivaren.

Souschef till norrländska Stigen

Ansök    Dec 5    Knut Restaurang & Bar AB    Souschef
Stigen av Knut är en stor, härlig nyöppnad restaurang mitt på torget i Västerås. Stigen har som ambition att vara ett vardagsrum för Västerås med en norrländsk prägel på såväl utbud som inredning. Vi har även ett tunnbrödsbageri på plats i Västerås som kommer att utvecklas under kommande år. Stigen är en del av 4 restauranger varav två i Stockholm som heter Knut, en Stigen i Täby, en cateringdel, samt en tvålserie som lanserats på Lyko. Vi söker en stark ... Visa mer
Stigen av Knut är en stor, härlig nyöppnad restaurang mitt på torget i Västerås. Stigen har som ambition att vara ett vardagsrum för Västerås med en norrländsk prägel på såväl utbud som inredning. Vi har även ett tunnbrödsbageri på plats i Västerås som kommer att utvecklas under kommande år.
Stigen är en del av 4 restauranger varav två i Stockholm som heter Knut, en Stigen i Täby, en cateringdel, samt en tvålserie som lanserats på Lyko.
Vi söker en stark souschef som kan vara med att utveckla vår enhet, kvalitetssäkra servicen och bidra till en fin arbetsmiljö.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från en ledande roll och att din ambition är att få andra att lyfta sig och känna samhörighet. Vi ser även att du har en god gastronomisk grund och ett intresse för kreativitet.
Du som söker är en varm person som hanterar stress och är lösningsorienterad. Vi vill bygga vår organisation på glädje, eget ansvar och en hög standard.
Menyn har både fasta rätter, och några som byts ut efter säsong.
Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Visa mindre

Servicefokuserade restaurangmedarbetare Burgerking Västerås - LUNCH

Välkommen till Burger King! Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team! Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier. Om du värderar service, kvalite... Visa mer
Välkommen till Burger King!
Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team!

Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier.

Om du värderar service, kvalitet och team-work är detta jobbet för dig!Vill du utvecklas och få nya erfarenheter?

Vill du ge våra gäster fantastisk service och servera riktigt grymma burgare?

Vill du ha kul på jobbet med härliga kollegor?

Nu har du chansen – sök jobbet idag!
Sök jobbet nu direkt på endast några minuter. Ansökningsprocessen består endast av några snabba urvalsfrågor och tre korta frågor som skall besvaras via video. Vi värdesätter attityd och inställning framför arbetslivserfarenhet och meriter. Vi lägger därför stor vikt på videosvaren och värdesätter att du tar din tid för att besvara dessa. Lycka till! Visa mindre

Arbetsledare sökes till vår Burger King på finnslätten i Västerås!

Arbetsledare sökes till vår Burger King-restaurang! Vi söker efter en engagerad och motiverad person att fylla rollen som arbetsledare i vår restaurang. Som arbetsledare kommer du att spela en viktig roll i att se till att vår restaurang upprätthåller högsta standard och kundnöjdhet. Du kommer att leda, coacha och stödja vårt team av medarbetare genom att säkerställa att de har de resurser och verktyg de behöver för att utföra sina uppgifter på bästa s... Visa mer
Arbetsledare sökes till vår Burger King-restaurang!
Vi söker efter en engagerad och motiverad person att fylla rollen som arbetsledare i vår restaurang. Som arbetsledare kommer du att spela en viktig roll i att se till att vår restaurang upprätthåller högsta standard och kundnöjdhet. Du kommer att leda, coacha och stödja vårt team av medarbetare genom att säkerställa att de har de resurser och verktyg de behöver för att utföra sina uppgifter på bästa sätt.

Vi söker efter någon som har en stark arbetsmoral och en passion för servicebranschen. Du kommer att arbeta i ett högt tempo och krävs därför att kunna behålla lugnet och göra välgrundade beslut även i stressiga situationer.
För att vara aktuell för rollen som arbetsledare bör du ha följande kvalifikationer:

Tidigare erfarenhet av att arbeta inom snabbmatsbranschen eller liknande bransch.
Erfarenhet av att arbeta i en ledarskapsroll eller liknande position.
Kunskap om livsmedelssäkerhet och hygienstandarder.
God kommunikationsförmåga och förmåga att motivera och coacha medarbetare.
Förmåga att arbeta flexibla tider, inklusive kvällar och helger.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en dynamisk och inkluderande arbetsmiljö där du har möjlighet att utveckla din karriär inom företaget. Vi erbjuder även konkurrenskraftiga löner och förmåner.

Om du tror att du har vad som krävs för att vara vår nästa arbetsledare, skicka in din ansökan nu!
Det är enkelt att ansöka, det tar bara några minuter. Ansökan består av några urvalsfrågor och tre korta videofrågor som du kan besvara när som helst. Vi prioriterar attityd och inställning över tidigare erfarenheter, så vi lägger stor vikt vid dina videosvar. Lycka till! Visa mindre

Skiftledare 75% Västerås

Ansök    Dec 1    Leo's AB    Restaurangbiträde
Är du en person som tycker om att arbeta i högt tempo och brinner för att leverera bra service med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker! Tillsammans med leklandschefen har du en nyckelroll i att leda och driva leklandet. Du kommer även ansvara för leklandet när leklandschefen inte är på plats. Utöver det kommer du eventuellt bli ansvarig för ett eller flera områden som till exempel kalas eller kök. Arbetsuppgifter - Driva verksamheten e... Visa mer
Är du en person som tycker om att arbeta i högt tempo och brinner för att leverera bra service med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker! Tillsammans med leklandschefen har du en nyckelroll i att leda och driva leklandet. Du kommer även ansvara för leklandet när leklandschefen inte är på plats. Utöver det kommer du eventuellt bli ansvarig för ett eller flera områden som till exempel kalas eller kök.

Arbetsuppgifter

- Driva verksamheten efter Leos 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sälj
- Arbeta efter företagets koncept och grunder
- Ansvara för att leklandet alltid är i toppskick
- Inköp
- Anordna barnkalas
- Tillaga och servera enklare maträtter

Arbetet är operativt där du är en del av ditt team.
Du ska ha tidigare arbetserfarenheter och det är meriterande att ha arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Du är självgående, flexibel och strukturerad i ditt arbete. Du ska trivas med att jobba i högt tempo och inte ha några problem att hantera stress. Eftersom jobbet tidvis är fysiskt krävande ser vi gärna att du delar vår syn på en sund livsstil och håller dig i form och tar ansvar för din hälsa. Vi söker dig som är en positiv person som tillsammans med teamet ska arbeta för att nå uppsatta mål. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och strävar alltid efter att överträffa gästens förväntningar!

Utöver ovan sätter vi alltid Leos värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare:
Lojalitet: Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord.
Engagemang : Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leos framgång.
Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra.
Samarbete: Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leos framgång är resultatet av allas insatser.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75 % med start omgående. Möjligheten till mer jobb finns. Arbetstiderna varierar men ett krav är att du ska jobba minst varannan helg. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag!

Leos Lekland är Nordens största och mest besökta leklandskedja med närmare 50 anläggningar (Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland). Företaget är inne i en expansiv fas och räknar med att etablera 6-8 nya lekland årligen, målet är 100 lekland 2025. När bolaget startades 2006 i Luleå, ville grundarna skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Det är mer aktuellt än någonsin nu när rapporter från WHO visar att barnen rör sig för lite idag. Företagets framgång bygger på ett starkt koncept med lek, bus och rörelse för hela familjen. Våra viktigaste prioriteringar är service och säkerhet, renlighet, för att få nöjda gäster som kommer tillbaka. Allt vi gör ska vi göra med kvalitet och engagemang. Visa mindre

Avdelningschef för Produktinformation på Etteplan i Västerås

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Vi letar nu efter en engagerad ledare som är redo att ta vår avdelning i Västerås till nästa nivå. Vårt mål är tydligt: Vi ska bli bäst i Sverige på produktinformation, och för att nå dit behöver vi en avdelningschef som är redo att ta initiativ och driva tillväxt.   Din roll och ditt ansvar Som avdelningschef kommer du att få möjlighet att utvecklas tillsammans med ditt team. Du kommer att leda en avdelnin... Visa mer
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Vi letar nu efter en engagerad ledare som är redo att ta vår avdelning i Västerås till nästa nivå. Vårt mål är tydligt: Vi ska bli bäst i Sverige på produktinformation, och för att nå dit behöver vi en avdelningschef som är redo att ta initiativ och driva tillväxt.


 


Din roll och ditt ansvar


Som avdelningschef kommer du att få möjlighet att utvecklas tillsammans med ditt team. Du kommer att leda en avdelning bestående av 15 teknikinformatörer. Erfarenhet av ledarskap kommer att värderas högt, men det viktigaste är att du är redo att forma och utveckla vår affär och ditt team, samt att du har förmågan att inspirera och motivera dina kollegor.


Du kommer att vara en del av vår ledningsgrupp som består av avdelningschefer från olika platser runt om i landet. Vi är ett samarbetande och stöttande gäng som hjälper varandra att hantera de utmaningar och möjligheter som en avdelningschef möter. Din arbetsvecka kommer att variera allt eftersom du formar din roll, men en konstant i vår vardag är vårt engagemang för både kunder och medarbetare. Rekrytering och försäljning kommer också vara en central del av din roll, och du kommer succesivt att utöka ditt nätverk. Du har budget- och resultatansvar för din avdelning.


 


Ditt team och din avdelning


Våra konsulter arbetar antingen på uppdrag hos våra kunder eller in-house. På avdelningen har du har främst teknikinformatörer och dokumentationsledare, men du har alltid tillgång till fler experter och projektledare från de andra avdelningarna inom Technical Communication Solutions. Det kommer att vara upp till dig att forma din avdelning och dess sammansättning.


 


Din profil


Vi förväntar oss att du har en högskole- eller universitetsutbildning och uppskattar om du har relevant erfarenhet inom teknik/produktinformation ledarskap och konsultvärlden. Förutom på svenska kommunicerar du även obehindrat på engelska, både i tal och skrift.


 


Varför Etteplan?


Etteplan är ett välmående och expansivt företag med ett stort utrymme för individen. Här får du det stora internationella företagets fördelar och trygghet samtidigt som du kan dra nytta av den mindre enhetens flexibilitet. Receptet för framgång är en mix av teamwork, utveckling och kompetensspridning. ”Tillsammans” är nyckelordet för att ge kunderna de allra bästa lösningarna.


Etteplan grundades 1983 i Finland och är idag ett börsnoterat, globalt ingenjörsbolag. Företaget arbetar inom Engineering, Inbyggda system, IoT och Teknisk dokumentation med kunder inom bl.a. Industri, Automotive, Medtech. Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter. Företaget har 4000 anställda, varav 700 i Sverige.


Om du har några funderingar får du gärna kontakta rekryterande chef Magnus Pårup, [email protected].?Urval och intervjuer sker löpande.


Läs mer om hur det är att jobba på Etteplan och träffa dina framtida kollegor här: https://www.etteplan.com/sv/karriar/traffa-dina-kollegor? 


Etteplan – engineering with a difference Visa mindre

Kock extra vid behov till IES Västerås

Ansök    Nov 30    Compass Group AB    Kock, à la carte
Extraarbete Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i me... Visa mer
Extraarbete

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Om IES Västerås

IES är en skola som servera cirka 600 portioner varje dag, på arbetsplatsen är vi 4 stycken som jobbar. Vi hjälpes åt med alla sysslor

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kock inriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av meny planeringssystem är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Nov 30    Aydin Dogru AB    Pizzabagare
Vi på Aydin Dogru AB söker en pizzabagare. Tidigare erfarenhet av arbete som pizzabagare och bakning av orientalisk pizza och annan typ av bageri är meriterande. Du ska kunna arbeta intensivt och tåla stress då arbetet kan vara stressigt. Det gäller också att vara serviceminded. Kunskaper i andra språk än svenska och engelska är meriterande. Vi har kollektivavtal med Hotell- och restaurangfacket och erbjuder kollektivavtalsenliga anställningsvillkor... Visa mer
Vi på Aydin Dogru AB söker en pizzabagare. Tidigare erfarenhet av arbete som pizzabagare och bakning av orientalisk pizza och annan typ av bageri är meriterande. Du ska kunna arbeta intensivt och tåla stress då arbetet kan vara stressigt. Det gäller också att vara serviceminded.
Kunskaper i andra språk än svenska och engelska är meriterande.
Vi har kollektivavtal med Hotell- och restaurangfacket och erbjuder kollektivavtalsenliga anställningsvillkor Visa mindre

Måltidspersonal till Sveaköket

Ansök    Nov 30    REGION VÄSTMANLAND    Köksbiträde
Gillar du förändringar och drivs av viljan att hela tiden bli bättre på det du gör? Då kan du vara den vi söker för att tillsammans med oss ta Kost till nya framgångar. Kost är en samverkan kring mat mellan Region Västmanland och Region Uppsala. Varje vecka lagar vi 16 000 portioner mat där huvuduppgiften är att leverera patientmat till sjukhusen i Västmanland samt till Akademiska sjukhuset i Uppsala. Hela tiden med vår vision ”Flexibla måltider för patien... Visa mer
Gillar du förändringar och drivs av viljan att hela tiden bli bättre på det du gör? Då kan du vara den vi söker för att tillsammans med oss ta Kost till nya framgångar.
Kost är en samverkan kring mat mellan Region Västmanland och Region Uppsala. Varje vecka lagar vi 16 000 portioner mat där huvuduppgiften är att leverera patientmat till sjukhusen i Västmanland samt till Akademiska sjukhuset i Uppsala. Hela tiden med vår vision ”Flexibla måltider för patientens bästa”.

Arbetsuppgifter
Som måltidspersonal är dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat:


• Duka maträtter, smårätter och sallader till patienter
• Diska porslin och köksredskap
• Packa och räkna mat på transportburar till avdelningar och andra kunder
• Städning och övriga arbetsuppgifter som förekommer inom kök

Kvalifikationer
Vi söker dig som är fyllda 18 år med erfarenhet från tidigare arbete inom kök eller annan erfarenhet som arbetsgivaren tycker är likvärdig.
Du ska vara van att ha många bollar i luften och kunna hantera det utan att bli stressad. För att klara arbetet måste du ha servicekänslan i blodet och samt mycket goda kunskaper i att läsa, skriva och prata svenska. Tunga lyft och arbete i kyla förekommer.

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, strävar efter att få alla kunder nöjda och som trivs i en organisation som arbetar aktivt med förändringar och utveckling. Det är av vikt att du är organiserad och noggrann i ditt arbetssätt men också anpassningsbar efter ändrade direktiv.

Anställningsvillkor
Timanställning, arbete vid behov. 

Titel i Regionen: Måltidspersonal
Placeringsort: Västerås

Tillträde omgående

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 17 december 2023


Går du vidare i ett första urval kommer du bli kontaktad för att svara videointervjufrågor, detta är en del i rekryteringsprocessen.

Intervjuer kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om regionen
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Restaurangbiträde extra vid behov till IES Västerås i Västerås

Ansök    Nov 30    Compass Group AB    Restaurangbiträde
Extraarbete Vem söker vi? Nu söker vi en restaurang medarbetare som med glädje och positivitet vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till restaurangens alla gäster. I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck samt hålla arbetsplatsen och restaurangen ren och fin. Om IES Västerås Vi är en skola i Västerås som servera skollunch till cirka 600 elever... Visa mer
Extraarbete

Vem söker vi?

Nu söker vi en restaurang medarbetare som med glädje och positivitet vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till restaurangens alla gäster.

I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck samt hålla arbetsplatsen och restaurangen ren och fin.

Om IES Västerås

Vi är en skola i Västerås som servera skollunch till cirka 600 elever varje dag. På arbetsplatsen så är vi 4 personer som jobbar

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Tidigare erfarenhet av restaurangarbete är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Hotel brekfast crew Wanted 53%

We’re Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected services, but the service we give is great. We aim to be Easy on the wallet, have Easy access, be Easy to enjoy and last but definitely not least – be Easy on the planet. Comfort Hotel® is part of Strawberry. Comfort Hotel har ambitionen att bli stans skönaste hotell. Ytorna ä... Visa mer
We’re Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected services, but the service we give is great. We aim to be Easy on the wallet, have Easy access, be Easy to enjoy and last but definitely not least – be Easy on the planet.

Comfort Hotel® is part of Strawberry.

Comfort Hotel har ambitionen att bli stans skönaste hotell. Ytorna är designade för att ge utrymme för mer än bara hotellboende. Här vill vi samla entreprenörer, startups, frilansare, gäster och locals. Comfort värdesätter också mångfald inom företaget och alla ska känna sig välkomna, både gäster och anställda. We have room for all!

Hotellet ligger ett par stenkast från station och har 149 hotellrum. Vi även har gym, laundromat för de gäster som vill göra sina smutsiga kläder rena, och sist men inte minst en Barception. En reception och bar i ett som verkar som hotellets hub där gäster kan checka in, hänga i baren och beställa något att äta.

Kan du göra scrambled eggs som ingen annan? Blir du peppad när klockan ringer tidigt på morgonen? Är du helt med på att frukost är dagens absolut viktigaste mål? Då kan den här tjänsten passa dig perfekt!

Som Breakfast Crew på Comfort Hotel Västerås ingår du i vårt frukost team och rapporterar till vår Breakfast Manager. Med ett öga för detaljer, ett hjärta som klappar för miljön och intresse för smak är du med och sätter en riktigt bra frukost - varje dag.

Rollen är en deltids position på 53% där huvudsakliga uppgifter involverar:

• Förbereda och tillaga frukost
• Fylla på mat vid behov under frukost tiderna
• Ta hand om disken både under och efter frukost
• Hjälpa våra gäster med tider och placering
• Tilsammans med frukostchefen skapa & utveckla frukosten
• under helgjobb har du ansvar över driften

Du är en glädjespridare med ett skratt som smittar. Och på tal om att smitta - det är precis det din energi gör. Du har en härlig stil, du är proffsig på ett avslappnat sätt. Du är pålitlig och tar fullt ansvar för att leverera på dina arbetsuppgifter. Du behöver grundläggande kunskaper i svenska och engelska. Kunskaper i andra språk är meriterande. Tjänsten är förlagd på vardagsmorgnar och varannan helg.

Känner du att att det här jobbet passar dig perfekt? I så fall tycker vi att du ska skicka in din ansökan via ansöknings länken.

Visstidsanställning 4 månader med chans till förlängning.

Deadline för ansökan: 13/12, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten startar: 1/12 2024 Visa mindre

Indisk Kock

Ansök    Nov 29    Rangoli Restaurang AB    Chefskock
Vi söker en erfaren indisk kock till vår restaurang i Västerås som är en ambitiös och driven individ och som strävar efter att förse våra gäster med högsta nivå av service och gästfrihet. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet och goda kunskaper inom indisk matlagning. Visa mer
Vi söker en erfaren indisk kock till vår restaurang i Västerås som är en ambitiös och driven individ och som strävar efter att förse våra gäster med högsta nivå av service och gästfrihet.
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet och goda kunskaper inom indisk matlagning. Visa mindre

Kock till Steam Hotel - 100% Heltid eller Deltid

Ansök    Nov 29    ESS Hotel Group AB    Kock, à la carte
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor? Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS. STEAM En 18 våningar hög och 100 år gammal byggnad, 15 meter från vattenkanten, med 264 rum i industriromantisk stil, restauranger och barer med internationell känsla,... Visa mer
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

STEAM

En 18 våningar hög och 100 år gammal byggnad, 15 meter från vattenkanten, med 264 rum i industriromantisk stil, restauranger och barer med internationell känsla, 800 kvm stort spa, granne med Sveriges enda actionbad och en utsikt över Mälaren som får dig att tappa andan, kommer garanterat väcka alla sinnen till liv.

Hos oss bokar gästen inte bara ett rum - utan en oförglömlig upplevelse. Där vår ambition är att The Steam Hotel, trots sin storlek, ska ge känslan av ett personligt boende där varje detalj är noga genomtänkt.

Vem är du?

Vill du få möjligheten att arbeta i ett kök med hög ambition och gästen i fokus? Ta nästa steg i din utveckling som kock & samtidigt bidra till vår ambition att ständigt utveckla oss tillsammans?

Vi söker dig som är driven och medveten. Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du har givetvis en stor kärlek för matlagning, älskar teamwork och har inte något emot att jobba såväl dag som kvällstid. Vi söker både heltid och deltid

Vill du vara med på resan så tycker vi absolut att du skall hoppa på redan nu.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Erfarenhet från det fantastiska kockyrket

- Intresse för mat & dryck

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

- Både kunna jobba med förberedelse, liksom jobba strukturerat under service

Om tjänsten

Anställningsform: Heltid, Deltid, extra vid behov
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningdag 17 dec

Vi erbjuder dig en arbetsplats med sköna kollegor med hög puls Visa mindre

Restaurangbiträde till Restaurangenheten

Ansök    Nov 28    Västerås kommun    Restaurangbiträde
Är du intresserad av matlagning och service? Just nu söker vi en kollega som vill vara med och främja en hälsosam livsstilmed bra matvanor för stadens barn och elever. Välkommen till oss! Restaurangenheten är en stor enhet som ansvarar för matlagning till stadens förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Det innebär att vi lagar cirka 20 000 luncher om dagen. Vårt uppdrag är att erbjuda vällagad och näringsrik mat som tillagas så nära våra gäster som möj... Visa mer
Är du intresserad av matlagning och service? Just nu söker vi en kollega som vill vara med och främja en hälsosam livsstilmed bra matvanor för stadens barn och elever. Välkommen till oss!

Restaurangenheten är en stor enhet som ansvarar för matlagning till stadens förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Det innebär att vi lagar cirka 20 000 luncher om dagen. Vårt uppdrag är att erbjuda vällagad och näringsrik mat som tillagas så nära våra gäster som möjligt. En av våra målsättningar är att få fler elever att vilja äta mat i skolan och på vårt sätt bidra till ökad koncentration och förbättrad inlärning för eleverna. Vi utgår från vårt koncept att tillaga maten efter säsong på ett hantverksmässigt sätt, att främja hälsa och ta hänsyn till miljö och klimat. Det är en stor utmaning, men en väldigt rolig sådan!

Restaurangenheten ingår i Barn- och utbildningsförvaltningen. Läs gärna mer om förvaltningen på:www.vasteras.se/barnochutbildningsförvaltningen

ARBETSUPPGIFTER
Som restaurangbiträde på restaurangenheten har du många olika ansvarsområden, men grunden går ut på att du planerar, beställer och bereder i det kalla köket och salladsutbudet. Du deltar även i matlagning och servering, städning och diskning och samarbetar med övriga i arbetslaget för att lösa dagens uppgifter. I beredning och tillagning använder du säsongens råvaror och arbetar utifrån de koncept som vi tillämpar. Inom dessa ramar har du stor frihet att tillreda och presentera ett attraktivt erbjudande till våra gäster. En viktig del i rollen som restaurangbiträde är att bemöta restaurangens gäster med omtanke och på ett trevligt och professionellt sätt.

KVALIFIKATIONER
För att arbeta som restaurangbiträde hos oss behöver du ha en gymnasieutbildning, gärna inom hotell och restaurang eller livsmedel. Du har aktuell erfarenhet av att arbeta i restaurangbranschen. Du är prestigelös och har förmågan att se helheten även om du också lägger stor vikt vid detaljer. Du behöver vara duktig på att planera och strukturera upp ditt arbete och du ser samarbete och kommunikation som viktiga verktyg för att uppnå våra gemensamma målsättningar. Eftersom skriftliga instruktioner som till exempel hygienföreskrifter, recept och information kring specialkost är ett vanligt förekommande inslag i arbetet behöver du ha god kunskap i svenska i tal och skrift. Du ska dessutom ha ett stort intresse för mat, matlagning och service och viljan och engagemanget att göra det där lilla extra!

Innan du kan anställas behöver du visa upp ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Kock till Norlandia äldreomsorg Västerås

Ansök    Nov 28    Norlandia Care AB    Kock, storhushåll
Du kommer som kock att laga mat till våra äldreboenden Haga äng och Björkbacken som drivs på uppdrag av Västerås stad. Maten tillagas på Mälarhem. Haga äng ligger på området Haga och har 64 boendeplatser. Björkbacken ligger på Bjurhovda och har 42 boendeplatser. Beskrivning av tjänsten som kock Vi ser på våra kockar som fantastiska resurser som tillför värden och trivsel i verksamheten och till måltiden. För att skapa matglädje och en bra upplevelse är de... Visa mer
Du kommer som kock att laga mat till våra äldreboenden Haga äng och Björkbacken som drivs på uppdrag av Västerås stad. Maten tillagas på Mälarhem. Haga äng ligger på området Haga och har 64 boendeplatser. Björkbacken ligger på Bjurhovda och har 42 boendeplatser.

Beskrivning av tjänsten som kock
Vi
ser på våra kockar som fantastiska resurser som tillför värden och trivsel i
verksamheten och till måltiden. För att skapa matglädje och en bra upplevelse
är det fokus på?hela?måltiden.??I dina arbetsuppgifter ingår menyplanering, tillagning av mat, beställning av varor, tillagning av specialkost och mycket mer.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Gymnasial utbildning inom restaurang och storkök eller motsvarande arbetslivserfarenhet.??

- Utbildning inom egenkontroll och livsmedelshygien.

- Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt och bemötande mot stora som små som stämmer väl överens med förskolans värdegrund.- Du är lösningsinriktad, positiv och en driven person med ambitioner och arbetsglädje.

- Du är en engagerad och positiv person som kan skapa förtroende.??

- Du har också en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.?Om Norlandia
Norlandia erbjuder spännande arbetsplatser från Boden i norr till Skåne i söder. Vi driver drygt 110 verksamheter i Sverige fördelat på 70 förskolor och 40 äldreboenden. Dessutom har vi ett huvudkontor i Stockholm och ett ekonomi- och lönekontor i Skene. Oavsett var och i vilket affärsområde du är anställd arbetar vi enligt en och samma värdegrund samtidigt som du får ansvarsfulla arbetsuppgifter samt ett stort inflytande över ditt arbete.

Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidare

- Omfattning: 100%

- Arbetstid: Dagtid mån-fre

- Tillträde: 15 April 2024

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 31 december

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Lakis Vravossinos

tel. 070-440 31 89

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

assistant cook

Ansök    Nov 27    BMN FOOD AB    Köksbiträde
We are looking a good respossible person he or her does not matter who can do with our team . We will support who is love indian food concept. job position Restaurant and kitchen assistant. details about Work receive the customer and cooking food. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
We are looking a good respossible person he or her does not matter who can do with our team . We will support who is love indian food concept. job position Restaurant and kitchen assistant. details about Work receive the customer and cooking food.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

pizzabagare

Ansök    Nov 27    Erikslunds Livs AB    Pizzabagare
Vi är i stort behov av två duktig pizzabagare, de som vill jobba hos oss som pizzabagare ska ha jobbat som pizzabagare tidigare 3 års erfarenhet , här av dig till mig så kan vi prata mer om anställningen Visa mer
Vi är i stort behov av två duktig pizzabagare, de som vill jobba hos oss som pizzabagare ska ha jobbat som pizzabagare tidigare 3 års erfarenhet , här av dig till mig så kan vi prata mer om anställningen Visa mindre

Servitör/Servering

Ansök    Nov 21    Fiks Group AB    Servitör/Servitris
Om tjänsten Vi på Fiks Group AB söker servitör till företag i Västerås för ett serviceinriktat jobb. Du ska vara social och stresstålig. Är du en glad person som älskar att träffa människor är det verkligen dig vi söker. Du har ett leende som smittar och ett intresse för att ge gäster bästa möjliga service. Du har lätt att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Du är minst 18 år gammal. Är du redan utbildad o... Visa mer
Om tjänsten

Vi på Fiks Group AB söker servitör till företag i Västerås för ett serviceinriktat jobb. Du ska vara social och stresstålig. Är du en glad person som älskar att träffa människor är det verkligen dig vi söker. Du har ett leende som smittar och ett intresse för att ge gäster bästa möjliga service. Du har lätt att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Du är minst 18 år gammal. Är du redan utbildad och/eller har erfarenhet inom yrket ser vi det som en bonus.

Arbetslivserfarenhet

Arbetslivserfarenhet är en merit.

Dina arbetsuppgifter

Servering, Kassa, plock mm.

Övrigt

Heltid, tillsvidare.

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön.

Om verksamheten

Fiks Group AB erbjuder inhyrning av personal under korta eller längre perioder. Fiks skall upplevas som en naturlig samarbetspartner i Mälardalen när behov av personal uppstår. Genom en nära relation mellan företag och personal arbetar vi tillsammans för att nå våra uppsatta mål. Vi vill skapa nöjda kunder och nöjd personal.

Vi rekryterar kompetent personal, utvecklar och bemannar kundens verksamhet. Vår snabbhet och kompetens är vår styrka och er möjlighet.

Fiks Group är ett auktoriserat bemanningsföretag i ALMEGA.

Vi har funnits sedan 1997 i Eskilstuna men finns nu i hela Mälardalen. Vi bemannar lager, industri, handel. restaurang samt tillverkningsbranschen. Visa mindre

Kock till Norlandia äldreomsorg Västerås

Ansök    Nov 22    Norlandia Care AB    Kock, storhushåll
Haga äng och Björkbacken är två av Norlandias äldreboenden som vi driver på uppdrag av Västerås stad. Haga äng ligger på området Haga och har 64 boendeplatser. Björkbacken ligger på Bjurhovda och har 42 boendeplatser. Beskrivning av tjänsten som kock Vi ser på våra kockar som fantastiska resurser som tillför värden och trivsel i verksamheten och till måltiden. För att skapa matglädje och en bra upplevelse är det fokus på?hela?måltiden.??I dina arbetsuppgi... Visa mer
Haga äng och Björkbacken är två av Norlandias äldreboenden som vi driver på uppdrag av Västerås stad. Haga äng ligger på området Haga och har 64 boendeplatser. Björkbacken ligger på Bjurhovda och har 42 boendeplatser.

Beskrivning av tjänsten som kock
Vi
ser på våra kockar som fantastiska resurser som tillför värden och trivsel i
verksamheten och till måltiden. För att skapa matglädje och en bra upplevelse
är det fokus på?hela?måltiden.??I dina arbetsuppgifter ingår menyplanering, tillagning av mat, beställning av varor, tillagning av speicalkost och mycket mer.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Gymnasial utbildning inom restaurang och storkök eller motsvarande arbetslivserfarenhet.??

- Utbildning inom egenkontroll och livsmedelshygien.

- Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt och bemötande mot stora som små som stämmer väl överens med förskolans värdegrund. · Du har goda kunskaper som kock och har en vilja att utveckla våra föräldratjänster på förskolan.??- Du är lösningsinriktad, positiv och en driven person med ambitioner och arbetsglädje.

- Du är en engagerad och positiv person som kan skapa förtroende.??

- Du har också en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.?Om Norlandia
Norlandia erbjuder spännande arbetsplatser från Boden i norr till Skåne i söder. Vi driver drygt 110 verksamheter i Sverige fördelat på 70 förskolor och 40 äldreboenden. Dessutom har vi ett huvudkontor i Stockholm och ett ekonomi- och lönekontor i Skene. Oavsett var och i vilket affärsområde du är anställd arbetar vi enligt en och samma värdegrund samtidigt som du får ansvarsfulla arbetsuppgifter samt ett stort inflytande över ditt arbete.

Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidare

- Omfattning: 100%

- Arbetstid: Dagtid mån-fre

- Tillträde: 15 April 2024

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 31 december

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Lakis Vravossinos

tel. 070-440 31 89

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Pizzabagare sökes till Melkis Restaurang

Ansök    Nov 17    Kutol AB    Pizzabagare
Vi söker nu en pizzabagare till Melkis Restaurang. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet. Vi söker dig som är stresstålig och kan arbeta självständigt men även i grupp. Visa mer
Vi söker nu en pizzabagare till Melkis Restaurang. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet.
Vi söker dig som är stresstålig och kan arbeta självständigt men även i grupp. Visa mindre

Kock

Ansök    Nov 21    Fiks Group AB    Kock, à la carte
Om tjänsten Vi på Fiks Group AB söker en kock till vår samarbetspartner i Västerås. För att trivas bör du vara stresstålig, uthållig och flexibel samt ha möjlighet till att arbeta under obekväma arbetstider. Du bör även ha en bra teamkänsla och en bra känsla för att ge god service. Om dig Vi ser att du har treårigt gymnasium; storköks- och kockutbildning eller motsvarande. Om du har erfarenhet av arbete inom storkök ser vi det som meriterande. Du har go... Visa mer
Om tjänsten

Vi på Fiks Group AB söker en kock till vår samarbetspartner i Västerås. För att trivas bör du vara stresstålig, uthållig och flexibel samt ha möjlighet till att arbeta under
obekväma arbetstider. Du bör även ha en bra teamkänsla och en bra känsla för att ge god service.

Om dig

Vi ser att du har treårigt gymnasium; storköks- och kockutbildning eller motsvarande. Om du har erfarenhet av arbete inom storkök ser vi det som meriterande.
Du har god kunskap inom matlagning och svensk husmanskost.

Arbetslivserfarenhet
1 år eller mer. Arbetslivserfarenhet är ett krav.

Anställningsvillkor

Heltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön.

Om verksamheten

Fiks Group AB erbjuder bemanning och rekrytering till våra kunder och samarbetspartners. Fiks skall upplevas som en naturlig medarbetare när behov av personal uppstår.

Genom en nära relation mellan företag och personal arbetar vi tillsammans för att nå alla uppsatta mål. Vi vill skapa nöjda kunder och nöjd personal.

Vi rekryterar kompetent personal, utvecklar och bemannar kundens verksamhet. Vår snabbhet och kompetens är vår styrka och er möjlighet.

Fiks Group är ett auktoriserat bemanningsföretag i ALMEGA.

Vi har funnits sedan 1997 i Eskilstuna men bemannar och rekryterar vart än behovet i Sverige uppstår. Vi bemannar lager-, industri- samt tillverkningsbranschen, till detta
utför vi även rekrytering åt handel- och restaurangbranschen. Visa mindre

Måltidspersonal till Vasaparkens förskola

Välkommen till Vasaparkens förskola! Vill du bli vår nya kollega? Vasaparken är en förskola som ligger i anslutning till Vasaparken med 5 barngrupper med ca 100 barn och 20 medarbetare. Vi arbetar projekterande, med reflektion, pedagogisk dokumentation och kollegialt lärande i fokus. Vasaparken ingår i ett team tillsammans med Slottsträdgården och Utanby och vi arbetar i tvärgrupper och nätverkande för att skapa bästa förutsättningar för en pedagogisk ut... Visa mer
Välkommen till Vasaparkens förskola! Vill du bli vår nya kollega?

Vasaparken är en förskola som ligger i anslutning till Vasaparken med 5 barngrupper med ca 100 barn och 20 medarbetare. Vi arbetar projekterande, med reflektion, pedagogisk dokumentation och kollegialt lärande i fokus.

Vasaparken ingår i ett team tillsammans med Slottsträdgården och Utanby och vi arbetar i tvärgrupper och nätverkande för att skapa bästa förutsättningar för en pedagogisk utveckling på våra förskolor.

Läs gärna mer om oss och vår förskola på www.vasteras.se/vasaparkensforskola

ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar för planering och förberedelser av alla måltider på förskolan. Allt från att beräkna antalet portioner, beställning av varor och att delta i måltiden tillsammans med barnen till att duka undan och sköta till exempel egenkontroller och hygienteknik. Du samarbetar också med Restaurangenheten, har kontakt med tillagningsköket och sitter med som representant i matrådet. Du är kontaktperson för Miljö- och hälsoförvaltningen och ansvarar för det systematiska miljö- och hälsa arbetet i köket.

KVALIFIKATIONER
Du har en gymnasial utbildning och det är meriterande om det är inriktning hotell och restaurang. Det är toppen om du har erfarenhet av storkök och restaurang, och kunskap om egenkontroll i köket. Det är även en fördel om du har tidigare erfarenhet av arbete i barngrupp.

Du värdesätter vikten av alltid bästa möjliga möte och fungerar alltid som en förebild för barnen vid måltider och i den pedagogiska verksamheten. Du trivs i ett varierat arbete där du själv får ta ansvar.

Innan du kan anställas behöver du visa upp ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Varmt välkommen att söka tjänsten!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Hotellreceptionist

Ansök    Nov 16    Hotell Arkad AB    Hotellreceptionist
Vi söker nu efter en receptionist till Hotell Arkad i centrala Västerås. Vi söker dig som: - Talar svenska och engelska obehindrat - Har tidigare erfarenheter inom hotellbranschen - Är serviceinriktad och flexibel - Besitter exceptionell kundservicekompetens - Besitter viss datorkunskap (Hotsoft eller motsvarande mjukvara) Tjänst: Deltid Start: Omgående Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. #jobbjustnu... Visa mer
Vi söker nu efter en receptionist till Hotell Arkad i centrala Västerås.
Vi söker dig som:
- Talar svenska och engelska obehindrat
- Har tidigare erfarenheter inom hotellbranschen
- Är serviceinriktad och flexibel
- Besitter exceptionell kundservicekompetens
- Besitter viss datorkunskap (Hotsoft eller motsvarande mjukvara)
Tjänst:
Deltid
Start:
Omgående


Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

#jobbjustnu Visa mindre

YumYum Västerås söker heltidsanställda omgånde

Ansök    Nov 15    Yum Yum Hälla AB    Restaurangbiträde
Vi på YumYum Hälla söker heltidsmedarbetare vi kommer välja med personlighet och erfarenhet i åtanke. Vi erbjuder ett omväxlande och fartfylld arbete där arbetsuppgifterna varierar från dag till dag. Som arbetare på YumYum är du stresstålig och serviceinriktad med god vilja för samarbete samt personligt ansvar på arbetsplatsen. Bland dina arbetsuppgifter ingår bland annat servering av mat, arbete i köket, kassajobb och ser till att restaurangen är ren och ... Visa mer
Vi på YumYum Hälla söker heltidsmedarbetare vi kommer välja med personlighet och erfarenhet i åtanke. Vi erbjuder ett omväxlande och fartfylld arbete där arbetsuppgifterna varierar från dag till dag.
Som arbetare på YumYum är du stresstålig och serviceinriktad med god vilja för samarbete samt personligt ansvar på arbetsplatsen.
Bland dina arbetsuppgifter ingår bland annat servering av mat, arbete i köket, kassajobb och ser till att restaurangen är ren och fräsch.
Låter detta som någonting för dig? Skicka in din ansökan med rubriken "Heltid YumYum Hälla". Ansökan ska innehålla CV, Personligt Brev och en bild av dig. Visa mindre

McDonald's Västerås, Erikslund söker nya medarbetare som kan jobba dag och

Vi söker dig som vill jobba minst 50% och har möjlighet att jobba både dag och natt. Vi söker dig som är driven, tycker om att ta ansvar och vill utveckla dig själv. Arbetstiderna varierar mellan dag , kväll och helg. Även natt kan ev förekomma, men minst 3 pass per vecka är ett krav. Om du gör ett bra jobb finns goda chanser att jobba mer. Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba minst 50% och har möjlighet att jobba både dag och natt. Vi söker dig som är driven, tycker om att ta ansvar och vill utveckla dig själv.

Arbetstiderna varierar mellan dag , kväll och helg. Även natt kan ev förekomma, men minst 3 pass per vecka är ett krav. Om du gör ett bra jobb finns goda chanser att jobba mer.

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

YumYum Erikslund söker Deltidsmedarbetare OMGÅENDE

Ansök    Nov 14    YumYum Erikslund AB    Restaurangbiträde
Om jobbet Vi erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete där arbetsuppgifterna varierar från att i mötet med gästen ge den bästa restaurangupplevelsen, Vi söker nya medarbetare som brinner för att ge god service och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar. Vi söker heltidsmedarbetare som vi kommer att välja med personlighet och erfarenhet i åtanke. Anställnings intervju kommer att äga rum omgående och endast intressanta är inkallade. Arbets... Visa mer
Om jobbet
Vi erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete där arbetsuppgifterna varierar från att i mötet med gästen ge den bästa restaurangupplevelsen, Vi söker nya medarbetare som brinner för att ge god service och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar.
Vi söker heltidsmedarbetare som vi kommer att välja med personlighet och erfarenhet i åtanke.
Anställnings intervju kommer att äga rum omgående och endast intressanta är inkallade.
Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga uppgift hos oss på YumYum är att ge den bästa servicen åt våra gäster. Genom goda kunskaper inom mat erbjuder du våra gäster service som är över deras förväntan. Merförsäljning och aktiv kundkontakt är naturligt för dig. Som YumYum anställd är du positiv, stresstålig, serviceminded, ansvarsfull, flexibel och socialkompetent. Känner du att denna beskrivning passar in på just dig? välkommen in med din ansökan!
Skicka in ditt CV samt personligt brev tillsammans med ett foto till vårt jobb mail. Ange rubrik “YumYum Erikslund (Deltid)“. Visa mindre

YumYum Erikslund söker en Heltidsmedarbetare OMGÅENDE

Vi erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete där arbetsuppgifterna varierar från att i mötet med gästen ge den bästa restaurangupplevelsen, Vi söker nya medarbetare som brinner för att ge god service och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar. Vi söker heltidsmedarbetare som vi kommer att välja med personlighet och erfarenhet i åtanke. Anställnings intervju kommer att äga rum omgående och endast intressanta är inkallade. Arbetsuppgifter:... Visa mer
Vi erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete där arbetsuppgifterna varierar från att i mötet med gästen ge den bästa restaurangupplevelsen, Vi söker nya medarbetare som brinner för att ge god service och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar.
Vi söker heltidsmedarbetare som vi kommer att välja med personlighet och erfarenhet i åtanke.
Anställnings intervju kommer att äga rum omgående och endast intressanta är inkallade.
Arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga uppgift hos oss på YumYum är att ge den bästa servicen åt våra gäster. Genom goda kunskaper inom mat erbjuder du våra gäster service som är över deras förväntan. Merförsäljning och aktiv kundkontakt är naturligt för dig.
Som YumYum anställd är du positiv, stresstålig, serviceminded, ansvarsfull, flexibel och socialkompetent. Känner du att denna beskrivning passar in på just dig? välkommen in med din ansökan!
Skicka in ditt CV samt personligt brev tillsammans med ett foto till vårt jobb mail. Ange rubrik “YumYum Erikslund (tjänsten)“. Visa mindre

Köksmästare till Restaurangenheten

Ansök    Nov 15    Västerås kommun    Köksmästare
Är du kock och brinner för matlagning och service? Vi söker en köksmästare som vill vara med och främja en hälsosam livsstil med bra matvanor för stadens elever och barn. Välkommen till oss! Restaurangenheten är en stor enhet som ansvarar för matlagning till stadens 81 förskolor, 46 grundskolor och sex gymnasieskolor. Det innebär att vi lagar cirka 20 000 luncher om dagen. Vårt uppdrag är att erbjuda vällagad och näringsrik mat som tillagas så nära våra g... Visa mer
Är du kock och brinner för matlagning och service? Vi söker en köksmästare som vill vara med och främja en hälsosam livsstil med bra matvanor för stadens elever och barn. Välkommen till oss!

Restaurangenheten är en stor enhet som ansvarar för matlagning till stadens 81 förskolor, 46 grundskolor och sex gymnasieskolor. Det innebär att vi lagar cirka 20 000 luncher om dagen. Vårt uppdrag är att erbjuda vällagad och näringsrik mat som tillagas så nära våra gäster som möjligt. En av våra målsättningar är att få fler elever att vilja äta mat i skolan och på vårt sätt bidra till ökad koncentration och förbättrad inlärning för eleverna. Vi utgår från vårt koncept att tillaga maten efter säsong på ett hantverksmässigt sätt, att främja hälsa och ta hänsyn till miljö och klimat. Det är en stor utmaning, men en väldigt rolig sådan!

Restaurangenheten ingår i Barn- och utbildningsförvaltningen. Läs gärna mer om förvaltningen på: www.vasteras.se/barnochutbildningsforvaltningen

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss får du ett spännande och varierande arbete. Du arbetar främst operativt i köket tillsammans med ett team som består av kockar och restaurangbiträden. I din roll som köksmästare leder och fördelar du det dagliga arbetet och tillsammans i teamet arbetar ni mot målet att leverera bästa möjliga måltider. Du är en tydlig länk mellan medarbetare i köket, kollegor på skolan och restaurangenhetens ledning.

Som köksmästare ansvarar du för att följa upp processer och rutiner samt arbetar med att förbättra och utveckla verksamheten. Det kan exempelvis vara planering av matsedel och beställningar, följa upp egenkontroll, bidra till lärande och kunskapsutbyten eller planera måltidsråd/temadagar/aktiviteter tillsammans med skolan. Du ansvarar även för uppföljning av ekonomi, nyckeltal, statistik, menyer, inköp och svinn tillsammans med din närmsta chef.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock eller har en annan utbildning som är relevant för tjänsten. Du har aktuell erfarenhet av att arbeta som kock och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i storkök. Vi vill att du har beställningsvana och att du har erfarenhet av att tillaga specialkost. Du har intresse för ledarskap och brinner för att utveckla verksamheten.

Som person söker vi dig som är lugn, kan fatta snabba beslut och handlingskraftigt och stöttande driva arbetet framåt. Du är mån om att ge bästa möjliga service och är noggrann med att leverera måltider av hög kvalitet.

I den här rekryteringen kommer vi be dig om ett utdrag från belastningsregistret.

Vi kommer att gå igenom urvalet och intervjua löpande innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Indisk kock

Vi söker nu en erfaren Indisk kock som även gärna har erfarenhet av att laga mat. Och erbjuder dig möjligheten att tillaga grillrätter och baka bröd i vår välbesökta restaurang. Deltid 80% Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker nu en erfaren Indisk kock som även gärna har erfarenhet av att laga mat. Och erbjuder dig möjligheten att tillaga grillrätter och baka bröd i vår välbesökta restaurang. Deltid 80%
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Ambulerande kock till Restaurangenheten

Ansök    Nov 14    Västerås kommun    Kock, storhushåll
Är du intresserad av matlagning och service? Just nu söker Restaurangenheten kockar som vill vara med och främja en hälsosam livsstil med bra matvanor för Västerås stads barn och elever. Restaurangenheten är en stor enhet som ansvarar för matlagning till stadens förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Det innebär att vi lagar cirka 20 000 luncher om dagen. Vårt uppdrag är att erbjuda vällagad och näringsrik mat som tillagas så nära våra gäster som mö... Visa mer
Är du intresserad av matlagning och service? Just nu söker Restaurangenheten kockar som vill vara med och främja en hälsosam livsstil med bra matvanor för Västerås stads barn och elever.

Restaurangenheten är en stor enhet som ansvarar för matlagning till stadens förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Det innebär att vi lagar cirka 20 000 luncher om dagen. Vårt uppdrag är att erbjuda vällagad och näringsrik mat som tillagas så nära våra gäster som möjligt. Vi utgår från vårt koncept att tillaga maten efter säsong på ett hantverksmässigt sätt, som ska främja både hälsa och ta hänsyn till miljö och klimat. Det kräver att vi har den kunskap, vilja, utbildning och engagemang som behövs. Vi erbjuder en trygg arbetsplats och hoppas att du vill komma och arbeta med oss.

Att arbeta som ambulerande kock innebär att du täcker upp på våra enheter vid frånvaro. Det är en stor utmaning, men en väldigt rolig sådan!

Restaurangenheten ingår i Barn- och utbildningsförvaltningen. Läs gärna mer på www.vasteras.se/barnochutbildningsforvaltningen

ARBETSUPPGIFTER
Rollen som kock har vissa administrativa inslag men är i huvudsak operativ, vilket innebär att du till största del arbetar i köket. Utöver att laga mat till gäster så jobbar man med förberedelser till nästa dag, göra inköp, välja råvaror, utveckla menyer och testar olika recept. Du deltar även i servering, städning och diskning och samarbetar med övriga i arbetslaget för att lösa dagens uppgifter. I beredning och tillagning använder du säsongens råvaror och arbetar utifrån de koncept som vi tillämpar. Inom dessa ramar har du stor frihet att tillreda och presentera ett attraktivt erbjudande till våra gäster. En viktig del i rollen som kock är att bemöta restaurangens gäster med omtanke och på ett trevligt och professionellt sätt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett stort intresse för matlagning och service. Du har en kockutbildning eller en liknande utbildning och erfarenhet av att arbeta som kock, gärna i storkök. Eftersom skriftliga instruktioner som exempelvis information kring specialkost är vanligt förekommande behöver du ha goda kunskaper i svenska i tal- och skrift. Du har goda datakunskaper, beställningsvana och erfarenhet av att laga specialkost.

Du är uppmärksam och tillmötesgående i din roll och trivs att samarbeta med andra. Du har lätt för att ställa om vid oförutsedda händelser och har förmågan att behålla lugnet och visa gott omdöme i stressiga situationer. Eftersom arbetet är fysiskt krävande är det viktigt att du har en god grundfysik.

I den här rekryteringen kommer vi be dig om ett utdrag från belastningsregistret.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Serveringspersonal

Vi söker en erfaren servitör/servitris till vår indiska restaurang i centrala Västerås. Tjänsten är en deltidstjänst med arbetstider mellan 17:00 till 21:00. Eventuellt arbete under lördag och söndag också. Du kan ansöka genom att besöka oss, ringa 0730776607 eller skicka ett epostmeddelande till [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter d... Visa mer
Vi söker en erfaren servitör/servitris till vår indiska restaurang i centrala Västerås. Tjänsten är en deltidstjänst med arbetstider mellan 17:00 till 21:00. Eventuellt arbete under lördag och söndag också. Du kan ansöka genom att besöka oss, ringa 0730776607 eller skicka ett epostmeddelande till [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nattpersonal restaurang take away

Vi söker personal till en pannkaksrestaurang som ska börja med nattöppet. Upplägget kommer mest att vara i form av take away. Vissa sittplatser kommer att finnas tillgängliga. Vi söker någon som har erfarenhet av att arbeta i restaurangkök samt kassahantering. Arbetsuppgifterna varierar och kan bestå av tillverkning och paketering av maträtter, kassahantering, diska, städa, mm. Du ska vara lojal, ärlig, nyfiken samt kunna arbeta snabbt och effektivt i en s... Visa mer
Vi söker personal till en pannkaksrestaurang som ska börja med nattöppet. Upplägget kommer mest att vara i form av take away. Vissa sittplatser kommer att finnas tillgängliga.
Vi söker någon som har erfarenhet av att arbeta i restaurangkök samt kassahantering. Arbetsuppgifterna varierar och kan bestå av tillverkning och paketering av maträtter, kassahantering, diska, städa, mm.
Du ska vara lojal, ärlig, nyfiken samt kunna arbeta snabbt och effektivt i en stressig miljö. Du ska också vara rök- och drogfri.
Lön sätts efter din kunskap och erfarenhet. Timlön gäller. OB + semesterersättning tillkommer.
Det kan förekomma arbete även dagtid men främst letar vi efter personal som kan arbeta från ca 21:00-05:00 fredagar och lördagar. Visa mindre

MAX söker medarbetare

Ansök    Nov 13    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Nov 9    ECC Restaurang AB    Pizzabagare
Vi söker en pizzabagare. Du som söker ska helst ha erfarenhet som pizzabagare. Du kommer att arbeta mycket självständigt, därför är det väldigt viktigt med att du är stresstålig och flexibel. Dina arbetsuppgifter är att baka pizza, förbereda råvaror, städa och diska och att kunna ta eget ansvar, svara på telefon och ta emot beställningar. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen ... Visa mer
Vi söker en pizzabagare.


Du som söker ska helst ha erfarenhet som pizzabagare.
Du kommer att arbeta mycket självständigt, därför är det väldigt viktigt med att du är stresstålig och flexibel. Dina arbetsuppgifter är att baka pizza, förbereda råvaror, städa och diska och att kunna ta eget ansvar, svara på telefon och ta emot beställningar.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Söker restaurangbiträde på heltid

Restaurang La Siesta i Västerås söker serveringspersonal på heltid. Arbetsuppgifterna består av servering, städning samt förberedning i köket. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Restaurang La Siesta i Västerås söker serveringspersonal på heltid.
Arbetsuppgifterna består av servering, städning samt förberedning i köket.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Söker grill specialist kock till orientaliska rätter

Ansök    Nov 7    La Siesta i Västerås AB    Specialkock
Restaurang La siesta i Västerås söker en grill specialist kock för orientaliska grill rätter till en heltidstjänst. Kocken måste kunna förbereda samt tillaga orientaliska grill rätter. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Restaurang La siesta i Västerås söker en grill specialist kock för orientaliska grill rätter till en heltidstjänst. Kocken måste kunna förbereda samt tillaga orientaliska grill rätter.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

persisk kock

Ansök    Nov 7    Rangoli Restaurang AB    Specialkock
Erfaren persisk kock Vi söker en erfaren persisk kock till vår restaurang i Västerås som är en ambitiös och driven individ och som strävar efter att förse våra gäster med högsta nivå av service och gästfrihet. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet och goda kunskaper inom persisk matlagning. Vi sätter stor tillit till dina personliga egenskaper. Du ska kunna arbeta självständigt och i grupp samt vara ansvarsfull och flexibel. Du ser möjligheten i att ... Visa mer
Erfaren persisk kock
Vi söker en erfaren persisk kock till vår restaurang i Västerås som är en ambitiös och driven individ och som strävar efter att förse våra gäster med högsta nivå av service och gästfrihet.
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet och goda kunskaper inom persisk matlagning.
Vi sätter stor tillit till dina personliga egenskaper.
Du ska kunna arbeta självständigt och i grupp samt vara ansvarsfull och flexibel.
Du ser möjligheten i att lösa problemen när de uppstår.
Om dig
Du har utbildning inom restaurangskola eller likvärdig examen samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Vi söker dig med högt kvalitetstänkande och har ett stort engagemang, har ett gott ekonomiskt sinne. Du bidrar med positiv energi och är flexibel som person. Du stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. För att trivas i rollen som kock hos oss är du prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Krav på utbildning/erfarenhet/kompetens
· Minst 2 års erfarenhet av att jobba i ett persiskt kök.
· Hög teknisk och teoretisk gastronomikunskap.
· Hög förmåga att samarbete i ett team och nå gemensamma målsättningar.
· Förmåga att kommunicera professionellt på engelska i tal och skrift.
Vad erbjuder vi?
Hos oss får du möjlighet att arbeta i en anrik miljö i ett företag där vi har höga ambitioner, är kvalitémedvetna och där din fina känsla för service kommer till användning och uppskattas varje dag.
Tillsammans i köket skapar vi smakupplevelser och utformar våra menyer. Vi håller en hög servicekvalitet och lagar maten från grunden. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med varierande arbetstider förlagd efter schema under dagtid och helg. Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Barista till Västerås

Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!  Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaski... Visa mer
Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! 

Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café.

Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara! Vi utbildar alla våra nya medarbetare till baristor!  För att börja jobba som Barista måste du ha fyllt 18 år, är du yngre kan du i stället söka tjänsten som HOST. Arbetstiderna varierar mellan dagar, kvällar och helger.

Vi söker dig som:


• Har fyllt 18 år och är redo att kliva in bakom baren!
• Är en glad och härlig person med en energi som smittar av sig till både gäster och kollegor samt brinner för att ge superservice!
• Är tävlingsinriktad, initiativrik och drivs av försäljning
• Känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser en framtid inom servicebranschen
• Gillar att arbeta i ett högt tempo och att effektivisera arbetet
• Älskar att ha kul på jobbet!

Vad erbjuder vi dig?

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss! På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion till sin nya tjänst. Hos oss finns det flera olika möjligheter att jobba med mycket mer, du kan läsa mer om våra olika karriärsvägar på vår hemsida.

 

Rekrytering sker löpande så skick in din ansökan redan idag! Visa mindre

Enhetschef kommunikation

Västerås, en stad med storslagna möjligheter, öppnar upp för dig att vara med och skapa framtidens vision. Staden befinner sig i en spännande utvecklingsfas och höga ambitioner ligger i luften. Nu söker vi en kommunikationschef som vill leda arbetet med att ta stadens kommunikation till nya höjder. Är det dig vi söker? Du har din hemvist hos verksamhetsområdet kommunikation på stadsledningskontoret. Din arbetsgrupp består av engagerade och kvalificerade m... Visa mer
Västerås, en stad med storslagna möjligheter, öppnar upp för dig att vara med och skapa framtidens vision. Staden befinner sig i en spännande utvecklingsfas och höga ambitioner ligger i luften. Nu söker vi en kommunikationschef som vill leda arbetet med att ta stadens kommunikation till nya höjder. Är det dig vi söker?

Du har din hemvist hos verksamhetsområdet kommunikation på stadsledningskontoret. Din arbetsgrupp består av engagerade och kvalificerade medarbetare.

Västerås stad erbjuder en arbetsplats med omfattande variation och goda möjligheter till personlig utveckling. Ta chansen att forma framtiden hos oss. Bli en del av Västerås framtid!


ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef koordinerar och utvecklar du det operativa, taktiska och strategiska kommunikationsarbetet inom verksamhetsområdet kommunikation. Det ingår ekonomi- och personalansvar i tjänsten, och du rapporterar till kommunikationsdirektören. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för kommunikation där du med din kompetens aktivt bidrar till stadens strategiska mål och utveckling.

Du kommer även att:
• Ansvara för att sätta mål, förankra mål och prioritera kommunikationen i organisationen.
• Leda, utveckla och följa upp det strategiska kommunikationsarbetet.
• Ta fram, utveckla och följa upp styrdokument inom kommunikationsprocessen.

Din roll innefattar att sätta och prioritera mål för kommunikationen, leda och utveckla det strategiska kommunikationsarbetet.


KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker har följande:
• Högskoleutbildning inom kommunikation eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant.
• Erfarenhet av personalansvar.
• Erfarenhet av att initiera, planera, genomföra och följa upp kommunikationsarbete på strategiskt, taktisk och operativ nivå.
• Är samhällsintresserad, utvecklingsorienterad och inte räds att fatta beslut.
• Erfarenhet av strategisk kommunikation och varumärkesutveckling.

För att lyckas i rollen tror vi också att du är strategisk och har en förmåga att omvandla mål till handlingsbara planer. Som en trygg och stabil ledare har du lätt för att samspela och skapa förtroendefulla relationer, samtidigt som du inspirerar andra att växa och skapar en kultur fylld av tillit. Har du erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation är det meriterande.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här: www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

MAX söker medarbetare

Ansök    Nov 6    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Kock

Ansök    Nov 2    Attendo Sverige AB    Kock, storhushåll
Om Attendo Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär. Bli en del av vårt team Attendo Hammarby äldreboende ligger i västra ... Visa mer
Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Bli en del av vårt team

Attendo Hammarby äldreboende ligger i västra delen av Västerås. Den gamla parkmiljön har bevarats sedan 1950-talet och ger en vacker utemiljö till boendet. Vår utgångspunkt är att ta tillvara på det friska och vi uppmuntrar våra boende till att leva ett så aktivt liv som möjligt.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker Dig som har förståelse för att mat och måltider är en höjdpunkt i tillvaron för de äldre och att det är viktigt med traditioner och högtider. Du är lyhörd för de boendes önskemål och behov samt införstådd med att upplevelsen av maten påverkas av olika sinnen som smak, lukt, syn och känsel. Det är ytterst viktigt att du har lätt för att samarbeta och samverka med de övriga yrkeskategorierna på boendet. I köket produceras det i snitt 250 portioner om dagen.

Utifrån målgruppen är det mycket viktigt med att all mathantering, tillagning och förvaring sker på ett säkert sätt där den systematiska egenkontrollen är en förutsättning.

Arbetsuppgifter

- Förberedelser av livsmedel, tillagning av lunch och middag efter fastställd meny

- Inköp av Livsmedel efter fastställd meny

- Paketering av matlådor

- Mottagning av leveranser

- Disk och städ av kök enligt rutiner

Tjänsten gäller omgående 100 %, dagtid

Kvalifikationer

Utbildad kock eller motsvarande

Kunskap om svensk husmanskost Intresse för mat från andra kulturer

Obehindrad svenska i tal och skrift samt datorvana

Utbildning i grundläggande livsmedelshygien

Personliga egenskaper som värdesätts är att du är positiv, självgående, noggrann och ordningsam.

Erfarenhet av kostdataprogrammet Matilda eller liknande.

