Lediga jobb Cleverex Bemanning AB i Västerås

Se alla lediga jobb från Cleverex Bemanning AB i Västerås. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Västerås som finns inom det yrket.

Junior logistikutvecklare till ett globalt företag i Västerås

Om tjänsten Vi söker en junior logistikutvecklare för vår kunds räkning. Verksamheten specialiserar sig inom tillverkning av stora elektriska motorer och generatorer. Vill du jobba med produkter som är världsledande på marknaden och som dessutom minimerar klimatavtryck? Då kan detta vara något för dig. För denna tjänst söker vi dig som har en examen från högskola eller yrkesskola med inriktning logistik eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet f... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en junior logistikutvecklare för vår kunds räkning. Verksamheten specialiserar sig inom tillverkning av stora elektriska motorer och generatorer. Vill du jobba med produkter som är världsledande på marknaden och som dessutom minimerar klimatavtryck? Då kan detta vara något för dig.

För denna tjänst söker vi dig som har en examen från högskola eller yrkesskola med inriktning logistik eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ex arbete, sommarjobb eller praktik. Denna rekrytering sker på grund av att det finns ett gap kopplat till den interna logistiken, som man nu vill täcka upp. Start för tjänsten är snarast möjligt.

Detta är ett konsultuppdrag på 12 månader då man blir anställd av oss på Cleverex Bemanning men du spenderar dagarna ute hos kund.

Du erbjuds

• En dynamisk arbetsmiljö där du spelar en avgörande roll
• Möjlighet att påverka och driva förändringar för att öka effektivitet och kvalitet
• En professionell och inkluderande arbetskultur som värdesätter driv, initiativtagande och kommunikation

Arbetsuppgifter
Rollen fokuserar primärt på att utveckla och säkerställa processen för främst intern och viss extern logistik. Det inkluderar definiering av logistikprinciper, förbättring av materialförsel till produktionsavsnitt, optimal användning av produktionsytor samt hantering av skrymmande material. En viktig del är att minimera störningar i materialflödet och effektivisera materialförflyttningar genom bättre visualisering av materialplatser och behov. Även användandet av extern lagring utvärderas för att komplettera intern lagring. Rollen involverar omfattande kontaktytor, både internt med olika avdelningar och externt med leverantörer och projektledare. En central uppgift är att implementera strategier och förändringar i systemet.

Din profil
Vi söker dig som:
• Har en eftergymnasial examen med inriktning mot logistik, produktion eller liknande
• Du kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska, i tal såväl som skrift
• Erfarenhet av projektledning för större eller mindre projekt
• Det är meriterade om du har erfarenhet av logistikutveckling, Supply Chain Management eller liknande.
För denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ansvarstagande, självgående och kommunikativ då du förväntas driva projekten. Vidare ser vi att du är en lagspelare och har god samarbetsförmåga då dina kontaktytor är stora.

Övrigt
Start: Så snart
Omfattning: Heltid
Placering: Västerås
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [email protected]

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Produktionsberedare till globalt företag i Västerås

Om tjänsten Till vår globala kund i Västerås söker vi nu en produktionsberedare. Verksamheten specialiserar sig inom tillverkning av stora elektriska motorer och generatorer. Har du erfarenhet av beredning, produktion, planering eller kvalitetsarbete och vill ta nästa kliv? Då kan denna roll som produktionsberedning vara något för dig! Denna roll är central för att säkerställa smidiga produktionsprocesser och högkvalitativa produkter. Start för denna tjä... Visa mer
Om tjänsten
Till vår globala kund i Västerås söker vi nu en produktionsberedare. Verksamheten specialiserar sig inom tillverkning av stora elektriska motorer och generatorer. Har du erfarenhet av beredning, produktion, planering eller kvalitetsarbete och vill ta nästa kliv? Då kan denna roll som produktionsberedning vara något för dig!

Denna roll är central för att säkerställa smidiga produktionsprocesser och högkvalitativa produkter. Start för denna tjänst är enligt överenskommelse. Behovet har tillkommit då verksamheten har ökade volymer och behöver därmed förstärkning av en konsult.

Detta är ett konsultuppdrag då man blir anställd hos oss på Cleverex Bemanning, men du kommer att spendera dina arbetsdagar ute hos kund.


Du erbjuds
? En dynamisk arbetsmiljö där du spelar en avgörande roll
? Möjlighet att påverka och driva förändringar för att öka effektivitet och kvalitet
? En professionell och inkluderande arbetskultur som värdesätter driv, initiativtagande och kommunikation

Arbetsuppgifter
Som produktionsberedare i projektteamet med unika kundorder är din huvuduppgift att säkerställa effektiva produktionsflöden. Du kommer att samarbeta med mekanikkonstruktörer och andra teammedlemmar för att anpassa och justera konceptmaskiner enligt kundspecifikationer. Du kommer även att:
? Koordinering av inköp med långa ledtider
? Ritningshantering och säkerställande av korrekt implementering
? Säkerställa korrekt målningssystem och certifikathantering

Din profil
Vi söker dig som
? Har tidigare erfarenhet av produktionsberedning, produktion, planering eller kvalitetsarbete eller relevant eftergymnasial utbildning inom produktion alt. teknik.
? Du kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska, i tal såväl som skrift
? Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP eller Teams Center

Vidare vädrar vi dina personliga egenskaper. Vi ser att du är teknikintresserad och nyfiken. För att lyckas i rollen ser vi att du är strukturerad, noggrann och lösningsorienterad. Du har en god kommunikativ förmåga då du kommer att ha kontakt med leverantörer över telefon och mejl. Du uppskattar även när tempot ökar och gillar att ha många bollar i luften.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Västerås
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [email protected]

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Junior Produktionsplanerare till ett globalt företag i Västerås

Om tjänsten Vi söker en engagerad produktionsplanerare för vår kunds räkning inom tillverkningsavdelning, specialiserad på motorer och generatorer. Som en produktionsplanerare kommer du att spela en central roll i att säkerställa en smidig och effektiv produktion genom noggrann planering och samordning. Ditt arbete kommer att vara avgörande för att upprätthålla kundens höga standard när det gäller kvalitet och leveransprecision. Denna rekrytering sker på g... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en engagerad produktionsplanerare för vår kunds räkning inom tillverkningsavdelning, specialiserad på motorer och generatorer. Som en produktionsplanerare kommer du att spela en central roll i att säkerställa en smidig och effektiv produktion genom noggrann planering och samordning. Ditt arbete kommer att vara avgörande för att upprätthålla kundens höga standard när det gäller kvalitet och leveransprecision. Denna rekrytering sker på grund av ökad produktionsbelastning och utökade behov. Starten för tjänsten är vid överenskommelse.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader då man blir anställd av oss på Cleverex Bemanning men du spenderar dagarna ute hos kund.


Du erbjuds
• En dynamisk arbetsmiljö inom tillverkningssektorn
• Möjligheten att arbeta i ett team som är familjära och inbjudande
• Chansen att vara en del av ett globalt ledande företag med en stark vision och värderingar

Arbetsuppgifter
Som produktionsplanerare är vardagen väldigt dynamisk och varierande, den ena dagen är inte den andre lik! Du kommer att ansvar för att hantera olika planeringsfiler och säkerställa en översikt över produktionsflödet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
• Delta i löpande avstämningar med produktionsledare, inköpsavdelning och interna kunder.
• Kontakt med olika avdelningar för att följa upp och förstå produktionsstatus.
• Överse materialtillgänglighet och initiera inköp vid behov för att minimera produktionsstopp.
• Etablera och upprätthålla kontakter med externa leverantörer för att säkerställa en smidig materialförsörjning.
• Hantera leveranser till produktionsavsnittet och övervaka att tidsramar hålls enligt avtalade mål.

Din profil
För denna roll ser vi att du:
• Har en eftergymnasial utbildning inom områden som logistik, planering eller produktion. Eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
• Du kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska, i tal såväl som skrift
• Excel erfarenhet då det används i det dagliga arbetet
• Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med SAP och tidigare planeringserfarenhet
Vidare värderar vi dina personliga egenskaper starkt. Vi ser att du är en ödmjuk och social person som är drivande i processer. För denna tjänst krävs en målmedvetenhet för att uppnå verksamhetens resultat.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Västerås
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [email protected]

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Junior Sales Support Engineer for Our Global Client in Västerås

Om tjänsten We are seeking a dedicated junior sales support engineer for our global client in Västerås. In this role, you will be a crucial link in the team, supporting the area sales managers, local sales units, and customers across the globe. Your responsibilities will include creating quotation documentation, primarily for replacement machines and capital parts. Throughout the quotation process, you will gather technical and commercial information to en... Visa mer
Om tjänsten
We are seeking a dedicated junior sales support engineer for our global client in Västerås. In this role, you will be a crucial link in the team, supporting the area sales managers, local sales units, and customers across the globe. Your responsibilities will include creating quotation documentation, primarily for replacement machines and capital parts. Throughout the quotation process, you will gather technical and commercial information to ensure that each quotation is comprehensive and tailored to the customer's needs.

Initially, you will start as a consultant through us at Cleverex Bemanning, and the idea is for you to transition to the client after 6 months if everything feels good in the collaboration for both parties.


Du erbjuds
• You will become an important part of an international work environment, engaging with individuals from diverse cultural and geographical backgrounds.
• To be a part of the refinement of the work processes and tools for a more efficient and streamlined operation.
• To work at a company that has been delivering machines for over 120 years.

Arbetsuppgifter
In this role, you will be responsible for the entire quotation process, from initiation to gathering the necessary technical and commercial information to finalize the quotation. Throughout the process, you will have close collaboration with the team as well as various departments and customers. You will also:
• Interpret technical specifications and analyze differences.
• Work towards continuously improving processes and tools to enhance the workflow.
• Able to adapt to various situations and interact with customers in the best possible manner.

Din profil
• Holding a master's or bachelor's degree in fields such as mechanical engineering, industrial engineering, or electronics.
• Fluency in both English and Swedish, with proficiency in Swedish being advantageous.
• Experience with Salesforce is advantageous.
For this role, we place great importance on your personal qualities and competencies. We are seeking someone who is structured, meticulous, and has good communication abilities. We expect you to be a team player since you will have close collaboration with your team and other points of contact. Additionally, we value your strong sense of customer service.

Övrigt
Start: As soon as possible
Duration: Full-time
Location: Västerås
The recruitment process is managed by Cleverex Bemanning, and the client's preference is that all inquiries regarding the position are handled by [email protected].

Om oss
At Cleverex Bemanning, we work on recruiting and leasing the right employees to the right clients. Our primary focus is on our clients, consultants, and candidates, and our goal is for you as a candidate to feel that you are in the right place! Visa mindre

Logistikutvecklare till ett tekniskt globalt företag i Västerås

Om tjänsten Vi söker en logistikutvecklare för vår kunds räkning. Verksamheten specialiserar sig inom tillverkning av stora elektriska motorer och generatorer. Vill du jobba med produkter som är världsledande på marknaden och som dessutom minimerar klimatavtryck? Då kan detta vara något för dig. För denna tjänst söker vi dig som har tidigare erfarenhet av logistikutveckling, eller dig som vill ta nästa steg i karriären och har kanske jobbat med projektled... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en logistikutvecklare för vår kunds räkning. Verksamheten specialiserar sig inom tillverkning av stora elektriska motorer och generatorer. Vill du jobba med produkter som är världsledande på marknaden och som dessutom minimerar klimatavtryck? Då kan detta vara något för dig.

För denna tjänst söker vi dig som har tidigare erfarenhet av logistikutveckling, eller dig som vill ta nästa steg i karriären och har kanske jobbat med projektledning, logistikplanering, Supply Chain Management eller liknande. Denna rekrytering sker på grund av att det finns ett gap kopplat till den interna logistiken, som man nu vill täcka upp. Start för tjänsten är snarast möjligt.

Detta är ett konsultuppdrag på 12 månader då man blir anställd av oss på Cleverex Bemanning men du spenderar dagarna ute hos kund.


Du erbjuds

• En dynamisk arbetsmiljö där du spelar en avgörande roll
• Möjlighet att påverka och driva förändringar för att öka effektivitet och kvalitet
• En professionell och inkluderande arbetskultur som värdesätter driv, initiativtagande och kommunikation

Arbetsuppgifter
Rollen fokuserar primärt på att utveckla och säkerställa processen för främst intern och viss extern logistik. Det inkluderar definiering av logistikprinciper, förbättring av materialförsel till produktionsavsnitt, optimal användning av produktionsytor samt hantering av skrymmande material. En viktig del är att minimera störningar i materialflödet och effektivisera materialförflyttningar genom bättre visualisering av materialplatser och behov. Även användandet av extern lagring utvärderas för att komplettera intern lagring. Rollen involverar omfattande kontaktytor, både internt med olika avdelningar och externt med leverantörer och projektledare. En central uppgift är att implementera strategier och förändringar i systemet.

Din profil
Vi söker dig som:
• Har erfarenhet av logistikutveckling, Supply Chain Management eller liknande.
• Har varit projektledare för större eller mindre projekt
• Du kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska, i tal såväl som skrift
• Det är meriterande om du har erfarenhet av projektbaserad produktion med lågvolymsprodukter
För denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ansvarstagande, självgående och kommunikativ då du förväntas driva projekten. Vidare ser vi att du är en lagspelare och har god samarbetsförmåga då dina kontaktytor är stora.

Övrigt
Start: Så snart
Omfattning: Heltid
Placering: Västerås
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [email protected]

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Junior Sales Support Engineer för vår globala kund i Västerås

Om tjänsten Vi söker en engagerad junior sales support engineer för vår globala kund i Västerås. I denna roll kommer du att vara en avgörande länk i teamet, där du stödjer area sales managers, lokala försäljningsenheter och kunder över hela världen. Dina ansvarsområden kommer att inkludera att skapa offertdokumentation, främst för ersättningsmaskiner och kapitaldelar. Under hela offertprocessen kommer du att samla teknisk och kommersiell information för at... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en engagerad junior sales support engineer för vår globala kund i Västerås. I denna roll kommer du att vara en avgörande länk i teamet, där du stödjer area sales managers, lokala försäljningsenheter och kunder över hela världen. Dina ansvarsområden kommer att inkludera att skapa offertdokumentation, främst för ersättningsmaskiner och kapitaldelar. Under hela offertprocessen kommer du att samla teknisk och kommersiell information för att säkerställa att varje offert är omfattande och anpassad till kundens behov.

Initialt kommer du att börja som konsult genom oss på Cleverex Bemanning, och tanken är att du ska övergå till kunden efter 6 månader om samarbetet känns bra för båda parter.


Du erbjuds
• Du kommer att bli en viktig del av en internationell arbetsmiljö och samarbeta med individer från olika kulturella och geografiska bakgrunder
• Att utveckla delar av arbetsprocesser och verktyg för en mer effektiv och strömlinjeformad verksamhet.
• Att arbeta på ett företag som har levererat maskiner i över 120 år

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att vara ansvarig för hela offertprocessen, från initiering till insamling av den nödvändiga tekniska och kommersiella informationen för att slutföra offerten. Under hela processen kommer du att ha nära samarbete med teamet såväl som olika avdelningar och kunder. Du kommer också att:
• Tolka tekniska specifikationer och analysera skillnader.
• Arbeta mot kontinuerlig förbättring av processer och verktyg för att förbättra arbetsflödet.
• Interagera med kunder och bemöta deras behov

Din profil
• Du har en master- eller kandidatexamen inom områden som maskinteknik, industriell teknik eller elektronik
• Är flytande i engelska, både tal och skrift. Goda kunskaper i svenska ses som en fördel
• Erfarenhet av systemet Salesforce är en fördel
För denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och kompetenser. Vi söker någon som är strukturerad, noggrann och har goda kommunikationsförmågor. Vi förväntar oss att du är en lagspelare eftersom du kommer att ha nära samarbete med ditt team och andra kontaktpunkter. Dessutom värderar vi din starka känsla för kundservice.

Övrigt
Start: Så snart som möjligt
Varaktighet: Heltid
Plats: Västerås
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex Bemanning, och kundens önskan är att alla förfrågningar angående positionen hanteras av [email protected].

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kunder. Vårt främsta fokus är på våra kunder, konsulter och kandidater, och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du är på rätt plats! Visa mindre

Junior Produktionsplanerare till ett globalt företag i Västerås

Om tjänsten Vi söker en engagerad produktionsplanerare för vår kunds räkning inom tillverkningsavdelning, specialiserad på motorer och generatorer. Som en produktionsplanerare kommer du att spela en central roll i att säkerställa en smidig och effektiv produktion genom noggrann planering och samordning. Ditt arbete kommer att vara avgörande för att upprätthålla kundens höga standard när det gäller kvalitet och leveransprecision. Denna rekrytering sker på g... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en engagerad produktionsplanerare för vår kunds räkning inom tillverkningsavdelning, specialiserad på motorer och generatorer. Som en produktionsplanerare kommer du att spela en central roll i att säkerställa en smidig och effektiv produktion genom noggrann planering och samordning. Ditt arbete kommer att vara avgörande för att upprätthålla kundens höga standard när det gäller kvalitet och leveransprecision. Denna rekrytering sker på grund av ökad produktionsbelastning och utökade behov. Starten för tjänsten är vid överenskommelse.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader då man blir anställd av oss på Cleverex Bemanning men du spenderar dagarna ute hos kund.


Du erbjuds
• En dynamisk arbetsmiljö inom tillverkningssektorn
• Möjligheten att arbeta i ett team som är familjära och inbjudande
• Chansen att vara en del av ett globalt ledande företag med en stark vision och värderingar

Arbetsuppgifter
Som produktionsplanerare är vardagen väldigt dynamisk och varierande, den ena dagen är inte den andre lik! Du kommer att ansvar för att hantera olika planeringsfiler och säkerställa en översikt över produktionsflödet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
• Delta i löpande avstämningar med produktionsledare, inköpsavdelning och interna kunder.
• Kontakt med olika avdelningar för att följa upp och förstå produktionsstatus.
• Överse materialtillgänglighet och initiera inköp vid behov för att minimera produktionsstopp.
• Etablera och upprätthålla kontakter med externa leverantörer för att säkerställa en smidig materialförsörjning.
• Hantera leveranser till produktionsavsnittet och övervaka att tidsramar hålls enligt avtalade mål.

Din profil
För denna roll ser vi att du:
• Har en eftergymnasial utbildning inom områden som logistik, planering eller produktion. Eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
• Du kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska, i tal såväl som skrift
• Excel erfarenhet då det används i det dagliga arbetet
• Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med SAP och tidigare planeringserfarenhet
Vidare värderar vi dina personliga egenskaper starkt. Vi ser att du är en ödmjuk och social person som är drivande i processer. För denna tjänst krävs en målmedvetenhet för att uppnå verksamhetens resultat.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Västerås
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [email protected]

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Konstruktör inom fastighetsautomation till Granitor i Västerås

Ansök    Maj 25    Cleverex Bemanning AB    Elkonstruktör
Om tjänsten Midroc är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. I januari 2022 bytte de namn till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter! Idag jobbar det 11 kollegor på kontoret i Västerås och du kommer bli en del av segmentet Fastighetsautomation. Då Granitor växer med uppdrag och förfrågningar, behöver gruppen stärkas upp med en konstruktör. Du kanske har en akademisk bakgrund inom teknik eller arbetat inom VVS och vill ta näs... Visa mer
Om tjänsten
Midroc är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. I januari 2022 bytte de namn till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter! Idag jobbar det 11 kollegor på kontoret i Västerås och du kommer bli en del av segmentet Fastighetsautomation. Då Granitor växer med uppdrag och förfrågningar, behöver gruppen stärkas upp med en konstruktör. Du kanske har en akademisk bakgrund inom teknik eller arbetat inom VVS och vill ta nästa steg i karriären.

När du börjar arbeta hos Granitor kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. De är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för sina anställda. För denna rekrytering kommer du initialt bli anställd hos Cleverex Bemanning, där tanken är att du går över till Granitor efter 12 månader.

Du erbjuds
• Bra arbetsmiljö med frihet under ansvar samt intressanta och varierande projekt
• Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
• Tryggt ledarskap och bra stöttning från chefer och mentorer

Arbetsuppgifter
Som konstruktör kommer du att ansvara för konstruktionen inom fastighetsautomation. Det handlar om styrning av värme, kyla och ventilation. I ditt arbete kommer du att lyssna in krav och önskemål från kunden och därefter leverera färdiga handlingar. I rollen kommer du att göra underlaget och ritningarna i CAD-verktyg som montörerna kommer att följa och bygga utifrån. Arbetet sker tillsammans med din projektgrupp och du kommer även få stöttning av dina kollegor i andra städer genom en ingenjörsgrupp.

Din profil
• Du kanske har en ingenjörsutbildning inom maskin, automatisering, el eller en yrkesutbildning med relevant inriktning.
• Kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska
• Erhåller B-körkort
• Vi ser att du har erfarenhet inom el, VVS eller arbetat som tekniker/montör och vill ta nästa steg i karriären.

För denna roll ser vi att du är noggrann och lösningsorienterad, då du kommer att ansvara för början och slutet av projekten. Vi söker dig som är social och gillar att ha många kontaktytor. Du är en lagspelare och trivs att jobba i team, men även självständigt.

Övrigt
• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid, 40 h/v
• Plats: Västerås
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och vi hänvisar alla frågor till [email protected]

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Hybridroll- produktionsplanerare med verksamhetsutveckling i Västerås

Om tjänsten Vi hjälper vår kund i Västerås med en expansion till teamet och letar efter en engagerad produktionsplanerare till en unik hybridroll. Verksamheten specialiserar sig inom tillverkning av motorer och generatorer. I denna spännande position kommer du inte bara att vara en central del av produktionsplanering, utan även ha möjligheten att aktivt delta i verksamhetsutvecklande initiativ. Du kommer in med nya ögon och perspektiv, och ditt arbete komm... Visa mer
Om tjänsten
Vi hjälper vår kund i Västerås med en expansion till teamet och letar efter en engagerad produktionsplanerare till en unik hybridroll. Verksamheten specialiserar sig inom tillverkning av motorer och generatorer. I denna spännande position kommer du inte bara att vara en central del av produktionsplanering, utan även ha möjligheten att aktivt delta i verksamhetsutvecklande initiativ. Du kommer in med nya ögon och perspektiv, och ditt arbete kommer att fokusera på att identifiera förbättringsmöjligheter och genomföra förändringar i produktionsprocessen.

Initialt kommer du in som konsult via oss på Cleverex Bemanning och spenderar dina arbetsdagar ute hos vår kund. Om allt känns bra i samarbetet förväntas du gå över till dem efter 6 mån.


Du erbjuds
• En dynamisk arbetsmiljö där du spelar en avgörande roll i att forma produktionsstrategi
• Möjlighet att påverka och driva förändringar för att öka effektivitet och kvalitet
• En professionell och inkluderande arbetskultur som värdesätter driv, initiativtagande och kommunikation

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar allt från traditionell produktionsplanering till att ta en aktiv roll i verksamhetsutveckling. Det innebär att du kommer att driva diskussioner om bästa praxis och implementera strategier för att uppnå högsta möjliga produktionskvalité. Du kommer även att:
• Ansvara för produktionsplanering och samordning, inklusive materialhantering och leveransöversikt
• Analysera produktionsprocessen och identifiera områden för förbättringar och effektiviseringar.
• Ta initiativ till förändringar och leda implementeringen av nya processer och metoder.
• Samverka med kollegor inom produktion, projektkontor och R&D för att koordinera och optimera arbetsflöden.

Din profil
För denna roll ser vi att du:
• Har en ingenjörsutbildning eller en högskoleutbildning inom maskinteknik, industriell ekonomi med inriktning med mot planering och logistik
• 2-3 års erfarenhet inom planering eller verksamhetsutveckling, gärna inom en teknisk produktionsmiljö
• Excel erfarenhet då det används i det dagliga arbetet
• Du kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska, i tal såväl som skrift

Vi söker dig som har en stark drivkraft och initiativförmåga till att driva förändringar och kontinuerliga förbättringar. Vi ser att du har goda kommunikationsförmåga då du kommer att ha många kontaktytor till både produktionspersonal, management och leverantörer. Du behöver även ha förmågan att vara kravställande och fokuserad på att uppnå resultat.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Västerås
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [email protected]

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Orderhanterare till vår kund i Västerås

Ansök    Apr 5    Cleverex Bemanning AB    Ordermottagare
Om tjänsten Till vår kund i Västerås söker vi nu en orderhanterare. I rollen kommer du vara en viktig del av den operativa verksamheten. Du, tillsammans med ditt team, kommer att vara kontaktpunkten för kunderna vid hantering av beställningar och kundförfrågningar. Företagets kunder finns världen över och ditt team jobbar nära de lokala försäljningsenheterna i olika länder. Vår kund levererar lågspänningssystem för kraftfördelning och motordrifter till kun... Visa mer
Om tjänsten
Till vår kund i Västerås söker vi nu en orderhanterare. I rollen kommer du vara en viktig del av den operativa verksamheten. Du, tillsammans med ditt team, kommer att vara kontaktpunkten för kunderna vid hantering av beställningar och kundförfrågningar. Företagets kunder finns världen över och ditt team jobbar nära de lokala försäljningsenheterna i olika länder. Vår kund levererar lågspänningssystem för kraftfördelning och motordrifter till kunder inom processindustri, gruvnäring och kraftverk i Sverige. Start för rollen är enligt överenskommelse

Du kommer initialt vara anställd av Cleverex bemanning som konsult i 6 månader. Om allt känns bra i samarbetet förväntas du gå över och bli anställd av kunden.


Du erbjuds
• Ett tryggt och kompetent ledarskap
• En arbetsplats som värnar om hög trivsel
• Goda möjligheter till att utvecklas inom företaget

Arbetsuppgifter
Som orderhanterare är din vardag varierande då du kommer att:
• Registrera order i SAP R/3, både edi order samt manuella order
• Svara på leveranstidsförfrågningar och andra allmänna frågor ifrån kund
• Koordinera kundförfrågningar internt med ex. orderkonstruktion, inköp och produktion
• Hantera kundklagomål samt utföra rotanalyser och vidta korrigerande åtgärder
• Bidra med förbättringsförslag gällande ex. orderhanteringsverktyg och processer
Vidare innefattar rollen ett ansvar att vara drivande både mot kund samt mot avdelningar internt. Som ansvarig för order så kommer du att arbeta tätt mot kund och tvärfunktionellt mellan avdelningarna.


Din profil
• Har en avslutad gymnasial utbildning
• Behärskar svenska och engelska obehindrat, i tal såväl i skrift, då arbetet sker i båda språken
• Erfarenhet av Office verktyg, SAP och Super-user är meriterande
• Det är meriterande om du arbetat som orderhanterare tidigare
Vi söker dig som älskar att ha många bollar i luften, med många kontaktytor. För denna tjänst lägger vi stor vikt vid kommunikationsförmåga samt problemlösningsförmåga. Som person är du driven, kundorienterad och har tankesättet ”allt är möjligt”.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Västerås
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [email protected]

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Konstruktör inom fastighetsautomation till Granitor i Västerås

Ansök    Maj 2    Cleverex Bemanning AB    Elkonstruktör
Om tjänsten Midroc är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. I januari 2022 bytte de namn till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter! Idag jobbar det 11 kollegor på kontoret i Västerås och du kommer bli en del av segmentet Fastighetsautomation. Då Granitor växer med uppdrag och förfrågningar, behöver gruppen stärkas upp med en konstruktör. Du kanske har en akademisk bakgrund inom teknik eller arbetat inom VVS och vill ta näs... Visa mer
Om tjänsten
Midroc är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. I januari 2022 bytte de namn till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter! Idag jobbar det 11 kollegor på kontoret i Västerås och du kommer bli en del av segmentet Fastighetsautomation. Då Granitor växer med uppdrag och förfrågningar, behöver gruppen stärkas upp med en konstruktör. Du kanske har en akademisk bakgrund inom teknik eller arbetat inom VVS och vill ta nästa steg i karriären.

När du börjar arbeta hos Granitor kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. De är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för sina anställda. För denna rekrytering kommer du initialt bli anställd hos Cleverex Bemanning, där tanken är att du går över till Granitor efter 12 månader.

Du erbjuds
• Bra arbetsmiljö med frihet under ansvar samt intressanta och varierande projekt
• Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
• Tryggt ledarskap och bra stöttning från chefer och mentorer

Arbetsuppgifter
Som konstruktör kommer du att ansvara för konstruktionen inom fastighetsautomation. Det handlar om styrning av värme, kyla och ventilation. I ditt arbete kommer du att lyssna in krav och önskemål från kunden och därefter leverera färdiga handlingar. I rollen kommer du att göra underlaget och ritningarna i CAD-verktyg som montörerna kommer att följa och bygga utifrån. Arbetet sker tillsammans med din projektgrupp och du kommer även få stöttning av dina kollegor i andra städer genom en ingenjörsgrupp.

Din profil
• Du kanske har en ingenjörsutbildning inom maskin, automatisering, el eller en yrkesutbildning med relevant inriktning.
• Kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska
• Erhåller B-körkort
• Vi ser att du har erfarenhet inom el, VVS eller arbetat som tekniker/montör och vill ta nästa steg i karriären.

För denna roll ser vi att du är noggrann och lösningsorienterad, då du kommer att ansvara för början och slutet av projekten. Vi söker dig som är social och gillar att ha många kontaktytor. Du är en lagspelare och trivs att jobba i team, men även självständigt.

Övrigt
• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid, 40 h/v
• Plats: Västerås
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och vi hänvisar alla frågor till [email protected]

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Junior order- och projektledare till vår kund i Västerås

Ansök    Mar 28    Cleverex Bemanning AB    Ordermottagare
Om tjänsten Vår kund växer och expanderar teamet därför söker vi en junior order- och leveransprojektledare. Det är en hybridroll där du får möjligheten att arbeta både med ordermottagning samt projektledning. Vår kund, som är en stor aktör inom Västerås-området, är unik med sin produkt och blir därför världsledande tillverkare och leverantör av smarta instrument och analysatorer. Vi söker dig som antingen tagit examen nyligen eller kommer från en process ... Visa mer
Om tjänsten
Vår kund växer och expanderar teamet därför söker vi en junior order- och leveransprojektledare. Det är en hybridroll där du får möjligheten att arbeta både med ordermottagning samt projektledning. Vår kund, som är en stor aktör inom Västerås-området, är unik med sin produkt och blir därför världsledande tillverkare och leverantör av smarta instrument och analysatorer. Vi söker dig som antingen tagit examen nyligen eller kommer från en process bakgrund och vill ta nästa steg i karriären. Start för tjänsten är enligt överenskommelse.

Du kommer initialt vara anställd av Cleverex bemanning som konsult i 6 månader. Om allt känns bra i samarbetet förväntas du gå över och bli anställd av kunden.


Du erbjuds
• Stora utvecklingsmöjligheter att växa inom företaget, ex erbjuds interna utbildningar
• Möjlighet att bygga upp ett stort internationellt nätverk, både med interna enheter och externa kunder
• En arbetsplats som präglas av en familjär känsla och med en hållbar arbetsmiljö

Arbetsuppgifter
I denna hybridroll som order- och leveransprojektledare kan du förvänta dig varierande arbetsuppgifter! Du kommer dels ansvara över orderadministrationen men även projektleda för tekniska, ekonomiska och kommersiella delar kring leveransprojekt för Force Measurement avdelningen. Du kommer att ta emot kundförfrågningar och skapar översiktsdiagram, specifikationsdokument samt leveransdatum. Du kommer även att:
• Vara drivande i kontakten med kunder såväl som interna personer
• Arbeta i flera projekt parallellt och leverera i tid, utan att kompromissa med kvalitén
• Då företagets kunder finns världen över kommer tjänsteresor att förekomma

Din profil
• Du har en relevant utbildning inom ex. projektledning, el-, maskinteknik eller automationssystem
• Behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift, då arbetet kommer att ske i dessa språk
• Har en god datavana inom Excel och IT-system
• Erhåller B-körkort

Det är Meriterande om:
• Har erfarenhet av SAP
• Har erfarenhet av processindustrin, och/eller har en vana av att läsa av ritningar

För denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som gillar att vara spindeln i nätet då du kommer att ha flera kontaktytor samt hantera flera olika projekt samtidigt. Vi ser att du har en problemlösnings- och analytisk förmåga samt goda ledarskaps egenskaper. Vidare är du öppen för förändringar då organisationen strävar efter utveckling och förbättring.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Västerås

Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [email protected]

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Konstruktör inom fastighetsautomation till Granitor i Västerås

Om tjänsten Midroc är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. I januari 2022 bytte de namn till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter! Idag jobbar det 11 kollegor på kontoret i Västerås och du kommer bli en del av segmentet Fastighetsautomation. Då Granitor växer med uppdrag och förfrågningar, behöver gruppen stärkas upp med en konstruktör. Du kanske har en akademisk bakgrund inom teknik eller arbetat inom VVS och vill ta näs... Visa mer
Om tjänsten
Midroc är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. I januari 2022 bytte de namn till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter! Idag jobbar det 11 kollegor på kontoret i Västerås och du kommer bli en del av segmentet Fastighetsautomation. Då Granitor växer med uppdrag och förfrågningar, behöver gruppen stärkas upp med en konstruktör. Du kanske har en akademisk bakgrund inom teknik eller arbetat inom VVS och vill ta nästa steg i karriären.

När du börjar arbeta hos Granitor kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. De är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för sina anställda. För denna rekrytering kommer du initialt bli anställd hos Cleverex Bemanning, där tanken är att du går över till Granitor efter 12 månader.

Du erbjuds
• Bra arbetsmiljö med frihet under ansvar samt intressanta och varierande projekt
• Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
• Tryggt ledarskap och bra stöttning från chefer och mentorer

Arbetsuppgifter
Som konstruktör kommer du att ansvara för konstruktionen inom fastighetsautomation. Det handlar om styrning av värme, kyla och ventilation. I ditt arbete kommer du att lyssna in krav och önskemål från kunden och därefter leverera färdiga handlingar. I rollen kommer du att göra underlaget och ritningarna i CAD-verktyg som montörerna kommer att följa och bygga utifrån. Arbetet sker tillsammans med din projektgrupp och du kommer även få stöttning av dina kollegor i andra städer genom en ingenjörsgrupp.

Din profil
• Du kanske har en ingenjörsutbildning inom maskin, automatisering, el eller en yrkesutbildning med relevant inriktning.
• Kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska
• Erhåller B-körkort
• Det är meriterande om du har erfarenhet av VVS eller arbetat som tekniker/montör och vill ta nästa steg i karriären.

För denna roll ser vi att du är noggrann och lösningsorienterad, då du kommer att ansvara för början och slutet av projekten. Vi söker dig som är social och gillar att ha många kontaktytor. Du är en lagspelare och trivs att jobba i team, men även självständigt.

Övrigt
• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid, 40 h/v
• Plats: Västerås
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och vi hänvisar alla frågor till [email protected]

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Verksamhetschef till Hemtjänstföretag

Om tjänsten Till vår kund i Örebro söker vi nu en Verksamhetschef. Vår kund är ett omsorgsbolag som arbetar med att förbättra livet för individen. Här söker vi en person som kommer bli chef inom hemvården med inriktning mot äldreomsorg. Hos vår kund kan du förvänta dig en företagskultur som genomsyras av fokus på kvalitet, engagemang och utveckling. Som Verksamhetschef har du en nyckelroll för att verksamhetens dagliga drift, dess höga kvalitet och att a... Visa mer
Om tjänsten
Till vår kund i Örebro söker vi nu en Verksamhetschef. Vår kund är ett omsorgsbolag som arbetar med att förbättra livet för individen. Här söker vi en person som kommer bli chef inom hemvården med inriktning mot äldreomsorg. Hos vår kund kan du förvänta dig en företagskultur som genomsyras av fokus på kvalitet, engagemang och utveckling.

Som Verksamhetschef har du en nyckelroll för att verksamhetens dagliga drift, dess höga kvalitet och att arbetet såväl som enheten utvecklas i rätt takt och riktning. Vi arbetar alltid utifrån individens behov och önskemål.

Du kommer utgå från Örebro och förväntas kunna arbeta på 2-3 dagar i veckan och arbeta hemifrån resterande dagar.


Du erbjuds
• En organisation som präglas av en familjär kultur. Alla är välkomna och du blir en del av att bygga kulturen!
• Möjlighet att få bidra till ett bättre samhälle genom att förbättra varje individs vardag
• Arbeta med engagerade kollegor som vill göra ett riktigt bra jobb!


Arbetsuppgifter
I rollen som Verksamhetschef planerar, leder och samordnar du arbetet på enheten och jobbar även aktivt med uppföljning, kvalitetssäkring och vidare utveckling av arbetet. Enheten och verksamheten som du ansvarar för fungerar som ett fristående bolag i bolaget. I detta ansvar ingår arbete som rör såväl personal och rekrytering som ekonomisk budgetering och övergripande utvecklingsplaner. Då du arbetar med olika personer och har övergripande ansvar ställer höga krav på samarbetsförmåga, kommunikation och ansvarstagande.

Din profil
• Har en universitets- eller högskoleutbildning inom socialt arbete eller med inriktning mot hälso- och sjukvård så som sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut
• Du har besuttit enn arbetsledande ställning med ansvar för verksamhet, personal och ekonomi inom vård- och äldreomsorg. Erfarenheten av arbetsledande ställning ska motsvara minst 12 månader under de senaste 10 åren.
• Mycket goda kunskaper i svenska och en stark kommunikativ förmåga i tal och skrift. Det är meriterande om du är flerspråkig.
• Mycket goda kunskaper i Microsoft Office samt god datorvana.


Som person är du utåtriktad med en god social förmåga. Då du arbetar med andra människor ser vi detta som en av dina starkaste egenskaper. Vidare tror vi du är en person med en stark värdegrund som genomsyrar ditt arbete.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt
Ort: Örebro

Rekryteringen kommer inledas med ett mejl där vi ber dig hålla utkik både i inkorg och skräpkorg så du inte missar vår första kommunikation. Frågor hänvisar vi till [email protected]. Visa mindre

Konstruktör inom fastighetsautomation till Granitor i Västerås

Ansök    Mar 28    Cleverex Bemanning AB    VVS-ingenjör
Om tjänsten Midroc är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. I januari 2022 bytte de namn till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter! Idag jobbar det 11 kollegor på kontoret i Västerås och du kommer bli en del av segmentet Fastighetsautomation. Då Granitor växer med uppdrag och förfrågningar, behöver gruppen stärkas upp med en konstruktör. Du kanske har en akademisk bakgrund inom teknik eller arbetat inom VVS och vill ta näs... Visa mer
Om tjänsten
Midroc är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. I januari 2022 bytte de namn till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter! Idag jobbar det 11 kollegor på kontoret i Västerås och du kommer bli en del av segmentet Fastighetsautomation. Då Granitor växer med uppdrag och förfrågningar, behöver gruppen stärkas upp med en konstruktör. Du kanske har en akademisk bakgrund inom teknik eller arbetat inom VVS och vill ta nästa steg i karriären.

När du börjar arbeta hos Granitor kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. De är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för sina anställda. För denna rekrytering kommer du initialt bli anställd hos Cleverex Bemanning, där tanken är att du går över till Granitor efter 12 månader.

Du erbjuds
• Bra arbetsmiljö med frihet under ansvar samt intressanta och varierande projekt
• Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
• Tryggt ledarskap och bra stöttning från chefer och mentorer

Arbetsuppgifter
Som konstruktör kommer du att ansvara för konstruktionen inom fastighetsautomation. Det handlar om styrning av värme, kyla och ventilation. I ditt arbete kommer du att lyssna in krav och önskemål från kunden och därefter leverera färdiga handlingar. I rollen kommer du att göra underlaget och ritningarna i CAD-verktyg som montörerna kommer att följa och bygga utifrån. Arbetet sker tillsammans med din projektgrupp och du kommer även få stöttning av dina kollegor i andra städer genom en ingenjörsgrupp.

Din profil
• Du kanske har en ingenjörsutbildning inom maskin, automatisering, el eller en yrkesutbildning med relevant inriktning.
• Kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska
• Erhåller B-körkort
• Vi ser att du har erfarenhet inom el, VVS eller arbetat som tekniker/montör och vill ta nästa steg i karriären.

För denna roll ser vi att du är noggrann och lösningsorienterad, då du kommer att ansvara för början och slutet av projekten. Vi söker dig som är social och gillar att ha många kontaktytor. Du är en lagspelare och trivs att jobba i team, men även självständigt.

Övrigt
• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid, 40 h/v
• Plats: Västerås
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och vi hänvisar alla frågor till [email protected]

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Senior Account Manager till snabbväxande Cleverex Bemanning

Ansök    Mar 13    Cleverex Bemanning AB    Account manager
Om tjänsten Cleverex Bemanning beskrivs bäst som ett familjärt bolag med högt i tak. Bolaget startades september 2020 har sedan dess gjort en väldigt stark tillväxtresa. Vi är experter och specialister inom bemanning och rekrytering och har tillsammans över 75 års erfarenhet i branschen. Vi tror på driv, ambition och vilja – värderingar som vi hoppas att du delar. Då vi expanderar söker vi en Senior Account Manager som vill bli en del av Cleverex-Familjen... Visa mer
Om tjänsten
Cleverex Bemanning beskrivs bäst som ett familjärt bolag med högt i tak. Bolaget startades september 2020 har sedan dess gjort en väldigt stark tillväxtresa. Vi är experter och specialister inom bemanning och rekrytering och har tillsammans över 75 års erfarenhet i branschen. Vi tror på driv, ambition och vilja – värderingar som vi hoppas att du delar.

Då vi expanderar söker vi en Senior Account Manager som vill bli en del av Cleverex-Familjen och växa med oss. I det korta perspektivet kommer du som Account Manager ansvara för att identifiera, starta upp och bibehålla kundsamarbeten i syfte att presentera och sälja in Cleverex tjänster. I det långa loppet ser vi att rätt person kommer kunna växa in i rollen som säljcoach samt ha en betydande roll inom säljorganisationen.

Det här jobbet kräver ett tätt samarbete med dina kollegor och innebär samtidigt en fantastisk chans att utveckla din yrkesidentitet – och samtidigt ha väldigt kul på vägen. Låter det här rätt för dig? Vänta inte med din ansökan!


Du erbjuds
• En chans att få komma in och utvecklas av kompetenta kollegor som vill se dig lyckas
• En hög utvecklingskurva där du kommer få stor frihet i din roll i kombination med ansvar i att hjälpa Cleverex Bemanning att byggas
• Hygienfaktorer som en konkurrenskraftig lönemodell, friskvård, tjänstepension, företagshälsovård
• En fot in hos ett roligt gäng; vi jobbar hårt men firar däremellan med kickoff, konferensresor och annat roligt!

Arbetsuppgifter
Som Account Manager kommer du initialt få en gedigen introduktion till Cleverex processer och affärer. I din vardag kommer du hjälpa våra kunder med kompetensförsörjning i form av konsultlösningar eller direktrekryteringar. Du kommer arbeta med tydligt uppsatta mål och följa upp KPI:er varje månad, något vi tror du triggas utav.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:
• Prospektering, första kontakt samt boka möten med kunder
• Skapa nya samt bibehålla befintliga kundrelationer

För att lyckas i rollen tror vi att du verkligen brinner för att kompetensförsörja Sveriges näringsliv och hjälpa människor ut i arbete.

Din profil
• Vi tror att du har arbetat med försäljning inom bemannings- eller konsultbranschen och vill nu bygga upp ett bolag
• Kan kommunicera obehindrat i både svenska och engelska
• B-körkort

Vi tror framförallt att rätt person har driv, ambition och vilja att skapa resultat. För den här tjänsten eftersöker vi en relationsskapare av hög kaliber och för att passa in på Cleverex tror vi du har en inställning av att ingenting är omöjligt samt att du har en förmåga att hålla ett högt tempo. Om du kommer in med dessa delar, lovar vi stor utveckling.


Övrigt
Rekryteringen kommer inledas med ett mejl där vi ber dig hålla utkik både i inkorg och skräpkorg så du inte missar vår första kommunikation. Frågor hänvisar vi till [email protected].
Start: Enligt överenskommelse
Plats:Radiatorvägen, Örebro
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Visa mindre

Junior Elektronikingenjör till ABB i Västerås

Om tjänsten ABB är ett ledande globalt teknikbolag som driver omställningen av samhälle och industri för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Nu söker vi dig som vill jobba med utvecklingen av de centrala delarna av elektroniken för kraftmätsprodukter. Tekniken är unik och baserad på elektromagnetiska fält som används för tjockleksmätning inom metallindustrin. Du kommer att ingå i ABBs Measurement & Analytics i Västerås som är en division inom o... Visa mer
Om tjänsten
ABB är ett ledande globalt teknikbolag som driver omställningen av samhälle och industri för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Nu söker vi dig som vill jobba med utvecklingen av de centrala delarna av elektroniken för kraftmätsprodukter. Tekniken är unik och baserad på elektromagnetiska fält som används för tjockleksmätning inom metallindustrin. Du kommer att ingå i ABBs Measurement & Analytics i Västerås som är en division inom området Process Automation.

Initialt kommer du att komma in som konsult via oss Cleverex och arbeta via oss, ute hos kunden. Om allt känns bra i samarbetet förväntas du gå över till dem efter ca 6 månader.


Du erbjuds
• En möjlighet att bli del av ett högkomptent team där du kommer att kunna ta rygg på några av de bästa i branschen
• Engagerat och moget ledarskap, anpassat efter varje individ
• En trygg anställning och schyssta villkor redan som konsult

Arbetsuppgifter
I din roll som elektronikingenjör kommer du att ta fram ny elektronik för kraftmätprodukter till ett projekt som precis har startats upp. Du kommer att följa produkten genom hela utvecklingscykeln, från start till slut. Det handlar om att ta fram underlag till prototypkort, utvärdera genom labbarbete och förbättra utefter utvärderingarna. I arbetet kommer du även få göra fältprover ute hos kund. Du får även möjlighet att:
• Programmera i hårdvarunära logikspråk (VHDL)
• Jobba med de senaste kretsarna
• Arbeta med en produkt som är unik i branschen

Din profil
• Du har en högskoleutbildning inom ex elektronik, robotik, teknisk fysik, elektroteknik, eller liknande.
• Kan kommunicera obehindrat i engelska
• Det är meriterande om du arbetat med liknande uppgifter

Vi söker dig som är nyfiken på att lära dig ny teknik. För att lyckas i rollen är du även en problemlösare! En stor del av arbetet innebär konceptarbete, definiera och identifiera problem- för att veta vad man ska göra. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och noggrann, då du kommer att stå som konstruktionsansvarig för det utvecklar.

Övrigt
• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Västerås

Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex Bemanning och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [email protected]

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Junior order- och projektledare till vår kund i Västerås

Ansök    Mar 15    Cleverex Bemanning AB    Ordermottagare
Om tjänsten Vår kund växer och expanderar teamet därför söker vi en junior order- och leveransprojektledare. Det är en hybridroll där du får möjligheten att arbeta både med ordermottagning samt projektledning. Vår kund, som är en stor aktör inom Västerås-området, är unik med sin produkt och blir därför världsledande tillverkare och leverantör av smarta instrument och analysatorer. Vi söker dig som antingen tagit examen nyligen eller kommer från en process ... Visa mer
Om tjänsten
Vår kund växer och expanderar teamet därför söker vi en junior order- och leveransprojektledare. Det är en hybridroll där du får möjligheten att arbeta både med ordermottagning samt projektledning. Vår kund, som är en stor aktör inom Västerås-området, är unik med sin produkt och blir därför världsledande tillverkare och leverantör av smarta instrument och analysatorer. Vi söker dig som antingen tagit examen nyligen eller kommer från en process bakgrund och vill ta nästa steg i karriären. Start för tjänsten är enligt överenskommelse.

Du kommer initialt vara anställd av Cleverex bemanning som konsult i 6 månader. Om allt känns bra i samarbetet förväntas du gå över och bli anställd av kunden.


Du erbjuds
• Stora utvecklingsmöjligheter att växa inom företaget, ex erbjuds interna utbildningar
• Möjlighet att bygga upp ett stort internationellt nätverk, både med interna enheter och externa kunder
• En arbetsplats som präglas av en familjär känsla och med en hållbar arbetsmiljö

Arbetsuppgifter
I denna hybridroll som order- och leveransprojektledare kan du förvänta dig varierande arbetsuppgifter! Du kommer dels ansvara över orderadministrationen men även projektleda för tekniska, ekonomiska och kommersiella delar kring leveransprojekt för Force Measurement avdelningen. Du kommer att ta emot kundförfrågningar och skapar översiktsdiagram, specifikationsdokument samt leveransdatum. Du kommer även att:
• Vara drivande i kontakten med kunder såväl som interna personer
• Arbeta i flera projekt parallellt och leverera i tid, utan att kompromissa med kvalitén
• Då företagets kunder finns världen över kommer tjänsteresor att förekomma

Din profil
• Du har en relevant utbildning inom ex. projektledning, el-, maskinteknik eller automationssystem
• Behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift, då arbetet kommer att ske i dessa språk
• Har en god datavana inom Excel och IT-system

Det är Meriterande om:
• Har erfarenhet av SAP
• Har erfarenhet av processindustrin, och/eller har en vana av att läsa av ritningar

För denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som gillar att vara spindeln i nätet då du kommer att ha flera kontaktytor samt hantera flera olika projekt samtidigt. Vi ser att du har en problemlösnings- och analytisk förmåga samt goda ledarskaps egenskaper. Vidare är du öppen för förändringar då organisationen strävar efter utveckling och förbättring.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Västerås

Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [email protected]

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Restaurangchef till expansiva Kebabfabriken i Västerås

Ansök    Mar 6    Cleverex Bemanning AB    Restaurangchef
Om tjänsten Kebabfabrikens koncept är att erbjuda fräscha råvaror av högsta kvalité i en familjär atmosfär. Kebabfabrikens meny består av kebab av olika sorter såsom nötkött, kyckling, gyrås, veganska och vegetariska alternativ, tillsammans med ett brett utbud av tillbehör och fyllningar. Kebabfabriken har utvecklat ett koncept där kunden själv kan komponera sin egen kebab, efter sina egna önskemål. Kebabfabriken finns i Eskilstuna och Örebro, med en ambit... Visa mer
Om tjänsten
Kebabfabrikens koncept är att erbjuda fräscha råvaror av högsta kvalité i en familjär atmosfär. Kebabfabrikens meny består av kebab av olika sorter såsom nötkött, kyckling, gyrås, veganska och vegetariska alternativ, tillsammans med ett brett utbud av tillbehör och fyllningar. Kebabfabriken har utvecklat ett koncept där kunden själv kan komponera sin egen kebab, efter sina egna önskemål. Kebabfabriken finns i Eskilstuna och Örebro, med en ambition att etablera flertalet restauranger i södra Sverige under Kommande år. Kebabfabriken startar nu sin nya restaurang på Erikslund i Västerås.

Nu söker Kebabfabriken efter en restaurangchef till deras helt nybyggda och moderna restaurang. Som restaurangchef kommer du att vara ansvarig för att se till att allt fungerar smidigt och att kunderna är nöjda. Drivs du av att jobba mot resultat och är hungrig på ständiga förbättringar? Är du dessutom en naturlig ledare som brinner för att få gruppen att nå det gemensamma målet?
Sök tjänsten idag!


Du erbjuds
• En stabil arbetsgivare
• En möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med Kebabfabrikens expansiva planer
• 3-6 månaders upplärning och utbildning tillsammans med erfaren restaurangchef så att du känner dig riktigt trygg i rollen.
• Stöd av VD och övrig personal inom koncernen. Du kommer även tillhöra en grupp av restaurangchefer där viktigt utbyte sker
• Hygienfaktorer som kollektivavtal, friskvård och tjänstepension


Arbetsuppgifter
Som restaurangchef ser gärna vi att du leder med exempel. Du kommer till största delen vara med i den dagliga driften av restaurangen. Utöver det kommer du även ansvara för att planera driften genom att säkerställa så din personal har rätt förutsättningar för att klara av dagen.
Detta innebär bland annat:

• Stötta och motivera dina medarbetare
• Schemaläggning och resursplanering
• Beställning av råvaror
• Budgetansvar
• Uppföljning och bearbetning av aktuella kampanjerDin profil
Vi tror att du som söker älskar mötet med kunden och brinner för att leverera kvalité ihop med en bra kundservice för att sätta ett leende på kundens läppar. Vi ser gärna att du är en problemlösare och att du med fördel använder ditt ledarskap för att skapa bra förutsättningar för din personal. Utöver det ska du ha en hög arbetsmoral och var villig att göra det lilla extra för kunden, för personalen och för restaurangen.
Kanske har du tidigare arbetat som kökschef eller teamledare inom restaurang och önskar nu ta steget vidare till en roll som både är utvecklande och stimulerande.

Vi ser gärna att du:
• Har erfarenhet av restaurangbranschen
• Besitter ledarskapsegenskaper
• Är flexibel med arbetstider och kan rycka in för att hjälpa teamet när det behövs
• Är serviceminded och lösningsorienterad
• Har en vilja att utvecklas och är hungrig på ständiga förbättringar
• Behärskar svenska i tal och skriftÖvrigt
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Cleverex Bemanning men du kommer anställas direkt hos Kebabfabriken AB i Västerås.

Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och vi hänvisar alla frågor till [email protected]

Placeringsort: Erikslund i Västerås
Start: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning
Arbetstider: Under upplärningen är det både dagtid och kvällar, därefter jobbar man dagtid främst. Som restaurangchef är man dessutom på plats vid högt tryck samt när det behövs extra uppbackning för att leverera kvalitét.


Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt Visa mindre

Restaurangchef till expansiva Kebabfabriken i Västerås

Ansök    Feb 20    Cleverex Bemanning AB    Restaurangchef
Om tjänsten Kebabfabrikens koncept är att erbjuda fräscha råvaror av högsta kvalité i en familjär atmosfär. Kebabfabrikens meny består av kebab av olika sorter såsom nötkött, kyckling, gyrås, veganska och vegetariska alternativ, tillsammans med ett brett utbud av tillbehör och fyllningar. Kebabfabriken har utvecklat ett koncept där kunden själv kan komponera sin egen kebab, efter sina egna önskemål. Kebabfabriken finns i Eskilstuna och Örebro, med en ambit... Visa mer
Om tjänsten
Kebabfabrikens koncept är att erbjuda fräscha råvaror av högsta kvalité i en familjär atmosfär. Kebabfabrikens meny består av kebab av olika sorter såsom nötkött, kyckling, gyrås, veganska och vegetariska alternativ, tillsammans med ett brett utbud av tillbehör och fyllningar. Kebabfabriken har utvecklat ett koncept där kunden själv kan komponera sin egen kebab, efter sina egna önskemål. Kebabfabriken finns i Eskilstuna och Örebro, med en ambition att etablera flertalet restauranger i södra Sverige under Kommande år. Kebabfabriken startar nu sin nya restaurang på Erikslund i Västerås.

Nu söker Kebabfabriken efter en restaurangchef till deras helt nybyggda och moderna restaurang. Som restaurangchef kommer du att vara ansvarig för att se till att allt fungerar smidigt och att kunderna är nöjda. Drivs du av att jobba mot resultat och är hungrig på ständiga förbättringar? Är du dessutom en naturlig ledare som brinner för att få gruppen att nå det gemensamma målet?
Sök tjänsten idag!


Du erbjuds
• En stabil arbetsgivare
• En möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med Kebabfabrikens expansiva planer
• 3-6 månaders upplärning och utbildning tillsammans med erfaren restaurangchef så att du känner dig riktigt trygg i rollen.
• Stöd av VD och övrig personal inom koncernen. Du kommer även tillhöra en grupp av restaurangchefer där viktigt utbyte sker
• Hygienfaktorer som kollektivavtal, friskvård och tjänstepension


Arbetsuppgifter
Som restaurangchef ser gärna vi att du leder med exempel. Du kommer till största delen vara med i den dagliga driften av restaurangen. Utöver det kommer du även ansvara för att planera driften genom att säkerställa så din personal har rätt förutsättningar för att klara av dagen.
Detta innebär bland annat:

• Stötta och motivera dina medarbetare
• Schemaläggning och resursplanering
• Beställning av råvaror
• Budgetansvar
• Uppföljning och bearbetning av aktuella kampanjerDin profil
Vi tror att du som söker älskar mötet med kunden och brinner för att leverera kvalité ihop med en bra kundservice för att sätta ett leende på kundens läppar. Vi ser gärna att du är en problemlösare och att du med fördel använder ditt ledarskap för att skapa bra förutsättningar för din personal. Utöver det ska du ha en hög arbetsmoral och var villig att göra det lilla extra för kunden, för personalen och för restaurangen.
Kanske har du tidigare arbetat som kökschef eller teamledare inom restaurang och önskar nu ta steget vidare till en roll som både är utvecklande och stimulerande.

Vi ser gärna att du:
• Har erfarenhet av restaurangbranschen
• Besitter ledarskapsegenskaper
• Är flexibel med arbetstider och kan rycka in för att hjälpa teamet när det behövs
• Är serviceminded och lösningsorienterad
• Har en vilja att utvecklas och är hungrig på ständiga förbättringar
• Behärskar svenska i tal och skriftÖvrigt
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Cleverex Bemanning men du kommer anställas direkt hos Kebabfabriken AB i Västerås.

Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och vi hänvisar alla frågor till [email protected]

Placeringsort: Erikslund i Västerås
Start: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning
Arbetstider: Under upplärningen är det både dagtid och kvällar, därefter jobbar man dagtid främst. Som restaurangchef är man dessutom på plats vid högt tryck samt när det behövs extra uppbackning för att leverera kvalitét.


Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt Visa mindre

Account Manager till snabbväxande Cleverex Bemanning

Ansök    Mar 7    Cleverex Bemanning AB    Account manager
Om tjänsten Cleverex Bemanning beskrivs bäst som ett familjärt bolag med högt i tak. Bolaget startades september 2020 har sedan dess gjort en väldigt stark tillväxtresa. Vi är experter och specialister inom bemanning och rekrytering och har tillsammans över 75 års erfarenhet i branschen. Vi tror på driv, ambition och vilja – värderingar som vi hoppas att du delar. Nu söker vi en Account Manager som vill bli en del av Cleverex-Familjen och växa med oss. So... Visa mer
Om tjänsten
Cleverex Bemanning beskrivs bäst som ett familjärt bolag med högt i tak. Bolaget startades september 2020 har sedan dess gjort en väldigt stark tillväxtresa. Vi är experter och specialister inom bemanning och rekrytering och har tillsammans över 75 års erfarenhet i branschen. Vi tror på driv, ambition och vilja – värderingar som vi hoppas att du delar.

Nu söker vi en Account Manager som vill bli en del av Cleverex-Familjen och växa med oss. Som Account Manager kommer du ansvara för att identifiera, starta upp och bibehålla kundsamarbeten i syfte att presentera och sälja in Cleverex tjänster. För att lyckas i rollen tror vi att du verkligen brinner för att kompetensförsörja Sveriges näringsliv och hjälpa människor ut i arbete.

Det här jobbet kräver ett tätt samarbete med dina kollegor och innebär samtidigt en fantastisk chans att utveckla din yrkesidentitet – och samtidigt ha väldigt kul på vägen. Låter det här rätt för dig? Vänta inte med din ansökan!


Du erbjuds
• En chans att få komma in och utvecklas av kompetenta kollegor som vill se dig lyckas
• En hög utvecklingskurva där du kommer få stor frihet i din roll i kombination med ansvar i att hjälpa Cleverex Bemanning att byggas
• Hygienfaktorer som en konkurrenskraftig lönemodell, friskvård, tjänstepension, företagshälsovård
• En fot in hos ett roligt gäng; vi jobbar hårt men firar däremellan med kickoff, konferensresor och annat roligt!

Arbetsuppgifter
Som Account Manager kommer du initialt få en gedigen introduktion till Cleverex processer och affärer. I din vardag kommer du hjälpa våra kunder med kompetensförsörjning i form av konsultlösningar eller direktrekryteringar. Du kommer arbeta med tydligt uppsatta mål och följa upp KPI:er varje månad, något vi tror du triggas utav.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:
• Prospektering, första kontakt samt boka möten med kunder
• Förstå kunders utmaningar och presentera rätt lösningar
• Ansvar för att bygga upp dina kundsamarbeten, i tätt samarbete med erfarna konsultchefer
• Skapa nya samt bibehålla befintliga kundrelationer

Din profil
• Vi tror att du har arbetat med försäljning inom bemannings- eller konsultbranschen eller så har du;
• Erfarenhet av att ha arbetat som konsultchef/rekryterare, men vill ta steget vidare mot försäljning
• Kan kommunicera obehindrat i både svenska och engelska
• B-körkort

Vi tror framförallt att rätt person har driv, ambition och vilja att skapa resultat. För den här tjänsten eftersöker vi en relationsskapare av hög kaliber och för att passa in på Cleverex tror vi du har en inställning av att ingenting är omöjligt samt att du har en förmåga att hålla ett högt tempo. Om du kommer in med dessa delar, lovar vi stor utveckling.


Övrigt
Rekryteringen kommer inledas med ett mejl där vi ber dig hålla utkik både i inkorg och skräpkorg så du inte missar vår första kommunikation. Frågor hänvisar vi till [email protected].
Start: Enligt överenskommelse
Plats:Radiatorvägen, Örebro
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Visa mindre

Restaurangchef till expansiva Kebabfabriken i Västerås

Ansök    Feb 2    Cleverex Bemanning AB    Restaurangchef
Om tjänsten Kebabfabrikens koncept a¨r att erbjuda fra¨scha ra°varor av ho¨gsta kvalite´ i en familja¨r atmosfa¨r. Kebabfabrikens meny besta°r av kebab av olika sorter sa°som no¨tko¨tt, kyckling, gyros, veganska och vegetariska alternativ, tillsammans med ett brett utbud av tillbeho¨r och goda fyllningar. Kebabfabriken har utvecklat ett koncept da¨r kunden sja¨lv kan komponera sin egen kebab, efter sina egna o¨nskema°l. Kebabfabriken finns sedan tidigare i... Visa mer
Om tjänsten
Kebabfabrikens koncept a¨r att erbjuda fra¨scha ra°varor av ho¨gsta kvalite´ i en familja¨r atmosfa¨r. Kebabfabrikens meny besta°r av kebab av olika sorter sa°som no¨tko¨tt, kyckling, gyros, veganska och vegetariska alternativ, tillsammans med ett brett utbud av tillbeho¨r och goda fyllningar. Kebabfabriken har utvecklat ett koncept da¨r kunden sja¨lv kan komponera sin egen kebab, efter sina egna o¨nskema°l.
Kebabfabriken finns sedan tidigare i Eskilstuna och O¨rebro, med en ambition att etablera flertalet restauranger i so¨dra Sverige under kommande a°r. Kebabfabriken startar nu sin nya restaurang på Erikslund i Västerås.
Nu söker Kebabfabriken efter en restaurangchef till deras helt nybyggda och moderna restaurang. Som restaurangchef kommer du att vara ansvarig för att se till att allt fungerar smidigt och att kunderna är nöjda. Drivs du av att jobba mot resultat och är hungrig på ständiga förbättringar? Är du dessutom en naturlig ledare som brinner för att få gruppen att nå det gemensamma målet?
Sök tjänsten idag!


Du erbjuds
• En stabil arbetsgivare
• En möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med Kebabfabrikens expansiva planer
• 3-6 månaders upplärning och utbildning tillsammans med erfaren restaurangchef så att du känner dig riktigt trygg i rollen.
• Stöd av VD och övrig personal inom koncernen. Du kommer även tillhöra en grupp av restaurangchefer där viktigt utbyte sker
• Hygienfaktorer som kollektivavtal, friskvård och tjänstepension


Arbetsuppgifter
Som restaurangchef ser gärna vi att du leder med exempel. Du kommer till största delen vara med i den dagliga driften av restaurangen. Utöver det kommer du även ansvara för att planera driften genom att säkerställa så din personal har rätt förutsättningar för att klara av dagen.
Detta innebär bland annat:

• Stötta och motivera dina medarbetare
• Schemaläggning och resursplanering
• Beställning av råvaror
• Budgetansvar
• Uppföljning och bearbetning av aktuella kampanjerDin profil
Vi tror att du som söker älskar mötet med kunden och brinner för att leverera kvalité ihop med en bra kundservice för att sätta ett leende på kundens läppar. Vi ser gärna att du är en problemlösare och att du med fördel använder ditt ledarskap för att skapa bra förutsättningar för din personal. Utöver det ska du ha en hög arbetsmoral och var villig att göra det lilla extra för kunden, för personalen och för restaurangen.
Kanske har du tidigare arbetat som kökschef eller teamledare inom restaurang och önskar nu ta steget vidare till en roll som både är utvecklande och stimulerande.

Vi ser gärna att du:
• Har erfarenhet av restaurangbranschen
• Besitter ledarskapsegenskaper
• Är flexibel med arbetstider och kan rycka in för att hjälpa teamet när det behövs
• Är serviceminded och lösningsorienterad
• Har en vilja att utvecklas och är hungrig på ständiga förbättringar
• Behärskar svenska i tal och skriftÖvrigt
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Cleverex Bemanning men du kommer anställas direkt hos Kebabfabriken AB i Västerås.

Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och vi hänvisar alla frågor till [email protected]

Placeringsort: Erikslund i Västerås
Start: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning
Arbetstider: Under upplärningen är det både dagtid och kvällar, därefter jobbar man dagtid främst. Som restaurangchef är man dessutom på plats vid högt tryck samt när det behövs extra uppbackning för att leverera kvalitét.


Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt Visa mindre

Junior C++ utvecklare till vår kund i Västerås

Om tjänsten Vår kund är ett ledande globalt teknikbolag som driver omställningen av samhälle och industri för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Till teamet Process Control Plattform söker vi nu en nyexaminerad programmerare som är vass inom C++. PCP-divisionen utvecklar produkter - hårdvara och mjukvara - som är grundläggande för kundens Process Automation-verksamhet: att övervaka, kontrollera och optimera processen för alla typer av industri... Visa mer
Om tjänsten
Vår kund är ett ledande globalt teknikbolag som driver omställningen av samhälle och industri för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Till teamet Process Control Plattform söker vi nu en nyexaminerad programmerare som är vass inom C++. PCP-divisionen utvecklar produkter - hårdvara och mjukvara - som är grundläggande för kundens Process Automation-verksamhet: att övervaka, kontrollera och optimera processen för alla typer av industrier.

Initialt kommer du att jobba som konsult via oss på Cleverex och spendera dina dagar ute hos kund. Om allt känns bra i samarbetet förväntas du gå över till kunden efter 6 månader.


Du erbjuds
• Att jobba tillsammans med seniora medarbetare med stor erfarenhet, skicklighet och laganda som gärna stöttar dig
• En möjlighet att utveckla dina tekniska färdigheter genom att lära dig nya funktionsområden
• Att driva dina egna aktiviteter tillsammans med ditt team och samarbeta med andra inom och utanför teamet

Arbetsuppgifter
Som mjukvaruutvecklare kommer du att utveckla den embedded mjukvaran för kundens styrmoduler. Produkten som ska utvecklas är ett styrsystem med inbyggda moduler och man sitter oftast med ett labbsystem bredvid för att kunna testa i realtid. Teamet jobbar agilt och nära andra utvecklingsteam som designar och utvecklar framtida produkter ihop. Som C++ utvecklare kommer du att vara en del av hela kedjan- från krav, design och kodning till verifiering.

Din profil
• Du har relevant universitetsutbildning inom programmering, med fördel inom robotik eller civilingenjör inom datateknik
• Kan kommunicera obehindrat i engelska och/eller svenska
• Erfarenhet av C++, Azure, DevOps, Git, Klockwork och C# ser vi som en stor fördel
Vi söker dig som nyligen avslutat dina studier och ser att du har ett genuint intresse för teknik och programmering. Du gillar att koda och kanske sitter med små projekt på fritiden. Personliga egenskaper vi värderar är att man är prestigelös, hjälpsam och en teamplayer.

Övrigt
• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Västerås
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex Bemanning och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [email protected]

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Restaurangchef till expansiva Kebabfabriken i Västerås

Ansök    Feb 2    Cleverex Bemanning AB    Restaurangchef
Om tjänsten Kebabfabrikens koncept är att erbjuda fräscha råvaror av högsta kvalité i en familjär atmosfär. Kebabfabrikens meny består av kebab av olika sorter såsom nötkött, kyckling, gyrås, veganska och vegetariska alternativ, tillsammans med ett brett utbud av tillbehör och fyllningar. Kebabfabriken har utvecklat ett koncept där kunden själv kan komponera sin egen kebab, efter sina egna önskemål. Kebabfabriken finns i Eskilstuna och Örebro, med en ambit... Visa mer
Om tjänsten
Kebabfabrikens koncept är att erbjuda fräscha råvaror av högsta kvalité i en familjär atmosfär. Kebabfabrikens meny består av kebab av olika sorter såsom nötkött, kyckling, gyrås, veganska och vegetariska alternativ, tillsammans med ett brett utbud av tillbehör och fyllningar. Kebabfabriken har utvecklat ett koncept där kunden själv kan komponera sin egen kebab, efter sina egna önskemål. Kebabfabriken finns i Eskilstuna och Örebro, med en ambition att etablera flertalet restauranger i södra Sverige under Kommande år. Kebabfabriken startar nu sin nya restaurang på Erikslund i Västerås.

Nu söker Kebabfabriken efter en restaurangchef till deras helt nybyggda och moderna restaurang. Som restaurangchef kommer du att vara ansvarig för att se till att allt fungerar smidigt och att kunderna är nöjda. Drivs du av att jobba mot resultat och är hungrig på ständiga förbättringar? Är du dessutom en naturlig ledare som brinner för att få gruppen att nå det gemensamma målet?
Sök tjänsten idag!


Du erbjuds
• En stabil arbetsgivare
• En möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med Kebabfabrikens expansiva planer
• 3-6 månaders upplärning och utbildning tillsammans med erfaren restaurangchef så att du känner dig riktigt trygg i rollen.
• Stöd av VD och övrig personal inom koncernen. Du kommer även tillhöra en grupp av restaurangchefer där viktigt utbyte sker
• Hygienfaktorer som kollektivavtal, friskvård och tjänstepension


Arbetsuppgifter
Som restaurangchef ser gärna vi att du leder med exempel. Du kommer till största delen vara med i den dagliga driften av restaurangen. Utöver det kommer du även ansvara för att planera driften genom att säkerställa så din personal har rätt förutsättningar för att klara av dagen.
Detta innebär bland annat:

• Stötta och motivera dina medarbetare
• Schemaläggning och resursplanering
• Beställning av råvaror
• Budgetansvar
• Uppföljning och bearbetning av aktuella kampanjerDin profil
Vi tror att du som söker älskar mötet med kunden och brinner för att leverera kvalité ihop med en bra kundservice för att sätta ett leende på kundens läppar. Vi ser gärna att du är en problemlösare och att du med fördel använder ditt ledarskap för att skapa bra förutsättningar för din personal. Utöver det ska du ha en hög arbetsmoral och var villig att göra det lilla extra för kunden, för personalen och för restaurangen.
Kanske har du tidigare arbetat som kökschef eller teamledare inom restaurang och önskar nu ta steget vidare till en roll som både är utvecklande och stimulerande.

Vi ser gärna att du:
• Har erfarenhet av restaurangbranschen
• Besitter ledarskapsegenskaper
• Är flexibel med arbetstider och kan rycka in för att hjälpa teamet när det behövs
• Är serviceminded och lösningsorienterad
• Har en vilja att utvecklas och är hungrig på ständiga förbättringar
• Behärskar svenska i tal och skriftÖvrigt
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Cleverex Bemanning men du kommer anställas direkt hos Kebabfabriken AB i Västerås.

Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och vi hänvisar alla frågor till [email protected]

Placeringsort: Erikslund i Västerås
Start: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning
Arbetstider: Under upplärningen är det både dagtid och kvällar, därefter jobbar man dagtid främst. Som restaurangchef är man dessutom på plats vid högt tryck samt när det behövs extra uppbackning för att leverera kvalitét.


Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt Visa mindre

Junior mjukvaruingenjör till ABB

Om tjänsten ABB är ett ledande globalt teknikbolag som driver omställningen av samhälle och industri för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Divisionen Measurement & Analytics utvecklar och tillhandahåller ett brett produktsegment inom mätning och analys som är designade att förbättra kontroll, produktivitet och kvalitet inom processer och industrin. Nu söker vi dig som vill jobba med utvecklingen av mjukvaruplattformen för deras system för pl... Visa mer
Om tjänsten
ABB är ett ledande globalt teknikbolag som driver omställningen av samhälle och industri för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Divisionen Measurement & Analytics utvecklar och tillhandahåller ett brett produktsegment inom mätning och analys som är designade att förbättra kontroll, produktivitet och kvalitet inom processer och industrin.

Nu söker vi dig som vill jobba med utvecklingen av mjukvaruplattformen för deras system för planhetsmätning. Plattformen Stressometer är ett ledande system för att mäta planhet på valsad plåt inom metallindustrin. Du kommer att bli en del av ett högkompetent och prestigelöst team på kontoret i Västerås.

Initialt kommer du att komma in som konsult via oss Cleverex och arbeta via oss, ute hos kunden. Om allt känns bra i samarbetet förväntas du gå över till dem efter ca 6–12 månader.

Du erbjuds
• En möjlighet att bli del av ett högkomptent team där du kommer att kunna ta rygg på några av de bästa i branschen
• Engagerat och moget ledarskap, anpassat efter varje individ
• En trygg anställning och schyssta villkor redan som konsult

Arbetsuppgifter
Som junior mjukvaruutvecklare kommer du att jobba med förvaltning och nyutveckling av mjukvaran för Stressometer. Applikationen som kunderna använder är alltid kundspecifik och du kommer att arbeta med att ta fram komponenterna till plattformen som kundapplikationen sedan byggs på. Komponenterna i plattformen är främst byggda i Java, men du kommer även att arbeta med andra teknologier såsom Microsoft Blazor, C# samt andra verktyg.

Din profil
• Du har relevant civilingenjörsutbildning inom system- eller datateknik, med fördel inom robotik, reglerteknik eller liknande
• Kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska
• Erfarenhet av JavaScript, C++, C# eller Java ser vi som en stor fördel
• Har ett stort intresse av teknik, utveckling och nyfiken på att testa olika teknologier

Vi söker dig som är relativt nyexaminerad med ett starkt driv att utvecklas inom produkter för processindustrin. För att passa bra för tjänsten tror vi att du är ansvarstagande och analytisk med en bra samarbetsförmåga. Tjänsten ger dig en möjlighet att ta en viktig roll för att utveckla nästa generation av ABB:s produkter.

Övrigt
• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Västerås

Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex Bemanning och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [email protected]

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Junior mjukvaruingenjör till ABB

Om tjänsten ABB är ett ledande globalt teknikbolag som driver omställningen av samhälle och industri för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Divisionen Measurement & Analytics utvecklar och tillhandahåller ett brett produktsegment inom mätning och analys som är designade att förbättra kontroll, produktivitet och kvalitet inom processer och industrin. Nu söker vi dig som vill jobba med utvecklingen av mjukvaruplattformen för deras system för pl... Visa mer
Om tjänsten
ABB är ett ledande globalt teknikbolag som driver omställningen av samhälle och industri för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Divisionen Measurement & Analytics utvecklar och tillhandahåller ett brett produktsegment inom mätning och analys som är designade att förbättra kontroll, produktivitet och kvalitet inom processer och industrin.

Nu söker vi dig som vill jobba med utvecklingen av mjukvaruplattformen för deras system för planhetsmätning. Plattformen Stressometer är ett ledande system för att mäta planhet på valsad plåt inom metallindustrin. Du kommer att bli en del av ett högkompetent och prestigelöst team på kontoret i Västerås.

Initialt kommer du att komma in som konsult via oss Cleverex och arbeta via oss, ute hos kunden. Om allt känns bra i samarbetet förväntas du gå över till dem efter ca 6–12 månader.

Du erbjuds
• En möjlighet att bli del av ett högkomptent team där du kommer att kunna ta rygg på några av de bästa i branschen
• Engagerat och moget ledarskap, anpassat efter varje individ
• En trygg anställning och schyssta villkor redan som konsult

Arbetsuppgifter
Som junior mjukvaruutvecklare kommer du att jobba med förvaltning och nyutveckling av mjukvaran för Stressometer. Applikationen som kunderna använder är alltid kundspecifik och du kommer att arbeta med att ta fram komponenterna till plattformen som kundapplikationen sedan byggs på. Komponenterna i plattformen är främst byggda i Java, men du kommer även att arbeta med andra teknologier såsom Microsoft Blazor, C# samt andra verktyg.

Din profil
• Du har relevant utbildning inom system- eller datateknik, med fördel inom robotik, reglerteknik eller liknande. Du har en civilingenjörs- eller magisterexamen.
• Kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska
• Erfarenhet av JavaScript, C++, C# eller Java ser vi som en stor fördel
• Har ett stort intresse av teknik, utveckling och nyfiken på att testa olika teknologier

Vi söker dig som är relativt nyexaminerad med ett starkt driv att utvecklas inom produkter för processindustrin. För att passa bra för tjänsten tror vi att du är ansvarstagande och analytisk med en bra samarbetsförmåga. Tjänsten ger dig en möjlighet att ta en viktig roll för att utveckla nästa generation av ABB:s produkter.

Övrigt
• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Västerås

Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex Bemanning och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [email protected]

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Junior C++ utvecklare till vår kund i Västerås

Om tjänsten Vår kund är ett ledande globalt teknikbolag som driver omställningen av samhälle och industri för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Till teamet Process Control Plattform söker vi nu en nyexaminerad programmerare som är vass inom C++. PCP-divisionen utvecklar produkter - hårdvara och mjukvara - som är grundläggande för kundens Process Automation-verksamhet: att övervaka, kontrollera och optimera processen för alla typer av industri... Visa mer
Om tjänsten
Vår kund är ett ledande globalt teknikbolag som driver omställningen av samhälle och industri för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Till teamet Process Control Plattform söker vi nu en nyexaminerad programmerare som är vass inom C++. PCP-divisionen utvecklar produkter - hårdvara och mjukvara - som är grundläggande för kundens Process Automation-verksamhet: att övervaka, kontrollera och optimera processen för alla typer av industrier.

Initialt kommer du att jobba som konsult via oss på Cleverex och spendera dina dagar ute hos kund. Om allt känns bra i samarbetet förväntas du gå över till kunden efter 6 månader.


Du erbjuds
• Att jobba tillsammans med seniora medarbetare med stor erfarenhet, skicklighet och laganda som gärna stöttar dig
• En möjlighet att utveckla dina tekniska färdigheter genom att lära dig nya funktionsområden
• Att driva dina egna aktiviteter tillsammans med ditt team och samarbeta med andra inom och utanför teamet

Arbetsuppgifter
Som mjukvaruutvecklare kommer du att utveckla den embedded mjukvaran för kundens styrmoduler. Produkten som ska utvecklas är ett styrsystem med inbyggda moduler och man sitter oftast med ett labbsystem bredvid för att kunna testa i realtid. Teamet jobbar agilt och nära andra utvecklingsteam som designar och utvecklar framtida produkter ihop. Som C++ utvecklare kommer du att vara en del av hela kedjan- från krav, design och kodning till verifiering.

Din profil
• Du har relevant universitetsutbildning inom programmering, med fördel inom robotik eller civilingenjör inom datateknik
• Kan kommunicera obehindrat i engelska och/eller svenska
• Erfarenhet av C++, Azure, DevOps, Git, Klockwork och C# ser vi som en stor fördel
Vi söker dig som nyligen avslutat dina studier och ser att du har ett genuint intresse för teknik och programmering. Du gillar att koda och kanske sitter med små projekt på fritiden. Personliga egenskaper vi värderar är att man är prestigelös, hjälpsam och en teamplayer.

Övrigt
• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Västerås
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex Bemanning och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [email protected]

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Commissioning engineer till ABB

Om tjänsten ABB är ett ledande globalt teknikbolag som driver omställningen av samhälle och industri för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Till deras sektion Process & Automation söker vi dig som vill jobba i gränslandet mellan teknik, mekanik och mjukvara. I din roll kommer du arbeta on-site hos kunderna och arbeta med kundutbildning. ABB arbetar över hela världen, vilket innebär att du kommer resa mycket i den här rollen. Du utgår från ko... Visa mer
Om tjänsten
ABB är ett ledande globalt teknikbolag som driver omställningen av samhälle och industri för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Till deras sektion Process & Automation söker vi dig som vill jobba i gränslandet mellan teknik, mekanik och mjukvara. I din roll kommer du arbeta on-site hos kunderna och arbeta med kundutbildning.

ABB arbetar över hela världen, vilket innebär att du kommer resa mycket i den här rollen. Du utgår från kontoret i Västerås och förväntas resa halva tiden och vara på plats resten vilket innebär att du kommer få en chans att se hela världen och arbeta i en global organisation. Initialt kommer du komma in som konsult via Cleverex och arbeta via oss, ute hos kunden. Om allt känns bra i samarbetet förväntas du gå över till dem efter ca 6-12 månader.


Du erbjuds
• En möjlighet att bli en del av ett högkompetent team
• Du kan förvänta dig ett engagerat och moget ledarskap som är anpassat efter varje individ
• Ett arbete där du kommer resa, se världen och bygga ett globalt kontaktnät
• En trygg anställning och schyssta villkor redan som konsult

Arbetsuppgifter
Som Commissioning Engineer kommer du ansvara för produkterna ute på fält. Dina ansvarsområden kommer innefatta att:
• Supportera och utbilda kunder och kollegor kring produkterna och tillämpning för kunden
• Utföra säkerhets-, risk- och möjlighetsutredningar innan och under arbetet
• Bygga upp och dela kunskap kring kundernas processer och att använda kunde

Du kommer arbeta med produkter som är designade att förbättra styrning, produktivitet och kvalitet i olika processer och industrier.

Din profil
• Har gått en ingenjörsutbildning, med fördel inom elektronik, mekatronik, mekanik eller liknande. Det viktigaste är att du har ett intresse för att mekanik, teknik och mjukvara samt samspelet där emellan.
• Kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska, då du delvis arbetar i Västerås men även i andra länder.

Lika viktigt som din utbildningsbakgrund och kompetenser är dina personliga egenskaper. Vi tror att du kommer trivas och lyckas i rollen om du är en individ som triggas av att lösa problem. Du är hands-on och driver gärna på din egen utveckling. Vi tror att du är kommunikativ och kan tala till olika typer av människor samt att du har en öppen approach som person.

Övrigt
• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Västerås

Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [email protected]

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Junior C++ utvecklare till vår kund i Västerås

Om tjänsten Vår kund är ett ledande globalt teknikbolag som driver omställningen av samhälle och industri för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Till teamet Process Control Plattform söker vi nu en nyexaminerad programmerare som är vass inom C++. PCP-divisionen utvecklar produkter - hårdvara och mjukvara - som är grundläggande för kundens Process Automation-verksamhet: att övervaka, kontrollera och optimera processen för alla typer av industri... Visa mer
Om tjänsten
Vår kund är ett ledande globalt teknikbolag som driver omställningen av samhälle och industri för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Till teamet Process Control Plattform söker vi nu en nyexaminerad programmerare som är vass inom C++. PCP-divisionen utvecklar produkter - hårdvara och mjukvara - som är grundläggande för kundens Process Automation-verksamhet: att övervaka, kontrollera och optimera processen för alla typer av industrier.

Initialt kommer du att jobba som konsult via oss på Cleverex och spendera dina dagar ute hos kund. Om allt känns bra i samarbetet förväntas du gå över till kunden efter 6 månader.


Du erbjuds
• Att jobba tillsammans med seniora medarbetare med stor erfarenhet, skicklighet och laganda som gärna stöttar dig
• En möjlighet att utveckla dina tekniska färdigheter genom att lära dig nya funktionsområden
• Att driva dina egna aktiviteter tillsammans med ditt team och samarbeta med andra inom och utanför teamet

Arbetsuppgifter
Som mjukvaruutvecklare kommer du att utveckla den embedded mjukvaran för kundens styrmoduler. Produkten som ska utvecklas är ett styrsystem med inbyggda moduler och man sitter oftast med ett labbsystem bredvid för att kunna testa i realtid. Teamet jobbar agilt och nära andra utvecklingsteam som designar och utvecklar framtida produkter ihop. Som C++ utvecklare kommer du att vara en del av hela kedjan- från krav, design och kodning till verifiering.

Din profil
• Du har relevant universitetsutbildning inom programmering, med fördel inom robotik eller civilingenjör inom datateknik
• Kan kommunicera obehindrat i engelska och/eller svenska
• Erfarenhet av C++, Azure, DevOps, Git, Klockwork och C# ser vi som en stor fördel
Vi söker dig som nyligen avslutat dina studier och ser att du har ett genuint intresse för teknik och programmering. Du gillar att koda och kanske sitter med små projekt på fritiden. Personliga egenskaper vi värderar är att man är prestigelös, hjälpsam och en teamplayer.

Övrigt
• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Västerås
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex Bemanning och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [email protected]

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Junior mjukvaruingenjör till ABB

Om tjänsten ABB är ett ledande globalt teknikbolag som driver omställningen av samhälle och industri för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Divisionen Measurement & Analytics utvecklar och tillhandahåller ett brett produktsegment inom mätning och analys som är designade att förbättra kontroll, produktivitet och kvalitet inom processer och industrin. Nu söker vi dig som vill jobba med utvecklingen av mjukvaruplattformen för deras system för pl... Visa mer
Om tjänsten
ABB är ett ledande globalt teknikbolag som driver omställningen av samhälle och industri för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Divisionen Measurement & Analytics utvecklar och tillhandahåller ett brett produktsegment inom mätning och analys som är designade att förbättra kontroll, produktivitet och kvalitet inom processer och industrin.

Nu söker vi dig som vill jobba med utvecklingen av mjukvaruplattformen för deras system för planhetsmätning. Plattformen Stressometer är ett ledande system för att mäta planhet på valsad plåt inom metallindustrin. Du kommer att bli en del av ett högkompetent och prestigelöst team på kontoret i Västerås.

Initialt kommer du att komma in som konsult via oss Cleverex och arbeta via oss, ute hos kunden. Om allt känns bra i samarbetet förväntas du gå över till dem efter ca 6–12 månader.

Du erbjuds
• En möjlighet att bli del av ett högkomptent team där du kommer att kunna ta rygg på några av de bästa i branschen
• Engagerat och moget ledarskap, anpassat efter varje individ
• En trygg anställning och schyssta villkor redan som konsult

Arbetsuppgifter
Som junior mjukvaruutvecklare kommer du att jobba med förvaltning och nyutveckling av mjukvaran för Stressometer. Applikationen som kunderna använder är alltid kundspecifik och du kommer att arbeta med att ta fram komponenterna till plattformen som kundapplikationen sedan byggs på. Komponenterna i plattformen är främst byggda i Java, men du kommer även att arbeta med andra teknologier såsom Microsoft Blazor, C# samt andra verktyg.

Din profil
• Du har relevant utbildning inom systemutveckling eller dataingenjör, med fördel inom robotik, reglerteknik eller liknande
• Kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska
• Erfarenhet av JavaScript, C++, C# eller Java ser vi som en stor fördel
• Har ett stort intresse av teknik, utveckling och nyfiken på att testa olika teknologier

Vi söker dig som är relativt nyexaminerad med ett starkt driv att utvecklas inom produkter för processindustrin. För att passa bra för tjänsten tror vi att du är ansvarstagande och analytisk med en bra samarbetsförmåga. Tjänsten ger dig en möjlighet att ta en viktig roll för att utveckla nästa generation av ABB:s produkter.

Övrigt
• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Västerås

Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex Bemanning och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [email protected]

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Junior utvecklare till Enfo Code i Västerås

Om tjänsten Visste du att nästan all data i världen är ny? Mängden data växer exponentiellt och i den här alltmer komplexa världen är det A och O att föra samman data. Här kommer Enfo Code in i bilden. Enfo Code är ett nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven transformation, och till dem söker vi just nu junior utvecklare. Då Enfo Code växer och expanderar söker vi nu utvecklare till teamet i Västerås. Är du en junior utvecklare och vill jobba ino... Visa mer
Om tjänsten
Visste du att nästan all data i världen är ny? Mängden data växer exponentiellt och i den här alltmer komplexa världen är det A och O att föra samman data. Här kommer Enfo Code in i bilden. Enfo Code är ett nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven transformation, och till dem söker vi just nu junior utvecklare. Då Enfo Code växer och expanderar söker vi nu utvecklare till teamet i Västerås. Är du en junior utvecklare och vill jobba inom med utveckling i molnet, så kan detta vara något för dig!

Initialt kommer du komma in som konsult via Cleverex och arbeta via oss, ute hos Enfo Code. Om allt känns bra i samarbetet förväntas du gå över till dem.

Du erbjuds
• Tydlig karriärplan som du sätter upp tillsammans med närmsta chef och som anpassas efter dig. Du väljer området som du vill utvecklas inom!
• En arbetsplats med mycket senior kunskap - vilket innebär att du kommer kunna ta rygg på kompetenta kollegor
• Work-life balance, där du kan jobba hemifrån såväl som på kontoret.

Arbetsuppgifter
Som junior utvecklare kommer du att arbeta med olika projekt för olika kunduppdrag. Uppdragen genomförs normalt med andra personer från Enfo där ett agilt arbetssätt tillämpas med kundens aktiva medverkan
• Du kommer att utveckla lösningar med hjälp av molntjänster och då främst med AWS.
• I rollen kommer du beröra olika typer av teknologier, bl.a. Typescript och Node JS.
• Som utvecklare kommer du även sitta med kodgranskning.

Din profil
• Du har relevant utbildning inom systemutveckling, minst från yrkeshögskola
• Har arbetat som utvecklare i 6 månader eller mer
• Är bekant och intresserad av att arbeta med utveckling i molnet (AWS) och TypeScript
• Kan kommunicera väl på både svenska och engelska
• Erfarenhet av backend-utveckling men med vilja att även jobba med frontend-utveckling.

Vi ser att du är orädd och vågar testa dig fram! Som person är du även öppen och villig att lära. Du vågar ställa frågor och ta initiativ. För den här rollen lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga och din problemlösande förmåga.

Övrigt
• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Västerås

Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [email protected]

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Junior utvecklare till Enfo Code i Västerås

Om tjänsten Visste du att nästan all data i världen är ny? Mängden data växer exponentiellt och i den här alltmer komplexa världen är det A och O att föra samman data. Här kommer Enfo Code in i bilden. Enfo Code är ett nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven transformation, och till dem söker vi just nu junior utvecklare. Då Enfo Code växer och expanderar söker vi nu utvecklare till teamet i Västerås. Är du en junior utvecklare och vill jobba ino... Visa mer
Om tjänsten
Visste du att nästan all data i världen är ny? Mängden data växer exponentiellt och i den här alltmer komplexa världen är det A och O att föra samman data. Här kommer Enfo Code in i bilden. Enfo Code är ett nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven transformation, och till dem söker vi just nu junior utvecklare. Då Enfo Code växer och expanderar söker vi nu utvecklare till teamet i Västerås. Är du en junior utvecklare och vill jobba inom med utveckling i molnet, så kan detta vara något för dig!

Initialt kommer du komma in som konsult via Cleverex och arbeta via oss, ute hos Enfo Code. Om allt känns bra i samarbetet förväntas du gå över till dem.

Du erbjuds
• Tydlig karriärplan som du sätter upp tillsammans med närmsta chef och som anpassas efter dig. Du väljer området som du vill utvecklas inom!
• En arbetsplats med mycket senior kunskap - vilket innebär att du kommer kunna ta rygg på kompetenta kollegor
• Work-life balance, där du kan jobba hemifrån såväl som på kontoret.

Arbetsuppgifter
Som junior utvecklare kommer du att arbeta med olika projekt för olika kunduppdrag. Uppdragen genomförs normalt med andra personer från Enfo där ett agilt arbetssätt tillämpas med kundens aktiva medverkan
• Du kommer att utveckla lösningar med hjälp av molntjänster och då främst med AWS.
• I rollen kommer du beröra olika typer av teknologier, bl.a. Typescript och Node JS.
• Som utvecklare kommer du även sitta med kodgranskning.

Din profil
• Du har relevant utbildning inom systemutveckling, minst från yrkeshögskola
• Har arbetat som utvecklare i 6 månader eller mer
• Är bekant och intresserad av att arbeta med utveckling i molnet (AWS) och TypeScript
• Kan kommunicera väl på både svenska och engelska
• Erfarenhet av backend-utveckling men med vilja att även jobba med frontend-utveckling.

Vi ser att du är orädd och vågar testa dig fram! Som person är du även öppen och villig att lära. Du vågar ställa frågor och ta initiativ. För den här rollen lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga och din problemlösande förmåga.

Övrigt
• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Västerås

Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [email protected]

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre