Lediga jobb som Instruktör/Tränare inom specialidrott i Västerås

Se lediga jobb som Instruktör/Tränare inom specialidrott i Västerås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Västerås som finns hos arbetsgivaren.

Esport Coach - NTI Gymnasiet Västerås

Esport Coach - NTI Gymnasiet Västerås Deltidsanställing Gameplan söker nu en engagerad och kunnig esport-coach för att leda och utveckla esportprogrammet på NTI Gymnasiet i Västerås Vi letar efter en person med passion för esport och en förmåga att inspirera och lära ut till ungdomar. Arbetsuppgifter: - Planera och genomföra esportlektioner med fokus på strategi, teamarbete, och individuell skicklighet - Utveckla och följa upp träningsplaner för ele... Visa mer
Esport Coach - NTI Gymnasiet Västerås
DeltidsanställingGameplan söker nu en engagerad och kunnig esport-coach för att leda och utveckla esportprogrammet på NTI Gymnasiet i Västerås

Vi letar efter en person med passion för esport och en förmåga att inspirera och lära ut till ungdomar.

Arbetsuppgifter:

- Planera och genomföra esportlektioner med fokus på strategi, teamarbete, och individuell skicklighet

- Utveckla och följa upp träningsplaner för eleverna

- Hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna och utvecklingen inom esport

- Genomföra 180 minuters lektioner två gånger i veckan (tisdag och onsdag), samt 60 minuter planering inför varje lektion.Kvalifikationer:

- Erfarenhet av esport på en konkurrenskraftig nivå

- God pedagogisk förmåga och erfarenhet av att undervisa eller coacha unga människor

- Utmärkt kommunikationsförmåga på svenska

- Förmåga att arbeta självständigt och med andraVi erbjuder:

- En unik möjlighet att vara en del av ett växande esportprogram

- Möjlighet att bidra till unga människors utveckling och välbefinnande

- Flexibel arbetstid av planering inför två 180 minuters lektioner per vecka

- Två esportlektioner på plats i NTI Gymnasiet Västerås på måndagar och tisdagar

- En inspirerande och stödjande arbetsmiljö

- Möjlighet till mer arbete inom Gameplan

På esportprogrammet spelas bland annat CS2, League of Legends, Overwatch 2 och Valorant.

Utöver fokus på utveckling inom spelet är det även stort fokus på livsnödvändiga färdigheter som, kommunikation, ledarskap, sammarbete, hälsa, karriärsmöjligheter och mycket mer.

Är du den vi söker?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev. För mer information om tjänsten, kontakta Jonathan Bäckström namn på [email protected]. Visa mindre

Simlärare

Vi söker en engagerad medarbetare till vår simhall. Vi erbjuder ett varierat jobb i en organisation med bred verksamhet, korta beslutsvägar och högt engagemang. Vi drivs av att få utmana, utveckla och stötta barn, unga, vuxna och äldre, skapa livskvalitet och driva på samhällsutvecklingen. Allt vi gör sker med hjärta och omtanke. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team i Simhallen i Tillberga. Simhallen i Tillberga är nyligen renoverad och ligge... Visa mer
Vi söker en engagerad medarbetare till vår simhall. Vi erbjuder ett varierat jobb i en organisation med bred verksamhet, korta beslutsvägar och högt engagemang. Vi drivs av att få utmana, utveckla och stötta barn, unga, vuxna och äldre, skapa livskvalitet och driva på samhällsutvecklingen. Allt vi gör sker med hjärta och omtanke.
Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team i Simhallen i Tillberga. Simhallen i Tillberga är nyligen renoverad och ligger centralt i Tillberga och i anslutning till skola och idrottshall. Badet har en bassäng på 16 meters längd med bastu, café och massage i anslutning. Simhallen har öppet för allmänheten på vardagar och lördagar. I veckorna bedrivs bland annat vattengymnastik och simskola i hallen. Simhallen har ett nära samarbete med bland annat Tillbergaskolan.
Till vårt team söker vi en driven och engagerad kollega. För att skapa bästa möjliga upplevelse för våra besökare behöver du kunna se helheten med skötsel av anläggningen då helt, rent och fint är av mycket stor vikt för oss. Att sköta om och övervaka våra badutrymmen, hålla simundervisning, hålla i gruppträningar och lokalvård ingår i din tjänst. Vi bemannar även receptionen och cafét.
Vi är en liten arbetsgrupp och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en glad och engagerad person som drivs av att jobba med människor. Vi ser personlig lämplighet som viktigare än erfarenheten. Möjlighet för utbildning till simlärare på plats finns. Dock är redan genomförd simlärarutbildning meriterande.
Dina ansvarsområden
· Badbevaka
· Bemanna receptionen
· Städ av badhusets lokaler
· I rollen ingår viss administration
· Hålla i simundervisning
· Hålla i gruppträning


Din kompetens
Du är en glad, positiv och energisk person med stark servicekänsla
Du behärskar svenska flytande i tal och skrift
Simlärarutbildning är meriterande
Badmästarutbildning är meriterande
livräddarutbildning är meriterande


Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Mer om ansökningsprocessen
Rekryterande chef Carolina Westerdahl, 021-81 65 10, [email protected], svarar gärna på frågor om tjänsten. Vi följer förstås kollektivavtal med tillhörande förmåner.
Välkommen med din ansökan till [email protected].
Urvalet görs löpande. Din ansökan ska innehålla CV samt ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum löpt ut.
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid 100% eller efter överenskommelse
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons, tack!


Mer om oss
Tillberga Grannskapsservice är ett idéburet kooperativt företag där vinsten återinvesteras i verksamheten. Med 100 anställda bedriver företaget sedan 1993 välfärdsservice i Tillberga med omnejd med verksamheter som grannskapsutveckling, kulturprojekt, förskola, bibliotek, fritidsgård, gruppbostäder, simhall och idrottsanläggningar.
Samverkan med föreningsliv och lokala krafter är grundstenar i företagets strävan för att driva på den hållbara samhällsutvecklingen.
Tillberga Grannskapsservice vann utmärkelsen Årets kooperativ i Sverige 2021. Vårt äldreboende hamnade på tionde plats bland äldreboenden i Sverige i Socialstyrelsens enkät 2019. Visa mindre

Barninstruktörer till Nordic Wellness Västerås Stenby

NORDIC WELLNESS OCH BARN-& UNGDOMSTRÄNING  Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 300 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. För oss på Nordic Wellness är det viktigt att rörelse och träning förknippas med glädje och att det är något som får dig att må bra och som du längtar efter att göra. Vi tror på att vi är födda att röra på oss och vill därför hjälpa till att ... Visa mer
NORDIC WELLNESS OCH BARN-& UNGDOMSTRÄNING 

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 300 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. För oss på Nordic Wellness är det viktigt att rörelse och träning förknippas med glädje och att det är något som får dig att må bra och som du längtar efter att göra. Vi tror på att vi är födda att röra på oss och vill därför hjälpa till att inspirera barn och unga till rörelse! 

Älskar du att arbeta med barn och vill förmedla träningsglädje i toppklass?

Just nu söker vi instruktörer till höstterminen 2023 för vårt växande barnkoncept där Tigern Teo är i centrum! Alla våra instruktörer är utbildade för att kunna inspirera och engagera barnen och skapa positiva upplevelser varje gång och inför kursstart kommer du att skickas på en tvådagars-utbildning så du kan bli trygg i rollen. 

 

Vi söker dig som: 

- Vill ha världens roligaste extrajobb och leda något av våra koncept JUNIOR DANCE, JUNIOR GYMPA eller BOLLEK för barn i åldrarna 2-8 år.

- Kan leda, inspirera, ha kul och skratta med en grupp barn 

- Har inlevelseförmåga och fantasi 

- Har ett genuint intresse för barn, träning och hälsa 

- Gärna har erfarenhet sedan tidigare med att arbeta med barn 

Som instruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut emot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning krävs i rollen. Här gäller det att förmedla träningsglädje och få andra att skratta och ha kul. Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det finns stort utrymme att utvecklas i företaget. Barnkurserna är förlagda på helger med start augusti/september och varar fram till början av december.  

Inför eventuell anställning kommer vi behöva ett utdrag från polisens belastningsregister. Blanketter – barn i annan verksamhet | Polismyndigheten (polisen.se) 

Vår maskot Tigern Teo har en egen hemsida där du kan läsa mer om alla våra olika koncept: http://www.tigernteo.se/ 

Låter detta som ett jobb för dig?

Skicka din ansökan med personligt brev och cv till mailto:[email protected]

 

Går du vidare i rekryteringsprocessen kommer du att bli kallad på audition eller få skicka in en kortare film där du presenterar dig själv Visa mindre

Ledare för barn- och ungdomsträning till Nordic Wellness Västerås

Nordic Wellness Barn- och ungdomstränare till Nordic Wellness Västerås Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med 300 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vill du förmedla träningsglädje och älskar att jobba med barn? Just nu söker vi instruktörer till vårens barndanskurs till vår klubb i Västerås. För oss på Nordic Wellness är det viktigt att rörelse och träning förkni... Visa mer
Nordic Wellness

Barn- och ungdomstränare till Nordic Wellness Västerås

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med 300 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vill du förmedla träningsglädje och älskar att jobba med barn? Just nu söker vi instruktörer till vårens barndanskurs till vår klubb i Västerås.

För oss på Nordic Wellness är det viktigt att rörelse och träning förknippas med glädje. Något som får dig att må bra och som du längtar efter att göra. Vi tror på att vi är födda att röra på oss och att det är viktigt att inspirera barn och unga till rörelse! Våra instruktörer är utbildade för att kunna inspirera och engagera barnen och skapa positiva upplevelser varje gång.

Vi söker dig som:

- Kan leda, inspirera, ha kul och skratta med en grupp barn

- Har inlevelseförmåga och fantasi

- Har ett genuint intresse för barn, träning och hälsa

- Förstår att rörelse är viktigare än perfekt teknik

- Gärna har erfarenhet sedan tidigare med att arbeta med barn

Som instruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut emot våra medlemmar.
Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning krävs i rollen. Här gäller det att förmedla träningsglädje och få andra att skratta och ha kul.

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det finns stort utrymme att utvecklas i företaget. Inför kursstart får du givetvis utbildning utav oss. Arbetstiden är förlagd framförallt på helg och som instruktör håller du i 1-3 klasser per helg beroende på klubb och behov. Vår barn- och ungdomsverksamhet är upplagd i kursformat så du arbetar ca 14 veckor per termin (höst och vår) där ”prova på” dagar, kursen samt show är inräknat.

Du behöver ha fyllt 16 år. Är du intresserad och vill veta mer? Skicka din ansökan med personligt brev och cv till mailto:[email protected] senast 1 november. Visa mindre

Gruppträningsinstruktörer till Nordic Wellness Västerås

Nordic WellnessNordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 300 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.Vill du vara med och bidra med träningsglädje, ha världens roligaste extrajobb och tillhöra team Nordic Wellness?Vi söker just nu fler instruktörer i olika styrke-fokuserade pass som bla. CROSSCAGE, BODYPUMP, STRENGTH DEVELOPMENT till våra klubbar i Västerås. Men självkla... Visa mer
Nordic WellnessNordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 300 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.Vill du vara med och bidra med träningsglädje, ha världens roligaste extrajobb och tillhöra team Nordic Wellness?Vi söker just nu fler instruktörer i olika styrke-fokuserade pass som bla. CROSSCAGE, BODYPUMP, STRENGTH DEVELOPMENT till våra klubbar i Västerås. Men självklart tar vi emot alla ansökningar oavsett koncept!Hittar vi rätt person, så kommer vi att satsa på Dig och utbilda dig i det koncept som vi kommer överens om, om du inte har utbildning sedan innan. Att vara gruppträningsinstruktör på Nordic WellnessSom gruppträningsinstruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut mot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning är bra egenskaper att ha i rollen som gruppträningsinstruktör. Viktigast är att man gillar att förmedla träningsglädje och inspirera andra människor till att få ut det allra bästa av sin träning och sina mål. Rollen som gruppträningsinstruktör handlar mycket om att vara i centrum och du ska tycka om att bjuda på dig själv.Att jobba på Nordic WellnessVi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det finns stort utrymme att vara med och påverka samt utvecklas inom företaget.Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst.  Vill du söka tjänsten som gruppträningsinstruktör?Maila ditt CV och personliga brev till: mailto:[email protected] och märk ditt mail med "Instruktör Västerås.Går du vidare i rekryteringsprocessen kommer du att bli kontaktad och bli kallad till en audition.Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Gruppträningsinstruktörer till Nordic Wellness Västerås

Vill du vara med och sprida träningsglädje till våra medlemmar på Nordic Wellness? Nordic Wellness är Sveriges största gymkedja till antalet klubbar med snart över 300 klubbar runt om i landet. Vill du ha världens roligaste extrajobb och tillhöra team Nordic Wellness Västerås?Vi söker instruktörer i flera olika koncept - BODYPUMP, YOGA, olika danspass, Senior och barnträning m.m.Erfarenhet som instruktör är meriterande, men inget krav. Hittar vi rätt pe... Visa mer
Vill du vara med och sprida träningsglädje till våra medlemmar på Nordic Wellness? Nordic Wellness är Sveriges största gymkedja till antalet klubbar med snart över 300 klubbar runt om i landet.

Vill du ha världens roligaste extrajobb och tillhöra team Nordic Wellness Västerås?Vi söker instruktörer i flera olika koncept - BODYPUMP, YOGA, olika danspass, Senior och barnträning m.m.Erfarenhet som instruktör är meriterande, men inget krav. Hittar vi rätt person, så erbjuder vi utbildning i överenskommet koncept. Att vara gruppträningsinstruktör på Nordic WellnessSom gruppträningsinstruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut mot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning är bra egenskaper att ha i rollen som gruppträningsinstruktör. Viktigast är att man gillar att förmedla träningsglädje och inspirera andra människor till att få ut det allra bästa av sin träning. På Nordic Wellness vill vi skapa en gemenskap och en familjär känsla, #fun #movement #strong #together. Låter detta som ett jobb för dig?Skicka din ansökan med personligt brev och CV till: mailto:[email protected] som söker ska vara minst 18 år och kunna hålla 1 eller flera fasta klasser i veckan. Visa mindre

Simlärare

Just nu söker vi en inspirerande och gärna utbildad simlärare. Vi söker dig som har ett lugnt och tryggt arbetssätt när du vistas tillsammans med barn och vuxna i vattnet. Gott kundbemötande, service och social kompetens är en självklarhet för dig i ditt arbete. Vi har en bred verksamhet med simhall, gym och gruppträning både på land och i vatten. Vår simkursverksamhet sträcker sig från babysimskola och minisim till simskola, crawlkurser och vuxensimskola... Visa mer
Just nu söker vi en inspirerande och gärna utbildad simlärare. Vi söker dig som har ett lugnt och tryggt arbetssätt när du vistas tillsammans med barn och vuxna i vattnet. Gott kundbemötande, service och social kompetens är en självklarhet för dig i ditt arbete.

Vi har en bred verksamhet med simhall, gym och gruppträning både på land och i vatten. Vår simkursverksamhet sträcker sig från babysimskola och minisim till simskola, crawlkurser och vuxensimskola. Nu söker vi dig som älskar att ge ett trevligt bemötande och service av högsta kvalitet. Att sätta kunden i fokus känns helt naturligt för dig. Som simlärare har du ett välkomnande sätt, ett sinne för ordning och reda samt en förmåga att skapa en positiv stämning hos såväl kunder som kollegor.

Vi erbjuder dig:

- Ett roligt och inspirerande arbete i ett expansivt företag, med goda möjligheter till personlig utveckling
- Engagerade, stöttande och erfarna kollegor med ett gemensamt fokus


Vi söker dig som:

- Är en driven, ansvarstagande och självgående person
- Har en god förmåga att skapa kontakt och bygga långsiktiga relationer
- Är strukturerad, engagerad, målmedveten och har en god planeringsförmåga
- Är en positiv, social, ödmjuk och prestigelös person
- Delar vår mening att “träning ska göra dig glad”
- Är utbildad simlärare, har du tidigare erfarenhet av att jobba som simlärare är det meriterande, möjligheten att bli utbildad till simlärare via Medley finns
- Är flexibel med arbetstider och vill jobba både kvällar och helger


Våra värderingar är viktiga för oss och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Innan anställningskontrakt kan skrivas kommer ett sim- och livräddningstest att utföras på plats i anläggningen.

I arbetet ingår:

- Arbetskläder
- Tillgång till gratis träning


Information om tjänsten:

- Timanställning (där du har en ambition att kunna arbeta 20 timmar eller mer per månad)
- Tillträde 2022-01-10


I tjänsten ingår kvälls- och helgarbete. I samband med rekrytering begär vi utdrag ur polisens belastningsregister. Vi har kollektivavtal och är anslutna till Besöksnäringen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ledare för barn- och ungdomsträning till Nordic Wellness Västerås

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 290 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vill du förmedla träningsglädje och älskar att jobba med barn? Just nu söker vi instruktörer till våra koncept inom barndans och barngymnastik. Vi söker ledare för barn- och ungdomsträning till vår klubb Nordic Wellness Västerås. För oss på Nordic Wellness är det viktigt att rörelse ... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 290 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vill du förmedla träningsglädje och älskar att jobba med barn? Just nu söker vi instruktörer till våra koncept inom barndans och barngymnastik.

Vi söker ledare för barn- och ungdomsträning till vår klubb Nordic Wellness Västerås.

För oss på Nordic Wellness är det viktigt att rörelse och träning förknippas med glädje. Något som får dig att må bra och som du längtar efter att göra. Vi tror på att vi är födda att röra på oss och att det är viktigt att inspirera barn och unga till rörelse! Våra instruktörer är utbildade för att kunna inspirera och engagera barnen och skapa positiva upplevelser varje gång.

Vi söker dig som:

- Kan leda, inspirera, ha kul och skratta med en grupp barn
- Har inlevelseförmåga och fantasi
- Har ett genuint intresse för barn, träning och hälsa
- Förstår att rörelse är viktigare än perfekt teknik
- Gärna har erfarenhet sedan tidigare med att arbeta med barn

Som instruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut emot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning krävs i rollen. Här gäller det att förmedla träningsglädje och få andra att skratta och ha kul.

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det finns stort utrymme att utvecklas i företaget. Inför kursstart får du givetvis utbildning utav oss. Arbetstiden är förlagd på helg till största delen av tiden.

I denna rekrytering begär vi utdrag från polisens belastningsregister. Typ av utdrag: ”Begäran om utdrag ur belastningsregistret för föreningar m.m.” https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/

Skicka din ansökan till Gruppträningskoordinator Evelina Eklund på mail: [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Gruppträningsinstruktörer till Nordic Wellness Västerås

Nordic Wellness är Sveriges största gymkedja till antalet klubbar med över 290 klubbar runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vill du ha världens roligaste extrajobb och tillhöra team Nordic Wellness Västerås? Just nu söker vi instruktörer i flera olika koncept till våra klubbar i Västerås. Vi söker instruktörer framförallt inom koncept så som YOGA, BODYBALANCE, men andra koncept är också av intr... Visa mer
Nordic Wellness är Sveriges största gymkedja till antalet klubbar med över 290 klubbar runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Vill du ha världens roligaste extrajobb och tillhöra team Nordic Wellness Västerås?

Just nu söker vi instruktörer i flera olika koncept till våra klubbar i Västerås. Vi söker instruktörer framförallt inom koncept så som YOGA, BODYBALANCE, men andra koncept är också av intresse.

Att vara gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness

Som gruppträningsinstruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut mot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning är bra egenskaper att ha i rollen som gruppträningsinstruktör. Viktigast är att man gillar att förmedla träningsglädje och inspirera andra människor till att få ut det allra bästa av sin träning. På Nordic Wellness vill vi skapa en gemenskap och en familjär känsla, #fun #movement #strong #together.

Vi står för din instruktörsutbildning gratis mot att du instruerar minst en fast klass/vecka på den klubb där behov och efterfrågan finns.

Du som söker ska vara minst 18 år och kunna hålla 1 eller flera fasta klasser i veckan.

Är du intresserad och vill veta mer? Boka in dig till vår instruktörsaudition den 5 maj på:
mailto:[email protected] skriv "Västerås Audition" i ämnesraden. 

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Gruppträningsinstruktörer till Nordic Wellness Västerås

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 290 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vill du vara med och bidra med träningsglädje, ha världens roligaste extrajobb och tillhöra team Nordic Wellness? Just nu söker vi instruktörer i flera olika koncept till våra klubbar i Västerås. Vi söker instruktörer i våra egna koncept, Les Mills klasser, men även andra koncept ä... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 290 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Vill du vara med och bidra med träningsglädje, ha världens roligaste extrajobb och tillhöra team Nordic Wellness?

Just nu söker vi instruktörer i flera olika koncept till våra klubbar i Västerås.

Vi söker instruktörer i våra egna koncept, Les Mills klasser, men även andra koncept är av intresse!

Att vara gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness

Som gruppträningsinstruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut mot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning är bra egenskaper att ha i rollen som gruppträningsinstruktör. Viktigast är att man gillar att förmedla träningsglädje och inspirera andra människor till att få ut det allra bästa av sin träning och sina mål. Rollen som gruppträningsinstruktör handlar mycket om att vara i centrum och du ska tycka om att bjuda på dig själv.

Vi söker instruktörer i alla former och koncept och känns allt bra efter ansökningsprocessen, står vi för din instruktörsutbildning gratis mot att du instruerar minst en fast klass per vecka på den klubb där behov och efterfrågan finns. Du som söker ska vara minst 18 år och kunna hålla 1 till 3 fasta klasser i veckan antingen morgon, dag, kväll eller helg.

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det finns stort utrymme att vara med och påverka samt utvecklas inom företaget.

Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst.

Intresseanmälan

Sista ansökningsdag 2022-01-09

Maila ditt intresse till mailto:[email protected] och märk ditt mail med ”Instruktör (Stadens namn du söker till)". I ditt mail behöver vi nedan information:
- Namn
- Efternamn
- Födelsedatum
- Adress
- E-post
- Har du tidigare instruktörserfarenhet?
- Är du utbildad instruktör - om ja, i vilket/vilka koncept?
- Vilket/vilka koncept är du intresserad av att hålla i?

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Gruppträningsinstruktörer till Nordic Wellness Västerås

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 280 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vill du vara med och bidra med träningsglädje, ha världens roligaste extrajobb och tillhöra team Nordic Wellness Västerås? Just nu söker vi instruktörer i flera olika koncept till våra klubbar. Bland annat i olika LES MILLS-koncept, samt våra egna klasser BOOTYMOVE, HIIT, CAGE, CYKEL ... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 280 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.
Vill du vara med och bidra med träningsglädje, ha världens roligaste extrajobb och tillhöra team Nordic Wellness Västerås?

Just nu söker vi instruktörer i flera olika koncept till våra klubbar. Bland annat i olika LES MILLS-koncept, samt våra egna klasser BOOTYMOVE, HIIT, CAGE, CYKEL och SENIOR.
Är du inte utbildad idag så ta chansen! Vi står för din instruktörsutbildning gratis mot att du instruerar minst en fast klass per vecka på den klubb där behov och efterfrågan finns. Du som söker ska vara minst 18 år och kunna hålla 1 till 2 fasta klasser i veckan.

Att vara gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness

Som gruppträningsinstruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut mot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning är bra egenskaper att ha i rollen som gruppträningsinstruktör. Viktigast är att man gillar att förmedla träningsglädje och inspirera andra människor till att få ut det allra bästa av sin träning och sina mål. Rollen som gruppträningsinstruktör handlar mycket om att vara i centrum och du ska tycka om att bjuda på dig själv.

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det finns stort utrymme att vara med och påverka samt utvecklas inom företaget.

Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst.

Ansökan

Är du intresserad av att bli instruktör skickar du in en ansökningsfilm till gruppträningskoordinator Evelina Eklund, gtk.malardalennarkemailto:[email protected] .

Du förbereder en låt/koreografi i det koncept du önskar instruera i och filmar detta. Framförandet ska inte ta mer än 4-5 minuter.

Vid en intresseanmälan vill vi även att du skickar med svar på nedan frågor:
- Namn
- Mail
- Vilket koncept vill du presentera?
- Är du instruktör idag?
- Om ja, Vilka utbildningar har du gått?

Ange "GTI Västerås" i ämnesraden på din ansökan. För mer detaljerad information om vad ansökningsfilmen ska innehålla samt vid eventuella frågor, går det bra att höra av sig till: gtk.malardalennarkemailto:[email protected] Visa mindre

Les Mills instruktör - First Class Gym Västerås

Nu söker vi dig som vill vara med och inspirera våra medlemmar till att nå sina träningsmål genom gruppträning. Är du utbildad i något av Les Mills koncepten och vill vara en del av vårt team? Eller vill du utbilda dig till instruktör inom cykel/spinning (RPM/SPRINT), styrka (BODYPUMP, TONE, GRIT), core-träning (CORE), kondition (BODYATTACK, GRIT, BODYCOMBAT) eller yoga/pilates (BODYBALANCE) med flera? Sök redan idag. Du får: Inspirera och motivera våra m... Visa mer
Nu söker vi dig som vill vara med och inspirera våra medlemmar till att nå sina träningsmål genom gruppträning.
Är du utbildad i något av Les Mills koncepten och vill vara en del av vårt team?
Eller vill du utbilda dig till instruktör inom cykel/spinning (RPM/SPRINT), styrka (BODYPUMP, TONE, GRIT), core-träning (CORE), kondition (BODYATTACK, GRIT, BODYCOMBAT) eller yoga/pilates (BODYBALANCE) med flera? Sök redan idag.
Du får:
Inspirera och motivera våra medlemmar
vara en del av vårt fantastiska TEAM
hjälpa hundratals medlemmar till en bättre hälsa.

Vi tror du:
Har lätt att prata inför grupp och ge instruktioner
är van att planera och genomföra gruppträningspass, gärna i flera koncept
är en social glädjespridare full av energi.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Visa mindre

Vi söker gruppträningsinstruktörer till Västerås centrum!

Brinner du för träning samt att motivera och inspirera andra människor till ett hälsosammare liv? Tycker du dessutom om att arbeta med ledarskap och utveckling? Älskar du att stå i centrum? Då är du den vi söker! Du har själv stor erfarenhet av att gå på eller själv leda klasser! Som gruppträningsinstruktör arbetar du 1–5 h i veckan med det du brinner för, att leda våra deltagare genom en gruppträningsklass! Visa mer
Brinner du för träning samt att motivera och inspirera andra människor till ett hälsosammare liv? Tycker du dessutom om att arbeta med ledarskap och utveckling? Älskar du att stå i centrum? Då är du den vi söker! Du har själv stor erfarenhet av att gå på eller själv leda klasser!
Som gruppträningsinstruktör arbetar du 1–5 h i veckan med det du brinner för, att leda våra deltagare genom en gruppträningsklass! Visa mindre

Vi söker Afrodans instruktör till Västerås

Nu söker vi dig som vill vara med och inspirera våra medlemmar till att nå sina träningsmål genom gruppträning. Du får: Inspirera våra medlemmar vara en del av vårt fantastiska TEAM hjälpa hundratals medlemmar till en bättre hälsa. Vi tror du: Har lätt att prata inför grupp och ge instruktioner är van att planera och genomföra gruppträningspass, gärna i flera koncept är en social glädjespridare full av energi. Urval och intervjuer kommer att ske löpande... Visa mer
Nu söker vi dig som vill vara med och inspirera våra medlemmar till att nå sina träningsmål genom gruppträning.
Du får:
Inspirera våra medlemmar
vara en del av vårt fantastiska TEAM
hjälpa hundratals medlemmar till en bättre hälsa.

Vi tror du:
Har lätt att prata inför grupp och ge instruktioner
är van att planera och genomföra gruppträningspass, gärna i flera koncept
är en social glädjespridare full av energi.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Känner du några som skulle passa ännu bättre? Berätta det för dem. Visa mindre

Gruppträningsinstruktör - First Class Gym Västerås

Nu söker vi dig som vill vara med och inspirera våra medlemmar till att nå sina träningsmål genom gruppträning. Är du, eller vill du utbilda dig till gruppträningsinstruktör? Sök redan idag. Du får: Inspirera och motivera våra medlemmar vara en del av vårt fantastiska TEAM hjälpa hundratals medlemmar till en bättre hälsa. Vi tror du: Har lätt att prata inför grupp och ge instruktioner är van att planera och genomföra gruppträningspass, gärna i flera konc... Visa mer
Nu söker vi dig som vill vara med och inspirera våra medlemmar till att nå sina träningsmål genom gruppträning.
Är du, eller vill du utbilda dig till gruppträningsinstruktör? Sök redan idag.
Du får:
Inspirera och motivera våra medlemmar
vara en del av vårt fantastiska TEAM
hjälpa hundratals medlemmar till en bättre hälsa.

Vi tror du:
Har lätt att prata inför grupp och ge instruktioner
är van att planera och genomföra gruppträningspass, gärna i flera koncept
är en social glädjespridare full av energi.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Visa mindre

Vi söker gruppträningsinstruktörer till Västerås Plus!

Brinner du för träning samt att motivera och inspirera andra människor till ett hälsosammare liv? Tycker du dessutom om att arbeta med ledarskap och utveckling? Älskar du att stå i centrum? Då är du den vi söker! Du har själv stor erfarenhet av att gå på eller själv leda klasser! Utbildning är inget måste för dig som söker, för rätt person står vi för utbildning! Som gruppträningsinstruktör arbetar du 1-5 h i veckan med det du brinner för, att leda våra d... Visa mer
Brinner du för träning samt att motivera och inspirera andra människor till ett hälsosammare liv? Tycker du dessutom om att arbeta med ledarskap och utveckling? Älskar du att stå i centrum? Då är du den vi söker! Du har själv stor erfarenhet av att gå på eller själv leda klasser! Utbildning är inget måste för dig som söker, för rätt person står vi för utbildning!

Som gruppträningsinstruktör arbetar du 1-5 h i veckan med det du brinner för, att leda våra deltagare genom en gruppträningsklass!


Fitness24Seven är en av världens snabbast växande gymkedjor och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 230 anläggningar i 6 länder på 3 olika kontinenter. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer.

Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility. Visa mindre

Vi söker gruppträningsinstruktörer till Västerås Centrum GROUP!

Brinner du för träning samt att motivera och inspirera andra människor till ett hälsosammare liv? Tycker du dessutom om att arbeta med ledarskap och utveckling? Älskar du att stå i centrum? Då är du den vi söker! Du har själv stor erfarenhet av att gå på eller själv leda klasser! Utbildning är inget måste för dig som söker, för rätt person står vi för utbildning! Som gruppträningsinstruktör arbetar du 1–5 h i veckan med det du brinner för, att leda våra de... Visa mer
Brinner du för träning samt att motivera och inspirera andra människor till ett hälsosammare liv? Tycker du dessutom om att arbeta med ledarskap och utveckling? Älskar du att stå i centrum? Då är du den vi söker! Du har själv stor erfarenhet av att gå på eller själv leda klasser! Utbildning är inget måste för dig som söker, för rätt person står vi för utbildning!
Som gruppträningsinstruktör arbetar du 1–5 h i veckan med det du brinner för, att leda våra deltagare genom en gruppträningsklass!


#jobbjustnu Visa mindre

Gruppträningsinstruktör till Nordic Wellness Västerås

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 260 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vill du ha världens roligaste extrajobb och tillhöra team Nordic Wellness Västerås? Just nu söker vi instruktörer i flera olika koncept till klubb Nordic Wellness!  Att vara gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness Som gruppträningsinstruktör är du klubbens och Nordic Wellness ans... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 260 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Vill du ha världens roligaste extrajobb och tillhöra team Nordic Wellness Västerås? Just nu söker vi instruktörer i flera olika koncept till klubb Nordic Wellness! 

Att vara gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness

Som gruppträningsinstruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut mot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning är bra egenskaper att ha i rollen som gruppträningsinstruktör. Viktigast är att man gillar att förmedla träningsglädje och inspirera andra människor till att få ut det allra bästa av sin träning och sina mål.

Vi söker instruktörer i alla former och koncept och om du saknar tidigare utbildningar så står vi för din instruktörsutbildning gratis mot att du kan instruera minst en fast klass per vecka.

Du som söker ska vara minst 18 år och kunna hålla 1 eller flera fasta klasser i veckan antingen morgon, dag, kväll eller helg.

Ansökan

Skicka din ansökan senast 2020-10-11 till vår gruppträningskoordinator Hanna Jonsson på [email protected], märk ansökan med "GTI Västerås".

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Gyminstruktör sökes till Actic Västerås

Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller ... Visa mer
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike.

Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål.  Läs gärna mer på www.actic.se

Har du ett brinnande intresse för träning och hälsa? Då är du den vi söker!

Beskrivning av arbetet

Som instruktör på anläggning har man i uppgift att vara en inspirationskälla som verkar för att anläggningen blir en naturlig del i närsamhället och genom detta agerar utanför anläggningen så att vi skapar relationer som gör att eventuella motstånd för att våga börja träna minimeras.

Arbetet innebär också att möta våra medlemmar med personligt anpassade träningsprogram och uppföljningar. Instruktören jobbar aktivt med att hjälpa besökarna med sin träning genom att vara synlig ute på anläggningen där vi hjälper medlemmarna med deras träning. Att arbeta som instruktör handlar också om försäljning; dels av medlemskap via instruktioner och i vår reception men även av andra tilläggsprodukter som till exempel PT.

Instruktören tar också ansvar för att anläggningen och utrustningen är i bästa skick samt att det är rent och fräscht på anläggningen, det innebär att utföra viss del av service på träningsmaskinerna samt att också utföra städning i lokalerna.

För att passa in på Actic söker vi dig som är social, ansvarsfull, målmedveten och har energi. Det är också bra om du har tålamod och är pedagogisk.

Arbetstid

Dagtid, kvällstid och helger.

Vi ser löpande över alla våra ansökningar och kommer att kontakta dig om vi vill träffa dig personligen.

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen ?#?ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige Visa mindre

Gruppträningsinstruktörer till Nordic Wellness Västerås Stenby

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Var med från början när vi startar upp vår klubb i Västerås Stenby! Att vara gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness Som gruppträningsinstruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut mot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning är br... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Var med från början när vi startar upp vår klubb i Västerås Stenby!

Att vara gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness

Som gruppträningsinstruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut mot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning är bra egenskaper att ha i rollen som gruppträningsinstruktör. Viktigast är att du gillar att förmedla träningsglädje och inspirera andra människor till att få ut det allra bästa av sin träning och sina mål. 

Rollen som gruppträningsinstruktör handlar mycket om att vara i centrum och du ska tycka om att bjuda på dig själv.

Vi söker instruktörer i alla former och koncept och hittar vi rätt person för jobbet, står vi för din instruktörsutbildning gratis mot att du instruerar minst en fast klass per vecka på den klubb där behov och efterfrågan finns.

Du som söker ska vara minst 18 år och kunna hålla 1 till 2 fasta klasser i veckan antingen morgon, dag, kväll eller helg. Tidigare erfarenhet inom branschen är meriterande, men inget krav.

Att jobba på Nordic Wellness

Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst.

Är du intresserad och vill veta mer?
Kontakta Evelina Eklund på; [email protected] eller sök tjänsten som gruppträningsinstruktör direkt här!

Efter inskickad ansökan kommer ett urval ske och audition kommer att hållas.

Vi ser fram mot att ha Dig i vårt team! Visa mindre

P.E.One instruktörer till Nordic Wellness Mälardalen

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vill du ha världens roligaste extrajobb och tillhöra team Nordic Wellness Mälardalen? Just nu söker vi Gruppträningsinstruktörer till vårt nya koncept P.E.One som kommer att finnas på våra klubbar: Karlstad, Västerås City och Tuna Park Att vara gruppträningsinstruktör på Nordic Well... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Vill du ha världens roligaste extrajobb och tillhöra team Nordic Wellness Mälardalen?

Just nu söker vi Gruppträningsinstruktörer till vårt nya koncept P.E.One som kommer att finnas på våra klubbar: Karlstad, Västerås City och Tuna Park

Att vara gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness

Som gruppträningsinstruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut mot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning är bra egenskaper att ha i rollen som gruppträningsinstruktör. Viktigast är att man gillar att förmedla träningsglädje och inspirera andra människor till att få ut det allra bästa av sin träning och sina mål. Rollen som gruppträningsinstruktör handlar mycket om att vara i centrum och du ska tycka om att bjuda på dig själv.

P.E. One - 3D gruppträning tränar varje individ efter egna förutsättningar och egen takt. Du följer instruktionerna om vilka siffror och riktningar på mattan du ska röra dig i, vilket gör det väldigt enkelt och roligt. P.E. One är för den som vill träna sin kropp på bästa sätt och ha en hög förbränning på ett energigivande pass på 45 minuter.

Vi söker dig med god kunskap om kroppen och dokumenterad erfarenhet av coaching.

Vi söker nu utbildade instruktörer inom P.E.One eller personliga tränare som vill utvecklas i sin ledarroll. Vi står för utbildningskostnaden gratis mot att du instruerar minst en fast klass i veckan på någon av våra tre klubbar i Mälardalen som erbjuder konceptet.

Du som söker ska vara utbildad personlig tränare alternativt redan utbildad i P.E.One och kunna hålla 1 till 2 fasta klasser i veckan antingen morgon, dag, kväll eller helg.

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det finns stort utrymme att vara med och påverka samt utvecklas inom företaget.

Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst

Välkommen att skicka in din ansökan senast 2019-08-11.
Vi gör urval och intervjuer löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Gruppträningsansvarig sökes till Actic Västerås City

Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller ... Visa mer
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike.

Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.se

Har du erfarenhet av att leda? Har du ett brinnande intresse för träning och hälsa? Då kan du vara den vi söker.


Beskrivning av arbetet

Du leder vårt gruppträningsteam genom att utbilda och utvärdera våra instruktörer, du ansvarar för schemaläggning av gruppträningsschemat.

Du ansvarar för drift av salar och utrustning och har tät kommunikation med platschef på anläggningen

Arbetet innebär även att förbereda och genomföra gruppträningspass för våra medlemmar.Kvalifikationer

Utbildad grupptränare med minst 1 års erfarenhet, erfarenhet från liknade arbetsuppgifter är meriterade.För att passa till denna roll bör du känna igen dig i vår ledarprofil.

Våra ledare vill:

- Ta ansvar
- Vara tydliga
- Göra medvetna val
- Kommunicera
- Lyssna och försöka förstå
- Ge feedback och skapa effektiva team
- Bli bäst

Vidare är du en utåtriktad person som är trygg i dig själv och har lätt för att skapa goda relationer samt överföra energi till medlemmar och kollegor. För att passa in på Actic söker vi dig som också är social, ansvarsfull, målmedveten och har energi.

Det är en tjänst som är fördelad på dagtid, kvällstid samt helger.

Lön enligt överenskommelse.

Vi ser löpande över alla våra ansökningar och kommer att kontakta dig om vi vill träffa dig personligen.

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen ?#?ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige Visa mindre

CXWORX instuktör sökes till Actic Västerås City

Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller ... Visa mer
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike.

Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.seHar du ett brinnande intresse för träning och hälsa? Älskar du att stå i centrum och vågar bjuda på dig själv? Då är du den vi söker!Beskrivning av arbetet

Gruppträningsinstruktören ska aktivt och personligt inspirera våra medlemmar till att nå sina träningsmål genom gruppträning, varje träningstillfälle ska göra skillnad. Arbetet innebär att förbereda och genomföra gruppträningspass för våra medlemmar. Gruppernas storlek varierar.

Utbildning och/eller erfarenhet från liknade arbetsuppgifter är meriterade men inget krav.

Vi söker dig som är:

Pedagogisk. Brinner för att förmedla träningsglädje. En stjärna i gruppträningssalen. Social, ansvarsfull, målmedveten och har energi

Arbetstid

Både dagtid, kvällstid och helger. Låg- och högsäsong.

Vi ser löpande över alla våra ansökningar och kommer att kontakta dig om vi vill träffa dig personligen.Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen ?#?ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige Visa mindre

BodyAttack grupptränare sökes till Actic Västerås City

Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 215 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller ... Visa mer
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 215 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike.

Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.seHar du ett brinnande intresse för träning och hälsa? Älskar du att stå i centrum och vågar bjuda på dig själv? Då är du den vi söker!Beskrivning av arbetet

Gruppträningsinstruktören ska aktivt och personligt inspirera våra medlemmar till att nå sina träningsmål genom gruppträning, varje träningstillfälle ska göra skillnad. Arbetet innebär att förbereda och genomföra gruppträningspass för våra medlemmar. Gruppernas storlek varierar.

Utbildning och/eller erfarenhet från liknade arbetsuppgifter är meriterade men inget krav.

Vi söker dig som är:

Pedagogisk. Brinner för att förmedla träningsglädje. En stjärna i gruppträningssalen. Social, ansvarsfull, målmedveten och har energi

Arbetstid

Både dagtid, kvällstid och helger. Låg- och högsäsong.

Vi ser löpande över alla våra ansökningar och kommer att kontakta dig om vi vill träffa dig personligen.Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen ?#?ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige Visa mindre