Lediga jobb som Backofficepersonal i Västerås

Se lediga jobb som Backofficepersonal i Västerås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Västerås som finns hos arbetsgivaren.

Sales Support Specialist till globalt bolag!

Ansök    Maj 31    A Hub AB    Backofficepersonal
A-hubs vision är att vara källan och själva nätverket för ambition. Vi vill förändra branschen och föra ambitiösa människor snabbare, enklare och rättvisare till sina drömjobb genom en mer digital process som gör det möjligt att hålla högsta kvalitet till totalt flexibla upplägg för våra kunder. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriär som inom Sales Support Specialistreservdelar hos ett globalt industribolag i Västerås!Vår kund tillverkar lågspänn... Visa mer
A-hubs vision är att vara källan och själva nätverket för ambition. Vi vill förändra branschen och föra ambitiösa människor snabbare, enklare och rättvisare till sina drömjobb genom en mer digital process som gör det möjligt att hålla högsta kvalitet till totalt flexibla upplägg för våra kunder.
Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriär som inom Sales Support Specialistreservdelar hos ett globalt industribolag i Västerås!Vår kund tillverkar lågspänningsställverk för olika ändamål, inklusive fastigheter, tillverknings- och processindustri samt elnätsbolag runt om i världen. De tillverkar också intelligenta installationssystem för fastigheter, produkter och system för maskinsäkerhet och kompletta kraftförsörjningslösningar. Produkterna och systemen är till för att fördela kraft, styra, kontrollera och övervaka maskiner, skydda människor och maskiner, samt hjälpa till att minska energiförbrukningen.
Info om rollen
• Du kommer att ansvara för att ta fram reservdelsofferter till företagets lokala säljbolag runtom i världen
• Ansvara för hela offertprocessen från förfrågan till färdig offert samt överlämning till orderavdelning efter mottagen order
• Kommunicera med leverantörer och samarbeta med andra avdelningar för att få fram den information som behövs för att offerera
• Säkerställa att tillsammans med övriga i gruppen att deras kunder får förstklassig support och service
Vi söker dig som
• Teknisk eftergymnasial utbildning (högskola/universitet/YH)
• Flytande i svenska och engelska både i tal och skrift
• Tidigare erfarenhet av sälj eller säljsupportroll
• Erfarenhet av Salesforce och Office 365 är meriterande
Företaget levererar alltifrån mindre komponenter till större och mer tekniskt avancerade produkter söker vi efter dig som vill bygga upp en god produktkännedom. Därför är det viktigt att du har ett teknikintresse!
Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du är en positiv, utåtriktad och handlingskraftig person som harförmåga att ta ansvar och ägarskap för sina uppgifter. Rollen innebär regelbunden kontakt med kunder och interna samarbetspartners inom företaget.
Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Västerås
Anställningsform: Du kommer att arbeta som konsult i 12 månader med ambitionen att därefter bli anställd direkt av kunden.
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom ett globalt bolag. Låter det intressant, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Välkommen att bli en del av vårt team och bidra till vår gemensamma framgång! Vi ser fram emot att höra från dig.
A-hub is an equal opportunity employer and is committed to creating a diverse working environment. All qualified candidates will receive consideration for employment without regard to race, color, religion, gender, sexual orientation, gender identity, national origin, age or disability.
By submitting your application for this job, you are consenting to A-hub using your personal information in accordance with our GDPR compliance policy Visa mindre

Driven och serviceinriktad kollega till Veteranpoolen Västerås

Ansök    Feb 6    Veteranpoolen AB    Backofficepersonal
Är du en social, engagerad och driven person som vill verka i en händelserik, livlig och fartfylld miljö? Veteranpoolens verksamhet växer, vilket ger dig en fantastisk möjlighet att bli en viktig del av framgången i Västerås. Nu har du chansen att få ett roligt jobb där du ser till att pensionärer som vill fortsätta bidra till samhällets utveckling får möjlighet till det, samtidigt som de får socialt utbyte, känner sig delaktiga och behövda. Om tjänsten Ve... Visa mer
Är du en social, engagerad och driven person som vill verka i en händelserik, livlig och fartfylld miljö? Veteranpoolens verksamhet växer, vilket ger dig en fantastisk möjlighet att bli en viktig del av framgången i Västerås. Nu har du chansen att få ett roligt jobb där du ser till att pensionärer som vill fortsätta bidra till samhällets utveckling får möjlighet till det, samtidigt som de får socialt utbyte, känner sig delaktiga och behövda.
Om tjänsten
Veteranpoolen jobbar med företagsbemanning samt privatkunder inom områdena hantverk, trädgård och hushållsnära tjänster och har en stor pool med skickliga veteraner som utförare. Veteranpoolen i Västerås drivs av en franchisetagare med stort driv och hjärta och företaget andas en varm familjär känsla där du kommer vara en del av att utveckla verksamheten och säkerställa att både kunder och veteraner blir hjälpta och nöjda. Du får stort eget ansvar och ägandeskap över dina ansvarsområden för att bidra till bästa resultat för verksamheten.
Arbetsuppgifter
Rollen är kommunikativ, social, varierande och utmanande där den ena dagen sällan är den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära att:
Ta emot kundförfrågningar via mail och telefon
Samordna och bemanna uppdrag med fokus på att skapa nöjda kunder och glada veteraner
Administrera kunduppdrag i våra affärssystem
Stödja våra veteraner med information och material
Försäljning till befintliga eller tidigare kunder via telefon
Planera och administrera event

Vem är du?
För att lyckas och trivas i rollen hos oss tror vi att du är en person med ett stort eget driv, engagemang och ansvarskänsla. Du har en utåtriktad personlighet, älskar möten med människor, är orädd för att lyfta luren till veteraner likväl som till kunder samt har en god samarbetsförmåga. Du är positiv och energisk, duktig på att prioritera och trivs i händelserika arbetsmiljöer. Du kommer som nämnts ovan bli en viktig del av ett mindre kontor, vilket ger dig chansen till att få vara med och göra skillnad. Ditt egna driv och engagemang kommer att märkas och det hoppas vi att du ser som en stor drivkraft. Vi vill att du ska tycka att det är lika kul att gå till jobbet som vi gör, och bli en del av vår framgång!
Vi ser gärna du har erfarenhet från en roll som inneburit skapande och upprätthållande av kundrelationer. Det är fördelaktigt om du tidigare arbetat inom bemanning, försäljning eller servicebranschen, där du tagit stort ansvar för ditt egna arbete. Du kommer att ha många kontaktytor och det är viktigt och naturligt för dig att sträva efter att skapa hög kundnöjdhet och goda resultat. Det är viktigt att du har goda IT-kunskaper och van att växla snabbt mellan olika program.
Passar beskrivningen in på dig? Då passar du utmärkt för den här rollen!
Vårt erbjudande
Den här rollen är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning på 6 månader. Tjänsten är på 80%. Kontoret ligger Ängsgärdsgatan strax utanför Västerås centrum, där vi hoppas och tror att du kommer att trivas.
Tillträdesdatum sker enligt överenskommelse men helst i början under mars eller i början på april 2024.
Låter det spännande?
Fyll enkelt i formuläret på vår hemsida senast den 29 februari 2024. Rekryteringen till den här tjänsten sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser väldigt mycket fram emot din ansökan!
Om oss
Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Vi har en framgångsrik affärsmodell och stark organisation som idag omsätter 385 MKR. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda. Veteranpoolen bedriver verksamhet från 58 lokalkontor i Sverige och har sitt supportkontor i Göteborg.
Vi har en positiv kultur och verkar i en fartfylld miljö. Vi gillar det vi gör, och vår arbetsglädje och vårt engagemang smittar! Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga och att alla tar ansvar. Det är något som märks i allt vi gör – från den dagliga verksamheten till våra årliga kick-offer och konferenser. På vårt supportkontor i Göteborg finns ett starkt team som stöttar franchisetagare och deras medarbetare i allt från försäljning, IT & telefoni, administration, ekonomi och marknadsföring. Visa mindre

Säljkoordinator

Ansök    Maj 17    Liebherr-Sverige AB    Backofficepersonal
Liebherr grundades 1949 av Hans Liebherr och är idag en koncern med fler än 53 600 anställda i över 150 företag världen över. Koncernen Liebherr, som fortfarande är ett familjeföretag, omsätter 14,0 miljarder Euro (2023). Liebherr-Sverige AB är ett sälj- och servicebolag inom divisionen Earthmoving och Mining. Vi förser den svenska marknaden med produktområdena; Hjul- och bandgrävmaskiner, hjullastare, bandtraktorer för planering och lastning, bandkranar, ... Visa mer
Liebherr grundades 1949 av Hans Liebherr och är idag en koncern med fler än 53 600 anställda i över 150 företag världen över. Koncernen Liebherr, som fortfarande är ett familjeföretag, omsätter 14,0 miljarder Euro (2023). Liebherr-Sverige AB är ett sälj- och servicebolag inom divisionen Earthmoving och Mining. Vi förser den svenska marknaden med produktområdena; Hjul- och bandgrävmaskiner, hjullastare, bandtraktorer för planering och lastning, bandkranar, pålmaskiner samt industri- och materialhanteringsmaskiner.
Vi söker nu en säljkoordinator till säljavdelningen på vårt huvudkontor i Västerås. För att trivas i rollen behöver du ha ett positivt och serviceinriktat arbetssätt som inger förtroende hos kunder och medarbetare.
Du behöver ha vana vid att arbeta i ett CRM-system och något affärssystem. Bra kunskaper i Office är ett krav. Du behöver vara noggrann och strukturerad. Det underlättar att ha teknisk erfarenhet men är inget krav. Har du vana vid att arbeta med offentliga upphandlingar är det meriterande.
Som säljkoordinator hos oss kan du räkna med ett roligt och omväxlande arbete inom ett växande företag. Du kommer vara spindeln i nätet på säljavdelningen och arbeta med alla delar av säljsupport, som beställning av maskiner och utrustning, granskning av kalkyler, fakturering, transportbokningar och säljstatistik.
Den andra delen av tjänsten är marknadsföring med bland annat korrekturläsning av marknadsmaterial, översättning från engelska, skapa annonser och organisera marknadsföringsaktiviteter. Ansvar för uppdatering av hemsida och Sharepoint ingår också.
Tjänsten är tidvis hårt belastad och det krävs att man kan ha många bollar i luften samtidigt som man är noggrann.
Affärsspråk är engelska och används vid alla kontakter med våra fabriker utomlands.
Du kommer arbeta i ett team med ytterligare tre säljkoordinatorer med delvis olika ansvarsområden och det är viktigt att vara öppen för att lära sig andra delar för att kunna täcka upp vid semester och sjukdom.
Varmt välkommen att ansök med CV och personligt brev.
Vi undanber oss kontakt från annonsförsäljare och rekryteringsbolag. Visa mindre

Administratör till Telexia, Västerås

JOBBA SOM ADMINISTRATÖR HOS TELEXIA I VÄSTERÅS Telexia är en helhetslösning inom IT för företag som vill samla allt på en plats, hos samma leverantör. De arbetar bland annat med lösningar inom telefoni, IT-support, skrivare och andra arbetstillbehör, kaffemaskiner, körjournaler och arbetsordersystem. Genom att samla allt ett företag kan tänkas behöva utgör de den ultimata samarbetspartnern för företag som vill förenkla sin vardag och erhålla bästa möjliga... Visa mer
JOBBA SOM ADMINISTRATÖR HOS TELEXIA I VÄSTERÅS

Telexia är en helhetslösning inom IT för företag som vill samla allt på en plats, hos samma leverantör. De arbetar bland annat med lösningar inom telefoni, IT-support, skrivare och andra arbetstillbehör, kaffemaskiner, körjournaler och arbetsordersystem. Genom att samla allt ett företag kan tänkas behöva utgör de den ultimata samarbetspartnern för företag som vill förenkla sin vardag och erhålla bästa möjliga service och support av en och samma kontaktperson.

OM TJÄNSTEN

Din uppgift blir att sjösätta och leverera sålda tjänster till Telexias kunder, du blir en oumbärlig kollega som ser till att driva verksamheten framåt. I din roll kommer du jobba till största del administrativt med att lägga upp licenser för olika system - beroende på vad för tjänster kunden köpt in, säga upp avtal och agera kundtjänst samt teknisk support både via telefon och mail. Det förekommer en hel del ad-hoc och problemlösning samt att arbetsuppgifterna varierar stort från ärende till ärende. I ditt arbete jobbar du med flera IT-system som dina verktyg, bland annat Trello, Microsoft Project och Upsales.Arbetsuppgifter:

- Administrera leverans av telefoni
- Uppsägning av avtal
- Kundtjänst och teknisk support

Teamet är idag av en mindre skala och med dig blir ni fyra personer som jobbar tätt ihop med samma arbetsuppgifter. Det är ett prestigelöst team med högt i tak, ni bollar idéer och lösningar med varandra för att finna den bästa vägen framåt i arbetet. Ni utgår från lokalerna i Västerås där ni sitter tillsammans med systerbolaget Trackson. Det är en levande och härlig miljö med mycket energi och glädje.

I denna rekryteringsprocess genomför vi en direktrekrytering åt vår kund Telexia. Kunden har i detta fall valt att använda Job&Talent; som ensam leverantör och undanber kontakt från andra leverantörer.

OM DIG

Vi söker dig som är en sann spindel i nätet, du är van vid att jobba med många kontaktytor och har sedan tidigare stor vana av att arbete inom kundtjänst och administration. Du är noggrann i ditt arbete och är uppmärksam in i minsta detalj, inget lämnas åt slumpen. Vi ser framför oss att du är effektiv och trivs väl i en arbetsmiljö med högre tempo, då teamet är litet är det av stor vikt att du är en lagspelare som är lyhörd, prestigelös och har hög arbetsmoral.

Krav:

- Mycket goda kunskaper i svenska, både skriftlig och talad

- Tidigare arbetslivserfarenhet av administration

- God systemvana sen tidigare

- Jobbar väl i högt tempo med korta deadlines

Det är meriterande om du sedan tidigare jobbat inom telefoni och IT.

OM JOB&TALENT;
Job&Talent; erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Job&Talent; startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administratör till Telexia, Västerås

JOBBA SOM ADMINISTRATÖR HOS TELEXIA I VÄSTERÅS Telexia är en helhetslösning inom IT för företag som vill samla allt på en plats, hos samma leverantör. De arbetar bland annat med lösningar inom telefoni, IT-support, skrivare och andra arbetstillbehör, kaffemaskiner, körjournaler och arbetsordersystem. Genom att samla allt ett företag kan tänkas behöva utgör de den ultimata samarbetspartnern för företag som vill förenkla sin vardag och erhålla bästa möjliga... Visa mer
JOBBA SOM ADMINISTRATÖR HOS TELEXIA I VÄSTERÅS

Telexia är en helhetslösning inom IT för företag som vill samla allt på en plats, hos samma leverantör. De arbetar bland annat med lösningar inom telefoni, IT-support, skrivare och andra arbetstillbehör, kaffemaskiner, körjournaler och arbetsordersystem. Genom att samla allt ett företag kan tänkas behöva utgör de den ultimata samarbetspartnern för företag som vill förenkla sin vardag och erhålla bästa möjliga service och support av en och samma kontaktperson.

OM TJÄNSTEN

Din uppgift blir att sjösätta och leverera sålda tjänster till Telexias kunder, du blir en oumbärlig kollega som ser till att driva verksamheten framåt. I din roll kommer du jobba till största del administrativt med att lägga upp licenser för olika system - beroende på vad för tjänster kunden köpt in, säga upp avtal och agera kundtjänst samt teknisk support både via telefon och mail. Det förekommer en hel del ad-hoc och problemlösning samt att arbetsuppgifterna varierar stort från ärende till ärende. I ditt arbete jobbar du med flera IT-system som dina verktyg, bland annat Trello, Microsoft Project och Upsales.Arbetsuppgifter:

- Administrera leverans av telefoni
- Uppsägning av avtal
- Kundtjänst och teknisk support

Teamet är idag av en mindre skala och med dig blir ni fyra personer som jobbar tätt ihop med samma arbetsuppgifter. Det är ett prestigelöst team med högt i tak, ni bollar idéer och lösningar med varandra för att finna den bästa vägen framåt i arbetet. Ni utgår från lokalerna i Västerås där ni sitter tillsammans med systerbolaget Trackson. Det är en levande och härlig miljö med mycket energi och glädje.

I denna rekryteringsprocess genomför vi en direktrekrytering åt vår kund Telexia. Kunden har i detta fall valt att använda Job&Talent; som ensam leverantör och undanber kontakt från andra leverantörer.

OM DIG

Vi söker dig som är en sann spindel i nätet, du är van vid att jobba med många kontaktytor och har sedan tidigare stor vana av att arbete inom kundtjänst och administration. Du är noggrann i ditt arbete och är uppmärksam in i minsta detalj, inget lämnas åt slumpen. Vi ser framför oss att du är effektiv och trivs väl i en arbetsmiljö med högre tempo, då teamet är litet är det av stor vikt att du är en lagspelare som är lyhörd, prestigelös och har hög arbetsmoral.

Krav:

- Mycket goda kunskaper i svenska, både skriftlig och talad

- Tidigare arbetslivserfarenhet av administration

- God systemvana sen tidigare

- Jobbar väl i högt tempo med korta deadlines

Det är meriterande om du sedan tidigare jobbat inom telefoni och IT.

OM JOB&TALENT;
Job&Talent; erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Job&Talent; startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Är du vår nya mättjänstadministratör?

Ansök    Sep 18    Mälarenergi AB    Backofficepersonal
Vill du vara en del av processen som ser till att mätning och debitering fungerar på ett smidigt och effektivt sätt med kunden i fokus? Vi på Mälarenergi Elnät AB söker dig som kan stötta våra mätingenjörer i deras arbete och vara med och effektivisera våra arbetsmetoder.  För att klara klimatutmaningarna behöver vi hitta nya lösningar – nya vägar. Det är där du kommer in. Vi söker en mättjänstadministratör som med ny energi vill vara med på vår resa fram... Visa mer
Vill du vara en del av processen som ser till att mätning och debitering fungerar på ett smidigt och effektivt sätt med kunden i fokus? Vi på Mälarenergi Elnät AB söker dig som kan stötta våra mätingenjörer i deras arbete och vara med och effektivisera våra arbetsmetoder. 

För att klara klimatutmaningarna behöver vi hitta nya lösningar – nya vägar. Det är där du kommer in. Vi söker en mättjänstadministratör som med ny energi vill vara med på vår resa framåt. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och att bygga karriär inom företaget. Följ med på Resan mot noll!

Din roll

Som mättjänstadministratör bidrar du med energi, kompetens och problemlösning. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans strävar efter en säker leverans och som hjälps åt och backar upp varandra.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter


• Administration av beställningar från ombud
• Hantera till- och frånkopplingar av mätare från systemet
• Administrera olika kontroller

Vi söker dig

För denna tjänst ska du ha erfarenhet av administration. God datorvana är ett krav liksom svenska i tal och skrift, flera språk är meriterande.

För att trivas i rollen behöver du arbeta strukturerat och med stor noggrannhet. I rollen behöver du ta dig an arbetet på ett smidigt sätt och ta eget ansvar över dina arbetsuppgifter. Vidare så söker vi dig som ser värdet i samarbete, är duktig på att kommunicera och sätter kunden i första rummet.

Vårt arbete sker till stor del i olika system och vi tror att du har ett visst intresse för datahantering och effektivisering. Meriterande är vana att kommunicera via chatt, mejl, telefon och videokonferenser.

Det här är vi, dina kollegor

Avdelningen Marknad och Mättjänster består av 36 medarbetare som tillsammans arbetar med mätvärden till både Elnät, Mälarenergikoncernen samt externa kunder. Vi söker nu en mättjänstadministratör som med ny energi vill lösa framtidens utmaningar tillsammans.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du en trygg anställning med bra arbetsvillkor. Vi tror på balans mellan jobb och fritid. Du har alltid möjlighet att utvecklas och bygga karriär inom företaget. Tillsammans med dina kollegor blir du en del av vår förändringsresa för att minska utsläpp av fossil koldioxid. Vi gör Mälardalen till en region dit människor vill flytta, leva och verka. Idag och imorgon.

Övrigt

Läs mer om att jobba på Mälarenergi samt vår rekryteringsprocess här.

På Mälarenergi finns många yrkesgrupper och flera fackförbund representerade. Har du frågor kan du kontakta våra fackliga representanter här.

Mälarenergi utgör en vital del av samhället genom att leverera grundläggande funktioner som energi-, vatten- och bredbandslösningar. Genom att tillhandahålla viktiga och innovativa erbjudanden kan vi möjliggöra ett levande samhälle och blomstrande näringsliv. Just nu står vi inför vår största utmaning någonsin, att anpassa verksamheten så att vi kan lämna efter oss en hållbar värld till framtida generationer. Senast 2035 ska vi leverera energi med noll utsläpp av fossil koldioxid. Var med oss på Resan mot noll! Visa mindre

Workforce Manager till Loopia!

Ansök    Aug 24    Wrknest AB    Backofficepersonal
Om tjänsten Vi på Wrknest söker nu en analytisk Workforce Manager som vill vara med på vår kund Loopias tillväxtresa. Loopia är pionjärer på tjänster inom webbhotell och domännamn och de är redo att ta nästa steg mot att forma framtiden. Hos Loopia kommer du inte bara att vara en del av en framgångsrik organisation, utan du kommer också att få möjlighet att vara med och utveckla och leda en ny avdelning inom Workforce med ansvar över Norden samt Slovakien... Visa mer
Om tjänsten

Vi på Wrknest söker nu en analytisk Workforce Manager som vill vara med på vår kund Loopias tillväxtresa. Loopia är pionjärer på tjänster inom webbhotell och domännamn och de är redo att ta nästa steg mot att forma framtiden. Hos Loopia kommer du inte bara att vara en del av en framgångsrik organisation, utan du kommer också att få möjlighet att vara med och utveckla och leda en ny avdelning inom Workforce med ansvar över Norden samt Slovakien, Tjeckien, Ungern och Serbien. Här får du chansen att inte bara vara en del av, utan också forma, en viktig del av företagets framgång.

Loopia är i en spännande expansionsfas och som Workforce Manager kommer du att spela en nyckelroll i denna tillväxtresa. Du får ett delvis strategiskt ansvar och kommer att vara en drivande kraft i att bygga upp och utveckla avdelningen. Här får du inte bara möjlighet att vara med och påverka, utan också att skapa framgång tillsammans med ett dedikerat team som du på sikt kommer att ansvara för.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd på Loopia, men rekryteringsprocessen sköts via oss på Wrknest.Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Workforce Manager kommer ditt arbete ha central betydelse vad gäller optimeringen av Loopias kontaktcenter. I denna roll kommer du rapportera till din internationella chef och fungera som dennes högra hand. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst handla om personalhantering - allt från planering och schemaläggning till budgetering för att säkerställa att företagets når deras mål inom kundservice.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Planera, upprätta och hantera scheman för arbetskraften på kontaktcentret utifrån prognoser.

- Använda Puzzel för att hantera arbetskraftsresurser, upprätthålla dataintegritet och generera rapporter.

- Samarbeta nära driftavdelningen för att identifiera möjligheter och implementera strategier för operativ effektivitet.

- Analysera mätvärden och trender för att förbättra produktivitet och kundnöjdhet.

- Utbilda och handleda personalen i nya metoder och processer gällande hantering av arbetskraft.

Vi söker dig som har

- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i motsvarande roll.

Vi ser det som meriterande

- Erfarenhet av Puzzel eller motsvarande system.

- Erfarenhet av personalansvar.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi söker därför dig med erfarenhet av personalplanering och schemaläggning i en tidigare roll samt en stark strategisk förmåga. Du är en ledare med erfarenhet av att bygga och utveckla team. Du har en stark analytisk förmåga och förstår vikten av att optimera arbetsstyrkan för att stödja företagets mål.

Övrig information

Start: Omgående.

Plats: Västerås.

Omfattning: Heltid, 40h/v.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

En bakgrundskontroll kan komma att genomföras på slutkandidat. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller (https://eur03.safelinks.protection.outlook.com/?url=https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/&data=04|01|[email protected]|36914b3b26194174461d08d972b6f80a|2df0c42b4ad64989b2f9506e0cc9ac4c|0|0|637666952455186889|Unknown|TWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0=|1000&sdata=B58tX+cZI6xe2+h+xL1oyAdraqcNfEsNb7U64j5hRf8=&reserved=0).Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) . Visa mindre

Kundsupport med IT-intresse till Västerås ????????

Ansök    Jul 26    Wrknest AB    Backofficepersonal
Om tjänsten Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska ... Visa mer
Om tjänsten
Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska bli den absolut bästa!

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Wrknest men jobbar på uppdrag ute hos kunden. Starten är omgående och uppdraget sträcker sig 6 månader med goda chanser till överrekrytering.Dina framtida arbetsuppgifter
Företaget erbjuder bland annat sina kunder att skapa domännamn till sina hemsidor och enkelt koppla hemsidan till webbhotellet och mycket mer! Du kommer på så sätt stötta kunder via telefon, e-post eller chattforum med olika ärenden kopplade till dessa tjänster. På ett servicedrivet och insäljande sätt ger du råd och tips om företagets tjänster för att kunderna ska kunna få ut det bästa av sin webbupplevelse.

Vi söker en person med mycket framåtanda som alltid gör sitt bästa och brinner för webb, teknik samt att ge fantastisk service. Du stimuleras av att arbeta med datorer och lösa både enkla och klurig problem. Du är ansvarstagande och strukturerad med förmågan att kunna prioritera de viktigaste arbetsuppgifterna först. Vi tror också att du är en social lagspelare som gärna sprider positiv energi till både kunder och kollegor.

Vi söker dig som har

- Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

- Genuint IT-intresse och en god datavana

Vi ser det som meriterande

- Med tidigare erfarenhet från kundtjänst, supportroller eller försäljning

- Att vara van vid att jobba i olika digitala verktyg som tex WordPress, Joomla, WooCommerce med flera.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är utåtriktad, lösningsorienterad och positiv. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Västerås

Omfattning: Heltid, kontorstider och var fjärde vecka helgarbete

Anställningsform: Konsultuppdrag, 6 månader med chans till överrekrytering

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) . Visa mindre

Teknisk Support till industribolaget CalorMet i Västerås

För dig med ingenjörsbakgrund, ett stort intresse och förståelse för tekniken och med erfarenhet från industrin så kan detta vara tjänsten du letar efter. Vår kund CalorMet växer och eftersöker nu sin nya kollega till avdelningen Backoffice. En bred roll där du får bidra med ditt tekniska kunnande och variera arbetsuppgifter på kontor och ute på site tillsammans med bolagets säljare. Vi ser fram emot att få prata mer med dig! OM TJÄNSTEN Denna position ... Visa mer
För dig med ingenjörsbakgrund, ett stort intresse och förståelse för tekniken och med erfarenhet från industrin så kan detta vara tjänsten du letar efter. Vår kund CalorMet växer och eftersöker nu sin nya kollega till avdelningen Backoffice. En bred roll där du får bidra med ditt tekniska kunnande och variera arbetsuppgifter på kontor och ute på site tillsammans med bolagets säljare. Vi ser fram emot att få prata mer med dig!

OM TJÄNSTEN

Denna position innebär ett långsiktigt heltidskonsultuppdrag. Det är en teknisk supportroll som är mångsidig och omfattande och särskilt lämplig för dig med en bakgrund inom mekanik. Du kommer att ha möjlighet att använda dina färdigheter från industrin inom detta område. Du kommer att arbeta tillsammans med ett team bestående av tre personer, och ert gemensamma mål är att utveckla CalorMets ugnslösningar. Din arbetsmiljö kommer att vara molnbaserad (MS365), och du kommer att använda Excel för att skapa kostnadsberäkningar och liknande. Det är fördelaktigt om du har erfarenhet av eller kunskap om tryck, luft och hydraulik, antingen genom arbetslivserfarenhet eller studier. Om du även har kunskap om värmebehandling kommer det att vara till stor nytta för dig i denna position.

Din arbetsplats kommer huvudsakligen att vara på kontoret eftersom det är en backoffice-roll, men du kommer också att delta i kundmöten på site tillsammans med CalorMets säljteam. Eftersom du kommer att ha ett betydande ansvar för beställningar är det viktigt att du är en strukturerad person som värdesätter ordning och reda.

Du erbjuds
- En fot in på ett växande och framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter
- Ett värdefullt kompetensutbyte från din teamkollega som arbetar i en likadan roll
- Möjlighet till direkt anställning hos kund efter 12 månader

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ta fram kalkyler och beräkna ugnslösningar
* Bistå med teknisk support till bolagets säljare
* Genomföra kundbesök tillsammans med bolagets säljare


VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning maskinteknik
- Har kunskaper i SharePoint och MS Excel
- Har B-körkort
- Talar och skriver obehindrat i svenska och engelska då både språken förekommer i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har
- Arbetslivserfarenhet från industrin där du erhållit kunskap inom värmebehandling
- Utbildning i CE-märkning

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Serviceinriktad
- Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
CalorMet levererar det mesta inom industriugnar och utrustning för värmebehandlingsindustrin. Ett brett utbud med allt från kompletta ugnsanläggningar till renovering eller modernisering av er gamla anläggning. CalorMet har även ett stort utbud av kringutrustning såsom härdoljor, maskeringsfärg (stop off), element, analysinstrument, syresonder samt övriga reservdelar. Visa mindre

Kundsupport med IT-intresse till Västerås ????????

Ansök    Jul 18    Wrknest AB    Backofficepersonal
Om tjänsten Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska ... Visa mer
Om tjänsten
Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska bli den absolut bästa!

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Wrknest men jobbar på uppdrag ute hos kunden. Starten är omgående och uppdraget sträcker sig 6 månader med goda chanser till överrekrytering.Dina framtida arbetsuppgifter
Företaget erbjuder bland annat sina kunder att skapa domännamn till sina hemsidor och enkelt koppla hemsidan till webbhotellet och mycket mer! Du kommer på så sätt stötta kunder via telefon, e-post eller chattforum med olika ärenden kopplade till dessa tjänster. På ett servicedrivet och insäljande sätt ger du råd och tips om företagets tjänster för att kunderna ska kunna få ut det bästa av sin webbupplevelse.

Vi söker en person med mycket framåtanda som alltid gör sitt bästa och brinner för webb, teknik samt att ge fantastisk service. Du stimuleras av att arbeta med datorer och lösa både enkla och klurig problem. Du är ansvarstagande och strukturerad med förmågan att kunna prioritera de viktigaste arbetsuppgifterna först. Vi tror också att du är en social lagspelare som gärna sprider positiv energi till både kunder och kollegor.

Vi söker dig som har

- Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

- Genuint IT-intresse och en god datavana

Vi ser det som meriterande

- Med tidigare erfarenhet från kundtjänst, supportroller eller försäljning

- Att vara van vid att jobba i olika digitala verktyg som tex WordPress, Joomla, WooCommerce med flera.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är utåtriktad, lösningsorienterad och positiv. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Västerås

Omfattning: Heltid, kontorstider och var fjärde vecka helgarbete

Anställningsform: Konsultuppdrag, 6 månader med chans till överrekrytering

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) . Visa mindre

Kundsupport med IT-intresse till Västerås ????????

Ansök    Jul 14    Wrknest AB    Backofficepersonal
Om tjänsten Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska ... Visa mer
Om tjänsten
Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska bli den absolut bästa!

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Wrknest men jobbar på uppdrag ute hos kunden. Starten är omgående och uppdraget sträcker sig 6 månader med goda chanser till överrekrytering.Dina framtida arbetsuppgifter
Företaget erbjuder bland annat sina kunder att skapa domännamn till sina hemsidor och enkelt koppla hemsidan till webbhotellet och mycket mer! Du kommer på så sätt stötta kunder via telefon, e-post eller chattforum med olika ärenden kopplade till dessa tjänster. På ett servicedrivet och insäljande sätt ger du råd och tips om företagets tjänster för att kunderna ska kunna få ut det bästa av sin webbupplevelse.

Vi söker en person med mycket framåtanda som alltid gör sitt bästa och brinner för webb, teknik samt att ge fantastisk service. Du stimuleras av att arbeta med datorer och lösa både enkla och klurig problem. Du är ansvarstagande och strukturerad med förmågan att kunna prioritera de viktigaste arbetsuppgifterna först. Vi tror också att du är en social lagspelare som gärna sprider positiv energi till både kunder och kollegor.

Vi söker dig som har

- Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

- Genuint IT-intresse och en god datavana

Vi ser det som meriterande

- Med tidigare erfarenhet från kundtjänst, supportroller eller försäljning

- Att vara van vid att jobba i olika digitala verktyg som tex WordPress, Joomla, WooCommerce med flera.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är utåtriktad, lösningsorienterad och positiv. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Västerås

Omfattning: Heltid, kontorstider och var fjärde vecka helgarbete

Anställningsform: Konsultuppdrag, 6 månader med chans till överrekrytering

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) . Visa mindre

Kundsupport med IT-intresse till Västerås ????????

Ansök    Jul 24    Wrknest AB    Backofficepersonal
Om tjänsten Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska ... Visa mer
Om tjänsten
Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska bli den absolut bästa!

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Wrknest men jobbar på uppdrag ute hos kunden. Starten är omgående och uppdraget sträcker sig 6 månader med goda chanser till överrekrytering.Dina framtida arbetsuppgifter
Företaget erbjuder bland annat sina kunder att skapa domännamn till sina hemsidor och enkelt koppla hemsidan till webbhotellet och mycket mer! Du kommer på så sätt stötta kunder via telefon, e-post eller chattforum med olika ärenden kopplade till dessa tjänster. På ett servicedrivet och insäljande sätt ger du råd och tips om företagets tjänster för att kunderna ska kunna få ut det bästa av sin webbupplevelse.

Vi söker en person med mycket framåtanda som alltid gör sitt bästa och brinner för webb, teknik samt att ge fantastisk service. Du stimuleras av att arbeta med datorer och lösa både enkla och klurig problem. Du är ansvarstagande och strukturerad med förmågan att kunna prioritera de viktigaste arbetsuppgifterna först. Vi tror också att du är en social lagspelare som gärna sprider positiv energi till både kunder och kollegor.

Vi söker dig som har

- Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

- Genuint IT-intresse och en god datavana

Vi ser det som meriterande

- Med tidigare erfarenhet från kundtjänst, supportroller eller försäljning

- Att vara van vid att jobba i olika digitala verktyg som tex WordPress, Joomla, WooCommerce med flera.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är utåtriktad, lösningsorienterad och positiv. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Västerås

Omfattning: Heltid, kontorstider och var fjärde vecka helgarbete

Anställningsform: Konsultuppdrag, 6 månader med chans till överrekrytering

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) . Visa mindre

Kundsupport med IT-intresse till Västerås ????????

Ansök    Jul 9    Wrknest AB    Backofficepersonal
Om tjänsten Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska ... Visa mer
Om tjänsten
Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska bli den absolut bästa!

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Wrknest men jobbar på uppdrag ute hos kunden. Starten är omgående och uppdraget sträcker sig 6 månader med goda chanser till överrekrytering.Dina framtida arbetsuppgifter
Företaget erbjuder bland annat sina kunder att skapa domännamn till sina hemsidor och enkelt koppla hemsidan till webbhotellet och mycket mer! Du kommer på så sätt stötta kunder via telefon, e-post eller chattforum med olika ärenden kopplade till dessa tjänster. På ett servicedrivet och insäljande sätt ger du råd och tips om företagets tjänster för att kunderna ska kunna få ut det bästa av sin webbupplevelse.

Vi söker en person med mycket framåtanda som alltid gör sitt bästa och brinner för webb, teknik samt att ge fantastisk service. Du stimuleras av att arbeta med datorer och lösa både enkla och klurig problem. Du är ansvarstagande och strukturerad med förmågan att kunna prioritera de viktigaste arbetsuppgifterna först. Vi tror också att du är en social lagspelare som gärna sprider positiv energi till både kunder och kollegor.

Vi söker dig som har

- Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

- Genuint IT-intresse och en god datavana

Vi ser det som meriterande

- Med tidigare erfarenhet från kundtjänst, supportroller eller försäljning

- Att vara van vid att jobba i olika digitala verktyg som tex WordPress, Joomla, WooCommerce med flera.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är utåtriktad, lösningsorienterad och positiv. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Västerås

Omfattning: Heltid, kontorstider och var fjärde vecka helgarbete

Anställningsform: Konsultuppdrag, 6 månader med chans till överrekrytering

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) . Visa mindre

Kundsupport med IT-intresse till Västerås ????????

Ansök    Jul 12    Wrknest AB    Backofficepersonal
Om tjänsten Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska ... Visa mer
Om tjänsten
Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska bli den absolut bästa!

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Wrknest men jobbar på uppdrag ute hos kunden. Starten är omgående och uppdraget sträcker sig 6 månader med goda chanser till överrekrytering.Dina framtida arbetsuppgifter
Företaget erbjuder bland annat sina kunder att skapa domännamn till sina hemsidor och enkelt koppla hemsidan till webbhotellet och mycket mer! Du kommer på så sätt stötta kunder via telefon, e-post eller chattforum med olika ärenden kopplade till dessa tjänster. På ett servicedrivet och insäljande sätt ger du råd och tips om företagets tjänster för att kunderna ska kunna få ut det bästa av sin webbupplevelse.

Vi söker en person med mycket framåtanda som alltid gör sitt bästa och brinner för webb, teknik samt att ge fantastisk service. Du stimuleras av att arbeta med datorer och lösa både enkla och klurig problem. Du är ansvarstagande och strukturerad med förmågan att kunna prioritera de viktigaste arbetsuppgifterna först. Vi tror också att du är en social lagspelare som gärna sprider positiv energi till både kunder och kollegor.

Vi söker dig som har

- Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

- Genuint IT-intresse och en god datavana

Vi ser det som meriterande

- Med tidigare erfarenhet från kundtjänst, supportroller eller försäljning

- Att vara van vid att jobba i olika digitala verktyg som tex WordPress, Joomla, WooCommerce med flera.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är utåtriktad, lösningsorienterad och positiv. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Västerås

Omfattning: Heltid, kontorstider och var fjärde vecka helgarbete

Anställningsform: Konsultuppdrag, 6 månader med chans till överrekrytering

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) . Visa mindre

Kundsupport med IT-intresse till Västerås ????????

Ansök    Jul 5    Wrknest AB    Backofficepersonal
Om tjänsten Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska ... Visa mer
Om tjänsten
Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska bli den absolut bästa!

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Wrknest men jobbar på uppdrag ute hos kunden. Starten är omgående och uppdraget sträcker sig 6 månader med goda chanser till överrekrytering.Dina framtida arbetsuppgifter
Företaget erbjuder bland annat sina kunder att skapa domännamn till sina hemsidor och enkelt koppla hemsidan till webbhotellet och mycket mer! Du kommer på så sätt stötta kunder via telefon, e-post eller chattforum med olika ärenden kopplade till dessa tjänster. På ett servicedrivet och insäljande sätt ger du råd och tips om företagets tjänster för att kunderna ska kunna få ut det bästa av sin webbupplevelse.

Vi söker en person med mycket framåtanda som alltid gör sitt bästa och brinner för webb, teknik samt att ge fantastisk service. Du stimuleras av att arbeta med datorer och lösa både enkla och klurig problem. Du är ansvarstagande och strukturerad med förmågan att kunna prioritera de viktigaste arbetsuppgifterna först. Vi tror också att du är en social lagspelare som gärna sprider positiv energi till både kunder och kollegor.

Vi söker dig som har

- Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

- Genuint IT-intresse och en god datavana

Vi ser det som meriterande

- Med tidigare erfarenhet från kundtjänst, supportroller eller försäljning

- Att vara van vid att jobba i olika digitala verktyg som tex WordPress, Joomla, WooCommerce med flera.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är utåtriktad, lösningsorienterad och positiv. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Västerås

Omfattning: Heltid, kontorstider och var fjärde vecka helgarbete

Anställningsform: Konsultuppdrag, 6 månader med chans till överrekrytering

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) . Visa mindre

Kundsupport med IT-intresse till Västerås ????????

Ansök    Jun 7    Wrknest AB    Backofficepersonal
Om tjänsten Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska ... Visa mer
Om tjänsten
Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska bli den absolut bästa!

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Wrknest men jobbar på uppdrag ute hos kunden. Starten är omgående och uppdraget sträcker sig 6 månader med goda chanser till överrekrytering.Dina framtida arbetsuppgifter
Företaget erbjuder bland annat sina kunder att skapa domännamn till sina hemsidor och enkelt koppla hemsidan till webbhotellet och mycket mer! Du kommer på så sätt stötta kunder via telefon, e-post eller chattforum med olika ärenden kopplade till dessa tjänster. På ett servicedrivet och insäljande sätt ger du råd och tips om företagets tjänster för att kunderna ska kunna få ut det bästa av sin webbupplevelse.

Vi söker en person med mycket framåtanda som alltid gör sitt bästa och brinner för webb, teknik samt att ge fantastisk service. Du stimuleras av att arbeta med datorer och lösa både enkla och klurig problem. Du är ansvarstagande och strukturerad med förmågan att kunna prioritera de viktigaste arbetsuppgifterna först. Vi tror också att du är en social lagspelare som gärna sprider positiv energi till både kunder och kollegor.

Vi söker dig som har

- Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

- Genuint IT-intresse och en god datavana

Vi ser det som meriterande

- Med tidigare erfarenhet från kundtjänst, supportroller eller försäljning

- Att vara van vid att jobba i olika digitala verktyg som tex WordPress, Joomla, WooCommerce med flera.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är utåtriktad, lösningsorienterad och positiv. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Västerås

Omfattning: Heltid, kontorstider och var fjärde vecka helgarbete

Anställningsform: Konsultuppdrag, 6 månader med chans till överrekrytering

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) . Visa mindre

Kundsupport med IT-intresse till Västerås ????????

Ansök    Jun 24    Wrknest AB    Backofficepersonal
Om tjänsten Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska ... Visa mer
Om tjänsten
Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska bli den absolut bästa!

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Wrknest men jobbar på uppdrag ute hos kunden. Starten är omgående och uppdraget sträcker sig 6 månader med goda chanser till överrekrytering.Dina framtida arbetsuppgifter
Företaget erbjuder bland annat sina kunder att skapa domännamn till sina hemsidor och enkelt koppla hemsidan till webbhotellet och mycket mer! Du kommer på så sätt stötta kunder via telefon, e-post eller chattforum med olika ärenden kopplade till dessa tjänster. På ett servicedrivet och insäljande sätt ger du råd och tips om företagets tjänster för att kunderna ska kunna få ut det bästa av sin webbupplevelse.

Vi söker en person med mycket framåtanda som alltid gör sitt bästa och brinner för webb, teknik samt att ge fantastisk service. Du stimuleras av att arbeta med datorer och lösa både enkla och klurig problem. Du är ansvarstagande och strukturerad med förmågan att kunna prioritera de viktigaste arbetsuppgifterna först. Vi tror också att du är en social lagspelare som gärna sprider positiv energi till både kunder och kollegor.

Vi söker dig som har

- Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

- Genuint IT-intresse och en god datavana

Vi ser det som meriterande

- Med tidigare erfarenhet från kundtjänst, supportroller eller försäljning

- Att vara van vid att jobba i olika digitala verktyg som tex WordPress, Joomla, WooCommerce med flera.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är utåtriktad, lösningsorienterad och positiv. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Västerås

Omfattning: Heltid, kontorstider och var fjärde vecka helgarbete

Anställningsform: Konsultuppdrag, 6 månader med chans till överrekrytering

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) . Visa mindre

Kundsupport med IT-intresse till Västerås ????????

Ansök    Jun 28    Wrknest AB    Backofficepersonal
Om tjänsten Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska ... Visa mer
Om tjänsten
Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska bli den absolut bästa!

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Wrknest men jobbar på uppdrag ute hos kunden. Starten är omgående och uppdraget sträcker sig 6 månader med goda chanser till överrekrytering.Dina framtida arbetsuppgifter
Företaget erbjuder bland annat sina kunder att skapa domännamn till sina hemsidor och enkelt koppla hemsidan till webbhotellet och mycket mer! Du kommer på så sätt stötta kunder via telefon, e-post eller chattforum med olika ärenden kopplade till dessa tjänster. På ett servicedrivet och insäljande sätt ger du råd och tips om företagets tjänster för att kunderna ska kunna få ut det bästa av sin webbupplevelse.

Vi söker en person med mycket framåtanda som alltid gör sitt bästa och brinner för webb, teknik samt att ge fantastisk service. Du stimuleras av att arbeta med datorer och lösa både enkla och klurig problem. Du är ansvarstagande och strukturerad med förmågan att kunna prioritera de viktigaste arbetsuppgifterna först. Vi tror också att du är en social lagspelare som gärna sprider positiv energi till både kunder och kollegor.

Vi söker dig som har

- Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

- Genuint IT-intresse och en god datavana

Vi ser det som meriterande

- Med tidigare erfarenhet från kundtjänst, supportroller eller försäljning

- Att vara van vid att jobba i olika digitala verktyg som tex WordPress, Joomla, WooCommerce med flera.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är utåtriktad, lösningsorienterad och positiv. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Västerås

Omfattning: Heltid, kontorstider och var fjärde vecka helgarbete

Anställningsform: Konsultuppdrag, 6 månader med chans till överrekrytering

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) . Visa mindre

Kundsupport med IT-intresse till Västerås ????????

Ansök    Maj 31    Wrknest AB    Backofficepersonal
Om tjänsten Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska ... Visa mer
Om tjänsten
Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska bli den absolut bästa!

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Wrknest men jobbar på uppdrag ute hos kunden. Starten är omgående och uppdraget sträcker sig 6 månader med goda chanser till överrekrytering.Dina framtida arbetsuppgifter
Företaget erbjuder bland annat sina kunder att skapa domännamn till sina hemsidor och enkelt koppla hemsidan till webbhotellet och mycket mer! Du kommer på så sätt stötta kunder via telefon, e-post eller chattforum med olika ärenden kopplade till dessa tjänster. På ett servicedrivet och insäljande sätt ger du råd och tips om företagets tjänster för att kunderna ska kunna få ut det bästa av sin webbupplevelse.

Vi söker en person med mycket framåtanda som alltid gör sitt bästa och brinner för webb, teknik samt att ge fantastisk service. Du stimuleras av att arbeta med datorer och lösa både enkla och klurig problem. Du är ansvarstagande och strukturerad med förmågan att kunna prioritera de viktigaste arbetsuppgifterna först. Vi tror också att du är en social lagspelare som gärna sprider positiv energi till både kunder och kollegor.

Vi söker dig som har

- Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

- Genuint IT-intresse och en god datavana

Vi ser det som meriterande

- Med tidigare erfarenhet från kundtjänst, supportroller eller försäljning

- Att vara van vid att jobba i olika digitala verktyg som tex WordPress, Joomla, WooCommerce med flera.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är utåtriktad, lösningsorienterad och positiv. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Västerås

Omfattning: Heltid, kontorstider och var fjärde vecka helgarbete

Anställningsform: Konsultuppdrag, 6 månader med chans till överrekrytering

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) . Visa mindre

Kundsupport med IT-intresse till Västerås ????????

Ansök    Jun 4    Wrknest AB    Backofficepersonal
Om tjänsten Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska ... Visa mer
Om tjänsten
Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska bli den absolut bästa!

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Wrknest men jobbar på uppdrag ute hos kunden. Starten är omgående och uppdraget sträcker sig 6 månader med goda chanser till överrekrytering.Dina framtida arbetsuppgifter
Företaget erbjuder bland annat sina kunder att skapa domännamn till sina hemsidor och enkelt koppla hemsidan till webbhotellet och mycket mer! Du kommer på så sätt stötta kunder via telefon, e-post eller chattforum med olika ärenden kopplade till dessa tjänster. På ett servicedrivet och insäljande sätt ger du råd och tips om företagets tjänster för att kunderna ska kunna få ut det bästa av sin webbupplevelse.

Vi söker en person med mycket framåtanda som alltid gör sitt bästa och brinner för webb, teknik samt att ge fantastisk service. Du stimuleras av att arbeta med datorer och lösa både enkla och klurig problem. Du är ansvarstagande och strukturerad med förmågan att kunna prioritera de viktigaste arbetsuppgifterna först. Vi tror också att du är en social lagspelare som gärna sprider positiv energi till både kunder och kollegor.

Vi söker dig som har

- Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

- Genuint IT-intresse och en god datavana

Vi ser det som meriterande

- Med tidigare erfarenhet från kundtjänst, supportroller eller försäljning

- Att vara van vid att jobba i olika digitala verktyg som tex WordPress, Joomla, WooCommerce med flera.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är utåtriktad, lösningsorienterad och positiv. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Västerås

Omfattning: Heltid, kontorstider och var fjärde vecka helgarbete

Anställningsform: Konsultuppdrag, 6 månader med chans till överrekrytering

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) . Visa mindre

Kundsupport med IT-intresse till Västerås ????????

Ansök    Jun 4    Wrknest AB    Backofficepersonal
Om tjänsten Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska ... Visa mer
Om tjänsten
Vi på Wrknest söker nu fler engagerade kundsupport-medarbetare som vill joina teamet till ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till behövande internetanvändare i Sverige. På Västeråskontoret får du möjlighet att dela vardagen med peppade kollegor som tillsammans levererar den bästa servicen för deras kunder. De lägger stor vikt på att medarbetarna ska trivas med varandra och för att arbetsdagen ska bli den absolut bästa!

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Wrknest men jobbar på uppdrag ute hos kunden. Starten är omgående och uppdraget sträcker sig 6 månader med goda chanser till överrekrytering.Dina framtida arbetsuppgifter
Företaget erbjuder bland annat sina kunder att skapa domännamn till sina hemsidor och enkelt koppla hemsidan till webbhotellet och mycket mer! Du kommer på så sätt stötta kunder via telefon, e-post eller chattforum med olika ärenden kopplade till dessa tjänster. På ett servicedrivet och insäljande sätt ger du råd och tips om företagets tjänster för att kunderna ska kunna få ut det bästa av sin webbupplevelse.

Vi söker en person med mycket framåtanda som alltid gör sitt bästa och brinner för webb, teknik samt att ge fantastisk service. Du stimuleras av att arbeta med datorer och lösa både enkla och klurig problem. Du är ansvarstagande och strukturerad med förmågan att kunna prioritera de viktigaste arbetsuppgifterna först. Vi tror också att du är en social lagspelare som gärna sprider positiv energi till både kunder och kollegor.

Vi söker dig som har

- Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

- Genuint IT-intresse och en god datavana

Vi ser det som meriterande

- Med tidigare erfarenhet från kundtjänst, supportroller eller försäljning

- Att vara van vid att jobba i olika digitala verktyg som tex WordPress, Joomla, WooCommerce med flera.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är utåtriktad, lösningsorienterad och positiv. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Västerås

Omfattning: Heltid, kontorstider och var fjärde vecka helgarbete

Anställningsform: Konsultuppdrag, 6 månader med chans till överrekrytering

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) . Visa mindre

Kundsupport-specialist

Till vår kund i Västerås söker vi nu efter en Kundsupport-specialist. I din roll som kundsupport-specialist ingår detta bland dina arbetsuppgifter: - Leverera effektiva lösningar till kunder med orderrelaterade frågor, genom att samordna med interna resurser för att lösa problemet. - Övervakning av status för order. - Hantering av beställningar och fakturering. - Säkerställa en positiv kundupplevelse genom att ge dem regelbundna uppdateringar och fört... Visa mer
Till vår kund i Västerås söker vi nu efter en Kundsupport-specialist.
I din roll som kundsupport-specialist ingår detta bland dina arbetsuppgifter:
- Leverera effektiva lösningar till kunder med orderrelaterade frågor, genom att samordna med interna resurser för att lösa problemet.
- Övervakning av status för order.
- Hantering av beställningar och fakturering.
- Säkerställa en positiv kundupplevelse genom att ge dem regelbundna uppdateringar och förtydliganden.
- Leverera effektiva lösningar till kunder med anspråksrelaterade frågor genom att samordna med interna och externa resurser för att lösa problemet.

- Dokumentera och utveckla reservdelsförsäljningsavdelningen tillsammans med teamet.


Kvalifikationer:
- Erfarenhet av SAP ECC och viss teknisk kompetens/intresse och kännedom om Office 365.
- Intresse för ekonomi och förståelse av siffror anses vara ett plus, därmed inte ett krav.

Vi söker dig som har ett agilt och proaktivt arbetssätt, med en demonstrerad förmåga att ta ansvar för kundfrågor. Du har kunskap om principer och praxis inom kundservice.Även ett samarbetsinriktat, lösningsfokuserat tillvägagångssätt och stark skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på både svenska och engelska.


Uppdraget är en del av Quest Consultings konsultverksamhet med start så snart som möjligt. Din anställning kommer att vara hos Quest Consulting och du arbetar som konsult hos vår kund i Västerås. Anställningen är heltid, tillsvidare och arbetet är förlagd på dagtid med möjlighet till remote-arbete.

Din ansökan
Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi är flera rekryterare som hanterar rekryteringen av denna tjänst, vid frågor gällande den här rekryteringen eller tjänsten når du oss enklast på e-post [email protected] Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning.

Du kommer att vara anställd av Quest Consulting och arbeta som konsult hos vår kund.

Om Oss
Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella. Visa mindre

Medarbetare, backoffice, inriktning fondhandel och cash management

Försäkringsbolaget SFB söker Backofficemedarbetare inriktning fondhandel och cash management Svenska Fribrevsbolaget, SFB, är ett försäkringsbolag med affärsidén att erbjuda en kostnadseffektiv och transparent lösning på svenska pensionssparares fribrevssituation. Ett fribrev är en pensionsförsäkring där inbetalningen upphört och uppstår till exempel när du byter arbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att arbeta hos ett av de mest spännande och snabbväxand... Visa mer
Försäkringsbolaget SFB söker Backofficemedarbetare inriktning fondhandel och cash management
Svenska Fribrevsbolaget, SFB, är ett försäkringsbolag med affärsidén att erbjuda en kostnadseffektiv och transparent lösning på svenska pensionssparares fribrevssituation. Ett fribrev är en pensionsförsäkring där inbetalningen upphört och uppstår till exempel när du byter arbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att arbeta hos ett av de mest spännande och snabbväxande försäkringsbolagen i Sverige där det finns mycket goda möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med bolaget.
SFB söker nu en Backofficemedarbetare med inriktning mot fondhandel och cash management till Västerås, med omgående tillträde.
Backofficemedarbetare inriktning fondhandel och cash management
Till Backoffice i Västerås söker vi nu en medarbetare för självständigt arbete i bolagets administrativa huvudprocesser. Arbetet innebär att utföra uppgifter kopplade till bolagets dagliga fondhandelsprocesser och cash management. Kontroll och uppföljning av fondordrar (köp och sälj) samt in- och utbetalningar är en mycket viktig del av arbetsuppgifterna. Arbetet innebär även att hantera och administrera försäkringsärenden och de försäkringar som bolaget distribuerar samt digital smart arkivering.
Kvalifikationer
Goda IT-kunskaper och systemförståelse
Goda kunskaper i excel
Flytande svenska är ett krav eftersom tjänsten kräver korrekt kommunikation i både tal och skrift
Utbildning inom ekonomi på högskolenivå helst med 1-2 års arbetslivserfarenhet

Meriterande:
God förståelse för processflöden (ekonomiska och inom fondhandel)
Erfarenhet från liknande administrativa roller

Egenskaper
Som Backofficemedarbetare med inriktning mot fondhandel och cash management har du en mycket viktig roll i bolagets mest centrala processer. Rollen innebär ett stort ansvarstagande och du bör vara noggrann och initiativtagande för att passa i rollen. Samtidigt som rollen ställer stora krav på noggrannhet är det viktigt att på ett tydligt sätt kunna kommunicera med kollegor över mail och telefon.
För att lyckas i rollen och trivas på SFB över tid så tror vi att du är en prestigelös teamplayer med intresse för finansmarknad och sparande. Du finner också glädje i att arbeta i en snabbväxande och dynamisk miljö där det ena året inte är det andra likt.
Intresserad?
Ansökan sker via Svenska Fribrevsbolagets webbplats. Skicka din ansökan med CV och personligt brev senast 28 februari 2023.
Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden gått ut så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Tveka inte att ta kontakt med [email protected], 073-746 18 86 om du har frågor eller vill veta mer om tjänsten.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Alla erbjudanden om rekryteringstjänster undanbedes bestämt. Visa mindre

Handläggare till Kontaktcenter

Ansök    Jan 3    Västerås kommun    Backofficepersonal
Brinner du för service och vill jobba med att vägleda stadens invånare? Vill du arbeta i ett team där vi fokuserar på kvalité, service och glädje? Då kanske det är just dig vi söker till Kontaktcenter! På Kontaktcenter är vi 25 medarbetare som arbetar med att besvara frågor och vägleda mot olika områden; äldre och funktionsnedsättning, bo och bygga samt skola och förskola. Trivs du med att hjälpa andra kommer du garanterat gå hem från jobbet varje dag med... Visa mer
Brinner du för service och vill jobba med att vägleda stadens invånare? Vill du arbeta i ett team där vi fokuserar på kvalité, service och glädje? Då kanske det är just dig vi söker till Kontaktcenter!

På Kontaktcenter är vi 25 medarbetare som arbetar med att besvara frågor och vägleda mot olika områden; äldre och funktionsnedsättning, bo och bygga samt skola och förskola. Trivs du med att hjälpa andra kommer du garanterat gå hem från jobbet varje dag med en bra känsla av att du gjort skillnad. För det gör vi, varje dag.

Kontaktcenter är sedan årsskiftet en del av Stadsledningskontoret. Besök vår hemsida www.vasteras.se om du vill veta mer om vår organisation och vad vi gör för samhället.

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med oss kommer du att vägleda personer i frågor inom våra verksamhetsområden. Du kommer även att ta emot synpunkter och hantera ansökningar och felanmälningar som kommer in. En stor del av kontakten är via telefon, mail och sociala medier men vi har även personliga möten i Stadshusentrén. Du kommer att arbeta dagtid och har ett fast schema där även enstaka kvällsmöten kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Vi söker efter dig som brinner för service och älskar att få ha kundkontakt för Västerås Stad. För att du ska vara aktuell i tjänsten behöver du ha godkänd gymnasialutbildning, det är meriterande om du har en eftergymnasial examen. Det är också meriterande om du är utbildad undersköterska då ärendet kan även handla om vård- och omsorgs området.

Du har goda kunskaper i svenska, engelska, och har även erfarenhet inom system som Flexite, TRIO, Extens och Västerås kommunala struktur. Vi använder många olika system i vårt dagliga arbete och därför är det viktigt att du är en van datoranvändare och kan söka information digitalt. Du har en bred erfarenhet av serviceinriktat arbete med fokus på kundkontakt och har även erfarenhet av att arbeta inom kommunal verksamhet med kontaktcenter/kundcenter.

Du trivs bäst på jobbet när du får bemöta kluriga frågor och använda din goda kommunikation. Du är tydlig i din information och har en förmåga att anpassa ditt bemötande beroende på vem du har kontakt med. Eftersom vårt jobb till stor del sker i kontakt över telefon är det viktigt att du är inlyssnande och har en vilja att hitta lösningar.

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

Alla tillsvidareanställda i Västerås stad har en krigsplacering. Det innebär att du som person kan behöva tjänstgöra när det är höjd beredskap.Skyldigheten att tjänstgöra inträder när regeringen beslutar om höjd beredskap och allmän tjänsteplikt.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Administratör till företag inom energibranschen i Västerås

Ansök    Sep 28    Randstad AB    Backofficepersonal
Arbetsbeskrivning Är du en person med ett öppet och utforskande förhållningssätt och en fena på administration - då har vi ditt nya uppdrag.  Vi söker en spetsig administratör till ett stort företag inom energibranschen i Västerås. Företaget har som mål att förbättra, utveckla arbetssätt och göra det enkelt att vara kund till dem.   Du tycker om att arbeta i en omväxlande miljö med mycket problemlösning. I rollen som administratör kommer du att arbeta med... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en person med ett öppet och utforskande förhållningssätt och en fena på administration - då har vi ditt nya uppdrag.  Vi söker en spetsig administratör till ett stort företag inom energibranschen i Västerås. Företaget har som mål att förbättra, utveckla arbetssätt och göra det enkelt att vara kund till dem.  

Du tycker om att arbeta i en omväxlande miljö med mycket problemlösning. I rollen som administratör kommer du att arbeta med administrativa arbetsuppgifter så som exempelvis fullmakter, nyanslutningar och betalningar.  Du arbetar i ett sammansvetsat och härligt team som tillsammans har många års erfarenhet.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. 

Ansvarsområden
I den här rollen arbetar du administrativt med att exempelvis:
utför arbetsuppgifter med fokus på att bidra till en förbättrad kundnöjdhet, internt och externt.
 medverkar och samarbetar i utveckling av kundadministration, rutiner och arbetssätt.
arbetar aktivt för att förbättra leverans samt komma med förslag till hur den interna servicen kan förbättras till affärsområdena med utgångspunkt i koncernens verksamhet och behov


Kvalifikationer
Dina personliga egenskaper kommer att vara avgörande i rollen. Förutom att du är en lagspelare så ser vi att du är en positiv person med ett öppet sinne och har lätt för att se lösningar. Du är noggrann och ansvarstagande där du förstår att din prestation är en viktig nyckel till lagets resultat. Vi ser även att du är en person som omvärldsbevakar och ansvarar för den egna kompetensen inom området. 


Det är meriterande om du även besitter någon av följande egenskaper:
tidigare erfarenhet från energibranschen 
erfarenhet av att programmera mjukvarurobotar (RPA).
erfarenhet av systemen Lime och i Xcellent.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet av ett administrativt arbete, goda systemkunskaper.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-10-23.
Välkommen att ansöka på www.randstad.se. 
Frågor och funderingar besvaras gärna av Ellinore Persson, [email protected]Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Administratör fakturahantering

Ansök    Okt 7    Manpower AB    Backofficepersonal
Manpower söker just nu dig som vill arbeta som administratör för fakturahantering hos vår uppdragsgivare inom energibranschen som är ett marknadsledande, innovativt och välkänt företag. I rollen kommer du att arbeta med fakturering, ekonomiadministration och lägga upp abonnemang tillsammans med engagerade kollegor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Om jobbet För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har... Visa mer
Manpower söker just nu dig som vill arbeta som administratör för fakturahantering hos vår uppdragsgivare inom energibranschen som är ett marknadsledande, innovativt och välkänt företag. I rollen kommer du att arbeta med fakturering, ekonomiadministration och lägga upp abonnemang tillsammans med engagerade kollegor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet
För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Viss erfarenhet av administrativt arbete och fakturahantering kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det blir startsträckan helt enkelt bara lite längre.

Till exempel kommer du att

* arbeta med orderhantering
* registrera inkommande ärenden
* utreda och besvara kundfrågor
* följa upp faktureringen
* registrera nya kunder och abonnemang
* administrera påminnelser
* hantera mejlboxar och ärendehanteringOm dig
Vi tror att du som person är social och har lätt för dig att skapa nya relationer. Du har ett stort engagemang för det du tar dig an och drivs av att utföra ett bra arbete. Du kommer att bli en del av ett mindre team hos kunden och därmed förväntas det att du är snabblärd, kan arbeta självständigt och är initiativtagande.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom följande system; Lime, Xellent och MDMS.Vi ser fram emot att höra från dig! Vi anställer löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!Vad innebär det att jobba som konsult?
Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt. Många av våra medarbetare anser att det bästa med att vara konsult är att få möta så många nya människor och möjligheten att få lära sig nya saker varje dag

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Anna Lundström via e-post: [email protected] Visa mindre

Serviceinriktad administratör till FirstLine på vårt ServiceCenter

Är du social, serviceinriktad, lyhörd och lösningsorienterad? Har du lätt för att hantera många bollar i luften samtidigt? Då ska du söka till vår FirstLine- och administrationstjänst på ServiceCenter. Rollen ger dig daglig kundkontakt och varierande administrativa uppgifter. Du blir en del av ett positivt team med energi och framåtanda. Vi jobbar varje dag för att ge våra kunder den bästa servicen för utan Vitec Bygg & Fastighet stannar stora delar av fa... Visa mer
Är du social, serviceinriktad, lyhörd och lösningsorienterad? Har du lätt för att hantera många bollar i luften samtidigt? Då ska du söka till vår FirstLine- och administrationstjänst på ServiceCenter.

Rollen ger dig daglig kundkontakt och varierande administrativa uppgifter. Du blir en del av ett positivt team med energi och framåtanda. Vi jobbar varje dag för att ge våra kunder den bästa servicen för utan Vitec Bygg & Fastighet stannar stora delar av fastighetsmarknaden.

Vi erbjuder dig

Du kommer att tillhöra Vitec ServiceCenter som är ett team bestående av 23 mycket erfarna medarbetare och som finns på flera orter. Vi brinner för våra kunder och har en stark gemenskap där vi hjälper varandra. Vi jobbar hårt för att hålla en hög servicenivå med personlig touch gentemot kunderna, ett arbete som du kommer att bli delaktig i.

Jobbet innebär daglig kundkontakt via telefon och vårt ärendehanteringssystem. Det är en administrativ roll med stor variation av arbetsuppgifter, du kommer bland annat att ansvara för att växeln är öppen enligt våra öppettider och hela tiden bemannad. Utöver detta behöver du säkerställa att alla ärenden blir hanterade samt följa upp statistik på våra ärenden och samtal.

Vem är du

Tjänsten passar dig som trivs med en omväxlande vardag då uppdraget är brett och innebär många parallella administrativa arbetsuppgifter. Du brinner för service och älskar att möta kunder både via telefon och i skriftliga ärenden. För att vara aktuell så har du lämplig eftergymnasialutbildning alternativt gymnasial utbildning kombinerat med ett par års erfarenhet från likvärdigt arbete.

Som person är du serviceinriktad, flexibel och har ett professionellt förhållningssätt. God struktur och noggrannhet är något som kommer naturligt för dig och du trivs både i samarbete med dina kollegor och med att jobba självständigt.

Vi söker dig som

- gillar administrativt arbete
- är flexibel och positiv till att få nya uppgifter med kort varsel
- gillar att vara någons högra hand
- är nyfiken och utåtriktad


Då alla våra kunder finns i Sverige behöver du tala och skriva svenska obehindrat

Låter det intressant?

Vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 2022-09-19

Har du frågor eller vill veta mer så är du välkommen att höra av dig till Therese Ericson, [email protected] eller Stina Gustafsson [email protected]

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse

Omfattning: Tillsvidareanställning

Placering: Västerås, Kalmar, Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Östersund, Linköping och Örebro med möjlighet att till viss del arbeta på distans

Om Vitec Bygg och Fastighet

Som en del i Vitec Software Group finns affärsenheten Bygg & Fastighet, Sveriges största leverantör av heltäckande affärssystem till bygg- och fastighetsbranschen. Vi är 140 medarbetare fördelade på 9 orter i landet med ett gemensamt uppdrag att leverera tillförlitliga system som hjälper våra kunder i deras vardag.

Vitec Software Group är ledande inom Vertical Market Software i Norden. Vi utvecklar och levererar standardprogram för olika nischer. Vitec växer genom förvärv av välskötta och etablerade programvarubolag. Koncernens övergripande processer tillsammans med medarbetarnas djupa kunskap om kundens lokala marknad skapar goda förutsättningar för förädling och fortsatt innovation. Vitec har drygt 1050 medarbetare, är noterat på Nasdaq Stockholm och omsatte 1 571 Mkr år 2021. Läs mer om oss på www.vitecsoftware.com (http://www.vitecsoftware.com/). Visa mindre

Serviceinriktad administratör till FirstLine på vårt ServiceCenter

Är du social, serviceinriktad, lyhörd och lösningsorienterad? Har du lätt för att hantera många bollar i luften samtidigt? Då ska du söka till vår FirstLine- och administrationstjänst på ServiceCenter. Rollen ger dig daglig kundkontakt och varierande administrativa uppgifter. Du blir en del av ett positivt team med energi och framåtanda. Vi jobbar varje dag för att ge våra kunder den bästa servicen för utan Vitec Bygg & Fastighet stannar stora delar av fa... Visa mer
Är du social, serviceinriktad, lyhörd och lösningsorienterad? Har du lätt för att hantera många bollar i luften samtidigt? Då ska du söka till vår FirstLine- och administrationstjänst på ServiceCenter.

Rollen ger dig daglig kundkontakt och varierande administrativa uppgifter. Du blir en del av ett positivt team med energi och framåtanda. Vi jobbar varje dag för att ge våra kunder den bästa servicen för utan Vitec Bygg & Fastighet stannar stora delar av fastighetsmarknaden.

Vi erbjuder dig

Du kommer att tillhöra Vitec ServiceCenter som är ett team bestående av 23 mycket erfarna medarbetare och som finns på flera orter. Vi brinner för våra kunder och har en stark gemenskap där vi hjälper varandra. Vi jobbar hårt för att hålla en hög servicenivå med personlig touch gentemot kunderna, ett arbete som du kommer att bli delaktig i.

Jobbet innebär daglig kundkontakt via telefon och vårt ärendehanteringssystem. Det är en administrativ roll med stor variation av arbetsuppgifter, du kommer bland annat att ansvara för att växeln är öppen enligt våra öppettider och hela tiden bemannad. Utöver detta behöver du säkerställa att alla ärenden blir hanterade samt följa upp statistik på våra ärenden och samtal.

Vem är du

Tjänsten passar dig som trivs med en omväxlande vardag då uppdraget är brett och innebär många parallella administrativa arbetsuppgifter. Du brinner för service och älskar att möta kunder både via telefon och i skriftliga ärenden. För att vara aktuell så har du lämplig eftergymnasialutbildning alternativt gymnasial utbildning kombinerat med ett par års erfarenhet från likvärdigt arbete.

Som person är du serviceinriktad, flexibel och har ett professionellt förhållningssätt. God struktur och noggrannhet är något som kommer naturligt för dig och du trivs både i samarbete med dina kollegor och med att jobba självständigt.

Vi söker dig som

- gillar administrativt arbete
- är flexibel och positiv till att få nya uppgifter med kort varsel
- gillar att vara någons högra hand
- är nyfiken och utåtriktad


Då alla våra kunder finns i Sverige behöver du tala och skriva svenska obehindrat

Låter det intressant?

Vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 2022-09-19

Har du frågor eller vill veta mer så är du välkommen att höra av dig till Therese Ericson, [email protected] eller Stina Gustafsson [email protected]

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse

Omfattning: Tillsvidareanställning

Placering: Västerås, Kalmar, Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Östersund, Linköping och Örebro med möjlighet att till viss del arbeta på distans

Om Vitec Bygg och Fastighet

Som en del i Vitec Software Group finns affärsenheten Bygg & Fastighet, Sveriges största leverantör av heltäckande affärssystem till bygg- och fastighetsbranschen. Vi är 140 medarbetare fördelade på 9 orter i landet med ett gemensamt uppdrag att leverera tillförlitliga system som hjälper våra kunder i deras vardag.

Vitec Software Group är ledande inom Vertical Market Software i Norden. Vi utvecklar och levererar standardprogram för olika nischer. Vitec växer genom förvärv av välskötta och etablerade programvarubolag. Koncernens övergripande processer tillsammans med medarbetarnas djupa kunskap om kundens lokala marknad skapar goda förutsättningar för förädling och fortsatt innovation. Vitec har drygt 1050 medarbetare, är noterat på Nasdaq Stockholm och omsatte 1 571 Mkr år 2021. Läs mer om oss på www.vitecsoftware.com (http://www.vitecsoftware.com/). Visa mindre

Operational Purchaser in Västerås

Ansök    Maj 30    Clevry Sweden AB    Backofficepersonal
About the company We are now looking for an Operational Purchaser to join a skilled and dedicated SCM team in Vasteras! As an Operational Purchaser you will play a vital role to secure material availability and improve performance from our global supplier base to our factory in Västerås. Your role Lead the daily cooperation, relation building & material follow up with suppliers. Track material deliveries from suppliers to ensure material availabil... Visa mer
About the company

We are now looking for an Operational Purchaser to join a skilled and dedicated SCM team in Vasteras!

As an Operational Purchaser you will play a vital role to secure material availability and improve performance from our global supplier base to our factory in Västerås.Your role

Lead the daily cooperation, relation building & material follow up with suppliers.

Track material deliveries from suppliers to ensure material availability and identify, manage and prevent short- and long-term shortages.

Communicate closely with production planning and sales to align material availability with production and customer demand.

Work with supplier base and category team to secure capacity and flexibility to meet forecasted market and production demand.

Monitor supplier performance & KPIs. Collaborate with suppliers and category team to obtain the best possible performance in terms of supplier on time delivery, lead time, and flexibility.

Develop and lead action plans together with supplier and category team to recover and improve supplier performance and material availability.

Manage and develop inventory strategies to optimize balance between material availability, flexibility and inventory turnover.

Your qualifications

Work experience in procurement / supply chain / material planning or related fields. Preferably from manufacturing industry

Degree in Engineering, Economics, logistics or equivalent work experience

You are a driven person with strong analytical skills and a solution-oriented approach to solving problems and delivering to target.

Team player with collaborative skills and ready to work in an international business environment

Good communication and presentation skills. Fluent in English (Swedish is an advantage).

Proficiency with MS Office and Excel. Experience in SAP MM Module is a strong advantage.

Assignment is open for extension pending on performance and organizational need.

Start-date: ASAP

About Clevry

For over 30 years we have been the change maker for a more soft skills driven work-life within talent acquisition, assessments and advisory. We operate globally with customers, consultants and candidates from North America to Singapore with headquarters in Brighton, Stockholm and Helsinki. At Clevry we have over 150 soft skills certified recruiters, business psychologists and experts at your service.

The process

Clevry thinks your soft skills are as important as your hard skills. Do you want to know more about your soft skills and how to optimize them?

As you apply for this position you have the possibility to answer a questionnaire from us about your soft skills. The questionnaire takes approximately 10 minutes to fill out and generates a feedback report (in Swedish) that highlights your soft skills. This report can be used for both personal and professional purposes.

Both questionnaire and feedback report are sent to your e-mail inbox.

We screen candidates continuously and the position could be filled prior to last application date. If you have any questions regarding this position or this recruitment process, do not hesitate to contact us at [email protected]. Does this role sound like a good match? Please apply today.

Follow us on LinkedIn: (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

kundsupport & transportplanering

Ansök    Apr 11    Randstad AB    Backofficepersonal
Arbetsbeskrivning Har du ett hjärta som klappar för kundservice och besitter grymma administrativa skills? Gillar du uppdrag som innebär många kontaktytor och mycket att hålla koll på? Vi letar nu efter en kundservicemedarbetare/transportplanerare till vår kund i Västerås och söker därför dig  som gillar kundservice, är bra på att administrera order, planera och koordinera.  Uppdraget vi erbjuder är varierat, företaget är globalt och gänget som arbetar där... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du ett hjärta som klappar för kundservice och besitter grymma administrativa skills? Gillar du uppdrag som innebär många kontaktytor och mycket att hålla koll på? Vi letar nu efter en kundservicemedarbetare/transportplanerare till vår kund i Västerås och söker därför dig  som gillar kundservice, är bra på att administrera order, planera och koordinera. 
Uppdraget vi erbjuder är varierat, företaget är globalt och gänget som arbetar där behöver förstärkning.
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Dessa förmåner får du från dag ett i din anställning. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Din roll är i huvudsak att koordinera och registrera order och att planera leveransens gång tills att den är slutförd. I denna roll kommer du att ha mycket kundkontakt både internt och externt och vara behjälplig med att svara på frågor kring leverans, order med mera.

Exempel på arbetsuppgifter:
Ta emot och registrera order, och övriga kundförfrågningar.
Hantera och följa upp reklamationer, samt korrigeringar såsom kredit/debet och returer.
Daglig kontakt med transportörer för planering och uppföljning av leveranser.
Registervård i form av prisuppdateringar samt kund data och faktura uppsättningar.

Kvalifikationer
Krav:
Gymnasieutbildning eller motsvarande.
2-3 års administrativ erfarenhet.
Vana av att arbeta i affärssystem.
Goda kunskaper i Svenska, Engelska

Meriterande:
Tidigare erfarenhet av orderadministration, transportplanering.
Erfarenhet av att arbeta i SAP, Salesforce.

Ansökan
Urval sker löpande, vi kan komma att tillsätta detta uppdrag innan sista ansökningsdag 2022-04-24

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Handläggare till Kontaktcenter

Ansök    Mar 24    Västerås kommun    Backofficepersonal
Brinner du för service och vill jobba med att vägleda stadens invånare? Vill du arbeta i ett team där vi fokuserar på kvalité, service och glädje? Då kanske det är just dig vi söker till Kontaktcenter! På Kontaktcenter är vi 25 medarbetare som arbetar med att besvara frågor och vägleda mot olika områden; äldre och funktionsnedsättning, bo och bygga samt skola och förskola. Trivs du med att hjälpa andra kommer du garanterat gå hem från jobbet varje dag med... Visa mer
Brinner du för service och vill jobba med att vägleda stadens invånare? Vill du arbeta i ett team där vi fokuserar på kvalité, service och glädje? Då kanske det är just dig vi söker till Kontaktcenter!

På Kontaktcenter är vi 25 medarbetare som arbetar med att besvara frågor och vägleda mot olika områden; äldre och funktionsnedsättning, bo och bygga samt skola och förskola. Trivs du med att hjälpa andra kommer du garanterat gå hem från jobbet varje dag med en bra känsla av att du gjort skillnad. För det gör vi, varje dag.

Kontaktcenter är sedan årsskiftet en del av Stadsledningskontoret. Besök vår hemsida www.vasteras.se om du vill veta mer om vår organisation och vad vi gör för samhället.

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med oss kommer du att vägleda personer i frågor inom våra verksamhetsområden. Du kommer även att ta emot synpunkter och hantera ansökningar och felanmälningar som kommer in. En stor del av kontakten är via telefon, mail och sociala medier men vi har även personliga möten i Stadshusentrén. Du kommer att arbeta dagtid och har ett fast schema där även enstaka kvällsmöten kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en eftergymnasial examen, med inriktning: lärare el förskolelärare. Du har goda kunskaper i svenska, engelska, och har även erfarenhet inom system som Flexite, TRIO, Extens och Västerås kommunala struktur. Vi använder många olika system i vårt dagliga arbete och därför är det viktigt att du är en van datoranvändare och kan söka information digitalt. Du har en bred erfarenhet av serviceinriktat arbete med fokus på kundkontakt och har även erfarenhet av att arbeta inom kommunal verksamhet med kontaktcenter/kundcenter.

Du trivs bäst på jobbet när du får bemöta kluriga frågor och använda din goda kommunikation. Du är tydlig i din information och har en förmåga att anpassa ditt bemötande beroende på vem du har kontakt med. Eftersom vårt jobb till stor del sker i kontakt över telefon är det viktigt att du är inlyssnande och har en vilja att hitta lösningar.

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

Alla tillsvidareanställda i Västerås stad har en krigsplacering. Det innebär att du som person kan behöva tjänstgöra när det är höjd beredskap.
Skyldigheten att tjänstgöra inträder när regeringen beslutar om höjd beredskap och allmän tjänsteplikt.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Västerås: TVCheck söker registrerare

TVCheck söker en junior registrerare! Vi söker nu en driven och noggrann medarbetare som ska arbeta med registrering/inmatning av uppgifter. Vi erbjuder dig ett fritt och flexibelt jobb med ett stort egenansvar. Om oss TVCheck AB har sedan 1991 registrerat och kvalitetsgranskat TV och printannonsering i Sverige, Norge och Finland. Vår databas innehåller information om kampanjer, annonsörer och märkesvaror som figurerat i olika typer av annonsering, främ... Visa mer
TVCheck söker en junior registrerare!

Vi söker nu en driven och noggrann medarbetare som ska arbeta med registrering/inmatning av uppgifter. Vi erbjuder dig ett fritt och flexibelt jobb med ett stort egenansvar.

Om oss

TVCheck AB har sedan 1991 registrerat och kvalitetsgranskat TV och printannonsering i Sverige, Norge och Finland. Vår databas innehåller information om kampanjer, annonsörer och märkesvaror som figurerat i olika typer av annonsering, främst TV och tidningar.

Tjänsterna utnyttjas främst av annonsörer och mediebyråer, men även TV-kanaler finns bland våra kunder. Företagets huvudsakliga verksamhet är baserad i Västerås, med undantag för några medarbetare som finns i Stockholm.

Om jobbet

Som junior registrerare kommer du att arbeta med registrering och klassificering av annonsering med inriktning på online/sociala medier. Arbetet sker uteslutande i egenutvecklad intern mjukvara.

Registreringen/inmatningen av uppgifter sker manuellt och är helt och hållet datorbaserat och sker framför skärm i vår specialprogrammerade mjukvara.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med inledande provanställning 6 månader. Vi ser gärna en start så fort som möjligt.

Om dig

Vi söker dig som har en god vana att arbeta med dator som verktyg. Du skriver relativt snabbt men framförallt så är du noggrann i ditt arbetssätt. Du talar och skriver flytande svenska samt behärskar engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av registrering och databashantering men det är inget krav.

Som person är du engagerad och gillar ordning och reda. Du är van att arbeta självständigt och tar ansvar för ditt utförda arbete.

Ansökan

Vi ser gärna att du anger löneanspråk i din ansökan. Urval sker löpande!

Du är välkommen att söka tjänsten via länken ”Skicka ansökan”. Visa mindre

Administratör till PEAB i Västerås!

Ansök    Mar 28    Clevry Sweden AB    Backofficepersonal
Om företaget Detta är en roll till Swerock och Peab asfalt som är dotterbolag till Peab, med placering i Västerås. Genom strategiskt placerade asfaltsverk, erbjuder Peab asfalt kostnadseffektiva och säkra leveranser av asfalt. Förutom våra stationära asfaltverk, har de även ett antal mobila verk som kan placeras nära pågående beläggningsarbeten vilket säkerställer asfalttillverkningen för det enskilda projektet. Genom samverkan med Swerock AB har PEAB all... Visa mer
Om företaget

Detta är en roll till Swerock och Peab asfalt som är dotterbolag till Peab, med placering i Västerås. Genom strategiskt placerade asfaltsverk, erbjuder Peab asfalt kostnadseffektiva och säkra leveranser av asfalt. Förutom våra stationära asfaltverk, har de även ett antal mobila verk som kan placeras nära pågående beläggningsarbeten vilket säkerställer asfalttillverkningen för det enskilda projektet. Genom samverkan med Swerock AB har PEAB alltid tillgång till bergtäkter och därmed säkra leveranser av stenmaterial.

Din roll

Nu söker PEAB en administratör till sitt team i Västerås, med kollegor i Örebro och Stockholm. Du kommer främst att arbeta med att registrera lön utifrån tidrapporter och traktamente för ungefär 120 personer som jobbar med asfalt på ett årsarbetstidsavtal. Du kan även komma att kontera fakturor.

Detta är ett konsultuppdrag via Clevry på 6 månader med goda chanser till förlängning alternativt överrekrytering av Swerock och arbeta för PEAB asfalt som är dotterbolag till PEAB.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Registrera lön utifrån tidrapporter och traktamente
- Ha kontakt med personal


Din profil

För att lyckas i rollen behöver du ha förmågan att arbeta självständigt, vara drivande i ditt arbete och vara strukturerad, noggrann och öppen. Du ska ha en färdigställd gymnasialutbildning och får gärna ha erfarenhet av att ha arbetat med lön och avtal sedan tidigare. Har du erfarenhet av att arbeta mot bygg och anläggning är det meriterande. Du behöver vara flytande i svenska i tal och skrift.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Traineeprogram Kundservice, Västerås, Malmö

Ansök    Jan 21    PostNord Group AB    Backofficepersonal
Färre brev och växande e-handel har lett PostNord in på en spännande förändringsresa mot nya möjligheter. Kärnan i den resan är människorna, alltså medarbetarna som faktiskt får saker att ske! Men för att lyckas behöver vi bli fler, inte minst inom ledande positioner. Nu söker vi dig som brinner för service, kvalitativa kundmöten och som motiveras av att ta ansvar, inte bara för dig själv utan även för teamets gemensamma resultat. Helt enkelt dig som är... Visa mer
Färre brev och växande e-handel har lett PostNord in på en spännande förändringsresa mot nya möjligheter.

Kärnan i den resan är människorna, alltså medarbetarna som faktiskt får saker att ske! Men för att lyckas behöver vi bli fler, inte minst inom ledande positioner. Nu söker vi dig som brinner för service, kvalitativa kundmöten och som motiveras av att ta ansvar, inte bara för dig själv utan även för teamets gemensamma resultat. Helt enkelt dig som är morgondagens Teamledare.

Bli en del av vårt team
På Kundservice är vi ca 400 medarbetare fördelade på drygt 20 team (primärt i Västerås men även i Malmö) som alla leds av en teamchef. För att möta framtiden behöver vi nu rusta verksamheten med fler teamchefer som vill vara med Kundservice och PostNords resa mot framtiden. Av den anledningen driver Kundservice ett internt Traineeprogram, vilket är ett skräddarsytt program för dig som i framtiden vill ta en plats i vår teamchefsgrupp.

Om rollen
kundens vardag enklare. Genom support, primärt via telefon, mail och sociala medier, möter och hjälper vi kunden på ett professionellt och förtroendefullt vis.
Som teamchef har du en betydande roll för verksamheten och dina medarbetare. Din primära uppgift är att genom coaching engagera och motivera teamet mot gemensamma mål och en kvalitativ kundupplevelse. Med din entusiasm och energi säkerställer du teamets välmående och trivsel och väcker det engagemang som krävs för att prestera och bidra till PostNords utveckling. En bärande punkt i arbetet ligger på att coacha dina medarbetare. Intresserad? Rollen innebär en tjänst som Kundservicemedarbetare med en garanterad plats i vårens Traineeprogram. Under ca sex månader kommer du parallellt med programmets olika moduler inom verksamhetens olika områden (såsom ledarskap, kvalitetsarbete, kommunikation och HR) läras upp och arbeta aktivt som coach för en grupp medarbetare. Helt enkelt rustas för att i nästa steg kunna ta en roll som teamchef och leda ditt team i enlighet med PostNords ledord ”okomplicerad, vänlig och förtroendeingivande”.
Som deltagare i Traineeprogrammet kan du vänta dig en spännande och rolig vår/sommar. Vi erbjuder ett innehållsrikt Traineeprogram så ställ in dig på att det kommer krävas fullt fokus och höga krav på närvaro. Det kommer att vara intensivt men även en mycket utvecklande start på din resa inom PostNord. Programmet utgår och leds från Västerås så för dig med utgångspunkt i Malmö kommer ett deltagande innebära en del resor

Om dig
För att vara kvalificerad för rollen söker vi dig som har godkända slutbetyg på gymnasienivå och mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl verbalt som skriftligt. Du är van att ha dator som ditt primära arbetsverktyg och är bekväm i de grundläggande systemen så som Office-paketet och teams. Likaså ska du ha tidigare arbetslivserfarenhet inom PostNords egen verksamhet (annan motsvarande erfarenhet inom likvärdig verksamhet kan vara av intresse).

För att passa hos oss och nå framgång i programmet lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som har:

- ett genuint intresse för service och förmåga att agera på ett professionellt och inkännande vis, detta även i utmanande situationer.
- har ett helhetsperspektiv på verksamheten och trivs med att ingå i ett team där lagets framgång är din framgång.
- har ett engagerade/entusiastiskt förhållningssätt, motiverar och visar riktningen för andra och skapar ett positivt arbetsklimat.
- är utvecklingsorienterad och trivs i en dynamisk miljö, har lätt för att se nya möjligheter och gärna ifrågasätter traditionellt tänkande.
- är målfokuserad och drivs av att arbeta och följas upp utifrån tydliga mål och resultat.
- visar handlingskraft, tar ansvar för framdrift och får saker att hända.
- är trygg i dig själv, kan fatta och ta ansvar för beslut, handlingar och dess konsekvenser.
- har förmåga att ta olika perspektiv och se konsekvenserna av ditt agerande.
- har ett strukturerat och förtroendeskapande arbetssätt.

Vi erbjuder dig
PostNord erbjuder dig arbete i en dynamisk och förändringsorienterad miljö på en av Sveriges största arbetsplatser. Vi har goda tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNordPlus och det finns bra utvecklingsmöjligheter. PostNords ABC-ledarskap är vår ledstjärna; Accountable, Brave and Committed.

Vi gör vardagen enklare
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på www.postnord.se

Ansök
Om det här lockar dig ber vi dig skicka in CV och ett personligt brev där du beskriver varför just du passar för programmet. Rekrytering kommer att ske löpande så ansök snarast. För mer information om programmets innehåll och upplägg är du välkommen att kontakta mailto:mailto;[email protected] (programansvarig).

Inför eventuell anställning inom PostNord krävs att du är svensk medborgare alt. har giltigt arbetstillstånd i Sverige. Likaså kommer uppvisande av utdrag ur belastningsregistret att efterfrågas.

Vi ser fram emot din ansökan!

För fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/sv/karriar/kontakt/facklig-kontakt. Visa mindre

Customer Support Specialist till företag i Västerås

Ansök    Mar 1    Clevry Sweden AB    Backofficepersonal
Om företaget Till vår kund i Västerås så söker vi nu en Customer Support Specialist som vill arbeta heltid med start i början av maj. Detta är ett konsultuppdrag med start under våren och fram tills 30 december 2022. Din roll I rollen som Customer Support Specialist kommer du att: - Hantera inkommande order från kund genom orderregistrering - Säkerställa att kund får en formell orderbekräftelse - Lägga leverantörsbeställningar - Samarbeta med operativt... Visa mer
Om företaget

Till vår kund i Västerås så söker vi nu en Customer Support Specialist som vill arbeta heltid med start i början av maj. Detta är ett konsultuppdrag med start under våren och fram tills 30 december 2022.

Din roll

I rollen som Customer Support Specialist kommer du att:

- Hantera inkommande order från kund genom orderregistrering
- Säkerställa att kund får en formell orderbekräftelse
- Lägga leverantörsbeställningar
- Samarbeta med operativt inköp för att säkerställa materialförsörjningen
- Bevaka interna avdelningars ledtider när dessa blir involverade vid order
- Ta fram nödvändig kunddokumentation för order samt skeppning
- Agera som projektledare för komplexa order med uppföljning av tidsplan
- Säkerställa att kunden faktureras i enlighet med levererad order
- Följa upp förfallna kundfakturor
- Arbeta med förbättringsaktiviteter/projekt kopplat till VU (verksamhetsutveckling)


Din profil

Vi söker dig som har:

- Relevant eftergymnasial utbildning (högskola/KY) inom ekonomi/produktion/logistik
- Mycket goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift


Meriterande kompetenser är:

- Erfarenhet av systemen OMS/SFDC/SAP
- Erfarenhet inom order/kundtjänst


Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Administratör till PEAB i Västerås!

Ansök    Jan 26    Clevry Sweden AB    Backofficepersonal
Om företaget Detta är en roll till Swerock och Peab asfalt som är dotterbolag till Peab, med placering i Västerås. Genom strategiskt placerade asfaltsverk, erbjuder Peab asfalt kostnadseffektiva och säkra leveranser av asfalt. Förutom våra stationära asfaltverk, har de även ett antal mobila verk som kan placeras nära pågående beläggningsarbeten vilket säkerställer asfalttillverkningen för det enskilda projektet. Genom samverkan med Swerock AB har PEAB all... Visa mer
Om företaget

Detta är en roll till Swerock och Peab asfalt som är dotterbolag till Peab, med placering i Västerås. Genom strategiskt placerade asfaltsverk, erbjuder Peab asfalt kostnadseffektiva och säkra leveranser av asfalt. Förutom våra stationära asfaltverk, har de även ett antal mobila verk som kan placeras nära pågående beläggningsarbeten vilket säkerställer asfalttillverkningen för det enskilda projektet. Genom samverkan med Swerock AB har PEAB alltid tillgång till bergtäkter och därmed säkra leveranser av stenmaterial.

Din roll

Nu söker PEAB en administratör till sitt team i Västerås, med kollegor i Örebro och Stockholm. Du kommer främst att arbeta med att registrera lön utifrån tidrapporter och traktamente för ungefär 120 personer som jobbar med asfalt på ett årsarbetstidsavtal. Du kan även komma att kontera fakturor och hjälpa till med utbildningsverksamheten och utbildningsintyg.

Detta är ett konsultuppdrag via Clevry på 6 månader med goda chanser till förlängning alternativt överrekrytering av Swerock och arbeta för PEAB asfalt som är dotterbolag till PEAB.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Registrera lön utifrån tidrapporter och traktamente
- Ha kontakt med personalen
- Hjälpa till med utbildningsverksamhet


Din profil

För att lyckas i rollen behöver du ha förmågan att arbeta självständigt, vara drivande i ditt arbete och vara strukturerad, noggrann och öppen. Du ska ha en färdigställd gymnasialutbildning och får gärna ha erfarenhet av att ha arbetat med lön och avtal sedan tidigare. Har du erfarenhet av att arbeta mot bygg och anläggning är det meriterande. Du behöver vara flytande i svenska i tal och skrift.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Kundvärd extraarbete serviceanmälan

Ansök    Nov 9    Bostads AB Mimer    Backofficepersonal
I över 100 år har Mimer varit med och byggt Västerås och dess stadsdelar till vad de är idag, och det tänkte vi fortsätta göra i 100 år till, minst. Hos oss präglas arbetet av våra värderingar omtanke, nytänkande och engagemang, men samtidigt av struktur genom hög kvalitet i det vi gör. Medarbetarengagemanget är högt, faktiskt högst i Sverige enligt Great Place To Work, och vi värnar om våra kunder och om vår stad. Är du student eller deltidsarbetande som... Visa mer
I över 100 år har Mimer varit med och byggt Västerås och dess stadsdelar till vad de är idag, och det tänkte vi fortsätta göra i 100 år till, minst. Hos oss präglas arbetet av våra värderingar omtanke, nytänkande och engagemang, men samtidigt av struktur genom hög kvalitet i det vi gör. Medarbetarengagemanget är högt, faktiskt högst i Sverige enligt Great Place To Work, och vi värnar om våra kunder och om vår stad.

Är du student eller deltidsarbetande som vill arbeta extra och som brinner för att leverera bra service? Tveka i så fall inte att skicka in din ansökan till oss! Mimer söker nu serviceinriktade medarbetare som kan arbeta extra vid behov på vardagar. Våra arbetstider är måndagar till torsdagar klockan 08-17 och fredagar klockan 08-15. Det är därför viktigt att du som söker denna tjänst har möjlighet att kombinera en annan sysselsättning med ett extraarbete på dagtid.

Ansvar och befogenheter

Som kundvärd på serviceanmälan är du en del av vårt kundcenter och ansiktet utåt med mycket kundkontakt. Du ansvarar för att på ett affärsmässigt och kundorienterat sätt ta emot och fördela företagets serviceanmälningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Kundkontakter via telefon, Mina sidor, mejl, facebook och chatt
- Tolka hyresgästernas frågor så grundligt och noggrant som möjligt för effektiv och kundorienterad hantering
- Administration av serviceanmälningar ut till förvaltning
- Fördela och i vissa fall följa upp ärende genom kontakt med Mimers övriga organisation samt externa entreprenörer


Utbildning och kompetenskrav

- Relevant gymnasieutbildning
- Minst 3 års erfarenhet av att arbeta med service mot kund
- Goda kunskaper i officepaketet
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort


Personliga egenskaper

Serviceinriktad, är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt beteende. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig i att leverera lösningar.

Strukturerad, planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar

Samarbetsförmåga, arbetar bra tillsammans med andra människor. Relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Muntlig kommunikation, talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten. Lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar sig efter situationen.

Skriftlig kommunikation, är noga med stavning och grammatik. Använder ett enkelt och tydligt språk samt applicerar de skrivregler som finns i det dagliga arbetet.

Tydlig, kommunicerar på ett tydligt sätt. Säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Påminner och följer upp.

Eftersom vi endast söker en medarbetare som kan jobba extra vid behov ser vi gärna att du som ansöker har någon annan sysselsättning vid sidan om. Sista ansökningsdag är 12 december 2021. Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Handläggare med servicekänsla till Kontaktcenter

Ansök    Jan 7    Västerås kommun    Backofficepersonal
Brinner du för service och vill jobba med att vägleda stadens invånare? Vill du arbeta i ett team där vi fokuserar på kvalité, service och glädje? Då kanske det är just dig vi söker till Kontaktcenter! På Kontaktcenter är vi 25 medarbetare som arbetar med att besvara frågor och vägleda mot olika områden; äldre och funktionsnedsättning, bo och bygga samt skola och förskola. Trivs du med att hjälpa andra kommer du garanterat gå hem från jobbet varje dag med... Visa mer
Brinner du för service och vill jobba med att vägleda stadens invånare? Vill du arbeta i ett team där vi fokuserar på kvalité, service och glädje? Då kanske det är just dig vi söker till Kontaktcenter!

På Kontaktcenter är vi 25 medarbetare som arbetar med att besvara frågor och vägleda mot olika områden; äldre och funktionsnedsättning, bo och bygga samt skola och förskola. Trivs du med att hjälpa andra kommer du garanterat gå hem från jobbet varje dag med en bra känsla av att du gjort skillnad. För det gör vi, varje dag.

Kontaktcenter är sedan årsskiftet en del av Stadsledningskontoret. Besök vår hemsida www.vasteras.se om du vill veta mer om vår organisation och vad vi gör för samhället.

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med oss kommer du att vägleda personer i frågor inom våra verksamhetsområden. Du kommer även att ta emot synpunkter och hantera ansökningar och felanmälningar som kommer in. En stor del av kontakten är via telefon, mail och sociala medier men vi har även personliga möten i Stadshusentrén. Du kommer att arbeta dagtid och har ett fast schema där även enstaka kvällsmöten kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en avslutad eftergymnasial vidareutbildning som är relevant för tjänsten. Du har goda kunskaper i svenska, engelska, och har även ytterligare språkkunskaper. Vi använder många olika system i vårt dagliga arbete och därför är det viktigt att du är en van datoranvändare och kan söka information digitalt. Du har en bred erfarenhet av serviceinriktat arbete med fokus på kundkontakt och har även erfarenhet av att arbeta inom kommunal verksamhet med kontaktcenter/kundcenter.

Du trivs bäst på jobbet när du får bemöta kluriga frågor och använda din goda kommunikation. Du är tydlig i din information och har en förmåga att anpassa ditt bemötande beroende på vem du har kontakt med. Eftersom vårt jobb till stor del sker i kontakt över telefon är det viktigt att du är inlyssnande och har en vilja att hitta lösningar.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt välfärdsuppdrag. För oss innebär det respekt och omtanke för de människor vi möter oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Vi vill också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället. Det tror vi är viktigt för att få en stolt och välfungerande stad.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär


Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Ansvarig Trafiksupport

Ansvarig Trafiksupport Svealandstrafiken - en stolt samhällsbyggare Svealandstrafiken är ett aktiebolag som ägs av Region Västmanland och Region Örebro Län. Vår uppgift är att planera och utföra linjelagd trafik med buss i båda länen och detta gör vi på uppdrag av Kollektivtrafikmyndigheterna i Västmanland och Örebro. Vi kör såväl stadstrafik som regiontrafik, antingen i egen regi eller via någon av de underentreprenörer som vi har avtal med. Vi är navet... Visa mer
Ansvarig Trafiksupport

Svealandstrafiken - en stolt samhällsbyggare

Svealandstrafiken är ett aktiebolag som ägs av Region Västmanland och Region Örebro Län. Vår uppgift är att planera och utföra linjelagd trafik med buss i båda länen och detta gör vi på uppdrag av Kollektivtrafikmyndigheterna i Västmanland och Örebro. Vi kör såväl stadstrafik som regiontrafik, antingen i egen regi eller via någon av de underentreprenörer som vi har avtal med. Vi är navet mellan våra ägare och resenärerna. All busstrafik bedrivs under två olika tjänstevarumärken som regionerna ansvarar för: VL i Västmanland och Länstrafiken i Örebro.

Vi har ca 1050 medarbetare och 325 bussar fördelat över 8 olika arbetsplatser. Mångfald är viktigt för oss och i vårt bolag finns medarbetare från jordens alla hörn. Även om vi har en bit kvar så är vi stolta över att vara bland de företag i branschen som har störst andel kvinnliga medarbetare.

Arbetsuppgifter

I din roll som ansvarig för Trafiksupport kommer ditt huvudansvar att vara handläggning av försäkringsärenden kring våra fordon. Här jobbar du med hela kedjan från skadeanmälan, till kontakt med försäkringsbolag, motparter, verkstad m.fl.

Tjänster innehåller även en hel del administrativa uppgifter som exempelvis registrering av olika rapporter i Access databas. Du har även ansvar för flera mailboxar där du får information om driftstörningar/trafikmeddelanden, skador mm.

Kvalifikationer

• Tidigare erfarenhet av att jobba med försäkringsärenden eller trafikskador är ett krav. Har du dessutom erfarenhet från försäkringsärenden gällande tyngre fordon är det meriterande.
• Goda kunskaper i Officepaketet är ett ytterligare krav, likaså att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Har du kunskaper i Access är det meriterande.
• Att du har en pedagogisk förmåga att förmedla information till motpart i olika försäkringsärenden.

• Vara behjälplig i polisärenden då de exempelvis begär att få ta del av inspelat kameramaterial från bussarna. Det ställer krav på dig som individ att du har en hög integritet kring handläggandet av dessa ärenden.

• Då tjänsten kan innebära visst personalansvar är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av detta.

Vid intervjun kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och följande kompetenser:

• Vi ser att du självständigt kan driva och ta ansvar för dina arbetsuppgifter.
• Du kommunicerar på ett tydligt sätt, förstår din roll, och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
• Du är lugn och behåller ett realistiskt perspektiv i olika situationer.
• Du har en god förmåga att i ditt uppdrag bygga, utveckla och bibehålla ett gott samarbete och professionella relationer med kollegor, försäkringsbolag och motparter.

Eftersom Svealandstrafiken verkar inom både Region Örebro och Region Västmanland så kan resor förekomma inom hela bolagets verksamhetsområde. Därav är B-körkort ett krav för denna tjänst.

Varierad arbetstid kan förekomma.

Har vi fångat ditt intresse?
Det hoppas vi! Ansök genom att klicka på Ansök nu-knappen, senast den 1 december 2021.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så lämna din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all form av rekryterings- och annonseringshjälp. Visa mindre

Office Manager till ABAX

Ansök    Nov 5    ABAX Sweden AB    Backofficepersonal
Arbetsbeskrivning Vi söker nu en driven och lösningsorienterad Office Manager till vårt härliga kontor i Västerås. Du kommer att vara en del av ett litet lokalt team likväl som en internationell HR/admin-avdelning. På kontoret i Västerås kommer du bland annat att ansvara för all administration rörande personal och HR, förmånsbilar och leverantörer, förberedelser inför lön och CSR-arbete. Vidare ansvarar du för att säkerställa att vi håller en hög standard ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en driven och lösningsorienterad Office Manager till vårt härliga kontor i Västerås. Du kommer att vara en del av ett litet lokalt team likväl som en internationell HR/admin-avdelning. På kontoret i Västerås kommer du bland annat att ansvara för all administration rörande personal och HR, förmånsbilar och leverantörer, förberedelser inför lön och CSR-arbete. Vidare ansvarar du för att säkerställa att vi håller en hög standard i våra lokaler, se till att det är ordning och reda, beställa kontorsmaterial, inhandla fika och material till lokala kampanjer/workshops, pynta inför högtider med mera. Du blir helt enkelt personen som personalen kommer till med frågor kring sin anställning eller annat som rör kontoret. Tillsammans med din avdelning och office managers för våra andra länder har ni månatliga möten där ni stämmer av kring aktiviteter som sträcker sig över hela ABAX Group.
Arbetsuppgifter
Ansvara för administration i vårt HR-system Sympa och säkerställa att det alltid är uppdaterat
Stötta chefer i personalärenden så som rehabilitering, sjukfrånvaro, friskvård
Förbereda inför lön genom att godkänna utlägg, sammanställa avtal, provisionsunderlag och andra dokument och skicka till lönekonsult
Ansvarig för lokal on- och offboarding av personal
Kontraktshantering och godkännande av fakturor
Regelbunden utvärdering av lokala leverantörsavtal
Biladministration
Boka resor åt anställda
Koordinera projekt, möten och interna kampanjer kopplat till det svenska kontoret
Ansvara för trivsel på kontoret (frukt, kaffe, kontorsmaterial etc)
Stötta administrativt i rekrytering
Enklare CSR-rapportering (Corporate Social Responsibility)

Du erbjuds
Onboarding i ABAX School där du får en gedigen introduktion till tjänsten och till ABAX som företag
Nybyggda och fräscha lokaler i centrala Västerås
Engagerade kollegor från hela världen med god sammanhållning
Heltidstjänst med förmånliga villkor
Kontorstider 08-16
Årliga kickoffer
En spännande expansionsresa!

Vi söker dig som
Har en eftergymnasial utbildning inom HR/ekonomi/annan likvärdig utbildning
Har minst 2 års erfarenhet av en liknande roll inom HR/ekonomi/administration där HR-administration ingått
Har en stark kommunikativ förmåga både muntligt och skriftligt
Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken används i det dagliga arbetet
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet och kunskap inom arbetsrätt
Erfarenhet av rekrytering

Personliga egenskaper
Vi letar efter någon som kan identifiera sig med våra värderord: enthusiastic, innovative and sustainable. Vidare söker vi för den här rollen dig som är noggrann, strukturerad och serviceinriktad. Mycket av det dagliga arbetet ansvarar du för helt på egen hand, även om du såklart alltid kommer ha stöd från din närmsta ledare. Vi ser därför att det är av stor vikt att du är van vid att arbeta självständigt, prioritera och att driva ditt eget arbete framåt. Då du i denna roll har flera olika ansvarsområden tror vi vidare att du kommer trivas bäst om du är flexibel, nyfiken och trivs med att arbeta i ett högt tempo. På ABAX älskar vi förändring om vi tror att det kan utveckla oss till det bättre, och som Office Manager för det svenska kontoret ser vi gärna att du kommer med egna initiativ och inputs på sådant som du tror att vi tillsammans kan utveckla och förbättra!
Välkommen med din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till intervjufasen.
Övrig information
Startdatum: December/Januari eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Västerås Visa mindre

Customer Support

Ansök    Okt 15    Randstad AB    Backofficepersonal
Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet inom Customer Support och letar efter en ny spännande utmaning kan detta jobbet vara något för dig. Här får du chansen att jobba på ett svenskt bolag med kunder runt om i hela världen.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet inom Customer Support och letar efter en ny spännande utmaning kan detta jobbet vara något för dig. Här får du chansen att jobba på ett svenskt bolag med kunder runt om i hela världen. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Ansvarsområden
I denna roll kommer du att bland annat hanterat ordrar, koordinera mellan försäljning, produktionsplanering, orderhantering samt lager för att leveranssäkra. Ansvara för kundsupport samt arbetat med att underhålla och uppdatera information i ERP- systemet SAP. 

Arbetstider
Dagtid: måndag till fredag
Omfattning: 100%

Kvalifikationer
För att du ska trivas i denna roll sätter du kunden i fokus, är kommunikativ,  gillar att se lösningar samt är en lagspelare. 

-Minst 2 års erfarenhet inom kund och säljstöd
-Erfarenhet inom logistik och inköp
-Utmärkt kommunikationsförmåga på svenska och engelska, skriftligt och talat
-Goda datorkunskaper (dvs. Word, Excel, Outlook), erfarenhet av CRM-system är mycket positivt
-Du har kunskap inom ERP-system och helst SAP

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-10-31 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Koordinator

Ansök    Okt 18    Nomor AB    Backofficepersonal
Nomor är ett av Sveriges och Norges största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns i Sverige representerade med åtta regionkontor och tjugosex lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Nomor ägs av Terminix - ett ledande amerikanskt bolag inom skadedjurskontroll. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Den viktigaste framgångsfaktorn för Nomor är v... Visa mer
Nomor är ett av Sveriges och Norges största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns i Sverige representerade med åtta regionkontor och tjugosex lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Nomor ägs av Terminix - ett ledande amerikanskt bolag inom skadedjurskontroll. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Den viktigaste framgångsfaktorn för Nomor är våra medarbetare. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Du kommer bli en del av ett härligt team!

När vi nu söker en koordinator till vårt kontor i Eskilstuna/Västerås. Vi söker dig som är duktig på att koordinera, gillar många bollar i luften och att ge service. Du ska drivas av högt tempo och dagliga utmaningar. Arbetet innebär att ge service och ansvara för koordinering av våra tekniker ute på uppdrag.

Beskrivning av tjänsten
Som administrativ koordinator kommer du ansvara för att planera och strukturera upp teknikernas dagar. Detta kommer innebära att du schemalägger teknikernas arbete och ser till att de har all den information de behöver inför sina besök ute hos kund. Arbetet kommer innebära att du är företagets ansikte utåt och har kontinuerlig kontakt med såväl tekniker som kunder. Vidare kommer du i tjänsten även vara stöttande i det administrativa på kontoret. Arbetet kommer främst vara inne på kontoret men då enstaka resor kan behövas är körkort B för manuell växel ett krav.

Några av arbetsuppgifterna:

- Koordinera teknikernas arbetsdagar
- Intern och extern kommunikation med Nomors tekniker och övrig personal samt kunder
- Stötta upp och hjälpa till med administration åt ansvarig chef
- Kontinuerligt sköta registreringar och uppdateringar i det interna systemet


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Västerås eller Eskilstuna.

Din profil
Du har relevant utbildning eller erfarenhet av liknande jobb och trivs i en serviceinriktad administrativ roll.

- Flytande svenska kunskaper i tal och skrift i då det krävs i kontakt med företagets kunder
- Goda kunskaper i engelska
- Goda kunskaper i Excel och Word
- Innehar B-körkort för manuell växel
- Det är meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter med koordinering eller bokningar sedan tidigare


Som person är du positiv, serviceinriktad och ansvarsfull och har ett sinne för affärer. Arbetet är väldigt varierande vilket kräver att du är prestigelös, men också att du har lite ”skinn på näsan”. Då du kommer ha ett ansvar för koordineringen av teknikers uppdrag är det även viktigt att du har ett gott ordningssinne samt ett stort engagemang. Du är en stor del i att hjälpa Nomor leverera sina tjänster på ett förstklassigt sätt.

Vad vi erbjuder dig
- ett härligt gäng kollegor att arbeta med
- kollektivavtal
- friskvård
- årlig kick-off


Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-11-05.

Nomor kontrollerar alltid belastningsregister före anställning.

Du finner mer information om företaget på www.nomor.se (http://www.nomor.se/).

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ledigt jobb som Engineering Administratör i Sala

Ansök    Aug 26    Experis AB    Backofficepersonal
Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill jobba som Engineering Administratör hos en av våra kunder i Sala utanför Västerås. Förutom det faktum att du får jobba för en spännande och global aktör inom Teknikbranschen är det bästa med det här jobbet att få vara bryggan mellan administration, teknik och masterdata. Bor du i Sala eller Västerås? Har erfarenhet av administration eller masterdata och tidigare har jobbat tekniknära? Varmt välkommen med din... Visa mer
Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill jobba som Engineering Administratör hos en av våra kunder i Sala utanför Västerås. Förutom det faktum att du får jobba för en spännande och global aktör inom Teknikbranschen är det bästa med det här jobbet att få vara bryggan mellan administration, teknik och masterdata. Bor du i Sala eller Västerås? Har erfarenhet av administration eller masterdata och tidigare har jobbat tekniknära? Varmt välkommen med din ansökan!

Start: Så snart som möjligt
Uppdragslängd: Mycket långsiktigt
Ort: SalaArbetsuppgifter

Som Engineering Administratör kommer du att vara en del av Customer Order Engineering (COE) där du kommer att skapa förutsättning för vår kund att hantera produkter i deras system. I samarbete med konstruktion kommer du vara den som definierar vår kund produkters master data i PDM och SAP system. Du kommer definiera artikel, BOM samt flera klassificeringar och egenskaper. I denna roll hamnar du ofta i en stödroll där andra personer i organisationen frågar hur produkten är konfigurerad. Du arbetar tight med ingenjörerna, gör applikationer i SAP och fungerar som en administratör till ingenjörerna.

CEO är en global organisation med 4 team lokaliserade i Sverige, USA, Indien och Brasilien där Sverige i praktiken fungerar som ett nav. Förbättringsarbeten och arbetsmetodik drivs oftast från denna grupp och du har goda möjligheter att bidra i detta. Du kommer även stöda och hjälpa kollegor i de andra grupperna löpande.Kvalifikationer

Vi ser gärna att du arbetat administrativt med teknikprodukter tidigare och att du har kunskaper i hur SAP eller annat ERP system fungerar, mer specifikt artikelhanteringen. Goda datorkunskaper i användning av applikationer generellt krävs. Vi söker en person som har god känsla för ordning & detaljer, har ett positivt förhållningssätt i din dialog med kollegor och uppdragsgivare. Du samarbetar med dina kollegor och det är gruppens förmåga att leverera tillsammans som är det viktigaste. Det innebär att alla ställer upp och hjälper varandra om det behövs.

Du kommer tillhöra orderorganisationen och vi förväntar oss ett effektivt och lösningsorienterat bemötande från dig.

Tal och skrift i både svenska och engelska är ett krav.Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig:

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells.Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta [email protected] Visa mindre

Teknisk innesäljare sökes till vår marknadsavdelning i Västerås

Nu har du chansen att jobba med strategiskt försäljning mot byggbranschen i en roll med mycket kundkontakt på ett marknadsledande företag med ca 200 kollegor i Sverige fördelat på flera orter. Vårt erbjudande Celsa Steel Service är marknadsledande inom armering. I denna tjänst som teknisk innesäljare kommer du vara involverade i både små och stora byggprojekt. Samt skapa kontakter i hela byggbranschen. Vi erbjuder en roll som har en stor inverkan på försäl... Visa mer
Nu har du chansen att jobba med strategiskt försäljning mot byggbranschen i en roll med mycket kundkontakt på ett marknadsledande företag med ca 200 kollegor i Sverige fördelat på flera orter.
Vårt erbjudande
Celsa Steel Service är marknadsledande inom armering. I denna tjänst som teknisk innesäljare kommer du vara involverade i både små och stora byggprojekt. Samt skapa kontakter i hela byggbranschen.
Vi erbjuder en roll som har en stor inverkan på försäljningen inom olika kundsegment där du delar arbetsuppgifter med flera kollegor samt ingår i Celsas marknadsavdelning på ca 30 personer.
Tjänsten
Vi söker en medarbetare som kommer att arbeta med innesälj ut mot våra kunder. Som teknisk innesäljare kommer du att skapa många värdefulla relationer och kontakter med kunder, arbetsplatsers ledning på små, stora, enkla men också komplexa byggprojekt inom nyproduktion av anläggning och bostad.
Tjänsten innefattar delansvar för olika byggprojekt och med kontinuerlig kontakt med entreprenörer förmedlar du deras önskemål till produktionen som finns i Halmstad, Västerås och Vännäs. Du kommer att sitta i fräscha lokaler i Västerås och tillhöra ett team på tolv personer som är stationerade på två kontor i Sverige.
Arbetsuppgifter
I din roll ingår att framförallt jobba med kundens byggprojekt med orderläggning, leveransplanering och merförsäljning av våra armeringsprodukter och dess tillbehör.
Du är ansvarig för kundnöjdhet och kontinuerlig affärsutveckling med befintliga kunder samt bistår regionansvarig vid uppstart av nya kundprojekt. Likaså kommer du ha tät kontakt med företagets egna produktion och transportplanering.
Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av kund- eller leverantörskontakt. Har du en byggteknisk utbildning alternativt har arbetslivserfarenhet inom området bygg så är detta meriterande men inget krav.
Du har en positiv och lösningsorienterad inställning samt lätt för att se helheten. För att lyckas i tjänsten är du resultatinriktad, har lätt för att skapa goda relationer och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har en hög affärsmässighet och ett professionellt arbetssätt. Vidare är du kvalitetsmedveten och har en god struktur i din administration. Du är en person som kan ta ansvar för och driva egna processer samt skapa kontakter och underhålla befintliga kundrelationer.
Om Celsa
Celsa Steel Service AB är Sveriges ledande leverantör av armeringsprodukter och tjänster till byggindustrin. Huvudkontoret är placerat i Halmstad med tillverkningsorter och logistikcentra i Halmstad, Västerås och Vännäs. Försäljningskontor finns i hela Sverige från Helsingborg i söder till Umeå i norr.
Vi är idag ca 200 anställda och vår verksamhet i Sverige omsätter ca 900 Mkr. Celsa Steel Service AB ägs av en av Europas största stålkoncerner, Celsa GroupTM.
Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Du ansöker här, ladda upp personligt brev och CV:
https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=12765&company=CelsaGroup
Vid frågor om tjänsten:
Teknisk säljchef: Morgan Engdahl, 035-15 41 18.
Sista ansökningsdag 2021-11-21
Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.
Vi undanber oss all typ av kontakt från bolag som tillhandahåller rekrytering- och eller någon form av CV-tjänster. Visa mindre

Försäkringsbolaget SFB söker Backofficemedarbetare

Vill du utvecklas med oss? Försäkringsbolaget SFB söker Backofficemedarbetare. Svenska Fribrevsbolaget, SFB:s, affärsidé är att erbjuda en kostnadseffektiv och transparent lösning på svenska pensionssparares fribrevssituation. Hos oss får du möjlighet att arbeta hos ett av de mest spännande försäkringsbolagen i Sverige och det finns fantastiska möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med bolaget. Till backoffice i Västerås söker vi nu en medarbeta... Visa mer
Vill du utvecklas med oss?
Försäkringsbolaget SFB söker Backofficemedarbetare.
Svenska Fribrevsbolaget, SFB:s, affärsidé är att erbjuda en kostnadseffektiv och transparent lösning på svenska pensionssparares fribrevssituation. Hos oss får du möjlighet att arbeta hos ett av de mest spännande försäkringsbolagen i Sverige och det finns fantastiska möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med bolaget.
Till backoffice i Västerås söker vi nu en medarbetare för självständigt arbete i bolagets administrativa huvudprocess. Arbetet innebär att hantera och administrera flyttärenden från såväl interna som externa distributörer. Kontroll och uppföljning av ärenden är även en viktig del av arbetsuppgifterna samt digital smart arkivering.
Vi tror att du har en relativt färsk examen från universitet/ högskola. Eventuellt har du arbetat något eller ett par år inom administration på försäkringsbolag eller bank.
Viktiga egenskaper:
Mycket god IT-vana inkl. goda kunskaper av officepaketet.
Driven och initiativtagande.
Serviceminded och bra på att kommunicera över mejl/telefon.
Meriterande:
Utbildning inom ekonomi på högskolenivå.
Arbetat med digital administration.
Omfattning: Heltid, placeringsort Västerås. Fast lön.

Sista ansökningsdag 24 oktober 2021.
För frågor kring tjänsten, kontakta Maria Engzell 073-746 18 86.
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Skicka CV samt personligt brev till [email protected]


Mer om Svenska Fribrevsbolaget Försäkring AB:
Svenska Fribrevsbolaget, SFB är Sveriges första och enda försäkringsbolag byggt och anpassat för fribrev. Ett fribrev är en pensionsförsäkring där inbetalningen upphört och skapas t.ex. då du byter arbetsgivare. En tjänsteman kommer i genomsnitt ha 8 st. fribrev utspridda hos olika pensionsbolag under sin livstid. Den 1:a januari 2020 träder en ny lag i kraft i Sverige som utökar möjligheten att samla och flytta fribrev, vilket kan resultera i lägre avgifter, högre avkastning och mer i pension. SFBs affärsidé är att erbjuda en kostnadseffektiv och transparent lösning på svenska pensionssparares fribrevsituation.


Koncernens resa startade 2012 med jämförelsetjänsten Pensiono.se. som bl.a. har utsetts till årets förmedlare, vunnit Guldstänk, nominerats till Guldkanten av Statens Pensionsverk och fått stor uppmärksamhet i media. Teamet i koncernen har gedigen erfarenhet av pensionsmarknaden, kapitalförvaltning och affärsutveckling. Här får du möjlighet att komma till ett av de mest spännande försäkringsbolagen i Sverige och en fantastisk möjlighet att växa med bolaget.


All rekryteringshjälp undanbedes bestämt. Visa mindre

Är du student och vill jobba extra i sommar?

Ansök    Maj 25    Manpower AB    Backofficepersonal
Är du student och vill jobba extra i sommar? Nu söker vi på Manpower flertalet studenter till vår studentpool under sommaren och för uppdrag i höst. För att vara aktuell behöver du vara studerande, arbeta deltid om minst 50% eller vara ålderspensionär. Omfattningen och arbetstiderna är varierande. Vi ser därmed att du är flexibel och öppen för detta! Vi söker dig som är framåt, anpassningsbar och redo för nya erfarenheter och utmaningar. Som person ser v... Visa mer
Är du student och vill jobba extra i sommar? Nu söker vi på Manpower flertalet studenter till vår studentpool under sommaren och för uppdrag i höst.

För att vara aktuell behöver du vara studerande, arbeta deltid om minst 50% eller vara ålderspensionär. Omfattningen och arbetstiderna är varierande. Vi ser därmed att du är flexibel och öppen för detta!

Vi söker dig som är framåt, anpassningsbar och redo för nya erfarenheter och utmaningar. Som person ser vi att du är social, serviceorienterad och trivs med att arbeta med kunder. Vidare ser vi gärna att du är flexibel och kan hoppa in och jobba vid kort varsel. Du trivs med ett högt arbetstempo och glada kollegor!

Viktigt för tjänsten är:
- flexibilitet
- social kompetens
- servicekänsla

Vi får löpande in olika typer av uppdrag från våra kunder i Västerås med omnejd och erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar. Eftersom våra kunder finns inom olika branscher kan vi erbjuda väldigt varierande uppdrag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du knyter viktiga kontakter för framtiden. Vi kan inte garantera några specifika timmar då uppdragen vi får in är allt ifrån deltid till heltid under vissa perioder beroende på vad för uppdrag det gäller.Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Karin Hellström via e-post: [email protected] . Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.
Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll. Visa mindre

Handläggare med servicekänsla till Kontaktcenter

Ansök    Aug 13    Västerås kommun    Backofficepersonal
Brinner du för service och vill jobba med att vägleda stadens invånare? Vill du arbeta i ett team där vi fokuserar på kvalité, service och glädje? Då kanske det är just dig vi söker till Kontaktcenter! På Kontaktcenter är vi 25 medarbetare som arbetar med att besvara frågor och vägleda mot olika områden; äldre och funktionsnedsättning, bo och bygga samt skola och förskola. Trivs du med att hjälpa andra kommer du garanterat gå hem från jobbet varje dag med... Visa mer
Brinner du för service och vill jobba med att vägleda stadens invånare? Vill du arbeta i ett team där vi fokuserar på kvalité, service och glädje? Då kanske det är just dig vi söker till Kontaktcenter!

På Kontaktcenter är vi 25 medarbetare som arbetar med att besvara frågor och vägleda mot olika områden; äldre och funktionsnedsättning, bo och bygga samt skola och förskola. Trivs du med att hjälpa andra kommer du garanterat gå hem från jobbet varje dag med en bra känsla av att du gjort skillnad. För det gör vi, varje dag.

Kontaktcenter är sedan årsskiftet en del av Stadsledningskontoret. Besök vår hemsida www.vasteras.se om du vill veta mer om vår organisation och vad vi gör för samhället.

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med oss kommer du att vägleda personer i frågor inom våra verksamhetsområden. Du kommer även att ta emot synpunkter och hantera ansökningar och felanmälningar som kommer in. En stor del av kontakten är via telefon, mail och sociala medier men vi har även personliga möten i Stadshusentrén. Du kommer att arbeta dagtid och har ett fast schema där även enstaka kvällsmöten kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en avslutad eftergymnasial vidareutbildning som är relevant för tjänsten. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, och det är positivt om du dessutom har ytterligare språkkunskaper. Vi använder många olika system i vårt dagliga arbete och därför är det viktigt att du är en van datoranvändare och kan söka information digitalt. Du har en bred erfarenhet av serviceinriktat arbete med fokus på kundkontakt och erfarenhet från vårdyrket. Att arbeta hårt för att leverera bästa möjliga service är en självklarhet för dig.

Du trivs bäst på jobbet när du får bemöta kluriga frågor och använda din goda kommunikation. Du är tydlig i din information och har en förmåga att anpassa ditt bemötande beroende på vem du har kontakt med. Eftersom vårt jobb till stor del sker i kontakt över telefon är det viktigt att du är inlyssnande och har en vilja att hitta lösningar.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt välfärdsuppdrag. För oss innebär det respekt och omtanke för de människor vi möter oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Vi vill också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället. Det tror vi är viktigt för att få en stolt och välfungerande stad.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär


Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Administratör/chefsstöd/kvalitetskontroller

Studieförbundet Vuxenskolan Västmanland söker erfaren administratör/chefsstöd/kvalitetskontroller Vi söker Dig som är en utåtriktad, social och positiv person med stor erfarenhet av administration, dokumentation, ekonomi, kvalitetsarbete och har erfarenhet av chefsstöd. Du är systematisk, strukturerad och har en god förmåga att sammanställa, analysera och dokumentera information och redogöra information för avdelningschef, verksamhetsutvecklare, styrelse o... Visa mer
Studieförbundet Vuxenskolan Västmanland söker erfaren administratör/chefsstöd/kvalitetskontroller
Vi söker Dig som är en utåtriktad, social och positiv person med stor erfarenhet av administration, dokumentation, ekonomi, kvalitetsarbete och har erfarenhet av chefsstöd.
Du är systematisk, strukturerad och har en god förmåga att sammanställa, analysera och dokumentera information och redogöra information för avdelningschef, verksamhetsutvecklare, styrelse och förbund, både i tal och skrift.
Rollen innebär att stödja såväl avdelningschef som verksamhetsutvecklare i det dagliga arbetet. Dina arbetsuppgifter är bland annat att administrera, samordna och koordinera arbetet med verksamhetsstatistik, att följa upp och utveckla kvalitet och etikarbete enligt de riktlinjer som gäller för folkbildningen. Rollen innebär även delar ekonomi, budget och fakturering.
Du kommer också att vara kontaktyta gentemot de grupper och team, både inom och utanför SV, som jobbar med kvalitetssamordning, etik och uppföljning.
I tjänsten ingår även ansvaret att söka olika former av verksamhetsbidrag från både region, kommun och stat likväl som från andra aktörer.
IT-system är något du snabbt och metodiskt sätter dig in i vare sig det är ekonomi eller statistik. Du kommer att vara avdelningens ansvarige och ”goto-person” för ett antal av IT-systemen, bland dessa kan nämnas vårt verksamhetssystem Gustav och ekonomisystemet Palette.
Ordning och struktur är ditt signum i allt från dokumentation och upprättande av avtal
till att hantera olika mötes- och konferensbokningar med tillhörande förberedelser av material.
Vi söker dig som är systematisk, strukturerad och snabblärd. Du ser möjligheter och lösningar, inte hinder och begränsningar. Du lär utmed vägen och växer med uppgiften.
tjänsten är en heltidstjänst (100%)
placeringsort är Västerås men du kan behöva åka mellan befintliga kontor och motsvarade
körkort och tillgång till bil är ett krav.


har en god samarbetsförmåga likväl van vid självständigt arbete
har god förmåga att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter
har mycket god förmåga för administrativa uppgifter
uttrycker dig mycket väl i både tal och skrift


meriterande är erfarenhet av arbete inom studieförbund och folkbildning
meriterande är erfarenhet av verksamhetssystemet Gustav
meriterande är föreningskunskaperVi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Löpande intervjuer kommer att ske. Sista ansökningsdag: 2021-07-30 Visa mindre

Kundvärd backoffice, sommarjobb

Ansök    Apr 12    Bostads AB Mimer    Backofficepersonal
I över 100 år har Mimer varit med och byggt Västerås och dess stadsdelar till vad de är idag, och det tänker vi fortsätta göra i minst 100 år till. Hos oss präglas arbetet av våra värderingar omtanke, nytänkande och engagemang, men samtidigt av struktur och hög kvalitet i det vi gör. Medarbetarengagemanget är högt, faktiskt bland det högsta i Sverige, och vi värnar om våra kunder och vår stad. Just nu söker vi en kundvärd till Backoffice som är en del av ... Visa mer
I över 100 år har Mimer varit med och byggt Västerås och dess stadsdelar till vad de är idag, och det tänker vi fortsätta göra i minst 100 år till. Hos oss präglas arbetet av våra värderingar omtanke, nytänkande och engagemang, men samtidigt av struktur och hög kvalitet i det vi gör. Medarbetarengagemanget är högt, faktiskt bland det högsta i Sverige, och vi värnar om våra kunder och vår stad.

Just nu söker vi en kundvärd till Backoffice som är en del av vårt Kundcenter. Är du serviceinriktad, självgående och samtidigt samarbetar bra med andra? Har du dessutom möjlighet att arbeta under sommaren och därefter extra vid behov på dagtid under vardagar, välkommen in med din ansökan!

Som kundvärd på Backoffice kommer du huvudsakligen att hjälpa våra kunder i vår plusvalsbutik och svara på frågor via mejl och telefon. Du kommer att svara på fakturafrågor och frågor om plus- och tillvalsbeställningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Hantera många av Kundcenters kundkontakter via telefon och mail
- Bemanna Plusvalsbutiken och ge service till kunderna
- Svara på fakturafrågor
- Administration av företagets nyckelsystem
- Beställningar av plusval och tillval
- Fakturering av nycklar och plus och tillval (https://mimeronline-my.sharepoint.com/personal/magdalena_fager_mimer_nu1/Documents/Annons BO extra.docx#_msocom_1)


PROFIL

Utbildning

- Relevant gymnasieutbildningKompetens och yrkeserfarenhet

- Erfarenhet av att arbeta med service mot kund

- Svenska och engelska i tal och skrift

- Van att administrera olika datasystem samt goda kunskaper i Officepaketet


Personliga egenskaper

Serviceinriktad, är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt beteende. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig i att leverera lösningar.

Självgående, tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina processer vidare.

Samarbetsförmåga, arbetar bra tillsammans med andra människor. Relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Omdöme, gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut.

https://mimeronline-my.sharepoint.com/personal/magdalena_fager_mimer_nu1/Documents/Annons BO extra.docx#_msoanchor_1)

Kvalitetsmedveten, är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Lägger ned stor vikt att man lever upp till dessa.

Eftersom vi endast söker en medarbetare som kan jobba under sommaren, sedan som extra vid behov, ser vi gärna att du som ansöker har någon annan sysselsättning vid sidan om.

Du som söker behöver vara tillgänglig för upplärning under maj och juni och sedan kunna jobba heltid veckorna 28-31 i sommar. Sista ansökningsdag är 30/4 2021. Urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta Anna Lundberg, Teamledare Backoffice, på telefon 021-30 70 71. Visa mindre

Technical Service Specialist

Ansök    Apr 26    ABB AB    Backofficepersonal
Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future. At ABB, we have the clear goal of driving diversity and inclusion across all dimensions: gender, LGBTQ+, abilities, ethnicity and generations. Together, we are embarking on a journey where each and every one of us, individually and collectively, welcomes and celebrates individual differences. ... Visa mer
Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.
At ABB, we have the clear goal of driving diversity and inclusion across all dimensions: gender, LGBTQ+, abilities, ethnicity and generations. Together, we are embarking on a journey where each and every one of us, individually and collectively, welcomes and celebrates individual differences.
Robotics Parts & Logistics is responsible for the availability and delivery of spare parts to our robot systems worldwide. There are nearly 30 000 spare parts in the offer and more than 120 000 order lines are yearly delivered from our warehouses. Our customers require high availability, fast deliveries and reliable support during the entire product lifecycle.
As a Technical Service Specialist within Robotics Customer Service Parts & Logistics your main responsibility is to provide high quality technical support related to spare parts and software. The responsibility includes close co-operation with our internal customers/LBLs (Local Business Lines) as well as other relevant ABB functions in purpose to continuously improve our customer experience.
The role is reporting to Technical & Design Promotion Manager.


Your responsibilities
Supporting the sales units, primarily in the European region, by providing information regarding spare parts, software and upgrades.
Drive changes and develop the support function together with our colleagues around the world.
Continuously improve master data and guidelines.Your background
Several years of experience of industrial robots.
Experience of SAP is a plus.
Service-minded.
Driven and supportive team member.
Good communication skills.
Self-drive personality and strong sense of ownership.
Strong social skills and ability to build good relations.
Fluent in both Swedish and English, written and spoken.More about us
Recruiting Manager David Bergvall, +4621-32 57 28, will answer your questions about the position. Union representatives: Ledarna: Lenny Larsson +4621-32 85 47. All other questions can be directed to Recruitment Consultant Linda Lundstedt +4621-32 51 94.
Apply today and help us change together the course of an entire industry. Please note that the selection process is ongoing. The position can therefore be assigned before final application date which is May 16, 2021.
We look forward to receiving your application. If you want to discover more about ABB, take another look at our website www.abb.com. Visa mindre

Administratör till JetPak

Ansök    Mar 24    Bravura Sverige AB    Backofficepersonal
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att JetPak har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och JetPak en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

JetPak är det enkla och snabbaste alternativet för expressleveranser. JetPak täcker alla hörn i de nordiska länderna med representation på 140 orter och enbart i Sverige finns de på 36 orter. Att ta ett paket från A till B kan alla, men få gör det lika snabbt och med samma höga kvalitet och precision som JetPak. Dom levererar snabbt alla dagar i veckan, dygnet runt, året runt och erbjuder också service i hela Norden och Europa med vidare anslutningar till hela världen. JetPak öppnar en ny anläggning i Västerås i november där leveranser ska sorteras och skickas vidare. Denna anläggning består av en mindre grupp som har gott samarbete och laganda.

Arbetsuppgifter:

I rollen som administratör har du koordinerande roll där du ansvarar för uppgifter med varierande komplexitet och omfattning. Din arbetsdag är varierande då du arbetar med de administrativa uppgifter som är mest prioriterade för stunden. Därtill kan arbetet även innebära uppgifter ute på lagret.

Slutligen säkerställer du kvalitet i alla led och fungerar som en viktig länk mellan medarbetare, kunder och affärssystemet.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• God datorvana
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Meriterande med erfarenhet från transport/logistikbranschen/trafikledning/budfirma

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du trivs med administrativt arbete men är heller inte rädd för att hugga in där det behövs. Du är effektiv och tar initiativ till att arbetet ska flyta på som bäst och har vana av arbete i ett högt tempo. Vi ser också att du är van att arbete strukturerat och är noga med att utföra dina uppgifter med högsta kvalité.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Västerås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Visa mindre

Administratör till JetPak

Ansök    Mar 23    Bravura Sverige AB    Backofficepersonal
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att JetPak har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och JetPak en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

JetPak är det enkla och snabbaste alternativet för expressleveranser. JetPak täcker alla hörn i de nordiska länderna med representation på 140 orter och enbart i Sverige finns de på 36 orter. Att ta ett paket från A till B kan alla, men få gör det lika snabbt och med samma höga kvalitet och precision som JetPak. Dom levererar snabbt alla dagar i veckan, dygnet runt, året runt och erbjuder också service i hela Norden och Europa med vidare anslutningar till hela världen. JetPak öppnar en ny anläggning i Västerås i november där leveranser ska sorteras och skickas vidare. Denna anläggning består av en mindre grupp som har gott samarbete och laganda.

Arbetsuppgifter:

I rollen som administratör har du koordinerande roll där du ansvarar för uppgifter med varierande komplexitet och omfattning. Din arbetsdag är varierande då du arbetar med de administrativa uppgifter som är mest prioriterade för stunden. Därtill kan arbetet även innebära uppgifter ute på lagret.

Slutligen säkerställer du kvalitet i alla led och fungerar som en viktig länk mellan medarbetare, kunder och affärssystemet.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• God datorvana
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Meriterande med erfarenhet från transport/logistikbranschen/trafikledning/budfirma

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du trivs med administrativt arbete men är heller inte rädd för att hugga in där det behövs. Du är effektiv och tar initiativ till att arbetet ska flyta på som bäst och har vana av arbete i ett högt tempo. Vi ser också att du är van att arbete strukturerat och är noga med att utföra dina uppgifter med högsta kvalité.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Västerås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Visa mindre

Sortiment- & produktadministratör

Ansök    Jan 11    Harmoniq AB    Backofficepersonal
Vi söker en sortiment- & produktadministratör som älskar Excel. Du ska ha öga för siffror och text och ska kunna se detaljer. Det är en mycket självständig tjänst med stor del eget ansvar. Samtliga arbetsuppgifter i denna kontorstjänst utspelar sig framför en datorskärm. Som person ser vi gärna att du är lättlärd och inte rädd för att ta reda på information själv. Du bör ej ha behov av sociala kontakter i ditt arbete då detta är ett arbete där du jobbar ... Visa mer
Vi söker en sortiment- & produktadministratör som älskar Excel. Du ska ha öga för siffror och text och ska kunna se detaljer.
Det är en mycket självständig tjänst med stor del eget ansvar.


Samtliga arbetsuppgifter i denna kontorstjänst utspelar sig framför en datorskärm. Som person ser vi gärna att du är lättlärd och inte rädd för att ta reda på information själv. Du bör ej ha behov av sociala kontakter i ditt arbete då detta är ett arbete där du jobbar till största delen ensam. Du ska trivas med att sitta ensam framför en skärm för att uppskatta detta jobb.
Vi söker dig som är duktig på datahantering i Excel, du behöver inte vara expert på grafer men du ska kunna sortera data och ta hjälp av formler vid behov. Som person behöver du vara mycket noggrann och strukturerad.
En annan del av tjänsten innebär framtagning av seo-anpassade texter. Så som varumärkesbeskrivningar och produktbeskrivningar. Du bör även kunna hantera enklare bildredigering i Photoshop då du även ska lägga in produktbilder på hemsidan.

ARBETSUPPGIFTER

Hantera produktsortiment i kassasystem och webbdatabas
Begära in nya prislistor från leverantörer.
Göra artikeltvätt i webbdatabasen.
Skriva produktbeskrivningar.
Ta fram produktbilder.
Skriva varumärkesbeskrivningar.
Ta fram/ladda upp färdiga banners.KUNSKAPER
Dator
Mycket goda kunskaper i Excel.
Grunderna i resterande av MS Office-paketet.
Adobe Photoshop (göra enklare redigering av bilder).

Språk
Skriva korrekt svenska.
Kunna skriva långa och innehållsrika texter på begränsad tid.DU ERBJUDER

Lojalitet
Engagemang
Vilja
Nyfikenhet
Intresse
Arbetsmoral
NoggrannhetDU ÄR

Självgående
Initiativtagande
Fokuserad
Strukturerad
Lättlärd
Duktig på Excel
IntrovertVI ERBJUDER

En kärleksfull arbetsplats.
Utbildning och utveckling.
Möjlighet till tillsvidareanställning.
Spännande utvecklingsmöjligheter och chans att påverka arbetsrollen. Visa mindre

Teknisk innesäljare sökes till vår marknadsavdelning i Västerås

Nu har du chansen att jobba med strategiskt försäljning mot byggbranschen i en roll med mycket kundkontakt på ett marknadsledande företag med ca 200 kollegor i Sverige fördelat på flera orter. Vårt erbjudande Celsa Steel Service är marknadsledande inom armering. I denna tjänst som teknisk innesäljare kommer du vara involverade i både små och stora byggprojekt. Samt skapa kontakter i hela byggbranschen. Vi erbjuder en roll som har en stor inverkan på försäl... Visa mer
Nu har du chansen att jobba med strategiskt försäljning mot byggbranschen i en roll med mycket kundkontakt på ett marknadsledande företag med ca 200 kollegor i Sverige fördelat på flera orter.
Vårt erbjudande
Celsa Steel Service är marknadsledande inom armering. I denna tjänst som teknisk innesäljare kommer du vara involverade i både små och stora byggprojekt. Samt skapa kontakter i hela byggbranschen.
Vi erbjuder en roll som har en stor inverkan på försäljningen inom olika kundsegment där du delar arbetsuppgifter med flera kollegor samt ingår i Celsas marknadsavdelning på ca 30 personer.
Tjänsten
Vi söker en medarbetare som kommer att arbeta med innesälj ut mot våra kunder. Som teknisk innesäljare kommer du att skapa många värdefulla relationer och kontakter med kunder, arbetsplatsers ledning på små, stora, enkla men också komplexa byggprojekt inom nyproduktion av anläggning och bostad.
Tjänsten innefattar delansvar för olika byggprojekt och med kontinuerlig kontakt med entreprenörer förmedlar du deras önskemål till produktionen som finns i Halmstad, Västerås och Vännäs. Du kommer att sitta i fräscha lokaler i Västerås och tillhöra ett team på tolv personer som är stationerade på två kontor i Sverige.
Arbetsuppgifter
I din roll ingår att framförallt jobba med kundens byggprojekt med orderläggning, leveransplanering och merförsäljning av våra armeringsprodukter och dess tillbehör.
Du är ansvarig för kundnöjdhet och kontinuerlig affärsutveckling med befintliga kunder samt bistår regionansvarig vid uppstart av nya kundprojekt. Likaså kommer du ha tät kontakt med företagets egna produktion och transportplanering.
Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av kund- eller leverantörskontakt. Har du en byggteknisk utbildning alternativt har arbetslivserfarenhet inom området bygg så är detta meriterande men inget krav.
Du har en positiv och lösningsorienterad inställning samt lätt för att se helheten. För att lyckas i tjänsten är du resultatinriktad, har lätt för att skapa goda relationer och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har en hög affärsmässighet och ett professionellt arbetssätt. Vidare är du kvalitetsmedveten och har en god struktur i din administration. Du är en person som kan ta ansvar för och driva egna processer samt skapa kontakter och underhålla befintliga kundrelationer.
Om Celsa
Celsa Steel Service AB är Sveriges ledande leverantör av armeringsprodukter och tjänster till byggindustrin. Huvudkontoret är placerat i Halmstad med tillverkningsorter och logistikcentra i Halmstad, Västerås och Vännäs. Försäljningskontor finns i hela Sverige från Ystad i söder till Umeå i norr.
Vi är idag ca 200 anställda och vår verksamhet i Sverige omsätter ca 900 Mkr. Celsa Steel Service AB ägs av en av Europas största stålkoncerner, Celsa GroupTM.
Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Ansökan innehållande personligt brev och CV mailas till: [email protected].
Vid frågor om tjänsten:
Teknisk säljchef: Morgan Engdahl, 035-15 41 18.
Sista ansökningsdag 2021-03-12
Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.
Vi undanber oss all typ av kontakt från bolag som tillhandahåller rekrytering- och eller någon form av CV-tjänster. Visa mindre

Sortiment- & produktadministratör

Ansök    Nov 17    Harmoniq AB    Backofficepersonal
Vi söker en sortiment- & produktadministratör som älskar Excel. Du ska ha öga för siffror och text och ska kunna se detaljer. Det är en mycket självständig tjänst med stor del eget ansvar. Samtliga arbetsuppgifter i denna kontorstjänst utspelar sig framför en datorskärm. Som person ser vi gärna att du är lättlärd och inte rädd för att ta reda på information själv. Du bör ej ha behov av sociala kontakter i ditt arbete då detta är ett arbete där du jobbar ... Visa mer
Vi söker en sortiment- & produktadministratör som älskar Excel. Du ska ha öga för siffror och text och ska kunna se detaljer.
Det är en mycket självständig tjänst med stor del eget ansvar.


Samtliga arbetsuppgifter i denna kontorstjänst utspelar sig framför en datorskärm. Som person ser vi gärna att du är lättlärd och inte rädd för att ta reda på information själv. Du bör ej ha behov av sociala kontakter i ditt arbete då detta är ett arbete där du jobbar till största delen ensam. Du ska trivas med att sitta ensam framför en skärm för att uppskatta detta jobb.
Vi söker dig som är duktig på datahantering i Excel, du behöver inte vara expert på grafer men du ska kunna sortera data och ta hjälp av formler vid behov. Som person behöver du vara mycket noggrann och strukturerad.
En annan del av tjänsten innebär framtagning av seo-anpassade texter. Så som varumärkesbeskrivningar och produktbeskrivningar. Du bör även kunna hantera enklare bildredigering i Photoshop då du även ska lägga in produktbilder på hemsidan.

ARBETSUPPGIFTER

Hantera produktsortiment i kassasystem och webbdatabas
Begära in nya prislistor från leverantörer.
Göra artikeltvätt i webbdatabasen.
Skriva produktbeskrivningar.
Ta fram produktbilder.
Skriva varumärkesbeskrivningar.
Ta fram/ladda upp färdiga banners.KUNSKAPER
Dator
Mycket goda kunskaper i Excel.
Grunderna i resterande av MS Office-paketet.
Adobe Photoshop (göra enklare redigering av bilder).

Språk
Skriva korrekt svenska.
Kunna skriva långa och innehållsrika texter på begränsad tid.DU ERBJUDER

Lojalitet
Engagemang
Vilja
Nyfikenhet
Intresse
Arbetsmoral
NoggrannhetDU ÄR

Självgående
Initiativtagande
Fokuserad
Strukturerad
Lättlärd
Duktig på Excel
IntrovertVI ERBJUDER

En kärleksfull arbetsplats.
Utbildning och utveckling.
Möjlighet till tillsvidareanställning.
Spännande utvecklingsmöjligheter och chans att påverka arbetsrollen. Visa mindre

Orderadministratör till Twistshake #jobbjustnu

Är du en strukturerad och driven person som vill arbeta i ett snabbväxande företag? Då ska du inte missa den här chansen! Twistshake of Sweden, grundat 2015, är ett företag inom babybranschen med en rasande tillväxt. Vi dubblar försäljningen varje år och finns etablerat i flera länder världen över. Företaget letar efter hard workers som vill växa, tänka, drömma och skapa. Twistshake söker nu en serviceinriktad och kvick person till huvudkontoret i Västerå... Visa mer
Är du en strukturerad och driven person som vill arbeta i ett snabbväxande företag? Då ska du inte missa den här chansen!
Twistshake of Sweden, grundat 2015, är ett företag inom babybranschen med en rasande tillväxt. Vi dubblar försäljningen varje år och finns etablerat i flera länder världen över.
Företaget letar efter hard workers som vill växa, tänka, drömma och skapa.
Twistshake söker nu en serviceinriktad och kvick person till huvudkontoret i Västerås.

Som administratör hos oss kommer du arbeta med kunder över hela världen. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och det kommer bland annat innebära:
· Registrera, bekräfta och fakturera kundorder
· Se till att material, så som produktbilder och produktinformation, finns tillgängliga till våra kunder.
· Skapar och fyller i dokument våra kunder efterfrågar.
Vi söker dig som har arbetat inom service och försäljning tidigare, gärna i en internationell miljö och med liknande uppgifter. Du har en vilja att alltid hjälpa kunden på bästa sätt samtidigt som du är effektiv i ditt arbete. Vi förväntar oss att du snabbt kan lösa uppkomna situationer och ställer krav på dig att leverera inom uppsatta deadlines. Det är viktigt att du är duktig på att kommunicera då du dagligen kommer ha kontakt med våra kunder över hela världen.

Vi ser att du:
Har erfarenhet av dagliga kundkontakter och försäljning.
Trivs att arbeta under tempo och är noggrann, välstrukturerad och serviceinriktad.
Är en stjärna på att kommunicera i tal och skrift, på svenska och engelska.
Trivs i en entreprenörsdriven miljö med snabba beslutsvägar och stort tillväxtfokus.
Har mycket goda kunskaper i officepaketet, främst Excel, samt affärssystem, meriterande om du arbetat i Visma.Stämmer detta in på dig? Ansök tjänsten snarast då den kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Start: Omgående Visa mindre

Orderadministratör till Twistshake #jobbjustnu

Är du en strukturerad och driven person som vill arbeta i ett snabbväxande företag? Då ska du inte missa den här chansen! Twistshake of Sweden, grundat 2015, är ett företag inom babybranschen med en rasande tillväxt. Vi dubblar försäljningen varje år och finns etablerat i flera länder världen över. Företaget letar efter hard workers som vill växa, tänka, drömma och skapa. Twistshake söker nu en serviceinriktad och kvick person till huvudkontoret i Västerå... Visa mer
Är du en strukturerad och driven person som vill arbeta i ett snabbväxande företag? Då ska du inte missa den här chansen!
Twistshake of Sweden, grundat 2015, är ett företag inom babybranschen med en rasande tillväxt. Vi dubblar försäljningen varje år och finns etablerat i flera länder världen över.
Företaget letar efter hard workers som vill växa, tänka, drömma och skapa.
Twistshake söker nu en serviceinriktad och kvick person till huvudkontoret i Västerås.

Som administratör hos oss kommer du arbeta med kunder över hela världen. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och det kommer bland annat innebära:
· Registrera, bekräfta och fakturera kundorder
· Se till att material, så som produktbilder och produktinformation, finns tillgängliga till våra kunder.
· Skapar och fyller i dokument våra kunder efterfrågar.
Vi söker dig som har arbetat inom service och försäljning tidigare, gärna i en internationell miljö och med liknande uppgifter. Du har en vilja att alltid hjälpa kunden på bästa sätt samtidigt som du är effektiv i ditt arbete. Vi förväntar oss att du snabbt kan lösa uppkomna situationer och ställer krav på dig att leverera inom uppsatta deadlines. Det är viktigt att du är duktig på att kommunicera då du dagligen kommer ha kontakt med våra kunder över hela världen.

Vi ser att du:
Har erfarenhet av dagliga kundkontakter och försäljning.
Trivs att arbeta under tempo och är noggrann, välstrukturerad och serviceinriktad.
Är en stjärna på att kommunicera i tal och skrift, på svenska och engelska.
Trivs i en entreprenörsdriven miljö med snabba beslutsvägar och stort tillväxtfokus.
Har mycket goda kunskaper i officepaketet, främst Excel, samt affärssystem, meriterande om du arbetat i Visma.Stämmer detta in på dig? Ansök tjänsten snarast då den kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Start: Omgående Visa mindre

Excelstjärna till Västerås

Ansök    Okt 8    Randstad AB    Backofficepersonal
Arbetsbeskrivning Vi söker dig som älskar Excel och att hantera stora mängder data samtidigt som du trivs i en dynamisk roll i en föränderlig miljö.  Har du dessutom systemvana och kan starta omgående? Då är det dig vi söker! Ta chansen och bli en del av ett företag på framfart.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och för... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som älskar Excel och att hantera stora mängder data samtidigt som du trivs i en dynamisk roll i en föränderlig miljö.  Har du dessutom systemvana och kan starta omgående? Då är det dig vi söker! Ta chansen och bli en del av ett företag på framfart. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.Ansvarsområden
Du kommer att självständigt arbeta med data knuten till artiklar, leverantörer och kunder. Du säkerställer att all information om lagerartiklar är uppdaterad och korrekt. Tjänsten innefattar ansvar för registrering och ändring av produktinformation.. Du kommer också bistå med Intern support av data och rapporter efter behov.Arbetstider
Heltid måndag till fredag 08:00 – 17:00. Kvalifikationer
Du kommer i den här rollen hantera en stor mängd data och vi ser att du som söker har mycket goda kunskaper inom MS Office, speciellt Excel och dess verktyg. Du har goda systemkunskaper och har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. 


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som söker tjänsten är flexibel, noggrann och systematisk. I det dagliga arbetet är du självständig och strukturerad och gillar att jobba med stora mängder data samt med problemlösning. Som person har du lätt för att se samband och viljan att lära dig nya uppgifter. Ansökan
2020-10-16, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Sanna Ullbrand, senior konsultchef, [email protected]Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Sortiment- & produktadministratör

Ansök    Okt 7    Harmoniq AB    Backofficepersonal
Vi söker en sortiment- & produktadministratör som älskar Excel. Du ska ha öga för siffror och text och ska kunna se detaljer. Det är en mycket självständig tjänst med stor del eget ansvar. Samtliga arbetsuppgifter i denna kontorstjänst utspelar sig framför en datorskärm. Som person ser vi gärna att du är lättlärd och inte rädd för att ta reda på information själv. Du bör ej ha behov av sociala kontakter i ditt arbete då detta är ett arbete där du jobbar ... Visa mer
Vi söker en sortiment- & produktadministratör som älskar Excel. Du ska ha öga för siffror och text och ska kunna se detaljer.
Det är en mycket självständig tjänst med stor del eget ansvar.


Samtliga arbetsuppgifter i denna kontorstjänst utspelar sig framför en datorskärm. Som person ser vi gärna att du är lättlärd och inte rädd för att ta reda på information själv. Du bör ej ha behov av sociala kontakter i ditt arbete då detta är ett arbete där du jobbar till största delen ensam. Du ska trivas med att sitta ensam framför en skärm för att uppskatta detta jobb.
Vi söker dig som är duktig på datahantering i Excel, du behöver inte vara expert på grafer men du ska kunna sortera data och ta hjälp av formler vid behov. Som person behöver du vara mycket noggrann och strukturerad.
En annan del av tjänsten innebär framtagning av seo-anpassade texter. Så som varumärkesbeskrivningar och produktbeskrivningar. Du bör även kunna hantera enklare bildredigering i Photoshop då du även ska lägga in produktbilder på hemsidan.

ARBETSUPPGIFTER

Hantera produktsortiment i kassasystem och webbdatabas
Begära in nya prislistor från leverantörer.
Göra artikeltvätt i webbdatabasen.
Skriva produktbeskrivningar.
Ta fram produktbilder.
Skriva varumärkesbeskrivningar.
Ta fram/ladda upp färdiga banners.KUNSKAPER
Dator
Mycket goda kunskaper i Excel.
Grunderna i resterande av MS Office-paketet.
Adobe Photoshop (göra enklare redigering av bilder).

Språk
Skriva korrekt svenska.
Kunna skriva långa och innehållsrika texter på begränsad tid.DU ERBJUDER

Lojalitet
Engagemang
Vilja
Nyfikenhet
Intresse
Arbetsmoral
NoggrannhetDU ÄR

Självgående
Initiativtagande
Fokuserad
Strukturerad
Lättlärd
Duktig på Excel
IntrovertVI ERBJUDER

En kärleksfull arbetsplats.
Utbildning och utveckling.
Möjlighet till tillsvidareanställning.
Spännande utvecklingsmöjligheter och chans att påverka arbetsrollen. Visa mindre

Medarbetare Bokning Export/import

Ansök    Okt 19    Schenker AB    Backofficepersonal
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 76.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss! Till... Visa mer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 76.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss!

Till vårt distrikt i Västerås söker vi dig som gillar att arbeta med utrikestrafik och vill arbeta på vår Bokningsavdelning Export/Import för landtransporter.

Arbetsuppgifter:

* Transportplanering för vår trafik ut i Europa
* Registrering och uppföljning av våra bokningar
* Hantering av transportinformation i våra system.
* Administration såsom hantering av bokningar via telefon, mail, EDI, fakturering och kvalitetskontroller.
* Kontakt med utländska syskonbolag/partners inom Schenker och åkerier/chaufförer.

* Din ledstjärna är kvalitet, du är serviceinriktad och tycker om att hantera flera uppgifter samtidigt.
* Du är drivande, kommunikativ och målinriktad.
* Du trivs med operativt arbete där planering och struktur ligger till grund för att lyckas.
* Du tycker om att jobba i team men kan även jobba självständigt.
* Du har utbildning på minst gymnasienivå och dokumenterad arbetserfarenhet av tull, import och export.
* Du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift.
* Du delar våra värderingar positiv, samarbetsvillig och ansvarsfull

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenhet. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till den här tjänsten.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning omgående. Intervjuer kommer att ske löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt tid.

Arbetsplatsen är placerad på vår terminal i Västerås.

Du söker tjänsten via vår hemsida https://www.dbschenker.com/se-sv/karriaer. Din ansökan med CV och personligt vill vi ha senast den 25/10 2020. På grund av våra höga säkerhetsklassningar är bakgrundskontroll en del av urvalsprocessen.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Network & Linehaul chef Katarina Theander telefon 021-15 11 16


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medarbetare till kunddesk-/trafikledning

Ansök    Sep 10    Schenker AB    Backofficepersonal
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 72.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss! Är d... Visa mer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 72.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss!

Är du ansvarsfull, serviceinriktad, kommunikativ och tycker om att ta egna initiativ? Då är det kanske just dig vi söker till vår kunddesk.

Deskfunktionen är en specialenhet med gedigen och bred erfarenhet inom logistik. Avdelningen erbjuder en unik service som ger betydande mervärden för några av våra kunder.

Arbetsuppgifter för kunddesk ca 90%:· Samordnar och sköter kontakt mellan kunden och Schenker

· Avvikelsehantering där du ansvarar för att skapa och driva utredningarna

· Veckoavstämning internt

· Produktionsmöten tillsammans med kund

· KPI-framtagning månadsvis

· Skapa underlag för faktureringArbetsuppgifter Trafikledning 10%:· Som trafikledare ingår du i ett arbetslag som ansvarar för planering, samordning och optimering av avgående godstransporter

· Dina arbetsuppgifter består av täta kontakter med kunder, transportörer och medarbetare inom företaget

· Administrativt arbete dagligen, såsom att ta emot bokningar från våra kunder via telefon, mail eller via EDI

· Det är viktigt att du är van att hantera flera ärenden samtidigt

· Att du har en god förmåga att lösa uppkomna problem.

· Är analytisk med ett granskade och drivande

· Har ett väl utvecklat kommunikativt arbetssätt

· Är metodisk, noggrann och välorganiserad.

· Du har utbildning på gymnasienivå och gärna även utbildning inom Transport och Logistik eller arbetserfarenhet som motsvarar utbildningen.

· Du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skriftTjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning omgående.

Intervjuer kommer att ske löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt tid.

Arbetsplatsen är placerad på vår terminal i Västerås.

Balans mellan arbete och privatliv

Skicka in ditt CV med personligt brev senast den 2020-09-27 via vårt rekryteringsverktyg här: https://www.dbschenker.com/se-sv/karriaerHar du frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta Network & Linehaul Chef Katarina Theander, tfn: 021-15 11 26 Visa mindre

Projektadministratör till Västerås

Ansök    Sep 16    Jobzone Sverige AB    Backofficepersonal
Vill du koordinera och hjälp projektet? Har du erfarenhet av orderregistrering och fakturering i SAP? Kul! Då kan det vara dig vi söker!v   Om tjänsten Som projektadministratör ansvarar du för att organisera och följa upp arbetet kring projekten. Du hjälper projektledaren med de administrativa delarna, koordinerar projektmedlemmar och ser till att uppgifter utförs. Dina arbetsuppgifter kan bestå av att assistera vid framtagande av projektplan, administ... Visa mer
Vill du koordinera och hjälp projektet? Har du erfarenhet av orderregistrering och fakturering i SAP? Kul! Då kan det vara dig vi söker!v 
 Om tjänsten

Som projektadministratör ansvarar du för att organisera och följa upp arbetet kring projekten.

Du hjälper projektledaren med de administrativa delarna, koordinerar projektmedlemmar och ser till att uppgifter utförs. Dina arbetsuppgifter kan bestå av att assistera vid framtagande av projektplan, administrera informationsflöde, ordna med resor och möten, sammanställa information och dokumentation från övriga i projektet.

Arbetsuppgifter
Som projektadministratör kommer du att koordinerar och hjälpa projektledaren med den administrativa delen i ett projekt, vilket innebär att koordinera projektmedlemmarna och se till att alla uppgifter utförs. Det kommer t ex att innefatta orderregistrering, orderbekräftelse och fakturering. 

Uppdraget kommer att delas 50/50 mellan garanti- och ekonomiteamet.

 Vem söker vi till denna tjänst?
I rollen som projektkoordinator är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du tycker om att arbeta i en central roll där du koordinerar projekt. Då du har många kontaktvägar är det viktigt att du är kommunikativ och är bra på att samarbeta med andra. För att lyckas i rollen är det en framgångsfaktor att du är produktiv, lyhörd och har förmågan att samarbeta i grupp och klarar av att tidvis hantera stressiga situationer.

Krav
- God kunskap av SAP
- Tidigare erfarenhet av orderhantering och fakturering
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Är du även en skicklig användare av Excel och O365 är det meriterande. 

Villkor och förmåner
Detta är ett konsultuppdrag med start omgående där du blir anställd av oss på Jobzone och arbetar hos vår kund.

Startdatum: omgående
Längd: 3 månader
Plats: Västerås
Arbetstid: 100%

I den här rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och därför vill vi att du motiverar dig väl redan i ansökan till oss. Varför passar just du för uppdraget?

 
 
 
Om Jobzone:  


Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision att skapa framgång för individer och organisationer!


Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.


Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!


Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone? Visa mindre

Medarbetare trafikledning

Ansök    Sep 10    Schenker AB    Backofficepersonal
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 72.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss! Om d... Visa mer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 72.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss!

Om du har en positiv inställning till lagarbete och gillar när tempot ibland är högt erbjuder vi jobb i en
miljö där laganda och trivsel är viktiga faktorer.

Arbetsuppgifter

? Som trafikledare ingår du i ett arbetslag som ansvarar för planering, samordning och optimering av avgående godstransporter
? Dina arbetsuppgifter består av täta kontakter med kunder, transportörer och medarbetare inom företaget
? Administrativt arbete dagligen, såsom att ta emot bokningar från våra kunder via telefon, mail eller via EDI
? Delvis arbeta med kunddesk arbete för några av våra större kunder.

? Du är drivande, kommunikativ och målinriktad
? Du trivs med operativt arbete där planering och struktur ligger till grund för att lyckas
? Din ledstjärna är kvalitet, du sätter kunden i fokus och du gillar att hantera flera uppgifter samtidigt
? Du gillar att jobba i team men kan även jobba självständigt
? I din bakgrund ser vi gärna några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller erfarenhet som chaufför.
? Du har vana vid att arbeta i produktionsplaneringssystem eller liknande.
? Du har utbildning på gymnasienivå och gärna även utbildning inom Transport och Logistik eller arbetserfarenhet som motsvarar utbildningen.
? Du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning omgående.
Intervjuer kommer att ske löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt tid.

Arbetsplatsen är placerad på vår terminal i Västerås.

Balans mellan arbete och privatliv

Skicka in ditt CV med personligt brev senast den 2020-09-27 via vårt rekryteringsverktyg här: https://www.dbschenker.com/se-sv/karriaer

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Network & Linehaul chef Katarina Theander telefon 021-15 11 16 Visa mindre

Administratör

ARBETSUPPGIFTER: - Hantera teknisk dokumentation i Alfresco - Arbete i excellistor - Daglig kontakt med kund  - Daglig kontakt med Dokumentansvarig, Projektledare, Teknisk projektledare, konstruktörer/leverantörer - Stötta PL inom dokumentation - Uppdatera Dokumentlistan med aviserade dokument/ritningar - Behjälplig i övrigt administrativt arbete i den mån det behövs. DIN PROFIL: Vi söker dig som har någon form av tidigare administrativ erfarenhet. Det är... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER:
- Hantera teknisk dokumentation i Alfresco
- Arbete i excellistor
- Daglig kontakt med kund 
- Daglig kontakt med Dokumentansvarig, Projektledare, Teknisk projektledare, konstruktörer/leverantörer
- Stötta PL inom dokumentation
- Uppdatera Dokumentlistan med aviserade dokument/ritningar
- Behjälplig i övrigt administrativt arbete i den mån det behövs.

DIN PROFIL:
Vi söker dig som har någon form av tidigare administrativ erfarenhet. Det är meriterande ifall du har arbetat i Alfresco eller Excel. Som person ser vi gärna att du är prestigelös, noggrann och detaljfokuserad.

OM STUDENTWORK
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. 

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun. Visa mindre

Projektkoordinator till Durabilis

Välkommen att söka jobb hos oss som Projektkoordinator Som Projektkoordinator är du med och bygger Sveriges hållbara framtid. Det gör du genom att vara med och forma framtidens cirkulära ekonomi och produktion. Rollen som Projektkoordinator Vi söker en engagerad och utåtriktad person som gillar ordning och reda. Du kommer arbeta ihop med våra projektledare och stötta dem i våra kundprojekt. Vi arbetar mycket med dokumentframtagning och du är med och hål... Visa mer
Välkommen att söka jobb hos oss som Projektkoordinator
Som Projektkoordinator är du med och bygger Sveriges hållbara framtid. Det gör du genom att vara med och forma framtidens cirkulära ekonomi och produktion.

Rollen som Projektkoordinator

Vi söker en engagerad och utåtriktad person som gillar ordning och reda. Du kommer arbeta ihop med våra projektledare och stötta dem i våra kundprojekt.
Vi arbetar mycket med dokumentframtagning och du är med och håller ordning, planerar genomförandet av projekten som ofta har en hård deadline. Du rycker in där det behövs och deltar även aktivt genom att producera olika typer av dokument som ska ingå i leveransen. Du ansvarar för dokumenthanteringssystemet som innehåller alla våra mallar. Du kommer att ha dialog både med kunder och andra projektdeltagare.

Ditt främsta ansvar omfattar följande delar:

- Planera och genomföra våra projekt ihop med projektledaren
- Ansvarig för att få in information från våra kunder
- Ansvara för vår dokumenthantering, mallar och struktur
- Skriva affärsdokument på engelska och svenska


Dina kvalifikationer

- Flytande svenska och engelska i tal och skrift krävs för tjänsten
- Kunskaper inom dokumenthanteringsystem, tex SharePoint
- En stor fördel om du har erfarenhet av EU-bidragsansökningar eller motsvarande ansökningar där kapital anskaffas.


Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som koordinator och har förståelse för vikten av struktur och service i din yrkesroll. Som person ska du vara ansvarsfull, prestigelös och tycka om att ta egna initiativ. Du bör vara flexibel och ha förmåga att prioritera då dina arbetsuppgifter kan komma att variera från dag till dag.

Om Durabilis - Empower with funding!

Det ska vara enkelt att söka finansiering och utveckla bolag. Vi söker kapital samt matchar, genomför och formar projekt kopplat till våra kunders tillväxtstrategi.

Durabilis stödjer företag oavsett storlek med funding och konsulttjänster. Vi hjälper den engagerade entreprenören med snabba stöd men också storbolag att ta betydande klimatkliv med sin verksamhet.

Durabilis Development utgör idag ett globalt nätverk av specialister på området offentlig finansiering.

Via olika typer av nätverk såsom tillväxtverket, EIF, EIB, Energimyndigheten samt europeiska och svenska stödorgan sluter vi avtal med privata innovativa företag. Detta ökar våra möjligheter att skapa attraktiva finansieringslösningar för våra kunder.

Rekryteringsprocessen drivs av Tomas Täuber. Du når honom på [email protected] eller 070 841 86 69 Visa mindre

Medarbetare till kunddesk-/trafikledning

Ansök    Sep 9    Schenker AB    Backofficepersonal
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 72.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss! Är d... Visa mer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 72.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss!

Är du ansvarsfull, serviceinriktad, kommunikativ och tycker om att ta egna initiativ? Då är det kanske just dig vi söker till vår kunddesk.Deskfunktionen är en specialenhet med gedigen och bred erfarenhet inom logistik. Avdelningen erbjuder en unik service som ger betydande mervärden för några av våra kunder.Arbetsuppgifter för kunddesk ca 90%:· Samordnar och sköter kontakt mellan kunden och Schenker· Avvikelsehantering där du ansvarar för att skapa och driva utredningarna· Veckoavstämning internt· Produktionsmöten tillsammans med kund· KPI-framtagning månadsvis· Skapa underlag för faktureringArbetsuppgifter Trafikledning 10%:· Som trafikledare ingår du i ett arbetslag som ansvarar för planering, samordning och optimering av avgående godstransporter· Dina arbetsuppgifter består av täta kontakter med kunder, transportörer och medarbetare inom företaget· Administrativt arbete dagligen, såsom att ta emot bokningar från våra kunder via telefon, mail eller via EDI

· Det är viktigt att du är van att hantera flera ärenden samtidigt

· Att du har en god förmåga att lösa uppkomna problem.

· Är analytisk med ett granskade och drivande

· Har ett väl utvecklat kommunikativt arbetssätt

· Är metodisk, noggrann och välorganiserad.

· Du har utbildning på gymnasienivå och gärna även utbildning inom Transport och Logistik eller arbetserfarenhet som motsvarar utbildningen.

· Du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skriftTjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning omgående.

Intervjuer kommer att ske löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt tid.

Arbetsplatsen är placerad på vår terminal i Västerås.

Balans mellan arbete och privatliv

Skicka in ditt CV med personligt brev senast den 2020-09-27 via vårt rekryteringsverktyg här: https://www.dbschenker.com/se-sv/karriaerHar du frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta Network & Linehaul Chef Katarina Theander, 076-696 1926 Visa mindre

Avtalsekonom till ICA Fastigheter

Ansök    Apr 22    ICA AB    Backofficepersonal
Gillar du att arbeta med affärsnära administration som kännetecknas av kvalitet och en hög servicenivå? Vill du vara en del av en stor koncern men samtidigt få fördelarna av att jobba i ett mindre och dynamiskt företag? ICA Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag inom detaljhandel. Vår övergripande uppgift är att säkra ICAs långsiktiga behov av rätt lokaler på rätt platser. När vi på ICA Fastigheter bygger butiker och utvecklar nya kvarter ... Visa mer
Gillar du att arbeta med affärsnära administration som kännetecknas av kvalitet och en hög servicenivå? Vill du vara en del av en stor koncern men samtidigt få fördelarna av att jobba i ett mindre och dynamiskt företag?

ICA Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag inom detaljhandel. Vår övergripande uppgift är att säkra ICAs långsiktiga behov av rätt lokaler på rätt platser. När vi på ICA Fastigheter bygger butiker och utvecklar nya kvarter förändras platser och samhällen runt omkring. Vi skapar platser som gör skillnad. Tillsammans gör vi, dina 120 kollegor på ICA Fastigheter och 1 300 ICA-handlare varje dag lite enklare för många människor.

Till avdelningen Avtalsadministration söker vi nu en noggrann och strukturerad Avtalsekonom. Vi ansvarar för hyresadministration samt koordinering och bevakning av hyresavtal i egenägda fastigheter och inhyrda lokaler. För att möta den höga förändringstakten inom ICA Fastigheter och omvärlden arbetar vi ständigt med att förenkla och förbättra vardagen för oss och vår omgivning.

Vi erbjuder dig en central och viktig roll där du säkerställer att våra hyresavtal hanteras och aviseras på ett korrekt sätt. Du arbetar affärsnära och i samarbete med Avtalsansvariga, Förvaltare, Avdelningschefer och Affärsområdeschef.

Tjänsten är placerad på ICAs kontor i centrala Västerås och du kommer att ingå i ett team bestående av 10 personer. Det förekommer resor till övriga kontor inom landet där ICA Fastigheter finns representerade.

Arbetsuppgifter

* Handlägga och administrera hyresavtal i vårt hyresaviseringssystem
* Handlägga och bevaka avtalsundertecknande både digitalt och i pappersformat
* Kontering av hyresavier i vårt ekonomisystem
* Ekonomisk uppföljning av hyror inom eget ansvarsområde
* Ärendehantering och avstämningar tillsammans med Avtalsansvariga, Förvaltare och Avtalskoordinator
* Agera support och stöd för affärsområdet och bolaget i fastighetsadministrationsfrågor
* Delta och ta initiativ till avdelningens utveckling inom digitalisering
* Bidra till kontinuerlig förbättring av våra administrativa processer för att skapa möjligheter att möta den höga förändringstakten inom bolaget och omvärlden
* När utrymme ges även arbetsplatsfrågor samt andra för avdelningen förekommande arbetsuppgifter

Din profil

Vi söker dig som har minst 3 års arbetslivserfarenhet som hyresadministratör eller annan likvärdig erfarenhet från fastighetsbranschen. Du trivs i en administrativ roll med många kontaktytor och du bör ha lätt för att bygga goda relationer då rollen innebär samarbete och kontakt med övriga delar av bolaget och ICA Gruppen. Det är meriterande om du har kunskaper inom lokalhyresjuridik samt en för tjänsten relevant utbildning.

Som person är du självgående och bra på att planera och strukturera ditt arbete. Du levererar alltid med noggrannhet och kvalitet. För att lyckas i rollen krävs det att du har en affärsmässighet i ditt tänk samt förmågan att hantera snabba förändringar. Vi har för närvarande en hög takt av utvecklings- och förbättringsprojekt framförallt inom systemstöd, digitalisering och automation och det är därför bra om du är en erfaren systemanvändare. Vi arbetar främst i Microsoft O365 samt fastighetssystemet Property Management. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Kontaktperson

Paulina Schönning, Chef Avtalsadministration

Tel: 072-220 13 43

Sista dag för ansökan

2020-04-26

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Vi på ICA har ett stort behov av att ny kompetens. Vi fortsätter därför att rekrytera som vanligt, även under tider av Corona-smitta. För din och vår säkerhet väljer vi att i första hand genomföra anställningsintervjuer via video och telefon. Välkommen till oss! Visa mindre

Bemanninsgplanerare, Västerås

Ansök    Feb 7    PostNord Sverige    Backofficepersonal
Är du en kvalitetsmedveten, strukturerad och lösningsorienterad person som vill utvecklas i en roll som bemanningsplanerare där din förmåga att se till helheten och samarbetsvilja kommer att komma väl till pass. Bli en del av vårt team Kundservice består av ca 400 medarbetare fördelat på 19 team som besvarar privat och företagskunder via telefon, e-mail, chat och sociala medier. Som Bemanningsplanerare tillhör du ett team av bemanningsplanerare och traf... Visa mer
Är du en kvalitetsmedveten, strukturerad och lösningsorienterad person som vill utvecklas i en roll som bemanningsplanerare där din förmåga att se till helheten och samarbetsvilja kommer att komma väl till pass.

Bli en del av vårt team
Kundservice består av ca 400 medarbetare fördelat på 19 team som besvarar privat och företagskunder via telefon, e-mail, chat och sociala medier. Som Bemanningsplanerare tillhör du ett team av bemanningsplanerare och trafikledare, som arbetar med att planera och fördela arbetet på Postnords kundservice. Huvudansvaret i din roll är att bemanningsplanering genom prognostisering och schemaläggning. Du skapar prognoser, skapar schemaläggning i bemanningssystemet Teleopti, upprättar semesterplaner och samordnar tidsplanering av utbildningar. I rollen ingår även att ta fram daglig och månadsvis avvikelserapportering.

Du har vad som krävs
För att trivas i rollen arbetar du proaktivt, är lösningsorienterad, har initiativförmåga och drivs av att leverera i tid med hög kvalitet. Du har lätt för att arbeta självständigt samtidigt som du är bra på att samarbeta med olika intressenter. Vidare är du ansvarstagande, analytisk och har förmågan att se helheten utan att missa några detaljer. Vi ser att du är strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du har goda kunskaper inom bemanningsplanering och har tidigare arbetat i Teleopti.

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker i enlighet med kollektivavtal.

Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta Anders Alfredsson,  mailto:[email protected].

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/sv/karriar/kontakta-oss/facklig-kontakt/

Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Avtalsekonom till ICA Fastigheter

Ansök    Apr 7    ICA AB    Backofficepersonal
Gillar du att arbeta med affärsnära administration som kännetecknas av kvalitet och en hög servicenivå? Vill du vara en del av en stor koncern men samtidigt få fördelarna av att jobba i ett mindre och dynamiskt företag? ICA Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag inom detaljhandel. Vår övergripande uppgift är att säkra ICAs långsiktiga behov av rätt lokaler på rätt platser. När vi på ICA Fastigheter bygger butiker och utvecklar nya kvarter ... Visa mer
Gillar du att arbeta med affärsnära administration som kännetecknas av kvalitet och en hög servicenivå? Vill du vara en del av en stor koncern men samtidigt få fördelarna av att jobba i ett mindre och dynamiskt företag?

ICA Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag inom detaljhandel. Vår övergripande uppgift är att säkra ICAs långsiktiga behov av rätt lokaler på rätt platser. När vi på ICA Fastigheter bygger butiker och utvecklar nya kvarter förändras platser och samhällen runt omkring. Vi skapar platser som gör skillnad. Tillsammans gör vi, dina 120 kollegor på ICA Fastigheter och 1 300 ICA-handlare varje dag lite enklare för många människor.

Till avdelningen Avtalsadministration söker vi nu en noggrann och strukturerad Avtalsekonom. Vi ansvarar för hyresadministration samt koordinering och bevakning av hyresavtal i egenägda fastigheter och inhyrda lokaler. För att möta den höga förändringstakten inom ICA Fastigheter och omvärlden arbetar vi ständigt med att förenkla och förbättra vardagen för oss och vår omgivning.

Vi erbjuder dig en central och viktig roll där du säkerställer att våra hyresavtal hanteras och aviseras på ett korrekt sätt. Du arbetar affärsnära och i samarbete med Avtalsansvariga, Förvaltare, Avdelningschefer och Affärsområdeschef.

Tjänsten är placerad på ICAs kontor i centrala Västerås och du kommer att ingå i ett team bestående av 10 personer. Det förekommer resor till övriga kontor inom landet där ICA Fastigheter finns representerade.

Arbetsuppgifter

* Handlägga och administrera hyresavtal i vårt hyresaviseringssystem
* Handlägga och bevaka avtalsundertecknande både digitalt och i pappersformat
* Kontering av hyresavier i vårt ekonomisystem
* Ekonomisk uppföljning av hyror inom eget ansvarsområde
* Ärendehantering och avstämningar tillsammans med Avtalsansvariga, Förvaltare och Avtalskoordinator
* Agera support och stöd för affärsområdet och bolaget i fastighetsadministrationsfrågor
* Delta och ta initiativ till avdelningens utveckling inom digitalisering
* Bidra till kontinuerlig förbättring av våra administrativa processer för att skapa möjligheter att möta den höga förändringstakten inom bolaget och omvärlden
* När utrymme ges även arbetsplatsfrågor samt andra för avdelningen förekommande arbetsuppgifter

Din profil

Vi söker dig som har minst 3 års arbetslivserfarenhet som hyresadministratör eller annan likvärdig erfarenhet från fastighetsbranschen. Du trivs i en administrativ roll med många kontaktytor och du bör ha lätt för att bygga goda relationer då rollen innebär samarbete och kontakt med övriga delar av bolaget och ICA Gruppen. Det är meriterande om du har kunskaper inom lokalhyresjuridik samt en för tjänsten relevant utbildning.

Som person är du självgående och bra på att planera och strukturera ditt arbete. Du levererar alltid med noggrannhet och kvalitet. För att lyckas i rollen krävs det att du har en affärsmässighet i ditt tänk samt förmågan att hantera snabba förändringar. Vi har för närvarande en hög takt av utvecklings- och förbättringsprojekt framförallt inom systemstöd, digitalisering och automation och det är därför bra om du är en erfaren systemanvändare. Vi arbetar främst i Microsoft O365 samt fastighetssystemet Property Management. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Kontaktperson

Paulina Schönning, Chef Avtalsadministration

Tel: 072-220 13 43Sista dag för ansökan

2020-04-22ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Vi på ICA har ett stort behov av att ny kompetens. Vi fortsätter därför att rekrytera som vanligt, även under tider av Corona-smitta. För din och vår säkerhet väljer vi att i första hand genomföra anställningsintervjuer via video och telefon. Välkommen till oss! Visa mindre

Försäkringsbolaget SFB söker Junior Backofficemedarbetare

Vill du utvecklas med oss? Försäkringsbolaget SFB söker junior Backofficemedarbetare.  Svenska Fribrevsbolaget, SFB:s, affärsidé är att erbjuda en kostnadseffektiv och transparent lösning på svenska pensionssparares fribrevssituation. Hos oss får du möjlighet att arbeta hos ett av de mest spännande försäkringsbolagen i Sverige och det finns fantastiska möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med bolaget. Till backoffice i Västerås söker vi nu en me... Visa mer
Vill du utvecklas med oss?
Försäkringsbolaget SFB söker junior Backofficemedarbetare. 
Svenska Fribrevsbolaget, SFB:s, affärsidé är att erbjuda en kostnadseffektiv och transparent lösning på svenska pensionssparares fribrevssituation. Hos oss får du möjlighet att arbeta hos ett av de mest spännande försäkringsbolagen i Sverige och det finns fantastiska möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med bolaget.
Till backoffice i Västerås söker vi nu en medarbetare för självständigt arbete i bolagets administrativa huvudprocess. Arbetet innebär att hantera och administrera flyttärenden från såväl interna som externa distributörer. Kontroll och uppföljning av ärenden är även en viktig del av arbetsuppgifterna samt digital smart arkivering.
Vi tror att du har en relativt färsk examen från universitet/ högskola. Eventuellt har du arbetat något eller ett par år inom administration på försäkringsbolag eller bank.
Viktiga egenskaper:
Mycket god IT-vana inkl. goda kunskaper av officepaketet.
Driven och initiativtagande.
Serviceminded och bra på att kommunicera över mejl/telefon.
Meriterande:
Utbildning inom ekonomi på högskolenivå.
Arbetat med digital administration.
Omfattning: Heltid, placeringsort Västerås. Fast lön.
 
Sista ansökningsdag 17 januari 2020.
För frågor kring tjänsten, kontakta Maria Engzell 073-746 18 86.
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Skicka CV samt personligt brev till [email protected]


Mer om Svenska Fribrevsbolaget Försäkring AB:
Svenska Fribrevsbolaget, SFB är Sveriges första och enda försäkringsbolag byggt och anpassat för fribrev. Ett fribrev är en pensionsförsäkring där inbetalningen upphört och skapas t.ex. då du byter arbetsgivare. En tjänsteman kommer i genomsnitt ha 8 st. fribrev utspridda hos olika pensionsbolag under sin livstid. Den 1:a januari 2020 träder en ny lag i kraft i Sverige som utökar möjligheten att samla och flytta fribrev, vilket kan resultera i lägre avgifter, högre avkastning och mer i pension. SFBs affärsidé är att erbjuda en kostnadseffektiv och transparent lösning på svenska pensionssparares fribrevsituation.


Koncernens resa startade 2012 med jämförelsetjänsten Pensiono.se. som bl.a. har utsetts till årets förmedlare, vunnit Guldstänk, nominerats till Guldkanten av Statens Pensionsverk och fått stor uppmärksamhet i media. Teamet i koncernen har gedigen erfarenhet av pensionsmarknaden, kapitalförvaltning och affärsutveckling. Här får du möjlighet att komma till ett av de mest spännande försäkringsbolagen i Sverige och en fantastisk möjlighet att växa med bolaget.


All rekryteringshjälp undanbedes bestämt. Visa mindre

Avtalskoordinator

Ansök    Nov 26    ICA Fastigheter AB    Backofficepersonal
Gillar du att arbeta med affärsnära administration som kännetecknas av kvalitet och en hög servicenivå? Vill du jobba på ett av Sveriges största fastighetsbolag inom detaljhandeln? Vill du vara en del av en stor koncern men samtidigt få fördelarna av att jobba i ett mindre och dynamiskt företag? ICA Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag inom detaljhandel. Den övergripande uppgiften är att säkra ICAs långsiktiga behov av rätt lokaler på rä... Visa mer
Gillar du att arbeta med affärsnära administration som kännetecknas av kvalitet och en hög servicenivå? Vill du jobba på ett av Sveriges största fastighetsbolag inom detaljhandeln? Vill du vara en del av en stor koncern men samtidigt få fördelarna av att jobba i ett mindre och dynamiskt företag?

ICA Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag inom detaljhandel. Den övergripande uppgiften är att säkra ICAs långsiktiga behov av rätt lokaler på rätt platser. När vi på ICA Fastigheter bygger butiker och utvecklar nya kvarter förändras platser och samhällen runt omkring. Vi skapar platser som gör skillnad. Tillsammans gör vi, dina 110 kollegor på ICA Fastigheter och 1 300 ICA-handlare varje dag lite enklare för många människor.

Vi söker nu en noggrann och strukturerad Avtalskoordinator till avdelningen Avtalsadministration. Avtalsadministration ansvarar för hyres- och avtalsadministration före, under och efter avtalstiden.

ICA Fastigheteter erbjuder dig en central och viktig roll där du säkerställer att uppsägningar och framskrivningar hanteras på ett korrekt sätt. Du arbetar affärsnära och i samarbete med bl.a. Avtalsansvariga, Avdelningschefer och Affärsområdeschef.

Arbetsuppgifter

Som Avtalskoordinator hos oss arbetar du främst med avtalsrelationer i inhyrda lägen. Tjänsten är placerad på ICA's kontor i Västerås och du kommer att ingå i ett team bestående av 10 personer. Det förekommer resor till övriga kontor där ICA Fastigheter finns representerade.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är;

* Handlägga och administrera uppsägningar samt bevaka ärenden i hyresnämnden
* Handlägga och bevaka framskrivningar till investeringskommittéer
* Ärendehantering och avstämningar tillsammans med Avtalsansvariga och Avtalsekonomer
* Bistå och avlasta Avtalsekonomer vid arbetstoppar
* Agera support och stöd för affärsområdet och bolaget i fastighetsadministrationsfrågor
* Delta i avdelningens utveckling och digitalisering
* Bidra till kontinuerlig förbättring av våra administrativa processer för att skapa möjligheter att möta den höga förändringstakten inom bolaget och omvärlden.
* När utrymme ges även arbetsplatsfrågor samt andra för avdelningen förekommande arbetsuppgifter.

Din profil

Vi söker dig som har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom administration och/eller ekonomi, gärna i en dynamisk miljö. Du trivs i en administrativ roll med många kontaktytor och du bör ha lätt för att bygga goda relationer då rollen innebär samarbete och kontakt med övriga delar av bolaget och ICA Gruppen. Det är meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen och/eller kunskap inom lokalhyresjuridik, samt en för tjänsten relevant utbildning.

Som person är du självgående och gillar att planera och strukturera ditt arbete. Du levererar alltid med noggrannhet och kvalitet. Vi har för närvarande en hög takt av utvecklings- och förbättringsprojekt framförallt inom systemstöd, digitalisering och automation och det är därför bra om du är en erfaren systemanvändare. Vi arbetar främst i Office 365 samt fastighetssystemet Property Management. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

För att lyckas i rollen krävs det att du har en affärsmässighet i ditt tänk och förmåga att hantera snabba förändringar.

Kontakt

Vid frågor gällande tjänsten kontakta rekryterande chef Paulina Schönning, Avtalsadministration, på tel.nr 072-220 13 43

Sista dag för ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 8 december 2019. Urvalet kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Läs mer om ICA Fastigheter på www.icafastigheter.se och ICA Gruppen på www.icagruppen.se. Visa mindre

Administratör/Kundtjänst

Är du en driven och serviceorienterad person som gillar att ha en övergripande roll som spindeln i nätet? Just nu har vi olika typer av administrativa tjänster på ingång. Exempel på dessa är kundsupport, orderadministratör, receptionist, telefonist, VD-assistent och kundtjänstmedarbetare. Vem söker vi till denna tjänst Vi söker dig som är en skicklig administratör och som kan hantera många frågor samtidigt. Du ska ha en känsla för service och en god för... Visa mer
Är du en driven och serviceorienterad person som gillar att ha en övergripande roll som spindeln i nätet?
Just nu har vi olika typer av administrativa tjänster på ingång. Exempel på dessa är kundsupport, orderadministratör, receptionist, telefonist, VD-assistent och kundtjänstmedarbetare.


Vem söker vi till denna tjänst
Vi söker dig som är en skicklig administratör och som kan hantera många frågor samtidigt. Du ska ha en känsla för service och en god förmåga att självständigt prioritera, strukturera och driva dina arbetsuppgifter med gott resultat. Tjänsterna ställer även krav på att du har en god kommunikativ förmåga.


Krav
För att passa för rollen ser vi gärna att du har:
• erfarenhet av liknande roller inom administration/kundservice/orderhantering
• goda systemvana och trivs med att kommunicera via telefon och mail
• goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• goda kunskaper/erfarenheter inom Office 365 med fokus på Word och Excel
• Har du erfarenhet av att ha arbetat i olika affärssystem är det meriterande, t ex SAP

Tillsättning
Anställningen kan antingen bli en uthyrning där du blir anställa hos oss på Jobzone eller som en direktrekrytering där du blir anställd direkt av vår kund.


Om Jobzone Sverige
Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge.
Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.

Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter.
Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone? Visa mindre

Mälarenergi Elnät söker Mätingenjör

Ansök    Aug 29    Mälarenergi AB    Backofficepersonal
Om arbetsplatsen Avdelningen Marknad och Mättjänster har ett övergripande ansvar för Mälarenergi Elnät ABs kundrelationer och vi möter dagligen våra kunder i mätning, avräkning och debitering samt anslutningsärenden och externa tjänster. Vi är idag 38 personer på avdelningen som är uppdelad på Projekt och System, Mättjänster Drift, Mättjänster Fält samt Sälj och Marknad. Arbetsuppgifter I processen Mäta, Avräkna och Debitera så levererar vi mätvärden både... Visa mer
Om arbetsplatsen
Avdelningen Marknad och Mättjänster har ett övergripande ansvar för Mälarenergi Elnät ABs kundrelationer och vi möter dagligen våra kunder i mätning, avräkning och debitering samt anslutningsärenden och externa tjänster. Vi är idag 38 personer på avdelningen som är uppdelad på Projekt och System, Mättjänster Drift, Mättjänster Fält samt Sälj och Marknad.

Arbetsuppgifter
I processen Mäta, Avräkna och Debitera så levererar vi mätvärden både till Elnät, Mälarenergikoncernen och externa kunder. Våra erbjudanden är bland annat insamlade mätvärden för t.ex. el, fjärrvärme, fjärrkyla och vatten vilket omfattar totalt cirka 140 000 mätpunkter. Vi är även delaktiga i ett av de största investeringsprojekten som kommer genomföras på Mälarenergi Elnät AB de närmsta åren. Nya krav kring mätvärdesinsamling driver ett utbyte av över 100 000 mätare i vårt nät.

Som mätingenjör tillhör du Driftgruppen som idag består av fem personer. Gruppen har ett gemensamt ansvar för allt från en monterad mätare i fält, via mätvärdesinsamling samt avräkning och rapportering, fram till faktura hos kund. Då processen är komplex och elmarknaden är föränderlig, så kommer arbetsuppgifterna över tid förändras. Arbetsuppgifterna är idag en blandning av repetitiva uppgifter samt problemlösning, utveckling och förbättringsarbete i ett högt tempo.

Din profil
Du skall ha arbetat med olika typer av IT-system och gärna även med förbättringsarbete. Då energibranschen idag präglas av automatisering och digitalisering ser vi gärna att du har erfarenhet inom dessa områden. Det är meriterande om du har läst en utbildning inriktat mot elkraft.

Som mätingenjör behöver man vara stresstålig och klara av att hantera flera uppgifter samtidigt och detta med bibehållen noggrannhet och stort kundfokus. Vid månadsbryten kan det vara mycket att göra och då gäller det att hålla sig lugn och fokusera på att hålla en hög kvalitet i arbetet. Du ska kunna se förbättringsmöjligheter, både processeffektivisering och nya innovativa lösningar, som du gärna driver i hamn. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Du identifierar dig med våra värderingar, Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss.

Övrigt
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten. 

Besök gärna Jobba i Västerås på Jobba i Västerås, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer: Jobba hos Mälarenergi AB

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.


Mälarenergi Elnät AB är ett dotterbolag till Mälarenergi AB och driver elnätsverksamhet i Västra Mälardalen. Företaget har 104 000 anslutna kunder och arbetar ständigt med att förädla elnätet för att säkerställa elleveranserna. Utöver elöverföring erbjuder Mälarenergi Elnät sina kunder entreprenad- och övriga tjänster inom mätning, drift, underhåll och anläggningsprojekt inom elkraft, främst i Mälardalsregionen. Bolaget har 165 anställda, omsätter ca 560 MSEK och har gjort investeringar i elnätet på ca 600 miljoner de senaste 5 åren. Visa mindre

Insuretech försäkringsbolaget SFB söker backoffice medarbetare

Svenska Fribrevsbolaget, SFB är Sveriges första och enda försäkringsbolag byggt och anpassat för fribrev. Ett fribrev är en pensionsförsäkring där inbetalningen upphört och skapas t.ex. då du byter arbetsgivare. En tjänsteman kommer i genomsnitt ha 8 st. fribrev utspridda hos olika pensionsbolag under sin livstid. Den 1:a januari 2020 förväntas en ny lag införas i Sverige vilken utökar möjligheten att samla och flytta fribrev, vilket kan resultera i lägre ... Visa mer
Svenska Fribrevsbolaget, SFB är Sveriges första och enda försäkringsbolag byggt och anpassat för fribrev. Ett fribrev är en pensionsförsäkring där inbetalningen upphört och skapas t.ex. då du byter arbetsgivare. En tjänsteman kommer i genomsnitt ha 8 st. fribrev utspridda hos olika pensionsbolag under sin livstid. Den 1:a januari 2020 förväntas en ny lag införas i Sverige vilken utökar möjligheten att samla och flytta fribrev, vilket kan resultera i lägre avgifter, högre avkastning och mer i pension. SFBs affärsidé är att erbjuda en kostnadseffektiv och transparent lösning på svenska pensionssparares fribrevssituation.Koncernens resa startade 2012 med jämförelsetjänsten Pensiono.se. som bl.a. har utsetts till årets förmedlare, vunnit Guldstänk, nominerats till Guldkanten av Statens Pensionsverk och fått stor uppmärksamhet i media. Teamet i koncernen har gedigen erfarenhet av pensionsmarknaden, kapitalförvaltning och affärsutveckling. Här får du möjlighet att komma till ett av de mest spännande insuretechbolagen i Sverige!Till backoffice i Västerås söker vi nu en medarbetare för självständigt arbete i bolagets administrativa huvudprocess. Arbetet innebär att hantera och administrera flyttärenden från såväl interna som externa distributörer. Kontroll och uppföljning av ärenden är även en viktig del av arbetsuppgifterna samt digital smart arkivering. Denna medarbetare kommer arbeta nära Processchef och IT-chef och behöver kunna ta sig an nya uppgifter snabbt och genomföra dem självständigt och lösningsorienterat. I tjänsten kommer du rapportera till Processchef.Vi tror att du arbetat några år inom försäkringsbolag, förmedlarbolag eller bank och har goda kunskaper kring sparande och pensionsförsäkringar.Viktiga egenskaper: Mycket god IT-vana inkl. goda kunskaper av officepaketetDriven och initiativtagandeOrdningsam och struktureradNoggrann och effektivPlikttrogen och ödmjuk inför nya uppgifterService minded och bra på att kommunicera över mejl/telefon.Meriterande: Erfarenhet från arbete med flytträtt.Utbildning inom ekonomiErfarenhet av fakturering och fakturahantering, kännedom av Fortknox/PaletteArbetat med digital administrationOmfattning:Heltid, placeringsort Västerås. Fast lön.För frågor kring tjänsten, kontakta Stephanie Bennström 021-475 05 53Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.Mejla CV och ansökan till [email protected] Visa mindre

Teknisk innesäljare sökes till vår Marknadsavdelning i Västerås

Nu har du chansen att jobba med strategiskt försäljning mot byggbranschen i en roll med mycket kundkontakt på ett marknadsledande företag med ca 200 kollegor i Sverige fördelat på flera orter.Vårt erbjudandeCelsa Steel Service är marknadsledande inom armering. I denna tjänst som teknisk innesäljare kommer du vara involverad i både små och stora byggprojekt, samt skapa kontakter i hela byggbranschen.Vi erbjuder en roll som har en stor inverkan på försäljnin... Visa mer
Nu har du chansen att jobba med strategiskt försäljning mot byggbranschen i en roll med mycket kundkontakt på ett marknadsledande företag med ca 200 kollegor i Sverige fördelat på flera orter.Vårt erbjudandeCelsa Steel Service är marknadsledande inom armering. I denna tjänst som teknisk innesäljare kommer du vara involverad i både små och stora byggprojekt, samt skapa kontakter i hela byggbranschen.Vi erbjuder en roll som har en stor inverkan på försäljningen inom detta kundsegment där du delar arbetsuppgifter med flera kollegor samt ingår i Celsas marknadsavdelning på ca 30 personer.TjänstenVi söker en medarbetare som kommer att arbeta med innesälj ut mot våra kunder. Som teknisk innesäljare kommer du att skapa många värdefulla relationer och kontakter med kunder, arbetsplatsers ledning på små, stora, enkla men också komplexa byggprojekt inom nyproduktion av anläggning och bostad.Tjänsten innefattar delansvar för olika byggprojekt och med kontinuerlig kontakt med entreprenörer förmedlar du deras önskemål till produktionen som finns i Västerås, Halmstad och Vännäs. Du kommer att sitta i fräscha lokaler i Västerås och tillhöra ett team på tio personer som är stationerade på två kontor i Sverige.ArbetsuppgifterI din roll ingår att framförallt jobba med kundens byggprojekt med orderläggning, leveransplanering och merförsäljning av våra armeringsprodukter och dess tillbehör.Du är ansvarig för kundnöjdhet och kontinuerlig affärsutveckling med befintliga kunder samt bistår regionansvarig vid uppstart av nya kundprojekt. Likaså kommer du ha tät kontakt med företagets egna produktion och transportplanering.Vem är du?Vi söker dig som har erfarenhet av kund- eller leverantörskontakt. Har du en byggteknisk utbildning alternativt har arbetslivserfarenhet inom området bygg så är detta meriterande men inget krav.Du har en positiv och lösningsorienterad inställning samt lätt för att se helheten. För att lyckas i tjänsten är du resultatinriktad, har lätt för att skapa goda relationer och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har en hög affärsmässighet och ett professionellt arbetssätt. Vidare är du kvalitetsmedveten och har en god struktur i din administration. Du är en person som kan ta ansvar för och driva egna processer samt skapa kontakter och underhålla befintliga kundrelationer.AnsökanUrval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Ansökan innehållande personligt brev och CV mailas till: [email protected] frågor om tjänsten:Teknisk säljchef: Morgan Engdahl, 035-15 41 18.Sista ansökningsdag 2019-08-31.Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.Vi undanber oss all typ av kontakt från bolag som tillhandahåller rekrytering- och eller någon form av CV-tjänster.Om CelsaCelsa Steel Service AB är Sveriges ledande leverantör av armeringsprodukter och tjänster till byggindustrin. Huvudkontoret är placerat i Halmstad med tillverkningsorter och logistikcentra i Halmstad, Västerås och Vännäs. Försäljningskontor finns i hela Sverige från Ystad i söder till Umeå i norr. Vi är idag ca 200 anställda och vår verksamhet i Sverige omsätter ca 900 Mkr. Celsa Steel Service AB ägs av en av Europas största stålkoncerner, Celsa GroupTM. Visa mindre

Kundvärd felanmälan

Ansök    Jul 10    Bostads AB Mimer    Backofficepersonal
Mimer står inför stora utmaningar. Vi är med och utvecklar våra bostadsområden och hela staden i en mängd spännande projekt. Nu söker vi en kundvärd till vår felanmälan som kan vara med och fortsätta utveckla Mimer till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Som medarbetare på Mimer är du en viktig del av vår vision - att bli Sveriges bästa bostadsföretag. För att lyckas måste vi ha nöjda kunder, kvalitetssäkra vår verksamhet och vara en riktigt bra arbetsgi... Visa mer
Mimer står inför stora utmaningar. Vi är med och utvecklar våra bostadsområden och hela staden i en mängd spännande projekt. Nu söker vi en kundvärd till vår felanmälan som kan vara med och fortsätta utveckla Mimer till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Som medarbetare på Mimer är du en viktig del av vår vision - att bli Sveriges bästa bostadsföretag. För att lyckas måste vi ha nöjda kunder, kvalitetssäkra vår verksamhet och vara en riktigt bra arbetsgivare. Totalt är vi cirka 155 medarbetare som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra kärnvärden Omtanke, Nytänkande och Engagemang.

Som kundvärd felanmälan ansvarar du för att på ett affärsmässigt och kundorienterat sätt ta emot och fördela företagets serviceanmälningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Kundkontakter via telefon och andra kanaler, såsom mejl och webb
- Tolka kundernas frågor så grundligt och noggrant som möjligt
- Administration kring ärendehantering
- Fördela och besvara ärenden som kommer till vår Felanmälan

Kompetens

- Minst 3 års erfarenhet av att arbeta med service mot kund
- God datorvana samt bra kunskaper i Officepaketet
- Svenska och engelska i tal och skrift, övriga språkkunskaper är meriterande
- Meriterande med kännedom om fastighetsbranschen och fastighetsteknik

Personliga egenskaper

Serviceinriktad, är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt beteende. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig i att leverera lösningar.

Strukturerad, planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar .

Samarbetsförmåga, arbetar bra tillsammans med andra människor. Relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Muntlig kommunikation, talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten. Lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar sig till situationen.

Tydlig, kommunicerar på ett tydligt sätt. Säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Påminner och följer upp.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 11 augusti 2019, men vi rekryterar löpande. Visa mindre

Kundvärd felanmälan

Ansök    Jul 2    Bostads AB Mimer    Backofficepersonal
Mimer står inför stora utmaningar. Vi är med och utvecklar våra bostadsområden ochhela staden i en mängd spännande projekt. Nu söker vi en kundvärd till vår felanmälan som kan vara med ochfortsätta utveckla Mimer till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Som medarbetare på Mimer är du en viktig del av vår vision - att bli Sveriges bästa bostadsföretag. För att lyckas måste viha nöjda kunder, kvalitetssäkra vår verksamhet och vara en riktigt bra arbetsgivar... Visa mer
Mimer står inför stora utmaningar. Vi är med och utvecklar våra bostadsområden ochhela staden i en mängd spännande projekt. Nu söker vi en kundvärd till vår felanmälan som kan vara med ochfortsätta utveckla Mimer till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Som medarbetare på Mimer är du en viktig del av vår vision - att bli Sveriges bästa bostadsföretag. För att lyckas måste viha nöjda kunder, kvalitetssäkra vår verksamhet och vara en riktigt bra arbetsgivare.Totalt är vi cirka 155 medarbetare som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra kärnvärden Omtanke, Nytänkande och Engagemang.

Som kundvärd felanmälan ansvarar du för att på ett affärsmässigt och kundorienterat sätt ta emot och fördela företagets serviceanmälningar.?

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Kundkontakter via telefon och andra kanaler, såsom mejl och webb
- Tolka kundernas frågor så grundligt och noggrant som möjligt
- Administration kring ärendehantering?
- Fördela ochbesvara ärenden som kommer till vår Felanmälan

Kompetens

- Minst 3 års erfarenhet av att arbeta med service mot kund?
- God datorvana samtbra kunskaper i Officepaketet?
- Svenska och engelska i tal och skrift, övriga språkkunskaper är meriterande?
- Meriterande med kännedom om fastighetsbranschen och fastighetsteknik

Personliga egenskaper??

Serviceinriktad, är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt beteende. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig i att leverera lösningar.?

Strukturerad, planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar?.

Samarbetsförmåga, arbetar bra tillsammans med andra människor. Relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.?

Muntlig kommunikation, talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten. Lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar sig till situationen.?

Tydlig, kommunicerar på ett tydligt sätt. Säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Påminner och följer upp.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.Sista ansökningsdag är den 11 augusti 2019, men vi rekryterar löpande. Visa mindre

Kontorsservice

Ansök    Jul 2    Skatteverket    Backofficepersonal
Trivs du bäst med mycket eget ansvar i en varierande vardag där ingen dag är den andra lik? Vi söker dej som vill göra det där lilla extra, är serviceinriktad har öga för detaljer och dessutom vill bidra med en positiv inställning till din omgivning. Om jobbet Tjänsten på kontorsservice innebär att du är placerad vid en sektion där du tillsammans med dina kollegor arbetar med i huvudsak med vaktmästeri och administration. Du hanterar arbetsplatsservic... Visa mer
Trivs du bäst med mycket eget ansvar i en varierande vardag där ingen dag är den andra lik? Vi söker dej som vill göra det där lilla extra, är serviceinriktad har öga för detaljer och dessutom vill bidra med en positiv inställning till din omgivning.

Om jobbet

Tjänsten på kontorsservice innebär att du är placerad vid en sektion där du tillsammans med dina kollegor arbetar med i huvudsak med vaktmästeri och administration.
Du hanterar arbetsplatsservice, felanmälningar, beställningar, bilhantering, utfärdar tjänstekort samt godshantering, tunga lyft kan förekomma.

Tjänsten innebär att vara ansvarig för kontorsservicen på flera orter vilket betyder att driva och leda lämpliga forum för information och dialog.

Sektionen har verksamhet på 3 orter Enköping, Solna och Västerås. I Enköping och Västerås arbetar vi med kontorsservice och i Solna med Café- och mötesservice. Vi jobbar över sektionsgränserna vilket innebär resor till närliggande orter.

På sektionen är vi 19 kollegor varav 18 är placerade i Solna och 1 i Västerås. Du tillhör sektion Kontorsservice 2 på Kontorsserviceenheten på Administrativa avdelningen, med placering i Västerås.

Om dig
För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Skatteverket behöver du vara lyhörd, tänka nytt och ta ansvar. Du ska också leva upp till vår https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs/skatteverketsmedarbetarpolicy.4.5c281c7015abecc2e2010e5b.html.

I det här jobbet ska du:

- ha god samarbetsförmåga och vara serviceinriktad
- vara flexibel samt kunna se till helheten
- vara initiativtagande och driven
- ha goda språkkunskaper i svenska i tal och skrift
- har ett strukturerat arbetssätt

Du ska även ha:

- en avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg
- god kunskap och erfarenhet av vaktmästeri och/eller serviceyrket 
- B-körkort 

Det är önskvärt att du har aktuell erfarenhet av arbete som servicetjänsteman, administratör eller vaktmästare med liknande arbetsuppgifter och tidigare erfarenhet av att vara ansvarig och leda och driva informationsmöten och forum.

Anställningen är tillsvidare och kan inledas med provanställning i sex månader.

Arbetsuppgifterna är placerade i säkerhetsklass och vi kommer att genomföra en säkerhetsprövning med registerkontroll före beslut om anställning.

På https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs.4.18e1b10334ebe8bc80004.html kan du exempelvis läsa om vårt uppdrag och inriktning, fördelarna med att jobba hos oss och hur det går till när du söker våra jobb.

Välkommen med din ansökan!


Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och att motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt. Visa mindre

Transportadministratör Västerås

Ansök    Apr 10    Randstad AB    Backofficepersonal
Transportadministratör Nu söker vi dig som vill arbeta med trasportadministration och har tidigare erfarenhet inom transport, logistik eller administration. Vi ser gärna att du är organiserad med en känsla för ordning och reda? med en god social förmåga som trivs med breda kontaktytor? Du behöver kunna starta omgående och arbeta hela sommaren. Start: Omgående tom mitten på augusti Ort: Västerås Arbetsbeskrivning Som transportadministratör arbetar du ... Visa mer
Transportadministratör
Nu söker vi dig som vill arbeta med trasportadministration och har tidigare erfarenhet inom transport, logistik eller administration. Vi ser gärna att du är organiserad med en känsla för ordning och reda? med en god social förmåga som trivs med breda kontaktytor? Du behöver kunna starta omgående och arbeta hela sommaren.

Start: Omgående tom mitten på augusti

Ort: Västerås

Arbetsbeskrivning
Som transportadministratör arbetar du med breda kontaktytor och dina arbetsuppgifter varierar från att förbereda ärenden, ta fram information från databaser och sammanställa material. Du har kontakt med chaufförer, planerar åkscheman och dirigerar bilar.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Kvalifikationer

Som tranportadministratör är till fördel om du har tidigare erfarenhet av arbete inom transport, logistik och administration. Rollen kräver att du är organiserad, kan prioritera utefter rådande behov och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du behöver även behärska Windows Office samt ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du noggrann och har en stark känsla för ordning och reda – dessutom är du flexibel eftersom du ofta kommer att vara tvungen att omprioritera i din vardag. Arbetet innebär också många kontaktytor både internt och externt, vilket ställer stora krav på den sociala förmågan

För att lyckas i rollen krävs att du trivs med att ge service, möta olika sorters människor och har rätt driv.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Sista ansökningsdag: 2019-04-24, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Sanna Ullbrand Konsultchef, [email protected] [ mailto:[email protected] ] Visa mindre

Teknisk innesäljare sökes till vår Marknadsavdelning i Västerås

Nu har du chansen att jobba med strategiskt försäljning mot byggbranschen i en roll med mycket kundkontakt på ett marknadsledande företag med ca 200 kollegor i Sverige fördelat på flera orter.Vårt erbjudandeCelsa Steel Service är marknadsledande inom armering. I denna tjänst som teknisk innesäljare kommer du vara involverad i både små och stora byggprojekt, samt skapa kontakter i hela byggbranschen.Vi erbjuder en roll som har en stor inverkan på försäljnin... Visa mer
Nu har du chansen att jobba med strategiskt försäljning mot byggbranschen i en roll med mycket kundkontakt på ett marknadsledande företag med ca 200 kollegor i Sverige fördelat på flera orter.Vårt erbjudandeCelsa Steel Service är marknadsledande inom armering. I denna tjänst som teknisk innesäljare kommer du vara involverad i både små och stora byggprojekt, samt skapa kontakter i hela byggbranschen.Vi erbjuder en roll som har en stor inverkan på försäljningen inom detta kundsegment där du delar arbetsuppgifter med flera kollegor samt ingår i Celsas marknadsavdelning på ca 30 personer.TjänstenVi söker en medarbetare som kommer att arbeta med innesälj ut mot våra kunder. Som teknisk innesäljare kommer du att skapa många värdefulla relationer och kontakter med kunder, arbetsplatsers ledning på små, stora, enkla men också komplexa byggprojekt inom nyproduktion av anläggning och bostad.Tjänsten innefattar delansvar för olika byggprojekt och med kontinuerlig kontakt med entreprenörer förmedlar du deras önskemål till produktionen som finns i Västerås, Halmstad och Vännäs. Du kommer att sitta i fräscha lokaler i Västerås och tillhöra ett team på tio personer som är stationerade på två kontor i Sverige.ArbetsuppgifterI din roll ingår att framförallt jobba med kundens byggprojekt med orderläggning, leveransplanering och merförsäljning av våra armeringsprodukter och dess tillbehör.Du är ansvarig för kundnöjdhet och kontinuerlig affärsutveckling med befintliga kunder samt bistår regionansvarig vid uppstart av nya kundprojekt. Likaså kommer du ha tät kontakt med företagets egna produktion och transportplanering.Vem är du?Vi söker dig som har erfarenhet av kund- eller leverantörskontakt. Har du en byggteknisk utbildning alternativt har arbetslivserfarenhet inom området bygg så är detta meriterande men inget krav.Du har en positiv och lösningsorienterad inställning samt lätt för att se helheten. För att lyckas i tjänsten är du resultatinriktad, har lätt för att skapa goda relationer och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har en hög affärsmässighet och ett professionellt arbetssätt. Vidare är du kvalitetsmedveten och har en god struktur i din administration. Du är en person som kan ta ansvar för och driva egna processer samt skapa kontakter och underhålla befintliga kundrelationer.AnsökanUrval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Ansökan innehållande personligt brev och CV mailas till: [email protected] frågor om tjänsten:Teknisk säljchef: Morgan Engdahl, 035-15 41 18.Sista ansökningsdag 2019-05-03Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.Vi undanber oss all typ av kontakt från bolag som tillhandahåller rekrytering- och eller någon form av CV-tjänster.Om CelsaCelsa Steel Service AB är Sveriges ledande leverantör av armeringsprodukter och tjänster till byggindustrin. Huvudkontoret är placerat i Halmstad med tillverkningsorter och logistikcentra i Halmstad, Västerås och Vännäs. Försäljningskontor finns i hela Sverige från Ystad i söder till Umeå i norr. Vi är idag ca 200 anställda och vår verksamhet i Sverige omsätter ca 900 Mkr. Celsa Steel Service AB ägs av en av Europas största stålkoncerner, Celsa GroupTM. Visa mindre