Du arbetar strukturerat och har ett professionellt bemötande.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

- Tillsvidaretjänst 100 %

- Arbetstider under dagtid och varannan helg

- Tillträdesdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Det här kan vi erbjuda dig

- Utbildningar

- Utvecklingsmöjligheter

- Karriärvägar

- Personalförmåner

- Trygga anställningsvillkor

- Digitala arbetsverktyg

- Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete

- Platt organisation med korta beslutsvägar

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Köksbitradere

Ansök    Nov 2    Elma Steak House AB    Köksbiträde
Känner du engagemang, arbetsglädje och är du sugen på nya utmaningar inom den i Turkiska Restaurang matkulturen? Är du redo att ta nästa steg i karriären tillsammans med en arbetsgivare med höga ambitioner? Då har du hittat Vi söker en köksbiträde.- plocka fram och förbereda mat- skölja, skala och hacka grönsaker- lätt matlagning- dekorativt lägga upp mat- portionera maten- städa-diska- Visa mer
Känner du engagemang, arbetsglädje och är du sugen på nya utmaningar inom den i Turkiska Restaurang matkulturen? Är du redo att ta nästa steg i karriären tillsammans med en arbetsgivare med höga ambitioner? Då har du hittat
Vi söker en köksbiträde.- plocka fram och förbereda mat- skölja, skala och hacka grönsaker- lätt matlagning- dekorativt lägga upp mat- portionera maten- städa-diska- Visa mindre

Brand heroes söker student/pensionär samples utdelare i Örebro

Vi söker dig, som precis som vår kund, Brand Heroes, brinner för hög servicekänsla och som tycker om att träffa nya människor! Det är oerhört viktigt att varje kund får bästa möjliga upplevelse och service när de träffar dig som sample utdelare.  Vi tror att du som söker kanske studerar, är pensionär- eller har annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett roligt deltidsarbete vid sidan av vid behov. I den här rollen har du möjlighet att både stå i but... Visa mer
Vi söker dig, som precis som vår kund, Brand Heroes, brinner för hög servicekänsla och som tycker om att träffa nya människor! Det är oerhört viktigt att varje kund får bästa möjliga upplevelse och service när de träffar dig som sample utdelare. 

Vi tror att du som söker kanske studerar, är pensionär- eller har annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett roligt deltidsarbete vid sidan av vid behov. I den här rollen har du möjlighet att både stå i butik/gallerior och även besöka influencers.

Exempel på arbetsuppgifter 

Dela ut samples på en produkt som nylanseras

Visa upp produkt

Ge info till kund

Agera ambassadör för märket

Vem är du?
Du är ansvarstagande och gillar ordning och reda.
Har en möjlighet att jobba både enstaka vardagar och/eller helger vid behov.
Du trivs med kundkontakt
Har goda kunskaper i svenska.

Vi sätter stor vikt på rätt personlighet samt attityd.

KRAV:

Det är viktigt att du kan samt har möjlighet att arbeta ditt första uppdrag i Västerås kl 10-16 den 17 nov 2023.

Meriterande:
Om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
B-körkort

Om processen

Kunden har valt att samarbeta med Adecco för detta uppdrag, du blir därför extra anställd direkt av Adecco och kommer att tillhöra vår  student-/extra personal pool för framtida uppdrag som kan vara av intresse för dig.

Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Reem Amad som nås via Adecco 010- 173 73 00 Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Eventpersonal, sample utdelare, influencer besök, Västerås, Brand heroes, Adecco Visa mindre

Restaurant Supervisor/Team Leader för Locavore

Ansök    Nov 1    ESS Hotel Group AB    Hovmästare
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor? Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS. Vem är du? Som Team Leader jobbar du i ett team av härliga människor och har ansvaret av gästupplevelsen. Du är den som gör det lilla extra för våra gäster och för vår... Visa mer
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vem är du?

Som Team Leader jobbar du i ett team av härliga människor och har ansvaret av gästupplevelsen. Du är den som gör det lilla extra för våra gäster och för vår servispersonal. Du brinner för att ta hand om gästerna och älskar att bidra till deras underbara upplevelse.

Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Arbetsuppgifter:

- Kvalitetssäkrar gästens bemötande och service och att det är ordning och reda ute i restaurangmiljön. Supervisor säkerställer alla moment som gästen upplever under sitt besök i restaurangen och att det finns ett flöde utan köer vid hovbås, baren, betalning osv.

- ?Stäm av med så många bord som möjligt under service så att gästnöjdheten är så bra som det går. Om något gått fel, gör rätt och korrigera så att gästen blir nöjd. kolla upp vad som hände och varför?

- Kvalitetssäkra en bra arbetsmiljö för medarbetarna i restaurangen.?

- Arbetar med rätt verktyg och metoder för att leda och nå framgångar med merförsäljning och därmed leverera mot uppsatta mål.?

- Leda serveringspersonal och delegera och följa upp deras uppgifter såsom städning, påfyllning, uppdukning osv.?

- Supervisor säkerställer att dialogen och samarbetet med köket är god och kvalitativ.

- Supervisor säkerställer även att medarbetarna får den upplärning och kunskap de behöver för att kunna mat och dryck och kunna sälja det till gästerna.?

- Vara delaktig i utvecklingsfrågor och informera till restaurangchefen om något behovs ändras eller utveckla.

- Ansvarig för ESS och Steam Hotel onboarding efterföljs

- Utveckling, utbildning och uppföljning av medarbetarna.?

- Stå på schema och arbeta operativt ute på golvet.

- Vara behjälplig AC angående rekrytering och tillse rätt bemanning.

- Informera, uppdatera och motivera sina medarbetare med aktuell och relevant information fortlöper.

- Ge feedback positiv och konstruktiv samt dokumentera när det är något viktigt och informera om detta till restaurangchef

- Leder gästflödet i matsalen genom en bra bordsplacering minst två veckor framåt, ser till att gäst ration till personal är den mest effektiva.

- Delta och engagera sig i veckomöte

- Fördelar personalen i stationer

- Leder servicemöten inför service, samt debriefing.

- Du förväntas att alltid respektera våra kollegor i alla avdelningar samt föregå med gott exempel.

- Ansvar för att de föreskrifterna för brand och skyddsombud alltid efterföljs i den dagliga driften.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Erfarenhet från yrket

- Intresse för människor

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

Om tjänsten

Anställningsform:
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningdag XXXX

Vi erbjuder dig en arbetsplats med XXXX Visa mindre

PoolClub värd/värdinna Extra

Ansök    Nov 1    ESS Hotel Group AB    Hotellreceptionist
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor? Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS. Vad är Voltage Lounge: Voltage Lounge Pool Club är allt och lite till, men det vi absolut inte är, är ett spa! Tänk dig vibbarna av en beach club utomlands blandat med... Visa mer
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vad är Voltage Lounge:

Voltage Lounge Pool Club är allt och lite till, men det vi absolut inte är, är ett spa! Tänk dig vibbarna av en beach club utomlands blandat med en rooftop bar i New York! Iskalla drinkar, varma pooler, en mysig relaxavdelning och feststämning 365 dagar om året.

Vill du vara en del av ett serviceteam som inte bara strävar efter utan också levererar service i världsklass? Då har du hittat rätt!

Till Voltage Lounge söker vi en energisk och positiv individ som sätter gästerna före allt och älskar att jobba i team. Ditt mål ska vara att alla gäster som du träffar får uppleva service i världsklass varje gång de kommer till oss. Du skiner extra starkt när det är högt tryck, med mycket folk och mycket att göra.

Vem är du:

Du är en social person som alltid vill göra det lilla extra för gästen, och förvånar även våra stammisarna över hur grym just du är. Vi älskar att jobba i grupp där man lyfter, peppar och hjälper varandra samt bidrar med en positiv energi. Du är nyfiken på din personliga utveckling och vill lära dig nya saker. På Voltage Lounge läger vi fokus på allt från de små detaljerna till att planera Västerås största sommarfest. Vi söker dig som har glimten i ögat och gillar att vara lekfull, personlig, professionell och passionerad mot både gäster och kollegor.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom serviceyrken, men tar även emot nya inom branschen som vill lära sig och utvecklas snabbt. Arbetstiderna varierar och innefattar dagtid, kvällstid samt helger.

Vår främsta arbetsuppgift är att se till att gästernas upplevelse är i världsklass. Mer specifikt innefattar våra uppgifter följande: checka in gäster när dem kommer till oss och ta hand om dem under sin tid, ta dryckes- samt matbeställningar inne och utomhus, städa och plocka på våningen så att den ser välkomnande ut, samt se över dagliga uppgifter som att byta lakan och svara på mail.

Om tjänsten
Anställningsform: Extra/vid behov
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 17/11

Vill du bli en del av oss och vår underbara avdelning, välkommen med din ansökan! Visa mindre

Poolclub värd/värdinna 75%

Ansök    Nov 1    ESS Hotel Group AB    Hotellreceptionist
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor? Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS. Vad är Voltage Lounge: Voltage Lounge Pool Club är allt och lite till, men det vi absolut inte är, är ett spa! Tänk dig vibbarna av en beach club utomlands blandat med... Visa mer
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vad är Voltage Lounge:

Voltage Lounge Pool Club är allt och lite till, men det vi absolut inte är, är ett spa! Tänk dig vibbarna av en beach club utomlands blandat med en rooftop bar i New York! Iskalla drinkar, varma pooler, en mysig relaxavdelning och feststämning 365 dagar om året.

Vill du vara en del av ett serviceteam som inte bara strävar efter utan också levererar service i världsklass? Då har du hittat rätt!

Till Voltage Lounge söker vi en energisk och positiv individ som sätter gästerna före allt och älskar att jobba i team. Ditt mål ska vara att alla gäster som du träffar får uppleva service i världsklass varje gång de kommer till oss. Du skiner extra starkt när det är högt tryck, med mycket folk och mycket att göra.

Vem är du:

Du är en social person som alltid vill göra det lilla extra för gästen, och förvånar även våra stammisarna över hur grym just du är. Vi älskar att jobba i grupp där man lyfter, peppar och hjälper varandra samt bidrar med en positiv energi. Du är nyfiken på din personliga utveckling och vill lära dig nya saker. På Voltage Lounge läger vi fokus på allt från de små detaljerna till att planera Västerås största sommarfest. Vi söker dig som har glimten i ögat och gillar att vara lekfull, personlig, professionell och passionerad mot både gäster och kollegor.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom serviceyrken, men tar även emot nya inom branschen som vill lära sig och utvecklas snabbt. Arbetstiderna varierar och innefattar dagtid, kvällstid samt helger.

Vår främsta arbetsuppgift är att se till att gästernas upplevelse är i världsklass. Mer specifikt innefattar våra uppgifter följande: checka in gäster när dem kommer till oss och ta hand om dem under sin tid, ta dryckes- samt matbeställningar inne och utomhus, städa och plocka på våningen så att den ser välkomnande ut, samt se över dagliga uppgifter som att byta lakan och svara på mail.

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning 75%

Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:

Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 17/11

Vill du bli en del av oss och vår underbara avdelning, välkommen med din ansökan! Visa mindre

Restaurangs biträd

Ansök    Okt 31    NMJ i Västerås AB    Restaurangbiträde
Kan prata Svenska . Ha tålamod. Flexibel person Kan jobbar i team och självständig Vara hygien i köket och restaurang Visa mer
Kan prata Svenska . Ha tålamod. Flexibel person
Kan jobbar i team och självständig
Vara hygien i köket och restaurang Visa mindre

Vietnam kock

Ansök    Okt 31    NMJ i Västerås AB    Specialkock
Förbereda och tillaga maträtt grönsaker , kött , reservera maträtt ,grilla kött och dekorerar maträtt på Vietnam köket Har kunskap om hygien och försvara varor ( tex grönsaker och kött) Kan jobba själv ständigt och i team Lyhörd och tålamod och flexibel Visa mer
Förbereda och tillaga maträtt grönsaker , kött , reservera maträtt ,grilla kött och dekorerar maträtt på Vietnam köket
Har kunskap om hygien och försvara varor ( tex grönsaker och kött)
Kan jobba själv ständigt och i team
Lyhörd och tålamod och flexibel Visa mindre

Kock

Ansök    Nov 1    Attendo Sverige AB    Kock, storhushåll
Om Attendo Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär. Bli en del av vårt team Attendo Hammarby äldreboende ligger i väs... Visa mer
Om AttendoAttendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Bli en del av vårt teamAttendo Hammarby äldreboende ligger i västra delen av Västerås. Den gamla parkmiljön har bevarats sedan 1950-talet och ger en vacker utemiljö till boendet. Vår utgångspunkt är att ta tillvara på det friska och vi uppmuntrar våra boende till att leva ett så aktivt liv som möjligt.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker Dig som har förståelse för att mat och måltider är en höjdpunkt i tillvaron för de äldre och att det är viktigt med traditioner och högtider. Du är lyhörd för de boendes önskemål och behov samt införstådd med att upplevelsen av maten påverkas av olika sinnen som smak, lukt, syn och känsel. Det är ytterst viktigt att du har lätt för att samarbeta och samverka med de övriga yrkeskategorierna på boendet. I köket produceras det i snitt 250 portioner om dagen.

Utifrån målgruppen är det mycket viktigt med att all mathantering, tillagning och förvaring sker på ett säkert sätt där den systematiska egenkontrollen är en förutsättning.

Arbetsuppgifter

- Förberedelser av livsmedel, tillagning av lunch och middag efter fastställd meny

- Inköp av Livsmedel efter fastställd meny

- Packetering av matlådor

- Mottagning av leveranser

- Disk och städ av kök enligt rutiner

Tjänsten gäller omgående 100 % dagtid

Kvalifikationer

Utbildad kock eller motsvarande

Kunskap om svensk husmanskost Intresse för mat från andra kulturer

Obehindrad svenska i tal och skrift samt datorvana

Utbildning i grundläggande livsmedelshygien

Personliga egenskaper som värdesätts är att du är positiv, självgående, noggrann och ordningsam.

Erfarenhet av kostdataprogrammet Matilda eller liknande.

Du arbetar strukturerat och har ett professionellt bemötande.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

- Tillsvidaretjänst 100 %

- Arbetstider under dag varannan helg

- Tillträdesdatum är den omgående eller enligt överenskommelse

-

Det här kan vi erbjuda dig

- Utbildningar

- Utvecklingsmöjligheter

- Karriärvägar

- Personalförmåner

- Trygga anställningsvillkor

- Digitala arbetsverktyg

- Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete

- Platt organisation med korta beslutsvägar

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Serveringspersonal sökes

Ansök    Okt 28    Restaurang Gkb AB    Servitör/Servitris
Om dig Vi söker dig med god erfarenhet i restaurang. Du sätter väldigt stort värde på service och värdskap. Du ska vara flexibel, självgående, engagerad, kreativ och kunna arbeta i ett högt tempo. Dina arbetsuppgifter Serveringspersonal sökes. Just nu söker vi på Grekiska Grill & Bar i Västerås servitriser/servitörer med minst två års arbetslivserfarenhet. Du är flexibel, självgående, engagerad, kreativ och självklart serviceinriktad. Du har även först... Visa mer
Om dig
Vi söker dig med god erfarenhet i restaurang. Du sätter väldigt stort värde på service och värdskap. Du ska vara flexibel, självgående, engagerad, kreativ och kunna arbeta i ett högt tempo.
Dina arbetsuppgifter
Serveringspersonal sökes. Just nu söker vi på Grekiska Grill & Bar i Västerås servitriser/servitörer med minst två års arbetslivserfarenhet. Du är flexibel, självgående, engagerad, kreativ och självklart serviceinriktad. Du har även förståelse för hur viktigt samarbetet mellan kök och servering är för att allt ska klaffa. Stämmer profilen in på dig? Tveka isåfall inte att söka! Maila din ansökan innehållande CV, referenser, personligt brev och gärna ett foto till: [email protected] Välkommen med din ansökan! Visa mindre

SERVERINGSPERSONAL

Ansök    Okt 24    Yellow Panda AB    Servitör/Servitris
DO EAT, SERVERINGSPERSONAL PÅ DELTID OM OSS: Do Eat har öppnat i Västerås city på Köpmangatan. Vi är en nytänkande asiatisk bufférestaurang som strävar efter att leverera extraordinära matupplevelser till våra gäster. Vi på Do Eat drar nytta av de mest färska och utsökta ingredienserna som naturen skänker oss. Varje rätt är komponerad för att garantera en simpel men vågad kulinarisk resa. Sedan 2016 har vi försökt och lyckats revolutionera hur folk äte... Visa mer
DO EAT, SERVERINGSPERSONAL PÅ DELTID


OM OSS:
Do Eat har öppnat i Västerås city på Köpmangatan. Vi är en nytänkande asiatisk bufférestaurang som strävar efter att leverera extraordinära matupplevelser till våra gäster.


Vi på Do Eat drar nytta av de mest färska och utsökta ingredienserna som naturen skänker oss. Varje rätt är komponerad för att garantera en simpel men vågad kulinarisk resa.
Sedan 2016 har vi försökt och lyckats revolutionera hur folk äter i Stockholm. Nu har vi tagit vår mat och kunskap till Västerås. Från klassiska rätter till innovativa delikatesser – vi gör allt och mycket mer.


Det är till oss man kommer om man är sugen på en oförglömlig matupplevelse!


OM TJÄNSTEN:
Tjänsten är en deltidstjänst fördelad under både lunch, kväll och helg.
Arbetsuppgifterna inkluderar kassa, diskhantering, servering, renhållning och kundkontakt.


Serveringspersonalen ansvarar för att ge alla gäster en minnesvärd matstund hos oss, hjälpa till med ett leende på läpparna och se till att alla går härifrån mätta och nöjda.


Tjänsten kan tillsättas omgående och intervjuer hålls löpande.


VI SÖKER:
Service är kärnan i vår affärsverksamhet, vi ställer därför kraven högt på vår personal. Vi ser att framgång ligger i förmågan att samarbeta oavsett hur situationen ser ut. Det är därför viktigt att du är en lagspelare och att du kan hantera stressiga situationer samt att arbeta i ett högt tempo.


Vi söker dig som har viljan att ge det lilla extra i alla situationer, som brinner för service och motiveras av ett högt tempo. Vi letar efter en driven, engagerad och flexibel servitris/servitör som förstår vikten av att arbeta metodiskt och strukturerat.


Du som studerar eller har ett annat deltidsjobb är välkommen att söka tjänsten, men stor del av arbetet är förlagt under dagtid vardagar, så du behöver finnas tillgänglig för arbete även under dessa tider.


DINA EGENSKAPER/KUNSKAPER:
Brinnande intresse för mat, dryck och service
Stresstålighet
Ansvarstagande
Svenska
Engelska


MERITERANDE:
Tidigare erfarenhet av restaurang, hotell, butik eller annat serviceyrke
Kassavana
Kinesiska


SÅ SÖKER DU JOBBET:
Maila ditt CV och personligt brev med foto av dig till [email protected]
Märk mailet med ”Jobbansökan Servering”.
Meddela även när du söker tjänsten om du har någon annan form av sysselsättning och i så fall vilka tider den infaller på. Visa mindre

Kock sökes till Rosenhills förskola

Ansök    Okt 27    Fjäll Å Berg AB    Kock, storhushåll
Rosenhills förskola är en liten förskola i centrala Västerås med ca 50 barn i åldrarna 1-5 år. Vi jobbar just nu mot en mer uttalad profilering där hälsa, rörelse och välbefinnande bildar en helhet. Vi har tidiagre varit nominerad i både kategorien årets bästa förskolekock samt årets bästa förskolekök i White guide junior och vi söker någon som kommer brinna för att upprätthålla den kvaliteten även om det inte är ett krav från vår sida att tävla. Som kock ... Visa mer
Rosenhills förskola är en liten förskola i centrala Västerås med ca 50 barn i åldrarna 1-5 år. Vi jobbar just nu mot en mer uttalad profilering där hälsa, rörelse och välbefinnande bildar en helhet. Vi har tidiagre varit nominerad i både kategorien årets bästa förskolekock samt årets bästa förskolekök i White guide junior och vi söker någon som kommer brinna för att upprätthålla den kvaliteten även om det inte är ett krav från vår sida att tävla.
Som kock hos oss serverar du mat från grunden och har stort utrymme att sätta din egen prägel i köket. Du planerar själv veckomatsedeln, inköp av varor samt uppläggning av mat och disk. Vi söker dig som inte bara är kock utan som brinner för att måltiden ska vara god, lustfylld och intressant!
Du kommer att tillaga ca 60 portioner frukost, lunch och mellanmål dagligen. Vi söker dig som har kockutbildning samt kunskap och intresse av att fortsätta utveckla yngre barns måltider till en lustfylld upplevelse. Vår kock har en betydande roll i vårt gemensamma uppdrag att skapa gynnsamma uppväxtvillkor och goda vanor för barns välbefinnande och hälsa.
Kocken bidrar för att tillsammans med förskolepersonalen skapa en genomtänkt miljö kring måltider som stimulerar till samtal och väcker barns nyfikenhet och lust att prova nytt. Att vara lyhörd och intresserad av barnens tankar, önskemål och feedback är en viktig del i förskolan och även i ditt uppdrag som kock.
Du ansvarar för livsmedelshanteringen sker enligt de lagar och föreskrifter samt riktlinjer i staden som styr arbetet i kök. Tillträdesdag är 1:a januari och tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tjänsten är heltid eller deltid utefter önskemål.
Vi anställer löpande.
Rekryteringsföretag undanbes.
Lämna löneanspråk i ansökan. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Okt 23    Dijar Restaurang AB    Pizzabagare
Sturegatans pizzeria söker en pizzabagare som kan starta omgående. Arbetsuppgifter kommer att bestå av att förbereda deg, baka olika sorters av pizza, baka bröd m.m. Men också att hålla pizza-avdelningen rent samt se till att det finns färskvaror framme. Visa mer
Sturegatans pizzeria söker en pizzabagare som kan starta omgående. Arbetsuppgifter kommer att bestå av att förbereda deg, baka olika sorters av pizza, baka bröd m.m.


Men också att hålla pizza-avdelningen rent samt se till att det finns färskvaror framme. Visa mindre

Restaurang kock/bagare

Ansök    Okt 24    Aydin Dogru AB    Pizzabagare
Vi på Aydin Dogru AB söker en pizzabagare. Tidigare erfarenhet av arbete som pizzabagare och bakning av orientalisk pizza och annan typ av bageri är meriterande. Du ska kunna arbeta intensivt och tåla stress då arbetet kan vara stressigt. Det gäller också att vara serviceminded. Kunskaper i andra språk än svenska och engelska är meriterande. Vi har kollektivavtal med Hotell- och restaurangfacket och erbjuder kollektivavtalsenliga anställningsvillkor... Visa mer
Vi på Aydin Dogru AB söker en pizzabagare. Tidigare erfarenhet av arbete som pizzabagare och bakning av orientalisk pizza och annan typ av bageri är meriterande. Du ska kunna arbeta intensivt och tåla stress då arbetet kan vara stressigt. Det gäller också att vara serviceminded.
Kunskaper i andra språk än svenska och engelska är meriterande.
Vi har kollektivavtal med Hotell- och restaurangfacket och erbjuder kollektivavtalsenliga anställningsvillkor Visa mindre

kock

Ansök    Okt 24    Yellow Panda AB    Kock, à la carte
SÖKES: Kockar som älskar att ge det lilla extra OM OSS: DO EAT har öppnat i Västerås city på Köpmangatan. Vi är en nytänkande asiatisk bufférestaurang som strävar efter att leverera extraordinära matupplevelser till våra gäster. Vi på DO EAT drar nytta av de mest färska och utsökta ingredienserna som naturen skänker oss. Varje rätt är komponerad för att garantera en simpel men vågad kulinarisk resa. Sedan 2016 har vi försökt och lyckats revolutionera h... Visa mer
SÖKES: Kockar som älskar att ge det lilla extra


OM OSS:
DO EAT har öppnat i Västerås city på Köpmangatan. Vi är en nytänkande asiatisk bufférestaurang som strävar efter att leverera extraordinära matupplevelser till våra gäster.


Vi på DO EAT drar nytta av de mest färska och utsökta ingredienserna som naturen skänker oss. Varje rätt är komponerad för att garantera en simpel men vågad kulinarisk resa.
Sedan 2016 har vi försökt och lyckats revolutionera hur folk äter i Stockholm. Nu har vi tagit vår mat och kunskap till Västerås. Från klassiska rätter till innovativa delikatesser – vi gör allt och mycket mer.


Det är till oss man kommer om man är sugen på en oförglömlig matupplevelse!
VI SÖKER:
Dig som har viljan att ge det lilla extra i alla situationer. Vi letar efter drivna, engagerade och innovativa kockar som förstår vikten av att arbeta hygieniskt och strukturerat.


Service är kärnan i vår affärsverksamhet, vi ställer därför kraven högt på vår personal. Vi ser att framgång ligger i förmågan att samarbeta oavsett hur situationen ser ut. Det är därför viktigt att du är en lagspelare och att du kan hantera stressiga situationer samt att arbeta i ett högt tempo. Du är inte rädd för att gå utanför köket för att ta hand om allting som behöver skötas om runtikring på en restaurang.


Tjänsterna är fördelade under både lunch, kväll och helg.
DINA EGENSKAPER:
Erfarenhet av jobb som kock, gärna med asiatisk mat eller buffékoncept
Brinnande intresse för matlagning
Stresstålighet
Effektivitet
Ansvarstagande


MERITERANDE:
Sushitillverkning
Mandarin
Engelska
Svenska är inte ett krav för att söka tjänsten om du pratar Mandarin Visa mindre

Restaurang biträde ,Pizzabagare , Grillboss

Hej vi behöver nya medarbetare här på jobbet och du som vill ansöka måste ha jobbat inom restaurang minst 1 år . Pizza bagare Grillboss Restaurangbiträde . Visa mer
Hej
vi behöver nya medarbetare här på jobbet och du som vill ansöka måste ha jobbat inom restaurang minst 1 år .
Pizza bagare
Grillboss
Restaurangbiträde . Visa mindre

Driven och självgående kock

Självgående och driven kock Om tjänsten Vi söker för kunds räkning en driven och självgående kock för ett bemanningsuppdrag till en skön central restaurang i Västerås, som har inriktning husmanskost. Att ha roligt på jobbet och att ha en bra teamkänsla är viktiga ledord på restaurangen. Du har god erfarenhet av husmanskost och a la carte, är ansvarstagande, prestigelös och gillar kreativitet, tempo, och ha människor runt dig. Allt för att ge en sådan ... Visa mer
Självgående och driven kock

Om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en driven och självgående kock för ett bemanningsuppdrag till en skön central restaurang i Västerås, som har inriktning husmanskost.

Att ha roligt på jobbet och att ha en bra teamkänsla är viktiga ledord på restaurangen.

Du har god erfarenhet av husmanskost och a la carte, är ansvarstagande, prestigelös och gillar kreativitet, tempo, och ha människor runt dig. Allt för att ge en sådan bra gästupplevelse som möjligt.

Arbetstider är lunchtid, kvällstid och helger.

Krav

Erfarenhet minst 2-3 år

Stresstålig

Självgående

Svenska i tal och skrift

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Deltid/heltid
Anställningstid enligt överenskommelse.

Om oss

Vi på Recruitment Center är ett personligt bemanning och rekryteringsföretag som hjälper företag att hitta rätt person till rätt plats där våra ledord är att vara personliga, nära och professionella.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation Kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att maila till [email protected]

Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

YumYum city söker servitris/servitör (Deltid)

Ansök    Okt 23    Yum Yum City AB    Servitör/Servitris
Vi driver asiatisk restaurang YumYum inom Västerås. Vi har en la Carte restaurang i centrum. Där vi har 100 sittplatser i restaurangen och 40 sittplatser på uteserveringen. Som servitris/servitör är du positiv, stresstålig, serviceminded, ansvarsfull, flexibel och social kompetent. Som serveringspersonal är din huvudsakliga uppgift att ge den bästa servicen åt våra gäster. Genom goda kunskaper inom mat och vin erbjuder du våra gäster service som är över de... Visa mer
Vi driver asiatisk restaurang YumYum inom Västerås. Vi har en la Carte restaurang i centrum. Där vi har 100 sittplatser i restaurangen och 40 sittplatser på uteserveringen.
Som servitris/servitör är du positiv, stresstålig, serviceminded, ansvarsfull, flexibel och social kompetent. Som serveringspersonal är din huvudsakliga uppgift att ge den bästa servicen åt våra gäster. Genom goda kunskaper inom mat och vin erbjuder du våra gäster service som är över deras förväntan. Merförsäljning och aktiv kundkontakt är naturligt för dig.
Välkomna in med CV ( gärna med foto) och ansökan. Ange " Deltid" på Ämne av din e-post. Visa mindre

Garlic&Ginger söker Kock

Ansök    Okt 23    Np Food Traiding AB    Kock, à la carte
Vi söker efter en duktig, noggrann och ansvarsfull kock. Det är ett krav att du har tidigare erfarenheter från att ha jobbat i asiatiska restauranger. Du ska kunna arbeta i ett högt tempo och arbeta väl med andra personaler. Arbetsuppgifter är matlagning, förberedning för råvaror och hålla en ren arbetsplats. Du kan jobba på kvällar och helger. Skicka gärna ditt CV och personlig brev. Visa mer
Vi söker efter en duktig, noggrann och ansvarsfull kock. Det är ett krav att du har tidigare erfarenheter från att ha jobbat i asiatiska restauranger. Du ska kunna arbeta i ett högt tempo och arbeta väl med andra personaler.
Arbetsuppgifter är matlagning, förberedning för råvaror och hålla en ren arbetsplats.
Du kan jobba på kvällar och helger.
Skicka gärna ditt CV och personlig brev. Visa mindre

Sushikock sökes

Ansök    Okt 23    Zakaya City AB    Kock, à la carte
Zakaya Sushi slår upp portarna till stans hetaste Sushiställe i hjärtat av Västerås. Vi erbjuder både traditionella och nytänkande i sushiväg. Vårt fokus är att leverera sushi av bästa kvalitet till rimliga priser med en kundupplevelse som dröjer sig kvar. Som sushikock ska du kunna filéa olika sorters fiskar, speciellt lax och du har en god kännedom om hantering av råvaror och särskilt rå fisk. Vi söker dig som brinner för matlagning, kan planera ditt job... Visa mer
Zakaya Sushi slår upp portarna till stans hetaste Sushiställe i hjärtat av Västerås.
Vi erbjuder både traditionella och nytänkande i sushiväg. Vårt fokus är att leverera sushi av bästa kvalitet till rimliga priser med en kundupplevelse som dröjer sig kvar.
Som sushikock ska du kunna filéa olika sorters fiskar, speciellt lax och du har en god kännedom om hantering av råvaror och särskilt rå fisk.
Vi söker dig som brinner för matlagning, kan planera ditt jobb och är snabb, serviceminded, självgående och organiserad. Känner du att du är rätt person, hör av dig!
Arbetstid kvällstid/helger, lunchtid.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.Zakaya Sushi slår upp portarna till stans hetaste Sushiställe i hjärtat av Västerås.
Vi erbjuder både traditionella och nytänkande i sushiväg. Vårt fokus är att leverera sushi av bästa kvalitet till rimliga priser med en kundupplevelse som dröjer sig kvar.
Som sushikock ska du kunna filéa olika sorters fiskar, speciellt lax och du har en god kännedom om hantering av råvaror och särskilt rå fisk.
Vi söker dig som brinner för matlagning, kan planera ditt jobb och är snabb, serviceminded, självgående och organiserad. Känner du att du är rätt person, hör av dig!
Arbetstid kvällstid/helger, lunchtid.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Var ligger arbetsplatsen?
Inne i ica Maxi Hälla
Stockholmsvägen 134, 721 34 Västerås
Arbetsgivaren
Zakaya Hälla AB Visa mindre

Extrapersonal Hotellvärdinna/Hotellvärd

Good Morning Västerås ligger nära stadens största arenor med tillgång till allt från idrottsevenemang till mässor, utställningar och konserter. Från oss är det nära till ABB Arena och Bombardier Arena såväl som Bellevue stadion. Hotellet ligger också nära centrala Västerås med shopping, nöje och restauranger. En bit bort finns bland annat Vallby friluftsmuseum med kulturhistoriska miljöer från Västmanland och Björnö naturreservat med vandringsleder, motion... Visa mer
Good Morning Västerås ligger nära stadens största arenor med tillgång till allt från idrottsevenemang till mässor, utställningar och konserter. Från oss är det nära till ABB Arena och Bombardier Arena såväl som Bellevue stadion. Hotellet ligger också nära centrala Västerås med shopping, nöje och restauranger. En bit bort finns bland annat Vallby friluftsmuseum med kulturhistoriska miljöer från Västmanland och Björnö naturreservat med vandringsleder, motionsspår och badplatser. Good Morning Västerås ingår i Ligula Hospitality Group AB.Beskrivning
Extrapersonal för arbete i första hand kvällar och helger.

Vi söker flexibla, service-minded och positiva personer med ett brinnande intresse och en härlig passion för servicebranschen!Viktiga egenskaper för tjänsten är att du trivs i en miljö med stor variation i arbetsuppgifter, tycker om att samarbeta, är flexibel och lösningsorienterad.

Du hanterar stressiga situationer med ett lugn, glädje och prioriterar rätt arbetsuppgifter.
På varje arbetspass träffar du många av våra gäster och med enkelhet skapar du snabbt mycket goda relationer och gästtrivsel.

Eftersom hotellet är öppet dygnet runt och året om är det viktigt att du har möjlighet att ta dig till hotellet tidiga morgnar och sena kvällar inkl. helger.

Att vara en ansvarstagande och självgående kollega ser vi som en självklarhet.Arbetsuppgifter
Vi är ett litet hotell utan gränser mellan avdelningarna och därför är det mycket viktigt att du är flexibel. Som Hotellvärd/värdinna arbetar du dels i vår reception med sedvanliga receptionsuppgifter så som in-/utcheckning av gäster, bokningar och en del administrativa sysslor. Arbetsdagen fylls till lika stor del av att servera frukost, beställa varor och ta hand om leveranser. Under kvällspassen arbetar du även i vår restaurang/bar med försäljning, servering och tillredning av enklare maträtter.

En annan viktig del av arbetet är att hålla arbetsplatsen ren och prydlig och viss städning är en del av varje arbetspass.

Kvalifikationer
- Erfarenhet från servicebranschen och liknande arbetsuppgifter inom hotellreception

- Erfarenhet från restaurang

- Gärna erfarenhet av något hotellbokningssystem 

- Du är van vid att leverera hög kvalitet i en miljö som tidvis kan vara stressig

- Att du har en relevant utbildning inom hotellbranschen ser vi som meriterande

Villkor
- God svenska och engelska i tal och skrift

- Datorvana

- För att söka tjänsten måste du vara minst 20år 

- Du har ett genuint intresse för service

- Timlön enligt kollektivavtal

- Vi anställer löpande så sök nu

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Pizza Bagare Sökes

Ansök    Okt 18    Star Night Pizza HB    Pizzabagare
Är du Pizza Bagare se hit!! Vi söker nu 2 nya medarbetare heltid 100% som kan arbeta flexibla tider, inklusive dagtid, kvällar och helger förekommer. Sannegårdens Pizzeria Sannegårdens pizzeria bäst i Sverige Vi serverar de bästa pizzorna och kebaberna på Sannegårdens restauranger. Våra pizzor är gjorda med råvaror av högsta kvalitet och med mycket kärlek. Lön: fast lön Tel: 02153233 0793328195 Visa mer
Är du Pizza Bagare se hit!!
Vi söker nu 2 nya medarbetare heltid 100% som kan arbeta flexibla tider, inklusive dagtid, kvällar och helger förekommer.
Sannegårdens Pizzeria
Sannegårdens pizzeria bäst i Sverige
Vi serverar de bästa pizzorna och kebaberna på Sannegårdens restauranger. Våra pizzor är gjorda med råvaror av högsta kvalitet och med mycket kärlek.
Lön: fast lön


Tel: 02153233
0793328195 Visa mindre

Kock till Rallarrosen (Tillberga)

Vi söker en serviceinriktad kock med nytänk till vår restaurang med fokus på näringsrik och sund mat som är lagad från grunden. Vi erbjuder ett jobb på dagtid i en medelstor organisation med korta beslutsvägar och högt engagemang. Vi drivs av att få utmana, utveckla och stötta barn, unga och vuxna, skapa livskvalitet och driva på samhällsutvecklingen. Allt vi gör sker med hjärta och omtanke. Till vår restaurang söker vi en kock med öga för vällagade rätte... Visa mer
Vi söker en serviceinriktad kock med nytänk till vår restaurang med fokus på näringsrik och sund mat som är lagad från grunden. Vi erbjuder ett jobb på dagtid i en medelstor organisation med korta beslutsvägar och högt engagemang. Vi drivs av att få utmana, utveckla och stötta barn, unga och vuxna, skapa livskvalitet och driva på samhällsutvecklingen. Allt vi gör sker med hjärta och omtanke.
Till vår restaurang söker vi en kock med öga för vällagade rätter med fokus på hållbarhet. Storköket servar boende och företagare i närområdet, men också förskola och äldreboende – ett äldreboende som 2019 rankades som Sveriges tionde bästa.
Restaurangen lagar frukost och lunch från måndag till fredag. Inriktningen är husmanskost som är näringsriktig, god och hållbar. En vanlig dag sker arbetet 07:00-15:30.
I rollen ingår även dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även att arbeta i kassan, hjälpa till med inventering, delta på APT samt städa i restaurangen.
Som kock deltar du i alla arbetsuppgifter i köket och rapporterar till vår köksmästare.
Våra verksamheter är samlade centralt i Tillberga i Västerås.
Dina ansvarsområden
Laga mat från grunden i tätt samarbete med kock och köksmästaren.
Delta och säkerställa hygien, service, miljö och kvalitet.
Delta och säkerställa alla rutiner inför öppning/stängning.
Matvarubeställningar och inventering.
I rollen ingår viss administration men huvudparten av arbetet är daglig operativ drift som kock i arbetslaget.
Om du vill jobba med att utveckla en omtyckt restaurang är detta rätt utmaning för dig!

Din kompetens
Kockutbildning eller liknande. Gärna erfarenhet av storkök.
Du är en glad, positiv och energisk person med stark servicekänsla
Du är en lagspelare med högt tempo, stort driv och hanterar många olika arbetsuppgifter samtidigt.
Du har mycket goda matlagningskunskaper.
Du har tidigare vana av inventering och matvarubeställningar.
Du agerar lyhört och uppmärksamt på din omgivning för att bidra till god atmosfär i köket och bra samarbete med andra verksamheter både internt och externt.
Eftersom arbetet är fysiskt krävande är det viktigt att du har en god hälsa, rörlighet och god grundfysik.
Du har god IT-kunskap och MS Office-paketet
Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.
Du har smak för “det lilla extra”


Mer om ansökningsprocessen
Rekryterande chef Robin Svanbom, 021-81 65 10, [email protected], svarar gärna på frågor om tjänsten. Vi följer förstås kollektivavtal med tillhörande förmåner.
Välkommen med din ansökan till [email protected]. Märk ansökan ”Kock”
Urvalet görs löpande. Din ansökan ska innehålla CV samt ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum löpt ut.

Tillberga Grannskapsservice är ett idéburet kooperativt företag där vinsten återinvesteras i verksamheten. Med 100 anställda bedriver företaget sedan 1993 välfärdsservice i Tillberga med omnejd med verksamheter som grannskapsutveckling, kulturprojekt, förskola, bibliotek, fritidsgård, gruppbostäder, simhall och idrottsanläggningar.
Samverkan med föreningsliv och lokala krafter är grundstenar i företagets strävan för att driva på den hållbara samhällsutvecklingen.
Tillberga Grannskapsservice vann utmärkelsen Årets kooperativ i Sverige 2021. Vårt äldreboende hamnade på tionde plats bland äldreboenden i Sverige i Socialstyrelsens enkät 2019. Visa mindre

Vi vill bli fler i köket på Pinchos Västerås

Ansök    Okt 22    Pincho Nation AB    Köksbiträde
Vi söker ny kollega till köket! Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller at... Visa mer
Vi söker ny kollega till köket!
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre!

Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan.

Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra kök, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika gärna välkomna dig som är helt ny i vår bransch. Då krävs det inte att du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet, men det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära!

Vilka är vi?
På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra kunder men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet!

Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé från Göteborg 2012. Huvudkontoret är tillika etablerat i Göteborg. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan över 70 restauranger och expanderar stadigt.

Vi kan erbjuda dig

- en rolig arbetsplats

- stora möjligheter att utvecklas i kedjan

- ett innovativt koncept

- fantastiska kollegor

För att passar bra hos oss tror vi att du

- har tidigare erfarenheter från arbete i kök

- är flexibel och innovativ

- trivs med högt tempo

- uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder

- sprider positiv energi omkring dig

- är bra på att säkerställa kvalitet

- uppskattar att vår mat tillagas efter recept

- är snabb, noggrann och effektiv

- kan och vill bjuda på dig själv

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka! Visa mindre

Kock till Kost, Västerås

Ansök    Okt 17    REGION VÄSTMANLAND    Kock, storhushåll
Har du ett genuint intresse för mat och matlagning och drivs av viljan att hela tiden bli bättre på det du gör? Vårt måltidskoncept Fleximat, ger patienterna en stor flexibilitet vad gäller tidpunkt för måltid och val av maträtt. Kost befinner sig nu i en spännande utvecklingsfas och behöver därför förstärka arbetslaget med kockar till vårt team. Är du vår nya kollega? Arbetsuppgifter Som kock är dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat: • Tilla... Visa mer
Har du ett genuint intresse för mat och matlagning och drivs av viljan att hela tiden bli bättre på det du gör? Vårt måltidskoncept Fleximat, ger patienterna en stor flexibilitet vad gäller tidpunkt för måltid och val av maträtt.

Kost befinner sig nu i en spännande utvecklingsfas och behöver därför förstärka arbetslaget med kockar till vårt team. Är du vår nya kollega?


Arbetsuppgifter
Som kock är dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat:


• Tillagning av patient- och restaurangmat
• Förberedelse av råvaror till recept, tillagning, delning, packning m. m
• Varumottagning, varukontroll och städning

Andra arbetsuppgifter som förekommer är diskning och dokumentation i egenkontrollprogrammet 

Om arbetsplatsen
Kost är en samverkan kring mat mellan Region Västmanland och Region Uppsala. Varje vecka lagar vi nästan 16 000 portioner mat där huvuduppgiften är att leverera patientmat till sjukhusen i Västmanland och Akademiska sjukhuset i Uppsala. Hela tiden med vår vision ” FLEXIBLA MÅLTIDER FÖR PATIENTENS BÄSTA! 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och matlagning och strävar efter att laga mat från grunden. Du har kockutbildning och har arbetat minst 2 år som kock. Meriterande är om du har djupare kunskaper inom allergi och specialkost.

Då arbetet innefattar många olika moment är det viktigt att du snabbt kan växla mellan arbetsuppgifter utan att bli stressad. Du är kvalitetsmedveten och trivs i en organisation som arbetar aktivt med att öka andelen ekologiska livsmedel. Det är även av vikt att du är organiserad och noggrann i ditt arbetssätt men också anpassningsbar efter ändrade direktiv.

Anställningsvillkor
Timanställning, arbete vid behov. Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 5 november 2023

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!


Om Region Västmanland
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Restaurang Personal

Vi söker nya medarbetare till vår gastropub i hjärtat av Västerås! Vill du vara en del av ett härligt team där det händer något nytt varje dag? Brinner du för service? Gillar du god mat och dryck? Då ska du skicka in en ansökan till oss! Vi jobbar i en trevlig miljö med god mat och dryck. Du jobbar självgående eller i team och ansvarar för att våra gäster ska ha en trevlig upplevelse hos oss Du bör kunna jobba självgående och i team. Vi håller löpande inte... Visa mer
Vi söker nya medarbetare till vår gastropub i hjärtat av Västerås!
Vill du vara en del av ett härligt team där det händer något nytt varje dag? Brinner du för service? Gillar du god mat och dryck?
Då ska du skicka in en ansökan till oss!
Vi jobbar i en trevlig miljö med god mat och dryck. Du jobbar självgående eller i team och ansvarar för att våra gäster ska ha en trevlig upplevelse hos oss
Du bör kunna jobba självgående och i team.
Vi håller löpande intervjuer och anställningen kan ersättas tidigare än sista ansökningsdag.
Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Kock till Måltidsenheten

Ansök    Okt 16    Västerås kommun    Kock, storhushåll
Som vi ser det är maten en otroligt viktig del av livet. Vi är stolta över möjligheten att göra skillnad varje dag, genom att bidra till en fungerande vardag för våra kunder. Om du är duktig på att skapa goda måltider och en välkomnande miljö så kan det här vara något för dig. På måltidsenheten är vi cirka 35 medarbetare som levererar måltider inom vård- och omsorgsförvaltningen. Varje dag tillagas 1500 luncher och 600 middagar, fördelat på nio kök och r... Visa mer
Som vi ser det är maten en otroligt viktig del av livet. Vi är stolta över möjligheten att göra skillnad varje dag, genom att bidra till en fungerande vardag för våra kunder. Om du är duktig på att skapa goda måltider och en välkomnande miljö så kan det här vara något för dig.

På måltidsenheten är vi cirka 35 medarbetare som levererar måltider inom vård- och omsorgsförvaltningen. Varje dag tillagas 1500 luncher och 600 middagar, fördelat på nio kök och restauranger. Måltiderna tillagas så nära kunden som möjligt, med bra råvaror och en ökning av ekologiska livsmedel. Vi är också ett stöd i kost- och nutritionsfrågor inom förvaltningen, och vi tycker det är viktigt med bra system och rutiner för att ge en säker kvalitet.

Hos oss ska kunderna känna sig välkomna, och självklart vara nöjda med maten och vårt bemötande. Målet är att kunderna tycker att de fått en god måltid och vill bjuda med sina vänner på sitt nästa besök hos oss!

Måltidsenheten ingår i Vård och omsorgsförvaltningen. Läs gärna mer om vår förvaltning på www.vasteras.se/vardochomsorg

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder ett varierande arbete med samarbete med kollegorna under dagen. Planering, förberedelse och tillagning av måltider är en stor del av din vardag, men även diskhantering och övrig renhållning ingår. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att maten håller god kvalitet och bidrar till inspiration och kreativitet. Vi förväntar oss också att du bemöter våra kunder på ett trevligt och professionellt sätt.

Våra verksamheter har öppet årets alla dagar så vi arbetar även helger och röda dagar, men här behöver du inte arbeta sena kvällar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med inriktning hotell och restaurang eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som är relevant för tjänsten. Du har tidigare arbetat som kock och har erfarenhet av att jobba i storkök. Du behöver ha datorvana och kunna hantera Officepaketet. Det är meriterande om du har beställnings- och kassavana sedan tidigare men det är inget krav. Har du erfarenhet från caféverksamhet, specialkost och kallkök ser vi det som ett plus.

Vi brinner för att ge våra gäster en positiv helhetsupplevelse när de besöker våra restauranger. Det innebär att du behöver vara uppmärksam, proaktiv och tillmötesgående. Du tar ansvar för din uppgift, strukturerar ditt arbete och tar de initiativ som behövs för att kunna servera måltider av hög klass. Stor vikt läggs på att du, periodvis, kan arbeta under tidspress med givna deadlines. Flexibilitet, lösningsfokus och förmåga att behålla lugnet är viktiga egenskaper i denna roll.

Eftersom arbetet är fysiskt krävande är det viktigt att du klarar av att arbeta med fysiska arbetsmoment. Vi är en rökfri arbetsplats.

Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

YumYum Västerås söker heltidsanställda omgånde

Ansök    Okt 12    Yum Yum Hälla AB    Restaurangbiträde
Vi på YumYum Hälla söker heltidsmedarbetare vi kommer välja med personlighet och erfarenhet i åtanke. Vi erbjuder ett omväxlande och fartfylld arbete där arbetsuppgifterna varierar från dag till dag. Som arbetare på YumYum är du stresstålig och serviceinriktad med god vilja för samarbete samt personligt ansvar på arbetsplatsen. Bland dina arbetsuppgifter ingår bland annat servering av mat, arbete i köket, kassajobb och ser till att restaurangen är ren och ... Visa mer
Vi på YumYum Hälla söker heltidsmedarbetare vi kommer välja med personlighet och erfarenhet i åtanke. Vi erbjuder ett omväxlande och fartfylld arbete där arbetsuppgifterna varierar från dag till dag.
Som arbetare på YumYum är du stresstålig och serviceinriktad med god vilja för samarbete samt personligt ansvar på arbetsplatsen.
Bland dina arbetsuppgifter ingår bland annat servering av mat, arbete i köket, kassajobb och ser till att restaurangen är ren och fräsch.
Låter detta som någonting för dig? Skicka in din ansökan med rubriken "Heltid YumYum Hälla". Ansökan ska innehålla CV, Personligt Brev och en bild av dig. Visa mindre

Kock till Steam Hotel

Ansök    Okt 12    ESS Hotel Group AB    Kock, à la carte
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor? Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS. Låt oss berätta mer om STEAM HOTEL En 18 våningar hög och 100 år gammal byggnad, 15 meter från vattenkanten, med 264 rum i industriromantisk stil, restauranger och bar... Visa mer
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Låt oss berätta mer om STEAM HOTEL

En 18 våningar hög och 100 år gammal byggnad, 15 meter från vattenkanten, med 264 rum i industriromantisk stil, restauranger och barer med internationell känsla, 800 kvm stort spa, granne med Sveriges enda actionbad och en utsikt över Mälaren som får dig att tappa andan, kommer garanterat väcka alla sinnen till liv.

Hos oss bokar gästen inte bara ett rum - utan en oförglömlig upplevelse. Där vår ambition är att The Steam Hotel, trots sin storlek, ska ge känslan av ett personligt boende där varje detalj är noga genomtänkt.

Vem är du?

Vill du få möjligheten att arbeta i ett kök med hög ambition och gästen i fokus? Ta nästa steg i din utveckling som kock & samtidigt bidra till vår ambition att ständigt utveckla oss tillsammans?

Vi söker dig som är driven och medveten, kanske har du svårt att släppa detta roliga yrke och vill hoppa in och jobba extra i något av våra 5 kök på Steam Hotel, Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du har givetvis en stor kärlek för matlagning, älskar teamwork och har inte något emot att jobba såväl dag som kvällstid båda vardag och helg.

Vill du vara med på resan så tycker vi absolut att du skall hoppa på redan nu.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Erfarenhet från det fantastiska kockyrket

- Intresse för mat & dryck

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

- Både kunna jobba med förberedelse, liksom jobba strukturerat under service

Om tjänsten

Anställningsform: Extra anställning
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningdag 31 oktober

Vi erbjuder dig en arbetsplats med härliga kollegor, mycket energi och möjlighet till att utvecklas Visa mindre

Meeting & Event Team Leader

Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor? Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS. Befattning som Teamleader Meeting & Event innebär att leda och planera det dagliga arbetet på avdelningen, vara en närvarande, prestigelös ledare som ger teamet de bäst... Visa mer
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Befattning som Teamleader Meeting & Event innebär att leda och planera det dagliga arbetet på avdelningen, vara en närvarande, prestigelös ledare som ger teamet de bästa förutsättningar och själv operativt projektleder egna grupper och levererar gästservice inför, under och efter konferensgruppers besök hos oss.

Teamledaren ska inge ett professionellt intryck och hjälpa gästen till beslut samt förankra dessa i huset så arrangemangen blir utförda med kvalité och servicekänsla i Världsklass - Lilla Röda!

Teamledaren ska arbeta förebyggande och vara nyfiken både på medarbetare och gäster för och alltid ställa att kunna ligga steget före.

Teamledaren är en viktig nyckelperson på anläggningen, som måste med noggrannhet och helhet strukturera, förbereda och organisera sitt arbete. Teamledaren är företagets ambassadör både när hen är On respektive Off stage. I tjänsten ingår även att stötta, samarbeta och hjälpa kollegor, andra avdelningar och arbeta över gränserna om så skulle behövas. Teamledaren skall ha som mål att teamet levererar i toppklass på alla plan, att och att bokaren/arrangören och gästerna lämnar huset med viljan om att komma tillbaka!

Arbetet är flexibelt och föränderligt men du kommer bland annat att:

- Operativt leda och fördela det dagliga arbetet på avdelningen.

- Följa upp och implementera rutiner för avdelningen.

- Driva aktiviteter som leder till merförsäljning.

- Ansvara över att faktureringsrutiner efterföljs.

- Schemaläggning, upplärning, utbildning, rekrytering och utveckling för ditt team.

- Ansvara för att löpande följa upp gästnöjdheten och snabbt agera vid behov för återkoppling och kompensationer i samråd med service manager.

- Ansvara för att alla avdelningar på hotellet har korrekt och relevant information gällande alla arrangemang i god tid före genomförandet.

- Säkerställa att avdelningens KPIs uppfylls.

Egenskaper som vi hoppas att du besitter:

- Du har förmågan att prioritera och kan hantera stress och höga arbetstoppar väl.

- Du har förmågan att motivera och delegera.

- Du är lösningsfokuserad, prestigelös och föregår med gott exempel.

- Du drivs av att ge god service och strävar efter ett win-win tänk.

- Du har lätt för att sätta mål för dig själv och dina medarbetare och trivs med att vara närvarande i verksamheten.

- Du är kommunikativ och förespråkar en god och öppen kommunikation.

Om tjänsten

Anställningsform: Vikariat
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 31/10 2023 Visa mindre

Meeting & Event Konferenskoordinator

Vi är inte ett hotell. Steam Hotel är så mycket mer än 263 rum, en stor Pool Club, en rooftop-restaurang med hisnande utsikt och konferensrum med plats för 450 gäster. Steam Hotel är en destination för människor som vill uppleva mer och bli berörda, en plats för dig som inte nöjer dig med bra, en annan värld med en ny historia, en plats där vi skapar minnen och stamgäster Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världe... Visa mer
Vi är inte ett hotell.

Steam Hotel är så mycket mer än 263 rum, en stor Pool Club, en rooftop-restaurang med hisnande utsikt och konferensrum med plats för 450 gäster.

Steam Hotel är en destination för människor som vill uppleva mer och bli berörda, en plats för dig som inte nöjer dig med bra, en annan värld med en ny historia, en plats där vi skapar minnen och stamgäster

Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.Nu söker vi dig som vill vara med och skapa minnen för våra gäster.
Vi söker en positiv, initiativrik och strukturerad koordinator till vårt team på Meeting & Event som ansvarar för att organisera allt ifrån små möten till stora event på Steam Hotel.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att säkerställa att våra gäster får den bästa tänkbara upplevelsen och att vi tillsammans levererar möten i världsklass. Du leder gästen hela vägen från bekräftelse, genom planeringen och genomförande till uppföljning - och alltid med både gästen och hotellet i fokus. Du förstår vikten av detaljer, både stora som små.

Som koordinator hos oss ser vi att du är nyfiken, arbetar strukturerat och stävar efter att ge ”de lilla extra”. För att mötet ska resultera i en världsklassig upplevelse för våra konferensgrupper/privata grupper, krävs det att planeringen blir fantastisk och även att det förankras hos alla avdelningar i huset. I arbetet ingår det att stötta, samarbeta och hjälpa sina kollegor oavsett avdelning och arbeta över gränser om så skulle behövas.

Vi ser att du har lätt för att ta kontakt med människor, är en relationsbyggare och har en naturlig ja-attityd både mot gäster och kollegor. Du kommer ansvara för den interna- och externa kommunikationen kring dina grupper och säkerställa att rätt information finns i våra bokningssystem. Du kommer ha ett nära samarbete med säljavdelningen och övriga driftsavdelningar samt leda egna möten, avstämningar och visningar inför event.

Vad gör dig framgångsrik i rollen?
- Du har en bra service- och kvalitetskänsla i kombination med struktur i ditt arbetssätt
- Du är effektiv och är passionerad för eventplanering
- Du gillar att skapa relationer och har en övergripande förståelse för affärer
- Du har ett prestigelöst arbetssätt med god samarbetsförmåga
- Du har lätt för att arbeta tillsammans med andra men kan ta självständiga beslut

Vi ser gärna att du jobbar eller har jobbat några år på event- eller bokningsbolag och/eller med projektledning på hotell eller konferensanläggning.

Arbetstider vanligen vardagar kl. 8-17 men även kvälls- och helgjobb förekommer.

Om tjänsten
Anställningsform: Heltid - Tillsvidare
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 2023-10-31 Visa mindre

Köksmedarbetare på Pizza Hut

Ansök    Okt 10    Happyr AB    Restaurangbiträde
Pizza Hut rekryterar: Köksmedarbetare 1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza? Vi sök... Visa mer
Pizza Hut rekryterar: Köksmedarbetare


1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza?

Vi söker dig som är en strukturerad arbetsmyra. Med ett leende, stolhet och i högt tempo genomför du alla dina arbetsuppgifter oavsett om du tillagar den äkta Pan Pizzan, förbereder i köket, städar eller diskar. Du förstår att din roll är avgörande för att vi ska få nöjda kunder som kommer tillbaka med sina bästa vänner. Du sprudlar och har en speciell förmåga att skapa en god atmosfär både hos våra härliga gäster och kollegor. Du lär dig nya saker och tar hela tiden initiativ att göra det lilla extra som gör skillnad. Det som den gång skapade och det som nu utvecklar succén!

Dina arbetsuppgifter blir att tillaga pizzor och annan mat, hjälpa till med allt i köket, diskning, städning och planering av ditt arbete. Eftersom du är noggrann och ansvarstagande förstår du att vi har tydliga rutiner och policys kring utbildning och matsäkerhet i våra restauranger. Du behärskar svenska eller engelska språket i tal och skrift. Vi utbildar dig internt så behöver du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning. Dina arbetstider varierar med betoning på kvällar och helger.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med härliga kollegor, fantastiska pizzor, givande utbildningar och mycket goda utvecklingsmöjligheter. Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till våra medarbetare.


Välkommen att göra din ansökan redan idag!

[youtube LzQocnMEXZU]

Vi växer i Sverige och det betyder att möjligheterna att utvecklas inom Pizza Hut är stora, du sätter gränsen för hur långt du ska gå, vi kommer alltid finnas där för dig när du är redo att utvecklas inom Pizza Hut.

I Pizza Hut Academy ingår grundläggande restaurangutbildning där du får lära dig hur det är att arbeta hos oss och inom restaurangbranschen, dina framsteg följs upp noga så du aldrig ska sluta utvecklas. Du kommer från dag 1 att ha en handledare som kommer hjälpa dig på din resa inom Pizza Hut.

När du är redo och får förtroendet är nästa steg våra ledarskapsutbildningar. Från dom kan du lära dig att utbilda nya medarbetare, bli skiftledare, biträdande restaurangchef och tillslut restaurangchef.

Har du viljan, drivet, engagemanget, ambitionen och kunskapen så har vi möjligheterna för dig! Visa mindre

Måltidspersonal till Trollflöjtens förskola

Vi är en liten förskola som har två avdelningar med ett nära samarbete mellan avdelningarna. Vi delar barnen i mindre grupper större delen av dagen för att ge dem ett mindre sammanhang och på så sätt skapa bästa förutsättningar för lärande och undervisning. Vi baserar vår undervisning på lek, böcker och språk för att ge barnen ett lustfyllt lärande. Vi arbetar med social hållbarhet. Förskolan är det första steget i skolväsendet, och vi hjälper barnen att l... Visa mer
Vi är en liten förskola som har två avdelningar med ett nära samarbete mellan avdelningarna. Vi delar barnen i mindre grupper större delen av dagen för att ge dem ett mindre sammanhang och på så sätt skapa bästa förutsättningar för lärande och undervisning. Vi baserar vår undervisning på lek, böcker och språk för att ge barnen ett lustfyllt lärande. Vi arbetar med social hållbarhet. Förskolan är det första steget i skolväsendet, och vi hjälper barnen att lägga grunden till sitt livslånga lärande. En viktig förutsättning för det fortsatta lärandet är att barnet får med sig ett rikt och utvecklat språk. Därför försöker vi ge våra pedagoger de verktyg de behöver för att hjälpa barnen på bästa sätt.

Läs gärna mer om vår förskola på: https://skola.vasteras.se/forskolor/trollflojtens-forskola.html

ARBETSUPPGIFTER
Det här är en kombinationstjänst där arbetet är ca 50% är i mottagningskök och ca 50% är i barngrupp under en vecka.

I din roll som måltidspersonal ansvarar du för att rutiner kring måltider fungerar.
Du ansvarar för planering och förberedelser av större delen av måltiderna på förskolan. Allt från att beräkna antalet portioner, beställning av varor och att delta i måltiden tillsammans med barnen till att duka undan och sköta till exempel egenkontroller och hygienteknik. Du samarbetar också med Restaurangenheten, har kontakt med tillagningsköket och sitter med som representant i matrådet. Du är kontaktperson för Miljö- och hälsoförvaltningen och ansvarar för det systematiska miljö- och hälsa arbetet i köket.
I barngruppen med de äldre barnen har du en viktig roll som extra resurs som möjliggör att delningen av gruppen fungerar. Du har ibland hand om vila, samling eller annan aktivitet med stöd av pedagogerna på förskolan. Du är en i arbetslaget och är med på reflektioner och planeringen av den pedagogiska verksamheten och stöttar i arbetet med strukturen på avdelningen. Du har ett varierat schema som innehåller öppningar och stängningar av förskolan.


KVALIFIKATIONER
Du har en gymnasial utbildning med inriktning hotell och restaurang, alternativt en barnskötarutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att antingen ha arbetat med barn i något sammanhang tidigare eller har erfarenhet av att arbete med måltider. Du talar god svenska.

Du förstår vikten av alltid bästa möjliga möte och fungerar som en förebild för barnen vid måltider och i den pedagogiska verksamheten. Du tycker om ett varierat arbete där du får ansvara för kök och måltider men också stötta och vägleda barnen i sin utbildning och stötta dina kollegor i barngruppen. Du är flexibel och lösningsfokuserad och tycker om att bygga relationer.

I den här rekryteringen kommer vi att be dig om ett utdrag ur belastningsregistret.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att
fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår
värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision
om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här: https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis
tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett
giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av
arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

McDonald's Västerås, Erikslund söker nya medarbetare som kan jobba dag och

Vi söker dig som vill jobba minst 50% och har möjlighet att jobba både dag och natt. Vi söker dig som är driven, tycker om att ta ansvar och vill utveckla dig själv. Arbetstiderna varierar mellan dag , kväll och helg. Även natt kan ev förekomma, men minst 3 pass per vecka är ett krav. Om du gör ett bra jobb finns goda chanser att jobba mer. Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba minst 50% och har möjlighet att jobba både dag och natt. Vi söker dig som är driven, tycker om att ta ansvar och vill utveckla dig själv.

Arbetstiderna varierar mellan dag , kväll och helg. Även natt kan ev förekomma, men minst 3 pass per vecka är ett krav. Om du gör ett bra jobb finns goda chanser att jobba mer.

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

HOTEL BREAKFAST CREW WANTED 50%

We’re Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected services, but the service we give is great. We aim to be Easy on the wallet, have Easy access, be Easy to enjoy and last but definitely not least – be Easy on the planet. Comfort Hotel® is part of Strawberry. Comfort Hotel har ambitionen att bli stans skönaste hotell. Ytorna ä... Visa mer
We’re Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected services, but the service we give is great. We aim to be Easy on the wallet, have Easy access, be Easy to enjoy and last but definitely not least – be Easy on the planet.

Comfort Hotel® is part of Strawberry.

Comfort Hotel har ambitionen att bli stans skönaste hotell. Ytorna är designade för att ge utrymme för mer än bara hotellboende. Här vill vi samla entreprenörer, startups, frilansare, gäster och locals. Comfort värdesätter också mångfald inom företaget och alla ska känna sig välkomna, både gäster och anställda. We have room for all!

Hotellet ligger ett par stenkast från station och har 149 hotellrum. Vi även har gym, laundromat för de gäster som vill göra sina smutsiga kläder rena, och sist men inte minst en Barception. En reception och bar i ett som verkar som hotellets hub där gäster kan checka in, hänga i baren och beställa något att äta.

Kan du göra scrambled eggs som ingen annan? Blir du peppad när klockan ringer tidigt på morgonen? Är du helt med på att frukost är dagens absolut viktigaste mål? Då kan den här tjänsten passa dig perfekt!

Som Breakfast Crew på Comfort Hotel Västerås ingår du i vårt frukost team och rapporterar till vår Breakfast Manager. Med ett öga för detaljer, ett hjärta som klappar för miljön och intresse för smak är du med och sätter en riktigt bra frukost - varje dag.

Rollen är en deltids position på 50% där huvudsakliga uppgifter involverar:

• Förbereda och tillaga frukost
• Fylla på mat vid behov under frukost tiderna
• Ta hand om disken både under och efter frukost
• Hjälpa våra gäster med tider och placering
• Tilsammans med frukostchefen skapa & utveckla frukosten

Du är en glädjespridare med ett skratt som smittar. Och på tal om att smitta - det är precis det din energi gör. Du har en härlig stil, du är proffsig på ett avslappnat sätt. Du är pålitlig och tar fullt ansvar för att leverera på dina arbetsuppgifter. Du behöver grundläggande kunskaper i svenska och engelska. Kunskaper i andra språk är meriterande. Tjänsten startar tidigt och du jobbar varannan helg.

Känner du att att det här jobbet passar dig perfekt? I så fall tycker vi att du ska skicka in din ansökan via ansöknings länken.

Deadline för ansökan: 16/11, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten startar: 1/12 2024 Visa mindre

Avdelningschef för Produktinformation på Etteplan i Västerås

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Vi letar nu efter en engagerad ledare som är redo att ta vår avdelning i Västerås till nästa nivå. Vårt mål är tydligt: Vi ska bli bäst i Sverige på produktinformation, och för att nå dit behöver vi en avdelningschef som är redo att ta initiativ och driva tillväxt.   Din roll och ditt ansvar Som avdelningschef kommer du att få möjlighet att utvecklas tillsammans med ditt team. Du kommer att leda en avdelnin... Visa mer
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Vi letar nu efter en engagerad ledare som är redo att ta vår avdelning i Västerås till nästa nivå. Vårt mål är tydligt: Vi ska bli bäst i Sverige på produktinformation, och för att nå dit behöver vi en avdelningschef som är redo att ta initiativ och driva tillväxt.


 


Din roll och ditt ansvar


Som avdelningschef kommer du att få möjlighet att utvecklas tillsammans med ditt team. Du kommer att leda en avdelning bestående av 15 teknikinformatörer. Erfarenhet av ledarskap kommer att värderas högt, men det viktigaste är att du är redo att forma och utveckla vår affär och ditt team, samt att du har förmågan att inspirera och motivera dina kollegor.


Du kommer att vara en del av vår ledningsgrupp som består av avdelningschefer från olika platser runt om i landet. Vi är ett samarbetande och stöttande gäng som hjälper varandra att hantera de utmaningar och möjligheter som en avdelningschef möter. Din arbetsvecka kommer att variera allt eftersom du formar din roll, men en konstant i vår vardag är vårt engagemang för både kunder och medarbetare. Rekrytering och försäljning kommer också vara en central del av din roll, och du kommer succesivt att utöka ditt nätverk. Du har budget- och resultatansvar för din avdelning.


 


Ditt team och din avdelning


Våra konsulter arbetar antingen på uppdrag hos våra kunder eller in-house. På avdelningen har du har främst teknikinformatörer och dokumentationsledare, men du har alltid tillgång till fler experter och projektledare från de andra avdelningarna inom Technical Communication Solutions. Det kommer att vara upp till dig att forma din avdelning och dess sammansättning.


 


Din profil


Vi förväntar oss att du har en högskole- eller universitetsutbildning och uppskattar om du har relevant erfarenhet inom teknik/produktinformation ledarskap och konsultvärlden. Förutom på svenska kommunicerar du även obehindrat på engelska, både i tal och skrift.


 


Varför Etteplan?


Etteplan är ett välmående och expansivt företag med ett stort utrymme för individen. Här får du det stora internationella företagets fördelar och trygghet samtidigt som du kan dra nytta av den mindre enhetens flexibilitet. Receptet för framgång är en mix av teamwork, utveckling och kompetensspridning. ”Tillsammans” är nyckelordet för att ge kunderna de allra bästa lösningarna.


Etteplan grundades 1983 i Finland och är idag ett börsnoterat, globalt ingenjörsbolag. Företaget arbetar inom Engineering, Inbyggda system, IoT och Teknisk dokumentation med kunder inom bl.a. Industri, Automotive, Medtech. Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter. Företaget har 4000 anställda, varav 700 i Sverige.


Om du har några funderingar får du gärna kontakta rekryterande chef Magnus Pårup, [email protected].?Urval och intervjuer sker löpande.


Läs mer om hur det är att jobba på Etteplan och träffa dina framtida kollegor här: https://www.etteplan.com/sv/karriar/traffa-dina-kollegor? 


Etteplan – engineering with a difference Visa mindre

Konferensvärdinnor Extra Vid Behov - Västerås Kongress

Västerås Kongress är en stolt medlem av Elite Hotels of Sweden-familjen och erbjuder en unik mötesplats i hjärtat av Västerås. Vår passion är att skapa oförglömliga ögonblick, starka intryck och en samhörighet som varar livet ut. I vårt framväxande upplevelsekvarter har vi en oöverträffad närhet till allt och alla. Vi är stolta över att vara hela Sveriges mötesplats. Om Tjänsten: Vi söker nu engagerade och serviceinriktade konferensvärdinnor att ansluta ... Visa mer
Västerås Kongress är en stolt medlem av Elite Hotels of Sweden-familjen och erbjuder en unik mötesplats i hjärtat av Västerås. Vår passion är att skapa oförglömliga ögonblick, starka intryck och en samhörighet som varar livet ut. I vårt framväxande upplevelsekvarter har vi en oöverträffad närhet till allt och alla. Vi är stolta över att vara hela Sveriges mötesplats.

Om Tjänsten:

Vi söker nu engagerade och serviceinriktade konferensvärdinnor att ansluta till vårt team på enstaka dagar/extra vid behov. Som en del av Västerås Kongress-teamet kommer du att vara ansiktet utåt och bidra till att säkerställa att våra evenemang och konferenser blir en framgång.

Ansvarsområden:

- Välkomna och assistera våra gäster och deltagare under evenemang och konferenser.

- Säkerställa att möteslokaler är i toppskick med modern teknik.

- Bidra till att skapa en positiv och professionell atmosfär.

- Assistera med eventuella behov och förfrågningar från deltagarna.

- Samarbete med vårt dedikerade team för att säkerställa smidiga evenemang.

Krav:

- En stark passion för service och gästfrihet.

- Utmärkt kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta i team.

- Professionalism och en positiv attityd.

- Flexibilitet att arbeta på enstaka dagar/extra vid behov.

- Erfarenhet inom mötes- eller evenemangsbranschen är en fördel, men inte ett krav.

Vi Erbjuder:

- En möjlighet att vara en del av en spännande och växande mötesplats.

- En arbetsmiljö där du får chansen att skapa minnesvärda ögonblick.

- Flexibilitet med möjlighet att arbeta extra vid behov.

Om du är redo att bli en del av vårt team och bidra till att göra varje evenemang oförglömligt, så ser vi fram emot din ansökan!

Västerås Kongress är en arbetsplats som främjar mångfald och jämställdhet, och vi uppmuntrar alla att söka oavsett bakgrund och erfarenhet. Visa mindre

McDonald's Västerås, Erikslund söker nya medarbetare som kan jobba dag och

Vi söker dig som vill jobba minst 50% och har möjlighet att jobba både dag och natt. Vi söker dig som är driven, tycker om att ta ansvar och vill utveckla dig själv. Arbetstiderna varierar mellan dag , kväll och helg. Även natt kan ev förekomma, men minst 3 pass per vecka är ett krav. Om du gör ett bra jobb finns goda chanser att jobba mer. Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba minst 50% och har möjlighet att jobba både dag och natt. Vi söker dig som är driven, tycker om att ta ansvar och vill utveckla dig själv.

Arbetstiderna varierar mellan dag , kväll och helg. Även natt kan ev förekomma, men minst 3 pass per vecka är ett krav. Om du gör ett bra jobb finns goda chanser att jobba mer.

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Kock 70% - Service Host Food Creation, Scandic Västerås

Ansök    Okt 6    Scandic Hotels AB    Kock, à la carte
Nu söker vi en till stjärna till vårt kök! Alla våra kockar har en sak gemensamt. En passion för att skapa oförglömliga smakupplevelser. Vi utvecklar och förbättrar vårt arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet! Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagema... Visa mer
Nu söker vi en till stjärna till vårt kök!

Alla våra kockar har en sak gemensamt. En passion för att skapa oförglömliga smakupplevelser.

Vi utvecklar och förbättrar vårt arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic och oss på Scandic Västerås!

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 70%.
Tjänsten innebär arbete både morgon, dag, kväll och varannan helg.
Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan.
Startdatum enligt överenskommelse.
Vi tillämpar provanställning.

Vi ser att du som söker denna tjänst har tidigare flerårig erfarenhet från kockyrket. Har genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida.


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Avdelningschef för Produktinformation på Etteplan i Västerås

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Vi letar nu efter en engagerad ledare som är redo att ta vår avdelning i Västerås till nästa nivå. Vårt mål är tydligt: Vi ska bli bäst i Sverige på produktinformation, och för att nå dit behöver vi en avdelningschef som är redo att ta initiativ och driva tillväxt.   Din roll och ditt ansvar Som avdelningschef kommer du att få möjlighet att utvecklas tillsammans med ditt team. Du kommer att leda en avdelnin... Visa mer
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Vi letar nu efter en engagerad ledare som är redo att ta vår avdelning i Västerås till nästa nivå. Vårt mål är tydligt: Vi ska bli bäst i Sverige på produktinformation, och för att nå dit behöver vi en avdelningschef som är redo att ta initiativ och driva tillväxt.


 


Din roll och ditt ansvar


Som avdelningschef kommer du att få möjlighet att utvecklas tillsammans med ditt team. Du kommer att leda en avdelning bestående av 15 teknikinformatörer. Erfarenhet av ledarskap kommer att värderas högt, men det viktigaste är att du är redo att forma och utveckla vår affär och ditt team, samt att du har förmågan att inspirera och motivera dina kollegor.


Du kommer att vara en del av vår ledningsgrupp som består av avdelningschefer från olika platser runt om i landet. Vi är ett samarbetande och stöttande gäng som hjälper varandra att hantera de utmaningar och möjligheter som en avdelningschef möter. Din arbetsvecka kommer att variera allt eftersom du formar din roll, men en konstant i vår vardag är vårt engagemang för både kunder och medarbetare. Rekrytering och försäljning kommer också vara en central del av din roll, och du kommer succesivt att utöka ditt nätverk. Du har budget- och resultatansvar för din avdelning.


 


Ditt team och din avdelning


Våra konsulter arbetar antingen på uppdrag hos våra kunder eller in-house. På avdelningen har du har främst teknikinformatörer och dokumentationsledare, men du har alltid tillgång till fler experter och projektledare från de andra avdelningarna inom Technical Communication Solutions. Det kommer att vara upp till dig att forma din avdelning och dess sammansättning.


 


Din profil


Vi förväntar oss att du har en högskole- eller universitetsutbildning och uppskattar om du har relevant erfarenhet inom teknik/produktinformation ledarskap och konsultvärlden. Förutom på svenska kommunicerar du även obehindrat på engelska, både i tal och skrift.


 


Varför Etteplan?


Etteplan är ett välmående och expansivt företag med ett stort utrymme för individen. Här får du det stora internationella företagets fördelar och trygghet samtidigt som du kan dra nytta av den mindre enhetens flexibilitet. Receptet för framgång är en mix av teamwork, utveckling och kompetensspridning. ”Tillsammans” är nyckelordet för att ge kunderna de allra bästa lösningarna.


Etteplan grundades 1983 i Finland och är idag ett börsnoterat, globalt ingenjörsbolag. Företaget arbetar inom Engineering, Inbyggda system, IoT och Teknisk dokumentation med kunder inom bl.a. Industri, Automotive, Medtech. Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter. Företaget har 4000 anställda, varav 700 i Sverige.


Om du har några funderingar får du gärna kontakta rekryterande chef Magnus Pårup, [email protected].?Urval och intervjuer sker löpande.


Läs mer om hur det är att jobba på Etteplan och träffa dina framtida kollegor här: https://www.etteplan.com/sv/karriar/traffa-dina-kollegor? 


Etteplan – engineering with a difference Visa mindre

Servitris & runners

Ruth söker förstärkning till restaurangen! Är du en person som älskar att ge gästerna den bästa servicen, alltid har ett leende på läpparna och är en lagspelare? Vi söker 1 Bartender som besitter ett intresse/kunskap för öl. Vi söker även några runners, här behövs inga tidigare erfarenheter utan endast att du är positiv och har viljan att lära dig. Anställning kommer ske så fort rätt personer hittats , så vänta inte med att skicka in din ansökan. Välkommen... Visa mer
Ruth söker förstärkning till restaurangen!
Är du en person som älskar att ge gästerna den bästa servicen, alltid har ett leende på läpparna och är en lagspelare?
Vi söker 1 Bartender som besitter ett intresse/kunskap för öl.
Vi söker även några runners, här behövs inga tidigare erfarenheter utan endast att du är positiv och har viljan att lära dig.
Anställning kommer ske så fort rätt personer hittats , så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Välkommen till familjen! Visa mindre

Dinos Pizzeria HB

Ansök    Okt 5    Dinos Pizzeria HB    Restaurangbiträde
Vi på Dinos pizzeria i Västerås utökar vår personalstyrka med ytterligare en restaurangbiträde på heltid. Dina arbetsuppgifter kan vara att ta emot betalning i kassa, servera, portionera upp mat och plocka disk samt att diska och städa. Du kan också ha enklare uppgifter i köket som att plocka fram och bereda mat, till exempel rensa och skölja. Ibland kan du själv laga till enklare rätter, grilla, göra smörgåsar eller brygga kaffe. Öppen för alla Vi fokuser... Visa mer
Vi på Dinos pizzeria i Västerås utökar vår personalstyrka med ytterligare en restaurangbiträde på heltid. Dina arbetsuppgifter kan vara att ta emot betalning i kassa, servera, portionera upp mat och plocka disk samt att diska och städa. Du kan också ha enklare uppgifter i köket som att plocka fram och bereda mat, till exempel rensa och skölja. Ibland kan du själv laga till enklare rätter, grilla, göra smörgåsar eller brygga kaffe.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

YumYum Västerås söker heltidsmedarbetare omgående

Ansök    Sep 30    Yum Yum Hälla AB    Restaurangbiträde
Vi på YumYum Hälla söker heltidsmedarbetare vi kommer välja med personlighet och erfarenhet i åtanke. Vi erbjuder ett omväxlande och fartfylld arbete där arbetsuppgifterna varierar från dag till dag. Som arbetare på YumYum är du stresstålig och serviceinriktad med god vilja för samarbete samt personligt ansvar på arbetsplatsen. Bland dina arbetsuppgifter ingår bland annat servering av mat, arbete i köket, kassajobb och ser till att restaurangen är ren och ... Visa mer
Vi på YumYum Hälla söker heltidsmedarbetare vi kommer välja med personlighet och erfarenhet i åtanke. Vi erbjuder ett omväxlande och fartfylld arbete där arbetsuppgifterna varierar från dag till dag.
Som arbetare på YumYum är du stresstålig och serviceinriktad med god vilja för samarbete samt personligt ansvar på arbetsplatsen.
Bland dina arbetsuppgifter ingår bland annat servering av mat, arbete i köket, kassajobb och ser till att restaurangen är ren och fräsch.
Låter detta som någonting för dig? Skicka in din ansökan med rubriken "Heltid YumYum Hälla". Ansökan ska innehålla CV, Personligt Brev och en bild av dig. Visa mindre

MAX söker medarbetare

Ansök    Okt 1    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

MAX Erikslund söker medarbetare

Ansök    Okt 2    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Timvikarie till tillagningskök Noblaskolan

Ansök    Sep 28    AcadeMedia Support AB    Köksbiträde
Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor. ... Visa mer
Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Noblaskolan Hemdal är en trevlig skola med mycket hjärta och stort fokus på eleverna. Vi arbetar med öppna dörrar och tror på att elever med större inflytande vinner ökad lust och ansvarskänsla för sin egen utveckling. Med ett härligt läge i Arosparken, före detta Folkets Park, lockar Dansrotundans ombyggda lokaler till nytänkande i verksamheten.

Vi är en fristående grundskola från förskoleklass till årskurs 9 med integrerat fritidshem. Vi startade år 2000 och har idag en väletablerad verksamhet med 470 elever och 65 personal i två skolbyggnader.

Vikarier till tillagningskök Noblaskolan Hemdal

Din profil

Vi söker dig som är har erfarenhet av arbete i tillagningskök och då gärna i en skola.

Bra om du kan arbeta med blandade uppgifter såsom kock, kallskänk, disk och allmänna göromål som finns i ett skolkök.

Vi serverar ca 600 portioner mat varje dag till elever och personal. Utöver det serveras frukost och mellanmål till elever på fritidshemmet samt fika till personal.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder ett vikariat 2-3 veckor i november/december.

Om verksamheten:

På Noblaskolan Hemdal känner eleverna att de når så långt som det är möjligt i sitt lärande, att det är nära mellan elever och vuxna och att vi har höga förväntningar och stor tilltro till varandra. Som medarbetare hos oss har du stor möjlighet att påverka och vara en del i en helhet.

Vill du veta mer om oss?

Om du vill veta mer om oss gå in på www.noblaskolan.se

Låter detta intressant?

Du söker tjänsten genom att klicka på "ansök" längst ner i annonsen. Beskriv dina erfarenheter och kompetens tydligt i ditt ansökningsbrev. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Sista ansökningsdag är 2023-10-15.

Noblaskolan har Kollektivavtal med Sveriges lärare, Vision samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vikaritasmaordnare Maria Kehdi på mail; [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Pysslingen Skolor är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. Visa mindre

Vi söker medarbetare till en Juicebar I Erkikslund, Västerås

Om dig Naked Juicebar är ett grab & go koncept som erbjuder färska juicer, krämiga smoothies, hälsosamma luncher och naturliga snacks från små och effektiva försäljningsenheter i köpcentrum och reseterminaler i stora delar av Sverige. Jobb description: Vi söker medarbetare till en Juicebar I Erikslund-Västerås. Arbetsuppgifterna innefattar allt ifrån öppningar och stängningar, att förbereda mat, städa och hålla ordning, kassaarbete, ta hand om våra kun... Visa mer
Om dig
Naked Juicebar är ett grab & go koncept som erbjuder färska juicer, krämiga smoothies, hälsosamma luncher och naturliga snacks från små och effektiva försäljningsenheter i köpcentrum och reseterminaler i stora delar av Sverige.


Jobb description:


Vi söker medarbetare till en Juicebar I Erikslund-Västerås. Arbetsuppgifterna innefattar allt ifrån öppningar och stängningar, att förbereda mat, städa och hålla ordning, kassaarbete, ta hand om våra kunder och producera produkter. Tidigare erfarenhet från restaurang/café eller liknande typ av arbete är inget krav men är ett plus.
Vem är du?
Det är viktigt att du är flexibel när det gäller arbetstiderna och att du kommer alltid i tid. Samtidigt är det väldigt viktigt att du är initiativtagande och som utan problem kan arbeta ensam, du kan behålla lugnet i stressiga situationer samt att du i alla lägen kan leverera den bästa servicen till våra kunder. Du som söker till oss gillar att ha mycket att göra och trivs med att arbeta i ett högt tempo.
För rätt person finns det alltid möjlighet att få växa i din roll hos oss! Vi ser långsiktigt på våra anställda och det är en fördel om du som söker planerar att stanna på långsiktigheten och möjligheten att växa över tid som en anledning att stanna.
Om du tycker att tjänsten passer dig, skicka ditt CV samt ett personligt brev.
Vi välkomnar även sökande med någon form av anställningsstöd.
För mer information kontakta mig direkt. Visa mindre

Kock 70% - Service Host Food Creation, Scandic Västerås

Ansök    Sep 27    Scandic Hotels AB    Kock, à la carte
Nu söker vi en till stjärna till vårt kök! Alla våra kockar har en sak gemensamt. En passion för att skapa oförglömliga smakupplevelser. Vi utvecklar och förbättrar vårt arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet! Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagema... Visa mer
Nu söker vi en till stjärna till vårt kök!

Alla våra kockar har en sak gemensamt. En passion för att skapa oförglömliga smakupplevelser.

Vi utvecklar och förbättrar vårt arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic och oss på Scandic Västerås!

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 70%.
Tjänsten innebär arbete både morgon, dag, kväll och varannan helg.
Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan.
Startdatum enligt överenskommelse.
Vi tillämpar provanställning.

Vi ser att du som söker denna tjänst har tidigare flerårig erfarenhet från kockyrket. Har genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida.


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Servitris/Servitör

Ansök    Sep 26    ESS Hotel Group AB    Servitör/Servitris
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor? Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS. En 18 våningar hög och 100 år gammal byggnad, 15 meter från vattenkanten, med 263 rum i industriromantisk stil, restauranger och barer med internationell känsla, 800 kv... Visa mer
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

En 18 våningar hög och 100 år gammal byggnad, 15 meter från vattenkanten, med 263 rum i industriromantisk stil, restauranger och barer med internationell känsla, 800 kvm stort spa, granne med Sveriges enda actionbad och en utsikt över Mälaren som får dig att tappa andan, kommer garanterat väcka alla sinnen till liv.

Hos oss bokar gästen inte bara ett rum - utan en oförglömlig upplevelse. Där vår ambition är att The Steam Hotel, trots sin storlek, ska ge känslan av ett personligt boende där varje detalj är noga genomtänkt.

Vem är du?

Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du är intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Vi vill att du har snabba fötter i kombination med en fantastisk personlighet.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Erfarenhet från att jobba i restaurang

- Intresse för människor och försäljning

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra för gästerna och dina kollegor

Om tjänsten

Varierade arbetstider både dag- kväll, helg och högtider.
Tillsvidare Deltid - 100% med 6 månaders provanställning
Tillträde och lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningdag den 10/10 2023 Visa mindre

Kock till Sodexos restaurang i Västerås

Ansök    Sep 25    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varier... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varierad mat av högsta kvalitet med stort fokus på hållbarhet. Hos oss får du chansen att göra en positiv inverkan, samtidigt som du får möjlighet att avancera din karriär tillsammans med en global ledare inom service!  

Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och utvecklas i din egen takt.  

Vårt uppdrag hos vår kund i Västerås består av Restaurang, catering och café. 

Vad du kommer att jobba med: 


• Beredning, smaksättning och tillagning av sallader, soppor, fisk, kött, grönsaker, desserter eller annan mat 
• Planera och prissätta menyobjekt, beställa tillbehör och föra register  
• Meny- och inköpsplanering tillsammans med dina kollegor 
• Övervaka hygienrutiner för att säkerställa att vi följer standarder och föreskrifter 
• Tillaga, producera och presentera mat av högsta standard 

Vad du bidrar med: 

Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.  

Vad vi erbjuder

Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna trivas på ditt eget sätt. Dessutom erbjuder vi: 


• Hos oss lär du dig laga växtbaserat och svinnsmart?: Watch: EGA Eat Green Academy | Wibbitz 
• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 

Om tjänsten 

Tillsvidare, provanställning tillämpas. 

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Jim Rosenlöv, [email protected]. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 2023-10-25. 

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

Redo att vara en del av något större? Ansök idag! 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Ruth söker kock!

Hej! Nu söker Ruth en kock till sitt kök där det är fokus på svensk husman med en twist. Hon ser gärna att du har några års erfarenhet från ett a la carte kök. Hon tror även att du är glad, positiv, kan jobba självständigt likaväl som i team. Du är serviceminded och vill alltid servera den bästa maten till våra gäster. Arbetstiderna kommer att variera dag, kväll och helg. Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt person, så vänta inte med ... Visa mer
Hej!
Nu söker Ruth en kock till sitt kök där det är fokus på svensk husman med en twist.
Hon ser gärna att du har några års erfarenhet från ett a la carte kök.
Hon tror även att du är glad, positiv, kan jobba självständigt likaväl som i team. Du är serviceminded och vill alltid servera den bästa maten till våra gäster.
Arbetstiderna kommer att variera dag, kväll och helg.
Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt person, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Kram Ruth Visa mindre

Indisk kock

Vi söker nu en erfaren Indisk kock som även gärna har erfarenhet av att laga mat. Och erbjuder dig möjligheten att tillaga grillrätter i vår välbesökta restaurang. Deltid 80% Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker nu en erfaren Indisk kock som även gärna har erfarenhet av att laga mat. Och erbjuder dig möjligheten att tillaga grillrätter i vår välbesökta restaurang. Deltid 80%
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

McDonald's Västerås, Erikslund söker nya medarbetare som kan jobba dag och

Vi söker dig som vill jobba minst 50% och har möjlighet att jobba både dag och natt. Vi söker dig som är driven, tycker om att ta ansvar och vill utveckla dig själv. Arbetstiderna varierar mellan dag , kväll och helg. Även natt kan ev förekomma, men minst 3 pass per vecka är ett krav. Om du gör ett bra jobb finns goda chanser att jobba mer. Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba minst 50% och har möjlighet att jobba både dag och natt. Vi söker dig som är driven, tycker om att ta ansvar och vill utveckla dig själv.

Arbetstiderna varierar mellan dag , kväll och helg. Även natt kan ev förekomma, men minst 3 pass per vecka är ett krav. Om du gör ett bra jobb finns goda chanser att jobba mer.

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Serveringspersonal

Vi söker en erfaren servitör/servitris till vår indiska restaurang i centrala Västerås. Tjänsten är en deltidstjänst med arbetstider mellan 11-15. Eventuellt arbete under kvällstid också. Du kan ansöka genom att besöka oss, ringa 0730776607 eller skicka ett epostmeddelande till [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.... Visa mer
Vi söker en erfaren servitör/servitris till vår indiska restaurang i centrala Västerås. Tjänsten är en deltidstjänst med arbetstider mellan 11-15. Eventuellt arbete under kvällstid också. Du kan ansöka genom att besöka oss, ringa 0730776607 eller skicka ett epostmeddelande till [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

YumYum ERIKSLUND söker heltidsmedarbetare omgående

Ansök    Sep 17    Yum Yum Hälla AB    Restaurangbiträde
Vi på YumYum på ERIKSLUND söker heltidsmedarbetare vi kommer välja med personlighet och erfarenhet i åtanke. Vi erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete där arbetsuppgifterna varierar från dag till dag. Som arbetare på YumYum är du stresstålig och serviceinriktad med god vilja för samarbete samt personligt ansvar på arbetsplatsen. Bland dina arbetsuppgifter ingår bland annat servering av mat, arbete i köket, kassajobb och ser till att restaurangen är r... Visa mer
Vi på YumYum på ERIKSLUND söker heltidsmedarbetare vi kommer välja med personlighet och erfarenhet i åtanke. Vi erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete där arbetsuppgifterna varierar från dag till dag.
Som arbetare på YumYum är du stresstålig och serviceinriktad med god vilja för samarbete samt personligt ansvar på arbetsplatsen.
Bland dina arbetsuppgifter ingår bland annat servering av mat, arbete i köket, kassajobb och ser till att restaurangen är ren och fräsch.
Låter detta som någonting för dig? Skicka in din ansökan med rubriken "Heltid YumYum Västerås". Ansökan ska innehålla CV, Personligt Brev och en bild av dig. CV och personligt brev mottages på [email protected] Visa mindre

YumYum Västerås söker heltidsmedarbetare omgående

Ansök    Sep 20    Yum Yum Hälla AB    Restaurangbiträde
Vi på YumYum ERIKSLUND söker deltidsmedarbetare som vi kommer välja med personlighet och erfarenhet i åtanke. Vi erbjuder ett omväxlande och fartfylld arbete där arbetsuppgifterna varierar från dag till dag. Som arbetare på YumYum är du stresstålig och serviceinriktad med god vilja för samarbete samt personligt ansvar på arbetsplatsen. Bland dina arbetsuppgifter ingår bland annat servering av mat, arbete i köket, kassajobb och ser till att restaurangen är ... Visa mer
Vi på YumYum ERIKSLUND söker deltidsmedarbetare som vi kommer välja med personlighet och erfarenhet i åtanke. Vi erbjuder ett omväxlande och fartfylld arbete där arbetsuppgifterna varierar från dag till dag.
Som arbetare på YumYum är du stresstålig och serviceinriktad med god vilja för samarbete samt personligt ansvar på arbetsplatsen.
Bland dina arbetsuppgifter ingår bland annat servering av mat, arbete i köket, kassajobb och ser till att restaurangen är ren och fräsch.
Låter detta som någonting för dig? Skicka in din ansökan med rubriken "Deltid YumYum Västerås". Ansökan ska innehålla CV, Personligt Brev och en bild av dig. Visa mindre

Bishops Arms Västerås söker servitörer/servitriser

The Bishops Arms Västerås ligger i samma byggnad som Elite Stadshotellet med utsikt över Stora Torget mitt i centrala Västerås. Puben är den första the Bishops Arms som öppnade i Sverige för 30 år sedan. Det är en mysig blandning av restaurang, pub och bar och en plats för dig som gillar god mat och dryck i en gedigen och avslappnad brittisk pubmiljö. Vi söker nu en utåtriktad person med mycket positiv energi till vårt kunniga och erfarna team. Tjänsten ä... Visa mer
The Bishops Arms Västerås ligger i samma byggnad som Elite Stadshotellet med utsikt över Stora Torget mitt i centrala Västerås. Puben är den första the Bishops Arms som öppnade i Sverige för 30 år sedan. Det är en mysig blandning av restaurang, pub och bar och en plats för dig som gillar god mat och dryck i en gedigen och avslappnad brittisk pubmiljö.

Vi söker nu en utåtriktad person med mycket positiv energi till vårt kunniga och erfarna team. Tjänsten är en timanställning och arbetstiderna är på kvällar, både vardag som helg.

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet (även om det naturligtvis är en fördel) då vi utbildar vår personal och lägger stor vikt vid din personlighet och attityd. Du bör vara stresstålig och kunna ta initiativ för att lösa de utmaningar som kan uppstå under arbetstid och bör ha erfarenhet av att läsa av olika gästers behov.

Lön enligt kollektivavtal.

Om du har några frågor om tjänsten kan du kontakta Hamit Koyuncu, pubchef, på 070-2335978 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

MAX söker medarbetare

Ansök    Sep 15    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Café biträde

Ansök    Sep 12    MJ Café AB    Barista/Kaffebartender
Nu är äntligen hösten här vilket innebär mysiga färger och en hel del fikasugna kunder, som vill ta en kaffe/latte och något gott till. Eller våra omåttlig populära poké bowls. Därför behöver vi nu stärka vårt team ytterligare med minst 2st, tjänsten är på minst deltid och innebär både kvällsjobb och helger då våra öppettider är mån-sön 08:00-20:00 Du ska kunna jobba i ett team och ha lätt för att samarbeta med andra. Erfarenhet av café branschen samt att ... Visa mer
Nu är äntligen hösten här vilket innebär mysiga färger och en hel del fikasugna kunder, som vill ta en kaffe/latte och något gott till.
Eller våra omåttlig populära poké bowls.
Därför behöver vi nu stärka vårt team ytterligare med minst 2st, tjänsten är på minst deltid och innebär både kvällsjobb och helger då våra öppettider är mån-sön 08:00-20:00
Du ska kunna jobba i ett team och ha lätt för att samarbeta med andra.
Erfarenhet av café branschen samt att du älskar kaffe och är utbildad barista är en merit.
Endast ansökan via mejl, bifoga ditt CV samt en kort beskrivning om dig själv och varför vi ska anställa just dig Visa mindre

Kökschef

Ansök    Sep 12    Attendo Sverige AB    Chefskock
Välkommen till en värderingsstyrd organisation Om Attendo Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär. Med din värdefulla kun... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Attendo Hammarby äldreboende ligger i västra delen av Västerås. Den gamla parkmiljön har bevarats sedan 1950-talet och ger en vacker utemiljö till boendet. Vår utgångspunkt är att ta tillvara på det friska och vi uppmuntrar våra boende till att leva ett så aktivt liv som möjligt.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker Dig som har förståelse för att mat och måltider är en höjdpunkt i tillvaron för de äldre och att det är viktigt med traditioner och högtider. Du är lyhörd för de boendes önskemål och behov samt införstådd med att upplevelsen av maten påverkas av olika sinnen som smak, lukt, syn och känsel. Det är ytterst viktigt att du har lätt för att samarbeta och samverka med de övriga yrkeskategorierna på boendet. I köket produceras det i snitt 250 portioner om dagen.

Arbetsuppgifter

Helhetsansvaret för matproduktion, distribution av mat och tillhörande
restaurang
Skapa scheman för kökspersonal för att säkerställa att det alltid finns tillräckligt med
resurser för att möta efterfrågan
Personalansvar (2 kockar)
Ansvar för köksbudget (bokslut, fakturering, inköp)
Inköp av Livsmedel efter fastställd meny
Övergripande ansvar för verksamhetens egenkontroll gällande livsmedelshygien
Förberedelser av livsmedel, tillagning av lunch och middag efter fastställd meny

- Tillsvidaretjänst 100 %

- Arbetstider 06:30-15:00 Måndag - Fredag

- Tillträdesdatum omgående eller enligt överenskommelse

Kompetenskrav

- Utbildad kock eller motsvarande

- 3 + år erfarenhet inom restaurangbranschen

- Utmärkt skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga

- Att löpande utveckla verksamheten - Arbetsmiljö, kvalitet, kunder och försäljning,
hållbarhet och ekonomi

- Genomföra kompetenshöjande initiativ och projekt för verksamheten tillsammans
med personalen

- Förmåga att arbeta bra under press och i högt tempo

- Säkerställa att team och individer presterar på en hög nivå, att de har kul på jobbet, samt att vår vision och våra värderingar är en naturlig del av teamets vardag

- Erfarenhet av kostdataprogrammet Matilda eller liknande.

- Goda kunskaper och grundläggande utbildning gällande livsmedelshygien.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du vill arbeta på en arbetsplats där du tillsammans med ditt team kan göra skillnad och ert engagemang uppskattas. Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du skulle beskriva dig själv som en serviceinriktad och ansvarsfull person som brinner för att servera äldreomsorgens bästa mat.

Det här kan vi erbjuda dig

- Utbildningar

- Utvecklingsmöjligheter

- Personalförmåner

- Trygga anställningsvillkor

- Digitala arbetsverktyg

- Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete

- Platt organisation med korta beslutsvägar

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Kökschef

Ansök    Sep 12    Attendo Sverige AB    Chefskock
Välkommen till en värderingsstyrd organisation Om Attendo Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär. Med din värdefulla k... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisationOm Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Attendo Hammarby äldreboende ligger i västra delen av Västerås. Den gamla parkmiljön har bevarats sedan 1950-talet och ger en vacker utemiljö till boendet. Vår utgångspunkt är att ta tillvara på det friska och vi uppmuntrar våra boende till att leva ett så aktivt liv som möjligt.

Vi går igenom ansökningarna löpande.Beskrivning av tjänstenVi söker Dig som har förståelse för att mat och måltider är en höjdpunkt i tillvaron för de äldre och att det är viktigt med traditioner och högtider. Du är lyhörd för de boendes önskemål och behov samt införstådd med att upplevelsen av maten påverkas av olika sinnen som smak, lukt, syn och känsel. Det är ytterst viktigt att du har lätt för att samarbeta och samverka med de övriga yrkeskategorierna på boendet. I köket produceras det i snitt 250 portioner om dagen.

Helhetsansvaret för matproduktion, distribution av mat och eventuell tillhörande
restaurang
Skapa scheman för kökspersonal för att säkerställa att det alltid finns tillräckligt med
resurser för att möta efterfrågan
Personalansvar (kompetensutveckling, utvecklingssamtal, lönerevision)
Ansvar för köksbudget (bokslut, fakturering, inköp)
Planera övervaka nödvändiga underhåll och reparationer av köksutrustning
Inköp av Livsmedel efter fastställd meny
Övergripande ansvar för verksamhetens egenkontroll gällande livsmedelshygien
Förberedelser av livsmedel, tillagning av lunch och middag efter fastställd meny- Tillsvidaretjänst 100 %

- Arbetstider 06:30-15:00 Måndag - Fredag

- Tillträdesdatumomgående eller enligt överenskommelse

Kompetsenskrav

Utbildad kock eller motsvarande

3 + år erfarenhet inom restaurangbranschen

Utmärkt skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga

Att löpande utveckla verksamheten - Arbetsmiljö, kvalitet, kunder och försäljning,
hållbarhet och ekonomi

Genomföra kompetenshöjande initiativ och projekt för verksamheten tillsammans
med personalen

Förmåga att arbeta bra under press och i högt tempo

Säkerställa att team och individer presterar på en hög nivå, att de har kul på jobbet
samt att vår vision och våra värderingar är en naturlig del av teamets vardag
Erfarenhet av kostdataprogrammet Matilda eller liknande.

Goda kunskaper gällande livsmedelshygien och har utbildning i grundläggande
livsmedelshygien

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du vill arbeta på en arbetsplats där du tillsammans med ditt team kan göra skillnad och ert engagemang uppskattas. Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du skulle beskriva dig själv som en serviceinriktad och ansvarsfull person som brinner för att servera äldreomsorgens bästa mat.

Det här kan vi erbjuda dig

- Utbildningar

- Utvecklingsmöjligheter

- Personalförmåner

- Trygga anställningsvillkor

- Digitala arbetsverktyg

- Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete

- Platt organisation med korta beslutsvägar

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre