Lediga jobb som Tandsköterska i Västerås

Se lediga jobb som Tandsköterska i Västerås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Västerås som finns hos arbetsgivaren.

Västeråstandläkarna söker Tandsköterska

Västeråstandläkarna är en klinik belägen mitt i centrala Västerås. Kliniken har legat i samma byggnad i över 70 år. Idag arbetar två tandläkare på kliniken. Kliniken har fyra behandlingsrum, en modern steril, en panoramaröntgen och en 3D skanner. Vi använder Opus journalsystem. Nu expanderar vi vår klinik. Vi söker en glad och energisk tandsköterska som kan hålla ordning på många saker samtidigt. Du får ett mycket viktigt och skiftande jobb med stort perso... Visa mer
Västeråstandläkarna är en klinik belägen mitt i centrala Västerås. Kliniken har legat i samma byggnad i över 70 år. Idag arbetar två tandläkare på kliniken.
Kliniken har fyra behandlingsrum, en modern steril, en panoramaröntgen och en 3D skanner. Vi använder Opus journalsystem.
Nu expanderar vi vår klinik.
Vi söker en glad och energisk tandsköterska som kan hålla ordning på många saker samtidigt.
Du får ett mycket viktigt och skiftande jobb med stort personligt ansvar.
Arbetsuppgifterna inkluderar klinisk assistans, receptionsarbete, ekonomisk redovisning, fakturering, beställning av varor med mera.
Tillträde enligt överenskommelse.
Meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet Opus.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Adelsö Västerås.

Ansök    Nov 16    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Söker du ett arbete där du får en stor möjlighet till eget ansvar. Hos oss finns kompetenta och positiva kollegor där vi tillsammans vill göra det bästa för invånarna i Västmanland. Kanske blir du vår nya kollega? Passa på och sök tjänsten redan idag! Arbetsuppgifter Som tandsköterska på Folktandvården Adelsö erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete innehållande såväl assistans-, steril- som receptionsarbete, samt arbeta självständigt med profylax ... Visa mer
Söker du ett arbete där du får en stor möjlighet till eget ansvar. Hos oss finns kompetenta och positiva kollegor där vi tillsammans vill göra det bästa för invånarna i Västmanland. Kanske blir du vår nya kollega? Passa på och sök tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter
Som tandsköterska på Folktandvården Adelsö erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete innehållande såväl assistans-, steril- som receptionsarbete, samt arbeta självständigt med profylax på barn och ungdomspatienter. Du kommer ingå i ett utav teamen och din huvudsakliga uppgift kommer innebära assistans av tandläkare, med möjlighet till självständigt arbete.

Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.

Om arbetsplatsen
Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården.

På Folktandvården Adelsö arbetar idag 5 tandläkare, 5 tandhygienister och 12 tandsköterskor som tillsammans ansvarar för både barn-, vuxen och äldretandvård. Hos oss arbetar vi i team bestående av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi har ett delegerat arbetssätt och jobbar på spetsen av vår kompetens över alla yrkesroller.

Nyfiken?

Kontakta oss gärna om du vill boka ett förutsättningslöst samtal så berättar vi mer. Eller vill du komma och besöka oss för att få en inblick i vårt arbete och se lokalerna? Kontakta oss gärna så ordnar vi det!

Om du vill veta mer om hur det är att jobba hos oss kan du se mer på regionens webbsida: https://regionvastmanland.se/folktandvarden-vastmanland/

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen alternativt är i slutfasen av din utbildning. Datorvana är ett krav. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av teamtandvård.

Du är flexibel, utåtriktad, har lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Övriga spåkkunskaper är meriterande. 

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Placeringsort: Västerås

Tillträdesdag enligt överrenskommelse

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2 december 2023

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna relevanta intyg och betygshandlingar med din ansökan.Om regionen
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Tandsköterska till Aqua Dental Västerås

Ansök    Nov 13    Aqua Dental AB    Tandsköterska
Hej blivande tandsköterska-kollega! Är du nyfiken på Aqua Dental och att bli en #Aquarebel? En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi ca 600 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel. Det vi alla har gemensamt är att vi: - Har en stark PASSIO... Visa mer
Hej blivande tandsköterska-kollega!

Är du nyfiken på Aqua Dental och att bli en #Aquarebel? En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi ca 600 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel.

Det vi alla har gemensamt är att vi:

- Har en stark PASSION för att hjälpa varandra att bli bättre och strävar ständigt efter att bedriva tandvård i världsklass.??

- Alltid gör vårt yttersta för att leverera KVALITET i allt vi gör. Vi investerar kontinuerligt i fortbildning av våra medarbetare och har infört noggranna processer för att kvalitetssäkra vår verksamhet. Dessutom är vi stolta över att inneha den högsta ISO-certifieringen inom arbetsmiljö, kvalitet och miljö.??

- Verkar för att tandvård ska vara TILLGÄNGLIG för alla oavsett förutsättningar. Därför strävar vi efter att erbjuda våra tjänster över hela Sverige, särskilt i regioner med långa tandvårdsköer. Vi driver även projekt för pensionärer och de som lider av tandvårdsrädsla.

Delar du dessa värderingar är vi övertygade om att du kommer att trivas hos oss på Aqua Dental.

En av våra #Aquarebels är tandsköterskan Karin. Sedan hon började hos oss 2019 har hon alltid visat omtänksamhet, proaktivitet och skicklighet. Karin stormtrivs, inte minst med de härliga kollegorna och att vara en del av ett företag som har högt i tak, stor prestigelöshet och är i framkant!

Vår COO Dajana har varit på Aqua Dental sedan januari 2016. Det hon trivs bäst med på Aqua Dental är att hon får vara med och hitta de bästa kollegorna och bidra till att bygga Sveriges starkaste, snällaste och modigaste tandvårdsteam.

Vill du trivas lika bra på jobbet som Dajana, Karin och övriga 600 kollegor, fördelade på 24 kliniker, gör? Följ oss på Instagram @aqua_rebels (https://www.instagram.com/aqua_rebels/) för att lära känna oss bättre. Vi ser fram emot att möta fler #Aquarebels!

I rollen som tandsköterska kommer du att jobba på Aqua Dental Västerås tillsammans med några av Sveriges främsta ortodontister. Hos oss står professionell patientbemötandet och tillgänglighet i fokus. Allmäntandvård på kliniken kompletteras av ett brett utbud av specialisttandvård som öppnar utvecklingsmöjligheter för dig som vill växa i din roll.

Vi ser gärna att du:

- Examinerad tandsköterska

- Du tycker om att samarbeta, strävar alltid att göra ditt absolut bästa och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på Aqua Dental

- Har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift

- Kan jobba heltid enligt vår flexibla schema

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Sista ansökningsdagen är den 30 november 2023.

Vid frågor om tjänsten, vänligen vänd er till ansvarig chef Azam Hosseini, [email protected]

Alla ansökningar hanteras via Aqua Dentals rekryteringssida, där du kan skapa en profil samt ladda upp CV och personligt brev. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Råby

Ansök    Nov 10    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Om arbetsplatsen Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. På Folktandvården Råby är vi just nu 5 tandläkare, 1 tandhygienist och 5 tands... Visa mer
Om arbetsplatsen
Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska.

På Folktandvården Råby är vi just nu 5 tandläkare, 1 tandhygienist och 5 tandsköterskor som tillsammans ansvarar för både barn-, vuxen- och äldretandvård. Vi är ett team som värderar arbetsglädjen högt och där vi alla hjälps åt för patientens bästa. Vi har goda parkeringsmöjligheter i anslutning till kliniken.

Arbetsuppgifter
Som tandsköterska på Folktandvården Råby erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete innehållande såväl assistans-, steril- som receptionsarbete, samt arbeta självständigt med profylax på barn och ungdomspatienter.

Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.

Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 30 november 2023
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Hej Tandsköterska! gör Västerås gladare tillsammans med oss

Ansök    Okt 27    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan här i Västerås, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. V... Visa mer
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan här i Västerås, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med och gör Västerås gladare.
 
Vår klinik i centrala Västerås
Vi söker nu efter en tandsköterska på "timmar" till vår klinik. Hos oss får du arbeta i en fin och fräsch klinik med modern utrustning. Vi arbetar bland annat med panoramaröntgen, intraorala kameror, skanner. Idag är vi 28 personer som arbetar på kliniken, varav 10 är tandläkare. Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa.

 

Det här får du på MyDentist
• En arbetsplats som tar glädje på allvar
• Arbeta med den senaste tekniken i en trevlig arbetsmiljö
• Möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter
• Du blir en viktig del i en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor
• Personlig utvecklingsplan.
• Generöst friskvårdsbidrag.
• Möjlighet att arbeta på olika orter runt om i Sverige.
• Givetvis har vi kollektivavtal, tjänstepension och trygghetsförsäkringar

 

Din Profil
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och vill jobba extra på "timmar" i ett ansvarsfullt arbete. I denna rollen kommer du att kunna kombinera rollen som tandsköterska med att vara ansiktet utåt i vår reception. Meriterande är om du är van att arbeta med optimering av tidboken, kunskap att arbeta med skanner och har erfarenhet av journalsystemet Muntra. Men det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. 
 
Tjänsten är en visstidsanställning på timmar. Tillträde enligt överenskommelse.
 
Vänta inte med din ansökan! Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan ansökningstiden gått ut om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 
Tillsammans gör vi Sverige gladare


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 150 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:

Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Tillsammans gör vi Sverige gladare! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Bäckby

Ansök    Nov 10    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Om arbetsplatsen Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Bäckbykliniken är en trivsam och välfungerande klinik bestående av 6 tandläka... Visa mer
Om arbetsplatsen
Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården.

Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska.

Bäckbykliniken är en trivsam och välfungerande klinik bestående av 6 tandläkare, 2 tandhygienister och 14 tandsköterskor. Vi bedriver allmäntandvård för barn och vuxna och kliniken är även remissinstans för extremt tandvårdsrädda. Vi har också omvårdnadsteam som tar hand om äldre och sköra patienter samt de som behöver lite mer tid i samband med tandbehandling.
I början av nästa år kommer ytterligare 3 tandläkare att arbeta på kliniken och därför söker vi nu fler tandsköterskor.

Arbetsuppgifter
Som tandsköterska vid Folktandvården Bäckby arbetar du med assistans, steril- och receptionsarbete samt arbetar självständigt med profylax när det finns behov och möjlighet till eget patientarbete. Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med profylax och egna patienter. Vi vill att du är flexibel, har en känsla för service och har lätt för att samarbeta samt skapar goda relationer med våra patienter. Du tycker att det är roligt att jobba med både barn- och vuxentandvård och har viljan att arbeta tillsammans med många kollegor.
Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidare med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Välkommen med din ansökan senast 30 november 2023
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Hej Tandsköterska! gör Västerås gladare tillsammans med oss

Ansök    Okt 19    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Västerås, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var m... Visa mer
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Västerås, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med och gör Västerås gladare.
 
Vår klinik i centrala Västerås
Vi söker nu efter två tandsköterskor till vår klinik. Hos oss får du arbeta i en fin och fräsch klinik med modern utrustning. Vi arbetar bland annat med panoramaröntgen, intraorala kameror, skanner. Idag är vi 24 personer som arbetar på kliniken, varav 10 är tandläkare. Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa.

 

Det här får du på MyDentist
• En arbetsplats som tar glädje på allvar
• Arbeta med den senaste tekniken i en trevlig arbetsmiljö
• Stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter
• Personlig årlig utvecklingsplan
• Ett riktigt generöst friskvårdsbidrag
• Personalstöd för alla delar av livet dygnet runt
• Erbjudande om gruppförsäkringar med ett brett utbud
• Möjlighet att arbeta på olika orter runt om i Sverige
• Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården ska utvecklas.
• Du blir en viktig del i en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor
• Givetvis följer vi kollektivavtal, tjänstepension och trygghetsförsäkringar

 

Din Profil
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och är redo för ett ansvarsfullt arbete med utrymme att utvecklas och samtidigt bidra till klinikens utveckling och helhet. Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket. Det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. Meriterande är om du är van att arbeta med optimering av tidboken, kunskap att arbeta med skanner och har erfarenhet av journalsystemet Muntra.

 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
 
Vänta inte med din ansökan! Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan ansökningstiden gått ut om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 
Tillsammans gör vi Sverige gladare


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.

MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 150 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:

Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Tillsammans gör vi Sverige gladare! Visa mindre

Bemanningsföretag söker tandsköterskor I Västerås

Ansök    Okt 27    Dental Turism AB    Tandsköterska
Dental Turism är bemanningsföretag inom tandvården. Vi jobbar med personal uthyrning av erfarna tandsköterskor/operationstandsköterskor. Vi söker tansköterskor i Västerås som just nu arbetssökande eller vill jobba extra utöver ordinarie arbetstid eller gått i pension men har lust att jobba några dagar i veckan. Utländska tandläkare som jobbar just nu som assisterande personal välkommen också. Krav: att du har några år erfarenhet I yrket och kan jobba dele... Visa mer
Dental Turism är bemanningsföretag inom tandvården. Vi jobbar med personal uthyrning av erfarna tandsköterskor/operationstandsköterskor.
Vi söker tansköterskor i Västerås som just nu arbetssökande eller vill jobba extra utöver ordinarie arbetstid eller gått i pension men har lust att jobba några dagar i veckan. Utländska tandläkare som jobbar just nu som assisterande personal välkommen också.
Krav: att du har några år erfarenhet I yrket och kan jobba delegerat och pratar flytande svenska


Skicka cv till [email protected]
Eller ring till 0700777337
Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko-eller timlön Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Herrgärdet

Ansök    Okt 27    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Om arbetsplatsen Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. På Folktandvården Herrgärdet arbetar idag sju tandläkare, fem tandhygienister ... Visa mer
Om arbetsplatsen
Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska.

På Folktandvården Herrgärdet arbetar idag sju tandläkare, fem tandhygienister och elva tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldretandvård i ljusa och moderna lokaler. Till nästa år blir vi fler tandläkare och söker därmed nu en tandsköterska som vill bli en del av vårt team.

Arbetsuppgifter
Som tandsköterska på Folktandvården Herrgärdet erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete innehållande såväl assistans-, steril- som receptionsarbete. Beroende på dina tidigare erfarenheter och klinikens behov finns även möjlighet till eget patientarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift och har en god datorvana. Vidare lägger vi stor viktigt vid personlig lämplighet och tror att du som söker är flexibel, utåtriktad, har lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Du ser din egen utveckling som en del av klinikens utveckling.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning heltid, tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 19 november 2023
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Tandsköterska

Söker en erfaren tandsköterska till våran klinik i Västerås. Tjänsten inkluderar sterilarbete, administration med bokning,städning samt assisterande. Att kunna tala flytande svenska är ett krav. Maila din ansökan till [email protected] Visa mer
Söker en erfaren tandsköterska till våran klinik i Västerås.
Tjänsten inkluderar sterilarbete, administration med bokning,städning samt assisterande.
Att kunna tala flytande svenska är ett krav.
Maila din ansökan till [email protected] Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB Folktandvården Skultuna

Ansök    Sep 12    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Om arbetsplatsen Skultuna ligger strax utanför Västerås och har ett fint läge i Mälardalen. Här finns bra service och kommunikationer och närhet till naturen. Skultuna är ett gemytligt mindre samhälle med stark gemenskap. Folktandvården Skultuna är en trivsam arbetsplats med 3 tandläkare, 1 tandhygienist och 3 tandsköterskor som tillsammans ansvarar för både barn-, vuxen- och äldretandvård. Välkommen till en tandvårdsklinik med fina och stora lokaler, sta... Visa mer
Om arbetsplatsen
Skultuna ligger strax utanför Västerås och har ett fint läge i Mälardalen. Här finns bra service och kommunikationer och närhet till naturen. Skultuna är ett gemytligt mindre samhälle med stark gemenskap.

Folktandvården Skultuna är en trivsam arbetsplats med 3 tandläkare, 1 tandhygienist och 3 tandsköterskor som tillsammans ansvarar för både barn-, vuxen- och äldretandvård. Välkommen till en tandvårdsklinik med fina och stora lokaler, stabilt patientklientel och varierande arbetsuppgifter. Här får du ta stort ansvar och möjligheterna till utveckling inom yrket är goda. Vi är ett team som värderar arbetsglädjen högt och där vi alla hjälps åt för patientens bästa. Vi värnar om goda relationer såväl mellan varandra som till våra patienter.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav. Erfarenhet och intresse av att arbeta med egna patienter är meriterande.

Anställningsvillkor
Heltid eller deltid med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 8 oktober 2023
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Tandsköterskor till Käkkirurgi Specialisttandvårdskliniken

Ansök    Okt 5    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Är du utbildad tandsköterska som vill vidareutvecklas och arbeta vid enheten för Käkkirurgi? Då två av våra medarbetare snart går i pension söker vi nu dig som vill bli en del av vårt team! Läs gärna vidare för att lära känna oss bättre!   Arbetsbeskrivning Vi söker en erfaren tandsköterska som primärt skall assistera vid operation, utföra mottagningsarbete vid käkkirurgi och orofacialmedicin, kunna ta intraoral röntgen och panoramaröntgen samt utföra p... Visa mer
Är du utbildad tandsköterska som vill vidareutvecklas och arbeta vid enheten för Käkkirurgi? Då två av våra medarbetare snart går i pension söker vi nu dig som vill bli en del av vårt team! Läs gärna vidare för att lära känna oss bättre!

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker en erfaren tandsköterska som primärt skall assistera vid operation, utföra mottagningsarbete vid käkkirurgi och orofacialmedicin, kunna ta intraoral röntgen och panoramaröntgen samt utföra patientadministrativt arbete. Beredskapstjänstgöring kommer att ingå efter en tids tjänstgöring.

Som tandsköterska hos oss har du en betydelsefull roll. Du kommer att ingå i ett multiprofessionellt team som består av specialister inom käkkirurgi, orofacialmedicin och oralradiologi, ST-tandläkare och meriteringstandläkare samt även tandsköterskor och operationstandsköterskor.

Arbetet förutsätter kompetensutveckling och ständigt lärande inom området med ett nära samarbete med våra specialister inom käkkirurgi, orofacialmedicin och oral radiologi.

Nyfiken?

Kontakta oss gärna om du vill boka ett förutsättningslöst samtal så berättar vi mer. Eller vill du komma och hospitera hos oss för att få en inblick i vårt arbete och se lokalerna? Kontakta enhetschef Maria Modig så ordnar vi det.Om arbetsplatsen

Enheten käkkirurgi består av ca 30 medarbetare och är en del av Specialisttandvårdskliniken som tillhör Västmanlands sjukhus Västerås, Region Västmanland. Kliniken innehar specialiteterna käkkirurgi med egen steril- och operationsavdelning, orofacial medicin samt oral radiologi med panorama och CBCT röntgen. Vi är en remissinstans och bedriver verksamhet huvudsakligen dagtid och har även käkkirurgisk beredskap.

Vi har även ST-utbildning inom käkkirurgi och orofacial medicin och bedriver forskning.Om du vill veta mer om hur det är att jobba hos oss kan du se mer på regionens instagramkonto: Klicka härDin introduktion

För oss är det viktigt att du som ny medarbetare trivs och känner dig trygg i din profession. Därför erbjuder vi en individanpassad introduktion och därefter får du tillgång till en mentor.Kvalifikationer

Vi söker dig med en godkänd tandsköterskeutbildning, gärna med erfarenhet inom tandsköterskeyrket. Har du dessutom erfarenhet från käkkirurgisk operationsvård ser vi det som meriterande. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. 

Vi söker dig som är ansvarstagande, lagspelare och flexibel. Du har förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samtidigt som du lägger stor vikt vid att leva upp till ställda mål. För att trivas är det även viktigt att kunna hantera förändringar på ett positivt och nyfiket sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig


• en trygg arbetsgrupp med nära samarbete och ett öppet arbetsklimat
• gratis träning på vårt fullt utrustade gym
• friskvårdsbidrag 3000kr/år

Mer om dina förmåner finner du här: Dina förmåner - Region Västmanland (regionvastmanland.se)


Anställningsvillkor

Vi erbjuder tillsvidareanställning heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Beredskapstjänstgöring kommer att ingå efter en tids tjänstgöring.

 

Välkommen med din ansökan senast 22 oktober 2023.


Intervjuer planeras att genomföras under v.45 och 46.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Adelsö Västerås

Ansök    Sep 11    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Om arbetsplatsen Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården. På Folktandvården Adelsö arbetar idag 5 tandläkare, 5 tandhygienister och 14 tandsköterskor som tillsammans ansvarar för både barn-, vuxen och äldretandvård. Hos ... Visa mer
Om arbetsplatsen
Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården.

På Folktandvården Adelsö arbetar idag 5 tandläkare, 5 tandhygienister och 14 tandsköterskor som tillsammans ansvarar för både barn-, vuxen och äldretandvård. Hos oss arbetar vi i team bestående av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska.

Arbetsuppgifter
Som tandsköterska på Folktandvården Adelsö erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete innehållande såväl assistans-, steril- som receptionsarbete, samt arbeta självständigt med profylax på barn och ungdomspatienter. Din huvudsakliga uppgift kommer innebära assistans av tandläkare, med möjlighet till självständigt arbete.

Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen eller är i slutet av din utbildning. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av scanning, kirurg och/eller implantatkirurgi.

Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning heltid, med tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 29 september 2023

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Tandsköterska sökes till Unnegård Dental AB en del av Oral Care Västerås

Ansök    Sep 5    H.F. Oral Care AB    Tandsköterska
Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter. Med Oral Care får du tandvård där och när du behöver den. Vi växer och nya patienter söker sig till oss. Vi behöver därför rekrytera ytterligare en Tandsköterska till vårt fantastiska team. Nu har du som är tandsköterska chansen att söka till Or... Visa mer
Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter. Med Oral Care får du tandvård där och när du behöver den.

Vi växer och nya patienter söker sig till oss. Vi behöver därför rekrytera ytterligare en Tandsköterska till vårt fantastiska team.

Nu har du som är tandsköterska chansen att söka till Oral Care som erbjuder en flexibel arbetsplats med drivna medarbetare som ser tandvården ur patientens perspektiv.

Kliniken Unnegård Dental är Oral Cares senaste förvärv, belägen i centrala Västerås.

Här erbjuds all slags allmäntandvård som t ex barntandvård,
tandhygienistbehandling, kompositfyllning, tandblekning, rotfyllningar och mer

Om företaget

Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård med över 30 års branscherfarenhet. Idag är vi över 400 anställda och erbjuder allmäntandvård för patienter i alla åldrar på våra allmänkliniker samt mobil tandvård för patienter i hemmet.

Oral Care har idag kliniker i Mjölby, Särö, Kristianstad, Malmö, Göteborg, Köping, Sundsvall, Härnösand, Umeå, Västerås, sju kliniker i Stockholmstrakten samt tre i Norge. Planen är att expandera ytterligare.

För den mobila verksamheten finns våra kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Linköping.

Om tjänsten

Oral Care Västerås söker en erfaren tandsköterskekollega som önskar arbeta 100%.

På vår klinik kommer du som tandsköterska få möjlighet att arbeta varierat. I arbetsuppgifterna ingår assistans av tandläkare såväl som administrativt arbete och sterilarbete. Vi arbetar inom team vilket innebär att du både arbetar självständigt när det behövs och tillsammans med dina kollegor.

Vi på Oral Care välkomnar dig till ett team med ett gott samarbete där vi strävar efter att alltid ställa upp för varandra och tar ett gemensamt ansvar för såväl vårt arbete som vår gemensamma arbetsmiljö. Du kommer varje dag att göra skillnad och bidra till en ökad livskvalité.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning, inleds med 6 månaders provanställning, med tillträde enligt överenskommelse.

Oral Care erbjuder vår framtida kollega:

• En trygg anställning med kollektivavtal.
• Få vara med i företagets expanderande resa och sprida branscherfarenheten i landet.
• Möjlighet att vara en del av ett flexibelt företag med korta beslutsvägar.
• Goda möjligheter till kompetensutveckling.
• Ett brett kollegialt nätverk i ett större företag som ändå har kvar en hög familjär känsla där vi tar oss tid att också ha roligt tillsammans genom exempelvis Oral Care-dagarna och after work.
• Möjlighet att arbeta på ett större privat företag med kvalitet i fokus och med en stabil samt ständigt utvecklande erfarenhet av tandvårdsbranschen.
• Friskvård.

För att trivas hos oss ser vi att du som söker:

• Har en bred social förmåga där du utmärker dig genom din förmåga för att skapa, upprätthålla och bibehålla goda relationer.
• Brinner för att göra skillnad i såväl patientens som dina kollegors vardag och ger ett bemötande utöver det vanliga.
• Är en lösningsorienterad, flexibel och anpassningsbar problemlösare.
• Har tålamod och inger förtroende till patienten.
• Känner ansvar för att våra patienter får bästa möjliga vård.
• Är trygg i dig själv och din roll.
• Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
• Har du tidigare erfarenhet av Opus är detta meriterande.

Ta chansen att bli en Oral Care:are du också genom att skicka in ditt CV och en beskrivning av dig själv redan nu då urval sker löpande.

Vi ser fram emot att få träffa dig! Visa mindre

Tandsköterska

Vi söker en glad och energisk tandsköterska som kan hålla ordning på många saker samtidigt. Du får ett mycket viktig och skiftande jobb med stort personligt ansvar. Arbetsuppgifterna inkluderar klinisk assistans, receptionsarbete, sterilarbete, ekonomisk redovisning, fakturering, beställning av varor med mera. Tillträde enligt överenskommelse. Meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet Opus. Visa mer
Vi söker en glad och energisk tandsköterska som kan hålla ordning på många saker samtidigt.
Du får ett mycket viktig och skiftande jobb med stort personligt ansvar.
Arbetsuppgifterna inkluderar klinisk assistans, receptionsarbete, sterilarbete, ekonomisk redovisning, fakturering, beställning av varor med mera.
Tillträde enligt överenskommelse.
Meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet Opus. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Viksäng Västerås

Ansök    Aug 28    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Om arbetsplatsen Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. På Folktandvården Viksäng arbetar idag 5 tandläkare, 2 tandhygienister och 9 ta... Visa mer
Om arbetsplatsen
Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. På Folktandvården Viksäng arbetar idag 5 tandläkare, 2 tandhygienister och 9 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldretandvård i ljusa och moderna lokaler. Vi är ett glatt gäng som värderar arbetsglädjen högt och nu söker vi en tandsköterska.

Arbetsuppgifter
Som tandsköterska vid Folktandvården Viksäng erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete innehållande såväl assistans-, steril- som receptionsarbete, samt arbeta självständigt med profylax på barn och ungdomspatienter.

Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen alternativt är i slutet av din utbildning. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.

Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 10 september 2023

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.


Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet. Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här. Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är. Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Adelsö Västerås

Ansök    Aug 17    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Om arbetsplatsen Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården. På Folktandvården Adelsö arbetar idag 5 tandläkare, 5 tandhygienister och 14 tandsköterskor som tillsammans ansvarar för både barn-, vuxen och äldretandvård. Hos ... Visa mer
Om arbetsplatsen
Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården.

På Folktandvården Adelsö arbetar idag 5 tandläkare, 5 tandhygienister och 14 tandsköterskor som tillsammans ansvarar för både barn-, vuxen och äldretandvård. Hos oss arbetar vi i team bestående av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska.

Arbetsuppgifter
Som tandsköterska på Folktandvården Adelsö erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete innehållande såväl assistans-, steril- som receptionsarbete, samt arbeta självständigt med profylax på barn och ungdomspatienter. Din huvudsakliga uppgift kommer innebära assistans av tandläkare, med möjlighet till självständigt arbete.

Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen eller är i slutet av din utbildning. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av scanning, kirurg och/eller implantatkirurgi.

Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning heltid, med tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 10 september 2023

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Oxbacken

Ansök    Aug 23    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Om arbetsplatsen Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med kompetens, engagemang, glädje och respekt för att ge våra patienter den bästa tandvården. På Folktandvården Oxbacken arbetar idag 6 tandläkare, 2 tandhygienister och 9 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldre tandvård i ljusa och moderna lokaler. Vi är ett glatt gäng som värderar arbetsglädjen högt och nu söker vi en tandsköterska. Arbetsuppgifter Som tandsköte... Visa mer
Om arbetsplatsen
Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med kompetens, engagemang, glädje och respekt för att ge våra patienter den bästa tandvården. På Folktandvården Oxbacken arbetar idag 6 tandläkare, 2 tandhygienister och 9 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldre tandvård i ljusa och moderna lokaler. Vi är ett glatt gäng som värderar arbetsglädjen högt och nu söker vi en tandsköterska.

Arbetsuppgifter
Som tandsköterska på Folktandvården Oxbacken erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete innehållande såväl assistans-, steril- som receptionsarbete, samt arbeta självständigt med profylax på barn och ungdomspatienter. Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa en god tandvård. Datorvana är ett krav.

Anställningsvillkor
Tidsbegränsad anställning vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 24 september 2023
 

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Hej Tandsköterska! gör Västerås gladare tillsammans med oss

Ansök    Aug 14    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
Vi söker efter en tandsköterska med erfarenhet av kirurgi.   Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Västerås, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta... Visa mer
Vi söker efter en tandsköterska med erfarenhet av kirurgi.

 

Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Västerås, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med och gör Västerås gladare.
 
Vår klinik i centrala Västerås
Vi söker nu efter två tandsköterskor till vår klinik. Hos oss får du arbeta i en fin och fräsch klinik med modern utrustning. Vi arbetar bland annat med panoramaröntgen, intraorala kameror, skanner. Idag är vi 28 personer som arbetar på kliniken, varav 10 är tandläkare. Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa.

 

Det här får du på MyDentist
• En arbetsplats som tar glädje på allvar
• Arbeta med den senaste tekniken i en trevlig arbetsmiljö
• Möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter
• Du blir en viktig del i en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor
• Personlig utvecklingsplan.
• Generöst friskvårdsbidrag.
• Möjlighet att arbeta på olika orter runt om i Sverige.
• Givetvis har vi kollektivavtal, tjänstepension och trygghetsförsäkringar

 

Din Profil
Vi söker både dig som är utbildad tandsköterska och är redo för ett ansvarsfullt arbete med utrymme att utvecklas och samtidigt bidra till klinikens utveckling och helhet men även dig som är nischad inom kirurgi. I denna rollen kommer du att kombinera rollen som tandsköterska med att vara ansiktet utåt i vår reception. Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket. Det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. Meriterande är om du är van att arbeta med optimering av tidboken, kunskap att arbeta med skanner och har erfarenhet av journalsystemet Muntra.

 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
 
Vänta inte med din ansökan! Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan ansökningstiden gått ut om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 
Tillsammans gör vi Sverige gladare


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.

MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 150 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:

Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Tillsammans gör vi Sverige gladare! Visa mindre

Hej Tandsköterska! gör Västerås gladare tillsammans med oss

Ansök    Aug 14    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan här i Västerås, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. V... Visa mer
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan här i Västerås, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med och gör Västerås gladare.
 
Vår klinik i centrala Västerås
Vi söker nu efter en tandsköterska på "timmar" till vår klinik. Hos oss får du arbeta i en fin och fräsch klinik med modern utrustning. Vi arbetar bland annat med panoramaröntgen, intraorala kameror, skanner. Idag är vi 28 personer som arbetar på kliniken, varav 10 är tandläkare. Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa.

 

Det här får du på MyDentist
• En arbetsplats som tar glädje på allvar
• Arbeta med den senaste tekniken i en trevlig arbetsmiljö
• Möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter
• Du blir en viktig del i en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor
• Personlig utvecklingsplan.
• Generöst friskvårdsbidrag.
• Möjlighet att arbeta på olika orter runt om i Sverige.
• Givetvis har vi kollektivavtal, tjänstepension och trygghetsförsäkringar

 

Din Profil
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och vill jobba extra på "timmar" i ett ansvarsfullt arbete. I denna rollen kommer du att kunna kombinera rollen som tandsköterska med att vara ansiktet utåt i vår reception. Meriterande är om du är van att arbeta med optimering av tidboken, kunskap att arbeta med skanner och har erfarenhet av journalsystemet Muntra. Men det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. 
 
Tjänsten är en visstidsanställning på timmar. Tillträde enligt överenskommelse.
 
Vänta inte med din ansökan! Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan ansökningstiden gått ut om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 
Tillsammans gör vi Sverige gladare


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 150 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:

Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Tillsammans gör vi Sverige gladare! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Skultuna

Ansök    Aug 2    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Om arbetsplatsen Skultuna har ett fint läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården. Skultuna är beläget strax utanför Västerås med mycket bra bussförbindelser. Folktandvården Skultuna är en trivsam arbetsplats med 3 tandläkare, 1 tandhygienist och ... Visa mer
Om arbetsplatsen
Skultuna har ett fint läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården.

Skultuna är beläget strax utanför Västerås med mycket bra bussförbindelser.

Folktandvården Skultuna är en trivsam arbetsplats med 3 tandläkare, 1 tandhygienist och 4 tandsköterskor som tillsammans ansvarar för både barn-, vuxen- och äldretandvård. Välkommen till en tandvårdsklinik med fina och stora lokaler, stabilt patientklientel och varierande arbetsuppgifter. Här får du ta stort ansvar och möjligheterna till utveckling inom yrket är goda. Vi är ett team som värderar arbetsglädjen högt och där vi alla hjälps åt för patientens bästa.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.

Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 18 augusti 2023
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Skultuna

Ansök    Jul 5    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Om arbetsplatsen Skultuna har ett fint läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården. Skultuna är beläget strax utanför Västerås med mycket bra bussförbindelser. Folktandvården Skultuna är en trivsam arbetsplats med 3 tandläkare, 1 tandhygienist och ... Visa mer
Om arbetsplatsen
Skultuna har ett fint läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården.

Skultuna är beläget strax utanför Västerås med mycket bra bussförbindelser.

Folktandvården Skultuna är en trivsam arbetsplats med 3 tandläkare, 1 tandhygienist och 4 tandsköterskor som tillsammans ansvarar för både barn-, vuxen- och äldretandvård. Välkommen till en tandvårdsklinik med fina och stora lokaler, stabilt patientklientel och varierande arbetsuppgifter. Här får du ta stort ansvar och möjligheterna till utveckling inom yrket är goda. Vi är ett team som värderar arbetsglädjen högt och där vi alla hjälps åt för patientens bästa.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.

Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 30 juli 2023
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Hej Tandsköterska! gör Västerås gladare tillsammans med oss

Ansök    Jul 12    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
Vi söker efter en nischad tandsköterska med erfarenhet av kirurgi.   Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Västerås, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar... Visa mer
Vi söker efter en nischad tandsköterska med erfarenhet av kirurgi.

 

Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Västerås, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med och gör Västerås gladare.
 
Vår klinik i centrala Västerås
Vi söker nu efter två tandsköterskor till vår klinik. Hos oss får du arbeta i en fin och fräsch klinik med modern utrustning. Vi arbetar bland annat med panoramaröntgen, intraorala kameror, skanner. Idag är vi 28 personer som arbetar på kliniken, varav 10 är tandläkare. Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa.

 

Det här får du på MyDentist
• En arbetsplats som tar glädje på allvar
• Arbeta med den senaste tekniken i en trevlig arbetsmiljö
• Möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter
• Du blir en viktig del i en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor
• Personlig utvecklingsplan.
• Generöst friskvårdsbidrag.
• Möjlighet att arbeta på olika orter runt om i Sverige.
• Givetvis har vi kollektivavtal, tjänstepension och trygghetsförsäkringar

 

Din Profil
Vi söker både dig som är utbildad tandsköterska och är redo för ett ansvarsfullt arbete med utrymme att utvecklas och samtidigt bidra till klinikens utveckling och helhet men även dig som är nischad inom kirurgi. I denna rollen kommer du att kombinera rollen som tandsköterska med att vara ansiktet utåt i vår reception. Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket. Det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. Meriterande är om du är van att arbeta med optimering av tidboken, kunskap att arbeta med skanner och har erfarenhet av journalsystemet Muntra.

 
Tjänsten är en tillsvidareanställdning på heltid. Vi tillämpar sex månaders proanställning.
 
Vänta inte med din ansökan! Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan ansökningstiden gått ut om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 
Tillsammans gör vi Sverige gladare


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.

MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 150 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:

Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Tillsammans gör vi Sverige gladare! Visa mindre

Tandsköterska - Smile Västerås

Ansök    Jul 5    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till Smiles fina klinik i Västerås söker vi nu en tandsköterska. På kliniken ... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Till Smiles fina klinik i Västerås söker vi nu en tandsköterska. På kliniken är det ett engagerat team som delar kunskaper och erfarenheter med varandra vilket skapar goda möjligheter till att utvecklas och att lära sig. Vi ser alla mycket fram emot att välkomna en ny kollega!

Att arbeta som tandsköterska hos Smile Tandvård

Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. På Smile ger vi dig utvecklingsmöjligheter genom att jobba delegerat. Därför ser vi att du som anställs tycker detta är roligt, vill lära och utvecklas. I rollen som tandsköterska arbetar du vid behov även i team service vilket är receptionen på Smile. Som team servicemedarbetare kommer du att arbeta med att välkomna våra patienter till kliniken och ge dem det bästa bemötandet. I detta kan även arbetsuppgifter som att administrera tidböcker i samarbete med våra behandlare samt andra administrativa uppgifter så som fakturering och beställningar tillkomma.

Som tandsköterska arbetar du, som alla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Några av dina arbetsuppgifter:

- Assistera tandläkare i den planlagda verksamheten

- Genomföra röntgen med OPG och CBCT

- Digital avtryckstagning med hjälp av 3shape

- Vi arbetar gärna delegerat och ger dig ansvar

- Möjlighet att arbeta med Invisalign

Vem söker vi?

Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som tandsköterska och en del av team service ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom entusiastisk, social och ödmjuk i din framförhållning. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Smile.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är utbildad tandsköterska

- Talar & skriver god svenska

Anställningsform och tillträde

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid (100%) och vi arbetar löpande med urvalet. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Smiles erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner.

Ansökan och frågor

Har du läst så här långt tror vi inte att du missat Smiles framåtanda, och delar du den med oss. Vi hoppas och tror då att tjänsten hos oss på Smile kan vara intressant för dig.

Du ansöker till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef för kliniken Marie Ensparre: [email protected] alternativt ansvarig rekryterare för processen: Amanda Wyser: [email protected].

Vilka är Smile?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärsida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Oxbacken

Ansök    Jun 27    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Om arbetsplatsen Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med kompetens, engagemang, glädje och respekt för att ge våra patienter den bästa tandvården. På Folktandvården Oxbacken arbetar idag 6 tandläkare, 2 tandhygienister och 9 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldre tandvård i ljusa och moderna lokaler. Vi är ett glatt gäng som värderar arbetsglädjen högt och nu söker vi en tandsköterska. Arbetsuppgifter Som tandsköte... Visa mer
Om arbetsplatsen
Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med kompetens, engagemang, glädje och respekt för att ge våra patienter den bästa tandvården. På Folktandvården Oxbacken arbetar idag 6 tandläkare, 2 tandhygienister och 9 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldre tandvård i ljusa och moderna lokaler. Vi är ett glatt gäng som värderar arbetsglädjen högt och nu söker vi en tandsköterska.

Arbetsuppgifter
Som tandsköterska på Folktandvården Oxbacken erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete innehållande såväl assistans-, steril- som receptionsarbete, samt arbeta självständigt med profylax på barn och ungdomspatienter. Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa en god tandvård. Datorvana är ett krav.

Anställningsvillkor
Tidsbegränsad anställning vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 11 augusti 2023
 

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Adelsö

Ansök    Jun 22    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Om arbetsplatsen Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården. På Folktandvården Adelsö arbetar idag 5 tandläkare, 5 tandhygienister och 14 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldretandvård i ljus... Visa mer
Om arbetsplatsen
Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården.

På Folktandvården Adelsö arbetar idag 5 tandläkare, 5 tandhygienister och 14 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldretandvård i ljusa och moderna lokaler.

Arbetsuppgifter
Som tandsköterska på Folktandvården Adelsö erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete innehållande såväl assistans-, steril- som receptionsarbete, samt arbeta självständigt med profylax på barn och ungdomspatienter.

Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar. Folktandvården Adelsö arbetar med teamtandvård, med delegerat arbetssätt. Med teamtandvård får du möjlighet till större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.

Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 30 Juli 2023
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Kliniksamordnare till Folktandvården Västmanland AB, Adelsö

Ansök    Jun 28    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Vill du arbeta som kliniksamordnare och vara delaktig i verksamhetsplanering och kvalitetsarbeten? Då kan du vara den vi söker. Om arbetsplatsen Folktandvården Västmanland AB ägs av Region Västmanland och bedriver allmäntandvård på kliniker i länets alla kommuner. Inom Folktandvården Västmanland arbetar vi med glädje, engagemang, respekt och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Vi satsar på att bygga starka team a... Visa mer
Vill du arbeta som kliniksamordnare och vara delaktig i verksamhetsplanering och kvalitetsarbeten? Då kan du vara den vi söker.

Om arbetsplatsen
Folktandvården Västmanland AB ägs av Region Västmanland och bedriver allmäntandvård på kliniker i länets alla kommuner. Inom Folktandvården Västmanland arbetar vi med glädje, engagemang, respekt och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss.

På Folktandvården Adelsö arbetar idag 5 tandläkare, 5 tandhygienister och 14 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldre tandvård i ljusa och moderna lokaler. Vi är ett team som värderar arbetsglädjen högt där vi alla hjälps åt för patientens bästa.

Arbetsuppgifter
Som kliniksamordnare arbetar du nära klinikchefen och tillsammans arbetar ni för att verksamheten bedrivs enligt givna riktlinjer. Som kliniksamordnare arbetar du nära klinikchefen framför allt när det gäller personaladministration såsom schemaläggning, beviljande av ledigheter och introduktion av nya medarbetare med mera. Du är också behjälplig i avvikelsehantering samt ansvarar för varor och material och hanterar fakturor.

Du medverkar i förändrings- och kvalitetsarbeten, kliniska såväl som administrativa. Arbetsuppgifternas omfattning kan variera, tjänsten är i huvudsak administrativ och du arbetar kliniskt vid behov.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning inom tandvård. Du har god datavana och en mycket god administrativ förmåga. Du bemöter alla människor med förståelse, respekt och omtanke samt har en god samarbetsförmåga med hög servicekänsla. Vidare är du ansvarstagande, flexibel samt har förmåga att lägga upp ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tjänsten som kliniksamordnare omfattar ett treårigt förordnande med möjlighet till förlängning. En tillsvidareanställning utifrån din tandvårdsutbildning utgör grunden för anställningen med placering på kliniken.

Tjänsten är på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 30 juli 2023
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. Visa mindre

Hej Tandsköterska! gör Västerås gladare tillsammans med oss

Ansök    Maj 22    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
Vi söker efter en nischad tandsköterska med erfarenhet av kirurgi.   Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Västerås, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar s... Visa mer
Vi söker efter en nischad tandsköterska med erfarenhet av kirurgi.
 
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Västerås, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med och gör Västerås gladare.
 
Vår klinik i centrala Västerås
Vi söker nu efter två tandsköterskor till vår klinik. Hos oss får du arbeta i en fin och fräsch klinik med modern utrustning. Vi arbetar bland annat med panoramaröntgen, intraorala kameror, skanner. Idag är vi 28 personer som arbetar på kliniken, varav 10 är tandläkare. Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa.
 
Det här får du på MyDentist
• En arbetsplats som tar glädje på allvar
• Arbeta med den senaste tekniken i en trevlig arbetsmiljö
• Möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter
• Du blir en viktig del i en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor
• Personlig utvecklingsplan.
• Generöst friskvårdsbidrag.
• Möjlighet att arbeta på olika orter runt om i Sverige.
• Givetvis har vi kollektivavtal, tjänstepension och trygghetsförsäkringar
 
Din Profil
Vi söker både dig som är utbildad tandsköterska och är redo för ett ansvarsfullt arbete med utrymme att utvecklas och samtidigt bidra till klinikens utveckling och helhet men även dig som är nischad inom kirurgi. I denna rollen kommer du att kombinera rollen som tandsköterska med att vara ansiktet utåt i vår reception. Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket. Det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. Meriterande är om du är van att arbeta med optimering av tidboken, kunskap att arbeta med skanner och har erfarenhet av journalsystemet Muntra.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställdning på heltid. Vi tillämpar sex månaders proanställning.
 
Vänta inte med din ansökan! Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan ansökningstiden gått ut om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 
Tillsammans gör vi Sverige gladare


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.

MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 150 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:

Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Tillsammans gör vi Sverige gladare! Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Maj 8    Al Kalamoon AB    Tandsköterska
Vi på Hammarby tandklinik söker dig som är en tandsköterska med erfarenheter i minst 2 år inom ortodonti. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi på Hammarby tandklinik söker dig som är en tandsköterska med erfarenheter i minst 2 år inom ortodonti.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hej Tandsköterska! gör Västerås gladare tillsammans med oss

Ansök    Maj 10    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan här i Västerås, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. V... Visa mer
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan här i Västerås, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med och gör Västerås gladare.
 
Vår klinik i centrala Västerås
Vi söker nu efter en tandsköterska på "timmar" till vår klinik. Hos oss får du arbeta i en fin och fräsch klinik med modern utrustning. Vi arbetar bland annat med panoramaröntgen, intraorala kameror, skanner. Idag är vi 28 personer som arbetar på kliniken, varav 10 är tandläkare. Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa.
 
Det här får du på MyDentist
• En arbetsplats som tar glädje på allvar
• Arbeta med den senaste tekniken i en trevlig arbetsmiljö
• Möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter
• Du blir en viktig del i en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor
• Personlig utvecklingsplan.
• Generöst friskvårdsbidrag.
• Möjlighet att arbeta på olika orter runt om i Sverige.
• Givetvis har vi kollektivavtal, tjänstepension och trygghetsförsäkringar
 
Din Profil
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och vill jobba extra på "timmar" i ett ansvarsfullt arbete. I denna rollen kommer du att kunna kombinera rollen som tandsköterska med att vara ansiktet utåt i vår reception. Meriterande är om du är van att arbeta med optimering av tidboken, kunskap att arbeta med skanner och har erfarenhet av journalsystemet Muntra. Men det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. 
 
Tjänsten är en visstidsanställning på timmar. Tillträde enligt överenskommelse.
 
Vänta inte med din ansökan! Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan ansökningstiden gått ut om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 
Tillsammans gör vi Sverige gladare


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 150 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:

Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Tillsammans gör vi Sverige gladare! Visa mindre

Medlearn söker tandsköterskelärare på distans!

Ansök    Apr 21    Medlearn AB    Tandsköterska
Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Iris... Visa mer
Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se.Medlearn erbjuder kunskap som förändrar liv. Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar och ett tydligt fokus på kvalitet.

Varför ska jag välja Medlearn som arbetsgivare? 

Glädje, kreativitet, utveckling och samarbete är våra starka nyckelord. Hos oss är kollegialt lärande viktigt. Vi erbjuder våra medarbetare utbildningsmöjligheter för att behålla kompetensen, nyfikenheten och inspirationen i arbetslaget samt för att kunna ge våra elever de bästa förutsättningarna att nå så långt som möjligt i sina studier. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund. Medlearn värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Kan ni berätta mer om utbildningen?
Javisst! Vår tandsköterskeutbildning bedrivs i Västerås och Kista, men du kommer att bedriva undervisningen mestadels på distans med några fysiska träffar över året. Yrkeshögskolan är korta och effektiva utbildningar inriktade på yrkesroller där det finns ett stort anställningsbehov. Utbildningarna genomförs i nära samverkan med arbetslivet och innehåller en mix av teori och praktik.

Vad är mina arbetsuppgifter?
I tjänsten som tandvårdslärare ingår såväl teoretisk undervisning som kliniska övningar inom flera tandvårdsämnen. Du kommer att ansvara för att planera och genomföra undervisning, examinering och uppföljning av studenternas resultat, ta fram föreläsningsmaterial, samt arbeta med pedagogiskt utvecklingsarbete. Utbildningen vänder sig till vuxenstuderande och följer Yrkeshögskolans nationella studieplan. 

Utbildningen är mestadels på distans dock görs vissa moment på plats i våra lokaler i Västerås och Kista. Vanligtvis har man en undervisningsdag i veckan. Du kommer att arbeta tillsammans med utbildningsledaren för utbildningen och samarbeta med övriga kollegor runtom i landet. 

Vem passar för tjänsten?
Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist eller examinerad tandsköterska med erfarenhet från tandvården. Det är meriterande om du har pedagogisk erfarenhet och undervisningsvana. Du har ett stort intresse för människor, lärande, pedagogik samt service. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du behöver därför ha god datorvana och behärska Office-programmen.

Som person är du kommunikativ, kreativ och lösningsfokuserad, flexibel i din inställning till arbetet och du trivs i en föränderlig omgivning. Arbetet kräver vidare att du har ett stort intresse för pedagogik samt tycker om att ge god service åt de studerande. 

Ytterligare information 
Uppdraget omfattar ca 50% tjänstgöringsgrad i grunden och går att kombinera med andra uppdrag. Vi erbjuder dig en visstidsanställning med tillträde 2023-08-01 eller enligt överenskommelse.

Observera att utbildningen bedrivs delvis på distans med placeringsort Västerås. Resor i tjänsten förekommer.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag! Sista ansökningsdag är 2023-05-15.

För frågor kring tjänsten, kontakta Utbildningsledare Annelie Engvall på mejl: [email protected]

För frågor kring processen, kontakt HR-avdelningen på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB Folktandvården Skultuna

Ansök    Apr 27    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Om arbetsplatsen Skultuna har ett fint läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården. Skultuna är beläget strax utanför Västerås med mycket bra b... Visa mer
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Om arbetsplatsen
Skultuna har ett fint läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården.

Skultuna är beläget strax utanför Västerås med mycket bra bussförbindelser. Folktandvården Skultuna är en trivsam arbetsplats med två tandläkare, en tandhygienist och fyra tandsköterskor som tillsammans ansvarar för både barn-, vuxen- och äldretandvård.
Välkommen till en tandvårdsklinik med fina och stora lokaler, stabilt patientklientel och varierande arbetsuppgifter. Här får du ta stort ansvar och möjligheterna till utveckling inom yrket är goda. Vi är ett team som värderar arbetsglädjen högt och där vi alla hjälps åt för patientens bästa.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.

Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 28 maj 2023
Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Tandsköterska till Manfredkliniken i Västerås

Ansök    Maj 8    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Manfredkliniken
Manfredkliniken är fint belägen i centrala Västerås med härlig utsikt över Svartån och Stadsparken. På vår mottagning med fem behandlingsrum jobbar två tandläkare, en tandhygienist, tre tandsköterskor och en receptionist.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna hos oss innebär sedvanliga tandsköterskeuppgifter som röntgentagning, assistans vid behandling, sterilarbete och tidbokning. Vi har ett delegerat arbetssätt där du kan utveckla dina färdigheter inom:
• Infiltrationsanestesi
• Avtryckstagning och intraoral scanning
• Provisorier vid protetiska behandlingar
• Enklare provisoriska fyllningar

Övrig information
En heltidstjänst motsvarar i snitt ungefär 37 arbetstimmar per vecka och ledighet varannan fredag. Vi erbjuder 5000 kr årligen i friskvårdsbidrag och flera andra konkurrenskraftiga förmåner. Intervjuer sker löpande.

Kvalifikationer
Tandsköterskeexamen. Ett intresse av att utvecklas i delegerat patientarbete och gärna några års erfarenhet av att arbeta kliniskt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har god datorvana och skriver samt talar obehindrad svenska.

Personliga egenskaper
För oss är det viktigt med hög vårdkvalitet, empati och engagemang. Du drivs av att ge god service och är intresserad av all tandvård. Vi söker dig som är omtänksam och engagerad. Du har bra samarbetsförmåga och trivs med omväxlande arbetsuppgifter. Du är flexibel och har förmågan att se helheten, planera och prioritera. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Sala

Ansök    Apr 3    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.   Om arbetsplatsen Sala har ett fint läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med kompetens, engagemang, glädje och respekt för att ge våra patienter den bästa tandvården. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhyg... Visa mer
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Om arbetsplatsen

Sala har ett fint läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med kompetens, engagemang, glädje och respekt för att ge våra patienter den bästa tandvården. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska.

Folktandvården Sala är en trivsam arbetsplats där det arbetar 11 tandläkare, 5 tandhygienister och 13 tandsköterskor. Sala är beläget utanför Västerås med mycket bra tåg och bussförbindelser.


Arbetsuppgifter

Som tandsköterska på Folktandvården erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete innehållande såväl assistans-, steril- som receptionsarbete, samt arbeta självständigt med profylax på barn och ungdomspatienter.

Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 21 april 2023.


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB FTV Herrgärdet

Ansök    Apr 20    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Om arbetsplatsen Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården. På Folktandvården Herrgärdet arbetar idag nio tandlä... Visa mer
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Om arbetsplatsen
Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården.

På Folktandvården Herrgärdet arbetar idag nio tandläkare, fem tandhygienister och tretton tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen- och äldretandvård i ljusa och moderna lokaler.

Arbetsuppgifter
Som tandsköterska på Folktandvården Herrgärdet erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete innehållande såväl assistans-, steril- som receptionsarbete. Beroende på dina tidigare erfarenheter och klinikens behov finns även möjlighet till eget patientarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift och har en god datorvana. Vidare lägger vi stor viktigt vid personlig lämplighet och tror att du som söker är flexibel, utåtriktad, har lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Du ser din egen utveckling som en del av klinikens utveckling.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning heltid, tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 14 maj 2023.

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

 

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Adelsö Västerås

Ansök    Mar 31    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Om arbetsplatsen Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården. På Folktandvården Adelsö arbetar idag 6 tandläkare, 5... Visa mer
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Om arbetsplatsen

Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården.

På Folktandvården Adelsö arbetar idag 6 tandläkare, 5 tandhygienister och 13 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldretandvård i ljusa och moderna lokaler.


Arbetsuppgifter

Som tandsköterska på Folktandvården Adelsö erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete innehållande såväl assistans-, steril- som receptionsarbete, samt arbeta självständigt med profylax på barn och ungdomspatienter.

Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar. Folktandvården Adelsö arbetar med teamtandvård, med delegerat arbetssätt. Med teamtandvård får du möjlighet till större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen eller om du är under utbildning till tandsköterska. Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 19 april 2023

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Mar 28    Tandläkarna Andrén AB    Tandsköterska
Om jobbet Våra fantastiska tandsköterskor behöver support när vi utökar vårt härliga team, och vi är i behov av en ny stjärna! Anställningen startas under våren 2023, efter överenskommelse. Om oss Vår mottagning Tandläkarna Andrén ligger centralt i Västerås, mitt på Stora gatan. Kliniken består av 5 behandlingsrum, reception, väntrum, personalrum och steril. Vi strävar efter en harmonisk arbetsmiljö där fokus ligger på patientens omhändertagande. Vi ut... Visa mer
Om jobbet
Våra fantastiska tandsköterskor behöver support när vi utökar vårt härliga team, och vi är i behov av en ny stjärna!


Anställningen startas under våren 2023, efter överenskommelse.


Om oss
Vår mottagning Tandläkarna Andrén ligger centralt i Västerås, mitt på Stora gatan. Kliniken består av 5 behandlingsrum, reception, väntrum, personalrum och steril. Vi strävar efter en harmonisk arbetsmiljö där fokus ligger på patientens omhändertagande. Vi utför allmäntandvård, estetisk och akut tandvård samt större protetiska arbeten. Även injektionsbehandlingar och implantatkirurgi. Vi är en modern, nyrenoverad klinik med senaste utrustningen och vi vidareutbildar oss kontinuerligt. Vi är ett härligt team som tycker det är viktigt att trivas och ha roligt tillsammans. Teamet består i nuläget av två tandläkare, två tandsköterskor, två tandhygienister och en receptionist.


Om dig:
Du är en självgående och flexibel person som uppskattar ordning och reda. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, men det är också viktigt att du har erfarenhet och är van vid ett högt tempo. Känsla för service och kvalitet är viktigt samt att positivt bidra till klinikens lagkänsla och arbetsmiljö. Ett plus är att du har en god samarbetsförmåga, alltid ger 100% och tycker att det är roligt att arbeta i team. Som person är du positiv och empatisk. Du har extremt goda kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.


Meriterande är om du har erfarenhet av kirurgisk assistans samt är van vid delegerat arbete. Vi använder Opus.


Dina arbetsuppgifter kommer att bli följande:
*assistera tandläkare
*egna enklare akutpatienter
*egna barnpatienter
*profylaktiskt arbete
*rtg, anestesi, provisorier
*telefon/mail
*sterilarbete
*tidbokning


Sista ansökningsdatum 230420
Intervjuer och ev anställning kan ske löpande så tacksam för ansökan snarast. Visa mindre

Hej Tandsköterska! gör Västerås gladare tillsammans med oss

Ansök    Mar 7    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Västerås, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var m... Visa mer
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Västerås, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med och gör Västerås gladare.
 
Vår klinik i centrala Västerås
Vi söker nu efter en tandsköterska på timmar till vår klinik. Hos oss får du arbeta i en fin och fräsch klinik med modern utrustning. Vi arbetar bland annat med panoramaröntgen, intraorala kameror, skanner. Idag är vi 28 personer som arbetar på kliniken, varav 8 är tandläkare. Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa.
 
Det här får du på MyDentist

• Arbeta med den senaste tekniken i en trevlig arbetsmiljö
• Möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter
• Du blir en viktig del i en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor
• En trevlig arbetsmiljö med god gemenskap
• Generöst friskvårdsbidrag
• Givetvis har vi kollektivavtal, tjänstepension och trygghetsförsäkringar
 
Din Profil
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och vill jobba extra på "timmar" i ett ansvarsfullt arbete. I denna rollen kommer du att kunna kombinera rollen som tandsköterska med att vara ansiktet utåt i vår reception. Meriterande är om du är van att arbeta med optimering av tidboken, kunskap att arbeta med skanner och har erfarenhet av journalsystemet Muntra. Men det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. 
 
Tjänsten är en visstidsanställning på timmar. Tillträde enligt överenskommelse.
 
Vänta inte med din ansökan!  Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan ansökningstiden gått ut om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 
Tillsammans gör vi Sverige gladare


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 140 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:

Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Tillsammans gör vi Sverige gladare! Visa mindre

Hej Tandsköterska! gör Västerås gladare tillsammans med oss

Ansök    Mar 23    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
Vi söker efter en nischad tandsköterska med erfarenhet av kirurgi.   Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Västerås, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar s... Visa mer
Vi söker efter en nischad tandsköterska med erfarenhet av kirurgi.
 
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Västerås, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med och gör Västerås gladare.
 
Vår klinik i centrala Västerås
Vi söker nu efter två tandsköterskor till vår klinik. Hos oss får du arbeta i en fin och fräsch klinik med modern utrustning. Vi arbetar bland annat med panoramaröntgen, intraorala kameror, skanner. Idag är vi 28 personer som arbetar på kliniken, varav 8 är tandläkare. Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa.
 
Det här får du på MyDentist

• Arbeta med den senaste tekniken i en trevlig arbetsmiljö
• Möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter
• Du blir en viktig del i en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor
• En trevlig arbetsmiljö med god gemenskap
• Generöst friskvårdsbidrag
• Givetvis har vi kollektivavtal, tjänstepension och trygghetsförsäkringar
 
Din Profil
Vi söker både dig som är utbildad tandsköterska och är redo för ett ansvarsfullt arbete med utrymme att utvecklas och samtidigt bidra till klinikens utveckling och helhet men även dig som är nischad inom kirurgi. I denna rollen kommer du att kombinera rollen som tandsköterska med att vara ansiktet utåt i vår reception. Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket. Det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. Meriterande är om du är van att arbeta med optimering av tidboken, kunskap att arbeta med skanner och har erfarenhet av journalsystemet Muntra.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
 
Vänta inte med din ansökan!  Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan ansökningstiden gått ut om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 
Har du frågor eller funderingar tveka inte att kontakta rekryterande chef Maritza.
 
Tillsammans gör vi Sverige gladare


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 140 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:

Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Tillsammans gör vi Sverige gladare! Visa mindre

Tandsköterska/hygienist för vidareutbildning till ortodontiassistent

Ansök    Feb 22    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Arbetar du som tandhygienist eller tandsköterska och har ett stort intresse för ortodonti? Då är det här rätt utbildning för dig. Här får du chansen att fortsätta växa inom ditt yrke och utmana dig själv för att fortsätta utvecklas. Anser du dig vara noggrann och strukturerad samt tycker om att arbeta självständigt och patientnära är du en given kandidat till vår växande ortodontiverksamhet. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhäll... Visa mer
Arbetar du som tandhygienist eller tandsköterska och har ett stort intresse för ortodonti? Då är det här rätt utbildning för dig. Här får du chansen att fortsätta växa inom ditt yrke och utmana dig själv för att fortsätta utvecklas. Anser du dig vara noggrann och strukturerad samt tycker om att arbeta självständigt och patientnära är du en given kandidat till vår växande ortodontiverksamhet.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Syftet med denna tjänst är ett förberedande arbete inför en vidareutbildning. Utbildningen omfattar 4 terminer och består av både teoretiska studier och kliniskt arbete. Som ortodontiassistent arbetar du självständigt med patienter under ledning av ortodontist. Krav för vidareutbildning är anställning på en ortodontiklinik.  För att bli antagen till ortodontiutbildningen är det ett krav att du har varit verksam som tandsköterska eller tandhygienist i minst två år.Om arbetsplatsen

Specialisttandvården är en del av Västmanlands Sjukhus. Specialisttandvården innehar odontologins alla specialiteter. Förutom specialisttandvård bedriver vi olika former av utbildning såsom ST, meriterings- och nischtandläkare. 

Specialisttandvårdskliniken är belägen i moderna lokaler inom Västmanlands Sjukhus i Västerås och Tandregleringen har också ett annex i Köping där visst arbete kan komma att förläggas. Du kommer att få arbeta tillsammans med positiva och engagerade kollegor i en god arbetsmiljö. Kliniken bemannas av övertandläkare, ST-tandläkare, meriteringstandläkare, ortodontiassistenter och tandsköterskor. Det är en professionell arbetsgrupp som brinner för sitt arbete och vi får goda resultat i index över patientnöjdhet.Kvalifikationer

Du som söker är en utbildad tandsköterska/hygienist med intresse för tandreglering. Det är meriterande om du har specifik erfarenhet från eget patientarbete med barn och unga eller likaså har vana att ta röntgen, fotografera och ta avtryck. Har du även kunskap i systemet T4 ser vi det som en fördel.

Du är en trygg och stabil person som har lätt för att arbeta i grupp. I ditt arbete är du en strukturerad person som planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har goda kunskaper i det svenska språket, och kan uttrycka dig väl i både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder:


• ett stimulerande arbete på en arbetsplats som genomsyras av engagemang och arbetsglädje
• en individuellt anpassad introduktion så du ska känna dig trygg i din roll hos oss
• en bra balans mellan arbete och fritid - vi månar om att du som medarbetare ska få en bra balans utifrån just dina förutsättningar och livssituation
• extra semesterdagar till dig över 40 år
• gratis träning på vår fullt utrustade gymanläggning
• friskvårdsbidrag 3000kr/år

Läs mer om regionens personalförmåner här: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. 
6 månaders prövotid.
Tillträde efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan senast 16 mars 2023.

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Tandsköterska sökes

Ansök    Mar 1    RM Dental AB    Tandsköterska
Hej! Vi är en tandvårdsklinik bestående av 1 tandläkare, 1 tandhygienist och 2 tandsköterskor. Då en av våra tandsköterskor slutar inom kort så behöver vi en ersättare. City Tandvård bedriver allmäntandvård och dina arbetsuppgifter består av både receptions- och patientarbete. Vi ser gärna att du jobbat inom yrket i några år för att vara aktuell för tjänsten! Visa mer
Hej!
Vi är en tandvårdsklinik bestående av 1 tandläkare, 1 tandhygienist och 2 tandsköterskor.
Då en av våra tandsköterskor slutar inom kort så behöver vi en ersättare.
City Tandvård bedriver allmäntandvård och dina arbetsuppgifter består av både receptions- och patientarbete.
Vi ser gärna att du jobbat inom yrket i några år för att vara aktuell för tjänsten! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvårdens kansli, IT-gruppen

Ansök    Feb 28    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsuppgifter  Vi söker en vikarie till vår IT-grupp på Folktandvårdens kansli i centrala Västerås då vår ordinarie IT-applikationskonsult kommer att vara föräldraledig. Dina arbetsuppgifter kommer att vara all förekommande administration inom T4-området. Några exempel på arbetsuppgifter: Support på T4 och Onepix och arbete med system som är u... Visa mer
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter 

Vi söker en vikarie till vår IT-grupp på Folktandvårdens kansli i centrala Västerås då vår ordinarie IT-applikationskonsult kommer att vara föräldraledig.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara all förekommande administration inom T4-området.

Några exempel på arbetsuppgifter: Support på T4 och Onepix och arbete med system som är uppkopplade till T4 samt administrativt arbete med frisktandvård.

Om arbetsplatsen

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utveckla oss samt värderar arbetsglädjen högt.

På Folktandvårdens kansli i centrala Västerås finns VD, personal-, utvecklings- och ekonomifunktion.

Kvalifikationer 

Tandsköterskeexamen och T4-kunskaper är ett krav.

Som person är du flexibel, prestigelös, ansvarstagande och drivande, samtidigt som du har god förmåga att skapa nätverk och samverka med andra. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt och att dina kunskaper i svenska är mycket goda. Du klarar ett högt och varierande arbetstempo och du har förmåga att prioritera arbetsuppgifter.

Vi ser till personlig lämplighet mer än till erfarenhet.

Anställningsvillkor

Vikariat på 50% tom 2023-12-31.

Välkommen med din ansökan senast 12 mars 2023Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Tandsköterska

Vi söker en glad och energisk tandsköterska som kan hålla ordning på många saker samtidigt. Du får ett mycket viktig och skiftande jobb med stort personligt ansvar. Arbetsuppgifterna inkluderar klinisk assistans, receptionsarbete, sterilarbete, ekonomisk redovisning, fakturering, beställning av varor med mera. Tillträde enligt överenskommelse. Meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet Opus. Visa mer
Vi söker en glad och energisk tandsköterska som kan hålla ordning på många saker samtidigt.
Du får ett mycket viktig och skiftande jobb med stort personligt ansvar.
Arbetsuppgifterna inkluderar klinisk assistans, receptionsarbete, sterilarbete, ekonomisk redovisning, fakturering, beställning av varor med mera.
Tillträde enligt överenskommelse.
Meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet Opus. Visa mindre

Samordnare Inköp och upphandling samt kliniskt arbete

Ansök    Jan 24    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Tycker du om att vara serviceinriktad och lösningsorienterad i ditt arbete? Det kanske är dig vi söker Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Ditt uppdrag 40 % av tjänsten kommer du samordna och genomföra upphandlingar för Folktandvården Västmanland AB. Ha kontakter med intressenter såsom leverantörer, tillverkare och våra kliniker. Delta i externa nätverk i upphandlingsprocessen och ... Visa mer
Tycker du om att vara serviceinriktad och lösningsorienterad i ditt arbete? Det kanske är dig vi söker

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Ditt uppdrag

40 % av tjänsten kommer du samordna och genomföra upphandlingar för Folktandvården Västmanland AB. Ha kontakter med intressenter såsom leverantörer, tillverkare och våra kliniker. Delta i externa nätverk i upphandlingsprocessen och driva egna interna nätverk.

Se över våra lokalbehov inom företaget, ha en kort- och långsiktig planering samt ha kontakter med fastighetsägare. Vara en kontaktperson för klinikerna gällande medicinsk utrustning vid akuta ärenden, kontroller, servicekontakter och nyinvesteringar. Genomföra och vara behjälplig vid riskbedömningar.

60 % av tjänsten kommer du arbeta kliniskt på en av våra kliniker. Vilken klinik det blir styrs efter klinikernas behov samt önskemål från dig.


Om arbetsplatsen

Folktandvården Västmanland AB ägs av Region Västmanland och vi har sjutton allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Vi samarbetar med Specialisttandvården som finns inom regionen. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården i länet till rimliga priser. Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss.


Kvalifikationer

Utbildning inom tandvård som tandsköterska, tandhygienist eller tandläkare är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet från offentlig upphandling.

Som person ser vi att du är serviceinriktad, mån om att leverera lösningar och arbetar bra tillsammans med andra människor internt och externt. Du är självgående, strukturerad och tar ansvar för att driva, planera och genomföra ditt eget arbete med kvalitet. Du har ett affärs- och lönsamhetsinriktat tankesätt. Du har goda IT-kunskaper i Officepaket. Eftersom du i arbetet har många kontaktytor, internt och externt, är det viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.


Anställningsvillkor

Tillsvidaretjänst 100 % med start enligt överenskommelse. Provanställning eller tillfälligt förordnande (för internt sökande) kan komma att tillämpas.


Välkommen med din ansökan senast 7 februari 2023.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Tandsköterska/Receptionist - Aqua Dental Västerås

Ansök    Feb 10    Aqua Dental AB    Tandsköterska
Lockas du av utmaningar och är intresserad av att bemöta nya människor? Vi söker dig som vill göra det lilla extra för våra patienter. Kliniken i Västerås öppnade i april och ligger mitt i Västerås Centrum, inne på kvarteret Igor och intill stora torget. På kliniken erbjuder vi allmäntandvård och specialisttandvård. I tjänsten som tandsköterska och receptionist kommer du jobba främst i reception och delvis jobba med sedvanliga tandsköterskeuppgifter. So... Visa mer
Lockas du av utmaningar och är intresserad av att bemöta nya människor?

Vi söker dig som vill göra det lilla extra för våra patienter.

Kliniken i Västerås öppnade i april och ligger mitt i Västerås Centrum, inne på kvarteret Igor och intill stora torget. På kliniken erbjuder vi allmäntandvård och specialisttandvård.

I tjänsten som tandsköterska och receptionist kommer du jobba främst i reception och delvis jobba med sedvanliga tandsköterskeuppgifter. Som receptionist har du direktkontakt med patienter på plats samt hanterar administrativa patientärenden.?En förutsättning för tjänsten är att du, precis som vi på Aqua Dental, älskar att arbeta med människor och ge bästa möjliga service. Tjänsten är på heltid där du förväntas att jobba enligt våra öppettider som kan innebära kvällstid och helgpass.

Vår högsta prioritet är att leverera behandlingar av högsta kvalitet och ge förstklassig service till alla våra patienter. Vi arbetar ständigt för att patienterna ska känna sig trygga och sedda från början till slutet av sin behandling.

Du har en god kommunikativ förmåga som innebär att du har förmåga att kommunicera, lyssna, observera och vara mottaglig till ny kunskap. Rollen kräver även att du har ett strukturerat arbetssätt.

Du kommer få möjligheten att utveckla din serviceförmåga och tandvårdskunskaper tillsammans med våra kollegor på Aqua Dental.

Kvalifikationer

-
Är utbildad tandsköterska

- Du?drivs av att leverera service av högsta klass.

- Du har en positiv inställning till arbetet och tycker att det är givande att arbeta lösningsorienterat.

- Du är strukturerad, serviceinriktad och har lätt för att kommunicera med andra människor.

- Du arbetar effektivt både individuellt och i grupp.

Vi ser gärna att du

- Har ett strukturerat arbetssätt

- Kan lösa problem i komplexa sammanhang

- Tar egna initiativ

- Brinner för kundservice

- Har bra kompetenser inom IT

Om oss

I dag arbetar över?500 personer fördelat på 25 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvudkontor. Vi är i en tillväxtfas och planerar öppna nya kliniker under 2023 och 2024.??

Vår målsättning är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård genom passion, kvalitet och tillgänglighet.??

På Aqua Dental är våra medarbetare det viktigaste vi har och vill även vara den bästa möjliga arbetsgivaren. Därför erbjuder vi våra medarbetare kontinuerliga utbildningar och vi har även vår egen utbildningsplattform Aqua Academy där interna och externa föreläsare delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Hos oss är det högt i tak och allas åsikter är välkomna.

Interjuver sker löpande, vänta inte med att skicka in din ansökan! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet den 2023-03-03.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vid ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nina Zaitoun, [email protected]

Alla ansökningar hanteras via Aqua Dentals rekryteringssida, här kan du ladda upp skapa en profil, ladda upp cv och personligt brev.) Visa mindre

Tandsköterska - Colosseum Specialisttandvård Västerås

Ansök    Jan 11    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Västerås Käkkirurgiska Centrum har varit aktiv i regionen sedan 2005 och är väl kända i området. Kliniken bedriver specialisttandvård med inriktning på käkkirurgi, oral protetik samt endodonti. 2019 blev vi en del av Colosseum Specialisttandvård. Tillsammans med våra systerkliniker i Uppsala och Stockholm tar vi emot över 3 000 remisser årligen. På kliniken i Västerås arbetar ett tiotal personer på 3 behandlingsrum som tillsammans strävar efter att ge för... Visa mer
Västerås Käkkirurgiska Centrum har varit aktiv i regionen sedan 2005 och är väl kända i området. Kliniken bedriver specialisttandvård med inriktning på käkkirurgi, oral protetik samt endodonti. 2019 blev vi en del av Colosseum Specialisttandvård.

Tillsammans med våra systerkliniker i Uppsala och Stockholm tar vi emot över 3 000 remisser årligen. På kliniken i Västerås arbetar ett tiotal personer på 3 behandlingsrum som tillsammans strävar efter att ge förstklassig tandvård. På kliniken finns flera specialisttandläkare inom käkkirurgi, oral protetik, endodonti, paradontologi och odontologisk radiologi.

Nu söker vi en tandsköterska med erfarenhet o/e utbildning inom operation.

Dina arbetsuppgifter

Som operationstandsköterska har du det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar flera käkkirurger i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs.

Kliniken är en specialistklinik med stark entreprenöriell känsla, för att trivas hos oss tror vi även att du tycker det är kul att vara en del av ett team där kvalitét, resultat och förbättring ständigt är i fokus.

Vem söker vi?

Våra medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som operationstandsköterska ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom entusiastisk, positiv och ödmjuk i din framförhållning. På CST är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Colosseum Specialisttandvård.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är utbildad tandsköterska med god erfarenhet inom yrket

- Meriterande om du är utbildad operationstandsköterska o/e har erfarenhet av att assistera käkkirurg

- Talar & skriver god svenska

Anställningsform och tillträde

Vi erbjuder en tillsvidareanställning, heltid eller deltid utifrån dina önskemål.
Vi arbetar löpande med urvalet, tillsättning enligt överenskommelse.


Ansökan och frågor

Har du läst så här långt tror vi inte att du missat vår framåtanda, och delar du den med oss. Vi hoppas och tror då att tjänsten hos oss på Colosseum Specialisttandvård kan vara intessant för dig.

Du ansöker till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef för kliniken Pernilla Åhlander, [email protected] alternativt ansvarig rekryterare för processen: Jessica Ivarsson: [email protected].

Vårt erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Colosseum Specialisttandvård blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Smile Tandvård & Colosseum Dental Group.

För oss är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner.

Vilka är Colosseum Specialisttandvård?

Inom Colosseum Specialisttandvård ingår Västerås Käkkirurgiska Centrum (VKKC), Uppsala Käkkirurgiska Centrum (UKKC) och Stockholm Dental Implant Centre (SDIC). Klinikerna finns i Västerås, Uppsala och Stockholm och erbjuder specialisttandvård inom flera specialiteter. Colosseum Specialisttandvård ägs delvis av Smile Tandvård som är Sveriges ledande tandvårdskedja, som i sin tur är en del av Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärssida (https://karriar.smile.se/pages/cst). Visa mindre

Vikariat tandsköterska

Tandsköterska till bemanningsuppdrag vid behov till en av våra kunder. Är du utbildad tandsköterska, nyutexaminerad eller erfaren. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Arbetsuppgifter Sedvanliga tandsköterskeuppgifter så som assistans, sterilarbete, avtryck, röntgen, assistans vid kirurgiska ingrepp. Om oss Recruitment Center är ett personligt rekrytering och bemannings... Visa mer
Tandsköterska till bemanningsuppdrag vid behov till en av våra kunder.

Är du utbildad tandsköterska, nyutexaminerad eller erfaren. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandsköterskeuppgifter så som assistans, sterilarbete, avtryck, röntgen, assistans vid kirurgiska ingrepp.

Om oss

Recruitment Center är ett personligt rekrytering och bemanningsföretag där våra ledord är att vara personliga, nära och professionella.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Välkommen med din ansökan!

www.recruitmentcenter.se

Om du har frågor kring tjänsten du kan ringa eller maila till:
[email protected]

[email protected]

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland, Adelsö

Ansök    Jan 12    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Om arbetsplatsen Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården. På Folktandvården Adelsö arbetar idag 6 tandläkare, 5 ... Visa mer
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Om arbetsplatsen

Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården.

På Folktandvården Adelsö arbetar idag 6 tandläkare, 5 tandhygienister och 13 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldretandvård i ljusa och moderna lokaler.


Arbetsuppgifter

Som tandsköterska på Folktandvården Adelsö erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete innehållande såväl assistans-, steril- som receptionsarbete, samt arbeta självständigt med profylax på barn och ungdomspatienter.

Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar. Folktandvården Adelsö arbetar med teamtandvård, med delegerat arbetssätt. Med teamtandvård får du möjlighet till större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 5 februari 2023.


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Operationstandsköterska - Colosseum Specialisttandvård Västerås

Ansök    Dec 29    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Västerås Käkkirurgiska Centrum har varit aktiv i regionen sedan 2005 och är väl kända i området. Kliniken bedriver specialisttandvård med inriktning på käkkirurgi, oral protetik samt endodonti. 2019 blev vi en del av Colosseum Specialisttandvård. Tillsammans med våra systerkliniker i Uppsala och Stockholm tar vi emot över 3 000 remisser årligen. På kliniken i Västerås arbetar ett tiotal personer på 3 behandlingsrum som tillsammans strävar efter att ge för... Visa mer
Västerås Käkkirurgiska Centrum har varit aktiv i regionen sedan 2005 och är väl kända i området. Kliniken bedriver specialisttandvård med inriktning på käkkirurgi, oral protetik samt endodonti. 2019 blev vi en del av Colosseum Specialisttandvård.

Tillsammans med våra systerkliniker i Uppsala och Stockholm tar vi emot över 3 000 remisser årligen. På kliniken i Västerås arbetar ett tiotal personer på 3 behandlingsrum som tillsammans strävar efter att ge förstklassig tandvård. På kliniken finns flera specialisttandläkare inom käkkirurgi, oral protetik, endodonti, paradontologi och odontologisk radiologi.

Dina arbetsuppgifter

Som operationstandsköterska har du det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar flera käkkirurger i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. Kliniken är en specialistklinik med stark entreprenöriell känsla, för att trivas hos oss tror vi även att du tycker det är kul att vara en del av ett team där kvalitét, resultat och förbättring ständigt är i fokus.

Vem söker vi?

Våra medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som operationstandsköterska ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom entusiastisk, positiv och ödmjuk i din framförhållning. På CST är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Colosseum Specialisttandvård.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är utbildad tandsköterska med flera års erfarenhet inom yrket

- Meriterande om du är utbildad operationstandsköterska

- Talar & skriver god svenska

Anställningsform och tillträde

Vi erbjuder en tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad är vi öppna för dialog kring. Vi arbetar löpande med urvalet, tillsättning enligt överenskommelse.


Ansökan och frågor

Har du läst så här långt tror vi inte att du missat vår framåtanda, och delar du den med oss. Vi hoppas och tror då att tjänsten hos oss på Colosseum Specialisttandvård kan vara intessant för dig.

Du ansöker till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef för kliniken Pernilla Åhlander, [email protected] alternativt ansvarig rekryterare för processen: Jessica Ivarsson: [email protected].

Vårt erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Colosseum Specialisttandvård blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Smile Tandvård & Colosseum Dental Group.

För oss är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner.

Vilka är Colosseum Specialisttandvård?

Inom Colosseum Specialisttandvård ingår Västerås Käkkirurgiska Centrum (VKKC), Uppsala Käkkirurgiska Centrum (UKKC) och Stockholm Dental Implant Centre (SDIC). Klinikerna finns i Västerås, Uppsala och Stockholm och erbjuder specialisttandvård inom flera specialiteter. Colosseum Specialisttandvård ägs delvis av Smile Tandvård som är Sveriges ledande tandvårdskedja, som i sin tur är en del av Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärssida (https://karriar.smile.se/pages/cst). Visa mindre

Operationstandsköterska - Colosseum Specialisttandvård Västerås

Ansök    Jan 9    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Västerås Käkkirurgiska Centrum har varit aktiv i regionen sedan 2005 och är väl kända i området. Kliniken bedriver specialisttandvård med inriktning på käkkirurgi, oral protetik samt endodonti. 2019 blev vi en del av Colosseum Specialisttandvård. Tillsammans med våra systerkliniker i Uppsala och Stockholm tar vi emot över 3 000 remisser årligen. På kliniken i Västerås arbetar ett tiotal personer på 3 behandlingsrum som tillsammans strävar efter att ge för... Visa mer
Västerås Käkkirurgiska Centrum har varit aktiv i regionen sedan 2005 och är väl kända i området. Kliniken bedriver specialisttandvård med inriktning på käkkirurgi, oral protetik samt endodonti. 2019 blev vi en del av Colosseum Specialisttandvård.

Tillsammans med våra systerkliniker i Uppsala och Stockholm tar vi emot över 3 000 remisser årligen. På kliniken i Västerås arbetar ett tiotal personer på 3 behandlingsrum som tillsammans strävar efter att ge förstklassig tandvård. På kliniken finns flera specialisttandläkare inom käkkirurgi, oral protetik, endodonti, paradontologi och odontologisk radiologi.

Dina arbetsuppgifter

Som operationstandsköterska har du det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar flera käkkirurger i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. Kliniken är en specialistklinik med stark entreprenöriell känsla, för att trivas hos oss tror vi även att du tycker det är kul att vara en del av ett team där kvalitét, resultat och förbättring ständigt är i fokus.

Vem söker vi?

Våra medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som operationstandsköterska ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom entusiastisk, positiv och ödmjuk i din framförhållning. På CST är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Colosseum Specialisttandvård.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är utbildad tandsköterska med god erfarenhet inom yrket

- Meriterande om du är utbildad operationstandsköterska

- Talar & skriver god svenska

Anställningsform och tillträde

Vi erbjuder en tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad är vi öppna för dialog kring. Vi arbetar löpande med urvalet, tillsättning enligt överenskommelse.


Ansökan och frågor

Har du läst så här långt tror vi inte att du missat vår framåtanda, och delar du den med oss. Vi hoppas och tror då att tjänsten hos oss på Colosseum Specialisttandvård kan vara intessant för dig.

Du ansöker till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef för kliniken Pernilla Åhlander, [email protected] alternativt ansvarig rekryterare för processen: Jessica Ivarsson: [email protected].

Vårt erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Colosseum Specialisttandvård blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Smile Tandvård & Colosseum Dental Group.

För oss är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner.

Vilka är Colosseum Specialisttandvård?

Inom Colosseum Specialisttandvård ingår Västerås Käkkirurgiska Centrum (VKKC), Uppsala Käkkirurgiska Centrum (UKKC) och Stockholm Dental Implant Centre (SDIC). Klinikerna finns i Västerås, Uppsala och Stockholm och erbjuder specialisttandvård inom flera specialiteter. Colosseum Specialisttandvård ägs delvis av Smile Tandvård som är Sveriges ledande tandvårdskedja, som i sin tur är en del av Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärssida (https://karriar.smile.se/pages/cst). Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Oxbacken Västerås

Ansök    Dec 23    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.   Om arbetsplatsen Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med kompetens, engagemang, glädje och respekt för att ge våra patienter den bästa tandvården. På Folktandvården Oxbacken arbetar idag 5 tandlä... Visa mer
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Om arbetsplatsen

Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med kompetens, engagemang, glädje och respekt för att ge våra patienter den bästa tandvården.

På Folktandvården Oxbacken arbetar idag 5 tandläkare, 2 tandhygienister och 9 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldre tandvård i ljusa och moderna lokaler.
Vi är ett glatt gäng som värderar arbetsglädjen högt och nu söker vi en tandsköterska.


Arbetsuppgifter

Som tandsköterska på Folktandvården Oxbacken erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete innehållande såväl assistans-, steril- som receptionsarbete, samt arbeta självständigt med profylax på barn och ungdomspatienter.

Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 28 januari 2023.


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Hej Tandsköterska! gör Västerås gladare tillsammans med oss

Ansök    Nov 28    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan här i Västerås, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. V... Visa mer
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan här i Västerås, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med och gör Västerås gladare.
 
Vår klinik i centrala Västerås
Vi söker nu efter en tandsköterska på heltid till vår klinik. Hos oss får du arbeta i en fin och fräsch klinik med modern utrustning. Vi arbetar bland annat med panoramaröntgen, intraorala kameror, skanner. Idag är vi 28 personer som arbetar på kliniken, varav 8 är tandläkare. Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa.
 
Det här får du på MyDentist

• Arbeta med den senaste tekniken i en trevlig arbetsmiljö
• Möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter
• Du blir en viktig del i en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor
• En trevlig arbetsmiljö med god gemenskap
• Generöst friskvårdsbidrag
• Givetvis har vi kollektivavtal, tjänstepension och trygghetsförsäkringar
Din Profil
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och är redo för ett ansvarsfullt arbete med utrymme att utvecklas och samtidigt bidra till klinikens utveckling och helhet. Huvudsakligen kommer du att arbeta med sedvanliga uppgifter som tandsköterska. Meriterande är om du är van att arbeta med skanner och har erfarenhet av journalsystemet Muntra. Det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. 
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
 
Vänta inte med din ansökan!  Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan ansökningstiden gått ut om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 
Tillsammans gör vi Sverige gladare


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 130 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:

Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Tillsammans gör vi Sverige gladare! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB Folktandvården Viksäng

Ansök    Dec 22    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Om arbetsplatsen Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården. På Folktandvården Viksäng arbetar idag 5 tandläkare, ... Visa mer
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Om arbetsplatsen

Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården.

På Folktandvården Viksäng arbetar idag 5 tandläkare, 3 tandhygienister och 9 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldretandvård i ljusa och moderna lokaler. Vi är ett glatt gäng som värderar arbetsglädjen högt och nu söker vi en tandsköterska.


Arbetsuppgifter

Som tandsköterska vid Folktandvården Viksäng erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete innehållande såväl assistans-, steril- som receptionsarbete, samt arbeta självständigt med profylax på barn och ungdomspatienter.

Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 15 januari 2023.


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Sommarjobb 2023 hos Folktandvården Västmanland AB

Ansök    Dec 16    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Om arbetsplatsen Folktandvården Västmanland AB ägs av Region Västmanland och har allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss. Till sommaren 2023 finns det möjlighet att söka s... Visa mer
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Om arbetsplatsen

Folktandvården Västmanland AB ägs av Region Västmanland och har allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss.

Till sommaren 2023 finns det möjlighet att söka sommarjobb vid våra kliniker i länet. Ta chansen och starta din tandvårdskarriär hos oss!


Kvalifikationer

Sommarjobb erbjuds till tandläkar –tandhygienist- och tandsköterskestuderande.

Du kommer att arbeta med både barn, unga samt vuxentandvård.

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande.  Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning. Arbetet som sommarjobbare hos oss förutsätter att du kan kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård.

Inom Folktandvården Västmanland arbetar vi med glädje, engagemang, respekt och kompetens för att ge våra patienter en god tandvård.


Anställningsvillkor

Sommarjobb erbjuds i perioden juni, juli, augusti.

Antal veckor, arbetsuppgifter och schema bestäms i samråd med klinikchefen på kliniken.


Välkommen med sin ansökan senast 21 februari 2023.


Vänligen ange i din ansökan vilken klinik som du söker sommarjobb hos.

På regionvastmanland.se/folktandvarden kan du läsa om våra kliniker.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Adelsö Västerås

Ansök    Nov 15    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Om arbetsplatsen Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården. På Folktandvården Adelsö arbetar idag 5 tandläkare, 5 tandhygienister och 10 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldretandvård i ljusa och moderna lokaler. Arbetsupp... Visa mer
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Om arbetsplatsen

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården. På Folktandvården Adelsö arbetar idag 5 tandläkare, 5 tandhygienister och 10 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldretandvård i ljusa och moderna lokaler.


Arbetsuppgifter

Som tandsköterska på Folktandvården Adelsö erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete innehållande såväl assistans-, steril- som receptionsarbete, samt självständigt arbete med profylax på barn- och ungdomspatienter.

Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar. Folktandvården Adelsö arbetar med teamtandvård, med delegerat arbetssätt. Med teamtandvård får du möjlighet till större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 7 december 2022


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

2 tandsköterskor till Käkkirurgi, Specialisttandvårdskliniken Västerås

Ansök    Nov 16    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Är du utbildad tandsköterska som vill vidareutvecklas och arbeta vid enheten för Käkkirurgi? Då vi har tandsköterskor som är föräldralediga söker vi nu dig som vill bli en del av vårt team! Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.   Arbetsbeskrivning Vi söker en erfaren tandsköterska som primärt skall assistera vid operation, utföra mottagningsarbete vid käkkirurgi och orofacialmedicin... Visa mer
Är du utbildad tandsköterska som vill vidareutvecklas och arbeta vid enheten för Käkkirurgi? Då vi har tandsköterskor som är föräldralediga söker vi nu dig som vill bli en del av vårt team!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker en erfaren tandsköterska som primärt skall assistera vid operation, utföra mottagningsarbete vid käkkirurgi och orofacialmedicin, kunna ta intraoral röntgen och panoramaröntgen samt utföra patientadministrativt arbete. Beredskapstjänstgöring kommer att ingå efter en tids tjänstgöring.

Som tandsköterska hos oss har du en betydelsefull roll. Du kommer att ingå i ett multiprofessionellt team som består av specialister inom käkkirurgi, orofacialmedicin och oralradiologi, ST-tandläkare och meriteringstandläkare samt även tandsköterskor och operationstandsköterskor.

Arbetet förutsätter kompetensutveckling och ständigt lärande inom området med ett nära samarbete med våra specialister inom käkkirurgi, orofacialmedicin och oral radiologi.Om arbetsplatsen

Enheten käkkirurgi består av 29 medarbetare och är en del av Specialisttandvårdskliniken som tillhör Västmanlands sjukhus Västerås, Region Västmanland. Kliniken innehar specialiteterna käkkirurgi med egen steril- och operationsavdelning, orofacial medicin samt oral radiologi med panorama och CBCT röntgen. Vi är en remissinstans och bedriver verksamhet huvudsakligen dagtid och har även käkkirurgisk beredskap.

Vi har även ST utbildning inom käkkirurgi och bedriver forskning.Kvalifikationer

Du är utbildad tandsköterska med erfarenhet inom yrket. Har du dessutom erfarenhet från käkkirurgisk operationsvård ser vi det som meriterande. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. 

Vi söker dig som är ansvarstagande, lagspelare och flexibel. Du har förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samtidigt som du lägger stor vikt vid att leva upp till ställda mål. För att trivas är det även viktigt att kunna hantera förändringar på ett positivt och nyfiket sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor

Vi erbjuder tillsvidareanställning heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Beredskapstjänstgöring kommer att ingå efter en tids tjänstgöring.

Krav på B-körkort.

 

Välkommen med din ansökan senast 11 december 2022.

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Visa mindre

Tandsköterska sökes till privat klinik centrala Västerås

Ansök    Nov 22    Unnegård Dental AB    Tandsköterska
?Vi arbetar utifrån vårt huvudfokus att leverera bästa tandvård och upplevelse för våra patienter. Vi söker nu dig som är positiv, engagerad och vill utveckla dig inom ditt yrke. Vi har stora planer på att bli kliniken som kommer att ligga i framkant med både kompetens och teknik. Vi söker personer som är duktiga i sin yrkesutövning men det är lika viktigt är att du är en bra match för oss. I vår vardag försöker vi att hjälpas åt för att skapa en bra dag... Visa mer
?Vi arbetar utifrån vårt huvudfokus att leverera bästa tandvård och upplevelse för våra patienter.


Vi söker nu dig som är positiv, engagerad och vill utveckla dig inom ditt yrke. Vi har stora planer på att bli kliniken som kommer att ligga i framkant med både kompetens och teknik. Vi söker personer som är duktiga i sin yrkesutövning men det är lika viktigt är att du är en bra match för oss.
I vår vardag försöker vi att hjälpas åt för att skapa en bra dag och ett bra arbetsklimat. Under arbetsdagarna jobbar vi mycket delegerat tillsammans med tandsköterskorna och tandhygienisterna för att skapa den bästa vården för våra patienter. Du kommer också att arbeta administrativt i receptionen med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering.

Kliniken
Kliniken startades 1977 i centrala Västerås . År 2012 togs kliniken över av Johanna Unnegård i lokalerna på Stora Gatan 41 och verksamheten har sedan dess expanderat.

Vi söker dig som
- Är ansvarsfull och bidrar med positiv inställning till kliniken
- Har bra servicekänsla och kan ta dig an utmaningar på ett lättsamt sätt.
- Du har lätt för att samarbeta, trivs med att arbeta självständigt och delegerat.
- Flexibel och förändringsbenägen
- Social och glad
- Duktig på att kommunicera med patienterna så att de känner sig trygga och väl omhändertagna

Dina kvalifikationer:
- Goda svenska kunskaper i både tal och skrift
- Utbildad tandsköterska

Vårt erbjudande:
- Variation av olika behandlingar
- Utvecklingsmöjligheter
- Utbildningar
- Att bli en del av ett bra team
- Anslutna till kollektivavtalet
- Generöst friskvårdsbidrag
- Attraktiva arbetsförmåner

Låter detta intressant? Då ser vi mycket fram emot din ansökan!
Tandläkare Johanna Unnegård Visa mindre

Tandsköterska - Aqua Dental Västerås

Ansök    Okt 12    Aqua Dental AB    Tandsköterska
Vår nya klinik i Västerås fortsätter att växa! Kliniken i Västerås öppnade i april och ligger mitt i Västerås Centrum, inne på kvarteret Igor och intill stora torget. På kliniken erbjuder vi allmäntandvård och specialisttandvård. Vi söker dig: Som är en erfaren tandsköterska och ditt arbete håller hög kvalitet. Du är ansvarsfull, noggrann och driven. Brinner för att leverera tandvård av högsta kvalitet och hjälpa dina patienter till en bättre tandhälsa.... Visa mer
Vår nya klinik i Västerås fortsätter att växa!

Kliniken i Västerås öppnade i april och ligger mitt i Västerås Centrum, inne på kvarteret Igor och intill stora torget. På kliniken erbjuder vi allmäntandvård och specialisttandvård.

Vi söker dig:

Som är en erfaren tandsköterska och ditt arbete håller hög kvalitet. Du är ansvarsfull, noggrann och driven. Brinner för att leverera tandvård av högsta kvalitet och hjälpa dina patienter till en bättre tandhälsa.

På Aqua Dental är det viktigt att våra medarbetare växer tillsammans med oss och därför uppskattar vi stora drömmar och att du drivs av att fortsätta utvecklas både professionellt och privat.

Våra önskemål till dig:

- Utbildad tandsköterska
- Är strukturerad, serviceinriktad och har lätt för att tydligt kommunicera med andra människor i både tal och skrift
- Har möjlighet att jobba heltid


Om oss:

I dag arbetar över 500 personer fördelat på 24 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvudkontor. Vi är i en tillväxtfas och planerar öppna nya kliniker under 2023 och 2024.

Vår målsättning är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård genom passion, kvalitet och tillgänglighet.

På Aqua Dental är våra medarbetare det viktigaste vi har och vill även vara den bästa möjliga arbetsgivaren. Därför erbjuder vi våra medarbetare kontinuerliga utbildningar och vi har även vår egen utbildningsplattform Aqua Academy där interna och externa föreläsare delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Hos oss är det högt i tak och allas åsikter är välkomna.

Framtiden på Aqua Dental

Under de kommande åren står fortsatt branschledande tillväxt i fokus för oss. I samma takt adderas även fokus på att utöka och professionalisera de funktionella områdena inom Aqua Dental. För oss är det viktigt att säkerställa att vi varje dag kan säga att vi lever upp till våra värderingar:

- Med stor passion tillhandahålla ledande kvalitet i allt vi gör åt våra patienter.
- Erbjuda ledande servicenivå, bemötande och tillgänglighet.
- Skapar en attraktiv arbetsmiljö för våra medarbetare.


Interjuver sker löpande, vänta inte med att skicka in din ansökan! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchefen Azam Hosseini,[email protected]. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, IT

Ansök    Nov 10    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsuppgifter  Vi söker en tandsköterska till vår IT-grupp på Folktandvårdens kansli i centrala Västerås. Dina arbetsuppgifter kommer att vara all förekommande administration inom T4-området. Några exempel på arbetsuppgifter: Support på T4 och Onepix. Arbeta med system som är uppkopplade till T4 samt arbeta med administration av frisktandvård... Visa mer
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter 

Vi söker en tandsköterska till vår IT-grupp på Folktandvårdens kansli i centrala Västerås.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara all förekommande administration inom T4-området.

Några exempel på arbetsuppgifter: Support på T4 och Onepix. Arbeta med system som är uppkopplade till T4 samt arbeta med administration av frisktandvård. Kliniskt arbete motsvarande 1 dag/vecka kan förekomma.


Om arbetsplatsen

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utveckla oss samt värderar arbetsglädjen högt.

På Folktandvårdens kansli i centrala Västerås finns VD, personal-, utvecklings- och ekonomifunktion.


Kvalifikationer 

Tandsköterskeexamen och T4-kunskaper är ett krav.

Som person är du flexibel, prestigelös, ansvarstagande och drivande, samtidigt som du har god förmåga skapa nätverk och samverka med andra. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt och att dina kunskaper i svenska är mycket goda. Du klarar ett högt och varierande arbetstempo och du har förmåga att prioritera arbetsuppgifter.

Vi ser till personlig lämplighet mer än till erfarenhet.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 30 november 2022.


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Samordnare Inköp och upphandling samt kliniskt arbete i FTV AB

Ansök    Nov 10    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Tycker du om att vara serviceinriktad och lösningsorienterad i ditt arbete? Det kanske är dig vi söker.  Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Ditt uppdrag   40 % av tjänsten kommer du samordna och genomföra upphandlingar för Folktandvården Västmanland AB. 60 % av tjänsten kommer du arbeta kliniskt på en av våra kliniker. Vilken klinik det blir styrs efter klinikernas behov samt önsk... Visa mer
Tycker du om att vara serviceinriktad och lösningsorienterad i ditt arbete? Det kanske är dig vi söker. 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Ditt uppdrag  

40 % av tjänsten kommer du samordna och genomföra upphandlingar för Folktandvården Västmanland AB. 60 % av tjänsten kommer du arbeta kliniskt på en av våra kliniker. Vilken klinik det blir styrs efter klinikernas behov samt önskemål från dig.


• Ha kontakter med intressenter såsom leverantörer, tillverkare och våra kliniker.
• Delta i externa nätverk i upphandlingsprocessen och driva egna interna nätverk.
• Se över våra lokalbehov inom företaget, ha en kort- och långsiktig planering samt ha kontakter med fastighetsägare.
• Vara en kontaktperson för klinikerna gällande medicinsk utrustning vid akuta ärenden, kontroller, servicekontakter och nyinvesteringar.
• Genomföra och vara behjälplig vid riskbedömningar.


Om arbetsplatsen

Folktandvården Västmanland AB ägs av Region Västmanland och vi har sjutton allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Vi samarbetar med Specialisttandvården som finns inom regionen. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och kompetens för att ge våra patienter den bästa tandvården i länet till rimliga priser. Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss.


Kvalifikationer

Som person ser vi att du är serviceinriktad, mån om att leverera lösningar och arbetar bra tillsammans med andra människor internt och externt. Du är självgående, strukturerad och tar ansvar för att driva, planera och genomföra ditt eget arbete med kvalitet. Du har ett affärs- och lönsamhetsinriktat tankesätt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från offentlig upphandling.Du har goda IT-kunskaper i Officepaket.

Eftersom du i arbetet har många kontaktytor, internt och externt, är det viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Utbildning inom tandvård som tandsköterska, tandhygienist eller tandläkare är ett krav.


Anställningsvillkor

Tillsvidaretjänst 100 % med start enligt överenskommelse. Provanställning eller tillfälligt förordnande (för internt sökande) kan komma att tillämpas.


Välkommen med din ansökan senast 30 november 2022.


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Adelsö Västerås

Ansök    Sep 13    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Om arbetsplatsen Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården. På Folktandvården Adelsö arbetar idag 4 tandläkare, 5... Visa mer
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Om arbetsplatsen

Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården.

På Folktandvården Adelsö arbetar idag 4 tandläkare, 5 tandhygienister och 10 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldretandvård i ljusa och moderna lokaler.


Arbetsuppgifter

Som tandsköterska på Folktandvården Adelsö erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete innehållande såväl assistans-, steril- som receptionsarbete, samt arbeta självständigt med profylax på barn och ungdomspatienter.

Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.

Folktandvården Adelsö arbetar med teamtandvård, med delegerat arbetssätt. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 7 oktober 2022.


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Surahammar

Ansök    Sep 15    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Surahammar ligger i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Om arbetsplatsen  På Folktandvården Surahammar arbetar idag 5 tandläkare, 2 tandhygi... Visa mer
Surahammar ligger i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Om arbetsplatsen 

På Folktandvården Surahammar arbetar idag 5 tandläkare, 2 tandhygienister och 5 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldre tandvård i ljusa och moderna lokaler. Vi är ett glatt gäng som värderar arbetsglädjen högt och nu söker vi en tandsköterska.


Arbetsuppgifter

Som tandsköterska vid Folktandvården Surahammar erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete innehållande såväl assistans-, steril- som receptionsarbete. Du erbjuds även möjlighet till eget patientarbete. Hos oss får du användning av hela din kompetens då vi har patienter i alla åldrar.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.Välkommen med din ansökan senast 30 september 2022.


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

2 tandsköterskor till Käkkirurgi, Specialisttandvårdskliniken Västerås

Ansök    Okt 10    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Är du utbildad tandsköterska som vill vidareutvecklas och arbeta vid enheten för Käkkirurgi? Då vi har tandsköterskor som är föräldralediga söker vi nu dig som vill bli en del av vårt team! Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.   Arbetsbeskrivning Vi söker en erfaren tandsköterska som primärt skall assistera vid operation, utföra mottagningsarbete vid käkkirurgi och orofacialmedicin... Visa mer
Är du utbildad tandsköterska som vill vidareutvecklas och arbeta vid enheten för Käkkirurgi? Då vi har tandsköterskor som är föräldralediga söker vi nu dig som vill bli en del av vårt team!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker en erfaren tandsköterska som primärt skall assistera vid operation, utföra mottagningsarbete vid käkkirurgi och orofacialmedicin, kunna ta intraoral röntgen och panoramaröntgen samt utföra patientadministrativt arbete. Beredskapstjänstgöring kommer att ingå efter en tids tjänstgöring.

Som tandsköterska hos oss har du en betydelsefull roll. Du kommer att ingå i ett multiprofessionellt team som består av specialister inom käkkirurgi, orofacialmedicin och oralradiologi, ST-tandläkare och meriteringstandläkare samt även tandsköterskor och operationstandsköterskor.

Arbetet förutsätter kompetensutveckling och ständigt lärande inom området med ett nära samarbete med våra specialister inom käkkirurgi, orofacialmedicin och oral radiologi.Om arbetsplatsen

Enheten käkkirurgi består av 29 medarbetare och är en del av Specialisttandvårdskliniken som tillhör Västmanlands sjukhus Västerås, Region Västmanland. Kliniken innehar specialiteterna käkkirurgi med egen steril- och operationsavdelning, orofacial medicin samt oral radiologi med panorama och CBCT röntgen. Vi är en remissinstans och bedriver verksamhet huvudsakligen dagtid och har även käkkirurgisk beredskap.

Vi har även ST utbildning inom käkkirurgi och bedriver forskning.Kvalifikationer

Du är utbildad tandsköterska med erfarenhet inom yrket. Har du dessutom erfarenhet från käkkirurgisk operationsvård ser vi det som meriterande. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. 

Vi söker dig som är ansvarstagande, lagspelare och flexibel. Du har förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samtidigt som du lägger stor vikt vid att leva upp till ställda mål. För att trivas är det även viktigt att kunna hantera förändringar på ett positivt och nyfiket sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor

Vi erbjuder tillsvidareanställning heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Beredskapstjänstgöring kommer att ingå efter en tids tjänstgöring.

Krav på B-körkort.

 

Välkommen med din ansökan senast 6 november 2022.

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Visa mindre

Tandsköterska

Vi söker en glad och energisk tandsköterska som kan hålla ordning på många saker samtidigt. Graviditetsvikariat ca ett och ett halvt år, med möjlighet till förlängning, fastanställning. Du får ett mycket viktig och skiftande jobb med stort personligt ansvar. Arbetsuppgifterna inkluderar klinisk assistans, receptionsarbete, sterilarbete, ekonomisk redovisning, fakturering, beställning av varor med mera. Tillträde enligt överenskommelse. Meriterande om du ha... Visa mer
Vi söker en glad och energisk tandsköterska som kan hålla ordning på många saker samtidigt.
Graviditetsvikariat ca ett och ett halvt år, med möjlighet till förlängning, fastanställning.
Du får ett mycket viktig och skiftande jobb med stort personligt ansvar.
Arbetsuppgifterna inkluderar klinisk assistans, receptionsarbete, sterilarbete, ekonomisk redovisning, fakturering, beställning av varor med mera.
Tillträde enligt överenskommelse.
Meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet Opus. Visa mindre

Hej Tandsköterska! gör Västerås gladare tillsammans med oss

Ansök    Sep 12    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling! Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan här i Västerås, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. V... Visa mer
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling! Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan här i Västerås, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med och gör Västerås gladare.
 
Vår klinik i centrala Västeås

Vi i söker nu efter en tandsköterska på heltid till vår klinik. Hos oss får du arbeta i en fin och fräsch klinik med modern utrustning. Vi arbetar bland annat med panoramaröntgen och intraorala kameror. Idag är vi 28 personer som arbetar på kliniken, varav 8 är tandläkare. 
Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa.
 
Det här får du på MyDentist

• Arbeta med den senaste tekniken i en trevlig arbetsmiljö
• Möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter
• Du blir en viktig del i en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor
• En trevlig arbetsmiljö med god gemenskap
• Förmånlig friskvård
• Givetvis har vi kollektivavtal
Din Profil
 
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och är redo för ett ansvarsfullt arbete med utrymme att utvecklas och samtidigt bidra till klinikens utveckling och helhet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är sedvanliga uppgifter som tandsköterska.
Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket. Det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. 
Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. 
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning.
 
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2022-10-23 Vänta inte med din ansökan, urval kommer att ske löpande.
 
Tillsammans gör vi Sverige gladare

 


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på åtta orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 80 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke. Visa mindre

Tandsköterska till klinik i Västerås

Ansök    Sep 8    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Tandläkare Marie-Louise Sandvik
Vi är en mindre klinik i hjärtat av Västerås. Nära till förbindelser såsom tåg och buss .Hos oss finns tre stora behandlingsrum. En tandläkare, en tandhygienist samt en tandsköterska när alla är på plats . Vi bedriver allmäntandvård . Familjetandvård.

Arbetsuppgifter
Vi söker en tandsköterska med erfarenhet inom yrket. Du kommer att få omväxlande arbetsuppgifter såsom assistans, reception /sterilarbete. Tidboksplanering, kallelser samt beställningar via vår Centralupphandling ingår också.

Övrig information
Tjänsten är 32-40 timmar per vecka. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja snarast. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Kvalifikationer
Utbildad tandsköterska med erfarenhet inom yrket. Behärskar svenska språket i såväl skrift som tal. Datavana önskvärd. Meriterande om du jobbat med Frenda journal-och röntgen system.

Personliga egenskaper
Förmåga att arbeta effektivt och målmedvetet. Tar egna initiativ och är noggrann. Flexibel , eftersom vi är en liten enhet där man måste kunna hjälpas åt med alla förekommande uppgifter. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB FTV Skultuna

Ansök    Aug 22    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Om arbetsplatsen Skultuna är beläget strax utanför Västerås med mycket goda bussförbindelser. Skultuna är en liten och trivsam ort där du får nära kontakt med patienterna. Folktandvården Skultuna är en trivsam... Visa mer
Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Om arbetsplatsen

Skultuna är beläget strax utanför Västerås med mycket goda bussförbindelser. Skultuna är en liten och trivsam ort där du får nära kontakt med patienterna.

Folktandvården Skultuna är en trivsam arbetsplats med två tandläkare med fyra behandlingsrum. Just nu är vi två tandläkare, en tandhygienister och tre tandsköterskor som tillsammans ansvarar för både barn-, vuxen- och äldretandvård. Vi söker nu en ny kollega som kan komplettera vårt team. Välkommen till en tandvårdsklinik med fina och stora lokaler, stabilt patientklientel och varierande arbetsuppgifter. Här får du ta stort ansvar och möjligheterna till utveckling inom yrket är goda. Vi är ett team som värderar arbetsglädjen högt och där vi alla hjälps åt för patientens bästa.


Arbetsuppgifter

Som tandsköterska vid Folktandvården Skultuna arbetar du med assistans, steril- och receptionsarbete. Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar. Vi ser gärna att du har viljan att jobba delegerat och med egna barnpatienter.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du är flexibel, utåtriktad, har lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet av att arbeta med egna patienter och då särskilt barn. Vi önskar att du har ett stort intresse för profylaktiska insatser.

Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse


Välkommen med din ansökan senast 18 september 2022.


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Tandsköterska

Söker en erfaren tandsköterska till en nyöppnad klinik i Västerås. Tjänsten inkluderar sterilarbete, administration med bokning,städning samt assisterande. Att kunna tala flytande svenska är ett krav. Maila din ansökan till [email protected] Visa mer
Söker en erfaren tandsköterska till en nyöppnad klinik i Västerås.
Tjänsten inkluderar sterilarbete, administration med bokning,städning samt assisterande.
Att kunna tala flytande svenska är ett krav.
Maila din ansökan till [email protected] Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Herrgärdet Västerås

Ansök    Aug 19    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Om arbetsplatsen På Folktandvården Herrgärdet arbetar idag åtta tandläk... Visa mer
Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Om arbetsplatsen

På Folktandvården Herrgärdet arbetar idag åtta tandläkare, fyra tandhygienister och tolv tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldretandvård i ljusa och moderna lokaler.


Arbetsuppgifter

Som tandsköterska på Folktandvården Herrgärdet erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete innehållande såväl assistans-, steril- som receptionsarbete. Beroende på dina tidigare erfarenheter och klinikens behov finns även möjlighet till eget patientarbete.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift och har en god datorvana. Vidare lägger vi stor viktigt vid personlig lämplighet och tror att du som söker är flexibel, utåtriktad, har lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Du ser din egen utveckling som en del av klinikens utveckling.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning heltid, tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 25 september 2022.Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Viksäng Västerås

Ansök    Jul 28    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården! Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Arbetsuppgifter Som tandsköterska vid Folktandvården Viksäng arbetar du med assistans, steril- och receptionsarbete, samt arbeta självständigt med profylax på barn och ungdomspati... Visa mer
Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården!

Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.


Arbetsuppgifter

Som tandsköterska vid Folktandvården Viksäng arbetar du med assistans, steril- och receptionsarbete, samt arbeta självständigt med profylax på barn och ungdomspatienter. Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.


Om arbetsplatsen

Folktandvården Västmanland AB ägs av Region Västmanland och har 17 allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Vi samarbetar med Specialisttandvården som finns inom Västmanlands Sjukhus Västerås.

Inom Folktandvården Västmanland arbetar vi med glädje, engagemang, respekt och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss.

På Folktandvården Viksäng arbetar idag fem tandläkare, tre tandhygienister och nio tandsköterskor som tillsammans ansvarar för både barn-, vuxen- och äldre tandvård i ljusa och moderna lokaler. Vi är en arbetsgrupp som värderar arbetsglädjen högt och där vi alla hjälps åt för patientens bästa.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Har du tidigare erfarenheter av att jobba med profylax och egna patienter är det meriterande. Du bör vara flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Du tycker att det är roligt att jobba med både barn- och vuxentandvård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 21 augusti 2022.

 


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Tandsköterska i västerås

Ansök    Jul 8    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Fredrik Haddad
Vi är en liten familjär klinik som är centralt belägen med en tandläkare och 2 sköterskor samt en hygienist. Vi hjälps åt och fyller i luckorna så vi får bra flyt under dagens arbete.

Arbetsuppgifter
Du ska arbeta i receptionen, sterilen, vara med under behandlingarna, ska kunna se vad som behöver göras och ta egna initiativ och vill vara med och utveckla klinikens arbetsätt och rutiner.

Kvalifikationer
Tandsköterske examen, Flytande svenska på tal och skrift
Att kunna Frenda journal är plus

Personliga egenskaper
Du ska vara glad, service inriktad och ha god hand med patienterna, vara engagerad i klinikens dagliga arbete men också vill vara med och utveckla rutiner för att öka klinikens kvalite och kompetens.
Du ska vara nogrann och ha sinne för ordning Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB FTV Råby Västerås

Ansök    Aug 16    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Är du en nyfiken och driven tandsköterska som ständigt vill lära dig och utvecklas i din vardag, utveckla andra och arbeta i Teamtandvård med kompetenta och positiva kollegor? Då är du den vi söker. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsuppgifter Som tandsköterska vid Folktandvården Råby arbetar du med assistans, steril- och receptionsarbete samt arbetar självständigt med profy... Visa mer
Är du en nyfiken och driven tandsköterska som ständigt vill lära dig och utvecklas i din vardag, utveckla andra och arbeta i Teamtandvård med kompetenta och positiva kollegor? Då är du den vi söker.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som tandsköterska vid Folktandvården Råby arbetar du med assistans, steril- och receptionsarbete samt arbetar självständigt med profylax. Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.


Om arbetsplatsen

Folktandvården Västmanland AB ägs av Region Västmanland och har sjutton allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Vi samarbetar med Specialisttandvården som finns inom Västmanlands Sjukhus Västerås.

Inom Folktandvården Västmanland arbetar vi med glädje, engagemang, respekt och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss.

På Folktandvården Råby är vi just nu tre tandläkare, en tandhygienist och fem tandsköterskor som tillsammans ansvarar för både barn-, vuxen- och äldretandvård. Vi är ett team som värderar arbetsglädjen högt och där vi alla hjälps åt för patientens bästa.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med profylax och egna patienter. Vi vill att du är flexibel, har en känsla för service och har lätt för att samarbeta samt skapar goda relationer med våra patienter. Du tycker att det är roligt att jobba med både barn- och vuxentandvård och har viljan att arbeta i teamtandvård.

Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor

75 % eller mer, enligt överenskommelse. From oktober eller efter överenskommelse.

Provanställning kan förekomma.


Välkommen med din ansökan senast 16 september 2022.


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB FTV Bäckby Västerås

Ansök    Jul 6    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården. Bäckbykliniken är en trivsam och välfungerande klinik bestående av 9 tandläkare, 3 tandhygienister och 15 tandsköterskor. Vi bedriver allmäntandvård men kliniken är även remissinstans för extremt tandvårdsrädda. Vi har också omvårdnadsteam som tar hand om äldre och sköra patienter samt de som behöver lite mer tid i samb... Visa mer
Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården.


Bäckbykliniken är en trivsam och välfungerande klinik bestående av 9 tandläkare, 3 tandhygienister och 15 tandsköterskor. Vi bedriver allmäntandvård men kliniken är även remissinstans för extremt tandvårdsrädda. Vi har också omvårdnadsteam som tar hand om äldre och sköra patienter samt de som behöver lite mer tid i samband med tandbehandling.


Arbetsuppgifter

Som tandsköterska vid Folktandvården Bäckby arbetar du med assistans, steril- och receptionsarbete samt arbetar självständigt med profylax. Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen och gärna ett par års erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med profylax och egna patienter. Vi vill att du är flexibel, har en känsla för service och har lätt för att samarbeta samt bidrar till att skapa goda relationer med våra patienter. Du tycker att det är roligt att jobba med både barn- och vuxentandvård och har viljan att utvecklas med oss.

Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde snarast eller enligt överenskommelse


Välkommen med din ansökan senast 14 augusti 2022. 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Tandsköterska till Västerås Käkkirurgiska Centrum

Ansök    Maj 25    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Colosseum Specialisttandvårds klinik på Stora gatan 33, Västerås Vi söker en tandsköterska till vår specialistklinik i Västerås. Västerås Käkkirurgiska Centrum har varit aktiv i regionen sedan 2005 och är väl kända i området. Kliniken bedriver specialisttandvård med inriktning på käkkirurgi, oral protetik samt endodonti. 2019 blev vi en del av Colosseum Specialisttandvård. Tillsammans med vår systerklinik i Uppsala och Stockholm tar vi emot över 3 000 rem... Visa mer
Colosseum Specialisttandvårds klinik på Stora gatan 33, Västerås

Vi söker en tandsköterska till vår specialistklinik i Västerås. Västerås Käkkirurgiska Centrum har varit aktiv i regionen sedan 2005 och är väl kända i området. Kliniken bedriver specialisttandvård med inriktning på käkkirurgi, oral protetik samt endodonti. 2019 blev vi en del av Colosseum Specialisttandvård. Tillsammans med vår systerklinik i Uppsala och Stockholm tar vi emot över 3 000 remisser årligen. På kliniken arbetar ett tiotal personer på 3 behandlingsrum som tillsammans strävar efter att ge förstklassig tandvård och det finns specialisttandläkare inom käkkirurgi, oral protetik, endodonti, paradontologi och oral radiologi.

Anställningsform och tillträde
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad samt tillträdesdatum går att diskutera.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du är utbildad tandsköterska och har flera års erfarenhet inom yrket. Det är meriterande om du assisterat specialisttandläkare tidigare men detta är inget krav. Vi använder oss av journalsystemet Frenda och det är meriterande om du har erfarenhet från det. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. 

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som alltid sätter patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Tillsammans på kliniken bidrar varje medarbetare till klinikens lagkänsla och goda arbetsmiljö.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Är det dig vi söker?
Skicka då in din ansökan enkelt via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 30 juni 2022. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Pernilla Åhlander, [email protected] eller HR, [email protected].

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/.

Colosseum Specialisttandvård är en satsning inom Smile Tandvård. Vi erbjuder högkvalitativ specialisttandvård gentemot både egna och remitterande kollegors patienter. Idag består Colosseum Specialisttandvård av tre kliniker: Stockholm SDIC, Uppsala Käkkirurgiska Centrum och Västerås Käkkirurgiska Centrum. Vi kommer fortsätta att bygga specialistkompetensen inom Colosseum Specialisttandvård och inom Smile Tandvård som helhet. Visa mindre

Driven duktig tandsköterska sökes i Västerås

Ansök    Jun 27    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Norra Källgatan 17
Tandläkarklinik med 3 tandläkare varav en specialist i Oral Protetik och tandhygienist.
Vi delar klinik med 2 specialister inom parodontologi och endodonti.

Arbetsuppgifter
Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter såväl som assistans, profylax och receptionsarbete.

Kvalifikationer
Tandsköterskeexamen.

Personliga egenskaper
Duktig, noggrann, vill utvecklas, lojal och med goda kunskaper om smittskydd. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB FTV Herrgärdet Västerås

Ansök    Maj 13    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Om arbetsplatsen Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården. På Folktandvården Herrgärdet arbetar idag sju tandläk... Visa mer
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Om arbetsplatsen

Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården.

På Folktandvården Herrgärdet arbetar idag sju tandläkare, fyra tandhygienister och tretton tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldretandvård i ljusa och moderna lokaler. Till hösten utökar vi verksamheten med ytterligare en tandläkare och söker därmed ytterligare en tandsköterska till vårt team.


Arbetsuppgifter

Som tandsköterska på Folktandvården Herrgärdet erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete innehållande såväl assistans-, steril- som receptionsarbete. Beroende på dina tidigare erfarenheter och klinikens behov finns även möjlighet till eget patientarbete.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift och har en god datorvana. Vidare lägger vi stor viktigt vid personlig lämplighet och tror att du som söker är flexibel, utåtriktad, har lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Du ser din egen utveckling som en del av klinikens utveckling.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 6 juni 2022.Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Tandsköterska sökes till privat klinik centrala Västerås

Ansök    Maj 12    Unnegård Dental AB    Tandsköterska
Vi söker nu dig som är positiv, engagerad och vill utveckla dig inom ditt yrke. Vi har stora planer på att bli kliniken som kommer att ligga i framkant med både kompetens och teknik. Vi söker personer som är duktiga i sin yrkesutövning men det är lika viktigt är att du är en bra match för oss. I vår vardag försöker vi att hjälpas åt för att skapa en bra dag och ett bra arbetsklimat. Under arbetsdagarna jobbar vi mycket delegerat tillsammans med tandsköters... Visa mer
Vi söker nu dig som är positiv, engagerad och vill utveckla dig inom ditt yrke. Vi har stora planer på att bli kliniken som kommer att ligga i framkant med både kompetens och teknik. Vi söker personer som är duktiga i sin yrkesutövning men det är lika viktigt är att du är en bra match för oss.
I vår vardag försöker vi att hjälpas åt för att skapa en bra dag och ett bra arbetsklimat. Under arbetsdagarna jobbar vi mycket delegerat tillsammans med tandsköterskorna och tandhygienisterna för att skapa den bästa vården för våra patienter.
Vi arbetar utifrån vårt huvudfokus att leverera bästa tandvård och upplevelse för våra patienter.

Kliniken
Kliniken startades 1977 i centrala Västerås . År 2012 togs kliniken över av Johanna Unnegård i lokalerna på Stora Gatan 41 och verksamheten har sedan dess expanderat.

Vi söker dig som
- Är ansvarsfull och bidrar med positiv inställning till kliniken
- Du har lätt för att samarbeta, trivs med att arbeta självständigt och delegerat.
- Flexibel och förändringsbenägen
- Social och glad
- Duktig på att kommunicera med patienterna så att de känner sig trygga och väl omhändertagna

Dina kvalifikationer:
- Goda svenska kunskaper i både tal och skrift
- Utbildad tandsköterska

Vårt erbjudande:
- Variation av olika behandlingar
- Utvecklingsmöjligheter
- Utbildningar
- Att bli en del av ett bra team
- Anslutna till kollektivavtalet
- Generöst friskvårdsbidrag
- Attraktiva arbetsförmåner

Låter detta intressant? Då ser vi mycket fram emot din ansökan!
Tandläkare Johanna Unnegård Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB FTV Bäckby Västerås

Ansök    Maj 13    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården. Bäckbykliniken är en trivsam och välfungerande klinik bestående av 9 tandläkare, 3 tandhygienister och 15 tandsköterskor. Vi bedriver allmäntandvård men kliniken är även remissinstans för extremt tandvårdsrädda. Vi har också omvårdnadsteam som tar hand om äldre och sköra patienter samt de som behöver lite mer tid i samb... Visa mer
Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården.


Bäckbykliniken är en trivsam och välfungerande klinik bestående av 9 tandläkare, 3 tandhygienister och 15 tandsköterskor. Vi bedriver allmäntandvård men kliniken är även remissinstans för extremt tandvårdsrädda. Vi har också omvårdnadsteam som tar hand om äldre och sköra patienter samt de som behöver lite mer tid i samband med tandbehandling.


Arbetsuppgifter

Som tandsköterska vid Folktandvården Bäckby arbetar du med assistans, steril- och receptionsarbete samt arbetar självständigt med profylax. Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen och gärna ett par års erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med profylax och egna patienter. Vi vill att du är flexibel, har en känsla för service och har lätt för att samarbeta samt bidrar till att skapa goda relationer med våra patienter. Du tycker att det är roligt att jobba med både barn- och vuxentandvård och har viljan att utvecklas med oss.

Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde snarast eller enligt överenskommelse


Välkommen med din ansökan senast 7 juni 2022. 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Tandsköterska till MyDentist i Västerås

Ansök    Apr 28    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
OM OSS MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja som bedriver högkvalitativ tandvård. Vi fokuserar på att göra mötet för kunden så enkelt, lättillgängligt och kvalitativt som möjligt. Detta gör vi genom att erbjuda professionella behandlingar, hög service, drop-in tider och genom att ha öppet på kvällar och helger.  Vi finns idag på nio olika orter runt om i Sverige och planerar att etablera 45 nya kliniker inom de närmsta åren. Nu får du chansen att var... Visa mer
OM OSS
MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja som bedriver högkvalitativ tandvård. Vi fokuserar på att göra mötet för kunden så enkelt, lättillgängligt och kvalitativt som möjligt. Detta gör vi genom att erbjuda professionella behandlingar, hög service, drop-in tider och genom att ha öppet på kvällar och helger. 
Vi finns idag på nio olika orter runt om i Sverige och planerar att etablera 45 nya kliniker inom de närmsta åren. Nu får du chansen att vara med på vår uppbyggnads- och förändringsresa mot att bli Sveriges mest rekommenderade tandläkare. 
 
Du kommer till ett härligt och glatt team som brinner för mötet med patienten. Idag är vi drygt 30 personer som arbetar på kliniken i Västerås varav nio är tandläkare och tre är tandhygienister. På kliniken arbetar vi med alla typer av behandlingar.
Vi är stolta över att representera flera olika språk och kulturer, för oss är det viktigt att du trivs och får möjlighet att påverka din arbetssituation och utveckling. 
 
 
Arbetsuppgifter
Som tandsköterska på MyDentist får du ett ansvarsfullt arbete med utrymme att utvecklas och samtidigt bidra till klinikens utveckling och helhet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är sedvanliga uppgifter som tandsköterska.
 
OM DIG 
Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket. Det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. 
Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. 
 
Vi söker dig som

• Är utbildad tandsköterska
• Behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.
 
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med journalsystemet Opus samt har kunskap om implantat.
 
VI ERBJUDER

• Arbeta i en platt organisation med nära till beslut
• Kollektivavtal och tjänstepension
• Generöst friskvårdsbidrag
 
 
ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Vasagatan 20 i centrala Västerås
 
 
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev snarast. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 
 
 
Vi gör det enkelt - Vi tror på förändring - Vi visar omtanke
 
 


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på åtta orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 80 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke. Visa mindre

Tandsköterska - Nya Aqua Dental Västerås

Ansök    Apr 11    Aqua Dental AB    Tandsköterska
Nu kommer vi till Västerås Centrum och söker nya tandsköterskor till vår nya klinik! Kliniken i Västerås öppnar i april och kommer att ligga mitt i Västerås Centrum, inne på kvarteret Igor och intill stora torget i Västerås. Vi startar kliniken med allmäntandvård och ortodonti och så småningom även med andra specialister inom endodonti, kirurgi, protetik och parodontologi. Vi söker dig: Som är en erfaren tandsköterska och ditt arbete håller hög kvalitet... Visa mer
Nu kommer vi till Västerås Centrum och söker nya tandsköterskor till vår nya klinik!

Kliniken i Västerås öppnar i april och kommer att ligga mitt i Västerås Centrum, inne på kvarteret Igor och intill stora torget i Västerås. Vi startar kliniken med allmäntandvård och ortodonti och så småningom även med andra specialister inom endodonti, kirurgi, protetik och parodontologi.

Vi söker dig:

Som är en erfaren tandsköterska och ditt arbete håller hög kvalitet. Du är ansvarsfull, noggrann och driven. Brinner för att leverera tandvård av högsta kvalitet och hjälpa dina patienter till en bättre tandhälsa.

På Aqua Dental är det viktigt att våra medarbetare växer tillsammans med oss och därför uppskattar vi stora drömmar och att du drivs av att fortsätta utvecklas både professionellt och privat.

Våra önskemål till dig:

- Utbildad tandsköterska
- Är strukturerad, serviceinriktad och har lätt för att tydligt kommunicera med andra människor i både tal och skrift
- Har möjlighet att jobba heltid
- Kan börja jobba den omgående


Om oss:

I dag arbetar omkring 500 personer på Aqua Dental fördelat på 17 kliniker, 3 laboratorier och huvudkontoret. Vi håller dessutom på att expandera och öppna fler kliniker runt om i Sverige. Vår målsättning är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård genom passion, kvalitet och tillgänglighet.

På Aqua Dental är våra medarbetare det viktigaste vi har och vill även vara den bästa möjliga arbetsgivaren. Därför erbjuder vi våra medarbetare kontinuerliga utbildningar och vi har även vår egen utbildningsplattform Aqua Academy där interna och externa föreläsare delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Hos oss är det högt i tak och allas åsikter är välkomna.

Framtiden på Aqua Dental

Under de kommande åren står fortsatt branschledande tillväxt i fokus för oss. I samma takt adderas även fokus på att utöka och professionalisera de funktionella områdena inom Aqua Dental. För oss är det viktigt att säkerställa att vi varje dag kan säga att vi lever upp till våra värderingar:

- Med stor passion tillhandahålla ledande kvalitet i allt vi gör åt våra patienter.
- Erbjuda ledande servicenivå, bemötande och tillgänglighet.
- Skapar en attraktiv arbetsmiljö för våra medarbetare.


Interjuver sker löpande, vänta inte med att skicka in din ansökan! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchefen Azam Hosseini, [email protected]. Visa mindre

Tandsköterska sökes till Tandläkarna Norenius. Vikariat 1 år.

Ansök    Maj 5    Göran Norenius AB    Tandsköterska
Vi söker dig som är tandsköterska för ett vikariat, då en av våra medarbetare är föräldraledig. Vikariatet gäller ett år och tjänsten omfattar 50-100%. Vi är mycket måna om våra patienter och lägger stor vikt vid personligt bemötande och omhändertagande. Vi försöker hela tiden att utveckla oss själva och vår klinik! Vi ser gärna att du har några års erfarenhet. Du är flexibel och gillar att jobba i team, och vi uppskattar dig som gillar att ta initiativ. V... Visa mer
Vi söker dig som är tandsköterska för ett vikariat, då en av våra medarbetare är föräldraledig. Vikariatet gäller ett år och tjänsten omfattar 50-100%.
Vi är mycket måna om våra patienter och lägger stor vikt vid personligt bemötande och omhändertagande. Vi försöker hela tiden att utveckla oss själva och vår klinik! Vi ser gärna att du har några års erfarenhet. Du är flexibel och gillar att jobba i team, och vi uppskattar dig som gillar att ta initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi är sex glada och trevliga medarbetare som ser fram emot att få välkomna dig!


Vår klinik
Kliniken är belägen i centrala Västerås och har för närvarande 5 behandlingsrum. Vi är två tandläkare, två tandhygienister och tre tandsköterskor.
Vår lokal renoverades 2012. Vi har digital rtg, OPG och Trios Scanner. Vi jobbar med Opus journalsystem
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är tandsköterska. Arbetet kommer primärt bestå av arbete i reception, steril samt assistans. Visa mindre

Kliniksamordnare till Folktandvården Västmanland AB, FTV Adelsö Västerås

Ansök    Apr 4    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Vill du arbeta som kliniksamordnare och vara delaktig i verksamhetsplanering och kvalitetsarbeten? Då är det kanske dig vi söker. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Om arbetsplatsen Folktandvården Västmanland AB ägs av Region Västmanland och bedriver allmäntandvård på kliniker i länets alla kommuner. Inom Folktandvården Västmanland arbetar vi med glädje, engagemang, respekt och an... Visa mer
Vill du arbeta som kliniksamordnare och vara delaktig i verksamhetsplanering och kvalitetsarbeten? Då är det kanske dig vi söker. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Om arbetsplatsen

Folktandvården Västmanland AB ägs av Region Västmanland och bedriver allmäntandvård på kliniker i länets alla kommuner. Inom Folktandvården Västmanland arbetar vi med glädje, engagemang, respekt och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss.

På Folktandvården Adelsö arbetar idag 4 tandläkare, 3 tandhygienister och 11 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldre tandvård i ljusa och moderna lokaler. Vi är ett team som värderar arbetsglädjen högt där vi alla hjälps åt för patientens bästa.


Arbetsuppgifter

Som kliniksamordnare arbetar du nära klinikchefen och tillsammans arbetar ni för att verksamheten bedrivs enligt givna riktlinjer. Som kliniksamordnare avlastar du klinikchefen framför allt när det gäller personaladministration såsom schemaläggning, beviljande av ledigheter och introduktion av nya medarbetare med mera. Du är också behjälplig i avvikelsehantering samt ansvarar för varor och material och hanterar fakturor.

Du medverkar i förändrings- och kvalitetsarbeten, kliniska såväl som administrativa. Arbetsuppgifternas omfattning kan variera men tjänsten är i huvudsak administrativ, dock ska du kunna arbeta kliniskt om det behövs.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom tandvård. Du har god datavana och en mycket god administrativ förmåga. Du bemöter alla människor med förståelse, respekt och omtanke samt har en god samarbetsförmåga med hög servicekänsla. Vidare är du ansvarstagande, flexibel samt har förmåga att lägga upp ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor

Tjänsten som kliniksamordnare omfattar ett treårigt förordnande med möjlighet till förlängning. En tillsvidareanställning utifrån din tandvårdsutbildning utgör grunden för anställningen med placering på kliniken.

Tjänsten är på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 24 april 2022. 


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Tandsköterska till Käkkirurgi/Orofacialmedicin, Västerås

Ansök    Apr 6    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Är du utbildad tandsköterska som vill vidareutvecklas och arbeta vid enheten för Käkkirurgi/Orofacialmedicin? Då två av våra tandsköterskor går på föräldraledighet till sommaren söker vi nu dig som vill bli en del av vårt team! Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.   Arbetsbeskrivning Som tandsköterska hos oss har du en betydelsefull roll. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: • A... Visa mer
Är du utbildad tandsköterska som vill vidareutvecklas och arbeta vid enheten för Käkkirurgi/Orofacialmedicin? Då två av våra tandsköterskor går på föräldraledighet till sommaren söker vi nu dig som vill bli en del av vårt team!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsbeskrivning

Som tandsköterska hos oss har du en betydelsefull roll. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:


• Arbete vid käkkirurgisk operationsavdelning.
• Mottagningsarbete på käkkirurgiska enheten samt orofacialmedicinska sektionen med behandlingar som i många fall kräver sjukhusets resurser.
• Mottagningsarbete på den oralradiologiska sektionen.
• Utföra journaldokumentation och övrig administration.
• Beredskapstjänstgöring kommer att ingå efter en tids tjänstgöring.

Arbetet förutsätter kompetensutveckling och ständigt lärande inom området med ett nära samarbete med våra specialister inom käkkirurgi, orofacialmedicin och oral radiologi.

 

Om arbetsplatsen

Enheten käkkirurgi är placerad inom Specialisttandvårdskliniken, Region Västmanland. Kliniken innehar specialiteterna käkkirurgi, orofacialmedicin och oralradiologi och är en del av Västmanlands sjukhus Västerås. Vi är remissinstans och bedriver verksamhet huvudsakligen på dagtid men har även käkkirurgisk beredskap.

Som tandsköterska hos oss kommer du ingå i ett multiprofessionellt team som består av två specialister i käkkirurgi och två specialister i orofacialmedicin, en oralradiolog samt även tandsköterskor där många är operationstandsköterskor.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad tandsköterska, gärna med erfarenhet inom yrket. Har du dessutom erfarenhet från käkkirurgisk operationsvård ser vi det som meriterande. Du behärskar det svenska språket i i både tal och skrift. 

Vi söker dig som är relationsbyggande, uppmärksam och flexibel. Du har förmågan att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samtidigt som du lägger stor vikt vid att leva upp till ställda mål. För att trivas är det även viktigt att kunna hantera förändringar på ett positivt och nyfiket sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor

1 st tillsvidareanställning med huvudsaklig placering vid enheten för käkkirurgi, specialisttandvårdskliniken i Västerås. Tjänsten är heltid, dagtid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Beredskapstjänstgöring kommer att ingå efter en tids tjänstgöring.

Krav på B-körkort.

 

Välkommen med din ansökan senast 8 maj 2022.

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Tandsköterska till Käkkirurgi/Orofacialmedicin, Västerås

Ansök    Apr 8    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Är du utbildad tandsköterska som vill vidareutvecklas och arbeta vid enheten för Käkkirurgi/Orofacialmedicin? Då två av våra tandsköterskor går på föräldraledighet till sommaren söker vi nu dig som vill bli en del av vårt team! Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.   Arbetsbeskrivning Som tandsköterska hos oss har du en betydelsefull roll. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: • A... Visa mer
Är du utbildad tandsköterska som vill vidareutvecklas och arbeta vid enheten för Käkkirurgi/Orofacialmedicin? Då två av våra tandsköterskor går på föräldraledighet till sommaren söker vi nu dig som vill bli en del av vårt team!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsbeskrivning

Som tandsköterska hos oss har du en betydelsefull roll. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:


• Arbete vid käkkirurgisk operationsavdelning.
• Mottagningsarbete på käkkirurgiska enheten samt orofacialmedicinska sektionen med behandlingar som i många fall kräver sjukhusets resurser.
• Mottagningsarbete på den oralradiologiska sektionen.
• Utföra journaldokumentation och övrig administration.
• Beredskapstjänstgöring kommer att ingå efter en tids tjänstgöring.

Arbetet förutsätter kompetensutveckling och ständigt lärande inom området med ett nära samarbete med våra specialister inom käkkirurgi, orofacialmedicin och oral radiologi.

 

Om arbetsplatsen

Enheten käkkirurgi är placerad inom Specialisttandvårdskliniken, Region Västmanland. Kliniken innehar specialiteterna käkkirurgi, orofacialmedicin och oralradiologi och är en del av Västmanlands sjukhus Västerås. Vi är remissinstans och bedriver verksamhet huvudsakligen på dagtid men har även käkkirurgisk beredskap.

Som tandsköterska hos oss kommer du ingå i ett multiprofessionellt team som består av två specialister i käkkirurgi och två specialister i orofacialmedicin, en oralradiolog samt även tandsköterskor där många är operationstandsköterskor.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad tandsköterska, gärna med erfarenhet inom yrket. Har du dessutom erfarenhet från käkkirurgisk operationsvård ser vi det som meriterande. Du behärskar det svenska språket i i både tal och skrift. 

Vi söker dig som är relationsbyggande, uppmärksam och flexibel. Du har förmågan att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samtidigt som du lägger stor vikt vid att leva upp till ställda mål. För att trivas är det även viktigt att kunna hantera förändringar på ett positivt och nyfiket sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor

1 st tillsvidareanställning med huvudsaklig placering vid enheten för käkkirurgi, specialisttandvårdskliniken i Västerås. Tjänsten är heltid, dagtid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Beredskapstjänstgöring kommer att ingå efter en tids tjänstgöring.

Krav på B-körkort.

 

Välkommen med din ansökan senast 8 maj 2022.

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Tandsköterska i västerås

Ansök    Mar 28    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Fredrik Haddad
Vi är en liten familjär klinik som är centralt belägen med en tandläkare och 2 sköterskor samt en hygienist. Vi hjälps åt och fyller i luckorna så vi får bra flyt under dagens arbete.

Arbetsuppgifter
Du ska arbeta i receptionen, sterilen, vara med under behandlingarna, ska kunna se vad som behöver göras och ta egna initiativ och vill vara med och utveckla klinikens arbetsätt och rutiner.

Kvalifikationer
Tandsköterske examen, Flytande svenska på tal och skrift
Att kunna Frenda journal är plus

Personliga egenskaper
Du ska vara glad, service inriktad och ha god hand med patienterna, vara engagerad i klinikens dagliga arbete men också vill vara med och utveckla rutiner för att öka klinikens kvalite och kompetens.
Du ska vara nogrann och ha sinne för ordning Visa mindre

Tandsköterska - Nya Aqua Dental Västerås

Ansök    Mar 30    Aqua Dental AB    Tandsköterska
Nu kommer vi till Västerås Centrum och söker nya tandsköterskor till vår nya klinik! Kliniken i Västerås öppnar i april och kommer att ligga mitt i Västerås Centrum, inne på kvarteret Igor och intill stora torget i Västerås. Vi startar kliniken med allmäntandvård och ortodonti och så småningom även med andra specialister inom endodonti, kirurgi, protetik och parodontologi. Vi söker dig: Som är en erfaren tandsköterska och ditt arbete håller hög kvalitet... Visa mer
Nu kommer vi till Västerås Centrum och söker nya tandsköterskor till vår nya klinik!

Kliniken i Västerås öppnar i april och kommer att ligga mitt i Västerås Centrum, inne på kvarteret Igor och intill stora torget i Västerås. Vi startar kliniken med allmäntandvård och ortodonti och så småningom även med andra specialister inom endodonti, kirurgi, protetik och parodontologi.

Vi söker dig:

Som är en erfaren tandsköterska och ditt arbete håller hög kvalitet. Du är ansvarsfull, noggrann och driven. Brinner för att leverera tandvård av högsta kvalitet och hjälpa dina patienter till en bättre tandhälsa.

På Aqua Dental är det viktigt att våra medarbetare växer tillsammans med oss och därför uppskattar vi stora drömmar och att du drivs av att fortsätta utvecklas både professionellt och privat.

Våra önskemål till dig:

- Utbildad tandsköterska
- Är strukturerad, serviceinriktad och har lätt för att tydligt kommunicera med andra människor i både tal och skrift
- Har möjlighet att jobba heltid
- Kan börja jobba den omgående


Om oss:

I dag arbetar omkring 500 personer på Aqua Dental fördelat på 17 kliniker, 3 laboratorier och huvudkontoret. Vi håller dessutom på att expandera och öppna fler kliniker runt om i Sverige. Vår målsättning är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård genom passion, kvalitet och tillgänglighet.

På Aqua Dental är våra medarbetare det viktigaste vi har och vill även vara den bästa möjliga arbetsgivaren. Därför erbjuder vi våra medarbetare kontinuerliga utbildningar och vi har även vår egen utbildningsplattform Aqua Academy där interna och externa föreläsare delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Hos oss är det högt i tak och allas åsikter är välkomna.

Framtiden på Aqua Dental

Under de kommande åren står fortsatt branschledande tillväxt i fokus för oss. I samma takt adderas även fokus på att utöka och professionalisera de funktionella områdena inom Aqua Dental. För oss är det viktigt att säkerställa att vi varje dag kan säga att vi lever upp till våra värderingar:

- Med stor passion tillhandahålla ledande kvalitet i allt vi gör åt våra patienter.
- Erbjuda ledande servicenivå, bemötande och tillgänglighet.
- Skapar en attraktiv arbetsmiljö för våra medarbetare.


Interjuver sker löpande, vänta inte med att skicka in din ansökan! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchefen Azam Hosseini, [email protected]. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB FTV Viksäng Västerås

Ansök    Mar 11    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården. På Folktandvården Viksäng arbetar idag sex tandläkare, två tandhygienister och nio tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldre tandvård i ljusa och moderna... Visa mer
Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården.

På Folktandvården Viksäng arbetar idag sex tandläkare, två tandhygienister och nio tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldre tandvård i ljusa och moderna lokaler. Vi är ett glatt gäng som värderar arbetsglädjen högt och nu söker vi en tandsköterska.


Arbetsuppgifter

Som tandsköterska vid Folktandvården Viksäng arbetar du med assistans, steril- och receptionsarbete, samt arbeta självständigt med profylax på barn och ungdomspatienter. Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Har du tidigare erfarenheter av att jobba med profylax och egna patienter är det meriterande. Du bör vara flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Du tycker att det är roligt att jobba med både barn- och vuxentandvård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 25 mars 2022.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Tandsköterska till MyDentist i Västerås

Ansök    Feb 15    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
OM OSS MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja som bedriver högkvalitativ tandvård. Vi fokuserar på att göra mötet för kunden så enkelt, lättillgängligt och kvalitativt som möjligt. Detta gör vi genom att erbjuda professionella behandlingar, hög service, drop-in tider och genom att ha öppet på kvällar och helger.  Vi finns idag på nio olika orter runt om i Sverige och planerar att etablera 45 nya kliniker inom de närmsta åren. Nu får du chansen att var... Visa mer
OM OSS
MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja som bedriver högkvalitativ tandvård. Vi fokuserar på att göra mötet för kunden så enkelt, lättillgängligt och kvalitativt som möjligt. Detta gör vi genom att erbjuda professionella behandlingar, hög service, drop-in tider och genom att ha öppet på kvällar och helger. 
Vi finns idag på nio olika orter runt om i Sverige och planerar att etablera 45 nya kliniker inom de närmsta åren. Nu får du chansen att vara med på vår uppbyggnads- och förändringsresa mot att bli Sveriges mest rekommenderade tandläkare. 
 
Du kommer till ett härligt och glatt team som brinner för mötet med patienten. Idag är vi drygt 30 personer som arbetar på kliniken i Västerås varav nio är tandläkare och tre är tandhygienister. På kliniken arbetar vi med alla typer av behandlingar.
Vi är stolta över att representera flera olika språk och kulturer, för oss är det viktigt att du trivs och får möjlighet att påverka din arbetssituation och utveckling. 
 
 
Arbetsuppgifter
Som tandsköterska på MyDentist får du ett ansvarsfullt arbete med utrymme att utvecklas och samtidigt bidra till klinikens utveckling och helhet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är sedvanliga uppgifter som tandsköterska.
 
OM DIG 
Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket. Det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. 
Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. 
 
Vi söker dig som

• Är utbildad tandsköterska
• Behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.
 
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med journalsystemet Opus samt har kunskap om implantat.
 
VI ERBJUDER

• Arbeta i en platt organisation med nära till beslut
• Kollektivavtal och tjänstepension
• Generöst friskvårdsbidrag
 
 
ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Vasagatan 20 i centrala Västerås
 
 
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev snarast. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 
 
 
Vi gör det enkelt - Vi tror på förändring - Vi visar omtanke
 
 


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på åtta orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 80 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke. Visa mindre

Tandsköterska i västerås

Ansök    Mar 9    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Fredrik Haddad
Vi är en liten familjär klinik som är centralt belägen med en tandläkare och 2 sköterskor samt en hygienist. Vi hjälps åt och fyller i luckorna så vi får bra flyt under dagens arbete.

Arbetsuppgifter
Du ska arbeta i receptionen, sterilen, vara med under behandlingarna, ska kunna se vad som behöver göras och ta egna initiativ och vill vara med och utveckla klinikens arbetsätt och rutiner.

Kvalifikationer
Tandsköterske examen, Flytande svenska på tal och skrift
Att kunna Frenda journal är plus

Personliga egenskaper
Du ska vara glad, service inriktad och ha god hand med patienterna, vara engagerad i klinikens dagliga arbete men också vill vara med och utveckla rutiner för att öka klinikens kvalite och kompetens.
Du ska vara nogrann och ha sinne för ordning Visa mindre

Tandsköterska i västerås

Ansök    Feb 6    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Fredrik Haddad
Vi är en liten familjär klinik som är centralt belägen med en tandläkare och 2 sköterskor samt en hygienist. Vi hjälps åt och fyller i luckorna så vi får bra flyt under dagens arbete.

Arbetsuppgifter
Du ska arbeta i receptionen, sterilen, vara med under behandlingarna, ska kunna se vad som behöver göras och ta egna initiativ och vill vara med och utveckla klinikens arbetsätt och rutiner.

Kvalifikationer
Tandsköterske examen, Flytande svenska på tal och skrift
Att kunna Frenda journal är plus

Personliga egenskaper
Du ska vara glad, service inriktad och ha god hand med patienterna, vara engagerad i klinikens dagliga arbete men också vill vara med och utveckla rutiner för att öka klinikens kvalite och kompetens.
Du ska vara nogrann och ha sinne för ordning Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Bäckby Västerås

Ansök    Jan 21    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården. Om arbetsplatsen Bäckbykliniken är en trivsam och välfungerande klinik bestående av 9 tandläkare, 3 tandhygienister och 15 tandsköterskor. Vi bedriver allmäntandvård men kliniken är även remissinstans för extremt tandvårdsrädda. Vi har också omvårdnadsteam som tar hand om äldre och sköra patienter samt de som behöver l... Visa mer
Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården.


Om arbetsplatsen

Bäckbykliniken är en trivsam och välfungerande klinik bestående av 9 tandläkare, 3 tandhygienister och 15 tandsköterskor. Vi bedriver allmäntandvård men kliniken är även remissinstans för extremt tandvårdsrädda. Vi har också omvårdnadsteam som tar hand om äldre och sköra patienter samt de som behöver lite mer tid i samband med tandbehandling.


Arbetsuppgifter

Som tandsköterska vid Folktandvården Bäckby arbetar du med assistans, steril- och receptionsarbete samt arbetar självständigt med profylax. Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen och gärna ett par års erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med profylax och egna patienter. Vi vill att du är flexibel, har en känsla för service och har lätt för att samarbeta samt bidrar till att skapa goda relationer med våra patienter. Du tycker att det är roligt att jobba med både barn- och vuxentandvård och har viljan att utvecklas med oss.

Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde snarast eller enligt överenskommelse


Välkommen med din ansökan senast 15 febaruari 2022


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Tandsköterska till MyDentist i Västerås

Ansök    Jan 28    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
OM OSS MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja som bedriver högkvalitativ tandvård. Vi fokuserar på att göra mötet för kunden så enkelt, lättillgängligt och kvalitativt som möjligt. Detta gör vi genom att erbjuda professionella behandlingar, hög service, drop-in tider och genom att ha öppet på kvällar och helger.  Vi finns idag på nio olika orter runt om i Sverige och planerar att etablera 45 nya kliniker inom de närmsta åren. Nu får du chansen att var... Visa mer
OM OSS
MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja som bedriver högkvalitativ tandvård. Vi fokuserar på att göra mötet för kunden så enkelt, lättillgängligt och kvalitativt som möjligt. Detta gör vi genom att erbjuda professionella behandlingar, hög service, drop-in tider och genom att ha öppet på kvällar och helger. 
Vi finns idag på nio olika orter runt om i Sverige och planerar att etablera 45 nya kliniker inom de närmsta åren. Nu får du chansen att vara med på vår uppbyggnads- och förändringsresa mot att bli Sveriges mest rekommenderade tandläkare. 
 
Du kommer till ett härligt och glatt team som brinner för mötet med patienten. Idag är vi drygt 30 personer som arbetar på kliniken i Västerås varav nio är tandläkare och tre är tandhygienister. På kliniken arbetar vi med alla typer av behandlingar.
Vi är stolta över att representera flera olika språk och kulturer, för oss är det viktigt att du trivs och får möjlighet att påverka din arbetssituation och utveckling. 
 
 
Arbetsuppgifter
Som tandsköterska på MyDentist får du ett ansvarsfullt arbete med utrymme att utvecklas och samtidigt bidra till klinikens utveckling och helhet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är sedvanliga uppgifter som tandsköterska.
 
OM DIG 
Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket. Det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. 
Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. 
 
Vi söker dig som

• Är utbildad tandsköterska
• Behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.
 
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med journalsystemet Opus samt har kunskap om implantat.
 
VI ERBJUDER

• Arbeta i en platt organisation med nära till beslut
• Kollektivavtal och tjänstepension
• Generöst friskvårdsbidrag
 
 
ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Vasagatan 20 i centrala Västerås
 
 
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev snarast. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 
 
 
Vi gör det enkelt - Vi tror på förändring - Vi visar omtanke
 
 


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på åtta orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 80 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB FTV Herrgärdet Västerås

Ansök    Jan 12    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Om arbetsplatsen Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården. På Folktandvården Herrgärdet arbetar idag sju tandläkar... Visa mer
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Om arbetsplatsen

Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården.

På Folktandvården Herrgärdet arbetar idag sju tandläkare, fyra tandhygienister och tretton tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen- och äldretandvård i ljusa och moderna lokaler.


Arbetsuppgifter

Som tandsköterska på Folktandvården Herrgärdet erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete innehållande såväl assistans-, steril- som receptionsarbete. Beroende på dina tidigare erfarenheter och klinikens behov finns även möjlighet till eget patientarbete.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift och har en god datorvana. Vidare lägger vi stor viktigt vid personlig lämplighet och tror att du som söker är flexibel, utåtriktad, har lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Du ser din egen utveckling som en del av klinikens utveckling.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 6 februari 2022.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre

Tandsköterska

Söker en erfaren tandsköterska till en nyöppnad klinik i Västerås. Tjänsten inkluderar sterilarbete, administration med bokning samt assisterande. Att kunna tala flytande svenska är ett krav. Maila din ansökan till [email protected] Visa mer
Söker en erfaren tandsköterska till en nyöppnad klinik i Västerås.
Tjänsten inkluderar sterilarbete, administration med bokning samt assisterande.
Att kunna tala flytande svenska är ett krav.
Maila din ansökan till [email protected] Visa mindre

Tandsköterska som vill arbeta extra på vår klinik i Västerås

Ansök    Jan 5    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren. MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 80 000 patienter till en bättre mun... Visa mer
MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 80 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.


Är du student eller har du kanske pensionerat dig och vill jobba extra på Sveriges mest nytänkande tandvårdskedja? MyDentist i Västerås söker nu fler tandsköterskor som vill arbeta extra vid behov. 
 
OM OSS
MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja som bedriver högkvalitativ tandvård. Vi fokuserar på att göra mötet för kunden så enkelt, lättillgängligt och kvalitativt som möjligt. Detta gör vi genom att erbjuda professionella behandlingar, hög service, drop-in tider och genom att ha öppet på kvällar och helger. 
Vi finns idag på nio olika orter runt om i Sverige och planerar att etablera 45 nya kliniker inom de närmsta åren. Nu får du chansen att vara med på vår uppbyggnads- och förändringsresa mot att bli Sveriges mest rekommenderade tandläkare. 
 
Du kommer till ett härligt och glatt team som brinner för mötet med patienten. Idag är vi drygt 30 personer som arbetar på kliniken i Västerås varav nio är tandläkare och tre är tandhygienister. På kliniken arbetar vi med alla typer av behandlingar.
Vi är stolta över att representera flera olika språk och kulturer, för oss är det viktigt att du trivs och får möjlighet att påverka din arbetssituation och utveckling. 

 
Arbetsuppgifter
Som tandsköterska på MyDentist får du ett ansvarsfullt arbete med utrymme att utvecklas och samtidigt bidra till klinikens utveckling och helhet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är sedvanliga uppgifter som tandsköterska.
 
OM DIG 
Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket. Det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. 
Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. 
 
Kanske arbetar du deltid idag som tandsköterska och önskar arbeta mer, eller kanske har du pensionerat dig eller studerar men vill ändå arbeta lite. 
 
Vi söker dig som

• Är utbildad tandsköterska
• Behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.
 
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med journalsystemet Opus samt har kunskap om implantat.
 
VI ERBJUDER

• Arbeta i en platt organisation med nära till beslut
• Kollektivavtal och tjänstepension
• Generöst friskvårdsbidrag
 
 
ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående eller enligt överenskommelse. 
Omfattning: Extra vid behov
Placering: Vasagatan 20 i centrala Västerås.
 
Vi erbjuder arbetstillfällen vid behov samt tillämpar individuell lönesättning.


 
 
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev snarast. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 
 
 
Vi gör det enkelt - Vi tror på förändring - Vi visar omtanke Visa mindre

Duktig tandsköterska till vår klinik i Västerås

Ansök    Jan 5    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Tandläkarna Törnell och tandläkare Peter Stenmark
Vi är 8 medarbetare på vår klinik i centrala Västerås.
Vi är kliniken för dig som vill mer och tycker att tandvård är det bästa som finns och för den som verkligen gillar sitt jobb.

Arbetsuppgifter
Assisterande tandsköterska men även kunna arbeta med receptionstjänst.

Övrig information
40 timmar per vecka.
Överenskommelse om arbetstid och schema efter anställningsintervjun.

Kvalifikationer
Tandsköterskeexamen. Goda kunskaper i hygienrutiner, röntgentagning, assistans, receptionsarbete, datorkunskap och ha en professionell inställning till sitt yrke. Fullvaccinerad mot Covid-19 är obligatoriskt.

Personliga egenskaper
Trevlig, öppen, ha lätt för att lära nytt, lojal och serviceminded. Visa mindre

Tandsköterska

Vi söker en glad och energisk tandsköterska som kan hålla ordning på många saker samtidigt. Du får ett mycket viktigt och skiftande jobb med stort personligt ansvar. Arbetsuppgifterna inkluderar klinisk assistans, receptionsarbete, ekonomisk redovisning, fakturering, beställning av varor med mera. Tillträde enligt överenskommelse. Meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet Opus. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga föruts... Visa mer
Vi söker en glad och energisk tandsköterska som kan hålla ordning på många saker samtidigt.
Du får ett mycket viktigt och skiftande jobb med stort personligt ansvar.
Arbetsuppgifterna inkluderar klinisk assistans, receptionsarbete, ekonomisk redovisning, fakturering, beställning av varor med mera.
Tillträde enligt överenskommelse.
Meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet Opus.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska till Tandvård vid Svartån

Kliniken söker en tandsköterska på hel eller deltid. På den "lilla kliniken" ingår såväl assistans, sterilarbete som tid i receptionen. Här jobbar två tandläkare en tandsköterska och en tandhygienist idag. Vi bedriver modern tandvård i en helt digitaliserad klinik med Alma som journal och Instrumentarium är vårt röntgen val. 4 behandlingsrum gör kliniken lättarbetad och är belägen i Västerås äldsta kvarter med mycket charm. Visa mer
Kliniken söker en tandsköterska på hel eller deltid.
På den "lilla kliniken" ingår såväl assistans, sterilarbete som tid i receptionen.
Här jobbar två tandläkare en tandsköterska och en tandhygienist idag.
Vi bedriver modern tandvård i en helt digitaliserad klinik med Alma som journal och Instrumentarium är vårt röntgen val.
4 behandlingsrum gör kliniken lättarbetad och är belägen i Västerås äldsta kvarter med mycket charm. Visa mindre

Tandsköterska till Västerås

Ansök    Okt 28    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på åtta orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren. MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 80 000 patienter till en bättre mun... Visa mer
MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på åtta orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 80 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja som bedriver högkvalitativ tandvård. Vi fokuserar på att göra mötet för kunden så enkelt, lättillgängligt och kvalitativt som möjligt. Detta gör vi genom att erbjuda professionella behandlingar, hög service, drop-in tider och genom att ha öppet på kvällar och helger. 
Vi finns idag i Västerås, Norrköping, Malmö, Göteborg, Borås, Linköping, Helsingborg, Örebro. Nu får du chansen att vara med på vår uppbyggnads- och förändringsresa mot att bli Sveriges mest rekommenderade tandläkare!
 
Arbetsuppgifter
Som tandsköterska på MyDentist får du ett ansvarsfullt arbete med utrymme att utvecklas och samtidigt bidra till klinikens utveckling och helhet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är sedvanliga uppgifter som tandsköterska.
 
OM DIG 
Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket. Det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. 
Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. 
 
Vi söker dig som

• Är utbildad tandsköterska
• Behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.
 
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med journalsystemet Opus.
 
VI ERBJUDER

•  Arbeta i en platt organisation med nära till beslut
• Kollektivavtal och tjänstepension
• Generöst friskvårdsbidrag
 
 
ÖVRIG INFORMATION
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: 100%
Placering: Vasagatan 20 i centrala Västerås
 
Vid frågor vänligen kontakta Platschef Almir Karahodza på 079-335 75 61.
 
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev snarast. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 
 
 
Vi gör det enkelt - Vi tror på förändring - Vi visar omtanke Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB FTV Skultuna

Ansök    Okt 14    REGION VÄSTMANLAND    Tandsköterska
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården. Om arbetsplatsen Skultuna är beläget strax utanför Västerås med mycket bra bussförbindelser. Folktandvården Skultuna är en trivsam arbetsplats med två tandläkare, två tandhygienister och fyra tandsköterskor so... Visa mer
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården.


Om arbetsplatsen

Skultuna är beläget strax utanför Västerås med mycket bra bussförbindelser.

Folktandvården Skultuna är en trivsam arbetsplats med två tandläkare, två tandhygienister och fyra tandsköterskor som tillsammans ansvarar för både barn-, vuxen- och äldretandvård. Välkommen till en tandvårdsklinik med fina och stora lokaler, stabilt patientklientel och varierande arbetsuppgifter. Här får du ta stort ansvar och möjligheterna till utveckling inom yrket är goda. Vi är ett team som värderar arbetsglädjen högt och där vi alla hjälps åt för patientens bästa.


Arbetsuppgifter

Som tandsköterska vid Folktandvården Skultuna arbetar du med assistans, steril- och receptionsarbete. Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar. Vi ser gärna att du har viljan att jobba delegerat och med egna barnpatienter.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba delegerat, med profylax och egna patienter. Vi vill att du är flexibel, har en känsla för service och har lätt för att samarbeta samt skapar goda relationer med våra patienter. Du tycker att det är roligt att jobba med varierade arbetsuppgifter och med både barn- och vuxentandvård.

Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med Tillsvidare heltid med tillträde enligt överenskommelse


Välkommen med din ansökan senast 8 november 2021.


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre