Lediga jobb som Installation, drift, underhåll i Västerås

Se lediga jobb som Installation, drift, underhåll i Västerås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Västerås som finns hos arbetsgivaren.

Electrical technicians in Västerås

Nytt
Our offer We are now looking for more colleagues to our great team in Västerås. Do you have experience in industrial electricity? Are you a problem solver with technical experience? Then this might be your next position! The work is a full-time position, 3-6 months to begin with and recruitment takes place immediately. You need to be able to work during the summer period Description• Manufacture prototype mechanical and electrical components for our bat... Visa mer
Our offer

We are now looking for more colleagues to our great team in Västerås.
Do you have experience in industrial electricity? Are you a problem solver with technical experience? Then this might be your next position!
The work is a full-time position, 3-6 months to begin with and recruitment takes place immediately. You need to be able to work during the summer period

Description• Manufacture prototype mechanical and electrical components for our battery trials and tests (mechanical assemblies, electric tests)• In collaboration with the Quality and Engineering teams, ensure manufactured prototypes are according to standards and specifications.• Commission and troubleshooting of products with internal customers• Secure and set up work area, including tools, equipment and a stock of standard components, in collaboration with the manufacturing team, to proceed to the above work

Qualifications
Experience from industry, preferably as a technician
Fluently in english
You have a driving license and access to your own car
Swedish is a plus!


About us
Jobandtalent is a digital platform with a goal to change the labor market and make it more effective and fair. We are a world-wide company with employees for customers such as Amazon, Uber, Santander, och H&M.
Jobandtalent is one of Swedens largest staffing agency.
Application
Are you the one we looking for? Don't hesitate to contact us if you have any questions regarding the job offer. Visa mindre

Fordonstekniker

Nytt
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet! Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden frä... Visa mer
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!
Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.
ArbetsuppgifterSom Fordonstekniker kommer du få arbeta med felsökningar, motorservice, underhåll samt reparationsarbete. Rollen innefattar kundservice och kundbemötande i ett team som är i tillväxt, vilket ställer krav på social kompetens och professionalitet. På vår nystartade verkstad i Västerås kommer du främst att arbeta med bilmärkena Renault, Dacia & MG.
Nyckelkompetenser/förmågor:
Fordonsteknisk utbildning
Tidigare erfarenhet av felsökning och servicearbete är meriterande.
Du är en problemlösare och är serviceinriktad.
Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift.
God datorvana.
B-körkort

Det viktigaste är ditt engagemang och attityd att vilja utvecklas i rollen som Fordonstekniker. Som person värdesätter vi att du är positiv, målmedveten och ser möjligheter snarare än hinder. Du bör vidare vara noggrann, praktisk lagd och ha förmågan att att anpassa dig till nya situationer.

Varför jobba med oss?Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja – vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.
Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se Visa mindre

Property Services (Fastighetsskötare) Scandic Västerås, heltid

Nytt
Nu söker vi en fastighetsskötare till Scandic Västerås. Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Du agerar värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden... Visa mer
Nu söker vi en fastighetsskötare till Scandic Västerås.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Du agerar värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är innebär rollen?

Som fastighetsskötare hos oss på Scandic är ditt främsta fokus att hålla hotellet i fint skick för våra gäster. Scandic är hyresgäst och ansvarar driftmässigt för såväl hotellets egendom som byggnaden. Arbetet sker till stor del i hotellrum och andra gästutrymmen, och det blir därmed många hej i korridoren till våra gäster - det är precis där och då vi påvisar den goda service vi har.

I din roll arbetar du med daglig drift samt planerat och felavhjälpande underhåll av hotellets lokaler och installationer så som dörrar, lås och inredning och utrustning i hotellrum, gym, kök och restaurang, konferens, pool och bastu/relax. Åtgärder för driftoptimering av byggnadens klimatsystem, värme och ventilation, avläsningar av förbrukningar ingår också.

Vidare ingår i rollen att arbeta med hotellets brand- och säkerhet, fastighetsdrift och underhåll, såväl förebyggande som akut. Hållbarhet är ett viktigt ledord och du arbetar således aktivt med att få in det i våra arbetssätt ytterligare. Verksamheten innebär en del myndighetskrav och du är involverad i många av dessa. Struktur, noggrannhet, driv och flexibilitet är viktiga egenskaper, du har ett öga för detaljer och du trivs bland människor och att arbeta i en föränderlig miljö. Du rapporterar till en Property Manager.

Vem är du?

Vi söker dig som har teknisk utbildning och erfarenhet inom fastighetsdrift. Du har kunskap inom något av områdena el, VVS eller styr- och reglerteknik. Kunskaper om brandsäkerhet behövs för tjänsten och anläggningsskötarutbildning brandlarm är meriterande. I övrigt har du datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning.
Arbete på helger förekommer.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, vår kultur och våra förmåner!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Servicetekniker

Nu söker vi en engagerad och serviceinriktad resande servicetekniker som vill vara med och göra skillnad hos JMS Vattenrening i Örebro AB. Här får du möjlighet att arbeta med spännande teknik och bidra till att säkra rent vatten för deras kunder. Om rollen Som resande servicetekniker kommer du att ansvara för nyinstallationer och service hos nya och befintliga kunder av företagets vattenreningssystem. Du kommer att vara ute på fältet och lösa tekniska ut... Visa mer
Nu söker vi en engagerad och serviceinriktad resande servicetekniker som vill vara med och göra skillnad hos JMS Vattenrening i Örebro AB. Här får du möjlighet att arbeta med spännande teknik och bidra till att säkra rent vatten för deras kunder.

Om rollen
Som resande servicetekniker kommer du att ansvara för nyinstallationer och service hos nya och befintliga kunder av företagets vattenreningssystem. Du kommer att vara ute på fältet och lösa tekniska utmaningar, utföra underhåll och ge kundsupport. Du utgår hemifrån och med servicebilen tar du dig ut till kunderna vilket oftast är privatpersoner med egen brunn. Under introduktionen kommer du att få gå bredvid en erfaren kollega och se och lära av denne.

Skallkrav:
• Relevant utbildning inom VVS, som lägst gymnasienivå
• Flytande svenska i tal och skrift
• Körkort B

Plus i kanten om du har:• Stort tekniskt intresse
• Arbetat med tekniska lösningar sedan tidigare
• Datavana

Vem är du?
Vi ser att du som söker den här tjänsten uppskattar att knyta nya kontakter och har förmågan att förmedla en god servicekänsla till kunden. Vidare håller du en hög kvalité i ditt arbete och utför arbetsuppgifterna noggrant och strukturerat. Stor vikt läggs vid personligheten och det är viktigt att du är flexibel, och har ett starkt kundfokus.

Om JMS Vattenrening i Örebro AB
JMS Vattenrening är en ledande aktör inom vattenreningsteknik. Företaget har funnits i branschen sedan början på 90-talet och främjar långsiktighet både för medarbetare och kunder. Det är viktigt att upprätthålla nöjda, motiverade medarbetare samtidigt som man ser av allra största vikt till kvalité och lösningsfokus mot kunder. Företaget finns på 20-talet olika orter runt om i Sverige och för denna tjänst kan du vara placerad i Västerås eller mot Stockholm då du utgår från hemmet och har distriktet Västmanland-norra Stockholm.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos JMS Vattenrening.

Villkor:
Startdatum: augusti 2024
Placeringsort: Västerås-Stockholm
Arbetstider: Kontorstider 8-17
Omfattning: Heltid

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Rutinerad serviceelektriker i Västeråstrakten?

Vi söker nu efter en rutinerad serviceelektriker till Koteko, en del av Prevas Västerås. Här har du en viktig och självständig roll som elektriker inom industri, där arbetsveckan också innefattar en del administrativa arbetsuppgifter. Du planerar dina arbetsdagar själv och åker ut på egen hand till kund. Arbetsdagen kommer innehålla allt från orderhantering, administration, felsökning till mindre installationer. Det ges här möjlighet att arbeta hemifrån ... Visa mer
Vi söker nu efter en rutinerad serviceelektriker till Koteko, en del av Prevas Västerås. Här har du en viktig och självständig roll som elektriker inom industri, där arbetsveckan också innefattar en del administrativa arbetsuppgifter.
Du planerar dina arbetsdagar själv och åker ut på egen hand till kund. Arbetsdagen kommer innehålla allt från orderhantering, administration, felsökning till mindre installationer.
Det ges här möjlighet att arbeta hemifrån eller på företagets kontor för de administrativa delarna. Men du utgår oftast ifrån kontoret som är beläget i Västerås, därför bör du vara bosatt i närheten.
Du som nu söker ska ha dokumenterad tidigare erfarenhet av att arbeta som just serviceelektriker och helst inom industri då det främst är inom den sektorn projekten ligger. Du bör också vara en utåtriktad person som trivs med den dagliga kundkontakten.


Checklista för tjänsten, stämmer följande in på dig...?
* Utbildad elektriker med ecy-cert
* Dokumenterad tidigare erfarenhet av serviceelektriker-rollen
* B-körkort
* Kommunikativ
* Ansvarstagande och bra på att planera
* Tillgänglig för att arbeta i Västerås med omnejd


Sök då tjänsten direkt, så tar vi kontakt med dig!
Vill du veta mer om Koteko, en del av Prevas? Länk: https://www.koteko.se/om-koteko/ https://www.koteko.se/om-koteko/ Visa mindre

Rutinerad serviceelektriker i Västeråstrakten?

Vi söker nu efter en rutinerad serviceelektriker till Koteko, en del av Prevas Västerås. Här har du en viktig och självständig roll som elektriker inom industri, där arbetsveckan också innefattar en del administrativa arbetsuppgifter. Du planerar dina arbetsdagar själv och åker ut på egen hand till kund. Arbetsdagen kommer innehålla allt från orderhantering, administration, felsökning till mindre installationer. Det ges här möjlighet att arbeta hemifrån ... Visa mer
Vi söker nu efter en rutinerad serviceelektriker till Koteko, en del av Prevas Västerås. Här har du en viktig och självständig roll som elektriker inom industri, där arbetsveckan också innefattar en del administrativa arbetsuppgifter.
Du planerar dina arbetsdagar själv och åker ut på egen hand till kund. Arbetsdagen kommer innehålla allt från orderhantering, administration, felsökning till mindre installationer.
Det ges här möjlighet att arbeta hemifrån eller på företagets kontor för de administrativa delarna. Men du utgår oftast ifrån kontoret som är beläget i Västerås, därför bör du vara bosatt i närheten.
Du som nu söker ska ha dokumenterad tidigare erfarenhet av att arbeta som just serviceelektriker och helst inom industri då det främst är inom den sektorn projekten ligger. Du bör också vara en utåtriktad person som trivs med den dagliga kundkontakten.


Checklista för tjänsten, stämmer följande in på dig...?
* Utbildad elektriker med ecy-cert
* Dokumenterad tidigare erfarenhet av serviceelektriker-rollen
* B-körkort
* Kommunikativ
* Ansvarstagande och bra på att planera
* Tillgänglig för att arbeta i Västerås med omnejd


Sök då tjänsten direkt, så tar vi kontakt med dig!
Vill du veta mer om Koteko, en del av Prevas? Länk: https://www.koteko.se/om-koteko/ https://www.koteko.se/om-koteko/ Visa mindre

Tekniker Västerås

Är du tekniskt kunnig och samtidigt bilintresserad? Då kan du vara den vi söker som tekniker till oss på M bilar Group i Västerås. Det här erbjuder vi En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar. Vi vill att våra medarbetare ska må bra, bå... Visa mer
Är du tekniskt kunnig och samtidigt bilintresserad? Då kan du vara den vi söker som tekniker till oss på M bilar Group i Västerås.
Det här erbjuder vi
En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.
Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har M Bilar Group medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som tekniker utför du service, felsökningar och bilreparationer inom angiven reparationstid och med fackmannamässig bedömning. Du arbetar självständigt, men samverkar också med dina kollegor på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda mål och nå en hög kundtillfredsställelse. Du trivs med att bidra till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.
Vad vi önskar av dig
Vi tror att du har ett tekniskt intresse och fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är en van datoranvändare och uttrycker dig väl i svenska och engelska såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på M bilar Group i Västerås. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.
Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Zeppelin-CAT söker fältmekaniker i Västerås, Köping, Arboga med

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikatione... Visa mer
Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.Zeppelin-CAT söker fältmekaniker runt Västerås, Köping, Arboga-trakten!

Om tjänsten

Som fältmekaniker arbetar du med underhåll, service, felsökning och reparationer av Caterpillars produktprogram ute hos våra kunder i Västerås, Köping, Arboga med omnejd. Du kommer att rapportera till vår Fältservicechef som är placerad på vår verkstad i Upplands Väsby.

Vi erbjuder:
* Ett roligt jobb som mekaniker med goda utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats med god gemenskap och fin sammanhållning.
* Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken - Caterpillar.
* Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.

Bakgrund
* Erfarenhet av service och underhåll av liknande produktprogram * Erfarenhet av att arbeta som mekaniker
* Kunskap om entreprenadmaskiners konstruktion och funktion
* God datorvana
* Goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt

Profil

Vi ser gärna att du genomgått tekniskt gymnasium eller motsvarande. B-körkort är ett krav. För att lyckas som fältmekaniker hos oss är du serviceinriktad, flexibel samtidigt som du är noggrann och genomför ditt arbete med stort engagemang och en positiv inställning.

Låter detta som något för dig?

Placering: Västerås, Arboga, Köping med omnejd

Frågor? Ring fältservicechef Christian Vase på tel 070-7134360

Intresserad? Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Vi söker en ny kollega i rollen som Reservdelsrådgivare/Parts Advisor

Nu finns det en möjlighet för dig som är organiserad och kundfokuserad att anta utmaningen som Reservdelsrådgivare (Parts Advisor). Att tillhöra Scaniafamiljen innebär att du får arbeta med det bästa lastbilsmärket på marknaden. Vi arbetar i en spännande miljö där du som medarbetare ges utrymme att utvecklas. Vi rustar oss för framtiden och investerar i våra framtida medarbetare! Känner du igen dig på beskrivningen nedan? Rollen • Du är en viktig del av ... Visa mer
Nu finns det en möjlighet för dig som är organiserad och kundfokuserad att anta utmaningen som Reservdelsrådgivare (Parts Advisor). Att tillhöra Scaniafamiljen innebär att du får arbeta med det bästa lastbilsmärket på marknaden.
Vi arbetar i en spännande miljö där du som medarbetare ges utrymme att utvecklas. Vi rustar oss för framtiden och investerar i våra framtida medarbetare!
Känner du igen dig på beskrivningen nedan?
Rollen
• Du är en viktig del av teamet, hjärtat av verksamheten, och kommer att ansvara för snabb och effektiv reservdelsförsörjning
• Du bygger och utvecklar relationer med kunder, levererar en förstklassig service genom att se till att kundernas krav uppfylls
• Tar kontakt med leverantörer för att säkerställa att delar beställs i linje med operativa behov
• Assisterar med leverans och hämtning av delar vid behov, ser till att delar är förplanerade och dokumenterade korrekt
• Du utför och övervakar lagerkontroller proaktivt och fortlöpande här ingår även lagervård
Din profil
Du trivs med att ge service och att hantera en mängd olika ärenden samt är flexibel. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral och för dig är det självklart att stötta ditt team och kollegor. Som person är du serviceinriktad, ordningsam och kundorienterad.
Ditt bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.
Vi kan ge dig
En trivsam arbetsmiljö med duktiga och trevliga kollegor inom reservdelar och verkstad.
Mycket goda möjligheter till vidareutbildning och egen utveckling inom Scania.
Känner du igen dig på beskrivningen? Vill du bli en av oss och är du intresserad av denna spännande möjlighet, vänligen ansök idag.
För dig som bor längre än 15 mil från oss så hjälper vi till med att förmedla en bostad. Gå in på vår hemsida och sök våra roller i Västerås.
Ytterligare information
Tjänsten är en heltidstjänst. Arbetstiden sker schemalagd 07:00-16:00 – dagtid.
Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval och ev kallelse till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden med undantag för semesterperioden i Juli.
Välkommen med din ansökan!


Scania Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med 90-talet Scaniaanläggningar och 2 000 medarbetare, varav knappt 1 000 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö samt inom Gävleborg, Dalarna, Södermanland och Västmanland. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva. Visa mindre

Är du Servicetekniker/Lastbilsmekaniker? Vi söker dig!

Ansök    Jun 3    Scania CV AB    Lastbilsmekaniker
”Möt oss på mitten – kom till Scania i Västmanland” Vi söker nya kollegor till vårt verkstadsteam i Västerås. Att tillhöra Scaniafamiljen innebär att du får arbeta med det bästa lastbilsmärket på marknaden. Vi arbetar i en spännande miljö där du som medarbetare ges utrymme att utvecklas. Vi rustar oss för framtiden och investerar i våra framtida medarbetare! Känner du igen dig på beskrivningen nedan? Rollen Du är en driven och erfaren lastbilsmekaniker som... Visa mer
”Möt oss på mitten – kom till Scania i Västmanland”
Vi söker nya kollegor till vårt verkstadsteam i Västerås.
Att tillhöra Scaniafamiljen innebär att du får arbeta med det bästa lastbilsmärket på marknaden. Vi arbetar i en spännande miljö där du som medarbetare ges utrymme att utvecklas. Vi rustar oss för framtiden och investerar i våra framtida medarbetare!
Känner du igen dig på beskrivningen nedan?
Rollen
Du är en driven och erfaren lastbilsmekaniker som gillar att arbeta både i team och självständigt
Du är flexibel och hjälpsam vilket vi värderar högt
Du förstår kundens behov och när du hjälper våra kunder ser du till så att kundens verksamhet kan fortsätta vara lönsam
Du gillar dessutom att lösa problem och vågar ta egna initiativ
Har du svarat JA på ovan – då är du rätt person för oss

Din profil
Du kommer att vara viktig för oss då våra kunder kräver professionell och noggrann service.
Att vara mekaniker hos oss innebär att du kommer att utföra service, reparationer och underhåll av tunga fordon, släp, påbyggnationer m m.
För oss är arbetsmiljö viktigt och rollen kräver att du har en god grundfysisk och kunskap om hur man använder verktyg för speciallyft och andra hjälpmedel.
Ditt bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.
Vi kan ge dig
En trivsam arbetsmiljö med duktiga kollegor i verkstaden. Du får ett team av trevliga, kompetenta kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna och du har goda möjligheter till vidareutbildning samt utveckling inom Scaniaorganisationen.
För dig som bor längre än 15 mil från oss så hjälper vi till med att förmedla en bostad. Gå in på vår hemsida och sök våra roller i Västerås.
Ytterligare information
Vill du veta mer? Kontakta gärna:
Västerås - Servicechef Johan Bovin, [email protected], tfn 010-706 64 11. Tjänsten är en heltidstjänst. Arbetstiden sker schemalagd 07:00-16:00 – dagtid.
Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval och ev kallelse till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden med undantag för semesterperioden i Juli.
Välkommen med din ansökan!
Scania Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med 90-talet Scaniaanläggningar och 2 000 medarbetare, varav knappt 1 000 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö samt inom Gävleborg, Dalarna, Södermanland och Västmanland. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva. Visa mindre

Elektriker till Göteborg, vi hjälper till med bostad!

Ansök    Maj 30    eLinked AB    Installationselektriker
Om företaget eLinked AB är expansivt konsultbolag som arbetar inom El installationsbranschen, med kontor i Stockholm, Göteborg Malmö. Vi arbetar främst med uthyrning av våra fastanställda elektriker, ledande montörer och projektledare där vi arbetstoppar befintliga projekt eller går in med hela arbetslag. Alla anställda går under installationsavtalets kollektivavtal.  Göteborg kommer att växa så det knakar dom kommande åren, med stora satsningar inom b... Visa mer
Om företaget

eLinked AB är expansivt konsultbolag som arbetar inom El installationsbranschen, med kontor i Stockholm, Göteborg Malmö. Vi arbetar främst med uthyrning av våra fastanställda elektriker, ledande montörer och projektledare där vi arbetstoppar befintliga projekt eller går in med hela arbetslag. Alla anställda går under installationsavtalets kollektivavtal. 

Göteborg kommer att växa så det knakar dom kommande åren, med stora satsningar inom både infrastruktur kommersiella byggnader. eLinked söker därför duktiga elektriker runt om i landet som kan tänka sig göra Göteborg till sin nya hemstad.
Om du behöver hjälp med bostad kan vi bistå med detta, där vi kan erbjuda antingen lägenhet eller samboende med andra kollegor från eLinked i ett gemensamt hus.

eLinked sätter alltid våra medarbetare i första rummet och värdesätter att ha en god kontakt med våra elektriker.
Vi är lyhörda och måna om att alla skall trivas och må bra. Därför kör vi kontinuerlig uppföljning för att bemöta frågor och önskemål i den utsträckning som går.


Jobbeskrivning

Som elektriker hos eLinked får man ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation, underhåll och ombyggnationer. Arbetsuppgifterna kommer skilja sig på dem olika arbetsplatserna då projekten är i olika skeden.  Du kommer att ha kontinuerlig kontakt med  kunder och analysera arbetet för att säkerställa kvalité och en trygg miljö. Du planerar din dag med informationen i respektive uppdrag. 

Mycket av arbetet kommer att bestå av: 
- Dragning av kraft, data, belysning
- Brandlarm och övrig svagström som dörrautomatiker, passage mm. 
- Komplettering
- Inkoppling och driftsättning av centraler.
 
Tjänsten erbjuder
Som elektriker på eLinked arbetar du ihop med våra övriga elektriker och ledande montörer ute på projekten. Du går som uthyrd konsult till dom projekten vi är med och samarbetar på. När projektet sedan är klart placerar vi om dig på något nytt likvärdigt projekt, eller efter nya önskemål om du vill testa något annat. Här är möjligheten att få bredda sin kompetens och sitt kontaktnät mycket stora. Många av våra anställda uppskattar variationen av arbetsplatser arbetsuppgifter vi kan erbjuda, där du har chansen att bredda ditt eget kontaktnät i branschen. Utöver det så erbjudes många härliga arbetskollegor med många trevliga aktiviteter på firman.
Vi arbetar kontinuerligt med att kompetensutveckla våra elektriker genom att följa deras erfarenhet och utbilda inom kurser. Många av våra elektriker har startat som 1-3 års montörer och är idag Ledande montör på projekt, eller ledande montörer som idag är arbetsledare eller projektledare.

eLinked erbjuder:

God lön efter bakgrund/erfarenhet


Ackord på de arbetsplatser som erbjuder detta


Kollektivavtal: Installationsavtalet med tillhörande förmåner som reseersättning/restid mm.


Arbetstelefon med fria samtal och surf


Dator eller surfplatta - till projekt/ansvarsroller som kräver tydlig dokumentation


Fora: Olycksfalls försäkring - Tjänstepension


Friskvårdsbidrag via Nordic Wellness, Sats, 24/7.


Ett stort kontaktnät i el-branschen


Trevliga aktiviteter med firman


God uppföljning och kompetensutveckling


Möjlighet att växa internt


Utbildningar Kurser


Din profil
För att vara en attraktiv elektriker på eLinked ser vi gärna att du värdesätter yrkesstolthet, en vilja att göra ett snyggt och bra jobb samtidigt som du är en schysst arbetskollega. Det är viktigt att kunna samarbeta likaväl som att arbeta självständigt.
Krav för att söka tjänsten:

Fullständig El-utbildning


ECY eller likvärdigt el-certifikat godkänt/validerat utlåtande av installatörsföretagen


Minst 3 års erfarenhet som elektriker


Meriter:

Erfarenhet inom entreprenad, service eller industri


Erfarenhet som ledande montör


Allmän Behörighet


Kurser och certifikat såsom: Liftkort, Fallskydd, ESA 14 mm.Ansökan:
Välkommen med att registrera din ansökan via länken med ett uppdaterat CV så kontaktar vi dig så snart vi kan. Visa mindre

Autobil Servan söker omgående en bilmekanik.

Jag söker en bilmekaniker som kan serva, byta motordelar, flexibel och självgående. Om du känner att du är rätt person får du gärna skicka in din ansökan. Som bilmekaniker kommer du att jobba med felsökning, reparation och servicearbeten på personbilar av alla märken. Du ansvarar för arr reparationer och service åtgärdas på ett tillförlitligt sätt och enligt tillverkarens anvisningar. Du kommer i ditt dagliga arbete att jobba nära kunden och det är därför ... Visa mer
Jag söker en bilmekaniker som kan serva, byta motordelar, flexibel och självgående.
Om du känner att du är rätt person får du gärna skicka in din ansökan.
Som bilmekaniker kommer du att jobba med felsökning, reparation och servicearbeten på personbilar av alla märken. Du ansvarar för arr reparationer och service åtgärdas på ett tillförlitligt sätt och enligt tillverkarens anvisningar. Du kommer i ditt dagliga arbete att jobba nära kunden och det är därför viktigt att du kan skapa långsiktiga relationer.
Autobil Servan
Strömledningsgatan 1
72137 Västerås Visa mindre

Servictekniker till vår kund JMS Vattenrening!

Hos vår kund JMS Vattenrening erbjuder vi nu en varierande roll med personliga möten och tekniska utmaningar. Vi söker en servicetekniker som kommer vara kundernas expert på plats i installation, service och underhåll och arbeta för att kunderna ska få friskt vatten på ett smidigt och riktigt sätt. Välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Hos JMS Vattenrening arbetar både tekniker, säljare och övrig personal som tillsammans bildar ett härligt team. Du komm... Visa mer
Hos vår kund JMS Vattenrening erbjuder vi nu en varierande roll med personliga möten och tekniska utmaningar. Vi söker en servicetekniker som kommer vara kundernas expert på plats i installation, service och underhåll och arbeta för att kunderna ska få friskt vatten på ett smidigt och riktigt sätt. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Hos JMS Vattenrening arbetar både tekniker, säljare och övrig personal som tillsammans bildar ett härligt team. Du kommer att bli en del av servicetekniker-teamet. Uppdraget kommer till en början att vara via Academic Work på heltid under 6 månader. Därefter finns det god chans till förlängning förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds
- En tjänst där du har många kontaktytor och dagligen träffar olika personer
- Att bli en del av ett rutinerat team med goda chanser till kompetensutbyte
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Du kan utgå hemifrån varje dag, alternativt utgå från kontoret i Västerås för att ta dig runt till dina kunder i Västerås, Enköping, Norrtälje och Bålsta. Som arbetsverktyg kommer du att få nyttja en bil och en telefon under arbetstid
* Med hjälp av dina kollegor på innesälj kommer du att få uppbokade nyinstallationer och servicemöten.


VI SÖKER DIG SOM
- Har ett stort tekniskt intresse
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då språket förekommer i den dagliga kommunikationen internt likväl som externt
- Har en avslutad gymnasieutbildning där du har läst kurser inom VVS
- Innehar B-körkort
- Har goda kunskap i Microsoft Office då allt administrativt arbete i tjänsten sker i främst Outlook

Det är meriterande om du har
- Eftergymnasial utbildning inom VVS. Alternativt har tidigare dokumenterad erfarenhet av arbete inom VVS och installation, exempelvis inom värmepumpar, värme, kyla, vatten
Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Självgående
- Anpassningsbar
- Noggrann

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

Installation Supervisor/Manager

Career Opportunities (myworkdayjobs.com)Job Title: Installation Manager Reporting to: Field Operations Manager Department: Sweden, Field Operations Location: Västerås, Hybrid At Linxon, we expand and take care of the Swedish electricity grid to meet the increased energy demand. We carry out work in the voltage range 130kV – 400 kV and our customers are mainly electricity utility companies and energy providers. Sweden is now transitioning to a fossil-free f... Visa mer
Career Opportunities (myworkdayjobs.com)Job Title: Installation Manager
Reporting to: Field Operations Manager
Department: Sweden, Field Operations
Location: Västerås, Hybrid
At Linxon, we expand and take care of the Swedish electricity grid to meet the increased energy demand. We carry out work in the voltage range 130kV – 400 kV and our customers are mainly electricity utility companies and energy providers. Sweden is now transitioning to a fossil-free future, working at Linxon is contributing to the green transformation of the energy supply.

Role description
In your role as installation manager you will report to the Head of Field Operations within Linxon Sweden and will be responsible for the Installation Department managing a team of ca 10 persons including but limited to the following duties:
• Overall responsible for the Project's installation works, incl. High-voltage equipment for AC substations (130kV – 400 kV).
• Subcontracting of the installation package within the allocated project budget.
• Support for procurement of Subcontractors.
• Close follow-up of ongoing projects and handle issues with subcontractors during the execution project.
• Work closely with project Managers
· Resource planning of site managers to be allocated for the different projects and provide necessary support to the site management team
· Develop and improve procedures and QA processes to ensure delivery in accordance with electrical safety, HSE and Quality standards.
· Be part of the planning for Site Activities
· Support the sales department and prepare RfQ related to installation works in the tender stage.
We operate throughout Sweden and Nordic countries which requires travelling to different project sites when needed.

We offer
A safe and flexible working environment where safety for our employees has the highest priority. We protect the well-being of our employees, that everyone feels seen and heard, as well as the family feeling. Furthermore, we offer a competitive wage, health benefits, car policy and more.

Your background
It is a requirement that you have worked in the field of energy, high-voltage substations and EPC turnkey projects. You have at least 10 years' experience from similar position, or as installation supervisor, site manager and would like to take the next step to become a department manager and lead a sizeable team. It is advantageous if you have BAS-U and ESA-19 On the other hand, the T In addition, you shall have educational background within electricity and power field (preferred as electrical engineer) or hands-on experience as certified electrician.
In your way of working, you are driven, meticulous, structured and enjoy working in a team and having personnel That is why the Sher You have a driving license with at least B authorization. Great emphasis is placed on personal suitability.

About Linxon

Linxon Sweden was started in 2017 and since then has been one of the leaders in power supply solutions for grid companies, industry and public administration. Today we have around 70 employees in Sweden and five hubs around the globe. Visa mindre

Gruppchef Fastighetsskötsel till Västerås

HSB Förvaltning i MälarDalarna AB söker Gruppchef Fastighetsskötsel till Västerås Om tjänsten HSB Förvaltning i MälarDalarna AB söker en ytterligare Gruppchef inom fastighetsskötsel med placering i Västerås. Du kommer att arbeta nära den nuvarande Gruppchefen Fastighetsskötsel och vara behjälplig/stöd gällande drift, tillsyn och skötsel av fastigheter, både inomhus och utomhus, inklusive felavhjälpande underhåll, städning och snöröjning. Ditt huvudsakliga... Visa mer
HSB Förvaltning i MälarDalarna AB söker Gruppchef Fastighetsskötsel till Västerås
Om tjänsten
HSB Förvaltning i MälarDalarna AB söker en ytterligare Gruppchef inom fastighetsskötsel med placering i Västerås. Du kommer att arbeta nära den nuvarande Gruppchefen Fastighetsskötsel och vara behjälplig/stöd gällande drift, tillsyn och skötsel av fastigheter, både inomhus och utomhus, inklusive felavhjälpande underhåll, städning och snöröjning. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att vara inom maskingruppen, fastighetsreparatörer samt snöhantering.
Arbetsuppgifter
Som Gruppchef leder och organiserar du verksamheten inom ditt tjänsteområde. Du har personalansvar för en arbetsgrupp på 9 medarbetare och säkerställer kvalitet, kostnad och samordning av leveranser. Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:
• Ansvar för avtal och leveranssäkerhet
• Planering och uppföljning av arbetsordrar
• Personalplanering, rekrytering och introduktion av ny personal
• Genomföra medarbetarsamtal, lönesamtal och rehabilitering
• Utveckling och förbättring av arbetssätt och rutiner
• Budgetansvar och uppföljning av resultat
• Ansvar för fordonsparken inom ditt område
• Daglig kontakt med kunder och samarbetspartners
• Merförsäljning till befintliga kunder och identifiering av nya kunder
• Samarbete och utveckling mellan regionerna
• Rapporteringsansvar till närmsta chef Kvalifikationer

För att trivas och lyckas i rollen bör du ha:
• God datavana och administrativ förmåga
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
• Affärsdriv och utvecklingsinriktning
• Förmåga att skapa goda kundrelationer
• Noggrannhet, självgående och serviceinriktad inställning
• B-körkort
• Erfarenhet av fastighetsskötsel, fordonsfrågor och fastighetsteknik
• Utbildning inom ledarskap och arbetsmiljö är meriterande
Vi erbjuder:
Hos HSB är du en del av något större. Vi skapar framtidens hållbara boenden tillsammans med våra medlemmar. Vi öppnar också dörrar för dem som gör oss till det vi är här och nu – våra medarbetare. Vi erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar, god gemenskap och trevliga kollegor. HSB strävar hela tiden efter att bli bättre, både som organisation och som arbetsplats, och det blir vi när medarbetarna utvecklas. Hos HSB är det du som påverkar din utveckling. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Organisationen präglas av kärnvärderingarna Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan och beslutsvägarna är korta, vilket innebär att du ges goda möjligheter att påverka. Du får också stor frihet under ansvar i arbetet och HSB försöker alltid – så långt det är möjligt – att hjälpa dig att skapa balans i tillvaron mellan jobb och fritid. Genom att bidra till organisationens framgång kommer dina insatser att värdesättas. Möjligheterna finns hos HSB.
Anställningsvillkor:
Heltidstjänst med anställningsvillkor enligt kollektivavtal.
Tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan:
Sista ansökningsdag är 2024-06-19.
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fälttekniker-Mälardalen

Vill du vara ansiktet utåt för ALFAB och Liebherr? Nu söker vi en resande Servicetekniker till ALFAB! Sök tjänsten idag! Om företaget ALFAB är ett svenskt familjeföretag i andra generation som brinner för kranar. De är generalagent för Liebherr Mobilkranar & Tornkranar i Sverige. ALFAB som det ser ut idag grundades 1987. Grundstommen inom ALFAB är marknadsledande service. Med ca 30 medarbetare i Sverige levererar de högkvalitativ service med marknadens b... Visa mer
Vill du vara ansiktet utåt för ALFAB och Liebherr? Nu söker vi en resande Servicetekniker till ALFAB! Sök tjänsten idag!

Om företaget

ALFAB är ett svenskt familjeföretag i andra generation som brinner för kranar. De är generalagent för Liebherr Mobilkranar & Tornkranar i Sverige. ALFAB som det ser ut idag grundades 1987. Grundstommen inom ALFAB är marknadsledande service. Med ca 30 medarbetare i Sverige levererar de högkvalitativ service med marknadens bästa och mest utbildade personal.

Din framtid

Som resande servicetekniker arbetar du mestadels ute på fält med reparation, felsökning och service på mobilkranar och mobila tornkranar. Rollen innefattar kundkontakt samt att du är en viktig kugge i vårt serviceteam bestående av support, reservdelar, fältservice och verkstad. Verkstad och kontor ligger i Västerås men du kommer att utgå hemifrån. Då det kan förekomma arbete i verkstaden ser vi gärna att du bor i Mälardalen med omnejd.

Då ALFAB är verksamma i hela Sverige kommer övernattningar att förekomma.

Din profil

Som servicetekniker hos ALFAB ser vi att du har följande kvalifikationer:

Goda kunskaper inom el, elektronik och fordonsteknik. Kunskaper inom hydraulik, schemaläsning och moderna dieselmotorer är meriterande.
Minimum B-Körkort. C- och BE-kort är meriterande.
Kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
God datorvana. Meriterande är erfarenhet av diagnos- och reservdelsprogram samt vana att hantera digital teknisk info och servicerapportering.
Det är meriterande om du har erfarenhet som tekniker inom fordon eller maskiner.


Som person är du noggrann och känner stort ansvar för ditt utförda arbete. Du levererar med hög kvalitet och förstår vikten av att hålla god service gentemot kunderna. Ditt arbetssätt är effektivt, lösningsfokuserat och flexibelt.

Övrigt

Stor frihet och variation i arbetet.
Möjligheten att representera ett världskänt varumärke.
Tjänstepension, sjukvårdsförsäkring samt friskvårdsbidrag.
Kontinuerliga utbildningar såväl i Sverige som på Liebherr’s fabriker i Tyskland.
Egen välutrustad servicebil (Mercedes Sprinter), dator och telefon.


I denna rekrytering samarbetar ALFAB Service AB med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på [email protected].

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb som truckförare

Ansök    Maj 29    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Om tjänstenVår kund i Västerås söker nu efter erfarna truckförare som kan stötta under sommarperioden! Vi erbjuder en spännande möjlighet där huvuduppgifterna består av truckkörning med lastning och lossning av lastbilar samt interntransport inom verksamheten. Dessutom kan montering förekomma.Huvudsakliga arbetsuppgifter:- Truckkörning- Lastning och lossning- Interntransport- Montering Arbetstiderna är förlagd på 2-skift. Start omgående, uppdraget beräkna... Visa mer
Om tjänstenVår kund i Västerås söker nu efter erfarna truckförare som kan stötta under sommarperioden! Vi erbjuder en spännande möjlighet där huvuduppgifterna består av truckkörning med lastning och lossning av lastbilar samt interntransport inom verksamheten. Dessutom kan montering förekomma.Huvudsakliga arbetsuppgifter:- Truckkörning- Lastning och lossning- Interntransport- Montering

Arbetstiderna är förlagd på 2-skift. Start omgående, uppdraget beräknas löpa fram till 2 augusti.

Om digVi söker dig som har erfarenhet av truckkörning och är redo att bidra till vårt team. Som person är du ansvarstagande, har god samarbetsförmåga och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo.

Kvalifikationer:- Truckkort (Får ej vara äldre än 5 år)- B-körkort- Flytande i svenska och engelska, i tal och skriftVi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om AdeccoAdecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.KontaktuppgifterHar du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Tilde Fridholm via [email protected] alt. kundansvarig Niclas D´adda via [email protected] 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetstekniker Västerås med omnejd

Våra anställda bygger vårt varumärke En stor del av MBA Fastighetsservices framgångar beror på vår kompetenta personal. Så vill vi att det ska fortsätta att vara. Därför ser vi till att erbjuda våra anställda förmåner som är svåra att hitta på de flesta andra arbetsplatser. Detta eftersom vi är övertygade om att en generös företagskultur med människor som trivs på arbetsplatsen är bästa vägen till framgång ute hos kund. MELLERSTA SVERIGE MBA Fastigh... Visa mer
Våra anställda bygger vårt varumärke

En stor del av MBA Fastighetsservices framgångar beror på vår kompetenta personal. Så vill vi att det ska fortsätta att vara. Därför ser vi till att erbjuda våra anställda förmåner som är svåra att hitta på de flesta andra arbetsplatser.

Detta eftersom vi är övertygade om att en generös företagskultur med människor som trivs på arbetsplatsen är bästa vägen till framgång ute hos kund.

MELLERSTA SVERIGE

MBA Fastighetsservice expanderar. MBA kommer ursprungligen från Göteborg, nuförtiden sköter vi om fastigheter över halva Sverige. Vi är nu i behov av en fastighetstekniker med ansvarsområde Eskilstuna- Västerås, Sala, Uppsala, Arboga mm.

DIN ROLL

Vi söker dig som vill jobba som fastighetstekniker i främst Eskilstuna- Västerås- Arboga med omnejd för MBA Fastighetsservice. Som medarbetare är du företagets ansikte utåt och ansvarar för kontakt med såväl fastighetsförvaltare som hyresgäster och entreprenörer. Vi söker därför dig som är serviceinriktad, självgående och ordningsam med en härlig inställning och attityd.

Tjänsten erbjuder en variation av arbetsuppgifter där felavhjälpande underhåll hos våra hyresgäster utgör den största delen. Du arbetar ansvarsfullt med ditt fastighetsbestånd och deltar i uppföljningsmöten mot våra kunder. Tjänstens områdesindelning är i Mellansverige och inkluderar många resor.

Inom företaget får du möjligheten till kompetensutveckling inom de områden du arbetar med.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

• Felavhjälpande åtgärder i lokaler mm
• Drift och underhåll
• In- och utvändig skötsel inkl. gräsklippning.
• Ronderingar, avläsningar
• Utföra planerat underhåll
• Administrativa arbetsuppgifter i tex Excel
• Projektledning, offertförfarande

DIN PROFIL

Önskvärda kvalifikationer är relevant utbildning och erfarenhet av liknande arbete. En hög social kompetens, intresse för teknik och känsla för service är egenskaper som värdesätts. Du arbetar till större delen självständigt men då arbetsuppgifter varierar förekommer även uppgifter som du utför tillsammans med kollegor eller andra entreprenörer varpå samarbetsförmåga är en viktig egenskap. Det ingår en hel del administrativt arbete, vilket medför att grundläggande kunskaper i Excel är av stor vikt.

Du behöver kunna göra dig väl förstådd i svenska språket i såväl tal som skrift.

Du utgår hemifrån och då det är ett vidsträckt uppdrag vilket inkluderar många resor till och från fastigheterna så är B-körkort ett krav. Visa mindre

Tågmontör Finnslätten

Arbetsbeskrivning Är du en praktiskt lagd person? Har du använt mycket verktyg på jobb eller fritid? Har du erfarenhet av arbete inom industrin i allmänhet och som montör i synnerhet? Då har du kommit helt rätt! Arbetsuppgifterna på detta uppdrag innebär elektromekaniskt montage utifrån montageinstruktioner och ritningar. Det förekommer även förläggning av kablar, allt ifrån grovkablage till finkablage. Du kommer att arbeta på ett linjemontage. Arbetsmomen... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en praktiskt lagd person? Har du använt mycket verktyg på jobb eller fritid? Har du erfarenhet av arbete inom industrin i allmänhet och som montör i synnerhet? Då har du kommit helt rätt!
Arbetsuppgifterna på detta uppdrag innebär elektromekaniskt montage utifrån montageinstruktioner och ritningar. Det förekommer även förläggning av kablar, allt ifrån grovkablage till finkablage. Du kommer att arbeta på ett linjemontage. Arbetsmomenten sker både självständigt och i grupp.
Kunden ansvarar idag för stora projekt inom tågbranschen och behöver få in duktig och erfaren personal för att lyckas leverera. Start för detta uppdrag är omgående. Vi erbjuder också en möjlighet att utvecklas genom ett flertal kurser/utbildningar för den som inte redan har dessa.
Arbetstider: Måndag - Fredag, dagtid, 07.00 - 15.42
Övertid förekommer.

Ansvarsområden
Montering.
Kabeldragning.
Följa ritningar och montageinstruktioner.
Upprätthålla LEAN, såsom 5S, flödesproduktion och daglig styrning.
Utföra arbetsuppgifterna efter taktat flöde.
Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna tjänst behöver du ha:
Någon form av erfarenhet av tidigare arbete inom industrin.
Kunskaper inom montering, ritningsläsning och verktygshantering.
Kunna tala och förstå svenska obehindrat.

Det är även mycket meriterande om du har:
Erfarenhet inom elmontage.
Auktoriserad att kunna utföra kontaktpressning, lödning, lyft, momentdragning, etc.
Traverskort.
Ett teknisk intresse där man exempelvis gillar att mecka eller bygga på fritiden.
Körkort B + tillgång till bil.

Som person behöver du vara prestigelös och ansvarstagande i ditt arbete. Kan du både arbeta bra på egen hand samt i team, så kommer du lyckas bra. Det krävs att du som person är snabblärd och har ett öga för detaljer. Har du dessutom ett högt tempo i ditt arbete och trivs med det, kommer du passa som handen i handsken.

Om företaget

ALSTOM Rail Sweden AB
Alstom commits to contribute to a low carbon future by developing and promoting innovative and sustainable transportation solutions that people enjoy riding. From high-speed trains, metros, monorails, trams, to turnkey systems, services, infrastructure, signalling and digital mobility, Alstom offers its diverse customers the broadest portfolio in the industry. With its presence in 63 countries and a talent base of over 80,000 people from 175 nationalities, the company focuses its design, innovation, and project management skills to where mobility solutions are needed most. Visa mindre

Brandlarmstekniker

Ansök    Maj 27    Bravida Sverige AB    Teletekniker
Är du en passionerad Brandlarmstekniker som strävar efter perfektion? På Bravida är vi mer än bara proffs – vi är mästare av vårt hantverk. Nu söker vi på Västerås Säkerhet efter Brandlarmstekniker som kan bidra till vår framgångssaga. Om du är redo att ta din karriär till nästa nivå, ansök redan idag och bli en del av vårt vinnande team! Ditt nya jobb Som Brandlarmstekniker på Västerås Säkerhet kommer du att arbeta med driftsättning, installation och se... Visa mer
Är du en passionerad Brandlarmstekniker som strävar efter perfektion? På Bravida är vi mer än bara proffs – vi är mästare av vårt hantverk. Nu söker vi på Västerås Säkerhet efter Brandlarmstekniker som kan bidra till vår framgångssaga. Om du är redo att ta din karriär till nästa nivå, ansök redan idag och bli en del av vårt vinnande team!

Ditt nya jobb

Som Brandlarmstekniker på Västerås Säkerhet kommer du att arbeta med driftsättning, installation och service av våra Brand- och utrymningslarm. Du arbetar självständigt i många olika typer av uppdrag, både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Installation och driftsättning.
• Viss projektering
• Aktivt arbeta med att skapa, bevara och utveckla kundrelationer

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

 

Vi söker dig som


• Har en EL- eller Teleteknisk utbildning
• Tidigare erfarenhet inom driftsättning av brandlarm samt kunskaper inom brandlarmsregler
• Innehar B-körkort

Kontroll hos Rikspolisstyrelsen är ett krav.

Som person är du driven, engagerad och prioriterar såväl framdrift som kvalitet. Du ingår i ett arbetslag men eftersom arbete i stor utsträckning sker självständigt krävs det att du är ordningsam och har ett strukturerat arbetssätt. 

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 10 juni 2024. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Bra fastigheter gör skillnad, därför finns Bravida. Som Nordens ledande leverantör av tekniska helhetslösningar inom service och installation hjälper vi våra kunder att skapa väl fungerande och hållbara fastigheter.
Bravidas långsiktiga mål är att vara klimatneutral i hela värdekedjan år 2045. Vi har 13 000 medarbetare och finns på cirka 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bravidas aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. www.bravida.se
.

www.Bravida.se Visa mindre

Serviceelektriker inom industri - Västerås

Ansök    Maj 29    Btp Sweden AB    Installationselektriker
Är du elektriker med ett par års erfarenhet och vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en självgående serviceelektriker inom industri till vår kund i Västerås. Arbetsuppgifter Som serviceelektriker hos vår kund är arbetsuppgifterna omväxlande och varierande, tillsammans med dina kollegor tar ni ett stort ansvar. Du tar dig runt med servicebil i Västerås med om... Visa mer
Är du elektriker med ett par års erfarenhet och vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv?
Just nu söker vi en självgående serviceelektriker inom industri till vår kund i Västerås.
Arbetsuppgifter
Som serviceelektriker hos vår kund är arbetsuppgifterna omväxlande och varierande, tillsammans med dina kollegor tar ni ett stort ansvar.
Du tar dig runt med servicebil i Västerås med omnejd för att utföra bland annat installationer på serviceuppdrag där du utför kvalitetskontroller, felsökning, reparationer och nyinstallation i Industrimiljö.
Vi har kollektivavtal med SEF och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor och möjligheter till att utvecklas! Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde snarast, eller enligt ÖK.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är elektriker och har minst 4-5 års erfarenhet inom yrket och som är sugen på att ta nästa steg, till ett företag som lägger stor kraft på att vidareutveckla dig! Vi ser gärna att du har en bakgrund inom industriservice, automation, fastighetsstyrteknik och/eller installationsservice.
Utöver din tidigare yrkesbakgrund ser vi att du är noggrann och social. I ditt arbete kommer du ha kundkontakter och din förmåga att skapa goda relationer är av stor vikt. Du har lätt för att planera och prioritera ditt arbete. Du trivs både med att jobba på egen hand och tillsammans med andra.
För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel, självgående och målmedveten.
-B Körkort
Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet?
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Ange referens Serviceelektriker industri i ditt mail.
Om oss
Boost är ett rekrytering & bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 14 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Bovärd till K2A!

Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du en driven bovärd som tycker om att arbeta varierat med mycket eget ansvar? Ser du det som en självklarhet att alltid arbeta serviceinriktat, göra det lilla extra och sätta kunderna i fokus? Då kan denna tjänst som bovärd hos K2A vara något för dig! I rollen ingår drift, skötsel och underhåll av fastigheternas tekniska system samt andra service- och driftrelaterade ärenden gentemot fastigheterna och hyresgäster. Som bo... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en driven bovärd som tycker om att arbeta varierat med mycket eget ansvar? Ser du det som en självklarhet att alltid arbeta serviceinriktat, göra det lilla extra och sätta kunderna i fokus? Då kan denna tjänst som bovärd hos K2A vara något för dig!

I rollen ingår drift, skötsel och underhåll av fastigheternas tekniska system samt andra service- och driftrelaterade ärenden gentemot fastigheterna och hyresgäster. Som bovärd på K2A är du ansiktet utåt gentemot hyresgästerna och därför är det av stor vikt att du hela tiden arbetar kundorienterat och strävar efter att fastigheterna upprätthåller så hög standard som möjligt.

På K2A är hyresgästerna och fastigheterna alltid i fokus och arbetsuppgifterna kommer innefatta bland annat:
- Rondering av fastigheter, teknikutrymmen och miljörum.
- Ta emot felanmälningar och utföra eventuella åtgärder.
- Energieffektivisering och driftoptimera befintliga system inom ex. värme och ventilation.
- Kontakt med hyresgäster gällande hantering av felanmälan, planering av åtgärder samt återkoppling.
- Planera och genomföra lägenhetsbesiktningar.
- Nyckelhantering.

Tjänsten passar dig som har en teknisk bakgrund, vill ge förstklassig service och som trivs med att ha många kontaktytor då du kommer ha ett stort ansvar både gentemot hyresgäster samt fastigheterna i stort. Du som ansöker bör vara prestigelös, driven och handlingskraftig.

Personprofil
Vi söker dig som är en händig och kommunikativ problemlösare. Vi tror att du kommer från en bransch där du fått arbeta händigt och med kroppen, kanske inom snickeri, el, eller bygg. Vid frågor eller problem så kommer du vara den primära kontakten som hyresgästerna vänder sig till, vilket ställer krav på dig som söker att du är kommunikativ och tycker om att lösa problem samt bemöter personerna på ett professionellt och trevligt sätt. Har du tidigare arbetat som servicetekniker, fastighetstekniker, drifttekniker eller fastighetsskötare är det meriterande.

För att lyckas i rollen som fastighetstekniker krävs vidare:
- Svenska och engelska flytande i tal och skrift
- B-körkort

Som person tror vi att du är en utåtriktad och driven lagspelare. Du är prestigelös i ditt arbetssätt och trivs med en variation av arbetsuppgifter, från stort till litet och enkelt till komplext. Vidare är du van vid att arbeta självständigt. Som bovärd på K2A är det väldigt viktigt att du brinner för kundnöjdhet och gärna gör det lilla extra för att få personerna i fastigheterna att trivas så bra som möjligt.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07-16
Plats: Västerås/Enköping
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Oscar Backman på [email protected]

Välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Field Service Technician - Doors

About the job LT Engineering Solutions AB, Has been supporting the rail industry for 6 years and is expanding the team. The Field Service Engineer will start in an experienced team in an exciting environment working with the railway door system. The group of Field Service Engineers is working closely together with our customers, and other Wabtec entities that are involved in our projects. The main goal of the Field Service Engineer is to work with our su... Visa mer
About the job
LT Engineering Solutions AB, Has been supporting the rail industry for 6 years and is expanding the team.

The Field Service Engineer will start in an experienced team in an exciting environment working with the railway door system. The group of Field Service Engineers is working closely together with our customers, and other Wabtec entities that are involved in our projects. The main goal of the Field Service Engineer is to work with our support team to achieve high customer satisfaction and a reliable product.

You will start at one of our field service locations to learn and understand the system and our customers. During this time, you will work fully hands-on.

Responsibilities:
1. Resolves and rectify day-to-day reported defects and ensures system or equipment compliance with defined specification
Deal with complaints made by customers, stepping in and supporting as necessary. Escalating at the earliest opportunity as required
On-train intervention, fault finding, and performing or assisting with corrective maintenance and any repair
Provide on-train technical support for the engineering team
Carry out appropriate modification programs and work to instructions
Working with the Project Management team on-site or at depots to deliver projects within the budget and on time.
Comply with company and statutory Quality, Health & Safety, Environmental, and other policies.


Qualification:
Minimum 3 years of experience with the train door systems
Good computer literacy
Excellent knowledge of MS Office packages
Fluent English in speech and writing
General knowledge of quality, material, and testing standards
Willing to travel frequently with long stays.


Company: LT Engineering Solutions AB
Experience Level: Mid-level Professional
Job Type: Full-time

The position is permanent employment and will be filled promptly. For any questions, you are welcome to contact Liam Thompson through tel. 0708494134 or at [email protected] Visa mindre

Mekaniker

Arbetsbeskrivning: Vi söker en erfaren och driven mekaniker för att ansluta till vårt team och arbeta med hjullastare, grävmaskiner, redskap och traktorer. Hos oss får du möjligheten att arbeta med både förebyggande underhåll och akuta reparationer av maskiner och utrustning inom entreprenad och fastighetsskötsel. Huvudsakliga arbetsuppgifter: • Utföra reparationer och underhåll på hjullastare, grävmaskiner, traktorer och redskap. • Felsöka och diagnos... Visa mer
Arbetsbeskrivning: Vi söker en erfaren och driven mekaniker för att ansluta till vårt team och arbeta med hjullastare, grävmaskiner, redskap och traktorer. Hos oss får du möjligheten att arbeta med både förebyggande underhåll och akuta reparationer av maskiner och utrustning inom entreprenad och fastighetsskötsel.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Utföra reparationer och underhåll på hjullastare, grävmaskiner, traktorer och redskap.
• Felsöka och diagnostisera mekaniska, elektriska och hydraliska problem.
• Utföra service enligt tillverkarens rekommendationer.
• Säkerställa att all utrustning uppfyller säkerhets- och funktionskrav.
• Dokumentera utförda arbeten och uppdatera servicejournaler.
• Samarbeta med kollegor och kunder för att lösa tekniska problem.

Kvalifikationer:

• Relevant utbildning inom mekanik eller fordonsteknik.
• Erfarenhet av att arbeta med entreprenad- och lantbruksmaskiner.
• Goda kunskaper i hydraulik, elektronik och motorer.
• Förmåga att arbeta självständigt och i team.
• Problemlösningsförmåga och noggrannhet i arbetet.
• B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper:

• Självgående och initiativtagande.
• Flexibel och anpassningsbar till förändringar.
• God kommunikationsförmåga och kundfokus.
• Hög arbetsmoral och ansvarskänsla.

Ansökan: Skicka ditt CV och ett personligt brev till [email protected]. Sista ansökningsdag är 2024-06-27. Vi behandlar ansökningar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicetekniker till JMS Vattenrening sökes!

Söker du en varierande roll där arbetsdagen präglas av personliga möten och tekniska utmaningar? Som servicetekniker hos JMS Vattenrening är du experten på plats ute hos kunden för installation, service och underhåll. Du arbetar för att JMS kunder ska få tillgång till friskt vatten på ett korrekt utfört sätt! Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag! Information om tjänsten JMS Vattenrening arbetar med att förse hushåll med anpassade vatte... Visa mer
Söker du en varierande roll där arbetsdagen präglas av personliga möten och tekniska utmaningar? Som servicetekniker hos JMS Vattenrening är du experten på plats ute hos kunden för installation, service och underhåll. Du arbetar för att JMS kunder ska få tillgång till friskt vatten på ett korrekt utfört sätt! Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
JMS Vattenrening arbetar med att förse hushåll med anpassade vattenreningslösningar för ett sundare vatten. Professionals Nord söker för deras räkning just nu en servicetekniker. Från start erbjuds du en gedigen introduktion av verksamheten samtidigt som du får stöttning av en erfaren kollega.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Arbetsuppgifter
Under introduktionen kommer du att utgå från kontoret i Örebro, för att sedan när du känner dig redo att vara självständig ta dig ut till företagets kunder med servicebilen runt om i Västmanland och norra Stockholm. Det är en resande tjänst där du utgår hemifrån.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattas av:
• Utföra installationer av vattenreningsutrustningar
• Utföra service av utrustning hos befintliga kunder
• Ansvara för uppstart av utrustning i form av testning och driftsättning

Vi söker dig som:
• Har jobbat praktiskt med tekniska lösningar sedan tidigare
• Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Har B-körkort
• Har erfarenhet av VA eller VVS-branschen sedan tidigare

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen hos JMS Vattenrening. Du är flexibel och tycker om att lära dig nya saker och har därför inget emot att byta arbetsuppgifter under dagens gång. Du uppskattar att knyta nya kontakter och har förmågan att förmedla en god servicekänsla till kunden. Vidare håller du en hög kvalité i ditt arbete och utför arbetsuppgifterna noggrant och strukturerat.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Västerås
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mia Haaster Visa mindre

Medarbetare till samtliga roller inom industrin

Ansök    Maj 22    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Om tjänsten Vi har flera kunder runt om i Västerås som löpande söker efter nya medarbetare! Med denna annons söker vi dig som har någon form av tidigare erfarenhet inom industrin och är flexibel för olika roller.  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan komma att innefatta: - Montering - Maskinhantering - Traverskörning - Truckkörning - Svetsning Beroende på vilken kund du hamnar oss så kan skiftgång och även helgarbete förekomma. Tjänsten börjar enligt öv... Visa mer
Om tjänsten
Vi har flera kunder runt om i Västerås som löpande söker efter nya medarbetare! Med denna annons söker vi dig som har någon form av tidigare erfarenhet inom industrin och är flexibel för olika roller. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan komma att innefatta:
- Montering
- Maskinhantering
- Traverskörning
- Truckkörning
- Svetsning

Beroende på vilken kund du hamnar oss så kan skiftgång och även helgarbete förekomma. Tjänsten börjar enligt överenskommelse och är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av oss på Adecco för att utföra arbete hos någon av våra kunder i Västerås. Drogtest och hälsokontroll kan komma att utföras på slutkandidater.

Som en del av rekryteringsprocessen integrerar vi en ny intervjuform, Tengai. Detta är en AI-avatar som kommer att hålla en första intervju med dig för att effektivt matcha dig med lämpliga kunder.

Om dig
Vi söker dig som är noggrann, säkerhetsmedveten och har en utmärkt samarbetsförmåga. Att kunna hantera situationer där snabba beslut och prioriteringar behöver göras i samarbete med produktionsteamen är också en viktig egenskap.

Kvalifikationer
- Tidigare erfarenhet inom industrin
- Mycket god förmåga av svenska språket, både i tal och skrift.

Mycket meriterande
- Säkra lyft
- Traverskort 
- Truckkort 
- Sax & bomlift 
- Certifikat inom svetsning
- B-körkort och tillgång till bil

Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet.

 

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare, Tilde Fridholm via [email protected] eller Elsa Khan via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta [email protected].

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicetekniker till Truckcenter Gösta Larsson AB!

Har du ett intresse för teknik och är redo för en ny utmaning? Vill du dessutom fortsätta utveckla dina kunskaper inom den senaste tekniken och jobba med truckar i världsklass? Hoppa på Truckcenter Gösta Larsson AB:s framgångsresa genom att söka tjänsten som servicetekniker redan idag! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Truckcenter Gösta Larsson AB räkning en servicetekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara a... Visa mer
Har du ett intresse för teknik och är redo för en ny utmaning? Vill du dessutom fortsätta utveckla dina kunskaper inom den senaste tekniken och jobba med truckar i världsklass? Hoppa på Truckcenter Gösta Larsson AB:s framgångsresa genom att söka tjänsten som servicetekniker redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Truckcenter Gösta Larsson AB räkning en servicetekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Truckcenter Gösta Larsson AB under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Truckcenter Gösta Larsson AB önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Du erbjuds
• Regelbunden utbildning inom den senaste tekniken
• En tjänst där du får arbeta koordinerande med många olika kontaktytor
• Arbeta med truckar i världsklass

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker på Truckcenter Gösta Larsson AB kommer du att arbeta med allt från förebyggande underhåll och felsökningar till installationer och säkerhetskontroller. Du kommer genomgående under din anställning få regelbunden utbildning inom den senaste tekniken.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
• Service- och reparationsarbeten på truckar
• Att skapa bra kontakt med kunden
• Säkerställa att den utrustning som ska levereras fungerar så bra att den överträffar kundens förväntningar
• Hitta lösningar och arbeta mot uppsatta mål

Vi söker dig som
• Har B-körkort
• Har kunskap i både svenska och engelska i tal och skrift
• Antingen innehar tidigare erfarenhet från felsökning av el-hydraulik-mekanikservice, service och underhåll eller reparation av fordon.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Servicetekniker hos Truckcenter Gösta Larsson AB. Du är flexibel och tycker om att lära dig nya saker och har därför inget emot att byta arbetsuppgifter under dagens gång. Du har en god förmåga att strukturera upp ditt arbete och driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt. Arbetet innebär mycket kundkontakt och därför uppskattar vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och social kompetens. Som person är du driven och motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mia Haaster

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Fälttekniker - Mälardalen

Vill du vara ansiktet utåt för ALFAB och Liebherr? Nu söker vi en resande Servicetekniker till ALFAB! Sök tjänsten idag! Om företaget ALFAB är ett svenskt familjeföretag i andra generation som brinner för kranar. De är generalagent för Liebherr Mobilkranar & Tornkranar i Sverige. ALFAB som det ser ut idag grundades 1987. Grundstommen inom ALFAB är marknadsledande service. Med ca 30 medarbetare i Sverige levererar de högkvalitativ service med marknadens b... Visa mer
Vill du vara ansiktet utåt för ALFAB och Liebherr? Nu söker vi en resande Servicetekniker till ALFAB! Sök tjänsten idag!

Om företaget

ALFAB är ett svenskt familjeföretag i andra generation som brinner för kranar. De är generalagent för Liebherr Mobilkranar & Tornkranar i Sverige. ALFAB som det ser ut idag grundades 1987. Grundstommen inom ALFAB är marknadsledande service. Med ca 30 medarbetare i Sverige levererar de högkvalitativ service med marknadens bästa och mest utbildade personal.

Din framtid

Som resande servicetekniker arbetar du mestadels ute på fält med reparation, felsökning och service på mobilkranar och mobila tornkranar. Rollen innefattar kundkontakt samt att du är en viktig kugge i vårt serviceteam bestående av support, reservdelar, fältservice och verkstad. Verkstad och kontor ligger i Västerås men du kommer att utgå hemifrån. Då det kan förekomma arbete i verkstaden ser vi gärna att du bor i Mälardalen med omnejd.

Då ALFAB är verksamma i hela Sverige kommer övernattningar att förekomma.

Din profil

Som servicetekniker hos ALFAB ser vi att du har följande kvalifikationer:

Goda kunskaper inom el, elektronik och fordonsteknik. Kunskaper inom hydraulik, schemaläsning och moderna dieselmotorer är meriterande.
Minimum B-Körkort. C- och BE-kort är meriterande.
Kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
God datorvana. Meriterande är erfarenhet av diagnos- och reservdelsprogram samt vana att hantera digital teknisk info och servicerapportering.
Det är meriterande om du har erfarenhet som tekniker inom fordon eller maskiner.


Som person är du noggrann och känner stort ansvar för ditt utförda arbete. Du levererar med hög kvalitet och förstår vikten av att hålla god service gentemot kunderna. Ditt arbetssätt är effektivt, lösningsfokuserat och flexibelt.

Övrigt

Stor frihet och variation i arbetet.
Möjligheten att representera ett världskänt varumärke.
Tjänstepension, sjukvårdsförsäkring samt friskvårdsbidrag.
Kontinuerliga utbildningar såväl i Sverige som på Liebherr’s fabriker i Tyskland.
Egen välutrustad servicebil (Mercedes Sprinter), dator och telefon.


I denna rekrytering samarbetar ALFAB Service AB med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på [email protected].

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säljande säkerhetsexpert i Västerås

Är du vår nästa säljande säkerhetsexpert i Västerås? Som säljande säkerhetsexpert hos oss blir du en del av ett motiverat team där vi tillsammans bidrar till att familjer och människor får en säkrare vardag. Vi arbetar med branschens mest innovativa lösningar och du får från start ett gediget introduktionsprogram där du får alla verktyg för att lyckas. Du kommer att jobba hos oss på Lindmarks Larmteknik AB, som är marknadsledande leverantör och franchiset... Visa mer
Är du vår nästa säljande säkerhetsexpert i Västerås?
Som säljande säkerhetsexpert hos oss blir du en del av ett motiverat team där vi tillsammans bidrar till att familjer och människor får en säkrare vardag. Vi arbetar med branschens mest innovativa lösningar och du får från start ett gediget introduktionsprogram där du får alla verktyg för att lyckas.

Du kommer att jobba hos oss på Lindmarks Larmteknik AB, som är marknadsledande leverantör och franchisetagare till Verisure Sverige AB av larm till villa och lägenhet.

Vi erbjuder dig:

· Attraktiv lönemodell med garantilön och provision

· Tjänstebil

· Gedigna sälj- och serviceutbildningar

· En stabil arbetsplats med lång branscherfarenhet

· Marknadens mest innovativa tjänster och produkter

Om tjänsten:

Som säljande säkerhetsexpert hos oss på Verisure så möter du våra kunder i deras hem?och levererar en förstklassig kundupplevelse. Rollen innebär säkerhetsrådgivning och försäljning samt trygga installationer och service. Här får du en arbetsplats med hög energinivå, teamkänsla och motiverade kollegor som tillsammans strävar efter att vara bättre än igår.

Eftersom vi har ett introduktionsprogram i världsklass så har vi inget krav på tidigare erfarenhet. Om du har drivet och viljan att lära dig, så har vi verktygen!

Vi söker dig som:

· Har B-körkort

· Behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande

· Är fri från anmärkningar i belastningsregistret

· Har stort kundfokus och hög integritet

· Drivs av att arbeta mot uppsatta mål

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.

Läs gärna mer om oss på vår Karriärsida eller följ oss på vår Instagram . Har du frågor? Kontakta rekryteringsteamet på [email protected]. Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Mekanikingenjör

Ansök    Maj 20    AFRY AB    Elektromekaniker
Företagsbeskrivning AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle, Jobbeskrivning Söker du nya utmaningar och tycker det är kul att hitta innovativa lösningar till kluriga problem? Nu söker vi... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle,


Jobbeskrivning
Söker du nya utmaningar och tycker det är kul att hitta innovativa lösningar till kluriga problem? Nu söker vi fler mekanikingenjörer som vill bli en del av vår växande verksamhet i Västerås eller Örebro!
Som konsult inom vårt dynamiska affärsområde för produktutveckling får du en unik möjlighet att bidra till utvecklingen av framtidens produkter och lösningar hos några av Sveriges mest framstående och spännande företag.
Hos oss är din roll inte bara att utveckla nya, banbrytande produkter - vi tror på en helhetsbild där vi stödjer produktägande företag genom hela produktlivscykeln. Det innebär att vi också hjälper våra kunder förvalta deras befintliga produkter, för att säkerställa deras konkurrenskraft och relevans i en ständigt föränderlig marknad.
Som Mekanikingenjör är det stor variation på uppdragens karaktär. I en del uppdrag är du med i projektutvecklingen från ax till limpa. I andra uppdrag stärker du upp kundens kompetens inom specifika områden eller arbetar med produktvård. Uppdragen varierar över tid och vi utför uppdrag både på plats hos kund och i våra egna lokaler.


Kravspecifikation
Du som söker har:
en ingenjörsexamen inom mekanik eller liknande
minst 3 års erfarenhet inom produktutveckling eller mekanisk konstruktion
goda kunskaper i något CAD-verktyg, t.ex. Siemens NX, Solid Works eller Creo samt vana att arbeta med PLM-system
goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
B-körkort

Som person är du:
En nyfiken problemlösare som gillar nya utmaningar.
Engagerad positiv och social som gärna delar din erfarenhet och dina åsikter.
Kommunikativ och har en god samarbetsförmåga.Ytterligare information
Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till:
Jonas Ahl - Sektionschef, [email protected]
Ellinor Dahlqvist - Rekryterare, [email protected]
Sista ansökningsdag är den 16/6-24. Vi arbetar löpande med urvalet så skicka in din ansökan redan idag.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen Visa mindre

HSB söker Fastighetsskötare till sommarsäsongen april – oktober 2024

Vårt dotterbolag HSB Förvaltning i MälarDalarna AB söker nu fastighetsskötare till sommarsäsongen april – oktober 2024 med placering i Västerås Ansvar och arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med yttre fastighetsskötsel, huvudsakligen trädgårdsskötsel, som innefattar ogräsrensning, gräsklippning, häckklippning, vissa enklare beskärningar samt renhållning. Under semestermånaderna kommer du också att få vara med och göra viss tillsyn på våra fastigheter. D... Visa mer
Vårt dotterbolag HSB Förvaltning i MälarDalarna AB söker nu fastighetsskötare till sommarsäsongen april – oktober 2024 med placering i Västerås

Ansvar och arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med yttre fastighetsskötsel, huvudsakligen trädgårdsskötsel, som innefattar ogräsrensning, gräsklippning, häckklippning, vissa enklare beskärningar samt renhållning. Under semestermånaderna kommer du också att få vara med och göra viss tillsyn på våra fastigheter.
Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, till exempel kört åkgräsklippare och använt trädgårdsmaskiner såsom trimmer, häcksax m.m. Du ska ha fullföljt dina grundskolestudier samt ha B-körkort. Det är också viktigt att du kan kommunicera obehindrat på svenska.

Krav
Svenska
Körkort (B)

Meriterande är:
Erfarenhet av fastighetsskötsel
Erfarenhet av trädgårdsskötsel
Någon form av utbildning i trädgårdsarbete

Personliga egenskaper
I rollen som fastighetsskötare arbetar du nära kunden och är HSBs ansikte utåt. Egenskaper som noggrannhet, ansvarskänsla och engagemang är därför viktiga. Du är positiv och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vad HSB erbjuder
HSB MälarDalarna strävar hela tiden efter att bli bättre, både som organisation och som arbetsplats, och det blir vi när medarbetarna utvecklas. Hos HSB MälarDalarna är det du som påverkar din utveckling. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär.

Organisationen präglas av kärnvärderingarna Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan och beslutsvägarna är korta, vilket innebär att du ges goda möjligheter att påverka. Du får också stor frihet under ansvar i arbetet och HSB försöker alltid – så långt det är möjligt – att hjälpa dig att skapa balans i tillvaron mellan jobb och fritid. Genom att bidra till organisationens framgång kommer dina insatser att värdesättas. Visa mindre

Rutinerad serviceelektriker i Västeråstrakten?

Vi söker nu efter en rutinerad serviceelektriker till Koteko, en del av Prevas Västerås. Här har du en viktig och självständig roll som elektriker inom industri, där arbetsveckan också innefattar en del administrativa arbetsuppgifter. Du planerar dina arbetsdagar själv och åker ut på egen hand till kund. Arbetsdagen kommer innehålla allt från orderhantering, administration, felsökning till mindre installationer. Det ges här möjlighet att arbeta hemifrån ... Visa mer
Vi söker nu efter en rutinerad serviceelektriker till Koteko, en del av Prevas Västerås. Här har du en viktig och självständig roll som elektriker inom industri, där arbetsveckan också innefattar en del administrativa arbetsuppgifter.
Du planerar dina arbetsdagar själv och åker ut på egen hand till kund. Arbetsdagen kommer innehålla allt från orderhantering, administration, felsökning till mindre installationer.
Det ges här möjlighet att arbeta hemifrån eller på företagets kontor för de administrativa delarna. Men du utgår oftast ifrån kontoret som är beläget i Västerås, därför bör du vara bosatt i närheten.
Du som nu söker ska ha dokumenterad tidigare erfarenhet av att arbeta som just serviceelektriker och helst inom industri då det främst är inom den sektorn projekten ligger. Du bör också vara en utåtriktad person som trivs med den dagliga kundkontakten.


Checklista för tjänsten, stämmer följande in på dig...?
* Utbildad elektriker med ecy-cert
* Dokumenterad tidigare erfarenhet av serviceelektriker-rollen
* B-körkort
* Kommunikativ
* Ansvarstagande och bra på att planera
* Tillgänglig för att arbeta i Västerås med omnejd


Sök då tjänsten direkt, så tar vi kontakt med dig!
Vill du veta mer om Koteko, en del av Prevas? Länk: https://www.koteko.se/om-koteko/ https://www.koteko.se/om-koteko/ Visa mindre

Rutinerad serviceelektriker i Västeråstrakten?

Vi söker nu efter en rutinerad serviceelektriker till Koteko, en del av Prevas Västerås. Här har du en viktig och självständig roll som elektriker inom industri, där arbetsveckan också innefattar en del administrativa arbetsuppgifter. Du planerar dina arbetsdagar själv och åker ut på egen hand till kund. Arbetsdagen kommer innehålla allt från orderhantering, administration, felsökning till mindre installationer. Det ges här möjlighet att arbeta hemifrån ... Visa mer
Vi söker nu efter en rutinerad serviceelektriker till Koteko, en del av Prevas Västerås. Här har du en viktig och självständig roll som elektriker inom industri, där arbetsveckan också innefattar en del administrativa arbetsuppgifter.
Du planerar dina arbetsdagar själv och åker ut på egen hand till kund. Arbetsdagen kommer innehålla allt från orderhantering, administration, felsökning till mindre installationer.
Det ges här möjlighet att arbeta hemifrån eller på företagets kontor för de administrativa delarna. Men du utgår oftast ifrån kontoret som är beläget i Västerås, därför bör du vara bosatt i närheten.
Du som nu söker ska ha dokumenterad tidigare erfarenhet av att arbeta som just serviceelektriker och helst inom industri då det främst är inom den sektorn projekten ligger. Du bör också vara en utåtriktad person som trivs med den dagliga kundkontakten.


Checklista för tjänsten, stämmer följande in på dig...?
* Utbildad elektriker med ecy-cert
* Dokumenterad tidigare erfarenhet av serviceelektriker-rollen
* B-körkort
* Kommunikativ
* Ansvarstagande och bra på att planera
* Tillgänglig för att arbeta i Västerås med omnejd


Sök då tjänsten direkt, så tar vi kontakt med dig!
Vill du veta mer om Koteko, en del av Prevas? Länk: https://www.koteko.se/om-koteko/ https://www.koteko.se/om-koteko/ Visa mindre

VAK söker underhållsmekaniker

Spännande möjlighet hos VAK!  Ta chansen att bli en nyckelspelare hos VAK, en ledande tillverkare av transportutrustning i Norden sedan 1972! MiJob, rekryterar nu Servicetekniker för VAKS Sverige AB med bas i Västerås. Varför VAK? Marknadsledande inom temperaturreglerade släpvagnar. Bred produktportfölj, från användarvänliga släpvagnar till innovativa produkter som V- Slider. Över 500 anställda och en smidig organisation med spetskompetens och lång er... Visa mer
Spännande möjlighet hos VAK! 

Ta chansen att bli en nyckelspelare hos VAK, en ledande tillverkare av transportutrustning i Norden sedan 1972!
MiJob, rekryterar nu Servicetekniker för VAKS Sverige AB med bas i Västerås.

Varför VAK?
Marknadsledande inom temperaturreglerade släpvagnar.
Bred produktportfölj, från användarvänliga släpvagnar till innovativa produkter som V- Slider.
Över 500 anställda och en smidig organisation med spetskompetens och lång erfarenhet.Din roll som Servicetekniker:
Ansvar för service och underhåll av VAKS trailers och släp både i lokal och ute på fältet.
Erfarenhet som problemlösare med förmåga att arbeta effektivt under viss stress.
Felsökningar och bidrag till hög kvalitet i varje detalj.Dina kvalifikationer:
Erfarenhet som Servicetekniker, gärna inom liknande arbete som bärgare eller motsvarande.
B-körkort är ett krav, CE-licens är meriterande.
Kunskap inom hydraulik och el, samt erfarenhet av svetsning i både järn och aluminium.Din profil:
Ansvarsfull och noggrann med stark samarbetsförmåga och servicekänsla.
Datorvana och snabb inlärningsförmåga för nya system.Om du vill vara en nyckelspelare i VAKS framgångsrika resa och söker en långsiktig arbetsplats, är detta din chans att bli en del av VAK!

Kontakta MiJob för mer information! Visa mindre

Industri mekaniker

Ansök    Maj 20    Conductus AB    Maskinreparatör
Dina arbetsuppgifter Vi söker en engagerad och kunnig industri mekaniker. Som industri mekaniker kommer du att arbeta med service, reparationer och genomföra mekaniska uppgifter. Dina arbetsuppgifter Som mekaniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att arbeta förebyggande och kunna hantera och laga de mekaniska problem som kan uppstå med utrustningen och maskinerna på plats. Du kommer även delta i våra förbättringsarbeten för att således också f... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad och kunnig industri mekaniker. Som industri mekaniker kommer du att arbeta med service, reparationer och genomföra mekaniska uppgifter. Dina arbetsuppgifter Som mekaniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att arbeta förebyggande och kunna hantera och laga de mekaniska problem som kan uppstå med utrustningen och maskinerna på plats. Du kommer även delta i våra förbättringsarbeten för att således också förenkla din och dina kollegors vardag. Din profil Har du ett tekniskt intresse kombinerat med erfarenhet eller liknande från Industrin så är det här en passande roll för dig.
Vi ser gärna att det finns en gymnasieutbildning inom teknik eller motsvarande som lägst så du har en grund.
Kvalifikationer:
Gärna några års erfarenhet som reparatör
Svenska
Heta arbeten
Truck kort
Travers kort
Fallskydd Lift kort


Skicka in din ansökan med ett CV och en kort beskrivning av dina kunskaper och erfarenheter så kommer vi bearbeta det snaraste.Vem är du?
Som person är du strukturerad och har en god datorvana. Du har ett stort teknikintresse, är självgående och lösningsfokuserad. Som mekaniker arbetar du nära dina kollegor på underhåll samtidigt som du skapar ett nära samarbete med produktionspersonalen. För att lyckas i rollen är det därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Som person är du en lagspelare som har förmågan att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Det är viktigt att du är strukturerad och säkerhetsmedveten i ditt sätt att arbeta och att du är en öppen, flexibel och noggrann med en känsla för service. Att du använder datorn som ett arbetsverktyg.

Vi ser det som en merit om du har erfarenhet av att ha arbetat med förbättringsarbete. B-körkort är ett krav

Om företaget/kunden
Conductus AB är ett Västerås företag som verkar inom industrin och hantverk. Vi erbjuder små, medelstora och stora bolag bättre flexibilitet genom kostnadseffektiva och snabba lösningar inom bemanning och rekrytering. Vår strategi är att erbjuda bemannings lösningar som präglas av snabbhet, flexibilitet.
Om Conductus
Conductus AB är ett Västerås företag som verkar inom industrin och hantverk. Vi erbjuder små, medelstora och stora bolag bättre flexibilitet genom kostnadseffektiva och snabba lösningar inom bemanning och rekrytering. Vår strategi är att erbjuda bemanningslösningar som präglas av snabbhet, flexibilitet och rätt pris. Visa mindre

Säljande säkerhetsexpert i Västerås

Är du vår nästa säljande säkerhetsexpert i Västerås? Som säljande säkerhetsexpert hos oss blir du en del av ett motiverat team där vi tillsammans bidrar till att familjer och människor får en säkrare vardag. Vi arbetar med branschens mest innovativa lösningar och du får från start ett gediget introduktionsprogram där du får alla verktyg för att lyckas. Du kommer att jobba hos oss på Lindmarks Larmteknik AB, som är marknadsledande leverantör och franchiset... Visa mer
Är du vår nästa säljande säkerhetsexpert i Västerås?
Som säljande säkerhetsexpert hos oss blir du en del av ett motiverat team där vi tillsammans bidrar till att familjer och människor får en säkrare vardag. Vi arbetar med branschens mest innovativa lösningar och du får från start ett gediget introduktionsprogram där du får alla verktyg för att lyckas.

Du kommer att jobba hos oss på Lindmarks Larmteknik AB, som är marknadsledande leverantör och franchisetagare till Verisure Sverige AB av larm till villa och lägenhet.

Vi erbjuder dig:

· Attraktiv lönemodell med garantilön och provision

· Tjänstebil

· Gedigna sälj- och serviceutbildningar

· En stabil arbetsplats med lång branscherfarenhet

· Marknadens mest innovativa tjänster och produkter

Om tjänsten:

Som säljande säkerhetsexpert hos oss på Verisure så möter du våra kunder i deras hem?och levererar en förstklassig kundupplevelse. Rollen innebär säkerhetsrådgivning och försäljning samt trygga installationer och service. Här får du en arbetsplats med hög energinivå, teamkänsla och motiverade kollegor som tillsammans strävar efter att vara bättre än igår.

Eftersom vi har ett introduktionsprogram i världsklass så har vi inget krav på tidigare erfarenhet. Om du har drivet och viljan att lära dig, så har vi verktygen!

Vi söker dig som:

· Har B-körkort

· Behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande

· Är fri från anmärkningar i belastningsregistret

· Har stort kundfokus och hög integritet

· Drivs av att arbeta mot uppsatta mål

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.

Läs gärna mer om oss på vår Karriärsida eller följ oss på vår Instagram . Har du frågor? Kontakta rekryteringsteamet på [email protected]. Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Fibertekniker

Vill du tillhöra ett team med god sammanhållning samt arbeta i en roll där ingen dag är den andra lik? Då har vi tjänsten för dig som Fibertekniker. Vad erbjuder vi? • En platt organisation i en internationell miljö • Snabbväxande bolag • Ett bolag som uppmuntrar till kompetensutveckling • 5000 kronor i friskvårdsbidrag • Ett drivet team med bra laganda • Bra lön plus bonus månadsvis Vem söker vi? För att lyckas i rollen söker vi dig som är driven, lösni... Visa mer
Vill du tillhöra ett team med god sammanhållning samt arbeta i en roll där ingen dag är den andra lik? Då har vi tjänsten för dig som Fibertekniker.

Vad erbjuder vi?
• En platt organisation i en internationell miljö
• Snabbväxande bolag
• Ett bolag som uppmuntrar till kompetensutveckling
• 5000 kronor i friskvårdsbidrag
• Ett drivet team med bra laganda
• Bra lön plus bonus månadsvis

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen söker vi dig som är driven, lösningsorienterad och har god samarbetsförmåga.

Vi söker dig som:
• Har en god prioriteringsförmåga.
• Är lösnings orienterad med kvalitativ känsla.
• Är driven och snabbtänkt.
• Är målmedveten.
• Gillar högt tempo och är stresstålig.
• Trivs med att arbeta i en självständig roll med stort ansvar.

Krav:
• B-körkort.
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska.
• Möjlighet till beredskap.

Vad innebär rollen?
Rollen som fibertekniker är bred och du kommer arbeta med alla förekommande arbeten så som slutkunder, drift och underhåll. Arbetsuppgifter kan vara allt från att blåsa singelfiber, flytta fiberomvandlare till att hantera driftstörningar, gräva gropar och svetsa mikrokablar. Arbetstiderna är måndag till fredag 8-17, beredskap 7 dagar var 5e vecka.

Arbetsuppgifter:
• Driftstörningar.
• Serviceärenden hos slutkunder.
• Förvaltning av områdesnoder
• Nya installationer.

”Open Infra är Sveriges tredje största fibernätsägare och har sedan 2019 etablerat sig utomlands och finns för närvarande också i Tyskland, USA och Storbritannien. Vår affärsmodell är att bygga, äga och förvalta fiberinfrastruktur och bidrar på så sätt till samhällets digitala omställning. Open Infra är en unik kombination av liten organisation med stor entreprenörsanda, samtidigt som vi är finansiellt starka med balansomslutning om 8 miljarder SEK. Här verkar du i en miljö av snabba beslutsvägar och kreativt tänkande.

På Open Infra råder en avslappnad och lättsam atmosfär. Vi har hundar på kontoret och spelar musik i bakgrunden – trivsel är viktigt för oss. Vi är inte rädda för att vara oss själva och uppmuntrar till öppenhet och spontanitet. Som en del av vårt team får du också möjlighet att vara med på våra spontana after work-event och aktiviteter. Vi värdesätter balans mellan arbete och fritid och erbjuder kollektivavtal. Bolaget sitter i ljusa fina lokaler i Frösundavik i Stockholm.”

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Open Infra med deras goda förmåner och villkor. Open Infra har som standard att genomföra bakgrundskontroller i alla sina rekryteringsprocesser. Intresserad? Skicka in ansökan snarast då urval sker löpande.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag. Visa mindre

Industrielektriker med intresse för automation

Arbetsbeskrivning Nu söker vi en industrielektriker till vårt underhållsteam som består av 15 kompetenta mekaniker och elektriker. Arbetet är varierande och passar dig som vill ha omväxling och som gillar att lösa problem. Om du även är mekaniskt intresserad så kan detta bli ett roligt jobb för dig eftersom vi ofta hjälper varandra på avdelningen. Exempel på arbetsuppgifter är: Felsökning och reparation av produktionsutrustning Förebyggande underhållsåtgär... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en industrielektriker till vårt underhållsteam som består av 15 kompetenta mekaniker och elektriker. Arbetet är varierande och passar dig som vill ha omväxling och som gillar att lösa problem. Om du även är mekaniskt intresserad så kan detta bli ett roligt jobb för dig eftersom vi ofta hjälper varandra på avdelningen.
Exempel på arbetsuppgifter är:
Felsökning och reparation av produktionsutrustning
Förebyggande underhållsåtgärder på utrustningen.
Dokumentera material/utrustning och ändra i ritningar vid behov
Delta i förebyggande underhåll och TPU.
Vara kontaktperson mot entreprenörer.
Uppföljningsarbete jourutryckningar.
Vara med och sprida kunskap till kollegor i organisationen
Delta i förbättringsarbete som rör fabrikens processer och maskinutrustning samt optimera, utföra analyser och stödja organisationen för bästa resultat.

På underhållsavdelningen arbetar vi skift.

Kvalifikationer
För att vara rätt person för tjänsten så behöver du vara utbildad elektriker inom automation med några års erfarenhet som automationselektriker. Du måste även ha kunskaper i PLC- och robotprogrammering samt ha B-körkort och god datorvana.
För att trivas hos oss så behöver du vara självgående, flexibel och kunna behålla lugnet även när det är mycket att göra. Vi samarbetar mycket inom teamet och därför behöver du ha en god samarbetsförmåga. Om du dessutom är strukturerad och bra på att ta egna initiativ så är det toppen.


Intervjuer kan komma att ske löpande. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!


Om oss
BENTELER är den föredragna leverantören av effektiva, miljövänliga och säkra system och produkter för den globala bilindustrin. Företaget har 30 000 anställda vid ca 170 kontor och fabriker inom försäljning, utveckling och produktion i 40 länder runt om i hela världen.
BENTELER Automotive Skultuna AB är en av BENTELER:s ledande enheter för utveckling och produktion av säkerhetssystem och andra strukturella komponenter i aluminium till europeiska bilproducenter. Efterfrågan på våra komponenter ökar ständigt och våra största kunder är stora biltillverkare med säte i Sverige och Tyskland. Vi är i dagsläget ungefär 170 anställda, varav 140 kollektivanställda och 30 tjänstemän.
Hos oss får du trevliga kollegor och möjlighet till en stark utveckling. När du börjar hos oss kan du få förskottssemester samt att du under året arbetar in livsarbetstimmar som tillsammans med friskvårdspeng bidrar till ett bättre vardagsliv. Visa mindre

Montörer med el-bakgrund till industrin

Ansök    Maj 15    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Om tjänsten Vi söker erfarna montörer med el-bakgrund till vår kund i Västerås. Är du en skicklig montör med god kunskap inom elteknik? Vill du vara en del av ett team som bygger högkvalitativa produkter inom lågspänningsområdet? Då kan du vara precis den vi letar efter! Kunden är ett ledande företag inom branschen och erbjuder dig möjligheten att vara en del av spännande projekt med modern teknik och innovativa lösningar. Huvudsakliga arbetsuppgifter: - ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker erfarna montörer med el-bakgrund till vår kund i Västerås. Är du en skicklig montör med god kunskap inom elteknik? Vill du vara en del av ett team som bygger högkvalitativa produkter inom lågspänningsområdet? Då kan du vara precis den vi letar efter! Kunden är ett ledande företag inom branschen och erbjuder dig möjligheten att vara en del av spännande projekt med modern teknik och innovativa lösningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Montage av elektriska komponenter
- Åtdragningsmoment och anslutningar
- Kopplingsarbete
- Kontroll och provning

Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med start 1 juni. Uppdragets längd är 6 månader men med mycket god möjlighet till ytterligare förlängning. Arbetet är förlagt på dagtid, men 2-skift kan eventuellt komma att förekomma.

Om dig
Vi ser gärna att du har en utbildning inom elteknik, från gymnasienivå eller högre. Alla nivåer av utbildning inom elteknik är relevanta för oss. Vi värdesätter händiga och praktiskt lagda individer som trivs med att arbeta med sina händer. Du talar och skriver svenska utan hinder. Då även en del intruktioner ges på engelska är det en fördel om du också behärskar engelska väl i tal och skrift. 

Kvalifikationer:
- Tidigare erfarenhet av montering 
- Minst en gymnasieutbildning med koppling till el är mycket önskvärt.
- Erfarenhet inom montage/ provning av el-relaterade produkter är fördelaktigt.

Meriterande:
- B-körkort
- Truckkort
- Traverskort

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss på Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Drogtest och hälsokontroll förekommer.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Tilde Fridholm via [email protected] alt. kundansvarig Niclas D´adda via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta [email protected].

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Provare av elektriska motorer

Ansök    Maj 14    ABB AB    Materialprovare
Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid. Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter. ABB Trac... Visa mer
Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid.
Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter.
ABB Traction är ledande inom traktionsteknik och driver på innovationer inom järnvägstrafik och e-mobilitet. Våra lösningar för framdrivningssystem, hjälpkraft och energilagring bidrar till att göra transporterna mer hållbara samtidigt som de sparar energi varje dag. Våra medarbetare och vår kultur är grunden för våra framgångar. Tillsammans gör vi skillnad för våra kunder varje dag.
Till vår produktion i Västerås söker vi nu en erfaren provare av elektriska maskiner. Som provare hos oss på ABB Traction blir du en viktig del av vår verksamhet där vi tillverkar motorer i världsklass som levereras till kunder över hela världen!
Dina ansvarsområden
Som provare hos oss kommer du att bli del av ett sammansvetsat team som gemensamt säkerställer att våra motorer uppfyller den prestanda som våra kunder förväntar sig.
Du kommer att genomföra slutprov på våra motorer innan leverans till kund, och utföra moment som uppkoppling, mätning och övervakning.
Dina arbetsuppgifter kommer att vara både tekniskt utmanande och varierande med rutintester av serietillverkade motorer och typtester av nya produkter.
Du kommer att få förmånen att träffa och arbeta tillsammans med våra kunder som reser in för att bevittna våra slutprov.
Du kommer att samarbeta tvärfunktionellt med olika delar av organisationen, inklusive produktion, konstruktion, kvalitet och projektledning.
Vi arbetar med Lean och verksamhetsutveckling, och som medarbetare hos oss förväntar vi oss att du tar en aktiv roll i detta arbete för att vi tillsammans ska kunna förbättra våra processer och vår gemensamma arbetsmiljö.

Din bakgrund
För att lyckas väl i rollen som provare hos oss ser vi gärna att du har minst 2 års erfarenhet från provning av elektriska produkter och vana att hantera mätutrustning.
Har du en utbildning på gymnasial eller eftergymnasial nivå inom elkraftsteknik, reglerteknik och/eller automation är det meriterande.
Truck-/traverskort och kunskaper i Microsoft Office och SAP är meriterande, men inget krav.
Vana att skruva och montera är meriterande eftersom visst montage av provningsrigg behöver göras när motorer skall testas mot varandra.
För att trivas hos oss behöver du som person vara samarbetsorienterad, noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du bör även vara ansvarstagande och van att ta egna initiativ, samtidigt som du följer uppsatta direktiv.
I vår provning är det stort fokus på hälsa och elsäkerhet och alla anställda har ett ansvar att bidra aktivt i arbetet för en säker och hälsosam arbetsplats.
Du behöver kunna kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift.

Mer om oss
Rekryterande chef, Tobias Eriksson, +46 725 34 20 50, svarar gärna på dina frågor om tjänsten. Fackliga representanter - Sveriges Ingenjörer: Håkan Sjöberg, +46 703 96 00 02; Unionen: Ing-Marie B Lindgren-Turpeinen, +46 703 30 75 40; IF Metall: Magnus Lindberg, +46 721 55 63 86. Övriga frågor besvaras av rekryterare Linda Lundstedt, +46 722 05 65 54. Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Notera att anställningsprocessen på ABB Sverige inkluderar en referenskontroll, ett drogtest och vid vissa rekryteringar även en utökad bakgrundskontroll.
Vi ser fram emot din ansökan och uppskattar om ansökan är i PDF format. Om du vill läsa mer om ABB kan du gå till vår webbplats www.abb.com.
Välkommen med din ansökan senast 2024-06-03. Urvalet görs löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

VAK Sverige AB söker tekniskt mångsidig mekaniker för tunga fordon

VAK Sverige AB söker tekniskt mångsidig mekaniker för tunga fordon till sin verkstad i Västerås Om Jobbet: Vi söker nu dig som vill jobba hands-on med ny spännande teknik inom service och reparationer av trailers och släpvagnsinstallationer, växelsläp, specialsläp med mera. Du kommer ingå i ett härligt service-team på 6 tekniker där omväxlande arbetsmoment tillhör vardagen. Arbetet är mångsidigt och varierande och innefattar bland annat felsökning och re... Visa mer
VAK Sverige AB söker tekniskt mångsidig mekaniker för tunga fordon till sin verkstad i Västerås


Om Jobbet:
Vi söker nu dig som vill jobba hands-on med ny spännande teknik inom service och reparationer av trailers och släpvagnsinstallationer, växelsläp, specialsläp med mera. Du kommer ingå i ett härligt service-team på 6 tekniker där omväxlande arbetsmoment tillhör vardagen. Arbetet är mångsidigt och varierande och innefattar bland annat felsökning och reparationer inom el, mekanik, hydraulik.
Verksamheten bedrivs i VAK´s verkstad i Västerås Efter som företaget expanderar och har som mål att fortsätta växa, är arbete med att bygga ut den befintliga verkstaden. De nya lokalerna väntas vara klar under året.  
Serviceuppdrag utanför verkstaden med servicebil kan förekomma.

Vem är du:
Vi söker dig med utbildning och/eller erfarenhet inom mekanik, verkstadsteknik, reparationer och underhåll av tunga fordon eller liknande områden.
För att trivas i rollen behöver du kunskaper och erfarenhet inom såväl mekanik, el samt hydraulik.
Vi tror att du som person är självgående, arbetsam, noggrann tekniskt intresserad, och van att tänka utanför ramarna.

Vad erbjuder vi:
Du kommer att vara en del av en marknadsledande, expansivt och attraktivt företag.
Vi erbjuder fast lön, försäkringar samt andra förmåner, inklusive friskvårdsbidrag. VAK satsar aktivt på kompetens- och karriärsutveckling, vilket ger goda möjligheter att växa i din roll och utnyttja din fulla potential.
Här får du en trygg, säker och trivsam arbetsmiljö.

Tjänsten är på heltid under vardagar och arbetstiden är mellan 07,00-16,00

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
skicka därför gärna in din ansökan redan nu.
Vid frågor om tjänsten kontakta Mattias Molin på telefonnummer: +46 (0)73-523 0890

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elektriker sökes omgående till Stockholm (3 jobb)

Initialt är uppdragen förlagda i Stockholm med möjlighet till förflyttning till Västerås/ Mälardalen efter ett år. Vi söker nu efter 3 engagerade elektriker för heltidsanställning. Du kommer främst att vara ute på uppdrag som är klassificerade som skyddsobjekt. Arbetsuppgifter:- Utföra elektrikerarbete på olika uppdrag- Säkerställa att allt arbete utförs enligt gällande säkerhetsföreskrifter och standarder.- Läsa och tolka ritningar samt vara självgående i... Visa mer
Initialt är uppdragen förlagda i Stockholm med möjlighet till förflyttning till Västerås/ Mälardalen efter ett år.
Vi söker nu efter 3 engagerade elektriker för heltidsanställning. Du kommer främst att vara ute på uppdrag som är klassificerade som skyddsobjekt.
Arbetsuppgifter:- Utföra elektrikerarbete på olika uppdrag- Säkerställa att allt arbete utförs enligt gällande säkerhetsföreskrifter och standarder.- Läsa och tolka ritningar samt vara självgående i ditt arbete.Krav:- Erfarenhet av elektrikerarbete, helst minst 1-2 års praktisk erfarenhet.- B-körkort (manuellt) är ett krav då arbete kan innebära förflyttning mellan olika platser.- Förmåga att läsa och förstå ritningar.- Tillgänglighet att arbeta mellan kl. 7-16.Övrig information:- Tjänsterna är på heltid och startar omedelbart.- Initialt är uppdragen förlagda i Stockholm med möjlighet till förflyttning till Mälardalen efter ett år.- Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på skyddsobjekt, men det är inget krav.
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Visa mindre

Elektriker sökes omgående till Stockholm (3 jobb)

Initialt är uppdragen förlagda i Stockholm med möjlighet till förflyttning till Västerås/ Mälardalen efter ett år.Vi söker nu efter 3 engagerade elektriker för heltidsanställning. Du kommer främst att vara ute på uppdrag som är klassificerade som skyddsobjekt. Arbetsuppgifter:- Utföra elektrikerarbete på olika uppdrag- Säkerställa att allt arbete utförs enligt gällande säkerhetsföreskrifter och standarder.- Läsa och tolka ritningar samt vara självgående i ... Visa mer
Initialt är uppdragen förlagda i Stockholm med möjlighet till förflyttning till Västerås/ Mälardalen efter ett år.Vi söker nu efter 3 engagerade elektriker för heltidsanställning. Du kommer främst att vara ute på uppdrag som är klassificerade som skyddsobjekt.
Arbetsuppgifter:- Utföra elektrikerarbete på olika uppdrag- Säkerställa att allt arbete utförs enligt gällande säkerhetsföreskrifter och standarder.- Läsa och tolka ritningar samt vara självgående i ditt arbete.Krav:- Erfarenhet av elektrikerarbete, helst minst 1-2 års praktisk erfarenhet.- B-körkort (manuellt) är ett krav då arbete kan innebära förflyttning mellan olika platser.- Förmåga att läsa och förstå ritningar.- Tillgänglighet att arbeta mellan kl. 7-16.Övrig information:- Tjänsterna är på heltid och startar omedelbart.- Initialt är uppdragen förlagda i Stockholm med möjlighet till förflyttning till Västerås/ Mälardalen efter ett år.- Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på skyddsobjekt, men det är inget krav.
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Visa mindre

Bildelssäljare Trucks Veho Bil Sverige AB-Västerås

Du kommer att arbeta med På vår lastbil och transportbils anläggning i Västerås får du arbeta med Mercedes-Benz fantastiska produkter som ständigt utvecklas med den modernaste tekniken. Dina arbetsuppgifter innefattar bildelsförsäljning internt, till kund vid disk, via telefon men även godshantering och inventering.  Vem du är Vi vill att du som söker denna tjänst har erfarenhet inom bildels- och lagerverksamhet där erfarenhet inom lastbilssegmentet är myc... Visa mer
Du kommer att arbeta med
På vår lastbil och transportbils anläggning i Västerås får du arbeta med Mercedes-Benz fantastiska produkter som ständigt utvecklas med den modernaste tekniken. Dina arbetsuppgifter innefattar bildelsförsäljning internt, till kund vid disk, via telefon men även godshantering och inventering. 
Vem du är
Vi vill att du som söker denna tjänst har erfarenhet inom bildels- och lagerverksamhet där erfarenhet inom lastbilssegmentet är mycket meriterande. Du har relevant utbildning inom reservdelar eller fordonsteknisk och gärna erfarenhet av KOBRA och EPC.
Du kommer att vara en viktig länk mellan verkstad, försäljning och lager därför är det viktigt med proaktivitet, noggrannhet och ett strukturerat arbetssätt. Därför lägger vi stor vikt vid personlighet, arbetsmoral och andra mjuka färdigheter.
Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina kollegor på jobbet då du bidrar med god stämning och prestigelöshet som genererar den speciella teamkänslan och yrkesstoltheten som finns hos oss inom Veho Bil
Vi erbjuder dig 
Veho Bil erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett flexibelt, ödmjukt team som kännetecknas av familjär stämning där vi alla hjälper varandra och accepterar varandras olikheter. Vi har ett stort engagemang och mycket arbetsglädje och din kompetens kommer att göra skillnad. Om du är en person med ansvarstagande och egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling.
Vi tycker det är viktigt att du trivs hos oss 
Vi har ett stort engagemang och mycket arbetsglädje och med din kompetens är vi övertygade om att vi tillsammans kommer att göra skillnad och lyckas. Förutom kompetensutveckling erbjuder vi ett förmånligt bonussystem samt andra förmåner såsom friskvårdsbidrag och olika former av rabatter. Vi har också ett samarbete med Great Place To Work där vi jobbar med olika aktiviteter och ett förbättringsarbete för att bibehålla rankningen som en av Sveriges bästa arbetsplatser. 

Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning uppmuntrar vi kvinnliga sökande till den här tjänsten
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag ansök därför så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Elektriker sökes omgående till Stockholm (3 jobb)

Initialt är uppdragen förlagda i Stockholm med möjlighet till förflyttning till Västerås/ Mälardalen efter ett år. Vi söker nu efter 3 engagerade elektriker för heltidsanställning. Du kommer främst att vara ute på uppdrag som är klassificerade som skyddsobjekt. Arbetsuppgifter:- Utföra elektrikerarbete på olika uppdrag- Säkerställa att allt arbete utförs enligt gällande säkerhetsföreskrifter och standarder.- Läsa och tolka ritningar samt vara självgående i... Visa mer
Initialt är uppdragen förlagda i Stockholm med möjlighet till förflyttning till Västerås/ Mälardalen efter ett år.
Vi söker nu efter 3 engagerade elektriker för heltidsanställning. Du kommer främst att vara ute på uppdrag som är klassificerade som skyddsobjekt.
Arbetsuppgifter:- Utföra elektrikerarbete på olika uppdrag- Säkerställa att allt arbete utförs enligt gällande säkerhetsföreskrifter och standarder.- Läsa och tolka ritningar samt vara självgående i ditt arbete.Krav:- Erfarenhet av elektrikerarbete, helst minst 1-2 års praktisk erfarenhet.- B-körkort (manuellt) är ett krav då arbete kan innebära förflyttning mellan olika platser.- Förmåga att läsa och förstå ritningar.- Tillgänglighet att arbeta mellan kl. 7-16.Övrig information:- Tjänsterna är på heltid och startar omedelbart.- Initialt är uppdragen förlagda i Stockholm med möjlighet till förflyttning till Mälardalen efter ett år.- Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på skyddsobjekt, men det är inget krav.
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Visa mindre

Rektor till förskoleverksamheten

Ansök    Maj 8    Västerås kommun    Förskolerektor
Är du en trygg ledare som brinner för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet samtidigt som du vill stödja medarbetarnas förutsättningar och möta verksamhetens krav? Då är du varmt välkommen att söka jobbet som rektor till den kommunala förskolan i Västerås stad! Som rektor har du en avgörande roll för att säkerställa hög kvalitet inom förskolan. Med stöd av vår etablerade struktur, inklusive mötesstrukturer för styrning och utveckling, kommer du a... Visa mer
Är du en trygg ledare som brinner för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet samtidigt som du vill stödja medarbetarnas förutsättningar och möta verksamhetens krav? Då är du varmt välkommen att söka jobbet som rektor till den kommunala förskolan i Västerås stad!

Som rektor har du en avgörande roll för att säkerställa hög kvalitet inom förskolan. Med stöd av vår etablerade struktur, inklusive mötesstrukturer för styrning och utveckling, kommer du att kunna utveckla och leda verksamheten på bästa sätt. Vi värdesätter ett kollegialt lärande och arbetar i team för att främja ett kreativt och utvecklande arbetsklimat.

Västerås stad söker en engagerad och kompetent rektor för våra kommunala förskolor. I denna viktiga roll kommer du att arbeta för en utbildning med hög kvalitet och tillsammans med medarbetare ge alla barn på respektive förskola bästa möjliga förutsättningar för utveckling och lärande.

Tillsammans bygger vi grunden för barnens fortsatta lärande både i skolan och i livet. Sök idag och bli en del av vår förskoleverksamhet där varje dag räknas för våra barns framtid!

Läs gärna mer om våra förskolor på https://vasteras.se/barnochutbildningsforvaltningen


ARBETSUPPGIFTER
Som rektor i förskolan har du en avgörande roll för att säkerställa att den pedagogiska verksamheten håller hög kvalitet och att förskolorna strävar mot de nationella målen. Du ansvarar för att skapa en god arbetsmiljö och för att hantera enhetens budget och resurser.
Du driver och utvecklar det pedagogiska arbetet med stöd av kollegor, utvecklingsledare och verksamhetschef. Genom regelbundna möten för kollegialt lärande och samverkan skapar vi en likvärdig förskola inom hela staden.

Genom att följa lagar, styrdokument och andra beslut säkerställer du att förskolornas kvalitetsarbete håller hög standard. Du har tillgång till stödfunktioner och specialister för att stödja dig i ditt uppdrag som rektor. Med regelbundet deltagande i ledarforum får du möjlighet att utbyta erfarenheter och dra nytta av gemensamma processer för att utveckla en framgångsrik förskola.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en pedagogisk högskoleutbildning och aktuell arbetslivserfarenhet som ledare. Har du arbetat inom förskola är det positivt och även om du har gått en ledarskapsutbildning som till exempel rektorsutbildningen eller annan ledarutbildning.
Du har ett intresse för att utveckla och leda det pedagogiska arbetet och att vara chef och ledare med de delar som ingår när det kommer till personal, ekonomi och verksamhet. Du inspirerar och skapar delaktighet och engagemang hos medarbetarna och du utstrålar trygghet i din roll.

Innan du kan anställas behöver du visa upp ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Varmt välkommen med din ansökan!


Kontaktuppgifter till fackliga nedan:
Thomas Eriksson Sveriges lärare
Telefon: 021-39 81 20
E-postadress: [email protected]

Ida Truedsson Sveriges Skolledare
Telefon: 021-393405
E-postadress: [email protected]

Kommunal
Telefon: 010-442 81 47

Åsa Fröjd Vision
Telefon: 021-39 44 86
E-postadress: [email protected]

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Bilmekaniker

Om tjänstenSom mekaniker hos våran kund arbetar man inom tre huvudsakliga områden; testning, felsökning eller service och reparationer av deras nyinkomna bilar. Bilarna ska kontrolleras och sedan göras i ordning inför försäljning. I din roll som bilmekaniker kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:-Tester och kontroller-Felsökning-Service och reparationer Tjänsten är på heltid hos våran kund i Strängnäs och du kommer att arbeta i 2-skift där arbets... Visa mer
Om tjänstenSom mekaniker hos våran kund arbetar man inom tre huvudsakliga områden; testning, felsökning eller service och reparationer av deras nyinkomna bilar. Bilarna ska kontrolleras och sedan göras i ordning inför försäljning. I din roll som bilmekaniker kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:-Tester och kontroller-Felsökning-Service och reparationer

Tjänsten är på heltid hos våran kund i Strängnäs och du kommer att arbeta i 2-skift där arbetstiderna är 07:00-16.00 och 10:00-19:00. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående, rekryteringen sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Krav för tjänsten-Körkort B (manuell)-Minst 1-2 års dokumenterad erfarenhet som bilmekaniker-Flytande svenska alternativt engelska

Om digSom person ser vi att du är en stresstålig, noggrann och ansvarsfull person som trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vidare ser vi att du är en person som har lätt för att samarbeta men som även kan arbeta självständigt och ta egna initiativ.Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Riddermark bil
Vi är idag ca 350 anställda fördelade på 14 butiker, ett logistikcenter och ett huvudkontor. Trots vår storlek beskrivs vi ofta som ett mindre familjebolag, här får du vara med och påverka och hjälpa till att hela tiden driva vår tillväxt i rätt riktning med fler och nöjdare kunder. Riddermark bil är ett utav Sveriges mest expansiva företag, den självklara marknadsplatsen för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning och avyttring av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Sverige hjälper vi privatpersoner och företag med sina bilaffärer. Vi bygger och utvecklar egna IT-system om vi helt enkelt anser att det saknas tillräckligt bra sådana, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra medarbetare rekryteras främst för sin förmåga att leva upp till våra viktiga värderingar - ärlighet, ansvar, trygghet, engagemang och respekt - något som gör oss starkare och är uppskattat av våra under.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Kristin Holm via Adecco´s växel 010 – 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan Visa mindre

Elektriker sökes omgående till Stockholm (3 jobb)

Initialt är uppdragen förlagda i Stockholm med möjlighet till förflyttning till Västerås/ Mälardalen efter ett år.Vi söker nu efter 3 engagerade elektriker för heltidsanställning. Du kommer främst att vara ute på uppdrag som är klassificerade som skyddsobjekt. Arbetsuppgifter:- Utföra elektrikerarbete på olika uppdrag- Säkerställa att allt arbete utförs enligt gällande säkerhetsföreskrifter och standarder.- Läsa och tolka ritningar samt vara självgående i ... Visa mer
Initialt är uppdragen förlagda i Stockholm med möjlighet till förflyttning till Västerås/ Mälardalen efter ett år.Vi söker nu efter 3 engagerade elektriker för heltidsanställning. Du kommer främst att vara ute på uppdrag som är klassificerade som skyddsobjekt.
Arbetsuppgifter:- Utföra elektrikerarbete på olika uppdrag- Säkerställa att allt arbete utförs enligt gällande säkerhetsföreskrifter och standarder.- Läsa och tolka ritningar samt vara självgående i ditt arbete.Krav:- Erfarenhet av elektrikerarbete, helst minst 1-2 års praktisk erfarenhet.- B-körkort (manuellt) är ett krav då arbete kan innebära förflyttning mellan olika platser.- Förmåga att läsa och förstå ritningar.- Tillgänglighet att arbeta mellan kl. 7-16.Övrig information:- Tjänsterna är på heltid och startar omedelbart.- Initialt är uppdragen förlagda i Stockholm med möjlighet till förflyttning till Västerås/ Mälardalen efter ett år.- Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på skyddsobjekt, men det är inget krav.
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Visa mindre

Ställverksmontör/Tekniker till Affärsområde Stationsunderhåll Nord

Ansök    Maj 7    Vattenfall AB    Ställverksmontör
Företagsbeskrivning Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vattenfall Services är Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet och vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur! Hos oss jobbar du i en framtidsbransch med stort fokus på en hållbar framtid. Vi behöver fler energihjältar och nu söker vi Ställverksmontör/Tekniker som vill vara med på resan mot ett fossilfritt liv! Är det du? Tillsammans gör vi skillnad, för hela sa... Visa mer
Företagsbeskrivning
Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vattenfall Services är Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet och vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur! Hos oss jobbar du i en framtidsbransch med stort fokus på en hållbar framtid. Vi behöver fler energihjältar och nu söker vi Ställverksmontör/Tekniker som vill vara med på resan mot ett fossilfritt liv! Är det du? Tillsammans gör vi skillnad, för hela samhället.
Vi söker nu ett flertal Ställverksmontör/Tekniker inom Stationsunderhåll till våra avdelningar från Mälardalen upp till Norrbotten


Jobbeskrivning
Din roll som Ställverksmontör/Tekniker
Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du levererar professionella stationsunderhållstjänster i våra kunders elanläggningar som omfattar spänningsintervallet 0,4–400 kV.
Arbetet som Ställverksmontör/Tekniker inom stationsunderhåll har ett stort tekniskt innehåll där du främst kommer arbeta med reparationer/och installation av ställverksutrustning, apparatunderhåll, felsökning, rondningar samt kopplingar på ställverksapparater. Även om- och nybyggnation av anläggningar förekommer. Arbetet sker på uppdrag av en projektledare.
Resor samt beredskap ingår som en naturlig del i denna tjänst. När man utför sitt arbete hos oss har man alltid säkerhet, miljö och ekonomi i åtanke.
Kravspecifikation
Om dig
I grunden har du en genomförd gymnasieutbildning inom el/elkraft eller liknande eftergymnasial utbildning. Vi söker dels dig som har jobbat några år och vill utvecklas vidare inom elbranschen eller är nyexaminerad och som har ett intresse samt vilja att lära dig stationsunderhåll. Du har en god datorvana och B-körkort, BE meriterande. Flytande svenska i tal och skrift krävs för den här tjänsten.
Vidare är du en ansvarstagande person med ett stort engagemang för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du har ett tekniskt intresse och motiveras av att arbeta affärsmässigt i en verksamhet där du får ta ett stort ansvar för kvalité och framdrift.


Ytterligare information
Vi erbjuder
Efter flera decennier i energibranschen vet vi att våra medarbetare är vår viktigaste och mest värdefulla tillgång. Därför erbjuder vi dig en varierande arbetsvardag med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Vi är en stor och trygg arbetsgivare som ändå känns familjär där medarbetarnas säkerhet, välmående och samarbete är viktiga delar av vår företagskultur!
Hos Vattenfall Services kan du göra skillnad och tillsammans tar vi ansvar för en hållbar energiomställning, tillsammans ger vi kraft åt ett fossilfritt liv.
Är du nyfiken på dina framtida kollegor? Läs mer här:?Dina kollegor - Vattenfall SE?
Nyfiken på att följa vår vardag? Följs oss på sociala medier!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Placeringsort
Luleå, Gällivare, Jokkmokk, Storuman, Örnsköldsvik, Avesta, Västerås, Östhammar, Älvkarleby, Sollentuna, Stockholm, eller någonstans i Södra Dalarna, Västmanland. Vi kan även erbjuda hemstationering.
Ange önskad placeringsort i ditt CV!
Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterande chef Bertil Jacobsson via 070-5711078. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Peder Andersson via [email protected].
Fackliga representanter för denna tjänst är Torbjörn Blom, Akademikerna, Magnus Tjergefors, Ledarna, Massimo Bresnik, SEKO och Christel Karlsson, Unionen. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00
Känns detta som ett jobb för dig? Du är varmt välkommen med din ansökan senast 31a maj!
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Vattenfall Services Nordic AB bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för energi- och elanläggningar. Vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur för att skapa en hållbar framtid där vi hittar nya innovationer som bidrar till ett fossilfritt samhälle. Vi jobbar med många olika kunder och leverantörer som innebär stora investeringar för energiomställningen. Med oss arbetar du i en samhällsviktig verksamhet och ser till allt fungerar.
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! Visa mindre

Elektriker sökes omgående till Stockholm (3 jobb)

Initialt är uppdragen förlagda i Stockholm med möjlighet till förflyttning till Västerås/ Mälardalen efter ett år. Vi söker nu efter 3 engagerade elektriker för heltidsanställning. Du kommer främst att vara ute på uppdrag som är klassificerade som skyddsobjekt. Arbetsuppgifter:- Utföra elektrikerarbete på olika uppdrag- Säkerställa att allt arbete utförs enligt gällande säkerhetsföreskrifter och standarder.- Läsa och tolka ritningar samt vara självgående i... Visa mer
Initialt är uppdragen förlagda i Stockholm med möjlighet till förflyttning till Västerås/ Mälardalen efter ett år.
Vi söker nu efter 3 engagerade elektriker för heltidsanställning. Du kommer främst att vara ute på uppdrag som är klassificerade som skyddsobjekt.
Arbetsuppgifter:- Utföra elektrikerarbete på olika uppdrag- Säkerställa att allt arbete utförs enligt gällande säkerhetsföreskrifter och standarder.- Läsa och tolka ritningar samt vara självgående i ditt arbete.Krav:- Erfarenhet av elektrikerarbete, helst minst 1-2 års praktisk erfarenhet.- B-körkort (manuellt) är ett krav då arbete kan innebära förflyttning mellan olika platser.- Förmåga att läsa och förstå ritningar.- Tillgänglighet att arbeta mellan kl. 7-16.Övrig information:- Tjänsterna är på heltid och startar omedelbart.- Initialt är uppdragen förlagda i Stockholm med möjlighet till förflyttning till Mälardalen efter ett år.- Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på skyddsobjekt, men det är inget krav.
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Visa mindre

Field Operative Västerås

Sv: Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Västerås. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Västerås samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager på Hallsta Gårdsgata. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-kör... Visa mer
Sv:
Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Västerås. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Västerås samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager på Hallsta Gårdsgata. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort.
Intervjuer och anställning sker löpande.


English:
We are now looking for new co-workers for our operations in Västerås. As an e-Scooter Field Operative you will be transporting batteries with a van to the e-scooters around Västerås in order to change them on site. You will also perform quick quality checks on the vehicles to ensure the vehicles are in good condition and follow all local guidelines set by the authorities. You might also perform relocation of the e-scooters from time to time. The employment is a zero hour contract with hourly pay. The work times are varied and you need to be able to work evenings, nights and weekends. Speaking Swedish or English is required, you also need to have a class B drivers license.
Interviews and hiring takes place on an ongoing basis. Visa mindre

Property Services (Fastighetsskötare) Scandic Västerås, heltid

Nu söker vi en fastighetsskötare till Scandic Västerås. Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Du agerar värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden... Visa mer
Nu söker vi en fastighetsskötare till Scandic Västerås.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Du agerar värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är innebär rollen?

Som fastighetsskötare hos oss på Scandic är ditt främsta fokus att hålla hotellet i fint skick för våra gäster. Scandic är hyresgäst och ansvarar driftmässigt för såväl hotellets egendom som byggnaden. Arbetet sker till stor del i hotellrum och andra gästutrymmen, och det blir därmed många hej i korridoren till våra gäster - det är precis där och då vi påvisar den goda service vi har.

I din roll arbetar du med daglig drift samt planerat och felavhjälpande underhåll av hotellets lokaler och installationer så som dörrar, lås och inredning och utrustning i hotellrum, gym, kök och restaurang, konferens, pool och bastu/relax. Åtgärder för driftoptimering av byggnadens klimatsystem, värme och ventilation, avläsningar av förbrukningar ingår också.

Vidare ingår i rollen att arbeta med hotellets brand- och säkerhet, fastighetsdrift och underhåll, såväl förebyggande som akut. Hållbarhet är ett viktigt ledord och du arbetar således aktivt med att få in det i våra arbetssätt ytterligare. Verksamheten innebär en del myndighetskrav och du är involverad i många av dessa. Struktur, noggrannhet, driv och flexibilitet är viktiga egenskaper, du har ett öga för detaljer och du trivs bland människor och att arbeta i en föränderlig miljö. Du rapporterar till en Property Manager.

Vem är du?

Vi söker dig som har teknisk utbildning och erfarenhet inom fastighetsdrift. Du har kunskap inom något av områdena el, VVS eller styr- och reglerteknik. Kunskaper om brandsäkerhet behövs för tjänsten och anläggningsskötarutbildning brandlarm & sprinkler och certifikat i I övrigt har du datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning.
Arbete på helger förekommer.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, vår kultur och våra förmåner!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Golfmekaniker-Västerås

Är du en rutinerad golfmekaniker och vill jobba för Sveriges största återförsäljare av John Deere? Då är denna roll perfekt för dig! Om företaget Green Deer är Sveriges största återförsäljare av John Deere samt är en av Sveriges största aktörer av försäljning och eftermarknad av lantbruksmaskiner. John Deeres stora fokus på eftermarknaden ställer höga krav på återförsäljarorganisationen varpå Green Deer avser att alltid ligga i framkant vad gäller engage... Visa mer
Är du en rutinerad golfmekaniker och vill jobba för Sveriges största återförsäljare av John Deere? Då är denna roll perfekt för dig!

Om företaget

Green Deer är Sveriges största återförsäljare av John Deere samt är en av Sveriges största aktörer av försäljning och eftermarknad av lantbruksmaskiner. John Deeres stora fokus på eftermarknaden ställer höga krav på återförsäljarorganisationen varpå Green Deer avser att alltid ligga i framkant vad gäller engagemang och professionalitet för att klara de högt ställda kraven från leverantören och kunden.

Din framtid

Som Golfmekaniker innebär jobbet att reparera, underhålla, serva och justera grönytemaskiner och specifikt golfmaskiner. Kunderna är framför allt kommuner och Golfklubbar runt om i Mälardalen. Under vinterhalvåret bistår du övriga mekaniker på verkstaden i Västerås med mindre maskiner som exempel kompakttraktorer. Som Golfmekaniker har du egen servicebuss och du kan utgå från hemmet om det lämpar sig.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som har mekanisk erfarenhet av främst grönytemaskiner och golfmaskiner specifikt. Vi tror att du kanske idag jobbar på någon golfklubb med liknande service eller på annat sätt kommit i kontakt med golfmaskiner.

Som person trivs du med att jobba ute på fält där du får en stor frihet med eget ansvar. Uppskattar du golf och golfbanor så kommer du få jobba i rätt miljö.

Vi lägger stor vikt i personliga egenskaper så som noggrannhet, känsla för service och en positiv inställning. Så har du ett stort tekniskt intresse för modern teknik, är nyfiken och lösningsfokuserad, gillar att ha kundkontakt, vill bli del i ett väl sammansvetsat gäng och vill hålla en hög kvalitet i allt du gör så skicka in din ansökan redan idag.

Krav B-körkort

Placeringsort Västerås

Vad erbjuder Green Deer

De erbjuder löpande utbildningar för att följa branschens utveckling och kundernas framtida önskemål. De värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och företagshälsovård. De är kollektivanslutna med tjänstepension.

De erbjuder ett spännande arbete i en organisation med starka framtidsutsikter.

Green Deer har ett samarbete med Kraftsam Rekrytering och Bemanning, så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt.

Har du frågor om tjänsten, vänliga kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Property Services (Fastighetsskötare) Scandic Västerås, heltid

Nu söker vi en fastighetsskötare till Scandic Västerås. Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Du agerar värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden... Visa mer
Nu söker vi en fastighetsskötare till Scandic Västerås.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Du agerar värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är innebär rollen?

Som fastighetsskötare hos oss på Scandic är ditt främsta fokus att hålla hotellet i fint skick för våra gäster. Scandic är hyresgäst och ansvarar driftmässigt för såväl hotellets egendom som byggnaden. Arbetet sker till stor del i hotellrum och andra gästutrymmen, och det blir därmed många hej i korridoren till våra gäster - det är precis där och då vi påvisar den goda service vi har.

I din roll arbetar du med daglig drift samt planerat och felavhjälpande underhåll av hotellets lokaler och installationer så som dörrar, lås och inredning och utrustning i hotellrum, gym, kök och restaurang, konferens, pool och bastu/relax. Åtgärder för driftoptimering av byggnadens klimatsystem, värme och ventilation, avläsningar av förbrukningar ingår också.

Vidare ingår i rollen att arbeta med hotellets brand- och säkerhet, fastighetsdrift och underhåll, såväl förebyggande som akut. Hållbarhet är ett viktigt ledord och du arbetar således aktivt med att få in det i våra arbetssätt ytterligare. Verksamheten innebär en del myndighetskrav och du är involverad i många av dessa. Struktur, noggrannhet, driv och flexibilitet är viktiga egenskaper, du har ett öga för detaljer och du trivs bland människor och att arbeta i en föränderlig miljö. Du rapporterar till en Property Manager.

Vem är du?

Vi söker dig som har teknisk utbildning och erfarenhet inom fastighetsdrift. Du har kunskap inom något av områdena el, VVS eller styr- och reglerteknik. Kunskaper om brandsäkerhet behövs för tjänsten och anläggningsskötarutbildning brandlarm är meriterande. I övrigt har du datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning.
Arbete på helger förekommer.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, vår kultur och våra förmåner!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Servicetekniker Västerås

At Konecranes, we believe that great customer experience is built on the people behind the Konecranes name. Everything we do, we do with passion and drive. We believe diversity drives business success and is the foundation for our growth. We welcome different backgrounds and skills that enrich our community and we promote a place where we can ALL be ourselves. This is what makes Konecranes a unique place to work. Har du en bra grundförståelse för el och är... Visa mer
At Konecranes, we believe that great customer experience is built on the people behind the Konecranes name. Everything we do, we do with passion and drive. We believe diversity drives business success and is the foundation for our growth. We welcome different backgrounds and skills that enrich our community and we promote a place where we can ALL be ourselves. This is what makes Konecranes a unique place to work.
Har du en bra grundförståelse för el och är dessutom duktig på att mecka? Välkommen till Konecranes som servicetekniker!
Vårt team i Västerås söker nu dig som är duktig på el och gillar att skruva. Här får man mycket frihet under ansvar, där du arbetar ute hos våra kunder med att serva traverser, kranar och lyftutrustning.
En vanlig arbetsvecka kan innehålla:
Förebyggande underhåll
Felsökningar
Reparationer
Montage och installering av nya produkter

Vem är du?
Hos oss är samarbete viktigt. Eftersom arbetsmiljön ibland kan vara krävande, behöver du kunna kommunicera och förstå grundläggande svenska och engelska. Du behöver också ha giltigt B-körkort för att kunna resa runt till våra kunder. Självklart är du också väldigt trevlig och har ett service-orienterat mindset. Att ge kunder förslag på förbättringar uppskattas alltid om det hjälper dem att bibehålla en avbrottsfri produktion.
Vad får du?
Hos oss får du en marknadsmässig lön och ett individuellt bonusprogram för just servicetekniker. Du får en riktigt bra introduktion tillsammans med andra nyanställda tekniker. Vi utbildar dig därefter löpande för att se till att du utvecklas och alltid har en hög kunskapsnivå inom området.
På Konecranes värderar vi dig som medarbetare högt! Vi vill ha en miljö där du trivs med ditt arbete, känner dig respekterad och får utmanande och intressanta ansvarsområden.
Övrigt
Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta rekryterande chef, Michael Wiss, på [email protected] eller 070-508 19 17.
Vi gör urval löpande och därför är det viktigt att du ansöker så fort som möjligt. Tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag. Skicka in en presentation av dig och dina tidigare erfarenheter direkt!
Konecranes is a global leader in material handling solutions, serving a broad range of customers across multiple industries. We consistently set the industry benchmark, from everyday improvements to the breakthroughs at moments that matter most, because we know we can always find a safer, more productive and sustainable way. That's why, with 16 000+ professionals in over 50 countries, we are trusted every day to lift, handle and move what the world needs.
Konecranes is committed to ensuring that all employees and job applicants are treated fairly in an environment which is free from any form of discrimination. Visa mindre

Golfmekaniker-Västerås

Är du en rutinerad golfmekaniker och vill jobba för Sveriges största återförsäljare av John Deere? Då är denna roll perfekt för dig! Om företaget Green Deer är Sveriges största återförsäljare av John Deere samt är en av Sveriges största aktörer av försäljning och eftermarknad av lantbruksmaskiner. John Deeres stora fokus på eftermarknaden ställer höga krav på återförsäljarorganisationen varpå Green Deer avser att alltid ligga i framkant vad gäller engage... Visa mer
Är du en rutinerad golfmekaniker och vill jobba för Sveriges största återförsäljare av John Deere? Då är denna roll perfekt för dig!

Om företaget

Green Deer är Sveriges största återförsäljare av John Deere samt är en av Sveriges största aktörer av försäljning och eftermarknad av lantbruksmaskiner. John Deeres stora fokus på eftermarknaden ställer höga krav på återförsäljarorganisationen varpå Green Deer avser att alltid ligga i framkant vad gäller engagemang och professionalitet för att klara de högt ställda kraven från leverantören och kunden.

Din framtid

Som Golfmekaniker innebär jobbet att reparera, underhålla, serva och justera grönytemaskiner och specifikt golfmaskiner. Kunderna är framför allt kommuner och Golfklubbar runt om i Mälardalen. Under vinterhalvåret bistår du övriga mekaniker på verkstaden i Västerås med mindre maskiner som exempel kompakttraktorer. Som Golfmekaniker har du egen servicebuss och du kan utgå från hemmet om det lämpar sig.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som har mekanisk erfarenhet av främst grönytemaskiner och golfmaskiner specifikt. Vi tror att du kanske idag jobbar på någon golfklubb med liknande service eller på annat sätt kommit i kontakt med golfmaskiner.

Som person trivs du med att jobba ute på fält där du får en stor frihet med eget ansvar. Uppskattar du golf och golfbanor så kommer du få jobba i rätt miljö.

Vi lägger stor vikt i personliga egenskaper så som noggrannhet, känsla för service och en positiv inställning. Så har du ett stort tekniskt intresse för modern teknik, är nyfiken och lösningsfokuserad, gillar att ha kundkontakt, vill bli del i ett väl sammansvetsat gäng och vill hålla en hög kvalitet i allt du gör så skicka in din ansökan redan idag.

Krav B-körkort

Placeringsort Västerås

Vad erbjuder Green Deer

De erbjuder löpande utbildningar för att följa branschens utveckling och kundernas framtida önskemål. De värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och företagshälsovård. De är kollektivanslutna med tjänstepension.

De erbjuder ett spännande arbete i en organisation med starka framtidsutsikter.

Green Deer har ett samarbete med Kraftsam Rekrytering och Bemanning, så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt.

Har du frågor om tjänsten, vänliga kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Drifttekniker till Coor Västerås

Brinner du för service och teknik inom fastighet? Nu förstärker vi vårt team med en drifttekniker till ett innovativt och spännande uppdrag hos vår kund ICA. Om rollen Coors fastighetsuppdrag hos ICA ställer höga krav gällande kunskap, service och tillgänglighet. Coor ska säkerställa att den dagliga driften alltid fungerar, samt förbättra och utveckla driften till nästa nivå. Här ges du möjlighet att arbeta i en stor och spännande miljö där ingen dag är ... Visa mer
Brinner du för service och teknik inom fastighet? Nu förstärker vi vårt team med en drifttekniker till ett innovativt och spännande uppdrag hos vår kund ICA.

Om rollen

Coors fastighetsuppdrag hos ICA ställer höga krav gällande kunskap, service och tillgänglighet. Coor ska säkerställa att den dagliga driften alltid fungerar, samt förbättra och utveckla driften till nästa nivå. Här ges du möjlighet att arbeta i en stor och spännande miljö där ingen dag är den andra lik.

I den här rollen arbetar du självständigt och du får både eget ansvar och varierande arbetsuppgifter. Hos oss blir du en viktig del av vårt fastighetsuppdrag, som ständigt växer och utvecklas. Du kommer tillhöra ett fastighetsteam av kollegor med olika kompetenser där vi kompletterar varandra. Inom teamet samarbetar vi för att uppnå den bästa servicen mot vår kund. Krav för anställning i denna tjänst är godkänd säkerhetsprövning.

I dina arbetsuppgifter som drifttekniker ingår bland annat:


• Tillsyn, skötsel och drift av fastigheter, med fokus på sprinkler och SBA.
• Hantera arbetsordrar från kund.
• Medverka vid upprättning och uppföljning av underhållsplaner.
• Säkerställa leverans för framtida drift och utveckling tillsammans med dina kollegor.
• Proaktivt arbeta med förbättringar och underhållsarbete för kund.

Vem är du?

Vi söker dig har:


• Arbetslivserfarenhet inom fastighetsteknik eller driftteknik, eller annan likvärdig erfarenhet.
• Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.
• B-körkort.
• God datorvana.

Det är meriterande om du har:


• Utbildning inom saxlift, Heta Arbeten eller andra relevanta områden.

Som person är du positiv, serviceinriktad och uppskattar variation i arbetet. Vi söker dig som tar initiativ till förbättring och utveckling, både internt och mot kund. Då du är i kontakt med kund ofta ser vi även att du är både samarbetsorienterad och kommunikativ.

 

Vad erbjuder vi?

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

 

Kontakt & information

För mer information vänligen kontakta rekryterande chef Anders Holmberg, tel 070-297 03 15.

Ansökan görs med bifogad CV och personligt brev. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

#TipsaCoor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden. Visa mindre

Fastighetstekniker till kund i Västerås!

Just nu söker vi en fastighetstekniker till vår kund i Västerås! Uppdraget är uppskattat till 100% och beräknat att starta omgående och pågå till och med 31-08-2024 med möjlighet till förlängning. Om tjänstenI rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, samt generell tillsyn av fastigheterna. Rollen är social och serviceinriktad och du ska kunna planera ditt arbete och upprätthå... Visa mer
Just nu söker vi en fastighetstekniker till vår kund i Västerås! Uppdraget är uppskattat till 100% och beräknat att starta omgående och pågå till och med 31-08-2024 med möjlighet till förlängning.
Om tjänstenI rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, samt generell tillsyn av fastigheterna.
Rollen är social och serviceinriktad och du ska kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer. I rollen ställs det även höga krav på struktur, digital dokumentation och uppföljning. Vi ser därför att du som söker ser ordning och reda som en självklar komponent i arbetet.
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
Proaktivt arbete och tillsyn för välskötta fastigheter
Daglig drift och skötsel med fokus på rent, snyggt och tryggt
Självständigt utföra reparationer och underhållsåtgärder
Ansvara för att följa upp att beställda arbeten är genomförda
Systematiskt brandskyddsarbete mm.

Din profilVi söker dig med erfarenhet av att ha arbetat som fastighetstekniker/ fastighetsskötare eller reparatör inom fastigheter.
Du har en bred praktisk kompetens med goda kunskaper inomfelavhjälpande underhåll och reparationer.Du är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare eftersom du kommer ställas inför olika uppgifter att lösa varje dag. Vi ser gärna att du har en relevant yrkesutbildning. Det är även meriterande om du har kunskaper inom el, vvs ochvitvaror. B-körkort är ett krav.
Övrig information
Start: Omgående
Slut: 31-08-2024 med möjlighet till förlängning
Omfattning: Heltid
Placering: Västerås

AnsökanLåter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju hos oss på Devotum. Nästa steg är en intervju hos vår kund. Referenstagning på slutkandidater är en del av processen.
Har du några frågor om uppdraget är du välkommen att höra av dig till Sanna Jurén på 072 897 82 65.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Industrielektriker i Västerås

Ansök    Maj 2    Manpower AB    Industrielektriker
Är du en Industrielektriker med specialkompetens inom underhåll? Vi söker en erfaren industrielektriker för att ansluta sig till vår kunds team som hantera service och underhåll inom industriella verksamhet. Har du gedigen kunskap och erfarenhet av elektriska system inom industrimiljö samt en stark känsla för problemlösning och förebyggande underhåll. Då är du precis den vi söker! Arbetsuppgifter: Utföra planerat och förebyggande underhåll på elektriska ... Visa mer
Är du en Industrielektriker med specialkompetens inom underhåll? Vi söker en erfaren industrielektriker för att ansluta sig till vår kunds team som hantera service och underhåll inom industriella verksamhet. Har du gedigen kunskap och erfarenhet av elektriska system inom industrimiljö samt en stark känsla för problemlösning och förebyggande underhåll. Då är du precis den vi söker!

Arbetsuppgifter:

Utföra planerat och förebyggande underhåll på elektriska system och utrustning, diagnostisera och åtgärda fel och störningar i elektriska system och kontroller. Installation, reparation och underhåll av elsystem, motorer, växelriktare och annan industriell utrustning. Samarbeta med andra teammedlemmar i utförandet av deras proaktiva arbete för att säkerställa att produktionen fortlöper smidigt och effektivt.

Resor i Tjänst är förekommande, där du kommer jobba i en mix av stationerad i Västerås men också periodisk jobba resande landet runt.Kvalifikationer:

* Utbildning inom elektroteknik eller motsvarande erfarenhet.
* Minst 2 års erfarenhet av arbete inom industriell elinstallation och underhåll.
* Kunskap om elektriska scheman, ritningar och PLC-system.
* Förmåga att arbeta självständigt och i team.
* God kommunikationsförmåga och förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt.
* Certifieringar och behörigheter enligt gällande lagar och föreskrifter är meriterande.Ansök Nu och gör ditt nästa karriärsteg!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Josua Jakobsson via e-post: [email protected]. Observera att vi endast accepterar ansökningar via vår webbplats. Ansök med din registrerade profil via ansökningslänken i annonsen. Vi genomför urval löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt person. Så tveka inte, skicka in din ansökan så snart som möjligt!Vi är stolta att vara en del av Manpower Group och att förse våra kunder med högkvalificerad kompetens inom el, tele, data och larm. Vår mission är att hjälpa våra kunder att växa. Manpower El & Tele AB erbjuder snabba och flexibla bemanningslösningar genom vårt unika samarbete med Svenska Elektrikerförbundet. Vi sätter kvalitet i fokus och ser till att matcha rätt kompetens efter dina behov. Vi har ett brett nätverk av kompetenta kandidater och samarbetar med flera utbildningsinrättningar i Sverige. Våra konsulter får kontinuerlig fortbildning under sin anställning hos oss för att ytterligare bygga på sin kompetens. Gör ditt nästa kliv i karriären med Manpower El & Tele AB!| elotele | Visa mindre

Extraarbete på Biltvätt

Vi söker nu personal till vår kunds biltvätt i Västerås. Är du studerande eller har ett deltidsjobb på minst50%? Behöver du ett extrajobb vid sidan om? Då har vi det perfekta extrajobbet till dig! Du kommer att bli anställd av Arena Personal och jobba på en biltvättstation i Västerås med start omgående.Arbetstiderna är belagda 12:00-18:00 på vardagar och10:00-15:00 på helger. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och där ser vi gärna... Visa mer
Vi söker nu personal till vår kunds biltvätt i Västerås.
Är du studerande eller har ett deltidsjobb på minst50%? Behöver du ett extrajobb vid sidan om? Då har vi det perfekta extrajobbet till dig!
Du kommer att bli anställd av Arena Personal och jobba på en biltvättstation i Västerås med start omgående.Arbetstiderna är belagda 12:00-18:00 på vardagar och10:00-15:00 på helger.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och där ser vi gärna att du är:
- Trevlig- Serviceminded- Samarbetsvillig- Ansvarsfull
Körkort B är ett krav för tjänsten.
Tillsättning sker löpande! Visa mindre

Sommarjobba som industriarbetare i Västerås!

Ansök    Apr 29    Uniflex Sverige AB    Diversearbetare
Om tjänsten Vi söker nu sommarvikarier till MPA Måleriproduktion i Västerås. MPA Måleriproduktion är ett familjeägt företag som har varit verksamma sedan 1986 och utför industrilackering och rostskydd för en mängd olika industriella produkter och fordon. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Som sommararbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av att assistera industrilackerare med för- och efterarbete till målningsprocessen såsom maskering, av... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu sommarvikarier till MPA Måleriproduktion i Västerås. MPA Måleriproduktion är ett familjeägt företag som har varit verksamma sedan 1986 och utför industrilackering och rostskydd för en mängd olika industriella produkter och fordon.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som sommararbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av att assistera industrilackerare med för- och efterarbete till målningsprocessen såsom maskering, avmaskering och paketering. Detta är ett monotont arbete som utförs på en produktionslina som kräver både noggrannhet och tempo.

Period:
Arbetet sträcker sig under perioden v. 26 - 33.
Önskvärt är om du kan börja redan i maj för att komma in och lära dig arbetet så du känner dig trygg under sommaren.

Arbetstider:
Arbetstiderna är förlagda under 2-skift, kl. 5:18 – kl.14:18 måndag till fredag och kl.14:18 – kl.23:42 måndag till torsdag.

Vem är du?
Vi söker dig som har en positiv inställning och drivet att utvecklas. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är inget krav då vi kommer att ge dig nödvändig utbildning, men tidigare erfarenhet inom industrin är meriterande. Teamwork är viktigt, och du bör vara bekväm med att arbeta i högt tempo. Jobbet sker till viss del enskilt, men kan även ske tillsammans med kollegor. Det är därav viktigt att du trivs med att arbeta både enskilt och i grupp och att du finner dig till rätta att kommunicera med dina kollegor för att kunna säkerställa säkerheten på arbetsplatsen. En aspekt i att säkerställa säkerheten på arbetsplatsen är att förstå säkerhetsrutinerna och därför efterfrågas goda kunskaper i det svenska språket.

Chans till anställning:
Det finns möjlighet till fortsatt anställning på MPA Måleriproduktion efter sommarperioden för rätt kandidat.

Om du känner att du passar för denna tjänst och vill bli en del av vårt team, skicka din ansökan redan idag då tillsättning sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution. Visa mindre

Miljövärd till Västerås

Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om ca 40 000 familjers hem och vi fortsätter växa. Nu söker vi en driven och engagerad miljövärd till Västerås. Är det du? Om tjänst... Visa mer
Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om ca 40 000 familjers hem och vi fortsätter växa.
Nu söker vi en driven och engagerad miljövärd till Västerås. Är det du?
Om tjänstenRollen som miljövärd är en del av vårt Victoriahemprogram och är en tidsbegränsad anställning på 12-18 månader. I rollen kommer du vara en del av ett team som arbetar med, framförallt, tillsyn och renhållning i och kring fastigheterna. Det innebär att du och ditt team ansvarar för att det är snyggt och rent på de gemensamma ytorna. Rollen kräver att du är social och serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer.
Dina arbetsuppgifter består bland annat av:
Yttre skötsel med renhållning av gårdsmiljöer
Ta hand om fastighetens allmänna ytor såsom sophantering, trapphus, källare och tvättstugor
Tillsyn i och kring fastigheterna - se till så att det är rent och snyggt
Enklare reparationer av exempel sittplatser, lekplatser och garage- och parkeringsplatser

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten så ska du inneha B-körkort och vi ser gärna att du är boende hos oss på Victoriahem. Som person är du ansvarstagande, flexibel och självgående i det dagliga arbetet. Du är bra på att skapa goda relationer, gillar att vara utomhus och trivs med stundtals fysiskt ansträngande arbete. Erfarenhet och/eller utbildning inom området är meriterande, men inte ett krav. I den här tjänsten så värderar vi personlighet, motivation, och drivkraft för tjänsten högt.

Vi erbjuder
Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner och vi utvecklas dagligen som individer och som bolag.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Västerås
Bakgrundkontroll är en del av rekryteringsprocessen

Ansökan
Välkommen med din ansökan här via vår karriärsida. Urval och intervjuer sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår förvaltare Emma Askeblad på [email protected].
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bovärd

Om tjänsten Vi söker för en kunds räkning en Bovärd i Västerås (kan tillkomma att man behöver hjälpa till i Eskilstuna ifall sjukdom uppstår eller liknande). Provanställning 4-6 månader med god möjlighet till en rekrytering. Ansvara för att förebyggande och fel avhjälpande underhåll görs efter ronderingar eller felanmälan från hyresgäst. Upprätthålla god kontakt med hyresgästerna i sitt område. Vi söker efter en självgående Bovärd som kan åtgärda de van... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker för en kunds räkning en Bovärd i Västerås (kan tillkomma att man behöver hjälpa till i Eskilstuna ifall sjukdom uppstår eller liknande).

Provanställning 4-6 månader med god möjlighet till en rekrytering.

Ansvara för att förebyggande och fel avhjälpande underhåll görs efter ronderingar eller felanmälan från hyresgäst. Upprätthålla god kontakt med hyresgästerna i sitt område. Vi söker efter en självgående Bovärd som kan åtgärda de vanligast förekommande serviceanmälningarna på egen hand.

• Utföra fastlagd schema för ronderingar
• Hantera inkommande felanmälningar av hyresgäster
• Se till att hyresgästerna är nöjda
• Funktionskontroll i samband med inflyttning och slutbesiktning vid utflyttning
• Lyssna och informera hyresgästerna kring lagar samt regler
• Fast månadslön

Arbetslivserfarenhet

• Gymnasium eller motsvarande kunskap
• Körkort B
• Erfarenhet av Bovärd eller dylikt
• Kompetens att utföra enklare arbeten inom fastighetsunderhåll
• Självgående, kvalitetsmedveten, stabil, serviceinriktad, samarbetsförmåga

Om verksamheten

Fiks Group AB erbjuder bemanning och rekrytering till våra kunder och samarbetspartners. Fiks skall upplevas som en naturlig medarbetare när behov av personal uppstår. Genom en nära relation mellan företag och personal arbetar vi tillsammans för att nå alla uppsatta mål. Vi vill skapa nöjda kunder och nöjd personal.

Vi rekryterar kompetent personal, utvecklar och bemannar kundens verksamhet. Vår snabbhet och kompetens är vår styrka och er möjlighet.

Fiks Group är ett auktoriserat bemanningsföretag i ALMEGA.

Vi har funnits sedan 1997 i Eskilstuna men bemannar och rekryterar vart än behovet i Sverige uppstår. Visa mindre

Operatörer sökes till vår kund i Hallstahammar!

Om kundföretaget Vi söker operatörer för uppdrag hos vår kund i Hallstahammar! Är du en metodisk, självgående och mångsidig person som drivs av att vara en viktig kugge i ett stort tillverkningsindustri och att arbeta mot mål? Vill du vara med och bidra till vår kunds framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan det här uppdraget vara helt rätt för dig. Dina arbetsuppgifter Som operatör kommer du att ansvara för att övervaka produktionslinj... Visa mer
Om kundföretaget
Vi söker operatörer för uppdrag hos vår kund i Hallstahammar!

Är du en metodisk, självgående och mångsidig person som drivs av att vara en viktig kugge i ett stort tillverkningsindustri och att arbeta mot mål? Vill du vara med och bidra till vår kunds framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet?

Då kan det här uppdraget vara helt rätt för dig.

Dina arbetsuppgifter
Som operatör kommer du att ansvara för att övervaka produktionslinjen, genomföra kvalitetskontroller, packning och säkerställa att tillverkningsprocessen är effektiv och följer säkerhetsföreskrifterna.
Truck och traverskörning förkommer. Du kommer att arbeta självständigt med delar av arbetsprocessen i ett sammansvetsat och även i grupp där man stöttar varandra vid behov.

Din profil
När vi anställer kommer din personlighet och inställning vara en stor del av det vi tar hänsyn till i rekryteringsprocessen. Vi ser gärna att du som person är driven, ansvarsfull och engagerad. Vidare ser vi att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp.

Ansvarsområde:
- Övervaka produktionslinje
- Kvalitetskontroller
- Felsökning
- Delta i förbättringsarbete


Vi önskar även att du har

* B-körkort och tillgång till bil
*Traverskort
*Truckkort
* Industrivana


Övrig information
Du kommer inledningsvis att bli anställd av Konsultia och tillbringa dina arbetsdagar ute hos kund.

Sök tjänsten snarast då urval sker löpnade!

För mer information är du välkommen att kontakta Platschef, Elia Dnkha på [email protected].

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Kvartetsvärd

Som medarbetare på Mimer är du en viktig del av vår vision – att skapa hemlängtan och framtidstro. För att lyckas måste vi kvalitetssäkra våra processer, våga tänka innovativt och utveckla nya smartare lösningar. Totalt är vi cirka 190 medarbetare som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värderingar; omtanke, nytänkande och engagemang. Om rollen Som kvartersvärd är du relationsbyggaren som ska skapa bra kontakter med Mi... Visa mer
Som medarbetare på Mimer är du en viktig del av vår vision – att skapa hemlängtan och framtidstro. För att lyckas måste vi kvalitetssäkra våra processer, våga tänka innovativt och utveckla nya smartare lösningar. Totalt är vi cirka 190 medarbetare som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värderingar; omtanke, nytänkande och engagemang.
Om rollen
Som kvartersvärd är du relationsbyggaren som ska skapa bra kontakter med Mimers kunder men även med entreprenörer, myndigheter, förvaltningar och föreningar. Du arbetar i ett team som har gemensamt ansvar för drift, tillsyn och utveckling av ett specifikt område, samt ett ekonomiskt ansvar för fastigheterna i området och att ni gemensamt följer budget.
Typiska arbetsuppgifter:
Ansvara för/utföra reparationer
Ansvara för kvaliteten på utförda reparationer
Utföra ronderingar i ditt område
Ansvara för förberedelserna och genomförandet av kundens in-och utflytt
Hantera och utreda störningsärenden
Driva lokala projekt som utvecklar området
Administrera samthantera fakturor och arbetsorder med mera.
Besvara frågor och funderingar från kunder vid exempelbomöten, personliga möten, mail och telefon

Vi tror att du:
Har en avklarad gymnasieutbildning
Har erfarenhet av att arbeta med service mot kund
Gillar att arbeta praktiskt
Har B-körkort
Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande om du talar fler språk.
Har god datorvana med kunskaper i Officepaketet samt vana att arbeta i olika IT-system.
För oss är det viktigt att du motiveras av att ge förstklassig service och har ett bemötande som är tillmötesgående. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att leverera lösningar. Eftersom du kommer att använda både mobil ochdator som ditt arbetsverktyg är det viktigt att du är van att arbeta digitalt och med lätthet kan lära dig och navigera i olika datasystem. Har du därtill erfarenhet inom förvaltning är även det meriterande.
Vad vi erbjuder:
En transparent verksamhet där vi har högt i tak och delar idéer, nya tankesätt och uppmuntrar delaktighet.
En träningsretur som innebär att du kan registrera din träning utanför arbetstid och få tillbaka i ledighet.
Fri eller subventionerad träningpå ett flertal gym här i Västerås.
Fantastiska kollegor som kan, som orkar och som vill göra skillnad varje dag.
Möjligheten att få vara med och utveckla en hel stad - vårt Västerås!


Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt aktivitetsbaserade huvudkontor här i Västerås. Tillträde sker så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Sista ansökningsdag är 12/5. Visa mindre

Serviceman

Vi söker en serviceman till vår depå i Västerås Vi behöver förstärka vår depå i Västerås med en verkstadsmedarbetare och söker dig som trivs med ett omväxlande arbete med kunden i fokus. Serviceavdelningen, som du kommer tillhöra, har som primär uppgift att ta emot returnerade maskiner och artiklar från befintliga byggprojekt, serva och reparera eventuella skador på maskiner. Är du intresserad av maskiner och service så är det här jobbet för dig!   Om roll... Visa mer
Vi söker en serviceman till vår depå i Västerås
Vi behöver förstärka vår depå i Västerås med en verkstadsmedarbetare och söker dig som trivs med ett omväxlande arbete med kunden i fokus. Serviceavdelningen, som du kommer tillhöra, har som primär uppgift att ta emot returnerade maskiner och artiklar från befintliga byggprojekt, serva och reparera eventuella skador på maskiner. Är du intresserad av maskiner och service så är det här jobbet för dig!
 
Om rollen
Som serviceman har du en viktig roll i vår verksamhet då vår främsta uppgift är att underlätta våra kunders vardag genom att förse dem med fungerande maskiner/material och god service. Utöver det genomför du besiktning och funktionskontroller samt tvättar och rengör återlämnade maskiner och material. Allt som kommer i retur registreras i vårt affärssystem, så du behöver ha viss datavana.
Den arbetsgrupp du kommer ingå i hjälps åt med sina olika uppgifter så du kan se fram emot omväxlande uppgifter som en del av din vardag hos oss!
 
Om dig
Vi tror att du trivs i en bred roll med varierade arbetsuppgifter och drivs av att ge god service till våra kunder. Du är duktig på att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ.
Vidare är du en strukturerad person och gillar att ha ordning och reda omkring dig. Service är en självklarhet för dig och det faller sig naturligt att leverera den bästa lösningen för kunden. För att lyckas i rollen ser vi att du har god maskinkännedom och ett tekniskt intresse. Datavana och B-körkort samt truckkort är ett krav. Det är meriterande om du har kunskap av service och reparation på våra anläggningsmaskiner.
 
Vilka är vi?
Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.
 
Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Michael Alexandersson, arbetsledare, på 070-7707375.
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. Vi erbjuder totallösningar samt tjänster inom uthyrning, tillfällig-el, kranar, moduler och trafikanordningar samt via Glacell även energioptimerade lösningar. Lambertsson är ett dotterbolag inom Peabkoncernen. Visa mindre

Fältmekaniker / Trucktekniker

Ansök    Apr 22    Emploid AB    Servicetekniker, maskin
Om företaget VS Truck är ett av marknadens största privatägda företag inom truck och materialhantering. Med över 100 års erfarenhet inom truck- och entreprenadbranschen förser dom alla sorters kunder med lösningar som passar. VS Truck har verkstäder på flera olika orter i Sverige och tekniker utspridda från Stockholm ner till Skåne. Om tjänsten I rollen som Fältmekaniker kommer du arbeta med service, reparation, underhåll och diagnostik av entreprenadmaski... Visa mer
Om företaget
VS Truck är ett av marknadens största privatägda företag inom truck och materialhantering. Med över 100 års erfarenhet inom truck- och entreprenadbranschen förser dom alla sorters kunder med lösningar som passar. VS Truck har verkstäder på flera olika orter i Sverige och tekniker utspridda från Stockholm ner till Skåne.
Om tjänsten
I rollen som Fältmekaniker kommer du arbeta med service, reparation, underhåll och diagnostik av entreprenadmaskiner och truckar ute hos VS Trucks kunder. Du kommer ha en egen kundkrets och vara direktkontakten med kund för att ge den personliga service som VS Truck har byggt upp sitt företag genom. Du planerar in ditt servicearbete, beställer reservdelar och sköter serviceadministrationen. Du kommer ha en fullt utrustad servicebil och tjänsten utgår hemifrån. Din Serviceledare sitter i Skogås där också verkstaden för Stockholmsregionen finns. Arbetet är självständigt men vid större reparationsarbeten kommer du arbeta tillsammans med en kollega.
Mer specifikt är arbetsuppgifterna
- Service, reparation, underhåll och diagnostik av Entreprenadmaskiner och Truckar
- Service- och reparationsplanering
- Teknisk support och rådgivning till kunder
- Reservdelshantering
Om dig
För att vara aktuell för denna tjänst har du
- Erfarenhet av mekanisk service, installation och felsökning på tyngre maskiner
- Kunskap av att arbeta med felsökning på fordonsel och läsa elschema
- Erfarenhet av fältbaserat arbete och kundkontakt i någon form
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- B-Körkort
Som person är du självgående, förtroendeingivande och det är av yttersta vikt att du är problemlösande och kan hantera olika fokusområden samtidigt. Du har också ett högt kvalitetstänk och arbetar noggrant med både dina arbetsuppgifter och efterföljande dokumentation. Tjänsten som Fältmekaniker innebär också ett flertal kontaktytor både internt och externt. Därför är det viktigt att du trivs i kommunikativa roller, har ett serviceorienterat mindset och tycker det är inspirerande att träffa kunder.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Du kan med fördel utgå både från Norra och södra stockholmsregionen
Arbetstider: måndag till fredag 7–16
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Trucktekniker, Servicetekniker, Underhållstekniker, Mekaniker, Fordonsmekaniker, Tekniker, Stockholm, Västerås, Strängnäs Visa mindre

Säljande säkerhetsexpert i Västerås

Är du vår nästa säljande säkerhetsexpert i Västerås? Som säljande säkerhetsexpert hos oss blir du en del av ett motiverat team där vi tillsammans bidrar till att familjer och människor får en säkrare vardag. Vi arbetar med branschens mest innovativa lösningar och du får från start ett gediget introduktionsprogram där du får alla verktyg för att lyckas. Du kommer att jobba hos oss på Lindmarks Larmteknik AB, som är marknadsledande leverantör och franchiset... Visa mer
Är du vår nästa säljande säkerhetsexpert i Västerås?
Som säljande säkerhetsexpert hos oss blir du en del av ett motiverat team där vi tillsammans bidrar till att familjer och människor får en säkrare vardag. Vi arbetar med branschens mest innovativa lösningar och du får från start ett gediget introduktionsprogram där du får alla verktyg för att lyckas.

Du kommer att jobba hos oss på Lindmarks Larmteknik AB, som är marknadsledande leverantör och franchisetagare till Verisure Sverige AB av larm till villa och lägenhet.

Vi erbjuder dig:

· Attraktiv lönemodell med garantilön och provision

· Tjänstebil

· Gedigna sälj- och serviceutbildningar

· En stabil arbetsplats med lång branscherfarenhet

· Marknadens mest innovativa tjänster och produkter

Om tjänsten:

Som säljande säkerhetsexpert hos oss på Verisure så möter du våra kunder i deras hem?och levererar en förstklassig kundupplevelse. Rollen innebär säkerhetsrådgivning och försäljning samt trygga installationer och service. Här får du en arbetsplats med hög energinivå, teamkänsla och motiverade kollegor som tillsammans strävar efter att vara bättre än igår.

Eftersom vi har ett introduktionsprogram i världsklass så har vi inget krav på tidigare erfarenhet. Om du har drivet och viljan att lära dig, så har vi verktygen!

Vi söker dig som:

· Har B-körkort

· Behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande

· Är fri från anmärkningar i belastningsregistret

· Har stort kundfokus och hög integritet

· Drivs av att arbeta mot uppsatta mål

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.

Läs gärna mer om oss på vår Karriärsida eller följ oss på vår Instagram . Har du frågor? Kontakta rekryteringsteamet på [email protected]. Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

VAK söker underhållsmekaniker

Spännande möjlighet hos VAK!  Ta chansen att bli en nyckelspelare hos VAK, en ledande tillverkare av transportutrustning i Norden sedan 1972! MiJob, rekryterar nu Servicetekniker för VAKS Sverige AB med bas i Västerås. Varför VAK? Marknadsledande inom temperaturreglerade släpvagnar. Bred produktportfölj, från användarvänliga släpvagnar till innovativa produkter som V- Slider. Över 500 anställda och en smidig organisation med spetskompetens och lång er... Visa mer
Spännande möjlighet hos VAK! 

Ta chansen att bli en nyckelspelare hos VAK, en ledande tillverkare av transportutrustning i Norden sedan 1972!
MiJob, rekryterar nu Servicetekniker för VAKS Sverige AB med bas i Västerås.

Varför VAK?
Marknadsledande inom temperaturreglerade släpvagnar.
Bred produktportfölj, från användarvänliga släpvagnar till innovativa produkter som V- Slider.
Över 500 anställda och en smidig organisation med spetskompetens och lång erfarenhet.Din roll som Servicetekniker:
Ansvar för service och underhåll av VAKS trailers och släp både i lokal och ute på fältet.
Erfarenhet som problemlösare med förmåga att arbeta effektivt under viss stress.
Felsökningar och bidrag till hög kvalitet i varje detalj.Dina kvalifikationer:
Erfarenhet som Servicetekniker, gärna inom liknande arbete som bärgare eller motsvarande.
B-körkort är ett krav, CE-licens är meriterande.
Kunskap inom hydraulik och el, samt erfarenhet av svetsning i både järn och aluminium.Din profil:
Ansvarsfull och noggrann med stark samarbetsförmåga och servicekänsla.
Datorvana och snabb inlärningsförmåga för nya system.Om du vill vara en nyckelspelare i VAKS framgångsrika resa och söker en långsiktig arbetsplats, är detta din chans att bli en del av VAK!

Kontakta MiJob för mer information! Visa mindre

Idrottsvaktmästare till Rocklunda

Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb! Vi på Jobwise tror på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna. Om rollen I rollen som idrottsvaktmästare så kommer du... Visa mer
Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb!
Vi på Jobwise tror på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare

Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna.

Om rollen
I rollen som idrottsvaktmästare så kommer du dels attvara ansiktet utåt samt att vara en av de som sörjer föratt skötseln ska drivas så bra som möjligt. Din roll är väldigt mångsidig och du kommer få stor variation i ditt dagliga arbete. Ett axplock av arbetsuppgifterna är t.ex. gräsklippning, dressning, skottning samt lättare underhåll på deras områden. I just denna roll så kommer du jobba mycket med maskiner och du kommer vara den personen som jobbar mer fokuserat med den sidan medans du i grund och botten är idrottsvaktmästare.
I och med att deras verksamhet bedrivs mestadels används på kvällar och helger så är det viktigt att du som person är flexibel och känner dig bekväm med att jobba just dessa tider.
Rollen är på heltid och tillträder enligt överenskommelse
Vi söker dig som Gillar att jobba fysiskt
Är flexibel och kan jobba på dag, kväll och helger då arbetet kräver det
Gillar mänsklig kontakt och är social
Älskar teamwork och sätter laget före jaget
Drivs av att lära dig nya saker
Behärskar det svenska språket i tal och skrift
Dina personliga drivkrafter är av stor vikt för oss på Jobwise
Kompetenskraven är
B-körkort
Behärskar det svenska språket i tal och skriftDetta är även meriterande
Har relevant erfarenhet
Har tillgång till egen bil
Vi erbjuder dig Möjligheten att vara med i ett team med engagerade medarbetare och ledare
En närvarande chef som står till ditt förfogande
En utvecklande och utmanande arbetsplats med extremt goda utvecklingsmöjligheter
En trygg anställning där du självklart omfattas av kollektivavtal
Om Jobwise
Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världen. Visa mindre

Kontorsvaktmästare till COOR!

Är du händig och brinner för att leverera hög service? Har du ett högt engagemang och ett positivt förhållningssätt till arbetsuppgifter du sätter dig in i och utför? Vi söker nu dig som vill arbeta extra som kontorsvaktmästare och som har studier eller ett annat arbete på minst 50%, du bör kunna uppvisa intyg på detta. Du har ett flexibelt studieschema och kan arbeta mellan en och två dagar / vecka, beroende på kundens behov. Som vaktmästare hos COOR er... Visa mer
Är du händig och brinner för att leverera hög service? Har du ett högt engagemang och ett positivt förhållningssätt till arbetsuppgifter du sätter dig in i och utför?

Vi söker nu dig som vill arbeta extra som kontorsvaktmästare och som har studier eller ett annat arbete på minst 50%, du bör kunna uppvisa intyg på detta. Du har ett flexibelt studieschema och kan arbeta mellan en och två dagar / vecka, beroende på kundens behov.

Som vaktmästare hos COOR erbjuds du möjligheten till att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med en hög ambitionsnivå där service till kunden är det viktigaste av allt. Du blir en del av ett mindre team som tillsammans hjälper varandra med att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen för kunden.

Rollen som vaktmästare är oerhört varierande. Du ska uppskatta att arbeta i ett högt tempo och kunna arbeta efter eget beslutsfattande och ägarskap, men du ska också kunna trivas i ett lugnare arbetstempo. Som konsult på COOR får du vara en del av ett team som strävar efter att förenkla kundens arbetsdag genom att se deras behov och åtgärda problem innan de uppstår, för att ge den bästa möjliga servicen.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men hyrs ut till vår kund COOR.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Vaktmästeri och allmän skötsel av kontorslokalerna, säkerställa att lokalerna är i toppskick samt att tekniken fungerar optimalt.
• Hantera felanmälningar och alltid ligga steget före kunden
• Vara behjälplig och lyhörd gällande den dagligen driften i kontakten med kunden.

Din profil
Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning. Du behärskar både det svenska och engelska språket helt obehindrat i såväl tal som skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på både svenska samt engelska. Körkort samt tillgång till egen bil är meriterande för att enkelt kunna ta dig ut till kundarbetsplatsen.

Som person ser vi att du är händig, lyhörd och trygg i dig själv. Du är i grunden en serviceinriktad person med en god förmåga till att bygga såväl relationer som att skapa en trivsam och välkomnande atmosfär. Du strävar efter att hålla ordning och struktur i ditt arbete, har ett prestigelöst förhållningssätt och ser utmaningar som möjligheter. Under sommarperioden v.27-33 bör du som söker kunna arbeta heltid. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi arbetar med löpande urval och tjänsten beräknas att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat, så tveka ej att skicka in din ansökan direkt!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Industrielektriker

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi på Prevas installation jobbar med olika typer av elinstallationer, service och felsökning. Vi erbjuder även drift- och underhållskoncept. Vår primära inriktning är mot industrin men vi har även uppdrag inom andra branscher. I egen verkstad tillverkar vi allt ... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Vi på Prevas installation jobbar med olika typer av elinstallationer, service och felsökning. Vi erbjuder även drift- och underhållskoncept. Vår primära inriktning är mot industrin men vi har även uppdrag inom andra branscher. I egen verkstad tillverkar vi allt från apparatskåp och pulpetrar till kraftfördelningar och ställverk. Vi levererar också specialanpassade containers eller el-rum. Vår erfarenhet och bredd inom el och automation tillsammans med ett brinnande engagemang, är nyckeln till nöjda och återkommande kunder.
Vad får du jobba med?
Vi söker nu industrielektriker med några års erfarenhet. Du kommer vara med i hela arbetskedjan, från kontakt med kund, planering och materialbeställning, till färdig installation. Du jobbar självständigt men ingår i ett team, där ni tillsammans arbetar med service- och entreprenadarbeten hos kunder, bland annat inom tillverkningsindustrin. Du kommer arbeta med installationer, felsökning och reparation, mindre om-/tillbyggnad, planering av inköp och beställning av material, genomförande av skydds- och kvalitetskontroller.

Vem är du?
Vi vill att du minst har en el-teknisk utbildning på gymnasienivå, ECY-certifikat och/eller minst B-behörighet. Vi ser att du har några års erfarenhet av arbetet som elektriker. Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat, har B-körkort och är tillgänglig för resor i arbetet. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av elkraft eller tillverkning apparatskåp, har utbildning/certifikat inom ESA, heta arbeten, skylift, fallskydd och SSG. För den här tjänsten söker vi dig som drivs av utveckling, är ansvarsfull och kommunikativ. Du trivs med att samarbeta med människor, är trygg som person och trivs med variation. Vidare har du ett naturligt driv och engagemang, en hög stresstålighet och är van vid ett högt arbetstempo.

Varför vill du jobba hos oss?
Vi har inte bara en stark tro på att teknik gör världen bättre, vi tror också på människan. Vi vet att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. Hos oss finns det stora möjligheter att göra en karriärresa. Utan onödiga hierarkier kommer du att kunna fokusera på att skapa värde och resultat. Det gör också att du har möjlighet att påverka, och vara delaktig i både din egen och vår gemensamma utveckling.

Visst låter det spännande? Kom och häng med oss på vår resa!
Vi ser fram emot din ansökan. Urvalet sker löpande. Har du en LinkedInprofil eller ett uppdaterat CV är ansökan bara några knapptryck bort

Vill du veta mer?
Slå gärna en signal till Mattias 070 254 18 96 så berättar han mer om tjänsten. Visa mindre

Industrielektriker

Ansök    Apr 17    Prevas AB    Installationselektriker
Vi på Prevas installation jobbar med olika typer av elinstallationer, service och felsökning. Vi erbjuder även drift- och underhållskoncept. Vår primära inriktning är mot industrin men vi har även uppdrag inom andra branscher. I egen verkstad tillverkar vi allt från apparatskåp och pulpetrar till kraftfördelningar och ställverk. Vi levererar också specialanpassade containers eller el-rum. Vår erfarenhet och bredd inom el och automation tillsammans med ett ... Visa mer
Vi på Prevas installation jobbar med olika typer av elinstallationer, service och felsökning. Vi erbjuder även drift- och underhållskoncept. Vår primära inriktning är mot industrin men vi har även uppdrag inom andra branscher. I egen verkstad tillverkar vi allt från apparatskåp och pulpetrar till kraftfördelningar och ställverk. Vi levererar också specialanpassade containers eller el-rum. Vår erfarenhet och bredd inom el och automation tillsammans med ett brinnande engagemang, är nyckeln till nöjda och återkommande kunder.Vad får du jobba med?Vi söker nu industrielektriker med några års erfarenhet. Du kommer vara med i hela arbetskedjan, från kontakt med kund, planering och materialbeställning, till färdig installation. Du jobbar självständigt men ingår i ett team, där ni tillsammans arbetar med service- och entreprenadarbeten hos kunder, bland annat inom tillverkningsindustrin. Du kommer arbeta med installationer, felsökning och reparation, mindre om-/tillbyggnad, planering av inköp och beställning av material, genomförande av skydds- och kvalitetskontroller.Vem är du?Vi vill att du minst har en el-teknisk utbildning på gymnasienivå, ECY-certifikat och/eller minst B-behörighet. Vi ser att du har några års erfarenhet av arbetet som elektriker. Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat, har B-körkort och är tillgänglig för resor i arbetet. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av elkraft eller tillverkning apparatskåp, har utbildning/certifikat inom ESA, heta arbeten, skylift, fallskydd och SSG. För den här tjänsten söker vi dig som drivs av utveckling, är ansvarsfull och kommunikativ. Du trivs med att samarbeta med människor, är trygg som person och trivs med variation. Vidare har du ett naturligt driv och engagemang, en hög stresstålighet och är van vid ett högt arbetstempo.Varför vill du jobba hos oss?Vi har inte bara en stark tro på att teknik gör världen bättre, vi tror också på människan. Vi vet att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. Hos oss finns det stora möjligheter att göra en karriärresa. Utan onödiga hierarkier kommer du att kunna fokusera på att skapa värde och resultat. Det gör också att du har möjlighet att påverka, och vara delaktig i både din egen och vår gemensamma utveckling.Visst låter det spännande? Kom och häng med oss på vår resa!Vi ser fram emot din ansökan. Urvalet sker löpande. Har du en LinkedInprofil eller ett uppdaterat CV är ansökan bara några knapptryck bortVill du veta mer?Slå gärna en signal till Mattias 070 254 18 96 så berättar han mer om tjänsten. Visa mindre

Skadeverkstadssupport / Coach

Vill du utvecklas i ett expanderande bolag, samtidigt som du har en god administrativ och kommunikativ förmåga? Då är det kanske dig vi söker som administrativ verkstadssupport för skadeverkstad till Bilia i Mälardalen.  Varför välja Bilia Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar... Visa mer
Vill du utvecklas i ett expanderande bolag, samtidigt som du har en god administrativ och kommunikativ förmåga? Då är det kanske dig vi söker som administrativ verkstadssupport för skadeverkstad till Bilia i Mälardalen. 
Varför välja Bilia
Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.
Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen stöttar och utbildar du våra skaderådgivare i det administrativa arbetet för att göra varje dag mer effektiv och lönsam. Du fungerar som support i frågor kring till exempel skadekalkylering, garanti och försäkring. Vidare kommer du arbeta med följande arbetsuppgifter:
Stötta och utbilda skaderådgivare i arbetet med att besikta skador och beräkna kostnad för reparation.
Granska skadekalkyler till syfte att skapa så korrekt kalkyl och produktionsunderlag som möjligt samt återkoppla till skaderådgivare.
Hålla sig uppdaterad om uppdateringar i Cabas, reparationsmetoder, kampanjer och aktiviteter samt förmedla information till skaderådgivare.
Driva förbättringsarbete tillsammans med skadeverkstadschef och bildelschef.


Vad vi önskar av dig
Vi ser gärna att du har biltekniskerfarenhet, önskvärt inom skadeverkstad. Vi söker dig som är en ödmjuk och lyhörd person som har förmågan att engagera din omgivning i både med- och motgångar. Du har en administrativ förmåga och kan känna dig trygg med att du vet hur dagarna bör planeras och vilka uppgifter som ska prioriteras för att en skadeverkstad ska flyta på så bra som möjligt. Du har god datavana och behärskar svenska flytande i tal och skrift. B-körkort är ett krav.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Bilia i Västerås men omfattar arbete på regionen Bilia Mälardalen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medarbetare till samtliga roller inom industrin

Ansök    Apr 17    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Om tjänsten Vi har flera kunder runt om i Västerås som löpande söker efter nya medarbetare! Med denna annons söker vi dig som har någon form av tidigare erfarenhet inom industrin och är flexibel för olika roller.  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan komma att innefatta: - Montering - Maskinhantering - Traverskörning - Truckkörning - Svetsning Beroende på vilken kund du hamnar oss så kan skiftgång och även helgarbete förekomma. Tjänsten börjar enligt öv... Visa mer
Om tjänsten
Vi har flera kunder runt om i Västerås som löpande söker efter nya medarbetare! Med denna annons söker vi dig som har någon form av tidigare erfarenhet inom industrin och är flexibel för olika roller. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan komma att innefatta:
- Montering
- Maskinhantering
- Traverskörning
- Truckkörning
- Svetsning

Beroende på vilken kund du hamnar oss så kan skiftgång och även helgarbete förekomma. Tjänsten börjar enligt överenskommelse och är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av oss på Adecco för att utföra arbete hos någon av våra kunder i Västerås. Drogtest och hälsokontroll kan komma att utföras på slutkandidater.

Som en del av rekryteringsprocessen integrerar vi en ny intervjuform, Tengai. Detta är en AI-avatar som kommer att hålla en första intervju med dig för att effektivt matcha dig med lämpliga kunder.

Om dig
Vi söker dig som är noggrann, säkerhetsmedveten och har en utmärkt samarbetsförmåga. Att kunna hantera situationer där snabba beslut och prioriteringar behöver göras i samarbete med produktionsteamen är också en viktig egenskap.

Kvalifikationer
- Tidigare erfarenhet inom industrin
- Mycket god förmåga av svenska språket, både i tal och skrift.

Mycket meriterande
- Säkra lyft
- Traverskort 
- Truckkort 
- Sax & bomlift 
- Certifikat inom svetsning
- B-körkort och tillgång till bil

Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet.

 

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare, Tilde Fridholm via [email protected] eller Elsa Khan via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta [email protected].

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

VAK Sverige AB söker tekniskt mångsidig mekaniker för tunga fordon

VAK Sverige AB söker tekniskt mångsidig mekaniker för tunga fordon till sin verkstad i Västerås Om Jobbet: Vi söker nu dig som vill jobba hands-on med ny spännande teknik inom service och reparationer av trailers och släpvagnsinstallationer, växelsläp, specialsläp med mera. Du kommer ingå i ett härligt service-team på 6 tekniker där omväxlande arbetsmoment tillhör vardagen. Arbetet är mångsidigt och varierande och innefattar bland annat felsökning och re... Visa mer
VAK Sverige AB söker tekniskt mångsidig mekaniker för tunga fordon till sin verkstad i Västerås


Om Jobbet:
Vi söker nu dig som vill jobba hands-on med ny spännande teknik inom service och reparationer av trailers och släpvagnsinstallationer, växelsläp, specialsläp med mera. Du kommer ingå i ett härligt service-team på 6 tekniker där omväxlande arbetsmoment tillhör vardagen. Arbetet är mångsidigt och varierande och innefattar bland annat felsökning och reparationer inom el, mekanik, hydraulik.
Verksamheten bedrivs i VAK´s verkstad i Västerås Efter som företaget expanderar och har som mål att fortsätta växa, är arbete med att bygga ut den befintliga verkstaden. De nya lokalerna väntas vara klar under året.  
Serviceuppdrag utanför verkstaden med servicebil kan förekomma.

Vem är du:
Vi söker dig med utbildning och/eller erfarenhet inom mekanik, verkstadsteknik, reparationer och underhåll av tunga fordon eller liknande områden.
För att trivas i rollen behöver du kunskaper och erfarenhet inom såväl mekanik, el samt hydraulik.
Vi tror att du som person är självgående, arbetsam, noggrann tekniskt intresserad, och van att tänka utanför ramarna.

Vad erbjuder vi:
Du kommer att vara en del av en marknadsledande, expansivt och attraktivt företag.
Vi erbjuder fast lön, försäkringar samt andra förmåner, inklusive friskvårdsbidrag. VAK satsar aktivt på kompetens- och karriärsutveckling, vilket ger goda möjligheter att växa i din roll och utnyttja din fulla potential.
Här får du en trygg, säker och trivsam arbetsmiljö.

Tjänsten är på heltid under vardagar och arbetstiden är mellan 07,00-16,00

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
skicka därför gärna in din ansökan redan nu.
Vid frågor om tjänsten kontakta Mattias Molin på telefonnummer: +46 (0)73-523 0890

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Larminstallatör / Tekniker Västerås

Svenska Trygghetslösningar söker Larminstallatör / Tekniker Vår idé är ganska enkel; vi erbjuder våra kunder säkerhet & valfrihet, det betyder att våra kunder får full säkerhet till en lägre månadskostnad och samtidigt valfrihet kring hur just deras säkerhetslösning ska se ut. Tjänsten som Larminstallatör/Tekniker innebär att du installerar, monterar och servar våra kunders inbrottslarm och övervakningssystem. Du kommer som installatör ha en rådgivande oc... Visa mer
Svenska Trygghetslösningar söker Larminstallatör / Tekniker
Vår idé är ganska enkel; vi erbjuder våra kunder säkerhet & valfrihet, det betyder att våra kunder får full säkerhet till en lägre månadskostnad och samtidigt valfrihet kring hur just deras säkerhetslösning ska se ut.
Tjänsten som Larminstallatör/Tekniker innebär att du
installerar, monterar och servar våra kunders inbrottslarm och övervakningssystem. Du kommer som installatör ha en rådgivande och utbildande roll i kundens ögon, därför är det viktigt att du som söker har social kompetens och att du alltid sätter kunden i första hand.
Din arbetsplats är hos våra kunder och arbetsuppgifterna omfattar bland annat montering av brandlarm, inbrottslarm och service av befintlig utrustning. Arbetet är förlagt på dagtid resor med övernattning förekommer. Du kommer jobba i ett team som består av flera installatörer.

Vem är du?
Vi söker dig som är social och tycker om teknik som person är du ansvarsfull, noggrann och du trivs med ett varierande arbete.


Körkort är ett krav. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet.
Mer information kring lön och övriga förmåner får du vid intervjun. maila till [email protected] märk mailet "Installatör Västerås." Visa mindre

Bilmekaniker som vill arbeta med äldre bilar

Predator Cars bygger om och renoverar äldre bilar, främst amerikanska. Vi är ett litet företag med korta beslutsvägar och familjär stämning. Här får du stort ansvar och möjlighet att påverka ditt arbete. Vi strävar hela tiden till att bli bättre. Vi söker dig som har erfarenhet av felsökning, service och reparation av fordon. Som person är du positiv, drivande och ordningsam. Du är en problemlösare med god service och kunden i fokus. Du kan arbeta självst... Visa mer
Predator Cars bygger om och renoverar äldre bilar, främst amerikanska.
Vi är ett litet företag med korta beslutsvägar och familjär stämning.
Här får du stort ansvar och möjlighet att påverka ditt arbete. Vi strävar hela tiden till att bli bättre.
Vi söker dig som har erfarenhet av felsökning, service och reparation av fordon.
Som person är du positiv, drivande och ordningsam. Du är en problemlösare med god service och kunden i fokus. Du kan arbeta självständigt och samarbeta med dina kollegor i vårt team.
Våra kärnvärderingar: kunden först, respekt för varandra och kvalitet är grunden i allt vi gör.
Välkommen med din ansökan om du känner att du passar in i vår beskrivning
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Zeppelin-CAT söker fältmekaniker i Västerås, Köping, Arboga med

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikatione... Visa mer
Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.Zeppelin-CAT söker fältmekaniker runt Västerås, Köping, Arboga-trakten!

Om tjänsten

Som fältmekaniker arbetar du med underhåll, service, felsökning och reparationer av Caterpillars produktprogram ute hos våra kunder i Västerås, Köping, Arboga med omnejd. Du kommer att rapportera till vår Fältservicechef som är placerad på vår verkstad i Upplands Väsby.

Vi erbjuder:
* Ett roligt jobb som mekaniker med goda utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats med god gemenskap och fin sammanhållning.
* Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken - Caterpillar.
* Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.

Bakgrund
* Erfarenhet av service och underhåll av liknande produktprogram * Erfarenhet av att arbeta som mekaniker
* Kunskap om entreprenadmaskiners konstruktion och funktion
* God datorvana
* Goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt

Profil

Vi ser gärna att du genomgått tekniskt gymnasium eller motsvarande. B-körkort är ett krav. För att lyckas som fältmekaniker hos oss är du serviceinriktad, flexibel samtidigt som du är noggrann och genomför ditt arbete med stort engagemang och en positiv inställning.

Låter detta som något för dig?

Placering: Västerås, Arboga, Köping med omnejd

Frågor? Ring fältservicechef Christian Vase på tel 070-7134360

Intresserad? Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Utrustningsmekaniker till Möller Bil Västerås

Möller Bil Västerås söker en utrustningsmekaniker för att ytterligare stärka upp vårt verkstadsteam. Som utrustningsmekaniker blir ditt huvudfokus påbyggnationer på både transport- och personbilar. Om tjänsten I den här tjänsten arbetar du främst med påbyggnationer på nybilar, som exempelvis verkstadsinredningar, flakkåpor, extraljus samt andra tillbehör och detaljer. Utöver detta ingår även service och reparationer. Du arbetar självständigt men i tät dia... Visa mer
Möller Bil Västerås söker en utrustningsmekaniker för att ytterligare stärka upp vårt verkstadsteam. Som utrustningsmekaniker blir ditt huvudfokus påbyggnationer på både transport- och personbilar.

Om tjänsten
I den här tjänsten arbetar du främst med påbyggnationer på nybilar, som exempelvis verkstadsinredningar, flakkåpor, extraljus samt andra tillbehör och detaljer. Utöver detta ingår även service och reparationer. Du arbetar självständigt men i tät dialog med verkstadsplanering och säljare. Du har tydliga mål för ditt arbete.

Kvalifikationer

• B-körkort med behörighet för manuell växellåda
• Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande genom erfarenhet
• Erfarenhet från arbete av påbyggnationer och montering av extrautrustning är meriterande

Vi söker dig
Som person är du noggrann och har en känsla för när bilarna är redo att rulla ut till sina nya ägare. Du har en hög arbetsmoral och inte rädd för att rycka in där det behövs. Du är tekniskt lagd och klarar efter lite upplärning att koppla in elutrustning i bilarna. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska då detta behövs för att kunna läsa manualer och hjälpa kunder. Om du dessutom är en glad och social person så kommer du att trivas hos oss!

Vi erbjuder
Möller Bil erbjuder trygga anställningar och alla andra fördelar som ett kollektivavtal för med sig. Hos oss får du kontinuerlig utbildning för att utvecklas i din roll och rätt person har även stora möjligheter att växa inom företaget. Vi är ett familjeägt företag med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig. Vårt mål är att bli en av nordens bästa arbetsplatser!

För mer information, kontakta Erik Pehrson, verkstadschef. Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan senast 2023-05-05. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att ansöka!

Möller Bil Västerås ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 700 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2023 omsatte Möller Bil Sverige drygt 4,9 miljarder SEK. Visa mindre

Servicetekniker, Västerås

Om jobbet Svenska Trygghetslösningar söker en teknik intresserad person med social kompetens. Vi söker efter en person som kan arbeta med att uppgradera våra larm ute hos våra kunder så nu söker vi en teknikintresserad person för detta.Du som söker har social kompetens och att du alltid sätter kunden i första hand. Vi kommer att internutbilda dig i våra produkter din arbetsplats är hos våra kunder och arbetsuppgifterna omfattar uppgradering av befintlig la... Visa mer
Om jobbet
Svenska Trygghetslösningar söker en teknik intresserad person med social kompetens.
Vi söker efter en person som kan arbeta med att uppgradera våra larm ute hos våra kunder så nu söker vi en teknikintresserad person för detta.Du som söker har social kompetens och att du alltid sätter kunden i första hand.
Vi kommer att internutbilda dig i våra produkter din arbetsplats är hos våra kunder och arbetsuppgifterna omfattar uppgradering av befintlig larm. Arbetet är förlagt på dagtid och inom tjänsten förekommer resor. Du kommer jobba i ett team som består av flera servicetekniker.
Vem är du?
Vi söker dig som är social och tycker om teknik som person är du ansvarsfull, noggrann och du trivs med ett varierande arbete.


Krav B Körkort . Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet.


Mer information kring lön och övriga förmåner får du vid intervjun.
märk din ansökan med
Servicetekniker Västerås?


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicetekniker

Servicetekniker sökes Har du ett stort tekniskt intresse och en god problemlösningsförmåga? Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete i en roll med frihet under ansvar? Är du serviceinriktad och drivs av att vårda befintliga och nya kundrelationer? Då är rollen som servicetekniker något för dig! För att stärka och utveckla serviceorganisationen söker nu vi dig som med ditt tekniska kunnande och serviceorienterade inställning vill bli en del av detta se... Visa mer
Servicetekniker sökes

Har du ett stort tekniskt intresse och en god problemlösningsförmåga? Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete i en roll med frihet under ansvar? Är du serviceinriktad och drivs av att vårda befintliga och nya kundrelationer? Då är rollen som servicetekniker något för dig!

För att stärka och utveckla serviceorganisationen söker nu vi dig som med ditt tekniska kunnande och serviceorienterade inställning vill bli en del av detta serviceteam! Du kommer huvudsakligen att arbeta mot kunder inom Mälardalen, men resor i hela Sverige, och även utomlands, förekommer.

Som servicetekniker spenderar du merparten av din tid ute hos kund. Du utgår, med en tillhandahållen servicebil, från hemmet och planerar dina jobb ihop med vår serviceansvarige. I din roll som servicetekniker arbetar du främst självständigt för att felsöka, serva och installera maskiner för kuggbearbetning hos kunderna. Arbetet kräver stor flexibilitet men skapar också möjlighet att få arbeta med frihet under ansvar.

Kvalifikationer

Krav:

• Teknisk bakgrund med några års allmän arbetslivserfarenhet
• Minst 1-2 års erfarenhet av arbete inom verkstadsindustri med inriktning mot underhåll och service på verktygsmaskiner
• God teknisk förståelse
• Erfarenhet av att tyda el-schema samt att arbeta med felsökning
• Erfarenhet från CNC system (Siemens och Fanuc)
• Erfarenhet av el, mekanik och hydraulik
• Svenska och engelska i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande:

• Erfarenhet av att planera och driva ditt arbete självständigt
• Kunskap om PLC programmering
• En bakgrund inom tillverkningsindustri specifikt fordonsbranschen

Då du i din tjänst kommer ha ett brett kontaktnät, både internt och gentemot kunder, krävs en god social kompetens och en positiv inställning för att lyckas i rollen. Du är företagets representant ut mot kunderna och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att på ett lyhört sätt läsa och anpassa dig efter rådande situation.

Som person är du trygg i dig själv, ansvarstagande och förtroendeingivande. Du drivs av att leverera resultat i en självständig miljö och har nära till att samarbeta och hjälpas åt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Låter detta intressant?

Sök tjänsten direkt på www.iqjobb.se, där kan du även läsa mer om oss på www.industriqompetens.se Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring denna tjänst är du välkommen att kontakta Peter Nilsson på IndustriQompetens, 070-5202058

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetstekniker

FF Fastighetsservice hjälper bostadsrättsföreningar med fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning och fastighetsskötsel. Vi är ett bolag som utvecklats sedan 1976 med anor från Fastighetsarbetsgivarnas förbund som sedermera blev Almega. FF har en stark värdegrund där vi värnar om relationen till våra anställda och uppdragsgivare. FF har korta beslutsvägar och låga overheadkostnader samt att vi kan med en stark och slimmad organisation hålla en tät dialo... Visa mer
FF Fastighetsservice hjälper bostadsrättsföreningar med fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning och fastighetsskötsel. Vi är ett bolag som utvecklats sedan 1976 med anor från Fastighetsarbetsgivarnas förbund som sedermera blev Almega. FF har en stark värdegrund där vi värnar om relationen till våra anställda och uppdragsgivare. FF har korta beslutsvägar och låga overheadkostnader samt att vi kan med en stark och slimmad organisation hålla en tät dialog och kommunikation med leverantörer kunder och personal. Vi har många års erfarenhet i bolaget och många avtal som löpt sedan 70-talet som vi fortfarande förvaltar än i dag.

Om tjänsten

Vi söker dig med kunskap och erfarenhet av fastighetsskötsel/teknik i lägenhetsfastigheter både inom- och utomhus. Har du ett intresse av snickeriglädje så som att lägga golv, lättare måleri m.m. så är det meriterande. Kan förekomma yttre skötsel under säsong.

Vår höga ambition att vara kundnära ställer höga krav på social kompetens. Du fungerar lika bra i grupp som självständigt med en god känsla för ansvar och initiativtagande. Då det ingår kundkontakt ser vi att du behärskar svenska i tal och skrift.

Körkort B är ett krav.

Tjänsten är heltid. Vi tillämpar kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund. Tillträde enligt ök.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

FF Fastighetsservice är ett av Sveriges äldsta bolag inom fastighetsförvaltning med anor från 1976. FF Fastighetsservice hjälper bostadsrättsföreningar med fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning och fastighetsskötsel. En stark värdegrund är något bolaget sätter en stor stolthet i, där de fokuserar på sina anställda och uppdragsgivare. Tack vare korta beslutsvägar och en tät dialog agerar vi snabbt och flexibelt på kunders önskemål. Detta är en av anledningarna till att bolaget än idag förvaltar många avtal som har löpt sedan 70-talet. Visa mindre

Säljande säkerhetsexpert i Västerås

Är du vår nästa säljande säkerhetsexpert i Västerås? Som säljande säkerhetsexpert hos oss blir du en del av ett motiverat team där vi tillsammans bidrar till att familjer och människor får en säkrare vardag. Vi arbetar med branschens mest innovativa lösningar och du får från start ett gediget introduktionsprogram där du får alla verktyg för att lyckas. Du kommer att jobba hos oss på Lindmarks Larmteknik AB, som är marknadsledande leverantör och franchiset... Visa mer
Är du vår nästa säljande säkerhetsexpert i Västerås?
Som säljande säkerhetsexpert hos oss blir du en del av ett motiverat team där vi tillsammans bidrar till att familjer och människor får en säkrare vardag. Vi arbetar med branschens mest innovativa lösningar och du får från start ett gediget introduktionsprogram där du får alla verktyg för att lyckas.

Du kommer att jobba hos oss på Lindmarks Larmteknik AB, som är marknadsledande leverantör och franchisetagare till Verisure Sverige AB av larm till villa och lägenhet.

Vi erbjuder dig:

· Attraktiv lönemodell med garantilön och provision

· Tjänstebil

· Gedigna sälj- och serviceutbildningar

· En stabil arbetsplats med lång branscherfarenhet

· Marknadens mest innovativa tjänster och produkter

Om tjänsten:

Som säljande säkerhetsexpert hos oss på Verisure så möter du våra kunder i deras hem?och levererar en förstklassig kundupplevelse. Rollen innebär säkerhetsrådgivning och försäljning samt trygga installationer och service. Här får du en arbetsplats med hög energinivå, teamkänsla och motiverade kollegor som tillsammans strävar efter att vara bättre än igår.

Eftersom vi har ett introduktionsprogram i världsklass så har vi inget krav på tidigare erfarenhet. Om du har drivet och viljan att lära dig, så har vi verktygen!

Vi söker dig som:

· Har B-körkort

· Behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande

· Är fri från anmärkningar i belastningsregistret

· Har stort kundfokus och hög integritet

· Drivs av att arbeta mot uppsatta mål

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.

Läs gärna mer om oss på vår Karriärsida eller följ oss på vår Instagram . Har du frågor? Kontakta rekryteringsteamet på [email protected]. Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Entreprenadelektriker inom industri, vi söker dig!

Ansök    Apr 8    TOPTEMP AB    Industrielektriker
Vi söker nu efter en entreprenadelektriker med erfarenhet av att arbeta inom industri till Koteko, en del av Prevas. Rollen innefattar installationsprojekt mot industri, dvs maskin och kraft installationer. Allt från att byta ut ställverk, stegbygg, inkoppling av motorer, givare och centralskåp. Det är meriterande om du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta med just Ställverk. Du kan komma att jobba vart som helst i Sverige på dessa projekt, me... Visa mer
Vi söker nu efter en entreprenadelektriker med erfarenhet av att arbeta inom industri till Koteko, en del av Prevas. Rollen innefattar installationsprojekt mot industri, dvs maskin och kraft installationer.
Allt från att byta ut ställverk, stegbygg, inkoppling av motorer, givare och centralskåp. Det är meriterande om du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta med just Ställverk.
Du kan komma att jobba vart som helst i Sverige på dessa projekt, men med utgångspunkt från Västerås, där företaget har sin bas. Så beroende på vart du är bosatt någonstans i landet måste det funka för dig med en flexibel arbetsvecka.
Utöver några års erfarenhet i branschen och rätt inställning söker vi dig som värdesätter att ingå i ett gött team. Du skall vara en lagspelare som har lätt för att samarbeta och kommunicera.


Checklista för tjänsten, stämmer följande in på dig...?
* Utbildad elektriker med ecy-cert
* Erfarenhet av att arbeta som elektriker inom industri
* B-körkort
* Lagspelare
* Tillgänglig för att arbeta i Västerås med stor omnejd

Sök då tjänsten direkt, så tar vi kontakt med dig!
Vill du veta mer om Koteko, en del av Prevas? Länk:https://www.koteko.se/om-koteko/ Visa mindre

Rutinerad serviceelektriker i Västeråstrakten?

Vi söker nu efter en rutinerad serviceelektriker till Koteko, en del av Prevas Västerås. Här har du en viktig och självständig roll som elektriker inom industri, där arbetsveckan också innefattar en del administrativa arbetsuppgifter. Du planerar dina arbetsdagar själv och åker ut på egen hand till kund. Arbetsdagen kommer innehålla allt från orderhantering, administration, felsökning till mindre installationer. Det ges här möjlighet att arbeta hemifrån ... Visa mer
Vi söker nu efter en rutinerad serviceelektriker till Koteko, en del av Prevas Västerås. Här har du en viktig och självständig roll som elektriker inom industri, där arbetsveckan också innefattar en del administrativa arbetsuppgifter.
Du planerar dina arbetsdagar själv och åker ut på egen hand till kund. Arbetsdagen kommer innehålla allt från orderhantering, administration, felsökning till mindre installationer.
Det ges här möjlighet att arbeta hemifrån eller på företagets kontor för de administrativa delarna. Men du utgår oftast ifrån kontoret som är beläget i Västerås, därför bör du vara bosatt i närheten.
Du som nu söker ska ha dokumenterad tidigare erfarenhet av att arbeta som just serviceelektriker och helst inom industri då det främst är inom den sektorn projekten ligger. Du bör också vara en utåtriktad person som trivs med den dagliga kundkontakten.


Checklista för tjänsten, stämmer följande in på dig...?
* Utbildad elektriker med ecy-cert
* Dokumenterad tidigare erfarenhet av serviceelektriker-rollen
* B-körkort
* Kommunikativ
* Ansvarstagande och bra på att planera
* Tillgänglig för att arbeta i Västerås med omnejd


Sök då tjänsten direkt, så tar vi kontakt med dig!
Vill du veta mer om Koteko, en del av Prevas? Länk: https://www.koteko.se/om-koteko/ https://www.koteko.se/om-koteko/ Visa mindre

Signaltekniker Järnväg

Ansök    Apr 8    Futuria People AB    Signaltekniker
Har du erfarenhet av signalteknik inom järnväg och vill arbeta i ett trivsamt bolag med spännande projekt? Då kan detta vara jobbet för dig, ansök redan idag! Kundär en ledande aktör inom järnvägssektorn som har etablerat sig som en föredragen entreprenör och samarbetspartner gällande underhåll och byggnation av järnvägar. Bolaget strävar efter att vara ledande inom sitt område genom att utmana konventionella metoder och erbjuda nytänkande alternativ. De t... Visa mer
Har du erfarenhet av signalteknik inom järnväg och vill arbeta i ett trivsamt bolag med spännande projekt? Då kan detta vara jobbet för dig, ansök redan idag!
Kundär en ledande aktör inom järnvägssektorn som har etablerat sig som en föredragen entreprenör och samarbetspartner gällande underhåll och byggnation av järnvägar. Bolaget strävar efter att vara ledande inom sitt område genom att utmana konventionella metoder och erbjuda nytänkande alternativ. De tar sig an utmaningar med entusiasm och ser varje projekt som en möjlighet att bidra till branschens utveckling och tillväxt.Bolaget är verksamma landet över och vill nu förstärka sitt team med nya medarbetare på alla orter.
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Futuria People men du kommer anställas direkt hos kund.
Om tjänstenSom Signaltekniker inom järnväg har du ett viktigt ansvar för att se till att järnvägssystemet fungerar smidigt och säkert. Ditt arbete fokuserar på att installera, underhålla och reparera signalsystem, järnvägskommunikation och relaterad infrastruktur för att säkerställa att tåg kan röra sig på spåren på ett koordinerat och säkert sätt.
Några exempel på förekommande arbetsuppgifter:
Installation av signalsystem
Underhåll och reparation
Felavhjälpning
Testning och validering
Dokumentation

Projekten pågår under olika lång tid och beroende på vart ditt tilldelade projekt är beläget kan det bli aktuellt att ligga borta på annan ort i Sverige. Vid dessa tillfällen står bolaget självfallet för kostnaderna.Vi söker dig som
Har gått elteknisk gymnasieutbildning och en grundläggande utbildning inom signalteknik samt har minst 1 års erfarenhet i rollen.
Är samarbetsvillig, positiv och ansvarstagande samt motiveras av att arbeta effektivt.
Är flexibel och inte har några problem med att resa i tjänst.
Innehar B-körkort samt talar och skriva flytande svenska.

Meriterande är om du har SISÄ-behörighet eller annan järnvägsteknisk utbildning.
Du erbjuds
Fokus på säkerhet och en trygg arbetsmiljö.
Spännande och varierande projekt samt att få vara en del av att nytänkande och innovativt företag inom branschen.
Chansen att bidra till utvecklingen av smarta lösningar för att lösa befintliga utmaningar inom järnvägssektorn.
En dedikerad och erfaren personalstyrka att samarbeta med och lära av.
Utvecklingsmöjligheter och karriärvägar inom företaget.
Möjlighet att bidra till en mer hållbar och framtidssäker järnvägsmiljö.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Ute i projekt runt om i landet
Eventuella frågor besvaras av rekryterare Karolina Sundberg:076-022 37 14/[email protected]

Passar det här in på dig eller känner du någon som skulle passa bättre för jobbet? – Tipsa gärna!
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Futuria Peopleär rekryteringsföretaget som hjälper individer att ta nästa steg i sin karriär och företag att attrahera nya medarbetare. Genom uppsökande rekrytering och kvalitativ annonsering har vi hjälpt hundratals kandidater till ett nytt jobb och en mer stimulerande vardag. Visa mindre

Svarvare till MTR

MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och tillsammans är vi över 700 tågtekniker, ingenjörer, rangerare, växlare, planerare och många fler som möjliggör människors vardag och äventyr. Vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanas och pendeltågens fordon i nio depåer runt om i Storstockholm samt Mälartågs fordon i Eskilstuna. Vi är ett av sju bolag inom MTR Nordic AB och ihop med 6200 andra medarbetare får vi samhället att rulla varje da... Visa mer
MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och tillsammans är vi över 700 tågtekniker, ingenjörer, rangerare, växlare, planerare och många fler som möjliggör människors vardag och äventyr. Vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanas och pendeltågens fordon i nio depåer runt om i Storstockholm samt Mälartågs fordon i Eskilstuna. Vi är ett av sju bolag inom MTR Nordic AB och ihop med 6200 andra medarbetare får vi samhället att rulla varje dag. ?
Läs mer på MTR Nordic.se

ARBETSUPPGIFTER
Just nu söker vi svarare som vill tillhöra vårat glada gäng i Gredbydepån men med placering i Tillberga utanför Västerås.

• Förebyggande och avhjälpande svarvning på järnvägsfordon
• Förebyggande och avhjälpande svarvning på lösa axlar
• Förflytta järnvägsfordon till och från svarv med hjälp av rangerlok

I arbetet ingår även hantering av dokumentation, att utföra vissa moment på fordon före och efter svarv samt planering och bokning av arbeten i svarvanläggningen. Arbetet ställer höga krav på att följa givna instruktioner och registrera det utförda arbetet.

Svarven i fråga består av ett mindre team på två/tre personer. Det är därför viktigt att du är självgående i din roll samtidigt som du kan samarbeta i ett team.

Arbetstiderna för denna roll är eftermiddag/kväll kl. 15.00- 01.00, måndag till torsdag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som sedan tidigare har:
• Någon form av mekanisk & teknisk erfarenhet/intresse
• Relevant utbildning
• Erfarenhet av svarv är meriterande

Fördel om du har:
Erfarenhet av systemen Maximo och FORD.

ÖVRIGT
Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Drifttekniker Västerås

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Riksbyggen sat... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Vi söker därför dig som har en bred teknisk kompetens och vill bli en del av vårt team.

Vad ska du göra?
Som drifttekniker arbetar du med tekniskt komplexa byggnader som kräver stor fastighetsteknisk kompetens. Du arbetar med energi- och driftövervakning, utför service, identifierar avvikelser och utför avhjälpande underhåll.

Du kommer att arbeta i kundteam, i ett nära samarbete med andra drifttekniker, tekniska förvaltare, ekonomer och fastighetsskötare.

I tjänsten ingår beredskap (fastighetsjour)

Arbetet är omväxlande, socialt och mycket självständigt med ett stort eget ansvar. Du kommer att ha en stor frihet att på egen hand utföra de arbetsuppgifter du ställs inför i ditt arbete. Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt. I arbetsuppgifterna ingår bl a:


• Tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska system
• Utföra service på värme, ventilation och samt hantera tillhörande styr- & reglersystem för fastigheten
• Identifiera och lösa avvikelser samt felavhjälpande underhåll i tekniska system och installationer
• Anmäla avvikelser till kunden
• Beakta att alla arbeten sker efter gällande myndighetskrav
• Larmhantering
• Anläggningsskötare för fastigheternas sprinkler- och brandlarmsystem
• Utföra systematiskt brandskyddsarbete
• Tilläggsarbeten från beställare
• Administration, t ex kundrapportering, energistatistik, arbetsorderhantering, fakturering etc.
• Beredskap (fastighetsjour)

Vem är du?
Vi söker dig som har en bred kompetens inom värme-, ventilation- och styr & reglerteknik eller motsvarande kompetens med minst 3 års dokumenterad erfarenhet av drifttekniska arbetsuppgifter. Vi ser att du är utbildad i tak-säkerhet, har liftutbildning samt utbildning inom SBA, Heta arbeten och anläggningsskötare brand. Du behöver även minst ha grundläggande elkunskaper för felsökning samt kännedom om gällande myndighetskrav. Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med kunder och dina kollegor. Du kan arbeta självständigt, har en stor problemlösningsförmåga och jobbar på ett affärsmässigt sätt. Du tycker om att ge god service och agerar alltid professionellt i dina kundkontakter. Du vill vara med och skapa en bra och långsiktig hållbar miljö. Du har en god förmåga att arbeta administrativt med hjälp av digitala verktyg, och har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Tjänsten är placerad i Västerås men arbete även på andra orter inom marknadsområdet Mälardalen förekommer.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb senast den 2024-05-31. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag! Vid frågor kontakta Leveranschef Kirsi Ström [email protected], tel. 021-10 32 31


Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Konsultia söker Industrimedarbetare för uppdrag i Hallstahammar!

Om kundföretaget Vi söker Industrimedarbetare för uppdrag hos vår kund i Hallstahammar! Är du en metodisk, självgående och mångsidig person som drivs av att vara en viktig kugge i ett stort tillverkningsindustri och att arbeta mot mål? Vill du vara med och bidra till vår kunds framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan det här uppdraget vara helt rätt för dig. Dina arbetsuppgifter Som Industrimedarbetare arbetar du med att färdigställa va... Visa mer
Om kundföretaget
Vi söker Industrimedarbetare för uppdrag hos vår kund i Hallstahammar!

Är du en metodisk, självgående och mångsidig person som drivs av att vara en viktig kugge i ett stort tillverkningsindustri och att arbeta mot mål? Vill du vara med och bidra till vår kunds framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet?

Då kan det här uppdraget vara helt rätt för dig.

Dina arbetsuppgifter
Som Industrimedarbetare arbetar du med att färdigställa valsad tråd genom syning, svetsning och slipning. Truck och traverskörning förkommer. Du kommer att arbeta självständigt med delar av arbetsprocessen i ett sammansvetsat och även i grupp där man stöttar varandra vid behov.

Din profil
När vi anställer kommer din personlighet och inställning vara en stor del av det vi tar hänsyn till i rekryteringsprocessen. Vi ser gärna att du som person är driven, ansvarsfull och engagerad. Vidare ser vi att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi önskar även att du har

* B-körkort och tillgång till bil
*Traverskort
*Truckkort
* IndustrivanaÖvrig information
Du kommer inledningsvis att bli anställd av Konsultia och tillbringa dina arbetsdagar ute hos kund.

Sök tjänsten snarast då urval sker löpnade!

För mer information är du välkommen att kontakta Platschef, Elia Dnkha på [email protected].

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Bildelssäljare Veho Bil Sverige AB-Västerås

Du kommer att arbeta med På vår lastbil och transportbils anläggning i Västerås får du arbeta med Mercedes-Benz fantastiska produkter som ständigt utvecklas med den modernaste tekniken. Dina arbetsuppgifter innefattar bildelsförsäljning internt, till kund vid disk, via telefon men även godshantering och inventering.  Vem du är Vi vill att du som söker denna tjänst har erfarenhet inom bildels- och lagerverksamhet där erfarenhet inom lastbilssegmentet är ... Visa mer
Du kommer att arbeta med

På vår lastbil och transportbils anläggning i Västerås får du arbeta med Mercedes-Benz fantastiska produkter som ständigt utvecklas med den modernaste tekniken. Dina arbetsuppgifter innefattar bildelsförsäljning internt, till kund vid disk, via telefon men även godshantering och inventering. 

Vem du är

Vi vill att du som söker denna tjänst har erfarenhet inom bildels- och lagerverksamhet där erfarenhet inom lastbilssegmentet är mycket meriterande. Du har relevant utbildning inom reservdelar eller fordonsteknisk och gärna erfarenhet av KOBRA och EPC.

Du kommer att vara en viktig länk mellan verkstad, försäljning och lager därför är det viktigt med proaktivitet, noggrannhet och ett strukturerat arbetssätt. Därför lägger vi stor vikt vid personlighet, arbetsmoral och andra mjuka färdigheter.

Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina kollegor på jobbet då du bidrar med god stämning och prestigelöshet som genererar den speciella teamkänslan och yrkesstoltheten som finns hos oss inom Veho Bil

Vi erbjuder dig 

Veho Bil erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett flexibelt, ödmjukt team som kännetecknas av familjär stämning där vi alla hjälper varandra och accepterar varandras olikheter. Vi har ett stort engagemang och mycket arbetsglädje och din kompetens kommer att göra skillnad. Om du är en person med ansvarstagande och egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling.

Vi tycker det är viktigt att du trivs hos oss 

Vi har ett stort engagemang och mycket arbetsglädje och med din kompetens är vi övertygade om att vi tillsammans kommer att göra skillnad och lyckas. Förutom kompetensutveckling erbjuder vi ett förmånligt bonussystem samt andra förmåner såsom friskvårdsbidrag och olika former av rabatter. Vi har också ett samarbete med Great Place To Work där vi jobbar med olika aktiviteter och ett förbättringsarbete för att bibehålla rankningen som en av Sveriges bästa arbetsplatser. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning uppmuntrar vi kvinnliga sökande till den här tjänsten

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag ansök därför så snart som möjligt.


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Automation- och Underhållstekniker

Air Liquide söker en Automation- och Underhållstekniker i Västerås. Du kommer att ha en avgörande roll i service och underhåll av våra automatiserade maskiner och utrustning samt ansvara för att säkerställa hög tillförlitlighet och repeterbarhet av processen genom underhåll, felsökning och korrigerande åtgärder. Ditt huvudsakliga ansvar blir att: Underhålla och vidareutveckla styrsystem, allt från elektromekaniska enheter och system till höghastighetsrobot... Visa mer
Air Liquide söker en Automation- och Underhållstekniker i Västerås.
Du kommer att ha en avgörande roll i service och underhåll av våra automatiserade maskiner och utrustning samt ansvara för att säkerställa hög tillförlitlighet och repeterbarhet av processen genom underhåll, felsökning och korrigerande åtgärder. Ditt huvudsakliga ansvar blir att:
Underhålla och vidareutveckla styrsystem, allt från elektromekaniska enheter och system till höghastighetsrobotar och programmerbara logiska styrenheter (främst Siemens och Schneider).
Läsa och förstå tekniska manualer och ritningar, elscheman och flödesscheman.
Utföra förebyggande underhållsarbete, inklusive kalibrering och utbyte av delar, för att minimera produktionsstopp och förlänga utrustningens livslängd.
Använda diagnostiska verktyg och utrustning för att felsöka och diagnostisera problem, identifiera grundorsaker och implementera effektiva lösningar.
Samarbeta med ingenjörer och tekniker för att optimera prestandan för våra automatiserade system och implementera processförbättringar.

Bra att ha:
Erfarenhet av arbete och felsökning av 24V/230V elutrustning.
Förmåga att läsa och förstå tekniska manualer och ritningar, elscheman och flödesscheman.
Kunskap inom felsökning av maskiner och utrustning.
Problemlösningsorienterad, med förmåga att analysera problem, identifiera grundorsaker och implementera effektiva lösningar under tidspress.

Minimikrav:
Gymnasieexamen eller motsvarande; teknisk utbildning eller motsvarande examen inom ett relevant område är att föredra.
Införstådd med förebyggande underhållsmetoder och verktyg, förmåga att utföra rutininspektioner och reparera en mängd olika utrustningar
Flytande kommunikationsförmåga i svenska, i tal och skrift.
God kommunikationsförmåga på engelska, i tal och skrift.

Ytterligare information:
Vi kommer att nå ut till kandidater löpande, sista ansökningsdagen är den 15 Maj 2024. Om du har några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Nordic Service Manager Patrik Söderlund via e-post [email protected].
Positionen kan eventuellt kräva bakgrundskontroll.
Denna rekrytering hanteras av vårt interna rekryteringsteam. Av den anledningen vill vi inte bli kontaktade av rekryterings-/konsultföretag. Tack på förhand. Visa mindre

Resande Entreprenadelektriker på RA Gruppen AB

Ansök    Apr 4    Happyr AB    Installationselektriker
RA Gruppen AB rekryterar: Resande Entreprenadelektriker Vi söker fler stjärnor som vill arbeta som resande elektriker på Nationell entreprenad! Vad erbjuder vi? Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag med en stabil plattform och kontor på flera orter i Sverige.  Vi erbjuder även: - Stabila anställningsvillkor & kollektivavtal - Friskvårdsbidrag upp till 5000kr - Service alternativt förmånsbil vid behov - Ett öpp... Visa mer
RA Gruppen AB rekryterar: Resande Entreprenadelektriker


Vi söker fler stjärnor som vill arbeta som resande elektriker på Nationell entreprenad!Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag med en stabil plattform och kontor på flera orter i Sverige. 

Vi erbjuder även:

- Stabila anställningsvillkor & kollektivavtal
- Friskvårdsbidrag upp till 5000kr
- Service alternativt förmånsbil vid behov
- Ett öppet arbetsklimat med stark laganda där vi stöttar varandra och har kul tillsammans
- Bred kunskap inom bolaget med fokus på utveckling
- Stora möjligheter till personlig utveckling
- Gemensamma företagsdagar med intressanta teman
- Möjlighet till förskottssemester vid nyanställning


För denna tjänst tillhör du Västeråskontoret, du kan du även vara bosatt på annan ort i Sverige och utgår då från ditt hem.

Arbetsuppgifter

Du ingår i vårt team för Nationellentreprenad. Rollen innefattar främst elinstallationsarbeten och till viss del el-service, huvudsakligen inom detalj- och livsmedelshandeln. Du kommer att jobba tillsammans med kompetenta kollegor och underentreprenörer vid våra projekt runt om i Sverige, främst i södra delen men vid behov i hela landet och bor normalt borta måndag till torsdag i veckorna.

Som person är det viktigt att du är initiativtagande och prestigelös. Du har en positiv inställning i stort, även om det strular. Du gillar att ta ansvar, kan följa instruktioner och är strukturerad och följer planerat arbete. Du är utbildad elektriker med ett par års erfarenhet, körkort är ett krav och liftkort är ett önskemål.

Ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande och tillsätter tjänsterna löpande. Bifoga CV med din ansökan.

För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa;

Lucas Acar, Flödeschef, 021-471 42 17

Emma Södergren, HR, 021-470 42 21

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.RA Gruppen AB är en koncern inom Assemblin El som består av en handfull bolag verksamma inom elteknikbranschen samt säkerhetsbranschen. Vi är idag omkring 100 anställda. Företagen som idag ingår i RA Gruppen är RA Elteknik, RA Säkerhet och RA Låshuset, med lokala kontor i Västerås, Enköping, Arboga, Ransta, Heby, Ängelholm och Höganäs. Vi är en modern, nytänkande aktör som utmanar och håller vad vi lovar. Läs mer om oss på www.ragruppen.se.

Vi vill att du ska må bra och trivas tillsammans med oss på RA Gruppen. Därmed arbetar vi aktivt med personalfrämjande aktiviteter, så som företagsdagar och regelbundna happenings. Vi erbjuder utöver det friskvårdsbidrag och andra förmånliga erbjudanden. Välkommen att bli en del av ett företag med positiv anda och stark framtidssyn.

Vår vision är enkel; vi gör det vi lovar och vi gör det rätt! Visa mindre

Är du vår nya drifttekniker inom Fjärrkyla & Närvärme?

Vill du ha en omväxlande roll i ett sammansvetsat team där du bidrar till en välfungerande närmiljö? För att klara klimatutmaningarna behöver vi hitta nya lösningar – nya vägar. Det är där du kommer in. Vi söker en drifttekniker som med ny energi vill vara med på vår resa framåt. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och att bygga karriär inom företaget. Följ med på Resan mot noll! Din roll Inom enheten Fjärrkyla & Närvärme är vi idag tre drifttekniker... Visa mer
Vill du ha en omväxlande roll i ett sammansvetsat team där du bidrar till en välfungerande närmiljö?

För att klara klimatutmaningarna behöver vi hitta nya lösningar – nya vägar. Det är där du kommer in. Vi söker en drifttekniker som med ny energi vill vara med på vår resa framåt. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och att bygga karriär inom företaget. Följ med på Resan mot noll!

Din roll

Inom enheten Fjärrkyla & Närvärme är vi idag tre drifttekniker som arbetar inom närvärme- och fjärrkylaproduktion. I tjänsten som drifttekniker bidrar du med drift och underhållsarbete av kylanläggningar, pumpstationer, pelletsanläggningar och reservanläggningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter


• Rondering samt kontrollera status på anläggningar i drift
• Felsökning, avhjälpa fel och felrapportering
• Driftsätta, starta och stoppa anläggningar
• Utför avställningar och underhåll med tillsyn, övervakning samt enklare underhålls- och reparationsarbeten.

Som drifttekniker startar dagen med ett driftsamordningsmöte där dagens arbeten gås igenom. I och med att våra anläggningar är geografiskt spridda förekommer ensamarbete dagligen. Beredskap ingår i tjänsten efter upplärning.

Vårt område sträcker sig mellan Irsta, Virsbo och Kolbäck. Placeringsort är Västerås eller Surahammar.

Vi söker dig

Du som söker har en högskoleutbildning inom energiteknik alternativt en yrkesutbildning med inriktning kraft, värme eller industrikyla.

Vi ser att du har arbetslivserfarenhet från energibranschen med inriktning värme och/eller kyla samt kunskap kring underhåll och felsökning av produktionsanläggningar. Vi ser det som starkt meriterande med innehav av certifikat kyla kategori 1.

För att passa som drifttekniker här på Mälarenergi ser vi att du har ett starkt intresse för teknik samt att lära dig nya saker och du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du trivs med stort och brett eget ansvar där du självständigt får möjlighet att lösa problem. Du organiserar och planerar din tid på ett effektivt sätt. Vidare så ser vi att du trivs att samarbeta med andra och du hjälper till där det behövs. Vi är få som ingår i gruppen och vi tycker att det är viktigt att vi hjälper varandra. Vi vill hela tiden utvecklas och ser gärna att du kommer in och bidrar med nya tankar och idéer för att stötta vårt kontinuerliga förändrings- och förbättringsarbete.

Även B-körkort, mycket goda kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska är ett krav. 

Det här är vi, dina kollegor

Produktion Kraftvärmes huvuduppgift är att säkerställa hög tillgänglighet på affärsområde Värmes anläggningar i Västerås, Hallstahammar, Surahammar, Kungsör och ytterområde samt att säkerställa att drift och underhåll sker på ett säkert och kostnadseffektivt sätt. Inom Lokala Anläggningar så är vi idag 11 kollegor fördelade på två enheter, Fjärrkyla & Närväme och Kungsör, varav 3 kollegor är stationerade i Kungsör.

Vi söker nu en drifttekniker till enheten Fjärrkyla & Närvärme som med ny energi vill lösa framtidens utmaningar tillsammans med oss.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du en trygg anställning med bra arbetsvillkor. Vi tror på balans mellan jobb och fritid. Du har alltid möjlighet att utvecklas och bygga karriär inom företaget. Tillsammans med dina kollegor blir du en del av vår förändringsresa för att minska utsläpp av fossil koldioxid. Vi gör Mälardalen till en region dit människor vill flytta, leva och verka. Idag och imorgon.

Övrigt

Läs mer om att jobba på Mälarenergi samt vår rekryteringsprocess här.

www.malarenergi.se/om-malarenergi/jobba-hos-oss/#attjobbapamalarenergi

På Mälarenergi finns många yrkesgrupper och flera fackförbund representerade. Har du frågor kan du kontakta våra fackliga representanter här.

www.malarenergi.se/om-malarenergi/jobba-hos-oss/#fackligarepresentanter

 

Mälarenergi utgör en vital del av samhället genom att leverera grundläggande funktioner som energi-, vatten- och bredbandslösningar. Genom att tillhandahålla viktiga och innovativa erbjudanden kan vi möjliggöra ett levande samhälle och blomstrande näringsliv. Just nu står vi inför vår största utmaning någonsin, att anpassa verksamheten så att vi kan lämna efter oss en hållbar värld till framtida generationer. Senast 2035 ska vi leverera energi med noll utsläpp av fossil koldioxid. Var med oss på Resan mot noll! Visa mindre

Bli en del av Framtiden som drifttagare hos VOITH hydro!

Är du en driven och engagerad person som vill arbeta med vattenkraft? Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhälle genom att leverera högkvalitativa lösningar till kunder över hela världen? Då har vi jobbet för dig! VOITH hydro söker nu en drifttagare som vill vara med och utveckla deras verksamhet i Sverige. Om rollen Som drifttagare hos VOITH hydro kommer du att arbeta med att installera, driftsätta och underhålla vattenkraftverk och tillhörand... Visa mer
Är du en driven och engagerad person som vill arbeta med vattenkraft? Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhälle genom att leverera högkvalitativa lösningar till kunder över hela världen? Då har vi jobbet för dig! VOITH hydro söker nu en drifttagare som vill vara med och utveckla deras verksamhet i Sverige.

Om rollen
Som drifttagare hos VOITH hydro kommer du att arbeta med att installera, driftsätta och underhålla vattenkraftverk och tillhörande utrustning. Du kommer att ha ett varierat och utmanande arbete som innebär att du reser till olika projekt i Sverige och ibland även internationellt. Du kommer att arbeta i team med andra drifttagare, montörer, ingenjörer och kundrepresentanter. Du kommer att ha ett stort ansvar för att säkerställa att projekten genomförs i enlighet med kundens krav och VOITH hydros höga standarder.

Vi söker dig med
-3 års erfarenhet inom relevant område, exempelvis montör eller servicetekniker inom vattenkraft
-Stort tekniskt intresse riktat mot vattenkraft
-Flytande svenska och engelska i tal och skrift
-B-körkort

Du erbjuds
-En spännande och utvecklande tjänst hos ett globalt och ledande företag inom vattenkraft
-En stimulerande arbetsmiljö med kompetenta och engagerade kollegor
-Möjlighet att resa och arbeta med olika typer av projekt och kunder
Om vår kund
VOITH hydro är en av världens största leverantörer av utrustning och tjänster för vattenkraft. Företaget har över 150 års erfarenhet och har levererat mer än 45 000 turbiner och generatorer med en total effekt på över 370 000 MW. VOITH hydro har verksamhet i mer än 50 länder och har cirka 20 000 anställda. VOITH hydro är en del av VOITH Group, en familjeägd koncern med verksamhet inom energi, olja och gas, papper, råmaterial och transport.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos VOITH Hydro.

Rekryteringsprocess
Om du är intresserad av denna tjänst, skicka in din ansökan via vår hemsida så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare på Framtiden AB.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Västerås
Lön: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetstekniker till Mark Fastighet.

Nu söker vi en erfaren och serviceinriktad fastighetstekniker för att stärka upp vårt team i Västerås. Vem är du och skulle du passa att jobba med oss? Du ska ha motivationen att utvecklas inom yrket. Du ska ha erfarenhet av arbete med fastighetsägare eller mot bostadsrätter. Du ska ha goda kunskaper inom fastighetsteknik såsom VVS, ventilation, värme och förståelse för el. Du har en naturligt god social förmåga och har lätt att föra dig i sällskap med mä... Visa mer
Nu söker vi en erfaren och serviceinriktad fastighetstekniker för att stärka upp vårt team i Västerås.
Vem är du och skulle du passa att jobba med oss?
Du ska ha motivationen att utvecklas inom yrket.
Du ska ha erfarenhet av arbete med fastighetsägare eller mot bostadsrätter.
Du ska ha goda kunskaper inom fastighetsteknik såsom VVS, ventilation, värme och förståelse för el.
Du har en naturligt god social förmåga och har lätt att föra dig i sällskap med människor.
Du kan utföra tillsyn och reparationer inom fastigheter och förstår en fastighets olika vitala system.
Du ska tillsammans med andra tekniker och drifttekniker arbeta proaktivt med underhåll av våra kunders fastigheter och presentera förbättrings och energieffektiviserande förslag.
För att du ska trivas i rollen behöver du ha stort ansvarskännande, du behöver även känna en stolthet över din yrkesroll och ha en hög servicekänsla. Tillsammans arbetar vi varje dag med att leverera högsta kvalitet till våra kunder, vår målsättning är att vara bäst, alltid.
- B-Körkort är ett krav.
- Utdrag ur belastningsregistret krävs.
Dina kommande arbetsuppgifter innebär bland annat att:
Skapa och upprätthålla en bra relation till våra kunder.
Utföra systematisk rondering av våra kunders fastigheter.
Utföra reparationer och sköta löpande underhåll i fastigheterna.
Hantera service och felanmälan.
Känner du att detta tilltalar dig så kan vi på Mark erbjuda dig en stimulerande och utvecklande jobbmöjlighet där du som individ ges utrymme att ta plats och har chans att påverka.
Välkommen till en trevlig arbetsplats med de bästa medarbetarna – och de bästa kunderna!
Hoppas vi ses.
Välkommen med din ansökan till [email protected] senast den
30/4 – 2024, var noga med att märka din ansökan med ”FT3”
Läs mer om Mark Fastighet Mälardalen AB på www.markbolagen.se Visa mindre

Servicetekniker sökes till Wabtec Faiveley Nordic

Vill du vara en del av en spännande och växande bransch? Vår kund Wabtec Faiveley Nordic AB utökar sitt team och söker nu en serviceingenjör alt. servicetekniker med placering i Västerås. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direktanställd av kunden. Wabtec Faiveley Nordic AB, en del av Wabtec Corporation, är en systemleverantör till den internationella järnvägsindustrin och har över 100 års erfarenhet. Företaget är en ledande aktör på den ... Visa mer
Vill du vara en del av en spännande och växande bransch? Vår kund Wabtec Faiveley Nordic AB utökar sitt team och söker nu en serviceingenjör alt. servicetekniker med placering i Västerås. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direktanställd av kunden.

Wabtec Faiveley Nordic AB, en del av Wabtec Corporation, är en systemleverantör till den internationella järnvägsindustrin och har över 100 års erfarenhet. Företaget är en ledande aktör på den nordiska järnvägsmarknaden och levererar bland annat bromssystem, dörrsystem, luftkonditionering, kopplare och elektronik för rullande materiel. Med en omsättning på cirka 700 MSEK och ca. 220 anställda i Sverige har företaget uppvisat stabil tillväxt. Huvudkontoret, med produktion, är beläget i Landskrona, med försäljningskontor i Stockholm och serviceverksamhet i Sverige och Norge. Wabtec Corporation, med över 27 000 anställda i över 50 länder, är en global ledare inom utrustning, system, digitala lösningar och mervärdestjänster för frakt- och transitsektorerna.


Om tjänsten
Serviceingenjören/Serviceteknikern kommer att ingå i erfarna team i en spännande miljö och arbeta med olika typer av tåg. Arbetsgruppen samarbetar nära med kunder och andra Wabtec-enheter involverade i projekt. Målet är att samarbeta med supportteamet för att uppnå hög kundnöjdhet och tillförlitliga produkter.

Du kommer att börja på Wabtecs fältserviceplats i Västerås för att lära dig och förstå systemet och deras kunder. Under denna tid kommer du att arbeta helt praktiskt. Längre fram i anställningen kan det bli aktuellt med resor i tjänsten.

Ansvarsområdena för tjänsten kan variera beroende på din erfarenhet inom branschen, men kan se ut som nedan:

• Lösa dagliga rapporterade fel och säkerställa systemets eller utrustningens överensstämmelse med dess specifikation.
• Felsökning och utföra/assistera underhåll eller reparation.
• Ge tekniskt stöd för ingenjörsteamet.
• Genomföra modifieringsprogram på företagets produkter.
• Samarbeta med Project Management-teamet för att leverera projekt inom budget och i tid.
• Montera, genomföra översyner och reparera mekanisk utrustning enligt procedur
• Förbereda rapporter för utfört arbete.
• Hantera registreringar, formulär, loggböcker och annan dokumentation.
• Hantera klagomål från kunder och erbjuda tekniskt stöd ombord för ingenjörsteamet.

Kvalifikationer:
• Examen inom ingenjörsteknik eller ett relaterat område.
• Tidigare arbetslivserfarenhet av arbete i en mekanisk miljö
• Flytande engelska i tal och skrift

Erfarenhetsnivå: mellan- till erfaren.Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar kompetent personal till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Uniflex vet du att processen är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet - att du är rätt person på rätt plats.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Uniflex är ett registrerat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Lead Engineer Electrical

Ansök    Apr 1    ABB AB    Arbetsledare, elkraft
Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid. Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter. I rollen... Visa mer
Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid.
Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter.
I rollen som Lead Engineer Electrical får Du varierade arbetsuppgifter, som t ex elkonstruktion och beräkningar i anbud och projekt kombinerat med ledarskap och koordinering av andra ingenjörer inom projektteamet och underentreprenörer på site.
Du blir en del av oss på ABB Energy Industries som ingår i ABB:s affärsområde Process Automation och verkar mot kunder inom värme-, vatten- och kärnkraftsindustrin samt läkemedel-, livsmedel- och kemiindustrin i Sverige och Norden. Hos oss är det hög fokus på en bra arbetsmiljö med god trivsel på jobbet, rätt utmaningar (både teknik och ledarskap) såväl som balans mellan arbete och privatliv med bas i våra värderingar – Courage, Care, Curiosity och Collaboration.
ABB erbjuder goda utbildnings- och karriärmöjligheter likväl som flera förmåner såsom möjlighet till flexibelt arbete - med större frihet att välja bäst lämpad arbetsplats, friskvårdsbidrag, extra föräldralön, arbetstidsförkortning, förmånsportal med mera.
Placering för denna tjänst är på vårt kontor i Västerås. Rollen rapporterar till Engineering Manager.
Dina ansvarsområden
Som Lead Engineer ansvarar Du för den tekniska koordineringen internt och externt och är delaktig i projektets alla faser från säljstöd och idé till idrifttagning samt eftermarknadsupport.
Du deltar i leverans av projekten tillsammans med projektgruppen där projekten varierar i storlek och kan omfatta förstudier, system- och detaljkonstruktion av bl.a. ställverk (mellan och lågspänning), reläskydd, UPS, drivsystem och styrskåp, dokumentation och provning, samt idrifttagning för ingående komponenter och system.
Du ansvarar för att den tekniska leveransen utförs i enlighet med specifikation, standarder och säkerhetskrav, likväl som kostnadseffektivt och enligt tidplan, och kan agera granskare för andra kollegor.
Du har ett nära samarbete med våra kunder tillsammans med projektledaren med bl.a. deltagande på projekt- och teknikmöten likväl som anläggningsbesök.
Du kan stötta offertingenjörerna och säljare med ditt tekniska kunnande inom el- och anläggningskonstruktion i framtagningen av nya anbud för att säkerställa den tekniska leveransen.

Din bakgrund
Vi söker dig som är Högskoleingenjör, Civilingenjör eller har motsvarande yrkeserfarenhet.
Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom el- och/eller anläggningskonstruktion eller industriell elkraftteknik/elanläggning.
Du har ett intresse av produkter och dess samverkan i lösningar och kan precisera behov av dessa.
Du är en driven person som trivs i en ledande roll där Du är självgående och får ta ansvar och egna initiativ.
Du har förståelse för kundernas processer och som person sätter du kunden i fokus med en förmåga att bygga goda relationer såväl internt som externt.
Har du arbetat med kontrollanläggningar från I/O ut till fält/anläggning är det meriterande.
Du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat.
Du har B-körkort då resor i tjänsten förekommer.
Du delar ABB:s grundläggande värderingar kring säkerhet och integritet, vilket innebär att du tar ansvar för dina egna handlingar samtidigt som du känner ansvar för dina kollegor och affärsverksamheten.

Mer om oss
ABB Energy Industries möjliggör säkra, smarta och hållbara projekt och verksamheter för olika branscher som olja, gas, kemi, life science, kraftgenerering och vattensektorn. Vi driver på integrerade lösningar som automatiserar, digitaliserar och elektrifierar branscher och kopplar samman våra medarbetare och vår teknik för att hjälpa våra kunder att anpassa sig och lyckas. Med över 50 års branschexpertis fortsätter vi att skapa innovationer och omforma traditionella metoder inom energisektorn med vår teknik som är framtagen för att förbättra drifteffektivitet, reducera risker och minska energiförbrukning och spill.
Jobba med oss i ABB och utnyttja kraften i våra globala nätverk när du samarbetar och lär dig mer tillsammans med våra team i världsklass. Courage, Care, Curiosity och Collaboration.
Rekryterande chef Eva Eliopoulos, +46 724 64 42 07, svarar gärna på dina frågor kring tjänsten. Fackliga kontaktpersoner - Sveriges Ingenjörer: Torbjörn Eriksson, +46 702 08 99 50; Unionen: Tony Johansson, +46 730 66 99 06; Ledarna: Leif Öhrberg, +46 724 64 40 16. Övriga frågor ställs till Talent Partner Irma Leijon, +46 724 61 23 14. Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Hör gärna av dig om du är nyfiken och vill veta mer om tjänsten eller hur vi arbetar inom ABB!
Vi ser fram emot Din ansökan i PDF format! Vi arbetar med löpande urval, ansök därför gärna redan i dag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 28 april.
Notera att anställningsprocessen på ABB Sverige inkluderar en referenskontroll, ett drogtest och vid vissa rekryteringar även en utökad bakgrundskontroll.
Om Du vill läsa mer om ABB kan du gå till vår webbplats www.abb.com. Visa mindre

Idrottsvaktmästare till Rocklunda

Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb! Vi på Jobwise tror på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna. Om rollen I rollen som idrottsvaktmästare så kommer du... Visa mer
Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb!
Vi på Jobwise tror på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare

Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna.

Om rollen
I rollen som idrottsvaktmästare så kommer du dels attvara ansiktet utåt samt att vara en av de som sörjer föratt skötseln ska drivas så bra som möjligt. Din roll är väldigt mångsidig och du kommer få stor variation i ditt dagliga arbete. Ett axplock av arbetsuppgifterna är t.ex. gräsklippning, dressning, skottning samt lättare underhåll på deras områden. I just denna roll så kommer du jobba mycket med maskiner och du kommer vara den personen som jobbar mer fokuserat med den sidan medans du i grund och botten är idrottsvaktmästare.
I och med att deras verksamhet bedrivs mestadels används på kvällar och helger så är det viktigt att du som person är flexibel och känner dig bekväm med att jobba just dessa tider.
Rollen är på heltid och tillträder enligt överenskommelse
Vi söker dig som Gillar att jobba fysiskt
Är flexibel och kan jobba på dag, kväll och helger då arbetet kräver det
Gillar mänsklig kontakt och är social
Älskar teamwork och sätter laget före jaget
Drivs av att lära dig nya saker
Behärskar det svenska språket i tal och skrift
Dina personliga drivkrafter är av stor vikt för oss på Jobwise
Kompetenskraven är
B-körkort
Behärskar det svenska språket i tal och skriftDetta är även meriterande
Har relevant erfarenhet
Har tillgång till egen bil
Vi erbjuder dig Möjligheten att vara med i ett team med engagerade medarbetare och ledare
En närvarande chef som står till ditt förfogande
En utvecklande och utmanande arbetsplats med extremt goda utvecklingsmöjligheter
En trygg anställning där du självklart omfattas av kollektivavtal
Om Jobwise
Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världen. Visa mindre

Mekaniker till Hyresmaskiner i Mälardalen

Ansök    Mar 28    Jobwise AB    Småmaskinsmekaniker
Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb! Vi på Jobwisetror på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna. Om rollen Vi söker dig som ärfokuseradoch som vill lära dig... Visa mer
Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb!
Vi på Jobwisetror på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare

Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna.
Om rollen
Vi söker dig som ärfokuseradoch som vill lära dig att bli en självgående mekaniker.Tillsammans ser vi till att du får bästa möjligaupplärning, får förutsättningar för att utvecklas och att du känner dig trygg med de arbetsuppgifter somdu får göra.Du kommer att haen trygg anställning hos oss påJobwise och få en fin gemenskap med kollegorna som uthyrd på arbetsplatsen som är hos ett av våra kundföretag.Vår kund är Hyresmaskiner i Mälardalenoch är verksamma inomuthyrning och försäljning av maskiner inom bl.a. bygg och anläggning.
Hyresmaskiner AB startade 1986 och gick då under namnet Lindbergs Maskinfirma.Hyresmaskiner omsätter idag över 30 miljoner och sysselsätter ca 15 personer.Omsättningen består av maskinuthyrning, försäljning avmaskiner, utrustning till industrier, förvaltningar, byggföretag och privata konsumenter.
Din roll är av storbetydelse för Jobwise eftersom du är med ochavgör hur vi uppfattas som företag.Därför är det väldigtviktigt för oss att du som personär hjälpsam, vänligt inställd och tycker om att ge din omgivning service. Dina arbetsuppgifter kommer främst vara att reparera och underhålla olika typer av maskiner som hyrs ut. Felsökning av maskiner kan förekomma på plats men även ute hos deras kundföretag, därför är det viktigt att ha B-körkort. I denna roll förekommer även viss kundkontakt.
Arbetet är förlagt mellan måndag-fredag mellan 06.45-16.00.Självklart ser vi till att dufår braupplärning på plats för att få så bra förutsättningar som möjligt att göra ett bra jobb.
Rollen är på heltid och tilltänkt start är april/maj. Uppdraget sträcker sig till och med augusti med goda möjligheter till förlängning och på sikt, tillsvidareanställning.
Vi söker dig som Gillar att meka med t.ex. bilar eller andra fordon
Är serviceminded och inte har svårt för att ha kontakt med kunder

Våra kompetenskrav
B-körkort för manuell bil
Truckkort (B1) samt erfarenhet av att köra motviktstruck
Behärskar det svenska språket i tal och skrift

Detta är även meriterande
Relevant utbildning inom t.ex. fordonsteknik
Har erfarenhet av att liknande arbete
Dina personliga drivkrafter är av stor vikt för oss på Jobwise

Vi erbjuder dig Möjligheten att vara med i ett team med engagerade medarbetare och ledare
Bra utvecklingsmöjligheter för den som vill
En bra relation med en omtänksam chef
En trygg anställning där du självklart omfattas av kollektivavtal
Om Jobwise
Som anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal och schyssta villkor. Du blir även en del av Jobwise-gemenskapen som består av engagerade ledare med lång erfarenhet från branschen. Din chef kommer vara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det.Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världen. Visa mindre