Lediga jobb som Lagerarbetare i Västerås

Se lediga jobb som Lagerarbetare i Västerås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Västerås som finns hos arbetsgivaren.

Lösningsorienterad godsmottagare till ABB

Ansök    Dec 4    ABB AB    Lagerarbetare
Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid. Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter. Vill... Visa mer
Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid.


Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter.


Vill du utmana dig själv och vara en del av vårt team och bygga grunden för en spännande framtid inom ABB, där vi stödjer industrins energiomställning och digitala transformation för en mer produktiv och hållbar framtid. Då kan det vara dig vi söker!


Är du vår nya lagerarbetare?


Vill du ha ett varierande jobb som bland annat innefattar planering, administration och fysiskt arbete? Lockas du av att arbeta med förbättring och problemlösning? Vi söker nu dig som har en ambitiös inställning till ditt jobb och alltid gör ditt bästa för att uppnå så bra resultat som möjligt. Du har ett driv som smittar av sig på din omgivning och som tar dig framåt.


Med hjälp av ledstaplare kommer du att sköta det dagliga arbetet inom orderregistrering, hantering av leveransplaner, lagernivåer och dokumentation. Tjänsten är dagtid och kajen kommer att vara din hemplats.


Det är viktigt att du har god förmåga att arbeta snabbt och effektivt. Samarbetsförmåga är också något som värderas högt både inom ditt närmsta team men också utanför för att vara behjälplig med godsrelaterade ärenden från andra avdelningar. Sist men inte minst har du ett affärsmässigt tankesätt och förmåga att ta rationella beslut.


I den här rekryteringen lägger vi stor vikt på personliga egenskaper vilket gör att tidigare arbetslivserfarenhet inte är ett krav. Har du viljan att växa in i rollen hoppas vi därför att du söker in redan idag oavsett din bakgrund.
Dina ansvarsområden
Sköta administration kopplat till leveranser.
Köra ledstaplare för att transportera in leveranser till lagret.
Materialoptimera på lagret och se till att rätt material hamnar på rätt plats.
Upprätthålla starka relationer med transportörer för att säkerställa tydlig och snabb leverans av material.
Hantera och administrera returer, reklamationer samt transportskador i systemen WMS och SAP.
Kontinuerligt förbättringsarbete och uppkommande problemlösning.
Viljan att förbättra, jobba med problemlösning osv.

Din bakgrund
Du tar ägandeskap och arbetar proaktivt, med förmågan att prioritera och multitaska i en snabb miljö.
Du har en positiv attityd och flexibilitet att hantera en rad olika arbetsuppgifter, från administration till kundtjänstrelaterade frågor.
Du har god fysisk förmåga då arbetet kräver tyngre lyft.
Du är mycket kommunikativ och samarbetsvillig gentemot både kollegor och andra.
Du pratar flytande svenska, engelska är meriterande.
Truckkort är meriterande men inte ett krav.
Erfarenhet av arbete på lager eller orderhantering är meriterande.

Mer om oss
Process Control Platform (PCP) ligger till grund för PA:s verksamhet. Med beprövade och innovativa teknologier är vårt uppdrag att forma framtidens styrsystem och digitala lösningar, där PCP är den värdeskapande partnern för digitala styrsystemlösningar till industrin.


Rekryterande chef Asta Thor, +46 724 61 20 79, svarar gärna på dina frågor kring tjänsten. Fackliga representanter - Sveriges Ingenjörer: Mikael Blomqvist, +46 768 06 00 11; Ledarna: Leif Öhrberg, +46 724 64 40 16; Unionen: Krista Andersson, +46 706 44 02 85. Övriga frågor ställs till Irma Leijon, +46 724 61 23 14.


Vi arbetar med löpande urval, ansök därför gärna redan i dag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 7 jan, 2024.


Vi ser fram emot din ansökan och uppskattar om ansökan är i PDF format. Om du vill läsa mer om ABB kan du gå till vår webbplats www.abb.com. Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Dec 7    BILIA AB    Lagerarbetare
Nytt
Har du intresse för lager och logistik samtidigt som du vill jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker som lagerarbetare till Allbildelar i Västerås. Det här erbjuder Bilia En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa ... Visa mer
Har du intresse för lager och logistik samtidigt som du vill jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker som lagerarbetare till Allbildelar i Västerås.


Det här erbjuder Bilia

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.


Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.


Huvudsakliga arbetsuppgifter


Tjänsten går ut på att märka in och fota begagnade bildelar som vi har demonterat. Samt sätta kvalité och originalnummer utifrån olika reservdelsprogram. Detta så att delarna blir sökbara på marknadsplatser och i vårt eget program. Även in plastning av bildelar och lagerläggning av delar ingår i arbetsuppgifterna. Du kan även komma att vara behjälplig inom andra områden i verksamheten.


Vad vi önskar av dig


 Vi ser att du har ett utpräglat ordningssinne och kvalitetskänsla meriterande med kunskap om bilar, bildelar och reservdelsprogram. Vi tror att du är en glad person som bidrar med positivitet till vårt familjära team som består av cirka 10 personer. Vidare behärskar du svenska flytande i tal och skrift samt innehar B-körkort.


Anställningsform, omfattning, placeringsort  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid måndag-fredag 7-16. Placering är på Allbildelar i Västerås.


Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker dig som är intresserad av jobb inom Lager!

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Letar du efter en spännande heltidstjänst eller ett extrajobb inom Lager? Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger och vi får regelbundet in nya Lagerjobb. Genom att registrera dig till vår kandidatpool kommer du vara först med att ta del... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Letar du efter en spännande heltidstjänst eller ett extrajobb inom Lager? Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger och vi får regelbundet in nya Lagerjobb.

Genom att registrera dig till vår kandidatpool kommer du vara först med att ta del av lediga tjänster inom ditt kompetensområde när de publiceras!

Vi söker personer med eller utan erfarenhet, det viktigaste är dina personliga egenskaper och din vilja att göra ett bra jobb!

Omfattning: Heltid / Deltid / Vid behov Visa mindre

Vi söker nu dig som vill jobba extra på ICA lagret i Västerås!

Vill du jobba som lagermedarbetare? Har du ett annat arbete eller studerar och kan arbeta 2–3 vardagar i veckan under terminerna samt heltid under sommaren 2024? I rollen som truckförare/lagermedarbetare på ICAs lager i Västerås kommer det i huvudsak innebära truckkörning samt att plocka varor för hand med hjälp av en röstenhet som instruerar dig vad som skall plockas. Arbetsuppgifterna är fysiskt krävande och präglas av högt arbetstempo där du arbetar i... Visa mer
Vill du jobba som lagermedarbetare? Har du ett annat arbete eller studerar och kan arbeta 2–3 vardagar i veckan under terminerna samt heltid under sommaren 2024?

I rollen som truckförare/lagermedarbetare på ICAs lager i Västerås kommer det i huvudsak innebära truckkörning samt att plocka varor för hand med hjälp av en röstenhet som instruerar dig vad som skall plockas.
Arbetsuppgifterna är fysiskt krävande och präglas av högt arbetstempo där du arbetar i olika temperaturzoner.

För att vara aktuell för tjänsten måste du vara mycket flexibel i din tillgänglighet och kunna arbeta dagtid minst 2 vardagar i veckan, helg är utöver. Ica har lagerverksamhet dygnet runt alla dagar i veckan. Under sommaren 2024 ökar behovet och du kommer att behöva arbeta heltid. Du som söker bör se detta som ett långsiktigt extra arbete och har en hög arbetsmoral.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men kommer att vara uthyrd till vår kund ICA.

Just nu rekryterar vi med introduktionsstarter 2024, Torsdag vecka 1 och 2. Notera att introduktionen är förlagd på 12,5 arbetsdagar, och kräver 100% närvaro. Det är därför ett krav att du som söker är tillgänglig på heltid under perioden.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten är det KRAV att du har ett annat arbete eller studier på minst 50% och har minst ett år kvar på dina studier. Vi kommer endast gå vidare med personer som kan uppvisa intyg som styrker detta.

Vidare bör du ha:
* Truckkort A1-4, meriterande med körvana.
* God fysik.
* Godkänt belastningsregister.
* Mycket god förmåga att förstå och kommunicera på svenska.
* Meriterande med B-körkort och tillgång till egen bil för att snabbt kunna ta dig till arbetsplatsen.

Som person är du som söker noggrann, flexibel och ansvarstagande. Du har en hög arbetsmoral och du trivs med att arbeta självständigt såväl som tillsammans med kollegor.
I denna roll kommer du att arbeta efter högt uppsatta mål och dagligen coachas i utveckling, det är därför viktigt att du trivs i ett högt arbetstempo och strävar efter att uppnå goda resultat i ditt arbete.

Vi kommer att begära utdrag från belastningsregistret samt utföra drogtest som en del av processen.
ICA har som målsättning att ha rökfria arbetsplatser. Arbetsmiljön på ICAs arbetsplatser ska vara nykter och fri från droger och därför tillämpar ICA slumpvisa alkohol- och drogtester.

Låter tjänsten som något för dig? Passa på att ansöka redan idag! Intervjuer och urval sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Lagerpersonal till Västerås!

Ansök    Nov 27    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmåga
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Lagerpersonal till Västerås!

Ansök    Dec 4    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmåga
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Lagerpersonal till Västerås!

Ansök    Nov 17    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmåga
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Extraarbete Nordic Outdoor & Sports Group´s lager i Västerås

Butiks och lagerarbetare jobbansökan OutdoorExperten Nordic Outdoor & Sports Group AB (Nordic OSG AB) består av 4 specialistinriktade e-handelssiter inom sport & outdoor: OutdoorExperten, Skistart, MultiTriathlon samt Climbing247. Vår målgrupp är människor som har ett aktivt uteliv och som förstår värdet av högkvalitativa produkter. Vårt mål är att leverera enastående service och inspirera vår omgivning till nya drömmar och äventyr i naturen. Dina uppgif... Visa mer
Butiks och lagerarbetare jobbansökan OutdoorExperten
Nordic Outdoor & Sports Group AB (Nordic OSG AB) består av 4 specialistinriktade e-handelssiter inom sport & outdoor: OutdoorExperten, Skistart, MultiTriathlon samt Climbing247. Vår målgrupp är människor som har ett aktivt uteliv och som förstår värdet av högkvalitativa produkter. Vårt mål är att leverera enastående service och inspirera vår omgivning till nya drömmar och äventyr i naturen.


Dina uppgifter kommer innebära plockning och packning av ehandelsordrar, retur/reklamationshantering av ehandelsordrar. Samt inleveranser.


Tjänsten gäller timanställning Black Friday och julhandeln samt januari 2024. Men du blir också en del av vår anställningspool för extra arbete under våren 2024.


Tjänsterna kan komma att tillsättas omgående, sista ansökningsdag: 2023-11-23 Visa mindre

Vi söker nu dig som vill jobba extra på ICA lagret i Västerås!

Vill du jobba som lagermedarbetare? Har du ett annat arbete eller studerar och kan arbeta 2–3 vardagar i veckan under terminerna samt heltid under sommaren 2024? I rollen som truckförare/lagermedarbetare på ICAs lager i Västerås kommer det i huvudsak innebära truckkörning samt att plocka varor för hand med hjälp av en röstenhet som instruerar dig vad som skall plockas. Arbetsuppgifterna är fysiskt krävande och präglas av högt arbetstempo där du arbetar i... Visa mer
Vill du jobba som lagermedarbetare? Har du ett annat arbete eller studerar och kan arbeta 2–3 vardagar i veckan under terminerna samt heltid under sommaren 2024?

I rollen som truckförare/lagermedarbetare på ICAs lager i Västerås kommer det i huvudsak innebära truckkörning samt att plocka varor för hand med hjälp av en röstenhet som instruerar dig vad som skall plockas.
Arbetsuppgifterna är fysiskt krävande och präglas av högt arbetstempo där du arbetar i olika temperaturzoner.

För att vara aktuell för tjänsten måste du vara mycket flexibel i din tillgänglighet och kunna arbeta dagtid minst 2 vardagar i veckan, helg är utöver. Ica har lagerverksamhet dygnet runt alla dagar i veckan. Under sommaren 2024 ökar behovet och du kommer att behöva arbeta heltid. Du som söker bör se detta som ett långsiktigt extra arbete och har en hög arbetsmoral.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men kommer att vara uthyrd till vår kund ICA.

Just nu rekryterar vi med introduktionsstart vecka 49. Notera att introduktionen är förlagd på 7,5 arbetsdagar, och kräver 100% närvaro. Det är därför ett krav att du som söker är tillgänglig på heltid under perioden.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten är det KRAV att du har ett annat arbete eller studier på minst 50% och har minst ett år kvar på dina studier. Vi kommer endast gå vidare med personer som kan uppvisa intyg som styrker detta.

Vidare bör du ha:
* Truckkort A1-4, meriterande med körvana.
* God fysik.
* Godkänt belastningsregister.
* Mycket god förmåga att förstå och kommunicera på svenska.
* Meriterande med B-körkort och tillgång till egen bil för att snabbt kunna ta dig till arbetsplatsen.

Som person är du som söker noggrann, flexibel och ansvarstagande. Du har en hög arbetsmoral och du trivs med att arbeta självständigt såväl som tillsammans med kollegor.
I denna roll kommer du att arbeta efter högt uppsatta mål och dagligen coachas i utveckling, det är därför viktigt att du trivs i ett högt arbetstempo och strävar efter att uppnå goda resultat i ditt arbete.

Vi kommer att begära utdrag från belastningsregistret samt utföra drogtest som en del av processen.
ICA har som målsättning att ha rökfria arbetsplatser. Arbetsmiljön på ICAs arbetsplatser ska vara nykter och fri från droger och därför tillämpar ICA slumpvisa alkohol- och drogtester.

Låter tjänsten som något för dig? Passa på att ansöka redan idag! Intervjuer och urval sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Lagermedarbetare, heltid, Västerås

Ansök    Nov 17    ICA Sverige AB    Lagerarbetare
ICA söker medarbetare till lagret i Västerås. Vill du vara med och säkra Sveriges varuförsörjning, i rätt tid till god kvalitet? Arbetet innebär i huvudsak truckkörning samt att plocka varor för hand med hjälp av en röstenhet som instruerar dig vad som skall plockas. Om jobbet som Lagermedarbetare Rollen är fysiskt krävande och präglas av ett högt arbetstempo där du arbetar i olika temperaturzoner. Tillsammans med ditt team ser du till att alltid ge våra b... Visa mer
ICA söker medarbetare till lagret i Västerås. Vill du vara med och säkra Sveriges varuförsörjning, i rätt tid till god kvalitet? Arbetet innebär i huvudsak truckkörning samt att plocka varor för hand med hjälp av en röstenhet som instruerar dig vad som skall plockas.
Om jobbet som Lagermedarbetare
Rollen är fysiskt krävande och präglas av ett högt arbetstempo där du arbetar i olika temperaturzoner. Tillsammans med ditt team ser du till att alltid ge våra butiker service i världsklass. Arbetstiderna kan variera över dygnets alla timmar.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning under 6 månader på heltid.
Vill du veta mer om hur det är att arbeta som lagermedarbetare hos oss på ICA?
Läs mer om ICA lager och logistik
Är du den vi söker?
Grundläggande krav:
• Du trivs i ett fysiskt krävande arbete
• Förstår vikten av att följa rutiner för ett säkert arbete
• Har fyllt 18 år
• Läser och talar svenska obehindrat
Meriterande är Gymnasieutbildning

Ansökan och rekryteringsprocess
Ansök senast 2023-12-08 genom ansökningslänken. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
I rekryteringen gör vi löpande urval med hjälp av urvalsfrågor och tester och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Innan anställning görs drogtestning och bakgrundskontroll.

Frågor om tjänsten: [email protected]
Facklig kontaktperson: Daniel Högbacka – Ordförande Västerås 072-220 20 76
Anställningsform
Tillsvidareanställning med provanställning under 6 månader
Tjänsten är på heltid med grundlön enligt avtal.

Om ICA
Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Arbetsmiljön på ICAs arbetsplatser ska vara nykter och fri från droger. Visa mindre

Morgonpigga terminalarbetare på deltid sökes!

Ansök    Nov 15    Academic Work Sweden AB    Lagerarbetare
Vill du dryga ut kassan inför jul och är på jakt efter en tjänst att kombinera med studierna? Se hit! För vår kunds räkning söker vi ett flertal terminalarbetare med start 24 november. Urval sker löpande - ansök redan idag! OM TJÄNSTEN Vår kund är en välkänd aktör inom transport- och logistikbranschen. De söker nu nya medarbetare till lagerterminalen i Västerås perioden 24 november-22 december. Du behöver ingen tidigare erfarenhet, men vi ser att du som ... Visa mer
Vill du dryga ut kassan inför jul och är på jakt efter en tjänst att kombinera med studierna? Se hit! För vår kunds räkning söker vi ett flertal terminalarbetare med start 24 november. Urval sker löpande - ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är en välkänd aktör inom transport- och logistikbranschen. De söker nu nya medarbetare till lagerterminalen i Västerås perioden 24 november-22 december. Du behöver ingen tidigare erfarenhet, men vi ser att du som söker gärna arbetar fysiskt, trivs att arbeta i grupp och har god förmåga att ta eget ansvar.

Du som kommer ta dig an tjänsten kommer bjudas in på ett introduktionspass den 24 november mellan kl. 09-10, där efter kommer du arbeta ca 2-3 pass/veckan utifrån kundens behov. Arbetstiderna som gäller är sedan vardagar mellan 6:00-9:30. OB-ersättning för nattarbete utgår enligt kollektivavtal.

Bakgrundskontroll För denna tjänst kan det komma att krävas ett utdrag från belastningsregistret. Om din ansökan är relevant kommer vi att be dig att följa denna länk: Kontrollera egna uppgifter, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se) och klicka på "Till e-tjänsten för registerutdrag" för att ansöka om en "Personuppgiftskontroll". Öppna inte detta kuvert. Vi kommer att öppna det i samband med ett jobberbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Lasta ut inkommande paket
* Sortera paket
* Flytta paket från en plats till en annan


VI SÖKER DIG SOM
- Trivs i en aktiv roll och förberedd på en fysisk krävande tjänst
- Har en god teamkänsla och god förmåga att ta eget ansvar
- Goda kunskaper i svenska och/eller engelska
- Är morgonpigg och tillgänglig för att jobba morgon några gånger per vecka

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

Teamledare/Andon | Coop Logistik | Eskilstuna

Ansök    Nov 6    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Är du en person som vill fortsätta utvecklas inom ledarskap? Vi välkomnar nu Andon/teamledare till Coop Logistik i Eskilstuna. Har du tidigare erfarenhet av att leda och fördela den dagliga driften? Då är det dig vi letar efter! Coop Logistik i Eskilstuna letar nu efter ett flertal Andon/Teamledare till Europas största helautomatiserade terminaler för livsmedel! Är du en av dem? Välkommen med din ansökan redan idag! Om tjänsten Att arbeta med Logistik på... Visa mer
Är du en person som vill fortsätta utvecklas inom ledarskap? Vi välkomnar nu Andon/teamledare till Coop Logistik i Eskilstuna. Har du tidigare erfarenhet av att leda och fördela den dagliga driften? Då är det dig vi letar efter! Coop Logistik i Eskilstuna letar nu efter ett flertal Andon/Teamledare till Europas största helautomatiserade terminaler för livsmedel! Är du en av dem? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Att arbeta med Logistik på Coop innebär att du är en del av en avgörande kedja för att säkerställa att våra varor når ut till butiker runt om hela Sverige. Terminalen i Eskilstuna kommer vara Europas största helautomatiserade terminal för livsmedel och kommer att ha en totalyta på 109 000 kvm, 36 meter som högsta takhöjd samt skapa ca 400 arbetstillfällen vid full drift.

I tjänsten som teamledare är huvudmålet att leverera varor till butik enligt Coop Logistiks mål. Du kommer att agera försteman till gruppcheferna och innebär att du kommer coacha och utbilda nya medarbetare samt leda och fördela den dagliga driften.

Ansvarsområden

• Planera den dagliga driften
• Stötta och coacha dina medarbetare
• Arbetsmiljöansvar där du rapporterar till gruppchef
• Förbättringsarbete inom effektivitet och utveckling

Om dig

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete, gärna inom logistik. Vidare ser vi att du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift. Du ska ha IT-vana och vara bekväm att använda eller lära dig nya system.

Vi ser gärna att du har ett intresse av att fortsätta utvecklas inom ledarskap där målet kan vara att bli en framtida gruppchef. Du drivs av att tillsammans med ditt team arbeta efter uppsatta mål. Det krävs att man är stresstålig och kan anpassa tempot efter arbetsbelastningen då den varierar från dag till dag. I övrigt sprider du härlig energi och är en god lyssnare.

Övrigt

Placeringsort: Eskilstuna.

Tillsättning: Omgående eller enligt ÖK.

Anställningsform: Direktrekrytering (tillsvidare med sex månaders provanställning)

Arbetstider: 3-skift

Information

Vi tar emot ansökningar löpande så tveka inte med att registrera ditt CV och Personligt brev redan idag! Kontakta rekryterare Susanne Rostom om du har frågor på [email protected]

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Lagermedarbetare till Laglappen.se

Om Tjänsten: Vi söker en engagerad medarbetare till vårt växande e-handelslager i centrala Västerås. Du kommer att ha ansvar för plockning och packning av mindre och lätta produkter.Du kommer även ansvara för kvoten av förpacketering. Inventering utförs löpande, minst en gång per kvartal. Vår lagerlokal är unika för e-handelslager med många fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Under sommaren har vi tillgång till en balkong och ett rymligt oc... Visa mer
Om Tjänsten:
Vi söker en engagerad medarbetare till vårt växande e-handelslager i centrala Västerås. Du kommer att ha ansvar för plockning och packning av mindre och lätta produkter.Du kommer även ansvara för kvoten av förpacketering.
Inventering utförs löpande, minst en gång per kvartal.
Vår lagerlokal är unika för e-handelslager med många fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Under sommaren har vi tillgång till en balkong och ett rymligt och fullt utrustat pentry.
Tunga lyft kan förekomma, men i mindre omfattning, och vi definierar tunga lyft som upp till 20 kg.
Tjänsten är heltid, 5 dagar i veckan där helgarbete förekommer. Arbetstiderna är 08:00-17:00.
Om Oss:
Laglappen.se etablerades i början av 2020 med målet att samla allt inom enkel lagning av kläder, skor och andra prylar på ett och samma ställe. Vår kundfokus är högt prioriterad, och vi strävar alltid efter att förbättra våra processer för att skapa värde för våra kunder.
Vem Vi Söker:
Vi letar efter en energifylld lagspelare som kan upprätthålla hög arbetsnivå utan att kompromissa med kvaliteten. Du bör vara flexibel och anpassningsbar i en föränderlig miljö. Vi arbetar i ett högt tempo, så du bör trivas med det och ha en fingertoppskänsla för att leverera snygga resultat i tid. IT-kunskaper och datorvana är också viktiga för den här rollen.
Krav som kommer att testas under anställningsprocessen:
Tempo och kvalitet
Anpassningsförmåga
Fingertoppskänsla
Grundläggande IT-kunskaperTjänst och Förmåner:
Detta är en heltidstjänst med tidsbegränsad anställning. På Laglappen värdesätter vi varje medarbetares insats och erbjuder individuell lönesättning. Vi erbjuder också generösa personalrabatter som en extra förmån för våra anställda.
Intresserad?
Om du uppfyller kraven och är redo att bidra till vår framgång, berätta varför just du passar perfekt för den här tjänsten i din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!
Första steget i anställningsprocessen kommer ske i form av en gruppresentation och därefter individuella intervjuer. Visa mindre

Vi söker nu dig som vill jobba extra på ICA lagret i Västerås!

Vill du jobba som lagermedarbetare? Har du ett annat arbete eller studerar och kan arbeta 2–3 vardagar i veckan under terminerna samt heltid under sommaren 2024? I rollen som truckförare/lagermedarbetare på ICAs lager i Västerås kommer det i huvudsak innebära truckkörning samt att plocka varor för hand med hjälp av en röstenhet som instruerar dig vad som skall plockas. Arbetsuppgifterna är fysiskt krävande och präglas av högt arbetstempo där du arbetar i... Visa mer
Vill du jobba som lagermedarbetare? Har du ett annat arbete eller studerar och kan arbeta 2–3 vardagar i veckan under terminerna samt heltid under sommaren 2024?

I rollen som truckförare/lagermedarbetare på ICAs lager i Västerås kommer det i huvudsak innebära truckkörning samt att plocka varor för hand med hjälp av en röstenhet som instruerar dig vad som skall plockas.
Arbetsuppgifterna är fysiskt krävande och präglas av högt arbetstempo där du arbetar i olika temperaturzoner.

För att vara aktuell för tjänsten måste du vara mycket flexibel i din tillgänglighet och kunna arbeta dagtid minst 2 vardagar i veckan, helg är utöver. Ica har lagerverksamhet dygnet runt alla dagar i veckan. Under sommaren 2024 ökar behovet och du kommer att behöva arbeta heltid. Du som söker bör se detta som ett långsiktigt extra arbete och har en hög arbetsmoral.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men kommer att vara uthyrd till vår kund ICA.

Just nu rekryterar vi med introduktionsstart vecka 49. Notera att introduktionen är förlagd på 7,5 arbetsdagar, och kräver 100% närvaro. Det är därför ett krav att du som söker är tillgänglig på heltid under perioden.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten är det KRAV att du har ett annat arbete eller studier på minst 50% och har minst ett år kvar på dina studier. Vi kommer endast gå vidare med personer som kan uppvisa intyg som styrker detta.

Vidare bör du ha:
* Truckkort A1-4, meriterande med körvana.
* God fysik.
* Godkänt belastningsregister.
* Mycket god förmåga att förstå och kommunicera på svenska.
* Meriterande med B-körkort och tillgång till egen bil för att snabbt kunna ta dig till arbetsplatsen.

Som person är du som söker noggrann, flexibel och ansvarstagande. Du har en hög arbetsmoral och du trivs med att arbeta självständigt såväl som tillsammans med kollegor.
I denna roll kommer du att arbeta efter högt uppsatta mål och dagligen coachas i utveckling, det är därför viktigt att du trivs i ett högt arbetstempo och strävar efter att uppnå goda resultat i ditt arbete.

Vi kommer att begära utdrag från belastningsregistret samt utföra drogtest som en del av processen.
ICA har som målsättning att ha rökfria arbetsplatser. Arbetsmiljön på ICAs arbetsplatser ska vara nykter och fri från droger och därför tillämpar ICA slumpvisa alkohol- och drogtester.

Låter tjänsten som något för dig? Passa på att ansöka redan idag! Intervjuer och urval sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Lagerpersonal till Västerås!

Ansök    Nov 2    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmåga
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Vi söker nu dig som vill jobba extra på lager i Västerås!

Vill du jobba inom lager? Har du ett annat arbete eller studerar och vill jobba 2–3 vardagar i veckan under terminerna? Har du ett högt driv och en vilja att alltid prestera på topp? Stämmer detta in på dig? För den här tjänsten söker vi dig som är studerande eller har ett arbete på minst 50% och du ska kunna uppvisa intyg på detta. Vidare ska du ha ett truckkort med behörighet A1-4 och gärna inneha erfarenhet inom lager. I rollen som truckförare kommer... Visa mer
Vill du jobba inom lager? Har du ett annat arbete eller studerar och vill jobba 2–3 vardagar i veckan under
terminerna? Har du ett högt driv och en vilja att alltid prestera på topp? Stämmer detta in på dig?

För den här tjänsten söker vi dig som är studerande eller har ett arbete på minst 50% och du ska kunna uppvisa intyg på detta. Vidare ska du ha ett truckkort med behörighet A1-4 och gärna inneha erfarenhet inom lager.

I rollen som truckförare kommer du att utföra sedvanliga lageruppgifter såsom orderplock och pack med hjälp av truck och Pick by Voice. Du kommer att plocka och packa matvaror samt drycker.

För att vara aktuell för tjänsten måste du vara mycket flexibel i din tillgänglighet och kunna jobba dagtid minst 2-3 vardagar i veckan. Du som söker bör se detta som ett långsiktigt extra arbete och ha en hög arbetsmoral. Arbetspassen är förlagda måndag till lördag främst dagtid med varierande arbetstider. Måndagar och fredagar är det extra viktigt att du är tillgänglig.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men kommer att vara uthyrd till vår kund COOP.

Inför uppstart kommer du först behöva genomföra ett trucktest, efter godkänt trucktest kommer du sedan genomgå en gedigen utbildning på terminalen, som är förlagd kvällstid och dagtid mån-fredag i två veckor. Första utbildningsveckan är på kvällstid, dvs 15.00-24.00. Andra veckan är på dagtid, dvs 7.00-16.00. Det är viktigt att du kan närvara under alla introduktionsdagar.

Just nu rekryterar vi med utbildning under vecka 45-46. Notera att utbildningen är på två veckor och kräver 100% närvaro under två veckor, det är därför ett krav att du som söker är tillgänglig på heltid under perioden.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten är det KRAV att du har ett annat arbete eller studier på minst 50% och ha minst ett år kvar på dina studier.
Vidare är det ett krav att du har:
* Truckkort A1-4, meriterande med körvana och erfarenhet av Pick by Voice
* God fysisk form då arbetet innebär tunga lyft.
* Godkänt belastningsregister
* Mycket god förmåga att förstå och kommunicera på svenska

I denna roll arbetar man efter högt uppsatta mål och coachas dagligen i utveckling, det är därför viktigt att man trivs i ett högt arbetstempo. Vi ser att du som söker har en hög arbetsmoral, vidare bör du vara noggrann, flexibel och inneha god fysik. Du tycker om att arbeta självständigt samt tar ett eget ansvar för ditt arbete.


Vi kommer att begära ut polisregisterutdrag och utföra drogtest som en del av processen.


Låter tjänsten intressant? Sök redan idag! Intervjuer och urval sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Lagerpersonal till Västerås!

Ansök    Okt 17    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmåga
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Industriarbetare till Måleriproduktion Västerås

VÅRT ERBJUDANDE Är du en person som trivs i en miljö där du får arbeta fysiskt i ett sammansvetsat team? Då kan vi ha tjänsten för dig, vi söker nu industriarbetare till MPA (Måleriproduktion AB) i Västerås. Vi erbjuder dig en tjänst med härliga kollegor och ett jobb där ingen dag är den andra lik. ARBETSBESKRIVNING - Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av för- och efterarbete till målningsprocessen som maskering och avmaskering samt pake... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en miljö där du får arbeta fysiskt i ett sammansvetsat team? Då kan vi ha tjänsten för dig, vi söker nu industriarbetare till MPA (Måleriproduktion AB) i Västerås. Vi erbjuder dig en tjänst med härliga kollegor och ett jobb där ingen dag är den andra lik.

ARBETSBESKRIVNING

- Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av för- och efterarbete till målningsprocessen som maskering och avmaskering samt paketering.

- Arbetstid: 07:00-16:00DINA KVALIFIKATIONER

- Viljan att lära sig
- Drivande
- Social

- Körkort

- Truckkort A1-4, B1-B4


MERITERANDE

- Traverskort

- IndustrivanaDIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- Har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Job&Talent;
- Är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- Har en hög servicenivå.
- Är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- Är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSSPå Jobandtalent är vi övertygade om att: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker nu dig som vill jobba extra på lager i Västerås!

Vill du jobba inom lager? Har du ett annat arbete eller studerar och vill jobba 2–3 vardagar i veckan under terminerna? Har du ett högt driv och en vilja att alltid prestera på topp? Stämmer detta in på dig? För den här tjänsten söker vi dig som är studerande eller har ett arbete på minst 50% och du ska kunna uppvisa intyg på detta. Vidare ska du ha ett truckkort med behörighet A1-4 och gärna inneha erfarenhet inom lager. I rollen som truckförare kommer... Visa mer
Vill du jobba inom lager? Har du ett annat arbete eller studerar och vill jobba 2–3 vardagar i veckan under
terminerna? Har du ett högt driv och en vilja att alltid prestera på topp? Stämmer detta in på dig?

För den här tjänsten söker vi dig som är studerande eller har ett arbete på minst 50% och du ska kunna uppvisa intyg på detta. Vidare ska du ha ett truckkort med behörighet A1-4 och gärna inneha erfarenhet inom lager.

I rollen som truckförare kommer du att utföra sedvanliga lageruppgifter såsom orderplock och pack med hjälp av truck och Pick by Voice. Du kommer att plocka och packa matvaror samt drycker.

För att vara aktuell för tjänsten måste du vara mycket flexibel i din tillgänglighet och kunna jobba dagtid minst 2-3 vardagar i veckan. Du som söker bör se detta som ett långsiktigt extra arbete och ha en hög arbetsmoral. Arbetspassen är förlagda måndag till lördag främst dagtid med varierande arbetstider. Måndagar och fredagar är det extra viktigt att du är tillgänglig.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men kommer att vara uthyrd till vår kund COOP.

Inför uppstart kommer du först behöva genomföra ett trucktest, efter godkänt trucktest kommer du sedan genomgå en gedigen utbildning på terminalen, som är förlagd kvällstid och dagtid mån-fredag i två veckor. Första utbildningsveckan är på kvällstid, dvs 15.00-24.00. Andra veckan är på dagtid, dvs 7.00-16.00. Det är viktigt att du kan närvara under alla introduktionsdagar.

Just nu rekryterar vi med utbildning under vecka 42-43 samt 45-46. Notera att utbildningen är på två veckor och kräver 100% närvaro under två veckor, det är därför ett krav att du som söker är tillgänglig på heltid under perioden.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten är det KRAV att du har ett annat arbete eller studier på minst 50% och ha minst ett år kvar på dina studier.
Vidare är det ett krav att du har:
* Truckkort A1-4, meriterande med körvana och erfarenhet av Pick by Voice
* God fysisk form då arbetet innebär tunga lyft.
* Godkänt belastningsregister
* Mycket god förmåga att förstå och kommunicera på svenska

I denna roll arbetar man efter högt uppsatta mål och coachas dagligen i utveckling, det är därför viktigt att man trivs i ett högt arbetstempo. Vi ser att du som söker har en hög arbetsmoral, vidare bör du vara noggrann, flexibel och inneha god fysik. Du tycker om att arbeta självständigt samt tar ett eget ansvar för ditt arbete.


Vi kommer att begära ut polisregisterutdrag och utföra drogtest som en del av processen.


Låter tjänsten intressant? Sök redan idag! Intervjuer och urval sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Lagerpersonal till Västerås!

Ansök    Sep 27    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmåga
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Liftvakt | Västerås

Ansök    Sep 25    Manpower AB    Lagerarbetare
Vill du vara nyckeln till en säker och smidig arbetsplats? Vår kund i Västerås söker nu efter engagerade liftvakter som vill vara med och skapa en trygg miljö. Ta chansen att bli en del av ett dynamiskt team - ansök redan idag! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower Group och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower Group men arbeta på plats hos kunden. Placeringsort: Västerås Antal tjänster: 2 Typ av anställning: Konsultup... Visa mer
Vill du vara nyckeln till en säker och smidig arbetsplats? Vår kund i Västerås söker nu efter engagerade liftvakter som vill vara med och skapa en trygg miljö. Ta chansen att bli en del av ett dynamiskt team - ansök redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower Group och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower Group men arbeta på plats hos kunden.

Placeringsort: Västerås

Antal tjänster: 2

Typ av anställning: Konsultuppdrag via Manpower
Start: Omgående

Arbetstider: Heltid - 07:00-16:00Om jobbet:

Som liftvakt hos vår kund kommer du att ansvara för att säkerställa tryggheten och ordningen vid liftarna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att övervaka liftområdet, ge instruktioner till åkare, se till att truckar kan röra sig fritt och dirigera arbetare med säkerhet i åtanke. Du förväntas även agera snabbt vid eventuella nödsituationer och rapportera avvikelser eller incidenter till din närmaste chef. En viktig del av rollen är att alltid upprätthålla en professionell och hjälpsam attityd gentemot besökare och kollegor. Mer information kommer du att få på plats.Om dig:

Som person är du noggrann och har en hög känsla för säkerhet och ordning. Du har ett stort ansvarstagande och har förmågan att behålla lugnet i stressiga situationer. Du tar initiativ och ser till att arbetet är säkert och effektivt. Du är serviceinriktad med mycket god kommunikationsförmåga och du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift.Som person är du lojal och har förståelse för andra människors olikheter, är snabbtänkt, lösningsfokuserad och pålitlig.Vad kan Manpower Group erbjuda dig?

Manpower Group är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus med ett långsiktighet engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda. Manpower Group värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Intresserad?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken.

Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.

Vi kommer att tillsätta uppdraget så snart vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Lagerpersonal till Västerås!

Ansök    Sep 15    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmåga
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Vaktmästare sökes deltid

Ansök    Sep 21    Prowork Bemanning AB    Lagerarbetare
Vi söker just en vaktmästare på deltid till vår kund verksamma inom hotellbranschen, med start omgående. Arbetsplatsen är belagt i de centrala delarna av Västerås. Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Prowork Bemanning och jobbar ute hos kund. I rollen som vaktmästare har du en viktig roll för att skapa en bra upplevelse för hotellets gäster. Arbetsuppgifterna är följande - Åtgärda enklare problem som kan uppstå i hotellrum, konferenslok... Visa mer
Vi söker just en vaktmästare på deltid till vår kund verksamma inom hotellbranschen, med start omgående. Arbetsplatsen är belagt i de centrala delarna av Västerås. Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Prowork Bemanning och jobbar ute hos kund.


I rollen som vaktmästare har du en viktig roll för att skapa en bra upplevelse för hotellets gäster. Arbetsuppgifterna är följande
- Åtgärda enklare problem som kan uppstå i hotellrum, konferenslokaler och allmänna utrymmen
- Enklare hantverksarbeten
- Flytt och ommöblering
- Felanmälan
Då tjänsten är på deltid söker vi dig som har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Har du tidigare erfarenheter inom liknande yrken är det en merit men inget krav. Vi söker dig som har god social kompetens och har förmåga att själv se vad som behöver göras och driva arbetet självständigt framåt.
Låter det intressant? Ansök redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Lageroperatör till AQ Plast

Information om tjänsten Professionals Nord söker för AQ Plasts räkning just nu en stjärna att förstärka teamet på lagret med, nämligen en lageroperatör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AQ Plast under 3-6 månader. Uppdraget kommer eventuellt att fortlöpa efter 6 månader. Du arbetar måndag till fredag 07:00-16:00 och lokalerna är belägna i Västerås. Urval sker löpande så ... Visa mer
Information om tjänsten

Professionals Nord söker för AQ Plasts räkning just nu en stjärna att förstärka teamet på lagret med, nämligen en lageroperatör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AQ Plast under 3-6 månader. Uppdraget kommer eventuellt att fortlöpa efter 6 månader. Du arbetar måndag till fredag 07:00-16:00 och lokalerna är belägna i Västerås. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och AQ Plasts önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected] 

 

Arbetsuppgifter

Som lageroperatör ansvarar du för logistiken och samtliga arbetsuppgifter kring lossning och lastning av gods. Detta innefattar såväl att ta emot och registrera gods som att märka och sätta upp gods i hyllor. Du tillsammans med ditt team sköter både råvaru-, halvfabrikat- och färdigvarulagret med inventering, säkerställer att ni följer FIFO principen samt håller ordning och reda på lagret. I dina arbetsuppgifter ingår även truckkörning och daglig tillsyn av lagrets truckar, tunga lyft kan även förekomma.

 

Vi söker dig som

• Har truckkort A 1-4 och B 1-2
• Gärna har erfarenhet av affärssystemet Monitor

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos AQ Plast. Rollen ställer stora krav på ansvarstagande med stort ansvar för såväl maskiner och säkerhet som ordning och kvalitet. Du är initiativtagande och skapar dig snabbt en helhetsbild över en situation där du är proaktiv och ser vad som behöver göras. Utöver detta är du driven och engagerad i att vara med och utveckla logistikavdelningen.

 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Västerås
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mira Pedernera, [email protected] 

 

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Lagermedarbetare

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Vi är ett globalt företag med verksamhet i Västerås, och vi söker efter dedikerade och erfarna lagermedarbetare som vill vara en del av vårt team. Vi erbjuder en spännande och utmanande arbetsmiljö där du kommer att ha möjlighet att växa och utvecklas inom lagerhantering.

Dina arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare kommer du att vara en viktig del av vårt lager och ansvara för att säkerställa en effektiv och smidig lagerhantering. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

Mottagning och kontroll av varor
Plockning och packning av beställningar
Inlagring av varor i lager
Hantering av order
Användning av truck (truckkort A2 och B1 krävs)

Din profil
För att vara framgångsrik i den här rollen bör du ha:

Truckkort A2 och B1
Erfarenhet av lagerarbete är meriterande
God fysisk kondition och förmåga att hantera tunga lyft
Teamspelare med god kommunikationsförmåga
Noggrannhet och förmåga att arbeta självständigt

Ansökan
Om du har några funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Erik Andersson på [email protected]

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt. Visa mindre

Lagerpersonal till Västerås!

Ansök    Sep 7    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmåga
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Lagermedarbetare

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Vi är ett globalt företag med verksamhet i Västerås, och vi söker efter dedikerade och erfarna lagermedarbetare som vill vara en del av vårt team. Vi erbjuder en spännande och utmanande arbetsmiljö där du kommer att ha möjlighet att växa och utvecklas inom lagerhantering.

Dina arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare kommer du att vara en viktig del av vårt lager och ansvara för att säkerställa en effektiv och smidig lagerhantering. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

Mottagning och kontroll av varor
Plockning och packning av beställningar
Inlagring av varor i lager
Hantering av order
Användning av truck (truckkort A2 och B1 krävs)

Din profil
För att vara framgångsrik i den här rollen bör du ha:

Truckkort A2 och B1
Erfarenhet av lagerarbete är meriterande
God fysisk kondition och förmåga att hantera tunga lyft
Teamspelare med god kommunikationsförmåga
Noggrannhet och förmåga att arbeta självständigt

Ansökan
Om du har några funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Erik Andersson på [email protected]

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt. Visa mindre

Extraarbete som Kundansvarig till Logistik

Ansök    Sep 6    REGION VÄSTMANLAND    Lagerarbetare
Arbetsuppgifter Logistiks uppdrag är att hantera inkommande gods och att distribuera ut det i verksamheten. Som kundansvarig tar du emot inkommande gods, genomför varumottagning, uppackning och saldokontroller på ett antal av Logistiks lager ute på olika avdelningar. Vi hanterar förbrukningsmaterial och ansvarar för ca 140 förråd på sjukhus och vårdcentraler runt om i Västmanland. Rollen som kundansvarig kan innebära arbete på annan ort tex, Sala, Fagerst... Visa mer
Arbetsuppgifter
Logistiks uppdrag är att hantera inkommande gods och att distribuera ut det i verksamheten. Som kundansvarig tar du emot inkommande
gods, genomför varumottagning, uppackning och saldokontroller på ett antal av Logistiks lager ute på olika avdelningar. Vi hanterar förbrukningsmaterial och ansvarar för ca 140 förråd på sjukhus och vårdcentraler runt om i Västmanland.

Rollen som kundansvarig kan innebära arbete på annan ort tex, Sala, Fagersta och Köping. Våra kunder är avdelningar inom sjukvård vilket ställer höga krav på ansvar och noggrannhet.

 

Om arbetsplatsen
Resultatenheten Logistik bedriver verksamhet med egen personal på sjukhusen i Västerås, Köping, Fagersta och Sala samt vårdcentralerna ute i länet. Totalt ger vi service åt ca 240 kunder. Logistiks primära uppgift är att förse vården med det dagliga behovet
av sjukvårdsvaror och andra produkter som behövs för att bedriva sjukvård. För att trivas tillsammans med oss har du en utåtriktad och
inkluderande personlighet och du har lätt för att samarbeta med andra. För oss är det också viktigt att du har en positiv inställning, en
stark vilja att lära och en önskan om att utvecklas genom att ta egna initiativ.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är ordningsam och gillar att jobba i en varierande arbetsmiljö med ansvar och servicekänsla. Du har ett intresse av att
jobba med logistik, kundkontakt och service och ser vikten av att hålla ordning på lager, saldo och prognoser.

Du behöver vara bra på att kommunicera och sätta kunden i fokus genom att lyssna och förstå kundens behov. Du är positiv och har lätt
för att samarbeta med andra, är ansvarstagande och självgående.

Det är ett krav att du har god datavana samt innehar B-körkort. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Om du har
truckkort, erfarenhet av butiksarbete, erfarenhet från sjukvård samt arbetat i Agresso så ser vi det som meriterande.

 

Anställningsvillkor
Timanställning, Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 20 september 2023
 

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Vi söker nu dig som vill jobba extra på lager i Västerås!

Vill du jobba inom lager? Har du ett annat arbete eller studerar och vill jobba 2–3 vardagar i veckan under terminerna? Har du ett högt driv och en vilja att alltid prestera på topp? Stämmer detta in på dig? För den här tjänsten söker vi dig som är studerande eller har ett arbete på minst 50% och du ska kunna uppvisa intyg på detta. Vidare ska du ha ett truckkort med behörighet A1-4 och gärna inneha erfarenhet inom lager. I rollen som truckförare kommer... Visa mer
Vill du jobba inom lager? Har du ett annat arbete eller studerar och vill jobba 2–3 vardagar i veckan under
terminerna? Har du ett högt driv och en vilja att alltid prestera på topp? Stämmer detta in på dig?

För den här tjänsten söker vi dig som är studerande eller har ett arbete på minst 50% och du ska kunna uppvisa intyg på detta. Vidare ska du ha ett truckkort med behörighet A1-4 och gärna inneha erfarenhet inom lager.

I rollen som truckförare kommer du att utföra sedvanliga lageruppgifter såsom orderplock och pack med hjälp av truck och Pick by Voice. Du kommer att plocka och packa matvaror samt drycker.

För att vara aktuell för tjänsten måste du vara mycket flexibel i din tillgänglighet och kunna jobba dagtid minst 2-3 vardagar i veckan. Du som söker bör se detta som ett långsiktigt extra arbete och ha en hög arbetsmoral. Arbetspassen är förlagda måndag till lördag främst dagtid med varierande arbetstider. Måndagar och fredagar är det extra viktigt att du är tillgänglig.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men kommer att vara uthyrd till vår kund COOP.

Inför uppstart kommer du först behöva genomföra ett trucktest, efter godkänt trucktest kommer du sedan genomgå en gedigen utbildning på terminalen, som är förlagd kvällstid och dagtid mån-fredag i två veckor. Första utbildningsveckan är på kvällstid, dvs 15.00-24.00. Andra veckan är på dagtid, dvs 7.00-16.00. Det är viktigt att du kan närvara under alla introduktionsdagar.

Just nu rekryterar vi med utbildning under vecka 42-43 samt 45-46. Notera att utbildningen är på två veckor och kräver 100% närvaro under två veckor, det är därför ett krav att du som söker är tillgänglig på heltid under perioden.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten är det KRAV att du har ett annat arbete eller studier på minst 50% och ha minst ett år kvar på dina studier.
Vidare är det ett krav att du har:
* Truckkort A1-4, meriterande med körvana och erfarenhet av Pick by Voice
* God fysisk form då arbetet innebär tunga lyft.
* Godkänt belastningsregister
* Mycket god förmåga att förstå och kommunicera på svenska

I denna roll arbetar man efter högt uppsatta mål och coachas dagligen i utveckling, det är därför viktigt att man trivs i ett högt arbetstempo. Vi ser att du som söker har en hög arbetsmoral, vidare bör du vara noggrann, flexibel och inneha god fysik. Du tycker om att arbeta självständigt samt tar ett eget ansvar för ditt arbete.


Vi kommer att begära ut polisregisterutdrag och utföra drogtest som en del av processen.


Låter tjänsten intressant? Sök redan idag! Intervjuer och urval sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Sep 5    Nc Trading AB    Lagerarbetare
Vi söker just nu en person som kan arbeta inom lagerarbete. Vi söker en person som är driven, effektiv, noggrann och kan hantera stress. Att behärska svenska språket i tal och skrift, samt dator vana är ett meriterande. Tjänsten innefattar visstidsanställning. Visa mer
Vi söker just nu en person som kan arbeta inom lagerarbete. Vi söker en person som är driven, effektiv, noggrann och kan hantera stress. Att behärska svenska språket i tal och skrift, samt dator vana är ett meriterande.
Tjänsten innefattar visstidsanställning. Visa mindre

Behovsanställd Plockare & packare till Laglappen.se

Om tjänsten: Vi söker en till medarbetare till ett växande e-handelslager i centrala Västerås. Tjänsten går i huvudsak ut på att packa och plocka ordrar. Till stora delar går tjänsten även ut på sedvanliga uppgifter på lager som inventera, plocka upp, ta emot inkomna leveranser mm. Tjänsten är behovsanställning. Tiderna kan variera. Om Laglappen.se: Laglappen etablerades i början av 2020. Idén bakom tjänsten är att samla allt inom enkel lagning av kläder, ... Visa mer
Om tjänsten:
Vi söker en till medarbetare till ett växande e-handelslager i centrala Västerås. Tjänsten går i huvudsak ut på att packa och plocka ordrar. Till stora delar går tjänsten även ut på sedvanliga uppgifter på lager som inventera, plocka upp, ta emot inkomna leveranser mm.
Tjänsten är behovsanställning. Tiderna kan variera.
Om Laglappen.se:
Laglappen etablerades i början av 2020. Idén bakom tjänsten är att samla allt inom enkel lagning av kläder, skor & andra prylar på ett och samma ställe. Våra kunder söker hög kvalité, hög nivå av service samt blixtsnabba leveranser. Vi prioriterar kunden i samtliga led och strävar efter att ständigt utveckla samtliga processer som skapar värde för kunden.
Vem vi söker:
Vi söker dig som är på gott humör (vi älskar energi), är flexibel och kan jobba under högt tempo. Du ska inte vara obekväm med att bidra till att hålla lokalen fräsch och ren. När det är högt tempo ställer det krav på att du ska orka stå på dina fötter under arbetstid. Detta är alltså inget arbete för dig som gillar att sitta.
Vi jobbar snabbt och därför är det nödvändigt att du som söker gillar att jobba i tempo.
För att du ska fungera och trivas på arbetsplatsen är det även nödvändigt att du som söker har fingertoppskänsla och uppskattar att skapa snygga utskick - även i högt tempo.
Du bör även vara bekväm med IT system och datorer.
Tjänst och förmåner:
Tjänsten är en behovsanställning. Kan gå över till en heltidstjänst för rätt person.
Om tjänsten låter intressant:
Skriv varför du tror att du passar och även när du kan börja arbeta. Skicka din ansökan till bifogad mailadress jobb (@) laglappen.se. Intervjuer kommer hållas löpande. Visa mindre

Lagerpersonal till Västerås!

Ansök    Aug 18    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmåga
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Lagerpersonal till Västerås!

Ansök    Aug 29    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmåga
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Lagerpersonal till Västerås!

Ansök    Aug 11    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmåga
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Lagermedarbetare, heltid, Västerås

Ansök    Aug 10    ICA Sverige AB    Lagerarbetare
ICA söker nya medarbetare till lagret i Västerås. Vill du bli en del av ett team där du är med och gör varje dag lite enklare för våra kunder? Arbetet innebär i huvudsak truckkörning samt att plocka varor för hand med hjälp av en röstenhet som instruerar dig vad som skall plockas. Om jobbet som Lagermedarbetare Rollen är fysiskt krävande och präglas av högt arbetstempo där du arbetar i olika temperaturzoner från ca: +15 till ca: -25 grader. Tillsammans m... Visa mer
ICA söker nya medarbetare till lagret i Västerås. Vill du bli en del av ett team där du är med och gör varje dag lite enklare för våra kunder? Arbetet innebär i huvudsak truckkörning samt att plocka varor för hand med hjälp av en röstenhet som instruerar dig vad som skall plockas.

Om jobbet som Lagermedarbetare
Rollen är fysiskt krävande och präglas av högt arbetstempo där du arbetar i olika temperaturzoner från ca: +15 till ca: -25 grader. Tillsammans med ditt team ser du till att alltid leverera till rätt kvalité i rätt tid för att ge våra butiker service i världsklass. Arbetstiderna kan variera mellan 05:00-24:00 alla veckans dagar. Det är därför viktigt att du kan ta dig till arbetet under dessa arbetstider.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som lagermedarbetare hos oss på ICA?
Läs mer om ICA lager och logistik

Är du den vi söker?
Du trivs i ett fysiskt krävande arbete där du får arbeta självständigt såväl som tillsammans med kollegor. Du förstår vikten av att följa rutiner och arbetssätt för att bidra till ett säkert arbete. Vi tror också att du brinner för att leverera med god kvalitet, precis som vi.

Du som söker ska ha fyllt 18 år samt läser och talar svenska obehindrat.

Det är meriterande om du har körkort, har en avslutad gymnasieutbildning samt om du tidigare har arbetat inom lager eller i livsmedelsbutik.

För att arbeta på vårt lager behöver du genomföra en truckutbildning som ICA står för oavsett om du redan har ett truckkort sedan tidigare.

Ansökan och rekryteringsprocess
Ansök genom att ladda upp ditt CV och personliga brev. I rekryteringen gör vi urval baserat på din ansökan, svar på urvalsfrågor, språk- och personlighetstest. Återkoppling sker via mail.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform
Tillsvidareanställning med provanställning under 6 månader
Tjänsten är på heltid med grundlön enligt avtal, och inom orderplock tillkommer också ackordstillägg.
Tjänstens tillsättning sker mellan perioden vecka 37 – vecka 41 - 2023
Sista dag för ansökan är 2023-09-17

Kontakt
Vid frågor kring tjänsten, kontakta rekryteringsteamet via mail: [email protected]
Vi tar ej emot ansökningar via mail.
För fackliga frågor, kontakta Handelsanställdas förbund, Daniel Högbacka – ordförande Västerås:
072-220 20 76

Om ICA
Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Arbetsmiljön på ICAs arbetsplatser ska vara nykter och fri från droger.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Postnord i Västerås!

Ansök    Aug 14    Performiq AB    Lagerarbetare
Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du lösningsorienterad och gillar att ge förstklassig service till kunder? Trivs du i en social roll med högt tempo och letar efter en tjänst där du kan utvecklas och växa? Då ska du söka tjänsten som kundtjänstmedarbetare till Postnord i Västerås! PerformIQ söker nu kundtjänstmedarbetare till Postnord i Västerås. Du är en viktig första kontakt för företagets kunder och sätter alltid god service som högsta prioritet. Post... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du lösningsorienterad och gillar att ge förstklassig service till kunder? Trivs du i en social roll med högt tempo och letar efter en tjänst där du kan utvecklas och växa? Då ska du söka tjänsten som kundtjänstmedarbetare till Postnord i Västerås!

PerformIQ söker nu kundtjänstmedarbetare till Postnord i Västerås. Du är en viktig första kontakt för företagets kunder och sätter alltid god service som högsta prioritet. Postnord erbjuder stora utvecklingsmöjligheter inom företagets alla delar och har uppföljningar veckovis och månadsvis för att du själv ska kunna känna att du når dina mål och trivs i din roll.

Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:
• Kundservice via telefon och mejl
• Söka under pågående samtal i befintliga databaser och lämna svar och information till kunder
• Ta emot och handlägga ärenden och detaljregistrera dem i befintliga system
• Sälja Postnords produkter & tjänster utifrån kundens behov på uppdrag av Försäljning
Personprofil
Som person ser vi att du är lösningsorienterad, strukturerad och gillar att ge god service. Du har inga problem med att prata i telefon, utan ser det som en rolig del av arbetet. Du har en fallenhet för att på ett tydligt och pedagogiskt sätt förmedla information och hjälpa andra människor. Du tycker om när det är ett högt tempo i arbetet och kan med enkelhet prioritera mellan flera parallella arbetsuppgifter. Inom Postnord är det viktigt att du har rätt mental inställning. Inom kundservice betyder det att vi ska upplevas som okomplicerade, vänliga och förtroendeingivande.

För att lyckas i rollen krävs vidare:
• Fullgjort gymnasiet och har godkända gymnasiebetyg
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Erfarenhet av kundkontakt över telefon eller annan kundservice
• God datorvana


Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid måndag-fredag. Kväll kan förekomma.
Plats: Västerås
Vi kommer även begära registerutdrag samt arbetstillstånd för arbete i Sverige.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i denna roll som kundtjänstmedarbetare till Postnord.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Morgan Hassel på mailadress [email protected].
Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!'

sökord: kundtjänst, västerås, kundtjänstmedarbetare, postnord, posten, kundservice, heltid


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Plockare & packare till Laglappen.se

Om tjänsten: Vi söker en till medarbetare till ett växande e-handelslager i centrala Västerås. Tjänsten går i huvudsak ut på att packa och plocka ordrar. Till stora delar går tjänsten även ut på sedvanliga uppgifter på lager som inventera, plocka upp, ta emot inkomna leveranser mm. Tjänsten är på heltid måndag till fredag. Tiderna kan variera med start från 08:00 eller 09:00 beroende på. Helgarbete förekommer enligt schema. Om Laglappen.se: Laglappen etabl... Visa mer
Om tjänsten:
Vi söker en till medarbetare till ett växande e-handelslager i centrala Västerås. Tjänsten går i huvudsak ut på att packa och plocka ordrar. Till stora delar går tjänsten även ut på sedvanliga uppgifter på lager som inventera, plocka upp, ta emot inkomna leveranser mm.
Tjänsten är på heltid måndag till fredag. Tiderna kan variera med start från 08:00 eller 09:00 beroende på. Helgarbete förekommer enligt schema.
Om Laglappen.se:
Laglappen etablerades i början av 2020. Idén bakom tjänsten är att samla allt inom enkel lagning av kläder, skor & andra prylar på ett och samma ställe. Våra kunder söker hög kvalité, hög nivå av service samt blixtsnabba leveranser. Vi prioriterar kunden i samtliga led och strävar efter att ständigt utveckla samtliga processer som skapar värde för kunden.
Vem vi söker:
Vi söker dig som är på gott humör, är flexibel, gillar att hugga i och som gärna tar initiativ. Vi ser gärna också att du gillar ordning och reda - att du uppskattar att organisera samt strukturera. Du ska inte ha några problem med att ta ansvar och inte heller vara obekväm med att städa och hålla arbetsplatsen fräsch och ren.
Vi jobbar snabbt och därför är det nödvändigt att du som söker gillar att jobba i tempo.
För att du ska fungera och trivas på arbetsplatsen är det även nödvändigt att du som söker har fingertoppskänsla och uppskattar att skapa snygga utskick - även i högt tempo.
Du bör även vara bekväm med IT system och datorer.
Tjänst och förmåner:
Tjänsten är en heltidstjänst. Anställningen är tidsbestämd.
Om tjänsten låter intressant:
Skriv varför du tror att du passar och även när du kan börja arbeta. Skicka din ansökan till bifogad mailadress jobb (@) laglappen.se. Intervjuer kommer hållas löpande. Visa mindre

Svensk Direktreklam Västerås - Sorteringspersonal

Hej! Vi på Svensk Direktreklam söker bladare (sorteringspersonal) till vårat lager i Västerås. Varje vecka sorterar vi tillsammans våra kunders trycksaker, så som reklam, samhällsinformation och gratistidningar. Ingen förkunskap krävs utan vi lär upp dig på plats med introduktion. Jobbet är deltid vid behov tisdag - fredag, varje vecka året om. Vi söker dig som är i god form och orkar stå länge då arbetet sker stående. Vi vill att ni ska kunna arbeta minst... Visa mer
Hej!
Vi på Svensk Direktreklam söker bladare (sorteringspersonal) till vårat lager i Västerås.
Varje vecka sorterar vi tillsammans våra kunders trycksaker, så som reklam, samhällsinformation och gratistidningar.
Ingen förkunskap krävs utan vi lär upp dig på plats med introduktion.
Jobbet är deltid vid behov tisdag - fredag, varje vecka året om. Vi söker dig som är i god form och orkar stå länge då arbetet sker stående. Vi vill att ni ska kunna arbeta minst 2 dagar i veckan och minst 6 timmar per dag.
Det är viktigt att du är plikttrogen och är noga med hålla tider. Att du är effektiv, motiverad och har en positiv inställning till ditt arbete.
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta oss på [email protected]
Vi ser fram emot att höra ifrån dig,
MVH Svensk Direktreklam i Västerås Visa mindre

Lagerpersonal till Västerås!

Ansök    Aug 3    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmåga
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Lagerarbetare, Lageransvarig

Vi söker Lageransvarig som är : Lojal, ansvarsfull, har god fysik, lyhörd, självgående och driven. Du kommer att ansvara för: Ta emot leveransen Packa Lägga allt på plats Städa Utkörning av godset till våra distributörer mm. Truckkort meriterande men ej krav. Visa mer
Vi söker Lageransvarig som är :
Lojal, ansvarsfull, har god fysik, lyhörd, självgående och driven.
Du kommer att ansvara för:
Ta emot leveransen
Packa
Lägga allt på plats
Städa
Utkörning av godset till våra distributörer mm.

Truckkort meriterande men ej krav. Visa mindre

Distributionsmedarbetare till Knutpunkten, Västerås sjukhus

Ansök    Jul 28    REGION VÄSTMANLAND    Lagerarbetare
Nu söker vi en medarbetare till vår distribution av livsmedel vid Västerås sjukhus med anledning av föräldraledighet. Tycker du om logistik och lagerarbete och vill du vara med och bidra till patienternas måltidsupplevelse? Då kan du vara den vi söker. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innefattar följande • Varumottagning av livsmedel • Hantera och skriva ut ordrar • Packning och lastning av livsmedel till avdelningar i Västerås sjukhus och Akademiska s... Visa mer
Nu söker vi en medarbetare till vår distribution av livsmedel vid Västerås sjukhus med anledning av föräldraledighet. Tycker du om logistik och lagerarbete och vill du vara med och bidra till patienternas måltidsupplevelse? Då kan du vara den vi söker.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innefattar följande


• Varumottagning av livsmedel
• Hantera och skriva ut ordrar
• Packning och lastning av livsmedel till avdelningar i Västerås sjukhus och Akademiska sjukhuset.

Arbetet är fysiskt rörligt och innebär bland annat tunga lyft. Arbetet bedrivs till viss del i kylrum. 

Även andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetets karaktär förändras.

Om arbetsplatsen
Knutpunkten är Region Västmanlands livsmedelslager. Knutpunkten är en del av Kosts verksamhet. Vi packar och levererar dagligen varor till Region Västmanlands olika avdelningar och mottagningar, samt skickar varor till Akademiska sjukhuset i Uppsala för vidare leverans till deras avdelningar och mottagningar.

Det finns också en cateringverksamhet som förser Region Västmanland med bland annat smörgåsar, frukost, fika till olika konferenser och möten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fyllt 18 år. Det är meriterande om du har truck-kort och erfarenhet av lagerarbete, gärna med livsmedel och dagligvaruhandel. Du har också en viss datavana och kan hantera mejl och utskrifter samt erfarenhet av arbete i digitala system.

Du har en förmåga att arbeta strukturerat med många delar samtidigt utan att du blir stressad. Du bibehåller ditt lugn och fokus. En god samarbetsförmåga och bra kommunikation med övriga medarbetare är en förutsättning för att fungera i den här rollen. Arbetet kräver att man tar del av skriftliga instruktioner och verkställer dem. För att klara arbetet måste du därför ha mycket goda kunskaper i att läsa, skriva och prata svenska.

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, bra på att följa rutiner, och som strävar efter att få alla kunder nöjda. Du ska trivas i en organisation som arbetar aktivt med förändringar och utveckling. Det är av vikt att du är organiserad och noggrann i ditt arbetssätt men också anpassningsbar efter ändrade direktiv.

Anställningsvillkor
Tidsbegränsad anställning, vikariat (oktober 2023 – oktober 2024), heltid. Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 11 augusti 2023.


 

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Plockare & packare till Laglappen.se

Om tjänsten: Vi söker en till medarbetare till ett växande e-handelslager i centrala Västerås. Tjänsten går i huvudsak ut på att packa och plocka ordrar. Till stora delar går tjänsten även ut på sedvanliga uppgifter på lager som inventera, plocka upp, ta emot inkomna leveranser mm. Tjänsten är på heltid måndag till fredag. Tiderna kan variera med start från 08:00 eller 09:00 beroende på. Helgarbete förekommer enligt schema. Om Laglappen.se: Laglappen etabl... Visa mer
Om tjänsten:
Vi söker en till medarbetare till ett växande e-handelslager i centrala Västerås. Tjänsten går i huvudsak ut på att packa och plocka ordrar. Till stora delar går tjänsten även ut på sedvanliga uppgifter på lager som inventera, plocka upp, ta emot inkomna leveranser mm.
Tjänsten är på heltid måndag till fredag. Tiderna kan variera med start från 08:00 eller 09:00 beroende på. Helgarbete förekommer enligt schema.
Om Laglappen.se:
Laglappen etablerades i början av 2020. Idén bakom tjänsten är att samla allt inom enkel lagning av kläder, skor & andra prylar på ett och samma ställe. Våra kunder söker hög kvalité, hög nivå av service samt blixtsnabba leveranser. Vi prioriterar kunden i samtliga led och strävar efter att ständigt utveckla samtliga processer som skapar värde för kunden.
Vem vi söker:
Vi söker dig som är på gott humör, är flexibel, gillar att hugga i och som gärna tar initiativ. Vi ser gärna också att du gillar ordning och reda - att du uppskattar att organisera samt strukturera. Du ska inte ha några problem med att ta ansvar och inte heller vara obekväm med att städa och hålla arbetsplatsen fräsch och ren.
Vi jobbar snabbt och därför är det nödvändigt att du som söker gillar att jobba i tempo.
För att du ska fungera och trivas på arbetsplatsen är det även nödvändigt att du som söker har fingertoppskänsla och uppskattar att skapa snygga utskick - även i högt tempo.
Du bör även vara bekväm med IT system och datorer.
Tjänst och förmåner:
Tjänsten är en heltidstjänst. Anställningen är tidsbestämd.
Om tjänsten låter intressant:
Skriv varför du tror att du passar och även när du kan börja arbeta. Skicka din ansökan till bifogad mailadress jobb (@) laglappen.se. Intervjuer kommer hållas löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Truckförare på deltid

Ansök    Jun 16    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning Är du student eller har en annan sysselsättning på minst 50 % och vill arbeta extra vid sidan, har du hittat rätt. Här får du möjligheten att arbeta på timme hos en av våra kunder, där du får chansen att arbeta tillsammans med ett team. Du behöver vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel vid vakanser. Du kommer även få möjlighet att planera ditt schema vecka för vecka.  Är du en driven, ansvarstagande och flexibel person med en vi... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du student eller har en annan sysselsättning på minst 50 % och vill arbeta extra vid sidan, har du hittat rätt. Här får du möjligheten att arbeta på timme hos en av våra kunder, där du får chansen att arbeta tillsammans med ett team. Du behöver vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel vid vakanser. Du kommer även få möjlighet att planera ditt schema vecka för vecka. 
Är du en driven, ansvarstagande och flexibel person med en vilja att utvecklas inom lager och logistik? Trivs du med varierade arbetstider och ett fysiskt arbete? Då har du kommit rätt och är välkommen att skicka in din ansökan redan idag!
Hos oss får du arbeta hos en eller flera av våra kunder och samla på dig erfarenheter och kompetens från en fartfylld bransch


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och skapa en bra chans till att fylla på ditt CV. På Randstad kan vi erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV.

Ansvarsområden


Kontakt med leverantörer och chaufförer
In- och utleveranser
Lastning och lossning
Sortering av gods


Kvalifikationer
Kunna vara tillgänglig på vardagar och helger
Minst 1 år kvar av pågående utbildning
B-körkort 
Truckkort A-B
Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Goda kunskaper i engelska, tal och skrift

För att trivas i rollen ser vi att du har god samarbetsförmåga och en vilja att utvecklas. För dig är det lika viktigt att ha kul på jobbet som att göra ett bra jobb, och du motiveras av att leverera goda resultat. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Extraarbete Nordic Outdoor & Sports Group´s lager i Västerås

Butiks och lagerarbetare jobbansökan OutdoorExperten Nordic Outdoor & Sports Group AB (Nordic OSG AB) består av 4 specialistinriktade e-handelssiter inom sport & outdoor: OutdoorExperten, Skistart, MultiTriathlon samt Climbing247. Vår målgrupp är människor som har ett aktivt uteliv och som förstår värdet av högkvalitativa produkter. Vårt mål är att leverera enastående service och inspirera vår omgivning till nya drömmar och äventyr i naturen. Dina uppgif... Visa mer
Butiks och lagerarbetare jobbansökan OutdoorExperten
Nordic Outdoor & Sports Group AB (Nordic OSG AB) består av 4 specialistinriktade e-handelssiter inom sport & outdoor: OutdoorExperten, Skistart, MultiTriathlon samt Climbing247. Vår målgrupp är människor som har ett aktivt uteliv och som förstår värdet av högkvalitativa produkter. Vårt mål är att leverera enastående service och inspirera vår omgivning till nya drömmar och äventyr i naturen.


Dina uppgifter kommer innebära butiksarbete, retur/reklamationshantering av ehandelsordrar. I andra hand packning och plockning på ehandelslager.


Tjänsten gäller timanställning vecka 33-36 samt Black Friday och julhandeln. Men du blir också en del av vår anställningspool för extra arbete under hösten 2023 och våren 2024.


Tjänsterna kan komma att tillsättas omgående, sista ansökningsdag: 2023-07-06 Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Jun 20    Brantech Imp AB    Lagerarbetare
Företaget www.superbilligt.se, Brantech IMP startades sommaren 2005 med mål och avsikt att sälja diverse produkter som roar i tillvaron, men samtidigt och bland det viktigaste, som alla kan ha råd med. Vi söker ständigt efter praktiska och roliga nyheter att utöka dagens sortiment med. I vår butik samt webbshop erbjuder vi ett brett sortiment av produkter inom segmenten motor, fritid och hobby. Vi söker nu en serviceinriktad lagerarbetare till vårt lager i... Visa mer
Företaget www.superbilligt.se, Brantech IMP startades sommaren 2005 med mål och avsikt att sälja diverse produkter som roar i tillvaron, men samtidigt och bland det viktigaste, som alla kan ha råd med. Vi söker ständigt efter praktiska och roliga nyheter att utöka dagens sortiment med. I vår butik samt webbshop erbjuder vi ett brett sortiment av produkter inom segmenten motor, fritid och hobby.
Vi söker nu en serviceinriktad lagerarbetare till vårt lager i Västerås. Som lagerarbetare kommer du att spela en viktig roll i att effektivt hantera vårt varuflöde. Om du är en självgående person med erfarenhet av lagerarbete, är detta en spännande möjlighet att växa och utvecklas inom logistikbranschen.
Arbetsuppgifter
Lossa och lasta gods från fordon och säkerställa korrekt hantering och placering av varor i lagerutrymmet.
Plocka, paketera och leverera ut varor enligt order samt lämna ut varor till butikskunder.
Ansvara för returhantering.
Använda relevanta maskiner och utrustning, inklusive truckar och pallyftare, på ett säkert sätt.

Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet av lagerarbete är starkt önskvärt
Kunskap om lagerhanteringssystem och förmåga att använda datorer för orderhantering.
Krav på truckkort B1-B4.

Personliga egenskaper
Som person är du är positiv och engagerad samt arbetar på ett noggrant och effektivt sätt. Du är flexibel och har möjlighet att arbeta helger samt övertid vid behov. För att kunna leverera bästa service till våra kunder ser vi gärna att du har ett genuint intresse för teknik och motorer.
Vi kommer att lägga stort fokus på din personliga lämplighet då du kommer arbeta i ett litet team där kommunikation och gott bemötande mot både kunder och kollegor är av största vikt.
Information
Vi tillämpar provanställning i 6 månader.
Intervjuer och urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Cylinderoperatör sökes för säsongsarbete-Linde Gas Enköping

Ansök    Jun 14    Nercia Bemanning AB    Lagerarbetare
Vårt uppdrag Vi har förmånen att få samarbeta med fantastiska Linde Gas i Enköping. Förutom att Linde Gas erbjuder inkluderande chefer och medarbetare så erbjuds du som blir aktuell för tjänsten en trygg och säker arbetsmiljö. Med ett kontinuerligt säkerhetsarbete och ett etablerat säkerhetstänk slår man fast att säkerheten alltid går först! Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom automation, produktion eller orderhantering och truckkörning. Ar... Visa mer
Vårt uppdrag
Vi har förmånen att få samarbeta med fantastiska Linde Gas i Enköping. Förutom att Linde Gas erbjuder inkluderande chefer och medarbetare så erbjuds du som blir aktuell för tjänsten en trygg och säker arbetsmiljö.
Med ett kontinuerligt säkerhetsarbete och ett etablerat säkerhetstänk slår man fast att säkerheten alltid går först!

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom automation, produktion eller orderhantering och truckkörning.


Arbetsuppgifter
• Avdelning Industrigasproduktion. Arbetstiden är förlagd till antingen tvåskift där man växlar veckovis mellan dag och
kväll, alternativt enbart kväll
• Hantering av högteknologiska automationsrobotar i fyllningsverksamheten.
• Manuell fyllning och sortering.
• Orderplock.
• Truckkörning, innefattar både förflyttning av gods på lagerytor inomhus och utomhus.
• Att aktivt bidra till att säkerheten bibehålls. Du behöver ha ett inövat och etablerat säkerhetstänk i alla moment som finns i verksamheten. Du förväntas också att bidra till utvecklingen av avdelningens arbetssätt.


Din profil
• Naturligt säkerhetstänk
• Gymnasieexamen eller annan relevant utbildning.
• Erfarenhet från en produktionsverksamhet med höga säkerhetskrav.
• Erfarenhet av arbete inom både en automatiserad och manuell verksamhet med maskiner eller inom orderhantering/plock.
• Truckkörkort, meriterande om du har erfarenhet av att ha kört låglyftande åktruck i en produktionsverksamhet.
• Svenska-Goda kunskaper i tal och skrift.
• Engelska-Goda kunskaper i tal och skrift.


Övrig information
Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd hos Nercia Bemanning och uthyrd på uppdrag till Linde Gas i Enköping. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tim Nilsson på 076-317 34 20.

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön: Fast lön enligt kollektivavtal.Om kundföretaget
Linde tillverkar och marknadsför medicinska gaser, industrigaser och specialgaser för olika ändamål. I samarbete med kunderna, utvecklar vi totallösningar som omfattar gaser, kunskap om processer, gasutrustning och service. Linde i Sverige ingår i Linde koncernen och tillhör tillsammans med övriga nordiska länder och Baltikum Region Europe North. Linde är ett världsledande gas- och teknikbolag med anställda i omkring 100 länder. Vi erbjuder våra anställda en omväxlande, utmanande och stimulerande arbetsmiljö på en framtidsorienterad marknad. Linde eftersträvar jämställdhet och mångfald: därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter för att på så sätt stärka vår konkurrenskraft samt även återspegla samhället i övrigt.

Linde agerar ansvarsfullt gentemot sina aktieägare, affärspartners, anställda, samhället och miljön i alla sina affärsområden, regioner och platser över hela världen. Företaget är engagerat i utvecklingen av teknik och produkter som förenar målen om kundvärde och hållbar utveckling.


Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Lagerarbetare till läkemedelslager i Enköping | Extrajobb

Ansök    Jun 14    Manpower AB    Lagerarbetare
Är du på jakt efter ett mångsidigt extrajobb? Är du en person som uppskattar fysisk arbete och gillar när arbetet ger tydliga resultat? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! I denna tjänst kommer du arbeta inom läkemedelsindustrin som lagerarbetare där du främst kommer arbeta med plock och pack. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli an... Visa mer
Är du på jakt efter ett mångsidigt extrajobb? Är du en person som uppskattar fysisk arbete och gillar när arbetet ger tydliga resultat? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! I denna tjänst kommer du arbeta inom läkemedelsindustrin som lagerarbetare där du främst kommer arbeta med plock och pack. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos vår kund i Enköping. Du kommer att vara en del av vår bemanningspool, och bli inbokad på pass utifrån behov. Passen är förlagda 6:00-14:00 eller 14:00-22:00. Vi ser gärna att du är tillgänglig måndagar och tisdagar under sommaren.I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.Om jobbet som lagerarbetare

Du kommer arbeta i stora och ljusa lokaler hos vår kund i Enköping som verkar inom läkemedelsbranschen. Dina arbetsuppgifter kommer främst vara orderplock samt packning av läkemedel, men du kan även komma att jobba med lastning och truckkörning. Jobbet passar dig som trivs med att jobba med kroppen i ett högt tempo.

Är du den vi söker?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett effektivt arbetssätt och att du har en förmåga att arbeta systematiskt. Vidare är det viktigt att du arbetar resultatinriktat och att du ser vad som behöver göras. Dessutom har du en stark vilja att utvecklas och nå resultat. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete sedan tidigare.

I övrigt krävs det att du

* har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
* behärskar svenska väl i både tal och skrift
* kan jobba måndagar och tisdagar, dag eller kväll
* är tillgänglig att jobba i sommar och höst
* har god fysikDet är meriterande om du har truckkort A2 och B3Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en Konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

logistikmedarbetare

Ansök    Jun 5    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning Vi söker nu dig som vill vara med och utvecklas inom stålindustrin tillsammans med vår kund Stena Stål i Västerås. Har du erfarenhet av lagerarbete, truck och traverskörning? Kanske har du jobbat några år och är redo att ta nästa steg och få utvecklas vidare inom industrin? Här kommer du till ett härligt gäng med god stämning på jobbet och du kommer arbeta nära dina kollegor i produktionen. Som logistikmedarbetare kommer du bland annat l... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som vill vara med och utvecklas inom stålindustrin tillsammans med vår kund Stena Stål i Västerås. Har du erfarenhet av lagerarbete, truck och traverskörning? Kanske har du jobbat några år och är redo att ta nästa steg och få utvecklas vidare inom industrin?

Här kommer du till ett härligt gäng med god stämning på jobbet och du kommer arbeta nära dina kollegor i produktionen. Som logistikmedarbetare kommer du bland annat lasta och lossa stål från lastbilar, du kör truck och använder dig av travers i ditt dagliga arbete.

Om uppdraget:
Uppdragslängd: 6 månader med goda chanser till förlängning
Start: v.31
Omfattning: Tjänsten är på 100% och du behöver kunna arbeta skift

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett
välfyllt CV. 

Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer
Du ansöker på www.randstad.se , senast 2023-06-25. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected].
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Lossning och lastning av lastbilar
Traverskörning
Truckkörning och då i första hand motvikstruck, behörighet B
Sortera material
Orderplock


Kvalifikationer
Som person är du noggrann, initiativtagande och har ett högt säkerhetstänk.

Dina arbetsuppgifter är varierande och ingen dag är den andra lik vilket kräver flexibilitet. Vidare är du arbetsam och vi kommer lägga stort vikt vid dina personliga egenskaper.

Vidare har du:
Goda kunskaper i svenska och engelska
Truck och traverskort
Möjlighet att kunna arbeta olika skift.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Erfarenhet inom industri och liknande arbete är meriterande

Om företaget
Stena Stål, en av Sveriges mest expansiva strålgrossister är en rikstäckande stålleverantör med ett brett sortiment av produkter som balk, armering, rör, plåt, stångstål, rostfritt, aluminium och specialstål. Vi arbetar tillsammans med våra kunder på att vidareutveckla erbjudanden som tillför kundnytta och affärsvärde.

Med lokala kontor på femton platser i landet och vår logistikapparat täcker
vi hela Sverige. Vi satsar på att vara marknadsledande inom hållbarhet och digitala lösningar. Stena Stål ingår i familjeägda Stena Metallkoncernen med säte i Göteborg. Läs mer på www.stenastal.se Visa mindre

Studenter som lagermedarbetare till innovativt bolag!

Är du student och har intresse för energi och hållbarhet? Ta chansen att få arbeta hos ett nytänkande bolag inom energi-branschen.Tjänsten är på deltid och passar därför utmärkt att kombinera med studierna. Under sommaren finns det möjlighet att arbeta heltid.  Information om tjänsten  Professionals Nord söker nu för vår kunds räkning en lagerarbetare som vill följa med på deras tillväxtresa till en mer hållbar energiförsörjning. Uppdraget är en del av vå... Visa mer
Är du student och har intresse för energi och hållbarhet? Ta chansen att få arbeta hos ett nytänkande bolag inom energi-branschen.Tjänsten är på deltid och passar därför utmärkt att kombinera med studierna. Under sommaren finns det möjlighet att arbeta heltid. 

Information om tjänsten 
Professionals Nord söker nu för vår kunds räkning en lagerarbetare som vill följa med på deras tillväxtresa till en mer hållbar energiförsörjning. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team där arbetskulturen kännetecknas av samarbete och laganda. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du att plocka orders, registrera artiklar, sköta in- och utlastning från lastbilar samt ansvara att orders tas emot och levereras i tid. Tjänsten inkluderar stort eget ansvar men du kommer samtidigt ha möjlighet till stöttning från chef och kollegor. 

Vi söker dig som
• Studerar en pågående eftergymnasial utbildning med examen tidigast Juni 2024/ har annan sysselsättning på minst 50%
• Kan arbeta 2 heldagar i veckan.
• Kan arbeta i sommar 
• Besitter god datavana.
• Kan svenska i tal och skrift 
• Har A och B-truckkort 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som lagermedarbetare. Du har god samarbetsförmåga, är självständig och kvalitetsmedveten. 

START: Omgående/enligt överenskommelse
OMFATTNING: Deltid, 2 dagar i veckan / Sommararbete på heltid 
STAD: Västerås
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: [email protected]

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Cylinderoperatör sökes för säsongsarbete-Linde Gas Enköping

Ansök    Maj 26    Nercia Bemanning AB    Lagerarbetare
Vårt uppdrag Vi har förmånen att få samarbeta med fantastiska Linde Gas i Enköping. Förutom att Linde Gas erbjuder inkluderande chefer och medarbetare så erbjuds du som blir aktuell för tjänsten en trygg och säker arbetsmiljö. Med ett kontinuerligt säkerhetsarbete och ett etablerat säkerhetstänk slår man fast att säkerheten alltid går först! Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom automation, produktion eller orderhantering och truckkörning. Ar... Visa mer
Vårt uppdrag
Vi har förmånen att få samarbeta med fantastiska Linde Gas i Enköping. Förutom att Linde Gas erbjuder inkluderande chefer och medarbetare så erbjuds du som blir aktuell för tjänsten en trygg och säker arbetsmiljö.
Med ett kontinuerligt säkerhetsarbete och ett etablerat säkerhetstänk slår man fast att säkerheten alltid går först!

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom automation, produktion eller orderhantering och truckkörning.


Arbetsuppgifter
• Avdelning Industrigasproduktion. Arbetstiden är förlagd till antingen tvåskift där man växlar veckovis mellan dag och
kväll, alternativt enbart kväll
• Hantering av högteknologiska automationsrobotar i fyllningsverksamheten.
• Manuell fyllning och sortering.
• Orderplock.
• Truckkörning, innefattar både förflyttning av gods på lagerytor inomhus och utomhus.
• Att aktivt bidra till att säkerheten bibehålls. Du behöver ha ett inövat och etablerat säkerhetstänk i alla moment som finns i verksamheten. Du förväntas också att bidra till utvecklingen av avdelningens arbetssätt.


Din profil
• Naturligt säkerhetstänk
• Gymnasieexamen eller annan relevant utbildning.
• Erfarenhet från en produktionsverksamhet med höga säkerhetskrav.
• Erfarenhet av arbete inom både en automatiserad och manuell verksamhet med maskiner eller inom orderhantering/plock.
• Truckkörkort, meriterande om du har erfarenhet av att ha kört låglyftande åktruck i en produktionsverksamhet.
• Svenska-Goda kunskaper i tal och skrift.
• Engelska-Goda kunskaper i tal och skrift.


Övrig information
Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd hos Nercia Bemanning och uthyrd på uppdrag till Linde Gas i Enköping. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tim Nilsson på 076-317 34 20.

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön: Fast lön enligt kollektivavtal.Om kundföretaget
Linde tillverkar och marknadsför medicinska gaser, industrigaser och specialgaser för olika ändamål. I samarbete med kunderna, utvecklar vi totallösningar som omfattar gaser, kunskap om processer, gasutrustning och service. Linde i Sverige ingår i Linde koncernen och tillhör tillsammans med övriga nordiska länder och Baltikum Region Europe North. Linde är ett världsledande gas- och teknikbolag med anställda i omkring 100 länder. Vi erbjuder våra anställda en omväxlande, utmanande och stimulerande arbetsmiljö på en framtidsorienterad marknad. Linde eftersträvar jämställdhet och mångfald: därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter för att på så sätt stärka vår konkurrenskraft samt även återspegla samhället i övrigt.

Linde agerar ansvarsfullt gentemot sina aktieägare, affärspartners, anställda, samhället och miljön i alla sina affärsområden, regioner och platser över hela världen. Företaget är engagerat i utvecklingen av teknik och produkter som förenar målen om kundvärde och hållbar utveckling.


Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Allt i allo på lager/butik

Ansök    Maj 26    Markgrossen i Sverige AB    Lagerarbetare
Vi växer och behöver fler kollegor till. Vi är en starkt expanderade markgrossist som tillhandahåller proffsprodukter inom mark till både privatpersoner och proffsföretag via butik och e-handel. Kundservice är vår paradgren där vi håller världsklass och har nästintill enbart toppbetyg av våra kunder! Har du tekniskt sinne och tycker du om arbetsdagar med variation som rör sig fort så är detta nåt för dig. Arbetsuppgifter är varierande, men bland annat: Plo... Visa mer
Vi växer och behöver fler kollegor till.
Vi är en starkt expanderade markgrossist som tillhandahåller proffsprodukter inom mark till både privatpersoner och proffsföretag via butik och e-handel.
Kundservice är vår paradgren där vi håller världsklass och har nästintill enbart toppbetyg av våra kunder!
Har du tekniskt sinne och tycker du om arbetsdagar med variation som rör sig fort så är detta nåt för dig.
Arbetsuppgifter är varierande, men bland annat:
Plocka och packa varor.
Förpacka material
Ihopmontering av våra egna produkter och paket.
Städa och hålla rent på gård, lager, butik, lunchrum, toaletter och kontor.
Städa bilar.
Köra ut material med våra egna bilar.Vem är du? Glad, effektiv & Trevlig. Roligare arbetsplats och nöjdare kunder!
Vi håller högt tempo! Dagarna går fort. Detta är inget för glidare eller snackpåsar!
God Fysisk! Du behöver inte vara stark, men många lyft och tunga lyft är vardag!
Plikttrogen! Du kommer få arbeta med frihet under eget ansvar och det krävs att du kan hantera det.
Anställningsform: Deltid på 10timmar/veckan.
Dina tänkta grund arbetstider: Torsdag & Fredag 12:00-17:00
Första två veckorna på anställningen kommer vara 40timmar i veckan
Övrig extra tid vid behov. Stor möjlighet till framtida heltidstjänst för rätt person.
Våra öppettider: Vardagar 06:30 - 17:15 / Helg 10:00 - 15:00 (Under säsong)
Meriterande: B-Körkort. Truckkort.
Dock inget krav då vi erbjuder utbildning annars.
Språkkrav: Flytande Svenska i tal då det är mycket kundkontakt med fackspråk på alla Sveriges dialekter och missförstånd får inte ske.
Arbetsplats: Västerås
Start: Omgående
Vi "tror" att detta kan passa en arbetsvillig person som ska starta sin arbetskarriär.
Inget krav på erfarenhet utan det viktiga är att du är en glad och trevlig person med fart under fötterna!
Ansökan skickas till Maria Lundmark via E-post: [email protected]
Vi har hög belastning så enbart kontakt vi e-post.
Vi ber att inte sökanden inte ringer eller gör spontanbesök! Visa mindre

Lagerarbete i frys

Ansök    Maj 24    Bsga Västerås AB    Lagerarbetare
Vi söker dig som vill hjälpa oss att hålla ordning i vår frys under glass säsongen. Vi söker dig med en positiv attityd. Du bör ha ordningssinne. En vilja att ta eget ansvar och klara fysiskt arbete. Arbetsuppgifter: Plocka beställningar till Hemglassbilar Ta emot leveranser Vissa administrativa rutiner Renhållning/städning Arbetstid: Dagtid mån-fre. Helgarbete kan förekomma. Anställning på timme efter behov. Ca 20timmar/v. Du bör kunna starta din anställn... Visa mer
Vi söker dig som vill hjälpa oss att hålla ordning i vår frys under glass säsongen.
Vi söker dig med en positiv attityd.
Du bör ha ordningssinne. En vilja att ta eget ansvar och klara fysiskt arbete.
Arbetsuppgifter:
Plocka beställningar till Hemglassbilar
Ta emot leveranser
Vissa administrativa rutiner
Renhållning/städning
Arbetstid:
Dagtid mån-fre.
Helgarbete kan förekomma.
Anställning på timme efter behov.
Ca 20timmar/v.
Du bör kunna starta din anställning omgående. Visa mindre

Lagerarbetare (visstid)

Ansök    Maj 24    Twistshake Of Sweden AB    Lagerarbetare
Är du noggrann, kvalitetsinriktad och tycker om att arbeta fysiskt i ett högt tempo? Har du även erfarenhet från lagerarbete? Då har vi jobbet för dig! Om Twistshake Twistshake är ett ungt, snabbväxande företag med stora drömmar. Vi är engagerade, passionerade och strävar efter att ha de mest nöjda kunderna i branschen. Vi håller våra beslutsvägar korta och hittar möjligheter och lösningar där andra inte gör det. Vi erbjuder nischade och prisbelönta b... Visa mer
Är du noggrann, kvalitetsinriktad och tycker om att arbeta fysiskt i ett högt tempo? Har du även erfarenhet från lagerarbete? Då har vi jobbet för dig!Om Twistshake

Twistshake är ett ungt, snabbväxande företag med stora drömmar. Vi är engagerade, passionerade och strävar efter att ha de mest nöjda kunderna i branschen. Vi håller våra beslutsvägar korta och hittar möjligheter och lösningar där andra inte gör det.

Vi erbjuder nischade och prisbelönta babyprodukter med attraktiv design, säkerhet och kvalitet. På kort tid har vi tagit babymarknaden med storm genom våra innovativa och smarta produkter för barn i åldrarna 0-4 år och våra produkter säljs nu i över 90 länder.Om rollen

Till vårt lager i Västerås söker vi nu flera personer för en visstidsanställning med start så snart som möjligt och 1 månad framåt, med möjlighet till förlängning. Du kommer i rollen plocka och packa ordrar och bygga pallar med beställningar som sen skickas ut till våra kunder.Din profil

Vi söker dig som hanterar både svenska och engelska i skrift och tal. Som person är du lättlärd och flexibel, gillar att vara i rörelse och att arbeta i ett högt tempo. Du kan arbeta självständigt, är serviceminded och kan ta egna initiativ.

Den här positionen kräver en bra fysik, det är därför vi tror att du är en person som uppskattar att vara i rörelse och motiveras av att alltid slå dina egna rekord. Om du har tidigare erfarenhet från arbete inom lager eller logistik är det meriterande.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Truckförare med erfarenhet av plock och pack.

Om tjänsten Just nu söker vi en lagerarbetare och truckförare till vår kunds lager- och logistikavdelning i Västerås!   Om tjänsten: Dina arbetsuppgifter består främst av truck, orderplock, packning samt in- och utleverans. Arbetet sker i ett högt tempo och därför är det viktigt att du är flexibel och snabbt kan ställa om när situationen kräver det.   Det är viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo med varierande arbete, att du gillar teamar... Visa mer
Om tjänsten

Just nu söker vi en lagerarbetare och truckförare till vår kunds lager- och logistikavdelning i Västerås!  


Om tjänsten:
Dina arbetsuppgifter består främst av truck, orderplock, packning samt in- och utleverans. Arbetet sker i ett högt tempo och därför är det viktigt att du är flexibel och snabbt kan ställa om när situationen kräver det.  
Det är viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo med varierande arbete, att du gillar teamarbete och känner dig bekväm med IT-system.  
Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är ansvarsfull, strukturerad och har ett högt säkerhetstänk då du kommer att hantera tungt gods.


Vem söker vi?  
Du har god erfarenhet av truckkörning och lagerhantering, samt har god fysik och är inte rädd för att ta i när det behövs.  


 • Behärska svenska i tal och skrift, truckkort med erfarenhet på minst 6 månader,   B-körkort, erfarenhet av att köra motvikts-och skjutstativstruck,
erfarenhet från lager, industri eller motsvarande, en viss IT-vana samt hög arbetsmoral


Omfattningen: Heltidstjänst.
Arbetet är förlagt på dagtid.  
Tjänstgöringsort är i Västerås.  
Tillträdesdag Omgående.  Kvalifikationer


Om Best bemanning & rekrytering


- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens
Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.
Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.
Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.
Vi är best på
    Administration
    Ekonomi
    Fastighetsskötsel
    Industri
    Lager och logistik
    Mark och anläggning
    Sälj och marknad
    Teknik
    Transport

 Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Lagerarbetare till läkemedelslager i Enköping | Extrajobb

Ansök    Maj 19    Manpower AB    Lagerarbetare
Just nu söker vi på Manpower dig som är på jakt efter ett mångsidigt extrajobb! Är du en person som uppskattar fysisk arbete och gillar när arbetet ger tydliga resultat? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! I denna tjänst kommer du arbeta inom läkemedelsindustrin som lagerarbetare där du främst kommer arbeta med plock och pack. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower ... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som är på jakt efter ett mångsidigt extrajobb! Är du en person som uppskattar fysisk arbete och gillar när arbetet ger tydliga resultat? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! I denna tjänst kommer du arbeta inom läkemedelsindustrin som lagerarbetare där du främst kommer arbeta med plock och pack. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos vår kund i Enköping. Du kommer att vara en del av vår bemanningspool, och bli inbokad på pass utifrån behov. Passen är förlagda 6:00-14:00 eller 14:00-22:00.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Om jobbet som lagerarbetare

Du kommer arbeta i stora och ljusa lokaler hos vår kund i Enköping som verkar inom läkemedelsbranschen. Dina arbetsuppgifter kommer främst vara orderplock samt packning av läkemedel, men du kan även komma att jobba med lastning och truckkörning. Jobbet passar dig som trivs med att jobba med kroppen i ett högt tempo.Är du den vi söker?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett effektivt arbetssätt och att du har en förmåga att arbeta systematiskt. Vidare är det viktigt att du arbetar resultatinriktat och att du ser vad som behöver göras. Dessutom har du en stark vilja att utvecklas och nå resultat. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete sedan tidigare.I övrigt krävs det att du

* har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
* behärskar svenska väl i både tal och skrift
* kan jobba måndagar och tisdagar, dag eller kväll
* är tillgänglig att jobba 2-3 pass i veckan i sommar och höst
* har god fysikDet är meriterande om du har truckkort A2 och B3Vårt erbjudande

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta Talent Sourcing Specialist Hedda Seebass Svensson via e-post: [email protected].

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Är du en stjärna på tunggodspackning och snickeri?

Om tjänsten Är du en stjärna på tunggodspackning och snickeri? Vår kund i Västerås söker dig som vill anta rollen som tunggodspackare med snickarkompetens på dagtid. Arbetet går ut på att packa tunga gods på ett transportsäkert sätt. Samtidigt erbjuds det ett varierande arbete där du i din roll kommer att utföra ett packningsarbete och samtidigt fylla en funktion som en praktisk snickare som är lösningsorienterad och behjälplig för verksamheten. Detta är ... Visa mer
Om tjänsten

Är du en stjärna på tunggodspackning och snickeri?
Vår kund i Västerås söker dig som vill anta rollen som tunggodspackare med snickarkompetens på dagtid. Arbetet går ut på att packa tunga gods på ett transportsäkert sätt. Samtidigt erbjuds det ett varierande arbete där du i din roll kommer att utföra ett packningsarbete och samtidigt fylla en funktion som en praktisk snickare som är lösningsorienterad och behjälplig för verksamheten.
Detta är möjligheten att arbeta på ett fritt och utvecklande företag som förespråkar välmående och erbjuder unika produkter.
Du arbetar både självständigt och i grupp som utför arbetsuppgifterna av hantering av ankomstrapporter, lagret, produktionen, reservdelar och tunggodspackning.
Som packare är man ansvarig över att godsen packas i tid samt enligt fastställda krav för både packningsrutin och transportsätt. Målet är varorna ska transporteras på säkraste sätt, utan skador eller rostangrepp. För att utföra detta på bästa möjliga vis behövs samarbete mellan teamets olika funktioner och man följer säkerhetsrutinerna tillsammans med resten av gruppen.
Detta uppdrag är långsiktigt med stor möjlighet till anställning hos kund.
 
Arbetsuppgifter: Packning av gods som kan väga mellan 50kg upp till 90 ton
Montera transportlådor i trä
Packa produkter enligt gällande bestämmelser för väg-, sjö och flygtransporter
Förse transportteamet med korrekt leveransinformation (vikt, mått, stapelhet b.la.)
Förbereda dokumentation och bifoga till leveransen
Stödja logistikteamet och interna funktionerna gällande packningsrelaterade frågor

 
Krav:  Erfarenhet av snickeri & liknande tidigare arbetslivserfarenhet
Meriterande:  Hantering av travers & truckkort

Kvalifikationer


Om Best bemanning & rekrytering


- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens
Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.
Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.
Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.
Vi är best på
    Administration
    Ekonomi
    Fastighetsskötsel
    Industri
    Lager och logistik
    Mark och anläggning
    Sälj och marknad
    Teknik
    Transport

 Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Cylinderoperatör sökes för säsongsarbete-Linde Gas Enköping

Ansök    Maj 5    Nercia Bemanning AB    Lagerarbetare
Vårt uppdrag Vi har förmånen att få samarbeta med fantastiska Linde Gas i Enköping. Förutom att Linde Gas erbjuder inkluderande chefer och medarbetare så erbjuds du som blir aktuell för tjänsten en trygg och säker arbetsmiljö. Med ett kontinuerligt säkerhetsarbete och ett etablerat säkerhetstänk slår man fast att säkerheten alltid går först! Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom automation, produktion eller orderhantering och truckkörning. Ar... Visa mer
Vårt uppdrag
Vi har förmånen att få samarbeta med fantastiska Linde Gas i Enköping. Förutom att Linde Gas erbjuder inkluderande chefer och medarbetare så erbjuds du som blir aktuell för tjänsten en trygg och säker arbetsmiljö.
Med ett kontinuerligt säkerhetsarbete och ett etablerat säkerhetstänk slår man fast att säkerheten alltid går först!

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom automation, produktion eller orderhantering och truckkörning.


Arbetsuppgifter
• Avdelning Industrigasproduktion. Arbetstiden är förlagd till antingen tvåskift där man växlar veckovis mellan dag och
kväll, alternativt enbart kväll
• Hantering av högteknologiska automationsrobotar i fyllningsverksamheten.
• Manuell fyllning och sortering.
• Orderplock.
• Truckkörning, innefattar både förflyttning av gods på lagerytor inomhus och utomhus.
• Att aktivt bidra till att säkerheten bibehålls. Du behöver ha ett inövat och etablerat säkerhetstänk i alla moment som finns i verksamheten. Du förväntas också att bidra till utvecklingen av avdelningens arbetssätt.


Din profil
• Naturligt säkerhetstänk
• Gymnasieexamen eller annan relevant utbildning.
• Erfarenhet från en produktionsverksamhet med höga säkerhetskrav.
• Erfarenhet av arbete inom både en automatiserad och manuell verksamhet med maskiner eller inom orderhantering/plock.
• Truckkörkort, meriterande om du har erfarenhet av att ha kört låglyftande åktruck i en produktionsverksamhet.
• Svenska-Goda kunskaper i tal och skrift.
• Engelska-Goda kunskaper i tal och skrift.


Övrig information
Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd hos Nercia Bemanning och uthyrd på uppdrag till Linde Gas i Enköping. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tim Nilsson på 076-317 34 20.

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön: Fast lön enligt kollektivavtal.Om kundföretaget
Linde tillverkar och marknadsför medicinska gaser, industrigaser och specialgaser för olika ändamål. I samarbete med kunderna, utvecklar vi totallösningar som omfattar gaser, kunskap om processer, gasutrustning och service. Linde i Sverige ingår i Linde koncernen och tillhör tillsammans med övriga nordiska länder och Baltikum Region Europe North. Linde är ett världsledande gas- och teknikbolag med anställda i omkring 100 länder. Vi erbjuder våra anställda en omväxlande, utmanande och stimulerande arbetsmiljö på en framtidsorienterad marknad. Linde eftersträvar jämställdhet och mångfald: därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter för att på så sätt stärka vår konkurrenskraft samt även återspegla samhället i övrigt.

Linde agerar ansvarsfullt gentemot sina aktieägare, affärspartners, anställda, samhället och miljön i alla sina affärsområden, regioner och platser över hela världen. Företaget är engagerat i utvecklingen av teknik och produkter som förenar målen om kundvärde och hållbar utveckling.


Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Lagerpersonal till Västerås!

Ansök    Apr 24    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmågra
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Wilhelm Aabö på 076 589 00 07 alternativt [email protected]

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Sommarjobb plockare på lager i Västerås!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi konsulter till sommaren både på hel och deltid! Du kommer jobba på lagret hos vår kund i Västerås.

Kunden är känd inom barn- och babyprodukter, därav förekommer inga tunga lyft på jobbet dock står och går du mycket under dagarna. Du kommer jobba med handscanner och vagn när du plockar kundernas order, 18 st per vagn. Sedan går du till packstationen där du scannar in och prydligt packar ordern. Viktigt är att hålla ett bra tempo för att nå målen. Dina första dagar får du introduktion och extra stöttning.

Arbetstid: måndag-torsdag 08.00-17.00, fredag 08.00-16.00
Arbetsplatsen ligger i Hacksta industriområden, parkering finns för dig som åker bil och med bussen från centrum tar det ca 10 minuter.


Din profil
Är du en punktlig, effektiv och noggrann person som söker ett extra arbete?
Då kan det vara dig vi söker! Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser gärna att kommer in med en positiv attityd och engagemang. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av lagerarbete men ett krav för tjänsten är att du behärskar det svenska språket.

Meriterande:
-Tidigare erfarenet av lagerjobb
-Truckkort Visa mindre

Studenter som lagermedarbetare till innovativt bolag!

Är du student och har intresse för energi och hållbarhet? Ta chansen att få arbeta hos ett nytänkande bolag inom energi-branschen.Tjänsten är på deltid och passar därför utmärkt att kombinera med studierna. Under sommaren finns det möjlighet att arbeta heltid.  Information om tjänsten  Professionals Nord söker nu för vår kunds räkning en lagerarbetare som vill följa med på deras tillväxtresa till en mer hållbar energiförsörjning. Uppdraget är en del av vå... Visa mer
Är du student och har intresse för energi och hållbarhet? Ta chansen att få arbeta hos ett nytänkande bolag inom energi-branschen.Tjänsten är på deltid och passar därför utmärkt att kombinera med studierna. Under sommaren finns det möjlighet att arbeta heltid. 

Information om tjänsten 
Professionals Nord söker nu för vår kunds räkning en lagerarbetare som vill följa med på deras tillväxtresa till en mer hållbar energiförsörjning. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team där arbetskulturen kännetecknas av samarbete och laganda. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du att plocka orders, registrera artiklar, sköta in- och utlastning från lastbilar samt ansvara att orders tas emot och levereras i tid. Tjänsten inkluderar stort eget ansvar men du kommer samtidigt ha möjlighet till stöttning från chef och kollegor. 

Vi söker dig som
• Studerar en pågående eftergymnasial utbildning med examen tidigast Juni 2024/ har annan sysselsättning på minst 50%
• Kan arbeta 2 heldagar i veckan.
• Kan arbeta i sommar 
• Besitter god datavana.
• Kan svenska i tal och skrift 
• Har A och B-truckkort 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som lagermedarbetare. Du har god samarbetsförmåga, är självständig och kvalitetsmedveten. 

START: Omgående/enligt överenskommelse
OMFATTNING: Deltid, 2 dagar i veckan / Sommararbete på heltid 
STAD: Västerås
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: [email protected]

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Lagerarbetare till läkemedelslager i Enköping | Extrajobb

Ansök    Apr 21    Manpower AB    Lagerarbetare
Är du på jakt efter ett mångsidigt extrajobb? Är du en person som uppskattar fysisk arbete och gillar när arbetet ger tydliga resultat? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! I denna tjänst kommer du arbeta inom läkemedelsindustrin som lagerarbetare där du främst kommer arbeta med plock och pack. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli an... Visa mer
Är du på jakt efter ett mångsidigt extrajobb? Är du en person som uppskattar fysisk arbete och gillar när arbetet ger tydliga resultat? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! I denna tjänst kommer du arbeta inom läkemedelsindustrin som lagerarbetare där du främst kommer arbeta med plock och pack. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos vår kund i Enköping. Du kommer att vara en del av vår bemanningspool, och bli inbokad på pass utifrån behov. Passen är förlagda 6:00-14:00 eller 14:00-22:00.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Om jobbet som lagerarbetare

Du kommer arbeta i stora och ljusa lokaler hos vår kund i Enköping som verkar inom läkemedelsbranschen. Dina arbetsuppgifter kommer främst vara orderplock samt packning av läkemedel, men du kan även komma att jobba med lastning och truckkörning. Jobbet passar dig som trivs med att jobba med kroppen i ett högt tempo.Är du den vi söker?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett effektivt arbetssätt och att du har en förmåga att arbeta systematiskt. Vidare är det viktigt att du arbetar resultatinriktat och att du ser vad som behöver göras. Dessutom har du en stark vilja att utvecklas och nå resultat. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete sedan tidigare.I övrigt krävs det att du

* har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
* behärskar svenska väl i både tal och skrift
* kan jobba måndagar och tisdagar, dag eller kväll
* är tillgänglig att jobba 2-3 pass i veckan i sommar och höst
* har god fysikDet är meriterande om du har truckkort A2 och B3Vårt erbjudande

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta Talent Sourcing Specialist Hedda Seebass Svensson via e-post: [email protected].

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Plockare & packare till Laglappen.se

Om tjänsten: Vi söker en till medarbetare till ett växande e-handelslager i centrala Västerås. Tjänsten går i huvudsak ut på att packa och plocka ordrar. Till stora delar går tjänsten även ut på sedvanliga uppgifter på lager som inventera, plocka upp, ta emot inkomna leveranser mm. Tjänsten är på heltid måndag till fredag. Tiderna kan variera med start från 08:00 eller 09:00 beroende på. Helgarbete förekommer enligt schema. Om Laglappen.se: Laglappen etab... Visa mer
Om tjänsten:
Vi söker en till medarbetare till ett växande e-handelslager i centrala Västerås. Tjänsten går i huvudsak ut på att packa och plocka ordrar. Till stora delar går tjänsten även ut på sedvanliga uppgifter på lager som inventera, plocka upp, ta emot inkomna leveranser mm.
Tjänsten är på heltid måndag till fredag. Tiderna kan variera med start från 08:00 eller 09:00 beroende på. Helgarbete förekommer enligt schema.
Om Laglappen.se:
Laglappen etablerades i början av 2020. Idén bakom tjänsten är att samla allt inom enkel lagning av kläder, skor & andra prylar på ett och samma ställe. Våra kunder söker hög kvalité, hög nivå av service samt blixtsnabba leveranser. Vi prioriterar kunden i samtliga led och strävar efter att ständigt utveckla samtliga processer som skapar värde för kunden.
Vem vi söker:
Vi söker dig som är på gott humör, är flexibel, gillar att hugga i och som gärna tar initiativ. Vi ser gärna också att du gillar ordning och reda - att du uppskattar att organisera samt strukturera. Du ska inte ha några problem med att ta ansvar och inte heller vara obekväm med att städa och hålla arbetsplatsen fräsch och ren.
Vi jobbar snabbt och därför är det nödvändigt att du som söker gillar att jobba i tempo.
För att du ska fungera och trivas på arbetsplatsen är det även nödvändigt att du som söker har fingertoppskänsla och uppskattar att skapa snygga utskick - även i högt tempo.
Du bör även vara bekväm med IT system och datorer.
Tjänst och förmåner:
Tjänsten är en heltidstjänst. Försäkringar samt tjänstepension genom FORA.
Om tjänsten låter intressant:
Skriv varför du tror att du passar och även när du kan börja arbeta. Skicka din ansökan till bifogad mailadress jobb (@) laglappen.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Cylinderoperatör sökes för säsongsarbete-Linde Gas Enköping

Ansök    Apr 19    Nercia Bemanning AB    Lagerarbetare
Vårt uppdrag Vi har förmånen att få samarbeta med fantastiska Linde Gas i Enköping. Förutom att Linde Gas erbjuder inkluderande chefer och medarbetare så erbjuds du som blir aktuell för tjänsten en trygg och säker arbetsmiljö. Med ett kontinuerligt säkerhetsarbete och ett etablerat säkerhetstänk slår man fast att säkerheten alltid går först! Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom automation, produktion eller orderhantering och truckkörning. Ar... Visa mer
Vårt uppdrag
Vi har förmånen att få samarbeta med fantastiska Linde Gas i Enköping. Förutom att Linde Gas erbjuder inkluderande chefer och medarbetare så erbjuds du som blir aktuell för tjänsten en trygg och säker arbetsmiljö.
Med ett kontinuerligt säkerhetsarbete och ett etablerat säkerhetstänk slår man fast att säkerheten alltid går först!

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom automation, produktion eller orderhantering och truckkörning.


Arbetsuppgifter
• Avdelning Industrigasproduktion. Arbetstiden är förlagd till antingen tvåskift där man växlar veckovis mellan dag och
kväll, alternativt enbart kväll
• Hantering av högteknologiska automationsrobotar i fyllningsverksamheten.
• Manuell fyllning och sortering.
• Orderplock.
• Truckkörning, innefattar både förflyttning av gods på lagerytor inomhus och utomhus.
• Att aktivt bidra till att säkerheten bibehålls. Du behöver ha ett inövat och etablerat säkerhetstänk i alla moment som finns i verksamheten. Du förväntas också att bidra till utvecklingen av avdelningens arbetssätt.


Din profil
• Naturligt säkerhetstänk
• Gymnasieexamen eller annan relevant utbildning.
• Erfarenhet från en produktionsverksamhet med höga säkerhetskrav.
• Erfarenhet av arbete inom både en automatiserad och manuell verksamhet med maskiner eller inom orderhantering/plock.
• Truckkörkort, meriterande om du har erfarenhet av att ha kört låglyftande åktruck i en produktionsverksamhet.
• Svenska-Goda kunskaper i tal och skrift.
• Engelska-Goda kunskaper i tal och skrift.


Övrig information
Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd hos Nercia Bemanning och uthyrd på uppdrag till Linde Gas i Enköping. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tim Nilsson på 076-317 34 20.

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön: Fast lön enligt kollektivavtal.Om kundföretaget
Linde tillverkar och marknadsför medicinska gaser, industrigaser och specialgaser för olika ändamål. I samarbete med kunderna, utvecklar vi totallösningar som omfattar gaser, kunskap om processer, gasutrustning och service. Linde i Sverige ingår i Linde koncernen och tillhör tillsammans med övriga nordiska länder och Baltikum Region Europe North. Linde är ett världsledande gas- och teknikbolag med anställda i omkring 100 länder. Vi erbjuder våra anställda en omväxlande, utmanande och stimulerande arbetsmiljö på en framtidsorienterad marknad. Linde eftersträvar jämställdhet och mångfald: därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter för att på så sätt stärka vår konkurrenskraft samt även återspegla samhället i övrigt.

Linde agerar ansvarsfullt gentemot sina aktieägare, affärspartners, anställda, samhället och miljön i alla sina affärsområden, regioner och platser över hela världen. Företaget är engagerat i utvecklingen av teknik och produkter som förenar målen om kundvärde och hållbar utveckling.


Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Extrajobb lagermedarbetare Västerås

VÅRT ERBJUDANDE Vi söker nu efter dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning, såsom annat arbete eller studier på minst 50%, till vår kunds lager i Västerås. Kunden är en välkänd distributör av e-handelsbeställningar. Arbetspassen är minst 4 timmar och förlagda någon gång mellan 09 - 18 Du blir del av en arbetsplats där din noggrannhet i kombination med din förmåga att vara effektiv kommer väl till pass. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö ... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Vi söker nu efter dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning, såsom annat arbete eller studier på minst 50%, till vår kunds lager i Västerås. Kunden är en välkänd distributör av e-handelsbeställningar.

Arbetspassen är minst 4 timmar och förlagda någon gång mellan 09 - 18

Du blir del av en arbetsplats där din noggrannhet i kombination med din förmåga att vara effektiv kommer väl till pass. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.

Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

På lagret bestås arbetsuppgifterna av att scanna paket med en scanner, sortera och packa paket i burar eller på pallar.
Arbetet kräver att man är alert och energisk då det krävs att man håller ett ganska högt tempo under sitt arbetspass.

DINA KVALIFIKATIONER

- Du bör kunna vara flexibel i din tillgänglighet

- Du behöver ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

- Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.

- Arbetsspråket är engelska så det är krav på att du besitter bra kunskaper i både tal och skrift då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial.

MERITERANDE

- Truckkort A 1-4 - B 1-5.

- Svenska språketDIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.

- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.

- har en hög servicenivå.

- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.

- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.

OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagerpersonal till Västerås!

Ansök    Apr 14    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmågra
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Wilhelm Aabö på 076 589 00 07 alternativt [email protected]

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Innesäljare/Lagerarbetare sökes

Ansök    Apr 11    Markgrossen i Sverige AB    Lagerarbetare
Vi växer och söker fler kollegor till vår storsatsning för 2023. Vi är en starkt expanderade markgrossist som tillhandahåller proffsprodukter inom mark till både privatpersoner och proffsföretag via kommande butik och e-handel. Kundservice är vår paradgren där vi håller världsklass och har nästintill enbart toppbetyg av våra kunder! Är du lite teknisk och händig samt tycker om arbetsdagar med variation som rör sig fort så är detta nåt för dig. Arbetsuppgif... Visa mer
Vi växer och söker fler kollegor till vår storsatsning för 2023.
Vi är en starkt expanderade markgrossist som tillhandahåller proffsprodukter inom mark till både privatpersoner och proffsföretag via kommande butik och e-handel.
Kundservice är vår paradgren där vi håller världsklass och har nästintill enbart toppbetyg av våra kunder!
Är du lite teknisk och händig samt tycker om arbetsdagar med variation som rör sig fort så är detta nåt för dig.
Arbetsuppgifter är varierande, men bland annat:
Plocka och packa varor.
Lasta och lasta av med truck.
Boka transporter.
Ihopmontering av våra egna produkter och paket.
Städa lokaler och kontor och hålla allmän ordning.
Städa bilar.
Köra ut material med våra egna bilar.

Vem är du? Glad & Trevlig. Roligare arbetsplats och nöjdare kunder!
Stresståligt! Detta är inget för glidare eller snackpåsar!
God Fysisk! Du behöver inte vara stark men många lyft och tunga lyft är vardag!
Plikttrogen! Du kommer få arbeta med frihet under eget ansvar och det krävs att du kan hantera det.
Arbetstid: 40timmar vecka.
Arbetstider enligt Schema: Vardagar 06:30 – 17:15 / Helg 09:45 – 15:15 (Under säsong)
Lön: Marknadsmässig Månadslön.
Krav: B-Körkort.
Meriterande: Truckkort. Dock inget krav då vi erbjuder utbildning annars.
Språkkrav: Flytande Svenska i tal då det är mycket kundkontakt med fackspråk på alla Sveriges dialekter och missförstånd får inte ske.
Anställningsform: Provanställning
Arbetsplats: Västerås
Start: Omgående
Vi “tror” att detta kan passa en nyfiken person som ska starta sin arbetskarriär.
Inget krav på erfarenhet utan det viktiga är att du är en glad och trevlig person med fart under fötterna!
Kontakta Maria Lundmark via E-post: [email protected]
Vi har hög belastning så enbart kontakt vi e-post.
Sökande som ringer eller gör spontanbesök blir automatisk diskvalificerade! Visa mindre

Livsmedelsoperatörer på deltid till Västerås

Ansök    Mar 29    Performiq AB    Lagerarbetare
Tjänstebeskrivning & erbjudande Vi söker nu livsmedelsoperatörer som arbetar vid behov hos vår samarbetspartner i Västerås. Här får du med en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier, idrottskarriär eller annat deltidsjobb, möjlighet att arbeta extra vid behov och samla värdefull arbetslivserfarenhet. ERBJUDANDE OCH ARBETSUPPGIFTER PerformIQ söker för kunds räkning livsmedelsoperatörer till Västerås. I rollen kommer du att arbeta med att övervak... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi söker nu livsmedelsoperatörer som arbetar vid behov hos vår samarbetspartner i Västerås. Här får du med en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier, idrottskarriär eller annat deltidsjobb, möjlighet att arbeta extra vid behov och samla värdefull arbetslivserfarenhet.

ERBJUDANDE OCH ARBETSUPPGIFTER
PerformIQ söker för kunds räkning livsmedelsoperatörer till Västerås. I rollen kommer du att arbeta med att övervaka, justera och sköta driften av företagets produkter och maskiner. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära manuell hantering och paketering av livsmedelsprodukter. Hanteringen av livsmedelsprodukter innebär att det ställs stora krav på hygien i lokalerna och att dom är tempererade i ett kylskåpskallt klimat.

Personprofil
PERSONPROFIL
För att du ska trivas med arbetet tror vi att du som person är noggrann, lyhörd och uthållig. Du ser inte att monotont arbete är något problem. Du motiveras av att nå de dagliga målen som finns i produktionen med högsta kvalité och noggrannhet samt har en god problemlösningsförmåga och ett effektivt arbetssätt. Vidare krävs att du är en prestigelös lagspelare. Då vi söker personer till vår bemanningspool där det är viktigt för oss att du är flexibel och kan hoppa in även med kort varsel.

För att lyckas i rollen som livsmedelsoperatör krävs att du:
• Uttrycker dig väl i svenska, både i tal och skrift
• Är rökfri
• Har god fysik då detta är ett fysiskt arbete

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom någon form av produktionsverksamhet. Vidare värderar vi dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som livsmedelsoperatör.

Övrigt
Start: Mars
Omfattning: Vid behov
Arbetstid: Dagtid, 06:30-14:30, vardagar
Plats: Västerås

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Lagerpersonal till Västerås!

Ansök    Apr 4    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmågra
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Wilhelm Aabö på 076 589 00 07 alternativt [email protected]

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Postnord i Västerås!

Ansök    Mar 30    Performiq AB    Lagerarbetare
Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du lösningsorienterad och gillar att ge förstklassig service till kunder? Trivs du i en social roll med högt tempo och letar efter en tjänst där du kan utvecklas och växa? Då ska du söka tjänsten som kundtjänstmedarbetare till Postnord i Västerås! PerformIQ söker nu kundtjänstmedarbetare till Postnord i Västerås. Du är en viktig första kontakt för företagets kunder och sätter alltid god service som högsta prioritet. Post... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du lösningsorienterad och gillar att ge förstklassig service till kunder? Trivs du i en social roll med högt tempo och letar efter en tjänst där du kan utvecklas och växa? Då ska du söka tjänsten som kundtjänstmedarbetare till Postnord i Västerås!

PerformIQ söker nu kundtjänstmedarbetare till Postnord i Västerås. Du är en viktig första kontakt för företagets kunder och sätter alltid god service som högsta prioritet. Postnord erbjuder stora utvecklingsmöjligheter inom företagets alla delar och har uppföljningar veckovis och månadsvis för att du själv ska kunna känna att du når dina mål och trivs i din roll.

Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:
• Kundservice via telefon och mejl
• Söka under pågående samtal i befintliga databaser och lämna svar och information till kunder
• Ta emot och handlägga ärenden och detaljregistrera dem i befintliga system
• Sälja Postnords produkter & tjänster utifrån kundens behov på uppdrag av Försäljning
Personprofil
Som person ser vi att du är lösningsorienterad, strukturerad och gillar att ge god service. Du har inga problem med att prata i telefon, utan ser det som en rolig del av arbetet. Du har en fallenhet för att på ett tydligt och pedagogiskt sätt förmedla information och hjälpa andra människor. Du tycker om när det är ett högt tempo i arbetet och kan med enkelhet prioritera mellan flera parallella arbetsuppgifter. Inom Postnord är det viktigt att du har rätt mental inställning. Inom kundservice betyder det att vi ska upplevas som okomplicerade, vänliga och förtroendeingivande.

För att lyckas i rollen krävs vidare:
• Fullgjort gymnasiet och har godkända gymnasiebetyg
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Erfarenhet av kundkontakt över telefon eller annan kundservice
• God datorvana


Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid måndag-fredag. Kväll kan förekomma.
Plats: Västerås
Vi kommer även begära registerutdrag samt arbetstillstånd för arbete i Sverige.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i denna roll som kundtjänstmedarbetare till Postnord.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Morgan Hassel på mailadress [email protected].
Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!'

sökord: kundtjänst, västerås, kundtjänstmedarbetare, postnord, posten, kundservice, heltid


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Lagerpersonal heltid ICA Sverige Västerås

Ansök    Mar 22    ICA Sverige AB    Lagerarbetare
Nu söker ICA nya medarbetare till vårt lager i Västerås för heltidsarbete Vill du bli en del av ett team där du kan vara med och påverka förbättringar och förändringar, större som mindre? Den chansen får du hos oss på ICA DE Västerås. Tillsammans ser vi till att alltid försöka leverera på topp och ge butikerna service i världsklass. Vår huvudsakliga arbetsuppgift är att leverera varor till ICAs butiker. Arbetet innebär truckkörning samt plocka varor för ha... Visa mer
Nu söker ICA nya medarbetare till vårt lager i Västerås för heltidsarbete
Vill du bli en del av ett team där du kan vara med och påverka förbättringar och förändringar, större som mindre? Den chansen får du hos oss på ICA DE Västerås.
Tillsammans ser vi till att alltid försöka leverera på topp och ge butikerna service i världsklass.
Vår huvudsakliga arbetsuppgift är att leverera varor till ICAs butiker.
Arbetet innebär truckkörning samt plocka varor för hand med hjälp av röstenhet som instruerar dig vad som skall plockas. För att kunna arbeta på vårt lager så behövs en truckutbildning som ICA står för oavsett om du har truckkort idag eller inte.
Arbetet är fysiskt krävande och präglas av högt arbetstempo. Därför är en god fysik en förutsättning för att klara arbetet och må väl.
Arbetstiderna kan variera mellan 05:00-24:00 alla veckans dagar. Utöver detta kan även nattarbete förekomma. Det är därför viktigt att du kan ta dig till arbetet under dessa arbetstider.
Vi arbetar i olika temperaturzoner, från ca +15 till ca – 25 grader.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning under 6 månader.
Vi tillämpar lönesättning enligt avtal, och inom orderplock tillkommer även ackordstillägg.
Vill du veta mer om hur det är att arbeta som lagermedarbetare hos oss på ICA? Klicka på länken och se en kort film där en av våra medarbetare berättar.
Att arbeta på ICA lager


Grundläggande krav och meriter:
Du ska ha fyllt 18 år samt meriterande vid fullständig gymnasieutbildning. Du ska kunna tala och läsa svenska obehindrat. Det är meriterande om du har körkort, eller om du tidigare har arbetat inom lager eller i livsmedelsbutik.
Ansök genom att ladda upp ditt CV och personligt brev, vi gör urval och återkopplar besked löpande under rekryteringsprocessen.
Du kan eventuellt bli kontaktad via ett 010-nummer, så tänk på att svara för vidare kontakt.
Sista dag för ansökan:
2023-04-09
Tjänstens tillsättning sker mellan perioden: vecka 13 – vecka 22 – 2023

Vid frågor om rekryteringsprocessen, så kontakta rekryteringsteamet via mail: [email protected]
Vid frågor facklig kontakt: Daniel Högbacka – Ordförande Handels 072-220 20 76
I rekryteringen gör vi urval baserat på din ansökan, svar på urvalsfrågor, språk och personlighetstest.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha rökfria arbetsplatser. Arbetsmiljön på ICAs arbetsplatser ska vara nykter och fri från droger.

Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet samt utför bakgrundskontroll på slutkandidaterna.
Vi på ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Vi har som målsättning att ha rökfria arbetsplatser. Arbetsmiljön på ICAs arbetsplatser ska vara nykter och fri från droger och därför tillämpar vi slumpvisa alkohol- och drogtester. Läs mer om ICA lager och logistik


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Terminalarbetare (deltid) #737

Ansök    Mar 28    Flexio Work AB    Lagerarbetare
TERMINALARBETARE (DELTID) Budbee Västerås behöver förstärka sin arbetsstyrka och söker just nu duktiga terminalarbetare till sin terminal. OM BUDBEE Budbee är ett techbolag som erbjuder en logistiklösning i teknisk framkant för e-handlare. De kallar kombinationen av teknisk innovation som används för att lösa logistiska utmaningar för logtech. Sedan 2016 har Budbee lett den tekniska revolutionen för logistik genom att låta konsumenterna bestämma när och hu... Visa mer
TERMINALARBETARE (DELTID)
Budbee Västerås behöver förstärka sin arbetsstyrka och söker just nu duktiga terminalarbetare till sin terminal.
OM BUDBEE
Budbee är ett techbolag som erbjuder en logistiklösning i teknisk framkant för e-handlare. De kallar kombinationen av teknisk innovation som används för att lösa logistiska utmaningar för logtech. Sedan 2016 har Budbee lett den tekniska revolutionen för logistik genom att låta konsumenterna bestämma när och hur Budbee ska leverera deras paket. Budbee erbjuder en innovativ, flexibel leveranstjänst till 25 miljoner människor i Sverige, Nederländerna, Finland och Danmark. Budbee är ett dynamiskt, snabbväxande företag som alltid strävar mot målet - att bidra till den bästa shoppingupplevelsen på marknaden.
UPPDRAGSBESKRIVNING
Som terminalarbetare arbetar du i Budbees terminal där det inkommer tusentals paket som skall lastas om, sorteras och skickas ut för leverans. Arbetet består av både maskinell och manuell sortering i olika grad och beror på var du arbetar. Häri ligger att säkerställa att verksamheten fortskrider utan hinder genom att noggrant se till så att gods kommer in och ut ur terminalen enligt tidtabell.
ARBETSUPPGIFTER
Sortering - Plockning - Scanning
OBS! Notera att du i denna tjänst kommer att behöva hantera även lådor med alkohol.
VAD FÖRVÄNTAS AV DIG
Som terminalarbetare trivs du med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetet innehåller en hel del tunga moment och sker i ett högt tempo, vilket innebär att god fysik är en förutsättning. Även förmåga att hantera IT-hjälpmedel är bra egenskaper. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt – Budbee förväntar sig god service och hög kvalitet. Som person är du punktlig, noggrann och sprider en positiv stämning omkring dig. Du är en naturlig problemlösare och älskar utmaningar.
OBS! På grund av begränsningar i buss/tågförbindelser behöver du kunna ta dig till arbetsplatsen med egen bil.
ARBETSTID
Du förväntas kunna jobba ca 3-4 dag/vecka måndag - lördag på skifttider som är kl. 10:30-15:30.
Ett vanligt arbetspass uppgår i snitt till ca 5 timmar.
KRAV
Du måste ha fyllt 18 år
B-körkort
Förståelse för Microsoft Office
Goda datakunskaper
Stark lagspelare
God fysik
Goda kunskaper i engelska (skriftligt och verbalt)
Bakgrundskontroll – Nolltolerans mot förekommande i brottsregister

MERITERANDE
Erfarenhet av liknande arbete

ANSTÄLLNINGSFORM
Tjänsten är en visstidsanställning (vid behov)
LÖN
Lönen är 132,50Kr/tim och OB-tillägg är 30kr/tim efter kl. 18 på vardagar och 60kr/tim efter kl. 00.00-06.00. Jobbar man helg så är OB 60kr/tim. Semesterersättningen är 12% på hela lönebeloppet och utbetalas månadsvis i samband med löneutbetalning.
Stämmer detta in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Urval hålls löpande då vi avser att tillsätta personer till poolen löpande. Visa mindre

Lagerpersonal till Västerås!

Ansök    Mar 27    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmågra
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Wilhelm Aabö på 076 589 00 07 alternativt [email protected]

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Extrajobb som livsmedelsoperatör på HFG i Västerås!

Ansök    Mar 8    Manpower AB    Lagerarbetare
Är du på jakt efter ett extrajobb där du får en mångsidig roll som kräver mycket eget ansvar? Motiveras du dessutom av att arbeta fysiskt i högt tempo? Då kan det här vara din nästa utmaning! Just nu söker vi på Manpower dig som vill jobba extra som livsmedelsoperatör på HFG i Västerås. Vill du vara med på HFGs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och HFG. Du kommer att bli anstä... Visa mer
Är du på jakt efter ett extrajobb där du får en mångsidig roll som kräver mycket eget ansvar? Motiveras du dessutom av att arbeta fysiskt i högt tempo? Då kan det här vara din nästa utmaning! Just nu söker vi på Manpower dig som vill jobba extra som livsmedelsoperatör på HFG i Västerås. Vill du vara med på HFGs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och HFG. Du kommer att bli anställd av Manpower men vara en del av bemanningspoolen hos HFG.Vad innebär det att jobba extra som livsmedelsoperatör på HFG?

Vi söker just nu extrapersonal till köttproduktionen på HFG, vilket innebär att du kommer jobba på någon av produktionslinjerna. Jobbet som livsmedelsoperatör är en allsidig roll där du kommer att fördela och förpacka rått kött. Du kommer även sätta etiketter på förpackningarna samt kontinuerligt säkerställa korrekt råvaruhantering. Det är viktigt att man i rollen som livsmedelsoperatör är noggrann och upprätthåller ordning och reda omkring sigÄr du rätt person för rollen som livsmedelsoperatör?

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du arbetar målinriktat för att nå resultat och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Det är viktigt att du vågar ta egna initiativ och att du har ett driv som tar dig framåt. Vidare är du noggrann i ditt arbete samt har en förmåga att ta hänsyn till både helheten och detaljerna. Som extrajobbare är det viktigt att du är flexibel kring dina arbetstider.Vi på Manpower söker dig som

* Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
* Har B-körkort och tillgång till bil
* Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* Är flexibel med dina arbetstider
* Har god fysik

Det är meriterande om du har kunskaper i SAP och truckkort A och B.Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta Talent Sourcing Specialist Hedda Seebass Svensson via e-post: [email protected].

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Extrajobb inom ICA lager

Ansök    Mar 7    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning  Studerar eller arbetar du på minst 50% och är intresserad av ett extrajobb på sidan av? Då är det dig vi söker! Vi söker noggranna medarbetare som vill arbeta extra på ICAs lager i Västerås med orderplock och truckkörning. Vi har som krav att du ska kunna jobba minst 2-3 dagar i veckan under våren (ej bara helger). Därefter heltid under sommaren 2023 där veckorna 27-34 är obligatoriska. Schema planeras vecka för vecka och du kan även be... Visa mer
Arbetsbeskrivning
 Studerar eller arbetar du på minst 50% och är intresserad av ett extrajobb på sidan av? Då är det dig vi söker!

Vi söker noggranna medarbetare som vill arbeta extra på ICAs lager i Västerås med orderplock och truckkörning. Vi har som krav att du ska kunna jobba minst 2-3 dagar i veckan under våren (ej bara helger). Därefter heltid under sommaren 2023 där veckorna 27-34 är obligatoriska.
Schema planeras vecka för vecka och du kan även behöva hoppa in med kortare varsel, vi fäster därför stor vikt vid flexibilitet.

Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och även helg/röda dagar mellan klockan 05.30-23.05. Nattarbete kan förekomma i ett senare skede. Det är däremot ett krav att kunna jobba samtliga skift. 
Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av randstad, men arbeta hos ICA.
 

Ansvarsområden
 
Vi söker dig som vill arbeta med kroppen då arbetet består av många lyft och vissa tunga lyft förekommer. Det är viktigt att du kan arbeta i högt tempo efter uppsatta mål.

Som orderplockare arbetar du med röststyrd expedition och arbetet innebär att du från truck plockar kolli för hand. Viktigt att känna till är att du kommer arbeta i olika temperaturzoner, från ca +15 till ca -26 grader.
Tjänsten startar med en introduktion där du får lära dig alla arbetsmoment samt får en utbildning för låglyftande plocktruck innan start.

Vi tillämpar drogtestning samt utför bakgrundskontroll i samband med rekryteringsförfarandet.

randstad erbjuder
Förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort
Ett flexibelt extrajobb med lön enligt kollektivavtal och OB enligt Lager- och ehandels avtalet.
Karriärmöjligheter inom randstad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Observera att vi endast tar emot ansökningar via annonsen. 

Kvalifikationer
 
Du ska ha möjlighet att delta under 2 sammanhängande veckors introduktion (40h/vecka)
Hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift
Arbeta heltid under sommaren 2023, vecka 27-34
 Kan arbeta  2-3 pass/vecka under våren, både morgon och kväll. (ej endast helg)
Studier eller annat arbete på minst 50% (Du måste uppvisa intyg för att vara aktuell, detta är i enlighet med vårt ramavtal.
Inga problem att ta dig till arbetet på egen hand, oavsett arbetstid


 

Om företaget
 ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha rökfria arbetsplatser. Arbetsmiljön på ICAs arbetsplatser ska vara nykter och fri från droger.
Vi på ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Läs mer om ICA lager och logistik Visa mindre

Livsmedelsoperatör till HFG i Västerås

Ansök    Mar 17    Manpower AB    Lagerarbetare
Motiveras du av samarbete och att jobba i högt tempo? Då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Manpower livsmedelsoperatörer till vår kund HFG i Västerås. Vill du vara med på HFGs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och HFG. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos HFG. Vad innebär ett jobb som livsmedelsoperatör? Som livsmedelsoperatör på HFG kommer... Visa mer
Motiveras du av samarbete och att jobba i högt tempo? Då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Manpower livsmedelsoperatörer till vår kund HFG i Västerås. Vill du vara med på HFGs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och HFG. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos HFG.Vad innebär ett jobb som livsmedelsoperatör?

Som livsmedelsoperatör på HFG kommer du att:

* Jobba i köttproduktionen
* Hantera rått kött
* Säkerställa korrekt råvaruhantering och produktion
* Förpacka produkter
* Göra löpande kvalitetskontrollerÄr du rätt för rollen?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du känner dig bekväm med att ha mycket eget ansvar och att du har ett stort driv. Vidare är det viktigt att du har en flexibel inställning och är arbetsvillig.Till uppdraget hos HFG söker vi dig har:

* Körkort och tillgång till bil
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* God fysikDet är även meriterande om du har kunskaper i SAP och truckkort A och B.Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta Talent Sourcing Specialist Hedda Seebass Svensson via e-post: [email protected].Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Heltidsarbete till ICAs lager i västerås

Ansök    Mar 7    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning Vi söker noggranna medarbetare som vill arbeta heltid på ICAs lager i Västerås med orderplock och truckkörning.  Schema planeras vecka för vecka och du kan även behöva hoppa in med kortare varsel, vi fäster därför stor vikt vid flexibilitet. Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och även helg/röda dagar mellan klockan 05.30-23.05. Nattarbete kan förekomma i ett senare skede. Det är däremot ett krav att kunna jobba samtliga skift.  Uppdrag... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker noggranna medarbetare som vill arbeta heltid på ICAs lager i Västerås med orderplock och truckkörning. 
Schema planeras vecka för vecka och du kan även behöva hoppa in med kortare varsel, vi fäster därför stor vikt vid flexibilitet.

Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och även helg/röda dagar mellan klockan 05.30-23.05. Nattarbete kan förekomma i ett senare skede. Det är däremot ett krav att kunna jobba samtliga skift. 
Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av randstad, men arbeta hos ICA. 

Ansvarsområden
Vi söker dig som vill arbeta med kroppen då arbetet består av många lyft och vissa tunga lyft förekommer. Det är viktigt att du kan arbeta i högt tempo efter uppsatta mål.

Som orderplockare arbetar du med röststyrd expedition och arbetet innebär att du från truck plockar kolli för hand. Viktigt att känna till är att du kommer arbeta i olika temperaturzoner, från ca +15 till ca -28 grader.
Tjänsten startar med en introduktion där du får lära dig alla arbetsmoment samt får en utbildning för låglyftande plocktruck innan start.

Vi tillämpar drogtestning samt utför bakgrundskontroll i samband med rekryteringsförfarandet.

randstad erbjuder:
• Förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort
• Lön enligt kollektivavtal och OB enligt Lager- och ehandels avtalet.
• Karriärmöjligheter inom randstad.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Observera att vi endast tar emot ansökningar via annonsen.
 

Kvalifikationer
 • Hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift
• Slutfört gymnasiet eller innehar relevant arbetslivserfarenhet 
• Inga problem att ta dig till arbetet på egen hand, oavsett arbetstid
 

Om företaget
 ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha rökfria arbetsplatser. Arbetsmiljön på ICAs arbetsplatser ska vara nykter och fri från droger.
Vi på ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Läs mer om ICA lager och logistik Visa mindre

Livsmedelsoperatörer på deltid till Västerås

Ansök    Mar 6    Performiq AB    Lagerarbetare
Tjänstebeskrivning & erbjudande Vi söker nu livsmedelsoperatörer som arbetar vid behov hos vår samarbetspartner i Västerås. Här får du med en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier, idrottskarriär eller annat deltidsjobb, möjlighet att arbeta extra vid behov och samla värdefull arbetslivserfarenhet. ERBJUDANDE OCH ARBETSUPPGIFTER PerformIQ söker för kunds räkning livsmedelsoperatörer till Västerås. I rollen kommer du att arbeta med att övervak... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi söker nu livsmedelsoperatörer som arbetar vid behov hos vår samarbetspartner i Västerås. Här får du med en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier, idrottskarriär eller annat deltidsjobb, möjlighet att arbeta extra vid behov och samla värdefull arbetslivserfarenhet.

ERBJUDANDE OCH ARBETSUPPGIFTER
PerformIQ söker för kunds räkning livsmedelsoperatörer till Västerås. I rollen kommer du att arbeta med att övervaka, justera och sköta driften av företagets produkter och maskiner. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära manuell hantering och paketering av livsmedelsprodukter. Hanteringen av livsmedelsprodukter innebär att det ställs stora krav på hygien i lokalerna och att dom är tempererade i ett kylskåpskallt klimat.

Personprofil
PERSONPROFIL
För att du ska trivas med arbetet tror vi att du som person är noggrann, lyhörd och uthållig. Du ser inte att monotont arbete är något problem. Du motiveras av att nå de dagliga målen som finns i produktionen med högsta kvalité och noggrannhet samt har en god problemlösningsförmåga och ett effektivt arbetssätt. Vidare krävs att du är en prestigelös lagspelare. Då vi söker personer till vår bemanningspool där det är viktigt för oss att du är flexibel och kan hoppa in även med kort varsel.

För att lyckas i rollen som livsmedelsoperatör krävs att du:
• Uttrycker dig väl i svenska, både i tal och skrift
• Är rökfri
• Har god fysik då detta är ett fysiskt arbete

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom någon form av produktionsverksamhet. Vidare värderar vi dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som livsmedelsoperatör.

Övrigt
Start: Mars
Omfattning: Vid behov
Arbetstid: Dagtid, 06:30-14:30, vardagar
Plats: Västerås

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Däckskiftare och däcktvättare för ett uppdrag på heltid i Västerås!

Nu söker vi dig som vill jobba heltid med däckskifte/däcktvätt i Västerås! Har du ett bil intresse och söker ett roligt och tempofyllt arbete? Läs då vidare! För kunds räkning söker vi nu noggranna och effektiva medarbetare som vill jobba heltid som däckskiftare/däcktvättare under säsong. Kunden är en välkänd bilverkstad och är en av Sveriges största kedjor inom däck och fälj, de utför allt ifrån service till reparationer på bilar samt byter och förvarar ... Visa mer
Nu söker vi dig som vill jobba heltid med däckskifte/däcktvätt i Västerås! Har du ett bil intresse och söker ett roligt och tempofyllt arbete? Läs då vidare!

För kunds räkning söker vi nu noggranna och effektiva medarbetare som vill jobba heltid som däckskiftare/däcktvättare under säsong. Kunden är en välkänd bilverkstad och är en av Sveriges största kedjor inom däck och fälj, de utför allt ifrån service till reparationer på bilar samt byter och förvarar däck.

· Som däckskiftare skiftar man från vinterdäck till sommardäck.
· Som däcktvättare tvättar du däck, plockar in & ut ur däckförvaringen.

Du kommer att bli anställd av Student Consulting som konsult men utför arbetet hos vår kund i deras trivsamma och rymliga lokaler på Tunbytorp i Västerås. Tjänsten beräknas starta v.13 den 27 mars och är förlagd i ca 3-4 veckor och arbetstiderna är vardagar, mellan 7-16 eller 10-19.

Din profil
- Du trivs med ett fysiskt arbete där du jobbar med kroppen.
- Du är lyhörd och ska kunna utföra de arbetsuppgifter du blir fördelad.
- Har B-körkort för manuell bil.
- Kan prata obehindrat på svenska eller engelska.
- Är effektiv, noggrann och gillar att samarbeta.
- Godkänt belastningsregister.

Vidare är det även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med bilar eller har ett intresse för det.
Vi kommer att begära ut polisregisterutdrag som en del av processen.

Ta chansen till ett trevligt och utmanande jobb! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas redan idag, så passa på att ansöka direkt!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Lagerpersonal till Västerås!

Ansök    Feb 28    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmågra
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Wilhelm Aabö på 076 589 00 07 alternativt [email protected]

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Plockare till exstrajobb i västerås

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill komma in och jobba extra hos våran kund i Västerås under deras kampanjer under året då det behövs mycket personal. Vi ser gärna att du är alert som person då du ska plocka med hjälp av vagn och scanner som hjälpmedel.


Arbetstid: Vardagar 8.00-17.00

Du ska ha en annan sysselsättning på minst 50%, då det här är en deltidstjänst!


Din profil
Har du bra arbetsmoral gillar högt tempo och är snabblärd då är det dig vi söker!
Ingen tidigare erfarenhet krävs!

Krav:
-18år
-Kunna arbeta vardagar 8.00-17.00
-Obehindrad svenska i tal och skrift
-Annan sysselsättning

Meriterande:
-Körkort och tillgång till bil

Låter detta som rätt tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Extraarbete Nordic Outdoor & Sports Group´s lager i Västerås

Pack och plock jobbansökan OutdoorExperten Nordic Outdoor & Sports Group AB (Nordic OSG AB) består av 4 specialistinriktade e-handelssiter inom sport & outdoor: OutdoorExperten, Skistart, MultiTriathlon samt Climbing247. Vår målgrupp är människor som har ett aktivt uteliv och som förstår värdet av högkvalitativa produkter. Vårt mål är att leverera enastående service och inspirera vår omgivning till nya drömmar och äventyr i naturen. Dina uppgifter komme... Visa mer
Pack och plock jobbansökan OutdoorExperten
Nordic Outdoor & Sports Group AB (Nordic OSG AB) består av 4 specialistinriktade e-handelssiter inom sport & outdoor: OutdoorExperten, Skistart, MultiTriathlon samt Climbing247. Vår målgrupp är människor som har ett aktivt uteliv och som förstår värdet av högkvalitativa produkter. Vårt mål är att leverera enastående service och inspirera vår omgivning till nya drömmar och äventyr i naturen.


Dina uppgifter kommer innebära packning och plockning på lager, inleveranser, utleveranser och retur/reklamationshantering.


Tjänsten gäller timanställning och vid behov. Du blir en del av vår lagerpool som tidvis jobbar extra.


Vi ser gärna att du kan börja omgående, behovet kommer vara extra stort under mars, november/december/januari.


Ett stort plus om du även kan jobba kvällar och helger.


Tjänsterna kan komma att tillsättas omgående, sista ansökningsdag: 2023-02-10 Visa mindre

Materialadministratör till Lager, Mälarenergi AB

Ansök    Feb 20    Mälarenergi AB    Lagerarbetare
Vi på Mälarenergi bryr oss om och utvecklar det samhälle vi lever i. Varje dag året om. Det har vi gjort i 150 år och det kommer vi fortsätta att göra. Med hållbara produkter och tjänster bidrar vi till minskad klimatpåverkan och ett mer hållbart samhälle.  Om arbetsplatsen Lager är en av fyra grupper inom Underhåll, vi arbetar i nära samarbete med grupperna för Mekaniskt underhåll, El, Instrument & Automation samt Underhållssupport. Lager ansvarar för re... Visa mer
Vi på Mälarenergi bryr oss om och utvecklar det samhälle vi lever i. Varje dag året om. Det har vi gjort i 150 år och det kommer vi fortsätta att göra. Med hållbara produkter och tjänster bidrar vi till minskad klimatpåverkan och ett mer hållbart samhälle. 

Om arbetsplatsen
Lager är en av fyra grupper inom Underhåll, vi arbetar i nära samarbete med grupperna för Mekaniskt underhåll, El, Instrument & Automation samt Underhållssupport. Lager ansvarar för reservdelar, förbrukningsmaterial, godsmottagning, distribuering av material och inköp. Vi säkerställer att utförandeenheterna har rätt reservdelar, material och verktyg. Rätt sak vid rätt tid. Vi är en grupp som trivs tillsammans och som är mer än bara arbetskollegor.

Arbetet är förlagt till dagtid mån-fre 07:00-15:30.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som materialadministratör så arbetar du i ett team med syfte att tillgodose kraftvärmeverkets behov av reservdelshållning, vilket består av ny- och återanskaffning av material, inventering och materialbredning till olika jobb.

Arbetet innefattar godshantering och logistik av ankommande/avgående gods samt hantering av förbrukningsmaterial och verktyg.

I teamet är du med och driver utvecklingen av arbetsflödet där vi löpande effektiviserar och genomför förbättringar i lagerverksamheten för att nå de mål som har satts upp i enlighet med våra värderingar och strategier.

Din profil
Du som söker är nyfiken och brinner för att ta fram och utveckla smarta arbetsflöden.

Vi ser gärna att du har vana av att jobba med lagerarbete, lageradministration, samt arbetslivserfarenhet inom industri och/eller produktion. Vi ser att du har goda datakunskaper och erfarenhet av att arbeta i MS Office. Har du kunskap i att arbeta i affärssystemet IFS så är det meriterande. Har du tidigare erfarenhet i att administrera skyddsronder och riskbedömningar så är det meriterande.

Det är viktigt att du är en person med energi som trivs att jobba i team och vill bidra till förbättringar. Du är ordningsam, strukturerad, plikttrogen och vill hitta en arbetsplats där du kan utvecklas långsiktigt. Du kan växla arbetstempo utefter behov och du tar ett stort eget ansvar över dina arbetsuppgifter och har en god serviceförmåga.

Körkort behörighet B är ett krav, Truckkort och C-körkort är meriterande.

Du identifierar dig med våra värderingar, Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss.

Övrigt

Mälarenergi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

Vid en anställning inom Mälarenergi som är placerad i säkerhetsklass 2, är det krav på svenskt medborgarskap. Personer som har dubbelt medborgarskap räknas som svenska medborgare om det ena medborgarskapet är svenskt. 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

På Mälarenergi finns många yrkesgrupper och flera fackförbund representerade. Har du frågor kan du kontakta våra fackliga representanter här.

Läs mer: Jobba hos Mälarenergi AB

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.Om Mälarenergi AB

Vill du göra skillnad där du är?

På Mälarenergi är vi över 700 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten – och bredbandslösningar.

Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor. Visa mindre

Cylinderoperatör sökes för säsongsarbete-Linde Gas Enköping

Ansök    Feb 23    Nercia Bemanning AB    Lagerarbetare
Vårt uppdrag Vi har förmånen att få samarbeta med fantastiska Linde Gas i Enköping. Förutom att Linde Gas erbjuder inkluderande chefer och medarbetare så erbjuds du som blir aktuell för tjänsten en trygg och säker arbetsmiljö. Med ett kontinuerligt säkerhetsarbete och ett etablerat säkerhetstänk slår man fast att säkerheten alltid går först! Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom automation, produktion eller orderhantering och truckkörning. Ar... Visa mer
Vårt uppdrag
Vi har förmånen att få samarbeta med fantastiska Linde Gas i Enköping. Förutom att Linde Gas erbjuder inkluderande chefer och medarbetare så erbjuds du som blir aktuell för tjänsten en trygg och säker arbetsmiljö.
Med ett kontinuerligt säkerhetsarbete och ett etablerat säkerhetstänk slår man fast att säkerheten alltid går först!

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom automation, produktion eller orderhantering och truckkörning.


Arbetsuppgifter
• Avdelning Industrigasproduktion. Arbetstiden är förlagd till antingen tvåskift där man växlar veckovis mellan dag och
kväll, alternativt enbart kväll
• Hantering av högteknologiska automationsrobotar i fyllningsverksamheten.
• Manuell fyllning och sortering.
• Orderplock.
• Truckkörning, innefattar både förflyttning av gods på lagerytor inomhus och utomhus.
• Att aktivt bidra till att säkerheten bibehålls. Du behöver ha ett inövat och etablerat säkerhetstänk i alla moment som finns i verksamheten. Du förväntas också att bidra till utvecklingen av avdelningens arbetssätt.


Din profil
• Naturligt säkerhetstänk
• Gymnasieexamen eller annan relevant utbildning.
• Erfarenhet från en produktionsverksamhet med höga säkerhetskrav.
• Erfarenhet av arbete inom både en automatiserad och manuell verksamhet med maskiner eller inom orderhantering/plock.
• Truckkörkort, meriterande om du har erfarenhet av att ha kört låglyftande åktruck i en produktionsverksamhet.
• Svenska-Goda kunskaper i tal och skrift.
• Engelska-Goda kunskaper i tal och skrift.


Övrig information
Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd hos Nercia Bemanning och uthyrd på uppdrag till Linde Gas i Enköping. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tim Nilsson på 076-317 34 20.

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön: Fast lön enligt kollektivavtal.Om kundföretaget
Linde tillverkar och marknadsför medicinska gaser, industrigaser och specialgaser för olika ändamål. I samarbete med kunderna, utvecklar vi totallösningar som omfattar gaser, kunskap om processer, gasutrustning och service. Linde i Sverige ingår i Linde koncernen och tillhör tillsammans med övriga nordiska länder och Baltikum Region Europe North. Linde är ett världsledande gas- och teknikbolag med anställda i omkring 100 länder. Vi erbjuder våra anställda en omväxlande, utmanande och stimulerande arbetsmiljö på en framtidsorienterad marknad. Linde eftersträvar jämställdhet och mångfald: därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter för att på så sätt stärka vår konkurrenskraft samt även återspegla samhället i övrigt.

Linde agerar ansvarsfullt gentemot sina aktieägare, affärspartners, anställda, samhället och miljön i alla sina affärsområden, regioner och platser över hela världen. Företaget är engagerat i utvecklingen av teknik och produkter som förenar målen om kundvärde och hållbar utveckling.


Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Livsmedelsoperatörer till HFG i Västerås!

Ansök    Feb 24    Manpower AB    Lagerarbetare
Motiveras du av samarbete och att jobba i högt tempo? Då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Manpower livsmedelsoperatörer till vår kund HFG i Västerås. Vill du vara med på HFGs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och HFG. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos HFG. Vad innebär ett jobb som livsmedelsoperatör? Som livsmedelsoperatör på HFG kommer... Visa mer
Motiveras du av samarbete och att jobba i högt tempo? Då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Manpower livsmedelsoperatörer till vår kund HFG i Västerås. Vill du vara med på HFGs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och HFG. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos HFG.Vad innebär ett jobb som livsmedelsoperatör?

Som livsmedelsoperatör på HFG kommer du att:

* Jobba i köttproduktionen
* Hantera rått kött
* Säkerställa korrekt råvaruhantering och produktion
* Förpacka produkter
* Göra löpande kvalitetskontrollerÄr du rätt för rollen?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du känner dig bekväm med att ha mycket eget ansvar och att du har ett stort driv. Vidare är det viktigt att du har en flexibel inställning och är arbetsvillig.Till uppdraget hos HFG söker vi dig har:

* Körkort och tillgång till bil
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* God fysikDet är även meriterande om du har kunskaper i SAP och truckkort A och B.Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta Talent Sourcing Specialist Hedda Seebass Svensson via e-post: [email protected].Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Lagermedarbetare

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Vi söker arbetsvilliga och duktiga lagermedarbetare till kund i Västerås.

Vi söker dig som har god lagervana, är arbetsvillig, självgående och ansvarstagande. Arbetsuppgifter som förekommer är sortering, packetering och organisering av diverse material i lagret mm.

Ort:västerås
Arbetstider: Varierande
Behov: Heltidare och deltidare

Din profil
Vi söker dig som är en positiv och engagerad lagspelare med drivkraft och vilja att bidra i det dagliga förbättringsarbetet.

Tempot är högt och det gäller att vara både snabb och noggrann.

Du bör vara målinriktad, flexibel och ansvarstagande.

Krav:
-Truckkort
-Obehindrad svenska i tal och skrift

Meriterande:
-Körkort och tillgång till bil Visa mindre

Truckförare

Ansök    Feb 20    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning Är du en driven, ansvarstagande och flexibel person med en vilja att utvecklas inom lager och logistik? Trivs du med varierade arbetstider och ett fysiskt arbete? Då har du kommit rätt och är välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Hos oss får du arbeta hos en eller flera av våra kunder och samla på dig erfarenheter och kompetens från en fartfylld bransch.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en driven, ansvarstagande och flexibel person med en vilja att utvecklas inom lager och logistik? Trivs du med varierade arbetstider och ett fysiskt arbete? Då har du kommit rätt och är välkommen att skicka in din ansökan redan idag!
Hos oss får du arbeta hos en eller flera av våra kunder och samla på dig erfarenheter och kompetens från en fartfylld bransch. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och skapa en bra chans till att fylla på ditt CV. På Randstad kan vi erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV.

Ansvarsområden
Plock och hantering av material till produktion
Plock och pack av ordrar
Kontakt med leverantörer och chaufförer
In- och utleveranser
Lastning och lossning
Sortering av gods

Hos våra kunder förekommer det tunga lyft och en hel del fysiskt arbete.Kvalifikationer
Gymnasieutbildning
B-körkort 
Truckkort A-B
Grundläggande datakunskaper
Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Goda kunskaper i engelska, tal och skrift

För att trivas i rollen ser vi att du har god samarbetsförmåga och en vilja att utvecklas. För dig är det lika viktigt att ha kul på jobbet som att göra ett bra jobb, och du motiveras av att leverera goda resultat. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Erfarenhet
Tidigare erfarenhet av lager/logistik

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Truckförare extrajobb

Ansök    Feb 20    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning Är du en driven, ansvarstagande och flexibel person med en vilja att utvecklas inom lager och logistik? Trivs du med varierade arbetstider och ett fysiskt arbete? Då har du kommit rätt och är välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempe... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en driven, ansvarstagande och flexibel person med en vilja att utvecklas inom lager och logistik? Trivs du med varierade arbetstider och ett fysiskt arbete? Då har du kommit rätt och är välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50%. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete. 

Hos oss på Randstad ges du möjlighet att jobba på flera olika arbetsplatser, kanske hos din framtida arbetsgivare efter din examen? Vi samarbetar med flera kända varumärken och du som student har möjlighet att både tjäna extra pengar och bygga CV på tider som du själv lägger dig tillgänglig för.

Ansvarsområden
Plock och hantering av material till produktion
Plock och pack av ordrar
Kontakt med leverantörer och chaufförer
In- och utleveranser
Lastning och lossning
Sortering av gods

Hos våra kunder förekommer det tunga lyft och en hel del fysiskt arbete.

Kvalifikationer
Gymnasieutbildning
B-körkort 
Truckkort A-B
Grundläggande datakunskaper
Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Goda kunskaper i engelska, tal och skrift

För att trivas i rollen ser vi att du har god samarbetsförmåga och en vilja att utvecklas. För dig är det lika viktigt att ha kul på jobbet som att göra ett bra jobb, och du motiveras av att leverera goda resultat. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet från lager och logistikverksamhet

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Livsmedelsoperatörer på deltid till Västerås

Ansök    Feb 16    Performiq AB    Lagerarbetare
Tjänstebeskrivning & erbjudande Vi söker nu livsmedelsoperatörer som arbetar vid behov hos vår samarbetspartner i Västerås. Här får du med en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier, idrottskarriär eller annat deltidsjobb, möjlighet att arbeta extra vid behov och samla värdefull arbetslivserfarenhet. ERBJUDANDE OCH ARBETSUPPGIFTER PerformIQ söker för kunds räkning livsmedelsoperatörer till Västerås. I rollen kommer du att arbeta med att övervak... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi söker nu livsmedelsoperatörer som arbetar vid behov hos vår samarbetspartner i Västerås. Här får du med en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier, idrottskarriär eller annat deltidsjobb, möjlighet att arbeta extra vid behov och samla värdefull arbetslivserfarenhet.

ERBJUDANDE OCH ARBETSUPPGIFTER
PerformIQ söker för kunds räkning livsmedelsoperatörer till Västerås. I rollen kommer du att arbeta med att övervaka, justera och sköta driften av företagets produkter och maskiner. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära manuell hantering och paketering av livsmedelsprodukter. Hanteringen av livsmedelsprodukter innebär att det ställs stora krav på hygien i lokalerna och att dom är tempererade i ett kylskåpskallt klimat.

Personprofil
PERSONPROFIL
För att du ska trivas med arbetet tror vi att du som person är noggrann, lyhörd och uthållig. Du ser inte att monotont arbete är något problem. Du motiveras av att nå de dagliga målen som finns i produktionen med högsta kvalité och noggrannhet samt har en god problemlösningsförmåga och ett effektivt arbetssätt. Vidare krävs att du är en prestigelös lagspelare. Då vi söker personer till vår bemanningspool där det är viktigt för oss att du är flexibel och kan hoppa in även med kort varsel.

För att lyckas i rollen som livsmedelsoperatör krävs att du:
• Uttrycker dig väl i svenska, både i tal och skrift
• Är rökfri
• Har god fysik då detta är ett fysiskt arbete

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom någon form av produktionsverksamhet. Vidare värderar vi dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som livsmedelsoperatör.

Övrigt
Start: Mars
Omfattning: Vid behov
Arbetstid: Dagtid, 06:30-14:30, vardagar
Plats: Västerås

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Industriarbetare till Indesko - Västerås

Ansök    Feb 15    Prowork Bemanning AB    Lagerarbetare
Lager och produktionspersonal till Indesko Om företaget AB lndesko är ett stabilt och väletablerat familjeföretag grundat år 1934. Företagets affärsidé är att förse stålverk och gjuterier i Skandinavien samt den keramiska och eldfasta industrin i Sverige med kundanpassade råmaterial, mineraler och industriförnödenheter. Bolaget arbetar huvudsakligen med för allmänheten stora välrenommerade och kända kunder. Företaget har idag 9 anställda och en årsomsättni... Visa mer
Lager och produktionspersonal till Indesko
Om företaget
AB lndesko är ett stabilt och väletablerat familjeföretag grundat år 1934. Företagets affärsidé är att förse stålverk och gjuterier i Skandinavien samt den keramiska och eldfasta industrin i Sverige med kundanpassade råmaterial, mineraler och industriförnödenheter. Bolaget arbetar huvudsakligen med för allmänheten stora välrenommerade och kända kunder.
Företaget har idag 9 anställda och en årsomsättning på ca 100 Mkr. Huvudkontoret är beläget i Stockholm medan bolagets lager- och produktionsenhet är förlagd till Västerås där all tillverkning och kundanpassning av företagets importerade råmaterial sker. lndesko representerar och arbetar med en rad ledande producenter runt om i världen och bolaget kännetecknas som en pålitlig samarbetspartner med ett tydligt kundfokus. Marknadsstrategin bygger på kvalitet och mervärde.
Mer om företaget finns att läsa på deras hemsida www.indesko.se.
Arbetsuppgifter
Hos lndesko kommer dina arbetsuppgifter vara fördelade mellan att ansvara för företagets lager och produktion. Du kommer arbeta i ett litet team där alla tillsammans tar ansvar för att säkerställa företagets leveranser. Arbetet omfattar lastning, lossning, processning och kundanpassning av materialen till färdiga produkter. I arbetet ingår även löpande service och underhållsarbete av företagets maskiner och utrusning.
Du kommer att få en bra introduktion till arbetet och få gå bredvid de personer som idag har den här tjänsten för att successivt därefter kunna ta över och bli helt självgående.
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
• Avslutad gymnasial utbildning
• Erfarenhet inom industri och produktion
• Körkort för truck och lastmaskin
• Heta arbeten
• Meriterande med erfarenhet av arbete med ledningssystem inom kvalitet och miljö.
För att trivas i rollen och på företaget är du en positiv och öppen person som är lojal, engagerad och serviceinriktad. Vidare har du siktet inställt på stabilitet och långsiktighet på din nästa arbetsplats. Mycket av arbetet kommer att bedrivas under eget ansvar vilket kräver att du är strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten till din karaktär. Du ska ha lätt för att lära dig nya saker och en förmåga att lösa problem. Du ska vara en lojal och god lagspelare som bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat och som uppskattar att arbeta i ett litet team med snabba och korta beslutsvägar där alla hjälps åt för att skapa bästa möjliga resultat och mervärde.
Övrig information
Plats: Saltängsvägen 7, Västerås
Arbetstid: 07:00-16:00 Måndag-Fredag
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Enligt överenskommelse Visa mindre

Däckskiftare och däcktvättare för ett uppdrag på heltid i Västerås!

Nu söker vi dig som vill jobba heltid med däckskifte/däcktvätt i Västerås! Har du ett bil intresse och söker ett roligt och tempofyllt arbete? Läs då vidare! För kunds räkning söker vi nu noggranna och effektiva medarbetare som vill jobba heltid som däckskiftare/däcktvättare under säsong. Kunden är en välkänd bilverkstad och är en av Sveriges största kedjor inom däck och fälj, de utför allt ifrån service till reparationer på bilar samt byter och förvarar ... Visa mer
Nu söker vi dig som vill jobba heltid med däckskifte/däcktvätt i Västerås! Har du ett bil intresse och söker ett roligt och tempofyllt arbete? Läs då vidare!

För kunds räkning söker vi nu noggranna och effektiva medarbetare som vill jobba heltid som däckskiftare/däcktvättare under säsong. Kunden är en välkänd bilverkstad och är en av Sveriges största kedjor inom däck och fälj, de utför allt ifrån service till reparationer på bilar samt byter och förvarar däck.

· Som däckskiftare skiftar man från vinterdäck till sommardäck.
· Som däcktvättare tvättar du däck, plockar in & ut ur däckförvaringen.

Du kommer att bli anställd av Student Consulting som konsult men utför arbetet hos vår kund i deras trivsamma och rymliga lokaler på Tunbytorp i Västerås. Tjänsten beräknas starta v.13 den 27 mars och är förlagd i ca 3-4 veckor och arbetstiderna är vardagar, mellan 7-16 eller 10-19.

Din profil
- Du trivs med ett fysiskt arbete där du jobbar med kroppen.
- Du är lyhörd och ska kunna utföra de arbetsuppgifter du blir fördelad.
- Har B-körkort för manuell bil.
- Kan prata obehindrat på svenska eller engelska.
- Är effektiv, noggrann och gillar att samarbeta.
- Godkänt belastningsregister.

Vidare är det även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med bilar eller har ett intresse för det.
Vi kommer att begära ut polisregisterutdrag som en del av processen.

Ta chansen till ett trevligt och utmanande jobb! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas redan idag, så passa på att ansöka direkt!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Lagerpersonal heltid ICA Sverige Västerås

Nu söker ICA nya medarbetare till vårt lager i Västerås för heltidsarbete Vill du bli en del av ett team där du kan vara med och påverka förbättringar och förändringar, större som mindre? Den chansen får du hos oss på ICA DE Västerås. Tillsammans ser vi till att alltid försöka leverera på topp och ge butikerna service i världsklass. Vår huvudsakliga arbetsuppgift är att leverera varor till ICAs butiker. Arbetet innebär truckkörning samt plocka varor för ha... Visa mer
Nu söker ICA nya medarbetare till vårt lager i Västerås för heltidsarbete
Vill du bli en del av ett team där du kan vara med och påverka förbättringar och förändringar, större som mindre? Den chansen får du hos oss på ICA DE Västerås.
Tillsammans ser vi till att alltid försöka leverera på topp och ge butikerna service i världsklass.
Vår huvudsakliga arbetsuppgift är att leverera varor till ICAs butiker.
Arbetet innebär truckkörning samt plocka varor för hand med hjälp av röstenhet som instruerar dig vad som skall plockas. För att arbeta på vårt lager så behövs en truckutbildning som ICA står för oavsett om du har truckkort idag eller inte.
Arbetet är fysiskt krävande och präglas av högt arbetstempo. Därför är en god fysik en förutsättning för att klara arbetet och må väl.
Arbetstiderna kan variera mellan 05:00-24:00 alla veckans dagar. Utöver detta kan även nattarbete förekomma. Det är därför viktigt att du kan ta dig till arbetet under dessa arbetstider.
Vi arbetar i olika temperaturzoner, från ca +15 till ca – 25 grader.


Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning under 6 månader.
Vi tillämpar lönesättning enligt avtal, och inom orderplock tillkommer även ackordstillägg.
Vill du veta mer om hur det är att arbeta som lagermedarbetare hos oss på ICA? Klicka på länken och se en kort film där en av våra medarbetare berättar.
Grundläggande krav och meriter:
Du ska ha fyllt 18 år samt meriterande vid fullständig gymnasieutbildning. Du ska kunna tala och läsa svenska obehindrat. Det är meriterande om du har körkort, eller om du tidigare har arbetat inom lager eller i livsmedelsbutik.
Ansök genom att ladda upp ditt CV och personligt brev, vi gör urval och återkopplar besked löpande under rekryteringsprocessen.
Du kan eventuellt bli kontaktad via ett 010-nummer, så tänk på att svara för vidare kontakt.


Sista dag för ansökan:
2023-03-05
Tjänstens tillsättning sker mellan perioden: vecka 13 – vecka 22 – 2023

Vid frågor om rekryteringsprocessen, så kontakta rekryteringsteamet via mail: [email protected]
Vid frågor facklig kontakt: Daniel Högbacka – Ordförande Handels 072-220 20 76
I rekryteringen gör vi urval baserat på din ansökan, svar på urvalsfrågor, språk och personlighetstest.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha rökfria arbetsplatser. Arbetsmiljön på ICAs arbetsplatser ska vara nykter och fri från droger.
Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet samt utför bakgrundskontroll på slutkandidaterna.
Vi på ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Vi har som målsättning att ha rökfria arbetsplatser. Arbetsmiljön på ICAs arbetsplatser ska vara nykter och fri från droger och därför tillämpar vi slumpvisa alkohol- och drogtester. Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Feb 13    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning Vi söker nu dig som har ett stort intresse för skönhet och vill arbeta som lagermedarbetare på HARMONIQ. Företaget erbjuder doft, makeup, hårvård och hudvård från nästan 300 populära varumärken, som säljs till kunder över hela landet. Du kommer till ett varmt gäng i blandade åldrar som jobbar i team i en positiv arbetsmiljö där kunden och företaget är i centrum. Du erbjuds ett varierande arbete i ett företag med familjär känsla där din ro... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som har ett stort intresse för skönhet och vill arbeta som lagermedarbetare på HARMONIQ. Företaget erbjuder doft, makeup, hårvård och hudvård från nästan 300 populära varumärken, som säljs till kunder över hela landet. Du kommer till ett varmt gäng i blandade åldrar som jobbar i team i en positiv arbetsmiljö där kunden och företaget är i centrum. Du erbjuds ett varierande arbete i ett företag med familjär känsla där din roll och prestation är viktig och betydelsefull för företagets framgång.


Som konsult hos Randstad har du samma fördelar hos oss som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Till denna tjänst söker vi en person för extraarbete på mellan 50 – 75 %. Arbetet är förlagt dagtid måndag-fredag. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50%.

Ansvarsområden
I rollen som lagermedarbetare kommer du att arbeta med att packa upp och sortera inkommande varor till rätt lagerplats. Du kommer även att plocka varor utifrån ordrar - scannar in, packar och lägger på rätt utleverans.


I tjänsten ingår bland annat arbetsuppgifterna:
-       Plocka onlineordrar
-       Scanna onlineordrar
-       Packa onlineordrar
-       Plocka upp varor, online och i butik
-       Lagerarbete, online och i butik

Kvalifikationer
För att du ska trivas i denna roll ser vi att du har produktkännedom inom skönhetsprodukter och ett intresse för skönhet och lagerarbete. Det är även viktigt att du är van att använda datorer och har god datavana. 


Som person är du ”på hugget”, du tycker om att röra på dig och att arbeta systematiskt och organiserat. Du trivs med att arbeta självständigt mot uppsatta mål med dina ordrar. Att du har en hög arbetsmoral, är pålitlig och plikttrogen ser vi som en självklarhet. 


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av:
lagerarbete
webbshop
att arbeta fysiskt

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget
Vårt mål är som e-handel är att erbjuda ett brett produktsortiment utan att skada planeten vi bor på. Därför arbetar vi aktivt med att göra ett så litet avtryck som möjligt, exempelvis genom att återanvända paketeringsmaterial och emballage vi får från våra leverantörer i våra egna ordrar. Alla ordrar packas i en kartong av 100% återvunnet material och kan återvinnas igen. I vårt sortiment finns ett stort antal produkter och varumärken med ekologiska ingredienser, veganska produkter och Fairtrade-certifierade produkter.


Vi har väldigt roligt ihop på och utanför jobbet! Vi jobbar ständigt med att leverera snabbare leveranser och kundservice till våra kunder Visa mindre

Terminal/ maskinförare

Ansök    Feb 13    Sandahls Logistik AB    Lagerarbetare
Terminal/ maskinförare sökes! Sandahls Logistik driver Västerås Kombiterminal på Saltängsvägen 36 i Västerås och vi söker nu en maskinförarare. Vi trafikerar via tåg Umeå och Luleå. Vår verksamhet innebär att vi lossar och lastar flak och trailers till och från tåget, ställer dem på kombibilar och distribuerar i Mälardalen. Vi söker en skiftarbetande terminalperson vars arbetsuppgifter består i: Lossning och lastning av tåget med reachstacker, C3A behö... Visa mer
Terminal/ maskinförare sökes!
Sandahls Logistik driver Västerås Kombiterminal på Saltängsvägen 36 i Västerås och vi söker nu en maskinförarare.
Vi trafikerar via tåg Umeå och Luleå.
Vår verksamhet innebär att vi lossar och lastar flak och trailers till och från tåget, ställer dem på kombibilar och distribuerar i Mälardalen.


Vi söker en skiftarbetande terminalperson vars arbetsuppgifter består i:


Lossning och lastning av tåget med reachstacker, C3A behörighet.
Omlastning av gods med motviktstruck och lastmaskin (Volvo L60).
Snöröjning och halkbekämpning.
Skottning av järnvägsvagnar under vinterperiod.
Administrativa sysslor vad gäller tågrelaterade frågor.
Att i samarbete med transportledning planera den dagliga verksamheten avseende enheter m m.


Det är nödvändigt att ha ordningssinne, god förmåga att samarbeta och vara flexibel i sitt arbetssätt.
Ansökan via mail till: [email protected]
Tillträde efter överenskommelse.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

logistikarbetare stena stål

Ansök    Feb 8    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning Vi söker nu dig som vill vara med och utvecklas inom stålindustrin tillsammans med Stena Stål. Här kommer du till ett härligt gäng med god stämning på jobbet och du kommer arbeta nära dina kollegor i produktionen. Har du erfarenhet inom lager och logistikarbete eller som traversförare? Kanske har du arbetat som CE-chaufför men nu vill vara mer på hemmaplan? Vi söker flera olika kompetenser så sök idag! Som konsult hos Randstad är du ans... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som vill vara med och utvecklas inom stålindustrin tillsammans med Stena Stål. Här kommer du till ett härligt gäng med god stämning på jobbet och du kommer arbeta nära dina kollegor i produktionen.

Har du erfarenhet inom lager och logistikarbete eller som traversförare? Kanske har du arbetat som CE-chaufför men nu vill vara mer på hemmaplan? Vi söker flera olika kompetenser så sök idag!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Du kommer att arbeta med varierande uppgifter som i stora drag bland annat innefattar:
- Lossning och lastning av lastbilar
- Köra in lastbilar på området inför lastning (krav CE behörighet)
- Traverskörning
- Sortera material
- Orderplock
- Truckkörning och då i första hand motviktstruck, behörighet B1

Kvalifikationer
- Erfarenhet från logistikarbete
- CE-behörighet
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Möjlighet att arbeta olika skift
- Truck och traverskort (meriterande)

Som person är du noggrann, initiativtagande och har ett högt säkerhetstänk. Dina arbetsuppgifter varierar och ingen dag är den andra lik vilket kräver flexibilitet. Vidare är du arbetsam och stresstålig och vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Erfarenhet inom industri och liknande arbete och/eller CE-behörighet

Om företaget
Stena Stål AB är en rikstäckande stålleverantör på den svenska marknaden med ett brett sortiment av stål och plåtprodukter. Kunderna finns främst inom byggnads- och verkstadsindustrin, för vilka ett brett standardsortiment lagerhålls.
Stena Stål ingår i Stena Metallkoncernen med ursprung från 1939. Koncernen bedriver i dag
verksamheter på mer än 200 platser i tio länder där drygt 3 000 medarbetare varje dag jobbar för att skapa nya värden åt kunderna, miljön och samhället i stort. Visa mindre

Extrajobb hos whiskymakare!

Ansök    Feb 8    Academic Work Sweden AB    Lagerarbetare
Det är inte alla som kan säga att de jobbar på ett whiskydestilleri - men snart kan du det! Vi söker nu en student som vid behov under våren kan hjälpa till med buteljering, etikettering och paketering hos vår kund Agitator i Arboga. Är det du? Sök nu då vi jobbar med löpande urval! OM TJÄNSTEN "TÄNK OM MAN TÄNKTE OM NÄR DET GÄLLER WHISKY" är Agitators motto och deras ambition är att ta whiskyn in i 2000-talet och tänka om, tänka nytt och tänka framåt. 2... Visa mer
Det är inte alla som kan säga att de jobbar på ett whiskydestilleri - men snart kan du det! Vi söker nu en student som vid behov under våren kan hjälpa till med buteljering, etikettering och paketering hos vår kund Agitator i Arboga. Är det du? Sök nu då vi jobbar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
"TÄNK OM MAN TÄNKTE OM NÄR DET GÄLLER WHISKY" är Agitators motto och deras ambition är att ta whiskyn in i 2000-talet och tänka om, tänka nytt och tänka framåt. 2018 startade Agitator sin produktion och sedan november 2021 finns deras produkter på marknaden. Företaget har sedan start vuxit från två medarbetare till åtta och de är ett glatt och sammansvetsat team. Mycket av arbetet sker självständigt i produktionen vilket är varför det blir extra viktigt med gemensamma luncher och fikaraster.

Under våren behöver Agitator stärka upp med en person som kan hjälpa till med buteljering, etikettering och paketering av deras produkter. Har du ett intresse för whisky eller vill ha värdefull erfarenhet från produktion och dessutom har ett flexibelt pluggschema kan detta vara tjänsten för dig!

Observera att detta är en tjänst där du arbetar i direkt kontakt med alkoholhaltiga drycker och att detta inte bör vara problematiskt för dig.

Du erbjuds


* Del i ett sammansvetsat och glatt gäng
* Möjlighet att skaffa dig kunskaper inom whiskytillverkning


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:


* Buteljera
* Etikettera flaskor
* Paketera flaskor


Observera att det förekommer en del lyft i tjänsten då du bär/lyfter kartonger om ca 8 kg.

VI SÖKER DIG SOM
- Är studerande på eftergymnasialnivå om minst 50%
- Kan uttrycka dig väl i tal på svenska eller engelska
- Har svenskt medborgarskap då verksamheten ligger på skyddsområde

Vi söker dig som är


* Samarbetsinriktad
* Kvalitetsmedveten
* Självgående


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: ca 16 timmar i veckan
* Placering: Arboga


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

TERMINALARBETARE (SORTERING)

Ansök    Feb 7    Flexio Work AB    Lagerarbetare
TERMINALARBETARE (SORTERING) Budbee Västerås behöver förstärka sin arbetsstyrka och söker just nu duktiga terminalarbetare till sin terminal. OM BUDBEE Budbee är ett techbolag som erbjuder en logistiklösning i teknisk framkant för e-handlare. De kallar kombinationen av teknisk innovation som används för att lösa logistiska utmaningar för logtech. Sedan 2016 har Budbee lett den tekniska revolutionen för logistik genom att låta konsumenterna bestämma när och... Visa mer
TERMINALARBETARE (SORTERING)
Budbee Västerås behöver förstärka sin arbetsstyrka och söker just nu duktiga terminalarbetare till sin terminal.
OM BUDBEE
Budbee är ett techbolag som erbjuder en logistiklösning i teknisk framkant för e-handlare. De kallar kombinationen av teknisk innovation som används för att lösa logistiska utmaningar för logtech. Sedan 2016 har Budbee lett den tekniska revolutionen för logistik genom att låta konsumenterna bestämma när och hur Budbee ska leverera deras paket. Budbee erbjuder en innovativ, flexibel leveranstjänst till 25 miljoner människor i Sverige, Nederländerna, Finland och Danmark. Budbee är ett dynamiskt, snabbväxande företag som alltid strävar mot målet - att bidra till den bästa shoppingupplevelsen på marknaden.
UPPDRAGSBESKRIVNING
Som terminalarbetare arbetar du i Budbees terminal där det inkommer tusentals paket som skall lastas om, sorteras och skickas ut för leverans. Arbetet består av både maskinell och manuell sortering i olika grad och beror på var du arbetar. Häri ligger att säkerställa att verksamheten fortskrider utan hinder genom att noggrant se till så att gods kommer in och ut ur terminalen enligt tidtabell.
ARBETSUPPGIFTER
Sortering - Plockning - Scanning
OBS! Notera att du i denna tjänst kommer att behöva hantera även lådor med alkohol.
VAD FÖRVÄNTAS AV DIG
Som terminalarbetare trivs du med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetet innehåller en hel del tunga moment och sker i ett högt tempo, vilket innebär att god fysik är en förutsättning. Även förmåga att hantera IT-hjälpmedel är bra egenskaper. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt – Budbee förväntar sig god service och hög kvalitet. Som person är du punktlig, noggrann och sprider en positiv stämning omkring dig. Du är en naturlig problemlösare och älskar utmaningar.
ARBETSTID
Du förväntas kunna jobba ca 1 dag/vecka måndag - fredag på skifttider som är kl. 11:00-15:00 och 19:00-23:00 och lördagar 10:00 - 14:00
Ett vanligt arbetspass uppgår i snitt till ca 4 timmar.
KRAV
Du måste ha fyllt 18 år
B-Körkort (manuell)
Förståelse för Microsoft Office
Goda datakunskaper
Stark lagspelare
God fysik
Svenska och engelska (skriftligt och verbalt), endast engelska är ok
Bakgrundskontroll – Nolltolerans mot förekommande i brottsregister

MERITERANDE
Erfarenhet av liknande arbete
Truckkort

ANSTÄLLNINGSFORM
Tjänsten är en visstidsanställning (vid behov)
LÖN
Lönen är 132,50Kr/tim och OB-tillägg är 30kr/tim efter kl. 18 på vardagar och 60kr/tim efter kl. 00.00-06.00. Jobbar man helg så är OB 60kr/tim. Semesterersättningen är 12% på hela lönebeloppet och utbetalas månadsvis i samband med löneutbetalning.
Stämmer detta in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Urval hålls löpande då vi avser att tillsätta personer till poolen löpande. Visa mindre

Kundmottagare/Lagermedarbetare, Östersund

Vi söker en ny kundmottagare/lagermedarbetare som vill vara med på vår tillväxtresa - är du en av dem? Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation & teknisk isolering. Vi har filialer på cirka 40 platser i landet från Luleå i norr till Malmö i Söder och är totalt cirka 440 anställda. Nu söker vi efter dig som drivs av att skapa och bibehålla goda kundrelationer, du kommer att få vara del av ett härligt team och... Visa mer
Vi söker en ny kundmottagare/lagermedarbetare som vill vara med på vår tillväxtresa - är du en av dem?
Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation & teknisk isolering. Vi har filialer på cirka 40 platser i landet från Luleå i norr till Malmö i Söder och är totalt cirka 440 anställda. Nu söker vi efter dig som drivs av att skapa och bibehålla goda kundrelationer, du kommer att få vara del av ett härligt team och inneha en viktig roll i filialens fortsatta framgång.
Till vår filial i Östersund söker vi nu efter dig som vill vara en del av en grupp med härliga människor och varierande arbetsuppgifter, i rollen som lagermedarbetare/kundmottagare kommer du främst arbeta på lagret men även vara behjälplig i butik.
Arbetsuppgifter
Utkörning av kundorder
Lastning/lossning av gods
Plocka/kvittera utleveranser och boka frakter
Plocka upp/rapportera in inleveranser
Arbeta med Bevegos rutiner
Hålla ordning och reda och städat i butik/lager
Betjäning av hämtkunder i butik

Kvalifikationer
Du som söker har minst gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning eller orienterad till försäljning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av lagerarbete, har du tidigare arbetat inom branschen ser vi detta som ett stort plus. Du är en social person som gillar mötet med andra människor och brinner för service. Du är praktiskt lagd och trivs med ett fysiskt arbete, du har lätt att hitta lösningar där andra ser problem samt har ett strukturerat arbetssätt och du tar ansvar för dina uppgifter. Det är också värdefullt att du har en god samarbetsförmåga, arbetet kräver att du är duktig på att uttrycka dig på svenska och gärna engelska – fler språk är meriterande.
B-körkort är ett krav för denna tjänst medans truckkort är meriterande.
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning på 6 månader, urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Upplysningar lämnas av Platschef Mathias Åberg, på mail: [email protected] Visa mindre

Lagerpersonal heltid ICA Sverige Västerås

Ansök    Feb 6    ICA Sverige AB    Lagerarbetare
Nu söker ICA nya medarbetare till vårt lager i Västerås för heltidsarbete Vill du bli en del av ett team där du kan vara med och påverka förbättringar och förändringar, större som mindre? Den chansen får du hos oss på ICA DE Västerås. Tillsammans ser vi till att alltid försöka leverera på topp och ge butikerna service i världsklass. Vår huvudsakliga arbetsuppgift är att leverera varor till ICAs butiker. Arbetet innebär truckkörning samt plocka varor för ha... Visa mer
Nu söker ICA nya medarbetare till vårt lager i Västerås för heltidsarbete
Vill du bli en del av ett team där du kan vara med och påverka förbättringar och förändringar, större som mindre? Den chansen får du hos oss på ICA DE Västerås.
Tillsammans ser vi till att alltid försöka leverera på topp och ge butikerna service i världsklass.
Vår huvudsakliga arbetsuppgift är att leverera varor till ICAs butiker.
Arbetet innebär truckkörning samt plocka varor för hand med hjälp av röstenhet som instruerar dig vad som skall plockas. För att arbeta på vårt lager så behövs en truckutbildning som ICA står för oavsett om du har truckkort idag eller inte.
Arbetet är fysiskt krävande och präglas av högt arbetstempo. Därför är en god fysik en förutsättning för att klara arbetet och må väl.
Arbetstiderna kan variera mellan 05:00-24:00 alla veckans dagar. Utöver detta kan även nattarbete förekomma. Det är därför viktigt att du kan ta dig till arbetet under dessa arbetstider.
Vi arbetar i olika temperaturzoner, från ca +15 till ca – 25 grader.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning under 6 månader.
Vi tillämpar lönesättning enligt avtal, och inom orderplock tillkommer även ackordstillägg.
Vill du veta mer om hur det är att arbeta som lagermedarbetare hos oss på ICA? Klicka på länken och se en kort film där en av våra medarbetare berättar.
Att arbeta på ICA lager
Grundläggande krav och meriter:
Du ska ha fyllt 18 år samt meriterande vid fullständig gymnasieutbildning. Du ska kunna tala och läsa svenska obehindrat. Det är meriterande om du har körkort, eller om du tidigare har arbetat inom lager eller i livsmedelsbutik.
Ansök genom att ladda upp ditt CV och personligt brev, vi gör urval och återkopplar besked löpande under rekryteringsprocessen.
Du kan eventuellt bli kontaktad via ett 010-nummer, så tänk på att svara för vidare kontakt.
Sista dag för ansökan:
2023-03-05
Tjänstens tillsättning sker mellan perioden: vecka 13 – vecka 22 – 2023

Vid frågor om rekryteringsprocessen, så kontakta rekryteringsteamet via mail: [email protected]
Vid frågor facklig kontakt: Daniel Högbacka – Ordförande Handels 072-220 20 76
I rekryteringen gör vi urval baserat på din ansökan, svar på urvalsfrågor, språk och personlighetstest.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha rökfria arbetsplatser. Arbetsmiljön på ICAs arbetsplatser ska vara nykter och fri från droger.
Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet samt utför bakgrundskontroll på slutkandidaterna.
Vi på ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Vi har som målsättning att ha rökfria arbetsplatser. Arbetsmiljön på ICAs arbetsplatser ska vara nykter och fri från droger och därför tillämpar vi slumpvisa alkohol- och drogtester. Läs mer om ICA lager och logistik Visa mindre

Livsmedelsoperatör till Västerås

Ansök    Feb 1    Performiq AB    Lagerarbetare
Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du noggrann, tycker du om att arbeta både självständigt och i team? Letar du efter ett arbete där du får möjlighet att komma till ett stabilt företag? Då kan tjänsten som livsmedelsoperatör till vår samarbetspartner vara rätt tjänst för dig! ERBJUDANDE OCH ARBETSUPPGIFTER PerformIQ söker för kunds räkning en livsmedelsoperatör till Västerås. I rollen kommer du att arbeta med att stå i produktion av livsmedel där det kan... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du noggrann, tycker du om att arbeta både självständigt och i team? Letar du efter ett arbete där du får möjlighet att komma till ett stabilt företag? Då kan tjänsten som livsmedelsoperatör till vår samarbetspartner vara rätt tjänst för dig!

ERBJUDANDE OCH ARBETSUPPGIFTER
PerformIQ söker för kunds räkning en livsmedelsoperatör till Västerås. I rollen kommer du att arbeta med att stå i produktion av livsmedel där det kan förekomma truckkörning, därför är truckkort meriterande.. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära manuell hantering och paketering av livsmedelsprodukter. Hanteringen av livsmedelsprodukter innebär att det ställs stora krav på hygien i lokalerna och att dom är tempererade i ett kylskåpskallt klimat.

Personprofil
För att du ska trivas med arbetet tror vi att du som person är noggrann, lyhörd och uthållig. Du ser inte att monotont arbete är något problem. Du motiveras av att nå de dagliga målen som finns i produktionen med högsta kvalité och noggrannhet samt har en god problemlösningsförmåga och ett effektivt arbetssätt. Vidare krävs att du är en prestigelös lagspelare som värdesätter kvalitet.

För att lyckas i rollen som livsmedelsoperatör krävs vidare att du:
• Uttrycker dig väl i svenska, både i tal och skrift
• Är rökfri
• Har god fysik
• Har en god samarbetsförmåga
• Meriterande med truckkort och god truckvana

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom någon form av produktionsverksamhet. Vi ser att du som söker är punktlig med att hålla tider och att du är en person som har en god vilja av att lära. Vidare ser vi att du är flexibel i ditt arbete och inte har några problem att hugga i där det behövs.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som livsmedelsoperatör.

Övrigt
Start: Omgående/Efter överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid alternativt kväll
Plats: Västerås

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Välkommen med din ansökan! PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Helena Bergström via [email protected]. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Notera att vi inte kan hantera ansökningar som skickas på mejl, vänligen ansök direkt i annonsen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Livsmedelsoperatörer till Västerås

Ansök    Jan 31    Performiq AB    Lagerarbetare
Tjänstebeskrivning & erbjudande Vi söker nu livsmedelsoperatörer som arbetar vid behov hos vår samarbetspartner i Västerås. Här får du med en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier, idrottskarriär eller annat deltidsjobb, möjlighet att arbeta extra vid behov och samla värdefull arbetslivserfarenhet. ERBJUDANDE OCH ARBETSUPPGIFTER PerformIQ söker för kunds räkning livsmedelsoperatörer till Västerås. I rollen kommer du att arbeta med att övervak... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi söker nu livsmedelsoperatörer som arbetar vid behov hos vår samarbetspartner i Västerås. Här får du med en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier, idrottskarriär eller annat deltidsjobb, möjlighet att arbeta extra vid behov och samla värdefull arbetslivserfarenhet.

ERBJUDANDE OCH ARBETSUPPGIFTER
PerformIQ söker för kunds räkning livsmedelsoperatörer till Västerås. I rollen kommer du att arbeta med att övervaka, justera och sköta driften av företagets produkter och maskiner. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära manuell hantering och paketering av livsmedelsprodukter. Hanteringen av livsmedelsprodukter innebär att det ställs stora krav på hygien i lokalerna och att dom är tempererade i ett kylskåpskallt klimat.

Personprofil
PERSONPROFIL
För att du ska trivas med arbetet tror vi att du som person är noggrann, lyhörd och uthållig. Du ser inte att monotont arbete är något problem. Du motiveras av att nå de dagliga målen som finns i produktionen med högsta kvalité och noggrannhet samt har en god problemlösningsförmåga och ett effektivt arbetssätt. Vidare krävs att du är en prestigelös lagspelare. Då vi söker personer till vår bemanningspool där det är viktigt för oss att du är flexibel och kan hoppa in även med kort varsel.

För att lyckas i rollen som livsmedelsoperatör krävs att du:
• Uttrycker dig väl i svenska, både i tal och skrift
• Är rökfri
• Har god fysik då detta är ett fysiskt arbete

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom någon form av produktionsverksamhet. Vidare värderar vi dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som livsmedelsoperatör.

Övrigt
Start: Mars
Omfattning: Vid behov
Arbetstid: Dagtid, 06:30-14:30, vardagar
Plats: Västerås

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre